Preliminär verksamhetsberättelse 2015/16 Östasiatiska föreningen vid Linköpings universitet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Preliminär verksamhetsberättelse 2015/16 Östasiatiska föreningen vid Linköpings universitet"

Transkript

1 Preliminär verksamhetsberättelse 2015/16 Östasiatiska föreningen vid Linköpings universitet 林雪平大學東亞協會

2 Övergripande Styrelsen bestod verksamhetsåret 2015/2016 av: Ordförande Mattias Strömblad Lind Vice Ordförande Joakim Östman Kassör Therese Luong Eventansvarig Tintin Andersson Näringlivsansvarig Theodor Ohlin Hidaka Snordf Ha Sindy Nguyen Vice Snordf Sara Larson Pantzar Infoansvarig Catarina Mouratidou CC Ansvarig Malte Arfors General Daniel Cranston Sekreterare Sara Nilsson Övriga förtroendeposter: Tina Danielsson Revisor Henric Watz Suppleant (sedan vårstämman 2015) Rikard Wedin Suppleant (sedan höststämman 2015) Sammanfattning Den offentliga verksamheten har fokuserat på mottagningen av studenter på basåret Asienkunskap, regelbundna konversationspass samt vår och höstsittningarna. Andra evenemang för att öka kulturutbytet mellan våra medlemmar har till exempel varit våra matlagningsevent och särskilda aktiviteter under konversationspass. Styrelsen 15/16 har dessutom haft för avsikt att behålla antalet event under året, vilket bland annat innebar i en välkomstpub som inträffade strax efter Småtting P. Föreningen har även haft i uppdrag att representera basårselevernas önskemål i studienämnden. Vid vårstämman 2016 är antalet betalande medlemmar 186 stycken, en ökning sedan förra året, där en bidragande faktor kan ha varit vår fortsatta fokus på att även välkomna in koreaner till föreningen. Eftersom vi äskade pengar från LinTek har vi kunnat utöka antalet arrangemang, samt göra vissa saker gratis. Den ekonomiska sammanfattningen återfinnes i den ekonomiska berättelsen, och nämns därmed inte något djupare i detta dokument. Arrangemang Under året har en hel del arrangemang hållits, noterbart mottagning av studenter vid Asienkunskap, våra sittningar, arrangemang som syftat att värva internationella studenter till föreningen och öka kulturutbytet mellan svenska studenter och utbytesstudenter. Sittningar Som vanligt hölls en höstsittning och det planeras att hållas en vårsittning i maj. Precis som förgående år valde vi att göra höstsittningen till en temasittning i gasquen. Temat för sittningen var Vikings.

3 Småtting p Mottagningen av nya studenter på Asiatiskt basår, även kallad Småtting p, hölls i slutet av sommaren. Det blev ett lyckat genomförande med 41 deltagande småttingen. Schemat var i stort sett samma som året innan: Måndag 24/8: Introduktion efter uppropet, varm lunch, lekrunda/pannbandspyssel Tisdag 25/8: Campusvandring, grillkväll/rockprovning Onsdag 26/8: Münchenhoben Torsdag 27/8: Ankiföreläsning, pluggkväll Fredag 28/8: Pubvandring, Fulsittning i Gasquen (Eftersläpp HG) Lördag 29/8: LinTek & Forte! Utedisco! Söndag 30/8: Filmkväll i C3 Måndag 31/9: Pluggkväll hos faddrar Tisdag 1/9: Lek med Gudfadderiet (ställdes in pga regn) Onsdag 2/9: Kalasmottagningen Torsdag 3/9: Conversation Corner Premiere Fredag 4/9: Finsitting Platå Årets fadderi har även ansvaret att förbereda inför nästa års Småtting p tills nya fadderiet skiftas in. Detta var första året med ett officiellt fadderi som ansvariga för planering och genomförande av mottagningen. Denna förändring har medfört ett närmande mot de andra fadderierna och en närmare kontakt med LinTeks mottagningsansvarig. Dessa ämnar sittande fadderiet förbättra ytterligare till nästa år. Welcome fair för nya internationella studenter I augusti och januari representerade vi föreningen under Welcome fair. Det var två tillfällen i augusti och ett i januari, och särskilt i augusti fick vi många nya medlemmar tillföreningen. Vi bjöd på godis och deltog i mässans quiz med en fråga om vår förening. Kalasmottagningen Under årets kalasmottagning hade vi ett bord där några satt med föreningens banderoll och bjöd på godis för att locka till oss folk. Vi gick ibland runt och småpratade med folk i syfte att informera om föreningens aktiviteter. Vi hade upptryckta informationslappar som vi delade ut. Intresset var stort och vi fick en del nya medlemmar, både svenskar och utbytesstudenter. Främst marknadsfördes konversationspassen men även våra sittningar och matlagningsevent. Godis var inte helt oväntat en effektiv metod att locka till sig folk. Närvaro på Kalasmottagningen bör helt klart fortsättas med då det är ett bra sätt att synas och ökar igenkänningsfaktorn bland såväl studenter som utbytesstudenter.

