1.4 Först vid mottagandet av din betalning kommer vi att börja behandla din bokningsförfrågan.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "1.4 Först vid mottagandet av din betalning kommer vi att börja behandla din bokningsförfrågan."

Transkript

1 Vilka vi är I Sverige är vi Lowcostholidays.se och drivs av Lowcostholidays Ltd, en del av Lowcosttravelgroup, beläget på Spectrum House, Beehive ring Road, Gatwick, West Sussex, RH6 0LG Vårt registrerade företagsnummer är Vi är helt bundna av Civil Aviation Authority enligt Air Travel Organisers Licence (ATOL) nr Vi är också medlemmar i ABTA. Vårt medlemsnummer är K1816. Administrativa villkor för boende Dessa administrativa villkor gäller för alla som bokar boende med Lowcostholidays Limited, med kontorsadress Birger Jarlsgatan 34, Stockholm, Sverige Vårt momsregistreringsnummer är Lowcostholidays.se fungerar som en bokningsagent för de hotell, villor och lägenheter som visas på denna webbplats. Den rättsliga delen av bokningarna och boendereservationerna är mellan dig (kunden) och boendeleverantören. Därför kan vi inte ta något ansvar för vad som sker mellan boendeleverantören och dig. Vi råder dig att läsa igenom bokningsvillkoren som gäller kring boende innan du gör din bokning. 1.Hur man gör en bokning 1.1. Personen som gör bokningen måste vara minst 18 år gammal. Vi och våra leverantörer förbehåller oss rätten att avboka din resa om du inte uppfyller villkoren. Personen som gör bokningen ansvarar också för alla betalningar som ska in till oss. Observera att "du" och "din" i dessa administrativa villkor hänvisar till alla personer vars namn finns på bokningsbekräftelsen. "Vi", "oss" och "vår" hänvisar till Lowcostholidays Limited. 1.2 Du kan boka på följande sätt: Besök och skapa ditt personliga konto och gör din bokning. Observera att det är viktigt att kontrollera uppgifterna du anger och korrigera eventuella fel innan du slutför din bokning Via telefon på Vi förbehåller oss rätten att neka din bokning efter eget gottfinnande. 1.4 Först vid mottagandet av din betalning kommer vi att börja behandla din bokningsförfrågan. 1.5 Ett juridiskt bindande avtal uppstår mellan dig och boendeleverantören när vi skickar dig bokningsbekräftelsen. När bokningen är genomförd är det boendeleverantören som har ansvar för att ge dig och det boende du bokat. 1.6 Bokningsbekräftelsen kommer innehålla namnet och adressen på det boende du har bokat och namnen på alla i ditt sällskap. Vänligen kontrollera alla uppgifter noggrant (med särskild omsorg till att namnen är angivna precis som de är stavade vederbörandes pass) och meddela oss omedelbart om det föreligger eventuella avvikelser.det är ditt ansvar att kontrollera beställningsdokumenten och inom 48 timmar informera oss om du upptäcker några misstag eller fel. Om de eventuella felen ej rapporteras inom denna tidsvrist kan vi ej hållas ansvariga för eventuella omkostnader som uppstår då dessa fel måste korrigeras.

