4 Genomgång av åtgärdslistan Åtgärdslistan gicks igenom. Samtliga ärenden är åtgärdade eller pågående.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "4 Genomgång av åtgärdslistan Åtgärdslistan gicks igenom. Samtliga ärenden är åtgärdade eller pågående."

Transkript

1 Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge på Smådalarö Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV Jan Kamras JKA P-O Eriksson POE Helena Axelsson HAX Helena Svedlund HSV Eva Gunnarsson EGU Lasse Persson LPE Catarina Midskog CMI Christer Grähs CGR Övriga: Lennart Persson LEP Carina Westlin CWE Micke Melander MME Roger Wiklund RWI Sixten Ek SEK Frånvarande: Carl Ragnarsson CRA 1 Öppnande av möte MQV hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 2 Justering av föregående protokoll Föregående protokoll är justerat och godkänt. 3 Fastställande av dagordning Dagordningen godkändes. 4 Genomgång av åtgärdslistan Åtgärdslistan gicks igenom. Samtliga ärenden är åtgärdade eller pågående. 5 Rapport från Medlemskommittén (MK) (DN) Ett fall har avgjorts och mynnade ut i en varning. Inga ärenden finns under behandling. DN har beslutat att BBO Nordic DN har rätt att stänga av medlemmar från spel på BBO Nordic. Rekryten/Juniorer Finalen av Rekryten har avgjorts. Då det endast var ett fåtal anmälda avgjordes Rekryten med hjälp av totalställningen från Rikslägret. Artikel kommer på hemsidan och berörda klubbar kommer att kontaktas för priser. Eftersom Rekryten detta år hade ett relativt svalt intresse kommer de medel som finns kvar att användas för Rekryten 2011/12, samt användas om vi får in seriösa förfrågningar om juniorsatsningar som behöver ekonomisk hjälp.

2 MK sponsrar som tidigare juniorboende under Festivalen till en kostnad om ca kr. Juniorbössan finns ute på ett flertal klubbar. BBO Nordic Det svenska medlemsantalet ökar stadigt och är nu en bit över BBO Nordic fortsätter att hålla tävlingar fredag-söndag. I genomsnitt spelar drygt 30 svenska spelare/tävling. Fr o m i sommar ska BBO Nordic vara självfinansierat och avgifter måste börja tas ut. Utbildningsdelen i BBO Nordic kommer att genomföras under hösten. RWI är utsedd till ordförande i BBO Nordics DN. De kommer endast att ta beslut om avstängning i BBO Nordics nätspel. Minikurser 4 kurser är skrivna, layout återstår och beräknas färdigt inför höstsäsongen. PR/Intern marknadsföring MK har tagit fram ett presentationsmateriel för klubbarna avseende konsulenterna. Detta för att tydliggöra och göra reklam för vad konsulenterna kan hjälpa till med samt hur klubbarna skall gå tillväga för att få den hjälp de behöver. Materialet är sponsrat av V-Tab i Falkenberg, likaså framtagning/layout. Utbildningskommittén (UtbK) Arbetet med Norge och Danmark med det gemensamma kursmaterialet fortsätter. Många fel har hittats i den första boken. Bok 3 är färdig och bok 4 går till tryck inom några veckor. Kursboken för Stark klöver skjuts fram ytterligare då arbete åt annan uppdragsgivare prioriteras över sommaren. UtbK kommer att ha ett möte under sommaren för att planera kommande års arbete. IT- Kommittén (ITK) ITK har telefonmöten första tisdagen varje månad. Utvecklingsarbetet i Spader har kommit igång, bl a kommer en ny anmälningsfunktion inom kort. ITK skulle till majmötet ha inkommit med visioner, mål och kostnader för styrelsen att ta ställning till. Detta har inte hunnits med, men ITK ser till att det finns med innan handlingarna till Riksstämman ska skickas ut. IT/datorkostnader har varit dyrare än beräknat under 2010/2011. Beslut: Styrelsen ger ITK uppdraget att kontrollera totala drifts- och utvecklingskostnader så att de för 2011/2012 inte överstiger vad som prognostiseras för 2010/2011. ITK gör nödvändiga prioriteringar för att uppnå detta." 6 Rapport från Tävlingskommittén (TK) Tävlingskalendern för 2011/2012 finns publicerad på webben. Kalendern är kompletterad med säsongens simultantävlingar, och efter 1 maj även med hittills beviljade guldpoängssanktioner för säsongen.

