Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap A Kurskod: 2KN001 Start och slutdatum:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap A Kurskod: 2KN001 Start och slutdatum:"

Transkript

1 Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap A Kurskod: 2KN001 Start och slutdatum: Antal registrerade på kursen: 35 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter och studentföreträdare): Antal svar på skriftlig kursutvärdering: Kursutvärderingen bygger på momentutvärderingar från de ingående momenten i kursen Datum för samlad bedömning: Detta har fungerat (särskilt) bra Livsmedelskemi och nutrition Bra med sammanfattande seminarier och häfte med instuderingsfrågor. Näringsfysiologi och metabolism Bra med repetition i början av föreläsningarna detta pratade vi om förra gången. Bra med seminarium som baserades på instuderingsfrågor på Cambro. Näringslära Bra att examinationen delas upp dvs bra med duggor på vitaminer/mineraler och därefter en skriftlig tentamen i slutet av momentet. Livsmedelsmikrobiologi Bra upplägg och genomgångar. Studenterna lyfter att de har fått ett bra bemötande under kursen samt att kursens ingående moment bygger på en tydlig progression. Alla tentor har svarat bra mot det som tagits upp under kursen. Tipsa gärna framtida studenter om Khan Academy studenter lyfter detta som ett bra hjälpmedel för repetition och fördjupning. Detta har fungerat mindre bra eller brustit Livsmedelskemi och nutrition Viktigt att prata med de externa dietisterna som träffar studenterna under första veckan att det är viktigt att de tänker på hur de speglar studenternas framtida yrkesval. Näringsfysiologi och metabolism Näringslära Livsmedelsmikrobiologi

2 Förändringar som är nödvändiga att genomföra inför nästa kurstillfälle Livsmedelskemi och nutrition Energiföreläsning, stödseminarium och dugga kommer att förläggas en bit in i momentet för att studenten ska kunna läsa in sig i ämnet utifrån de anvisningar som finns på Cambro. Studenterna önskade få räkna alla uppgifter på seminariet istället för att redovisa resultatet från en uppgift detta finns det inte utrymme till på seminariet. Studenterna har efter seminariet tillgång till alla uppgifter och rättningsmall via Cambro och har därför möjlighet att räkna dessa själva. Näringsfysiologi och metabolism Studenterna efterfrågar återkoppling när det gäller förståelseseminarierna som hålls i samarbete med UPL. Bra om en lärare från institutionen är med på slutet vid skådespelen. Vid basgruppsdiskussioner på morgonen: bra att svaren skrivs på tavlan så att läraren (från institutionen) kan kolla och kontrollera svaren. Näringslära Lägg gärna grupparbetena mer åtskilda på schemat. Det är dock viktigt att lyfta för studenterna att tidigt börja arbeta med grupparbetena och inte vänta till slutet av kursen. Se över så att vitamin mineral seminariernas diskussionsfrågor speglar den nya upplagan av Näringslära för högskolan. Bra med mycket information på PowerPoint bilderna alternativt skriva på tavlan så att studenterna hinner med vissa föreläsningar har upplevts stressiga. Viktigt att frågorna på tentamen har fokus på näringslära. Det bör dock betonas på introduktionen att momenten under kursen går ihop och att vissa frågor därför kan överlappa med tidigare moment. Viktigt att lyfta NNR mer på föreläsningarna och momentet som helhet. Se över stödseminariet. Innehållet är bra men seminariet bör kanske inte benämnas stödseminarium eftersom det inte upplevs vara ett stödseminarium inför tentamen. Lärarna lyfter att det är viktigt att studenterna förstår vikten av att få se maten på tallriken. Vi försöker på alla sätt att planera så att vi minskar svinnet så mycket som möjligt. Livsmedelsmikrobiologi Förändringar som ev kan bli aktuella att genomföra på längre sikt Livsmedelskemi och nutrition Näringsfysiologi och metabolism Näringslära Livsmedelsmikrobiologi Bilaga: Sammanställning momentutvärderingar

