Verksamhetsidé. Värdegrund. Vision. Vi ska erbjuda:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsidé. Värdegrund. Vision. Vi ska erbjuda:"

Transkript

1 Verksamhetsidé Vi ska erbjuda: en golfanläggning med hög kvalitet och hög tillgänglighet en attraktiv golfklubb, i trivsam miljö, för både befintliga och nya medlemmar en social samvaro som bygger på demokrati, glädje samt människors lika värde en verksamhet som erbjuder aktiviteter, året om möjlighet att utvecklas som golfspelare efter egen förmåga och ambitioner Värdegrund Lika behandling Respekt Demokrati Öppen kommunikation Trivsel Bra träning Gemenskap Prisvärd Trevlig miljö Lyhördhet Uppskattning Roligt att arbeta ideellt Trygghet Fin anläggning Bra restaurang Vision Vi ska vara en av Sveriges attraktivaste golfanläggningar med maximalt antal medlemmar, god gemenskap och välskötta golfbanor i toppskick.

2 2016 Styrelsens verksamhetsområden Under 2016 kommer styrelsen som tidigare år verka för att utveckla medlemskapet, höja kvaliteten på banorna, verka för god klubbgemenskap och trivsel. Styrelsen ska arbeta för en god och stabil ekonomi. Styrelsen vill satsa på utbildning, tävlingar, träningsverksamhet, juniorverksamhet och kommittéverksamhet. Styrelsen kommer specifikt för 2016 att arbeta med EM för amatördamer, klubbens 75-årsjubileum och kommande korthålsbana. Mål: Befintliga klubbmedlemmarna ska trivas och uppskatta ett medlemskap i Hooks Golfklubb. Erbjuda nya/kommande medlemmar ett medlemskap med de fördelar och den gemenskap som ett medlemskap i Hooks Golfklubb innebär Genomföra arrangemanget EM amatördamer 2016 med ett gott resultat Genomför klubbens 75-årsjubileum med samtliga kringarrangemang med ett resultat att mer än hälften av medlemmarna deltar och firar jubileumet Utveckla befintliga banor i samarbete med Hooks Herrgård Besluta om utformningen av kommande korthålsbana och söka bidrag för att kunna bygga den Öka tillgängligheten för medlemmarna på banorna Satsa på juniorverksamheten Satsa på tävlingsverksamheten Utveckla kommittéarbetet

3 Strategi: Styrelsen ska sätta datum för arbetsdagar, kommittéresor och medlemskvällar med olika aktiviteter för 2016 Planera och fastställa programmet för EM för amatördamer 2016 och genomföra tävlingen Planera, fastställa ett festprogram och genomföra 75-årsjubileumet Föra en dialog med Hooks Herrgård om utvecklingen av befintliga golfbanor, utformningen av kommande korthålsbana och fastställa ett genomförandedatum för den kommande korthålsbanan Medvetendegöra medlemmar om vad som gäller kring speltempo, startintervaller, golfvärdar och andra regler som gäller för spel på våra banor Handlingsplan: Styrelsen tillsammans med kommittéerna sätter verksamhetsplaner, som beslutas på årsmötet i november 2015 och som sedan styr klubbens arbete under Styrelsen har tillsatt en arbetsgrupp för EM för amatördamer 2016 och den leds av kansliet och Idrottssektionens ordförande Styrelsen har tillsatt en grupp av medlemmar som ansvarar för klubbens 75-årsjubileum. Styrelsen genom styrelsens ordförande Mats Oskarsson för de generella diskussionerna med Hooks Herrgård kring utvecklingen av befintliga golfbanor och kommande korthålsbana. De detaljerade diskussionerna och besluten tas gemensamt av styrelsen. Kansliet genom klubbchef och kanslist hanterar och håller medlemmarna informerade om vad som gäller på banorna avseende spelets tempo, tidsintervaller, utfyllnad av bollar vid vissa kritiska tidpunkter, golfvärdar och annan information som behöver förmedlas till medlemmarna under året. Den mesta informationen kanaliseras genom våra nyhetsbrev men även på hemsidan och i Teeningen.

4 Nästa steg: Styrelsen vill fortsätta att arbeta med utveckling av klubbverksamheten, banornas utveckling och ett givande medlemskap. Styrelsen vill göra det utifrån ovan angivna verksamhetsplan och nya tillvägagångssätt som formas under året 2016.

5 Verksamhetsplan Tävlingskommittén Hooks GK 2016 Tävlingskommittén arbetar under klubbens idrottssektion och har som uppgift att planera och administrera klubbens tävlingsverksamhet. Målsättningen är att skapa ett intressant och omväxlande tävlingsprogram för alla medlemmar. Tävlingskommittén ansvarar också tillsammans med olika kommittéer för seriespelen i de olika åldersklasserna. Tävlingskommitténs vision är att få fler tävlande medlemmar och att få fler/alla medlemmar att känna att de kan vara med att tävla. För att nå visionen ska tävlingskommittén under 2016 arbeta för att få större variation i själva tävlingsformerna, behålla våra sponsorer och göra tävlingarna attraktiva. Mer fokus på informationsspridning och promotion av tävlingar, framförallt via hemsidan och sociala medier Tävlingskommittén ska under 2016 verka för att KM ska spelas som en gemensam tävling för hela klubben. Tävlingskommittén ska hålla en relevant kunskapsnivå på sina medlemmar när det gäller Tävlingsledning och Regler. Under 2015 anordnades en variant av SGF s utbildning TLR2 (Tävlingsledning och Regler 2) på klubben där de flesta av Tävlingskommitténs medlemmar deltog. För 2016 finns ingen nu planerad utbildning från SGF, men arbetet med EM kommer vara minst lika lärorikt som en utbildning. Tävlingskommittén ska planera och administrera klubbens tävlingsverksamhet. Att planera och sammanställa klubbens tävlingar är det, i tid mätt, mest omfattande arbete som Tävlingskommittén utför. Arbetsplanen är att ha tävlingskalendern fastlagd i början/mitten på mars och därefter presentera alla tävlingar via GIT. Tävlingskommittén ska årligen göra handicaprevidering av alla medlemmar. Tävlingskommittén har tagit beslut på att handicaprevidering görs enl. den modell som stödjs i GIT, där varje golfare får sitt handicap enligt SGF s definierade regelverk. Tävlingskommitténs ska arbeta för att få större tävlingar till klubben. Hooks GK har blivit tilldelad en av SM deltävlingarna 2017.

