Integration Komplettering av uppgifter i exportfilen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Integration Komplettering av uppgifter i exportfilen"

Transkript

1 Kollision tillåten om olika anställningsnummer Om den anställde har viss ledighet så är det inte ovanligt att man lägger upp en ny anställning där personen kan göra enstaka timmar. Därför kan man nu göra markering för de frånvaroorsaker där kollision är tillåten. Behörighet och sekretess Maskinellt skapande av användare Gäller alla lönekopplingar, undantaget några av Hogias kopplingar Det går nu att maskinellt få nya användare upplagda i sekretessystemet i samband med personimport. Användaridentiteten måste finnas med i filen, antingen som eget fält eller att något annat befintligt fält, exempelvis anställningsnummer eller signatur. Den nya användaren kopplas maskinellt till en förbestämd användargrupp och en organisationsgrupp. Det går också att ange vilka bockar som ska sättas som gäller lösenordet. Ett standard-lösenord kan sättas upp, det är då detta som varje användare får som dom sedan själva får byta. Det är även möjligt att välja att fältet lösenord ska vara tomt. Ett exempel kan vara: Personnummer och Namn hämtas från filen. Anvid = anstnr Lösen = byt eller valt Anvgrp = Medarbetare Org.grp= Ingen Användaren måste byta lösen. Om ni önskar den här funktionen kontakta support@medvind.it ange då vilken uppsättning som önskas. Kostnaden (engångs) är 3000 SEK. Uppgift/Uppdrag Uppgift/uppdrag har bytt plats Uppgift/Uppdrag har bytt plats, nu kommer först kolumn för uppdrag sedan kommer kolumn Uppgift. Ändringen är gjord i både klient och på webben.

2 Förändring av tabellunderhåll - Uppdrag Nu finns det både from-tom på uppdrag. Uppdrag som finns sedan tidigare sätts med automatik som tillsvidare och behöver inte åtgärdas. Uppdrag där man angivit gtom kan efter detta datum inte längre väljas i planeringen. Attest Föregående period ej attesterad/godkänd Problem uppstod tidigare på t.ex vikarier som knytits in med korta placeringar och där föregående placering inte "gick fram" till den period som skulle attesteras/godkännas. Det innebar ett varningsmeddelande att föregående period ej attesterad/godkänd visades, som man fick markera för att kunna godkänna/attestera. Detta är nu rättat så att inga signaler kommer om personen har korta placeringar. Dessutom har det tillkommit en funktionssekretess, under Modul Arbtidplan, med funktions nr 148, Attest: Signal misssad attest föregående period, som måste väljas för att signalen ska visas. Denna ersätter tidigare sekretess för funktionen på webben under Modul 9 Webb, funktion nr. 30. Brukarmodulen Rapport, LSS-Tidredovisning- Brukare Om man i rapporten under Urval av organisation använde funktionen Välj fick man ett meddelande att "Det finns inget att skriva ut under vald period", trots att det fanns tider i valda planeringar. Det är nu rättat så att man kan göra denna typ av urval för att skriva ut rapporten.

3 NYA FUNKTIONER Sekretess Ny funktionsbehörighet Ny funktionsbehörighet under modul Organisation, funktion nr. 10 Ej skapa/ändra organisation. Om funktionen är vald kan användare varken ändra eller skapa ny organisation. NYHETER I MEDVIND ARBETSTID PLANERING Ny Lönerapport Lönerapporten har fått nytt utseende och innehåller fler uppgifter. Nu visas även rapporterade lönearter och om man önskar kan inställning göras för visning av konto. Ett nytt urval för att dölja/visa information har tillkommit. Från version kommer alla att få den nya rapporten.

4 KALKYLERING Anpassning av kalkylering Förändringar har gjorts vilket innebär att man nu kan påverka vilken närvaro och -/eller frånvaro som ska ingå i beräkningen. Man kan nu även göra inställningar för att påverka hur arbetad tid skall beräknas vid jourpass. Mer information finns att läsa i manualen för kalkylering. Kontakta support@medvind.it för mer information och hjälp med inställningar. Integration Komplettering av uppgifter i exportfilen Under Bearbetningar och Exportera arbetstider/person generell, finns möjlighet att ta fram fil med information till andra verksamhetssystem. Nu kan filen kompletteras med namn och personalkategori. Kontakta support@medvind.it om ni önskar hjälp med denna inställning. PLANERING Tillfälligt resursbehov Om man tidigare vid tillfällig ändring av resursbehovet valde att byta månad innan man sparat så försvann den tillfälliga ändringen. Detta är nu rättat så ändringen ligger kvar även vid byte av datumintervall.

5 Godkännande av löneart Ändring har gjorts på funktionssekretess angående funktionen med krav på Godkännande av löneart. Tidigare krävdes det två funktionssekretesser för att få upp godkännandefunktionen, nu krävs endast att behörighet ges till funktionssekretess, Godkännande av löneart, tillåt, funktion nr. 143 under Modul 7, Arbetstidsplanering. Den här funktionssekretessen gäller även för den tidigare funktionssekretessen som nu är borttagen. Har ni funktionen sedan tidigare, behöver ingen ny justering göras. TABELLUNDERHÅLL Rapportinställningar för LSS-Tidredovisning (3059) Ändring är gjord i Rapportinställningar angående möjlighet att göra egna inställningar för signatur i rapporten LSS-Tidredovisning. Möjligheten att använda sig av fritext för signaturen är borttagen och likaså möjligheten att ange Alltid som villkor. VIKARIEHANTERING Markering efter sökning Ändring har gjorts så att tidigare markeringar försvinner om sökning görs på nytt. Tidigare låg markering kvar vid ny sökning. Vilket innebar att det lätt missades och sms med förfrågan skickades till fler än man tänkt sig och kanske flera gånger till samma person. Nekande sms vid fler svar Programändring har gjorts så att fler sms-svar inte genererar ett nekande sms. Tidigare, om vikarien skickade ytterligare ett sms till bemanningsenheten, efter att bokning gjorts, så sågs det som ett svar som kommit in för sent, dvs. efter att bokning av vikarie redan gjorts, den bokade vikarien fick därför ett sms Tillsatt med annan sökande. RAPPORTER Grundschema Som ett första steg i genomgången av våra rapporter, har rättning gjorts i rapport Grundschema. Tidigare om man i rapportinställningar valde en för stor fontstorlek, så visades en tom rapportsida. Om man sedan minskade storleken så visades uppgifterna igen. Det som är gjort nu, innebär att om man väljer en större fontstorlek så visas innehållet överlappande till andra sidan, så ändring av storlek kan göras direkt i rapporten istället för att behöva gå över till inställningar för rapporten.

