VÅR AMBITION VÅR ORGANISATION

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VÅR AMBITION VÅR ORGANISATION WWW.ACADEMICWORK.SE"

Transkript

1

2 Vi erbjuder personaluthyrning och rekrytering av Young Professionals - det är vår nisch och vårt expertområde. Vi hjälper företag att attrahera och rekrytera just denna målgrupp, som i dag blir mer och mer eftertraktad på arbetsmarknaden. Vår långa erfarenhet, överlägsna målgruppskännedom och gedigna kandidatdatabas ger oss ett övertag. Inga andra kan som vi matcha företags personalbehov med ung, ambitiös och kompetent personal. DÅ Historien om Academic Work startade 1998 som en idé i huvudet på tre studenter. Efter att de själva deltagit i flera rekryteringsprocesser insåg de att företagen saknade medvetenhet om vad studenter och akademiker har att erbjuda. Nämligen energi, motivation, färska kunskaper och en vilja utöver det vanliga. I ett pannrum på campus startade dessa studenter ett litet företag. De sökte upp kunder och sålde in idén om att anställa studenter på deltid. Så fick företag tillgång till snabbare, smartare och mer ivrig arbetskraft- både nu och i framtiden. NU Academic Work har gjort en resa som få på förhand kunnat förutspå då de tre studenterna startade sin lilla verksamhet. Idag är Academic Work ett av Sveriges största bemanningsföretag med verksamhet i hela landet. Vi expanderar internationellt och växer på nya marknader och med nya tjänster. På våra kontor i Sverige och utomland arbetar idag 850 engagerade kollegor och vi har så här långt etablerat oss i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Finland. Vi är Academic Work Home of the Young Professionals! VÅR AMBITION VÅR ORGANISATION Vi har en hög ambitionsnivå. Vi vet att detta bara är början på vår resa mot att bli The world s number one recruiter of young professionals - det är vår vision. För att komma närmare detta mål måste vi fortsätta växa och göra lönsamma affärer. Nyckeln till det är att vi ska ha fullständigt nöjda kunder och konsulter som betraktar oss som sin främsta rekryterings- eller karriärspartner. Vi söker Consultant Managers som delar vårt brinnande intresse för service och affärer. Kanske är det just här du kommer in?

3 Våra kunders framgång är beroende av att vi på Academic Work har rätt medarbetare på plats. Som Consultant Manager är du en viktig partner till dem i deras strävan att effektivt planera personalbehov och kompetensförsörjning. Det fina är att samtidigt som du hjälper våra kunder, skapar du arbetstillfällen för Young Professionals och hjälper dem till en bra start i karriären. DIN ROLL SOM REKRYTERINGSEXPERT Våra Consultant Managers är organiserade i team och på våra större kontor är teamen specialiserade på olika affärsområden. Exempel på affärsområden som vi jobbar inom är ekonomi, teknik, IT, försäljning/marknad och lager/logistik. Vi har Consultant Managers som jobbar antingen som generalister inom olika affärsområden eller mer specialiserat med fokus främst på ett av dem. Oavsett om du jobbar brett eller mer specialiserat kommer du bli expert på hur vi kan hjälpa våra kunder på bästa sätt. Utifrån kundens behov ger du förslag på hur vi kan lösa deras situation och skapar på så sätt affärsmöjligheter som gynnar både dig och kunden. Som Consultant Manager ansvarar du sedan för hela rekryteringsprocessen och driften av uppdraget. För att ge bästa service till kunderna samarbetar du med en Account Manager på varje kund. Account Manager fokuserar främst på försäljning medan du hjälper kunden att hitta rätt medarbetare för olika behov. Det kan t.ex. röra sig om Inhyrning på deltid för att täcka tillfälliga toppar eller för att tidigt identifiera talanger Inhyrning på heltid för att täcka en längre topp, föräldravikariat eller inhyrning med målet att rekrytera DIN ROLL SOM CHEF & KARRIÄRPARTNER Du har personalansvar för dina konsulter och ansvarar för att de mår bra och gör ett bra arbete ute hos våra kunder. Samtidigt fungerar du också som en karriärpartner som genom vägledning och coachning hjälper dina konsulter att utvecklas och få en bra start i sin karriär. Konsultluncher, arbetsplatsbesök och telefonsamtal är viktigt för att skapa goda relationer och kommer utgöra en stor del av din vardag. Vi vill ha branschens nöjdaste konsulter och gör regelbundna mätningar för att stämma av att vi når vårt mål.