6 Marknadssektionens verksamhetsområden Samarbetspartners Hemsidan Sociala medier Teeningen Sociala aktiviteter för våra medlemmar Mål: Vårda och utveckla samarbetet med våra befintliga samarbetspartners. Utöka antalet samarbetspartners. Skapa mervärde för våra medlemmar i Hooks GK. Strategi: Samarbeta med samtliga kommittéer. Hitta ett gemensamt attraktivt erbjudande för våra medlemmar. Utveckla vårt varumärke Hook genom samarbete över gränserna naturligt mellan Hooks Herrgård, Shopen och Hooks Golfklubb. Handlingsplan: Besöka våra befintliga samarbetspartners innan jul 2015 och erbjuda ett utökat samarbete. Erbjuda vårt EM paket till våra partners Jobba för att hitta fler medlemmar till marknadssektionen, framför allt med goda kontaktnät. Kvalitets höja vårt erbjuda till våra medlemmar med en attraktiv levande hemsida, en god aktivitet på sociala medier samt en förbättrad Teening. Vi tar professionell hjälp till detta. Skapa sociala kringarrangemang runt golfen för att öka klubbkänslan.

7 Junior / Elitkommitténs verksamhetsområden Mål: Elit- och Juniorkommittén ska under 2016 genomföra följande: Erbjuda juniorer aktiviteter under hela året, med flera träningstillfällen/vecka under vår och höst samt uppehållande träning under sommaren och vintern med träning minst en gång/vecka. Utveckla Golfäventyret för att få en bättre struktur under träningarna. Ta hjälp av Lars Prick samt bättre planering inför året med PRO:na. Hogangruppen ska ut och tävla mer under Utbilda juniorerna hur man anmäler sig till tävling. Fler juniorer ska få vara med på Summercampen, minst 20 juniorer. Dagläger till annan golfbanan under ett tillfälle på våren och ett tillfälle på hösten. Knatte läger i slutet på maj Fortsätta med utbildade juniorledare under träningarna tillsammans med kontrakterad Elitspelare samt PRO. Införa närvarokontroller på träningarna via IdrottOnlines Mobilapp för att underlätta arbetet för Kansliet. Se över gruppindelningarna inför 2016, framförallt knattar till en gång/vecka och dela upp Hogangruppen baserat på juniorernas golfambitioner. Höja medlemsavgifterna för juniorer mellan 7 12 till 600 kr. Tjejsatsning med fler aktiviteter som inriktar sig till golfande juniortjejer i klubben.

8 Strategi: Erbjuda sommarträning och vinterträning en gång/vecka med hjälp av PRO beroende på antalet intresserade. Utveckla golfäventyret ytterligare på träningarna. Få hjälp av Lars Prick och gå igenom hur vi kan lösa det praktiskt. Ha ett möte med PRO för att planera in hur träningarna ska se ut under Hogangruppen får se över säsongens tävlingar i Smålandsdistriktet och anmäla sig till de tävlingar som passar. Alla juniorer från 12 år ska kunna vara med på Summercampen. Läger, summercamp, vinter- och sommarträning ska det tas ut en extra kostnad för varje junior. Dagläger för alla juniorer planeras till Skinnarebo Gk:s korthålsbana. Äldre juniorer med handicap kan spela på den stora banan. Juniorer 7 21 år kommer träna två gånger/vecka med juniorledare alternativt med PRO beroende på gruppindelning. Närvarokontroll via appen Idrott Online ska införas. Hooks GK är redan med i Idrotts Online, när vi vet vilka grupper det blir inför våren kan grupperna skapas i Idrott Online via Kansliet och sedan användas av ledare på träningarna. En klubbtävling riktad till juniorer. Ett träningstillfälle för Hogangruppen hur man anmäler sig till tävlingar. Tjejsatsning för juniortjejer med en extra aktivitet en gång per månad. Eventuellt kontakta Madeleine på Skinnarebo som hållit i sån verksamhet.

9 Damkommitténs verksamhetsområden Gemensamhetsskapande, träning och tävling för klubbens damer i alla åldrar, från 21 år och uppåt. Mål: Att alla klubbens damer skall: 1. Känna god gemenskap och trivsel i klubben. 2. Utveckla sitt spel och glädjen i att spela golf på Hooks GK Strategi: 1. Känna god gemenskap och trivsel i klubben Anordna trivselaktiviteter Introducera klubbens nya damer i alla åldrar Involvera alla åldrar i kommitténs olika verksamheter och aktiviteter 2. Utveckla sitt spel och glädjen i att spela golf på Hooks GK Möta klubbens alla damers önskemål om träning och tävling utifrån egen nivå och egna mål. Erbjuda varierat tävlingsprogram - tävlingsform och tävlingsdag Erbjuda varierande träningstillfällen Handlingsplan: Seniorkommittén ska ha en representant i damkommittén. Gemensam upptakt och avslutning med alla klubbens damer Gemensamt upplägg av säsongens aktiviteter för alla klubbens damer Få med någon yngre dam i kommittén.

10 Nästa steg: Uppföljning 1. Uppföljning av damernas erfarenheter av kommitténs verksamhet och aktiviteter genom utskick a enkät. 2. Följa upp antal deltagande damer på tävlingar 3. Följa upp HCP-utvecklingen för klubbens damer

11 Seniorkommitténs verksamhetsområden Tävlingsprogrammet Tisdagsgolf för herrarna. Planerat att starta i april och avsluta i oktober. Torsdagsgolf för damerna. Matchspel. Gladgolf med någon tävling öppen för alla. Puttern och Glaspeggen. Seriespel D 60, H 50, H 60, H 70. Gamla Grabbar. Old Ladies Competition. Matchspel mot Gränna. Klubbmatch mot Götaström. KM. Avslutningsresa damer under hösten. Avslutningsresa herrar under hösten. Träningsverksamhet med pro för seriespelslagen. Kioskverksamheten Skogsbanekiosken kommer att öppna i april och stänga i oktober. Planerat för 2016 att öppna en självbetjäningsdel i kiosken. Pågående/planerade aktiviteter o ling som arrangeras utanför Seniorkommitténs ansvarsområde.

