Europa vilket reducerar utvecklingskostnaderna. Bolaget har även ansökt om särläkemedelsstatus för Temodex.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Europa vilket reducerar utvecklingskostnaderna. Bolaget har även ansökt om särläkemedelsstatus för Temodex."

Transkript

1

2 D ouble bond Pharmaceutical utvecklar generika/kopior av redan godkända läkemedel vars patent löpt ut. Bolaget har en unik metod för drug delivery, det vill säga metoden att styra den aktiva substansen direkt mot målorganen som levern eller lungorna. Bolaget har fyra läkemedelskandidater i portföljen, varav Temodex och SA-033 är de längst framskridna. krävs innan ett potentiellt marknadsgodkännande kan erhållas. Förhoppningarna är att avtal för Temodex finns på plats i slutet på 2016 och att kliniska studier påbörjas omgående därefter. SA-033 är särläkemedelsklassificerat (orphan drug) i Europa vilket reducerar utvecklingskostnaderna. Bolaget har även ansökt om särläkemedelsstatus för Temodex. med bolagets egenutvecklade drug delivery plattform för behandling av levercancer. Temodex förvärvades i slutet på 2015 och är ett godkänt läkemedel för behandling av hjärntumörer i Vitryssland. att ingå ett samarbetsavtal för utveckling av Temodex med ett större läkemedelsbolag. Detta för att underlätta kostnadsbördan av de kommande kliniska studierna som den löpande verksamheten samt att fortsätta utvecklingen med portföljen genomför DB Pharma nu en företrädesemission. Emissionen stärker kassan med 8,4 miljoner kronor efter kostnader och är till 69 procent garanterad. Med detta gör vi bedömningen att potentialen i portföljen inte avspeglas i börsvärdet och rekommenderar således att teckna.

3 Ledningen bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. Avgörande för betygssättningen är ledningens erfarenhet, branschvana, företagsledarkompetens, förtroende hos aktiemarknaden och tidigare genomförda prestationer. Ägarna bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. Avgörande för betyget är ägarnas tidigare agerande i det aktuella bolaget, deras finansiella styrka, deras representation i styrelsen och tidigare resultat av investeringar i liknande företag eller branscher. Långsiktighet och ansvarstagande gentemot mindre aktieägare är också väsentliga kriterier. Den finansiella ställningen bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. I detta beslutskriterium tas hänsyn till bolagets lönsamhet, dess finansiella situation, framtida investeringsåtaganden och andra ekonomiska åtaganden, eventuella övervärden respektive undervärden i balansräkningen samt andra faktorer som påverkar bolagets finansiella ställning. Bolagets potential bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. Avgörande för betyget är storleken på bolagets potential i form av ökad vinst i förhållande till hur bolagets aktiekurs värderas i dag. Avgörande är också på vilken marknad företaget verkar och dess framtidsutsikter på denna marknad och lönsamhet. Ett bolag kan få högt betyg även om tillväxtutsikterna är låga, förutsatt att aktiens värdering i dag är ännu lägre än utsikterna. På samma sätt kan en högt värderad aktie anses ha hög potential givet att dess tillväxtförutsättningar inte fullt ut redovisas i aktiekursen. Risken bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. Risken är en sammantagen bedömning av alla de risker som ett företag kan utsättas för och som kan komma att påverka aktiekursen. Betyget grundas på en sammantagen bedömning av företagets allmänna risknivå, aktiens värdering, bolagets konkurrenssituation och bedömning av framtida omvärldshändelser som kan komma att påverka bolaget.

4 Med visionen att sätta ny standard för målsökande läkemedel grundade Igor Lokot Double Bond Pharmaceutical (DB Pharma, DBP eller bolaget) DB Pharma har sitt huvudkontor i Uppsala och verksamheten bedrivs i dagsläget av bolagets fem anställda. Vid behov anlitar bolaget externa konsulter med specialiserade kunskaper, vilket gör organisationen förhållandevis flexibel och kostnadseffektiv. Bolagets utvecklingsportfölj består av fyra läkemedelskandidater varav det längst framskrida är Temodex för behandling av hjärncancer. Temodex är sedan tidigare ett godkänt läkemedel i Vitryssland men för lansering i EU krävs ytterligare kliniska studier. Detta har bolaget föravsikt att genomföra i ett samarbete och just nu pågår utvärdering av två potentiella partners. För att finansiera den löpande verksamheten fram tills att ett samarbetsavtal finns på plats genomför DB Pharma en nyemission om cirka 9,4 miljoner kronor före kostnader. Emissionen är garanterad till 69 procent. Utöver den löpande verksamheten skall pengarna användas till produktion av substanser för kommande studierna och produktutveckling. Gemensamt för projekten SA-033, SA-042 och SA-083 är att de bygger på generika (kopior på originalläkemedel) formulerade med samma egenutvecklade drug delivery-plattform, BeloGal. Genom BeloGal får den aktiva substansen i läkemedlet en målsökande egenskap med avsikten att maximera effektivitet och säkerhet. I oktober 2015 förvärvades rättigheter till tidigare nämnda Temodex som är bolagets huvudprojekt. Bolaget gjorde ingen engångsbetalning men kommer erlägga försäljningsvillkorade royaltybetalning till det vitryska bioteknikbolaget RI PCP om mindre än tio procent. Att ta ett läkemedel från idé till godkänt läkemedel är extremt dyrt. Därför avser DB Pharma att ingå samarbetsavtal med ett större läkemedelsbolag för att ta läkemedelskandidaterna genom de kliniska studierna till marknadsgodkännande. Som tidigare nämnt pågår utvärdering av två potentiella partners för Temodex. Bolaget har för avsikt att arbeta nära Läkemedelsverket och andra relevanta regulatoriska myndigheter för att underlätta utvecklingsprocessen. Under pågående preklinik har arbetet fördelats ut till lämpade CRO:er (Contract Research Organizations). DB Pharma har för avsikt att fortsätta nyttja CRO och CMO (Contract Manufacturing Organization) även för kommande kliniska studier.

5 Temodex, generika temozolomide, appliceras lokalt i samband med operation för behandling av den vanligaste hjärntumörsformen, glioblastom. Temozolomide är ett oralt cytostatika godkänt för behandling av ett antal olika former av hjärntumörer. Glioblastom är de mest allvarliga formerna av primärcancer i hjärnan och drabbar cirka 300 personer i Sverige per år. Trots aggressiva behandlingsstrategier är medianöverlevnadstiden för åldersgruppen 60 till 69 knappt 11 månader och mindre än fem procent av patienterna överlever mer än ett par år. En vanligt förekommande behandling vid glioblastom är att operera bort så stor del av tumören som möjligt. Efter operationen genomgår patienten strålbehandling i kombination med cytostatika, ofta med temozolomide. Cytostatika framkallar biverkningar då behandlingen även påverkar kroppens friska celler. Vanliga biverkningar är försämrat blodvärde, illamående, håravfall och ökad mottaglighet för infektioner. Det medför att en mer effektiv behandlingsmetod är efterfrågat och eftersom att substansen appliceras lokalt är Temodex sannolikt mer effektivt än befintliga cytostatika. Som tidigare nämnt är Temodex godkänd i Vitryssland men för en lansering i Europa krävs ytterligare studier. En klinisk fas I-studie har genomförts på en studiepopulation om 136 patienter med glioblastom. Studien uppdelades i två grupper varav den första studiegruppen erhöll vanlig behandling. Den andra studiegruppen erhöll även behandling med Temodex utöver standardbehandling. Överlevanden och den progressionsfria överlevnaden var statistiskt signifikant bättre i den andra gruppen än den första. Nästa steg i utvecklingsprocessen mot en potentiell lansering i Europa är att genomföra en klinisk fas II och fas III-studie. Bolaget har ansökt om särläkemedelsstatus för Temodex. Det skulle underlätta utvecklingsprocessen avsevärt då möjligheten till godkännande ges redan innan fas III-studien är avklarad. Detta ger i sin tur bättre utgångsläge vid slutförhandlingar rörande samarbetsavtal eller finansiering. Dessutom innebär särläkemedelsstatus marknadsexklusivitet i Europa tio år efter godkännande oberoende av patentets löptid. Den avsedda tidsplanen för Temodex illustreras på tidsaxeln ovan, med antagandet att substansen erhåller särläkemedelsstatus. Bolaget planerar att lämna in ansökan om särläkemedelsstatus under andra kvartalet Som tidigare nämnts avser bolaget att genomföra de kliniska studierna i

