Uppsalaekonomernas Höststämma november, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Uppsalaekonomernas Höststämma 2014. 24 november, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum"

Transkript

1 Uppsalaekonomernas Höststämma november, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum

2 Föredragningslista Inledning 1 Föreningsstämmans öppnande 2 Val av föreningsstämmans ordförande 3 Val av föreningsstämmans sekreterare 4 Val av två justerare tillika rösträknare 5 Föreningsstämmans stadgeenliga utlysande 6 Godkännande av föredragningslistan 7 Godkännande av stämmoprotokoll från Extrastämma Ordförande informerar Årsredovisning 2013/ Fastställande av Årsredovisning 2013/ Beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen verksamhetsåret 2013/2014 Förtroendeval 11 Val av förtroendeposter Bilaga 1 Stadgeändringar 12 Andra läsningen av Proposition 1 VT 2014 Bilaga 2 13 Första läsningen av Proposition 1 HT 2014 Bilaga 3 14 Första läsningen av Proposition 2 HT 2014 Bilaga 4 15 Första läsningen av Proposition 3 HT 2014 Bilaga 5 16 Första läsningen av Proposition 4 HT 2014 Bilaga 6 17 Första läsningen av Proposition 5 HT 2014 Bilaga 7 18 Första läsningen av Proposition 6 HT 2014 Bilaga 8 19 Första läsningen av Proposition 7 HT 2014 Bilaga 9 Förtroendeval 20 Val av förtroendeposter (singelnomineringar) Bilaga 1 Revisorsval 21 Val av revisor Bilaga 10 Avslutningsvis 22 Meddelanden 23 Övriga frågor 24 Föreningsstämmans avslutande Varmt välkomna!

3 Stämmotexter Uppsalaekonomernas Höststämma 2014 Styrelseledamot (4 poster) Namn: Emma Lindgren Det här är jag: Mitt namn är Emma och jag är 22 år gammal. Jag är uppväxt i Uppsala men större delarna av min släkt hittar man i Stockholm, Gävle eller Enköping. Jag antar att mina föräldrar tyckte att jag kunde bo i Uppsala redan från början, då det faktiskt är världens bästa studentstad. Jag är en person som älskar att prova nya saker och under årens gång har gjort allt från att thaiboxas till att rida. Jag tyckte att det mesta inom idrott var roligt men jag fastnade dock lite extra för fotbollen. Där har jag har förutom att spela själv i många år också agerat tränare och domare. Vad mer finns det att säga om mig? Jag älskar hundar, jag tycker att glass är väldigt gott, jag tränar mycket, jag tycker om att resa och jag är delvis fejkonom eftersom jag just nu läser till personalvetare. Jag är en nyfiken person som alltid vill lära mig nya saker och som älskar att träffa nya människor, något jag verkligen fått möjlighet att göra i Uppsalaekonomerna till 110%. Fun fact är att jag har banrekord på en gocart-bana i Hedemora. Detta vill jag genomföra: Jag ansöker till styrelsen för att på så vis kunna bidra till att utveckla föreningen. Jag vill fortsätta det arbete som handlar om att utveckla hur föreningen kommunicerar och visar sig mot utomstående aktörer, exempelvis företag och andra föreningar. Jag vill fortsätta arbetet som handlar om att sänka trösklar och jag vill självklart, genom att kritiskt och öppensinnat granska verksamheten i föreningen förbättra de brister och svagheter som finns. Jag vill också se över hur föreningens arbete med USOP kan utvecklas och hur man kan ta tillvara på de möjligheter som finns på bästa möjliga vis. Kårfrågan är också något som jag anser väldigt viktigt och självklart så vill jag fortsätta utvärderingen av denna stora och viktiga fråga. Det här är mina meriter inom föreningen: Projekt jag gjort: Deloitte Beachvolley, SACO-mässan, medarbetare Kontaktdagarna och Anders Wall-föreläsningen, projektledare Vårfesten. Sitter just nu som ledamot i Valberedningen. Det här är mina övriga meriter: Styrelsemedlem i min före detta fotbollsförening, elevrådsordförande, haft eget företag, arbetat med finansiell rådgivning mot företag, arbetat som merchandiser för Loreal, agerar ambassadör för Brink&Berger samt arbetat med mässor och event av olika slag.

4 Namn: Kristofer Lundström Det här är jag: En glad 24-årig kille från Skåne. Pluggar första året på min FEK- Master och säljer kök på IKEA vid sidan av. När jag inte jobbar eller pluggar så gillar jag att lägga tid på att kolla serier, lyssna på musik, hänga med kompisar, träna eller cykla mountainbike. Försöker även få in lite spel där det får plats. Jag är en positiv person, gillar att ta mig an utmaningar och att få jobba med långsiktiga mål. Detta vill jag genomföra: En av mina två huvudsakliga målsättningar är att leda arbetet med att slutföra arbetet kring den grafiska profilen som pågått under de senaste två terminerna. Den andra är att undersöka föreningens externa och interna kommunikation, för att skapa en överblick om hur vi framställer oss till olika intressenter och varför. På så sätt kan vi bättre profilera oss, se vad vi kan göra bättre och förhoppningsvis också lära oss något. Vilket gör oss till en bättre förening. Det här är mina meriter inom föreningen: Vice- samt ordförande för Idrottsutskottet: Startade upp och tillsatte UE Regattan, coachade projektgruppen under hela arbetsprocessen Marknadsföringsansvarig för Uppsala Banking Week, UE Regattan, Skidsresan, årets Musikhjälpenprojekt, två nollningar samt ett 20-tal mindre projekt Det här är mina övriga meriter: Drivit eget företag som utformade företagspresentationer. Ligger på is under studietiden. Jobbat på IKEA i snart fyra år och jobbar sedan tre månader tillbaka med att ta fram nya rutiner för internkommunikation av säljstatistik.

5 Namn: Jonathan McLachlan Det här är jag: Jag är 21 år gammal, barn till en tyska och en kanadick som flyttade till Sverige 9 år gammal. Vänner brukar beskriva mig som glad och social, själv skulle jag även tillägga driven och nyfiken. Att ha vuxit upp i flera länder och med olika kulturer har även bidragit till att jag är väldigt öppen och bra på att se saker ur olika perspektiv. Efter studenten jobbade jag under ca ett halvår innan jag begav mig mot Asien för att upptäcka en, för mig, ny del av världen våren Ett halvår senare och många erfarenheter rikare började bästa fasen av mitt liv, mitt liv som Uppsalaekonom. Föreningen har varit den stora konstanten i mitt liv i Uppsala och jag är nu alltså inne på min tredje termin som medlem och ser fram emot ytterligare år i denna underbara förening. Detta vill jag genomföra: Först av allt är det värt att nämna att jag tycker att vår förening är fantastisk så som den är idag och att vi redan genomför en mängd roliga projekt och event, men det finns självklart alltid saker som kan förbättras. Jag har genom att driva ett av våra största projekt fått en väldigt djup och praktisk insyn i hur vår förening fungerar och vilka delar som fungerar bra respektive mindre bra. Jag tror att denna praktiska erfarenhet med att driva projekt skulle vara av värde i styrelsen. Konkret vill jag arbeta med att förbättra utbytet av information inom föreningen då det finns mycket kunskaper och erfarenheter inom föreningen som skulle kunna hjälpa nya projektgrupper men som dessa inte får ta del av. Jag vill även utveckla vår alumni förening USOP, då vi använder våra alumner ytterst lite i dagsläget. Detta trots att alumner skulle kunna vara en otroligt värdefull tillgång och skulle kunna hjälpa många projekt vid främst företagskontakten. Jag tänker även lägga fokus på att vi ska fortsätta arbeta för att få in fler master studenter i vår förening. Detta då vi har väldigt lite master studenter som driver och deltar i projekt samt då dessa kan bidra med nya erfarenheter och kunskaper. Masternollningen som infördes i höstas var ett bra steg, men jag tror att vi måste fortsätta att aktivt arbeta med detta. Det här är mina meriter inom föreningen: Främst har jag varit projektledare för internationella utskottets nya projekt Asia Week från november 13 till november 14, vilket har varit ytterst lärorikt och intressant. Förutom detta så har jag arbetat som medarbetare på år 2014s kontaktdagar och har varit ytterst dedikerad nolla, ölfadder samt veteranölfadder under dem tre senaste nollningarna. Jag har även varit buddy för en av våra utbytesstudenter den senaste terminen. Det här är mina övriga meriter: Studierelaterat så sitter jag som suppleant i styrelsen för nationalekonomiska sektionen samt är medlem i arbetsmiljögruppen för nationalekonomiska sektionen.

