s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad."

Transkript

1 s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad.

2 Modernt boende. Lantlig stämning. Generösa ytor. Närhet till kommunikation. En modern planlösning på gjutna, gråmålade betonggolv där kök och matsal är ett. Stilmässigt råder en närmast grafiskt avskalad atmosfär i vitt och grått, men utan att på något sätt kännas kall. Tvärtom! Det märks tydligt att en hel familj med gott om umgänge trivts runt matbordet. Ytorna är fyllda av liv; konstföremål och vackra ting, färg och form.

3 Ett imponerande sällskapsrum i storlek - och med en stämningsfull ton av förgången tid. Spröjsade fönster på rad. Rymd och ljus! Här finns också utmärkta möjligheter att bedriva verksamhet för den som drömmer om ett eget galleri, café, butik eller kursverksamhet om man inte behöver alla sällskapsrum åt sig själv. Läget är geografiskt gynnsamt och ingången direkt från bygatan är ett plus!

4 Den vita trätrappan till ovanvåningen bildar en effektfull installation. Och ljuset verkar flöda från alla håll!

5 En österlensk kyrkby med anor från vikingatiden. En betydelsefull handelsplats, strategiskt belägen vid ån. En bondby, inbäddad i den bördigaste av jordar. En väl samlad idyll, där förändringarna skett i långsamma, knappt märkbara steg. I våra dagar samsas här människor av alla de slag, bofasta såväl som fritidsboende året om.

6 Köksutgången till trädgården är helglasad och spröjsad. Grönskan är alltid nära

7 Att låta livet ha sin gång. Att ledas in på vägar man bara vågat drömma om. Att inte hindras av invanda föreställningar. Det märks att den här familjen hör till dem som vågar pröva vingarna. Det genomsyrar deras sätt att prata om livet. Det visar sig i det hem de skapat. Familjen hade letat med ljus och lykta efter ett rymligt hus och ett levande samhälle som kunde erbjuda ett nytt sätt att leva. Långt från storstadens hets och oro, nära naturens skönhet och ro. Efter att har semestrat på Österlen fann de till slut vad de sökte. En gammal sockenskola anno 1846 i Stora Köpinge kyrkby! Vid det laget hade kritorna för länge sedan skrivit färdigt på svarta tavlan, och byggnaden hade sedermera också tjänstgjort som församlingshem i byn. Dessutom hade tidigare ägare redan gjort grovjobbet och med arkitekthjälp förvandlat den röda tegellängan till en storslagen bostad med rejäla, öppna ytor. Det var drömboendet!

8 Paret har under åren här utvecklat och renodlat sitt boende med sådan fingertoppskänsla att flera hus- och heminredningstidningar gjort reportage härifrån. Ljuset och ytorna som kännetecknar gamla skolbyggnader finns här i övermått. Det är befriande luftigt. Man kan vara många, och ändå finns det plats att dra sig undan. Trots storleken hålls uppvärmningskostnaderna låga tack vare den installerade jordvärmen. Och med en rimlig investering skulle det gå att dela upp huset till 2 bostäder om flerfamiljsboende önskas!

9 Spår efter skolan och församlingshemmet är svåra att hitta. Kanske kan man ana att de två toaletterna i entréhallen finns där för att de behövdes på den tiden när kyrkkaffet serverades i rummet intill. I övrigt är förvandlingsnumret totalt genomfört. Rummen har sina nya funktioner som om de alltid varit ämnade för dem. Två osedvanligt rymliga vardagsrum och två avskilda sovrum finns på bottenvåningen. Att begagnas efter lust och behag. Arbetsrum? Bibliotek? Det finns ytterligare tre sovrum en trappa upp!

10 Bilden på reportaget kommer från Allt i Hemmet Utsikten från fönstren på ovanvåningen är magnifik. Åt ena hållet breder ängarna ut sig i fjärran, med det lilla tornet från den gamla brandstationen som ett pittoreskt minnesmärke över gången tid. Åt andra hållet syns kyrktornets vita fasad som en tavla. Byn är närvarande och avlägsen på samma gång. I rummen här råder ljus och stillhet. Hallen (med gott om skrivbordsutrymme) omges av tre sovrum; två mindre för de minsta och ett stort för de största! Ett riktigt Master Bedroom, med egen spa-avdelning och dressingroom badrummet är en fröjd för kropp och själ. Avskilt, stämningsfullt och vilsamt. Det torde höra till livets höjdpunkter att tillåta sig avkoppling och egen tid, och här får man lust att ge sig själv just det!