2 1.7 Det är ditt ansvar att meddela oss kring eventuella förändringar kring dina kontaktuppgifter så att vi kan hålla boendeleverantören uppdaterad. 2. Priser och betalningsprocessen 2.1 Priserna är angivna i sin helhet inklusive skatter och serviceavgifter. Betalningsinsättningar 2.2. För bokningar på resor erbjuder vi möjligheten att betala en deposition innan hela betalningen dras. Depositionssumman kommer meddelas vid bokningstillfället. Den tidsfrist inom vilken du måste betala slutsumman varierar och kommer att meddelas dig vid bokningstillfället. Procentsatsen som appliceras vid depositionen är minimum 10% för det totala boendepriset. Betalningar 2.3 För sena bokningar, som är efter den angivna tidsvristen krävs fullständig betalning innan bokningen slutförs. För förhandsbokningar, måste full betalning tas emot av Lowcostholidays.se senast det datum som angivits före avresa.vi förbehåller oss rätten att dra en administrationsavgift på 500, - kr per person och kalenderdag för sena betalningar. Om du inte betalar oss på eget initiativ kommer kortet som du använde vid bokningstillfället debiteras på det utestående beloppet. 2.4 Priserna kan gå upp eller ner, men vi garanterar dig hotellpriset du fick i din bokningsbekräftelse. Om det mot förmodan blivit något fel med prissättningen är vi inte skyldiga att ordna boendet till det felaktiga priset. Vi kommer att korrigera fel i både utannonserade och bekräftade priser så fort vi blir medvetna om dem. 2.6 Betalningar för extraavgifter så som minibar, tvätt- och telefonräkningar eller extra nätter görs direkt till boendeleverantören när du checkar ut. 2.7 Vi använder den senaste krypteringstekniken för att skydda dig och dina personuppgifter. Du förbinder dig att kredit- eller bankkorten som du bokar med är dina egna och att de har tillräcklig täckning för kostnader för logi och extrautgifter. Vid ankomst till hotellet kan du bli ombedd att lämna ett avtryck av ditt kredit- eller betalkort, så kom ihåg att ta det med dig. 3. Stjärnklassificering 3.1 Klassificeringen används för att symbolisera den övergripande kvaliteten och nivån på hotell, lägenheter eller villor som erbjuds. Våra bedömningar är baserade på subjektiva kriterier utifrån våra erfarenheter av boendet. Det kan sträcka sig från 2-stjärnigt, där du kan förvänta dig enkelt boende med begränsade faciliteter, till 5-stjärnigt, med ett komplett utbud av faciliteter av högsta klass. 3.2 Våra bedömningar överensstämmer inte alltid med officiella bedömningar då de varierar avsevärt från land till land. Vissa länder har inte klassificeringssystem överhuvudtaget. Om den officiella klassificeringen finns tillgänglig visas den i beskrivningen.

3 4. Rumstyper Enkelrum: Innehåller en enkelsäng. Tvåbäddsrum: Innehåller två enkelsängar, och är passande för antingen en eller två personer. Dubbelrum: Har en dubbelsäng och är lämplig för antingen en eller två personer. Trebäddsrum: De flesta rummen som är designade för tre personer är dubbel- eller tvåbäddsrum med extrasängar. Fyrbäddsrum: De flesta rummen som är designade för fyra personer är dubbel- eller tvåbäddsrum med antingen två dubbelsängar eller enkelsängar och två extrasängar. Studios: Dessa kan passa för två, tre eller fyra personer, och den tredje eller fjärde bädden är ofta någon form av extrasäng.studios har ofta även pentry eller kök. Ettor (lägenheter): I dessa kan det sova två personer i sovrummet och ytterligare en eller två personer i vardagsrummet.dessa lägenheter har ofta pentry eller kök. Tvåor (lägenheter): Samma som ettorna, men med plats för ytterligare två personer i ett extra sovrum.dessa lägenheter har ofta pentry eller kök. Treor (lägenheter): Samma som tvåorna, men med plats för ytterligare två personer i ett extra sovrum.dessa lägenheter har ofta pentry eller kök. Sviter: Om inget annat anges i hotellets beskrivning brukar en juniorsvit bestå av ett extra stort rum med sängplatser, medan en vanlig svit har separat sovrum och vardagsrum. 5. Boendebeskrivningar Lowcostholidays.se tar till rimliga försiktighetsåtgärder för att säkerställa att informationen om varje boende är korrekt. Då vi endast är en bokningsagent kan vi inte ta ansvar för fel eller brister i beskrivningarna. Faciliteter och bekvämligheter kan vara tillfälligt otillgängliga av olika skäl. När detta händer kommer vi att göra vårt bästa för att informera dig så snart som möjligt. 6. Avbokningar Avbokningar gjorda av dig 6.1 Du kan avboka din hotellbokning kostnadsfritt inom 24 timmar efter den är gjord, förutsatt att boendeleverantören inte tar ut avbokningsavgifter och att bokningen gjordes mer än 14 kalenderdagar i före din planerade ankomstdatum. 6.2 Avbokning måste göras online genom att logga in på mina bokningar eller via e-post till ska innehålla ditt bokningsnummer tillsammans med namnet på ditt boende. Avbokningsförfrågningar får verkan från den tidpunkt de tas emot av oss (inte från den tid och datum när du skickade dem). Observera att boendet kan ha avbokningsavgifter. 6.3 Följande administrativa avgifter gäller för alla perioder (utom under mässor, utställningar eller särskilda händelser)