6 Namn: Gustaf Ågren Det här är jag: Här har ni en, enligt honom själv, humoristisk och social kille på nyss fyllda 22 vårar som älskar i princip alla bollsporter. Efter att ha fått arbetsnarkomangenerna redan genom modersmjölken som liten bebis har jag drivits av att utveckla saker. Jag blir galen när något som har potential inte kommer dit för att det inte är tillräckligt bra skött, vilket är en av förklaringarna till att jag har suttit inom idrottsutskottet och försökt förbättra detta utskott som har potential att bli så bra! Men så kul som det har varit att sitta i ett utskott känner jag nu att jag verkligen vill jobba med långsiktiga, stora strategiska frågor om hur UE är utformat istället för det mer operationella arbetet som utskotten gör. Detta vill jag genomföra: Det finns många saker jag skulle vilja genomföra, men tre av de stora sakerna jag känner är: *Kårfrågan är något som har verkligen har fångat min uppmärksamhet under denna termin, och jag vill vara med i arbetet att grundligt komma fram till vilka omstruktureringar UE måste göra om kåransökan skulle skickas in. *Efter att ha haft workshops med Lundaekonomerna har mina ögon öppnats upp för många förändringar som UE enligt min mening skulle tjäna på. Detta är även något som jag kommer driva hårt för att utreda vilka förbättringar som finns att göra. *En punkt som det har utretts om är huruvida stämman och valberedningens arbete ska ändras. Jag ser denna punkt som otroligt intressant och något jag verkligen skulle älska att jobba med att utreda Det här är mina meriter inom föreningen: Fadder HT-13, projektmedlem i nollegasque HT-13, projektmedlem employee for a day HT-13, vice och sedan ordförande i idrottsutskottet VT-14/HT-14, startade upp UEs spex/humorgrupp Det här är mina övriga meriter: Elitsatsat inom amerikansk fotboll, ungdomstränare i en av Sveriges största innebandyklubbar, studentrepresentant för FEK-institutionen HT-14/VT-15, ordinarie ledamot i Ekosekrådet HT-14/VT-15

7 Vice Ordförande, Eventutskottet (1 post) Namn: Clara Backlund Det här är jag: Clara heter jag och är en tjugoårig Stockholmsbrud med rötter lite varstans i Europa. Andra året i gymnasiet läste jag i Paris och efter studenten jobbade jag i Stockholm ett halvår innan jag, lite av en slump, bestämde mig för att packa väskan och flytta till Uppsala. I denna drömstad läser jag nu min andra termin ekonomi och stormtrivs med det! Mitt hjärta slår även lite extra hårt för segling, men när det nu är för kallt för att vara ute på sjön hittar ni mig antingen på nationernas dansgolv eller i Deloitte-loungen drickandes en eller åtta koppar kaffe. Som person är jag väldigt social, driven och tycker om att arbeta med människor. Detta vill jag genomföra: Det som jag vill se är att projektledaren ska få en mer betydande roll och att dessa blir rekryterade tidigt. Jag vill även införa nya rutiner för efterarbete och återkoppling av varje projekt. Detta så att de nya projektledarna enklare kan ta vid där deras företrädare lämnade av. På så sätt kan man utveckla de projekten vi har idag och effektivisera överlämningsprocessen av varje projekt. Jag vill också se över de projekten som finns idag och eventuellt sålla bort de som bedöms vara överflödiga. Istället vill jag då satsa på att vässa de andra projekten som går under Eventutskottet. Det här är mina meriter inom föreningen: Nolla i Dracula VT14, Projektledare med nationsansvar för Uppsalaekonomernas Välkomstveckor HT14. Det här är mina övriga meriter: Jobbade som barnvakt under gymnasietiden. Var även engagerad i Franska Skolans elevråd och organiserade studentbalen. Har jobbat som kassabiträde på café och arbetar under somrarna ideellt som seglarledare. Sommaren 2014 startade jag även upp ett eget dagsseglarläger på södra Gotland. Namn: Alice Stål Det här är jag: Jag är 20 år gammal, kommer från Lidingö utanför Stockholm och läser nu Statskunskap A som är min tredje termin av universitetsstudier. Personligen skulle jag beskriva mig som en glad och engagerad person som känner sig mycket bekväm i en ledarroll. I övrigt älskar jag födelsedagar, och såklart alla andra anledningar att fira, och tycker att det är superhärligt att inspirera och sprida glädje till andra. Ni hittar mig lättast på eventutskottsmötena i synnerlighet och Borgen i allmänhet. Har en enorm tilltro till kaffe som är svartare än döden. Detta vill jag genomföra: Mitt mål som vice ordförande, och senare ordförande, för eventutskottet är till att börja med att värna om utskottets fantastiska rykte samt funktion som ingångsport till engagemang i föreningen. Vidare vill jag utveckla hur utvärdering och överlämning av projekt går till för att ta tillvara på all den kunskap som strömmar genom utskottets projektgrupper. Det här är mina meriter inom föreningen: Extremt engagerad nolla i Dracula vt14, chefsfadder för Woodstock ht14 och projektledare för STIL Det här är mina övriga meriter: Extrajobb som värdinna på McDonalds, heltidstjänst som service manager på McDonalds, heltidstjänst som butiksbiträde på Gant vilket efterföljdes av en extratjänst på samma arbetsplats för att kombinera detta med universitetsstudier. I övrigt var jag lagkapten för såväl mitt dåvarande handbollslag som amerikanska fotbollslag samt kom att spela i svenska damlandslaget i amerikansk fotboll.

8 Vice Ordförande, Finansutskottet (1 post) Namn: Hjalmar Ek Det här är jag: Jag är en 20-årig kille från Stockholm med rötter i Nederländerna som just nu läser tredje terminen på ekonomprogrammet. Efter studenten bestämde jag mig för att hoppa på kandidaten i Uppsala, ett val jag inte ångrat en sekund. På fritiden tycker jag om att träna, tidigare tränade jag ju-jutsu och innebandy. Utöver det gillar jag att gå på finansmöten och att resa. Som person är jag hjälpsam, noggrann och öppen för nya utmaningar. Detta vill jag genomföra: Finansutskottet har många bra projekt och givande möten, vilket är något jag vill jobba för att behålla och utveckla vidare. Jag vill också fokusera på att göra det lättare för nya studenter att hitta till utskottets möten och projekt, exempelvis genom ett projekt som främst riktar sig till de som inte har kommit så långt i sin utbildning. Utöver detta skulle jag vilja se över hur utskottet kan fördjupa de samarbeten som finns med företag idag. Det här är mina meriter inom föreningen: Ansvarig för BAT:en (Bloomberg Aptitude Test), VT14 & HT14. Projektledare för Flow Traders tradingtävling, HT14. Buddy för utbytesstudent, HT14. Det här är mina övriga meriter: Arbetar som Team Leader för ett lag på tio internationella studenter som är ansvariga för BAT:en på sina universitet. Tidigare arbetat som rådgivarassistent på Akademisk Marknadsanalys. Namn: Sebastian Engström Det här är jag: Jag är en ung man härstammande från Stockholm och genomgår min andra termin på Ekonomprogrammet. Någon Asienresa för att finna mig själv har ej prioriterat, jag känner mig trots detta stabil i min kultur och satsade således innan Uppsala mycket på mitt idrottande. Jag älskar att bilda mig, har jobbat med en rad olika saker innan och under min tid som Uppsalaekonom och har ständigt många bollar i luften. Vill man fånga mitt intresse är politik, näringsliv eller stilkultur självfallna favoritämnen. Detta vill jag genomföra: Jag hoppas att snabbt se och ta vara på alla chanser att se till att utskottet är genuint inbjudande utan att för den sakens skull vattna ur nivån på spaningar/projekt. Bibehållen samt utvecklad relevans och kvalité i innehållet är essentiellt, ett ännu intimare samarbete med näringslivet är här en god utgångspunkt. Vidare tillhör revitaliseringen av finanskulturen, genom bland annat Womens Career Day, tillsammans med att se till möjligheter för föreningsöverskridande samarbeten mina hjärtefrågor. Det självklara målet är att Uppsala ska bli bäst i Sverige på finans. Det här är mina meriter inom föreningen: Chefsfadder HT-14, Eventansvarig för P3-turneringen HT-14, anordnade Finans-, Idrotts- och Reversens kick-off HT-14, ansvarig för volleybollträningarna på lördagar. Det här är mina övriga meriter: Gedigen elitidrottsbakgrund med meriter från absolut högsta nivå i Sverige, mest meriterande erfarenheter från arbetsvärlden består i huvudsak av anställning på PR-byrå, samt nomineringen till Årets Vikarie.