12 Utbildningskommitténs verksamhetsområden Vi arbetar på styrelsens uppdrag, under Idrottssektionen i samarbete med marknadssektionen, för att höja kompetensen bland klubbens medlemmar och förtroendevalda. Vi är kontaktpersoner mellan klubb och utbildningsorgan. Vi förmedlar kontakter mellan utbildningsorgan och medlemmar/kommittéer Mål: Vår målsättning är att vi ska ha en klubb med tillfredsställda, glada och kunniga medlemmar Relevanta utbildningar i de olika sektionerna och kommittéerna IdrottOnline klubb minst 2 föreläsningar icke säsong Strategi: Anordna föreläsningar, utbildningar och medlemsträffar. Engagerade och positiva medlemmar Handlingsplan: Samverkan med andra kommittéer och medlemmen Informera kommittéer och klubbmedlemmar om aktuella utbildningar och föreläsningar i SISU:s och Smålands golfförbunds regi. Introduktion nya medlemmar. Medverka vid gröna kortet utbildningen Nästa steg: Gemensamma arrangemang för klubbens medlemmar som ej är golfspel. Skapa ett mervärde för medlemmen genom samarbete med kommittéer/styrelse.

13 Aktiviteter från varje kommitté/sektion som beslutades efter arbetsdagarna den 15/10 och 15/11 exkl. tävlingsprogram och juniorträningar. Marknadssektionen Golf värdar/samarbetspartners AfterGolf samt Golftävling för våra samarbetspartners den 27 maj Sommarslaget fredag/lördag 8-9 juli Utbildningskommittén Regelkurser/promenader i april/maj Nybörjar utbildning tillsammans med shopen under våren Ledarutbildningar Föräldrar utbildningar Seminarium/Föreläsningar Damkommittén Vinteraktivitet i form av SPA dag i januari/februari Gemensam vårupptakt för alla damer Hemlig resa tisdag den 28 juni White Lady Sponsrade tävlingar Elit och juniorkommittén Vinterträning startar 23/11 Juniorupptakt feb/mars 2016 Summercamp veckan innan midsommar Läger för yngre juniorer på Hooks GK Elitlagens seriespel V.28 Sommarträning Träningsläger för Hogan gruppen, var och när är inte bestämt i dagsläget.

14 Tävlingskommittén Utbildning i Resultathantering i GIT. Internt på klubben, under mars. Tävlingsprogrammet Smålandsserien EM under V.29 KM tävlingarna stort fokus på upplägg.

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd Värdegrund Våra

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb Inledning Hofgårds GK har runt 600 medlemmar. Medelåldern i klubben är 47 år och fördelning män 74 % och kvinnor 26%. Andelen juniorer upp till 20 år är 13% (83

Läs mer

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB HANDLINGSPLAN 1(7) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 2 HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 Sölvesborgs Golfklubb Attraktiv golfklubb

Läs mer

Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål.

Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål. Innehåll Verksamhetsplan Junior- och Elitverksamheten vid Sölvesborgs GK...3 Vision...3 Målsättning t o m 2015...3 Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål....3 Värdegrund...4 Handlingsplan

Läs mer

Verksamhetsplan för knatte- och juniorverksamheten 2019

Verksamhetsplan för knatte- och juniorverksamheten 2019 Verksamhetsplan för knatte- och juniorverksamheten 2019 Innehållsförteckning 1. Inledning... 2 1.1 Vision... 2 1.2 Organisation för knatte- och juniorverksamheten...2 1.3 Målsättning... 2 2. Utvecklingstrappan

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd med tyngdpunkt

Läs mer

Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar

Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar 1 Vision Vi vill skapa en stabil ungdomsverksamhet för att på så sätt garantera Roslagens Gk:s framtid. Vi skall erbjuda barn och ungdomar en trygg

Läs mer

Verksamhetsplan för Juniorverksamheten Töreboda Golfklubb

Verksamhetsplan för Juniorverksamheten Töreboda Golfklubb Verksamhetsplan för Juniorverksamheten Töreboda Golfklubb Verksamhetsidé Verksamheten omfattar bl.a. träningar, tävlingar, läger och andra aktiviteter. Verksamheten skall också verka drogförebyggande.

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 1(8) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 1 VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 Sölvesborgs Golfklubb

Läs mer

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK VISION OCH MÅL 2014-2017 Söderköpings GK SÖDERKÖPINGS GOLFKLUBB (SgGK) SYFTE MED DOKUMENTET Dokumentet beskriver VAD klubben ska genomföra på både lång och kort sikt. erna ska spegla vision och mål. Dokumentet

Läs mer

Bryngfjordens GK, verksamhetsplan 2015

Bryngfjordens GK, verksamhetsplan 2015 Bryngfjordens GK, verksamhetsplan 2015 Bryngfjordens GK samarbetar på olika vis med Bryngfjorden Golf AB som äger och förvaltar golfbanan, Bryngfjordens Fastighets AB som förvaltar klubbhuset samt krögaren

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLGK den 2 februari 2018 Verksamhetsplan 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016

Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016 Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016 Verksamhetsplan 1. Nulägesanalys Under 2015 har det bedrivits en ungdomsverksamhet med drygt 60 ungdomar fördelat på tre olika träningsgrupper, baserat på ålder

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLANDASTAD GK den 22 januari 2019 Verksamhetsplan 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. 2019 kommer att bli ett intensivt

Läs mer

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb Verksamhetsplan för Isaberg Golfklubb 2012 Inledning Verksamhetsplanen är ett dokument som behandlar kort- och långsiktiga mål och aktiviteter, samt vision och strategier. Syftet med dokumentet är att

Läs mer

BodensGolfKlubb. Verksamhetsplan 2019 utdrag. I den skrivna verksamhetsplanen för 2019 finns respektive område tydligare och mer utförligt beskrivna.