6 ett samarbete med ett större läkemedelsbolag. Detta skulle underlätta avsevärt rent kostnadsmässigt och sannolikt även generera kassaflöde genom en initial engångsutbetalning samt villkorade milstolpar under utvecklingens fortlöpande. Rörande produktion finns ett avtal tecknat med Unitechprom BGU som är ett statligt ägt bolag vid Vitryska Statsuniversitetet med fokus på bland annat produktion. Att bolaget håller sig till utsatt tidsschema är avgörande för bolagets värdering. Skulle bolaget inte lyckas ingå avtal med ett läkemedelsbolag har bolaget ytterligare alternativ att välja mellan. Ett alternativ är att genomföra studien i samarbete med vitryska sjukhus. Analysbolaget Transparency Market Research uppskattar värdet på marknaden för Temodex till 0,34 miljarder USD år 2013 med en genomsnittlig årlig tillväxt om 11,4 procent till 2022 då marknaden uppskattas till 0,9 miljarder USD. En drug delivery-plattform är en metod, formulering eller teknologi vars uppgift är att transportera läkemedel ut i kroppen på ett effektivt och säkert sätt. BeloGal (tidigare ZIP-delivery ) är bolagets egenutvecklade och i Sverige patenterade drug delivery-teknologi med den påvisade egenskapen att aktivt målsöka organ som lever och lunga. Genom aktiv målsökning reduceras biverkningar då substansens koncentration i övriga delar av kroppen reduceras. BeloGal förbättrar även läkemedelssubstans-ens terapeutiska effekt genom att öka läkemedlets lokala koncentration. SA-033 är bolagets näst längst framskrida projekt och avser att behandla patienter med levercancer (hepatocellulär cancer). Kandidaten har även potential att behandla sekundär levercancer, alltså levermetastaser. SA- 033 har särläkemedelsstatus i Europa sedan 2014 för två typer av levercancer, hepatocellulärt carcinom och hepatoblastom. SA-033 är en formulering med BeloGal och generiskt doxorubicin, den aktiva substansen i originalläkemedlet Doxil. Doxorubicin är cytotoxiskt läkemedel godkänt för behandling av bland annat bröst- och äggstockscancer. SA-033 har genomgått pre-klinisk konceptvalidering i två djurmodeller som påvisade förbättrad effekt jämfört med doxorubicin utan BeloGal. Doxorubicin saknar idag ett godkännande för behandling av levercancer men studier med substansen för indikationen pågår.

7 Graferna nedan illustrerar koncentrationsnivåerna för SA-033 jämfört med nivåer av substansen som inte är formulerad med BeloGal. Notera att en lägre dos användes för SA-033 men har samma koncentrationsnivå i levern. Koncentrationen i hjärtat är avsevärt mycket lägre med BeloGal vilket är en avgörande observation då doxorubicin har toxiska effekter på hjärtat. Levercancer delas upp i primär och sekundär levercancer. Sekundär levercancer innefattar alla typer av metastaser till levern. Primär levercancer innebär att en cancertumör utvecklas i levern och om cancertumören inte kan avlägsnas från levern är sjukdomen oftast dödlig inom sex månader. Så länge cancern inte har spridit sig utanför levern är levertransplantation en behandlingsmetod. Alternativet är att delar av levern opereras bort. Efter kirurgi behandlas patienten med cytostatika. De flesta patienterna blir helt återställda efter operationen men kirurgi är dock inte lämpat för alla. Laservärmebehandling, så kallad RF-behandling, är också ett alternativ till kirurgi och forskning pågår, däribland med Perhexiline (läkemedel godkänt för hjärtsjukdom) som i kliniska studier visat sig jämförbart med Sorafenib. National Cancer Institute (NCI) i USA arbetar med tidigare nämnda kliniska studier med doxorubicin. De kliniska studierna befinner sig i fas III och studien förväntas vara klar i juni Positiva resultat från studien skulle underlätta utvecklingsprocessen av DB Pharmas läkemedelskandidat SA-033. Negativa resultat skulle givetvis inte vara positivt för DB Pharmas utvecklingsprojekt med SA-033. Bolaget menar dock att BeloGal reducerar doxorubicins toxiska effekter och är därför inte beroende av ett positivt resultat från NCI:s studier. SA-033 är bolagets första läkemedelskandidat och tidigare var planen att påbörja klinisk fas I-studien i början av 2016 och hoppas teckna utlicensieringsavtal under klinisk fas I. Prioriteringen är nedjusterad i förmån för Temodex och tidsplanen justerad.

8 Analysfirman Datamonitor Healthcare estimerar marknaden för hepatocellulär cancer till 1,4 miljarder dollar år Därefter antas marknaden krympa på grund av prispress från generika. Med denna information estimerar vi den totala marknaden för hepatocellulär cancer och Kolangiocarcinom till 13,3 miljarder kronor Ett annat sätt att mäta marknaden för SA-033 är att utgå ifrån försäljningssiffror för Bayers läkemedel Nexavar (sorafenib) som är det enda godkända läkemedlet på för behandling av levercancer. Första kvartalet 2016 uppgick försäljningen av Nexavar till 213 miljoner euro, vilket indikerar 852 miljoner euro på helåret, motsvarande cirka 8 miljarder kronor med en växelkurs om 9,35. TACE är liksom SA-033 ett komplement till kirurgialternativ och kan jämföras med SA-033 i den bemärkelsen att cytostatika tillförs direkt till levern. TACE är invecklat och resurskrävande i och med att patienten under narkos intravenöst administreras cellgifter via kateter. Med andra ord krävs specialistläkare och specialanpassad utrustning. Resursbehovet för behandling med SA-033 är betydligt mindre då det endast krävs en spruta och en sjuksköterska vid administration. Dessutom angriper SA- 033 alla cancertumörer samtidigt eftersom den aktiva substansen når hela levern. TACE administrerar cytostatika direkt till blodkärlen som försörjer tumören men måste siktas in på en specifik tumör åt gången. Som tidigare nämnt har BeloGal -teknologin även förmågan att målsöka lunga. I studier med en modifierad formulering av SA-033 har bolaget lyckats effektivisera doxorubicins terapeutiska förmåga vid behandling av lungcancer. Denna formulering kallas SA-83. Bolaget har även en tredje uttalad läkemedelskandidat. Denna bygger på en BeloGal -baserad formulering med doxycyklin (antibiotika) och kallas SA-42. Genom att målsöka lungan kan SA-42 förbättra doxycyklins terapeutiska effekt vid lunginflammation. Patent beviljas lokalt i varje enskilt land och i dagsläget patentskyddas BeloGal -teknologin i Sverige. DB Pharma har därmed immateriellt skydd för befintliga och kommande läkemedelsformuleringar som är baserade på BeloGal. Vidare har bolaget för avsikt att söka patent i de länder som bedöms vara viktigast, däribland USA, Kina och Sydafrika. För att ytterligare stärka de immateriella rättigheterna har bolaget lämnat in en PCT-ansökan, vilket ger utökad skydd i sammanlagt 145 medlemsländer. Patentansökan för Temodex har nyligen lämnats in. Plattformen kan kombineras med både patentskyddade läkemedel samt generika och enligt bolaget har BeloGal förmågan att förbättra både säkerhet och effekt hos flera olika läkemedel. Därför planerar bolaget att i framtiden utveckla BeloGal som kan målsöka fler organ, utöver lever och lunga. Vi ser stor potential inom området för hepatit.