3 Ram för tävlingskalendrarna 2012/2013 och 2013/2014 finns publicerade. Regelverk för Allsvenskan 2011 samt för Svenska Mästerskap 2011/2012 kommer att publiceras under maj månad. Regelverket för Svenska Mästarpoäng kommer under perioden fram till 1 juli 2011 att revideras utifrån de tidigare aviserade besluten, exempelvis nya skalor för lagspel om silverpoäng, guldpoäng i SM Lag semifinal m m. Det reviderade regelverket träder ikraft 1 juli 2011 och gäller för tävlingar som startats detta datum eller därefter, inte för tävlingar som startats under det gamla regelverket. Tävlingsbestämmelser för Bridgefestival 2011 beräknas kunna publiceras i månadsskiftet maj-juni. Det har kommit anmärkningar på att Allsvenskans andra omgång har flyttats till första helgen i november och därmed kolliderar med Allhelgonahelgen. Allsvenskans andra sammandrag är flyttat p g a att VM spelas i Holland. Det är orimligt att en medlemsstat medvetet väljer att kollidera sitt nationella seriespel med VM, till vilket flera av de allsvenska spelarna är uttagna. Senast en sådan kollision tilläts, blev följden ett antal uppskjutna matcher som skulle spelas vid annat tillfälle, med extrakostnader i form av resor och boende för Förbundet som följd. Kvalen till SM finaler för par har ökat i öppen, veteran, junior och nybörjarklass samt minskat något i dam och mixedklass. SM Lag minskar i både öppen och juniorklass. Deltagandet i Allsvenskan division 4 har minskat från fjolårssäsongens 214 lag till årets 207. Nordiska Mästerskapen spelas i Örebro (Scandic Väst) i slutet av maj, med Henrik Johansson och Pontus Adolfsson som tävlingsledare, Tomas Brenning som ansvarig för det datortekniska och resultatrapporteringen och Carl Ragnarsson som allmän allti-allo och överledare för tävlingarna. Säsongen avslutas traditionsenligt med finalen i SM Lag under Kristi himmelsfärdshelgen. Örebro (Scandic Väst) står än en gång som värd för arrangemanget och arrangörsstaben är densamma som under Nordiska Mästerskapen, minus Carl Ragnarsson som enbart deltar under onsdagens förberedelser. 7 Rapport UK samt Internationellt UK RWI har tagit fram instruktioner till landslagskaptener som ska underlätta för kaptenerna i sitt arbete. Styrelsen diskuterade vilken policy man ska ha vid inbjudningar för landslag att spela i internationella tävlingar där det delas ut prispengar. Styrelsens åsikter i frågan var delade. JKA fick i uppdrag att utforma en policy där både spelarna och FSB får ta del av ev prispengar. Internationellt JKA rapporterade från EBL:s Presidential council möte i maj där bla informationsproblemet avhandlats. En ny webb/informationslösning har diskuterats och ska föras fram vid EBL mötet i Poznan under öppna EM. NBU-möte hålls under NM i Örebro i maj. Sverige ska då skriva under NBU-avtalet.

4 JKA ska föreslå några ändringar i avtalet innan påskrift. Bla föreslås att avgifterna ska täcka kostnaderna för att arrangera NM-tävlingar. Övriga aktiviteter bör ske i projektform, som t ex utbildningssamarbetet och BBO Nordic. Norge har protesterat mot årets utfall i JNM där man anser att fel medaljörer har korats. Om årets medaljer var korrekt utdelade var tidigare års medaljer fel utdelade. NBU måste se över reglerna under majmötet. 8 Rapport från Festivalkommittén (FK) LPE rapporterade om Festival 2011 Chairman s Cup har 49 lag anmälda, en ökning med ca 15 lag, om man jämför med samma period föregående år. Några sponsorer är förlorade och flera nya har tillkommit, vilket innebär att sponsorintäkterna totalt kommer att öka något. FSB har ett avtal med Örebro som löper ut Nya förhandlingar med Örebro kommer att ske i augusti. MME undersöker andra möjliga festivalorter parallellt. Angående personalstaben under festivalen engageras fr o m i år fler lokala förmågor, bl a för brickläggning och brickbyte. FK ska sammanställa regler och kostnader för uthyrning av bord och BM från festivalen. LPE meddelar att han sitter kvar som Festivalgeneral åtminstone fram till En festivalutredning är gjord där man bl a rekommenderar högre lön för nyckelposter under festivalen. 9 Rapporter Ekonomi/Budget och kansli Ekonomi Ekonomin är stabil. Prognosen visar på ett plusresultat om ca kr. Budget för 2011/2012 kommer att läggas på ett nollresultat. Beslut: Det beslutades att ta landslagskostnader från överskottet istället för från fonder. Det innebär att resultatet minskas till ett överskott om drygt kr. Medlemsstatistik Antalet medlemmar 2010/2011 ökade totalt från till Antalet betalande medlemmar ökade från till Antalet juniorer minskade från 259 till 255. Kansli LEP håller på att upprätta en inventarielista för försäkringsändamål maj hålls personalmöte med PU-samtal hemma hos MME i Sundsvall. Tommy Andersson är under provanställning och fungerar mycket bra i sin roll. Beslut: Styrelsen beslutar att anställa Tommy Andersson med fast anställning fr om 1 september. 10 Riksstämma Kallelse samt förslag till stadgeändringar är utskickade till distrikten.

5 Tematräffar och upplägg för dessa diskuterades. Tematräffarna ska gå efter varandra för att alla delegater ska kunna närvara vid samtliga teman. Beslut: Tematräffarna blir: 1. Ekonomi/Budget/Stadgar (LEP, POE, RWI, JKA) 2. Hur utvecklar vi tävlingsbridgen i landet? (MME, CRA. CGR) 3. Internet, kommunikation och sociala medier (CWE, AJA, RWI, TAN) 11 Övriga frågor Inga övriga frågor diskuterades. 12 Facebook, Twitter och YouTube Det diskuterades om FSB ska använda sig av Facebook, Twitter och Youtube för kommunikation med medlemmar, marknadsföring etc. Större delen av styrelsen anser att det är nödvändigt, men också att det innebär en kostnad då det ständigt måste bevakas. Frågan ska undersökas vidare. Beslut: EGU och HSV får i uppdrag att göra en utredning om hur vi kan använda oss av Facebook, Twitter och Youtube samt vilken tidsåtgång som kan förväntas. 13 Kommande möten 2 september i Stockholm oktober Riksstämma Örebro. 14 Avslutning MQV förklarade mötet avslutat. Vid protokollet Justeras Carina Westlin Mats Qviberg

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 110902 i Stockholm. Närvarande styrelsen:

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 110902 i Stockholm. Närvarande styrelsen: Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 110902 i Stockholm Närvarande styrelsen: Mats Qviberg (MQV) Jan Kamras (JKA) P O Eriksson (POE) Helena Axelsson (HAX) Helena Svedlund (HSV) Lars Persson (LPE) Catarina

Läs mer

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 131018 i Örebro. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. Jan Kamras JKA. Carl Ragnarsson CRA. Helena Axelsson HAX

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 131018 i Örebro. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. Jan Kamras JKA. Carl Ragnarsson CRA. Helena Axelsson HAX Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 131018 i Örebro Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV Jan Kamras JKA Carl Ragnarsson CRA Helena Axelsson HAX Lasse Persson LPE Christer Grahs CGR Pontus Silow PSI

Läs mer

Föregående protokoll är justerat och godkänt.

