Högestad Station. i Fyledalen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Högestad Station. i Fyledalen"

Transkript

1 Högestad Station i Fyledalen

2

3 Längst ner i Skånes frodiga landskap, strax innan de böljande kullarna breder ut sig till strandängar mot det öppna havet ligger Fyledalen som en grönskande lövskogsidyll. I denna den vackraste av dalar bildar träden stora salar att ströva under lövkronorna och själva uttrycket änglamark blir till en förnimmelse om att naturens gåvor är människans bränsle och livgivare. Här hör det inte till ovanligheterna att skåda örnar i full frihet och förekomsten av dessa och andra ovanliga fågelarter får till följd att området är rikt frekventerat av ornitologer från när och fjärran. Följer man en av de otaliga strövstigarna kan både hjortar och vildsvinshjordar dyka upp i snåren. Till och med Skogens Konung kan passera i ensamt majestät även om älgstammen i södra Skåne är betydligt mindre utbredd än i övriga landet.

4

5 I centrum av dalen låg en gång ett betydande tegelbruk vars ruiner man än i våra dagar kan skåda i form av en gigantisk stengrund. Då, år 1893 för att vara exakt, uppfördes Högestad station som en praktisk nödvändighet av bruket men också för befolkningen i dalen som på den tiden var åtskilligt fler än idag. Greve Piper från närbelägna Högestad slott skänkte marken till stationshuset där hans privata rum fortfarande står intakt bredvid väntsalen i byggnadens nedre plan. När man på vindlande grusvägar når fram till stationshuset och möts av tystnaden och stillheten är det svårt att föreställa sig att här rått febril aktivitet under glansdagarna då järnvägen knöt samman Sjöbo med Tomelilla och ångan från loken steg mot himlen som svarta rökpelare. Här har cirkulerat lika mycket verksamhet som folk som kommit och gått vilket anstår en byggnad av kosmopolitisk prägel. Den sista platsvakten hette Klara Prydh och stoltserar på ett gammalt nött svartvitt foto i huset. Sedan järnvägen lades ner har huset använts både som vandrarhem och postkontor.

6

7 A tt tala om historiens vingslag känns onekligen signifikativt när man träder in i denna rymliga, stilfullt renoverade bostad. Ett hem där man sannerligen tagit tillvara de stämningar som finns i en gammal järnvägsstation. Överallt finns spår av flydda dagar samtidigt som de gamla stationsattiraljerna givits nya användningsområden.

8 Den gamla biljettluckan är bevarad och fungerar som dekorativ hylla. Väntsalsbänkarna är intakta och själfullt patinerade av skavet från resväskor ifrån seklets decennier. Tanken svindlar. Om dessa bänkar kunde tala! Skulle man då få höra historier om tårfyllda avsked, ivrigt väntande förälskelse, förhoppningar, glädje och förväntan? Om långa svarta kjolar som släpar på grusigt vintergolv? Om sommardagar och tågvisslans tjut och vitklädda mamseller och hästskjutsar? Om uppklädda gossar i svarta små kepsar som storögt betraktar det stånkande svarta lokets mödosamma pustande när det med ett öronbedövande gnissel lägger till framför stationshuset? Eller om man för ett ögonblick kunde resa bakåt i tiden för att se hur den idag så trivsamma väntsalen med sin vackra öppna spis kunde te sig för en sisådär hundra år sedan - då, innan vår tids krav på komfort och estetik fick ge vika för dåtidens ekonomiska begränsningar. När vårvintervinden var kall och förrädisk och väntsalen hukade i kvällsmörkret under flämtande lampsken. Att sedan öppna ögonen till vår egen tid och uppleva den atmosfäriska skönheten i varsam renovering fyller varje längtande lantlivsestet med glädje och tacksamhet!

9

10

11 Skulle man mitt i vardagsslitet drabbas av en oemotståndlig lust att hämta snabb inspiration tar man bara en cykeltur i dalen på den för stationshuset stationära dressinen och återkommer lite lagom andfådd till dusch och bastu...

12 R ymd och ljus! Öppet och välkomnande! Vilsamt och bekvämt! Spännande och fantasifullt! Superlativ kan läggas på superlativ. För här är något av en upplevelse att beskåda och vistas i. Bara att ta den sirligt utsmyckade spiraltrappan upp på övervåningen och mötas av detta kyrklika, gigantiska fönster mot trädgården är en upplevelse i sig. Att sedan befinna sig i detta vackra, stora rum som större delen av våningsplanet består av kan få vem som helst att gå igång kring vilken typ av verksamhet ett dylikt kan innehålla. Ateljé ligger nära till hands. Eller bara ett rum för rekreation och tankar. Varför inte föra traditionen vidare och låta det vara det kombinerade film- och musikrum som det är idag?

13

14

15 ...bara ett rum för rekreation och tankar...