BodensGolfKlubb. Verksamhetsplan 2019 utdrag. I den skrivna verksamhetsplanen för 2019 finns respektive område tydligare och mer utförligt beskrivna. BodensGolfKlubb Verksamhetsplan 2019 utdrag I den skrivna verksamhetsplanen för 2019 finns respektive område tydligare och mer utförligt beskrivna. Bodens Golfklubb Vision Bodens Golfklubbs vision är vår

Läs mer

Idrottsprogram för Dalsjö GK

Idrottsprogram för Dalsjö GK DALSJÖ GOLFKLUBB Idrottsprogram för Dalsjö GK 2015-2019 Ett handlingsprogram för hela klubben Styrelsen 2015-03-05 Inledning, inriktning, vision, övergripande mål, delmål, långsiktiga mål, aktiviter, utbildning,

Läs mer

En nyhet inför årets säsong blir att klubbstyrelsen tar ett större operativt ansvar för klubbens verksamhetsområden.

En nyhet inför årets säsong blir att klubbstyrelsen tar ett större operativt ansvar för klubbens verksamhetsområden. Verksamhetsplan för Arlandastad GK 2015. Övergripande inriktning Verksamheten i Arlandastad Golfklubb bedrivs inom ramen för två huvudprogram, medlemsprogrammet respektive junior- och elitprogrammet. Verksamhetsplanen

Läs mer

Vision - Strategi och Målsättningar

Vision - Strategi och Målsättningar Vision - Strategi och Målsättningar Uppdaterad 2014 Vision En av Sveriges mest attraktiva och respekterade golfklubbar där spelglädje, trivsel, kvalitet, kunskap och golftradition står i fokus 2 Strategi

Läs mer

Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit

Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit Vision Att skapa en levande juniorverksamhet på Kungl. Drottningholms GK med hjälp av hjälpledare, tränare, föräldrar och ungdomar. Övergripande

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2016

VERKSAMHETSPLAN 2016 1 VERKSAMHETSPLAN 2016 Styrelsen har i samarbete med Idrottslyftet under 2014 utarbetat en verksamhetsplan för juniorverksamheten. Denna och den under hösten 2014 genomförda enkäten är utgångspunkten för

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Inledning Under 2013 hade vi på Melleruds GK 15-talet juniorer i träning med 4 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 2 gånger per vecka. Vi hade serielag

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2016 11 20 Nyhetsbrev Nu närmar sig året sitt slut och det är hög tid att sammanfatta verksamhetsåret. Vill man så kan man fortsätta att spela golf i vår otroligt fina golfhall. Perfekt nu när det blir

Läs mer

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010 Hammarö GK Junior Verksamhetsplan 2010 Inledning Under 2009 hade vi på Hammarö GK 120 juniorer i träning med 27 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 4 gånger per vecka. Vi hade serielag för

Läs mer

Framtidsgruppen 2014-2020

Framtidsgruppen 2014-2020 Framtidsgruppen 2014-2020 Redovisning av framtidsförslagen samt förslag till verksamhetsplan för Skinnarebo Golf & Country Club 1 Det är medlemmarna som är golfklubben Det absolut viktigaste för Skinnarebo

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN Ålands Golfklubb Junior- och Elitkommittén. Så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt

VERKSAMHETSPLAN Ålands Golfklubb Junior- och Elitkommittén. Så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt VERKSAMHETSPLAN 2019 Ålands Golfklubb Junior- och Elitkommittén Så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt Innehållsförteckning Övergripande vision och tanke... 1 Ordförandes

Läs mer

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2016. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2016. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna 2015-10- 21 Utkast VERKSAMHETSPLAN 2016 Ändamål 1 i stadgarna Golfklubben har som ändamål att verka för att medlemmarna ska kunna utöva golfspel på Närs golfbana i enlighet med idrottens verksamhetsidé

Läs mer

Styrelsens förslag till VERKSAMHETSPLAN KILS GOLFKLUBB

Styrelsens förslag till VERKSAMHETSPLAN KILS GOLFKLUBB Styrelsens förslag till VERKSAMHETSPLAN FÖR KILS GOLFKLUBB 2019-01-01 2019-12-31 INLEDNING Kils Golfklubb har en mångomfattande verksamhet men för att fokusera på kärnverksamheterna uttrycker styrelsen

Läs mer

Verksamhetsplan UEK 2014-2016

Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Detta dokument innefattar Växjö Golfklubbs Ungdoms och Elitkommités verksamhetsplan. Den täcker tre år framöver. Det ska användas som ett arbetsdokument med en tydling inriktning

Läs mer

Juniorkommittén Verksamhetsplan Karlshamns Gk 2017

Juniorkommittén Verksamhetsplan Karlshamns Gk 2017 Juniorkommittén Verksamhetsplan Karlshamns Gk 2017 Karlshamns Gol,lubb Verksamhetsplan för juniorverksamheten 2017 Innehåll 1. Målsä(ningar för juniorverksamheten 2. Juniorkommi(é: sammansä(ning och arbetsordning

Läs mer

Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET

Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Framtidslaget och Elit 2019 Antal i träning 2019 Team Elit 9 st Framtidslaget 16 st.

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2010

VERKSAMHETSPLAN 2010 VERKSAMHETSPLAN 2010 STRATEGISK PLAN 2010-2012...2 Vision...2 Målsättningar...2 Uppföljning utvärdering...2 Verksamhetsplan 2010...3 Barn och Ungdomar...3 Tävling...4 Information och kommunikation...4

Läs mer

Verksamhetsplan Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB. Kårsta 811, Örebro

Verksamhetsplan Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB. Kårsta 811, Örebro Verksamhetsplan 2019 Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB Verksamhetsidé för Kårsta GK Kårsta Golfklubb ska erbjuda medlemmar, gäster och samarbetspartners en golfanläggning med hög kvalité och

Läs mer

Förslag Verksamhetsplan 2018 och kortfattad plan för det kommande året

Förslag Verksamhetsplan 2018 och kortfattad plan för det kommande året Förslag Verksamhetsplan 2018 och kortfattad plan för det kommande året. 2017-12-12 Timrå Golfklubbs ambition är att erbjuda medlemar, gäster och partners: En förstklassig Golfbana En förstklassig Träningsanläggning

Läs mer

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat.

