Stämmotexter Uppsalaekonomernas extrastämma#1 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Stämmotexter Uppsalaekonomernas extrastämma#1 2017"

Transkript

1 Stämmotexter Uppsalaekonomernas extrastämma# maj, 09:00 i H1, Ekonomikum

2 Vice ordförande med näringslivsansvar (1 post) Namn: Aras Amin Det här är jag: Jag är 22 år och kommer från Västerås. För närvarande studerar jag min fjärde termin på ekonomprogrammet. Utöver att engagera mig inom Uppsalaekonomerna tycker jag om att plugga och lära mig nya saker. Jag är dessutom en klassisk fotbollsnörd som gärna spenderar helgerna att titta på fotboll med vänner. Detta vill jag genomföra: Som vice ordförande med näringslivsansvar med primärt ansvar över näringslivsgruppen(nlg) vill jag jobba för ökat samarbete med framförallt utskotten inom framtidsbenet. Jag tror på NLG som organ i den form som det ser ut just nu i föreningen. Min huvudsakliga uppgift kommer bli att belysa hur Uppsalaekonomernas process gällande företagskontakt ser ut och tydliggöra vilka möjligheter till synergier som finns att uppnå. Som arvoderad ordföranderist vill jag vara ett stöd för föreningens medlemmar och framförallt de förtroendevalda. Föreningen växer så det knakar vilket är fantastiskt men det innebär också ökad arbetsbelastning för alla engagerade. Genom att få arbeta för föreningen på heltid kan jag lyssna, ta in, och se till att alla faktiskt mår bra. I dagsläget förs det diskussioner i föreningen gällande antal projekt och arbetsuppgifter i hopp om att i framtiden minska arbetsbelastningen. Detta är något jag tycker är bra, dock skulle jag också vilja investera tid och resurser i medlemmarnas humankapital för att vi ska bli bättre på att hantera många bollar i luften och stress. Många av oss har liten erfarenhet från arbetslivet sen tidigare och engagemang inom Uppsalaekonomerna blir därför första gången man får hantera dessa frågor på riktigt. Föreningen gynnas av att de aktiva har en bra grund att stå på i dessa frågor. Om inte medlemmarna mår bra, mår inte föreningen bra. Slutligen tror jag att jag kan bidra med ett nyttigt perspektiv i strategiska frågor i föreningen. Mångfald och jämställdhet är två viktiga frågor för mig som är vitala för varje modern organisation idag. För att vi ska kunna vara den självklara studentföreningen för alla ekonomistudenter måste Uppsalaekonomerna jobba för att de aktiva inom föreningen är en representativ population sett till de som studerar på Ekonomikum. Detta är extremt viktigt av flertalet anledningar, inte minst inför kårvalet Vice- och ordförande för näringslivsutskottet HT16-VT17 Medarbetare Kontaktdagarna VT17 Coach P3-turneringen. För UE:s herrar och damer HT16 Skribent i Reversen HT16 Projektledare Best in Business VT16 Projektledare Teamdagen VT16 Medarbetare Kontaktdagarna VT16 Projektmedlem Uppsala Business Days HT15 Skribent i Reversen HT15 Det här är mina övriga meriter: Controller Assistant på ABB Substations i Västerås under ett år innan jag flyttade till Uppsala.

3 Vice ordförande med utbildningsansvar (1 post) Namn: Simon Billinger Det här är jag: Jag är en 23åring född och uppvuxen i Stockholms finare delar Södermalm. Efter en gymnasietid som innefattade ett år i Paris började jag läsa på ekonomprogrammet här i Uppsala direkt och har sedan min termin som recce HT13 hunnit skriva min c-uppsats i nationalekonomi och ta ett utbytesår i USA. Delvis till följd av utbytesåret förankrades mitt USA-intresse och om du vill snacka amerikansk politik eller senaste NFL-omgången, then I am your guy. Annars står löpning och rödvin högt upp på intresselistan. Men genom alla terminer och äventyr är den gemensamma nämnaren Uppsalaekonomerna, och ju mer engagerad jag blivit desto mer har jag velat göra, om det så handlat om att spexa på gasquer, skriva artiklar eller bara hänga på Borgen. Detta vill jag genomföra: Det första målet är naturligtvis att samtliga FEK- och NEKstudenter ska veta om att det är vi som är kår för deras respektive institutioner, och att de ska känna sig bekväma att komma till oss med frågor och åsikter kring deras studier. Utöver detta vill jag framförallt fortsätta det arbetet som redan påbörjats med att göra föreningen mer attraktiv för studenter utanför den företagsekonomiska institutionen i syfte att se till att i kårvalet 2019 kan vi behålla vår kårstatus för våra nuvarande institutioner samt förhoppningsvis utöka den med minst en institution till. Detta genom att arbeta för fler evenemang som liknar de vi redan har men som riktar sig mot i första hand NEK- och statistikstudenter. Jag skulle även vilja arbeta med näringslivsdelen av föreningen för att se till att en eventuell utökning av föreningens antal event inte leder till att vi får för många, kanske genom att se över möjligheten att slå ihop vissa evenemang. På ett icke-utbildningsrelaterat plan skulle jag även vilja se över hur vi arbetar i föreningen med kontinuerlig feedback, vilket är något som börjat användas allt mer men utan vad jag vet att det har skett någon medveten koordination, och jag skulle vilja se till att det finns ett utarbetat material kring vilken (om någon) typ av feedback som passar till vilket utskott eller projekt. Skribent i Reversen sedan HT13, fadder VT14, projektmedlem för Gräddqasquen HT14, medlem i det inofficiella humorutskottet, loungevärd KD15, vinnare av Terminens Reversen-artikel HT15 och för närvarande chefredaktör för Reversen. Medlem i styrelseutredningen rörande minskningen av Reversens upplaga och skapare av Reversens releasemingel. Det här är mina övriga meriter: Kandidatexamen i Nationalekonomi HT16, kundhandläggare på Riksgälden sedan maj Vann pris för Terminens Allvar under Tidningsgalan HT16 för en artikel i Reversen.