16

17 H ar man dessutom tankar på att arbeta hemifrån i en inspirerande miljö kan detta verkligen vara stället. I det nybyggda annexet som är slående likt en lokstall modell mindre finns förutom förråd, bastu och rekreationsrum även en arbetslokal för mindre verksamhet! Skulle man mitt i vardagsslitet drabbas av en oemotståndlig lust att hämta snabb inspiration tar man bara en cykeltur i dalen på den för stationshuset stationära dressinen och återkommer lite lagom andfådd till dusch och bastu. Kanske tar man svängen förbi vinkällaren först, blåser av dammet av en gammal fin årgång och avnjuter sin middag i eftermiddagssvalkan på verandan. Middagen kan mycket väl bestå av nyfångad bäcköring från Fyleån som rinner vid tomtgränsen. För livet i Fyledalen innebär naturupplevelser. Så är det bara. Även om denna skånska vildmark ligger på bekvämt avstånd från Tomelilla och Ystad är känslan av vilsamt andrum det bestående. Att följa naturen från första parkett blir den omedelbara vinstlotten för den som vill föra den stolta traditionen vidare att äga och förvalta denna historiska byggnad.

18 Siffror & kalla fakta: Byggnad: Stationsbyggnad med nybyggt lokstall. Byggnadsår/Renoveringsår: Uppfört 1893, grundligt men försiktigt renoverat från 1999 och framåt. Yta: Bostad ca 235 kvm i 1 1/2 plan. Källare under ca hälften. Friliggande annex, ca 140 kvm. Konstruktion: Naturstensgrund med källare resp.krypgrund, bjälklag av trä/betong, stomme och fasad av tegel. Nyligen omlagt yttertak av tegel. Dubbelkopplade flaggfönster. Dubbelkopplade, franska dörrar. Arkitektritat lokstall : Gjuten grund, regelstomme och fasad av träpanel. Yttertak av papp på trekantsläkt. Fönster och fönsterdörrar med isolerglas. Inredning & utrustning: Köksinredning i alm, spis med keramikhäll, kyl & frys, fläkt och diskmaskin. Gjutjärnskamin i såväl kök som matrum. Helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, WC och tvättställ och handdukstork. I duschrummet på o.v. (också helkaklat) finns dusch, WC och tvättställ. Centraldammsugare och inbrottslarm. Tvättstuga med bänk, tvättmaskin och torktumlare, kakel och klinker. På bottenvåningen finns klinkergolv och linoljemålade trägolv. Väggarna är målade i äggoljetempera. Gamla, bevarade spegeldörrar och pärlspontspaneler. På o.v. finns faxelutade trägolv med golvvärme. Vinkällare med murade valv. Lokstallet : ljus ateljé/arbetsrum om ca 40 kvm. Bastu med helkaklad dusch och glasdörr mot dalgången. Isolerat förråd/verkstad - kan med lätthet inredas. Ved- och kallförråd, kan inredas till garage. Uppvärmning: Nyinstallerad ytjordvärme, två gjutjärns-kaminer och öppen spis. Vatten & avlopp: Enskilt vatten från naturlig källa via uppsamlingsbrunn. Trekammarbrunn med infiltration. Övrigt: Ca 6 tunnland mark med beteshagar och anlagd parkträdgård. Ett flertal ädla lövträd, bland andra bok, blodbok, valnöt, lönnar m.fl. Örtagård med sittplats. Bärbuskar och fruktträd. Bevattninganläggning med vatten från ån. Laxöringfiske i ån -fiskekort får lösas. Boulebana. Dressin ingår i köpet. Pris: :- eller bästa bud. Fastighetsbeteckning: Ystad Baldringetorp 21:2 Adress: Fyledalsvägen Areal: kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- (2003) Försäkring: Fullvärdesförsäkrad. Pantbrev: 3 st, totalt :- Servitut: Avtalsservitut (last): kraftledning m m Officialservitut (förmån): område Officialservitut (förmån): väg Avtalsservitut (last): kraftledning m m Tomelilla kommuns hemsida: Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten.

19

20

21

22

23 Ystad Baldringetorp 21:2 Fyledalsvägen

24 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Vi vill inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Därför händer det ibland att vi tackar nej till uppdrag. Och det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget. Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Att bli den man vill vara. Eller vara den man är... Ibland betyder det köpa. Ibland betyder det sälja. Ibland både och. Eller ingetdera. Frihet. Valmöjligheter. Har vi förmånen att råda över vår tillvaro bör vi göra det omsorgsfullt. Inte låta livet skvala förbi. Och det ska sägas - jag (Gabrielle!) är stundtals full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! Det kan kanske vara intressant att veta att begreppet quality of life introducerades som en ekonomisk term redan under sjuttiotalet, främst avsedd att ersätta eller komplettera bruttonationalprodukt som värde- och välståndsmätare. QOL istället för BNP... Kanske är det så att våra värdesystem och vårt förhållningssätt till livet, i en förändrad värld, också måste ändras? För egen del upplever jag livskvalitet när jag lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. Flow säger expertisen... En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Kiviks Fastighetsförmedling AB Box 45, Kivik Gröna huset mitt emot Pomona Inn Fax: kivik@uppvik.nu Gabrielle Malmberg Fastighetsmäklare Mats Uppvik Fastighetsmäklare Pernilla Persson Fastighetsmäklare Andreas Göransson Visningsvärd & fotograf Lotta Nordstedt Grafisk form auktoriserad ledamot Mäklarsamfundet auktoriserad ledamot Mäklarsamfundet ledamot Mäklarsamfundet

