Handbok i e-marknadsföring

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Handbok i e-marknadsföring"

Transkript

1 Handbok i e-marknadsföring Så här kommer du igång med marknadsföring på internet

2 Kunskap - vägen till lyckad e-marknadsföring förord Marknadsföring på internet lyckas, när budskap är så pass intressanta att de får en plats i mottagarens fi ltrerade fl öde av information. Relevanta budskap, perfekt tajmade till rätt mottagare är utmaningen för att höja sig över konkurrensen och vinna marknaden. Vilken tur att det fi nns verktyg som hjälper dig en bra bit på vägen :) Lycka till! Lars Hundal och Robert Baldinger Follow-Up Systems AB

3 Innehållsförteckning Kapitel 1 Så här kommer du igång med e-marknadsföring Fyra steg till en e-marknadsplan Rätt verktyg Vad kan du göra idag? Lär dig automatisera Fortsättningen Kapitel 2 Så här lägger du grunden till din e-marknadsföring Arbeta med e-marknadsföring innehållsförteckning

4 kapitel 1 Kapitel 1 Så här kommer du igång med e-marknadsföring

5 Så här kommer du igång med e-marknadsföring Som företagare har du ett mål: Att få in pengar genom att sälja dina tjänster eller produkter till andra människor. Därför kommer du spendera en stor del av din tid med att skaffa nya kunder och hålla befi ntliga kunder trogna. Att bemästra tekniken hur man gör detta mest effektivt och rationellt, kan vara skillnaden mellan framgång eller fl opp i ditt företag. E i e-marknadsföring står för elektronisk, men idag framförallt internetbaserad. Dagens uppkopplade samhälle är rena drömmen för en företagare. Tekniken gör det möjligt för dig att vara personlig med både prospekts och kunder. Du kan ge dem service, sälja och informera, helt automatiskt och utan att du lyfter ett finger. Detta till ingen eller väldigt låg kostnad. Visst låter det fantastiskt? kapitel 1 Det som krävs är att du planerar och behåller ditt fokus genom att inför varje aktivitetet ställa dig grundfrågan Hur kommer detta ge mig fl er kunder eller affärer? och framförallt Hur tar jag tillvara på de affärsmöjligheter som detta kommer att ge mig?. Det är ju ingen idé att sätta upp en skylt vid vägen om den inte visar åt vilket håll du skall åka. I denna artikel kommer vi ge dig en knuff i rätt riktining och kanske får du till och med en ny kund redan idag.

6 Fyra steg till en e-marknadsplan kapitel 1 1. Börja med målet Kommer du ihåg första meningen i denna artikel? Du är här för att sälja! Därför bör allt du gör i fortsättningen ha detta mål. Det första du gör är alltså att sätta upp målet. Detta är ofta ett formulär där kunden vill bli kontaktad eller lägga en beställning. Om du driver försäljning i en offl ine butik är ditt mål att kunden dyker upp i butiken och handlar. Allt du gör framöver handlar om att få dina besökare dit. 2. Lista dina mötesplatser Var fi nns dina kunder? Kommer de via din hemsida? Har du en FaceBook Fansida, Twitter eller en Blog? Kanske fi nns dina kunder sporadiskt i butiken, i telefon eller på e-post? Gör en lista på var du kan träffa dina kunder (även offl ine ). 3. Be om lov När du har en kund på gång, som handlar eller inte, gäller det att få deras tillstånd att få återkomma med information, erbjudanden och nyheter. Det ger dig möjlighet att bygga upp en relation och generera affärer och lojalitet på lång sikt. Online är det enkelt att be om kundens epostadress eller telefonnummer, men glöm inte att samla kontaktinformation även offl ine.

7 Varje gång du talar med en ny kund på telefon, eller vid kassan, fråga om du får lov att skicka information eller speciella erbjudanden i fortsättningen. Ta helst informationen på plats, eller skicka med kunden ett visitkort - inte till din telefon, men till din hemsida, Facebook, Twitter eller Blog, där du löpande kan återkomma. Kom ihåg att du måste ha kundens medgivande för att få skicka marknadsmaterial online eller mobilt. 4. Agera kapitel 1 När du har dina mötesplatser och kontakter, så gäller det att löpande hålla dem varma med olika anledningar. Du kan skicka nyhetsbev, erbjudanden, intressant branchinfo. osv. Oavsett vad du informerar om, glöm inte att det måste fi nnas ett sätt för kunden att gå till nästa steg (till ditt mål). Det kan vara att bli kontaktad, lämna ett svar eller göra en beställning. Det är också viktigt att du kan mäta responsen på det du gör, så att du kan göra jämförelser och vet vad som fungerar bäst till nästa gång.

8 Rätt verktyg kapitel 1 Att vara aktiv online kan vara utmanande för många. Därför har emarketeer fokuserat på att utveckla ett verktyg som är enkelt att använda, samtidigt som det är heltäckande för att skapa och underhålla kundrelationer i den onlinevärld som vi företagare lever i. Detta oavsett om du har en onlineshop, driver en smedja eller gör något annat. Med emarketeer är det enkelt att skapa nyhetsbrev, kundtjänstfunktioner och automatiserade förlopp med epost, SMS, formulär och webbsidor. Du har färdiga mallar i systemet och inbyggd expertis i text och video som visar hur du gör. Med Automation hjälper emarketeer dig också att ta hand om dina kunder, leverera information, konvertera leads osv. och du kopplas personligen in först när kunden är redo att plockas. Med olika snubbeltlrådar placerade på rätt ställen får du, via epost eller SMS, reda på när dina kunder gör saker som du vill agera på. Det kan vara ett länk-klick, ett speciellt svar i ett formulär eller ett besök på en speciell sida som är intressant för dig att känna till.