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat. JUNIORTRÄNING 2018 Nu startar äntligen juniorträningen igen! Juniorträning är för barn från 4 år och uppåt. Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje

Läs mer

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Detta är vår klubb Kårsta Golfklubb i Örebro är en familjär och trivsam golfklubb som grundades 1991 och vi är idag ca 1 600 medlemmar. Vi

Läs mer

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra.

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra. Juniorkommittén 2017 består av; Camilla Yngfalk, Håkan Moquist, Håkan Palo, Lars Hesselberg, Gunnar Olsson, Daniel Jansson, Pernilla Hemmingsson och Lena Johansson Verksamhetsplan 2017 Mission Juniorverksamheten

Läs mer

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap)

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap) Juniorgolf 2018 Hammarö GK Golf ska vara kul för alla. Det finns de som vill spela golf bara för att det är så himla kul och det finns de som drömmer om att bli lika bra som Jonas Blixt eller Anna Nordqvist.

Läs mer

Juniorverksamheten 2011 Föräldramöte. Vallda G&CC 2011-01-23

Juniorverksamheten 2011 Föräldramöte. Vallda G&CC 2011-01-23 Juniorverksamheten 2011 Föräldramöte Vallda G&CC 2011-01-23 Agenda 1. Pågående aktiviteter 2. Vallda Golf Junior- och Elitklubb 3. Juniorverksamheten 2011 4. Tävling 5. Vägen mot officiellt hcp 6. Samarbete

Läs mer

Upsala GK. Idrottskommittén. Verksamhetsplan junior och elit 2016 1. JUNIOR OCH ELIT - KOMMITTÉNS ANSVARSOMRÅDE 2. KOMMITTÉNS SAMMANSÄTTNING

Upsala GK. Idrottskommittén. Verksamhetsplan junior och elit 2016 1. JUNIOR OCH ELIT - KOMMITTÉNS ANSVARSOMRÅDE 2. KOMMITTÉNS SAMMANSÄTTNING Upsala GK Idrottskommittén Verksamhetsplan junior och elit 2016 1. JUNIOR OCH ELIT - KOMMITTÉNS ANSVARSOMRÅDE 2. KOMMITTÉNS SAMMANSÄTTNING 3. SYFTET MED VERKSAMHETEN 4. TRÄNARE 5. VÄRDEGRUND 6. FINANSIERING

Läs mer

Juniorkommittén, kontaktuppgifter

Juniorkommittén, kontaktuppgifter Välkommen Vi skall inspirera juniorer att söka sig till tävlingsverksamheten som vänder sig till alla kunskapsnivåer och är en del av gemenskapen. Utöver detta skall det ges möjlighet till utveckling och

Läs mer

VERKSMAHETSPLAN för Hökensås Golfklubb 2018

VERKSMAHETSPLAN för Hökensås Golfklubb 2018 VERKSMAHETSPLAN för Hökensås Golfklubb 2018 Övergripande verksamhetsidé Hökensås Golfklubb ska bedriva sin verksamhet utifrån golfsportens grundläggande idéer och värderingar där känslan för klubben och

Läs mer

Verksamhetsplan Junior & Elitsektionen Vreta Kloster GK Version 4.8

Verksamhetsplan Junior & Elitsektionen Vreta Kloster GK Version 4.8 Verksamhetsplan 20162020 Junior & Elitsektionen Vreta Kloster GK Version 4.8 Innehåll JUNIOR OCH ELITKOMMITTÉNS VISION... 4 LEDORD... 4 VÄRDERINGAR... 4 VERKSAMHET... 5 GOLFKUL... 5 GOLFÄVENTYRET GRÖNA

Läs mer

A6 GK:s Ungdomsverksamhet. Från golfskolan till elitlag. Golfskolan 6-8 år P-9 / F-9 P 10 / F-10

A6 GK:s Ungdomsverksamhet. Från golfskolan till elitlag. Golfskolan 6-8 år P-9 / F-9 P 10 / F-10 A6 GK:s Ungdomsverksamhet Från golfskolan till elitlag Golfskolan 6-8 år Ett pass i veckan De första grunderna i golfvett Grunderna i golfteknik (mycket genom lek) Prova på alla spelets delar Gått igenom

Läs mer

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna 2014-11-04 Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015 Ändamål 1 i stadgarna Golfklubben har som ändamål att verka för att medlemmarna ska kunna utöva golfspel på Närs golfbana i enlighet med idrottens verksamhetsidé

Läs mer

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdoms och juniorverksamhet 1. Vision PITEÅ GOLFKLUBB SKA ERBJUDA DEN BÄSTA BARN OCH UNGDOMSVERKSAMHETEN I KOMMUNEN, ALLA KATEGORIER

Läs mer

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2 Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, 2011 Standardrapport Del 2 1 Kön Kvinna 29,8% 134 Man 70,2% 315 Svarande 449 Inget svar 0 2 Ålder Yngre än 21 år 3,1% 14 21-30 år 5,6% 25 31-40 år 11,1% 50 41-50

Läs mer

Golfens Utveckling Rekrytering Utbildning i Lundsbrunn GK inom Grönt ljus GURU Idrottsprogram för Lundsbrunn Golfklubb 2010-2013

Golfens Utveckling Rekrytering Utbildning i Lundsbrunn GK inom Grönt ljus GURU Idrottsprogram för Lundsbrunn Golfklubb 2010-2013 Golfens Utveckling Rekrytering Utbildning i Lundsbrunn GK inom Grönt ljus GURU Idrottsprogram för Lundsbrunn Golfklubb 2010-2013 (Revideras 2013) INNEHÅLLSFÖRTECKNING GOLF ÄR IDROTT! Inledning... 3 Bakgrund