6 Kunder med lönekoppling till PersonecP Avvikande konto på frånvaro Ändring är gjord så att avvikande konto skickas med på rapporterad frånvaro till lön. Om det är en vikarie som förekommer i flera planeringar samma dag och frånvaron ska fördelas på dessa måste frånvaron rapporteras med klockslag för varje planering. Planering Sök ersättare Sök på signatur Nu kan man även söka på signatur vid sök ersättare. Informationen om signatur visas även i resultatbilden. Sök ersättare Personalgrupp I Resultatbilden finns nu även personalgrupp med. Sök ersättare Behåll val På bilden sök ersättare finns nu ytterligare ett val, Behåll val. Om detta fält INTE är markerat går tiden tillbaka till Byt Ej efter varje sökning. Visa aktuell schemavecka Nu kan man från planeringsvyn se vilken schemavecka en person befinner sig i. Under Övrigt och Visa schemauppgifter visas informationen för den person som är markerad i planeringen.

7 Visa anteckning Två inställningar har tillkommit under Visa i planeringen. Nu går det att få texten på Anteckning planering dag och Anteckning person/dag att ligga synlig och inte bara som en markering med en röd triangel. Markera urval under Visa i planeringen Färgsättning på tidtyper Tabellen för tidtyper har kompletterats med en ny kolumn, färg. Denna nya färgsättning används nu i planeringen och vid vikariesökning. Den kommer även att bli aktuell för Medvind Web i dess nya version. Denna inställning tar över den inställning man kan göra under egenskaper för bildvisning. Finns det ingen färg angiven på tidtypen används den färg som är angiven under egenskaper för bildvisning. Tidtyp Planering

8 Vikariemodulen Bemanna vikariebeställningar Ny status för Ogiltig beställning har tillkommit under Visa status. Person/Anställning Utökad funktionalitet i personsök Personsök har utökats med funktionen Tilläggsfråga som ger möjlighet att lägga villkor för diagnosfrågor. För att få tillgång till funktionen sätts behörighet på Modul 2, Person och funktion nr 47, Utökad personsök. Ny uppgift på anställningsfliken Nu kan man även välja Veckovila på anställningsfliken. Den fungerar på samma sätt som dygnsvila, d.v.s. uppgiften på anställningsfliken tar över eventuell uppgift på arbetstidsregeln.

9 Spara senast vald personflik Den senast aktiva personfliken sparas och ligger kvar till annat val görs. Detta gäller när man går in från Personlista, Planering och även från Bemanna vikarier. Nya/förändrade anställningar Under Bearbetningar kan man nu hämta uppgifter om alla nya och ändrade anställningsposter som gjorts under vald period. Informationen kan läggas över till Excel om man önskar det.

10 Grundschema Kontroll mot tider som kolliderar Nu görs kontroll mot kollision av tider även när vi skapar ett grundschema. Vid kollision visas ett meddelande om att tiderna kolliderar och tiden går inte att spara. Sekretess/Behörighet Behörighet att ändra planeringsstatus Ny funktionssekretess för att kunna styra vem som får ändra status i en Avstämning/planeringsperiod har tillkommit. Modul 7, Arbetstidsplanering och funktion nr 151, Ändra planeringsstatus. Beräkning av Semestersaldo Ny funktion har tillkommit för registrering av semesterår. Efter att semesteromställning är gjord i lönesystemet och de nya saldona är inlästa i Medvind, ska ni uppdatera informationen i denna tabell. Det kan ligga olika semesteromställningsdatum beroende på avtal. Syftet med den här funktionen är att semestersaldot inte kontrolleras efter det här datumet. Det innebär att i början på semesteråret (innan de nya saldona lästs in) kan man ansöka/rapportera utan att det finns semesterdagar. Glöm inte att ange semesteromställningsdatum för alla avtal. Varning för licensantal Varningen kommer idag när det är 10 licenser kvar. Nu kan ni själva välja när ni vill att varningen för licensantal skall visas. Kontakta Medvind Support om ni önskar för hjälp med den nya inställning.

11 ÄNDRINGAR/FÖRBÄTTRINGAR Frånvaro Visning av frånvaro Planeringsbilden i Windows-klienten är nu ändrad så att visning av frånvaro på ledig dag görs på samma sätt som på webben. D.v.s. frånvarokoden visas på ledig dag. Schema Dygnsmarkering Nu kan man även i det kalendariska schemat se vad som är på/avstigning på arbetspass som sträcker sig över dygnet. Planering Summering När man väljer menyvalet summering och väljer att summera timmar, har det tidigare inte blivit något resultat om antalet personer översteg Detta är nu ändrat så att varning visas, men man kan gå vidare. Sök ersättare Möjligheten att välja (kryssa i) flera vikarier från samma sökning är nu borttagen. Nu väljer man en vikarie genom att markera raden för vald person istället.

12 Resursbehov - visning graf Inställning Under menyvalet Visa i resursbehovets graf kan man välja att visa utfall och behov för arbete, jour och beredskap i samma graf. Resursbehovets graf visas med samma färg, oavsett om det är arbete eller jour. För utfallet kan man välja olika färger. Du ställer in vilka färger som ska visas under Egenskaper för bildvisning, flik Resursbehov. Visning i grafen

13 Du ser nu både arbetstiden och jourtiden i grafen. När du högerklickar på en stapel i grafen så visas nu även vilken typ av tid den anställde har för intervallet. Vikariemodulen Sökning på vana Vid sökning av vikarie med urvalet vana, hämtas nu information från personens samtliga placeringar. D.v.s. om en person får en ny anställning så följer informationen från den gamla anställningen med. Ta bort placering på vikarie Om man försöker ta bort en placering på en vikarie som har ett bokat arbetspass under perioden, får man nu upp ett meddelande Placeringen tillhör bokad vikarie! Frigör vikarien för att ta bort placeringen. Det går alltså inte längre att ta bort placering utan att först frigöra vikarien. Skicka inget meddelande De urval man valt att göra för kandidatförfrågan föreslås även under Boka vikarie, dvs. om man valt att ta bort markering för Skicka inget meddelande under kandidatförfrågan, så ligger det sedan som förslag utan markering även på Boka vikarie. Väljer man att bocka ur valet Neka och skicka meddelande till övriga så ligger det kvar tills man gör nytt val.