3 MOMENTUTVÄRDERING LIVSMEDELSKEMI & NUTRITION 12 HP VT 2014 Momentet behandlar den kemi som krävs för att förstå livsmedels uppbyggnad och funktion men även den kemi som behövs för att förstå kroppens uppbyggnad, funktion och ämnesomsättning. Förväntade Diskutera studieresultat och kommunicera (FSR). För kostvetenskap godkänd kurs som ska den ämne studerande och yrkesbas. kunna: Förstå atomens byggnad, periodiska systemets grunder, kemiska bindningar och reaktionsformler. Förstå skillnaden mellan starka och svaga syror och baser, samt principerna för ph och buffert. Tillämpa gällande klassifikationssystem för att dela in olika organiska föreningar och förstå principerna för olika typer av organiska reaktioner. Tillämpa gällande klassifikationssystem för att dela in olika kolhydrater, fetter, proteiner och enzymer utifrån namn, byggnad och egenskaper samt kunna förstå vissa fysiologiska och livsmedelsmedelskemiska processer utifrån deras egenskaper. Redogöra för gällande Svenska och Nordiska näringsrekommendationer. Förklara grunderna för människans energibehov och energiförbrukning. 1. Vilka förkunskaper har du i kemi? Naturkunskap B Kemi A Kemi B Universitetskemi Hur många timmar per vecka (utöver schemalagd tid) har du i genomsnitt ägnat åt dina studier? Ungefär 12,5 tim/vecka. 3. Hur tycker du att schemat varit? Inte bra mindre bra medel bra mycket bra Tycker du att föreläsningarna varit ett stöd för dig att uppnå FSR?

4 5. Tycker du att laborationerna varit ett stöd för dig att uppnå FSR? Har seminarierna förstärkt din förståelse och inlärning av ämnet? Vi har jobbat mycket med att göra denna kemikurs kopplad till livsmedelskunskap. Tycker du att det finns en tydlig koppling? Tycker du att examinationen speglar de förväntade studieresultaten?

5 MOMENTUTVÄRDERING FYSIOLOGI & METABOPLISM 7.5 HP VT14 Hur många timmar per vecka (schemalagd undervisning samt arbete på egen hand eller tillsammans med studiekamrater) har du i genomsnitt ägnat åt dina studier? Ungefär 24 tim/vecka (5 45 h/vecka) I vilken utsträckning har föreläsningarna bidragit till att hjälpa dig uppnå de förväntade studieresultaten? Tycker du att tentamen i Fysiologi & Metabolism svarade mot de förväntade studieresultaten för momentet? Inte bra Mindre bra Medel Bra Nytt under denna kurs är inslaget med morgonträffar innan föreläsningarna. Har du jobbat med frågorna hemma innan morgonträffarna? Alltid Oftast Ibland Aldrig Deltog du vid morgonträffarna? Alltid Oftast Ibland Aldrig Nytt inslag under denna kurs är studerandeaktivitet under föreläsningarna. Exempelvis diskutera 2 och 2 eller skriva/rita på tavlan. Vi vill gärna ta del av dina upplevelser kring detta. Detta hjälpte mig att: (Positivt) Hålla mig alert under föreläsningen Bli medveten om min egen kunskapsnivå (förstått/ej förstått) 10 20

6 Avbrotten under föreläsningarna: (Negativt) Fick mig att tappa den röda tråden Upplevdes som en tidstjuv Kändes obekväma eftersom jag var tvungen att avslöja min kunskap/okunskap FÖRSTÅELSESEMINARIERNA bestod av 2 delar: en teaterdel och en tentafrågedel. Under kursen hade vi 4 st förståelseseminarier. Vid vilka seminarier deltog du? Nervsystemet Digestion (spjälkning Metabolism Lipidmetabolism (aktionspotential) av proteiner) (andningskedjan) (β oxidation) I vilken utsträckning har förståelseseminarierna bidragit till att hjälpa dig uppnå de förväntade studieresultaten?

7 Utvärdering Näringslära vt14 Vi tycker det är viktigt att veta vad du som student tycker om våra kurser. Momentutvärderingar är viktiga redskap i kvalitetsarbetet för de ingående kurserna på programmet. Vi är därför glada för att du passar på att tycka till! Nedan följer en kort beskrivning av momentinnehåll och förväntade studieresultat för momentet som utvärderas. Tänk på att inte använda personangrepp och kränkande omdömen i utvärderingen. Tack för din medverkan! Innehåll I momentet ingår en översikt av de vetenskapliga metoder som används vid forskning inom kostområdet. Teoretisk och praktisk tillämpning av näringsrekommendationer på individ och gruppnivå ingår. Dessutom innehåller momentet teori och tillämpning kring olika livsmedels innehåll av energi och näringsämnen. Människans behov av näring samt näringsämnens funktion, upptag och omsättning i kroppen behandlas. Förväntade studieresultat Kunskap och förståelse Ge en översikt av de vetenskapliga metoder som används vid forskning inom kostområdet. Förstå alkoholens omsättning och effekt i kroppen. Redogöra för människans behov av vitaminer, mineraler och antioxidanter samt deras upptag och funktion i kroppen. Färdighet och förmåga Tillämpa Nordiska näringsrekommendationer teoretiskt och praktiskt. Värderingsförmåga och förhållningssätt Värdera innehållet av energi och näringsämnen i livsmedel. Redogöra för, samt värdera människans behov av energi, fett, protein, kolhydrater, kostfiber och vätska samt deras funktion och omsättning i kroppen. 1. På detta moment har du i genomsnitt haft 9,5 schemalagd tid/vecka. Hur många timmar per vecka (arbete på egen hand eller tillsammans med studiekamrater) har du i genomsnitt ägnat åt dina studier utöver detta? Ungefär tim/vecka) 30,2,5,10,6,5,10,7,5,10,7,20,15 20,20,10,31,28,30,20,2,30,28 30,2,10,30,20 2. Hur tycker du att organisationen har fungerat under kursen (schemamässigt, tidfördelning etc.)?