9 Namn: Anton Terziev * Det här är jag: 22 år gammal, uppvuxen i Uppsala och läser min fjärde termin mot en dubbelkandidat inom företags- och nationalekonomi. Var på utbyte i Storbritannien (Manchester Business School) förra terminen, där jag läste kurser inom investeringsbedömning och strategi. Som person brinner jag för affärsutveckling och finans vilket har resulterat i engagemang inom flera olika bolag och föreningar under studietiden. Detta vill jag genomföra: Efter samtal med nuvarande vice ordförande Erika Forsberg, kandiderar jag till posten då jag vill arbeta mot att förbereda studenter inför arbetslivet och fokusera på att öka vår konkurrenskraft gentemot andra lärosäten. Min ambition är att återinföra studentlicensen av Bloomberg Terminal (med tillhörande workshops), öka kunskapen om GMAT/numeriska prov/frågor som arbetsgivare ställer på intervjuer samt bygga vidare på de relationer vi etablerat med finansiella institutioner inom näringslivet. Det här är mina meriter inom föreningen: Nuvarande projektledare för Finansföreläsningen Har tidigare deltagit i Uppsala Banking Week, Capgemini Consulting Case Academy samt varit buddy för en utbytesstudent. Det här är mina övriga meriter: Styrelseledamot i investmentbolaget Alatus AB. Styrelseledamot i föreningen Fairtrade Uppsala. Aktiv medlem i marknadsföringsgruppen för Fair Trade Shop Globalen. Adjungerad styrelseledamot i städbolaget NOX AB. För ovanstående poster har jag primärt arbetat med affärsutveckling och kommunikationsstrategier

10 Vice Ordförande, Idrottsutskottet (1 post) Namn: Amanda Falck Det här är jag: Jag är en glad 21-årig tjej som är född och uppvuxen i Uppsala och nu går andra terminen på ekonomiprogrammet. Under hela mitt liv har jag idrottat mycket och de flesta av mina lediga vardagskvällar och helgen har tillbringades på fotbollsplaner och innebandyplaner. Fotbolls- och innebandyträningarna har nu delvis bytts ut mot nationernas dansgolv, borgens soffor, eller ekos catwalk. Som infödd Uppsalabo händer det såklart att jag en och annan kväll också intar Birger Jarls dansgolv. Resa är ett av mina störta intressen och innan jag började plugga begav jag mig till Asien och backpackade. Jag är målmedveten och och ger alltid 100 procent i projekt jag tar mig an. Det här vill jag genomföra: Vad är inte en bättre paus i tentaplugget än ett träningspass? Den energi man gör av med under träningspasset får man tillbaka direkt när man återigen sätter sig och pluggar och kan således fokusera på studierna. Jag vill att idrottsutskottet ska vara till för alla, vare sig man är elitidrottare eller nybörjare och jag vill försöka locka fler att komma på de träningspass som finns. De näringslivsrelaterade projekt som finns idag är också självklart viktiga och jag vill fortsätta att utveckla dem. Det här är mina meriter inom föreningen: Projektledare för välkomstveckorna HT14 och är nu också ansvarig för tjejfotbollen. Det här är mina övriga meriter: Jobbar (extremt) lite extra på Coop Forum Boländerna och jobbade innan det på konkurrenten Ica Väst. I övrigt har jag varit ledare för fotbollsskola under flera säsonger och även dömt ungdomsfotboll. Jag var även med i truppen i Upplandslaget, fotboll F-93. Namn: Jesper Karlsson. Det här är jag: 21-åring från Uppsala som valde att fortsätta sina studier i den bästa av studentstäderna. Mitt liv fram till 18 års ålder bestod enbart av sportande och nötande av idrottsfakta. Efter ett år i Nya Zeeland ändrades mina vanor från att träna varje ledig stund till blott dansträning på tisdagar och torsdagar. Min nya favoritsport är mingelmarathon längs catwalken på eko, men självklart finns det stora sportintresset kvar hos mig. Detta vill jag genomföra: Fortsätta arbetet med den stora utvecklingen av utskottet som pågått de senaste terminerna, från något oseriöst till det utskott vi faktiskt har idag. Få in fler nya medlemmar i de veckolöpande aktiviteterna och även se över de idrotter vi har idag och kanske även utöka någon idrott till 2 ggr/vecka. Jag vill även försöka anordna föreläsningar med framgångsrika idrottare som pratar om tex målsättningar, prioriteringar och prestationer som kan hjälpa oss studenter i vardagen och arbetslivet. Skulle även tycka det vore roligt med en idrottstävling mellan alla de olika terminerna eller nollningsleden. Det här är mina meriter inom föreningen: Chefsfadder för Melodifestivalen HT 14. Ansvarig för innebandyträningarna. Medverkat i STIL Det här är mina övriga meriter: Fotbollstränare för Sunnersta P01 i 4 år där jag även arbetade fram en utvecklingsplan för ungdomsfotbollen. Tränare för ett pojklag i Nya Zeealand i 6 månader. Arbetat som säljare för bla Bank Norwegian och Telenor. Tilldelats 2 ledarskapsstipendium för mina insatser som fotbollstränare. Styrelseledamot i idrottsföreningen på min gymnasieskola. Praoat som hemmafru i Kanada och surfat med vithajar i Nya Zeeland. Lagkapten i Brus och Kaker IBK (Korpen div 3A).

11 Vice Ordförande, Internationella utskottet (1 post) Namn: Diana Mosa Det här är jag: Jag heter Diana, är 20 år gammal och kommer från staden som gett er både Kent och Christer Lindarw, det vill säga älskade Eskilstuna. Jag blir lätt rastlös vilket resulterar i att jag alltid har många bollar i luften vare sig det gäller plugget, jobbet eller mitt engagemang inom Uppsalaekonomerna. I nuläget läser jag min andra termin på kandidatprogrammet i ekonomi vid Uppsala Universitet. Efter två terminer i världens bästa stad kan jag lätt konstatera att det bästa är alla sköna människor, hyllan på regniga dagar och såklart nationslivet. Detta vill jag genomföra: Jag vill förbättra och fokusera på de projekt som redan finns i utskottet genom att b.la se över finansieringen utav projekten vilket kan göras med sponsorer. Sedan vill jag utveckla de internationella utskottets möten genom att ta in fler gästföreläsare, skapa alltmer konkreta temamöten och se över upplägget till dessa möten. Det här är mina meriter inom föreningen: För nuvarande är jag projektmedlem i Buddysystem och även i Women s Career Day. Utöver det har jag också varit modellansvarig för STIL 2014 och agerat toastmaster för Strike Your Future. Dessutom kommer jag senare mot terminsslutet att toasta den kommande Julfesten! Det här är mina övriga meriter: Jag har tidigare jobbat ideellt för bland annat Mälarsjukhusets barnavdelning samt för Diakonhuset i Eskilstuna. Under en tid arbetade jag likaså som engelsklärare för Smartstudies men är i nuläget lånehandläggare på GE Money Bank i Stockholm. Jag har även varit nolla i legendariska Madagascar och hängiven ölis till Mello.

12 Vice Ordförande, Marknadsföringsgruppen (1 post) Namn: Stina Hansson Det här är jag: Mitt namn är Stina och jag är en 21-årig tjej från Lund. Efter gymnasiet var jag brutalt trött på matte och fysik och bestämde sig för att lägga naturvetenskapen på hyllan. I stället drog jag till Kalifornien för att plugga Marknadsföring och grotta ner mig i Photoshop vilket såklart var väldigt mycket roligare. Long story short är det anledningen till att jag nu läser min andra termin på Ekonomprogrammet här i Uppsala. Som person är jag ambitiös, kreativ och bra på att organisera och strukturera. Detta vill jag genomföra: Mitt mål som Vice Ordförande i Marknadsföringsgruppen är främst att fortsätta utveckla organet som fortfarande är väldigt nytt och jobba mycket med att, trots omorganiseringen, synas utåt. Dessutom hoppas jag kunna ändra bilden av att Marknadsföringsgruppen kräver mycket förkunskaper utan i stället fokusera på att utveckla fler utbildningstillfällen inom organet. Det här är mina meriter inom föreningen: Marknadsförare för CNN Panel Debate HT14, Halloweenfesten HT14 och Womens Career Day HT14, medlem i MG HT14. Det här är mina övriga meriter: Jag pluggade på college i USA HT13 och har bland annat jobbat som lärarvikarie, administrationsassistent och inom vården.