14 Rapporter Utskrift ackumulator Vid utskrift av ackumulatorer kan man nu få listan grupperad per organisation. Systemet utgår från den anställdes organisatoriska enhet. Obs! Detta alternativ är endast möjligt om man väljer att skriva ut Hela perioden. Väljer du att inte bryta på organisation visas alltid det organisationsurval som rapportern avser. Schemarapporter Dygnsmarkering På och avstigningsmarkering, s.k. nattpilar visas nu även i alla schemarapporter. Arbetspass Meddelande vid generering av identitet Ändring i texten har gjort på meddelandet som visas när man genererar ett arbetspass som redan finns i listan. Nu står det, Identitet finns redan i listan.

15

Vakansplanering. MedvindArbetstid. Manual. Medvind Informationsteknik AB. Version

Vakansplanering. MedvindArbetstid. Manual. Medvind Informationsteknik AB. Version Vakansplanering MedvindArbetstid Manual Version 2015.08 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Innehåll Vad är en vakans i systemet?... 3 Hur ser man vakansen?... 3 Bild Vakanser... 3 Bild Resursbehov...

Läs mer

Chefswebb. Manual. Version 2014.03. Medvind Informationsteknik AB

Chefswebb. Manual. Version 2014.03. Medvind Informationsteknik AB Ny Chefswebb Manual Version 2014.03 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Navigering... 4 Startbild... 4 Översikt... 8 Planering... 8 Uppgifter... 9 Person... 10 Sök person... 10 Personer... 11 Bemanning...

Läs mer

Önska arbetstider- Manual

Önska arbetstider- Manual Önska arbetstider- Medarbetare Manual Version 2015.01 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Innehåll... 2 Logga in... 3 Ange lösen... 3 Lägga in tider... 4 Välj period... 4 Välja arbetspass... 4 Snabbinmatning...

Läs mer

Instruktion för person/ anställning och placering

Instruktion för person/ anställning och placering Instruktion för person/ anställning och placering Version 2012.03 Medvind Informationsteknik AB 2012-10-03 Sida 1 Söka person/anställning... 3 Söka person via valet Sök person... 3 Resultatet efter sökning...

Läs mer

Förtroende- rapportering. Manual

Förtroende- rapportering. Manual Förtroende- rapportering Medarbetare Manual Version 2012.0 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Innehåll... 2 Logga in... 3 Ange lösen... 3 Vad finns på min personliga webbsida?... 5 Visa... 5 Redigera...

Läs mer

Summering av tider. Version Medvind Informationsteknik AB Sida 1

Summering av tider. Version Medvind Informationsteknik AB Sida 1 Summering av tider Version 2010.05 Medvind Informationsteknik AB 2011-04-06 Sida 1 Innehåll Allmänt... 3 Välja summering.... 3 Resultatet... 4 Olika visningar... 5 Vecka... 5 Uppdrag... 6 Välj vilka kolumner

Läs mer

Medvind Web Chef/Adm. Senast redigerad

Medvind Web Chef/Adm. Senast redigerad Medvind Web Chef/Adm Senast redigerad 2016-08-30 Innehållsförteckning Logga in... 3 Startbild... 3 Anställd/Arbetsledare... 4 Navigering... 4 Uppgifter, Utfall, Sök person... 5 Personer... 6 Anställning...

Läs mer

Medvind- Manual. Chefsweb. Medvind Informationsteknik AB. Version

Medvind- Manual. Chefsweb. Medvind Informationsteknik AB. Version Medvind- Chefsweb Manual Version 2015.08 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Övergripande... 3 Navigering... 4 Påminnelser... 4 Startbild... 5 Översikt... 8 Planering... 8 Sök ersättare... 9 Närvarotablå...

Läs mer

Instruktion för person/ anställning och placering

Instruktion för person/ anställning och placering Instruktion för person/ anställning och placering Version 2008.01 Medvind Informationsteknik AB 2009-05-05 Sida 1 Söka person/anställning... 3 Söka person/anställning... 3 Söka person via valet Sök person...

Läs mer

Instruktion för Sök ersättare

Instruktion för Sök ersättare Instruktion för Sök ersättare Version 2008.01 Medvind Informationsteknik AB 2009-05-05 Sök person... 3 Fliken Placering... 3 Förlängning av en placering... 5 Sök person via Sök ersättare... 6 Vakansplanering...

Läs mer

Avvikelse- rapportering. Manual

Avvikelse- rapportering. Manual Avvikelse- rapportering Medarbetare Manual Version 2013.01 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Innehåll... 2 Logga in... 3 Vad finns på min personliga webbsida?... 6 Kalenderbilden... 6 Ändra dag...

Läs mer

Medvind Klient Chef/Adm

Medvind Klient Chef/Adm Medvind Klient Chef/Adm Senast redigerad 2016-08-30 Innehållsförteckning Startbild... 3 Nya/ändrade anställningar... 3 Organisationsträd... 4 Söka person/anställning... 4 Anställning... 6 Placering...

Läs mer

Version Grundschema. Chefswebb. Manual. Medvind Informationsteknik AB

Version Grundschema. Chefswebb. Manual. Medvind Informationsteknik AB Version 2018.1 Grundschema Chefswebb Manual Medvind Informationsteknik AB Innehåll Allmänt... 2 Att skapa ett schema... 3 Skapa ny planeringsgrupp... 3 Innehåll i planeringsgruppen... 4 Att göra ett nytt

Läs mer

Medvind Manual. Chefswebb

Medvind Manual. Chefswebb 2019-05-15 Medvind Manual Chefswebb 1 2/35 Innehåll Logga in... 4 Startskärm... 5 Delegera din behörighet... 6 Ikonen - Organisation... 7 Personallista... 8 Anställningsfliken... 10 Placeringsfliken...