9 Igor Lokot, född 1972, är vd och grundare av DB Pharma. Igor har en doktorsexamen i bioorganisk kemi och lång erfarenhet inom läkemedelsutveckling. Igor var bland annat med och grundade Oasmia Pharmaceutical och var delaktig i utvecklingen av Paclical, ett godkänt läkemedel mot cancer. Per Stålhandske, född 1954, är sedan april 2015 ordförande för styrelsen. Per har en doktorsexamen i medicinsk genetik från Uppsala universitet och har gedigen erfarenhet från GMP (god tillverkningssed) och immaterialrätt. Per är Managing Director på csens AB och har tidigare varit Quality Assurance Manager på Oasmia Pharmaceutical. Lars Thomander, född 1947, är styrelseledamot samt specialist inom otorhinolaryngologi och docent vid Uppsala Universitet. Lars har tidigare erfarenhet från öronkliniken på Akademiska Sjukhuset och som nordisk medicinsk chef på Eli Lilly. Han har även arbetat som konsult inom läkemedelsutveckling. Sergey Yanitsky, född 1965, har erfarenhet av tillverkning, marknadsföring och internationell distribution av läkemedel. Han är grundare samt vd för MedInter som är ett vertikalt integrerat läkemedelsbolag. Igor Lokot är genom bolag största ägare i DB Pharma och innehar cirka 66 procent av aktiekapitalet. Att Igor själv är största ägare med en betydande andel är positivt i den bemärkelsen att Igor har ett finansiellt incitament att agera i aktieägarnas intresse. Förvärvet av Temodex skruvade om utvecklingsportfölj som bolaget kom till börsen med. Tidsplanen för SA-033 har förskjutits på framtiden till förmån för Temodex vilket inneburit att värdet i portföljen skruvats om därefter. Ansökan om särläkemedelsklassificering för Temodex är på plats med stora möjligheter att gå igenom, vilket höjer värdet på projektet. Stora delar av emissionen är garanterad och vi gör bedömningen att dagens aktiekurs inte avspeglar det teoretiska värdet för aktien exkluderat teckningsrätten. Vi rekommenderar således att teckna med riktkurs 2,3 kronor.

10 Genom att förbättra generika kringgår DB Pharma till viss del den kliniska risken rörande den aktiva substansens säkerhet och effekt. Dock kvarstår det att i kliniska studier att påvisa BeloGal s effekt. Intentionen med samtliga utvecklingsprojekt i portföljen är att attrahera ett större läkemedelsbolag för ett utlicensieringsavtal. Dock har forskande läkemedelsbolag en tendens att föredra helt nya läkemedel istället för en förbättrad version av generika. Detta kan göra det svårt för DB Pharma att attrahera en lämplig utvecklingspartner. Möjligheten till ett utlicensierings-avtal rörande SA-033 skulle förbättras om bolaget istället formulerade sorafenib med BeloGal -teknologin. Detta skulle möjligen ge DB Pharma ett samarbete med Bayer då patentet kan förlängas med en förbättrad version av sorafenib. Dessutom är den finansiella risken i bolaget stor, liksom för de flesta mindre biotechbolagen. Vi uppskattar bolagets cash burn rate till runt kronor per månad. Burn raten kommer troligen öka allt eftersom utvecklingen med läkemedelskandidaterna fortskrider. Med andra ord kommer bolaget behöva teckna utlicensieringsavtal relativt omgående för att säkra finansiering. Att på egen hand påbörja kliniska studier med akademiska institut i Vitryssland är fortfarande ett alternativ, detta alternativ skulle dock vara dyrare för DB Pharma och ytterligare nyemission skulle sannolikt bli aktuellt i ett sådant scenario. Som tidigare nämns genomför bolaget. Utöver ovannämnda risker är bolagets verksamhet i sig extremt riskfylld. Utveckling av läkemedel kategoriseras av dess binära natur antingen godkänns läkemedelskandidaterna för försäljning eller inte. Samma resonemang gäller för hela utvecklingsprocessens framskridande - antingen passerar studierna en fas för att påbörja nästkommande, eller så fastnar utvecklingsprocessen och risken är stor att läkemedelskandidaten skrotas. För att göra en rimlig värdering av bolaget har vi valt att diskontera tillbaka riskjusterade framtida kassaflöden för bolagets längst framskrida läkemedelskandidater, Temodex och SA-033. Riskjustering sker för att utlicensieringsavtal tecknas samt för samtliga steg under utvecklingsprocessens gång. Storlek på kassaflöden har vi baserat på ett standardmässigt utlicensieringsavtal för liknande läkemedel. Vidare har vi använt en diskonteringsränta om 20 procent för att avspegla risker relaterade till bolagets finansiella situation och korta historik. Det riskjusterade nuvärdet av bolagets utvecklingsportfölj beräknas till 136 miljoner kronor vilket efter kostnader och nettokassa ger ett motiverat pris per aktie om 3,5 kronor.

11 Birger Jarl Securities AB, nedan benämnt Jarl Securities, publicerar information om bolag och däribland analyser. Informationen har sammanställts utifrån källor som Jarl Securities bedömer som tillförlitliga. Jarl Securities kan dock inte garantera informationens riktighet. Ingenting som skrivs i analysen ska betraktas som en rekommendation eller uppmaning att investera i något som helst finansiellt instrument, option eller liknande. Åsikter och slutsatser som uttrycks i analysen är avsedd endast för mottagaren. Innehållet får inte kopieras, reproduceras eller distribueras till annan person utan skriftligt godkännande av Jarl Securities. Jarl Securities ska inte hållas ansvariga för vare sig direkta eller indirekta skador som orsakats av beslut fattade på grundval av information i denna analys. Investeringar i finansiella instrument ger möjligheter till värdestegringar och vinster. Alla sådana investeringar är också förenade med risker. Riskerna varierar mellan olika typer av finansiella instrument och kombinationer av dessa. Historisk avkastning ska inte betraktas som en indikation för framtida avkastning. Analysen riktar sig inte till U.S. Persons (så som detta begrepp definieras i Regulation S i United States Securities Act och tolkas i United States Investment Companies Act 1940) och får inte heller spridas till sådana personer. Analysen riktar sig inte heller till sådana fysiska och juridiska personer där distributionen av analysen till sådana personer skulle innebära eller medföra risk för överträdelse av svensk eller utländsk lag eller författning. Jarl Securities har inget ekonomiskt intresse avseende det som är föremål för denna analys. Jarl Securities har rutiner för hantering a v intressekonflikter, vilket säkerställer objektivitet och oberoende.

Uppdragsanalys 2015-10-05 ANALYSGUIDEN. DB Pharmaceutical

Uppdragsanalys 2015-10-05 ANALYSGUIDEN. DB Pharmaceutical Uppdragsanalys 2015-10-05 DB Pharmaceutical KÖP DB Pharma 2015-10-05 Riktkurs: 6,1 kronor 2 DB Pharma har sikte på levern Med en unik drug delivery-teknologi utvecklar bolaget framtidens målsökande läkemedel

Läs mer

- Karessa har nu fått avtal på plats för GMPproduktion. kommande kliniska studier. Fördröjningen

- Karessa har nu fått avtal på plats för GMPproduktion. kommande kliniska studier. Fördröjningen L som Viagra och Cialis används idag mot erektil dysfunktion men effekt uppkommer först efter 20 till 40 minuter. Det medför att användaren måste planera sitt samliv. Substansens effekt varierar även med

Läs mer

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 27 maj 2019 NUEVOLUTION PARTNERSKAP BLIR BRÖLLOP

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 27 maj 2019 NUEVOLUTION PARTNERSKAP BLIR BRÖLLOP ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS PARTNERSKAP BLIR BRÖLLOP Innehåll Partnerskap blir bröllop... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Disclaimer...

Läs mer

Uppdragsanalys 2016-04-04 ANALYSGUIDEN. Follicum

Uppdragsanalys 2016-04-04 ANALYSGUIDEN. Follicum Uppdragsanalys 2016-04-04 ANALYSGUIDEN Follicum TECKNA ANALYSGUIDEN Follicum, 2016-04-04 Riktkurs: 8,2 Analytiker: Paul Regnell, Jarl Securities Hämmad hårväxt, ohämmad potential Follicum genomför en klinisk

Läs mer

ABB ger en projektfinansiering på fem miljoner euro och statliga finska innovationsfinansieringsorganisationen. lånelöfte om 9,4 miljoner euro.