13 Vice Ordförande, Näringslivsutskottet (1 post) Namn: Lovisa de Verdier Det här är jag: Jag är 20 år gammal och uppvuxen på Sveriges framsida, Göteborg. På gymnasiet läste jag natur men insåg efter ett tag att det inte riktigt var min grej. Jag sökte därför in till ekonomiprogrammet i Uppsala där jag nu läser min tredje termin och kan så här i efterhand säga att det är ett av de bästa beslut jag fattat. När jag inte går på näringslivsmöten eller hänger på borgen så gillar jag att umgås med vänner och träna. Jag gillar när det är ett högt tempo runt omkring mig och som person är jag otroligt målmedveten, utåtriktad och strukturerad. Detta vill jag genomföra: Ett utskott är inte bättre än dess medlemmar och därför vill jag att de som börjar studera ekonomi tidigt får upp ögonen för Uppsalaekonomerna, en del i detta är också att jag vill göra mötena ännu roligare och mer varierande. Jag tycker attnäringslivsutskottets uppgift är att föra samman studenter med framtida potentiella arbetsgivare och även se till att studenterna får upp ögonen för vad man kan arbeta med när man är klar med sin utbildning. Jag skulle därför vilja att näringslivsutskottet hade fler projekt som riktar sig till andra branscher än exempelvis revision och management, det finns så otroligt många arbetsmöjligheter och jag vill att utskottet ska presentera dessa på bästa möjliga sätt. Det här är mina meriter inom föreningen: Förutom att jag är en ständigt återkommande besökare på såväl näringslivmöten som näringslivsevent så har jag varit Chefsfadder för nollelaget Avengers VT14 (och då även VETERAN HT14) jag var också med I projektgruppen och startade upp Women s Career Day VT14 och nu sitter jag med I företagsgruppen för Kontaktdagarna VT15. Det här är mina övriga meriter: Erhållit ett stipendium för utmärkta studieresultat, medarbetare till Anders Wall föreläsningen 2014, var arbetsledare på Mc Donalds parallellt med gymnasiet, arbetar som privatlärare vid sidan av studierna. Namn: Daniel Hartman Det här är jag: Jag är en glad och sprallig Uppsalason på 22 vårar med ett brinnande intresse för mat, träning, företagande och att prata med människor. Sedan jag tog studenten med inriktning företagsekonomi år 2011 tog jag en paus från studierna och jobbade två år. Hösten 2013 spenderade jag vid Santa Monica College i Kalifornien där jag studerade retorik, engelska och ekonomi. Därefter tog jag mitt förnuft tillfånga och sökte kandidatprogrammet i ekonomie vid Uppsala Universitet där jag nu är inne på min andra termin. Det här vill jag genomföra: Min blick har vänt sig mot Näringslivsutskottet. Genom att jobba ytterligare med kvalitetssäkring med våra projekt kan vi identifiera styrkor och svagheter. Jag vill att samtliga parter; projektgrupper, deltagare och företagen ska utvärdera projekten. På detta sett får vi möjligheten att se vilka projekt vi kan förändra/förbättra och kanske till och med byta ut. Vårt mål som förening skall vara att samtliga projekt ska göra både deltagare och företag till lags. Det här är mina meriter inom föreningen: Nolla i Madagaskar VT14 (P.S, vi vann). Projektledare med Sponsoransvar för Välkomstveckorna HT14. Med och arrangerar idrottsutskottets löparträffar. Det här är mina övriga meriter: Ett års heltidsanställd ekonomiassistent på AB Johan Hansson. Ett års heltidsanställd säljare på Feskarn i Saluhallen AB, nuvarande extraanställd på densamma. Fristående utlandstermin vid Santa Monica College hösten Ordinarie ledamot i Statistiska Institutionsstyrelsen. Ordinarie ledamot i Ekonomiska Sektionsrådet vid Uppsala Universitet.

14 Namn: Anna Linde Det här är jag: För 21 år sedan föddes jag, en aktiv liten flicka med smygkärlek till vårt grannland Norge. Vid 16 års ålder flyttade jag hemifrån för att börja på elitidrottsgymnasium. Sedan dess har jag hoppat fallskärm, jobbat med matlagning och rest till så många av världens alla hörn jag hunnit med. Ogillar messmör, egoism och när dansgolvet stänger för tidigt. Gillar dialekter, springa långt och fin choklad (chocoholic). En bra ledare är i mina ögon lyhörd, positiv och driven. Detta vill jag genomföra: Mål 1 fortsätta säkra kvaliteten på de projekt som Näringslivsut skottet är ansvarigt för genom att ha tydligare krav på projektgrupperna. Mål 2 fortsätta arbeta för en förbättrad långsiktighet i kontakten med näringslivet i syfte att minska antalet bortfall. Många företag lägger budget och planering på årsbasis. Mål 3 på lång sikt fortsätta utveckla kontakten med olika typer av potentiella arbetsgivare utöver finansbranschen, t.ex. Telecom. Det här är mina meriter inom föreningen: Projektgruppsmedlem i Women s Career Day Medarbetare på Anders Wall-föreläsningen Deltagare på DATO (Day at the Office) 2014, EY Bootcamp 2014 och KPMG Case Academy Det här är mina övriga meriter: Ordförande i föreningen Hallsbergs Orienteringsgymnasium Butiksansvarig i en choklad- och pralinbutik, Uppsala Volontärarbete i föreningen OK Linné, Uppsala Genomfört Verona Marathon, Italien 2014.

15 Vice Ordförande, Utbildningsutskottet (1 post) Namn: Kira Casén Det här är jag: Jag heter Kira Casén, är 23 år och kommer ursprungligen från Finland. Till Uppsala flyttade jag för tre år sedan och läser nu min andra termin på ekonomprogrammet. Tidigare har jag bott och arbetat i Portugal, ett land som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag är en utåtriktad, företagsam och ambitiös person som ofta befinner mig i stallet eller i bassängen på Centralbadet. Utöver ridning och simning har jag under många år varit aktiv inom volleyboll, dans och friidrott. När jag inte rör på mig eller sitter i Ekonomikum tycker jag om att resa och väldigt ofta är det Portugal som utgör slutdestination. Detta vill jag genomföra: Utöver att bibehålla den goda andan och arbetet inom utskottet vill jag göra det lättare för den studerande att tillgodogöra sig information om dels de olika kurserna samt det övergripande ekonomprogrammet. Fortsättningsvis vill jag skapa fler tillfällen för de studerande att ta del av kunskap utöver den givna kunskapen i skolan. Vid till exempel caselösningstillfällen skapas, hos den studerande, en bredare kunskapsbas som leder till en stabilare grund att stå på när man efter avklarad examen ger sig ut i arbetslivet. Det här är mina meriter inom föreningen: Inga, utöver ett (väldigt) aktivt deltagande i ekonomnollningen HT13. Det här är mina övriga meriter: Jag har arbetat inom flertalet olika branscher, bland annat som receptionist/informationsvärd på kryssningsfartyg och bartender. Jag talar tre språk flytande och ytterligare två behjälpligt. Jag har även arbetat som tränare inom bland annat dans och volleyboll samt skrivit artiklar för lokala tidningar. Jag sitter även i styrelsen för Uppsala hundvänners lokala kennelklubb.