8 3. Hur har föreläsningarna på kursen bidragit till att hjälpa dig uppnå kursens förväntade studieresultat? Hur tycker du att laborationer under kursen har bidragit till att hjälpa dig uppnå kursens förväntade studieresultat? Hur tycker du att seminarier under kursen har bidragit till att hjälpa dig uppnå kursens förväntade studieresultat? Hur tycker du att litteraturen bidragit till att hjälpa dig att uppnå kursens förväntade studieresultat? Hur tycker du att examinationen under kursen (seminarier, laborationer, muntlig och skriftlig tentamen) svarat mot de förväntade studieresultaten?

9 Momentutvärdering Inst. för kostvetenskap Umeå Universitet Roger Ahlgren Moment: Livsmedelsmikrobiologi 3 hp VT Hur många timmar per vecka (utöver schemalagd tid) har du i genomsnitt ägnat åt dina studier? Ungefär 12 tim/vecka. 2. Hur tycker du att schemat varit? Inte bra mindre bra medel bra mycket bra Tycker du att föreläsningarna varit ett stöd för dig att uppnå FSR? Tycker du att laborationerna varit ett stöd för dig att uppnå FSR? Vad anser du om kursens relevans för utbildningen? Ingen liten något mycket i hög grad Tycker du att examinationen speglar de förväntade studieresultaten?

Samlad bedömning för:

Samlad bedömning för: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenska A 30 hp Antal registrerade på kursen: 30 Kurskod: 2KN001 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum:

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN02 Start och slutdatum: 020 00 Antal registrerade på kursen: 23 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Samlad bedömning för:

Samlad bedömning för: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap A Antal registrerade på kursen: 26 Kurskod: 2KN001 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter och

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Kurskod: 2KN003 Start och slutdatum:

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Kurskod: 2KN003 Start och slutdatum: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Kurskod: 2KN003 Start och slutdatum: 130902 140119 Antal registrerade på kursen: 23 Datum för möte (programsamordnare,

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Antal registrerade på kursen: 18 studenter

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Antal registrerade på kursen: 18 studenter Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Antal registrerade på kursen: 18 studenter Kurskod: 2KN003 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Mat och hälsa för barn och

Samlad bedömning för: Kurs: Mat och hälsa för barn och Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Mat och hälsa för barn och Kurskod: 6KN014 ungdomar Antal registrerade på kursen: 16 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Samlad bedömning för:

Samlad bedömning för: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost vid träning Kurskod: 2KN035 Start och slutdatum: Antal registrerade på kursen: 146 varav 75 aktiva 20170828-20180114 Antal

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap B Kurskod: 2KN008 Start och slutdatum:

Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap B Kurskod: 2KN008 Start och slutdatum: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap B Kurskod: 2KN008 Start och slutdatum: 20180115-20180603 Antal registrerade på kursen: 15 Datum för möte (programsamordnare,

Läs mer

Samlad bedömning för:

Samlad bedömning för: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost vid träning Kurskod: 2KN035 Start och slutdatum: Antal registrerade på kursen: 122 varav 60 aktiva 20180903-20190120 Antal

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Antal registrerade på kursen: 24

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Antal registrerade på kursen: 24 Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Antal registrerade på kursen: 24 Kurskod: 2KN026 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter och studentföreträdare):

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Antal registrerade på kursen: 26 studenter

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Antal registrerade på kursen: 26 studenter Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Antal registrerade på kursen: 26 studenter Kurskod: 2KN003 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap B Antal registrerade på kursen: 24 studenter

Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap B Antal registrerade på kursen: 24 studenter Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kostvetenskap B Antal registrerade på kursen: studenter Kurskod: KN Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter och

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C

Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C Antal registrerade på kursen: 25 Kurskod: 2KN027 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Examensarbete inom

Samlad bedömning för: Kurs: Examensarbete inom Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Examensarbete inom Kurskod: 2KN016 dietistprogrammet Antal registrerade på kursen: 18 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Antal registrerade på kursen: 24

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Antal registrerade på kursen: 24 Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Antal registrerade på kursen: 24 Kurskod: 2KN026 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter och studentföreträdare):

