Uppsalaekonomernas Höststämma november, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Uppsalaekonomernas Höststämma 2014. 24 november, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum"

Transkript

1 Uppsalaekonomernas Höststämma november, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum

2 Föredragningslista Inledning 1 Föreningsstämmans öppnande 2 Val av föreningsstämmans ordförande 3 Val av föreningsstämmans sekreterare 4 Val av två justerare tillika rösträknare 5 Föreningsstämmans stadgeenliga utlysande 6 Godkännande av föredragningslistan 7 Godkännande av stämmoprotokoll från Extrastämma Ordförande informerar Årsredovisning 2013/ Fastställande av Årsredovisning 2013/ Beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen verksamhetsåret 2013/2014 Förtroendeval 11 Val av förtroendeposter Bilaga 1 Stadgeändringar 12 Andra läsningen av Proposition 1 VT 2014 Bilaga 2 13 Första läsningen av Proposition 1 HT 2014 Bilaga 3 14 Första läsningen av Proposition 2 HT 2014 Bilaga 4 15 Första läsningen av Proposition 3 HT 2014 Bilaga 5 16 Första läsningen av Proposition 4 HT 2014 Bilaga 6 17 Första läsningen av Proposition 5 HT 2014 Bilaga 7 18 Första läsningen av Proposition 6 HT 2014 Bilaga 8 19 Första läsningen av Proposition 7 HT 2014 Bilaga 9 Förtroendeval 20 Val av förtroendeposter (singelnomineringar) Bilaga 1 Revisorsval 21 Val av revisor Bilaga 10 Avslutningsvis 22 Meddelanden 23 Övriga frågor 24 Föreningsstämmans avslutande Varmt välkomna!

3 Stämmotexter Uppsalaekonomernas Höststämma 2014 Styrelseledamot (4 poster) Namn: Emma Lindgren Det här är jag: Mitt namn är Emma och jag är 22 år gammal. Jag är uppväxt i Uppsala men större delarna av min släkt hittar man i Stockholm, Gävle eller Enköping. Jag antar att mina föräldrar tyckte att jag kunde bo i Uppsala redan från början, då det faktiskt är världens bästa studentstad. Jag är en person som älskar att prova nya saker och under årens gång har gjort allt från att thaiboxas till att rida. Jag tyckte att det mesta inom idrott var roligt men jag fastnade dock lite extra för fotbollen. Där har jag har förutom att spela själv i många år också agerat tränare och domare. Vad mer finns det att säga om mig? Jag älskar hundar, jag tycker att glass är väldigt gott, jag tränar mycket, jag tycker om att resa och jag är delvis fejkonom eftersom jag just nu läser till personalvetare. Jag är en nyfiken person som alltid vill lära mig nya saker och som älskar att träffa nya människor, något jag verkligen fått möjlighet att göra i Uppsalaekonomerna till 110%. Fun fact är att jag har banrekord på en gocart-bana i Hedemora. Detta vill jag genomföra: Jag ansöker till styrelsen för att på så vis kunna bidra till att utveckla föreningen. Jag vill fortsätta det arbete som handlar om att utveckla hur föreningen kommunicerar och visar sig mot utomstående aktörer, exempelvis företag och andra föreningar. Jag vill fortsätta arbetet som handlar om att sänka trösklar och jag vill självklart, genom att kritiskt och öppensinnat granska verksamheten i föreningen förbättra de brister och svagheter som finns. Jag vill också se över hur föreningens arbete med USOP kan utvecklas och hur man kan ta tillvara på de möjligheter som finns på bästa möjliga vis. Kårfrågan är också något som jag anser väldigt viktigt och självklart så vill jag fortsätta utvärderingen av denna stora och viktiga fråga. Det här är mina meriter inom föreningen: Projekt jag gjort: Deloitte Beachvolley, SACO-mässan, medarbetare Kontaktdagarna och Anders Wall-föreläsningen, projektledare Vårfesten. Sitter just nu som ledamot i Valberedningen. Det här är mina övriga meriter: Styrelsemedlem i min före detta fotbollsförening, elevrådsordförande, haft eget företag, arbetat med finansiell rådgivning mot företag, arbetat som merchandiser för Loreal, agerar ambassadör för Brink&Berger samt arbetat med mässor och event av olika slag.

4 Namn: Kristofer Lundström Det här är jag: En glad 24-årig kille från Skåne. Pluggar första året på min FEK- Master och säljer kök på IKEA vid sidan av. När jag inte jobbar eller pluggar så gillar jag att lägga tid på att kolla serier, lyssna på musik, hänga med kompisar, träna eller cykla mountainbike. Försöker även få in lite spel där det får plats. Jag är en positiv person, gillar att ta mig an utmaningar och att få jobba med långsiktiga mål. Detta vill jag genomföra: En av mina två huvudsakliga målsättningar är att leda arbetet med att slutföra arbetet kring den grafiska profilen som pågått under de senaste två terminerna. Den andra är att undersöka föreningens externa och interna kommunikation, för att skapa en överblick om hur vi framställer oss till olika intressenter och varför. På så sätt kan vi bättre profilera oss, se vad vi kan göra bättre och förhoppningsvis också lära oss något. Vilket gör oss till en bättre förening. Det här är mina meriter inom föreningen: Vice- samt ordförande för Idrottsutskottet: Startade upp och tillsatte UE Regattan, coachade projektgruppen under hela arbetsprocessen Marknadsföringsansvarig för Uppsala Banking Week, UE Regattan, Skidsresan, årets Musikhjälpenprojekt, två nollningar samt ett 20-tal mindre projekt Det här är mina övriga meriter: Drivit eget företag som utformade företagspresentationer. Ligger på is under studietiden. Jobbat på IKEA i snart fyra år och jobbar sedan tre månader tillbaka med att ta fram nya rutiner för internkommunikation av säljstatistik.

