Kungsängen. Jönköping Kungsängen. Här bygger vi livskvalitet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kungsängen. Jönköping Kungsängen. Här bygger vi livskvalitet"

Transkript

1 Jönköping Kungsängen Här bygger vi livskvalitet

2 Ett boende att älska I Jönköpings helt nya stadsdel Kungsängen är vi först ut med 27 välutrustade bostadsrätter i ett modernt hus ritat med känsla. Ett eftertraktat boende för dig som vill investera för framtiden. Rymliga tvåor, treor och fyror med altan eller balkong, egen uppvärmd garageplats och förråd. Huset har en trevlig gästlägenhet och hiss från garaget till plan 5. Huset med sin fasad i olika kulörer hämtar inspiration från Nyhavn i Köpenhamn. Tomten har ett svårslaget läge alldeles intill naturreservatet Bondberget och med cykelavstånd ner till centrum. Som en extra bonus ingår egen elcykel till varje lägenhet!» Moderna bostadsrätter i en helt ny stadsdel «Du bor i ett nytt och välplanerat område nära service, handel och nybyggd förskola. Just närheten till både naturen och centrum gör Kungsängen till en stadsdel för alla att längta hem till.

3 E4 Birkagatan Södra Apollovägen E4 Öxnehagaleden Utrymme för rekreation Kungsängsvägen Kungsängen Friluftsområde Park Latitud Longitud Birger Jarlsgatan Med naturreservatet Bondberget som närmsta granne har du nära till härliga promenadstråk genom omväxlande och rik natur. Bondberget är ett mycket uppskattat och välbesökt friluftsområde och ädellövskogen genomkorsas av otaliga stigar. Från flera platser har du en enastående utsikt över Vättersänkans landskap. I reservatets nordöstra del hittar du Öxnegården med bland annat motionsspår, dusch, bastu och servering. I väster finns skidanläggningen Järabacken med flera nedfarter och värmestuga. Genom naturreservatet går vandringsleden Södra Vätterleden som passerar båda anläggningarna. Ekhagen» Nära till Bondbergets härliga natur «Oxenhaga

4 Kungsängen Arkitekten har ordet Två hjärnor är bättre än en, så resonerar vi ofta när vi tar oss an stora projekt. När vi tillsammans kan föra en dialog och bolla idéer blir slutresultatet mer dynamiskt. Det här huset har jag och min kollega Josefin Sävqvist ritat tillsammans och vi valde tidigt att följa en arkitektonisk huvudidé. Genom att dela upp fasaden i mindre enheter i olika kulörer har vi skapat en känsla där det relativt stora huset upplevs nerskalat och blir mer harmoniskt att förhålla sig till. Konceptet hämtar inspiration från exempelvis Amsterdam eller Nyhavns färgglada husrader i Köpenhamn. Genomgående är också att huset andas mycket trä. Trä är ett varmt material som de allra flesta gillar. Det var förstås även viktigt för oss att ta vara på den fantastiska utsikten mot naturområdet precis intill tomten och på så sätt föra in grönskan i boendet. Vi vill alltid skapa lägenheter med, som vi säger, ett bra flow. En öppen planlösning som ändå är planerad i tydliga zoner där de raka blickarna bryts av. Det känner jag att vi lyckats väl med här. Johnny Grauengaard, Arkitekt, BSV Arkitekter & Ingenjörer AB Naturen är den bästa arkitekten Huset Kungsängen byggs med en stomme av massivt trä som ger en rad fördelar för dig som boende. Massivträ är helt naturligt, förnybart och kan återvinnas till 100 procent. Bra för miljön och bra för din hälsa! Massivträ är mycket tätt och därför mer brandsäkert än de flesta andra byggmaterial. Tätheten gör också att husets stomme blir termiskt stabil. Det tar lång tid innan lägenheten kyls ut, och på sommaren isolerar träet effektivt mot övertemperatur. Även fuktsvängningar utjämnas. Du får ett välbalanserat rumsklimat som är fritt från skadliga ämnen. Också ljudisoleringen blir i särklass i ett hus med en massiv trästomme. Vi bygger bort växthuseffekten Trähus är bra för klimatet på flera sätt. Dels går det åt mindre energi för att bygga ett hus i trä, dels har träden sugit i sig koldioxid som binds i träet så länge huset står kvar. Genom att bygga i trä kan vi därför bidra till att få bort växthusgaser från atmosfären. Projektet Kungsängen kommer att ge en minskning på cirka kilo CO2. Det motsvarar drygt 600 flygresor från Stockholm till New York och tillbaka. Trä är byggmaterialet med den överlägset bästa energi- och miljöbalansen och därför vårt naturliga val för Kungsängen.