ABB ger en projektfinansiering på fem miljoner euro och statliga finska innovationsfinansieringsorganisationen. lånelöfte om 9,4 miljoner euro. D en främsta tillgången för Sotkamo Silver är en silverfyndighet i östra Finland. Det låga silverpriset har hållit tillbaka bolaget från att driftsätta gruvan. Under tiden har bolaget investerat till projekt-utveckling

Läs mer

ENIRO OFFENTLIGGÖR VILLKOREN FÖR FÖRETRÄDESEMISSIONEN

ENIRO OFFENTLIGGÖR VILLKOREN FÖR FÖRETRÄDESEMISSIONEN PRESSMEDDELANDE, Stockholm, 24 november 2010 ENIRO OFFENTLIGGÖR VILLKOREN FÖR FÖRETRÄDESEMISSIONEN Eniro AB (publ) ( Eniro eller Bolaget ) offentliggjorde den 28 oktober 2010 en företrädesemission på cirka

Läs mer

Uppdragsanalys 2015-06-18 ANALYSGUIDEN. Karessa

Uppdragsanalys 2015-06-18 ANALYSGUIDEN. Karessa Uppdragsanalys 2015-06-18 Karessa KÖP Karessa 2015-06-18 Riktkurs: 30 kronor Analytiker: Markus Augustsson, Birger Jarl 2 Snabb effekt skapar värde Genom att kombinera en unik drug deliveryplattform med

Läs mer

EN INTRODUKTION TILL LIDDS Monica Wallter, VD. Erik Pensers Bolagsdag Stockholm, 21 maj 2015

EN INTRODUKTION TILL LIDDS Monica Wallter, VD. Erik Pensers Bolagsdag Stockholm, 21 maj 2015 EN INTRODUKTION TILL LIDDS Monica Wallter, VD Erik Pensers Bolagsdag Stockholm, 21 maj 2015 LIDDS I KORTHET LIDDS in brief LIDDS AB (publ) Local Intelligent Drug Delivery System listat på Nasdaq First

Läs mer

Coor Service Management Hold. AB. Free float 100 % Aktiekurs, kronor 61 Marknadsvärde, MSEK 5 940

Coor Service Management Hold. AB. Free float 100 % Aktiekurs, kronor 61 Marknadsvärde, MSEK 5 940 Bolagsnamn Coor Service Management Hold. AB Bloomberg COOR.SS Equity Reuters COOR.ST Free float 100 % Aktiekurs, kronor 61 Marknadsvärde, MSEK 5 940 Hemsida www.coor.se Mats Hyttinge Senior Analyst Markus

Läs mer

EUROCINE VACCINES AB (publ)

EUROCINE VACCINES AB (publ) Delårsrapport för EUROCINE VACCINES AB (publ) Org.nr. 556566-4298 2007-07-01 2007-09-30 1(11) Delåret juli 2007 - september 2007 i sammandrag Den kliniska studien på Bolagets nasala influensavaccin kontrakteras

Läs mer

Impotensläkemedel. snabbare och säkrare effekt

Impotensläkemedel. snabbare och säkrare effekt Impotensläkemedel med snabbare och säkrare effekt Kort om Karessas vd Torbjörn Kemper VD Tidigare erfarenhet: Agenda 1 En introduktion till Karessa 2 3 4 5 6 7 Problemen med dagens behandling av impotens

Läs mer

Oasmias onkologiprodukt Paclical demonstrerar en positiv risk/nytta-profil jämfört med standardbehandling i en omfattande klinisk fas III-studie

Oasmias onkologiprodukt Paclical demonstrerar en positiv risk/nytta-profil jämfört med standardbehandling i en omfattande klinisk fas III-studie PRESSMEDDELANDE 2014-10-21 Oasmias onkologiprodukt Paclical demonstrerar en positiv risk/nytta-profil jämfört med standardbehandling i en omfattande klinisk fas III-studie Ansökan om marknadsgodkännande

Läs mer

Uppdragsanalys 2016-04-11 ANALYSGUIDEN. Capacent

Uppdragsanalys 2016-04-11 ANALYSGUIDEN. Capacent Uppdragsanalys 2016-04-11 ANALYSGUIDEN Capacent BEHÅLL ANALYSGUIDEN Capacent, 2016-04-11 Riktkurs: 62 kronor Analytiker: Paul Regnell, Jarl Securities Starkt kvartal, aktien rusar Den fjärde kvartalsrapporten

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 13 september 2018 ANNEXIN PHARMA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 13 september 2018 ANNEXIN PHARMA ANALYSGUIDEN Innehåll Ett viktigt steg närmare klinik... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Investment Case... 4 Disclaimer... 7 UPPDATERING 1

Läs mer

Delårsrapport för tiden 2015-01-01 till 2015-09-30

Delårsrapport för tiden 2015-01-01 till 2015-09-30 Delårsrapport för tiden 2015-01-01 till 2015-09-30 Perioden i sammandrag: Nettoomsättning uppgick till 174 tsek. Resultatet efter finansiella poster uppgick till -1 404 tkr. Resultaten per aktie uppgick

Läs mer

Kvartalsrapport 1. 2016-01-01 till 2016-03-31

Kvartalsrapport 1. 2016-01-01 till 2016-03-31 Kvartalsrapport 1 2016-01-01 till 2016-03-31 Respiratorius AB (publ) 556552-2652 Respiratorius AB (publ) utvecklar läkemedelskandidater, med ambition att kunna lansera läkemedel mot bland annat folksjukdomarna

Läs mer

Uppdragsanalys 2015-11-19 ANALYSGUIDEN. Capacent

Uppdragsanalys 2015-11-19 ANALYSGUIDEN. Capacent Uppdragsanalys 2015-11-19 Capacent KÖP Capacent 2015-11-19 UPPDATERING Riktkurs: 43 kronor 2 Svagt kvartal, ljus framtid Tredje kvartalet blev som väntat ett mellankvartal i väntan på att mer intressanta

Läs mer

PledPharma AB (publ) Delårsrapport andra kvartalet 2013

PledPharma AB (publ) Delårsrapport andra kvartalet 2013 PledPharma AB (publ) Delårsrapport andra kvartalet 2013 Väsentliga händelser efter rapportperiodens slut Fyra av de sex patienter som behövs för att påbörja den andra delen av fas IIb studien PLIANT är

Läs mer

Delårsrapport Januari - juni 2014

Delårsrapport Januari - juni 2014 Delårsrapport Januari - juni 2014 EQL Pharma AB EQL Pharma AB är ett läkemedelsbolag, specialiserat på nisch-generika, dvs generiska läkemedel med ingen eller begränsad konkurrens. EQL Pharma grundades

Läs mer

Snabbväxande B3IT offentliggör notering på Nasdaq First North Premier och publicerar prospekt

Snabbväxande B3IT offentliggör notering på Nasdaq First North Premier och publicerar prospekt Pressmeddelande 27 maj, 2016 Snabbväxande B3IT offentliggör notering på Nasdaq First North Premier och publicerar prospekt Styrelsen och ägarna av B3IT Management AB (publ) ( B3IT eller Bolaget ) har,

Läs mer

Coor Service Management

Coor Service Management Coor Service Management PREVIEW 13 februari 2019 Coor Service Management KÖP: 82 KRONOR Viss press från nya kontrakt Coor lämnar sin rapport för det fjärde kvartalet 2018 den 21 februari. Ericsson-kontraktet

Läs mer

Tillägg till erbjudandehandling avseende erbjudandet till aktieägarna i Din Bostad Sverige AB (publ)

Tillägg till erbjudandehandling avseende erbjudandet till aktieägarna i Din Bostad Sverige AB (publ) Tillägg till erbjudandehandling avseende erbjudandet till aktieägarna i Din Bostad Sverige AB (publ) Innehåll Tillägg till erbjudandehandling avseende erbjudandet till aktieägarna i Din Bostad Sverige

Läs mer

Månadsanalys Augusti 2012

Månadsanalys Augusti 2012 Månadsanalys Augusti 2012 Positiv trend på aktiemarknaden efter uttalanden från ECB-chefen ÅRETS ANDRA RAPPORTSÄSONG är i stort sett avklarad och de svenska bolagens rapporter kan sammanfattas som stabila.