11 Stora Köpinge. En tidig handelsplats, sedermera bondby i det land som skulle komma att kallas Österlen, och med sockerbruket i närheten som en symbol för den moderna tiden. Nu är bruket borta, och något nytt håller på att växa fram. I dessa dagar är det troligare att byns befolkning åker (behändigt med pågatåget inte med skepp längs Nybroån!) in till Ystad eller Simrishamn och arbetar, eller ägnar sig åt någon form av egen sysselsättning. Eller njuter av livet som sommarboende! Variationen skapar den stämning som byarna här är kända för. Kreativitet, framåtanda, livsnjutning. En anda som har en god jordmån på Österlen. Långt från storstadens hets och oro, nära naturens skönhet och ro. Byn är i högsta grad levande, med både sommarboende och fastboende. Läget och människorna har bidragit till att byn kommit att kallas Konstnärsbyn i folkmun. En god portion granngemenskap finns att delta i precis så mycket man vill, och vid påsktid anordnas egen konstrunda i byn. I byn bor flera barnfamiljer och skolbuss går. I närliggande Köpingebro finns bra mataffär och pågatågsstation. Hav och badplatser blott några kilometer bort. Trots den lantliga stämningen befinner man sig endast tio minuters bilväg från Ystad. Tåget avgår från Köpingebro, och är det inte Ystad eller Simrishamn som ska besökas kan det lika väl vara den danska huvudstaden. Sådana är perspektiven!

12 Trädgården är helt skyddad från insyn på baksidan av huset. Byaliv på ena sidan, privat avkoppling på den andra Tomten är omsluten av grönska och plank vilket skapar en väl vindskyddad innergård. Trädgården har solläge från förmiddag till kväll och är en plats där man avnjuter både sin lunch och sin kvällsdrink (solen sänker sig ner över brandstationen och ängarna i fjärran ) och pysslar lite med det man har på grillen.

13 Trädgården har medvetet hållits lättskött, men ytorna är stora nog för den som vill anlägga en vidlyftigare variant. Kanske till och med odla själv? Det som redan finns är stilrent och välskött. Stenlagda ytor, gångar och uteplats, omges av gräsmattor. Och längs den vackra husväggen finns en kaskad av rosor och stockrosor, så skånskt det är! Ett rejält gårdshus finns att utveckla till precis det man vill Ett rejält gårdshus finns att utveckla till precis det man vill Ett gästhus? Eller en ateljé? Eller varför inte en festsal?

14 Manshöga stockrosor mot solvarm tegelvägg. Sinnebilden av Österlen!

15 Bilderna på uppslaget visar när butiken Can Can Interiör bedrevs i stora sällskapsrummet. Nuvarande kontor till nätbutiken Drömmer du om ett eget galleri, café, butik eller kursverksamhet? För den som vill är här utmärkta möjligheter att bedriva verksamhet. Läget är geografiskt gynnsamt och ingången direkt från bygatan är ett plus! Det generösa sällskapsrummet har tidigare nyttjats som butik. Numera är det stora rummet familjens träffpunkt och butiken finns i dag i det lilla sällskapsrummet. Möjligheterna är många.