5 2A GEMENSAM LADDSTATION TILL ELBILAR FINNS VID UTOMHUSPARKERINGEN Markplan Plan 3 och 4 3A 4A 2B Plan två som är husets markplan rymmer totalt sju lägenheter. Fyra stycken treor, två fyror samt en tvåa. Från den stora altanen har du utsikt över trädgården och den lummiga grönskan i naturområdet intill. Det finns möjlighet att skapa ett inglasat uterum för de kyligare dagarna. Lägenheterna 2DFG har väl tilltagna balkonger, en plats för härliga middagar eller en stunds avkoppling. 3B 4B Våning tre och fyra är identiska med sju lägenheter vardera. Fyra treor, två fyror samt en tvåa. Loftgången som leder till fyra av respektive vånings lägenheter ger inte bara access till boendet, utan fungerar även som en väl tilltagen balkong. En social yta med utsikt över grönområdet som du har möjlighet att sätta din egen prägel på. Lägenheterna 3/4DFG har väl tilltagna balkonger, en plats för härliga middagar eller en stunds avkoppling. På balkongerna finns det möjlighet att skapa ett inglasat uterum. 2C 3C 4C 2D 3D 4D 2E 2F 2G 3E 4E 3F 4F 3G 4G 3 RoK 3 RoK 3 RoK 3 (4) RoK 2 RoK 4 RoK 4 RoK 3 RoK 3 RoK 3 RoK 3 (4)RoK 2 RoK 4 RoK 4 RoK 2A 2B 2C 2D 2E 2F 2G 3A 4A 3B 4B 3C 4C 3D 4D 3E 4E 3F 4F 3G 4G 84 m 2 83 m 2 83 m 2 97 m 2 69 m 2 91 m 2 89 m 2 84 m 2 83 m 2 83 m 2 97 m 2 69 m 2 91 m 2 89 m 2

6 5A ELCYKEL TILL VARJE LÄGENHET INGÅR 5B Plan 5 Husets översta våning rymmer sex lägenheter, en fyra, tre treor samt två tvåor. Här finns även husets gästlägenhet för tillfällen då du har gäster som vill övernatta bekvämt och ombonat utan att trängas. Den breda loftgången med utsikt över grönområdet ger gott om utrymme att möblera och skapa sin egen uteplats. Lägenheterna 5ADFG har har väl tilltagna balkonger med vacker utsikt i flera riktningar. Det ges möjlighet till inglasade uterum på balkongerna. Källarplan I garaget har varje lägenhet sin egen parkeringsplats. Här hittar du även barnvagnsförråd och de flesta av de privata förråden till respektive lägenhet. Återstående lägenhetsförråd finns på plan 3, 4 och 5. Du har direkt och smidig tillgång till garaget via husets två hissar och trapphus. 5C 5D 5E 5F 5G 4 (5) RoK 3 RoK Gäst 3 RoK 2 RoK 3 RoK 2 RoK 5A 5B 5C 5D 5E 5F 5G 95 m 2 80 m 2 39 m 2 88 m 2 63 m 2 83 m 2 75 m 2

7 2E 2E 3D 4D 3G 4G 5A 2 rum och kök, 69 m 2 3 rum och kök, 96 m 2 Det finns tre stycken tvåor av den här typen i huset, på plan 2, 3 och 4. En rymlig och välplanerad tvåa med ett stort sovrum. Det öppna köket blir en naturlig avgränsning mellan vardagsrum och matplats. Access till härlig uteplats på altan respektive loftgång. Det här är husets hörnlägenhet, en stor trea med möjlighet att välja till ytterligare ett sovrum. Det finns tre lägenheter av den här typen, på plan 2, 3 och 4. Den stora balkongen erbjuder en härlig plats för mysiga middagar eller avkoppling (balkongen i lägenhet 2D skiljer sig lite jämfört med övriga två). 4 rum och kök, 90 m 2 4 rum och kök, 97 m 2 Det finns tre lägenheter av den här typen i huset, på plan 2, 3 och 4. En välplanerad fyra med stor balkong i sydvästläge som ger utsikt mot grönområdet (balkongen i lägenhet 2G skiljer sig lite jämfört med övriga två). Öppen planlösning där kökets fristående kyl och frys skapar dynamik och blir en naturlig avgränsare. Det här kan med fog kallas husets paradlägenhet. En rymlig fyra med möjlighet att välja till ytterligare ett sovrum. Läget högst upp och längst ut mot naturreservatet ger fin utsikt i flera riktningar. Balkongen som sticker rakt ut från huskroppen hämtar in grönskan i boendet. Förutom balkongen ges även fritt spelrum att forma din egen uteplats på den breda loftgången.