4 Avbokningsdagen Avgift Från bokning till 21 kalenderdagar före ankomst till boendet Mellan 20 kalenderdagar till 8 kalenderdagar före ankomst till boendet Inom 7 kalenderdagar från ankomst till boendet Depositionen eller max 25% av värdet på bokningen 50% av värdet på bokningen 100% av värdet på bokningen 6.4 Ingen återbetalning kommer att ges för vistelser som av olika anledningar tar slut tidigare än planerat (om det inte är på grund av att boende är osäkert eller olämpligt för ändamålet). 6.5 Om ditt ankomstdatum till ditt boende blir försenat av någon anledning måste du meddela Lowcostholidays.se så snart som möjligt.om du inte meddelar boendeleverantör eller oss före ankomstdatum kommer hela din bokning annulleras och du kommer att debiteras enligt ovan. 6.6 Om du av någon anledning kommer anlända senare än planerat måste du kontakta oss och boendeleverantören. Många hotell tillåter endast ankomst fram till 16:00 om de inte har informerats om en sen ankomst i förhand. 6.7 Avbeställningar (under mässperioder, utställningar och andra speciella evenemang) Särskilda villkor gäller under dessa perioder och administrativa avgifter för avbokningar varierar. Under dessa perioder kommer du sannolikt att debiteras en administrativ avgift som är lika med värdet på din bokning. 6.8 Du kommer att meddelas om din bokning infaller inom en sådan period. 7. Ändringar gjorda av dig 7.1 När din bokningsbekräftelse har utfärdats måste varje ändringsbegäran skickas till oss skriftligt. Vi kan inte garantera att vi kommer att kunna uppfylla dina önskemål, men vi kommer göra vårt yttersta. Alla ändringar som du gör i din bokning efter att depositionen har betalats kommer att drabbas av en administrativ avgift. Om du ändrar antalet resande i bokningen kommer priset beräknas på nytt. Om antalet resande minskas kommer detta troligen att innebära att de kvarvarande resenärerna får betala mer per person på grund av att boendekostnaden delas på färre personer. 8. Om boendeleverantören ändrar eller avbryter din bokning 8.1 Ibland kan boendeleverantörerna göra detaljändringar både före och efter bokningar harbekräftats. 8.2 De flesta förändringarna är små (till exempel ändring av boende till ett annat av samma standard). Ibland görs dock "betydande förändringar" av bokningarna. "Betydande förändringar" omfattar följande:

5 - En ändring av boende till ett med lägre standard; - En förändring av boendeområdet, eller - avstängning av pool-anläggningar på ditt boende under en längre period. 8.3 Ändringar och avbokningar som görs av boendeleverantör kommer att omfattas av deras bokningsvillkor. Det är viktigt att du granskar deras bokningsvillkor för att fastställa om du har rätt till någon form av ekonomisk ersättning från boendeleverantören. 9. Klagomål 9.1 Om du får problem under din vistelse ska du informera boendeleverantören omedelbart. Eftersom din bokning fungerar som ett kontrakt mellan dig och boendeleverantören har de ensam beslutanderätt kring hur de handskas med ditt klagomål. Läs boendeleverantörens bokningsvillkor för mer information. 10. Vårt ansvar till dig 10.1 Lowcostholidays.se fungerar enbart som bokningsagent.vi kan bara ta på oss ansvar för skada, sjukdom eller dödsfall som orsakas av vår egen försumlighet i samband med lagstadgade rättigheter som du har mot oss som konsument. Alla klagomål som uppkommer till följd av din vistelse skall framföras direkt till boendeleverantören. Alla klagomål du framför kommer sannolikt att omfattas av lagen i det land där boendet är beläget Vi har en skyldighet att välja boenden med skälig omsorg och skicklighet. Vi har dock inget ansvar gentemot dig för det faktiska tillhandahållandet av boendet, utom i fall där det är tydligt bevisat att vi har brutit mot denna plikt och att du har lidit skada som följd. Lowcostholidays Limited och våra koncernbolag, tjänstemän och anställda utesluter allt ansvar för förluster och skador som kan drabba dig (inklusive direkta och indirekta skador, följdskador eller förlust av inkomst i olika former) i samband med boende och/eller din bokning och/eller vid användning av vår hemsida Vi utesluter alla utfästelser och garantier som utlovats av ditt bokade boende Vi kan inte ta ansvar för skador, förluster, förseningar eller olägenheter som är orsakade av omständigheter som vi inte har direkt kontroll över. Sådana omständigheter inkluderar, men är inte begränsade till: krig, krigshot, upplopp, civila oroligheter, terroristverksamhet, arbetskonflikter, naturliga eller nukleära katastrofer, brand, flygplatsnedläggningar, dåligt väder, felfungerande tjänsteverktyg eller lokala och/eller nationella regeringars handlande Vår samlade ekonomiska skyldighet till dig (den kund som gjort bokningen) under eller i samband med dessa administrativa villkor och/eller boenden är begränsat till högst två gånger värdet av din bokning. Denna begränsning gäller inte fall som rör dödsfall eller personskador som orsakas av vår försumlighet Lowcostholidays.se förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor när som helst.