4 Rockinvigning Till rockinvigningen planerade styrelsen lekstationer med fulvinslekar och läsk som alkoholfritt alternativ. Ungefär en vecka innan arrangerades också målning av basårarnas rockar. Invigningen utfördes i Ryds motionscentrum, med assistans från tidigare basårare. En bil fanns även till hands för eventuella nödsituationer. Efteråt gick många till Intervallen, dit vi erbjudit förköp. Rockinvigningen anses vara lyckad då den var uppskattad av de deltagande studenterna. Julbord Det hölls i samband med Lucia ett julbord i form av ett knytkalas i U1. Julbordet bestod av trevligt mingel och god mat tillagat av vår medlemsbas. Föreningen bidrog med engångsartiklar, glögg och julmust och styrelsen stod för julskinka och potatis. Till underhållning framförde styrelsen ett luciatåg traditionsenligt med ordförande som Lucia. Välkomstpub I början av september genomfördes en välkomstpub för nya och gamla studenter som hölls i Gasquen, Kårallen. Till puben kom ca 100 studenter och eventet var lyckat och uppskattat av dem som kom. Som mat serverades pannkakor med sylt och grädde och vi hade även tagit in ett stort antal asiatiska och svenska ölsorter i baren. Under puben såldes det även medlemskap. Matlagningsevent Vi hade som mål att hålla två matlagningsevent under året med mat från Sverige och Asien. Den första har genomförts hittills. Evenemangen var gratis för alla deltagare eftersom vi äskat pengar från LinTek för detta, men en depositionsavgift på 20 kr togs för att folk inte skulle anmäla sig till det begränsade antalet platser och sedan inte dyka upp. Till första tillfället fick vi låna Studieförbundet Vuxenskolans lokaler. Konversationspass Vi har försökt utveckla konversationspassen, CC, att fokusera mer på språkutbytet och inte bara få internationella studenter och svenska studenter att lära känna varandra. Vi har fortsatt att testa den nya idén Language Buddy, som också är tänkt att göra att deltagarna får ut mer av CC passen. Annars har vi fortsatt med teman på passen, samt försöka göra vissa specialpass med finfika eller pyssel i samband med dagar som julavslutning, fettisdagen och kanelbullens dag. Precis som förra året är allt fika på CC gratis. Finfika kan därmed inte användas som PR på samma sätt som förra året men närvaron är överlag hög och fika är mycket uppskattat av de deltagande medlemmarna. Fikat finansieras med hjälp av bidrag från LinTek. Första CC passet för hösten innehöll en del lekar utomhus, följt av fika och mingel inomhus. Första passet efter jul delade vi upp i mindre grupper och körde andra typer av lekar. Tanken var att folk kanske är blyga om man leker i för stor grupp, och svårare att inleda samtal med nytt folk. På första CC bjöds det dessutom på finfika.