Föregående protokoll är justerat och godkänt. Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 12 februari 2015, telefonmöte. Närvarande (de i fetstil på plats i Öresunds kontor/stockholm): Styrelsemedlemmar Mats Qviberg Lars Persson

Läs mer

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 111215, telefonmöte. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. P O Eriksson POE. Jan Kamras JKA.

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 111215, telefonmöte. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. P O Eriksson POE. Jan Kamras JKA. Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 111215, telefonmöte Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV P O Eriksson POE Jan Kamras JKA Lena Westman LWE Carl Ragnarsson CRA Lasse Persson LPE Pontus Silow PSI Christer

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Förbundet Svensk Bridge den 20 februari 2009 på Öresund AB:s kontor i Stockholm.

Protokoll fört vid styrelsemöte i Förbundet Svensk Bridge den 20 februari 2009 på Öresund AB:s kontor i Stockholm. Protokoll fört vid styrelsemöte i Förbundet Svensk Bridge den 20 februari 2009 på Öresund AB:s kontor i Stockholm. Närvarande: Styrelsemedlemmar Mats Qviberg Jan Kamras Per Olof Eriksson Tommy Gullberg

Läs mer

Ordförande MQV förklarade mötet för öppnat och riktade hela styrelsens gratulationer till vinnarna av 2014 års Svenska Cup- Lag Westerlund.

Ordförande MQV förklarade mötet för öppnat och riktade hela styrelsens gratulationer till vinnarna av 2014 års Svenska Cup- Lag Westerlund. Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 28 november 2014, telefonmöte. Närvarande: Styrelsemedlemmar Mats Qviberg Lars Persson Per-Olof Eriksson Carl Ragnarsson Pontus Silow (MQV)

Läs mer

Ordförande MQV förklarade mötet för öppnat.

Ordförande MQV förklarade mötet för öppnat. Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 8-9/5 2015 på Hotell Vesterhavet, Falkenberg. Närvarande Styrelsemedlemmar Mats Qviberg Jan Kamras Per-Olof Eriksson Carl Ragnarsson Helena

Läs mer

Inledande diskussioner hölls på torsdag kväll, då närvarade även CMI.

Inledande diskussioner hölls på torsdag kväll, då närvarade även CMI. Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 101203 i Stockholm Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV Jan Kamras JKA P-O Eriksson POE Carl Ragnarsson CRA Helena Svedlund HSV Eva Gunnarsson EGU Lasse Persson LPE

Läs mer

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge på Smådalarö. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. P O Eriksson POE. Carl Ragnarsson CRA

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge på Smådalarö. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. P O Eriksson POE. Carl Ragnarsson CRA Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 120511 på Smådalarö Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV P O Eriksson POE Carl Ragnarsson CRA Lasse Persson LPE Pontus Silow PSI Christer Grahs CGR Helena Axelsson

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet på Scandic Hotell Väst, Örebro.

Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet på Scandic Hotell Väst, Örebro. Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet 2016 09 02 på Scandic Hotell Väst, Örebro. Närvarande Ordförande & Styrelse Mats Qviberg (MQV) Pontus Silow (PSI) Christer Grähs (CGR) Per Leandersson

Läs mer

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 120215 på Bridgens Hus i Göteborg. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. P O Eriksson POE.

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 120215 på Bridgens Hus i Göteborg. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. P O Eriksson POE. Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 120215 på Bridgens Hus i Göteborg Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV P O Eriksson POE Jan Kamras JKA Lena Westman LWE Carl Ragnarsson CRA Lasse Persson LPE Pontus

Läs mer

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 100827 på Bosön

Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 100827 på Bosön Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 100827 på Bosön Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV Jan Kamras JKA P-O Eriksson POE Carl Ragnarsson CRA Helena Svedlund HSV Eva Gunnarsson EGU Lasse Persson LPE

Läs mer

2 Justering av föregående protokoll Föregående protokoll är justerat och godkänt efter en ändring i deltagarlistan.

2 Justering av föregående protokoll Föregående protokoll är justerat och godkänt efter en ändring i deltagarlistan. Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 100219 i Göteborg Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV Jan Kamras JKA P-O Eriksson POE Catarina Midskog CMI Christer Grähs CGR Helena Svedlund HSV Eva Gunnarsson

Läs mer

Protokoll fört vid telefonsammanträde med Svenska Bridgeförbundet fredagen den 5 februari 2016.

Protokoll fört vid telefonsammanträde med Svenska Bridgeförbundet fredagen den 5 februari 2016. Protokoll fört vid telefonsammanträde med Svenska Bridgeförbundet fredagen den 5 februari 2016. Deltagare: Från styrelsen deltog Mats Qviberg (MQV), PO Eriksson (POE), Lars Persson (LPE), Carl Ragnarsson

Läs mer

Beslutades att förändra ordningsföljden på punkterna och lägga rapportpunkterna sist då POE hade förhinder att medverka under hela mötet.

Beslutades att förändra ordningsföljden på punkterna och lägga rapportpunkterna sist då POE hade förhinder att medverka under hela mötet. Protokoll styrelsemöte Svensk Bridge 130829 i Södertälje Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV Jan Kamras JKA P O Eriksson POE Carl Ragnarsson CRA Lasse Persson LPE Christer Grahs CGR Helena Axelsson

Läs mer

» Vi har ca 1100 fler betalande medlemmar ÿýn vid motsvarande tid fÿýregÿýende verksamhetsÿýr.