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Att bygga och bo. Rörums backar Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Säljarna berättar: Tanken var att vi skulle bygga vårt drömhus, en modern, vitkalkad skånelänga. Arkitektritningar finns redan

Läs mer

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar)

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar) Vid Rörums kyrkby Tanken är att i viss mån använda äldre material som gamla korsvirkesstommar, vackert taktegel, och gammalt handslaget tegel till golven. Men också att bygga med inredningssnickerier

Läs mer

Trekanten Ingelsryd 8 kvm

Trekanten Ingelsryd 8 kvm Trekanten Ingelsryd 8 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Henric Gustafsson Tel: 070-3440445 0480-420200 Mail: henric.gustafsson@pontuzlofgren.se Svärmorsdröm som gör allt för både sina kunder och kollegor.

Läs mer

Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast

Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har alltid gillat att huset är stort och rymligt samt har

Läs mer

an har renoverat - nej, fel ord; man har byggt ett nytt hus och i stort sett enbart sparat de kalkgjutna ytterväggarna... Att påstå att längan från

an har renoverat - nej, fel ord; man har byggt ett nytt hus och i stort sett enbart sparat de kalkgjutna ytterväggarna... Att påstå att längan från Smygehamn tt tydligt modernt anslag. Noga utvalda detaljer. Sunda, hållbara material. Smart planlösning. Vettig funktion. Genomtänkt in i minsta detalj. Naturligt stämningsfulla blickfång och arrangemang

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Trollbovägen 12 Kommun Bollnäs Storlek 6 rum (3 sovrum) / 113 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Trollbovägen 12 Kommun Bollnäs Storlek 6 rum (3 sovrum) / 113 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Bollnäs Storlek 6 rum (3 sovrum) / 113 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vår pärla som vi drivit och förädlat sedan 1998! -- Staffan Hvirfvel, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Kommun Mölndal Storlek 7 rum (5 sovrum) / 114 m² Tillträde tidigast

Kommun Mölndal Storlek 7 rum (5 sovrum) / 114 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 7 rum (5 sovrum) / 114 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturnära läge i barnvänligt område med ändå centralt. Ca 1 km till skola och

Läs mer

Bellevue vid Snogeholmssjön

Bellevue vid Snogeholmssjön Bellevue vid Snogeholmssjön et går knappast att undvika fantasier om björnskinnsfällar, flammande facklor i stjärnklar vinternatt och helstekt hjort över knastrande eldar. Det går heller inte att bortse

Läs mer

Lindsdal 155 kvm. Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus.

Lindsdal 155 kvm. Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus. Lindsdal 155 kvm Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

Lindsdal 155 kvm. Välskött och praktisk familjevilla med lugn och barnvänligt läge.

Lindsdal 155 kvm. Välskött och praktisk familjevilla med lugn och barnvänligt läge. Lindsdal 155 kvm Välskött och praktisk familjevilla med lugn och barnvänligt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Åsen 110 Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Åsen 110 Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härligt uppvuxen trädgård. Ljusa fina umgängesytor och helt moderniserat

Läs mer

Degebergavägen 996-57

Degebergavägen 996-57 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 6 rum (4 sovrum) / 155 m² Område Degeberga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbar fastighet på fantastiskt läge. Järnvägstorpet är vackert

Läs mer

Villagatan 13. Län. Västra Gatuadress Villagatan 13. Kommun Karlsborg Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Mölltorp Tillträde tidigast

Villagatan 13. Län. Västra Gatuadress Villagatan 13. Kommun Karlsborg Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Mölltorp Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Karlsborg Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Mölltorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Vid ingångspartiet

Läs mer

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi älskar ljusflödet i huset som gör att bostaden upplevs som väldigt luftig och

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Familjevänligt med härliga grönområde inpå knuten, men ändå nära till

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Fogdö Hasta 3 Kommun Strängnäs Storlek 6 rum (4 sovrum) / 110 m² Område Fogdö Hasta Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Fogdö Hasta 3 Kommun Strängnäs Storlek 6 rum (4 sovrum) / 110 m² Område Fogdö Hasta Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 6 rum (4 sovrum) / 110 m² Område Fogdö Hasta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett boende där tystnaden och stillheten råder! Högt och insynsskyddat

Läs mer

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 8 rum (6 sovrum) / 192 m² Område Baskemölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det avskilda läget och att baksidan är helt insynsskyddad.