16 Intendent (1 post) Namn: Niklas Thörnvik Det här är jag: Jag är en tjugofem år ung kille från Stockholms norra förorter. I dagsläget läser jag min andra termin på Ekonomiprogramet. Som person är jag glad, livlig och försöker se positivt på allt här i livet. Jag har i mitt liv alltid sysslat med idrotter av olika slag, idag är jag aktiv inom bandy (på is) samt golf. Om jag inte utövar någon idrott tycker jag om att spendera tid med nära och kära. Har alltid tyckt ensamhet är tråkigt, det är nog därför jag trivs så bra med att bo i ett kollektiv med sju andra. Detta vill jag genomföra: Se över arbetsmiljön på borgen samt de rutiner som finns för att upprätthålla ordning. Borgen är alla Uppsalaekonomers hem, för att alla ska trivas och vilja spendera tid där krävs det att allting sköts bra. Jag vill även fortsätta med After School som etablerades under våren. Det här är mina meriter inom föreningen: Nolla i Toy story VT-14, Projektledare för Välkomstveckorna HT14 med ansvar för sponsorer. Det här är mina övriga meriter: Butikssäljare The Phone House. Säljande projektledare Svensk Infrastruktur AB Ordinarie ledamot i statistiska institutionsstyrelsen. Ordinarie ledamot i ekonomiska sektionen vid UU

17 Redaktör, Reversen (1 post) Namn: Erika Balsvik Det här är jag: Erika Balsvik heter jag men kallas oftast för Balle. Jag skulle beskriva mig själv som en positiv, pratglad 20-årig tjej med stamcellerna i Stocksund. Jag tycker om varenda del av studentlivet här i Uppsala. Jag är en gammal hästtjej som har bytt ut stallet mot Borgen och ekonomprogrammet. Jag är nyfiken och modig, gillar utmaningar och att skriva att-göra-listor. Detta vill jag genomföra: Jag vill att Reversen på ett bredare sätt ska spegla det dagliga arbetet inom föreningen. Genom att tilldela Reversen en egen flik på föreningens hemsida ges redaktionen möjlighet att snappa upp och dela de situationer som lätt blir old news när papperstidningen är redo att skickas till tryckeriet. Ett kortare inlägg om helgens Gräddgasque eller en snabbintervju med ordförande som precis avslutat ett styrelsemöte. Jag kommer se till att alla föreningens medlemmar får en bättre insyn i det dagliga, hårda, arbete och de många aktuella projekt som är igång. Det tror jag kommer lyfta Reversen mot en bredare, mer engagerad, målgrupp och fler intresserade läsare. Det här är mina meriter inom föreningen: Chefsfadder VT-14. Anordnade Deloitte Beachvolley turneringen i våras. Näringslivsansvarig i STIL Krönikör i Reversen och är just nu med och startar upp Uppsalaekonomernas sånggrupp. Det här är mina övriga meriter: Säljer skidkläder under helger på Skitotal. Jobbat som skidlärare, seglingsinstruktör och lägerledare. Fått pris i entreprenörskap för ett slutprojekt under gymnasiet. Namn: Max Jonasson Det här är jag: Jag är 23 år och är inne på min tredje termin på Uppsala Universitet. Född i Stockholm men flyttade till Östersund när jag var 8 år. Studerar inom Samhällsvetarprogrammet och tänker ta en kandidatexamen i ekonomi med FEK som huvudämne. Jag är en snäll person som gillar sport, musik, film och är allmänt mediaintresserad. Har alltid varit en sportfantast och elitsatsade på tennis under flera år. Är väldigt tävlingsinriktad som person. I min utbildning är jag extra intresserad av marknadsföring men planerar också att läsa kurser i media, journalistik och språk. Detta vill jag genomföra: Jag vill få ännu fler att läsa Reversen men också försöka få fler Uppsalaekonomer att även skriva för tidningen. Främst vill jag lyckas bevara Reversens fina upplägg och proffsighet framöver, som föregående redaktörer har gjort med bravur. Ambitionen är att fortsätta leverera snygga/läsvärda tidningar och spinna vidare på det framgångsrika konceptet med tema-nummer. Reversen ska vara anpassad efter Uppsalaekonomernas medlemmar, men också marknadsföra föreningen genom den. Det här är mina meriter inom föreningen: Skribent för Reversen under snart två terminer. Skrivit för samtliga nummer sedan jag började läsa ekonomikurser. Det här är mina övriga meriter: Har flera års arbetslivserfarenhet inom flera olika områden. Under universitetstiden har jag arbetat extra på Länsförsäkringar med försäljning och skadereglering. Har även arbetat bl.a. på Deloitte, Swedbank och SvD. Har engagerat mig som fadder för Samhällsvetarnas invigning och är aktiv inom Samhällsvetarnas sponsorgrupp.

18 Namn: Joakim Ytterberg Det här är jag: Mitt namn är Joakim Ytterberg och jag är en glad och social kille. Jag läser min första termin på ekonomiprogrammet. På min fritid gillar jag att träna, läsa och umgås med vänner. Detta vill jag genomföra: Jag vill locka fler personer till att engagera sig i Reversen. Genom aktiv marknadsföring av vad arbete med Reversen innebär och hur givande det är så tror jag att vi kan få fler personer som hjälper till att utveckla och förbättra tidningen. Utöver det vill jag utforska möjligheterna till att få bredare läsar-bas. Jag tycker att Reversen är ett perfekt sätt att representera Uppsalas ekonomiprogram och jag ser potential till att få näringslivet att läsa Reversen för att på så sätt ge alla oss från Uppsalasekonomer fördelar i arbetssökandet. Det här är mina meriter inom föreningen: Organiserade kick-offen för Reversen, finansutskottet och idrottsutskottet. Skribent på Reversen och jag hade en artikel i förra numret samt två i det kommande. Det här är mina övriga meriter: Under sommaren 2012 jobbade jag med ekonomiadministration på Scania och sommaren 2013 var jag assistent på Hammarskiöld & Co. Den här sommaren (2014) arbetade jag med Leverantörreskontra på Scania.

19 Sekreterare (1 post) Namn: Anastasia Altynnikova Det här är jag: Jag går första terminen på ekonomprogrammet och bor i Uppsala. På fritiden håller jag på med många saker och sedan en lång tid tillbaka har jag arbetat med event och service. Jag har alltid varit intresserad av språk och försöker lära mig fler. Detta vill jag genomföra: Som sekreterare skulle jag vilja hjälpa föreningen med att hålla koll på det som sker under mötena och göra det enklare för nya medlemmar att hitta information om pågående projekt och allmän info som gör att de väljer att engagera sig. För mig är det också viktigt att få en inblick i föreningen för att fortsätta engagemanget. Sekreterare är perfekt för att det är lärorikt, men även roligt. Det här är mina meriter inom föreningen: Tillsammans med tre andra sitter jag i projektgruppen för julfesten för uppsalaekonomerna. I projektet ansvarar jag bland annat för inbetalningarna och medlemslistorna. Efter en mycket lyckad nollning känner jag dessutom att jag inte fått nog och har därför sökt till fadder inför nästa termin. Det här är mina övriga meriter: På fritiden är jag aktiv inom Flygvapenfrivilliga där jag är ledarskapselev och får leda mindre trupper, hålla lektioner, och samtidigt utföra militär verksamhet. Ledarskapseleven har ansvar för de yngre eleverna på kursen och ska förmedla befälens order till gruppen, så att uppgifter alltid blir lösta på rätt sätt. En stor del av min tid går även åt till politik och engagemang inom Moderata ungdomsförbundet. Jag har flertalet styrelse-, nämnduppdrag och har praktiserat i riksdagen. Namn: Daniel Gustavsson Det här är jag: 23 år gammalt energiknippe med rötter i Skåne och Lund. Har jobbat i Oslo och rest jorden runt innan jag hamnade i Uppsala och på ekonomiprogrammet där jag för närvarande läser FEK B och min fjärde termin. I övrigt är jag en stor fotbollsentusiast och har under mina tonår spelat i ett av världens bästa Battlefield2- lag. Detta vill jag genomföra: På sekreterarposten vill jag fortsätta Jennifers noggranna arbete i att protokollföra styrelsemöten, UG-möten och stämma. Jag vill också fortsätta se till att protokollen blir tillgängliga för våra medlemmar genom digitala kanaler. Som sekreterare sitter du också med i styrelseutredningar och där skulle jag gärna arbeta vidare med och undersöka hur föreningens företagskontakter och relationer ser ut och hur organisationsförändringar kan göras för att ge möjligheter för tillväxt. I tillägg vill jag ge input och delta i arbetet med att omforma föreningens grafiska profil och dess digitala marknadsföringskanaler. Det här är mina meriter inom föreningen: Ordförande Näringslivsutskottet. Även gjort projekt som Uppsala Case Academy, Arlaföreläsning, Medlemsdagen. Det här är mina övriga meriter: Vice butiskchef ICA Norge. Studentrepresentant i Företagsekonomiska instutionsstyrelsen.

20 Vice Skattmästare, (1 post) Namn: Emelie Olds Det här är jag: Jag är en 23 årig glad och driven ekonomistudent som för närvarande är på min fjärde termin och stortrivs med företagsekonomin. Utöver studierna tycker jag om at hålla mig aktiv socialt och genom olika projekt och utmaningar. Det här vill jag genomföra: Det jag vill bidra med till denna post är att genom erfarenhet från studier och tidigare jobb hjälpa att förbättra och fortsätta utveckla arbetet inom skatt för att främja föreningen. Jag önskar att om möjligt kunna effektivisera arbetet för att på så vis göra det lättare och ännu roligare för kommande sökande att ta över. Det här är mina meriter inom föreningen: Inom Uppsalaekonomerna har jag varit projektledare för Arla Lunchföreläsning, medarbetare i Best in Business samt Kontaktdagarna och buddy åt en utbytesstudent. Det här är mina övriga meriter: De mest relevanta erfarenheterna jag erhållit de senaste åren har varit som ekonomi- och redovisningsassistent samt kassör och löneadministratör.

