Sammanställning av enkät till Kulturskolans elever hösten Gunilla Carlson planeringssekreterare

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sammanställning av enkät till Kulturskolans elever hösten Gunilla Carlson planeringssekreterare"

Transkript

1 Sammanställning av enkät till Kulturskolans elever hösten Gunilla Carlson planeringssekreterare

2 GOTLANDS KOMMUN Barn- och Utbildningsförvaltningen Utvecklingsavdelningen/GCN Enkät till Kulturskolans elever hösten BAKGRUND Enligt den uppföljningsplan som Barn- och utbildningsnämnden beslutat för läsåret /05 skall Kulturskolans elever ges möjlighet att i en enkät ge omdöme om verksamheten. Följande effektmål har formulerats: Andelen av Kulturskolans elever som ger verksamheten ett sammanfattande omdöme som uppgår till minst 3 på den 4-gradiga skalan skall uppgå till minst föregående års resultat. Ingen skall ge omdömet 1. Våren var det 96% av eleverna som gav verksamheten ett sammanfattande omdöme på 4 eller 5 på en 5-gradig skala. ENKÄTERNA Med tanke på den försöksverksamhet som genomförs under hösten och de diskussioner som pågår om Kulturskolans framtid har det varit extra viktigt att årets enkät blir jämförbar med den som gjordes hösten. Av den anledningen har precis samma enkät använts med tillägg av en fråga. I enkäten fick eleverna ta ställning till ett antal påståenden. För varje påstående har de markerat sin åsikt på en skala 1-5 där 5 betyder Ja, alltid och 1 Nej, aldrig. För att kunna jämföra resultaten de båda åren har den 5-gradiga skalan behållits trots att vi egentligen enligt effektmålet skulle ha använt en 4-gradig skala. Enkäten innehöll också ett antal kryssfrågor. De flesta av frågorna har varit gemensamma för alla elever, men några har varit specifika för musikeleverna och några för danseleverna. Eleverna och deras föräldrar har också getts möjlighet att lämna fria synpunkter Hela enkäten redovisas i Bilaga 1. GENOMFÖRANDE Enkäterna har skickats hem till alla elever per post med svarskuvert. Sammanställningen har gjorts på Utvecklingsavdelningen. Som kvalitetsmått har använts andelen elever som besvarat en fråga med 4 eller 5 på den 5-gradiga skalan. SVARSFREKVENS 784 enkäter har skickats ut. 443 svar har kommit in. Det betyder en svarsfrekvens på 56%. Den låga svarsfrekvensen gör att resultatet måste tolkas med stor försiktighet.

3 MÅLUPPFYLLELSE För att bedöma måluppfyllelsen var ett av påståendena i enkäten Jag är nöjd med Kulturskolans verksamhet. Enligt BUNs effektmål skall andelen elever som markerat alternativ 4 eller 5 vara fler än de 96% som gjorde det i års enkät. Svaren redovisas här uppdelat på elever som spelar, sjunger respektive dansar samt totalt. Andel som valt svarsalternativ 4 eller 5 Spelar Sjunger Dansar Totalt Totalt Jag är nöjd med Kulturskolans verksamhet 91% 89% 100% 92% 96% et 92% jämfört med förra årets 96% innebär att effektmålet inte är uppfyllt. Däremot har ingen valt svarsalternativ1. RESULTAT OCH DISKUSSIONER Den stora majoriteten av Kulturskolans elever spelar något instrument, medan ett mycket mindre antal sjunger eller dansar. Då mycket få svar har kommit in från de två senare grupperna kommer de inte att särredovisa utan samtliga svar har räknats samman och jämförs med föregående år. Andel som valt svarsalternativ 4 eller 5 Jag får lära mig mycket 93% 94% Jag har bra kontakt med mina lärare 94% 92% Min/mina lärare lyssnar på mina synpunkter 91% 92% Min/mina lärare diskuterar med mig vad jag gjort bra och vad jag behöver förbättra Undervisningen är anpassad till vad jag klarar av 81% 83% 94% 94% Miljön i min lektionslokal är bra 87% 87% Jag tycker att det är kul på Kulturskolan 93% 94% Som framgår av tabellen ger eleverna verksamheten ett mycket gott betyg. De upplever att de får lära sig mycket, har bra kontakt med lärarna som lyssnar på deras åsikter och att det är kul på Kulturskolan. et är detsamma som år. Den låga svarsfrekvensen gör att skillnader på några få % inte ger underlag för någon annan tolkning.