Läs mer

Färjestaden 153 kvm. Ett mycket välkomnande hus med, 6 rok varav 4 sovrum. Gästhus.

Färjestaden 153 kvm. Ett mycket välkomnande hus med, 6 rok varav 4 sovrum. Gästhus. Färjestaden 153 kvm Ett mycket välkomnande hus med, 6 rok varav 4 sovrum. Gästhus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Räpplinge 270 kvm. Unikt fritids/permanentboende i genuina byn Räpplinge strax utanför Borgholm.

Räpplinge 270 kvm. Unikt fritids/permanentboende i genuina byn Räpplinge strax utanför Borgholm. Räpplinge 270 kvm Unikt fritids/permanentboende i genuina byn Räpplinge strax utanför Borgholm. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Gästhus på 50 kvm.

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Gästhus på 50 kvm. Algutsrum 124 kvm 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Gästhus på 50 kvm. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Västra Gatuadress Nejlikevägen 5 Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Nejlikevägen 5 Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med huset är det lugna, avskilda och barnvänliga läget med trevliga grannar

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Harg Långboda 742 Kommun Östhammar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Långboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Harg Långboda 742 Kommun Östhammar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Långboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Östhammar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Långboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till badsjöar med goda fiskemöjligheter. Huset ligger mitt i skog

Läs mer

Färjestaden 125 kvm. På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning.

Färjestaden 125 kvm. På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning. Färjestaden 125 kvm På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska

Läs mer

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool!

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Färjestaden 145 kvm Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Söderåkra 103 kvm. I natursköna och mysiga Ekelunda finns denna praktiska 1,5-plansvilla.

Söderåkra 103 kvm. I natursköna och mysiga Ekelunda finns denna praktiska 1,5-plansvilla. Söderåkra 103 kvm I natursköna och mysiga Ekelunda finns denna praktiska 1,5-plansvilla. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Lindsdal 170 kvm. ett mycket fräscht och lättskött hus i barnvänligt område...

Lindsdal 170 kvm. ett mycket fräscht och lättskött hus i barnvänligt område... Lindsdal 170 kvm ett mycket fräscht och lättskött hus i barnvänligt område... Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Färjestaden 144 kvm. 1½ plansvilla på hörntomt, 6 rok varav 4 sovrum. Stor altan, garage.

Färjestaden 144 kvm. 1½ plansvilla på hörntomt, 6 rok varav 4 sovrum. Stor altan, garage. Färjestaden 144 kvm 1½ plansvilla på hörntomt, 6 rok varav 4 sovrum. Stor altan, garage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Krafslösa 155 kvm. Lantkänsla nära stan. Allt i mycket gott skick. Bergvärme.

Krafslösa 155 kvm. Lantkänsla nära stan. Allt i mycket gott skick. Bergvärme. Krafslösa 155 kvm Lantkänsla nära stan. Allt i mycket gott skick. Bergvärme. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Objektbeskrivning. 9 rum och kök I vackra Nyhem. Nyhem 230, Bräcke. Boarea: 248 m 2

Objektbeskrivning. 9 rum och kök I vackra Nyhem. Nyhem 230, Bräcke. Boarea: 248 m 2 Objektbeskrivning 9 rum och kök I vackra Nyhem Boarea: 248 m 2 Utgångspris: 675 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail: goran.sundberg@privatmaklaren.se Uppgifter om bostaden

Läs mer

Värnanäs 150 kvm. Mysigt, lantligt och bra skick, 6 rok, varav 5 sovrum. Stall, lada och liten hage.

Värnanäs 150 kvm. Mysigt, lantligt och bra skick, 6 rok, varav 5 sovrum. Stall, lada och liten hage. Värnanäs 150 kvm Mysigt, lantligt och bra skick, 6 rok, varav 5 sovrum. Stall, lada och liten hage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Algutsrum 145 kvm. Välskött och rymlig villa med fritt och lantligt läge. Stort isolerat dubbelgarage.

Algutsrum 145 kvm. Välskött och rymlig villa med fritt och lantligt läge. Stort isolerat dubbelgarage. Algutsrum 145 kvm Välskött och rymlig villa med fritt och lantligt läge. Stort isolerat dubbelgarage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad.

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. ULLSTORPS kyrkby En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. Färden går ut på landet. Ingelstads härad, där den goda jorden finns. Där myllan sägs vara bördigare än någon annanstans i världen! Slättlandskapet

Läs mer

Rinkabyholm 144 kvm. Familjevilla i toppskick med omtyckt och lugnt läge. Isolerat garagehus.

Rinkabyholm 144 kvm. Familjevilla i toppskick med omtyckt och lugnt läge. Isolerat garagehus. Rinkabyholm 144 kvm Familjevilla i toppskick med omtyckt och lugnt läge. Isolerat garagehus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Kolboda 133 kvm. Välbyggd 1-plansvilla med natur- och havsnära läge. Genomtänkt planlösning med hög kvalité.