9 Vad du kan göra idag När du loggat in på ditt emarketeer-konto så kan du direkt skapa ditt första kontakt-formulär och publicera det på din hemsida, blog eller där du fi nns online. Redan då kan dina besökare registrera sig för kontakt och fortsatt information och du kan se resultatet i verktyget i realtid. Sedan skapar du enkelt den fortsatta kommunikation som du vill bearbeta dina kunder med. Det kan vara nyhetsbrev, inbjudningar, erbjudanden, undersökningar med mera. Detaljerade beskrivningar på scenarios och guider fi nns i hjälpsektionen på emarketeer. Naturligtvis kan du importera befi ntliga kontakter om du redan är igång. kapitel 1 Lär dig automatisera emarketeer kan ta hand om de enkla men återkommande sysslorna i din onlineverksamhet som leverans av beställd information, påminnelser av inbjudningar, schemaläggning av utskick efter aktiviteter etc. Det är här emarketeer verkligen kommer till sin rätt; att ta hand om dina affärsmöjligheter och leverera dem till dig när det är rätt läge. Automatisering är också ett sätt att kommunicera med dina kunder när de förväntar sig det. Mottagligheten och acceptansen hos dina besökare är många gånger högre när du kommunicerar i samband med en händelse som ett köp eller annan kontakt, än när du skickar sporadiska erbjudanden (massmail).

10 Fortsättningen kapitel 1 Som avslutning ger vi dig här ett par tips på aktiviteter du med fördel kan använda emarketeer till för att generera affärer, eller att helt enkelt bli en bättre och mer konkurrenskraftig aktör i din bransch. Kunskap är makt! Referral-system Ge dina nöjda kunder möjligheten att tipsa sina vänner och knyt ett erbjudande till förmedlingen. Ingen kan övertyga andra mäniskor bättre än deras egna vänner. Men du kan göra det enkelt för dem. Nöjd-kund-index Efter varje köp, skicka en undersökning som ber kunden utvärdera produkten, din service och intrycket av dig som leverantör. Denna information är guld värd både i ditt förbättringsarbete och i din marknadsföring. Events Inget är smidigare än att administrera events med emarketeer. Du kan skicka inbjudningar, ta in registreringar och deltagarinformation, skicka påminnelser och utvärdera eventet efteråt.

11 Kunskapsbyggande Börja med en e-postadress eller mobilnummer och låt emarketeer samla in resten som namn, adresser, intressen och preferenser om dina kunder. Mobilmarknadsföring Kommunicera via SMS och mobila webbsidor. Ett kraftfullt sätt att nå kunderna där de är, just nu. kapitel 1 Vårt bästa tips för att komma igång, är dock att fokusera på det väsentliga, ditt mål och börja med en aktivitet som främjar det. När den rullar, kan du ta nästa steg. Välkommen!

12 kapitel 2 Kapitel 2 Så här lägger du grunden till din e-marknadsföring

13 Så här lägger du grunden till din e-marknadsföring Din webbsida är navet för e-marknadsföring och kommer antagligen bli den viktigaste marknadsföringskanalen för ditt företag. kapitel 2 Läs förklaringar till varje nummer i illustrationen på kommande sidor.

14 1 Målformulär kapitel 2 Målet med din marknadsföring är att generera affärsmöjligheter som en säljare kan agera på. På Internet använder man ofta ett webbformulär för att registrera intresse för ett erbjudande. Detta webbformulär bör vara ett första steg i din satsning på e-marknadsföring. Några exempel på effektiva mål är: Registrering till en gratis rapport, en provköring, en provperiod av en mjukvara, en gratis utvärdering, en gratis instruktion, en kostnadsfri handbok, ett tidsbestämt erbjudande. Gemensamt för ett bra satt mål, är att det är ett riskfritt och enkelt beslut för besökaren att ta. (Använd Add form i emarketeer) 2 Publicera ditt formulär Gör ditt formulär tillgängligt för webbbesökare, antingen genom att länka från hemsidan till ditt formulär, eller att infoga webbformuläret på en befi ntlig webbsida. (Se Publish Options i emarketeer)

15 3 Registrering till nyhetsbrev E-post har en viktig funktion för att skapa trafi k till information och erbjudanden som du har på din hemsida. Dina besökare måste be om att få information via e-post, innan du kan skicka information till dem. Så ge dem en möjlighet att begära detta, via ett forulär som du publicerar på din hemsida. kapitel 2 (Använd Add Form och Publish Options i emarketeer). 4 Sociala medier Utöka gärna kanalerna till din hemsida med att börja jobba med sociala medier så som Twitter, FaceBook Fanpage och LinkedIn. Att skapa konton hos dessa aktörer är gratis och har du något intressant att förmedla, så kan dessa kanaler ge dig mycket trafi k till ditt erbjudande.

16 5 Google Adwords kapitel 2 Google Adwords används för att skapa mer trafi k från sökningar med Google. Om ditt företag är nystartat, så kan det vara en bra idé investera i sponsrade länkar. Det gör att du kan komma med på första sidan när man söker efter ord som överensstämmer med vad du gör. Du betalar till Google först när den som söker, klickar på länken i din annons. Du bestämmer själv hur mycket du är villig att betala dem för varje klick och vad din dagliga budget är. Om din dagliga budget är nådd, visas inte din annons mer den dagen. (se

17 Arbeta med e-marknadsföring Traditionell marknadsföring handlar mycket om annonsering och reklam. På internet handlar det mer om att vara så pass intressant att man får en plats i sökande personers fi ltrerade information. För att lyckas med detta, måste du förutom ett bra och intressant budskap, också kunna förmedla kunskap, förtroende och kundservice till mottagarna. Sätt därför upp rutiner för hur ofta det ska produceras material och i vilka kanaler de ska spridas. kapitel 2 Det vanligaste är att man informerar sin marknad minst en gång i månaden. 6 Nyheten / Informationen / Bloggen Din marknadsföring bygger på information som du vill förmedla till marknaden. När du har något som du vill informera om, så skapa en artikel med rubrik, ingress, brödtext och gärna en bild som gör artikeln lättare att ta till sig. De som fi nner din information intressant, går till nästa steg - ditt mål. Observera att alla dina artiklar bör ha en tydlig länk till ditt målforumlär (enligt 1).

