Välkommen till Elmers Väg 2K

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till Elmers Väg 2K"

Transkript

1 Välkommen till Elmers Väg 2K

2 Adress: Elmers Väg 2K, lgh nr 13 Brf Ljungklockan Boarea: 120 m² Antal rum: 3:a varav 2 sovrum Klassificerad som en 4:a. Avgift: kr inkl värme, egen p-plats och förråd

3 planlösning Etagelägenhet med rymd Enligt bostadsrättsföreningen är lägenheten 120 m² och kvalificerad som en 4:a. Idag är det en ovanligt rymlig 3:a med möjligheter till flera mindre rum. Entréen, köket och det största sovrummet och badrummet med tvättmaskin och torktumlare ligger på våning 2. Köket med matplats mäter upp drygt 32 m². Här har tidigare funnits ett mindre rum. Hela lägenheten värms upp av vattenburen golvvärme. Värme och vatten ingår i avgiften. Golv till tak Väggarna är vitmålade och golven klädda i björkparkett utom i badrummen och i entréen. Sovrumsfönstren har persienner. Takhöjden är 2,6 m och taken är vita. Att få rymd både runt och över dig är en sällsynt och unik kvalitet. planlösning Vardagsrum med rymd På det andra etaget ligger vardagsrummet som är drygt 32 m², det andra sovrummet samt det andra badrummet. Även här är väggarna är vitmålade och golven klädda i björkparkett utom i badrummen. Sovrumsfönstren har persienner. Takhöjden i vardagsrummet går upp till 3,75 m. Även här är ges möjligheter till att dela av till fler mindre rum, kanske med ett sovloft för att vakna till utsikten över Öresund? Matplats Kök Klk Dusch Dusch & tvätt Klk Vardagsrum Sovrum Sovrum Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten. Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

4 höllviken Lugnt och centralt Etagelägenhetens läge är unikt. Det ligger centralt med närhet till alla bekvämligheter och ändå på lugn innergård och allmänning utanför. Det går täta direkta bussförbindelser till Malmö. Tvärs över Falsterbovägen ligger Gateau med nybaktstenugnsbakat bröd för lata söndagsmorgnar. I huset mellan lägenheten och gatan ligger Botanica där du finner blommor, inredning och bra gå-bort presenter. I centrum hittar du även livsmedel med ekologiskt utbud och kvällsöppet, blommor, kemtvätt, skomakare, kläder och inredning ligger bara runt hörnet. Ett glas vin på fredagen på anrika Shakespeare och sedan går du hem på mindre än fem minuter. För bekväma kvällar finns sushi från Nama, thailändskt från Thaiviken eller svensk husmanskost från Millennium. Pizzerian ligger precis nedanför. Närheten gör vardagslivet lättare. Elmers Väg 2K NÄRHET Busshållplats Coop Bibliotek Vårdcentral Toppengallerian Hamnen ca 240 m ca 400 m ca 240 m ca 350 m ca 750 km ca 2,2 km

5 Entré Ute och inne P-platsen är precis nedanför trappan som leder upp till din ytterdörr. Väl inne möts vi av ljuset från fönstret i trappan och den höga rymden. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en tålig ljus klinkerplatta. Här finns två garderober utöver hatthyllan och mer förvaring finns under trappan. Från köket strömmar solen in och önskar dig välkommen hem.