4 Styrelseledamot (2 poster) Namn: Harald Larsson Forssén Det här är jag: Glad och skojfrisk kille på 22 vårar från Stockholm som just nu går min fjärde termin på Uppsala Universitets ekonomiprogram. Trivs som en lax i en fors och har efter snart 2 år nästan anpassat mig till studentlivet och den budget som kommer därtill. Älskar sport, komedi, uppmärksamhet och har under min tid här i Uppsala även kommit att börja gilla föreningen Uppsalaekonomerna. Har haft 2 katter varav en lever idag, har i skrivande stund en bror som heter Tore och ogillar slarvigt skalade morötter. Detta vill jag genomföra: Jag söker idag en styrelseledamotspost med en mandatperiod som enbart sträcker sig över en termin. Jag tror därför det är viktigt att inse begränsningarna i posten och trots att det finns många saker jag vill genomföra väljer jag därför att fokusera på två, välmående i föreningen samt att bibehålla en god balans mellan förening och kår. Välmående i föreningen: Idag ser vi tyvärr på många håll i föreningen fall där individer på förtroendeposter eller i projektgrupper känner sig stressade, utarbetade eller i värsta fall utbrända. Att vara engagerad i Uppsalaekonomerna ska aldrig behöva leda till detta och därför anser jag att denna fråga kommer behöva prioriteras högt den kommande terminen. Bakgrunden till stressen är ofta en hög arbetsbörda och därför är det viktigt att fortsätta och vidareutveckla arbetet med att utreda organisationsstrukturen i föreningen. En god balans mellan förening och kår: Efter mer än ett år som kår fortsätter vi ständigt att utvecklas och anpassa oss. Detta är ingen process som kommer upphöra utan arbetet med att dels fortsätta anpassa oss och dels förbereda oss inför kommande kåransökan kommer bli ett naturligt fokus för styrelsen samt föreningen de kommande åren. Då är det viktigt att alltjämt ha våra två övriga ben, fritid och framtid i åtanke. Uppsalaekonomerna ska vara det självklara valet att vända sig till när man har en fråga om sin utbildning men det ska samtidigt inte vara ett mindre självklart val när det kommer till att knyta en företagskontakt, eller få en plats i ett fotbollslag. Coach/Spelande manager i Uppsalaekonomernas herrfotbollslag Valberedningsledamot En del av Kontaktdagarna 2017:s företagsgrupp Fadder VT16 för Team Fly och vinnare av reccepokalen. Recce HT15 Det här är mina övriga meriter: Jobbade innan Uppsala på en låneförmedlare i Stockholm där jag bl.a. jobbade med rekrytering och basade över en grupp om 12 personer.

5 Namn: Josefine Karlsson Det här är jag: Kunskapstörstande fotbollstjej med ett jäkla driv som älskar mörk choklad, det är en snabb beskrivning av mig. En längre beskrivning är att jag är snart 22 år, uppvuxen i Onsala strax söder om Göteborg och är en social, peppad och pratglad person som alltid försöker ha ett leende på läpparna. Jag läser termin 2 på ekonomprogrammet och innan jag flyttade hit jobbade jag stenhårt på Coop och som lärare för att få ihop till mina två längre utlandsresor som gjordes efter gymnasiet. Under hela mitt liv har jag sysslat med en rad olika sporter men det var i slutändan fotbollen som följde med mig ända in i gymnasietiden. Detta vill jag genomföra: Jag vill fortsätta mitt engagemang inom Uppsalaekonomerna då det är via denna organisation jag träffat nästan alla mina vänner här i Uppsala. Det är dem som får mig att känna mig som hemma, och jag vill att vi ska fortsätta vara den föreningen som så många kan trivas i. Jag vill att alla inom Uppsalaekonomerna ska kunna njuta av deras engagemang och lämna föreningsarbetet med en positiv eftersmak! Några frågor som jag skulle vilja utforska under min eventuella tid i styrelsen är: 1. Möjlighet att få in äldre terminer genom att skapa ett nytt forum för dem. 2. Skapa en objektiv del av föreningen dit man kan vända sig om man känner sig obekväm/missnöjd med något i föreningen, dessa ska sedan kunna framföra åsikterna till berörda parter, avsändaren ska kunna vara anonym och tystnadsplikt skall råda. 3. Fortsätta arbetet kring hur vi kan behålla och utveckla den öppna och välkomnande förening som Uppsalaekonomerna redan är idag. Jag vill också jobba med att skapa en större medvetenhet gällande styrelsens arbete genom hela föreningen. Att styrelsens arbete protokollförs är bra, men om intresset för protokollen inte finns fallerar syftet med dem. Jag vill driva frågan om hur vi kan öka läsarintresset. En konstant och lättillgänglig tvåvägsdialog bör även föras mellan styrelsen och föreningens övriga medlemmar så att samtliga medlemmar ska få känna att deras åsikter spelar roll och påverkar föreningens utveckling. Med en mer medveten medlemsskara följer också förståelse för samtliga beslut som styrelsen fattar och missförstånd och missnöje kan undvikas. Projektledare för Recceveckorna VT17 Det här är mina övriga meriter: Tränare och senare huvudtränare och ledare för Onsala BKs fotbollsskola samt lärarvikarie i Onsala för mellanstadie- och högstadieelever. Har även jobbat som fotbollsdomare i Onsala BK under 3 säsonger. För närvarande och sedan 6 år tillbaka är jag anställd på Stora Coop i Kungsbacka, här jobbar i kundtjänsten och schemalägger kassapass.

