Koppla bort från en stressig vardag Yoga i inspirerande och vacker miljö Njut av omgivningarna Skratta och trivs i solen!

Relevanta dokument
Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Eskilstuna

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018

Barcelona Training Camp

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

Ge dig själv nya utmaningar Träna i inspirerande miljö Svettas, skratta och väx som team Train hard, Play hard! Strength is a choice!

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER Glädje - Gemenskap - Inspiration

Nox Box Training Camp Tenerife Mars 2018

Träningsresa till Teneriffa!

Mike s Gym & Training Camp

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

La Manga Training Camp

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med:

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN OKTOBER, 2016

La Manga Training Camp

Yogaretreat. Brahmayoga YOGA MEDITATION SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

EGG - Resor presenterar: oktober 2018

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Sankt Jörgen Parks höstresa

PT on the Run to Spain

Cykelresa med RHCK. Följ med oss till soliga Spanien! APRIL 2017

EGG - Resor presenterar: 7-14 oktober 2017

Mike s Gym & Obstacle Course

Fitness Camp La Manga

Marbella Training Camp

YOGA MEDITATION AVKOPPLING SOL & BAD KULTUR COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Oliva Nova Runners Camp 2017

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE

Trifit Triathlonläger 28 okt 4 nov La Manga Club, Spanien

Fitnesscoachen. Träningsinspiration med. Oliva Nova, Spanien 25 maj - 1 juni 2017

Träningsinspiration med She Gym

Träningsinspiration med She Gym

TRÄNING SOL INSPIRATION COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Carl Brümmer. Starta upp säsongen 2016 med världsmästarna! OBS: Max 22 deltagare - boka din plats idag!

Träningsresa till ön Hvar i Kroatien 29 sep - 6 okt

TI OW Red Sea Liveaboard Camp!

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES OKTOBER 2016

Invictus Triathlon Camp

YOGA SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Run Camp Premium Oskar Käck & Mustafa Mohamed

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

ULTIMATE BIKE CAMP - GIRONA

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014

HÄLSORESA MED YOGA TILL ROQUETAS DE MAR

HÄLSO- OCH YOGARESA TILL KRETA 9-16 MAJ 2019 MED LISE BENBERG & MARIA HELANDER

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Transkript:

26 SEPTEMBER - 3 OKTOBER 2017 Vi skapar yogaresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan kommer du att återvända hem som dig själv, men i en ännu bättre version - både fysiskt och mentalt. You. Just stronger! Koppla bort från en stressig vardag Yoga i inspirerande och vacker miljö Njut av omgivningarna Skratta och trivs i solen!

Om resan Algarve, Portugals sydligaste region har alltid varit en populär destination för resenärer. Med en dramatisk kustlinje av klippor med utsikt över sandstränder och små undangömda vikar, pittoreska fiskebyar med vitkalkade hus och en grönskande landsbygd har Algarve allt som krävs för en härlig resa. Vädret är behagligt varmt från april till november. Vårt resmål ligger i Aljezur, i Alentejo - Costa Vicentina Natural Park. Området är bedövande vackert och är en dröm för surfare, yogis och för dem som föredrar lugnet framför de traditionella turistorterna. Detta är gammal kulturbygd med pinjeskog, korkekar, underbara stränder perfekta för surfing och pittoreska gamla byar.

Boendet Offline Portugal House är ett perfekt ställe för ett yogaretreat med en twist. Huset är en vacker vitkalkad villa med en egen trädgård och pool. Här kan upp till 12 personer bo bekvämt och det finns ytor för yoga både inom- och utomhus. Stranden ligger inom bekvämt gångavstånd, så yoga i solnedgången till ackompanjemang av vågorna rekommenderas varmt! Havet är en del av upplevelsen och får du lust att prova surfing då du är här så finns det instruktörer i huset! Offline Portugal är just vad det låter, offline. Användning av mobiltelefoner, surfplattor och datorer uppmuntras inte, så du kommer att bli uppmuntrad att lämna in dem i ett låst skåp då du kommer. Naturligtvis får du använda dem om du behöver - men inte i huset eller i trädgården. Välkommen till ett energigivande, avkopplande och roligt retreat i en unik mix! Som tillval kommer vi att göra ett par utflykter under veckan.