8 Skönheten kommer inifrån På GBJ Bygg är vårt mål att bygga bostäder som står sig både över tid och i takt med att familjen förändras. Därför väljer vi att redan från början sätta en hög grundstandard. Det innebär att du, utan att behöva göra extra tillval, får en genomtänkt, tidlös och elegant bostad. I Kungsängen har vi skapat lägenheter med generösa fönsterytor som släpper in mycket ljus. Den öppna planlösningen är planerad i zoner som bryter de raka blickarna och ger en harmonisk känsla. Rymligt badrum/ tvättstuga med praktiska arbetsytor Samtliga lägenheter har ett modernt, funktionellt kök med intilliggande matplats. Köken har luckor och skåpsinredning av hög kvalitet. Du får glaskeramikhäll, inbyggd micro och ugn, hel kyl och frys och diskmaskin. Stort helkaklat badrum med glasade duschväggar, spegel och kommod. I badrummet finns även elektrisk handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, skåpsinredning med utrymme för förvaring samt bänkskiva i laminat med rund infälld tvättho. De rymliga balkongerna och uteplatserna på altan och loftgång ger ett mervärde och nära kontakt med naturområdet intill. Du får ett eftertraktat boende i Jönköpings nyaste och modernaste stadsdel.

9 Det finns inga genvägar till ett bättre boende Efter snart 70 år i byggbranschen vet vi på GBJ Bygg vad som krävs för att leverera kvalitetsbostäder till nöjda kunder. Vår samlade erfarenhet har hjälpt oss att etablera GBJ Bygg som ett stabilt och välrenommerat byggföretag. Dit har vi tagit oss genom att aldrig pruta på vare sig kvalitet eller ansvar. Bara det bästa är gott nog, både när det gäller material och byggmetod. I dag kan vi konstatera att allt fler av våra kunder vänder sig till oss efter rekommendation från andra nöjda kunder. Det tar vi som ett kvitto på att vi satsar rätt. Därför tänker vi fortsätta att ge det där lilla extra när vi bygger ett bättre boende för alla även i framtiden. Vissa bilder i denna folder är digitalt framställda och kan innehålla tillval och ska därför ses som inspirationsbilder. Grafisk produktion: GoBrave Reklam och Kommunikation AB. 3D-bilder: Cadwalk. Foto: Jonas Ljungdahl m fl. Vill du veta mer om våra bostadsrätter i Kungsängen? Hör av dig till Felicia Nygren , felicia.nygren@lfj.se

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet Kristianstad Elmetorpsvägen Här bygger vi livskvalitet Gamla Näsby Ett boende att älska Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i två

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska Hagabo 2 Älmhult Haganäs Ett boende att älska Hagabo 2» Tomten har ett svårslaget läge med naturen runt knuten « Välkommen till sköna gröna Haganäs I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar

Läs mer

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad GBJ ger dig mer! Vi bygger alltid med kvalitet. Jämför oss gärna! B alltid spånskiva på båda sidor bakom gipsen på innerväggarna samt av insida

Läs mer

Välkommen till Vikingstad bara några minuter från Linköping

Välkommen till Vikingstad bara några minuter från Linköping Välkommen till Vikingstad bara några minuter från inköping www.hem1.se 40 bostadsrätter v Bankeberg, udruns gata. v Bankeberg bättre boende med inköping som granne. HE1 BYER 40 ÄENHETER fördelat på två

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Brf Bondberget Bofakta

Brf Bondberget Bofakta Brf Bondberget Bofakta Välkommen till Brf Bondberget i Jönköping I Jönköpings helt nya stadsdel Kungsängen är vi först ut med 27 välutrustade bostadsrätter i ett modernt hus ritat med känsla. Ett eftertraktat

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

Majavallen. Kalmar Lindsdal. Kom som du är. Lev som du vill.