Läs mer

Instruktion för avvikelserapportering. Medvind webb

Instruktion för avvikelserapportering. Medvind webb Instruktion för avvikelserapportering Medvind webb version 1.0 Medvind Informationsteknik AB 2009-05-05 Sida 1 Logga in... 3 Vad finns på min webbsida?... 5 Mina inställningar... 7 Vad kan jag rapportera

Läs mer

Instruktion för att planera med uppgifter

Instruktion för att planera med uppgifter Instruktion för att planera med uppgifter Version 2010.05 Medvind Informationsteknik AB 2011-04-06 Att planera med uppgifter... 3 Allmänt... 3 Knyta person till uppgift... 3 På en dag i planeringen...

Läs mer

Instruktion för den anställde att önska arbetstider på webben

Instruktion för den anställde att önska arbetstider på webben Instruktion för den anställde att önska arbetstider på webben version 2010.05 Medvind Informationsteknik AB 2011-04-06 Logga in.... 3 Ange lösen... 3 Lägga in tider.... 4 Välj period... 4 Välja arbetspass...

Läs mer

Instruktion för rapporter och utdata

Instruktion för rapporter och utdata Instruktion för rapporter och utdata Version 2010.05 Medvind Informationsteknik AB 2011-04-06 Översiktlig beskrivning... 5 Urval av organisation...6 Generella inställningar...7 Typ av rapporter...7 Rapporter

Läs mer

Instruktion för rapporter och utdata

Instruktion för rapporter och utdata Instruktion för rapporter och utdata Version 2012.03 Medvind Informationsteknik AB 2012-10-03 Översiktlig beskrivning... 5 Urval av organisation...6 Generella inställningar...7 Typ av rapporter...7 Rapporter

Läs mer

Instruktion för grundschema

Instruktion för grundschema Instruktion för grundschema Version 2008.01 Medvind Informationsteknik AB 2009-05-05 Att göra ett nytt schema (grundschema).... 3 Hämta in turer/arbetspass till schemat... 8 Summeringar... 13 Kopiera och

Läs mer

Instruktion Modulen för hemtjänst samt brukare

Instruktion Modulen för hemtjänst samt brukare Instruktion Modulen för hemtjänst samt brukare Version 2010.05 Medvind Informationsteknik AB 2011-04-06 Allmänt... 4 Att lägga upp en ny kund.... 4 Kundens uppgifter...5 Kundens personliga uppgifter....5

Läs mer

Instruktion för att godkänna och attestera

Instruktion för att godkänna och attestera Instruktion för att godkänna och attestera Version 2010.05 Medvind Informationsteknik AB 2011-04-06 Innehåll Godkännande/Attestering... 3 Allmänt...3 Registrering av attestansvarig/rätt att godkänna...3

Läs mer

HANTERA ANSTÄLLNING. Internt dokument Medvind Webb för chef och administratör. Gäller fr.o.m: Senast reviderad:

HANTERA ANSTÄLLNING. Internt dokument Medvind Webb för chef och administratör. Gäller fr.o.m: Senast reviderad: HANTERA ANSTÄLLNING Internt dokument Medvind Webb för chef och administratör Gäller fr.o.m: 2019-02-01 Senast reviderad: 2019-02-11 Innehåll 1 Anställning... 3 1.1 Arbetstidsregel... 4 1.2 Stämplingsmall...

Läs mer

Version Medarbetare. Webb. Manual

Version Medarbetare. Webb. Manual Version 2017.4 Medarbetare Webb Manual Innehåll Allmänt... 3 Logga in... 4 Glömt lösenord... 5 Ändra lösenord... 6 Första bild som möter dig... 7 Funktioner... 9 Min arbetstid... 10 Bildinställningar...

Läs mer

Självservice. Personec P. Chef/Chefstöd. Placering på schema. Placering. Version

Självservice. Personec P. Chef/Chefstöd. Placering på schema. Placering. Version Självservice Placering på schema Chef/Chefstöd Personec P Placering Version 1.1 091009 2(11) Placering 3 Hur gör man en placering på ett schema 3 Placering pga en partiell frånvaro 8 Ändra eller ta bort

Läs mer

ADITROPORTALEN 2015-07-29 1(12) Medarbetare

ADITROPORTALEN 2015-07-29 1(12) Medarbetare ADITROPORTALEN 2015-07-29 1(12) Medarbetare 2015-07-29 2(12) Innehåll Startsidan 3 Kalender/rapportering Menyer i kalendern 4 Förklaringar till färger och ikoner 5 Lägga till aktivitet 6 Rapportera frånvaro

Läs mer

Uppdatering

Uppdatering Uppdatering 2018-12-13 Arbetsledare, Granskare Ändrad visning startsidan av personer, ändrad visning lista personer för användare med roll Arbetsledare eller Granskare. På personer kopplas nu granskare.

Läs mer

Personec arbetsledare

Personec arbetsledare Personec arbetsledare Inloggning Inloggning sker från intranätet, Personec - Arbetsledare Huvudmeny I vänstermarginalen finns en meny med de olika val man kan göra. Ett + på knappen betyder att man kan

Läs mer

Medvind Web. Medarbetare

Medvind Web. Medarbetare Medvind Web Medarbetare Innehållsförteckning Logga in... 3 Din översikt/kalender... 3 Ändra arbetspass... 4 Registrera mertid/övertid... 4 Fliken Frånvaro... 5 Fliken Ledighetsansökan... 6 Fliken Löneartsrapportering...

Läs mer

Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a

Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion Version 12.2a Bäste Kund! Vi har nu släppt FLEX Tidredovisning version 12.2a. Bland nyheterna i denna version kan nämnas utökade möjligheter att kombinera

Läs mer

Uppdatering

Uppdatering Uppdatering 2019-02-17 Platsvård Närvaroregistrering Utökade kontroller vi hämtning av kontaktpersoner på plats, avdelning och placering. Justering ny plats, vård ansvarig. Rättade anrop från personbilden

Läs mer

Vikariehandledning Time Care Pool Timanställd vikarie

Vikariehandledning Time Care Pool Timanställd vikarie Vikariehandledning rev 20180917 Vikariehandledning Time Care Pool Timanställd vikarie Allmänt om vikariebokning De moment som du som vikarie skall göra i Time Care Pool gör du via www.vadstena.se/bemanningsenheten.