Läs mer

Verksamhetsplan 2014 Juniorverksamheten Hammarö Golfklubb

Verksamhetsplan 2014 Juniorverksamheten Hammarö Golfklubb Verksamhetsplan 2014 Juniorverksamheten Hammarö Golfklubb Nulägesanalys Vi i Hammarö GK har två instruktörer som sköter träning och träningsplaneringen har 20 ledare som är med och hjälper till i vår verksamhet

Läs mer

VIKSJÖ GOLFKLUBB Elitverksamheten

VIKSJÖ GOLFKLUBB Elitverksamheten Verksamhetsplan Elitsektionen 2019 Ansvarsområde Elitsektionen (ES) inom Viksjö golfklubb (Vi GK) ansvarar för att bevaka all elitverksamhet på Vi GK. Elitsektionen består av ideella ledamöter. Elitsektionen

Läs mer

Verksamhetsplan. Växjö Golfklubb

Verksamhetsplan. Växjö Golfklubb Verksamhetsplan Växjö Golfklubb 2014 1 Det viktigaste för Växjö Golfklubb är dess medlemmar. Medlemmarnas förväntningar, beteende och agerande på och utanför golfklubben styr och påverkar golfklubbens

Läs mer

VIKSJÖ GOLFKLUBB Juniorsektionen

VIKSJÖ GOLFKLUBB Juniorsektionen Verksamhetsplan 2011 Innehåll JUNIORSEKTIONEN 2011... 2 SEKTIONENS ANSVARSOMRÅDE... 2 IDÉN MED VERKSAMHETEN... 2 MÅL 2011... 2 MÅL 2013-2014... 3 UNGDOMSRÅDET... 4 INSTRUKTÖRERNA... 4 SEKTIONENS SAMMANSÄTTNING

Läs mer

Verksamhetsplan. Sommarro Junior Golfklubb Rev

Verksamhetsplan. Sommarro Junior Golfklubb Rev Verksamhetsplan Sommarro Junior Golfklubb 2016 Rev 160316 Innehåll 1 Inledning... 3 2 Nulägesanalys... 3 3 Mål 2015... 4 4 Mål 2019... 4 5 Vision... 4 6 Värdegrund/Förhållningssätt... 5 6.1 Värdegrund

Läs mer

Verksamhetsplan Tortuna GK

Verksamhetsplan Tortuna GK Verksamhetsplan Tortuna GK - 2017 Vision Tortuna Golfklubb är en välskött golfklubb med stabil ekonomi som tillgodoser olika golfspelares behov, oavsett spelstyrka. Besöket på Tortuna GK ska ge en totalupplevelse

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2017

VERKSAMHETSPLAN 2017 1 VERKSAMHETSPLAN 2017 Styrelsen har i samarbete med Idrottslyftet under 2014 utarbetat en verksamhetsplan för juniorverksamheten. Denna och den under hösten 2014 genomförda enkäten är utgångspunkten för

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2013

VERKSAMHETSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2013 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 1(11) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden VERKSAMHETSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2013 Sölvesborgs Golfklubb en totalupplevelse SÖLVESBORGS

Läs mer

VERKSAMHETSPLANER 2016

VERKSAMHETSPLANER 2016 FÖRSLAG TILL VERKSAMHETSPLANER 2016 Distriktets verksamhetsinriktning 2016 2-3 Bankommittén 4 Damkommittén 4 Seniorkommittén 5 Juniorkommittén 5 Tävlingskommittén 5 Utbildningskommittén 6-8 budget 2016

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15 Landskrona Golfklubb Idrottsprogram Reviderat 2013-01-15 Innehållsförteckning 1. Inledning 3 2. Idrottsprogram för Barn och Ungdom 3 2.1 Långsiktiga mål 3 2.2 Syfte 3 3. Föräldraengagemang 4 4. Organisation

Läs mer

Prel. VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2017

Prel. VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2017 KANSLI/SHOP 2017 Jörgen Carlsson som klubbchef svarar för samordning och ledning för den dagliga driften av klubben. Verksamheten vid kansliet är att ge service till bl.a. klubbens medlemmar, greenfeegäster,

Läs mer

Verksamhetsplan Skogaby Golfklubb och Skogaby Golf AB

Verksamhetsplan Skogaby Golfklubb och Skogaby Golf AB Verksamhetsplan 2019 Skogaby Golfklubb och Skogaby Golf AB den 15 februari 2019 Verksamhetsplan 2019 Skogaby Golfklubb och Skogaby Golf AB Vision Klubbens nuvarande vision är fortfarande aktuell och ligger

Läs mer

Visioner och mål för juniorverksamheten 2015-17 framtagen jan - april 2014

Visioner och mål för juniorverksamheten 2015-17 framtagen jan - april 2014 Visioner och mål för juniorverksamheten 2015-17 framtagen jan - april 2014 Vision Brevikens golfklubb skall vara en attraktiv, naturlig och familjär mötesplats för golfintresserade ungdomar. Värdegrund

Läs mer

DROGPOLICY FÖR LAGANS GOLFKLUBB

DROGPOLICY FÖR LAGANS GOLFKLUBB Sida 1 FÖR LAGANS GOLFKLUBB Sida 2 INLEDNING Lagans Golfklubb är en idrottsförening med inriktning på golf. Klubben bildades 1966 och har sedan dess befunnit sig i ständig utveckling. Klubbens idrottsverksamhet

Läs mer

Verksamhetsplan 2015

Verksamhetsplan 2015 Verksamhetsplan 2015 Inledning Verksamhetsplanen är ett styrande dokument för Södermanlands Golfförbunds (SöGDF) verksamhet under år 2015. I stora drag styrs dokumentet av fattade beslut på Svenska Golfförbundets

Läs mer

En bra plan är starten

En bra plan är starten En bra plan är starten Inledning Denna plan är framtagen för att vara en guide för att ta fram och att använda en verksamhetsplan för en golfklubbs verksamhet. Själva utformningen utgår från en grundläggande

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

Informationsträff för juniorverksamheten 2019

Informationsträff för juniorverksamheten 2019 Informationsträff 2019-04-07 för juniorverksamheten 2019 2007 2008 Intro Organisation Mål Träningar/läger Juniorhus Tävlingar Bollar Restaurang Övrigt Agenda Övergripande Arlandastad Golfklubb har som