6 11. Försäkring Vi ser reseförsäkring som en grundläggande del av alla resor och råder dig starkt att ordna lämpliga reseförsäkring som täcker dig för ett omfattande urval av händelser, t.ex. avbokningar, förlust av bagage, olyckor och hälsofrågor. Det är ditt ansvar att se till att försäkringsskyddet du köper är lämpligt och tillräcklig för dina behov. Vi råder dig att läsa igenom alla detaljer noggrant och att du tar dem med dig på din semester. 12. Skador på boende Endast de personer som anges på bokningen får uppta boendet. När du bokar boende genom oss accepterar du att du tar ansvar för korrekt uppförande från alla medlemmar i ditt sällskap under din vistelse. Om du orsakar skada på det boende där du bor kommer du sannolikt att krävas full ersättning. Vi hålls skadeslösa för alla belopp som riktas mot oss av boendeleverantörer eller övriga tredje parter. 13.Tidpunkter för in- och utcheckning Internationell standard är att hyra ut rum från mitt på dagen till mitt på dagen dagen efter. Detta kan dock variera. Incheckning får oftast ske mellan 14:00 och 15:00 och utcheckning mellan 11:00 och 12:00 på avresedagen. Om du checkar in omedelbart efter en nattflygning räknas detta normalt som en natts boende.likaså, om din returresa sker på natten krävs det vanligtvis att du är ute ur rummet klockan12:00 innan du beger dig till flygplatsen. Dagrum finns i mån av tillgång/kostnad och bör ordnas lokalt med boendeleverantörerna. 14. Pass och visum Alla passagerare måste ha ett giltigt pass och, om nödvändigt, ett visum. Det är ditt ansvar att uppfylla kraven i de länder du besöker och vi kan inte ta något ansvar för kostnader som uppstår om du mot förmodan nekas inträde till ett land. 15. Hälsa och säkerhet Hälsoformaliteter kan förändras med tiden. Vi rekommenderar att du besöker din läkare i god tid innan du reser för att få råd. Infrastrukturs- och säkerhetsnormer i många länder är i allmänhet mycket lägre än vad vi är vana vid i Sverige. 16. Uppdelning Om en bestämmelse eller del av en bestämmelse i dessa bokningsvillkor bedöms av domstol eller myndighet som olagliga, ogiltiga eller ogenomförbara kommer denna bestämmelse eller delbestämmelse anses ogiltig för dessa bokningsvillkor medan resten av bokningsvillkoren gäller som om den tvingande bestämmelsen eller delbestämmelsen aldrig hade existerat eller överenskommits.

7 17. Överlåtelse Du får inte överlåta några av dina rättigheter eller skyldigheter enligt dessa administrativa bestämmelser och villkor utan vårt skriftliga medgivande. Vi kan överlåta våra rättigheter eller skyldigheter enligt dessa administrativa bestämmelser och villkor utan ditt skriftliga medgivande. 18. Sekretess Vi strävar efter att skydda din integritet och säkerhet. Alla personuppgifter som vi samlar in från dig kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy. Vi kan ge dig en kopia av vår sekretesspolicy, antingen på begäran eller via vår hemsida. 19. Omständigheter utom vår kontroll 19.1 Vi kommer inte kunna hållas mot dessa administrativa villkor eller mot fel eller förseningar som kan uppkomma kring fullgörandet av några av våra skyldigheter enligt dessa administrativa villkor som härrör från handlingar, händelser, utelämnanden eller olyckor som är utom vår kontroll, inklusive, men inte begränsat till, något av följande: force majeure, översvämning, jordbävning, lavin eller någon annan naturkatastrof; epidemi eller pandemi; krig, krigshot, avbrutna diplomatiska förbindelser eller andra liknande händelser; terroristattack, inbördeskrig, inre oroligheter eller upplopp; brand eller explosion; extrema ogynnsamma väderförhållanden; arbetskonflikt, inklusive, men inte begränsat till, strejker och stridsåtgärder; otillräckliga prestationer av underleverantörer, eller kollaps av byggnadskonstruktioner eller fordon. 20.Tolkning Rubrikerna i dessa administrativa villkor ingår endast för att underlätta och påverkar inte deras tolkning.