Majavallen. Kalmar Lindsdal. Kom som du är. Lev som du vill. Majavallen Kalmar Lindsdal Kom som du är. Lev som du vill. Majavallen» Kul i stadens vimmel, men ännu skönare att komma hem igen « Det lätta livet i Lindsdal I Lindsdal får du vara precis den du är. Leva

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln tio minuter längs havet och

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Naturnära Helgevärma. Nytt boende i unik miljö. www.gbjbygg.se

Naturnära Helgevärma. Nytt boende i unik miljö. www.gbjbygg.se Naturnära Helgevärma Nytt boende i unik miljö www.gbjbygg.se Helgevärma, där staden möter landet I Helgevärma, utmed Mjölnarvägen, planerar vi för 16 nya bostadsrätter i 2 olika hus plus 4 kvarnradhus

Läs mer

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city Bostadsrätter i Vikaholm Bo grönt nära city Grönt, skönt och miljösmart Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. Nu får du chansen att skaffa ett boende i ett tvåplanshus med skön miljöprofil.

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

Varvskranen MODERNA BOSTADSRÄTTER I KARLSKRONA

Varvskranen MODERNA BOSTADSRÄTTER I KARLSKRONA Varvskranen MODERNA BOSTADSRÄTTER I KARLSKRONA Nya bostäder med historisk utsikt Den står som ett landmärke över Västerudd, mitt i Karlskrona centrum och den Blekingska skärgården.»varvskranen«eller»den

Läs mer

Kungsängen. Brf Bondberget i Jönköping Bofakta, standard och tillval

Kungsängen. Brf Bondberget i Jönköping Bofakta, standard och tillval Brf Bondberget i Jönköping Bofakta, standard och tillval Välkommen till Brf Bondberget i Jönköping I Jönköpings helt nya stadsdel Kungsängen är vi först ut med 27 välutrustade bostadsrätter i ett modernt

Läs mer

Gamla Näsby. Brf Herrgårdsparken Bofakta

Gamla Näsby. Brf Herrgårdsparken Bofakta Brf Herrgårdsparken Bofakta Välkommen till Brf Herrgårdsparken på Gamla Näsby, Kristianstad Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Välkommen till Brf Haganäs i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i fyra olika

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Bo centralt, med havet som granne FOLKPARKEN, HÖGANÄS 21 RADHUS 2 VÅNINGAR 114 KVM, 5 ROK

Bo centralt, med havet som granne FOLKPARKEN, HÖGANÄS 21 RADHUS 2 VÅNINGAR 114 KVM, 5 ROK Bo centralt, med havet som granne FOLKPARKEN, HÖGANÄS 21 RADHUS 2 VÅNINGAR 114 KVM, 5 ROK Ett par kvarter bort ligger citystranden och hamnens myller Några hundra meter från havet, vid Höganäs centrum,

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Lummigt gårdskvarter vid vackra Värsnäs KV LINGONET, MELLAN KALMAR OCH LINDSDAL 36 LÄGENHETER 3 & 4 RUM OCH KÖK

Lummigt gårdskvarter vid vackra Värsnäs KV LINGONET, MELLAN KALMAR OCH LINDSDAL 36 LÄGENHETER 3 & 4 RUM OCH KÖK Lummigt gårdskvarter vid vackra Värsnäs KV LINGONET, MELLAN KALMAR OCH LINDSDAL 36 LÄGENHETER 3 & 4 RUM OCH KÖK Moderna hyresrätter mellan stad och natur» Bo granne med vackra Värsnäs «I ett lummigt gårdskvarter

Läs mer

Lummigt gårdskvarter vid vackra Värsnäs KV LINGONET, MELLAN KALMAR OCH LINDSDAL 36 LÄGENHETER 3 & 4 RUM OCH KÖK

Lummigt gårdskvarter vid vackra Värsnäs KV LINGONET, MELLAN KALMAR OCH LINDSDAL 36 LÄGENHETER 3 & 4 RUM OCH KÖK Lummigt gårdskvarter vid vackra Värsnäs KV LINGONET, MELLAN KALMAR OCH LINDSDAL 36 LÄGENHETER 3 & 4 RUM OCH KÖK Moderna hyresrätter mellan stad och natur I ett lummigt gårdskvarter mellan Kalmar och Lindsdal