Årsredovisning 2013/2014 9 Fastställande av Årsredovisning 2013/2014 10 Beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen verksamhetsåret 2013/2014

Årsredovisning 2013/2014 9 Fastställande av Årsredovisning 2013/2014 10 Beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen verksamhetsåret 2013/2014 Kallelse till vårstämma Härmed kallas medlemmar i Föreningen Uppsalaekonomerna till ordinarie föreningsstämma. Tid: Kallelse till höststämma Härmed kallas medlemmar i Föreningen Uppsalaekonomerna till

Läs mer

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy.

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy. Styrelseledamöter Styrelseledamöterna är en del av föreningens styrelse och fyra till antalet. De medverkar på styrelsemöten varannan vecka under terminerna. Inför dessa möten rapporterar de om hur arbetet

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 Näringslivsutskottet Näringslivsutskottet (NU) verkar som en länk mellan Föreningen Ekonomernas medlemmar och näringslivet. Genom projekt och event skapar utskottet en bra kontakt

Läs mer

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande:

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Nomineringar 2015 Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Ordförande: Gustaf Palmér Vice Ordförande: Karin Rehnberg Kassör: Oscar Lindquist

Läs mer

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott!

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Vill du vara med och engagera dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? engagerar hundratals medlemmar som alla brinner för personalfrågor

Läs mer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer Ordförande Sofia Carlsbrand: Jag heter Sofia Carlsbrand, går mitt tredje år på programmet och pluggar just

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG Postbeskrivningar KASSÖR Du kommer vara projektledarens högra hand genom att ständigt ha en uppdaterad bild av det ekonomiska läget tillgängligt för att möjliggöra snabba beslut. Du arbetar strukturerat

Läs mer

Vice- /Ordförande. Valberedningen har valt att till posten som Vice/Ordförande 2016/2017 nominera Herman Svensk.

Vice- /Ordförande. Valberedningen har valt att till posten som Vice/Ordförande 2016/2017 nominera Herman Svensk. Vice- /Ordförande har valt att till posten som Vice/Ordförande 2016/2017 nominera Herman Svensk. Herman läser just nu sitt första år på Industriell Ekonomi. Han är en lugn, ambitiös och driftig person

Läs mer

Stämmotexter Uppsalaekonomernas extrastämma#1 2017

Stämmotexter Uppsalaekonomernas extrastämma#1 2017 Stämmotexter Uppsalaekonomernas extrastämma#1 2017 10 maj, 09:00 i H1, Ekonomikum Vice ordförande med näringslivsansvar (1 post) Namn: Aras Amin Det här är jag: Jag är 22 år och kommer från Västerås. För

Läs mer

Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott!

Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott! Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott! Vill Du vara med och engagera Dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? Personalvetare i Lund engagerar

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Valberedd 2015 Din guide till valet!

Valberedd 2015 Din guide till valet! Valberedd 2015 Din guide till valet! 1 Valberedd 2015 Din guide till valet! Vad är valet? På måndag 23/11 kommer vi att rösta om vilka som ska sitta i förbundsstyrelsen år 2016! Vi i valberedningen har

Läs mer

K A L L E L S E T I L L H Ö S T S T Ä M M A

K A L L E L S E T I L L H Ö S T S T Ä M M A K A L L E L S E T I L L H Ö S T S T Ä M M A Härmed kallas medlemmar i Föreningen Uppsalaekonomerna till ordinarie föreningsstämma. Tid: Måndag den 30 november 2015 kl. 16:00 Plats: Hörsal 4, Ekonomikum

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie är 21 år och sitter som ordförande i DUS Värmland för året 2012. Hon har varit aktiv i DUS sedan 2007 där hon tidigare suttit

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 BAKGRUND Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala under 2015-2016.

Läs mer

Valberedningen för 2015/2016 tillsattes under Sommar-SM 2015 efter fri nominering. Valberedningen består detta verksamhetsår av:

Valberedningen för 2015/2016 tillsattes under Sommar-SM 2015 efter fri nominering. Valberedningen består detta verksamhetsår av: VALHANDLINGAR Sammansättning för 2015/2016 tillsattes under Sommar-SM 2015 efter fri nominering. består detta verksamhetsår av: Christoffer Bator, P13 Johanna Dolk, P11 Erik Hedin, M13 Gustav Johansson,

Läs mer

Postbeskrivningar inför SM-1

Postbeskrivningar inför SM-1 Postbeskrivningar inför SM-1 Innehåll Styrelsen... 2 Ettans representant... 2 Klubbmästare... 3 Andra förtroendevalda... 3 Vice SNO... 3 Sektionslokalsansvarig... 4 Valberedning... 4 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: 802439-0711 2015-09-16, 18.00 H432, Ekonomikum Närvarande: Axel Göras Sofia De Waal Viktor Fornander Carl Hofverberg

Läs mer

Protokoll Juriduska föreningen

Protokoll Juriduska föreningen Juriduska föreningen Årsstämma 2013 Juridiska Föreningen Årsstämma 2013 Datum: 6/12 2013 Tid: 16:30 Plats: A210 Kallade: Juridiska föreningens medlemmar. Bilaga Föredragare Formalia 1. Mötets öppnande

Läs mer

Utbildningsföreningen EKEN. Årsmöte

Utbildningsföreningen EKEN. Årsmöte Agenda Formalia 1 Mötets öppnande 2 Val av mötesordförande 3 Val av sekreterare 4 Val av justeringspersoner tillika rösträknare 5 Behörighetsutlysande 6 Beslutsmässighet 7 Fastställande av dagordning Ärenden

Läs mer

SÖFREs Befattningsbeskrivningar

SÖFREs Befattningsbeskrivningar SÖFREs Befattningsbeskrivningar 1 (15) Innehåll Föreningens revisor... 3 Styrelsen... 4 Ordförande... 5 Vice ordförande... 6 Skattmästare... 7 Sekreterare... 8 E-day projektledare... 9 Sociala utskottet...

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF 1 Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till höstens arbetsgrupper i världens bästa förening! FUF-bladet Seminariegruppen Biståndsdebatten.se Projektgruppen FUF-nätverket Vem kan söka till

Läs mer

Information om förtroendeuppdrag 2017

Information om förtroendeuppdrag 2017 Information om förtroendeuppdrag 2017 Såhär års börjar proceduren att välja folk till de olika förtroendeuppdragen inom Fältbiologerna. I det här dokumentet fnns all information som du behöver för att

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning skapar möjligheter för studenter att engagera sig inom diverse projekt, internt för aktiva samt externt för medlemmar, och bidrar till personlig utveckling genom

Läs mer

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv?

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv? Vårterminen 2013 tyckte läkarstudenterna såhär om sitt studentliv! Sammanlagt svarade 175 studenter på enkäten för oss i Medicinska Föreningen är era svar otroligt värdefulla. Tack för er hjälp nu ska

Läs mer

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö Verksamhetsberättelse 2014 Utrikespolitiska Föreningen, Växjö 1 Sammanfattning av 2014 2014 har varit ett intressant och framgångsrikt år för Utrikespolitiska Föreningen, Växjö. Ny styrelse valdes in i

Läs mer

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Vice Ordförande Oskar Giescke... 2 Vice Ordförande, Kommunikationsansvarig Helena Falk... 2 Ordförande Konstwerket Martin Gutsch... 3 Ordförande Jämlikhetsnämnden Elin

Läs mer

Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2014/2015

Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2014/2015 Sida 1 av 5 Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2014/2015 1. Organisation UPS viktigaste mål under det kommande verksamhetsåret är att öka sammanhållningen i föreningen. Det kommer ske genom att arbeta aktivt

Läs mer

Mentorskapsprogram 2013/2014. i samarbete med

Mentorskapsprogram 2013/2014. i samarbete med Mentorskapsprogram 2013/2014 i samarbete med REDIRE - att återvända och avkastning Mentor - handledare och förebild med uppdrag att vägleda en yngre person i dennes personliga och professionella utveckling

Läs mer

Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015

Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015 Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015 Intäkter: Sektionstillskott 25000 Företagskontakt 15000 Försäljning 10000 Utgifter: UBSmedel - 4000 Medlemsaktiviteter - 13000 Nolleperioden - 10000 Sektionsaktiva

Läs mer

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR BEFATTNINGBESKRIVNINGAR Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) 2014 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 2 2. STYRELSEN... 3 3. ORDFÖRANDE... 4 4. VICE ORDFÖRANDE... 5 5. SKATTMÄSTARE... 6 6. SEKRETERARE...