1.4 Först vid mottagandet av din betalning kommer vi att börja behandla din bokningsförfrågan.

1.4 Först vid mottagandet av din betalning kommer vi att börja behandla din bokningsförfrågan. Vilka vi är Lowcostholidays är en del av Lowcosttravelgroup vars handelsadress är Spectrum House, Beehive Ring Road, Gatwick, West Sussex, RH6 0LG och vars säte är East House,109, South Worple Way, London,

Läs mer

Bokningsvillkor. -------------------------------------------------- ------------------------------ 1. Ditt kontrakt

Bokningsvillkor. -------------------------------------------------- ------------------------------ 1. Ditt kontrakt Bokningsvillkor Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") är ett företag registrerat i England och Wales med företagsnummer 04.371.920 vars handelsadress är Spectrum House, Beehive Ring Road, Gatwick,

Läs mer

Villkor VIKTIG JURIDISK INFORMATION. Introduktion

Villkor VIKTIG JURIDISK INFORMATION. Introduktion Villkor VIKTIG JURIDISK INFORMATION Introduktion Den här juridiska informationen gäller hela innehållet i den här bokningsmotorn. Var vänlig och ta dig tid att läsa igenom de här villkoren för användning

Läs mer

Observera att du nu genomför en bokning direkt hos rentalcars.com och inte hos Supersavertravel.se

Observera att du nu genomför en bokning direkt hos rentalcars.com och inte hos Supersavertravel.se Observera att du nu genomför en bokning direkt hos rentalcars.com och inte hos Supersavertravel.se rentalcars.com har sitt kontor i St Georges House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, Storbritannien

Läs mer

Holiday Autos - hyresvillkor

Holiday Autos - hyresvillkor Holiday Autos - hyresvillkor Vi (Holiday Autos) vill att din biluthyrning skall gå så smidigt som möjligt. Läs därför noga igenom dessa villkor och alla andra dokument vi skickar till dig. Villkoren reglerar

Läs mer

2.1. Välj det erbjudande som Du vill köpa och bekräfta sedan genom att klicka på knappen "Köp" på startsidan.

2.1. Välj det erbjudande som Du vill köpa och bekräfta sedan genom att klicka på knappen Köp på startsidan. Användarvillkor 1. Välkommen till vår webbsida www.groupon.se 1.1. Groupon drivs av Groupon AB, Box 6358, 10235 Stockholm. Här kan Du som kund (nedan benämnd "Du") köpa vouchers på varor och tjänster från

Läs mer

FÖR KULTURRESOR EUROPA

FÖR KULTURRESOR EUROPA RESEVILLKOR FÖR KULTURRESOR EUROPA Alla researrangemang omfattas av Lagen om paketresor som harmoniserar reglerna i Europa och ger en hög grad av konsumentskydd. Enligt lagen ska resebyråerna kunna dokumentera

Läs mer

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip)

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) BOKNING & ANMÄLNINGSAVGIFT Depositionen är 750 kr per person

Läs mer

Resevillkor. Ansvar för resans utförande

Resevillkor. Ansvar för resans utförande Resevillkor Ansvar för resans utförande Travelpartner är endast en förmedlare av flygbiljetter, hotell, hyrbilar och kring arrangemang. Vi ansvarar inte för eventuella tidtabellsändringar, inställda flyg,

Läs mer

för www.zalando.se, www.zalando-lounge.com och www.emeza.com

för www.zalando.se, www.zalando-lounge.com och www.emeza.com Allmänna villkor för www.zalando.se, www.zalando-lounge.com och www.emeza.com Denna sida (och de sidor som refereras till här) innehåller de allmänna affärsvillkor ( Allmänna villkor ) enligt vilka vi

Läs mer

1. ALLMÄNNA PRINCIPER

1. ALLMÄNNA PRINCIPER UNIVAR (LEVERANSER NORDEN) ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRSÄLJNING I dessa allmänna villkor avses med Säljaren UNIVAR BV och med Köparen avses den enskilda firma eller det bolag till vilket en offert är adresserad

Läs mer

ÅLDERSKONTROLL Du måste ha fyllt 18 år för att köpa en resa hos Opodo. Genom att använda Opodos hemsida garanterar köparen att denne fyllt 18 år.