Läs mer

Lathund - Schema och bemanning i Besched-Web

Lathund - Schema och bemanning i Besched-Web LATHUND 1(29) 2017-06-14 Socialförvaltningen Emmeli Söderberg Projektledare Avd. för stöd till äldre och personer med funktionsvariation Lathund - Schema och bemanning i Besched-Web LATHUND 2(29) Sida

Läs mer

timepoolweb2016.katrineholm.se

timepoolweb2016.katrineholm.se Time Care Pool Vikarie Uppdaterat: 2017-06-26 timepoolweb2016.katrineholm.se Innehållsförteckning 1 TIME CARE POOL WEBB... 3 1.1 Inloggning... 3 2 STARTSIDAN... 4 2.1 Startsidans delar... 4 2.1.1 Välja

Läs mer

timepoolweb2016.katrineholm.se

timepoolweb2016.katrineholm.se Time Care Pool Vikarie Uppdaterat: 2016-02-16 timepoolweb2016.katrineholm.se Innehållsförteckning 1 TIME CARE POOL WEBB... 3 1.1 Inloggning... 3 2 STARTSIDAN... 4 2.1 Startsidans delar... 4 2.1.1 Välja

Läs mer

ATT LÄGGA IN FRÅNVARO.

ATT LÄGGA IN FRÅNVARO. ATT LÄGGA IN FRÅNVARO. Det finns två olika sätt att lägga in frånvaro på. Alternativ ett. Se bild ovan. Dubbelklicka på Planeringen = Avstämningperioden du arbetar i. Klicka en gång på Personal fliken.

Läs mer

6. Skapa kontrolluppgiftsregister

6. Skapa kontrolluppgiftsregister 6. Skapa kontrolluppgiftsregister Välj att arbeta i det föregående året databasen för inkomstår 2013. Löneprogrammet hanterar kontrolluppgift KU10. Som arbetsgivare ska du lämna kontrolluppgifter för alla

Läs mer

Personec Genomgång ekonomer

Personec Genomgång ekonomer Personec Genomgång ekonomer Datum: 2018-04-16 Status: Version: Klassificering: Internt Soltak AB Godkänd av: SOLTAK AB, Trollhättevägen 20, 442 34 KUNGÄLV Innehåll 1. PERSONEC...2 2. ORGANISATIONSTRÄDET

Läs mer

Instruktion för Ledighetsansökan

Instruktion för Ledighetsansökan Instruktion för Ledighetsansökan Version 2008.02 Medvind Informationsteknik AB 2009-05-05 Ledighetsansökan... 3 Inställningar... 3 Medarbetarens ledighetsansökan... 4 Hantera ledighetsansökan från chefswebben...

Läs mer

Soltak ab. Manual för ekonomer. Självservice HR/Lön. SOLTAK AB, Trollhättevägen 20, KUNGÄLV

Soltak ab. Manual för ekonomer. Självservice HR/Lön. SOLTAK AB, Trollhättevägen 20, KUNGÄLV Soltak ab Manual för ekonomer Självservice HR/Lön SOLTAK AB, Trollhättevägen 20, 442 34 KUNGÄLV Innehåll 1. SJÄLVSERVICE HR/LÖN...2 2. ORGANISATIONSTRÄDET I KLIENTEN...3 3. KONTERINGSREGISTER...6 4. ORGANISATIONSTRÄDET

Läs mer

Användarmeddelande (september 2014) Ny programversion. Flex HRM Plan. Version 14.2

Användarmeddelande (september 2014) Ny programversion. Flex HRM Plan. Version 14.2 Användarmeddelande (september 2014) Ny programversion Flex HRM Plan Bäste kund! Version 14.2 På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX HRM Plan i version 14.2. Bland nyheterna

Läs mer

Schemahantering i Personec P

Schemahantering i Personec P Schemahantering i Personec P Manual för chef och chefsstöd Från och med uppgradering hösten 2017 får systemet för hantering av schema nytt utseende 170901/AB Sida 2 av 15 Innehåll Innehåll... 2 Skapa nytt

Läs mer

Instruktion för Kalkylering av kostnader

Instruktion för Kalkylering av kostnader Instruktion för Kalkylering av kostnader Version 2010.08 Medvind Informationsteknik AB Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Kalkylering... 3 Underlag för kalkylering... 3 Att göra en kalkyl...

Läs mer

AMEaWeb uppdatering

AMEaWeb uppdatering AMEaWeb uppdatering 2018-11-25 Aktiviteter Huvudaktivitet Om underaktiviteter fanns med datum senare än huvudaktiviteten visades inte huvudaktiviteter i visningen för aktuella. Nu visas den så länge aktuella

Läs mer

Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion. Version 14.1a

Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion. Version 14.1a Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion FLEX Tidredovisning Version 14.1a Bäste kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Tidredovisning under 2013. Bland

Läs mer

1. Surfa till www.gavle.se 2. Längst ned på startsidan finns rubriken Medarbetare, klicka på rubriken.

1. Surfa till www.gavle.se 2. Längst ned på startsidan finns rubriken Medarbetare, klicka på rubriken. Medvind webb Lathund för visstidsanställda 2014-06-02 Extern inloggning Hitta inloggning till Medvind hemifrån: 1. Surfa till www.gavle.se 2. Längst ned på startsidan finns rubriken Medarbetare, klicka

Läs mer

Självservice Personec P

Självservice Personec P 2013-08-19 Självservice Personec P Manualen finns även att hämta på http://www.mtgskaraborg.se under Löneadministration ALLMÄNT... 2 Vad är Personec självservice... 3 INLOGGNING... 4 INSTÄLLNINGAR... 5

Läs mer

Tidrapportering i FLEX Portal

Tidrapportering i FLEX Portal Tidrapportering i FLEX Portal Inloggning När du startar FLEX Portal möts du av en inloggningsruta. Ange ditt användar id och mata in ditt lösenord. Klicka på OK. 2 Inloggning saknade inloggningsuppgifter

Läs mer

SOLTAK AB. Manual Schema. Schemaläggning vid anställning och placering Visma Window

SOLTAK AB. Manual Schema. Schemaläggning vid anställning och placering Visma Window SOLTAK AB Manual Schema Schemaläggning vid anställning och placering Visma Window Innehållsförteckning Allmän beskrivning av schema... 2 Schema ID... 2 Placeringsschema... 2 Räkna ut omfattning av deltidsfrånvaro...