6 Namn: Kerstin Falk Det här är jag: Jag är en 22 år gammal Uppsala inföding med en enorm drivkraft som alltid strävar efter utveckling. Efter gymnasiet tog jakten på nya erfarenheter mig ifrån staden och under min relativt korta tid borta var jag med en hel del galenskaper som att bli strandsatt på en ö i Grekland eller en galen färd genom centrala Paris i rusningstrafik med en hästlastbil. Efter att fått min dos av äventyr återvände jag till Uppsala men det var först för ungefär 1,5 år sedan jag på riktigt hittade hem, hem till Borgen och Uppsalaekonomerna. Föreningen som varit en del av min vardag, nästan varje dag sedan dess. Detta vill jag genomföra: Jag brinner för transparens och kommunikation i alla former och ser trots en satsning av föreningen inom området, som möjligheten att läsa mötesprotokoll online, att det finns vidare potential till förbättring. Förutom att utöka arkiven så är informationen där inte tillgänglig på ett enkelt och övergripande sätt. En lösning skulle vara att separat lyfta delar av arbetet och synliggöra dessa. På så sätt skapas en mer insikt för medlemmarna och med denna en möjlighet att få fram input och dialog utifrån. Sådana satsningar skulle dessutom synliggöra styrelsens arbete, som av föreningens medlemmar nämns vara ett av de mer osynliga organen. Jag vill lyfta frågan om hållbarhet inom föreningen. När man nämner hållbarhet går tankarna ofta till att det är en fråga om bara miljö, men den hållbara utveckling jag brinner för handlar lika mycket om den social hållbarheten med välmående och en ekonomisk hållbarhet med långsiktig lönsamhet. Jag ser också en möjlighet att utreda frågan om att starta mentorskapsinriktade projekt för våra medlemmar. Detta är något som redan finns inom andra föreningar som Handels i Göteborg eller i Lundaekonomernas projekt WILMA som fokuserar på kvinnliga mentorer. Slutligen ser jag med glädje och spänning fram mot den utveckling Uppsalaekonomerna står inför. Med min tidigare erfarenhet inom föreningen samt styrelsearbete är jag redo som ledamot att strategiskt forma föreningen mot framtida och fortsatta utmaningar som tillhörighet, incitament för engagemang eller kår Förtroendevald och Art-Director för Reversen HT16 - Marknadsföringsgruppen VT17 (med projekten Best In Bussens, New York Week, Recceveckorna HT17 och Reccegasquen VT17) - Projektledare för bokbytardagarna VT16. Det här är mina övriga meriter: Utöver min arbetsbakgrund inom försäljning, administration och design var jag en del av Svenska ridsportförbundets ungdomssektion och därmed representant för alla medlemmar under 26 år i Svenska ridsportförbundets styrelse. Förutom styrelsearbetet driver ungdomssektionen även verksamhetsutveckling

Verksamhetsplan 2016/2017

Verksamhetsplan 2016/2017 Verksamhetsplan 2016/2017 Syfte Syftet med verksamhetsplanen är att skapa en tydlighet i det arbete som föreningen Uppsalaekonomerna ska utföra det kommande året. Verksamhetsplanen anger riktning för arbetet

Läs mer

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy.

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy. Styrelseledamöter Styrelseledamöterna är en del av föreningens styrelse och fyra till antalet. De medverkar på styrelsemöten varannan vecka under terminerna. Inför dessa möten rapporterar de om hur arbetet

Läs mer

Styrelseutredning Arvoderingar Färdigställt 2018-02-27 För: Beslut/diskussion/information Arvoderingar Projektgrupp: Ordföranderiet Presenterades: 2018-03-05 Syfte Det finns organisatoriska problem med

Läs mer

Ordförande ANNA MARBLE. Hej!

Ordförande ANNA MARBLE. Hej! Ordförande ANNA MARBLE Hej! Mitt namn är Anna Marble och jag läser just nu min tredje termin på civilekonomprogrammet. Jag är 21 år gammal och är född och uppvuxen i Karlstad. Jag söker posten som ordförande

Läs mer

Beslutsunderlag Reglementesändring Reversen Färdigställt 2017-11-01 För: Beslut/diskussion/information Bilaga 2 Reglementesändring Reversen Projektgrupp: Simon Billinger Presenterades: 2017-11-06 Syfte

Läs mer

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande:

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Nomineringar 2015 Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Ordförande: Gustaf Palmér Vice Ordförande: Karin Rehnberg Kassör: Oscar Lindquist

Läs mer

Bilaga 2 Medlemskap i SFS

Bilaga 2 Medlemskap i SFS Bilaga 2 Projektgrupp: Simon Billinger Presenterades: 2017-08-31 Syfte Den här utredningen syftar till att utforska huruvida Uppsalaekonomerna bör ansöka om medlemskap i Sveriges Förenade Studentkårer

Läs mer

Bilaga 2 STRUT Projektgrupp: Simon Billinger, Mathias Lien och Christopher Lin (samt Kasper Fantenberg) Presenterades: 2017-09-11 Syfte Detta beslutsunderlag baseras på ett material sammanställt av vice

Läs mer

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott!

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Vill du vara med och engagera dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? engagerar hundratals medlemmar som alla brinner för personalfrågor

Läs mer

Ordförande för näringsliv:

Ordförande för näringsliv: Ordförande för näringsliv: LINNEA JOHANSSON Hej, jag heter Linnéa och vill söka till ordförande för näringslivet. Jag är en social tjej som är väldigt driven. Det jag tidigare har varit med på inom Karlekon

Läs mer

UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019

UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019 UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019 Syfte Syftet med verksamhetsplanen är att skapa en tydlighet i det arbete som föreningen Uppsalaekonomerna ämnar att utföra det kommande året. Verksamhetsplanen

Läs mer

U PPSA LAE KO N O M ER N A

U PPSA LAE KO N O M ER N A U PPSA LAE KO N O M ER N A Föreningen Uppsalaekonomerna - Styrelsemöte Datum: 2019-02-25 Tid: 17:32-23:00 Plats: KPMG Arenan Närvarande: Theo Örtengren Nora Malmberg Christopher Lin Julia Forssell Evelina

Läs mer

Bilaga 4 - VERA. Syfte. Bakgrund. Vad är VERA?

Bilaga 4 - VERA. Syfte. Bakgrund. Vad är VERA? Bilaga 4 - Projektgrupp: Aras Amin och Louise Jönsson Medverkande i utredningen: Christopher Lin, Frida Wallentheim, Nora Malmberg och Mikael Holmgren Presenterades: 2018-05-29 Syfte Att diskutera och

Läs mer

Årsredovisning 2013/2014 9 Fastställande av Årsredovisning 2013/2014 10 Beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen verksamhetsåret 2013/2014

Årsredovisning 2013/2014 9 Fastställande av Årsredovisning 2013/2014 10 Beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen verksamhetsåret 2013/2014 Kallelse till vårstämma Härmed kallas medlemmar i Föreningen Uppsalaekonomerna till ordinarie föreningsstämma. Tid: Kallelse till höststämma Härmed kallas medlemmar i Föreningen Uppsalaekonomerna till

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 BAKGRUND Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala under 2015-2016.