Kolboda 133 kvm. Välbyggd 1-plansvilla med natur- och havsnära läge. Genomtänkt planlösning med hög kvalité. Kolboda 133 kvm Välbyggd 1-plansvilla med natur- och havsnära läge. Genomtänkt planlösning med hög kvalité. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

GÅRD - PRIS: 3 750 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE

GÅRD - PRIS: 3 750 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE GÅRD - PRIS: 3 750 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE Fastighet Fastigheten Kil Högboda 1:73 Adress Högboda Gård 5, 665 93 Kil. Belägen i Kil kommun och Boda församling. Skattesats 34,99. Vacker högt belägen gård

Läs mer

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Ulrika Hjort Tel: 070-6420356 0480-420200 Mail: ulrika.hjort@pontuzlofgren.se Träningstokig villamäklare som gör allt för alla, alltid.

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Tellusvägen 23 Kommun Sollentuna Storlek 5 rum (3 sovrum) / 99 m² Område Tureberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Tellusvägen 23 Kommun Sollentuna Storlek 5 rum (3 sovrum) / 99 m² Område Tureberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Sollentuna Storlek 5 rum (3 sovrum) / 99 m² Område Tureberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Villa med perfekt och centralt läge i Sollentuna. 5 minuters gångavstånd

Läs mer

Fastighetsbeskrivning Lerbäcks Prästgård

Fastighetsbeskrivning Lerbäcks Prästgård 1 Fastighetsbeskrivning Lerbäcks Prästgård Vi har nöjet att till försäljning utbjuda en vackert belägen prästgård med ett härligt boende, väl renovera bostad med mycket av det gamla i huset bevarat. Marknadsföring

Läs mer

Län Västmanland Gatuadress Skogsvägen 3 Kommun Surahammar Storlek 6 rum (3 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västmanland Gatuadress Skogsvägen 3 Kommun Surahammar Storlek 6 rum (3 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västmanland Gatuadress Kommun Surahammar Storlek 6 rum (3 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har trivts i huset under de sju år vi bott i det och upplever det som ett tryggt

Läs mer

Elverslösa 180 kvm. Mycket fräsch hästgård endast 10 minuter från Kvarnholmen.

Elverslösa 180 kvm. Mycket fräsch hästgård endast 10 minuter från Kvarnholmen. Elverslösa 180 kvm Mycket fräsch hästgård endast 10 minuter från Kvarnholmen. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Lomma Lingongatan 20

Lomma Lingongatan 20 Lomma Lingongatan 20 Lingongatan 20 KORTFAKTA OBJEKTSTYP: Kedjehus BOAREA: ca 99 m2 BIAREA: ca 99 m2 ANTAL RUM: 4 rum och kök TOMTAREA: ca 400 m2 BYGGÅR: 1969 UTGÅNGSPRIS: 3.100.000 kr MÄKLARENS BESKRIVNING

Läs mer

Bergavik 174 kvm. Nyrenoverad och välplanerad villa nära skola och bad.

Bergavik 174 kvm. Nyrenoverad och välplanerad villa nära skola och bad. Bergavik 174 kvm Nyrenoverad och välplanerad villa nära skola och bad. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du

Läs mer

Förlösa 112 kvm. Oerhört välplanerat med tilltagen & vacker trädgård. Genomgående renoverat.

Förlösa 112 kvm. Oerhört välplanerat med tilltagen & vacker trädgård. Genomgående renoverat. Förlösa 112 kvm Oerhört välplanerat med tilltagen & vacker trädgård. Genomgående renoverat. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Län Värmland Typ Villa Kommun Arvika Storlek 270 m2. tidigast

Län Värmland Typ Villa Kommun Arvika Storlek 270 m2. tidigast Östra Sund Sarvbäcken 1 A Län Värmland Typ Villa Kommun Arvika Storlek 270 m2 Område Gatuadress Östra Sund Sarvbäcken 1 A Tillträde tidigast enligt överenskommelse Vackert hus med enskilt sjönära läge!

Läs mer

Köpingsvik 121 kvm. Allt i toppskick från 2009. Första parkett i Björkviken med härlig havsutsikt.

Köpingsvik 121 kvm. Allt i toppskick från 2009. Första parkett i Björkviken med härlig havsutsikt. Köpingsvik 121 kvm Allt i toppskick från 2009. Första parkett i Björkviken med härlig havsutsikt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Västra Gatuadress Snickaregatan 3 Götaland Kommun Hjo Storlek 7 rum (5 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Snickaregatan 3 Götaland Kommun Hjo Storlek 7 rum (5 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Hjo Storlek 7 rum (5 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till sjön och den vackra strandpromenaden med bad samt nära till centrum och

Läs mer

Lars-Pers i Vallsta. Utgångspris: 1 700 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Lars-Pers i Vallsta. Utgångspris: 1 700 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Lars-Pers i Vallsta BOLLNÄS HOV 14:5 Gården Lars-Pers med anor från 1700-talet ligger med öppet läge omgiven av jordbruksmark i Vallsta 2 mil norr om Bollnäs i Ljusnandalen, Hälsingland. De vackra äldre

Läs mer

Berga 230 kvm. Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart!