Läs mer

Webbklient för användare

Webbklient för användare Webbklient för användare Time Care Planering 4.2.30xx Copyright 20112 Allocate Software plc and its subsidiaries 1 (23) Copyright 20112 Allocate Software plc and its subsidiaries 2 (23) Innehållsförteckning

Läs mer

Översikt MedvindArbetstid

Översikt MedvindArbetstid Översikt MedvindArbetstid Version 2012.03 Medvind Informationsteknik AB 2012-10-02 Översiktlig beskrivning... 3 Allmänna begrepp... 4 Muspekare...4 Övriga begrepp...5 Markera en rad...5 Skriva in ny uppgift...5

Läs mer

Hogia Personal version 13.1.138 (2013-01-16)

Hogia Personal version 13.1.138 (2013-01-16) Hogia Personal version 13.1.138 Här följer en sammanställning av programförändringar som skett i version 12.1.16 till 13.1.138 av Hogia Personal. Hogia Personal version 13.1.138 (2013-01-16) Vi har gjort

Läs mer

Användarmeddelande (maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a

Användarmeddelande (maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a Användarmeddelande (maj 2012) Ny programversion Version 12.2a Bäste Kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som tillkommit under våren 2012 i FLEX Lön. Bland nyheterna kan nämnas en funktion

Läs mer

Personec Genomgång HR specialister

Personec Genomgång HR specialister Personec Genomgång HR specialister Datum: 2018-10-05 Skapad: Lönekonsulterna Innehåll 1. SOLTAK AB HEMSIDA...3 2. ORGANISATIONSTRÄDET I WEBBEN...4 3. PERSONUPPGIFTER...5 4. ANSTÄLLNINGSUPPGIFTER...7 5.

Läs mer

HR-manual för timanställda som ska önska arbetspass inom Oxelösunds Kommun

HR-manual för timanställda som ska önska arbetspass inom Oxelösunds Kommun HR-manual för timanställda som ska önska arbetspass inom Oxelösunds Kommun Reviderat datum: Innehåll Logga in i HRportal... 3 HRportalen... 3 Önska arbetspass... 4 Lönerapport 6 Klarmarkering... 7 Klarmarkera

Läs mer

Personec P Webinar-Rapporter i webb

Personec P Webinar-Rapporter i webb Personec P Webinar-Rapporter i webb 1 (30) Innehållsförteckning 1 Rapporter... 2 2 Adresser... 4 3 Anställning... 5 3.1 Anställd tom... 6 3.2 Vilande anställning... 7 3.3 Fast lönetillägg... 8 3.4 Anställningsuppgifter...

Läs mer

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty Handbok för registrering i UEDB av elever i kommunal gymnasieskola utanför länet uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

Läs mer

Nyhetsbrev nummer 1 2010

Nyhetsbrev nummer 1 2010 Nyhetsbrev nummer 1 2010 Här kommer ett nyhetsbrev från SchoolSoft med allt som hänt i produkten under de senaste månaderna. Vid export av studieplaner kan man välja att exportera även inaktiva elevernas

Läs mer

Funktionerna kan variera beroende på vilka funktionsområden skolan valt att aktivera.

Funktionerna kan variera beroende på vilka funktionsområden skolan valt att aktivera. Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

Personec P/Självservice. Manual för chef och chefsstöd

Personec P/Självservice. Manual för chef och chefsstöd Personec P/Självservice Manual för chef och chefsstöd Sida 2 av 19 Innehållsförteckning Varför tillstyrka/bevilja?... 3 Logga in i Personec P... 3 Support... 3 Grundinställningar... 4 Inställningsbild...

Läs mer

TIDOMAT Portal. Funktionsbeskrivning utbytesschema

TIDOMAT Portal. Funktionsbeskrivning utbytesschema Funktionsbeskrivning utbytesschema Grundschema - Utbytesschema I beräknas samtliga tider utifrån det regelverk som lagts upp på varje tidschema. Varje person har ett grundschema (veckoschema i personbilden).

Läs mer

Ny användare i Hogia Personal

Ny användare i Hogia Personal NY ANVÄNDARE Sida 1 Ny användare i Hogia Personal Uppläggning av ny användare i Hogia Personal är uppdelat i två delar. Först bestämmer du vilka anställda användaren ska få arbeta med och sedan ställer

Läs mer

Lathund för användare av BeSched. Version 10.1 1 (15)

Lathund för användare av BeSched. Version 10.1 1 (15) Lathund för användare av BeSched Version 10.1 1 (15) INLOGGNING WEBB http://beschedlyck/beschedweb Inloggningsbild Inloggningsbilden i BeSchedWebb. Användarid är Ditt personnummers 9 första siffror, initialt

Läs mer

Personec P. Manual för chef och chefsstöd

Personec P. Manual för chef och chefsstöd + Personec P Manual för chef och chefsstöd Datum 2016-04-19 Sida 2 av 19 Innehållsförteckning Varför tillstyrka/bevilja?... 3 Logga in i Personec P... 3 Support... 3 Grundinställningar... 4 Inställningsbild...

Läs mer

Administration av närvarostämplingar

Administration av närvarostämplingar Administration av närvarostämplingar Detta dokument används endast under utbildning i MONITOR G5. Det arbetssätt som beskrivs i utbildningen kanske inte stämmer på just ditt företag, så anteckningar behöver

Läs mer

Utbildning Beslut Självservice

Utbildning Beslut Självservice Utbildning Beslut Självservice Version 03: 2008-09-25 2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Arbeta i Självservice Beslut... 4 Introduktion... 4 Meddelandefunktion... 6 Kontofördelning... 7 Tillstyrka och Bevilja... 7

Läs mer

Kom igång med Adela Grundskola

Kom igång med Adela Grundskola Kom igång med Adela Grundskola Publicerad 2010-06-09 Tersus Skolsystem AB Lilla Nygatan 2, 411 08 Göteborg Tel: 031-85 70 50 Innehåll Kom igång med Adela Grundskola 1 Gränssnitt 4 Huvudflikar 4 Detaljflikar

Läs mer

Attest Time Care Pool

Attest Time Care Pool Soltak AB Attest Time Care Pool Attest och Frånvaro via Självservice HR/Lön 2019-04-23 1 Innehållsförteckning Integrationer Time Care Pool och Självservice HR/Lön... 3 Attest Time Care Pool... 4 Inställningar...