Läs mer

Beslutsunderlag Reglementesändring Inspektor Färdigställt För: Beslut/diskussion/information Bilaga 1 Reglementesändring Inspektor Projektg

Beslutsunderlag Reglementesändring Inspektor Färdigställt För: Beslut/diskussion/information Bilaga 1 Reglementesändring Inspektor Projektg Beslutsunderlag Reglementesändring Inspektor Färdigställt 2018-05-02 För: Beslut/diskussion/information Bilaga 1 Reglementesändring Inspektor Projektgrupp: Simon Billinger Presenterades: 2018-05-14 Syfte

Läs mer

VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON

VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON Hej! Matilda Persson heter jag och i detta mejl kommer ni få reda på varför jag är den bästa kandidaten för att bli KarlEkons nya vice ordförande. Jag är 21 år gammal och

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG Postbeskrivningar KASSÖR Du kommer vara projektledarens högra hand genom att ständigt ha en uppdaterad bild av det ekonomiska läget tillgängligt för att möjliggöra snabba beslut. Du arbetar strukturerat

Läs mer

Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2016

Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2016 Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2016 25 april, kl. 16.00 i H4, Ekonomikum Ordförande (1 post) Namn: Gustav Svensson Det här är jag: En orädd och ganska rolig tjugoåring med rötterna i huvudstaden

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 Näringslivsutskottet Näringslivsutskottet (NU) verkar som en länk mellan Föreningen Ekonomernas medlemmar och näringslivet. Genom projekt och event skapar utskottet en bra kontakt

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Styrelseutredning Färdigställt 2018-03-13 För: Beslut/diskussion/information Projektgrupp: Simon Billinger Presenterades: 2018-03-05 Syfte Den här utredningen syftar till att utreda frågan kring huruvida

Läs mer

Stämmotexter. Uppsalaekonomernas Höststämma :e december

Stämmotexter. Uppsalaekonomernas Höststämma :e december Stämmotexter Uppsalaekonomernas Höststämma 2018 3:e december Chefsredaktör Reversen (1 post, 1 termin) Namn: Viktor Mattsson Det här är jag: En glad och social kille som är på resande fot så fort möjligheten

Läs mer

UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019

UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019 UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019 Syfte Syftet med verksamhetsplanen är att skapa en tydlighet i det arbete som föreningen Uppsalaekonomerna ämnar att utföra det kommande året. Verksamhetsplanen

Läs mer

K A L L E L S E T I L L H Ö S T S T Ä M M A

K A L L E L S E T I L L H Ö S T S T Ä M M A K A L L E L S E T I L L H Ö S T S T Ä M M A Härmed kallas medlemmar i Föreningen Uppsalaekonomerna till ordinarie föreningsstämma. Tid: Måndag den 30 november 2015 kl. 16:00 Plats: Hörsal 4, Ekonomikum

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Internationella Utskottet. Verksamhetsbeskrivning. Internationella utskottets vision.

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Internationella Utskottet. Verksamhetsbeskrivning. Internationella utskottets vision. UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning (IC) ska arbeta aktivt för att skapa kontaktnät mellan studiekamrater, partneruniversitet och företag och därigenom främja kulturella utbyten, internationella

Läs mer

STRATEGI sammanfattning. därför Svensk Basket vill bli bättre och samla sig. HUR SBBF:s styrelse och kansli har under hösten

STRATEGI sammanfattning. därför Svensk Basket vill bli bättre och samla sig. HUR SBBF:s styrelse och kansli har under hösten Strategi 2025. sammanfattning STRATEGI 2025. därför Svensk Basket vill bli bättre och samla sig kring en ny strategi. Den tidigare strategin fastställdes 2014 och stäcker sig till 2020. Riksidrottsförbundet

Läs mer

Strategi Värdegrund, Vision & mål

Strategi Värdegrund, Vision & mål Strategi 2025. Värdegrund, Vision & mål sammanfattning STRATEGI 2025. därför Svensk Basket vill bli bättre och samla sig kring en ny strategi. Den tidigare strategin fastställdes 2014 och sträcker sig

Läs mer

U PPSALAE KO N O M ER N A

U PPSALAE KO N O M ER N A U PPSALAE KO N O M ER N A Föreningen Uppsalaekonomerna - Styrelsemöte Datum: 2019-04-08 till 2019-04-09 Tid: 17:31- OO:O1 Plats: KPMG Arenan Närvarande: @ Theo Örtengren * Nora Ma!mberg * Christopher Lin

Läs mer

U PPSA LAE KO N O M ER N A

U PPSA LAE KO N O M ER N A U PPSA LAE KO N O M ER N A Föreningen Uppsalaekonomerna - Styrelsemöte Datum: 2018-11-13 Tid: 08'00-12:37 Plats: KPMG-Arenan Närvarande: Theo Örtengren Nora Malmberg Christopher Lin Julia Forssell Jessica

Läs mer

F Ö R E N I N G E N U P P S A L A E K O N O M E R N A Å T G Ä R D S P L A N

F Ö R E N I N G E N U P P S A L A E K O N O M E R N A Å T G Ä R D S P L A N F Ö R E N I N G E N U P P S A L A E K O N O M E R N A Å T G Ä R D S P L A N Bakgrund I samband med Kuratorskonventets möte den 25:e oktober 2017 skickade två av Uppsalas studentnationer in en motion med

Läs mer

Valberedningen, representant för Y1

Valberedningen, representant för Y1 Valberedningen, representant för Y1 Valberedningens nominering: Christopher Sundkvist Mitt namn är Christopher Sundkvist, jag är 20 år gammal och går i klassen MED 1. Jag är en glad, trevlig kille som

Läs mer

Utbildningsföreningen EKEN. Årsmöte

Utbildningsföreningen EKEN. Årsmöte Agenda Formalia 1 Mötets öppnande 2 Val av mötesordförande 3 Val av sekreterare 4 Val av justeringspersoner tillika rösträknare 5 Behörighetsutlysande 6 Beslutsmässighet 7 Fastställande av dagordning Ärenden