Läs mer

MHG133, Näringslära och tillämpad näringslära, 13,5 högskolepoäng

MHG133, Näringslära och tillämpad näringslära, 13,5 högskolepoäng 1(5) Institutionen för kost- och idrottsvetenskap MHG133, Näringslära och tillämpad näringslära, 13,5 högskolepoäng Human Nutrition and Applied Nutrition, 13,5 higher education credits Grundnivå/First

Läs mer

IKG133, Näringslära och tillämpad näringslära, 13,5 högskolepoäng Human Nutrition and Applied Nutrition, 13.5 higher education credits

IKG133, Näringslära och tillämpad näringslära, 13,5 högskolepoäng Human Nutrition and Applied Nutrition, 13.5 higher education credits UTBILDNINGSVETENSKAPLIGA FAKULTETSNÄMNDEN IKG133, Näringslära och tillämpad näringslära, 13,5 högskolepoäng Human Nutrition and Applied Nutrition, 13.5 higher education credits Grundnivå/First Cycle 1.

Läs mer

Cambros elektroniska utvärderingssystem

Cambros elektroniska utvärderingssystem Cambros elektroniska utvärderingssystem Kursutvärdering Kost vid graviditet och amning 7,5 hp HT12 Tack för att du tar dig tid att fylla i utvärderingen av kursen Kost vid graviditet och amning! projektarbetet

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE216 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (8) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE237 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN040 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE237 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (9) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE204 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE234 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

MHG121, Livsmedelskemi och Näringsbiokemi, 12 högskolepoäng Food Chemistry and Chemistry of Nutrition, 12 higher education credits

MHG121, Livsmedelskemi och Näringsbiokemi, 12 högskolepoäng Food Chemistry and Chemistry of Nutrition, 12 higher education credits 1(5) Institutionen för kost- och idrottsvetenskap MHG121, Livsmedelskemi och Näringsbiokemi, 12 högskolepoäng Food Chemistry and Chemistry of Nutrition, 12 higher education credits Grundnivå/First Cycle

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (9) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6BI102, 6FY102, 6FY102 Ifall i allt väsentligt samläses med andra kurser

Läs mer

Examination och utvärdering vt 2017

Examination och utvärdering vt 2017 Examination och utvärdering vt 2017 Kursutvärdering sammanställning med lärarkommentarer Fråga Instämmer inte alls Instämmer helt 1 Kursens mål har varit klara för mig 1 1 11 2 Kursen har gett mig möjlighet

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (10) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN039 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6KE100, 6KE101, 6BI100, 6BI101, 6FY100, 6FY101 Ifall kursen i allt

Läs mer

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter.

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Den friska människans anatomi och fysiologi SJ000 Distans VT6 Antal respondenter: 2 Antal : Svarsfrekvens: 4.48 % Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Jag

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6DI020 / 6DI021 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser

Läs mer

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Institutionen för geografi och ekonomisk historia Kursutvärdering Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Termin: vår 2016 Kursansvarig lärare: Olof Olsson Våra kursutvärderingar

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN043 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE158 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Start- och slutdatum:2014 12 01 2015 01 16 Antal studenter: 74

Start- och slutdatum:2014 12 01 2015 01 16 Antal studenter: 74 Umeå universitet Juridiskt forum Samlad bedömning av genomförd kurs Page (2) Kursens namn: Rätten i socialt arbete, HT 204, Campus Start- och slutdatum:204 2 0 205 0 6 Antal studenter: 74 Former för utvärdering:

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE237 Moment 1 Ifall kursen i allt väsentligt samläses

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE264 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN045 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Livsvetenskaplig grundkurs BI0960, 30036.1213 30 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Torbjörn Lundh Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-05-30-2013-07-26 Antal svar 14 Studentantal

Läs mer

Poäng. Start v. Strömningslära B 7.5. 09 Institution Institutionen för fysik. Antal registrerade (män/kvinnor) 39 (32/7)

Poäng. Start v. Strömningslära B 7.5. 09 Institution Institutionen för fysik. Antal registrerade (män/kvinnor) 39 (32/7) TEK/NAT Kursrapport Kurs Kurskod Poäng År Start v. Strömningslära B 5FY14 7.5 213 9 Institution Institutionen för fysik Antal registrerade (män/kvinnor) 39 (32/7) Antal aktiva studenter (deltagit i minst

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6DI018/19 Ifall kursen i allt väsentligt samläses

Läs mer

Jonas Detterfelt Siv Söderlund Johan Högdahl Weine Olovsson Magnus Johansson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt

Jonas Detterfelt Siv Söderlund Johan Högdahl Weine Olovsson Magnus Johansson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt 1 (6) Fysik Sändlista Kurskod Examinator Inger Klein Jonas Detterfelt Siv Söderlund Johan Högdahl Weine Olovsson Magnus Johansson TFYA68 Weine Olovsson Kursen gavs Årskurs 2 Kursens delar Ansvarig sektion

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6NO010 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06 Institutionen för omvårdnad Sammanställning [2013-06-13] [OM 218vt13] Sid 1 (1) Kursutvärdering Kursnamn och poäng Kvinno- och familjehälsa I, 7,5 hp Kurs inom program (ange program)/fristående Barnmorskeprogrammet,

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (8) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN040 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

STUDIEHANDLEDNING HT 2014

STUDIEHANDLEDNING HT 2014 STUDIEHANDLEDNING HT 2014 Anatomi och Fysiologi Grundnivå 15 högskolepoäng BMA011 Kursbeteckning: Kurskod: Poängtal: Nivå: Kursens webbplats: Anatomi och Fysiologi BMA011 15 högskolepoäng/ects Grundnivå

Läs mer

IKG119, Introduktion till kostvetenskap, 7,5 högskolepoäng Introduction to Food and Nutrition, 7.5 higher education credits

IKG119, Introduktion till kostvetenskap, 7,5 högskolepoäng Introduction to Food and Nutrition, 7.5 higher education credits UTBILDNINGSVETENSKAPLIGA FAKULTETSNÄMNDEN IKG119, Introduktion till kostvetenskap, 7,5 högskolepoäng Introduction to Food and Nutrition, 7.5 higher education credits Grundnivå/First Cycle 1. Fastställande

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE216 - Moment 1 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra

Läs mer

Prima G. Antal besvarade kursvärderingsenkäter 56% 27 (av 48) Kursens namn Introduktion till IT-design. Hp 7.5. Kurskod ISGA90

Prima G. Antal besvarade kursvärderingsenkäter 56% 27 (av 48) Kursens namn Introduktion till IT-design. Hp 7.5. Kurskod ISGA90 Reflektion och åtgärder efter genomförd kurs OBS! För kurser inom lärarutbildningen och lärarlyftet används speciellt framtagna enkäter som administreras av lärarutbildningen kansli. Kursens namn Introduktion

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE189 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

INSTITUTIONEN FÖR BIOMEDICIN

INSTITUTIONEN FÖR BIOMEDICIN INSTITUTIONEN FÖR BIOMEDICIN CEB230 Cellens metabolism, 9 högskolepoäng Cellular metabolism, 9 higher education credits Fastställande Kursplanen är fastställd av Institutionen för biomedicin 2015-08-18

Läs mer

Utvärdering: Klinisk neuropsykologi Psykologprogrammet T4 VT12

Utvärdering: Klinisk neuropsykologi Psykologprogrammet T4 VT12 april 1 Utvärdering: Klinisk neuropsykologi Psykologprogrammet T VT1 Kurs är det tredje på kursen Klinisk psykologi I. Sextiotvå studenter deltog i kurs varav 31 stycken (%) lämnade in utvärderingsblanketten

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

1DV434 VT15. Antal svar: 7

1DV434 VT15. Antal svar: 7 1DV434 VT15 : 7 Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 4 (57,1%) Ganska bra 3 (42,9%) Ganska dålig 0 (0,0%) Mycket dålig 0 (0,0%) Kan ej bedöma

Läs mer

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp. Kursens namn:

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp. Kursens namn: Kursrapport Kursens namn: Inom program /fristående: Kursansvarig: Kurstid: (ex: V34 V44 Ht05) Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp Sjuksköterskeprogrammet SSK 10 Eva Fransson Anna Kängström V39

Läs mer

STOCKHOLMS UNIVERSITET Sociologiska institutionen

STOCKHOLMS UNIVERSITET Sociologiska institutionen STOCKHOLMS UNIVERSITET Sociologiska institutionen Anvisningar till momentet Ekonomisk sociologi (6 p.), Sociologi I, HT11 Delkursansvarig lärare Reza Azarian Rum B972 Tel. 16 31 91 Reza.azarian@sociology.su.se

Läs mer

Kursutvärdering av Naturläkemedel och kosttillskott, 6 hp, vt 2008

Kursutvärdering av Naturläkemedel och kosttillskott, 6 hp, vt 2008 Kursutvärdering av Naturläkemedel och kosttillskott, hp, vt 8 Nedan följer en sammanställning av kursutvärderingen av Naturläkemedel och kosttillskott på högskolepoäng som ingår i receptarieutbildningen

Läs mer

KV Italienska, Förberedande kurs 2, kväll, 15 hp, vt18

KV Italienska, Förberedande kurs 2, kväll, 15 hp, vt18 KV Italienska, Förberedande kurs 2, kväll, 15 hp, vt18 Antal respondenter: 41 Antal : Svarsfrekvens: 29,27 % 1. Förväntade studieresultat Det var tydligt för mig vad jag förväntades lära mig Det var tydligt

Läs mer

Anteckningar kring överenskommelser angående arbetssätt för Uppsamlingstentamen from vt 2017 vid Institutionen för psykologi

Anteckningar kring överenskommelser angående arbetssätt för Uppsamlingstentamen from vt 2017 vid Institutionen för psykologi Bilaga 1 Anteckningar kring överenskommelser angående arbetssätt för Uppsamlingstentamen from vt 2017 vid Institutionen för psykologi Efter möte 20/2 2017 Grundprinciper Studenten skall enligt Universitetets

Läs mer

KV Italienska, Förberedande kurs 1, distans 15 hp, vt18

KV Italienska, Förberedande kurs 1, distans 15 hp, vt18 KV Italienska, Förberedande kurs 1, distans 15 hp, vt18 Antal respondenter: 67 Antal : 1 Svarsfrekvens: 0,90 % 1. Förväntade studieresultat Det var tydligt för mig vad jag förväntades lära mig Det var

Läs mer

Utbildningsplan för Hälsopromotion, kandidatprogram 180 högskolepoäng

Utbildningsplan för Hälsopromotion, kandidatprogram 180 högskolepoäng Utbildningsplan för Hälsopromotion, kandidatprogram 180 högskolepoäng Health Promotion, Bachelor Programme 180 Higher Education Credits Revidering fastställd av Utbildningsvetenskapliga fakultetsstyrelsen

Läs mer

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS UPPSALA UNIVERSITET Institutionen för musikvetenskap RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS Kurs: Musikteori 1/Musikvetenskap A Delkurs: Satslära/funktionsanalys Termin: VT 211 Totalt besvarade

Läs mer

1DV450 - VT2015. Antal svar: 12

1DV450 - VT2015. Antal svar: 12 1DV450 - VT2015 : Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 6 (50,0%) Ganska bra 5 (41,7%) Ganska dålig 1 (8,3%) Mycket dålig 0 (0,0%) Kan ej bedöma

Läs mer

Schema. Näringsfysiologi 15 HP, VT2015. Gruppindelning för informationssökning, presentationsteknik och examinerande seminarium:

Schema. Näringsfysiologi 15 HP, VT2015. Gruppindelning för informationssökning, presentationsteknik och examinerande seminarium: 2015-02-28 Institutionen för biovetenskaper och näringslära Kursledare: (eric.poortvliet@ki.se) Schema Näringsfysiologi 15 HP, VT2015 Kursperiod: 23/3-5/6 Kursledare: (eric.poortvliet@ki.se) Lokal: Konferensrum

Läs mer

Utbildningsplan för hälsopromotionsprogrammet

Utbildningsplan för hälsopromotionsprogrammet Utbildningsplan för hälsopromotionsprogrammet Grundnivå, 180 högskolepoäng Health Promotion Program, Bachelor level 180 Higher Education Credits Fastställd av Utbildningsvetenskapliga fakultetsnämnden

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 201511232

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (10) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6NO039 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Moment Delprov Lärandemål

Moment Delprov Lärandemål Moment Delprov Lärandemål 1. Allmän kemi, 7,5 hp 1 1,2 2 12, 20 3 11 2. Fysikalisk kemi, 7,5 hp 4 1, 3 5 12, 20 6 13 3. Organisk kemi, 7,5 hp 7 1, 4 8 12, 20 9 13, 16 4. Grundläggande biokemi, 7,5 hp 10

Läs mer

INSTITUTIONEN FÖR MEDICIN

INSTITUTIONEN FÖR MEDICIN INSTITUTIONEN FÖR MEDICIN DIP210 Nutrition 2, 30 högskolepoäng Nutrition 2, 30 credits Fastställande Kursplanen är fastställd av Programkommittén för nutrition och folkhälsa 2012-04-11 och senast reviderad

Läs mer

PSYKOLOGISKA INSTITUTIONEN

PSYKOLOGISKA INSTITUTIONEN PSYKOLOGISKA INSTITUTIONEN PX1100 Psykologi: Grundkurs, 30 högskolepoäng Psychology: Basic Course, 30 higher education credits Fastställande Kursplanen är fastställd av Psykologiska institutionen 2014-09-25

Läs mer

Kursutvärdering inledande kemi kemisk jämvikt ht16

Kursutvärdering inledande kemi kemisk jämvikt ht16 Kursutvärdering inledande kemi kemisk jämvikt ht16 respondenter: 0 : 1 Svarsfrekvens: 60,00 % 1. Arbetsbelastning. Hur många timmar per vecka har du uppskattningsvis ägnat åt att läsa teori och göra övningsuppgifter