5 Namn: Jonathan McLachlan Det här är jag: Jag är 21 år gammal, barn till en tyska och en kanadick som flyttade till Sverige 9 år gammal. Vänner brukar beskriva mig som glad och social, själv skulle jag även tillägga driven och nyfiken. Att ha vuxit upp i flera länder och med olika kulturer har även bidragit till att jag är väldigt öppen och bra på att se saker ur olika perspektiv. Efter studenten jobbade jag under ca ett halvår innan jag begav mig mot Asien för att upptäcka en, för mig, ny del av världen våren Ett halvår senare och många erfarenheter rikare började bästa fasen av mitt liv, mitt liv som Uppsalaekonom. Föreningen har varit den stora konstanten i mitt liv i Uppsala och jag är nu alltså inne på min tredje termin som medlem och ser fram emot ytterligare år i denna underbara förening. Detta vill jag genomföra: Först av allt är det värt att nämna att jag tycker att vår förening är fantastisk så som den är idag och att vi redan genomför en mängd roliga projekt och event, men det finns självklart alltid saker som kan förbättras. Jag har genom att driva ett av våra största projekt fått en väldigt djup och praktisk insyn i hur vår förening fungerar och vilka delar som fungerar bra respektive mindre bra. Jag tror att denna praktiska erfarenhet med att driva projekt skulle vara av värde i styrelsen. Konkret vill jag arbeta med att förbättra utbytet av information inom föreningen då det finns mycket kunskaper och erfarenheter inom föreningen som skulle kunna hjälpa nya projektgrupper men som dessa inte får ta del av. Jag vill även utveckla vår alumni förening USOP, då vi använder våra alumner ytterst lite i dagsläget. Detta trots att alumner skulle kunna vara en otroligt värdefull tillgång och skulle kunna hjälpa många projekt vid främst företagskontakten. Jag tänker även lägga fokus på att vi ska fortsätta arbeta för att få in fler master studenter i vår förening. Detta då vi har väldigt lite master studenter som driver och deltar i projekt samt då dessa kan bidra med nya erfarenheter och kunskaper. Masternollningen som infördes i höstas var ett bra steg, men jag tror att vi måste fortsätta att aktivt arbeta med detta. Det här är mina meriter inom föreningen: Främst har jag varit projektledare för internationella utskottets nya projekt Asia Week från november 13 till november 14, vilket har varit ytterst lärorikt och intressant. Förutom detta så har jag arbetat som medarbetare på år 2014s kontaktdagar och har varit ytterst dedikerad nolla, ölfadder samt veteranölfadder under dem tre senaste nollningarna. Jag har även varit buddy för en av våra utbytesstudenter den senaste terminen. Det här är mina övriga meriter: Studierelaterat så sitter jag som suppleant i styrelsen för nationalekonomiska sektionen samt är medlem i arbetsmiljögruppen för nationalekonomiska sektionen.

6 Namn: Gustaf Ågren Det här är jag: Här har ni en, enligt honom själv, humoristisk och social kille på nyss fyllda 22 vårar som älskar i princip alla bollsporter. Efter att ha fått arbetsnarkomangenerna redan genom modersmjölken som liten bebis har jag drivits av att utveckla saker. Jag blir galen när något som har potential inte kommer dit för att det inte är tillräckligt bra skött, vilket är en av förklaringarna till att jag har suttit inom idrottsutskottet och försökt förbättra detta utskott som har potential att bli så bra! Men så kul som det har varit att sitta i ett utskott känner jag nu att jag verkligen vill jobba med långsiktiga, stora strategiska frågor om hur UE är utformat istället för det mer operationella arbetet som utskotten gör. Detta vill jag genomföra: Det finns många saker jag skulle vilja genomföra, men tre av de stora sakerna jag känner är: *Kårfrågan är något som har verkligen har fångat min uppmärksamhet under denna termin, och jag vill vara med i arbetet att grundligt komma fram till vilka omstruktureringar UE måste göra om kåransökan skulle skickas in. *Efter att ha haft workshops med Lundaekonomerna har mina ögon öppnats upp för många förändringar som UE enligt min mening skulle tjäna på. Detta är även något som jag kommer driva hårt för att utreda vilka förbättringar som finns att göra. *En punkt som det har utretts om är huruvida stämman och valberedningens arbete ska ändras. Jag ser denna punkt som otroligt intressant och något jag verkligen skulle älska att jobba med att utreda Det här är mina meriter inom föreningen: Fadder HT-13, projektmedlem i nollegasque HT-13, projektmedlem employee for a day HT-13, vice och sedan ordförande i idrottsutskottet VT-14/HT-14, startade upp UEs spex/humorgrupp Det här är mina övriga meriter: Elitsatsat inom amerikansk fotboll, ungdomstränare i en av Sveriges största innebandyklubbar, studentrepresentant för FEK-institutionen HT-14/VT-15, ordinarie ledamot i Ekosekrådet HT-14/VT-15

7 Vice Ordförande, Eventutskottet (1 post) Namn: Clara Backlund Det här är jag: Clara heter jag och är en tjugoårig Stockholmsbrud med rötter lite varstans i Europa. Andra året i gymnasiet läste jag i Paris och efter studenten jobbade jag i Stockholm ett halvår innan jag, lite av en slump, bestämde mig för att packa väskan och flytta till Uppsala. I denna drömstad läser jag nu min andra termin ekonomi och stormtrivs med det! Mitt hjärta slår även lite extra hårt för segling, men när det nu är för kallt för att vara ute på sjön hittar ni mig antingen på nationernas dansgolv eller i Deloitte-loungen drickandes en eller åtta koppar kaffe. Som person är jag väldigt social, driven och tycker om att arbeta med människor. Detta vill jag genomföra: Det som jag vill se är att projektledaren ska få en mer betydande roll och att dessa blir rekryterade tidigt. Jag vill även införa nya rutiner för efterarbete och återkoppling av varje projekt. Detta så att de nya projektledarna enklare kan ta vid där deras företrädare lämnade av. På så sätt kan man utveckla de projekten vi har idag och effektivisera överlämningsprocessen av varje projekt. Jag vill också se över de projekten som finns idag och eventuellt sålla bort de som bedöms vara överflödiga. Istället vill jag då satsa på att vässa de andra projekten som går under Eventutskottet. Det här är mina meriter inom föreningen: Nolla i Dracula VT14, Projektledare med nationsansvar för Uppsalaekonomernas Välkomstveckor HT14. Det här är mina övriga meriter: Jobbade som barnvakt under gymnasietiden. Var även engagerad i Franska Skolans elevråd och organiserade studentbalen. Har jobbat som kassabiträde på café och arbetar under somrarna ideellt som seglarledare. Sommaren 2014 startade jag även upp ett eget dagsseglarläger på södra Gotland. Namn: Alice Stål Det här är jag: Jag är 20 år gammal, kommer från Lidingö utanför Stockholm och läser nu Statskunskap A som är min tredje termin av universitetsstudier. Personligen skulle jag beskriva mig som en glad och engagerad person som känner sig mycket bekväm i en ledarroll. I övrigt älskar jag födelsedagar, och såklart alla andra anledningar att fira, och tycker att det är superhärligt att inspirera och sprida glädje till andra. Ni hittar mig lättast på eventutskottsmötena i synnerlighet och Borgen i allmänhet. Har en enorm tilltro till kaffe som är svartare än döden. Detta vill jag genomföra: Mitt mål som vice ordförande, och senare ordförande, för eventutskottet är till att börja med att värna om utskottets fantastiska rykte samt funktion som ingångsport till engagemang i föreningen. Vidare vill jag utveckla hur utvärdering och överlämning av projekt går till för att ta tillvara på all den kunskap som strömmar genom utskottets projektgrupper. Det här är mina meriter inom föreningen: Extremt engagerad nolla i Dracula vt14, chefsfadder för Woodstock ht14 och projektledare för STIL Det här är mina övriga meriter: Extrajobb som värdinna på McDonalds, heltidstjänst som service manager på McDonalds, heltidstjänst som butiksbiträde på Gant vilket efterföljdes av en extratjänst på samma arbetsplats för att kombinera detta med universitetsstudier. I övrigt var jag lagkapten för såväl mitt dåvarande handbollslag som amerikanska fotbollslag samt kom att spela i svenska damlandslaget i amerikansk fotboll.