» Vi har ca 1100 fler betalande medlemmar ÿýn vid motsvarande tid fÿýregÿýende verksamhetsÿýr. Sida 1/5 Protokoll styrelsemÿýte Svensk Bridge 070316 pÿý ÿýresund i Stockholm Carina Wademark [12540], Tuesday 20 March 2007-00:00:00 Nÿýrvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV Peter Johansson PJO P-O Eriksson

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 25/ , telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 25/ , telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 25/11 2017, telefonmöte. Närvarande Ordförande och styrelse Pontus Silow (PSI), Ann Ohlson (AOH), Christer Grähs (CGR), Per Leandersson (PLE),

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Bridgeförbundet den 14 februari Mötet var ett telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Bridgeförbundet den 14 februari Mötet var ett telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Bridgeförbundet den 14 februari 2019. Mötet var ett telefonmöte. Deltagare: Pontus Silow (PSI), Christer Grähs (CGR), PO Eriksson (POE), Ann Ohlsson (AOH), Linus

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Förbundet Svensk Bridge i Åre den 21-22 februari 2013

Protokoll fört vid styrelsemöte med Förbundet Svensk Bridge i Åre den 21-22 februari 2013 Protokoll fört vid styrelsemöte med Förbundet Svensk Bridge i Åre den 21-22 februari 2013 Närvarande styrelsen: Mats Qviberg (MQV), Jan Kamras (JKA), Carl Ragnarsson (CRA), Lasse Persson (LPE), Helena

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 4/ i Örebro.

Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 4/ i Örebro. Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 4/5 2018 i Örebro. Närvarande Ordförande och styrelse Pontus Silow (PSI), Ann Ohlson (AOH), Christer Grähs (CGR), PO Eriksson, Helena Axelsson

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Bridgeförbundet den maj 2019 i Falkenberg på Hotell Vesterhavet.

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Bridgeförbundet den maj 2019 i Falkenberg på Hotell Vesterhavet. Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Bridgeförbundet den 17-18 maj 2019 i Falkenberg på Hotell Vesterhavet. Deltagare: Pontus Silow (PSI), Christer Grähs (CGR), PO Eriksson (POE), Ann Ohlsson (AOH),

Läs mer

Protokoll fört vid telefonmöte med Svenska Bridgeförbundets styrelse den 6 februari 2018.

Protokoll fört vid telefonmöte med Svenska Bridgeförbundets styrelse den 6 februari 2018. Protokoll fört vid telefonmöte med Svenska Bridgeförbundets styrelse den 6 februari 2018. Deltagare: Carl Ragnarsson (CRA), Per Leandersson (PLE), Linus Dahlström (LDA), Christer Grähs (CGR), Lasse Persson

Läs mer

Protokoll riksstämma 2011 RS-012

Protokoll riksstämma 2011 RS-012 Protokoll från riksstämma med Förbundet Svensk Bridge den 15 oktober 2011 i Örebro 1 Öppnande av stämman Mats Qviberg öppnade stämman och hälsade delegaterna välkomna. 2 Godkännande av fullmakter och fastställande

Läs mer

Protokoll styrelsemöte Svenska Bridgeförbundet 140220 i Stockholm. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. Jan Kamras JKA. Carl Ragnarsson CRA

Protokoll styrelsemöte Svenska Bridgeförbundet 140220 i Stockholm. Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV. Jan Kamras JKA. Carl Ragnarsson CRA Protokoll styrelsemöte Svenska Bridgeförbundet 140220 i Stockholm Närvarande styrelsen: Mats Qviberg MQV Jan Kamras JKA Carl Ragnarsson CRA Helena Axelsson HAX Pontus Silow PSI P O Eriksson POE Övriga:

Läs mer

ÅRSBOKSLUT 2016/2017

ÅRSBOKSLUT 2016/2017 ÅRSBOKSLUT 2016/2017 Styrelsen för får härmed avlämna årsbokslut för räkenskapsåret 2016-07-01-2017-06-30 Årsbokslutet omfattar 2 RESULTATRÄKNING 3 BALANSRÄKNING 5 NOTER 7 UNDERSKRIFTER Sida 1 av 7 RESULTATRÄKNING

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Bridgeförbundet den september Mötet ägde rum på Hotell Vesterhavet i Falkenberg.

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Bridgeförbundet den september Mötet ägde rum på Hotell Vesterhavet i Falkenberg. Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Bridgeförbundet den 21-22 september 2018. Mötet ägde rum på Hotell Vesterhavet i Falkenberg. Deltagare: Pontus Silow (PSI), Christer Grähs (CGR), Carl Ragnarsson

Läs mer

Ordförande Gunbritt Öhlén hälsade de närvarande välkomna och öppnade mötet.

Ordförande Gunbritt Öhlén hälsade de närvarande välkomna och öppnade mötet. Sida 1 av 5 Styrelsemöte tisdagen den 8 mars 2016 Protokoll Närvarande: Gunbritt Öhlén, Ingmari Amoson, Bo Sanfridsson, Lilian Arvidsson, Owe Wåhlin och Göran Magnusson (delvis). Anders-Eric Andersson

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Bridgeförbundets Riksstämma i Örebro 10 oktober, 2015. Mats Qviberg öppnade stämman och hälsade delegaterna välkomna.

Protokoll fört vid Svenska Bridgeförbundets Riksstämma i Örebro 10 oktober, 2015. Mats Qviberg öppnade stämman och hälsade delegaterna välkomna. Protokoll fört vid Svenska Bridgeförbundets Riksstämma i Örebro 10 oktober, 2015. Öppnande av stämman Mats Qviberg öppnade stämman och hälsade delegaterna välkomna. 1 Godkännande av fullmakter och fastställande

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Bridgeförbundets Riksstämma i Örebro 7 oktober, 2017.