4 DINA KUNDER Vi har kunder inom de flesta branscher och både inom privat och offentlig sektor. Allt från företag med några få anställda till stora multinationella bolag. I din roll som Consultant Manager arbetar du för att skapa långsiktiga relationer till dina kunder. Du kommer ha tät kontakt och återkommande kundmöten med syfte att fördjupa relationen och skapa nya affärsmöjligheter. På vägen kommer du få god inblick och förståelse för många olika branscher och arbetsplatser. Som du kanske förstår är service och den personliga kontakten med kunden något vi värdesätter högt. Därför är rollen som Consultant Manager mycket viktig för oss på Academic Work. VÅRA FÖRVÄNTNINGAR Vi har höga förväntningar på dig som börjar som Consultant Manager hos oss. För att vi ska nå våra högt uppsatta mål kommer vi behöva medarbetare som arbetar åt samma håll och delar vår höga ambition. Som Consultant Manager har du därför tydliga krav och mål att arbeta mot. Det gäller exempelvis nivåer för tillsättningsvärde, omsättning, antal kundmöten och kund- och konsultnöjdhet. För dig som vill satsa tillsammans med oss erbjuder vi i gengäld en bra struktur för att belöna ambition och hjälpa dig att växa och utvecklas vidare i organisationen. DIN AMBITION We reward ambition det är vårt arbetsgivarlöfte. Vi vet vad ambition kan åstadkomma och vill hela tiden hitta sätt att belöna de som visar ambition och en vilja att utvecklas. Målresor, Academic Awards, Ambition Day, provisionsbaserade löner, bonus till de team som varje månad har högst kund- och konsultnöjdhet och resor till Zambia där vi bygger skolor, är bara några exempel på hur vi belönar våra fantastiska kollegor. DIN FRAMTID Vi är idag ett av Nordens största bemanningsföretag för vår målgrupp Young Professionals. Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Det har tagit oss från tre studenter med en affärsidé, till ett av Sveriges största bemanningsföretag på bara 15 år. Men vi har fortfarande bara 0,07 % av bemanningsmarknaden i världen vill du vara med och bygga fortsättningen?

5 Nedan ser du några av våra Consultant Managers som har gjort karriär inom Academic Work. Vi befinner oss i en expansiv fas. Vi upplever ständigt den ökande efterfrågan på våra tjänster och i kombination med det faktum att vi är en ung organisation skapar detta många intressanta karriärmöjligheter för dig som vill satsa tillsammans med oss. Berättelser om människor som har vuxit internt på Academic Work är många - och vi är stolta över dem alla. Vi vill vara en arbetsplats som kan framhäva de talanger du har, vidareutveckla dem i rollen du befinner dig i - och ta det nästa steget vidare internt när du söker nya utmaningar. De började som Consultant Managers och idag jobbar de som:

6 MÖT ANNA OCH KALLE, TVÅ AV VÅRA MEDARBETARE SOM HAR GJORT KARRIÄR INTERNT Efter dryga två år som deltidsanställd på Academic Work, fick jag chansen att börja jobba som Consultant Manager. Redan efter ett par månader blev jag ansvarig för vår bemanningsjour, som jag tidigare själv hade arbetat i. Efter ytterligare ett halvår erbjöds jag rollen som Team Manager och ansvarade därmed för ett eget team med Consultant Managers. Jag fick ta mig an ett helt nytt team och introducera nya medarbetare, vilket var väldigt spännande och lärorikt! Hösten 2012 blev rollen som Head of Operations ledig, jag sökte och fick chansen! Idag kombinerar jag denna roll med att vara Team Manager. Jag är en del av kontorets ledningsgrupp och ansvarar bl. a för att vi uppnår våra högt uppsatta mål vad avser anställning av konsulter och rekrytering av personal till våra kunder. Ingen dag är lik den andra och jag blir ständigt utmanad i min roll, dels av min chef, men inte minst genom mina fantastiska och kompetenta medarbetare som ständigt bidrar till att jag själv utvecklas som chef! För några veckor sedan fyllde jag 5 år på Academic Work och jag kan fortfarande inte tänka mig en bättre arbetsplats! Största anledningen till detta är definitivt riktigt bra och professionella kollegor som ofta bjuder på sig själva! Vi skrattar och krigar tillsammans! Anna Elvtegen, Head of Operations & Team manager Linköping 2005 började jag som Consultant Manager på Academic Works Göteborgskontor. Vi var då bara åtta stycken på kontoret och fick göra allt, det kändes som att ingenting var omöjligt. Efter 1 år hade kontoret växt och jag erbjöds en roll som Team Manager med ansvar för ett team med Consultant Managers och assistenter. Under samma period hade jag även ansvar för arbetsrättsliga frågor på Göteborgskontoret. Det var en spännande och mycket utvecklande tid att bli chef med personalansvar och samtidigt fördjupa mig inom arbetsrätten med t.ex. utmanande arbetsrättsliga förhandlingar. Jag lärde mig massor! Efter två år tog jag mitt nästa steg och fick rollen som Branch Manager med ansvar för hela Göteborgskontoret. Jag fick lära mig försäljning och att ansvara för budget, övergripande personalansvar, lokalfrågor you name it. Under mina fyra år som Branch Manager fick jag uppleva mycket, såsom en fördubbling av omsättning, fler anställda, utmanade kojunktur, nya affärsområden, upphandling av nya lokaler, kundfokusering, organisationsförändringar osv. Hösten 2012 startade jag som Human Resources Manager och med det har jag idag en plats i den svenska ledningsgruppen. Kalle Lindvall, Human Resources Manager

7 Ett av våra värdeord är Beat Yesterday. Vi är fast beslutna om att alltid utveckla oss själva, varandra och företaget som helhet. För oss innebär det att säkerställa att våra anställda har de verktyg de behöver för att lyckas i sin nuvarande roll och gå vidare till nya utmaningar internt. Vi vet att det är de personer som lyckas bli lite bättre varje dag som är de som vinner i slutändan! Vi har därför flera erbjudanden till dig för att du ska ha möjlighet att hela tiden utvecklas i din roll. INTRODUKTION För att ge dig bästa möjliga start i din roll som Consultant Manager har vi utvecklat ett introduktionsprogram som du kommer genomgå under din första månad hos oss. Under introduktionen kommer du får lära känna Academic Work som organisation och få en förståelse för vår arbetsprocess och vår kultur. Introduktionsperioden kommer också hjälpa dig att lära känna dina kollegor och bygga ett nätverk inom organisationen. VÅRT MÅL ÄR ATT SE DIG VÄXA För att vi ska nå våra långsiktiga mål är det avgörande för oss att vi som företag fortsättar att växa och utvecklas. Och för att lyckas med det måste vi säkerställa att våra medarbetare alltid gör sitt bästa för att utmana sig själva och växa som individer. Därför erbjuder vi våra Consultant Managers ett strukturerat träningsprogram i flera steg. Bl.a. erbjuder vi utbildningar inom intervjuteknik, arbetsrätt, affärsmannaskap och kundrelationer. Träningsprogrammet ger dig möjlighet att lära dig och utvecklas, men kom ihåg att det är din ambition som bestämmer hur lång du vill gå. UPPFÖLJNING När du påbörjar det självständiga arbetet som Consultant Manager, stöttar vi dig tydligt hela vägen. Alla Consultant Managers har en Team Manager som har erfarenhet av att introducera nya medarbetare till rollen. Tillsammans har ni avstämningar och andra uppföljande samtal, både individuellt och i grupp för att diskutera, utvärdera och förbättra arbetet.

8 Det är flera personer som frågar oss hur vi har lyckats göra den resa som vi har gjort. Hur ett företag, där medelåldern på koncernnivå är 27 år, stadigt tar marknadsandelar från stora etablerade aktörer. Hur vår omsättningsutveckling och vinst har stigande kurvor på en marknad som har upplevt svåra tider och som dessutom på generell basis är starkt konkurrensutsatt och krävande. Vårt svar är enkelt: Rätt personal vinner alltid! Det är därför internrekryteringsinsatser på Academic Work har högsta prioritet. Vi lägger mycket tid och resurser på att hitta nya talanger och våra framtida stjärnor. VEM ÄR DU? Hos oss får du redan från dag ett ansvar som innefattar ett krävande jobb och hårt arbete. I gengäld erbjuder vi dig alla förutsättningar för framgång och utveckling av din talang. Du måste trivas i en miljö där laganda och energi är mycket uppskattad - en plats där ambition belönas. Förutom detta bryr vi oss inte om vad du har gjort i det förflutna, vilka du känner eller vem din far umgås med. Vi bryr oss inte heller om hur du ser ut eller var du kommer ifrån - vi bryr sig bara om din ambition: Hur du vill vara och vad du ska göra för att komma dit. Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. We reward ambition!