6 bostadens plus Bostadens själ Alla bostäder har sin egen själ - bara du kan avgöra om den talar till just dig. Vi vill lyfta bostadens fördelar för att du lättare ska se om du kan bo och trivas här. Att måla och renovera är en smaksak och i en bostadsrätt slipper du ofta det tunga underhållsbehovet som ett hus har på utsidan. På insidan har du möjlighet att skapa ditt hem utifrån dina egna önskningar. Är denna bostad ditt nya hem? Utsikt och privat Rogivande. Att bo på andra våningen ger en mer privat känsla - ingen kan gå förbi och titta in. Härifrån kan du njuta av utsikten över Öresund och solnedgångar i väster varje dag och kväll. Det är en exklusivitet som ger vardagen både harmoni och njutning. Ljust och luftigt Det två stora skjutdörrarna mot de två balkongerna ger massor med dagsljus. Dessutom är lägenheten genomgående och har därmed ljusinsläpp från två olika håll. Det är så värdefullt med ljus på våra nordliga breddgrader och här flödar solen in. Den generösa boytan på 120 m² fördelat på två etager ger både avskildhet och flexibilitet. I dag finns stora sällskapsutrymme som vardagsrummet och köket med matplatsen. I dessa ges möjligheter att skapa fler rum eller avdelande alkover för fler sovplatser eller kanske en arbetsplats. Takhöjden på 2,6 m ger en rymd som är sällsynt i bostadsrätter, även i de som är nyproducerade I vardagsrummet är höjden över 3,7 m. Läget Det centrala läget i byn gör det lätt att få hämta hem mat, klacka skorna, nybakat från Gataeu eller färska blommor från Botanica. Bussen från centrum gör det enkelt att nå Malmö eller Köpenhamn. Du har din egen p-plats alldeles utanför och det är även lätt för gäster att hitta parkering. Förvaring Förvaring uppfattas kanske som ganska charmlöst men gör livet så mycket lättare. Här finner du gott om förvaring: två garderober i hallen förutom hatthyllan och utrymmet under trappan. Sovrummen har varsin egen klädkammare. Det finns även plats att sätta fler garderober. Ett eget förråd ingår också. Arkitektonisk kvalitet: Funktionsbegreppet är grunden för god arkitektur. Arkitektonisk kvalitet är när form, funktion och teknik är på plats som en helhet och förhåller sig till omgivningen.

7 umgås Kök Köket är i björk, nordiskt ljust trä, med rostfria detaljer i handtag och hushållsmaskiner. De många bänk- och väggskåp döljer det mesta liksom köksön, som även är bra att duka fram mat på. Bänkskivorna är i laminat och ger plats för dig och dina vänner att tillsammans laga mat. Samtliga maskiner förutom diskmaskinen är från Siemens. Matplats Matplatsen kan inhysa hela släkten. Det är bara ditt bord som blir begränsningen. När familjen var fler fanns här ett mindre rum som nu är borta för ge plats åt den härliga rymd som rummet bjuder. Skjutdörrarna ut till balkongen ger ytterligare utrymme och det är lätt att duka ute. Soligt söderläge!

8

9 UTRUSTNING Spishäll Siemens, 2002 Spisfläkt Siemens, 2002 Varmluftsugn Siemens, 2002 Mikrovågsugn Siemens, 2002 Diskmaskin Whirlpool, 2012 Kyl Siemens, 2002 Frys Siemens, 2002

10 Öppen vy från avskild vrå.

11 rum med fransk balkong Det första sovrummet vetter in mot den lugna innergården och har en fransk balkong. Nyvädradrade sängkläder skänker njutning åt våra sinnen. En klädkammare döljer både dina kläder och andra saker. Det finns även plats en byrå eller ett skrivbord i detta rum.

12 rum med takfönster Det andra sovrummet, en våning upp, vetter även det in mot innergården. Här finner du också en klädkammare, som rymmer mer än bara dina kläder. Takfönstret har persienner för att stänga ute sommarens tidiga morgonsol.

13 badrum Övre plan På det övre planet ligger det andra badrummet med dusch. Det är något mindre men du finner gott om plats för förvaring och handdukstorken sitter strax utanför duschdörrarna i glas. Dusch & Tvätt Praktiskt Det största badrummet rymmer en dubbelkommod i vitt med två handfat. Handdukstork sitter utanför duschen. Här finns även plats för förvaring. Tvättmaskinen (Whirlpool) och torktumlaren (Siemens) sitter under bänken med ytterligare en vask. Bänken ger gott om plats att vika tvätten. Möjlighet finns att sätta in ett hörnbadkar.

14

15 When I am down and, oh my soul, so weary; When troubles come and my heart burdened be; Then, I am still and wait here in the silence, Until you come and sit awhile with me. You raise me up, so I can stand on mountains; You raise me up, to walk on stormy seas; I am strong, when I am on your shoulders; You raise me up To more than I can be.

16 samvaro Vardagsrum Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för många gäster. Den imponerande takhöjden på drygt 3,7 m är sällsynt. Akustiken är fantastisk, säger ägarinnan, som själv är musikalisk. Elmers Väg gränsar till Falsterbovägen med den ena byggnaden medan den andra byggnaden ligger inbakad i grönskan. En gångstig slingrar sig mellan buskar och träd strax utanför. Det är rogivande att se över trädtopparna och havet. Utsikten är fantasisk. Extra rum Rummet mäter 32 i m². Att sätta upp avskiljande väggar är kanske ett alternativ för dig om du vill skaffa fler privata vrån.