16

17 Siffror & kalla fakta: Byggnadstyp: Fd. Församlingshem och byskola. Byggnadsår/renoveringsår: Byggt 1846 ombyggt och genomgående renoverat Löpande underhållet. Bostad ca 295 kvm, varav bv ca 195 kvm och ov ca 100 kvm. Inredningsbar vind ca 70 km. Gårdshus ca 30 kvm.v.v. se ritning - angivna ytor ovan avser användbar golvyta. Konstruktion: Delvis torpargrund och delvis betongplatta på mark med grundmur i natursten. Stomme och fasad i tegel. Bjälklag av trä, yttertak av fasetteternit. Fönsterdörrar från Tvåglasfönster målade och delvis renoverade 2008 och framåt. Självdragsventilation. Pris: :- eller bästa bud Inredning & utrustning: Kök med bänkskiva i rostfritt stål, spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin (2004). Helkaklat badrum med dusch, badkar, toa, handfat och klinkergolv med golvvärme. 2 st. gästtoaletter med kakel, klinkergolv med golvvärme, toa och handfat. Tvättmaskin och torktumlare i tvättstuga/pannrum. Golv: Slipat betonggolv med golvvärme i kök och hall, äldre stavparkett i salen. Klinkergolv med golvvärme i badrum. Klinker golv i toaletter (utan golvvärme). I övrigt målade trägolv. Golvvärme på alla golven på övervåningen. Uppvärmning: Jordvärmepump, vattenburet system med radiatorer och golvvärme. Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp. Övrigt: Gårdshus i tegel. Fastighetsbeteckning: Ystad Köpinge 17:1 Adress: St. Köpinge byväg 67, Villa Berg, Köpingebro Areal: kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- (2013) Taxeringskod: 220 Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer Pantbrev: 1 st. om totalt :- Försäkring: Fullvärdesförsäkrat i Länsförsäkringar Servitut: Andel i samfällighet/ga: Köpinge GA:12, Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Uppvik & döttrar uppmanar dig som spekulant/köpare att noggrant undersöka fastigheten i enlighet med JB 4:19 Uppvik & döttrar på landet! Månstorp Smedstorp

18 Ystad Köpinge 17:1 St. Köpinge byväg 67, Villa Berg Köpingebro Text & foto: Lasse Mangs Foto & layout: Lotta Nordstedt TACK till säljaren för fina kvälls- och stämningsbilder!

19 Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Till innehållet Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Bra för fastighetsmäklare att veta om Budgivning Mäklarens skyldigheter enligt fastighetsmäklarlagen En fastighetsmäklare är skyldig att upprätta en förteckning över budgivningen med uppgifter om spekulanters namn, kontaktuppgift (adress, e-postadress eller telefonnummer) samt bud med tidpunkt för när budet lämnades och uppgift om eventuella villkor om t.ex. lån eller besiktning. Om bud lämnas genom ombud är det tillräckligt att anteckna ombudets namn. Mäklaren ska överlämna förteckningen till säljaren och köparen när uppdraget slutförts. Om uppdraget slutförts utan att någon försäljning skett (t.ex. vid uppsägning av uppdragsavtalet) ska mäklaren överlämna förteckningen till uppdragsgivaren. Mäklarens information om budgivningen Mäklaren ska ge alla spekulanter tydlig information om hur en eventuell budgivning kommer att gå till och hur bud bör lämnas. Mäklaren ska också informera om eventuella krav eller önskemål från säljaren för försäljningen. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden En mäklare ska redovisa alla spekulanter som visat intresse för att köpa objektet till uppdragsgivaren. Informationen ska omfatta alla bud och andra meddelanden från spekulanterna. Detta gäller även om buden inte lämnats på det sätt som bestämts. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden gäller till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av både säljaren och köparen. Det är enbart säljaren som kan bedöma om ett bud är intressant eller inte. Mäklaren får dock ge säljaren sakliga råd i valet mellan olika spekulanter. Krav på tydlighet vid budgivningen Det är säljaren som bestämmer till vem objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant att denne ska få köpa. Det är säljaren som bestämmer när objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant ytterligare tid för att lägga nya bud. Det är säljaren som bestämmer till vilket pris objektet ska säljas en mäklare får därför inte avbryta pågående marknadsföring utan säljarens samtycke. Fejkade bud och vilseledande marknadsföring Mäklaren ska ta tydligt avstånd från att medverka till s.k. fejkade bud. Det förekommer att mäklare får frågor om förfaranden som riskerar att vilseleda spekulanter om budgivningen eller annat som gäller förmedlingen. Mäklaren bör då upplysa om vad som följer av kravet på god fastighetsmäklarsed. Fastighetsmäklarinspektionens rekommendation Inför kontraktskrivningen bör mäklaren vara tydlig i sin information om skriftlighetskravet vid köp av fastighet och bostadsrätt. Mäklaren bör framhålla att köpet är bindande först då både köpare och säljare undertecknat köpekontraktet. I samband med att överenskommelse om tid för kontraktskrivning träffas kan det finnas anledning att påminna om mäklarens skyldighet att vidarebefordra alla bud till säljaren. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga myndighet som registrerar fastighetsmäklare och har tillsyn över dessa samt informerar om god fastighetsmäklarsed. Myndigheten ger ut faktablad som du hittar under rubrikerna Fastighetsmäklare, Student, Konsument och Press. Faktabladen kan beställas hos Fastighetsmäklarinspektionen eller hämtas på myndighetens webbplats. POSTADRESS Box 17174, Stockholm BESÖKSADRESS Sankt Paulsgatan 6 TELEFON VX TELEFAX E-POST WEBBPLATS Sida 1 av 1