Berga 230 kvm. Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart! Berga 230 kvm Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du

Läs mer

Revsudden Fulviksvägen 44 175 kvm

Revsudden Fulviksvägen 44 175 kvm Revsudden Fulviksvägen 44 175 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Rökinge 78 Kommun Jönköping Storlek 6 rum (4 sovrum) / 134 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Rökinge 78 Kommun Jönköping Storlek 6 rum (4 sovrum) / 134 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Jönköping Storlek 6 rum (4 sovrum) / 134 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Enplansvilla med underbar utsikt mot sjön och härligt, soldränkt och fritt läge!

Läs mer

Söderås Niåkersgatu 7

Söderås Niåkersgatu 7 Län Dalarna Gatuadress Kommun Rättvik Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Söderås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det här huset rymmer en fantastisk frihetskänsla. Ostört läge med de vackraste

Läs mer

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick!

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Berga 116 kvm 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Avstyckad gård i Malmös utkant

Avstyckad gård i Malmös utkant Avstyckad gård i Malmös utkant MALMÖ LOCKARP 37:3, DEL AV Vacker och klassisk Skånegård med fritt läge strax utanför Lockarp, som är beläget omedelbart söder om Malmö. Gården har vackra vitkalkade byggnader

Läs mer

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas av både

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Till Salu! Livskvalité på landet!

Till Salu! Livskvalité på landet! Till Salu! Livskvalité på landet! Fastigheten ligger helt enskilt, vackert högt och lantligt med utsikt åt söder mot sjön Viggaren med brygga för båt och bad. I närmaste omgivningarna finns stora skogs-

Läs mer

Kommun Bengtsfors Storlek 5 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Bäckefors Tillträde tidigast

Kommun Bengtsfors Storlek 5 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Bäckefors Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Bengtsfors Storlek 5 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Bäckefors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge och ostört läge. Smidigt att ta sig in till Bengtsfors.

Läs mer

Hagby 170 kvm. Unikt och arkitektritat med mycket rymd. Ca 6000 kvm tomt.

Hagby 170 kvm. Unikt och arkitektritat med mycket rymd. Ca 6000 kvm tomt. Hagby 170 kvm Unikt och arkitektritat med mycket rymd. Ca 6000 kvm tomt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

Ljungbyholm 76 kvm. Välskött och mycket mysig 50-talsvilla på skyddad och ljus hörntomt.

Ljungbyholm 76 kvm. Välskött och mycket mysig 50-talsvilla på skyddad och ljus hörntomt. Ljungbyholm 76 kvm Välskött och mycket mysig 50-talsvilla på skyddad och ljus hörntomt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Torsås 189 kvm. Naturskönt belägen. Totalrenoverat.

Torsås 189 kvm. Naturskönt belägen. Totalrenoverat. Torsås 189 kvm Naturskönt belägen. Totalrenoverat. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all tänkbar

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Älgstigen 10 Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Älgstigen 10 Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trivsamt område. Huset är nyrenoverat med bl a nya ytskikt,

Läs mer

Färjestaden Paradisvägen 1 144 kvm

Färjestaden Paradisvägen 1 144 kvm Färjestaden Paradisvägen 1 144 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas

Läs mer

Välkommen till Kolåsenvägen 103 ULRIKA ANDERSSON KORTFAKTA

Välkommen till Kolåsenvägen 103 ULRIKA ANDERSSON KORTFAKTA ULRIKA ANDERSSON Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 070-6770438 Mobil: 070-6770438 ulrika.andersson@maklarhuset.se KORTFAKTA Välkommen till Kolåsenvägen 103 Välkommen till vackra Kolåsen och detta trevliga

Läs mer

ÖLMSTORP 1. Unik sekelskiftesfastighet i hjärtat av Sörmland!

ÖLMSTORP 1. Unik sekelskiftesfastighet i hjärtat av Sörmland! ÖLMSTORP 1 Unik sekelskiftesfastighet i hjärtat av Sörmland! Bevarade sekelskiftesdetaljer Välkommen till denna fantastiska idyll med två underbara hus från mitten av 1800-talet och tidigt 1900-tal. Husen

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Gagnefvägen 12 Kommun Älvkarleby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Skutskär Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Gagnefvägen 12 Kommun Älvkarleby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Skutskär Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Älvkarleby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Skutskär Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett komfortabelt och ekonomiskt boende på lugn gata med trevliga grannar!