8 Vice Ordförande, Finansutskottet (1 post) Namn: Hjalmar Ek Det här är jag: Jag är en 20-årig kille från Stockholm med rötter i Nederländerna som just nu läser tredje terminen på ekonomprogrammet. Efter studenten bestämde jag mig för att hoppa på kandidaten i Uppsala, ett val jag inte ångrat en sekund. På fritiden tycker jag om att träna, tidigare tränade jag ju-jutsu och innebandy. Utöver det gillar jag att gå på finansmöten och att resa. Som person är jag hjälpsam, noggrann och öppen för nya utmaningar. Detta vill jag genomföra: Finansutskottet har många bra projekt och givande möten, vilket är något jag vill jobba för att behålla och utveckla vidare. Jag vill också fokusera på att göra det lättare för nya studenter att hitta till utskottets möten och projekt, exempelvis genom ett projekt som främst riktar sig till de som inte har kommit så långt i sin utbildning. Utöver detta skulle jag vilja se över hur utskottet kan fördjupa de samarbeten som finns med företag idag. Det här är mina meriter inom föreningen: Ansvarig för BAT:en (Bloomberg Aptitude Test), VT14 & HT14. Projektledare för Flow Traders tradingtävling, HT14. Buddy för utbytesstudent, HT14. Det här är mina övriga meriter: Arbetar som Team Leader för ett lag på tio internationella studenter som är ansvariga för BAT:en på sina universitet. Tidigare arbetat som rådgivarassistent på Akademisk Marknadsanalys. Namn: Sebastian Engström Det här är jag: Jag är en ung man härstammande från Stockholm och genomgår min andra termin på Ekonomprogrammet. Någon Asienresa för att finna mig själv har ej prioriterat, jag känner mig trots detta stabil i min kultur och satsade således innan Uppsala mycket på mitt idrottande. Jag älskar att bilda mig, har jobbat med en rad olika saker innan och under min tid som Uppsalaekonom och har ständigt många bollar i luften. Vill man fånga mitt intresse är politik, näringsliv eller stilkultur självfallna favoritämnen. Detta vill jag genomföra: Jag hoppas att snabbt se och ta vara på alla chanser att se till att utskottet är genuint inbjudande utan att för den sakens skull vattna ur nivån på spaningar/projekt. Bibehållen samt utvecklad relevans och kvalité i innehållet är essentiellt, ett ännu intimare samarbete med näringslivet är här en god utgångspunkt. Vidare tillhör revitaliseringen av finanskulturen, genom bland annat Womens Career Day, tillsammans med att se till möjligheter för föreningsöverskridande samarbeten mina hjärtefrågor. Det självklara målet är att Uppsala ska bli bäst i Sverige på finans. Det här är mina meriter inom föreningen: Chefsfadder HT-14, Eventansvarig för P3-turneringen HT-14, anordnade Finans-, Idrotts- och Reversens kick-off HT-14, ansvarig för volleybollträningarna på lördagar. Det här är mina övriga meriter: Gedigen elitidrottsbakgrund med meriter från absolut högsta nivå i Sverige, mest meriterande erfarenheter från arbetsvärlden består i huvudsak av anställning på PR-byrå, samt nomineringen till Årets Vikarie.

9 Namn: Anton Terziev * Det här är jag: 22 år gammal, uppvuxen i Uppsala och läser min fjärde termin mot en dubbelkandidat inom företags- och nationalekonomi. Var på utbyte i Storbritannien (Manchester Business School) förra terminen, där jag läste kurser inom investeringsbedömning och strategi. Som person brinner jag för affärsutveckling och finans vilket har resulterat i engagemang inom flera olika bolag och föreningar under studietiden. Detta vill jag genomföra: Efter samtal med nuvarande vice ordförande Erika Forsberg, kandiderar jag till posten då jag vill arbeta mot att förbereda studenter inför arbetslivet och fokusera på att öka vår konkurrenskraft gentemot andra lärosäten. Min ambition är att återinföra studentlicensen av Bloomberg Terminal (med tillhörande workshops), öka kunskapen om GMAT/numeriska prov/frågor som arbetsgivare ställer på intervjuer samt bygga vidare på de relationer vi etablerat med finansiella institutioner inom näringslivet. Det här är mina meriter inom föreningen: Nuvarande projektledare för Finansföreläsningen Har tidigare deltagit i Uppsala Banking Week, Capgemini Consulting Case Academy samt varit buddy för en utbytesstudent. Det här är mina övriga meriter: Styrelseledamot i investmentbolaget Alatus AB. Styrelseledamot i föreningen Fairtrade Uppsala. Aktiv medlem i marknadsföringsgruppen för Fair Trade Shop Globalen. Adjungerad styrelseledamot i städbolaget NOX AB. För ovanstående poster har jag primärt arbetat med affärsutveckling och kommunikationsstrategier

10 Vice Ordförande, Idrottsutskottet (1 post) Namn: Amanda Falck Det här är jag: Jag är en glad 21-årig tjej som är född och uppvuxen i Uppsala och nu går andra terminen på ekonomiprogrammet. Under hela mitt liv har jag idrottat mycket och de flesta av mina lediga vardagskvällar och helgen har tillbringades på fotbollsplaner och innebandyplaner. Fotbolls- och innebandyträningarna har nu delvis bytts ut mot nationernas dansgolv, borgens soffor, eller ekos catwalk. Som infödd Uppsalabo händer det såklart att jag en och annan kväll också intar Birger Jarls dansgolv. Resa är ett av mina störta intressen och innan jag började plugga begav jag mig till Asien och backpackade. Jag är målmedveten och och ger alltid 100 procent i projekt jag tar mig an. Det här vill jag genomföra: Vad är inte en bättre paus i tentaplugget än ett träningspass? Den energi man gör av med under träningspasset får man tillbaka direkt när man återigen sätter sig och pluggar och kan således fokusera på studierna. Jag vill att idrottsutskottet ska vara till för alla, vare sig man är elitidrottare eller nybörjare och jag vill försöka locka fler att komma på de träningspass som finns. De näringslivsrelaterade projekt som finns idag är också självklart viktiga och jag vill fortsätta att utveckla dem. Det här är mina meriter inom föreningen: Projektledare för välkomstveckorna HT14 och är nu också ansvarig för tjejfotbollen. Det här är mina övriga meriter: Jobbar (extremt) lite extra på Coop Forum Boländerna och jobbade innan det på konkurrenten Ica Väst. I övrigt har jag varit ledare för fotbollsskola under flera säsonger och även dömt ungdomsfotboll. Jag var även med i truppen i Upplandslaget, fotboll F-93. Namn: Jesper Karlsson. Det här är jag: 21-åring från Uppsala som valde att fortsätta sina studier i den bästa av studentstäderna. Mitt liv fram till 18 års ålder bestod enbart av sportande och nötande av idrottsfakta. Efter ett år i Nya Zeeland ändrades mina vanor från att träna varje ledig stund till blott dansträning på tisdagar och torsdagar. Min nya favoritsport är mingelmarathon längs catwalken på eko, men självklart finns det stora sportintresset kvar hos mig. Detta vill jag genomföra: Fortsätta arbetet med den stora utvecklingen av utskottet som pågått de senaste terminerna, från något oseriöst till det utskott vi faktiskt har idag. Få in fler nya medlemmar i de veckolöpande aktiviteterna och även se över de idrotter vi har idag och kanske även utöka någon idrott till 2 ggr/vecka. Jag vill även försöka anordna föreläsningar med framgångsrika idrottare som pratar om tex målsättningar, prioriteringar och prestationer som kan hjälpa oss studenter i vardagen och arbetslivet. Skulle även tycka det vore roligt med en idrottstävling mellan alla de olika terminerna eller nollningsleden. Det här är mina meriter inom föreningen: Chefsfadder för Melodifestivalen HT 14. Ansvarig för innebandyträningarna. Medverkat i STIL Det här är mina övriga meriter: Fotbollstränare för Sunnersta P01 i 4 år där jag även arbetade fram en utvecklingsplan för ungdomsfotbollen. Tränare för ett pojklag i Nya Zeealand i 6 månader. Arbetat som säljare för bla Bank Norwegian och Telenor. Tilldelats 2 ledarskapsstipendium för mina insatser som fotbollstränare. Styrelseledamot i idrottsföreningen på min gymnasieskola. Praoat som hemmafru i Kanada och surfat med vithajar i Nya Zeeland. Lagkapten i Brus och Kaker IBK (Korpen div 3A).