5 Extra aktiviteter och pyssel som arrangerats är till exempel origami och julpyssel på julavslutningen och alla hjärtans dag kort innan alla hjärtans dag. Det jobbas med att genomföra en kalligrafikväll och eventuellt också en mahjong och spelkväll. Sponsorer Sponsorer är något vi hoppas att vår förening kan bli bättre på att söka. Arbetet med detta har förbättrats enormt sedan en sponsoransvarig tillsattes på höststämman, men på grund av förvirring kring Studieförbundet vuxenskolans regler har fokus hamnat på att lösa de missförstånden. Studieförbundet vuxenskolan Kontakten med Studieförbundet vuxenskolan (benämns härefter SV ) fortsatte under året. Det har blivit uppenbart att konversationspassen inte passar bra in med SVs kravmodell som är mer riktad mot mindre grupper där samma personer deltar varje gång. Ytterligare förhandling måste ske för att få en optimal lösning. En positiv ändring är att SV har gått ifrån pappersdokument till ge oss möjlighet att rapportera vår närvaro på konversationspassen via nätet. IT Föreningens hemsida har totalrenoverats med en ny layout. Resultatet är en renare och finare hemsida. Styret håller även på att strukturera om föreningsdriven så ämnesspecifika dokument blir mer lätttillgängliga även över olika föreningsår. Denna omstrukturering förväntas bli klar innan juni Facebook och bilder Styrelsen har fortsatt att försöka öka sin exponering via Facebook, då det är det klart mest effektiva sättet att värva och engagera medlemmar. Vid alla större evenemang skapades event på Facebook och styrelsen har lagt upp bilder från eventen. Studiebevakning Likt tidigare år fortsatte föreningen att utföra utbildningsbevakning av det asiatiska basåret. Studiebevakningen gick till som så att två representanter från vardera klass utsågs för att ansvara för att klassen hade en gemensam diskussion och utvärdering av kursen utifrån en mall försedd av LinTek. Därefter bokades det in ett möte med representanter, studienämndsordförande och kursens examinator för att tillsammans diskutera styrkor och svagheter för respektive kurs. Nytt för i år är att det hålls så kallade PPG möten, där utbildningsledare, programnämndsordförande och studienämndsordförande deltar, här diskuteras kursutvärderingen för eventuell förändringar av kurserna. Nytt är även att vice studienämndsordförande deltar. Som tack för arbetet till alla klassrepresentaner så bjuder föreningen på en gratis sittning som EAA anordnar. Studiebevakningen ger en stor inkomst till föreningen och bidrar rejält till föreningens möjlighet att påverka kvalitén på utbildningen på basåren. Dessutom har vi märkt att det skapar engagemang hos basårarna att få vara delaktiga i en del av föreningen redan från början.

6 Förrådsanvändning Styret har som tidigare år hållt förrådet organiserat med en detaljerad inventarielista. Sedan med start i mars 2016 har styret ingått ett avtal om förrådsuthyrning med universitetsföreningen Smash University. En del av förrådet uthyrs till föreningen mot betalning. Utöver förrådsuthyrningen avser styret även att styrka samarbetet med Smash University genom till exempel deltagande på varandras evengemang.

Preliminär verksamhetsberättelse 2014/15. Östasiatiska föreningen vid Linköpings universitet 林 雪 平 大 學 東 亞 協 會

Preliminär verksamhetsberättelse 2014/15. Östasiatiska föreningen vid Linköpings universitet 林 雪 平 大 學 東 亞 協 會 Östasiatiska föreningen vid Linköpings Universitet 2014-03-03 Preliminär verksamhetsberättelse 2014/15 Östasiatiska föreningen vid Linköpings universitet 林 雪 平 大 學 東 亞 協 會 Övergripande Styrelsen bestod

Läs mer

Preliminär verksamhetsberättelse 2016/17. Östasiatiska föreningen vid Linköpings universitet 林雪平大學東亞協會

Preliminär verksamhetsberättelse 2016/17. Östasiatiska föreningen vid Linköpings universitet 林雪平大學東亞協會 Preliminär verksamhetsberättelse 2016/17 Östasiatiska föreningen vid Linköpings universitet 林雪平大學東亞協會 Övergripande Styrelsen bestod verksamhetsåret 2016/17 av: Catarina Ordförande Pelle Femic Vice ordförande

Läs mer

Östasiatiska föreningen

Östasiatiska föreningen Östasiatiska föreningen Reglemente antagna 2014-11-24 Innehåll 1 Styrelsen................................ 1 2 Mottagningen............................. 2 1 Styrelsen 1.2 Poster 1.2.1 Ordförande Det åligger

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016/17.