Läs mer

Coor Service Management

Coor Service Management Coor Service Management Coor Service Management UPDATE 1 mars 2019 ÖKA: 86 KRONOR Fortsatt långsiktig positiv trend Coors rapport för det fjärde kvartalet 2018 bjöd inte på några större överraskningar

Läs mer

Punkt 18. LTV 2016 bygger på en gemensam plattform, men består av tre separata planer.

Punkt 18. LTV 2016 bygger på en gemensam plattform, men består av tre separata planer. Punkt 18 Långsiktigt rörligt ersättningsprogram 2016 (LTV 2016) innefattande styrelsens förslag till beslut om inrättande av Aktiesparplan för alla anställda, Plan för nyckelpersoner och Resultataktieplan

Läs mer

Tillägg till prospekt med anledning av inbjudan till teckning av preferensaktier och stamaktier i Victoria Park (publ)

Tillägg till prospekt med anledning av inbjudan till teckning av preferensaktier och stamaktier i Victoria Park (publ) Tillägg till prospekt med anledning av inbjudan till teckning av preferensaktier och stamaktier i Victoria Park (publ) innehållsförteckning Tillägg till prospekt 3 Pressmeddelande från Victoria Park den

Läs mer

Uppdragsanalys 2015-06-18, uppdatering ANALYSGUIDEN. Kancera

Uppdragsanalys 2015-06-18, uppdatering ANALYSGUIDEN. Kancera Uppdragsanalys 2015-06-18, uppdatering Kancera AVVAKTA Kancera 2015-06-18 UPPDATERING Riktkurs 4 8 kronor 2 Stärkt kassa för framtiden Kanceras PFKFB3-hämmare har i senaste studien påvisat egenskaper som

Läs mer

Uppdragsanalys 2015-09-10 ANALYSGUIDEN. A1M Pharma P H A R M A

Uppdragsanalys 2015-09-10 ANALYSGUIDEN. A1M Pharma P H A R M A Uppdragsanalys 2015-09-10 A1M Pharma P H A R M A KÖP A1M Pharma 2015-09-10 UPPDATERING Riktkurs: 9,30 kronor 10 Analytiker, Birger Jarl: Markus Augustsson 2 Stärkt kassa gör det möjligt A1M Pharma har

Läs mer

Delårsrapport 2015-01-01 2015-09-30. Follicum AB 556851-4532

Delårsrapport 2015-01-01 2015-09-30. Follicum AB 556851-4532 Delårsrapport 2015-01-01 2015-09-30 Follicum AB 556851-4532 Sammanfattning av delårsrapport Första nio månaderna (2015-01-01 2015-09-30) Övriga rörelseintäkter uppgick till 394 TSEK (1 868 TSEK). Resultatet

Läs mer

LIDDS AB Q1 Kvartalsrapport. Jan mars 2014

LIDDS AB Q1 Kvartalsrapport. Jan mars 2014 LIDDS AB Q1 Kvartalsrapport Jan mars 2014 Kvartalsrapport Kvartalsrapport, Jan mars 2014 PUBLICERAD DEN 12 maj 2014 Första kvartalet 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 KSEK (0) Kostnaderna uppgick

Läs mer

FÖRSTA KVARTALET (JANUARI MARS 2015) VÄSENTLIGA HÄNDELSER UNDER KVARTALET VÄSENTLIGA HÄNDELSER EFTER PERIODENS SLUT

FÖRSTA KVARTALET (JANUARI MARS 2015) VÄSENTLIGA HÄNDELSER UNDER KVARTALET VÄSENTLIGA HÄNDELSER EFTER PERIODENS SLUT FÖRSTA KVARTALET (JANUARI MARS ) Nettoomsättningen uppgick till 0 KSEK (0) Kostnaderna uppgick till 2,2 MSEK (1,3) Resultatet före och efter skatt uppgick till -2,2 MSEK (-1,3) Resultat per aktie uppgick

Läs mer

Punkt 11. Bilaga 6. Långsiktigt rörligt ersättningsprogram 2010 (LTV 2010)

Punkt 11. Bilaga 6. Långsiktigt rörligt ersättningsprogram 2010 (LTV 2010) Bilaga 6 Punkt 11 Styrelsens förslag till beslut om inrättande av Aktiesparplan för alla anställda, Plan för nyckelpersoner och Resultataktieplan för högre chefer samt, under respektive plan, överlåtelse

Läs mer

Follicum AB 556851-4532 www.follicum.se DELÅRSRAPPORT 2016-01-01 2016-03-31

Follicum AB 556851-4532 www.follicum.se DELÅRSRAPPORT 2016-01-01 2016-03-31 Follicum AB 556851-4532 www.follicum.se DELÅRSRAPPORT 2016-01-01 2016-03-31 Sammanfattning av delårsrapport Första kvartalet (2016-01-01 2016-03-31) Övriga rörelseintäkter uppgick till 0 TSEK (0 TSEK).

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2013 CHRONTECH PHARMA

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2013 CHRONTECH PHARMA ChronTech utvecklar de behandlande DNA-vaccinerna ChronVac-C och ChronVac-B mot kroniska hepatit C-virus- och hepatit B-virusinfektioner, dvs kroniska infektioner av gulsotsvirus som kan leda till skrumplever

Läs mer

Pressmeddelande Dignitana AB (publ) 2014-02-27

Pressmeddelande Dignitana AB (publ) 2014-02-27 Dignitana AB publicerar bokslutskommuniké för 2013 Bokslutskommunikén i sammandrag: Nyckeltal koncernen Q4 2013 Q4 2012 Helår 2013 Helår 2012 Nettoomsättning, tkr 4 179-960 10 098 8 969 Totala intäkter,

Läs mer

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ)

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Organisationsnummer: 556991-6082 ISIN-Kod: SE0007185525 Adress: Virdings Allé 32B, 754 50 Uppsala E-post:info@doublebp.com Hemsida: www.doublebp.com KVARTALSRAPPORT

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JULI-SEPT 2006

DELÅRSRAPPORT JULI-SEPT 2006 DELÅRSRAPPORT JULI-SEPT 2006 PERIODEN JAN-SEPT 2006 OMSÄTTNINGEN ÖKAT TILL 8,1MKR (3,1MKR) BRUTTOMARGINAL ÖKAT TILL 4,3MKR (1,9MKR) RÖRELSERESULTAT FÖRBÄTTRAT TILL -19,6MKR (-24,6MKR) RESULTAT FÖRE SKATT

Läs mer

Kvartalsrapport Q1 för 2016

Kvartalsrapport Q1 för 2016 Kvartalsrapport Q1 för 2016 Invent Medic Sweden AB (publ) 556682-1046 Styrelsen och verkställande direktören avger följande redovisning för Q1 2016. Om inte annat särskilt anges, redovisas alla belopp

Läs mer

Uppdragsanalys 2016-03-07 ANALYSGUIDEN. Nuevolution

Uppdragsanalys 2016-03-07 ANALYSGUIDEN. Nuevolution Uppdragsanalys 2016-03-07 Nuevolution KÖP Nuevolution 2016-03-07 Riktkurs: Analytiker: Markus Augustsson, Jarl Securities 17,7 kronor 2 Intressant dansk nykomling Nuevolution har utvecklat en effektiv

Läs mer

Catena Media publicerar prospekt i samband med notering på Nasdaq First North Premier

Catena Media publicerar prospekt i samband med notering på Nasdaq First North Premier EJ FÖR DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, KANADA, NYA ZEELAND, HONG KONG JAPAN, SCHWEIZ, SYDAFRIKA ELLER ANNAT LAND TILL VILKET SÅDAN DISTRIBUTION ELLER

Läs mer

Uppdragsanalys 2014-11-13 ANALYSGUIDEN. Kancera

Uppdragsanalys 2014-11-13 ANALYSGUIDEN. Kancera Uppdragsanalys 2014-11-13 Kancera avvakta Analysguiden Kancera 2014-11-13 Riktkurs 4,00 7,46 kronor Analytiker: Erik Hugoson På väg mot kandidat Kancera är ett forskningsbolag som bedriver utveckling av