Protokoll fört vid Svenska Bridgeförbundets Riksstämma i Örebro 7 oktober, 2017. Svenska Bridgeförbundet Karlsgatan 28, 703 41 Örebro Tfn: 026-65 60 70 kansli@svenskbridge.se www.svenskbridge.se PG: allmänt 25 10 42-8 BG: 373-3482 Org. nr: 802000-4365 Protokoll fört vid Svenska Bridgeförbundets

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll.

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll. PROTOKOLL ISMÖTE Mötesdata: Tid: 2017-04-29, kl. 13:00 15.40 Plats: Scandic Nord, Sundsvall. 1. Mötets öppnande. Tony Olsson öppnade mötet och hälsade alla välkomna till Sundsvall. 2. Dagordning Dagordningen

Läs mer

NORRBOTTENS BRIDGEFÖRBUND. Närvarande: Göran Nordberg, Gertrud Backman, Anders Landmark, Ingrid Enberg, Inger Lundberg, Pierre Thunström

NORRBOTTENS BRIDGEFÖRBUND. Närvarande: Göran Nordberg, Gertrud Backman, Anders Landmark, Ingrid Enberg, Inger Lundberg, Pierre Thunström NORRBOTTENS BRIDGEFÖRBUND Protokoll vid styrelsemöte den 17 augusti i Luleå klockan 17.15 Närvarande: Göran Nordberg, Gertrud Backman, Anders Landmark, Ingrid Enberg, Inger Lundberg, Pierre Thunström Möte

Läs mer

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Utbildning Vinnande styrelse med Olle Möller hela lördagen

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Utbildning Vinnande styrelse med Olle Möller hela lördagen Protokoll för styrelsemöte i Svenska Drillförbundet 2010-02-20 kl.09.30 18.30 2010-02-21 kl. 09.00 14.00 Närvarande: Carina Svensson Ulla Levin Hanna Candell Håkan Olin Jasmine Bendrén Heléne Larsson Cecilia

Läs mer

Styrelsemöte onsdagen den 8 oktober 2014. Protokoll. 31. Sammanträdet öppnades. 31. Val av protokollsjusterare. 32. Godkännande av dagordningen

Styrelsemöte onsdagen den 8 oktober 2014. Protokoll. 31. Sammanträdet öppnades. 31. Val av protokollsjusterare. 32. Godkännande av dagordningen Sida 1 av 5 Styrelsemöte onsdagen den 8 oktober 2014 Protokoll 31. Sammanträdet öppnades Ordförande Gunbritt Öhlén öppnade mötet Ej närvarande: Ingrid Svensson och Anders-Eric Andersson. 31. Val av protokollsjusterare

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen den 6 augusti klockan 1800, BK Albrekts, Varberg

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen den 6 augusti klockan 1800, BK Albrekts, Varberg Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen den 6 augusti klockan 1800, BK Albrekts, Varberg Närvarande: Leif Eskelid, Lennart Nordberg, Lars Adie, Monica Evertsson, Jan Malmström och Magnus Svensson.

Läs mer

Styrelsemöte måndagen den 29 september 2014

Styrelsemöte måndagen den 29 september 2014 Sida 1 av 7 Styrelsemöte måndagen den 29 september 2014 Protokoll 16. Sammanträdet öppnades Ordförande Gunbritt Öhlén öppnade mötet Samtliga ledarmöter närvarande. 17. Val av protokollsjusterare Agneta

Läs mer

Motioner och Yttranden till Förbundet Svensk Bridge Riksstämma i Örebro 2011

Motioner och Yttranden till Förbundet Svensk Bridge Riksstämma i Örebro 2011 Motioner och Yttranden till Förbundet Svensk Bridge Riksstämma i Örebro 2011 Till Riksstämman föreligger följande sex motioner som inkommit: 1. Justering av 13.4 av stadgarna [Lars Marcusson, Örebro Läns

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen den 15 april 2012, Falkenbergs BK.

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen den 15 april 2012, Falkenbergs BK. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen den 15 april 2012, Falkenbergs BK. Närvarande: Lars Hed, Leif Eskelid, Monica Evertsson, Jan Malmström, Lennart Nordberg, Lars Adie, Malin Larsson och Annika

Läs mer

Resultat och budget

Resultat och budget 3003 MP-guld kuponglöst 61800 60000 61000 60000 3007 MP-brons kuponglöst 1209178 1326000 1321000 1350000 3008 MP-silver kuponglöst 247980 261600 259000 261600 3011 Ranking avgifter 34500 35000 39000 35000

Läs mer

HANDLINGAR TILL RIKSSTÄMMA 2011 Scandic Grand Hotel, 14-15 oktober Örebro

HANDLINGAR TILL RIKSSTÄMMA 2011 Scandic Grand Hotel, 14-15 oktober Örebro HANDLINGAR TILL RIKSSTÄMMA 2011 Scandic Grand Hotel, 14-15 oktober Örebro Innehållsförteckning # Dokument Sidan 1. Innehållsförteckning 2 2. Allmän information om riksstämman inklusive program 3 3. Deltagarförteckning

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Närvarande: Ej närvarande: Stig Pettersson (SP, ordf), Said Morell (SM), Anna Boldt (AB), Lennart Ekbäck (LE), Per Mattsson (PM), Bengt Svensson (BS, adj) Magnus Lundin (ML), Hans Olofsson (HO), Andreas