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Grandins väg 15 Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (2 sovrum) / 116 m² Område Mälarbaden Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Grandins väg 15 Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (2 sovrum) / 116 m² Område Mälarbaden Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (2 sovrum) / 116 m² Område Mälarbaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Arkitektritat. Huset är luftig och ljust. Fridfullt och lugnt

Läs mer

Län Gävleborg Typ Villa Kommun Ockelbo Storlek 90 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Katrinebergsvägen 5

Län Gävleborg Typ Villa Kommun Ockelbo Storlek 90 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Katrinebergsvägen 5 Katrinebergsvägen 5 Län Gävleborg Typ Villa Kommun Ockelbo Storlek 90 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Katrinebergsvägen 5 Härlig villa med närhet till naturen! Charmig villa högt belägen på landet.

Läs mer

Ingelstorp, Rynningen. Län. Ingelstorp, Rynningen Götaland Kommun Gullspång Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 65 m² Område Hova Tillträde tidigast

Ingelstorp, Rynningen. Län. Ingelstorp, Rynningen Götaland Kommun Gullspång Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 65 m² Område Hova Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Gullspång Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 65 m² Område Hova Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Idylliskt torp på slutet

Läs mer

Binnaretorp 135 kvm. Lantligt och idyllsikt läge med fina vyer strax norr om Kalmar.

Binnaretorp 135 kvm. Lantligt och idyllsikt läge med fina vyer strax norr om Kalmar. Binnaretorp 135 kvm Lantligt och idyllsikt läge med fina vyer strax norr om Kalmar. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Revsudden 110 kvm. På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund.

Revsudden 110 kvm. På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund. Revsudden 110 kvm På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Sikvägen 11 Kommun Jönköping Storlek 4 rum (2 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Sikvägen 11 Kommun Jönköping Storlek 4 rum (2 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Jönköping Storlek 4 rum (2 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus bostad med bästa läget. Vackra kvällar och möjligheten till ett dopp i sjön

Läs mer

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett modernt boende med öppna ytor och härlig takhöjd. Lättskött hörntomt med

Läs mer

Dunö 128 kvm. Mycket fräscht med allt i ett plan! 5 rok varav 3 sovrum. Gäststuga. Garage.

Dunö 128 kvm. Mycket fräscht med allt i ett plan! 5 rok varav 3 sovrum. Gäststuga. Garage. Dunö 128 kvm Mycket fräscht med allt i ett plan! 5 rok varav 3 sovrum. Gäststuga. Garage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

angårdsbyggnad, ladugård och härbre i Ödkarby, Saltvik

angårdsbyggnad, ladugård och härbre i Ödkarby, Saltvik angårdsbyggnad, ladugård och härbre i Ödkarby, Saltvik Omsorgsfullt grundrenoverad mangårdsbyggnad där man bibehållit den gamla karaktären med trivsamma umgängesytor i ett stort kök, sal, flertal sovrum

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Kalmarsundsparken 200 kvm. Representativ och renoverad 20-talsvilla nära havet.

Kalmarsundsparken 200 kvm. Representativ och renoverad 20-talsvilla nära havet. Kalmarsundsparken 200 kvm Representativ och renoverad 20-talsvilla nära havet. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Sikvägen 30 Kommun Älvdalen Storlek 6 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Särna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Sikvägen 30 Kommun Älvdalen Storlek 6 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Särna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Älvdalen Storlek 6 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Särna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Energisnålt timmerhus med bra uthyrningsmöjligheter! -- Josephus Berger,

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Trekanten 115 kvm. Fräscht i ett plan med tre sovrum, garage, matrum/vardagsrum, ljust kök.

Trekanten 115 kvm. Fräscht i ett plan med tre sovrum, garage, matrum/vardagsrum, ljust kök. Trekanten 115 kvm Fräscht i ett plan med tre sovrum, garage, matrum/vardagsrum, ljust kök. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Västra Gatuadress Slangvägen 21 Götaland Kommun Skövde Storlek 7 rum (5 sovrum) / 170 m² Område Hasslum Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Slangvägen 21 Götaland Kommun Skövde Storlek 7 rum (5 sovrum) / 170 m² Område Hasslum Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 7 rum (5 sovrum) / 170 m² Område Hasslum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett arkitektritat designhus byggt i lösvirke med genomgående hög

Läs mer

Stockrosvägen 7, Mölna

Stockrosvägen 7, Mölna Stockrosvägen 7, Mölna På en lugn och tyst återvändsgata i Mölna ligger denna modernistiska och stilrena villa med fantastisk utsikt om ca 393 kvm totalyta. Genomgående ekgolv, vitmålade väggar och exklusiva

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Ramgränd 3 Kommun Järfälla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 147 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Ramgränd 3 Kommun Järfälla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 147 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Järfälla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 147 m² Område " Viksjö- Hummelmora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Barnvänligt, trivsamt och lugnt område. Nära till skola.

Läs mer

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage.

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Algutsrum 124 kvm 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all

Läs mer

Fridhemsgatan 13 A. Fridhemsgatan 13 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Fridhemsgatan 13 A. Fridhemsgatan 13 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 12 rum (8 sovrum) / 279 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 13 www.hemverket.se - Sida 2 av 13 Våning 1 - Lägenhet 1

Läs mer

Getingen 184 kvm. Nyligen renoverad 40-talsvilla på hörntomt.