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Bo nära naturen, havet och staden

Bo nära naturen, havet och staden Bo nära naturen, havet och staden BO KA DI TT KE DJ EH US IN NA N 22 JA NU AR I 20 17 OC H DU FÅ R R O S T F R IA V IT VA R O R I KÖ K E T UTAN EX TR A KO ST NA D (VÄ RD E CA 10 00 0 KR ) 18 KEDJEHUS 2

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Kalmar Brf Picknicken Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Sköna gröna Ljusstaden Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Mariehällsvägen 2 lgh 02301 Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering -0901 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och intilliggande park Stor uteplats på 23 kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

ROTH FINN 1. Lgh N101, N201, N301, N401 1 rok 38 kvm

ROTH FINN 1. Lgh N101, N201, N301, N401 1 rok 38 kvm Lgh N101, N201, N301, N401 1 rok 38 kvm / Lägenhet i norra huset med balkong mot söder, uteplats på bottenvåningen Våning BV, 2, 3 och 4 Lgh N102, N202 2 rok 66 kvm Lägenhet i norra huset med balkong eller

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

10 hyresrätter Tingshuset i Alvesta

10 hyresrätter Tingshuset i Alvesta 10 hyresrätter Tingshuset i Alvesta www.gbjbygg.se Rätten att bo lite bättre. VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Fotografierna är avfotograferade från fotografisamlingar förvarade på tingshusets vindsutrymme. Tingshuset

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Centralt läge, toppfräsch lägenhet och hög standard med påkostade

Läs mer

Bo kungligt i stadsoasen

Bo kungligt i stadsoasen Bo kungligt i stadsoasen UNSÄNEN, VARTER C 2 4 RU OCH Ö INLYTTNIN VÅR/SOAR 2018 Ditt naturligaste boende någonsin Nya stadsdelen ungsängen, med naturreservatet Bondberget som närmsta granne, har snabbt

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV INFLYTTNING 2018 2019 KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV I KVARTERET FORSBACKEN BOR DU I VÄLPLANERADE LÄGENHETER I ETT ATTRAKTIVT BOSTADSOMRÅDE PÅ GÅNGAVSTÅND FRÅN GÄLLIVARE CENTRUM.

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Unik VÅNING 5 R+K vån II, 124 m 2 på Ålandsvägen 32 i Mariehamn

Unik VÅNING 5 R+K vån II, 124 m 2 på Ålandsvägen 32 i Mariehamn Unik VÅNING 5 R+K vån II, 124 m 2 på Ålandsvägen 32 i Mariehamn Presentation Stilfull och representativ femrumsvåning i bekvämt läge på Ålandsvägen 32 i centrala Mariehamn. Aktielägenheten är fin, representativ

Läs mer

INFLYTTNING SOMMAREN 2018

INFLYTTNING SOMMAREN 2018 INFLYTTNING SOMMAREN 2018 40 NYA LÄGENHETER I KOSKULLSKULLE VI BYGGER TRIVSAMMA BOSTADHUS I TRÄ I KOSKULLEKULLE. SAMMANLAGT SKAPAS 40 NYPRODUCERADE LÄGENHETER I ETT VÄXANDE SAMHÄLLE MED NÄRHET TILL JOBB,

Läs mer

Oxelgatan 35. Län Jönköping Gatuadress Oxelgatan 35 Kommun Jönköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86,5 m² Tillträde tidigast 2013-06-03

Oxelgatan 35. Län Jönköping Gatuadress Oxelgatan 35 Kommun Jönköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86,5 m² Tillträde tidigast 2013-06-03 Län Jönköping Gatuadress Kommun Jönköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86,5 m² Tillträde tidigast 2013-06-03 " Jag tycker att det är en trevlig bostad med en härlig inglasad balkong med morgonsol, perfekt

Läs mer

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast från Evedals

Läs mer

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23 510, 018-23 507 ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Presentation Trevlig ETAGELÄGENHET om 3 R+K+B med inglasad

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS PROJEKTGRUPP 15

KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS PROJEKTGRUPP 15 KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS KVARTERET PARADISET Platsen Närheten till havet är det mest attraktiva med tomten på Eriksberg. Den har dockan, en framtida småbåtshamn på sin västra sida

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Välkommen till Smeden. Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne

Välkommen till Smeden. Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne Välkommen till Smeden Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne Faxeholmen satsar i Ljusne En stor del av Faxeholmens fastigheter och hyresgäster finns i Ljusne. Nu kan vi äntligen erbjuda ett tillgänglighetsanpassat

Läs mer

Unik VÅNING 5 R+K vån II, 124 m 2 på Ålandsvägen 32 i Mariehamn

Unik VÅNING 5 R+K vån II, 124 m 2 på Ålandsvägen 32 i Mariehamn Unik VÅNING 5 R+K vån II, 124 m 2 på Ålandsvägen 32 i Mariehamn Presentation Stilfull och representativ femrumsvåning i bekvämt läge på Ålandsvägen 32 i centrala Mariehamn. Aktielägenheten är fin, representativ

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

VÅNGAVÄGEN 31 A. 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea 98,5 m².

VÅNGAVÄGEN 31 A. 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea 98,5 m². VÅNGAVÄGEN 31 A Beskrivning Stor och påkostad våning med utsikt i välskött Brf Ta hissen upp till tredje plan och känns dig välkommen in i denna inventiösa och bekväma våning med härlig utsikt. Bostaden

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

SÖndrum Halmstad. Parkvägen 4

SÖndrum Halmstad. Parkvägen 4 SÖndrum Halmstad Parkvägen 4 Stor och gedigen villa i Söndrum! I familjevänliga Söndrum hittar du denna rejäla och trevliga villa. Här kliver du rakt in i en villa med stor potential och härliga gemensamhetsutrymmen.

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Bofakta ATMOSFÄREN 1

Bofakta ATMOSFÄREN 1 Bofakta ATOSFÄRE 1 Välkommen till Atmosfären I den här Bofaktabroschyren hittar du planritningar för alla lägenheter i Atmosfären. Varje Bofaktablad visar lägenhetens storlek, placering i huset samt hur

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Brf BoKlok Stenby, Eskilstuna ditt nya hem!

Brf BoKlok Stenby, Eskilstuna ditt nya hem! Brf BoKlok Stenby, Eskilstuna ditt nya hem! Boendekostnad/månad från: 4.287 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte

Läs mer

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 101 m² Område Gävle Strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Söderläge med vacker utsikt mot Gavleån, ut mot havet och in mot

Läs mer

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år!

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år! Pynten i Bromölla Frihet för dig som fyllt 70 år! Sjönära, grönska och trevliga grannar Har du fyllt 70 år kan du flytta in i en kooperativ hyresrätt med extra allt på Ivöstrand. Här bor du lugnt och skönt,

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Vindragaren BRYGGAREGATAN, VARBERG 8 BOSTADSRÄTTER

Vindragaren BRYGGAREGATAN, VARBERG 8 BOSTADSRÄTTER Vindragaren BRYGGAREGATA, VARBERG 8 BOSTADSRÄTTER Unikt boende mitt i stan Mitt i centrala Varberg, korsningen Bryggaregatan och Almebergsgatan, planerar vi för kvarteret Vindragaren; två röda tegelhus

Läs mer

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR Som arkitekt vill jag alltid åstadkomma en karaktärsfull arkitektur som har sin utgångspunkt i platsen. Stadskvarteret som uppförs vid Trummens strand byggs kring en upplyft gemensam gård och är utformat

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 142 m² Område Lillåudden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Exklusivt boende på Lillåudden i centrala Västerås. Högt och fritt

Läs mer

Ett hem att längta till. Ett hem i Boden. Brogatan 44.

Ett hem att längta till. Ett hem i Boden. Brogatan 44. Ett hem att längta till. Ett hem i Boden. Brogatan. OKTOBER SLÄPPER VI LÄGENHETERNA FÖR INTRESSEANMÄLAN. INFLYTTNING VÅREN 01. 1 ARKITEKTENS ORD Ljuset har i hög grad styrt form och produktval När det

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25 Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2-12 Korstagatan 15-25 2 Härligt boende i Kumlas nya kvarter Känslan av att allt är nytt,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31 Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77,5 m² Område Rinnbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns lugnt och tryggt. Det finns både grönområden med vackra promenadstråk

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år Lugnet Ett tryggt boende för dig över 70 år Intresserad? Bostäderna kommer att erbjudas till dig som står i Östersundshems bostadskö. Din tid i bostadskön kan bli avgörande för om du får den lägenhet du

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden Bostadsområdet Oden Linero lkf.se/oden Linero Lund Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt

Läs mer