17 En plats i solen...

18 Ekonomi Avgiften Avgiften på kr inkluderar värme, vatten och kostnaden för sopor. Det ingår också en egen p- plats och ett eget förrådsutrymme. Föreningen har inte planerat någon avgiftshöjning för Inte heller är några större investeringar planerade för i år. Hushållsel samt försäkring med särskilt bostadsrättstillägg tillkommer. Hushållselen uppskattas till 400 kr per månad. Förbrukningen baseras på senaste året med 1-2 personer i hushållet. Brf Ljungklockan Bostadsrättsföreningen Ljungklockan består av 15 lägenheter och en lokal. I lokalen finns Botanica där du, bland mycket kan köpa färska blommor till balkongerna. De två fristående byggnaderna byggdes runt Elmers Väg 2K har lägenhetsnummer 13 med en andel i föreningen på 7,23901 %. Riksbyggen ansvarar för den ekonomiska förvaltningen. Det tillkommer ett par adminstrativa avgifter då du köper lägenheten. En så kallad överlåtelseavgift på kr tillkommer och en pantsättningsavgift på 444 kr om du vill belåna bostadsrätten.

19

20

21 Vägen hem fastighetsbyrå AB Tack Tack för ditt intresse och vi hoppas att du har fått den information om Elmers Väg 2K som du önskat. Vill du veta mer om bostadsrätten är du varmt välkommen att ringa oss på Du är också välkommen att maila eller besöka vårt kontor på Polisvägen 3 i Höllviken. Vägen Hem Fastighetsbyrå AB Vi som driver Vägen Hem Fastighetsbyrå AB heter Cecilia och Mikael och vi lever vår livsdröm - att skapa ett eget företag med våra värderingar. Vi har båda vuxit upp i familjer där entreprenörsanda har funnits och det har alltid varit självklart att vi också velat arbeta i ett eget företag. Det är inte bara ett arbete för oss utan en livsstil. Att hitta sitt nya hem kan vara den enklaste sak i världen. Ibland känns det bara rätt från början. Du vet att du hittat din plats på jorden. Det kan också vara det svåraste du någonsin gjort. Vårt mål är att du ska få möjlighet att ta del av den kunskap som du behöver för att göra en trygg affär men också att du får se möjligheterna i de olika bostäderna som vi förmedlar. Vi är stolta att vara ett mindre mäklarföretag. Vår ambition är att du som kund får bästa service och förutsättningar att göra en god affär. Vi vill förmedla kunskap med känsla!

Välkommen till kärrhöksvägen 5D

Välkommen till kärrhöksvägen 5D Välkommen till kärrhöksvägen 5D Adress: Kärrhöksvägen 5D, lgh nr 8 Brf Gässlingegården Boarea: 101 m² Antal rum: 3 varav 2 sovrum Avgift: 5 279 kr inkl värme, egen p-plats och förråd kärrhöksvägen 5D Lugnt

Läs mer

Välkommen till Falsterbovägen 91A

Välkommen till Falsterbovägen 91A Välkommen till Falsterbovägen 91A BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SEASIDE Byggår: 2013 Boarea: ca 108 m² Antal rum: 3,5 varav 2 sovrum Våning 2 av 3 (hiss finns) Avgift: 5 601 kr Förråd ingår och p-plats finns.

Läs mer

Välkommen till Trulsibrunnvägen 8B

Välkommen till Trulsibrunnvägen 8B Välkommen till Trulsibrunnvägen 8B TRULSIBRUNNVÄGEN 8B Byggår: 1992 Boarea: ca 122 m² Biarea: ca 20 m² Antal rum: 4 varav 3 sovrum Tomtarea: ca 715 m² Fastighetsbeteckning: Vellinge Höllviken 5:145 P-plats

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Välkommen till falsterbohus

Välkommen till falsterbohus Välkommen till falsterbohus Adress: Falsterbohusvägen 1 Bostadsrättsföreningen Falsterbohus nr 1 Falsterbohus Sommar och hav Fina Falsterbo, vår sydvästraste ställe, som gett namn till så mycket, Falsterbokanalen,

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Vallgatan 12 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Ljus och luftig hörnlägenhet! Hörnlägenhet i

Läs mer

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR 2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR HÄLSOVÄGEN 5 2:A CENTRUM - NORR PRIS: 1 695 000 kr /eller högstbjudande Avgift: 2 761 kr/mån inkl värme, VA Boarea: 40 kvm Areakälla: föreningens information Våning: 2 av

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Att bostaden ligger på markplan ger en radhuskänsla med direkt utgång till trädgård.