Läs mer

Protokoll från Tävlingskommitténs möte 2012-12-12

Protokoll från Tävlingskommitténs möte 2012-12-12 Närvarande Björn Höft (BH) Mats Engquist (ME) Björn Strömberg (BS) Frånvarande Christofer Evelönn (CE) Ingemar Kallas (IK) Protokoll för Tävlingskommitténs Tid och plats: 12 december 2012, Boställsvägen

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

ORGANISATIONSGUIDE FÖR BRIDGEKLUBBEN ALLIANS (Föreningen)

ORGANISATIONSGUIDE FÖR BRIDGEKLUBBEN ALLIANS (Föreningen) ORGANISATIONSGUIDE FÖR BRIDGEKLUBBEN ALLIANS (Föreningen) 1 INLEDNING 1.1 SYFTE Syftet med organisationsguiden (guiden) är att ge föreningens medlemmar och funktionärer en samlad information om hur föreningen

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 7-2014 2014-02-17 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Urban Backman Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Sammankallande Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

30:-/spelare plus bordsavgift till arrangerande klubb 120:-/spelare, 80:- till VBF och 40:- till arrangerande klubb

30:-/spelare plus bordsavgift till arrangerande klubb 120:-/spelare, 80:- till VBF och 40:- till arrangerande klubb Tävlingar arrangerade av distriktet Distriktsmästerskap Årligen arrangeras fem distriktsmästerskap; öppna par, mixed, damer, veteraner, samt lag. I öppna par, mixed och veteraner är regerande distriktsmästare

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 2015-04-16 (20.00-22.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Protokoll fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen den 17 november på Bosön, Lidingö Närvarande: Förhinder: Vid protokollet: Styrelseledamöter: Torgny Lagerkvist (TL, ordf), Pauli Kuikka (PK), Malin

Läs mer

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll för styrelsemöte i Svenska Drillförbundet 2010-04-20 kl.20.00 22.00 Närvarande: Carina Svensson Ulla Levin Hanna Candell Håkan Olin Jasmine Bendrén Heléne Larsson Cecilia Wardström-Larsen Emma

Läs mer

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte 2019-06-11 Telefonmöte Förbundsstyrelsen Närvarande Adjungerad Anmält förhinder Urban Andersson, ordf. Michael Bergman Jane Schörling Joanna Stassos Wolf Urban

Läs mer

Fredag 14 november klockan 17:10 till 19:40 på hotell Skogshöjd, Södertälje.

Fredag 14 november klockan 17:10 till 19:40 på hotell Skogshöjd, Södertälje. Stockholm 2014-11-14 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 10/14 Tid och plats Fredag 14 november klockan 17:10 till 19:40 på hotell Skogshöjd, Södertälje. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande

Läs mer

Protokoll fört vid Sveriges Schackförbunds skolkommittémöte

Protokoll fört vid Sveriges Schackförbunds skolkommittémöte Protokoll fört vid Sveriges Schackförbunds skolkommittémöte Tid: 2008-09-05 kl. 20:00 22.00 2008-09-06 kl. 09.00 15.00 Plats: Scandic Örebro Väst Närvarande: Mats Sjödin kommittéordförande Maria Berg Hans

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 2012-02-12 (10.00-17.00) Möte Kansliet Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Eva Ericson Annika Pettersson Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 2010-08-27 (15.00) - 2010-08-28 (16.00) Scandic Hotell Opalen (Göteborg) Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator

Läs mer

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja Jonas Almqvist till justerare jämte ordförande.

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja Jonas Almqvist till justerare jämte ordförande. 1 Förbundsstyrelsen Protokoll 1-16 Tid: Plats: 6-7 februari Idrottens Hus, Stockholm Närvarande: Pontus Thuresson (PT) Kerstin Hjelm (KH) Maria Bergström (MB) Lars Nilsson (LN) Mats Peterson (MP) Carina

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 2013-11-23 (15.00-20.00) Deltagare SVEMO Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Sammankallande 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV

Läs mer

Måndag 9 december klockan 09:10 till 17:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm.

Måndag 9 december klockan 09:10 till 17:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm. Stockholm 2013-12-09 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 9/13 Tid och plats Måndag 9 december klockan 09:10 till 17:15 på s kansli, Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Anna

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 4-2012 2012-10-15 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster Magnus Liljeblad

Läs mer

ISRACING-MÖTE I Östersund

ISRACING-MÖTE I Östersund SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET ISRACING-MÖTE I Östersund 2007-05-05 Närvarande: Christer Gustavson, SVEMO Annika Halvarsson, Bollnäs MK Sören Johansson, Bollnäs MK Peter Lundqvist, SMK Gävle

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Närvarande: Ej närvarande: Hans Bergström (HB), Stig Pettersson (SP), Andreas Feuk (AF), Said Morell (SM), Per Mattsson (PM), Anna Boldt (AB), Lennart Ekbäck (LE), Kari Kuneinen (KK), Lisbeth Ellström

Läs mer

Protokoll Nr 2, 26-48, 2016

Protokoll Nr 2, 26-48, 2016 Datum: 1/2 2016 Tid: 20.00-21.30 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Isabelle Sarfati (ledamot), Hamid Fazeli (ledamot). Frånvarande:

Läs mer

Protokoll från 2019 års konstflygting.

Protokoll från 2019 års konstflygting. Protokoll från 2019 års konstflygting. Tid 20190906 LEN:s flygfält Sjögesta. Närvarande: Kristoffer Gustavsson, Kjell Mattsson, Ingmar Svensson, Sven Löfqvist, Johan Brorsson, Edvard Käll, Tomas Johansson

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 02-2016 2016-03-07 (18:00-19:30) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014 Hedemora BS 2014-01-10 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2014-01-10 sida 2(5) Styrelsen Styrelsen har bestått av BS Ordförande: Jan Holm Spela Bridge Sekreterare: Kjell

Läs mer

UTKOMMER I MAJ OCH DECEMBER VARJE ÅR. Nya systemdeklarationer!