9 När du söker jobb internt på Academic Work har vi flera led i processen. INTERVJU 1 FÖRSTA INTERVJU Vi använder den första intervjun till att ge dig övergripande information om tjänsten och för att lära känna dig bättre. Vi går tillsammans igenom din formella erfarenhet och fokus kommer huvudsakligen att ligga på dina personliga egenskaper. INTERVJU 2 & CASE ANDRA INTERVJU OCH CASE Under den andra intervjun går vi djupare in på dina personliga egenskaper och bygger samtalet vidare utifrån den första intervjun och dina testresultat. Vi kommer naturligtvis också svara på frågor om tjänsten på en mer detaljerad nivå. REFERENSER REFERENSER Som sista steg i processen innan vi fattar beslut intervjuar vi dina referenspersoner över telefon. REKRYTERINGSANSVARIG Processen leds av Head of Talent Acquisition, Emelie Johansson. Kontaktuppgifter: eller tel Du är så klart varmt välkommen att kontakta oss när du vill under processens gång!

10

Fostrar vi verkligen entreprenörer i Sverige?

Fostrar vi verkligen entreprenörer i Sverige? Fostrar vi verkligen entreprenörer i Sverige? Den svenska nyhetssajten Realtid.se skrev i veckan att det råder stor internationell efterfrågan på svenska toppchefer. De vill visa att många svenska chefer

Läs mer

ACCIGO KONSULTPROGRAM

ACCIGO KONSULTPROGRAM ACCIGO KONSULTPROGRAM Accigos konsultprogram förvandlar spirande talanger till framgångsrika konsulter Talanger växer inte på träd och att hitta dem är en sport i sig. Sedan starten av vårt eftertraktade

Läs mer

Det är viktigare än någonsin för företag att ha en tydlig Employer Branding-Strategi

Det är viktigare än någonsin för företag att ha en tydlig Employer Branding-Strategi 4 juni 2010 Det är viktigare än någonsin för företag att ha en tydlig Employer Branding-Strategi Vi är förberedda inför en generationsväxling Jeanette Saveros, Affärsområdeschef Öst, Hifab Sociala medier

Läs mer

SLUTRAPPORT EFTER AVSLUTAD GENOMFÖRANDEFAS. ESF-projektet YouLearn

SLUTRAPPORT EFTER AVSLUTAD GENOMFÖRANDEFAS. ESF-projektet YouLearn SLUTRAPPORT EFTER AVSLUTAD GENOMFÖRANDEFAS ESF-projektet YouLearn 1 Sammanfattning Ge en sammanfattande beskrivning av projektidé och framkomna resultat. BAKGRUND Vi är sex delvis konkurrerande företag

Läs mer

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA www.businesssmart.se ViviAnn Labba och Business Smart 2009-2010 35tips till fler kunder består utav en samling artiklar kring kundvård skrivna av ViviAnn Labba

Läs mer

Som hyresadministratör har man en rad olika arbetsuppgifter och Carolina beskriver sitt yrke enligt följande:

Som hyresadministratör har man en rad olika arbetsuppgifter och Carolina beskriver sitt yrke enligt följande: Hyresadministratör Carolina blev erbjuden arbete redan innan hon var klar! Carolina Pålssson har läst programmet fastighetsföretagande. Efter utbildningen fick hon arbete som hyresadministratör - ett yrke

Läs mer

Årsredovisning 2014. Rätt person på rätt plats sedan 1960. Förutsättningar för lönsam tillväxt. Ett mer stabilt Proffice växer fram

Årsredovisning 2014. Rätt person på rätt plats sedan 1960. Förutsättningar för lönsam tillväxt. Ett mer stabilt Proffice växer fram Årsredovisning 2014 Rätt person på rätt plats sedan 1960» Det här är Proffice Förutsättningar för lönsam tillväxt» Hållbart samhälle hållbart arbetsliv» Proffice som investering Ett mer stabilt Proffice