20 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Tavlan jag håller i famnen, målade jag som tonåring. En smula naiv, jovisst, men så ville jag att mina drömmars hus skulle vara. Varje dag, efter snart ett kvartssekel som mäklare, påminner den mig om hur fundamentalt det är med både drömmar och hus! Och jag vill gärna se och höra om hur din husdröm ser ut Stundtals är jag full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! För egen del upplever jag livskvalitet när jag ibland lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Fotograf Peter Carlsson Gabrielle Malmberg VD/aukt.fastighetsmäklare Text, foto & layout, (nås bäst via sms) Lotta Nordstedt Fastighetsmäklare Grafisk form, foto & web Elisabeth Wretsell Fastighetsmäklare Ansvarig för Uppvik VÄST Leila Jansro Visningar, inredning & trädgårdsdesign Lasse Mangs Koordinator Text, foto & layout

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt KVERRESTAD Lantligt & romantiskt f r i t t. Slingrande vägar genom öppet landskap. Rapsgula fält och gröna åkrar. Långt borta en skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

VITABY P ILOSVÄG - 1 -

VITABY P ILOSVÄG - 1 - VITABY P ILOSVÄG - 1 - FJÄRILARNAS HUS Trädgården full av fjärilar! Vitaby en levande och trivsam liten by på höjderna ovanför Kiviks fiskeläge. Lugna smågator längs prunkande trädgårdar av den nätta sorten.

Läs mer

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE MATROSSTRÄDDET SKILLINGE Himmel och jord. Hav och land. Öppna fält. Solglitter över silvrigt hav. Vita segel. Hallasten och släta, badvänliga klippor. Grönskande strandängar där betesdjur håller markerna

Läs mer

ÖRNAHUSENS GAMLA SKOLA & LÄRARBOSTAD - 1 -

ÖRNAHUSENS GAMLA SKOLA & LÄRARBOSTAD - 1 - ÖRNAHUSENS GAMLA SKOLA & LÄRARBOSTAD - 1 - I byns gamla skola råder ett milt och mycket trivsamt kaos. De mäktiga byggnaderna hyser en stor familj med ett innehållsrikt liv. Maria, Janne, sönerna, hundarna

Läs mer

GAMLA SKOLAN I SILLARÖD

GAMLA SKOLAN I SILLARÖD GAMLA SKOLAN I SILLARÖD Lite hemligt, men bara ett stycke från lilla Sillaröds by, ligger den gamla skolbyggnaden. Fridfullt, men utan att kännas ensamt hus och torp kantar vägen med jämna mellanrum. Fram

Läs mer

Sandby no. 2. nära Sandhammaren

Sandby no. 2. nära Sandhammaren Sandby no. 2 nära Sandhammaren Vidsträckta vyer, där årstidernas skiftningar ger livet rytm. I skrivande stund spirar redan höstsåddens gröna, och lovar en framtid av frodiga fält av raps och säd och betor.

Läs mer

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas hus. Elliotts hus. Emma efter kvinnan som levde här under större delen av förra seklet. Elliott efter ägarparets Lagottohund som fått leka

Läs mer

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen...

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... A ttusa Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... Allévägen mellan Fågeltofta och St Olof löper förbi Kronovalls slott, vindlar och svänger, upp och ned, förbi gårdar och längor, stengärdsgårdar

Läs mer

RÖRUMS KYRKBY Ett handgjort hus.