Getingen 184 kvm. Nyligen renoverad 40-talsvilla på hörntomt. Getingen 184 kvm Nyligen renoverad 40-talsvilla på hörntomt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all

Läs mer

Brusarp Karlsberg 1. Brusarp Karlsberg 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Brusarp Karlsberg 1. Brusarp Karlsberg 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Östergötland Gatuadress Kommun Boxholm Storlek 5 rum (4 sovrum) / 85 m² Område Rinna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nu säljer vi vårt kära Karlsberg, som vi varsamt renoverat i tidstypisk

Läs mer

Sigfrid Edströms gata 116

Sigfrid Edströms gata 116 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 116 m² Område Hammarby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område med lekplatser i området. Bra sammanhållning

Läs mer

Smedby 145 kvm. Välplanerad och lättskött 1½-plansvilla med härlig baksida och barnvänligt läge.

Smedby 145 kvm. Välplanerad och lättskött 1½-plansvilla med härlig baksida och barnvänligt läge. Smedby 145 kvm Välplanerad och lättskött 1½-plansvilla med härlig baksida och barnvänligt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Ljungrydavägen 144-9. Ljungrydavägen 144-9. www.hemverket.se - Sida 1 av 19

Ljungrydavägen 144-9. Ljungrydavägen 144-9. www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Län Blekinge Gatuadress Kommun Olofström Storlek 6 rum (4 sovrum) / 150 m² Område Jämshög Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lantlig idyll med härligt lugn. Endast ca 1 km till förskola och skola

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Kattrumpan 149 kvm. Unik och genomgående mycket välskött fastighet med skyddad innergård och inrett gårdshus.

Kattrumpan 149 kvm. Unik och genomgående mycket välskött fastighet med skyddad innergård och inrett gårdshus. Kattrumpan 149 kvm Unik och genomgående mycket välskött fastighet med skyddad innergård och inrett gårdshus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Fakta FANTASTISKT LÄGE!

Fakta FANTASTISKT LÄGE! Fakta FANTASTISKT LÄGE! BESKRIVNING Ett stenkast från centrum ligger denna omsorgsfullt renoverade 20-talsvilla! Härligt uppvuxen trädgård och med barnomsorg bakom staketet, närhet till skola, strövområde

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Blåbergsvägen 14 Kommun Ekerö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 76 m² Område Munsö-Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Blåbergsvägen 14 Kommun Ekerö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 76 m² Område Munsö-Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Ekerö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 76 m² Område Munsö-Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nu är det dags för den fina tomten med de två charmiga stockvirkeshusen

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sidensvansvägen 38

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sidensvansvägen 38 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60 m² Område Anneberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Stor träaltan där du kan avnjuta morgonkaffet

Läs mer

Getingen 130 kvm. Väldisponerad villa med 3-4 sovrum, stor potential och gott om biutrymmen.

Getingen 130 kvm. Väldisponerad villa med 3-4 sovrum, stor potential och gott om biutrymmen. Getingen 130 kvm Väldisponerad villa med 3-4 sovrum, stor potential och gott om biutrymmen. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Fiskvik 224 Kommun Nordanstig Storlek 2 rum (1 sovrum) / 48 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Fiskvik 224 Kommun Nordanstig Storlek 2 rum (1 sovrum) / 48 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Nordanstig Storlek 2 rum (1 sovrum) / 48 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det går bra att bo året runt eller utnyttja huset alla årstider för rekreation. Lugnt

Läs mer

FASTIGHETEN DEL AV LENA HUSBY 6:1 UGGELSTA

FASTIGHETEN DEL AV LENA HUSBY 6:1 UGGELSTA UPPSALA AKADEMIFÖRVALTNING Uppsala Akademiförvaltning förvaltar till Uppsala Universitet anknutna stiftelser och deras förmögenhet, som består av likvida medel, värdepapper, fastigheter m.m. Förvaltningsuppdraget

Läs mer

Färjestaden 120 kvm. Allt i ett plan med inglasad altan. Gäststuga, garage, förråd, växthus mm.

Färjestaden 120 kvm. Allt i ett plan med inglasad altan. Gäststuga, garage, förråd, växthus mm. Färjestaden 120 kvm Allt i ett plan med inglasad altan. Gäststuga, garage, förråd, växthus mm. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Masergatan 21 Kommun Borlänge Storlek 10 rum (6 sovrum) / 242 m² Område Hagalund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Masergatan 21 Kommun Borlänge Storlek 10 rum (6 sovrum) / 242 m² Område Hagalund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Borlänge Storlek 10 rum (6 sovrum) / 242 m² Område Hagalund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Stor vacker villa med tio rum i lugnt villaområde nära skolor, sportanläggningar,

Läs mer