Verksamhetsberättelse 2016/17. Verksamhetsberättelse 2016/17. Pubar, sittningar och fester SSF Festkommittén har anordnat sex pubar under detta verksamhetsår, med insparksfester inräknade. SSF har även anordnat två sittningar under

Läs mer

Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L, Hanna J, Daniella N, Daniel S.

Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L, Hanna J, Daniella N, Daniel S. Protokoll FliNS Föreningen för Linköpings nationalekonomer och statsvetare Datum: 20100825 Plats: Kårallen, Luxor Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L,

Läs mer

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017 Tjörns Fotoklubb Verksamhetsberättelse för 2017 Under året har vi haft 56 betalande medlemmar, styrelsen har haft 6 protokollförda sammanträden förutom årsmötet. Styrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

Verksamhetsdokument 2014-2015

Verksamhetsdokument 2014-2015 Verksamhetsdokument 2014-2015 N-Sektionen 2014-04-05 Innehåll 1. Inledning... 2 2. Sektionsstyrelsen... 2 2.1 Organisation... 2 2.2 Ansvarsområden... 2 2.2.1 Ordförande... 2 2.2.2 Vice ordförande... 2

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning skapar möjligheter för studenter att engagera sig inom diverse projekt, internt för aktiva samt externt för medlemmar, och bidrar till personlig utveckling genom

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2015-05-19

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2015-05-19 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2015-05-19 Adress: Sal E51 Styrelsemöte nr 16, VÅ 2014/2015 Datum: 2015-05- 19 Tid: 17.35-19.46 Närvarande: Emma Hedman (Mottagningsansvarig),

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Camilla Carlén, Agnes Olsson, Lucas Hallgren, Daniel Regnér, Tina Wendpaap,

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 BAKGRUND Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala under 2015-2016.

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Bilaga D. Fullmäktiges tredje höstmöte 2012. Innehåller rapporter från:

Bilaga D. Fullmäktiges tredje höstmöte 2012. Innehåller rapporter från: Fullmäktiges tredje höstmöte 2012 Bilaga D Innehåller rapporter från: 1. Sexmästare 2. Skattmästare 3. Beeking 4. Vitae 5. SKHILS 6. Vice Kårordförande 7. Arbetsmarknadsordförande 8. Kårordförande Rapport

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 7 2015-03-05 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 5:e mars 2015, klockan 16.30. Styrelserummet, Department of Peace and

Läs mer

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år.

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Program för Hemsjö hembygdsförenings verksamhet 2019 I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Hembygdsgården Hea Cafékvällar - Vandringar - Valborgsmässofirande - Midsommarfirande - Grötfest

Läs mer

Årsmöte Göteborgs goklubb 2014-03-26

Årsmöte Göteborgs goklubb 2014-03-26 Årsmöte Göteborgs goklubb 2014-03-26 Org. nummer: 802446-9499 Närvarande: Markus Artman Tobias Eriksson Erik Hellsten Viktor Hessle Lukas Lindroos Robin Nilsson Magnus Sandén Micael Svensson Eskil Varenius

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-24, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

IDIOTIntresseförening

IDIOTIntresseförening Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 5/14 Tisdagen 8/4 2014 12:15-13:00 21A 344 Hus 21, Karlstads Universitet IDIOTIntresseförening en för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26 Protokoll D-Chip styrelsemöte Närvaro: Sofia Siljeholm Lia Karida Amelia Andersson Elise Eborn Sandra Olsson Sara Lindgren Per Ahlbom Lisa Claesson Ella Eriksson Ordförande Sekreterare Vice Ordförande

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 PROFESSIONSFÖRENINGEN NUTRITIONISTFÖRENINGEN Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Bilagor till verksamhetsberättelsen: 1) Verksamhetsplan 2014 2) Projektsammanställning för fokusprojektet Kvalitetssäkring

Läs mer

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet.