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2017

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2017 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 1(8) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 1 VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2017 Sölvesborgs Golfklubb

Läs mer

Herrljunga GK LÅNGTIDSPLAN MED STRATEGISKA MÅL FÖR HERRLJUNGA GOLFKLUBB Postadress : Telefon : Telefax : Reg.nr : Bankgiro : Postgiro :

Herrljunga GK LÅNGTIDSPLAN MED STRATEGISKA MÅL FÖR HERRLJUNGA GOLFKLUBB Postadress : Telefon : Telefax : Reg.nr : Bankgiro : Postgiro : Herrljunga GK LÅNGTIDSPLAN MED STRATEGISKA MÅL FÖR HERRLJUNGA GOLFKLUBB 2016-2020 Postadress : Telefon : Telefax : Reg.nr : Bankgiro : Postgiro : Trollabo, Hudene 0513-23910 0513-23913 864000-8333 716-3652

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLGK den 5 februari 2017 Verksamhetsplan 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2018

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2018 KANSLI/SHOP 2018 Jörgen Carlsson som klubbchef svarar för samordning och ledning för den dagliga driften av klubben. Verksamheten vid kansliet är att ge service till bl.a. klubbens medlemmar, greenfeegäster,

Läs mer

Idrottsprogram. Mälarö GK Skytteholm

Idrottsprogram. Mälarö GK Skytteholm Idrottsprogram Mälarö GK Skytteholm På Mälarö GK Skytteholm är golf en idrott som inriktar sig på att spelaren ska må bra, erhålla upplevelser och prestera mer. 1 INLEDNING... 3 VÄRDEGRUND FÖR MÄLARÖ GK

Läs mer

Verksamhetsplan 2014-2018 Damkommittén Vreta Kloster GK. Version 3

Verksamhetsplan 2014-2018 Damkommittén Vreta Kloster GK. Version 3 Verksamhetsplan 2014-2018 Damkommittén Vreta Kloster GK Version 3 Bakgrund 3 Damkommitténs vision 4 Ledord 4 Värderingar 4 Verksamhet 4 Långsiktiga mål 5 Kortsiktiga mål 2014 5 Förutsättningar 6 Kommitténs

Läs mer

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommitte n. Verksamhetsbera ttelse 2012. Version 1.0

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommitte n. Verksamhetsbera ttelse 2012. Version 1.0 Vreta Kloster GK Junior & Elitkommitte n Verksamhetsbera ttelse 2012 Version 1.0 Innehåll VERKSAMHET 2012... 4 GOLFKUL... 4 GOLFÄVENTYRET GRÖNA KORTET... 4 UTVECKLING PAR, BIRDIE... 5 UTVECKLING EAGLE,

Läs mer

Verksamhetsplan för Hökensås Golfklubb 2017

Verksamhetsplan för Hökensås Golfklubb 2017 Verksamhetsplan för Hökensås Golfklubb 2017 Övergripande verksamhetsidé Hökensås Golfklubb skall bedriva sin verksamhet utifrån golfsportens grundläggande idéer och värderingar där känslan för klubben

Läs mer

Verksamhetsplan. Juniorverksamheten Onsjö Golfklubb 2015-2017

Verksamhetsplan. Juniorverksamheten Onsjö Golfklubb 2015-2017 Verksamhetsplan Juniorverksamheten Onsjö Golfklubb 2015-2017 Övergripande mål Vi ska ha minst 225 juniormedlemmar varav 25% flickor 2014 208 st varav 14% flickor. (2014 10 31) 50% av juniorerna ska delta

Läs mer

HANDLINGSPROGRAM 2017 Utgångsläge Handlingsprogram 2017 Tävlingsverksamhet

HANDLINGSPROGRAM 2017 Utgångsläge Handlingsprogram 2017 Tävlingsverksamhet HANDLINGSPROGRAM 2017 Utgångsläge Ekerums Golfklubb är en fristående ideell organisation vars verksamhet bygger på en särskild överenskommelse med Ekerum Resort. Överenskommelsen innehåller reglering av

Läs mer

ROAD MAP VARBERGS GK 2017-

ROAD MAP VARBERGS GK 2017- ROAD MAP VARBERGS GK 2017- Agenda 1 2 4 VAR ÄR VI? VART SKA VI? ÖVERGRIPANDE MÅL UNIKITET, VISION o MISSION 5 HUR VILL VI UPPFATTAS & VAD ÄR VÅRT ERBJUDANDE? Agenda 1 2 3 4 VAR ÄR VI? VART SKA VI? ÖVERGRIPANDE

Läs mer

Styrelsens förslag till VERKSAMHETSPLAN KILS GOLFKLUBB

Styrelsens förslag till VERKSAMHETSPLAN KILS GOLFKLUBB Styrelsens förslag till VERKSAMHETSPLAN FÖR KILS GOLFKLUBB 2018-01-01 2018-12-31 INLEDNING Kils Golfklubb har en mångomfattande verksamhet men för att fokusera på kärnverksamheterna uttrycker styrelsen

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN

VERKSAMHETSPLAN VERKSAMHETSPLAN 2017-2021 Landskrona Golfklubb VÅR VISION Golf tillgänglig för alla, livskvalité och hälsa i en stimulerande miljö SÅ HÄR VILL VI UPPFATTAS Välkomnande, Engagerande och Utvecklande KLUBBENS

Läs mer

3 Val av justerare som utöver ordföranden justerar protokollet

3 Val av justerare som utöver ordföranden justerar protokollet ARASLÖVS GOLFKLUBB 2013-01-08 Sida 1 (5) Tid: 2013-01-08 kl 18.00 Plats Araslövs GK Deltagare: Styrelsen Initialer Närvarande Åsa Melkersson ÅM X Tore Bergman TB X Camilla Breitenfellner CB X Markus Brånemo

Läs mer

Verksamhetsplan Stockholm Golfförbund

Verksamhetsplan Stockholm Golfförbund Verksamhetsplan 2016 Stockholm Golfförbund VERKSAMHETSPLAN 2016 Stockholms Golfförbund (SGDF) representerar golfklubbarna i Stockholms Golfdistrikt i Svenska Golfförbundets (SGF) rådgivande och beslutande