Läs mer

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Välkommen till denna moderna gavel-3:a med fantastiskt läge i naturskönt område. Smakfullt i fint skick med genomgående ekparkett och spotlightbelysning.

Läs mer

Välkommen till Falsterbovägen 91B

Välkommen till Falsterbovägen 91B Välkommen till Falsterbovägen 91B BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SEASIDE Byggår: 2013 Boarea: ca 139 m² Antal rum: 4 varav 3 sovrum Våning 1 av 3 Avgift: 7 208 kr Förråd ingår och p-plats finns. höllviken Hamnen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kompanigatan 12 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Tågaborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Kompanigatan 12 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Tågaborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Tågaborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Inflyttningsklar lägenhet renoverad till toppskick med bevarad 20-talscharm

Läs mer

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Välkomna till denna ljusa och trivsamma tvårummare, i andra våningen på Knappelstensvägen 13. Lägenheten om 65 m2 har totalrenoverats 2009 och erbjuder ett bekvämt

Läs mer

JÖNS MÖLLERS VÄG 3 B. Jöns Möllers Väg 3 B, Förslöv. Belägen i Båstad kommun, Förslöv-Grevie församling. Skattesats 32,42.

JÖNS MÖLLERS VÄG 3 B. Jöns Möllers Väg 3 B, Förslöv. Belägen i Båstad kommun, Förslöv-Grevie församling. Skattesats 32,42. JÖNS MÖLLERS VÄG 3 B Beskrivning Bekvämt parhus med söderträdgård Trevligt parhus som bekväm bostadsrätt i populärt och barnvänligt kvarter. Den ljusa bostaden är inredd i 1½ plan med sällskapsrum på båda

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Timmermansgatan 6

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Timmermansgatan 6 Län Skåne Gatuadress Kommun Burlöv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget känns väldigt bra, precis vid torget där det finns bageri, butik, blomsteraffär,

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Norra Dragspelsgatan 24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch bostad i ett mycket lugnt läge nära Frölunda

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturskönt boende med sjöutsikt. -- Lotta Kalin, säljare

Läs mer

Stockholmsgatan 40C Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76.9 m² Tillträde tidigast

Stockholmsgatan 40C Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76.9 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76.9 m² Tillträde tidigast 2013-07-12 " Vi har bott i vår mysiga lägenhet i Bagaregården i 6,5 år och har trivts otroligt bra.

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

Borggården 4. Län Skåne Gatuadress Borggården 4 Kommun Trelleborg Storlek 4.0 rum / 100 m² Område Kunskapsskolan Tillträde tidigast

Borggården 4. Län Skåne Gatuadress Borggården 4 Kommun Trelleborg Storlek 4.0 rum / 100 m² Område Kunskapsskolan Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 4.0 rum / 100 m² Område Kunskapsskolan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Bostad om ca 100 kvm som tidigare

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En stilren, tyst och fräsch lägenhet utan insyn. Fint, naturnära område

Läs mer

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till denna ljusa 2:a högst upp i huset och med balkong ut mot gården. Här får du en rymlig och möblerbar hall med klinkers, ett

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK havet OHBOY skatepark Malmö C cykelhuset OHBOY! Ohboy! är byggt för en modern, urban livsstil. I detta grönskande hus med vackra betongytor finns smarta lösningar som gör det bilfria livet självklart.

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till bostadsrättsföreningen Parasollet, med suveränt läge alldeles nära Blackebergs torg, där det finns ett flertal trevliga små butiker och restauranger,

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bokbindaregatan 2

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bokbindaregatan 2 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 73 m² Område Väster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med ändå nära till allt. Vacker utsikt från alla rummen och ett

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nobelvägen 82

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nobelvägen 82 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Värnhem Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget vid Värnhem är perfekt. Det ligger centralt och är en stor knutpunkt

Läs mer

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset är bra placerat

Läs mer

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg. Tillträde tidigast

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En genomgående 2:a med stor inglasad

Läs mer

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast 2012-11-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Drömboende på enastående läge med fantastiskt utsikt mot hamn och hav.