Läs mer

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2014:06 2014-02-13

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2014:06 2014-02-13 Aktiemarknadsnämndens uttalande 2014:06 2014-02-13 Detta uttalande är meddelat av Aktiemarknadsnämnden med stöd av Kollegiet för svensk bolagsstyrnings regler om offentliga uppköpserbjudanden avseende

Läs mer

org. nr: 556677-9871 Årsredovisning

org. nr: 556677-9871 Årsredovisning org. nr: 556677-9871 Årsredovisning för räkenskapsåret 2010 Medfield Diagnostics AB Org nr 556677-9871 Årsredovisning för räkenskapsåret 2010 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 1 - förslag till vinstdisposition

Läs mer

JANUARI SEPTEMBER 2007

JANUARI SEPTEMBER 2007 DELÅRSRAPPORT Pressmeddelande 2007-10-23 JANUARI SEPTEMBER 2007 Glycorex Transplantation AB (publ) är ett medicintekniskt företag som bedriver forskning, utveckling och försäljning inom framförallt området

Läs mer

PledPharma AB (publ) Bokslutskommuniké helåret 2013

PledPharma AB (publ) Bokslutskommuniké helåret 2013 PledPharma AB (publ) Bokslutskommuniké helåret 2013 Väsentliga händelser efter rapportperiodens slut Positiva data från första delen av PLIANT-studien En fortsättning av en del av det första USA patentet

Läs mer

Särläkemedel. Viktiga läkemedel för sällsynta sjukdomar

Särläkemedel. Viktiga läkemedel för sällsynta sjukdomar Särläkemedel Viktiga läkemedel för sällsynta sjukdomar 1 Förord LIF är branschorganisationen för forskande läkemedelsföretag verksamma i Sverige. LIF har drygt 75 medlemsföretag vilka står som tillverkare

Läs mer

PledPharma AB (publ) Delårsrapport tredje kvartalet 2013

PledPharma AB (publ) Delårsrapport tredje kvartalet 2013 PledPharma AB (publ) Delårsrapport tredje kvartalet 2013 Väsentliga händelser efter rapportperiodens slut Samtliga patienter som behövs för att påbörja den andra delen av fas IIb studien PLIANT är inkluderade

Läs mer

Delårsrapport 2012-01-01 till 2012-09-30. Clinical Laserthermia Systems AB (publ) 556705-8903

Delårsrapport 2012-01-01 till 2012-09-30. Clinical Laserthermia Systems AB (publ) 556705-8903 Delårsrapport 2012-01-01 till 2012-09-30 Clinical Laserthermia Systems AB (publ) 556705-8903 Sammanfattning av delårsrapport Första nio månaderna (2012-01-01 2012-09-30) Nettoomsättning/bidrag uppgick

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i A1M Pharma TECKNINGSPERIOD 19 MAJ 2 JUNI 2016

Inbjudan till teckning av aktier i A1M Pharma TECKNINGSPERIOD 19 MAJ 2 JUNI 2016 P H A R M A Inbjudan till teckning av aktier i A1M Pharma TECKNINGSPERIOD 19 MAJ 2 JUNI 2016 VIKTIG INFORMATION: Alla investeringar i värdepapper är förenade med risktagande. I A1M Pharmas prospekt finns

Läs mer

LTV 2016 i korthet. Innehåll

LTV 2016 i korthet. Innehåll LTV 2016 i korthet Detta dokument innehåller information om styrelsens för Telefonaktiebolaget LM Ericsson förslag till årsstämman den 13 april 2016 om inrättande av Aktiesparplan för alla anställda, Plan

Läs mer

Med Bolaget eller Hamlet Pharma menas Hamlet Pharma AB med organisationsnummer 556568-8958

Med Bolaget eller Hamlet Pharma menas Hamlet Pharma AB med organisationsnummer 556568-8958 Q1 Delårsrapport juli september 2015 Med Bolaget eller Hamlet Pharma menas Hamlet Pharma AB med organisationsnummer 556568-8958 Sammanfattning av delårsrapport Första kvartalet (2015-07-01 2015-09-30)

Läs mer

Delårsrapport. 2012-01-01 till 2012-03-31. Medfield Diagnostics AB (publ) 556677-9871

Delårsrapport. 2012-01-01 till 2012-03-31. Medfield Diagnostics AB (publ) 556677-9871 Delårsrapport 2012-01-01 till 2012-03-31 Medfield Diagnostics AB (publ) 556677-9871 Sammanfattning av delårsrapport Första kvartalet 2012 Kliniska studien MF02 med Strokefinder R10 pågår på SU enligt plan.

Läs mer

Din behandling med Nexavar (sorafenib)

Din behandling med Nexavar (sorafenib) Din behandling med Nexavar (sorafenib) (sorafenib) tabletter Introduktion Cancer är oftast en svårbehandlad sjukdom och det finns ett stort behov av nya behandlingsformer. Därför är Nexavar ett viktigt

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 11 april 2019 BIOVICA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 11 april 2019 BIOVICA ANALYSGUIDEN UPPDRAGSANALYS ANALYSGUIDEN Innehåll Emission stärker... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Emission stärker... 4 Riktad emission

Läs mer

Dignitana AB publ 556730-5346. DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2010

Dignitana AB publ 556730-5346. DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2010 DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 juni 2010 Resultat och ställning Delårsrapport i sammandrag ( belopp inom parantes motsvarande period 2009 ) Omsättning under perioden 2096 tkr (577 tkr) Resultat efter finansiella

Läs mer

ScandiDos AB (publ) (556613-0927)

ScandiDos AB (publ) (556613-0927) ScandiDos AB (publ) (556613-0927) Bokslutskommuniké för perioden 1 maj 2014 30 april 2015 Perioden 1 maj 2014 30 april 2015 Ny försäljningschef på plats i juni 2014 Första order på Delta 4 Discover från

Läs mer

Uppdragsanalys ANALYSGUIDEN. Oasmia

Uppdragsanalys ANALYSGUIDEN. Oasmia Uppdragsanalys Oasmia AVVAKTA Oasmia 2014-08-27 Riktkurs 27:40 kronor 2 Intressant men riskfylld aktie Analytiker: Erik Hugoson Oasmia är ett forskningsföretag som bedriver utveckling av läkemedel. Bolaget

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÈ FÖR BIOTEKNIKBOLAGET ELLEN AB, (publ), org.nr 556419-2663, JANUARI DECEMBER 2006

BOKSLUTSKOMMUNIKÈ FÖR BIOTEKNIKBOLAGET ELLEN AB, (publ), org.nr 556419-2663, JANUARI DECEMBER 2006 Bioteknikbolaget Ellen AB tillhandahåller en unik produkt, tampongen ELLEN, som hjälper kvinnor att återställa och bibehålla en naturlig PH-balans i underlivet med hjälp av den aktiva substansen LN LactoNaturel.

Läs mer

Balder lämnar ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Din Bostad

Balder lämnar ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Din Bostad PRESSMEDDELANDE 2009-06-26 Balder lämnar ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Din Bostad Fastighets AB Balders (publ) ( Balder ) styrelse 1 har idag beslutat att lämna ett offentligt erbjudande

Läs mer

Omsättning 67 164 206 Tillväxt nm 145% 25% EBIT -41 30 50 Res. f. Skatt -41 28 48 Nettoresultat -41 23 34 Nettomarginal -61% 14% 17%

Omsättning 67 164 206 Tillväxt nm 145% 25% EBIT -41 30 50 Res. f. Skatt -41 28 48 Nettoresultat -41 23 34 Nettomarginal -61% 14% 17% ANALYSGARANTI* 18 mars, 2008 Oasmia (OAS-MTF?) (OASM.NGM) I väntans tider Oasmia hade i januari en kassa på 11 MSEK och bör enligt vår analys nu närma sig nollstrecket. Vi förväntar oss att bolaget löser

Läs mer

Nedan är en övergripande bild av Cherrys olika verksamhetsområden.