18 Att jobba smart för att få besökaren att ta nästa steg, kommer att bli avgörande för hur du lyckas. En grundregel är, att det för besökaren ska vara ett lätt och riskfritt beslut att ta. kapitel 2 (Se Add Web Page för att skapa artiklar i emarketeer) Använd dina marknadskanaler för att generera trafik Fler kanaler till ditt innehåll, gör att du ökar chanserna att hitta fl er som är intresserade. Ett tips är att installera Google Analytics för att se vilka av dina kanaler som ger dig mest trafi k. (se 7 Din webbsida Ofta belyser man sina nyheter på sin webbplats första sida. Återanvänd rubriken och ingressen och länka sedan till platsen där man kan läsa mer.

19 8 Nyhetsbrevet Samma rubrik och ingress kan användas i ditt nyhetsbrev för att driva trafi k till artikeln via en länkning. (Se Add i emarketeer) kapitel 2 9 Sociala Medier Återanvänd rubrik och ingress igen och publicera det på Facebook Fanpage, Twitter eller LinkedIn. Glöm sedan inte att länka till hela artikeln :)

20 Sätt igång redan idag! emarketeer ger dig möjligheten att enkelt administrera marknadsföring på internet utan förkunskaper. För oss är våra kunders upplevelse i fokus, vilket har gjort verktyget enkelt och kul att använda. Skapa ditt marknadsföringskonto - helt gratis. Gå till

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Med en social HotSpot från Idékonsulten får ni möjligheten att bygga en egen unik marknadsföringskanal till personer

Läs mer

Intressetrappan i sociala medier. En mall från That Social Media Guy

Intressetrappan i sociala medier. En mall från That Social Media Guy Intressetrappan i sociala medier En mall från That Social Media Guy Vad är intressetrappan? En intressetrappa är en förteckning över de mentala steg som dina kunder tar, från att de upptäcker ditt företag

Läs mer

Guide för Mobil Site

Guide för Mobil Site Guide för Mobil Site Är konceptet mobilt internet nytt för dig? Här är den ultimata guiden för att snabbt & enkelt få en grundläggande förståelse inom denna livsviktiga grundpelare som de flesta företag

Läs mer

ONLINEGUIDE KUBEL KIDS POP-UP. Sandberg wallpaper

ONLINEGUIDE KUBEL KIDS POP-UP. Sandberg wallpaper ONLINEGUIDE KUBEL KIDS POP-UP Sandberg wallpaper Välkommen till en enkel guide som hjälper dig att marknadsföra online Pop-up kollektionen Kubel Kids från Sandberg Wallpaper. Där fokus ligger på m odern

Läs mer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Kanalerna 4. Statistik 5. 7 tips 6. Sammanfattning

Läs mer

Öka din försäljning med interaktiva offerter

Öka din försäljning med interaktiva offerter Öka din försäljning med interaktiva offerter Bakgrund Vi som utvecklat WebbOffert har levererat hemsidor via en egen plattform till svenska företag sedan 2012 och har idag hundratals nöjda kunder över

Läs mer

Guide. Kundvärde Optimering

Guide. Kundvärde Optimering Guide Kundvärde Optimering Syftet med denna guide är att på ett enkelt sätt förklara samma system som de mest framgångsrika företagen använder i sin marknadsföring. Den bygger på gamla principer inom marknadsföring

Läs mer

Laglig grund Avtal och intresseavvägning.

Laglig grund Avtal och intresseavvägning. Behandling av personuppgifter inom Akademibokhandeln Vi på Akademibokhandeln vill att du ska känna dig trygg över vår hantering av dina personuppgifter. Här kan du läsa om vad en personuppgift är, hur

Läs mer

http://youtu.be/zqzsqkmfghe

http://youtu.be/zqzsqkmfghe http://youtu.be/zqzsqkmfghe Sociala medier vill du ta steget, men vet inte hur? 4 oktober 2012 Lisbeth Larsson, Marknadschef Jenny Stråhle, Marknadskommunikatör Vad använder företag sociala medier till?

Läs mer

Välkommen till Studiekanalen.se

Välkommen till Studiekanalen.se Välkommen till Studiekanalen.se Det här produktbladet beskriver besökarens (elevens) väg till utbildningen, hur de matchas mot rätt skola och utbildning. Det beskriver även hur utbildningsanordnaren kan

Läs mer

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Använd SEO Systemet och skapa webbplatser som kan ge dig 90 000 kr per år så snabbt som möjligt. Denna specialrapport

Läs mer

Wikinggruppen Föreningssystem 3.0

Wikinggruppen Föreningssystem 3.0 Wikinggruppen Föreningssystem 3.0 Färdig webbplats till din förening. Inget onödigt krångel. Slipp allt onödigt krångel. Med FSY får din förening en färdig webbplats med flera smarta funktioner och med

Läs mer

VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY Dina personuppgifter Vi har stor respekt för våra kunders och webbplatsbesökares integritet. Denna policy ska på ett tydligt och transparent sätt beskriva hur vi samlar in, använder,

Läs mer

Mariah Gustavsson. Marknadsföring PÅ INTERNET

Mariah Gustavsson. Marknadsföring PÅ INTERNET Mariah Gustavsson Marknadsföring PÅ INTERNET Del 2 MARKNADSFÖRING PÅ INTERNET 6. Annonsering... 24 7. Sökordsannonsering... 35 8. Affiliatemarknadsföring... 42 9. E-postmarknadsföring... 47 10. Rekommendationsmarknadsföring...

Läs mer

Här är några tips om hur du kommer igång med vanliga uppgifter. Komma igång -serien

Här är några tips om hur du kommer igång med vanliga uppgifter. Komma igång -serien Här är några tips om hur du kommer igång med vanliga uppgifter. Komma igång -serien 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 och Microsoft Dynamics CRM Online hösten 2013 Först ska du välja rätt arbetsområde försäljning,

Läs mer

KOMMUNIKATIONS- OCH INTEGRITETSPOLICY

KOMMUNIKATIONS- OCH INTEGRITETSPOLICY KOMMUNIKATIONS- OCH INTEGRITETSPOLICY I denna policy vill vi informera dig om vilken typ, omfattning och i vilket syfte vi samlar in personuppgifter när du använder vår hemsida och våra sociala media kanaler.