11 Vice Ordförande, Internationella utskottet (1 post) Namn: Diana Mosa Det här är jag: Jag heter Diana, är 20 år gammal och kommer från staden som gett er både Kent och Christer Lindarw, det vill säga älskade Eskilstuna. Jag blir lätt rastlös vilket resulterar i att jag alltid har många bollar i luften vare sig det gäller plugget, jobbet eller mitt engagemang inom Uppsalaekonomerna. I nuläget läser jag min andra termin på kandidatprogrammet i ekonomi vid Uppsala Universitet. Efter två terminer i världens bästa stad kan jag lätt konstatera att det bästa är alla sköna människor, hyllan på regniga dagar och såklart nationslivet. Detta vill jag genomföra: Jag vill förbättra och fokusera på de projekt som redan finns i utskottet genom att b.la se över finansieringen utav projekten vilket kan göras med sponsorer. Sedan vill jag utveckla de internationella utskottets möten genom att ta in fler gästföreläsare, skapa alltmer konkreta temamöten och se över upplägget till dessa möten. Det här är mina meriter inom föreningen: För nuvarande är jag projektmedlem i Buddysystem och även i Women s Career Day. Utöver det har jag också varit modellansvarig för STIL 2014 och agerat toastmaster för Strike Your Future. Dessutom kommer jag senare mot terminsslutet att toasta den kommande Julfesten! Det här är mina övriga meriter: Jag har tidigare jobbat ideellt för bland annat Mälarsjukhusets barnavdelning samt för Diakonhuset i Eskilstuna. Under en tid arbetade jag likaså som engelsklärare för Smartstudies men är i nuläget lånehandläggare på GE Money Bank i Stockholm. Jag har även varit nolla i legendariska Madagascar och hängiven ölis till Mello.

12 Vice Ordförande, Marknadsföringsgruppen (1 post) Namn: Stina Hansson Det här är jag: Mitt namn är Stina och jag är en 21-årig tjej från Lund. Efter gymnasiet var jag brutalt trött på matte och fysik och bestämde sig för att lägga naturvetenskapen på hyllan. I stället drog jag till Kalifornien för att plugga Marknadsföring och grotta ner mig i Photoshop vilket såklart var väldigt mycket roligare. Long story short är det anledningen till att jag nu läser min andra termin på Ekonomprogrammet här i Uppsala. Som person är jag ambitiös, kreativ och bra på att organisera och strukturera. Detta vill jag genomföra: Mitt mål som Vice Ordförande i Marknadsföringsgruppen är främst att fortsätta utveckla organet som fortfarande är väldigt nytt och jobba mycket med att, trots omorganiseringen, synas utåt. Dessutom hoppas jag kunna ändra bilden av att Marknadsföringsgruppen kräver mycket förkunskaper utan i stället fokusera på att utveckla fler utbildningstillfällen inom organet. Det här är mina meriter inom föreningen: Marknadsförare för CNN Panel Debate HT14, Halloweenfesten HT14 och Womens Career Day HT14, medlem i MG HT14. Det här är mina övriga meriter: Jag pluggade på college i USA HT13 och har bland annat jobbat som lärarvikarie, administrationsassistent och inom vården.

13 Vice Ordförande, Näringslivsutskottet (1 post) Namn: Lovisa de Verdier Det här är jag: Jag är 20 år gammal och uppvuxen på Sveriges framsida, Göteborg. På gymnasiet läste jag natur men insåg efter ett tag att det inte riktigt var min grej. Jag sökte därför in till ekonomiprogrammet i Uppsala där jag nu läser min tredje termin och kan så här i efterhand säga att det är ett av de bästa beslut jag fattat. När jag inte går på näringslivsmöten eller hänger på borgen så gillar jag att umgås med vänner och träna. Jag gillar när det är ett högt tempo runt omkring mig och som person är jag otroligt målmedveten, utåtriktad och strukturerad. Detta vill jag genomföra: Ett utskott är inte bättre än dess medlemmar och därför vill jag att de som börjar studera ekonomi tidigt får upp ögonen för Uppsalaekonomerna, en del i detta är också att jag vill göra mötena ännu roligare och mer varierande. Jag tycker attnäringslivsutskottets uppgift är att föra samman studenter med framtida potentiella arbetsgivare och även se till att studenterna får upp ögonen för vad man kan arbeta med när man är klar med sin utbildning. Jag skulle därför vilja att näringslivsutskottet hade fler projekt som riktar sig till andra branscher än exempelvis revision och management, det finns så otroligt många arbetsmöjligheter och jag vill att utskottet ska presentera dessa på bästa möjliga sätt. Det här är mina meriter inom föreningen: Förutom att jag är en ständigt återkommande besökare på såväl näringslivmöten som näringslivsevent så har jag varit Chefsfadder för nollelaget Avengers VT14 (och då även VETERAN HT14) jag var också med I projektgruppen och startade upp Women s Career Day VT14 och nu sitter jag med I företagsgruppen för Kontaktdagarna VT15. Det här är mina övriga meriter: Erhållit ett stipendium för utmärkta studieresultat, medarbetare till Anders Wall föreläsningen 2014, var arbetsledare på Mc Donalds parallellt med gymnasiet, arbetar som privatlärare vid sidan av studierna. Namn: Daniel Hartman Det här är jag: Jag är en glad och sprallig Uppsalason på 22 vårar med ett brinnande intresse för mat, träning, företagande och att prata med människor. Sedan jag tog studenten med inriktning företagsekonomi år 2011 tog jag en paus från studierna och jobbade två år. Hösten 2013 spenderade jag vid Santa Monica College i Kalifornien där jag studerade retorik, engelska och ekonomi. Därefter tog jag mitt förnuft tillfånga och sökte kandidatprogrammet i ekonomie vid Uppsala Universitet där jag nu är inne på min andra termin. Det här vill jag genomföra: Min blick har vänt sig mot Näringslivsutskottet. Genom att jobba ytterligare med kvalitetssäkring med våra projekt kan vi identifiera styrkor och svagheter. Jag vill att samtliga parter; projektgrupper, deltagare och företagen ska utvärdera projekten. På detta sett får vi möjligheten att se vilka projekt vi kan förändra/förbättra och kanske till och med byta ut. Vårt mål som förening skall vara att samtliga projekt ska göra både deltagare och företag till lags. Det här är mina meriter inom föreningen: Nolla i Madagaskar VT14 (P.S, vi vann). Projektledare med Sponsoransvar för Välkomstveckorna HT14. Med och arrangerar idrottsutskottets löparträffar. Det här är mina övriga meriter: Ett års heltidsanställd ekonomiassistent på AB Johan Hansson. Ett års heltidsanställd säljare på Feskarn i Saluhallen AB, nuvarande extraanställd på densamma. Fristående utlandstermin vid Santa Monica College hösten Ordinarie ledamot i Statistiska Institutionsstyrelsen. Ordinarie ledamot i Ekonomiska Sektionsrådet vid Uppsala Universitet.

14 Namn: Anna Linde Det här är jag: För 21 år sedan föddes jag, en aktiv liten flicka med smygkärlek till vårt grannland Norge. Vid 16 års ålder flyttade jag hemifrån för att börja på elitidrottsgymnasium. Sedan dess har jag hoppat fallskärm, jobbat med matlagning och rest till så många av världens alla hörn jag hunnit med. Ogillar messmör, egoism och när dansgolvet stänger för tidigt. Gillar dialekter, springa långt och fin choklad (chocoholic). En bra ledare är i mina ögon lyhörd, positiv och driven. Detta vill jag genomföra: Mål 1 fortsätta säkra kvaliteten på de projekt som Näringslivsut skottet är ansvarigt för genom att ha tydligare krav på projektgrupperna. Mål 2 fortsätta arbeta för en förbättrad långsiktighet i kontakten med näringslivet i syfte att minska antalet bortfall. Många företag lägger budget och planering på årsbasis. Mål 3 på lång sikt fortsätta utveckla kontakten med olika typer av potentiella arbetsgivare utöver finansbranschen, t.ex. Telecom. Det här är mina meriter inom föreningen: Projektgruppsmedlem i Women s Career Day Medarbetare på Anders Wall-föreläsningen Deltagare på DATO (Day at the Office) 2014, EY Bootcamp 2014 och KPMG Case Academy Det här är mina övriga meriter: Ordförande i föreningen Hallsbergs Orienteringsgymnasium Butiksansvarig i en choklad- och pralinbutik, Uppsala Volontärarbete i föreningen OK Linné, Uppsala Genomfört Verona Marathon, Italien 2014.

15 Vice Ordförande, Utbildningsutskottet (1 post) Namn: Kira Casén Det här är jag: Jag heter Kira Casén, är 23 år och kommer ursprungligen från Finland. Till Uppsala flyttade jag för tre år sedan och läser nu min andra termin på ekonomprogrammet. Tidigare har jag bott och arbetat i Portugal, ett land som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag är en utåtriktad, företagsam och ambitiös person som ofta befinner mig i stallet eller i bassängen på Centralbadet. Utöver ridning och simning har jag under många år varit aktiv inom volleyboll, dans och friidrott. När jag inte rör på mig eller sitter i Ekonomikum tycker jag om att resa och väldigt ofta är det Portugal som utgör slutdestination. Detta vill jag genomföra: Utöver att bibehålla den goda andan och arbetet inom utskottet vill jag göra det lättare för den studerande att tillgodogöra sig information om dels de olika kurserna samt det övergripande ekonomprogrammet. Fortsättningsvis vill jag skapa fler tillfällen för de studerande att ta del av kunskap utöver den givna kunskapen i skolan. Vid till exempel caselösningstillfällen skapas, hos den studerande, en bredare kunskapsbas som leder till en stabilare grund att stå på när man efter avklarad examen ger sig ut i arbetslivet. Det här är mina meriter inom föreningen: Inga, utöver ett (väldigt) aktivt deltagande i ekonomnollningen HT13. Det här är mina övriga meriter: Jag har arbetat inom flertalet olika branscher, bland annat som receptionist/informationsvärd på kryssningsfartyg och bartender. Jag talar tre språk flytande och ytterligare två behjälpligt. Jag har även arbetat som tränare inom bland annat dans och volleyboll samt skrivit artiklar för lokala tidningar. Jag sitter även i styrelsen för Uppsala hundvänners lokala kennelklubb.

16 Intendent (1 post) Namn: Niklas Thörnvik Det här är jag: Jag är en tjugofem år ung kille från Stockholms norra förorter. I dagsläget läser jag min andra termin på Ekonomiprogramet. Som person är jag glad, livlig och försöker se positivt på allt här i livet. Jag har i mitt liv alltid sysslat med idrotter av olika slag, idag är jag aktiv inom bandy (på is) samt golf. Om jag inte utövar någon idrott tycker jag om att spendera tid med nära och kära. Har alltid tyckt ensamhet är tråkigt, det är nog därför jag trivs så bra med att bo i ett kollektiv med sju andra. Detta vill jag genomföra: Se över arbetsmiljön på borgen samt de rutiner som finns för att upprätthålla ordning. Borgen är alla Uppsalaekonomers hem, för att alla ska trivas och vilja spendera tid där krävs det att allting sköts bra. Jag vill även fortsätta med After School som etablerades under våren. Det här är mina meriter inom föreningen: Nolla i Toy story VT-14, Projektledare för Välkomstveckorna HT14 med ansvar för sponsorer. Det här är mina övriga meriter: Butikssäljare The Phone House. Säljande projektledare Svensk Infrastruktur AB Ordinarie ledamot i statistiska institutionsstyrelsen. Ordinarie ledamot i ekonomiska sektionen vid UU

17 Redaktör, Reversen (1 post) Namn: Erika Balsvik Det här är jag: Erika Balsvik heter jag men kallas oftast för Balle. Jag skulle beskriva mig själv som en positiv, pratglad 20-årig tjej med stamcellerna i Stocksund. Jag tycker om varenda del av studentlivet här i Uppsala. Jag är en gammal hästtjej som har bytt ut stallet mot Borgen och ekonomprogrammet. Jag är nyfiken och modig, gillar utmaningar och att skriva att-göra-listor. Detta vill jag genomföra: Jag vill att Reversen på ett bredare sätt ska spegla det dagliga arbetet inom föreningen. Genom att tilldela Reversen en egen flik på föreningens hemsida ges redaktionen möjlighet att snappa upp och dela de situationer som lätt blir old news när papperstidningen är redo att skickas till tryckeriet. Ett kortare inlägg om helgens Gräddgasque eller en snabbintervju med ordförande som precis avslutat ett styrelsemöte. Jag kommer se till att alla föreningens medlemmar får en bättre insyn i det dagliga, hårda, arbete och de många aktuella projekt som är igång. Det tror jag kommer lyfta Reversen mot en bredare, mer engagerad, målgrupp och fler intresserade läsare. Det här är mina meriter inom föreningen: Chefsfadder VT-14. Anordnade Deloitte Beachvolley turneringen i våras. Näringslivsansvarig i STIL Krönikör i Reversen och är just nu med och startar upp Uppsalaekonomernas sånggrupp. Det här är mina övriga meriter: Säljer skidkläder under helger på Skitotal. Jobbat som skidlärare, seglingsinstruktör och lägerledare. Fått pris i entreprenörskap för ett slutprojekt under gymnasiet. Namn: Max Jonasson Det här är jag: Jag är 23 år och är inne på min tredje termin på Uppsala Universitet. Född i Stockholm men flyttade till Östersund när jag var 8 år. Studerar inom Samhällsvetarprogrammet och tänker ta en kandidatexamen i ekonomi med FEK som huvudämne. Jag är en snäll person som gillar sport, musik, film och är allmänt mediaintresserad. Har alltid varit en sportfantast och elitsatsade på tennis under flera år. Är väldigt tävlingsinriktad som person. I min utbildning är jag extra intresserad av marknadsföring men planerar också att läsa kurser i media, journalistik och språk. Detta vill jag genomföra: Jag vill få ännu fler att läsa Reversen men också försöka få fler Uppsalaekonomer att även skriva för tidningen. Främst vill jag lyckas bevara Reversens fina upplägg och proffsighet framöver, som föregående redaktörer har gjort med bravur. Ambitionen är att fortsätta leverera snygga/läsvärda tidningar och spinna vidare på det framgångsrika konceptet med tema-nummer. Reversen ska vara anpassad efter Uppsalaekonomernas medlemmar, men också marknadsföra föreningen genom den. Det här är mina meriter inom föreningen: Skribent för Reversen under snart två terminer. Skrivit för samtliga nummer sedan jag började läsa ekonomikurser. Det här är mina övriga meriter: Har flera års arbetslivserfarenhet inom flera olika områden. Under universitetstiden har jag arbetat extra på Länsförsäkringar med försäljning och skadereglering. Har även arbetat bl.a. på Deloitte, Swedbank och SvD. Har engagerat mig som fadder för Samhällsvetarnas invigning och är aktiv inom Samhällsvetarnas sponsorgrupp.

18 Namn: Joakim Ytterberg Det här är jag: Mitt namn är Joakim Ytterberg och jag är en glad och social kille. Jag läser min första termin på ekonomiprogrammet. På min fritid gillar jag att träna, läsa och umgås med vänner. Detta vill jag genomföra: Jag vill locka fler personer till att engagera sig i Reversen. Genom aktiv marknadsföring av vad arbete med Reversen innebär och hur givande det är så tror jag att vi kan få fler personer som hjälper till att utveckla och förbättra tidningen. Utöver det vill jag utforska möjligheterna till att få bredare läsar-bas. Jag tycker att Reversen är ett perfekt sätt att representera Uppsalas ekonomiprogram och jag ser potential till att få näringslivet att läsa Reversen för att på så sätt ge alla oss från Uppsalasekonomer fördelar i arbetssökandet. Det här är mina meriter inom föreningen: Organiserade kick-offen för Reversen, finansutskottet och idrottsutskottet. Skribent på Reversen och jag hade en artikel i förra numret samt två i det kommande. Det här är mina övriga meriter: Under sommaren 2012 jobbade jag med ekonomiadministration på Scania och sommaren 2013 var jag assistent på Hammarskiöld & Co. Den här sommaren (2014) arbetade jag med Leverantörreskontra på Scania.

19 Sekreterare (1 post) Namn: Anastasia Altynnikova Det här är jag: Jag går första terminen på ekonomprogrammet och bor i Uppsala. På fritiden håller jag på med många saker och sedan en lång tid tillbaka har jag arbetat med event och service. Jag har alltid varit intresserad av språk och försöker lära mig fler. Detta vill jag genomföra: Som sekreterare skulle jag vilja hjälpa föreningen med att hålla koll på det som sker under mötena och göra det enklare för nya medlemmar att hitta information om pågående projekt och allmän info som gör att de väljer att engagera sig. För mig är det också viktigt att få en inblick i föreningen för att fortsätta engagemanget. Sekreterare är perfekt för att det är lärorikt, men även roligt. Det här är mina meriter inom föreningen: Tillsammans med tre andra sitter jag i projektgruppen för julfesten för uppsalaekonomerna. I projektet ansvarar jag bland annat för inbetalningarna och medlemslistorna. Efter en mycket lyckad nollning känner jag dessutom att jag inte fått nog och har därför sökt till fadder inför nästa termin. Det här är mina övriga meriter: På fritiden är jag aktiv inom Flygvapenfrivilliga där jag är ledarskapselev och får leda mindre trupper, hålla lektioner, och samtidigt utföra militär verksamhet. Ledarskapseleven har ansvar för de yngre eleverna på kursen och ska förmedla befälens order till gruppen, så att uppgifter alltid blir lösta på rätt sätt. En stor del av min tid går även åt till politik och engagemang inom Moderata ungdomsförbundet. Jag har flertalet styrelse-, nämnduppdrag och har praktiserat i riksdagen. Namn: Daniel Gustavsson Det här är jag: 23 år gammalt energiknippe med rötter i Skåne och Lund. Har jobbat i Oslo och rest jorden runt innan jag hamnade i Uppsala och på ekonomiprogrammet där jag för närvarande läser FEK B och min fjärde termin. I övrigt är jag en stor fotbollsentusiast och har under mina tonår spelat i ett av världens bästa Battlefield2- lag. Detta vill jag genomföra: På sekreterarposten vill jag fortsätta Jennifers noggranna arbete i att protokollföra styrelsemöten, UG-möten och stämma. Jag vill också fortsätta se till att protokollen blir tillgängliga för våra medlemmar genom digitala kanaler. Som sekreterare sitter du också med i styrelseutredningar och där skulle jag gärna arbeta vidare med och undersöka hur föreningens företagskontakter och relationer ser ut och hur organisationsförändringar kan göras för att ge möjligheter för tillväxt. I tillägg vill jag ge input och delta i arbetet med att omforma föreningens grafiska profil och dess digitala marknadsföringskanaler. Det här är mina meriter inom föreningen: Ordförande Näringslivsutskottet. Även gjort projekt som Uppsala Case Academy, Arlaföreläsning, Medlemsdagen. Det här är mina övriga meriter: Vice butiskchef ICA Norge. Studentrepresentant i Företagsekonomiska instutionsstyrelsen.

20 Vice Skattmästare, (1 post) Namn: Emelie Olds Det här är jag: Jag är en 23 årig glad och driven ekonomistudent som för närvarande är på min fjärde termin och stortrivs med företagsekonomin. Utöver studierna tycker jag om at hålla mig aktiv socialt och genom olika projekt och utmaningar. Det här vill jag genomföra: Det jag vill bidra med till denna post är att genom erfarenhet från studier och tidigare jobb hjälpa att förbättra och fortsätta utveckla arbetet inom skatt för att främja föreningen. Jag önskar att om möjligt kunna effektivisera arbetet för att på så vis göra det lättare och ännu roligare för kommande sökande att ta över. Det här är mina meriter inom föreningen: Inom Uppsalaekonomerna har jag varit projektledare för Arla Lunchföreläsning, medarbetare i Best in Business samt Kontaktdagarna och buddy åt en utbytesstudent. Det här är mina övriga meriter: De mest relevanta erfarenheterna jag erhållit de senaste åren har varit som ekonomi- och redovisningsassistent samt kassör och löneadministratör.

Stämmotexter Uppsalaekonomernas Vårstämma 2015

Stämmotexter Uppsalaekonomernas Vårstämma 2015 Stämmotexter Uppsalaekonomernas Vårstämma 2015 20 april, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum Ordförande (1 post) Namn: Daniel Gustavsson Det här är jag: Här har ni ett 23 år gammalt energiknippe med rötter

Läs mer

Stämmotexter, Vårstämma 2013

Stämmotexter, Vårstämma 2013 Stämmotexter, Vårstämma 2013 Ordförande Namn: Therese Björklund Jag läser just nu min femte termin på ekonomprogrammet, är 25 år och ursprungligen från Stockholm. Jag blir lätt otålig när jag inte har

Läs mer

Stämmotexter. Styrelseledamöter. Namn: Roy Garre

Stämmotexter. Styrelseledamöter. Namn: Roy Garre Stämmotexter Styrelseledamöter Namn: Roy Garre Det här är jag (presentation): Jag är en filmintresserad Uppsalabo som läser min femte termin och som aldrig kan få nog av pengar. Detta vill jag genomföra:

Läs mer

Valberedningen för 2014/2015 tillsattes under Sommar-SM 2014 efter fri nominering. Valberedningen består detta verksamhetsår av:

Valberedningen för 2014/2015 tillsattes under Sommar-SM 2014 efter fri nominering. Valberedningen består detta verksamhetsår av: VALHANDLINGAR Sammansättning för 2014/2015 tillsattes under Sommar-SM 2014 efter fri nominering. består detta verksamhetsår av: Ida Nilsson, P10 Viktor Lindholm, M11 Rebecca Lind, M12 Joel Mars Bodell,

Läs mer

ledarskap som gör skillnad

ledarskap som gör skillnad ledarskap som gör skillnad Marcus Strömberg, VD AcadeMedia Våra ledare ska vara goda före bilder, för var andra såväl som för sina medarbetare. Ledarskapet ska präglas av affärsmässighet, integritet, tydlighet

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

Charlotte Akej. Namn: Charlotte Akej Termin: Termin 6 Telefon: 0768-58 22 60 Mailadress: lottah_@hotmail.com

Charlotte Akej. Namn: Charlotte Akej Termin: Termin 6 Telefon: 0768-58 22 60 Mailadress: lottah_@hotmail.com Fullmäktigekandidater 2011/2012 1 Charlotte Akej Namn: Charlotte Akej Termin: Termin 6 Telefon: 0768-58 22 60 Mailadress: lottah_@hotmail.com Chefredaktör för Dissidenten, JF:s kårtidning Kursombud, T6

Läs mer

CAMPUSMÄSSAN 7 FEBRUARI 2012 UTSTÄLLARE INTERVJUER INSPIRATION

CAMPUSMÄSSAN 7 FEBRUARI 2012 UTSTÄLLARE INTERVJUER INSPIRATION CAMPUSMÄSSAN 7 FEBRUARI 2012 INSPIRATION INTERVJUER UTSTÄLLARE INNEHÅLL 9 PROGRAM 10 FÖRELÄSNINGAR 20 STARTA EGET 23 TIPS OCH RÅD 33 INTERVJUER 51 UTSTÄLLARE 98 MÄSSKARTA ANSVARIG UTGIVARE: Natalie Henriksson

Läs mer

SKOLIDROTT. Nivin älskar friheten i parkour

SKOLIDROTT. Nivin älskar friheten i parkour NUMMER 4 2013 SVENSK SKOLIDROTT TIDNINGEN FÖR DIN SKOL-IF Nivin älskar friheten i parkour Skol-IF gör lektionerna roligare Så får du pengar till föreningen Distriktet stöttar och ordnar De spelade fotboll

Läs mer

Valbilaga. Kongress14

Valbilaga. Kongress14 Valbilaga Hej! Först och främst vill valberedningen återigen tacka för det förtroende ni medlemmar gav oss under Årsmötet 13. Vi har sedan vi tillträde 1 januari 2014 arbetat aktivt med att få fram ett

Läs mer

KOLL PÅ STUDENTSTÄDER UTLANDSSTUDIER JOBBEN FINNS - I NORGE FÖR VI HAR

KOLL PÅ STUDENTSTÄDER UTLANDSSTUDIER JOBBEN FINNS - I NORGE FÖR VI HAR Studenten Tidnigen för dig som tar studenten 2010. Producerad av medieprogrammet, Magnus Åbergsgymnasiet, Trollhättan KOLL PÅ STUDENTSTÄDER Vi jämför några populära ställen UTLANDSSTUDIER Så är det att

Läs mer

Ge studenterna vid Företagsekonomiska Institutionen ett forum för att kunna påverka sin utbildning.

Ge studenterna vid Företagsekonomiska Institutionen ett forum för att kunna påverka sin utbildning. VERKSAMHETSPLAN 13/14 Utbildningsutskottet Utbildningsutskottet (UU) verkar för att skapa och bibehålla en hög kvalitet på utbildningen vid Företagsekonomiska Institutionen. Detta görs genom: att vara

Läs mer

Juni 2014. Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg

Juni 2014. Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg Juni 2014 Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg 1 2 Inledning Förbundsmötet 2012 var Visions första förbundsmöte. Då gick vi från att vara en ny version av SKTF till att vara Vision Sveriges nyaste fackförbund

Läs mer

Resultatredovisning av studentenkät 2014

Resultatredovisning av studentenkät 2014 Foto: studio-e.se Resultatredovisning av studentenkät 2014 En undersökning av studenterna vid Campus Helsingborgs syn på staden Josefin Hellström Innehållsförteckning Inledning...2 Resultatredovisning...3

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2013-07-01 2014-06-30. Org.nummer: 802011-9981

ÅRSREDOVISNING 2013-07-01 2014-06-30. Org.nummer: 802011-9981 ÅRSREDOVISNING 2013-07-01 2014-06-30 Org.nummer: 802011-9981 INNEHÅLLSFÖRTECKNING FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE... 1 Året som gått... 1 Investeringar... 1 Medlemssystem... 1 Fakultetsbidraget... 2 Arvodering...

Läs mer

inspiration information Internationella möjligheter Vid ekonomihögskolan Lunds universitet 2012 13

inspiration information Internationella möjligheter Vid ekonomihögskolan Lunds universitet 2012 13 ko oi og ko an inspiration information Internationella möjligheter Vid ekonomihögskolan Lunds universitet 2012 13 2 Innehåll: världen väntar...5 Mer än en handelshögskola...6 stora, lilla lund... 8 Tänk

Läs mer

UngDrive Värnamo kommun 2011

UngDrive Värnamo kommun 2011 Projektutvärdering UngDrive Värnamo kommun 2011 1 Vi samlar... UNGA ENTREPRENÖRER Meritlistan för våra coacher kan göras lång. Europas främsta Unga Entreprenörer, Årets Studentföretagare, Sveriges främsta

Läs mer

Kallelse till Vårstämma 2011. Föredragningslista

Kallelse till Vårstämma 2011. Föredragningslista Kallelse till Vårstämma 2011 Härmed kallas medlemmar i Föreningen Uppsalaekonomerna till ordinarie föreningsstämma. Tid: Onsdag den 27 April 2011 kl. 16:00 Plats: Hörsal 3, Ekonomikum Föredragningslista

Läs mer

Lämna boet möt arbetslivet

Lämna boet möt arbetslivet Lämna boet möt arbetslivet UKK 21 november 2012 Lämna boet möt arbetslivet UKK Uppsala 21 november Konsert & Kongress 2012 Innehåll Under mässan 22 46 Sponsorevents och reportage 47 50 Föreläsningar &

Läs mer

Fakulteten för ekonomi, kommunikation och IT. Mats Hjerpe Ola Nilsson Fredrik Rådström. Entreprenörskap. Starta eget med Drivhusets hjälp

Fakulteten för ekonomi, kommunikation och IT. Mats Hjerpe Ola Nilsson Fredrik Rådström. Entreprenörskap. Starta eget med Drivhusets hjälp Fakulteten för ekonomi, kommunikation och IT Mats Hjerpe Ola Nilsson Fredrik Rådström Entreprenörskap Starta eget med Drivhusets hjälp Företagsekonomi C-uppsats Termin: Handledare: Vt-2006 Lars Haglund

Läs mer

Halvårsrapport Föreningsstämma 2011-12-12

Halvårsrapport Föreningsstämma 2011-12-12 Halvårsrapport Föreningsstämma 2011-12-12 Ordförande, HT 2011 Löpande verksamhet Styrelsen har under höstterminen 2011 haft möten varannan måndag. Utöver det löpande arbetet i föreningen och i utskotten

Läs mer

Teknisk fysik och elektroteknik Teknisk fysik och elektroteknik - internationell

Teknisk fysik och elektroteknik Teknisk fysik och elektroteknik - internationell CIVILINGENJÖR I Teknisk fysik och elektroteknik Teknisk fysik och elektroteknik - internationell Tekniska högskolan vid Linköpings universitet LiU EXPANDING REALITY Det är både KUL & KRÄVANDE att plugga

Läs mer

Björn Hässler - Livet som konsult. Design och Produktutveckling - Snart på en arbetsplats nära dig. Maskinteknologsektionens egna alumnitidning - 2012

Björn Hässler - Livet som konsult. Design och Produktutveckling - Snart på en arbetsplats nära dig. Maskinteknologsektionens egna alumnitidning - 2012 LUMNUS Maskinteknologsektionens egna alumnitidning - 2012 Design och Produktutveckling - Snart på en arbetsplats nära dig Hur hamnar en maskinare på H&M? - Carina Mårlind berättar Utbytesstudent i Japan

Läs mer

FÖREDRAGNINGSLISTA 0607-KF-03

FÖREDRAGNINGSLISTA 0607-KF-03 1 NYMBLE, 2006-10-23 FÖREDRAGNINGSLISTA 0607-KF-03 * = bilaga finnes Föredragningslista Kårfullmäktigemöte #3 06/07 Datum: 2006-11-06 Tid: 18.00 23.00 Plats: L1 1. Formalia Föredragande 1.1 Mötets öppnande

Läs mer

Välkommen till I-sektionens vårmöte 2010

Välkommen till I-sektionens vårmöte 2010 Välkommen till I-sektionens vårmöte 2010 Kallelse till Vårmötet 2010 Sammanträdande organ: Sektionen för Industriell Ekonomi, LiTH Kallade: Samtliga medlemmar i Sektionen för Industriell Ekonomi, LiTH

Läs mer

Lägg grunden för ditt drömjobb och sök till P- riks styrelse 2015!

Lägg grunden för ditt drömjobb och sök till P- riks styrelse 2015! Lägg grunden för ditt drömjobb och sök till P- riks styrelse 2015! Senast uppdaterad: 1 september år 2014 Är du P-riks nya styrelsemedlem? Vi i valberedningen är stolta att över att officiellt utlysa styrelseposterna

Läs mer

Handlingarna SM 1 2013/2014

Handlingarna SM 1 2013/2014 Handlingarna SM 1 2013/2014 Plats: H1, Tid: 18.01 Matanmälan på kongligkemi.se Glöm ej Kårleg Kallelse till SM1 Styrelsen 2013/2014 2013-09-23 Sid 1(1) KALLELSE TILL SEKTIONSMÖTE 1 Tid: måndagen den 30

Läs mer

Tack till. - Personec. - Idékraft. - Svensk HR- förening - IFL. - Tria. - Personalaktuellt. - Tidningen Chef. - Orange. Dynamiquen nr 3 2006

Tack till. - Personec. - Idékraft. - Svensk HR- förening - IFL. - Tria. - Personalaktuellt. - Tidningen Chef. - Orange. Dynamiquen nr 3 2006 Dynamiquen nr 3 2006 Adress Dynamicus Pedagogiska institutionen Sturegatan 4 Box 2109 750 02 Uppsala Telefon 018 4710000 E-post dynamiquen @personalvetarna.com Ansvarig utgivare Joakim Åhrén Layout Anja

Läs mer

En praktisk handbok. idé. idé idé. idé. idé

En praktisk handbok. idé. idé idé. idé. idé En praktisk handbok Entreprenörskap handlar om att utveckla nya er och att omsätta dessa er till något värdeskapande. Värdet kan skapas i företag, i offentlig verksamhet och i föreningslivet. REGERINGEN

Läs mer

Handels Vänner Handelshögskolans i Göteborg Kamratförening. POSTEKON nr 2 Juni 2002I. Peter Sandberg. VD för Bure Equity AB och Handelshögskolit

Handels Vänner Handelshögskolans i Göteborg Kamratförening. POSTEKON nr 2 Juni 2002I. Peter Sandberg. VD för Bure Equity AB och Handelshögskolit Handels Vänner Handelshögskolans i Göteborg Kamratförening POSTEKON nr 2 Juni 2002I Peter Sandberg VD för Bure Equity AB och Handelshögskolit Årsmöte Handels Vänners årsmöte ägde rum den 8 april i Ekonomernas

Läs mer