Läs mer

KURS SB612B

KURS SB612B Malmö högskola, Fakulteten för Hälsa och samhälle, Institutionen för vårdvetenskap Anna Carlsson Lektor 1(5) KURS SB612B 2012-04-07 KURSRAPPORT, SB612B, 2011/2012 Bakgrundsinformation Delkursens namn:

Läs mer

FK Elektromagnetism och vågor

FK Elektromagnetism och vågor FK5019 - Elektromagnetism och vågor Antal respondenter: Antal : Svarsfrekvens: 7,92 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen Antal 1 (,%) 11 (7,%) 10 (,5%) Vet ej 0 (0,0%). Studentens

Läs mer

Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker. Antal registrerade studenter:

Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker. Antal registrerade studenter: Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker Termin: HT2014 Kurskod: 2ST007 Antal registrerade studenter: Typ av utvärdering (skriftlig/muntlig/annat): Skriftlig (grupp samt individuell)

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt analys av kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt analys av kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik studentutvärdering och analys av kurs Sid 1 (6) studentutvärdering samt analys av kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod 6PE130 Ifall kursen i allt väsentligt

Läs mer

Beskrivning av kurs ht 2015 2014-10-27

Beskrivning av kurs ht 2015 2014-10-27 Beskrivning av kurs ht 2015 Lärosätets namn Högskolan Kristianstad Kursens namn Hem- och konsumentkunskap för lärare årskurs 1-3, 30 hp (1-30). Ingår i Lärarlyftet. Antal högskolepoäng 30 hp Målgrupp Lärare

Läs mer

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering VT2012 stängd Datum: 2012-08-29 11:05:54 Grupp: Aktiverade deltagare (Människa, teknik, organisation (MTO) (7,5hp)) Besvarad av: 17(32) (53%) 1. Det var lätt

Läs mer

Kursbeskrivning ht 2014 + vt 2015 Dnr 61-2013:819

Kursbeskrivning ht 2014 + vt 2015 Dnr 61-2013:819 Kursbeskrivning ht 2014 + vt 2015 Lärosätets namn Högskolan Kristianstad Kursens namn Hem- och konsumentkunskap för lärare årskurs 4-6, 30 hp (1-30). Ingår i Lärarlyftet II. Antal högskolepoäng 30 hp Målgrupp

Läs mer

Kursvärdering av kurs inom 2011 års lärarprogram vid Göteborgs universitet Kursens namn: Kurskod: Termin: Länk till aktuell kursplan:

Kursvärdering av kurs inom 2011 års lärarprogram vid Göteborgs universitet Kursens namn: Kurskod: Termin: Länk till aktuell kursplan: Bilaga 1 Förslag A på mall för kursvärdering Kursvärdering av kurs inom 2011 års lärarprogram vid Göteborgs universitet Kursens namn: Kurskod: Termin: Länk till aktuell kursplan: Del 1 Frågor om kursen

Läs mer

Kursutvärdering fysikalisk kemi 9hp ht16

Kursutvärdering fysikalisk kemi 9hp ht16 Kursutvärdering fysikalisk kemi hp ht6 respondenter: 5 : Svarsfrekvens: 60,00 %. Arbetsbelastning. Hur många timmar per vecka har du uppskattningsvis ägnat åt att läsa teori och göra övningsuppgifter (ej

Läs mer

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13.

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Vad har hjälpt mig att uppnå FSR:en Pedagogiska och tydliga genomgångar av teori och begrepp Inspirerande och engagerade lärare som höll intresset uppe och gjorde så att

Läs mer

INSTITUTIONEN FÖR KOST- OCH IDROTTSVETENSKAP

INSTITUTIONEN FÖR KOST- OCH IDROTTSVETENSKAP INSTITUTIONEN FÖR KOST- OCH IDROTTSVETENSKAP L6HK20 Hem- och konsumentkunskap 2, för lärare 1-6, 15 högskolepoäng Home and Consumer Studies 2 for Teachers in Year 1-6, 15 higher education credits Fastställande

Läs mer

Kursbeskrivning för kurs inom LLII VT19

Kursbeskrivning för kurs inom LLII VT19 Kursbeskrivning för kurs inom LLII VT19 Lärosätets namn Högskolan Kristianstad Kursens namn Hem- och konsumentkunskap för lärare årskurs 4-6, 30 hp (1-30). Ingår i Lärarlyftet II. Antal högskolepoäng 30

Läs mer

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen?

Läs mer

Anatomi i Fysioterapiprogrammet HT Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper/färdigheter.

Anatomi i Fysioterapiprogrammet HT Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper/färdigheter. 1. Anatomi i Fysioterapiprogrammet HT 2015 Kurskod: 1FY018 Antal respondenter: 78 Antal svar: 30, dvs varje svarande är 3,3% Svarsfrekvens: 38.5 % Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

U T B I L D N I N G S P L A N

U T B I L D N I N G S P L A N Dnr: 1053/2008-515 Utbildningsnämnden för grundnivå och avancerad nivå inom matematik, naturvetenskap och teknik U T B I L D N I N G S P L A N erprogrammet, 180 högskolepoäng Programme in Physics, 180

Läs mer

MILJÖRÄTT, 5 HP. Resultat. https://studentportalen.uu.se/portal/portal/uusp/admin-courses/evaluation?uusp.portal...

MILJÖRÄTT, 5 HP. Resultat. https://studentportalen.uu.se/portal/portal/uusp/admin-courses/evaluation?uusp.portal... Page 1 of 6 MILJÖRÄTT, 5 HP Kurskod: 1TV023, Anmälningskod: 68831, 33%, DAG, NML, vecka: 04-12 Termin: VT 2015 Resultat Den här kursvärderingen har besvarats av 56% (49/87) av studenterna. Skriv gärna

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 18-01-23 Kursfakta

Läs mer

VT15-1MT016-7,5hp-Växjö-50%-Campus

VT15-1MT016-7,5hp-Växjö-50%-Campus VT15-1MT016-7,5hp-Växjö-50%-Campus : Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 12 (85,7%) Ganska bra 2 (,3%) Ganska dålig 0 (0,0%) Mycket dålig

Läs mer

Fullgjorda kursutvärderingar: 15 Frågor: 27. Lärarens kommentar. Tack till alla er som deltog i kursutvärderingen!

Fullgjorda kursutvärderingar: 15 Frågor: 27. Lärarens kommentar. Tack till alla er som deltog i kursutvärderingen! Kursutvärdering för kursen: HRM, organisation och arbetsliv, moment 1, Introduktion och vetenskapligt arbete, 6 hp - Hösten 2016 Publicerad 2016-10-26 av Johan Örestig Fullgjorda kursutvärderingar: 15

Läs mer

VT17-1DV527-7,5hp. Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Antal respondenter: 25. Antal svar. Svarsfrekvens: 24,00 %

VT17-1DV527-7,5hp. Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Antal respondenter: 25. Antal svar. Svarsfrekvens: 24,00 % VT7-DV527-7,5hp Antal respondenter: 25 : Svarsfrekvens: 24,00 % Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 4 (,7%) Ganska bra 2 (33,3%) Ganska dålig

Läs mer

Biologisk kemi 7,5 hp HX 1001 Introduktionskurs i kemi, 1,5 hp HX januari- 11 mars 2014

Biologisk kemi 7,5 hp HX 1001 Introduktionskurs i kemi, 1,5 hp HX januari- 11 mars 2014 KTH syd:högskoleingenjörsutbildningen Biologisk kemi 7,5 hp HX 1001 Introduktionskurs i kemi, 1,5 hp HX 1000 20 januari- 11 mars 2014 Kursansvarig: Maura Heverin (Tel: 585 87810, e-post: maura.heverin@ki.se)

Läs mer

STOCKHOLMS UNIVERSITET Sociologiska institutionen

STOCKHOLMS UNIVERSITET Sociologiska institutionen STOCKHOLMS UNIVERSITET Sociologiska institutionen Anvisningar till momentet Ekonomisk sociologi (6 p.), HT-15 Kursansvarig lärare Tiziana Sardiello Rum B944 Tel: 163164 E-mail: tiziana.sardiello@sociology.su.se

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (8) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE206 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp:

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp: Enkätresultat Enkät: Status: Kursenkät, Flervariabelanalys stängd Datum: 2010-03-29 08:47:04 Grupp: Besvarad av: 13(40) (32%) Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Helheten Mitt helhetsomdöme

Läs mer

Kursanalys, Fakulteten för teknik- och naturvetenskap

Kursanalys, Fakulteten för teknik- och naturvetenskap Kursanalys, Fakulteten för teknik- och naturvetenskap Bil.4 Kurs Kurskod BMGBI0 Immunologi och transfusionmedicin Program Biovetenskapligt program X programkurs fristående kurs uppdragsutbildning Kursdatum

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering

Sammanställning av kursutvärdering universitet Institutionen för informatik Sid 1 (6) Sammanställning av kursutvärdering Kurs-/momentnamn: Projektledning och arbete i IT-projekt Utbildningsprogram: SVP Kurs-/momentansvarig: Rikard Harr

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt analys av kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt analys av kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (8) studentutvärdering samt analys av vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN042 Ifall en i allt väsentligt samläses med andra er kan samma sammanställning

Läs mer