Läs mer

Svenska företag på webben

Svenska företag på webben Svenska företag på webben En rapport om webbnärvaron bland Sveriges företag och hur den uppfyller befolkningens förväntningar Svenska företag på webben 2017 - en rapport från Loopia Innehåll Hemsida eller

Läs mer

Dina rättigheter. Begära rättelse. Personuppgiftsansvarig är Novo Sweden Dental AB org.nr

Dina rättigheter. Begära rättelse. Personuppgiftsansvarig är Novo Sweden Dental AB org.nr Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR Novo Sweden Dental AB värdesätter din personliga integritet och arbetar strukturerat för att genom såväl tekniska som organisatoriska säkerhetsåtgärder säkerställa

Läs mer

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo.

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo. Välkommen! önskar & Om VIVA Viva Media är en digital affärspartner som erbjuder strategier och tjänster med fokus på att konvertera digitala medieinvesteringar till konkreta affärer. Bolaget har kontor

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER NOGA UTVALDA SAJTER Sveriges största mötesplats

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

Guide. Marketing Automation

Guide. Marketing Automation Guide Marketing Automation Oktober 2011 Vad är Marketing Automation? INNEHÅLL: 2: Vad är Marketing Automation? 2: Marketing Automation är INTE CRM 4: Att spåra och följa affärsmöjligheter leads 4: Varför

Läs mer

Syns du inte finns du inte

Syns du inte finns du inte Sociala medier för företagare Syns du inte finns du inte Oscar Höglund 2013 3 Innehåll: Förord 5 Sociala medier 7 Hur använder företag sociala medier?..9 Nätverkande medarbetare?.10 Varför LinkedIn 11

Läs mer

Bizwizard Tips och rekommendationer kring e-post marknadsföring. Uppdaterad 17/3 2017

Bizwizard Tips och rekommendationer kring e-post marknadsföring. Uppdaterad 17/3 2017 Tips och rekommendationer kring e-post marknadsföring Uppdaterad 17/3 2017 Vad är Bizwizard Bizwizard är Stockholmsmässans system för e-postmarknadsföring för utställare och besökare. Via Bizwizard skapas

Läs mer

Max Wimnell. Ställ gärna frågor! 50-10. max.wimnell@moredata.se

Max Wimnell. Ställ gärna frågor! 50-10. max.wimnell@moredata.se Max Wimnell Handelshögskolan Be Better Online Digital strateg på More Data Digital strategi och beslutsstöd Undervisar på IHM Business School Bokia, Intersport, Castellum, Veidekke, Jollyroom Ställ gärna

Läs mer

Mångdubbla din försäljning med målsökande marknadsföring

Mångdubbla din försäljning med målsökande marknadsföring Mångdubbla din försäljning med målsökande marknadsföring Av alla besökare i en webbutik är det statistiskt sett bara en liten andel som handlar något. Tänk om du kunde återengagera den stora andelen potentiella

Läs mer

Snabbguide för mytnt-användare mytnt Quick Guide mytnt lätt, snabbt och behändigt på svenska. TNT Curve Positive orange/g

Snabbguide för mytnt-användare mytnt Quick Guide mytnt lätt, snabbt och behändigt på svenska. TNT Curve Positive orange/g Snabbguide för mytnt-användare mytnt Quick Guide mytnt lätt, snabbt och behändigt på svenska TNT Curve Positive orange/g TNT Curve Positive orange/g 2. Logga in i programmet mytnt 3. Skapa en försändelse

Läs mer

Digital marknadsföring Starta Eget

Digital marknadsföring Starta Eget Digital marknadsföring Starta Eget Leading online success Curamando 2016 1 Anna Torstensson, Analys anna.torstensson@curamando.com Curamando 2016 2 Digital marknadsföring Starta Eget Leading online success

Läs mer

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag 2014-08-10 Svenska Web Voice Annika Elgeskog www.webvoice.se +46 725 861010 presenterar Företagarens guide till framgång på Instagram.

Läs mer

7 steg för att starta ett affiliateprogram

7 steg för att starta ett affiliateprogram 7 steg för att starta ett affiliateprogram Affiliatemarknadsföring är en internetbaserad försäljningskanal där sk publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare till en annonsör och

Läs mer

Så skapar du fler affärer på nätet

Så skapar du fler affärer på nätet Så skapar du fler affärer på nätet Så skapar du fler affärer på nätet Sökmotoroptimeringens grunder Kunskapen som gör att ni kan börja arbeta med er synlighet redan idag. Det mobila söket växer Faktorer

Läs mer

En introduktion till pr och mediebearbetning V 1.2

En introduktion till pr och mediebearbetning V 1.2 En introduktion till pr och mediebearbetning V 1.2 En guide av Mats Wurnell www.matswurnell.net Om denna introduktion Se denna guide som en introduktion till pr och mediebearbetning. Den hjälper er att

Läs mer

Caesar Marketing. Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar.