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 4:a - Full sundsutsikt i Lomma. Här bor du överst i en spatiös lägenhet om 132,5 m² på våning 6 av 7. Helt fri och enastående sundsutsikt

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Ditt nya hem har generösa ljusinsläpp från alla väderstreck och gott om öppna ytor att umgås på. Lägenheten ligger i första våningsplanet i detta nyproducerade

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen och ljus lägenhet med gångavstånd till Avenyn, Centralstationen och Nordstan.

Läs mer

Gökvägen 3A. Län Stockholm Gatuadress Gökvägen 3A Kommun Norrtälje Storlek 2.0 rum / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gökvägen 3A. Län Stockholm Gatuadress Gökvägen 3A Kommun Norrtälje Storlek 2.0 rum / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 2.0 rum / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkommen till denna trivsamma och mycket välplanerade

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kadettgatan 68 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kadettgatan 68 B Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Västra Berga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt för barnfamiljer, dagis och f9 skola i området. Lättskött

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hemtrevlig och välplanerad bostad med fin utsikt. Nära till härliga havsbad,

Läs mer

Kristinagatan 6 A. Kristinagatan 6 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Kristinagatan 6 A. Kristinagatan 6 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är ljus med två takfönster, två mindre fönster och fönster

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

Västra Gatuadress Nya Nordåsvägen 258 Götaland Kommun Lerum Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Nya Nordåsvägen 258 Götaland Kommun Lerum Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En mycket välplanerad och ljus bostad med härlig solig uteplats som utnyttjas flitigt

Läs mer

Frejgatan 23. Län Stockholm Gatuadress Frejgatan 23 Kommun Nynäshamn Storlek 4.0 rum / 101 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse.

Frejgatan 23. Län Stockholm Gatuadress Frejgatan 23 Kommun Nynäshamn Storlek 4.0 rum / 101 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse. Län Stockholm Gatuadress Kommun Nynäshamn Storlek 4.0 rum / 101 m² Område Centrala Nynäshamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Bostadsrätt om 4 rum och

Läs mer

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. AGARDHSGATAN 72 Beskrivning Smakfullt gatuhus i toppskick med gästhus och privat södersida Längs anrika Agardhsgatan ligger denna fantastiska fastighet som omfattar såväl smakfullt gatuhus som utmärkt

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Kyrkogatan 9 B Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Kyrkogatan 9 B Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och fin lägenhet högst upp i huset, stor balkong med utsikt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11 Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Lövbrunna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Funktionell och påkostad bostad i ett mycket trevligt område! För den

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m² Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna bostaden är den fantastiska planlösningen. Ljus och rymlig

Läs mer

51 m 2 på Neptunigatan i Mariehamn

51 m 2 på Neptunigatan i Mariehamn Stilfullt renoverad GAVELLÄGENHET om 2 R+K, 51 m 2 på Neptunigatan i Mariehamn Presentation Attraktiv, väldisponerad tvårumslägenhet i lugnt men ändå centralt läge på Neptunigatan 49. Lägenheten är totalrenoverad

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bjäregatan 13

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bjäregatan 13 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi fastnade för lägenhetens rymd, det är ett härligt ljusflöde och alla

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett av de bästa lägena i föreningen med fri utsikt åt båda hållen och ingen

Läs mer

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna bostad är läget, med närhet till både natur med möjligheter

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

Sturegatan 3B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Sturegatan 3B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 3 rum (1 sovrum) / 76 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för lägenhetens ljus och fria utsikt över bland annat Wrangelska

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn

rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn Välplanerad och trivsam tvåa om ca 51 m 2 belägen på andra våningen på en lugn bakgata, med närhet till både Västra hamnen och centrum. Begärt pris: 145 000 (Skuldfritt

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge nära centrum med ca 10 min promenad till tågstationen.