Läs mer

Personligt varumärke. Jag vill till toppen, hur ska jag nå dit?

Personligt varumärke. Jag vill till toppen, hur ska jag nå dit? Personligt varumärke Jag vill till toppen, hur ska jag nå dit? CV Korrekturläs! Framhäv dina kunskaper och din kompetens, men utan att skryta Ta med relevant erfarenhet för jobbet du söker Var ödmjuk Använd

Läs mer

BESKRIVNINGAR AV FÖRTROENDEPOSTER

BESKRIVNINGAR AV FÖRTROENDEPOSTER 1 BESKRIVNINGAR AV FÖRTROENDEPOSTER Det åligger alla förtroendevalda att; Vara engagerad i de frågor som föreningen driver Följa föreningens policys Vid förtroendeperiodens slut lämna in en verksamhetsberättelse

Läs mer

Valberedningens arbete under året

Valberedningens arbete under året Valberedningens arbete under året Här är valberedningens förslag till Riksårsmötet 2016. Valberedningen har till uppgift att ta fram kandidater, intervjua och lägga förslag på personer som årsmötet väljer.

Läs mer

Vad har du för övrig erfarenhet? Mina tidigare arbetslivserfarenheter utanför nationen består av arbete inom storkök samt som brevbärare åt Posten.

Vad har du för övrig erfarenhet? Mina tidigare arbetslivserfarenheter utanför nationen består av arbete inom storkök samt som brevbärare åt Posten. Kandidat till klubbchef vt 2013 Sofie Mähler Jag heter Sofie Mähler och läser Civilingenjör Teknisk Fysik, andra året. Kommer ifrån Näsåker i Ångermanland och flyttade jag till Uppsala hösten 2011. Jag

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Innehåll: Vice SNO... 2 Vice NLG... 2 Den som säljer grejer (DSSG)... 3 Sektionslokalsansvarig... 3 Valberedning... 3 Boll-Kalle... 3 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Stämmotexter Uppsalaekonomernas Vårstämma 2014

Stämmotexter Uppsalaekonomernas Vårstämma 2014 Stämmotexter Uppsalaekonomernas Vårstämma 2014 Ordförande Namn: Sofia (Fia) Björklöv Det här är jag: Jag är 23 år gammal, kommer ursprungligen från Stockholm och läser termin 4 på Ekonomiprogrammet här

Läs mer

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet.

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet. Stormöte, PROTOKOLL Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: torsdag 11 december 2014 kl. 17.00 Plats: Hollywood, Kårhuset Ärenden: 1. Mötet öppnas 2. Val av mötessekreterare: Louise Lyckvik väljs

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Nomineringar. för verksamhetsåret ) Ordförande. 2) Vice ordförande

Nomineringar. för verksamhetsåret ) Ordförande. 2) Vice ordförande Nomineringar för verksamhetsåret 2016 Feministiska Juriststudenter Meddelande från valberedningen: Valberedningen har valt att nominera alla sökanden, som inte varit direkt olämpliga, till de poster som

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF 1 Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till vårens arbetsgrupper - i världens bästa förening! Våren 2011 Filmgruppen FUF-bladet Biståndsdebatten Seminariegruppen Projektgruppen Vem kan söka

Läs mer

Kräftriket Hus 8c 08-674 71 44 www.fest.se uu@fest.se Roslagsvägen 101 114 19 Stockholm

Kräftriket Hus 8c 08-674 71 44 www.fest.se uu@fest.se Roslagsvägen 101 114 19 Stockholm Inledning Detta är en sammanställning av Speak-up day vårterminen 2012. Speak-up day arrangerades av Föreningen Ekonomernas Utbildningsutskott för första gången på Företagsekonomiska institutionen vid

Läs mer

Stadgar för Uppsala Peace and Development Students Association Antagna vid föreningens årsmöte 7/10/2014

Stadgar för Uppsala Peace and Development Students Association Antagna vid föreningens årsmöte 7/10/2014 Stadgar för Uppsala Peace and Development Students Association Antagna vid föreningens årsmöte 7/10/2014 1 Föreningens namn Uppsala Peace and Development Students Association 2 Föreningens säte Föreningens

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Projektgruppsområden:

Projektgruppsområden: Sök Projektgruppen Chalmers Studentkårs Arbetsmarknadsdagar, CHARM, är Nordens ledande arbetsmarknadsdagar som arrangeras på Chalmers i februari varje år. Till CHARM kommer över 160 företag från många

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2014-01- 22, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Elin Wennerström, TM14 Sekreterare: Julia Skäremo, TM15 Övriga närvarande:

Läs mer

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15.

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15. Protokoll SSTSS Vårmöte. Tid: onsdagen den 15 maj, kl. 17.15 Plats: Häggsalen, Ångströmslaboratoriet Bilagor: A. Föredragningslista B. Närvarolista C. Proposition Utredning av möjligheten starta upp STS-mentorskapsprogram

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

Förslag på styrelse 2016

Förslag på styrelse 2016 Förslag på styrelse 2016 Ordförande Yusra Imsheiel Yusra läser pol kand-programmet och siktar på en ekonomikandidat i juni 2016. Hon har tidigare varit engagerad i Tamams läxhjälp och eftermiddagsverksamhet,

Läs mer

KARLEKONS STADGAR. Kapitel 1. Sammansättning och ändamål

KARLEKONS STADGAR. Kapitel 1. Sammansättning och ändamål KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Presenteras i samarbete med

Presenteras i samarbete med Mentorskapsprogram 2012/2013 Presenteras i samarbete med Ekonomernas Karriärcenter & School of Business Alumni Association Företagsekonomiska institutionen, Stockholms universitet 2 REDIRE, att återvända

Läs mer

Äskning till Tbi-sektionens 20års jubileum

Äskning till Tbi-sektionens 20års jubileum Äskning till Tbi-sektionens 20års jubileum Enligt Tbi-sektionens reglemente punkt 3.1.3 står det följande: Sektionsstyrelsen förvaltar ett jubileumssparande å medlemmarnas räkning på sektionens konton.

Läs mer

Ultuna Studentkårs MENTORS PROGRAM. Vill du bli mentor eller adept?

Ultuna Studentkårs MENTORS PROGRAM. Vill du bli mentor eller adept? Ultuna Studentkårs MENTORS PROGRAM Vill du bli mentor eller adept? Ultuna Studentkårs Mentorsprogram En ökad kontakt med näringslivet är något som efterfrågas av studenter från alla utbildningsprogram

Läs mer

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 02. Protokoll fört vid. 2016-02-11 Kl 12.15 Plats: 21A344 Hus 21, Karlstads universitet

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 02. Protokoll fört vid. 2016-02-11 Kl 12.15 Plats: 21A344 Hus 21, Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 02 2016-02-11 Kl 12.15 Plats: 21A344 Hus 21, Karlstads universitet IDIOT Intresseföreningen för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1 Öppnande

Läs mer

Andrea Claeson. RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: Meriter (så här långt): Kort presentation av mig själv:

Andrea Claeson. RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: Meriter (så här långt): Kort presentation av mig själv: Andrea Claeson 23 juni 1998 Sunderby SK Back Spelförståelse, försvarsspel och kondition Det jag vill/behöver utveckla mest just nu är min teknik och då främst mitt skott. 2 SDF-SM F15 med Norrbotten 2013

Läs mer

Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2016

Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2016 Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2016 25 april, kl. 16.00 i H4, Ekonomikum Ordförande (1 post) Namn: Gustav Svensson Det här är jag: En orädd och ganska rolig tjugoåring med rötterna i huvudstaden

Läs mer

ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen

ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen WTÖALA K O M M U N S T Y R E L S E ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen 1. Varför startade ni projektet och vad ville ni åstadkomma? Ronjabollen startades för att vi på TRIS såg och ser än idag

Läs mer

Konstituerande Fullmäktige 2014

Konstituerande Fullmäktige 2014 Konstituerande Fullmäktige 2014 Datum: 2014-04-24 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd och närvaro 3. Laga förfall 4. Val av två justerare tillika rösträknare 5. Fastställande av mötets behöriga

Läs mer

Propositionangående antagande av nya stadgar

Propositionangående antagande av nya stadgar Propositionangående antagande av nya stadgar Bakgrund: Styrelsen har under året som gått vid ett flertal tillfällen rådfrågat stadgarna i olika situationer. Ibland har stadgarna varit till hjälp, men många

Läs mer

Postbeskrivningar inför Val-SM

Postbeskrivningar inför Val-SM Postbeskrivningar inför Val-SM Innehåll Styrelsen... 2 Ordförande... 2 Vice ordförande... 3 Sekreterare... 4 Programansvarig student (PAS)... 4 Studienämndens Ordförande (SNO)... 4 Näringslivsgruppens

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Skattmästare Anton Sahlén Ordförande för sociala

Läs mer

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång.