Läs mer

MANUAL FÖR ADMINISTRATÖR

MANUAL FÖR ADMINISTRATÖR MANUAL FÖR ADMINISTRATÖR Inloggning i appen Alla som vill använda webbappen måste börja med att logga in. Öppna webbläsaren i mobilen/datorn och skriv in m.xxx.timeplan.se. xxx byts ut mot företagets inloggningsnamn.

Läs mer

Användarmeddelande (maj 2016) Ny programversion. FLEX Lön. Version 16.2a

Användarmeddelande (maj 2016) Ny programversion. FLEX Lön. Version 16.2a Användarmeddelande (maj 2016) Ny programversion FLEX Lön Version 16.2a Bäste kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i Flex Lön i version 16.2a. Bland nyheterna kan nämnas

Läs mer

Anordnarwebben. Manual

Anordnarwebben. Manual Anordnarwebben Manual sida 1/34 Innehållsförteckning 1 Beskrivning...3 2 Överblick...3 3 E-tjänsten...3 3.1 Information...4 3.2 Beläggning...5 3.3 Kö...6 3.4 Placeringar...8 3.5 Ersättningar... 11 3.6

Läs mer

Föräldrar i Skola24. I systemet har föräldrar möjlighet att:

Föräldrar i Skola24. I systemet har föräldrar möjlighet att: Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

Användarmeddelande (maj 2015) Ny programversion. Version 15.2a

Användarmeddelande (maj 2015) Ny programversion. Version 15.2a Användarmeddelande (maj 2015) Ny programversion FLEX Tidredovisning Version 15.2a Bäste kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Tidredovisning i version 15.2a. Bland

Läs mer

Manual till HR-portalen för timanställda inom Division Social Omsorg

Manual till HR-portalen för timanställda inom Division Social Omsorg Manual till HR-portalen för timanställda inom Division Social Omsorg Reviderat datum: 2015-01-07 Kontakt Bemanningscentralen bemanning.vo@nykoping.se Telefon 24 89 60 Öppettider må-fr 6.15-17, lö-sö 6.15-14

Läs mer

Vikariehandledning. rev

Vikariehandledning. rev Vikariehandledning rev 2016-03-11 ... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 6... 6... 7... 8... 9... 9... 11... 11 De moment som du som vikarie skall göra i Time Care Pool gör du via www.vadstena.se/bemanningsenheten.

Läs mer

Semesterinställningar Golv/Bygg

Semesterinställningar Golv/Bygg Entré Semesterinställningar Golv/Bygg Detta dokument måste gås igenom före ett semesterårsbyte. Alla inställningar kan dock gås igenom löpande under året för en korrekt semesterlöneberäkning och semesterskuldlista.

Läs mer

Självservice. Personec P. Chef/Chefstöd. Person Anställning Medvind. Version

Självservice. Personec P. Chef/Chefstöd. Person Anställning Medvind. Version Självservice Chef/Chefstöd Personec P Person Anställning Medvind Version 1.3 2009-11-17 2(24) Personuppgifter... 3 Personack... 5 Anteckningar... 6 Anställning... 7 Grunduppgifter... 7 Semester... 12 Övr

Läs mer

Schema. Under dessa menyer finns dina tillgängliga funktioner. Alternativ kan saknas om skolan inte aktiverat en funktion. Nova Software AB 1 (12) 402

Schema. Under dessa menyer finns dina tillgängliga funktioner. Alternativ kan saknas om skolan inte aktiverat en funktion. Nova Software AB 1 (12) 402 Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

TIDOMAT Portal 1.3.1 Nyheter för TIDOMAT Portal version 1.3.1

TIDOMAT Portal 1.3.1 Nyheter för TIDOMAT Portal version 1.3.1 Nyheter för TIDOMAT Portal version 1.3.1 Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT Portal version 1.3.1 efter version 1.3.0.5. Tilläggsmoduler Möjlighet att komplettera med Projekt redovisning.

Läs mer

Nyheter i Teknikinstallationsavtalet

Nyheter i Teknikinstallationsavtalet Entré Nyheter i Teknikinstallationsavtalet 2017-05-01 Denna instruktion beskriver de ändringar som behövs i Entré för att efterfölja nyheterna i Teknikinstallationsavtalet från 2017-05-01. Om filen med

Läs mer

A n v ä n d a r m a n u a l

A n v ä n d a r m a n u a l A n v ä n d a r m a n u a l A t t e s t e r i n g Version 5.21 2011-10-25 Innehåll 1. Inledning... 2 1.1 Nytt lösenord... 2 1.2 Tidplan för rapportering i Palasso... 2 1.3 Starta Egenrapportering... 2

Läs mer

Användarmeddelande (maj 2013) Ny programversion. Version 13.2a

Användarmeddelande (maj 2013) Ny programversion. Version 13.2a Användarmeddelande (maj 2013) Ny programversion FLEX Tidredovisning Version 13.2a Bäste Kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Tidredovisning i version 13.2a. Bland

Läs mer

7. Skapa register och validera kontrolluppgifter

7. Skapa register och validera kontrolluppgifter 7. Skapa register och validera kontrolluppgifter Skapa kontrolluppgifter VÄLJ ATT ARBETA I FÖREGÅENDE ÅR DATABASEN FÖR INKOMSTÅR 2018. Löneprogrammet hanterar kontrolluppgift KU10. Som arbetsgivare ska

Läs mer

Kom igång med Adela Gymnasium

Kom igång med Adela Gymnasium Kom igång med Adela Gymnasium Publicerad 2011-07-05 Tersus Skolsystem AB Lilla Nygatan 2, 411 08 Göteborg Tel: 031-85 70 50 Innehåll Kom igång med Adela Gymnasium 1 Starta Adela Gymnasium 5 Logga in som