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet. ÅRSMÖTESPROTOKOLL 1 (3) Datum 2014-03-27 Årsmöte mars 2014 Protokoll fört vid Villaägarföreningen Jakobsbergs 126:e årsmöte torsdagen den 27 mars 2014 kl. 18:30 på Pilbogården, Kristinagatan 14, Västerås.

Läs mer

Förändringar från tidigare år beskrivs nedan för respektive verksamhet.

Förändringar från tidigare år beskrivs nedan för respektive verksamhet. Äskning 2013 Maskinteknologsektionens äskning till programnämnden. En sammanställning av äskningen för Maskinteknologsektionen vid LiTH finns i Bilaga 1. De beräknade kostnaderna för de verksamheter vi

Läs mer

Protokoll Årsmöte 2015

Protokoll Årsmöte 2015 Protokoll Årsmöte 2015 Föreningen Double Haste Luleå 2015-03-15 1 Mötet öppnas Mötet öppnades kl 13:07 av Daniel Lundberg. 2 Godkännande av mötets behörighet Mötet fastslås vara behörigt. Information har

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 Protokoll vid möte 2018-10-10 Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Niklas Waldt och Veronika Andrijević

Läs mer

Postbeskrivningar inför SM-1

Postbeskrivningar inför SM-1 Postbeskrivningar inför SM-1 Innehåll Styrelsen... 2 Ettans representant... 2 Klubbmästare... 3 Andra förtroendevalda... 3 Vice SNO... 3 Sektionslokalsansvarig... 4 Valberedning... 4 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö Reviderad 2014-09- 18 Sektionen Sektionen börjar nu gå mot sin slutfas av växande, och programmet kommer under verksamhetsåret examinera

Läs mer

Årsmöte 2012-02-22. Sekreterare Justerare Justerare. Peter Malmquist Lukas Lindroos Henry Yang

Årsmöte 2012-02-22. Sekreterare Justerare Justerare. Peter Malmquist Lukas Lindroos Henry Yang Årsmöte 2012-02-22 1 Mötet öppnades. 2 Mötets behörighet: Årsmötet har utannonserats i tid (två veckor innan) via e-post. Mötet fanns behörigt. 3 Val av mötets ordförande: Robin valdes. 4 Val av mötets

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/?

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/? DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdagen den 11 oktober 2017 kl15:30 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Martina Algurén (MA) Linn Eriksson (LE) Hanna Trygg (HT) Alexander Nordström (AN) Jonathan Vahlkvist

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Luxor,Kårallen Datum: 2010-04-21 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER -2017 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Internationella danser 09.30-11.30 PRO Haga-Malmaberg Trivselträff

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 2012-11-19

Styrelsemötesprotokoll 2012-11-19 Styrelsemötesprotokoll 2012-11-19 Närvarande Anna Green-Liljedahl (AGL), Carl Ahldén (CA), Charlotta Mossberg (CM), Jesper Denckert (JB), Karin Öst (KÖ), Linda Tarmet (LT), Pommeline Bleeker (PB), Stefan

Läs mer

Fest i AKC. AKC kallar sina medlemmar till ett extra medlemsmöte. Nr 115, november 2013. Kära medlemmar i Assyrien Kulturcenter,

Fest i AKC. AKC kallar sina medlemmar till ett extra medlemsmöte. Nr 115, november 2013. Kära medlemmar i Assyrien Kulturcenter, Nr 115, november 2013 AKC kallar sina medlemmar till ett extra medlemsmöte Kära medlemmar i Assyrien Kulturcenter, Ni har tidigare fått information om att AKC:s hyresavtal har sagts upp av vår hyresvärd

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012/2013

Verksamhetsberättelse 2012/2013 Verksamhetsberättelse 2012/2013 1 Visionen 1.1 Inledning Visionen är en långsiktig beskrivning av i vilken riktning vi vill att sektionen ska röra sig. Visionen innehåller önskningar av relativt abstrakt

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt nr 1 våren 2017 Hej! Vi hoppas att ni alla har haft det lugnt och skönt i jul! Det är inte lönt att stressa, för det

Läs mer

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering.