Caesar Marketing. Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar. Caesar Marketing När alla drar åt samma håll Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar. Vill du öka er försäljning, kundlojalitet

Läs mer

Integritetspolicy. Zhipster AB Gäller från

Integritetspolicy. Zhipster AB Gäller från Integritetspolicy Zhipster AB Gäller från 2018-05-01 Om Zhipster AB och denna integritetspolicy Tack för att du har valt Zhipster. Det här är vår Integritetspolicy. Innan vi går in på några detaljer skulle

Läs mer

Steg 3 Internet Mac OS X

Steg 3 Internet Mac OS X Steg 3 Internet Mac OS X Aug -18 Liljedalsdata.se Liljedalsdata Steg 3 Sida 1 Inledning Förberedelser Förkunskaper Steg 1 och 2. Sökning på Internet Denna kurs förutsätter att du skaffat någon form av

Läs mer

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 1 Användarguide Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 2 Välkommen till Volontärbyrån! Den här guiden beskriver alla funktioner i volontärsamordnaradmin på www.volontarbyran.org. Har du

Läs mer

Framtidssäkra ditt säljteam i sju steg! En guide för dig som säljchef att säkra säljmetoder och arbetssätt

Framtidssäkra ditt säljteam i sju steg! En guide för dig som säljchef att säkra säljmetoder och arbetssätt Framtidssäkra ditt säljteam i sju steg! En guide för dig som säljchef att säkra säljmetoder och arbetssätt Som säljchef möter du idag flera ganska stora utmaningar. Tidigare säkra säljmetoder och arbetssätt

Läs mer

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vilka personuppgifter behandlar vi? Detaljerad beskrivning av hur vi behandlar dina personuppgifter Här beskriver vi mer detaljerat om varför vi behandlar dina personuppgifter, vilka uppgifter vi behandlar samt under hur lång tid vi behandlar

Läs mer

SM S1. IAB Sverige Certifiering av Onlinesäljare Social Media

SM S1. IAB Sverige Certifiering av Onlinesäljare Social Media SM.170321.S1 IAB Sverige Certifiering av Onlinesäljare Social Media INNEHÅLL Vad är sociala medier? s. 3 Statistik & Sociala medier s. 4-6 Annonsering i sociala medier s. 7-8 Vad är en hashtag #? s.9 Uppföljning

Läs mer

Sellport.se. Sellport.se PORTALEN FÖR SÄLJVERKTYG OCH SÄLJUTBILDNING. Sellport.se

Sellport.se. Sellport.se PORTALEN FÖR SÄLJVERKTYG OCH SÄLJUTBILDNING. Sellport.se Sellport.se Sellport.se PORTALEN FÖR SÄLJVERKTYG OCH SÄLJUTBILDNING. Sellport.se skapar en samlingsplats på nätet som underlättar för försäljningschefer och säljare att hitta bland de bästa säljverktygen

Läs mer

easyfairs UTSTÄLLARMANUAL UTSTÄLLARMANUAL Guiden till ett framgångsrikt mässdeltagande Planera! Genomför! Följ upp! Utvärdera! easyfairs.

easyfairs UTSTÄLLARMANUAL UTSTÄLLARMANUAL Guiden till ett framgångsrikt mässdeltagande Planera! Genomför! Följ upp! Utvärdera! easyfairs. UTSTÄLLARMANUAL Guiden till ett framgångsrikt mässdeltagande Planera! Genomför! Följ upp! Utvärdera! easyfairs.com easyfairs verktygslåda Välkommen som utställare hos easyfairs! Förbered er på två intensiva

Läs mer

SEMSEO sökmotoroptimering SEO "Google Top 10. Google SEO sökmotoroptimering Seminarier 2011

SEMSEO sökmotoroptimering SEO Google Top 10. Google SEO sökmotoroptimering Seminarier 2011 SEMSEO sökmotoroptimering SEO "Google Top 10 Google SEO sökmotoroptimering Seminarier 2011 Upplägg Presentation SEMSEO Internetmarknadsföring - SEO Begrepp - Grunder Planering Analys Exempel SEO verktyg

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY. Behandling av dina personuppgifter. Vilka personuppgifter samlar vi in och varifrån?

INTEGRITETSPOLICY. Behandling av dina personuppgifter. Vilka personuppgifter samlar vi in och varifrån? INTEGRITETSPOLICY Behandling av dina personuppgifter RF-System AB, org.nr 556392-5097, Furutorpsgatan 6, 288034 Vinslöv ( Bolaget eller vi ) har som policy att vidta alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa

Läs mer

Guide. Den Nya Säljprocessen -En Guide i 5 steg som kommer att förändra din försäljning och marknadsföring

Guide. Den Nya Säljprocessen -En Guide i 5 steg som kommer att förändra din försäljning och marknadsföring Guide Den Nya Säljprocessen -En Guide i 5 steg som kommer att förändra din försäljning och marknadsföring February 2012 Introduktion: Möt Den Nya Säljprocessen Internet har förändrat marknadsföringen i

Läs mer

SEMSEO sökmotoroptimering SEO

SEMSEO sökmotoroptimering SEO SEMSEO sökmotoroptimering SEO Google SEO sökmotoroptimering Seminarier 2010 Upplägg Presentation SEMSEO Internetmarknadsföring - SEO Begrepp - Grunder Planering Analys Exempel SEO verktyg - Tips Målsättning:

Läs mer

Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande. Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011

Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande. Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011 Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning 2 Inledning 3 Beskrivning 3 Diskussion

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

2014-10- 16 RÄCK UPP HANDEN OM DU INBOUND MARKETING OCH SOCIAL SELLING DRIVA TRAFIK VIA LINKEDIN & KONVERTERA BESÖKARE

2014-10- 16 RÄCK UPP HANDEN OM DU INBOUND MARKETING OCH SOCIAL SELLING DRIVA TRAFIK VIA LINKEDIN & KONVERTERA BESÖKARE INBOUND OCH SOCIAL SELLING DRIVA TRAFIK VIA LINKEDIN & KONVERTERA BESÖKARE Annica Thorberg 14 OKT #inboundmarketing #nyab2bmafö #linkedinforforetag RÄCK UPP HANDEN OM DU Vill ha MER TRAFIK till företagets

Läs mer

Med "Personuppgifter" avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person.

Med Personuppgifter avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person. INTEGRITETSPOLICY HANTERING AV PERSONUPPGIFTER Inom ESS Group behandlar vi Personuppgifter för användare, kunder och medlemmar i ESS medlemsklubb Friends of ESS, som använder våra tjänster. Vi värnar om

Läs mer

Gör en egen webbplats

Gör en egen webbplats I det här avsnittet får du lära dig att bygga en egen minsida lägga till text och bilder skapa en egen design lägga till en bakgrund på webbplatsen I nästa nummer får du hjälp att bygga en större webbplats

Läs mer

INBOUND MARKETING. En guide med steg för steg mot framgång!