Läs mer

Kårfullmäktigesammanträde

Kårfullmäktigesammanträde Verksamhetsåret 2012/2013 Kårfullmäktigesammanträde den 17 december 2012 Formell representation för sektionerna i fullmäktige förslag till beslut enligt motion och tilläggsyrkanden den ursprungliga motionen

Läs mer

Inköp av Mac-datorer Färdigställt 2017-08-02 Underlag till beslut gällande inköp av Macdatorer Projektgrupp: Aras Amin Presenterades: 2017-08-02 Syfte Det här underlaget syftar till att fungera som beslutsunderlag

Läs mer

Bläddra vidare för fler referenser >>>

Bläddra vidare för fler referenser >>> Ulla Simonsson, VD Simonsson & Widerberg Lean Consulting Det Torbjörn har byggt upp är ett fundament av kunskap som många företag slarvar med. Ju fler ledningsgrupper som inser att Utvecklingssamtalet

Läs mer

Äskning till Tbi-sektionens 20års jubileum

Äskning till Tbi-sektionens 20års jubileum Äskning till Tbi-sektionens 20års jubileum Enligt Tbi-sektionens reglemente punkt 3.1.3 står det följande: Sektionsstyrelsen förvaltar ett jubileumssparande å medlemmarnas räkning på sektionens konton.

Läs mer

Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott!

Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott! Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott! Vill Du vara med och engagera Dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? Personalvetare i Lund engagerar

Läs mer

K A L L E L S E T I L L V Å R S T Ä MMA

K A L L E L S E T I L L V Å R S T Ä MMA K A L L E L S E T I L L V Å R S T Ä MMA Härmed kallas medlemmar i Föreningen Uppsalaekonomerna till ordinarie föreningsstämma. Tid: Måndag den 25 april 2016 kl. 16:00 Plats: Hörsal 4, Ekonomikum Föredragningslista

Läs mer

3-dubblat medlemsantal - arbetet bakom 08/08 09/10 10/11 11/12 12/13 13/14

3-dubblat medlemsantal - arbetet bakom 08/08 09/10 10/11 11/12 12/13 13/14 3-dubblat medlemsantal - arbetet bakom 700 600 500 400 300 200 100 0 08/08 09/10 10/11 11/12 12/13 13/14 Vem är jag André Malmaeus Ordförande Idrottsutskottet, Handelshögskolans i Stockholms Studentkår

Läs mer

Verksamhetsplan - Diskussionsunderlag

Verksamhetsplan - Diskussionsunderlag Verksamhetsplan - Diskussionsunderlag Linköping 150225 Utifrån diskussioner med styrelsen och FUM så har styrelsen nu skrivit ett utkast till verksamhetsplan för verksamhetsåret 15/16. De strukturella

Läs mer

Antagen av fullmäktige HTS har möjlighet till sopsortering och skall därför utnyttja detta i möjlig utsträckning.

Antagen av fullmäktige HTS har möjlighet till sopsortering och skall därför utnyttja detta i möjlig utsträckning. Miljö; 1 Sophantering 2 Inköp för kårens räkning Antagen av fullmäktige 2016-05-24 HTS har möjlighet till sopsortering och skall därför utnyttja detta i möjlig utsträckning. HTS strävar efter rättvise-

Läs mer

Verksamhetsplan 2014/2015

Verksamhetsplan 2014/2015 Verksamhetsplan 2014/2015 Fastställd av fullmäktige 2014-05-14 Innehåll Bakgrund och Syfte... 3 Målgrupp... 3 Kvalitetshöjande utbildningsstruktur... 4... 4 Delmål 1: Likvärdig rättssäkerhet inom och mellan

Läs mer

SÖFREs Befattningsbeskrivningar

SÖFREs Befattningsbeskrivningar SÖFREs Befattningsbeskrivningar 1 (15) Innehåll Föreningens revisor... 3 Styrelsen... 4 Ordförande... 5 Vice ordförande... 6 Skattmästare... 7 Sekreterare... 8 E-day projektledare... 9 Sociala utskottet...

Läs mer

Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2017

Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2017 Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2017 18 april, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum Ordförande (1 post) Namn: Hanna Jansson Det här är jag: Jag är en målmedveten och lyhörd tjej på 22 år som läser

Läs mer

Medlemsmöte, Novitas. Inledning. Information. Tid: 2015-04-29 16:30. 1. Mötets öppnande: 2. Sammanträdets behöriga utlysande:

Medlemsmöte, Novitas. Inledning. Information. Tid: 2015-04-29 16:30. 1. Mötets öppnande: 2. Sammanträdets behöriga utlysande: Medlemsmöte, Novitas Tid: 2015-04-29 16:30 Plats: M402 Närvarande: Inledning 1. Mötets öppnande: 2. Sammanträdets behöriga utlysande: 3. Val av mötespresidie: Förslag: Helny Malmborg som mötesordförande

Läs mer

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Vice Ordförande Oskar Giescke... 2 Vice Ordförande, Kommunikationsansvarig Helena Falk... 2 Ordförande Konstwerket Martin Gutsch... 3 Ordförande Jämlikhetsnämnden Elin

Läs mer

Vår personalpolicy Statens geotekniska institut

Vår personalpolicy Statens geotekniska institut Vår personalpolicy Statens geotekniska institut Inledande ord Statens geotekniska institut (SGI) är en kunskaps intensiv myndighet som tillsammans med kompetenta medarbetare är under ständig utveckling.