Läs mer

Årsredovisning 2005. Uthyrning och rekrytering av kvalificerad personal. poolia 2005 1

Årsredovisning 2005. Uthyrning och rekrytering av kvalificerad personal. poolia 2005 1 Årsredovisning 2005 Uthyrning och rekrytering av kvalificerad personal poolia 2005 1 Katti Razavi, IT-support 5 år som Pooliakonsult Joe Foley, rekryterare Jobbat 1 år på Poolia Patricia Barrera, ekonomiassistent

Läs mer

Juni 2014. Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg

Juni 2014. Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg Juni 2014 Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg 1 2 Inledning Förbundsmötet 2012 var Visions första förbundsmöte. Då gick vi från att vara en ny version av SKTF till att vara Vision Sveriges nyaste fackförbund

Läs mer

RESURSNYTT ARBETSINRIKTNING. Tema: FÅR JAG LÖN? Vi svarar på de vanligaste frågorna

RESURSNYTT ARBETSINRIKTNING. Tema: FÅR JAG LÖN? Vi svarar på de vanligaste frågorna RESURSNYTT ser dina resurser #1 FÅR JAG LÖN? Vi svarar på de vanligaste frågorna Tema: ARBETSINRIKTNING Ludde har som mål att få ett jobb och gör idag praktik på en fritidsgård. Han spelar även innebandy

Läs mer

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig... en småskalig miljö präglad av entreprenörskap, med unika möjligheter för dig att få ta ansvar och att få utvecklas - hjälper företag utvecklas Välkommen till Hogia-gruppen!

Läs mer

PERSONALUTVECKLING FÖR LIVSKRAFTIG RIDSKOLA

PERSONALUTVECKLING FÖR LIVSKRAFTIG RIDSKOLA Slutrapport December 2008 PERSONALUTVECKLING FÖR LIVSKRAFTIG RIDSKOLA Ett pilotprojekt vid Trosa Ridskola med stöd av Jordbruksverkets satsning på livskraftigt hästföretagande 2008. Projektet har genomförts

Läs mer

modern management network ab

modern management network ab Idea Inventum är ett helt unikt affärsutvecklingsprogram för företag med ca 10-50 anställda, som ägs eller delägs av kvinnor, och vill växa genom att utmana invanda arbetssätt och tankemönster, för att

Läs mer

Hur långt har företagen kommit när det gäller att positionera HR som en naturlig del av affären?

Hur långt har företagen kommit när det gäller att positionera HR som en naturlig del av affären? 3 februari 2010 Hur långt har företagen kommit när det gäller att positionera HR som en naturlig del av affären? Jag ser HR som en partner till ledningen Birgit Gadde, Personalchef, Sigtuna kommun Generationsskiftet

Läs mer

Innehåll. 4 VD har ordet. 6 Året i korthet. 7 Varumärket. 8 Affärsidé, mål & strategi. 10 Kvalitet. 12 Medarbetare. 14 Organisation & Historik

Innehåll. 4 VD har ordet. 6 Året i korthet. 7 Varumärket. 8 Affärsidé, mål & strategi. 10 Kvalitet. 12 Medarbetare. 14 Organisation & Historik Årsredovisning 2002 Innehåll 4 VD har ordet 6 Året i korthet 7 Varumärket 8 Affärsidé, mål & strategi 10 Kvalitet 12 Medarbetare 14 Organisation & Historik 16 Marknad & Omvärld 19 Tjänsteområden 20 Personaluthyrning

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA En guide till dig som ska ha en LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA 1 INNEHÅLL 2 Hur guiden kan användas... 2 3 Mentorprogrammets upplägg... 3 3.1 Mål med mentorprogrammet... 3 3.2 Utformning av mentorprogrammets...