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Våra värderingar Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Vi vill att de ska fortsätta se oss som sin framtida arbetsgivare. Vi vill också att vårt varumärke ska locka

Läs mer

Ultuna Studentkårs MENTORS PROGRAM

Ultuna Studentkårs MENTORS PROGRAM Ultuna Studentkårs MENTORS PROGRAM Vill du bli mentor eller adept? Ultuna Studentkårs Mentorsprogram En ökad kontakt med näringslivet är något som efterfrågas av studenter från alla utbildningsprogram

Läs mer

Utvärdering av gruppledarutbildning, ACT Att hantera stress och främja hälsa VT 2013

Utvärdering av gruppledarutbildning, ACT Att hantera stress och främja hälsa VT 2013 Utvärdering av gruppledarutbildning, ACT Att hantera stress och främja hälsa VT 2013 Här kommer en sammanfattning av utvärderingar från de som gick gruppledarutbildningen under våren 2013. Deltagarnas

Läs mer

RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: 6 februari 1996. Moderklubb: Holmsund City IBC. Nuvarande klubb: RIG Umeå IBF

RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: 6 februari 1996. Moderklubb: Holmsund City IBC. Nuvarande klubb: RIG Umeå IBF Sara Bjurback 6 februari 1996 Holmsund City IBC Lugn, träningsvillig och bra spelförståelse. Min fysik (främst styrka) och min innebandyteknik. Back SDF-SM brons med Västerbotten f15 (2012); JSM brons

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 ! Verksamhetsplan 2015-2016 Verksamhetsplan Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 Bakgrund Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala

Läs mer

Praktikrapport. Sofia Larsson MKVA12, HT12

Praktikrapport. Sofia Larsson MKVA12, HT12 Praktikrapport Facetime Media är en byrå belägen i Lund som hjälper företag att marknadsföra sig via sociala medier. I nuläget är det främst Facebook som är aktuellt men tanken är att företaget i framtiden

Läs mer

Hej arbetsterapeuter!

Hej arbetsterapeuter! Hej arbetsterapeuter! Årets första månader har flugit förbi och våren är här. Styrelsen har genomfört årsmötet som hölls den 7 mars där Anette Hjälmefjord bjöds in för att prata om sina erfarenheter kring

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

2014-11- 12. Höstmöte 2014. Tid: 2014-11- 12 klockan 17:30-21:00 Plats: A1

2014-11- 12. Höstmöte 2014. Tid: 2014-11- 12 klockan 17:30-21:00 Plats: A1 Höstmöte 2014 Tid: klockan 17:30-21:00 Plats: A1 Dagordning 1. Mötets öppnande. 2. Val av mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare samt två justerare, tillika rösträknare vid votering. 4. Upprättande

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF 1 Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till höstens arbetsgrupper i världens bästa förening! Filmgruppen FUF-bladet Studentpanelen Biståndsdebatten.se NY! Projektgruppen NY! Vem kan söka

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö Riksmöte 2010 19-21 november - Nässjö Varför du borde delta: - Du får makt på årets största och viktigaste möte inom spelhobbyn. - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen

Läs mer

Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015 Intäkter: Sektionstillskott 25000 Företagskontakt 15000 Försäljning 10000 Utgifter: UBSmedel - 4000 Medlemsaktiviteter - 13000 Nolleperioden - 10000 Sektionsaktiva

Läs mer

STADGA KALMAR ESS Antagen av årsmötet den 11 januari 2011 samt av extra föreningsstämman den 10 februari 2011 1

STADGA KALMAR ESS Antagen av årsmötet den 11 januari 2011 samt av extra föreningsstämman den 10 februari 2011 1 STADGA KALMAR ESS Antagen av årsmötet den 11 januari 2011 samt av extra föreningsstämman den 10 februari 2011 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING KAPITEL 1. ALLMÄNT... 4 1.1 Namn... 4 1.2 Ändamål och syfte... 4 KAPITEL

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-09-20, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder!

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! Möt världen. Bli utbytesstudent med AFS. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! AFS ger dig möjligheten att lära känna dig själv samtidigt som du får vänner från hela världen. Som utbytesstudent

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö Sektionen Sektionen börjar nu gå mot sin slutfas av växande, och programmet kommer under verksamhetsåret examinera sina första studenter. Det kommer

Läs mer

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Resultat Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Fråga 1 Mycket inspirerande (6) till mycket tråkigt (1) att arbeta med etologisidan Uppfattas som mycket inspirerande eller inspirerande

Läs mer

Ekonomiprogrammet. Efter programmet

Ekonomiprogrammet. Efter programmet Ekonomiprogrammet EK Ekonomiprogrammet är ett program som vänder sig till dig som är intresserad av att få kunskaper i ekonomi, samhällsekonomi, entreprenörskap och juridik. Här får du en bred och attraktiv

Läs mer

Uppstart. Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet. 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet

Uppstart. Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet. 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet Uppstart Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet VÄLKOMMEN INNEHÅLL Hej! Hej! Välkommen till oss rättsvetar- och juriststudenter

Läs mer

Vässa ditt CV inför Högvarv och ha bra frågor till arbetsgivarna!

Vässa ditt CV inför Högvarv och ha bra frågor till arbetsgivarna! Vässa ditt CV inför Högvarv och ha bra frågor till arbetsgivarna! CV Namn Adress Tfn bostad: Mobil: E-Mail: XXXXXXXX@com KARRIÄRMÅL Kort presentation som visar din AMBITION.VAD du VILL göra och VAD du

Läs mer

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning!

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Fotograf Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Du ska vara intresserad av fotografi och ha egen kamera. Utbildning:

Läs mer

att verka för Karlstad universitets ekonomiutbildnings kvalitet att väcka intresse och debatt kring ekonomisk utbildning och forskning

att verka för Karlstad universitets ekonomiutbildnings kvalitet att väcka intresse och debatt kring ekonomisk utbildning och forskning KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet Grattis till att du har blivit antagen till Campus i Helsingborg! Det som du och alla andra nyintagna studenter väntar framför er är flera otroligt roliga, spännande och intressanta terminer som kommer

Läs mer

P-riks söker Ledamot med marknadsföringsansvar till styrelsen 2015!

P-riks söker Ledamot med marknadsföringsansvar till styrelsen 2015! P-riks söker Ledamot med marknadsföringsansvar till styrelsen 2015! Vi i valberedningen utlyser styrelseposten på nytt, till Personalvetarstuderandes Riksförbund verksamhetsår 2015! P-riks styrelse är

Läs mer

Promemoria om kompletterande handlingar

Promemoria om kompletterande handlingar PM Bilaga fumf13-7.5a Umeå, 2014-04-28 Promemoria om kompletterande handlingar De kompletterande handlingarna till FUM 7 2013/2014 utgörs av Bilaga fumf13-7.5a, denna PM Bilaga fumm13-7.3b, Meddelandebilaga

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet. Det kan ha varit ett LAN, ett musikarrangemang, en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske skött ett

Läs mer

Medlemmar är de som är valda till styrelsen. Föreningen har ingen medlemsavgift.

Medlemmar är de som är valda till styrelsen. Föreningen har ingen medlemsavgift. Kapitel I: Allmänna stadgan Föreningens syfte är att främja studiemiljön och det sociala livet för studenter antagna till programmet teknisk fysik vid Uppsala universitet (hädanefter F student). Medlemmar

Läs mer

Stämmotexter, Vårstämma 2013

Stämmotexter, Vårstämma 2013 Stämmotexter, Vårstämma 2013 Styrelseledamöter (4 poster) Namn: Erik Brorson Det här är jag: Jag heter Erik Brorson, är född i Göteborg och sitter just nu som tidningen Reversens chefredaktör. Jag läser

Läs mer