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

Västra Gatuadress Tångenvägen 97 Götaland Kommun Strömstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 69.2 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Tångenvägen 97 Götaland Kommun Strömstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 69.2 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Strömstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 69.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fräscht boende i trivsamt och barnvänligt område med närhet till bad, friluftsliv

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Fritidshus Kommun Lidköping Storlek 50 m2. tidigast

Län Västra Götaland Typ Fritidshus Kommun Lidköping Storlek 50 m2. tidigast Kållandsö Lugnet 16 Län Västra Götaland Typ Fritidshus Kommun Lidköping Storlek 50 m2 Område Gatuadress Kållandsö Lugnet 16 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Välkommen till ett mycket ljust och

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " erbjuder ett underbart boende för den lilla familjen! -- Peter Nyman,

Läs mer

Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En nyrenoverad lägenhet, centralt belägen och med fantastisk utsikt över staden och havet.

Läs mer

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Malmö Storlek 63 m2 Område Värnhem Tillträde tidigast Gatuadress Värnhemsgatan 15

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Malmö Storlek 63 m2 Område Värnhem Tillträde tidigast Gatuadress Värnhemsgatan 15 Värnhemsgatan 15 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Malmö Storlek 63 m2 Område Värnhem Tillträde tidigast Gatuadress Värnhemsgatan 15 Välplanerad 2,5:a nära Värnhemstorget! Genomgående, välplanerad lägenhet

Läs mer

Södra Kyrkogatan 12 B

Södra Kyrkogatan 12 B Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor du mitt i city och har ändå fri utsikt mot Mariatorget och havet

Läs mer

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här njuter man av att bo mitt i en väletablerad stadsdel med

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Område Nobel Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset

Läs mer

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se Objektbeskrivning 2:a i centrala Alingsås Nolhagagatan 4c, Alingsås, Alingsås Boarea: 66 m 2 Avgift: 3 757 kr Pris: 1 210 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23 510, 018-23 507 ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Presentation Trevlig ETAGELÄGENHET om 3 R+K+B med inglasad

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen Skeppsgatan 1B Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kolonigatan 10 B Kommun Landskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Kolonigatan 10 B Kommun Landskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt läge där man når centrum på endast 15 minuters promenad. Goda

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Vidarstigen 11 C Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 76 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västernorrland Gatuadress Vidarstigen 11 C Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 76 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 76 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt naturnära boende men ändå centralt och nära till allt. Härlig utemiljö

Läs mer

Representativ GAVELLÄGENHET, 130 m 2, 5 R+K våning I på Torggatan 21

Representativ GAVELLÄGENHET, 130 m 2, 5 R+K våning I på Torggatan 21 Representativ GAVELLÄGENHET, 130 m 2, 5 R+K våning I på Torggatan 21 Presentation Representativ och rymlig bostadsvåning i centrum av Mariehamn. Gavellägenheten som ligger på våning I har två öppna spisar,

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast 2013-04-25 " Surtes bästa utsikt! Ljus och lättmöblerad bostad högst upp i huset utan insyn.

Läs mer

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En genomgående 2:a med stor inglasad balkong in mot den

Läs mer

Västra Gatuadress Motettvägen 2 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 3 rum (2 sovrum) / 64.5 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Motettvägen 2 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 3 rum (2 sovrum) / 64.5 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 3 rum (2 sovrum) / 64.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Totalrenoverad lägenhet med modern planlösning. En lägenhet klar att flytta

Läs mer

Hisingsgatan 2A. Län Västra Götaland Gatuadress Hisingsgatan 2A Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67 m² Område. Tillträde tidigast

Hisingsgatan 2A. Län Västra Götaland Gatuadress Hisingsgatan 2A Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67 m² Område. Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Centrala Hisingen Tillträde tidigast 2013-07-15 www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Vardagsrum Vardagsrummet ligger i

Läs mer

Västra Gatuadress Arvesgärde 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum / 41 m² Område Tuve Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Arvesgärde 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum / 41 m² Område Tuve Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum / 41 m² Område Tuve Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Praktisk planlösning i ett lugnt och omtyckt område. Lägenheten har ett bra

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevliga omgivningar med stora gröna ytor

Läs mer

arhuslägenhet vid Villansvägen i Lillängen, Mariehamn

arhuslägenhet vid Villansvägen i Lillängen, Mariehamn arhuslägenhet vid Villansvägen i Lillängen, Mariehamn Trevlig, modern parhuslägenhet från 2004 med en våningsyta om ca 233 m 2 med egen bastu, garage samt insynsskyddad uteplats och trädgård i västerläge.

Läs mer