Nedan är en övergripande bild av Cherrys olika verksamhetsområden. C herry är ett svenskt spelbolag med anor från 1960-talet. Ryggraden utgjordes länge av restaurangcasino med bland annat blackjack-spel på krogar och nattklub-bar. Numera har verksamhetens fokus flyttats

Läs mer

Styrelsens fullständiga förslag till beslut om överlåtelse av Diamyd, Inc. vid extra bolagsstämma i Diamyd Medical AB, 30 oktober 2012.

Styrelsens fullständiga förslag till beslut om överlåtelse av Diamyd, Inc. vid extra bolagsstämma i Diamyd Medical AB, 30 oktober 2012. Styrelsens fullständiga förslag till beslut om överlåtelse av Diamyd, Inc. vid extra bolagsstämma i Diamyd Medical AB, 30 oktober 2012. 1. Sammanfattning Diamyd Medical AB har tecknat ett avtal om avyttring

Läs mer

RAPPORT. Kliniska riktlinjer för användning av obeprövade behandlingsmetoder på allvarligt sjuka patienter

RAPPORT. Kliniska riktlinjer för användning av obeprövade behandlingsmetoder på allvarligt sjuka patienter RAPPORT Kliniska riktlinjer för användning av obeprövade behandlingsmetoder på allvarligt sjuka patienter Förslag från arbetsgrupp: Olle Lindvall, Kungl. Vetenskapsakademien Ingemar Engström, Svenska Läkaresällskapet

Läs mer

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ)

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Organisationsnummer: 556991-6082 ISIN-Kod: SE0007185525 Adress: Virdings Allé 32B, 754 50 Uppsala E-post:info@doublebp.com Hemsida: www.doublebp.com KVARTALSRAPPORT

Läs mer

Intressekonflikter & Incitament Romanesco Capital Management 556761-9654

Intressekonflikter & Incitament Romanesco Capital Management 556761-9654 Intressekonflikter & Incitament Romanesco Capital Management 556761-9654 INTERNA REGLER FÖR HANTERING AV INTRESSEKONFLIKTER Dessa interna regler har fastställts av styrelsen för Romanesco Capital Management

Läs mer

Kvartalsrapport 2013-07-01 till 2013-09-30. PharmaLundensis AB (publ) 556708-8074

Kvartalsrapport 2013-07-01 till 2013-09-30. PharmaLundensis AB (publ) 556708-8074 Kvartalsrapport 2013-07-01 till 2013-09-30 PharmaLundensis AB (publ) 556708-8074 Sammanfattning av kvartalsrapport 2013-01-01 2013-09-30 (9 månader) Nettoomsättningen uppgick till 8 178 SEK (52 676). Resultatet

Läs mer

Styrelsen och verkställande direktören får härmed lämna sin redogörelse för bolagets utveckling under räkenskapsåret 2010 09 01-2011 08 31.

Styrelsen och verkställande direktören får härmed lämna sin redogörelse för bolagets utveckling under räkenskapsåret 2010 09 01-2011 08 31. Årsredovisning för CWS Comfort Window System AB (publ) Styrelsen och verkställande direktören får härmed lämna sin redogörelse för bolagets utveckling under räkenskapsåret 2010 09 01-2011 08 31. Innehållsförteckning

Läs mer

nivåer bör begränsa kapitalbehovet.

nivåer bör begränsa kapitalbehovet. P har under senhösten tagit ytterligare steg framåt i kommersialiseringen av Druglog. Nya kundavtal i Tyskland och Sverige har presenterats. Samarbetet med PharMed SAM har formaliserats genom ett distributionsavtal.

Läs mer

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ)

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Organisationsnummer: 556991-6082 ISIN-Kod: SE0007185525 Adress: Virdings allé 32B, 754 50 Uppsala E-post: info@doublebp.com Hemsida: www.doublebp.com

Läs mer

2014-11-20. Namn Form Styrka Förp. Varunr AIP (SEK) AUP (SEK) Cometriq Kapsel, hård

2014-11-20. Namn Form Styrka Förp. Varunr AIP (SEK) AUP (SEK) Cometriq Kapsel, hård 2014-11-20 1 (6) Vår beteckning SÖKANDE Swedish Orphan Biovitrum AB - 112 76 Stockholm SAKEN Ansökan inom läkemedelsförmånerna BESLUT Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, beslutar att nedanstående

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 30 september 2011. Resultat efter finansiella poster uppgick till -2 432 (-1 556) KSEK

Delårsrapport 1 januari 30 september 2011. Resultat efter finansiella poster uppgick till -2 432 (-1 556) KSEK AroCell AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 september 2011 Nettoomsättningen uppgick till 0 (13) KSEK Resultat efter finansiella poster uppgick till -2 432 (-1 556) KSEK Resultat per aktie uppgick till

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 JANUARI 30 JUNI 2010

DELÅRSRAPPORT 1 JANUARI 30 JUNI 2010 Pressrelease 2010-08-26 DELÅRSRAPPORT 1 JANUARI 30 JUNI 2010 Orasolv AB (publ) 556585-4394 Fortsatt tillväxt Orasolvs omsättning var under det första halvåret 22,7 miljoner kronor, vilket är en ökning

Läs mer

AroCell AB (publ) Bokslutskommuniké

AroCell AB (publ) Bokslutskommuniké AroCell AB (publ) Bokslutskommuniké Helårsperiod 1 januari 31 december 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0 (0) KSEK Resultat efter finansiella poster uppgick till -6 369 (-3 733) KSEK Resultat per aktie

Läs mer

Kvartalsrapport 2014-01-01 till 2014-03-31

Kvartalsrapport 2014-01-01 till 2014-03-31 Kvartalsrapport 2014-01-01 till 2014-03-31 Sammanfattning av kvartalsrapport Första kvartalet 2014-01-01 till 2014-03-31 Nettoomsättningen uppgick till 1 609 979 SEK (1 422 064). Resultatet efter finansiella

Läs mer

Förstärkt försäljningsorganisation. Positiv studie om prostatacancer.

Förstärkt försäljningsorganisation. Positiv studie om prostatacancer. Förstärkt försäljningsorganisation. Positiv studie om prostatacancer. Finansiell utveckling Första kvartalet Nettoomsättning: 1 837 (2 557) TSEK Resultatet efter finansiella poster: -1 728 (-46) TSEK Resultatet

Läs mer

(Icke-lagstiftningsakter) FÖRORDNINGAR

(Icke-lagstiftningsakter) FÖRORDNINGAR 23.4.2010 Europeiska unionens officiella tidning L 102/1 II (Icke-lagstiftningsakter) FÖRORDNINGAR KOMMISSIONENS FÖRORDNING (EU) nr 330/2010 av den 20 april 2010 om tillämpningen av artikel 101.3 i fördraget

Läs mer

Vad är Strategisk Planering

Vad är Strategisk Planering Vad är Strategisk Planering Varför behöver man strategisk planering? Vem eller vilka skall vara involverade? Hur gör man? i Strategisk Planering är sjökortet Ett företag i tillväxt behöver en karta att

Läs mer

Delårsrapport Januari juni 2013

Delårsrapport Januari juni 2013 Delårsrapport Januari juni 2013 Delårsperioden januari juni i sammandrag Periodens resultat uppgick till -1 576 Tkr (-2 241) Resultat per aktie uppgick till -0,47 kr (-9,23) Likvida medel uppgick till

Läs mer

Dignitana AB publ 556730-5346. Bokslutskommuniké januari december 2009

Dignitana AB publ 556730-5346. Bokslutskommuniké januari december 2009 Bokslutskommuniké januari december 2009 Resultat och ställning 2009 i sammandrag ( belopp inom parantes motsvarande period 2008 ) Omsättning under perioden 1 924 tkr (2 104) tkr Resultat efter finansiella

Läs mer

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ)

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Organisationsnummer: 556991-6082 ISIN-Kod: SE0007185525 Adress: Virdings Allé 32B, 754 50 Uppsala E-post:info@doublebp.com Hemsida: www.doublebp.com INNEHÅLL

Läs mer

Där det finns framtidstro, innovation och glädje, dit går man. Orden kommer spontant från två medarbetare i Celgenes svenska ledning.