Läs mer

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Innehåll: Vice SNO... 2 Vice NLG... 2 Den som säljer grejer (DSSG)... 3 Sektionslokalsansvarig... 3 Valberedning... 3 Boll-Kalle... 3 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Uppsalaekonomernas Höststämma HT2015

Uppsalaekonomernas Höststämma HT2015 Uppsalaekonomernas Höststämma HT2015 Stämmotexter Styrelseledamöter Namn: Kasper Fantenberg Det här är jag: Jag är en 21årig göteborgare uppvuxen på Värmdö i Stockholms skärgård. Jag läser min tredje termin

Läs mer

MED GEMENSAM KRAFT LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY

MED GEMENSAM KRAFT LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY MED GEMENSAM KRAFT LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY Med gemensam kraft SKAPAR vi en BRA arbetsmiljö OCH GER samhällsservice med hög kvalitet. VARFÖR EN LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY? Alla vi som arbetar i koncernen

Läs mer

Syfte och övergripande långsiktiga mål

Syfte och övergripande långsiktiga mål Syfte och övergripande långsiktiga mål Sektionen för Industriell ekonomi Inom Teknologkåren vid Lunds Tekniska Högskola, Lunds Universitet Antagna 2014-04-10 Senaste ändringar tagna 2014-04-10 SektionenförIndustriellekonomi

Läs mer

Chalmers Studentkårs Visions- och uppdragsdokument

Chalmers Studentkårs Visions- och uppdragsdokument Chalmers Studentkårs Visions- och uppdragsdokument Visionen beskriver vad studentkåren strävar mot. Uppdragen beskriver de ständigt aktuella uppdrag kåren skall arbeta med. De mäts på årsbasis genom indikatorer.

Läs mer

1 Kontakt:

1 Kontakt: 1 Områden Vice projektledare... 4 Personalansvarig... 4 Kommunikationsansvarig... 5 Grafisk formgivare... 5 Marknadsföringsansvarig... 5 Företagsansvarig... 6 Logistikansvarig... 6 Sponsoransvarig... 7

Läs mer

Styrelsen på Svenska Skolan i Paris

Styrelsen på Svenska Skolan i Paris Styrelsen på Svenska Skolan i Paris 2016 2017 Kristina Rudin Jag är utbildad civilingenjör och har arbetat med finansiering inom olika områden och som VD för ett elektronikföretag. Jag arbetar just nu

Läs mer

Underlag till stormötet angående om Uppsalaekonomerna ska söka kårstatus

Underlag till stormötet angående om Uppsalaekonomerna ska söka kårstatus Underlag till stormötet angående om Uppsalaekonomerna ska söka kårstatus Tisdag den 6 november 2012 Kl 17.00 H4, ekonomikum Författare Uppsalaekonomernas styrelse Innehållsförteckning 1. Bakgrund... 2

Läs mer

Vad har du för övrig erfarenhet? Mina tidigare arbetslivserfarenheter utanför nationen består av arbete inom storkök samt som brevbärare åt Posten.

Vad har du för övrig erfarenhet? Mina tidigare arbetslivserfarenheter utanför nationen består av arbete inom storkök samt som brevbärare åt Posten. Kandidat till klubbchef vt 2013 Sofie Mähler Jag heter Sofie Mähler och läser Civilingenjör Teknisk Fysik, andra året. Kommer ifrån Näsåker i Ångermanland och flyttade jag till Uppsala hösten 2011. Jag

Läs mer

Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3

Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3 Solna, februari 2011 Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3 På Riksinnebandygymnasiet i Umeå studerar ett 30-tal elever samtidigt som de satsar fullt på sin idrott. För att komma in krävs bl.a. färdighetstalang,

Läs mer

Chalmers Studentkårs Visions- och uppdragsdokument

Chalmers Studentkårs Visions- och uppdragsdokument Chalmers Studentkårs Visions- och uppdragsdokument Visionen beskriver vad studentkåren strävar mot. Uppdragen beskriver de ständigt aktuella åtaganden som kåren skall arbeta med. De mäts på årsbasis genom

Läs mer

Stämmotexter, Vårstämma 2013

Stämmotexter, Vårstämma 2013 Stämmotexter, Vårstämma 2013 Styrelseledamöter (4 poster) Namn: Erik Brorson Det här är jag: Jag heter Erik Brorson, är född i Göteborg och sitter just nu som tidningen Reversens chefredaktör. Jag läser

Läs mer

MARTIN ERIKSSON. Boken om Martin

MARTIN ERIKSSON. Boken om Martin MARTIN ERIKSSON Boken om Martin 21. 2. Träningen Boken om Martin Kapitel Sid På senaste åren har det blivit mycket golfträning. Men även en hel del styrketräning på vintrarna och jag springer en del. Det

Läs mer

MED GEMENSAM KRAFT LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY

MED GEMENSAM KRAFT LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY MED GEMENSAM KRAFT LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY MED GEMENSAM KRAFT SKAPAR VI EN BRA ARBETSMILJÖ OCH GER SAMHÄLLSSERVICE MED HÖG KVALITET. VARFÖR EN LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY? Alla vi som arbetar i koncernen

Läs mer

Föreningen Uppsalaekonomernas stadgar

Föreningen Uppsalaekonomernas stadgar Föreningen Uppsalaekonomernas stadgar Senast uppdaterad av Theo Örtengren, Ordförande & Christopher Lin, Vice ordförande med utbildningsansvar 2018-11-14 Innehåll Kapitel 1 Allmänna stadganden... 6 1 Namn...

Läs mer

Innehåll. Material Ordförandeguide Uppdaterad: 2015-02- 18 Sida 2 av 7

Innehåll. Material Ordförandeguide Uppdaterad: 2015-02- 18 Sida 2 av 7 Sida 2 av 7 Innehåll... 1 Ordförandeposten... 3 Presidiet... 3 Styrelsen... 3 Styrelsemötet... 4 Ledarskapet... 4 Vad är ledarskap?... 4 Ledarskap i projekt... 5 Att utveckla sitt ledarskap... 6 Kommunikation...