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering. DECEMBER 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 3/12 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.49 Tisdag 4/12 Onsdag 5/12 11.00 Torsdag 6/12 GEMENSAMT JULBORD I ARONTORP MED SOLBUSSEN PRIS: 275kr/per. Vi åker

Läs mer

Styrelseposter i ESN Linköping verksamhetsåret 15/16

Styrelseposter i ESN Linköping verksamhetsåret 15/16 Styrelseposter i verksamhetsåret 15/16 Samtliga styrelseposter skriver testamente till sin efterträdare samt ser till att dela dessa med samtliga i styrelsen. Avgående styrelsemedlem ska finnas tillgänglig

Läs mer

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR Dokumentansvarig Datum Senast uppdaterad Daphne Sevelin 2015-08-17 2015-08-18 Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR 1 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 3 2. STYRELSEN...

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-11-05. Tid 17:15-18:50, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Stina Odebo, studienämndsordförande

Läs mer

Lärarsektionen vid Linköpings universitet

Lärarsektionen vid Linköpings universitet Tid: Tisdagen den 14 februari 2017 kl. 17:15 Lokal: Kallade: KY23, Key-huset Lärarsektionens styrelse verksamhetsåret 2017, Lärarsektionens revisorer Närvarande: Sofie Ståhlgren, Johan Karlsson, Victoria

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2014 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

Föreningen EnergisystemTeknologerna

Föreningen EnergisystemTeknologerna Föreningen EnergisystemTeknologerna, Sida 1 av (13) Innehållsförteckning INLEDNING... 3 FÖRENINGENS SYFTE OCH MÅL... 3 ORGANISATION... 3 STADGAR... 3 MEDLEMMAR... 4 STORMÖTEN... 4 STYRELSE... 4 STYRELSEMÖTEN...

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2013-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande Styret Ordf. Magnus Norberg Sekr. Nellie-Kim Millbourn Mattias Spelmans Ida Pettersson Sebastian Levin Stefan Karlsson Emma

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ Aktiviteter och händelser i juni - augusti På träffpunkterna för seniorer i Lindome, Kållered och i Centrum vill vi erbjuda mötesplatser där alla kan

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-21 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011 Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter ORDFÖRANDE. OVE JANSSON. Tel. 0435-21694 MOBIL. 070-5216941 KASSÖR. SVEN-ÅKE JÖNSSON.

Läs mer

Styrelsemöte #6, HT 2013

Styrelsemöte #6, HT 2013 Styrelsemöte #6, HT 2013 Tid: Onsdagen den 18:e september, kl 12.00 Plats: Styrelserummet, Vasa Närvarande Viktor Sjöstrand Anna Danielsson Daniel Wising Caroline Hansson Caroline Eriksson Henrik Nel Jerkrot

Läs mer

Verksamhetsplan Sociala Utskottet 13/14

Verksamhetsplan Sociala Utskottet 13/14 Verksamhetsplan Sociala Utskottet 13/14 Ambitionen för det Sociala Utskottet är att verka för en så bra studiesocial miljö som möjligt för PULS medlemmar detta genom arbetsgrupperna som är del av utskottet.

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll fört vid Ireortens Biodlarförenings årsmöte 2013 Plats: Ire Naturskola Närvarande: Stig Boklund Bengt Eriksson Mogens Vedel Åke Månsson Lars Nilsson Nils-Erik Svensson Göran Åstrand Anna Erlandsson

Läs mer

Nr 2: 2017 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län

Nr 2: 2017 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län Nr 2: 2017 NYHETSBREVET Från KONTAKTINFORMATION www.celiaki.se/foreningar/skane-lan/ skane@celiaki.se LOKALFÖRENINGARNA Hässleholm med omnejd hassleholm@celiaki.se Lundabygden lundabygden@celiaki.se Malmö

Läs mer

Mötesprotokoll för Chalmers Dykarklubb

Mötesprotokoll för Chalmers Dykarklubb Mötesprotokoll för Chalmers Dykarklubb 17:40 2018-09-05 CDK lokalen, Chalmers, Göteborg Närvarande: Irina Sveide, Jakob Sandberg, Nicklas Åkerlund, Lovisa Bodin, Anton Reimbert, Malin Waern, Daniel Willim,