INBOUND MARKETING. En guide med steg för steg mot framgång! INBOUND MARKETING En guide med steg för steg mot framgång! Vad är Inbound marketing och hur funkar det? För att fullt förstå vad inbound marketing är och hur det funkar måste vi först förstå vad Outbound

Läs mer

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L 9 stora misstag du antagligen gör med din marknadsföring (Och hur du fixar dem) All rights reserved 02 av 16 B O N U S C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 9 s t o

Läs mer

Handbok. Det här är en handbok för dig som ansvarar för att informera om och marknadsföra gymnasial lärlingsanställning. GLA

Handbok. Det här är en handbok för dig som ansvarar för att informera om och marknadsföra gymnasial lärlingsanställning. GLA Handbok Det här är en handbok för dig som ansvarar för att informera om och marknadsföra gymnasial lärlingsanställning. GLA DET HÄR ÄR GLA Hej GLA ett modernt sätt att lära sig Vi vill ge fler elever,

Läs mer

fem områden för smartare marknadsföring

fem områden för smartare marknadsföring fem områden för smartare marknadsföring fem områden för smartare marknadsföring Strukturerad information Sättet du lagrar information om dina kunder och prospekts beteenden, kontaktuppgifter och demografi

Läs mer

Eventplanering för alla! CHECKLISTA

Eventplanering för alla! CHECKLISTA Eventplanering för alla! CHECKLISTA Skapa lyckade event ni också! Vi på Memlin hoppas att ni ska få användning av denna checklista för att komma igång med er eventplanering. Använd checklistan som en guide

Läs mer

Digital kommunikation. den externa kommunikationen

Digital kommunikation. den externa kommunikationen Digital kommunikation den externa kommunikationen Vad ska vi prata om idag? Digitala kanaler så ser det ut Digitala kanaler vilka använder ni? Strategi och planering Så kommunicerar VIF/SISU Den här hjälpen

Läs mer

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Att skicka fakturor Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Välkommen! Att skicka kundfakturor via banken innebär ett effektivt sätt

Läs mer

Sekretesspolicy. Insamlingen syftar till att stödja vårt arbete inom ett antal områden:

Sekretesspolicy. Insamlingen syftar till att stödja vårt arbete inom ett antal områden: Sekretesspolicy Insamlingen av personuppgifter på vår webbplats sker inom ramen för gällande lagstiftning och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Vi samlar in personuppgifter på några olika sätt:

Läs mer

Lättanvänt Kraftfullt Flexibelt. Apsis Newsletter Pro

Lättanvänt Kraftfullt Flexibelt. Apsis Newsletter Pro Newsletter Pro Lättanvänt Kraftfullt Sökes: E-postmarknadsförare som vill spara tid, kvalitetssäkra sina utskick och arbeta med mottagaranpassad, relevant e-postmarknadsföring. Finnes: Så hjälper Newsletter

Läs mer

Instruktioner för anslutning och användning av Grannsam

Instruktioner för anslutning och användning av Grannsam Instruktioner för anslutning och användning av Grannsam Vad är Grannsam? Ta hjälp av grannar och vänner Bästa sättet att skydda ditt hem Grannsam är en nätbaserad social tjänst för att kommunicera och

Läs mer

Så följer du upp din marknadsföring på nätet Senast uppdaterad

Så följer du upp din marknadsföring på nätet Senast uppdaterad Så följer du upp din marknadsföring på nätet 2012-05-12 Senast uppdaterad 2012-05-15 Förr i tiden kunde det vara väldigt svårt att mäta resultatet av din marknadsföring. Men idag använder sig allt fler

Läs mer

Affärsplan. Grupp 13. Simplex

Affärsplan. Grupp 13. Simplex Grupp 3 Affärsplan Simplex Simplex gör det möjligt för alla med ett hushåll att låna samt hyra ut prylar som inte används kontinuerligt i hemmet. Via en hemsida sparar kunden pengar och utrymme samtidigt

Läs mer

2013-03-08. Hej, Här ser ni skillnaden mellan den GAMLA logotypen (t v) och den NYA logotypen (t h) i fyrfärg. Nyhetsbrev mars 2013

2013-03-08. Hej, Här ser ni skillnaden mellan den GAMLA logotypen (t v) och den NYA logotypen (t h) i fyrfärg. Nyhetsbrev mars 2013 Page 1 of 5 Nyhetsbrev mars 2013 Ser du inte nyhetsbrevet? Läs det i din webbläsare. Nyhetsbrev mars 2013 Hej, Här kommer mars månads nyhetsbrev från oss på kontoret. Var vänlig sprid det till alla medlemmar

Läs mer

INTEGRITETSSKYDDSPOLICY

INTEGRITETSSKYDDSPOLICY INTEGRITETSSKYDDSPOLICY Visono Media AB Vi på Visono Media AB värnar om dig och din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vi behandlar

Läs mer

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på "Sekretesspolicy" längst ner på webbsidorna.

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på Sekretesspolicy längst ner på webbsidorna. Sekretesspolicy Elanco, en division inom Eli Lilly and Company (Lilly), (härefter "Elanco" eller "Lilly" i denna Sekretesspolicy) respekterar integriteten hos dem som besöker våra webbsidor och det är

Läs mer

Grunderna i inboundmarknadsföring

Grunderna i inboundmarknadsföring Grunderna i inboundmarknadsföring Attrahera Konvertera Avsluta Tillfredsställ Webb- användare Besökare Leads Kunder Förespråkare Blogg Sökord Webbsidor Calls-to-Action Landningssidor Formulär Kontaktdata

Läs mer

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Skylttextning Sälj mer med service! Praktisk butiksekonomi Skapa en egen hemsida Mera - sälj mer med service! Utveckla din befintliga hemsida Marknadsföring & marknadsplanering

Läs mer

Peter Hellström. PH-Digital Marketing peter.hellstrom@digitalmarketing.fi www.digitalmarketing.fi