ÅLDERSKONTROLL Du måste ha fyllt 18 år för att köpa en resa hos Opodo. Genom att använda Opodos hemsida garanterar köparen att denne fyllt 18 år. OPODOS RESEVILLKOR Vi förbehåller oss rätten att återkomma inom 24 timmar vid eventuella tekniska fel eller prisfel. Vid bokning under helg samt helgdagar har vi rätt att återkomma nästkommande vardag.

Läs mer

Arrangören skall hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet.

Arrangören skall hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet. Apollos resevillkor 1 Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären för vad denne har rätt att fordra till följd av avtalet. Ansvaret gäller även för sådana prestationer som ska fullgöras av någon

Läs mer

ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR. Wizz Air Hungary Ltd. ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR FÖR PASSAGERARE OCH BAGAGE

ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR. Wizz Air Hungary Ltd. ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR FÖR PASSAGERARE OCH BAGAGE ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR Wizz Air Hungary Ltd. ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR FÖR PASSAGERARE OCH BAGAGE... november 2012 Allmänna transportvillkor för Wizz Air Hungary Kft. AVSNITT 1 - DEFINITIONER ALLMÄNNA

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

PRENUMERANTAVTAL Comodo LivePCSupport DETTA AVTAL INNEHÅLLER EN BINDANDE SKILJEDOMSKLAUSUL. LÄS AVTALET NOGGRANT INNAN GODKÄNNA VILLKOREN.

PRENUMERANTAVTAL Comodo LivePCSupport DETTA AVTAL INNEHÅLLER EN BINDANDE SKILJEDOMSKLAUSUL. LÄS AVTALET NOGGRANT INNAN GODKÄNNA VILLKOREN. PRENUMERANTAVTAL Comodo LivePCSupport DETTA AVTAL INNEHÅLLER EN BINDANDE SKILJEDOMSKLAUSUL. LÄS AVTALET NOGGRANT INNAN GODKÄNNA VILLKOREN. VIKTIGT-LÄS VILLKOREN NOGA INNAN DE ANSÖKER OM, GODTAR, ANVÄNDER,

Läs mer

Spara och skriva ut. Allmänna villkor. version 2.0.2. Match4me.se PO Box 35097 3005 DB ROTTERDAM The Netherlands

Spara och skriva ut. Allmänna villkor. version 2.0.2. Match4me.se PO Box 35097 3005 DB ROTTERDAM The Netherlands Spara och skriva ut Allmänna villkor version 2.0.2 Match4me.se PO Box 35097 3005 DB ROTTERDAM The Netherlands ARTIKEL 1: DEFINITIONER Inom ramen för dessa allmänna villkor har de begrepp som finns med

Läs mer

Allmänna villkor för transport av passagerare och bagage. Senast reviderad 2014-02-11

Allmänna villkor för transport av passagerare och bagage. Senast reviderad 2014-02-11 Allmänna villkor för transport av passagerare och bagage Senast reviderad 2014-02-11 Senast reviderad 2014-02-11 Sida 2/27 INNEHÅLL 1. Definitioner... 3 2. Tillämplighet... 5 3. Biljetter... 6 4. Återlösen

Läs mer

Bokningsbekräftelsen innehåller viktig information rörande din bokning. Observera att innehållet i bokningsbekräftelsen utgör avtalsvillkor.