Din yogainstruktör Ellinor Läth Jag hade alltid varit nyfiken på yoga och när jag fick chansen att testa i samband med en dansutbildning i NYC för ett par år sedan som jag upptäckte hur roligt, utmanande och underbart det var. Yogan har gett mig ett fantastiskt komplement till min övriga träning samt gett mig ett inre lugn och acceptans gentemot mig själv. I Ellinors yogaklasser får du komma precis som du är - vi yogar tillsammans efter egen förmåga i olika kreativa flöden eller meditativa avslappnande yinklasser. Yogan inspireras av Ayurvedan och är individuellt anpassad - varje person får chans att upptäcka och bli mer medveten om sin kropp, mentalitet och spirituella sida. Vi eftersträvar en lugn, ibland svettig och utmanande, men skön stund med mycket humor! Ellinor är utbildad i New York för Three Sisters Yoga, 200 timmar, Yinyoga med ISHTA yoga för Ulrica Norberg 50 timmar, samt en pågående 300 timmars utbildning med ISHTA yoga bl.a. för Yogiraj Alan Finger. Hon har varit assistent åt Amber Paul som är Broadway Dance Centers officiella yogalärare i NYC i samband med en dansutbildning där, men håller nu ett flertal klasser i veckan på Yogacentrum i både Lidköping och Mariestad sedan ungefär 2 år tillbaka.

OM RESAN Datum 26 september - 3 oktober 2017 Destination Algarve, Portugal Event Ingår: Flyg Göteborg - Faro t/r (andra avreseorter mot tillägg) Transfer r/t flygplatsen - Offline Villa 7 nätter i delat rum med badrum Helpension med vegansk vällagad mat Dagliga yoga - och meditationspass Tillgång till pool, fullt utrustat kök och trädgård Lokala skatter Ingår ej: Övriga aktiviteter, utflykter, utrustningshyra (cyklar etc.) Övriga måltider som ej specificerats ovan, snacks och drycker Övriga aktiviteter som ej specificerats ovan Pris per person: 13 995 SEK Boka din plats direkt genom att skicka e-post till: info@invictustravel.com. Ange Yogacentrum som referens. Sista bokningsdatum är 16 april. Bokning kan i mån av plats ske även efter detta datum, men då reserverar vi oss för förhöjda flygpriser. Hur mycket skall jag betala och när? När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel så kommer du att få en bokningsbekräftelse inom två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan så behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatum. Bokar du en resa med reguljärflyg måste även hela flygkostnaden betalas omgående för att Invictus Travel ska kunna boka ditt flyg, innan detta är gjort kan flygkostnad och tillgång förändras. Resterande slutbetalning skall betalas senast 14 dagar innan avresa.

OM RESAN Tillägg Hyra av utrustning Cykeluthyrning och hyra av annan utrustning görs på plats. Fråga oss om uppdaterad prislista. All utrustningshyra betalas på plats. Avbeställningsskydd Avbeställningsskydd via ERV kan läggas till för 6 % av resans totala pris. OBS! Måste köpas i samband med bokning! Extra bagage På grund av de alltmer stränga restriktionerna gällande bagagevikt på flygplan så måste varje väska godkännas av flygbolaget. Vi hjälper gärna till om ni behöver boka extra bagage. Avgifterna varierar mellan flygbolagen. Kontakta Invictus Travel i god tid inför avresan. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar accepterar du Invictus Travels resevillkor, läs igenom dessa här: http://invictustravel.se/min-resa/resevillkor Angivet innehåll i Invictus Travel s resor, såsom destinationer, leverantörer, träningsupplägg etc är satta utifrån givna kriterier och optimala förhållanden. Ansvarig gruppledare/coach/beställare har alltid rätt att ändra resans innehåll p.g.a. väder, politiskt beslut eller annan åtgärd som ligger utanför vår kontroll för att inte äventyra resenärernas säkerhet. Vid sådan ändring har resenären ingen rätt till kompensation eller återbetalning från Invictus Travel om inte sådan är överenskommen. Invictus Travel Mer än bara en resebyrå! Vi har valt att samarbeta med partners som lever för att leverera bästa tänkbara förutsättningar för gästernas vistelse och träning. På så sätt kan du komma hem som dig själv, bara starkare You. Just stronger! Invictus Travel & Training AB är teknisk arrangör för resan.