Där det finns framtidstro, innovation och glädje, dit går man. Orden kommer spontant från två medarbetare i Celgenes svenska ledning. läkemedelsföretaget Där det finns framtidstro, innovation och glädje, dit går man. Orden kommer spontant från två medarbetare i Celgenes svenska ledning. 58 pharma industry nr 4 13 CELGENE - uppstickare

Läs mer

Styrelsens förslag till fastställande av riktlinjer för ersättning till och andra anställningsvillkor för bolagsledningen

Styrelsens förslag till fastställande av riktlinjer för ersättning till och andra anställningsvillkor för bolagsledningen Punkt 19 Styrelsens förslag till fastställande av riktlinjer för ersättning till och andra anställningsvillkor för bolagsledningen För ledande befattningshavare i koncernen har under 2015 tillämpats de

Läs mer

Årsredovisning och koncernredovisning för räkenskapsåret 2006-05-01-2007-04-30

Årsredovisning och koncernredovisning för räkenskapsåret 2006-05-01-2007-04-30 Oasmia Pharmaceutical AB (publ) Org nr Årsredovisning och koncernredovisning för räkenskapsåret 2006-05-01-2007-04-30 Styrelsen avger följande årsredovisning och koncernredovisning. Innehåll Sida - Förvaltningsberättelse

Läs mer

Nordens främsta kompetens inom bukhinnecancerbehandling

Nordens främsta kompetens inom bukhinnecancerbehandling Nordens främsta kompetens inom bukhinnecancerbehandling Kliniken som kapar vårdköer. Och räddar liv. Bakom varje sjukdomsprognos finns en själ. En människa med drömmar och visioner. Vi som arbetar vid

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 7 januari 2019 ANNEXIN PHARMA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 7 januari 2019 ANNEXIN PHARMA ANALYSGUIDEN Innehåll Nya fynd grumlar sikten... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Investment Case... 4 Relativt god kassa ger viss arbetsro...

Läs mer

TILLÄGG TILL PROSPEKT AVSEENDE INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I SETRA GROUP AB (PUBL)

TILLÄGG TILL PROSPEKT AVSEENDE INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I SETRA GROUP AB (PUBL) TILLÄGG TILL PROSPEKT AVSEENDE INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I SETRA GROUP AB (PUBL) Innehåll Tillägg till prospekt avseende inbjudan till teckning av aktier i Setra............. 3 Pressmeddelande från

Läs mer

Delområden av en offentlig sammanfattning

Delområden av en offentlig sammanfattning Pemetrexed STADA 25 mg/ml koncentrat till infusionsvätska, lösning 7.5.2015, Version V1.1 OFFENTLIG SAMMANFATTNING AV RISKHANTERINGSPLANEN VI.2 Delområden av en offentlig sammanfattning VI.2.1 Information

Läs mer

DB Pharma, Särläkemedelsstatus i hamn

DB Pharma, Särläkemedelsstatus i hamn PDF skapad: 2017-01-04 12:12 DB Pharma, Särläkemedelsstatus i hamn DB Pharma är ett bolag med fokus på medicinteknik och läkemedelsutveckling. Bolaget har utvecklat den egna drug delivery-teknologin ZIP-delivery

Läs mer

Meda AB (publ) Delårsrapport 2, januari juni 2002

Meda AB (publ) Delårsrapport 2, januari juni 2002 Pressmeddelande 2002-08-27 Meda AB (publ) Delårsrapport 2, januari juni 2002 Rörelseresultatet ökade till 34,8 (17,0) MSEK. Affärsområde Pharma fördubblade omsättningen. Resultatet per aktie ökade till

Läs mer

Delårsrapport, period 2014-01-01 2014-09-30. Första nio månaderna Januari September 2014

Delårsrapport, period 2014-01-01 2014-09-30. Första nio månaderna Januari September 2014 Framåtblick Finansiell utveckling Tredje kvartalet Juli September 2014 Nettoomsättning: 2 227 (1 879) TSEK Resultatet efter finansiella poster: -2 493 (-1 734) TSEK Resultatet per aktie*: -0,52 (-0,66)

Läs mer

Bisnode och Veckans Affärer presenterar SVERIGES SUPERFÖRETAG 2015

Bisnode och Veckans Affärer presenterar SVERIGES SUPERFÖRETAG 2015 Bisnode och Veckans Affärer presenterar SVERIGES SUPERFÖRETAG 2015 Per Weidenman, Bisnode Sverige AB, Oktober 2015 SVERIGES SUPERFÖRETAG 2015 I den här rapporten presenteras Bisnodes modell för att identifiera

Läs mer

Coor Service Management

Coor Service Management Coor Service Management UPPDATE 19 juli 2019 Coor Service Management BEHÅLL: 89,1 KRONOR Fortsatt positivt sentiment Coors rapport för det andra kvartalet 2019 blev aningen svagare än vår förväntan vad

Läs mer

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ)

Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) Organisationsnummer: 556991-6082 ISIN-Kod: SE0007185525 Adress: Virdings Allé 32B, 754 50 Uppsala E-post: info@doublebp.com Hemsida: www.doublebp.com

Läs mer

Hjerta i korthet. Företaget. Affärsidé

Hjerta i korthet. Företaget. Affärsidé PRESS KIT Hjerta i korthet Hjerta består av 300 fristående förmedlare från Kiruna till Trelleborg med tillsammans ca 500 000 individer och 50 000 företag som kunder. Med en omsättning på SEK 815 miljoner

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i Redwood Pharma AB (publ) RedwoodPharma

Inbjudan till teckning av aktier i Redwood Pharma AB (publ) RedwoodPharma Inbjudan till teckning av aktier i Redwood Pharma AB (publ) RedwoodPharma VD har ordet Vi vill nu med FAS II-data som grund utveckla en ögondroppe, med utvecklingsnamnet RP101, som kan ges en till två

Läs mer

Hyresfastigheter Holding III AB

Hyresfastigheter Holding III AB O B L I G O I N V E S T M E N T M A N A G E M E N T Hyresfastigheter Holding III AB Kvartalsrapport mars 2015 Innehåll Huvudpunkter 3 Nyckeltal 3 Beräknat värde per aktie och utdelningar 4 Kursutveckling

Läs mer

Ellen AB Danderyd den 18 november 2009

Ellen AB Danderyd den 18 november 2009 Ellen AB Danderyd den 18 november 2009 DELÅRSRAPPORT FÖR ELLEN AB (publ) Org.nr 556419-2663 JANUARI SEPTEMBER 2009. Ellens intäkter från försäljning och royalty uppgick under perioden till 6 072 (4 607)

Läs mer

Årsredovisning. Kontigo Care AB 556956-2795. Räkenskapsåret 2013-12-20-2014-12-31. Innehållsförteckning:

Årsredovisning. Kontigo Care AB 556956-2795. Räkenskapsåret 2013-12-20-2014-12-31. Innehållsförteckning: Årsredovisning Kontigo Care AB Räkenskapsåret 2013-12-20 - Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Ställda panter och ansvarsförbindelser 5 Noter 6-9 Underskrifter

Läs mer

nyckel-marknad. Vi bedömer att det borde finnas en god chans till ytterligare avtal i höst varav något enstaka i kommersiell fas.

nyckel-marknad. Vi bedömer att det borde finnas en god chans till ytterligare avtal i höst varav något enstaka i kommersiell fas. S edan vi inledde vår bevakning i våras har Pharmacolog genomfört en framgångsrik företrädesemission. Två utvärderingsavtal som dessutom har utmynnat i affärer. Universitetssjukhuset i Genève som tidigare

Läs mer

Januari december 2011 Nettoomsättningen uppgick till 32 tkr (15 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -5 138 tkr (-4 721 tkr)

Januari december 2011 Nettoomsättningen uppgick till 32 tkr (15 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -5 138 tkr (-4 721 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Isafjordsgatan39 B SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com Januari december 2011 Nettoomsättningen uppgick till

Läs mer