UTKOMMER I MAJ OCH DECEMBER VARJE ÅR. Nya systemdeklarationer! Nya systemdeklarationer! Sveriges Bridgeförbund har tagit fram nya systemdeklarationer. Dessa är utskickade till samtliga distriktsförbund för vidare befordran till Sveriges alla klubbar. Om någon klubb

Läs mer

SM-PAR VETERANER FINAL

SM-PAR VETERANER FINAL SM-PARFINALER 2007 SM-PAR DAMER FINAL Tävlingen är för 48 kvalificerade par. Alla möter alla över två brickor, totalt 94. Startavgift 600 SEK per par. Segrarna och tvåan erhåller 2000 SEK per spelare för

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 05 2018 2018-06-07 (18:00 19.30) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Henrik Björling Sandra Altesson Roadracingsektionen

Läs mer

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6 Protokoll Sida 1 av 6 Protokoll från styrelsemöte i Nyköpings BIS Friidrott torsdagen den 20/5 2010. Deltagare närvarande: (vid pennan) Kent Andersson Mikael Carlsson Lars Hallberg Thomas Andreasson Siv

Läs mer

Protokoll Distanskommittén

Protokoll Distanskommittén Protokoll Distanskommittén Sammanträde 2013-03-01 2013-03-02 Deltagare: Marianne Eriksson, Gitz Johansson, Malin Berntzen 2013-6 2013-13 och Caroline Pont 2013-14 -- 2013-35 2013-6 Mötet öppnas Kommitténs

Läs mer

Om din klubb ännu inte varit med och spelat simultantävlingar kan ni kontakta

Om din klubb ännu inte varit med och spelat simultantävlingar kan ni kontakta NYHETSBLAD Med de senaste nyheterna från Bridgeförbundet utgivet fredagen den 13:e mars 2009 Simultantävling en jättesuccé - fler arrangemang Våra simultantävlingar blir allt populärare hos klubbar och

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Datum: 20130618 Tid: 18.30 Plats: Klubbstugan Närvarande: Alf Karlström Bengt Jonsson Ingrid Lundh Ingela Brandt Jerker Jeppsson Ida

Läs mer

NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK SAMT LOUISE BUCKAU

NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK SAMT LOUISE BUCKAU PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-10-27, SITTANDE MÖTE PLATS: LIDKÖPINGSVÄGEN 2, SKARA NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK SAMT LOUISE BUCKAU FRÅNVARANDE:

Läs mer

Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2015-05-20 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 3/15 Tid och plats Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Roland

Läs mer

59 Val av Sekreterare för mötet. Till Sekreterare för mötet valdes Magnus.

59 Val av Sekreterare för mötet. Till Sekreterare för mötet valdes Magnus. Protokoll styrelsemöte: Nummer: 7/11 Datum: 2011-06-14 Närvarande: Mats Hult, Ragnar Nilsson, Eva Persson, Owe Rosenholm och Magnus Sandberg. Frånvarande: Håkan Jonsson. Telefonmöte över Skype: 2011-06-14

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2013 2013-02-06 (19.00-22.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Sammankallande Ledamot Koordinator Adjungerad

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Närvarande: Stig Pettersson (SP, ordf.), Anna Boldt (AB), Per Mattsson (PM), Andreas Feuk (AF), Camilla Forslund (CF), Malin Löf (ML), Peter Johansson (PJ), Said Morell (SM), Thomas Damberg (TD), Bengt

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, RIKARD WIKLUND, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM

Läs mer

Svenska Agilityklubben

Svenska Agilityklubben Svenska Agilityklubben 8-2014 2014-09-25 135-159 Protokoll från styrelsemöte via telefon med Svenska Agilityklubbens styrelse torsdag 25 september 2014. Närvarande Per-Inge Johansson ordförande Christianne

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 13 JULI 2012 I LUDVIKA

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 13 JULI 2012 I LUDVIKA PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 13 JULI 2012 I LUDVIKA 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Stig Sjunnesson hälsade medlemmar och gäster välkomna och öppnade årsmötet. Stig Sjunnesson

Läs mer

Protokoll 8-15 Fört vid styrelsemöte på Scandic Hotell i Falun den 18 oktober 2015 kl STYRELSE. Närvarande

Protokoll 8-15 Fört vid styrelsemöte på Scandic Hotell i Falun den 18 oktober 2015 kl STYRELSE. Närvarande Protokoll 8-15 Fört vid styrelsemöte på Scandic Hotell i Falun den 18 oktober 2015 kl. 09.30 15.00 STYRELSE Närvarande SGA Eva Eriksson, ordförande Urban Jonsson, vice ordförande Åsa Malkusson, sekreterare

Läs mer

Protokoll Nr 11, , 2014

Protokoll Nr 11, , 2014 Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2014-11-22, kl. 14.00 2014-11-23, kl. 12.00. Plats: Scandic, Värnamo. Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Nico Christoforidis (kassör),

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-05-20, TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-05-20, TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-05-20, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, MALIN ASK, LAILA MÄLLINEN, MALIN TOIVAINEN, NICKLAS NULAND, JOSEFINE PETTERSSON FÖRHINDER:

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008

PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008 PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008 Tid: 2008-10-22, kl 19.00 Plats: Telefonmöte Deltagare Fredrik Hansson Ordförande FH Rikard Sthillert Ledamot RS Per Träff Ledamot PT Annika Pettersson Koordinator

Läs mer

Protokoll nr 2 för verksamhetsåret 2007

Protokoll nr 2 för verksamhetsåret 2007 Västsvenska Bangolfförbundet Protokoll nr 2-2007 1(2) Protokoll nr 2 för verksamhetsåret 2007 Fört vid Västsvenska Bangolfförbundets styrelsemöte den 5 maj 2007. Lokal: Kvarnkullen, Kungälv 11:00 14:00.