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/10 2018, 12:03 å Funq, Tolvan 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 12:03. 1.2 Val av mötesordförande Mötet väljer

Läs mer

Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret

Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret 2018-2019 Att tänka på inför utflykter: Medtag fika om inget annat anges. Ha kläder och skor som passar årstiden och vädret och eventuellt något

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 ! Verksamhetsplan 2015-2016 Verksamhetsplan Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 Bakgrund Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-03, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö Sektionen Sektionen är fortfarande växande och det är viktigt att verksamheten under 2013-2014 präglas av att antalet programstuderande

Läs mer

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen Protokoll, F-stormöte 2 17/18 Datum 2017-12-04 Tid 17:15 Plats Kårhuset Origo F17-2 FORMALIA F17-2.1 F17-2.2 F17-2.3 F17-2.4 F17-2.5 F17-2.6 F17-2.7 Mötets öppnande Mötet öppnas 17:30 Avstängning av mobiltelefoner

Läs mer

Y-sektionens äskanden år 2018

Y-sektionens äskanden år 2018 Y-sektionens äskanden år 2018 Information om sektionen Y-sektionen är sektionen för studenter på civilingenjörsutbildningarna Teknisk fysik och elektroteknik (Y), Teknisk fysik och elektroteknik internationell

Läs mer

Verksamhetsbeskrivning. En sammanfattning av taktisk och strategisk verksamhetsplan

Verksamhetsbeskrivning. En sammanfattning av taktisk och strategisk verksamhetsplan ! Verksamhetsbeskrivning Ensammanfattningavtaktiskochstrategisk verksamhetsplan Sektionen och styrelsen Sektionen och styrelsen ska Verka för ökat sektionsengagemang Ett utbrett sektionsengagemang hos

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216 Öppet hus 22/1 kl. 17-20 31/1 kl. 11-15 i sal 216 Öppet Hus på KRITA! Kom och se vår ateljé, prata med våra lärare, ta en fika eller delta i en kreativ drop-in workshop. Du får prova på olika material,

Läs mer

Nordpols Verksamhetsberättelse VT-14

Nordpols Verksamhetsberättelse VT-14 VT-14 Nordpols Verksamhetsberättelse Nordpols styrelse har under vårterminen 2014 genomfört en rad aktiviteter och lagt stort fokus på arbetslivsanknytning men också kommunikationen mellan styrelsen och

Läs mer

TEII21-Teknisk kommunikation på japanska - del 1

TEII21-Teknisk kommunikation på japanska - del 1 1 (6) TEII21-Teknisk kommunikation på japanska - del 1 Sändlista Svante Gunnarsson Torun Berlind Elin Önstorp Matilda Leinsköld Li Li Tunek Johan Holtström Kurskod TEII21 Examinator Li Li Tunek Kursen

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Frösön VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Styrelsen för SPF Frösön får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE OCH FÖRTROENDEVALDA Ordförande Ingrid Borgström Vice ordförande

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö Sektionen Sektionen börjar nu gå mot sin slutfas av växande, och programmet kommer under verksamhetsåret examinera sina första studenter. Det kommer

Läs mer

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd Årsmöte Jönköpings län 08-10-25 Bankeryd Verksamhetsberättelse för SMC Jönköpings län 07090 901-08083 831 Styrelsemedlemmar Ordförande Inge Svensson Skede Vice Ordförande Berndt Lööf Eksjö Kassör Pamela

Läs mer

Programblad september - oktober 2019

Programblad september - oktober 2019 Programblad september - oktober 2019 Träffpunkt Ålem Johan Skyttes väg 6, Ålem Tel. 0499-177 59 September Matlagning i stora gruppen Du behöver föranmäla dig. Café med önskemusik eller quiz Bingo Melodikrysset

Läs mer

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin.