Läs mer

Stjärnkraft En sammanfattning av en studie om kvinnliga ledare. Kairos Future & WES Maj 2014. Stjärnkraft en sammanfattning

Stjärnkraft En sammanfattning av en studie om kvinnliga ledare. Kairos Future & WES Maj 2014. Stjärnkraft en sammanfattning Stjärnkraft En sammanfattning av en studie om kvinnliga ledare Kairos Future & WES Maj 2014 Stjärnkraft en sammanfattning stjarnkraft_a4_20s.indd 1 1 2014-04-30 09:32 Kompetenta ledare morgondagens bristvara

Läs mer

8-punkts strategi som ny arbetsledare

8-punkts strategi som ny arbetsledare 8-punkts strategi som ny arbetsledare HeadCom Education vägledning för Chefer & Arbetsledare Av Sven-Erik Nyberg HeadCom Education 2011 All rights reserved HeadCom Solutions Din 8-punkts strategi som ny

Läs mer

Rekrytering framför publik. Snabbare från gröngöling till senior Radikala idéer ökade produktiviteten med 50 % Ett magasin från Combitech AB

Rekrytering framför publik. Snabbare från gröngöling till senior Radikala idéer ökade produktiviteten med 50 % Ett magasin från Combitech AB Tema: Rätt kompetens i företaget vad är det och hur behåller du den? Nr 1 maj 2011 Ett magasin från Combitech AB Rekrytering framför publik Snabbare från gröngöling till senior Radikala idéer ökade produktiviteten

Läs mer

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se Rekryteringsmanual - För dig som behöver rekryteringsråd Kontakt: E-post: Utgivare: roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se roi:recruit Innehållsförteckning 1. SKAPA EN GENOMARBETAD KRAVPROFIL...

Läs mer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7. Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7. Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7 Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer TEMA: Tjäna mer AFFLUENCE 7 Affluence [ıæflʊəns]: Sudden

Läs mer

" If it doesn t make you smile, change it."

 If it doesn t make you smile, change it. " If it doesn t make you smile, change it." the business1 04 Vad är Network Marketing? 06 Varför är Forever det bästa alternativet? 08 Så tjänar du pengar med Forever 12 Incentives och belöningssystem

Läs mer

Mentorskapets ABC. Varför just mentorskap? För att

Mentorskapets ABC. Varför just mentorskap? För att Mentorskapets ABC Av Freddie Larsson Mentorskap är ett koncept för att inspirera, utmana och utveckla människor i sin profession och person. Mentorskapet innebär att en mer erfaren (inte nödvändigtvis

Läs mer

StepStone Sverige 2011 Finding great jobs for great people

StepStone Sverige 2011 Finding great jobs for great people Finding great jobs for great people Välkommen till StepStone Bästa arbetsgivare, Vi är nu på väg in i en högkonjunktur, vilket givetvis är positivt för oss alla, men som även ställer arbetsgivare inför

Läs mer

CS student. Så fixade vi drömjobbet. För dig som pluggar it! Fem unga it-stjärnor avslöjar sina bästa knep för karriären. Lysande tider i it-branschen

CS student. Så fixade vi drömjobbet. För dig som pluggar it! Fem unga it-stjärnor avslöjar sina bästa knep för karriären. Lysande tider i it-branschen CS student TISDAGEN DEN 15 MAJ 2012 För dig som pluggar it! Lysande tider i it-branschen Möjligheterna att få jobb bättre än någonsin. Sid 2 Så väljer du rätt jobb Karriärcoachen hjälper dig att planera.

Läs mer

Att profilera sig som statlig arbetsgivare

Att profilera sig som statlig arbetsgivare Att profilera sig som statlig arbetsgivare Utgiven av Arbetsgivarverket 2009 Text: Linus Holmgren & Annika Lagerhorn, Talent talk Redaktör: Lars Andrén, Arbetsgivarverket Produktion & grafisk form: Arbetsgivarverket

Läs mer

Det moderna företaget bör säkra sin framtida kompetensförsörjning

Det moderna företaget bör säkra sin framtida kompetensförsörjning 5 november 2010 Det moderna företaget bör säkra sin framtida kompetensförsörjning Vi är 20 anställda som samarbetar med 30 konsulter Olle Cyrén, Avdelningschef för stora projekt, Stockholms stad Svenska

Läs mer

HEJ! In business. Lycka till!

HEJ! In business. Lycka till! HEJ! Att som självständig operatör driva en McDonald s restaurang är något av det roligaste, mest utmanande och mest utvecklande som finns. Att tillsammans med teamet på restaurangen vidareutveckla McDonald

Läs mer

- Fokus import och export - Mentor. fokus import och export

- Fokus import och export - Mentor. fokus import och export - Fokus import och export - Mentor fokus import och export Innehåll Mentorskapsprogram med fokus på import och export 3 Utveckla ditt företag med en mentor 4 Varför mentorskap 5 Almi tipsar inför import

Läs mer