Läs mer

Nyheter i version 3.2. Landlord. Global Snabbsök utökad funktion

Nyheter i version 3.2. Landlord. Global Snabbsök utökad funktion Landlord Global Snabbsök utökad funktion Möjligheten att söka i hela systemet har nu kompletterats med en funktion att kunna spara en gemensam profil för vilka delar, objekt och fält, som sökningar ska

Läs mer

Introduktion till Rapporter. Manual för chef och chefsstöd

Introduktion till Rapporter. Manual för chef och chefsstöd Introduktion till Rapporter Manual för chef och chefsstöd 1 Innehållsförteckning Rapporter... 3 Adresser... 4 Anställningsuppgifter... 5 Semester... 7 Ferier... 8 Uppehåll... 9 Ackumulatorer...10 Avvikande

Läs mer

Semesterkassans utfasning, Måleri

Semesterkassans utfasning, Måleri Entré Semesterkassans utfasning, Måleri Som framgått av information från Målaremästarna och Målareförbundet så ska Semesterkassan utfasas för att senare upphöra. Detta innebär bland annat att företagen

Läs mer

Version Chefswebb. Manual. Löneavdelningen Thn S tad

Version Chefswebb. Manual. Löneavdelningen Thn S tad Version 2017.4 Chefswebb Manual Löneavdelningen Thn S tad Innehåll Attestnivåer i Medvind... 2 Mina attestbehörigheter/ Delegering av attester... 3 Attestera... 5 Innan du kan godkänna/attestera... 6 Godkänna

Läs mer

För att få konto måste vårdnadshavaren fylla i en ansökan skrifligt och e-posta skolan. Skola24 skickar då en aktiveringskod till vårdnadshavaren.

För att få konto måste vårdnadshavaren fylla i en ansökan skrifligt och e-posta skolan. Skola24 skickar då en aktiveringskod till vårdnadshavaren. Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

Stämpling- Manual. Medarbetare. Medvind Informationsteknik AB. Version

Stämpling- Manual. Medarbetare. Medvind Informationsteknik AB. Version Stämpling- Medarbetare Manual Version 2015.08 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Instämpling... 3 Användare... 4 Ange val av arbetsplats... 4 Kvittens vid instämpling... 5 Efter att du har dragit ditt

Läs mer

Lathund Hälskontrollsystemet Schemaläggare Schemaläggning, Ankomstregistrera, E-remiss, personfliken, statistik och Ringa

Lathund Hälskontrollsystemet Schemaläggare Schemaläggning, Ankomstregistrera, E-remiss, personfliken, statistik och Ringa Insieme Consulting AB 2017-10-20 Lathund Hälskontrollsystemet Schemaläggare Schemaläggning, Ankomstregistrera, E-remiss, personfliken, statistik och Ringa Innehållsförteckning Innehållsförteckning... -

Läs mer

5. Gå igenom inställningar för anställda och företag

5. Gå igenom inställningar för anställda och företag 5. Gå igenom inställningar för anställda och företag I år har det skett förändringar i rutinen för kontrolluppgifter på grund av Skatteverkets nya regler gällande kontrolluppgifter. För att du med automatik

Läs mer

Time Care Pool Vikarie

Time Care Pool Vikarie Time Care Pool Vikarie Logga in Gå in direkt på http://timepool.tierp.se eller via www.tierp.se och klicka på länken Logga in som finns längst ned på höger sida. Här klickar du på länken till Time Care

Läs mer

Insieme Consulting AB Manual Hälskontrollsystemet

Insieme Consulting AB Manual Hälskontrollsystemet Insieme Consulting AB 2017-10-20 Manual Hälskontrollsystemet Innehållsförteckning Innehållsförteckning...- 1 - Beskrivning...- 2 - Inloggning...- 2 - Behörighetsroller...- 3 - Prognos...- 3 - Sök Prognos

Läs mer

Semesterårsskifte Löpande semesterår

Semesterårsskifte Löpande semesterår Semesterårsskifte Löpande semesterår Inledning Här beskrivs hur du genomför ditt semesterårsskifte, dvs hur du gör en semesterberäkning i programmet så att de nya semesterdagarna genereras. Manualen gäller

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v Sid 1

Copernicus Nyheter Version v Sid 1 Copernicus Nyheter Version v201303-1 Sid 1 Innehållsförteckning NYHETER WEBB FUNKTIONEN FÖR REGISTERVÅRD... 3 REDOVISNING... 3 REGISTERVÅRD... 3 Bläddra mellan registerposter... 3 Nytillkomna register

Läs mer

Användarmeddelande (november 2014) Ny programversion. Version 14.3a

Användarmeddelande (november 2014) Ny programversion. Version 14.3a Användarmeddelande (november 2014) Ny programversion FLEX Tidredovisning Version 14.3a Bäste kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Tidredovisning under i version 14.3a.

Läs mer

1(50) Självservice. Chef/Chefstöd. Personec P. Schema. Version

1(50) Självservice. Chef/Chefstöd. Personec P. Schema. Version 1(50) Självservice Chef/Chefstöd Personec P Schema Version 1.1 090801 2(38) Allmän beskrivning av schema 3 Beskrivning av Schema 3 Sök befintligt schema 7 Skapa en schemarad 9 Skapa en Turlista 13 Skapa

Läs mer

Ny användare i Hogia Personal

Ny användare i Hogia Personal Ny användare i Hogia Personal Upplägg av ny användare i Hogia Personal är uppdelat i två delar. Först bestämmer du vilka anställda användaren ska få arbeta med och sedan ställer du in vilka moduler i programmet

Läs mer

Mamuts Business Software 12.5 Justeringar är gjorda så att överföring fungerar till Mamuts Business Software version 12.5

Mamuts Business Software 12.5 Justeringar är gjorda så att överföring fungerar till Mamuts Business Software version 12.5 Nyheter i Norstedts Tidbok 2009.4.1 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny uppdateringsversion av Norstedts Tidbok. I denna version finns två små rättningar. För att se nyhetererna i version

Läs mer