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 4 2013 2013-04-24 (19.00-21.30) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

Ärende: Datum: Plats: Tid: 18:15:00 Närvarande: STYRELSEMÖTE. Styrelsemöte. Arena Jernvallen

Ärende: Datum: Plats: Tid: 18:15:00 Närvarande: STYRELSEMÖTE. Styrelsemöte. Arena Jernvallen Ärende: Styrelsemöte Datum: 2018-01-08 Plats: Arena Jernvallen Tid: 18:15:00 Närvarande: Tommy Olofsson, Joel Svedberg, Christer Fagerlund, Marcus Lindberg, Andreas Lindholm, Pekka Jussi, Göran Olsson,

Läs mer

Handlingar. Riksstämma 2015. 9-10 oktober Scandic Grand Hotel, Örebro

Handlingar. Riksstämma 2015. 9-10 oktober Scandic Grand Hotel, Örebro Handlingar Riksstämma 2015 9-10 oktober Scandic Grand Hotel, Örebro Innehållsförteckning 1. Innehållsförteckning... 2 2. Allmän information om riksstämman inklusive program... 3 3. Deltagarförteckning...

Läs mer

Protokoll TK-möte 13 september 2012

Protokoll TK-möte 13 september 2012 Protokoll TK-möte 13 september 2012 Närvarande Tid och plats Anil Surender, ordförande Lennart Beijer Stellan Brynell Tapio Tikkanen Håkan Winfridsson Niklas Sidmar, adjungerad 13 september kl 19.00-22.00

Läs mer

Tel Datum :

Tel Datum : 1(5) Tel. 0417-19430 Datum : 2016-08-08 kl 18:00 i klubbrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Lars Birgersson (ord ledamot/vice ordförande) Verner Arvdalen (ord. ledamot) Lena Persson (ord. ledamot)

Läs mer

73. MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING ML hälsade välkommen till Park Inn Arlanda och dagens möte.

73. MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING ML hälsade välkommen till Park Inn Arlanda och dagens möte. 2005-12-14 PROTOKOLL TRIAL 7-2005 SAMMANTRÄDESDATA Tid: 2005-12-11 Plats: Märsta, Hotell Park Inn NÄRVARANDE Magnus Liljeblad Ordförande ML Lars Svedje LS Jan-Erik Mellberg JEM Arne Hedin Adj AH Jonas

Läs mer

Översikt Göteborgs BFs tävlingskalender för säsongen

Översikt Göteborgs BFs tävlingskalender för säsongen Översikt Göteborgs BFs tävlingskalender för säsongen 2018-2019 DM-tävlingar Mixed 24 nov 2018 DM-LAG Veteraner 28 april 2019 kval, Askims BKs silverlagtävling 6 oktober 2018 Damer 6 april 2019 kval, Andra

Läs mer

Retrieverjaktkommittén Sammanträdesdatum Sida 1 av /2017. Roger Westerman Per-Anders Norling Sven Ludvigsson Miriam Axnér

Retrieverjaktkommittén Sammanträdesdatum Sida 1 av /2017. Roger Westerman Per-Anders Norling Sven Ludvigsson Miriam Axnér Retrieverjaktkommittén Sammanträdesdatum Sida 1 av 5 Plats: Ordförande: Beslutande: Telefonmöte 73-87 Sören Swärdh Berth Nilsson Roger Westerman Per-Anders Norling Sven Ludvigsson Miriam Axnér Adjungerad:

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 3-2010 41-60 Plats: Rica Talk Hotel, Älvsjö Datum: 2010-03-06 Tid: 11.15-19.00 Närvarande: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jan Lund-Jensen, Ingrid Ryrholm,

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 1-2015 Måndag 26 januari 2015, kl.18:30 Istrums klubbstuga Närvarande Ledamöter Suppleant Konsulenter Kansli Agneta Berlin Karin Johansson Björn Öberg Fredrika

Läs mer

Protokoll 19 juni 2013

Protokoll 19 juni 2013 Protokoll 19 juni 2013 Styrelsens sammanträde nr 6/13 Tid och plats Onsdagen den 19 juni klockan 09,30 till 14,00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson,

Läs mer

HANDLINGAR TILL RIKSSTÄMMA 2013 Scandic Grand Hotel, 18-19 oktober, Örebro

HANDLINGAR TILL RIKSSTÄMMA 2013 Scandic Grand Hotel, 18-19 oktober, Örebro HANDLINGAR TILL RIKSSTÄMMA 2013 Scandic Grand Hotel, 18-19 oktober, Örebro Innehållsförteckning # Dokument Sidan 1. Innehållsförteckning 2 2. Allmän information om riksstämman inklusive program 3 3. Deltagarförteckning

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 8-2010 2010-12-28 (14.00-19.00) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Protokoll 22 september 2008

Protokoll 22 september 2008 Protokoll 22 september 2008 Styrelsens sammanträde nr 9/08 Tid och plats Fredagen den 5 september 2008 klockan 09.30-15.10 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Solna. Närvarande ledamöter Tomas Bruce,

Läs mer

Protokoll från Tävlingskommitténs möte 2012-08-22

Protokoll från Tävlingskommitténs möte 2012-08-22 Närvarande Björn Höft (BH) Mats Engquist (ME) Björn Strömberg (BS) Christofer Evelönn (CE) Ingemar Kallas (IK) Frånvarande - Protokoll för Tävlingskommitténs Tid och plats: 22 augusti 2012, Östervägen

Läs mer