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin. Mötesprotokoll Datum: 2012-08-29 Tid: 18:30 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

BILAGOR. Teknologkårens kårstyrelsemöte 2015-02-20

BILAGOR. Teknologkårens kårstyrelsemöte 2015-02-20 BILAGOR Teknologkårens kårstyrelsemöte 2015-02-20 Bilaga 52.1.1 Kårfullmäktige 06 Sammanträdesdatum 2015-02-20 Sidan 1 av 3 Teknologkårens fullmäktige Förslag till beslut om ny policy 16. Policy för

Läs mer

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande:

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Nomineringar 2015 Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Ordförande: Gustaf Palmér Vice Ordförande: Karin Rehnberg Kassör: Oscar Lindquist

Läs mer

Adress postnummer, ort

Adress postnummer, ort Adress postnummer, ort VERKSAMHETSPLAN 2019 Verksamhetsplan 2019... 1 1. Allmänt... 3 2. Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 4 Läger... 4 Tävling... 4 3. Utbildning/Utveckling...

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums MARS Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm Ingela jobbar tisdag kväll Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer så

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Adress: Roslagstullsbacken 13A Stockholm, (Hemma hos Vincent) Styrelsemöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2013-11-07 Tid: 18.59 21.22 Närvarande:

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-10-02 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes Corbee

Läs mer

Länsföreningen Skåne HjärtLung

Länsföreningen Skåne HjärtLung Länsföreningen Skåne HjärtLung En av fördelarna med att engagera sig i HjärtLungs arbete är möjligheten att lära sig nya saker. Det kan vara kunskap om sig själv, nya sätt att skapa relationer eller helt

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se HÖSTENS PROGRAM 201 3 Kävlinge bibliotek Kvarngatan 17 244 31 Kävlinge 046-73 94 72 kavlinge.bibliotek@kavlinge.se Löddeköpinge bibliotek Barsebäcksvägen 60 246 30 Löddeköpinge 046-73 95 30 loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-23 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum.

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum. Bilaga 1 Rapporter och meddelanden Ordförande, Jacob Fredriksson Efter höstmötet anordnade och höll jag i utvecklingssamtal med alla i styrelsen. Utvecklingssamtalen syftade till att få åsikter om styrelse

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

10.00 Musik med Erik, Idrott i Tippenhallen. Glöm ej idrottkläder, inneskor och handduk. Lämna in idrottsläxan om mat och rörelse.

10.00 Musik med Erik, Idrott i Tippenhallen. Glöm ej idrottkläder, inneskor och handduk. Lämna in idrottsläxan om mat och rörelse. KLASS vecka DENNA VECKA: Meddelande: Kom ihåg att logga in på schoolsoft och läsa ditt barns IUP!! OBS Alla barn behöver fylla på sina extrakläderslådor. Det är blött nu... Vi arbetar här: Alex Helin Sjukanmälan:

Läs mer

#sumpanlov. Sagoläsning. Dans och pyssel. I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! PSST!

#sumpanlov. Sagoläsning. Dans och pyssel. I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! PSST! Dans och pyssel Sagoläsning Höstlovsdisco #sumpanlov PSST! I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg

Läs mer

Uppsägning av tillsvidareanställd personal

Uppsägning av tillsvidareanställd personal Uppsägning av tillsvidareanställd personal Bakgrund Linköpings Teknologers Studentkår, nedan LinTek, står i och med kårobligatoriets avskaffande 2010 inför ett betydande omställningsarbete med strukturella

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Barn och familj 2018/2019

Barn och familj 2018/2019 Våren 2019 Barn och familj 2018/2019 Låt barnen komma till mig, säger Jesus. Barn och familj är en viktig del av vår verksamhet. De förtjänar det bästa i livet! I våra grupper lägger vi stor vikt vid att

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: måndag den 14 april 2014 kl. 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Alfred Tolvtin, Emelie Hedlund Nilson, Melinda Winninge, Albin Nilsson och Josef Persson 1 Mötets öppnande

Läs mer

Vecka:1 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag. Info: Färgade block - Bokade aktiviteter Fria block - Lediga tider för självträning

Vecka:1 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag. Info: Färgade block - Bokade aktiviteter Fria block - Lediga tider för självträning Vecka:1 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Datum: 02-jan 03-jan 04-jan 05-jan 06-jan 07-jan 08-jan 09:00 10:00 Fria block - Lediga tider för självträning och lägg i den vita brevlådan! 12:00

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer