Manuella rullstolar - Frågor och svar - Kommers Annons elite

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Manuella rullstolar - Frågor och svar - Kommers Annons elite"

Transkript

1 Sida 1 av 8 FRÅGOR OCH SVAR Sista dag för att ställa frågor är Du kan se en lista med alla dina inskickade frågor här. I Generella krav p.42 står att Leverantören skall kunna erbjuda kostnadsfri utbildning till många personalgrupper flera gånger per år i Uppsala eller på annan plats. För att kunna bedöma denna insats önskar vi att ni specificerar antalet tillfällen och platser. I krav för Transport p. C16 finns krav på tippskydd med tramprör. Är kravet uppfyllt om stolen är utrustad med ett tippskydd? I krav för Allround p.a27 finns krav på fästöglor. Uppfylls kravet om stolen är testad och godkänd med fästpunkter? I krav för Komfort p.b20 har ni krav på att stolen skall vara utrustad med 6-7" länkhjul. Detta förutsätter vi inte gäller stol med sitthöjd cm, krav B5, då det är få stolar som kan det? I krav för Komfort p.b28 har ni krav på att alla funktioner skall gälla även vid 16" transporthjul för utom p.18 o 21. Men detta undantag måste väl också gälla för kraven på tre sitthöjder också? Om inte så får vi nog anse att det kravet är kraftigt konkurrenshämmande. Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Hej, Det blir många svar i ett och samma svar nu: Vi vill ha produktgenomgång på tre platser i Uppsala län, ex Uppsala, Tierp eller Enköping vi har inte bestämt var än. Vi vill även ha förskrivarutbildning 2 g/år. Vi försöker att ha den sistnämnda utbildningen själv men om det blir ett nytt sortiment så kanske vi vill ha hjälp av leverantör. I krav för Transport p. C16 finns krav på tippskydd med tramprör. Är kravet uppfyllt om stolen är utrustad med ett tippskydd? Svar: Nej. I krav för Allround p.a27 finns krav på fästöglor. Uppfylls kravet om stolen är testad och godkänd med fästpunkter? Svar: Ja. I krav för Komfort p.b20 har ni krav på att stolen skall vara utrustad med 6-7" länkhjul. Detta förutsätter vi inte gäller stol med sitthöjd cm, krav B5, då det är få stolar som kan det? Det är korrekt uppfattat att B20 inte gäller för stol med sitthöjd cm. Gällande krav B28 så formuleras detta om till att B18 och B21 undantas från kravet (precis som tidigare) samt att produkten i detta utförande ska finnas i minst två sitthöjder inom intervallet cm +/- 2 cm. Se kravspecifikation version Vi anser att kraven i A13, B14, C8 och är konkurrensbegränsande och bör ändras till maxhöjd 29 eller införa en tolerans +-2 cm. Vi tolkar kravet A35 som att den vårdarbromsade modellen inte behöver ha brukarbromsar, stämmer det?

2 Sida 2 av 8 I krav B22 OCH C16 står "Tippskydd med integrerat tramprör ska vara uppfällbara/undansvängbara utan att verktyg krävs" är kravet uppfyllt om stolen är utrustad med 1 tippskydd och 1 tramprör och testad/godkänd i det utförandet? Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Hej, Gällande A13, B14 och C8 revideras kravet på så sätt att vi tillåter en tolerans om +/- 2 cm från tidigare angivna mått, se den nya kravspecen version A35 har fått en uppdaterad lydelse, modellen ska ha brukarbromsar även på produkten när den är utrustad med vårdarbromsar. Se uppdaterad kravspecifikation version I krav B22 OCH C16 står "Tippskydd med integrerat tramprör ska vara uppfällbara/undansvängbara utan att verktyg krävs" är kravet uppfyllt om stolen är utrustad med 1 tippskydd och 1 tramprör och testad/godkänd i det utförandet? Svaret på frågan är nej. sitsar. Vi har noterat att Ni i denna upphandling inte upphandlingar systemrullstolar till t ex sittsystem och individuella Vår fundering är därmed hur Ni tänker kring upphandling och behov av denna grupp? Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Hej Enligt konsulenter så är det nästan inga utprovningar på systemrullstolar på vuxna personer utan det är mest på barn och det faller inte inom vårt ansvarsområde. Sittsystem är landstingets ansvar också men vi gör utprovning och dessa skal görs av Activ Ortopedteknik och betalas av landstinget. A2 "Produkten ska finnas i sittbredd ca cm, minst sju storlekar ska finnas däremellan och med ett sittbreddsintervall på max 3 cm. " Betyder det att sb 36 och 55 inte skall räknas med? Så totalt vill ni ha minst 9 olika sittbredder inom intervallet? Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist 36 cm och 55 cm räknas in i de sju storlekarna A6 "Sitsdjup justerbart minst inom intervallet cm respektive cm och minst två storlekar ska finnas " Justerbart? Menar ni att i en och samma stol skall man kunna justera sittdjupet inom intervallet 38-41cm samt inom 42-47? Vad menar ni med att minst 2 storlekar skall finnas? Inom varje justerbart intervall då? Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Vi menar ett chassi med justerbart sittdjup mellan cm och ett chassi justerbart mellan cm. Fråga 1 Följande krav finns i Generella krav punkt 15; Leverantören ska leverera reservdelar minst 5 år efter att avtalet har upphört. Reservdelspriserna ska baseras på generell prislista. Ange rabatt* på generell prislista för HUL i kommentarsrutan. Gällande generell prislista ska bifogas anbudet. *utvärderas ej Vi utgår från att den lämnade rabattsatsen skall dras av de priser för tiden gällande generell prislista. Om det inte är så kravet skall tolkas yrkar vi på att kravet tas bort då det då handlar om en avtalstid överskridande de i LOU angivna max 4 år.

3 Sida 3 av 8 Fråga 2 Följande krav finns i Generella krav punkt 18; Samtliga gällande kombinationsavtal ska bifogas anbudet Vi utgår från att det räcker med en sammanställning med de tecknade avtalen och inte själva avtalen. Fråga 3 Följande krav finns i Generella krav punkt 39; Utprovningsexemplar ska tillhandahållas kostnadsfritt och ska vara uppdaterad med senaste versionen. Vad avses med utprovningsexemplar? Hur många avses under avtalsperioden uppdelat på resp. objekt? Fråga 4 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A2; Produkten ska finnas i sittbredd ca cm, minst sju storlekar ska finnas däremellan och med ett sittbreddsintervall på max 3 cm. Vi anser att ca cm, minst sju storlekar är otransparent och behöver förtydligas. Som kravet är skrivet så kan det uppfyllas om man har sju stolar i följande serie; 35 37, , ,5 50 och på det sättet tolkar 50 cm som ca:55 cm. Förslag på krav; Produkten skall finnas i sittbredd cm +/-1 cm, minst sju sittbredder skall finnas och minst två sittbredder skall finnas mellan cm +/-1 cm. Max sittbreddintervall skall vara 3 cm. Fråga 5 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A10; Ryggstödsvinkel steglöst justerbar minst mellan 0 till +10 justerbar med brukaren sittande i rullstol Vi utgår från att ni menar vinkeln på ryggstödsröret. Fråga 6 Om man vill offerera flera produktmodeller på några olika objekt. Är det då ok att vi kopierar in fler flikar i bilaga 4 Kravspecifikation? Fråga 7 I bilaga 4 Kravspecifikation står det att funktionskraven kommer att poängsättas. UTVÄRDERINGSKRITERIER funktionell utvärdering där finns följande betyg Inte acceptabelt =0 poäng Vi utgår från att om ni sätter 0 poäng = Inte acceptabel så går den produkten inte vidare i utvärderingen. Fråga 8 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A15; Benstöd fast vinkel inom intervallet ska finnas. Benstödet ska vara avtagbart och sidosvängbart utan att verktyg krävs

4 Sida 4 av 8 Vi utgår från att det är brukarens knäledsvinkel som avses. Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Hej, här kommer svaren numrerade i motsvarande ordning som frågorna är numrerade: Svar fråga 1: Ni har förstått kravet helt riktigt, rabatterna ska gälla för vid den tiden gällande generella prislistan. Svar fråga 2: Ja, det stämmer. Svar fråga 3: Med utprovningsexemplar avses en produkt som vi kan ha att använde när vi gör en utprovning på brukare. Det rör sig om 1-2 stolar per grupp. Svar fråga 4: Krav A2 får en ny lydelse: "Produkten skall finnas i sittbredd cm +/-1 cm, minst sju sittbredder skall finnas och minst två sittbredder skall finnas mellan cm +/-1 cm. Max sittbreddintervall skall vara 3 cm." Se ny kravspecifikation (version ). Svar fråga 5: Svar fråga 6: Det går utmärkt att kopiera in fler flikar i bilaga 4 kravspecifikationen. Svar fråga 7: Vi kommer inte att förkasta en produkt om produkten vid utvärderingen erhåller 0 poäng i något av utvärderingskriterierna. Vi medger att ordvalet för 0 poäng kanske borde ha varit ett annat, men det frångår inte det faktum att man inte kan förkasta ett anbud om en produkt inte får någon poäng i ett utvärderingskriterium utan att ange villkor för ett sådant förfarande i förfrågningsunderlaget. Däremot kan man förkasta en produkt om man i förfrågningsunderlaget angivit att produkten ska nå upp i en viss poäng eller totalpoäng för att vara kvalificerad och gå vidare i utvärderingen. Svar fråga 8: Fråga 9 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A18; Fotplatta djup- och vinkelställbar samt delad, uppfällbar, fotplatteförlängare kan accepteras. Gapet mellan fotplattorna får ej överstiga 3,5 cm oavsett sittbredd. Vi djupjusterar vår fotplatta genom att sätta vänster fotplatta på höger sida och vise versa. Vi utgår från att denna lösning anses som uppfyllt krav.

5 Sida 5 av 8 Fråga 10 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A34; Ange pris i kommentarsrutan på produkten enligt ovan krav Följande krav finns i A33; Produkt från sittbredd 51 cm till 55 cm ska klara brukarvikt på 150 kg eller mer Vi utgår från att det skall finnas minst en stol i ovan angivna sittbredd. Hur anger man olika pris på olika sittbredder och hur kommer ni att räkna ut priset som skall anges i A 34 och A35? (Det är ju priserna där som ingår i utvärderingsmodellen) Fråga 11 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A7; Sitthöjd i framkant ska kunna ställas in mellan cm, +/- 1 cm vid plan sits. Flera ramhöjder och hjulstorlekar accepteras. Vi utgår från att detta krav gäller rullstolar med en brukarvikt upp till 125 kg. Enligt vår kännedom finns det ingen stol som klarar den låga sitthöjden (kräver mindre länkhjul) och högre brukarvikter samt övriga krav som finns på detta objekt. Fråga 12 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A38; Benstöd fast vinkel ca 90 ska finnas. Benstödet ska vara avtagbart och sidosvängbart utan att verktyg krävs. Vi utgår från att det är brukarens knäledsvinkel som avses. Fråga 13 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A41; Vårdarbromssats exkl hjul Vi utgår från att ni med detta kravet menar att följande komponenter skall ingå; Körhandtag, vårdarbromshandtag, vire, bromsok samt alla skruvar och beslag för att kunna montera detta på en rullstol. Fråga 14 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A42 och 43; Hjul 22" för vårdarbroms samt Hjul 24" för vårdarbroms Vi utgår från att det ni avser är drivhjul med massiva däck och drivring av rostfritt stål. Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Hej, här kommer svaren numrerade i motsvarande ordning som frågorna är numrerade: Svar fråga 9: Den av er föreslagna lösningen anses som att kravet uppfylls. Svar fråga 10: Gällande krav A33 så måste kravet läsas ihop med den nya formuleringen i krav A2, men det är korrekt uppfattat att minst en stol ska finnas i den ovan angivna sittbredden. Gällande priser på olika sittbredder gäller följande: I A34 finns en angiven mängd om 250 st. stolar, i A35 finns en angiven mängd om 50 st. stolar. De priser

6 Sida 6 av 8 som anges i A34-A35 multipliceras sedan med angiven mängd i respektive krav. Om det är så att man önskar lämna olika priser för olika bredder så är det upp till var och en, om man lämnar mer än ett pris i t.ex. A34 så kommer ett snittpris räknas ut och multipliceras med den angivna volymen. Det innebär att om man t.ex. lämnar 3 olika priser i A34, kr, kr och kr så räknar vi /3 = Därefter multiplicerar vi kr med antalet (250) = kr. Samma sätt med A35. Svar fråga 11: Svar fråga 12: Svar fråga 13: Nödvändiga komponenter ska ingå (exkl. hjul). Svar fråga 14: Fråga 15 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A1; rostfri drivring Vi utgår från att det ni avser är drivring av rostfritt stål. Fråga 16 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A54; Enhandsdrift Vi utgår från att ni vill kunna bygga om en standard rullstol till en med enhandsdrift. Då skall det ingå 2 st. drivhjul och en axel däremellan samt alla eventuella monteringsbeslag. Fråga 17 Följande krav finns i Allroundrullstol samt allround med vårdarbroms punkt A58; Sitthöjd i framkant bör kunna ställas in mellan cm, +/- 1 cm vid plan sits. Flera ramhöjder och hjulstorlekar accepteras Detta krav är samma som A7; Sitthöjd i framkant ska kunna ställas in mellan cm, +/- 1 cm vid plan sits. Flera ramhöjder och hjulstorlekar accepteras Vi utgår från att skall kravet kvarstår och att utvärderingskravet stryks. Fråga 18 Följande krav finns i Transportrullstol punkt C10; Benstöd fast vinkel mellan längdställbart. Avtagbart och sidosvängbart utan att verktyg krävs Vi utgår från att det är brukarens knäledsvinkel som avses.

7 Sida 7 av 8 Fråga 19 Följande krav finns i Transportrullstol punkt C22; Ryggstödsform/klädsel reglerbar med brukaren sittande i rullstolen Vi utgår från att ni avser priset för såväl klädsel som överdrag. Fråga 20 Följande text finns i Ramavtal; Levererade produkter som är behäftade med fel berättigar köparen till vite. Vitet ska uppgå till tio (10 %) procent av det fakturerade värdet för produkten. Vi utgår från att följande lydelse träder i kraft vid leverans av produkter, inte om det händer något med produkten under dess livslängd utan då är det villkoren för garanti som gäller. Fråga 21 Vi undrar vilka sittbredder som utvärderingsstolarna skall ha? Är det sittbredd 40 i Allroundgruppen och sittbredd 45 i Transportgruppen som gäller för visningsstolarna eller vilka mått gäller? Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Hej, här kommer svaren numrerade i motsvarande ordning som frågorna är numrerade: Svar fråga 15: Svar fråga 16: Svar fråga 17: Börkrav A58 stryks, krav A7 kvarstår oförändrat. Den procentuella viktningen som tidigare låg på A58 flyttas över till tidigare A72 (i den nya kravspecen benämnt krav A71), se ny version av kravspecifikationen (version ). Svar fråga 18: Svar fråga 19: Svar fråga 20: Det är korrekt uppfattat, klausulen tar sikte på fel vid leveranstillfället och felleveranser, om något inträffar senare gäller, precis som ni skriver, villkoren för garanti. Svar fråga 21: Ja, eller närliggande mått i förhållande till de mått ni angivit i frågan. Fråga 1 I bilaga 4 kravspecifikation flik A Allround och vårdarbromsad finns krav A36 och A38 vilket innebär att krav A37 verkar saknas. Ska det vara så?

8 Sida 8 av 8 Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Hej, förmodligen har ett tillbehör tagits bort i sista stund och vi därefter missat att uppdatera kravnumreringen. Kravspecifikationen är så som den ska vara med undantag för den felaktighet i formalian som ni uppmärksammat. Fråga 1 Följande krav finns i upphandlingen manuella rullstolar i objekt C. C 2 - Produktens sittbredd ska finnas från 36 cm +/-1 cm till sittbredd 50 cm +/- 1 cm med intervall högst 5 cm. Detta gör att det är ok med en produkt med sittbredd 37 cm. Vi yrkar på att en stol som har sittbredd 37,5 är ok. Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Hej, kommunen står fast vid den nu gällande formuleringen av kravet. 1. Kravposition A13: Tolkar vi det rätt att när ni skriver minst t.ex. Armstöd h/s, armstödshöjden inställbar minst mellan cm +/- 2 cm Att om man kan justera armstödshöjden mer än inom det intervall ni skriver så är det OK? Detta gäller ett flertal positioner A6, B3, B4, C4, C6 2. Kravposition A59: Totalbredden som skall anges är med camber. Vi tycker att man skall använda det mest förekommande sättet att mäta totalbredd på och det är med 0 grader camber och därför ändra kravet till 0grader. Frågan besvarades av Mattias Ljungkvist Hej, svar på fråga 1 (krav A13) är att ni har uppfattat kravet på rätt sätt. Svar på fråga 2 (krav A59) är att vi står fast vid att totalbredden ska mätas med den cambervinkel som efterfrågas i kravspecifikationen. Det blir annars märkligt om vi kravställer en viss cambervinkel och mäter bredden med en annan vinkel än den vi kravställer.

Guide till avtalet rullstolar Skåne 2018

Guide till avtalet rullstolar Skåne 2018 Guide till avtalet rullstolar Skåne 2018 Produktgrupper 1.Allroundrullstol 2.Allroundrullstol för brukare med hög vikt 3.Transportrullstol 4.Komfortrullstol 5.Komfortrullstol för brukare med särskilda

Läs mer

Manuell rullstol Cross 5, 3A, XL Beställningsunderlag

Manuell rullstol Cross 5, 3A, XL Beställningsunderlag I beställningsunderlaget hittar du alla delar och tillbehör du behöver för att skapa en order i websesam. Vid frågor, kontakta Hjälpmedel Västerbottens kundtjänst, 090-785 93 65. Modeller Standardutförande

Läs mer

Beställningsunderlag Cross 5 Leverantör: Etac

Beställningsunderlag Cross 5 Leverantör: Etac Beställningsunderlag Cross 5 Leverantör: Etac 1(7) Grundutförande *= Lagervara Sittbredd Sesam nr Sesam nr Lev.art nr Kommentar ram Lång ram /lång ram 35,0 cm *36909 37458 13126001/13126002 Färg: Midnattsblå

Läs mer

KOMFORTRULLSTOL SORTIMENTSÖVERSIKT /12

KOMFORTRULLSTOL SORTIMENTSÖVERSIKT /12 KOMFORTRULLSTOL SORTIMENTSÖVERSIKT 2018-01-29 1/12 OBJEKTINDELNING Objektindelningen nedan är framtagen enligt 5-klöverns upphandling. Indelningen är tänkt att vara ett stöd vid förskrivning av aktivrullstol.

Läs mer

https://upphandling.ltblekinge.se/avantra/customer/blekinge/modules/purchase/ques...

https://upphandling.ltblekinge.se/avantra/customer/blekinge/modules/purchase/ques... Sida 1 av 5 Frga/Svar* PublishDate* 1 Fråga: Fråga: Objekt A Pos 10 Lst* 14 09:29:07 Krav Arbetsstolen skall ha manuell vinkelställbar sits, justerbar med vev. A) Menas att rygg och armstöd följer med

Läs mer

Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar 7-klövern Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam nr

Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar 7-klövern Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam nr Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar 7-klövern 20110202 Version 101028 Etac Cross XL VB Markera alltid ditt val med X även om du väljer standard Utprovad av: Brukare: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd

Läs mer

Beställningsunderlag för Cross 5 Leverantör: Etac

Beställningsunderlag för Cross 5 Leverantör: Etac Beställningsunderlag för Cross 5 Leverantör: Etac 1(7) Grundutförande *= Lagervara Sittbredd Sesam nr Kort ram Sesam nr Lång ram Lev.art nr Kort/lång ram Kommentar 35,0 cm *36909 37458 13126001/13126002

Läs mer

Beställningsunderlag för Cross 5 XL Leverantör: Etac

Beställningsunderlag för Cross 5 XL Leverantör: Etac Beställningsunderlag för Cross 5 XL Leverantör: Etac 1(6) Grundutförande Sittbredd Sesam nr kort ram Sesam nr lång ram Lev.art nr Kommentar 47,5 cm 37432 37433 13126111/13126112 Färg: Midnattsblå 50,0

Läs mer

Standardutförande Chassifärg 98 Midnattsblå Max brukarvikt 160 kg

Standardutförande Chassifärg 98 Midnattsblå Max brukarvikt 160 kg Faxa in förskrivningsblankett + protokoll. Motivera varför det behövs en Cross 5 XL med 3A rygg. De "gamla" crossarna är beställningsbara i std utförande i WebSesam, kolla så att saldo finns om det är

Läs mer

Vuxen Manuella Rullstolar. Etac M100TR. En modern transportrullstol med inbyggd komfort och väl avvägda inställningsmöjligheter.

Vuxen Manuella Rullstolar. Etac M100TR. En modern transportrullstol med inbyggd komfort och väl avvägda inställningsmöjligheter. Vuxen Manuella Rullstolar Etac M100TR En modern transportrullstol med inbyggd komfort och väl avvägda inställningsmöjligheter. Etac M100TR En modern transportrullstol med inbyggd komfort och väl avvägda

Läs mer

Vuxen Manuella Rullstolar. Etac M100. En rullstol skapad med känsla och omtanke in i minsta detalj.

Vuxen Manuella Rullstolar. Etac M100. En rullstol skapad med känsla och omtanke in i minsta detalj. Vuxen Manuella Rullstolar Etac M100 En rullstol skapad med känsla och omtanke in i minsta detalj. Etac M100 Etac M100 är rullstolen med oslagbar komfort och trygghet; den polstrade klädseln ger ett angenämt

Läs mer

Manuell rullstol Cross 5, 3A Beställningsunderlag

Manuell rullstol Cross 5, 3A Beställningsunderlag I beställningsunderlaget hittar du alla delar och tillbehör du behöver för att skapa en order i websesam. Vid frågor, kontakta Hjälpmedel Västerbottens kundtjänst, 090-785 93 65. Modeller Standardutförande

Läs mer

Manuell rullstol Cross 5, 3A, med vårdarbroms Beställningsunderlag

Manuell rullstol Cross 5, 3A, med vårdarbroms Beställningsunderlag I beställningsunderlaget hittar du alla delar och tillbehör du behöver för att skapa en order i websesam. Vid frågor, kontakta Hjälpmedel Västerbottens kundtjänst, 090-785 93 65. Modeller Standardutförande

Läs mer

Etac Cross 5. Utprovningsprotokoll. Utprovad av. Brukare. Telefon. Datum. Stolsbredd Kort chassi (cm)

Etac Cross 5. Utprovningsprotokoll. Utprovad av. Brukare. Telefon. Datum. Stolsbredd Kort chassi (cm) Etac Cross 5 Utprovningsprotokoll Utprovad av Brukare Telefon Datum Stolsbredd Kort chassi () Långt chassi () Chassifärg Ryggstöd Crossrygg 3A Begränsningar finns Sitsdjup 36-42 (-49*) Mäts från ryggrör

Läs mer

Manuell rullstol Cross 5, 3A XL Beställningsunderlag

Manuell rullstol Cross 5, 3A XL Beställningsunderlag I beställningsunderlaget hittar du alla delar och tillbehör du behöver för att skapa en order. Använd fältet "Övrig information" i websesam för att t.ex. ange på vilken sida ett tillbehör ska monteras,

Läs mer

Beställningsunderlag för Cross I Leverantör: Etac

Beställningsunderlag för Cross I Leverantör: Etac 1(6) Beställningsunderlag för Cross I Leverantör: Etac Utgående modell levereras i mån av tillgång på lager, ersätts av Cross 5 Bild Sittbredd: ram Sesam nr Lång ram Sesam nr Lev.art nr Kommentar 35.0

Läs mer

Beställningsunderlag för Cross I Leverantör: Etac

Beställningsunderlag för Cross I Leverantör: Etac 1(6) Beställningsunderlag för Cross I Leverantör: Etac Utgående modell levereras i mån av tillgång på lager, ersätts av Cross 5 Grundutförande Cross I Sittbredd: ram Sesam nr Lång ram Sesam nr Lev.art

Läs mer

medemagruppen SWINGBO-VTI

medemagruppen SWINGBO-VTI medemagruppen medemagruppen SWINGBO-VTI SWINGBO-VTI Körbåge, avtagbar Körhandtag, avtagbara Körbåge, fällbar Körhandtag, fällbara (I kombination med höjd & vinkeljusterbar rygg) (I kombination med fast

Läs mer

Vägledning vid förskrivning av manuella rullstolar

Vägledning vid förskrivning av manuella rullstolar Vägledning Vägledning vid förskrivning av manuella rullstolar Förskrivaren ska välja hjälpmedel ur det återlämnade sortimentet och därefter nya produkter ur det upphandlade sortimentet. Undantag får endast

Läs mer

Beställningsunderlag för Cross I Leverantör: Etac

Beställningsunderlag för Cross I Leverantör: Etac 1(6) Beställningsunderlag för Cross I Leverantör: Etac Utgående modell levereras i mån av tillgång på lager, ersätts av Cross 5 Grundutförande Cross I Sittbredd: Kort ram Sesam nr Lång ram Sesam nr Lev.art

Läs mer

Etac M100TR. En modern transportrullstol med inbyggd komfort och väl avvägda inställningsmöjligheter. www.etac.se Etac M100TR 1

Etac M100TR. En modern transportrullstol med inbyggd komfort och väl avvägda inställningsmöjligheter. www.etac.se Etac M100TR 1 Etac M100TR En modern transportrullstol med inbyggd komfort och väl avvägda inställningsmöjligheter www.etac.se Etac M100TR 1 Etac M100TR den enkla transportrullstolen M100TR är transportrullstolen som

Läs mer

Etac Cross XL. Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar Sodexo Version Standard är markerat med X. Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup

Etac Cross XL. Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar Sodexo Version Standard är markerat med X. Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar Sodexo Version 120604 Etac Cross XL Standard är markerat med X Utprovad av: Brukare: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup 13125813 47.5 cm Kort

Läs mer

Manuell rullstol Cross 5, 3A beställningsunderlag

Manuell rullstol Cross 5, 3A beställningsunderlag Standardutförande Chassi Bromsar Körhandtag Ryggstöd Aluminium och stålrör. Hopfällbart med dubbla kryssrör Knäledsbroms, högmonterad med vinklat rött handtag Höjdreglerbara, avtagbara 3A rygg standard

Läs mer

Etac M100. En rullstol skapad med känsla, omtanke och enkelhet för användaren in i minsta detalj. Etac M100 1

Etac M100. En rullstol skapad med känsla, omtanke och enkelhet för användaren in i minsta detalj.   Etac M100 1 Etac M100 En rullstol skapad med känsla, omtanke och enkelhet för användaren in i minsta detalj www.etac.se Etac M100 1 Etac M100 bekväm och säker Etac M100 är rullstolen med oslagbar komfort och trygghet;

Läs mer

LEVO LAE. Utprovningsprotokoll Referens/brukarnamn: Ordernummer: Standardkonfiguration

LEVO LAE. Utprovningsprotokoll Referens/brukarnamn: Ordernummer: Standardkonfiguration Utprovningsprotokoll LEVO LAE Ver. 1.1, 2014-01-31 Kund: Datum: 2014-02-03 Referens/brukarnamn: Ordernummer: Standardkonfiguration - Manuell rullstol med manuell uppresning - Sitt- och ryggklädsel - Brukarbroms

Läs mer

Habilitering och Hjälpmedel Hjälpmedelsverksamheten

Habilitering och Hjälpmedel Hjälpmedelsverksamheten Manuella rullstolar TRANSPORTRULLSTOL Transit III Etac Sverige AB ISO: 122218 Transit III är en kryssfälld enkel transportrullstol med 16 massiva drivhjul och 8 länkhjul. Vinkeljusterbart ryggstöd i 3

Läs mer

Rullstol Kudu med vårdarbroms

Rullstol Kudu med vårdarbroms Version 2018-08-17 Rullstol Kudu med vårdarbroms Beställningsstöd Beställningsstödet används som hjälp vid beställning och ska inte skickas in. Kudu med vårdarbroms är i standardutförande utrustad enligt

Läs mer

Etac Cross 5 XL. Utprovningsprotokoll 75163K Standardutförande är markerat med Tolerans för samtliga mått ±2% Kort ram Sitsbredd (cm)

Etac Cross 5 XL. Utprovningsprotokoll 75163K Standardutförande är markerat med Tolerans för samtliga mått ±2% Kort ram Sitsbredd (cm) Etac Cross 5 XL Utprovningsprotokoll 75163K 015-08-0 Utprovad av: Brukare: Tel: Datum: Standardutförande är markerat med Tolerans för samtliga mått ±% Kort ram Sitsbredd (cm) Sitsdjup 36-4 (-49*) cm Mäts

Läs mer

Focus. Kombinerar positionering och lättkördhet

Focus. Kombinerar positionering och lättkördhet KOMPATIBEL Kombinerar positionering och lättkördhet är en allroundrullstol anpassad för brukare som behöver stöd vid sittande och samtidigt en lättkörd och lätt justerbar rullstol. Den fasta sitsplattan

Läs mer

Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar Sodexo Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup

Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar Sodexo Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar Sodexo Version 120604 Etac Cross Standard är markerat med X Utprovad av: Brukare: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup 13125101 35 cm Kort 36-42

Läs mer

Rea Focus. Brukare: Kontaktperson: Telefon: V G. brukarvikt = 135 Kg Till bredd Ej kombinerbart med: STORLEK s FOCUS 48 HÖG BLÅ SD 42,5-50

Rea Focus. Brukare: Kontaktperson: Telefon: V G. brukarvikt = 135 Kg Till bredd Ej kombinerbart med: STORLEK s FOCUS 48 HÖG BLÅ SD 42,5-50 Brukare: Kontaktperson: Orderguide Manuell rullstol Rea Focus Sverige Dec 2013 Telefon: V G Rea Focus k Max r brukarvikt = 135 Kg Till bredd Ej kombinerbart med: STORLEK 1491671 1484021 y s RULLSTOL s

Läs mer

A-hjälpmedel 12 Hjälpmedel vid förflyttning, Allround rullstol reviderad Produktbilder hämtade från respektive leverantörs hemsida 1 (2)

A-hjälpmedel 12 Hjälpmedel vid förflyttning, Allround rullstol reviderad Produktbilder hämtade från respektive leverantörs hemsida 1 (2) 1 (2) 12 HJÄLPMEDEL VID FÖRFLYTTNING 1222 Manuellt drivna rullstolar 122203 Manuella tvåhjulsdrivna rullstolar (avtal tom 151230) Vid produktbeställning ska ifyllt utprovningsprotokoll bifogas Rullstol

Läs mer

Junior Sitta. R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i

Junior Sitta. R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i Junior Sitta R82 Kudu En komfortrullstol att växa i R82 Kudu R82 Kudu är en praktisk och flexibel komfortrullstol för barn, som lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk. Den kombinerar form och funktionalitet

Läs mer

Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar 7-klövern Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam nr

Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar 7-klövern Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam nr Utprovad av: Brukare: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam nr 13125601 35 cm Kort 36-42 cm 13125602 35 cm Lång 42-48 cm 13125603 37.5 cm Kort 36-42 cm 13125604 37.5 cm Lång 42-48

Läs mer

Utprovningsprotokoll Cross 5 - Norrland JLL Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam:

Utprovningsprotokoll Cross 5 - Norrland JLL Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam: Motivera varför det behövs en Cross 5 med 3A rygg. De "gamla" Crossarna är beställningsbara i websesam, kolla så att saldo finns om det är brådskande. Observera att det är olika protokoll för Cross och

Läs mer

1. CHASSI INFOBLAD: ART. NR

1. CHASSI INFOBLAD: ART. NR Art.nr: 95751 Rev. A Senast ändrad: 2017-10-11 BESTÄLLNINGSGUIDE, RULLSTOLSCHASSI 16 & 24 Sida 1 (9) Datum:... Beställningsnr:... Beställare:... Telefon:... Kontaktperson:... Telefon:... Brukare:... Ev.

Läs mer

BESTÄLLNINGSUNDERLAG SEABASS PRO

BESTÄLLNINGSUNDERLAG SEABASS PRO Skriv gärna ut beställningsunderlagen från vår hemsida eller Hinfo för att alltid få den senaste utgåvan! BESTÄLLNINGSUNDERLAG SEABASS PRO UTGÅVA 3-20151209 Datum: Kund: Fakturerings-/leveransadress: Konsulent:

Läs mer

Etac Cross med vårdarbroms

Etac Cross med vårdarbroms Etac Cross med vårdarbroms Utprovningsprotokoll Utprovad av: Brukare: Tel: Standardutförande är markerat med Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% Kort ram Sitsbredd (cm) Sitsdjup 36-42 cm Mäts från ryggrör

Läs mer

Junior Sitta. R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i

Junior Sitta. R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i Junior Sitta R82 Kudu En komfortrullstol att växa i R82 Kudu R82 Kudu är en praktisk och flexibel komfortrullstol för barn, som lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk. Den kombinerar form och funktionalitet

Läs mer

1. CHASSI INFOBLAD: ART. NR

1. CHASSI INFOBLAD: ART. NR Art.nr: 95751 Rev. B Senast ändrad: 2018-11-23 BESTÄLLNINGSGUIDE, RULLSTOLSCHASSI 16 & 24 Sida 1 (9) Datum:... Beställningsnr:... Beställare:... Telefon:... Kontaktperson:... Telefon:... Brukare:... Ev.

Läs mer

Så här beställer du från Etac:

Så här beställer du från Etac: Så här beställer du från Etac: Kontakta vår kundservice per telefon eller e-post. Alternativt kan du skicka beställningen direkt till vår postadress. Vid produktfrågor kan du vända dig till kundservice

Läs mer

Vuxen Manuella Rullstolar. Etac Cross 5 Active. Rätt stöd och form för aktivitet

Vuxen Manuella Rullstolar. Etac Cross 5 Active. Rätt stöd och form för aktivitet Vuxen Manuella Rullstolar Etac Cross 5 Active Rätt stöd och form för aktivitet Etac Cross 5 Active Etac Cross 5 Active är ämnad för den aktiva rullstolsanvändaren som behöver tillgång till mer avancerade

Läs mer

Utprovad av: Brukare: Tel: Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% 42, , , ,

Utprovad av: Brukare: Tel: Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% 42, , , , Cross Utprovningsprotokoll Utprovad av: Brukare: Tel: Standardutförande är markerat med Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% Kort ram Sitsbredd (cm) Sitsdjup 36-42 cm Mäts från ryggrör 35 13120101 37,5

Läs mer

P R O D U K T K ATA LO G

P R O D U K T K ATA LO G PRODUKTKATALOG Hej! För 36 år sedan skadade jag mig i en racingolycka. Ganska snart kom jag fram till att om jag ville ha en bra rullstol så fick jag bygga den själv. Vad var det då jag ville ha? Jag ville

Läs mer

Utprovad av: Brukare: Tel: Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% 42, , , ,

Utprovad av: Brukare: Tel: Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% 42, , , , Etac Cross Utprovningsprotokoll Utprovad av: Brukare: Tel: Standardutförande är markerat med Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% Kort ram Sitsbredd (cm) Sitsdjup 36-42 cm Mäts från ryggrör 35 13120101

Läs mer

Utprovningsprotokoll Cross 5 Kronoberg Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup

Utprovningsprotokoll Cross 5 Kronoberg Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Utprovad av: Telefon: Brukare: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup 13123001 35 cm Kort 36-42 cm 13123002 35 cm Lång 42-48 cm 13123003 37.5 cm Kort 36-42 cm 13123004 37.5 cm Lång 42-48 cm 13123005

Läs mer

medemagruppen SWINGBO Vti

medemagruppen SWINGBO Vti medemagruppen SWINGBO Vti Swingbo Vti - En komfortrullstol som uppmanar till aktivitet Swingbo Vti är resultatet av en framåtskridande utveckling av den innovativa Swingbo. Swingbo Vti utmärker sig som

Läs mer

Orderguide HMC Jönköping XLT 75 / XLT 90

Orderguide HMC Jönköping XLT 75 / XLT 90 Orderguide HMC Jönköping XLT 75 / XLT 90 Brukare Kontaktperson u = standard Telefon p = kryssa för alternativ Alla val av utförande som Ordernummer önskas, skall kryssas i ovsett om det ingår i standard.

Läs mer

Svart -01 Korall -96 Gul -99. Steglöst justerbar cm Standard 35 cm. Steglöst justerbar cm Standard 37 cm Ökar ryggstödets bredd med 5 cm

Svart -01 Korall -96 Gul -99. Steglöst justerbar cm Standard 35 cm. Steglöst justerbar cm Standard 37 cm Ökar ryggstödets bredd med 5 cm Etac Cross 5 XL Utprovningsprotokoll 75163F 013-06-4 Utprovad av: Brukare: Tel: Datum: utförande är markerat med Tolerans för samtliga mått ±% Kort ram Sitsbredd (cm) Sitsdjup 36-4 (-49*) cm Mäts från

Läs mer

Beställningsunderlag Zitzi Seabass Pro

Beställningsunderlag Zitzi Seabass Pro Version 20180605 Se vår hemsida www.anatomicsitt.com för senaste versionen Beställningsunderlag Zitzi Seabass Pro Datum: Kund: Lev. adress: ISO-kod: 122218 Manuell vårdarmanövrerad rullstol Konsulent:

Läs mer

AKTIVRULLSTOL SORTIMENTSÖVERSIKT /11

AKTIVRULLSTOL SORTIMENTSÖVERSIKT /11 AKTIVRULLSTOL SORTIMENTSÖVERSIKT 2018-01-29 1/11 OBJEKTINDELNING Objektindelningen nedan är framtagen enligt 5-klöverns upphandling. Indelningen är tänkt att vara ett stöd vid förskrivning av aktivrullstol.

Läs mer

LEVO LCEV Ver. 1.2,

LEVO LCEV Ver. 1.2, Utprovningsprotokoll LEVO LCEV Ver. 1.2, 2014-01-31 Kund: Datum: 2014-03-25 Referens/brukarnamn: Ordernummer: Standardkonfiguration - Manuell rullstol med elektrisk uppresning - Sitt- och ryggklädsel -

Läs mer

Datum:... Kundordernr. på weborder:... Förskrivare:... Telefon:...

Datum:... Kundordernr. på weborder:... Förskrivare:... Telefon:... Västra Götalandsregionen Senast ändrad: 2018-08-15 Beställningsformulär, HD Balance 16 & 24 Sida 1 (13) Datum:... Kundordernr. på weborder:... Förskrivare:... Telefon:... Beställningsguiden används vid

Läs mer

Beställningsunderlag Panthera S2

Beställningsunderlag Panthera S2 Beställningsunderlag Panthera S2 Beställningen faxas eller mailas in till Länsservice Fax: 0921 178 48 Mail: lansservice@norrbotten.se 1(7) Förskrivare Användarnamn (websesam) Namn Kundnummer Betalare

Läs mer

Ocean - Mobila hygienstolar

Ocean - Mobila hygienstolar Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean-serien, det rostfria valet! Ocean hygienstolar erbjuder rätt modell för varje behov. Serien har olika modeller av mobila hygienstolar

Läs mer

Utprovningsprotokoll

Utprovningsprotokoll Utprovningsprotokoll Skåne Rullstolar 171101-191031 Utprovad av: Brukare: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup 13123001 35 cm Kort 36-42 cm 13123002 35 cm Lång 42-48 cm 13123003 37.5

Läs mer

Utprovningsprotokoll Cross 5 5-klövern Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam

Utprovningsprotokoll Cross 5 5-klövern Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam Utprovad av: Telefon: Brukare: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam 13126001 35 cm Kort 36-42 cm 39249 13126002 35 cm Lång 42-48 cm 39250 13126003 37.5 cm Kort 36-42 cm 39251 13126004 37.5

Läs mer

Utprovad av: Brukare: Tel: Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% Blåbärsblå -48 Grå bläster -53. Standard Hög rygg Biangulär rygg Damrygg

Utprovad av: Brukare: Tel: Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% Blåbärsblå -48 Grå bläster -53. Standard Hög rygg Biangulär rygg Damrygg Next Utprovningsprotokoll Utprovad av: Brukare: Tel: Standardutförande är markerat med Datum: Tolerans för samtliga mått ±2% Kort ram Sitsbredd (cm) Sitsdjup 36-42 cm (Mäts från ryggröret) 35 13200101

Läs mer

Etac Cross 5 Active. Hög komfort, stor flexibilitet och utmärkta köregenskaper.

Etac Cross 5 Active. Hög komfort, stor flexibilitet och utmärkta köregenskaper. Etac Cross 5 Active Hög komfort, stor flexibilitet och utmärkta köregenskaper. Etac Cross 5 Active optimal funktionalitet i alla situationer Alla personer är olika. Det är den enkla utgångspunkten för

Läs mer

Rea Spirea 4 NG Active

Rea Spirea 4 NG Active Brukare: Kontaktperson: Rea Spirea 4 NG Active Orderguide Manuell rullstol Rea Spirea 4 NG Active April 2013 Sverige Telefon: Kryssa för alternativ Standard utrustning Max brukarvikt = 135 Kg Passar bredd:

Läs mer

Avtalsinfo: Länsupphandling manuella rullstolar

Avtalsinfo: Länsupphandling manuella rullstolar Avtalsinfo: Länsupphandling manuella rullstolar Avtal har tecknats med nedanstående firmor: Transportrullstolar: Invacare - Spirea Allroundrullstolar: Etac - Cross 5 Allroundrullstolar XL: Etac - cross

Läs mer

Vuxen Manuella Rullstolar. Etac Cross 5 Active. Rätt stöd och form för aktivitet

Vuxen Manuella Rullstolar. Etac Cross 5 Active. Rätt stöd och form för aktivitet Vuxen Manuella Rullstolar Etac Cross 5 Active Rätt stöd och form för aktivitet Etac Cross 5 Active Etac Cross 5 Active är ämnad för den aktiva rullstolsanvändaren som behöver tillgång till mer avancerade

Läs mer

G G G G BLG BLG BLG BLG

G G G G BLG BLG BLG BLG Beställningsunderlag för Panthera S2 Swing Leverantör: Panthera Önskar du beställa någon artikel som inte har sesamnummer (x i sesam nr), ange leverantörens artikelnummer (förskrivning måste då göras på

Läs mer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer Utprovad av: vid beställning av endast individ Brukare: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer 13125011 50 cm Kort 36-42 cm 25679 13125012 50 cm Lång 42-48 cm 32356 13125015

Läs mer

Utprovningsprotokoll. Etac Cross 5. Gäller från 28 juni 2018

Utprovningsprotokoll. Etac Cross 5. Gäller från 28 juni 2018 Utprovningsprotokoll Gäller från 28 juni 2018 Utprovad av: Telefon: Brukare: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup 13123001 35 cm Kort 36-42 cm 13123002 35 cm Lång 42-48 cm 13123003 37.5 cm Kort

Läs mer

tex kan man offera typ 1st Håg H05 med free float samt 1st Håg H05 med synkron gunga?

tex kan man offera typ 1st Håg H05 med free float samt 1st Håg H05 med synkron gunga? M E D D E L A N D E N, F R Å G O R & S V A R Hej. Vad är skillnanden på produktserie & produktgrupp? Svar 2011-05-16 Hej Med produktgrupp avses ex vis stolar eller bord osv. Med produktserie avses olika

Läs mer

Beställningsunderlag Panthera U2

Beställningsunderlag Panthera U2 Beställningsunderlag Panthera U2 Beställningen faxas eller mailas in till Länsservice Fax: 0921 178 48 Mail: lansservice@norrbotten.se 1(6) Förskrivare Användarnamn (websesam) Namn Kundnummer Betalare

Läs mer

Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar 7-klövern Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam nr

Utprovningsprotokoll Manuella Rullstolar 7-klövern Version Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam nr Utprovad av: Telefon: Brukare: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam nr 13125101 35 cm Kort 36-42 cm 13125102 35 cm Lång 42-48 cm 13125103 37.5 cm Kort 36-42 cm 13125104 37.5 cm Lång 42-48

Läs mer

Start M2 Effect. Allround rullstol. q Kostnadsförslag q Beställning q

Start M2 Effect. Allround rullstol. q Kostnadsförslag q Beställning q Otto Bock 647F204=GB 02.05 Kae Technical modifications and printing errors reserved. Otto Bock 647F259=SE 1501 Reservation för tekniska ändringar DETACH HERE AND SEND BY FAX TO OTTO BOCK Vid beställning

Läs mer

Chassifärg: Blå - BluePanther

Chassifärg: Blå - BluePanther Version 2013-06-19 Utprovad av: Brukare: Telefon: Datum: Sittbredd Sitsdjup Rygghöjd Artikel nr. Sesam nr. 28 cm 25 cm 38 cm 31941212881 32401 32 cm 31 cm 40 cm 31942212881 30744 36 cm 35 cm 42 cm 31943612881

Läs mer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer Etac Cross 5 VB 2018-05-09 Standard är markerat med X och följer med när artikeln rullstol förskrivs. Utprovad av: Telefon: Patient: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer 13126201-ÖR

Läs mer

Datum. Basdata Sittbredd (SB) cm Främre sitthöjd (FSH) cm Sittdjup (SD) cm Bakre sitthöjd (BSH) cm Rygghöjd (RH) cm Underbenslängd (UL) cm

Datum. Basdata Sittbredd (SB) cm Främre sitthöjd (FSH) cm Sittdjup (SD) cm Bakre sitthöjd (BSH) cm Rygghöjd (RH) cm Underbenslängd (UL) cm Vid beställning av reservdelar, var god använd on-linekatalogen på www.ottobockdoc.se eller vänd er till Otto Bocks kundtjänst. Start M4 XXL Allround rullstol Märkning Ordernr Artikelnummer: 480F53=40000

Läs mer

Utprovningsprotokoll juniorhjälpmedel

Utprovningsprotokoll juniorhjälpmedel Utprovningsprotokoll juniorhjälpmedel Rullstolar och underreden Innehållsförteckning Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive flik. R82 Kudu 16" VB R82 Kudu 22" VB R82 Underreden Övrigt Förberedelse

Läs mer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer Utprovad av: Telefon: Max brukarvikt 125 kg Brukare: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer 13125301 35 cm Kort 36-42 cm 46766 13125302 35 cm Lång 42-48 cm FINNS EJ 13125303 37.5 cm

Läs mer

https://atc-extern.vgregion.se/avantra/customer/westma/modules/purchase/question/...

https://atc-extern.vgregion.se/avantra/customer/westma/modules/purchase/question/... Sida 1 av 6 1 Fråga: Vad betyder basen, enl nedan? Ovanstående krav gäller A2:a-A2:b Provtagning höj- och sänkbar, elektrisk utan hjul. Sätet ska vara roterbart från basen. -01 14:57:04 2 Fråga: 3 Fråga:

Läs mer

Invacare XLT 75/90. Brukare: Kontaktperson: Telefon: Orderguide Manuell rullstol Maj 2012 Sverige. Kryssa för alternativ Standard utrustning

Invacare XLT 75/90. Brukare: Kontaktperson: Telefon: Orderguide Manuell rullstol Maj 2012 Sverige. Kryssa för alternativ Standard utrustning Brukare: Orderguide Manuell rullstol Maj 2012 Sverige Kontaktperson: Telefon: Invacare XLT 75/90 Kryssa för alternativ Standard utrustning Max brukarvikt = 135 Kg DRIVHJULS ALTERNATIV Drivhjul Standard

Läs mer

Aquatec. Ocean - Mobila hygienstolar. Aquatec Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip

Aquatec. Ocean - Mobila hygienstolar. Aquatec Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip Aquatec Ocean - Mobila hygienstolar Aquatec Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Aquatec Ocean 2 Stabil, rostfri stålram Individuellt justerbar sitshöjd: inga verktyg

Läs mer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer Standard är markerat med X och följer med när artikeln rullstol förskrivs. Utprovad av: Telefon: Patient: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer 13126001-ÖR 35 cm Kort 36-42 cm 49502

Läs mer

Beställningsunderlag Azalea med drivhjul

Beställningsunderlag Azalea med drivhjul 1(6) Beställningsunderlag Azalea med drivhjul Leverantör: Invacare Information Ersättningskedja Länsservice har olika Azalea-generationer i sortiment. Då dessa fyller likvärdig funktion så ligger dem i

Läs mer

ALLROUNDRULLSTOL SORTIMENTSÖVERSIKT

ALLROUNDRULLSTOL SORTIMENTSÖVERSIKT ALLROUNDRULLSTOL SORTIMENTSÖVERSIKT OBJEKTINDELNING Objektindelningen nedan är framtagen enligt 5-klöverns upphandling. Indelningen är tänkt att vara ett stöd vid förskrivning av aktivrullstol. Det finns

Läs mer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer Utprovad av: vid beställning av endast individ Brukare: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer 13125601 35 cm Kort 36-42 cm 18190 13125602 35 cm Lång 42-48 cm 18191 13125603

Läs mer

R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i.

R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i. En komfortrullstol att växa i. en komfortrullstol att växa i är en praktisk och flexibel komfortrullstol för barn, som lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk. Den kombinerar form och funktionalitet

Läs mer

Manuella rullstolar Bas

Manuella rullstolar Bas Hjälpmedelscentrum utbildar Manuella rullstolar Bas Kursansvariga Hjälpmedelskonsulenter: Anne-Sofi Vrågård 021-17 58 78 Beatrice Sundman 021-17 30 48 (kundtjänst) Charlotte Leek 021-17 44 65 Telefon för

Läs mer

Manuella rullstolar Bas

Manuella rullstolar Bas Hjälpmedelscentrum utbildar Manuella rullstolar Bas Kursansvariga hjälpmedelskonsulenter Anne-Sofi Vrågård 021-17 58 78 Beatrice Sundman 021-17 46 85 Telefon för allmänna rullstolsfrågor: Innehållsförteckning

Läs mer

Mät brukarens sittdjup och fyll i sitsdjupet till höger, enligt mått Sittdjup brukare: 35 cm 62,2 cm Sittdjup brukare Ger följande Sitsjup på stol

Mät brukarens sittdjup och fyll i sitsdjupet till höger, enligt mått Sittdjup brukare: 35 cm 62,2 cm Sittdjup brukare Ger följande Sitsjup på stol LEVO LCEV Utprovningsprotokoll Ver. 1.2, 2014-01-31 Kund: Datum: 2014-10-10 Referens/brukarnamn: Ordernummer: Standardkonfiguration - Manuell rullstol med elektrisk uppresning - Sitt- och ryggklädsel -

Läs mer

Manuella rullstolar Bas

Manuella rullstolar Bas Hjälpmedelscentrum utbildar Manuella rullstolar Bas Kursansvariga hjälpmedelskonsulenter Anne-Sofi Vrågård 021-17 58 78 Beatrice Sundman 021-17 46 85 Telefon för allmänna rullstolsfrågor: Innehållsförteckning

Läs mer

Manuella rullstolar Bas

Manuella rullstolar Bas Hjälpmedelscentrum utbildar Manuella rullstolar Bas Kursansvariga hjälpmedelskonsulenter Karin Hjelte 021-17 44 67 Beatrice Sundman 021-17 46 85 Telefon för allmänna rullstolsfrågor: Innehållsförteckning

Läs mer

Discovery t-max. Underrede för modulära sitsar. q Kostnadsförslag q Beställning. q Bilaga för kundanpassning är bifogad.

Discovery t-max. Underrede för modulära sitsar. q Kostnadsförslag q Beställning. q Bilaga för kundanpassning är bifogad. BITTE HIER ABTRENNEN UND ZU OTTO BOCK FAXEN Vid beställning av reservdelar, var god använd on-linekatalogen på www.ottobockdoc.se eller vänd er till Otto Bocks kundtjänst. Discovery t-max Underrede för

Läs mer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer Utprovad av: vid beställning av endast individ Brukare: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer 13125101 35 cm Kort 36-42 cm 18177 13125102 35 cm Lång 42-48 cm 18178 13125103

Läs mer

Junior Sitta. R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet.

Junior Sitta. R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet. Junior Sitta R82 Wombat Living Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet. R82 Wombat Living R82 Wombat Living är en smart arbetsstol för barn i förskola, skolbarn, tonåringar och övergången

Läs mer

Beställningsunderlag Azalea med drivhjul

Beställningsunderlag Azalea med drivhjul 1(5) Beställningsunderlag Azalea med drivhjul Leverantör: Invacare Utgående levereras i mån av tillgång på lager Information Ersättningskedja Länsservice har olika Azalea-generationer i sortiment. Då dessa

Läs mer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer Standard är markerat med X och följer med när artikeln rullstol förskrivs. Utprovad av: Telefon: Patient: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer 13126313-ÖR 50 cm Kort 36-42 cm 49540

Läs mer

R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet

R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet R82 Wombat Living Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet R82 Wombat Living R82 Wombat Living är en smart arbetsstol för barn i förskola, skolbarn, tonåringar och övergången till vuxen.

Läs mer

Sortimentsöversikt Standardprodukter

Sortimentsöversikt Standardprodukter Sortimentsöversikt Standardprodukter 2019-02 Innehåll Transportrullstol... 1 Rullstol Transit III... 1 Allroundrullstol bas... 2 Allroundrullstol bas 40... 2 Allroundrullstol bas 45... 3 Allroundrullstol

Läs mer

Utprovningsprotokoll Cross 5 5-klövern Version 140115. Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam

Utprovningsprotokoll Cross 5 5-klövern Version 140115. Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam Utprovningsprotokoll Cross 5 5-klövern Version 140115 Etac Cross 5 VB Standard är markerat med X Utprovad av: Brukare: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesam 13126201 35 cm Kort

Läs mer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer Utprovad av: Telefon: vid beställning av endast individ Brukare: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer 13125811 50 cm Kort 36-42 cm 32354 13125812 50 cm Lång 42-48 cm 32362 13125815

Läs mer

Beställningsunderlag Azalea Assist (transporthjul)

Beställningsunderlag Azalea Assist (transporthjul) Beställningsunderlag Azalea Assist (transporthjul) 1(6) Leverantör: Invacare Information Ersättningskedja Länsservice har olika Azalea-generationer i sortiment. Då dessa fyller likvärdig funktion så ligger

Läs mer

BRUKARVIKT kg STOLSMÅTT. Sittbredd i cm (mätt från utsida ramrör till utsida på ramrör) Sittdjup i cm. Länkhjul. Namn: Namn; Postnr: Ort: Postnr: Ort:

BRUKARVIKT kg STOLSMÅTT. Sittbredd i cm (mätt från utsida ramrör till utsida på ramrör) Sittdjup i cm. Länkhjul. Namn: Namn; Postnr: Ort: Postnr: Ort: Länkhjul Sittdjup i cm 5klövern Fakturaadress: Leveransadress: Namn: Namn; Adress: Adress: Postnr: Ort: Postnr: Ort: E-post: E-post: Tel: Fax: Tel: Fax: M Beställningsdatum: Märkes: Beställningsnummer:

Läs mer

https://atc-extern.vgregion.se/avantra/customer/westma/modules/purchase/question/...

https://atc-extern.vgregion.se/avantra/customer/westma/modules/purchase/question/... Sida 1 av 8 1 Fråga: I förfrågningsunderlaget: 1. Punkt 5.1 F-skatt, vill ni att vi bifogar F.skattebevis? 2. Punkt 5.2,tredje stycket nerifrån, " Protokoll ska bifogas varje inlämnad rullstol där det

Läs mer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer

Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer Standard är markerat med X och följer med när artikeln rullstol förskrivs. Utprovad av: Patient: Telefon: Datum: Artikel nr Sitsbredd Sitslängd Sitsdjup Sesamnummer 13126113-ÖR 50 cm Kort 36-42 cm 49516

Läs mer