Peter Hellström. PH-Digital Marketing peter.hellstrom@digitalmarketing.fi www.digitalmarketing.fi Peter Hellström PH-Digital Marketing peter.hellstrom@digitalmarketing.fi www.digitalmarketing.fi Internet, trender och Google sökmotor Sökmotoroptimering = SEO, Search Engine Optimization Sökmotormarknadsföring

Läs mer

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Sätt i gång med Facebook Om Facebook Mer än hälften av Sveriges befolkning använder Facebook. Sverige är dessutom det land i Norden med flest antal

Läs mer

Utveckling och Implementering. WiFi: Restaurang Koppar Guest Lösenord: Free4all

Utveckling och Implementering. WiFi: Restaurang Koppar Guest Lösenord: Free4all Utveckling och Implementering WiFi: Restaurang Koppar Guest Lösenord: Free4all Modul 1: Närvaro online - Hur skapar jag en hemsida och vad kan den göra för mig? Modul 2: Få fler kunder - Hur konverterar

Läs mer

ANVÄNDARGUDIE FÖR ARRANGÖRER OCH PLATSÄGARE MALMÖ EVENEMANGSKALENDER

ANVÄNDARGUDIE FÖR ARRANGÖRER OCH PLATSÄGARE MALMÖ EVENEMANGSKALENDER ANVÄNDARGUDIE FÖR ARRANGÖRER OCH PLATSÄGARE MALMÖ EVENEMANGSKALENDER Kort om Malmö Evenemangskalender Malmö stads nya evenemangskalender bygger på att hitta och presentera evenemang som publicerats på

Läs mer

11 STEGS CHECKLISTAN TILL DEN PERFEKTA LINKEDIN PROFILEN HUR DU MED 11 ENKLA STEG KAN OPTIMERA DIN LINKEDIN PROFIL

11 STEGS CHECKLISTAN TILL DEN PERFEKTA LINKEDIN PROFILEN HUR DU MED 11 ENKLA STEG KAN OPTIMERA DIN LINKEDIN PROFIL 11 STEGS CHECKLISTAN TILL DEN PERFEKTA LINKEDIN PROFILEN HUR DU MED 11 ENKLA STEG KAN OPTIMERA DIN LINKEDIN PROFIL 1 2 Mitt namn är Christoffer och jag är grundare och VD på LinkedKurs och jag har lång

Läs mer

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR I följande dokument hittar ni information om hur ni administrerar er nya hemsida. Manualen går endast igenom grundläggande administration. För mer avancerad redigering

Läs mer

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR I följande dokument hittar ni information om hur ni administrerar er nya hemsida. Manualen går endast igenom grundläggande administration. För mer avancerad redigering

Läs mer

GRATIS FÖR PRENUMERANTER

GRATIS FÖR PRENUMERANTER GRATIS FÖR PRENUMERANTER Exempel : Exempel : Bygg en egen Journalist Mathias Alsted Lund Flinck Som prenumerant på PC-tidningen får du din egenwebbplats helt gratis. Här kan du läsa mer om hur du får ut

Läs mer

När man ska lägga till en nyhet måste man vara inloggad. Klicka på hänglåset uppe i högra hörnet.

När man ska lägga till en nyhet måste man vara inloggad. Klicka på hänglåset uppe i högra hörnet. Lägga till en Nyhet När man ska lägga till en nyhet måste man vara inloggad. Klicka på hänglåset uppe i högra hörnet. Logga in Fyll i dina uppgifter som du även använder när du loggar in på eventor. Istället

Läs mer

Dialog bygger relationer

Dialog bygger relationer Tema Social Media Newsroom: Som många säkert har sett, lanserade MyNewsdesk för några veckor sedan en ny design på social media newsroom. Men vad innebär det för dig och ditt företag, vilka fördelar ger

Läs mer

Lär dig i 4 enkla steg hur du får en medarbetare till ditt team som jobbar för 120 kr/mån

Lär dig i 4 enkla steg hur du får en medarbetare till ditt team som jobbar för 120 kr/mån Lär dig i 4 enkla steg hur du får en medarbetare till ditt team som jobbar för 120 kr/mån 1 Steg 1. Skapa en Avatar Skapa en avatar/fiktiv klient som representerar dina trognaste kunder. 1. Kön 2. Ålder

Läs mer

SEMSEO Internetmarknadsföring och webbstrategi

SEMSEO Internetmarknadsföring och webbstrategi SEMSEO Internetmarknadsföring och webbstrategi Internetmarknadsföring, strategi Seminarier 2010 Upplägg Presentation SEMSEO Internetmarknadsföring, möjligheter Webbstrategi, hur använda möjligheter Verktygen

Läs mer

Användarvillkor BoPunkten

Användarvillkor BoPunkten Användarvillkor BoPunkten Dessa användarvillkor gäller från och med 2018-05-25 United Sites of Europe AB's användarvillkor för dig som användare på sajten BOPUNKTEN.SE. Tjänsten Det finns två typer av

Läs mer

Så får du maximal nytta av Evernote

Så får du maximal nytta av Evernote Så får du maximal nytta av Evernote 7 Anteckna på telefon och dator 7 Organisera projekt och idéer 7 Dela dina anteckningar. Så funkar den digitala anteckningsboken Evernote Glöm aldrig en bra idé! På

Läs mer

GRATIS SEO, SÖK- OPTIMERING? JA, DETTA KAN DU GÖRA SJÄLV!

GRATIS SEO, SÖK- OPTIMERING? JA, DETTA KAN DU GÖRA SJÄLV! GRATIS SEO, SÖK- OPTIMERING? JA, DETTA KAN DU GÖRA SJÄLV! GRATIS SEO, SÖKOPTIMERING? JA, DETTA KAN DU GÖRA SJÄLV! INNEHÅLL Introduktion 3 Varför det är nödvändigt att tänka på SEO 4 SEO-tips för planering

Läs mer

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK PROSPEKT MEDIAS HANDBOK 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING 3 FACEBOOK 4-5 INSTAGRAM 6-7 TWITTER 8-9 LINKEDIN 10 YOUTUBE 11 2 INLEDNING Idag är sociala medier ett måste i ett företags mediemix. Det har blivit

Läs mer

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare MEDIAPLAN 2014 Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare - Ökar med 14 % Tidning Sajt Mobil Event FAKTA OM TIDNINGEN Småföretagare 0-10 anställda Når beslutsfattare och VD Utgåvor per år:

Läs mer

.. NYA Tibro VÄGGTIDNING. Lekande LATT. Digitala Väggtidningar Digital skyltning Kö-TV Vi stärker lokalsamhälle och handel. och lönsamt!

.. NYA Tibro VÄGGTIDNING. Lekande LATT. Digitala Väggtidningar Digital skyltning Kö-TV Vi stärker lokalsamhälle och handel. och lönsamt! Lekande LATT och lönsamt! NYA Tibro VÄGGTIDNING Digitala Väggtidningar Digital skyltning Kö-TV Vi stärker lokalsamhälle och handel Digital Väggtidning En Digital Väggtidning är en samarbetsmodell där en

Läs mer

Boknings- och värderingssajter Ida Blixt

Boknings- och värderingssajter Ida Blixt Boknings- och värderingssajter Ida Blixt Boknings- och va rderingssajter Internet kan kännas som en djungel, det finns oändligt många sajter som erbjuder dig som boendeanläggning möjlighet att öka din

Läs mer

Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande. Lisbeth Larsson. Grant Thornton International. All rights reserved.

Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande. Lisbeth Larsson. Grant Thornton International. All rights reserved. Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande Lisbeth Larsson Världens mest värdefulla varumärken 1. Apple 2. Google 3. IBM 4. McDonalds 5. Microsoft Några kända varumärken i Göteborg Dagens presentation

Läs mer

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt.

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. DIGITAL PRESENCE Innehållsförteckning Detta dokument är till för att ge dig en förståelse i vilka vi är, vad vi erbjuder & hur vi arbetar för att gör din digitala

Läs mer

Utskick till kunder. Vitec Mäklarsystem

Utskick till kunder. Vitec Mäklarsystem Utskick till kunder Vitec Mäklarsystem Innehållsförteckning 1. Inledning... 2 2. Urval... 2 3. Skapa etiketter med adresser... 4 4. Utskick med e-post... 5 5. Utskick med e-post och bifogade filer... 6

Läs mer

27 enkla tips för att fördubbla konverteringen för din e-butik garanterat. av Jonas Carlström

27 enkla tips för att fördubbla konverteringen för din e-butik garanterat. av Jonas Carlström 27 enkla tips för att fördubbla konverteringen för din e-butik garanterat av Jonas Carlström Varför bry sig om konverteringen? Öka antalet försäljningar med samma mängd trafik (Hög lönsamhet är företagets

Läs mer

Snabbguide. Vill du öppna din egen nätbutik? Nu är det enklare än någonsin. Följ stegen i den här snabbguiden så är du redo att öppna dörrarna.

Snabbguide. Vill du öppna din egen nätbutik? Nu är det enklare än någonsin. Följ stegen i den här snabbguiden så är du redo att öppna dörrarna. Snabbguide Hur man öppnar en egen nätbutik Vill du öppna din egen nätbutik? Nu är det enklare än någonsin. Följ stegen i den här snabbguiden så är du redo att öppna dörrarna. Vad du borde förbereda innan

Läs mer

www.faltbiologerna.se

www.faltbiologerna.se Redigering av www.faltbiologerna.se sammanställt av Magnus Bjelkefelt, november 2011 reviderad oktober 2012 Innehållsförteckning 1. Logga in................................................... 2 1.1 Var

Läs mer

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Att skicka fakturor Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Välkommen! Genom att skicka kundfakturor via banken kan du och ditt företag

Läs mer

Plus500UK Limited. Sekretesspolicy

Plus500UK Limited. Sekretesspolicy Plus500UK Limited Sekretesspolicy Sekretesspolicy Sekretesspolicy hos Plus500 Vår högsta prioritet är att skydda våra kunders och våra webbplatsbesökares personliga och ekonomiska information. I följande

Läs mer

Syns ni på sökmotorerna?

Syns ni på sökmotorerna? Syns ni på sökmotorerna? Internet är en av de snabbast växande reklamkanalerna just nu och allt fler företag riktar nu en allt större del av sin marknadsföring mot detta medie. Detta innebär att konkurrensen

Läs mer

Checklista med Tips & råd för din webbplats

Checklista med Tips & råd för din webbplats Checklista med Tips & råd för din webbplats Din hemsida är navet i din marknadsföring. Den ska visa vem du är, vad du erbjuder och hur just du kan lösa dina kunders problem och den ska hjälpa dig sälja

Läs mer

Wordpressguide - Palmstiernska Släktföreningen. Det här kan du göra:

Wordpressguide - Palmstiernska Släktföreningen. Det här kan du göra: Palmstierna Wordpressguide Hej! Vad kul att du vill hjälpa till med Palmstiernska Släktföreningens hemsida http://palmstiernskaslaktforeningen.wordpress.com. Det första du behöver göra är att bestämma

Läs mer

Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 49

Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 49 Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 49 Kostnadsfria seminarier under månaden Minikurser Tullverket informerar Björn Lundén Information: Soloföretag Nutek: Inspiration - hur

Läs mer

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor Att skicka fakturor Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor Välkommen! Att skicka kundfakturor via banken innebär ett effektivt sätt att jobba och

Läs mer

MANUAL SMS-DIREKT ADMINISTRATÖR

MANUAL SMS-DIREKT ADMINISTRATÖR MANUAL SMS-DIREKT ADMINISTRATÖR Innehållsförteckning Administratör...1 Administratör Sociala medier...2 Hur hittar jag mitt Facebook ID?... 3 Administratör SMS/epostsökning...4 Administratör Adressökning...5

Läs mer