Läs mer

VALBEREDD ELEVRÅDSKONGRESSEN 2018

VALBEREDD ELEVRÅDSKONGRESSEN 2018 VALBEREDD ELEVRÅDSKONGRESSEN 2018 VALBEREDD DIN GUIDE TILL VALET VAD ÄR VALET? På måndagen den 19/11 kommer vi på Elevrådskongressen besluta om vilka som ska sitta i förbundsstyrelsen för verksamhetsåret

Läs mer

Styrelseutredning KD-handlingsplan Färdigställt För: Beslut/diskussion/information Bilaga 1- Revidering av KD-handlingsplan Projektgrupp: J

Styrelseutredning KD-handlingsplan Färdigställt För: Beslut/diskussion/information Bilaga 1- Revidering av KD-handlingsplan Projektgrupp: J Styrelseutredning KD-handlingsplan Färdigställt 2017-09-18 För: Beslut/diskussion/information Bilaga 1- Revidering av KD-handlingsplan Projektgrupp: Jan Gunell & Aras Amin Presenterades: 2017-09-25 Syfte

Läs mer

Förslag på Verksamhetsplan 13/14

Förslag på Verksamhetsplan 13/14 Förslag på Verksamhetsplan 13/14 Styrelsen Styrelsen åläggs att i början av terminen ha ett gemensamt planeringsmöte inför verksamhetsåret. Motivering: Detta är ett bra sätt för de nya styrelsemedlemmarna

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

Vision. Värderingar. Professionalism - Alla aktiviteter präglas av att vi jobbar utifrån ett brett kompetensregister och lyssnar på varandra

Vision. Värderingar. Professionalism - Alla aktiviteter präglas av att vi jobbar utifrån ett brett kompetensregister och lyssnar på varandra Vision - En galoppör i varje stall Värderingar Professionalism - Alla aktiviteter präglas av att vi jobbar utifrån ett brett kompetensregister och lyssnar på varandra Respekt Vi tillåter olika åsikter,

Läs mer

Valberedd 2015 Din guide till valet!

Valberedd 2015 Din guide till valet! Valberedd 2015 Din guide till valet! 1 Valberedd 2015 Din guide till valet! Vad är valet? På måndag 23/11 kommer vi att rösta om vilka som ska sitta i förbundsstyrelsen år 2016! Vi i valberedningen har

Läs mer

Protokoll Juriduska föreningen

Protokoll Juriduska föreningen Juriduska föreningen Årsstämma 2013 Juridiska Föreningen Årsstämma 2013 Datum: 6/12 2013 Tid: 16:30 Plats: A210 Kallade: Juridiska föreningens medlemmar. Bilaga Föredragare Formalia 1. Mötets öppnande

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Jämställdhet Självklart för räddningstjänsten? Ann-Sofi Johansson Projektledare

Jämställdhet Självklart för räddningstjänsten? Ann-Sofi Johansson Projektledare Jämställdhet Självklart för räddningstjänsten? Ann-Sofi Johansson Projektledare Södertörns brandförsvarsförbund Sveriges tredje största räddningstjänst 10 medlemskommuner Ca 580 000 invånare 9 heltidsstationer

Läs mer

Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015

Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015 Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015 Intäkter: Sektionstillskott 25000 Företagskontakt 15000 Försäljning 10000 Utgifter: UBSmedel - 4000 Medlemsaktiviteter - 13000 Nolleperioden - 10000 Sektionsaktiva

Läs mer

Kårfullmäktigesammanträde

Kårfullmäktigesammanträde Verksamhetsåret 2012/2013 Kårfullmäktigesammanträde den 17 december 2012 - Utskotts- och kommittéförslag a) förslag om ändring i Reglemente för Ekonomiska sektionen 2011-01-18 Reglemente för Ekonomiska

Läs mer

Föreningen Uppsalaekonomernas Åsiktsprogram

Föreningen Uppsalaekonomernas Åsiktsprogram Föreningen Uppsalaekonomernas Åsiktsprogram Antaget av Strategiska utbildningsrådet den 2018-01-15 Syfte Syftet med detta dokument är att redogöra de åsikter som Uppsalaekonomerna har angående utbildning

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #16 Torsdag 7/2 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:15.2 Val av sekreterare.

Läs mer

Smakprov ur 4 råd, utgiven på Fantasi & Fakta, fantasifakta.se

Smakprov ur 4 råd, utgiven på Fantasi & Fakta, fantasifakta.se O innehåll förord 5 ledarskap, styrelse och strategi 6 4 råd för att bli en bättre ledare 7 4 råd för att skapa framgångsrika team 11 4 råd om att leda i en förändring 14 4 råd för att engagera medarbetare

Läs mer

VALBEREDD! ELEVRÅDS- KONGRESSEN 2017

VALBEREDD! ELEVRÅDS- KONGRESSEN 2017 VALBEREDD! ELEVRÅDS- KONGRESSEN 2017 VALBEREDD DIN GUIDE TILL VALET VAD ÄR VALET? På måndagen den 20/11 kommer vi på Elevrådskongressen besluta om vilka som ska sitta i förbundsstyrelsen för verksamhetsåret

Läs mer

Verksamhetsplan Uppsala Datavetare 2016

Verksamhetsplan Uppsala Datavetare 2016 Verksamhetsplan Uppsala Datavetare 2016 Innehållsförteckning Verksamhetsplan för Uppsala Datavetare, 2016 3 Inledning 3 Syfte 3 Omfattning 3 Användning 3 Organisationsmål 3 Mål gällande organisationen

Läs mer

Valberedningens förslag

Valberedningens förslag IF FRISKVÅRD VÄXJÖ ÅRSMÖTE Valberedningens förslag Till IF Friskvård Växjö styrelse och revisorer för verksamhetsåret 2014 1 IF Friskvård Växjö styrelse och revisorer. Interimvalberedningen har fått i

Läs mer

Humanistiska och teologiska studentkåren (HTS) vid Lunds universitet

Humanistiska och teologiska studentkåren (HTS) vid Lunds universitet PROTOKOLL Valberedningen Närvarande ledamöter Lukas Olsson (vice ordförande) 1 11 Theresa Fuchs (ledamot) 1 11 Micha Hallberg (ledamot) 10a, d, g, h 11 Ärende Beslut/kommentar 1. Mötets öppnande Vice ordförande

Läs mer

Chalmers Studentkårs Visions- och uppdragsdokument

Chalmers Studentkårs Visions- och uppdragsdokument Chalmers Studentkårs Visions- och uppdragsdokument Visionen beskriver vad studentkåren vill uppnå. Värdegrunden beskriver vad studentkåren står för. Uppdragen beskriver de ständigt aktuella uppdrag kåren

Läs mer

Stämmotexter. Uppsalaekonomernas vårstämma och 18 april klockan 16:00 i Hörsal 4

Stämmotexter. Uppsalaekonomernas vårstämma och 18 april klockan 16:00 i Hörsal 4 Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2018 17 och 18 april klockan 16:00 i Hörsal 4 Vice ordförande i Välkomstutskottet (1 plats, 1 termin) Namn: Gustav Sjöberg Det här är jag: En 22 år gammal kille