RÖRUMS KYRKBY Ett handgjort hus. RÖRUMS KYRKBY Ett handgjort hus. Landskapet veckar sig i kullar och dalar kring Rörums kyrkby. Kulturbygden bär spår av fjärran stenålder och i skrifter från 1100-talet nämns byn för första gången. Prägeln

Läs mer

Karl Johansgården. Trelängad skånegård i HÖRRÖD

Karl Johansgården. Trelängad skånegård i HÖRRÖD Karl Johansgården Trelängad skånegård i HÖRRÖD En kultiverad oas! Mängder av rosor som doftar, klättrar och klänger. Å ena sidan mjuka, gröna gräsmattor för bara fötter i daggvåt gryningstimme. Å andra,

Läs mer

Margaretetorp. Södra Lökaröd

Margaretetorp. Södra Lökaröd Margaretetorp Södra Lökaröd Brösarps norra backar. Den sandiga marken är mörklila av blommande ljung. Vyerna över vidsträckt hed är storslagna. Landskapet bär en ålderdomlig prägel. Det är vandrarnas och

Läs mer

I fridfulla kvarter...

I fridfulla kvarter... Hammenhög Ett resligt, klassiskt gatuhus anno 1930. Fridfulla kvarter med liknande hus uppförda vid ungefär samma tid, men alla med egen karaktär. Putsade i gult, grått, vitt. Röda tegelhus, s n. Huskroppen

Läs mer

EN MODERN KLASSIKER LUND

EN MODERN KLASSIKER LUND EN MODERN KLASSIKER LUND Historia och framtid. Tradition och innovation. Forskning och entreprenörsskap. Anno 1953 i kvarteret invid Stadsparken. Åkerlund & Rausing grundades 1929. Verksamheten bedrevs

Läs mer

Barnmorskehuset i ELJARÖD

Barnmorskehuset i ELJARÖD Barnmorskehuset i ELJARÖD - 1 - Ett rött hus med vita knutar. Sikten över åker och äng sträcker sig långt ut i alla väderstreck. Runtom ligger gårdar, utströdda i landskapet. Härliga promenadvägar bland

Läs mer

OXELGÅRDEN PÅ ÖRNAHUSEN

OXELGÅRDEN PÅ ÖRNAHUSEN OXELGÅRDEN PÅ ÖRNAHUSEN Längorna skimrar kritvita i morgonljuset. Den soldränkta gården är ettt vardagsrum vars hela golv är stensatt, suddar gränsen mellan inne och ute. Trädgårdsmöbeln under parasollen

Läs mer

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 -

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - Att leva nära naturen, mitt i det mjukt böljande landskap som är Österlens själ. Att kunna bo i ett hus vars estetik är allt det vi förväntar oss av en genuin skånelänga.

Läs mer

T r i l l a b a k k a g å r d. nära Övedskloster

T r i l l a b a k k a g å r d. nära Övedskloster T r i l l a b a k k a g å r d nära Övedskloster Smältande sol, ljusblå himmel. Vida åkrar utsträckta över kuperat landskap. Axen fullmogen, nickar och vajar i knappt märkbar bris. Under de höga trädens

Läs mer

Bögerups Gård Stockamöllan

Bögerups Gård Stockamöllan Bögerups Gård Stockamöllan Bögerups gård i försommarskrud. Här gick Magnus Stenbocks svenska armé över ån på väg till det avgörande slaget mot danskarna i Helsingborg i februari 1710. Vid Stockamölla har

Läs mer

Skepparp nära Haväng & Ravlundafältet. Med storslagna vyer över vidsträckt hed

Skepparp nära Haväng & Ravlundafältet. Med storslagna vyer över vidsträckt hed Skepparp nära Haväng & Ravlundafältet Med storslagna vyer över vidsträckt hed Färden går på slingrande grusväg över bron vid Verkeån och genom vinodlingar innan jag lämnar bebyggelse och civilisation och

Läs mer

g a m l a b a g e r i e

g a m l a b a g e r i e g a m l a b a g e r i e t o m m a r p Doften av nybakade muffins känns redan på den kullestensbelagda innergården. Husets ägarinna tar emot i sommarklänning. Barfota. Eftermiddagssolen dränker köket i

Läs mer

HALLAMÖLLA GÅRD. Bostad & verksamhet. Ett levande liv...

HALLAMÖLLA GÅRD. Bostad & verksamhet. Ett levande liv... HALLAMÖLLA GÅRD Bostad & verksamhet. Ett levande liv... Vårt mål är att våra gäster ska känna sig som hemma. Ledig klädsel och avspänd miljö Idag finns: 24 bäddar fördelade på 9 dubbelrum rum och 2 små

Läs mer

BOAREA: UTHUS: BYGGÅR: TOMTAREAL:

BOAREA: UTHUS: BYGGÅR: TOMTAREAL: Fritidshus med högsta standard Burvik Golf, Uppland SÅLD Välordnad villa i vackra Burviks Golf & Fritidsområde, Enens väg 1. För permanent- eller fritidsboende. Hörntomt med högt läge och fin utsikt mot

Läs mer

VILLA - CENTRALT Elovsgatan 14

VILLA - CENTRALT Elovsgatan 14 VILLA - CENTRALT Elovsgatan 14 KORTFAKTA Objektstyp: Friliggande villa Boarea: 109 m2 Antal rum: 4 rum och kök. Tomtarea: 792 m2 Byggår: 1975 Utgångspris: 1 500 000kr MÄKLARENS BESKRIVNING Välskött tegelvilla

Läs mer

Lättskött på lugna gatan... Spetsvägen 6

Lättskött på lugna gatan... Spetsvägen 6 Lättskött på lugna gatan... Spetsvägen 6 Husfakta PRIS 2 100 000 SEK som accepterat utgångspris BOSTADSTYP Småhus FASTIGHETSBETECKNING Halmstad Nestorn 3 FORM Villa TYPKOD 220 - Småhusenhet, helårsbostad

Läs mer

BERGA SKOLVÄG 14 STORLEK: 5 rok, boarea 130 kvm, biarea 7 kvm TOMT: 3 030 kvm, äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 3 995 000 kr PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN!

BERGA SKOLVÄG 14 STORLEK: 5 rok, boarea 130 kvm, biarea 7 kvm TOMT: 3 030 kvm, äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 3 995 000 kr PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN! VILLA VÄSTERHANINGE BERGA SKOLVÄG 14 STORLEK: 5 rok, boarea 130 kvm, biarea 7 kvm TOMT: 3 030 kvm, äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 3 995 000 kr PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN! 2 PÅ LANDET, MEN NÄRA STADEN! Lantligt

Läs mer

TUNNELSTIGEN 4 STORLEK: 5 rok, boarea 144 kvm. TOMT: 1127 kvm, Äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 4 795 000 kr

TUNNELSTIGEN 4 STORLEK: 5 rok, boarea 144 kvm. TOMT: 1127 kvm, Äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 4 795 000 kr VILLA RÖNNINGE TUNNELSTIGEN 4 STORLEK: 5 rok, boarea 144 kvm. TOMT: 1127 kvm, Äganderätt ACCEPTERAT PRIS: 4 795 000 kr KULTUR- HISTORISKT HUS MED ANOR FRÅN DALARNA ÅR 1860! 2 FANTASTISK FAMILJEVILLA MED

Läs mer

BOAREA: UTHUS: BYGGÅR: TOMTAREAL:

BOAREA: UTHUS: BYGGÅR: TOMTAREAL: Spännarhyttans herrgård med sjöläge, Norberg Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en välskött herrgård i Norberg. Har tidigare tillhört Surahammars Bruks AB. Idag privatägd. Stor trädgårdstomt med

Läs mer

Rätt hemkänsla Soldalsvägen 9, Söndrum/havssidan

Rätt hemkänsla Soldalsvägen 9, Söndrum/havssidan Rätt hemkänsla Soldalsvägen 9, Söndrum/havssidan Husfakta PRIS 3 275 000 SEK. Accepterat utgångspris ADRESS Soldalsvägen 9, 302 91 Halmstad FASTIGHETSBETECKNING Halmstad Eketånga 6:110 BOSTADSTYP Småhus

Läs mer