Läs mer

Viksbergs GKs idrottsprogram -07

Viksbergs GKs idrottsprogram -07 Viksbergs GKs idrottsprogram -07 Mål och Vision långsikt, kort sikt Träning Bredd, elit, ungdom inkl sociala aktiviteter Tävling Bredd, elit, ungdom Utbildning ungdom, vuxna, ledare, funktionärer Rekrytering

Läs mer

Verksamhetsplan 2016-2017

Verksamhetsplan 2016-2017 Sida 1 av 7 Verksamhetsplan 2016-2017 Nynäshamns GK är en klubb med trevlig atmosfär och med en bana som rekommenderas av alla. Idrott och Tävling Vi vill arbeta så att alla som så önskar, oavsett etnisk

Läs mer

Grupparbete Golfträffen 2007 Lördag 24 november

Grupparbete Golfträffen 2007 Lördag 24 november Grupparbete Golfträffen 2007 Lördag 24 november Vad kan du göra för att rekrytera och behålla barn och ungdomar till din klubb? Vilka verktyg har du i dag för att kunna rekrytera och behålla barn och ungdomar

Läs mer

Välkommen. På Skinnarebo skall det finnas träning för alla, oavsett nivå och ambition är man lika välkommen till oss.

Välkommen. På Skinnarebo skall det finnas träning för alla, oavsett nivå och ambition är man lika välkommen till oss. Välkommen På Skinnarebo skall det finnas träning för alla, oavsett nivå och ambition är man lika välkommen till oss. Juniorkommittén, kontaktuppgifter Joakim Bäckström 0763 190944 joakim.backstrom@pgasweden.com

Läs mer

Bodens Golfklubb Verksamhetsplan

Bodens Golfklubb Verksamhetsplan Bodens Golfklubb Verksamhetsplan 2016-2017 BdGK Verksamhetsplan 2016-2017 1(11) Bodens Golfklubb Verksamhetsidé Bodens Golfklubb skall bedriva verksamheten, så att den utvecklar både medlemmarna och banan

Läs mer

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2017

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2017 Tönnersjö GK Årsmöte 2017-12-10, 15.00 Tönnersjö Golfrestaurang. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2017 1. Föredragningslista 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2017 3. Verksamhetsberättelse för Seniorkommittén Dam

Läs mer

Idéer från Albatrossmötet

Idéer från Albatrossmötet Idéer från Albatrossmötet Idéer netto och efter innehåll Tävling Träning Organisation/Ledare Rekrytering Information/marknadsföring Kostnader/greenfee Övrigt Effekt och tidshorisont Stor effekt och kort

Läs mer

TACK FÖR EN FIN SÄSONG PÅ FRÖSÅKER!

TACK FÖR EN FIN SÄSONG PÅ FRÖSÅKER! Nyhetsbrev #5 2015 Sida 1 av 6 TACK FÖR EN FIN SÄSONG PÅ FRÖSÅKER! Vi vill med årets sista nyhetsbrev passa på att tacka för en mycket innehållsrik och bra säsong. Nu satsar vi på att förbereda 2016 års

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN/IDROTTSPROGRAM ÅR 2011-14

VERKSAMHETSPLAN/IDROTTSPROGRAM ÅR 2011-14 VERKSAMHETSPLAN/IDROTTSPROGRAM ÅR 2011-14 Led motiv 3G klubben Golf, Glädje och Gemenskap. Detta är ledmotivet i verksamheten för ledare och juniorer. Golfen skall alltid stå i fokus vi skall premiera

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2017-12-12 Nyhetsbrev Utesäsongen för golf är nu slut för i år, men som ni alla vet så kan ni fortsätta att spela golf i vår fina golfhall. Perfekt nu när det blir både kallare och mörkare utomhus. Långsiktig

Läs mer

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper och golfkul

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper och golfkul Informationsmöte Juniorer 2018-04-18 Breddgrupper och golfkul Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen,

Läs mer

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Positivt höstmöte Det var positiva tongångar på klubbens höstmöte som ägde rum i kafeterian på Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga torsdagen den 27 november. Klubbens medlemmar

Läs mer

Karlshamns Golfklubb

Karlshamns Golfklubb Karlshamns Golfklubb Verksamhetsplan för 2018 Fastställd av styrelsen den 18 februari 2017 Innehåll 1. Vision 2. Ändamål 3. Medlemmar 4. Gäster 5. Ekonomi 6. Träningsmöjligheter 7. Banorna 8. Byggnader

Läs mer

Karlstads Tennisklubb. Verksamhetsplan

Karlstads Tennisklubb. Verksamhetsplan Karlstads Tennisklubb Verksamhetsplan 2(8) Innehållsförteckning 1. Föreningen... 3 1.1. Vision... 3 1.2. Verksamhetsidé... 3 1.3. Värdegrund... 3 2. Strategi... 4 2.1. Långsiktiga mål... 4 2.2. Kortsiktiga

Läs mer

SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB VP ELIT OCH JUNIOR 2019

SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB VP ELIT OCH JUNIOR 2019 SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB VP ELIT OCH JUNIOR 2019 VERKSAMHETSIDÉ Vi erbjuder en bred verksamhet för barn och ungdomar och har plats för alla oavsett ambitionsnivå. Det innebär vi att har verksamhet som spänner

Läs mer

Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016

Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016 Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016 Mariefred, 24 april 2016 Agenda Presentation Kort om verksamhetsplanen och juniorkommittén Säsongens kalender Träningsupplägg och utveckling

Läs mer

Verksamhetsplan Kalix GK Juniorverksamhet

Verksamhetsplan Kalix GK Juniorverksamhet Verksamhetsplan Kalix GK Juniorverksamhet Innehållsförteckning 1. Vision... 2 2. Långsiktiga målsättningar inom Kalix GK... 2 3. Värdegrund... 2 4. Handlingsplan... 3 5. Mål för 2013... 3 6. Organisation...

Läs mer