Läs mer

Stämmotexter. Uppsalaekonomernas vårstämma och 18 april klockan 16:00 i Hörsal 4

Stämmotexter. Uppsalaekonomernas vårstämma och 18 april klockan 16:00 i Hörsal 4 Stämmotexter Uppsalaekonomernas vårstämma 2018 17 och 18 april klockan 16:00 i Hörsal 4 Vice ordförande i Välkomstutskottet (1 plats, 1 termin) Namn: Gustav Sjöberg En 22 år gammal kille från Täby som

Läs mer

Verksamhetsplan 2015/2016

Verksamhetsplan 2015/2016 Verksamhetsplan 2015/2016 Fastställd av fullmäktige 2015-05-20 Bakgrund och Syfte Verksamhetsplanen är det styrdokument som beskriver de frågor Studentkåren i Borås planerar arbeta med under året utöver

Läs mer

Vice Ordförande. William Bäck. Hej!

Vice Ordförande. William Bäck. Hej! Vice Ordförande William Bäck Hej! Jag heter William Bäck och är 21 år. Jag är uppvuxen i Örebro och flyttade nyligen till Karlstad där jag studerar min första termin på Internationella affärer. Mitt intresse

Läs mer

Stämmotexter. Styrelseledamöter. Namn: Roy Garre

Stämmotexter. Styrelseledamöter. Namn: Roy Garre Stämmotexter Styrelseledamöter Namn: Roy Garre Det här är jag (presentation): Jag är en filmintresserad Uppsalabo som läser min femte termin och som aldrig kan få nog av pengar. Detta vill jag genomföra:

Läs mer

Luleå Studentkår Vision

Luleå Studentkår Vision Luleå Studentkår Vision Luleå tekniska universitet 971 87 Luleå Mail: ks@luleastudentkar.com Tel: 0920-49 33 00 1/7 Innehållsförteckning VISION...3 MÅLBILD...4 Vad vi gör... 4 Utbildningsbevakning... 4

Läs mer

tvåtusen nitton Friskis&Svettis Järfälla verksamhetsplan för 2019

tvåtusen nitton Friskis&Svettis Järfälla verksamhetsplan för 2019 tvåtusen nitton Friskis&Svettis Järfälla verksamhetsplan för 2019 Vi vill växa NÄR 2019 ÄR SLUT SÅ ÄR FRISKIS OCH SVETTIS JÄRFÄLLA EN DEL I FLER MÄNNISKORS LIV, VI VILL BERÖRA OCH ENGAGERA PÅ NYA INSPIRERANDE

Läs mer

Projektgruppsområden:

Projektgruppsområden: Sök Projektgruppen Chalmers Studentkårs Arbetsmarknadsdagar, CHARM, är Nordens ledande arbetsmarknadsdagar som arrangeras på Chalmers i februari varje år. Till CHARM kommer över 160 företag från många

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 ! Verksamhetsplan 2015-2016 Verksamhetsplan Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 Bakgrund Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala

Läs mer

1. Belöna dem som lyckas

1. Belöna dem som lyckas 1. Belöna dem som lyckas A Det bästa sättet att få alla att satsa tid och energi på sin hälsa, är att belöna dem som når sina hälsomål. Till slut får man ändå med sig de som inte är så intresserade. Hälsa

Läs mer

HHUS STYRELSEVAL 2014 VEM VILL DU SKA HA INFLYTANDE ÖVER DITT STUDENTLIV?

HHUS STYRELSEVAL 2014 VEM VILL DU SKA HA INFLYTANDE ÖVER DITT STUDENTLIV? HHUS STYRELSEVAL 2014 VEM VILL DU SKA HA INFLYTANDE ÖVER DITT STUDENTLIV? ORDFÖRANDE HAR ORDET OSCAR SELLHED Why should I waste my time listening? är ett citata från filmen kings speech. Vad som blev känt

Läs mer

Verksamhetsplan 2018/2019 Studentsektionen Sesam

Verksamhetsplan 2018/2019 Studentsektionen Sesam Verksamhetsplan 2018/2019 En del av Inledning Sesams verksamhetsplan är antagen av kårsektionens medlemmar på sektionsmöte och ska ligga som grund för verksamheten under det kommande verksamhetsåret. Verksamhetsplanen

Läs mer

MED ADRENALINET SOM BRÄNSLE

MED ADRENALINET SOM BRÄNSLE MED ADRENALINET SOM BRÄNSLE Text: HENRIK FRANCKE Foto: LENNART WEIBULL Två små symboler i en liten röd guidebok kan göra mycket. Strålkastarljuset hamnade på köksmästare Emma Bengtsson över en natt när

Läs mer

Skapat den Senast ändrad den Avdelning Version Författare

Skapat den Senast ändrad den Avdelning Version Författare Årsrapport Skapat den Senast ändrad den Avdelning Version Författare 2016-01-12 2018-01-24 Årsrapport Innehåll 1. Sammanfattning... 1 2. Måluppföljning... 2 3. Effekt... 3 4. Goda exempel... 5 5. Risker...

Läs mer

Bilaga 1 - Förslag till propositioner till höststämman gällande stadgar Projektgrupp: Kasper Fantenberg, Sebastian Augustsson & Petter Granath Presenterades: 2016-11-01 Bakgrund Nedan kommer projektgruppen

Läs mer

Uppsalaekonomernas Höststämma 2014. 24 november, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum

Uppsalaekonomernas Höststämma 2014. 24 november, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum Uppsalaekonomernas Höststämma 2014 24 november, klockan 16:00 i H4, Ekonomikum Föredragningslista Inledning 1 Föreningsstämmans öppnande 2 Val av föreningsstämmans ordförande 3 Val av föreningsstämmans

Läs mer

Krylbos fotbollsbok för alla våra lirare. Att ha kul tillsammans är roligt

Krylbos fotbollsbok för alla våra lirare. Att ha kul tillsammans är roligt Krylbos fotbollsbok för alla våra lirare Att ha kul tillsammans är roligt Krylbos fotbollsbok innehåller några tips & råd för att locka till aktivitet, glädje och utveckling i samband med idrott. Läs den

Läs mer