Bokningsbekräftelsen innehåller viktig information rörande din bokning. Observera att innehållet i bokningsbekräftelsen utgör avtalsvillkor. ALLMÄNNA BOKNINGSVILLKOR Dessa allmänna villkor gäller mellan Visit Dalarna AB (VDAB) och Dig när du bokar via Siljan Turism AB. Avtalet kan gälla boende, transport, köp av andra produkter och tjänster,

Läs mer

ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR. Wizz Air Hungary Kft. ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR FÖR PASSAGERARE OCH BAGAGE

ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR. Wizz Air Hungary Kft. ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR FÖR PASSAGERARE OCH BAGAGE ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR Wizz Air Hungary Kft. ALLMÄNNA TRANSPORTVILLKOR FÖR PASSAGERARE OCH BAGAGE September 2013 Innehållstabell AVSNITT 1 - DEFINITIONER... 3 AVSNITT 2 - TILLÄMPLIGHET... 6 AVSNITT

Läs mer

Vem är ansvarig? Ansvarig arrangör är Höga Kusten Turism AB, Skuleberget, 870 33 Docksta, tel. 0613-108 50. org.nr: 556797-4141.

Vem är ansvarig? Ansvarig arrangör är Höga Kusten Turism AB, Skuleberget, 870 33 Docksta, tel. 0613-108 50. org.nr: 556797-4141. Betalning & resevillkor ALLMÄNNA VILLKOR Dessa allmänna villkor gäller mellan Höga Kusten Turism AB, och för Dig som själv eller genom annan träffar avtal med Höga Kusten Turism AB, enligt vad som angetts

Läs mer

Allmänna Villkor för hotell/ B&B/vandrarhem/rum på Öland.

Allmänna Villkor för hotell/ B&B/vandrarhem/rum på Öland. Allmänna Villkor för hotell/ B&B/vandrarhem/rum på Öland. Särskilda betalnings- och avbokningsregler gäller vid bokning av stugor/lägenheter. Vid grupp och skolresebokningar gäller avbokningsregler enligt

Läs mer

Inför resan Allergi Glutenfri och laktosfri kost kan vara svårt att finna på våra resmål. Du kan alltså inte räkna med att det ska finnas på det resmål eller hotell du valt. Hotellen tillhandahåller inte

Läs mer

Föredrag.se Allmänna villkor

Föredrag.se Allmänna villkor Vårt löfte som ditt förord Föredrag.se vill skapa vassare medarbetare. Föredrag.se strävar efter att demokratisera kompetensutvecklingen och göra den lättillgänglig, billig och på användarnas villkor.

Läs mer

Bestämmelser och villkor Lägenhet I Italien

Bestämmelser och villkor Lägenhet I Italien Bestämmelser och villkor Lägenhet I Italien Villkoren anges på denna sida är tänkt som automatiskt av klient med bekräftelse av reservationen av våra tjänster. 1. Bokningsvillkor och betalningssätt För

Läs mer

Villkor för deltagande i semesterresor m.m.

Villkor för deltagande i semesterresor m.m. Uppdaterad februari 2014 Villkor för deltagande i semesterresor m.m. För samtliga resor bokade genom maltaresor.se gäller, om inget annat anges, att FolkeFerie.dk i Danmark är teknisk arrangör, i samarbete

Läs mer

Resevillkor. Pass Giltigt pass är fortfarande den bästa legitimationen. Ha passet tillgängligt

Resevillkor. Pass Giltigt pass är fortfarande den bästa legitimationen. Ha passet tillgängligt Pass Giltigt pass är fortfarande den bästa legitimationen. Ha passet tillgängligt i ditt handbagage. Visum Visum behövs inte för svenska medborgare på någon av våra resor. Det kan krävas visum i vissa

Läs mer

Resevillkor- Båtar. (se punkt 1.3.3. nedan).

Resevillkor- Båtar. (se punkt 1.3.3. nedan). Resevillkor- Båtar 1.2 Betalning och bokning 1.2.1. Efter att bokning har inkommit till Adriatiska Resor är bokningen bindande. Den som har inkommit med bokningen är bokningsansvarig. Bokningsansvarig

Läs mer

Ryskt Utbildnings- och Kulturcentrum i Sverige. Орг.-/Рег. номер: 610605-0369. Allmänna villkor

Ryskt Utbildnings- och Kulturcentrum i Sverige. Орг.-/Рег. номер: 610605-0369. Allmänna villkor Ryskt Utbildnings- och Kulturcentrum i Sverige Орг.-/Рег. номер: 610605-0369 Allmänna villkor Dessa allmänna villkor gäller mellan RECCIS Ryskt Utbildnings- och Kulturcentrum i Sverige, och för Dig som

Läs mer