4 Andel som svarat Ja Jag får uppträda på konsert/föreställning varje år Jag får vara med och planera hur arbetet under terminen skall läggas upp Min/mina lärare lägger ibland in andra aktiviteter är undervisning under lektionen 77% 67% 36% 37% 24% 31% Det är fler i år som svarar att de får uppträda på konsert eller föreställning om de vill. Däremot är det mer sällan som läraren lägger in andra aktiviteter under lektionen, vilket kan bero på att lektionstiden för en del elever har blivit kortare. Jag tycker att lektionstiden är Andel som svarat Ja för kort 38% 38% lagom 61% 62% för lång 1% 1% En klar majoritet av eleverna tycker att lektionstiden är lagom lång och det är också samma resultat som föregående år. I kommentarerna skriver dock flera elever och föräldrar att de skulle önska längre lektionstid. Frågor som riktar sig till de elever som spelar och/eller sjunger Andel som valt svarsalternativ 4 eller 5 Jag får vara med och bestämma vad jag skall spela/sjunga 61% 61% Jag får spela/sjunga olika sorters musik 86% 86% Jag får lära mig spela/sjunga efter noter 85% 84% Jag får lära mig spela/sjunga tillsammans med andra 48% 45% Jag får lyssna när andra spelar/sjunger 40% 32%

5 De tre första frågorna besvarar eleverna på samma sätt som förra året medan det är fler i år som anser att de får spela/sjunga tillsammans med andra och lyssna när andra spelar/sjunger vilket bl a kan bero på att det är fler nu som har undervisning tillsammans med någon kamrat. Jag vill helst ha Andel som svarat Ja enskild undervisning 67% 73% lektion tillsammans med andra 33% 26% I år är det fler elever än förra året som svarar att de vill ha lektion tillsammans med andra, men fortfarande vill 2 av 3 ha enskild undervisning. Flera elever markerar också båda alternativen. Frågor som riktar sig till de elever som dansar Andel som valt svarsalternativ 4 eller 5 Jag får pröva på olika dansstilar 75% 68% Jag får se när andra dansar 33% 36% et bygger på ett fåtal svar, men det tycks som fler av dansarna i år fått pröva på olika dansstilar. En ny fråga som riktar sig till alla elever Har din undervisningssituation ändrats den här terminen jämfört med tidigare? Andel som svarat Ja Ja, till det bättre 41% Ja, till det sämre 17% Nej 42% I frågan fanns ett fjärde alternativ: Är nybörjare den här terminen och de elevsvaren finns inte redovisade här.

6 I kommentarerna har de som svarat Till det bättre skrivit att det beror på att de blivit duktigare, att de fått en annan lärare men också att det är roligt att spela tillsammans med en kamrat. Kommentarerna från dem som svarat Till det sämre handlar ofta om byte av lektionslokal, byte av lärare men också om att de helst vill ha enskild undervisning. I kommentarerna beskriver många elever och föräldrar hur viktig Kulturskolan är, hur tacksamma de är över att den finns och vad den betyder för eleverna och hela musiklivet på Gotland. Många uttrycker också en oro för att verksamheten skall försämras, att köerna växer och att avgifterna blir så höga att många inte har råd med Kulturskolan. Under hösten pågår försöksverksamhet med ett antal samverkansprojekt mellan Kulturskolans lärare och grundskolan, Kultur-i-skolan. Flera föräldrar kommenterar projektet och menar att det säkert kan skapa musikintresse hos fler barn och ungdomar, men har Kulturskolan resurser att möta deras behov? De anser också att projektet inte får inkräkta på Kulturskolans traditionella utbud. En enkät ger ingen sanning utan avspeglar bara hur de som svarat uppfattar förhållandena när svaren lämnas. Enkätsvaren och alla synpunkterna kommer nu att följas upp i diskussioner mellan lärare och elever på Kulturskolan, vilket är extra viktigt eftersom svarsfrekvensen är så låg. Bilaga: Enkäten

7 Bilaga Enkät till dig som är elev på Kulturskolan hösten 1. Vilken/vilka aktiviteter deltar du i på Kulturskolan? Markera med kryss spelar sjunger dansar 2. Var får du din undervisning? Markera med kryss. I Visby Utanför Visby 3. Hur tycker DU det är på Kulturskolan? Efter varje påstående sätter du ett kryss i den ruta som stämmer bäst med hur du tycker att det är på Kulturskolan. Nej inte alls Nej nästan aldrig Ibland Ja för det mesta Ja alltid Jag får lära mig mycket Jag har bra kontakt med min/mina lärare Min/mina lärare lyssnar på mina synpunkter Min/mina lärare diskuterar med mig vad jag gjort bra och vad jag behöver förbättra Undervisningen är anpassad till vad jag klarar av Miljön i min lektionslokal är bra Jag tycker att det är kul på Kulturskolan Jag är nöjd med Kulturskolans verksamhet Jag får uppträda på konsert/föreställning varje år Ja Nej Jag får vara med och planera hur arbetet under terminen skall läggas upp Min/mina lärare lägger ibland in andra aktiviteter än undervisning på lektionstiden V.g.vänd!

8 4A. Frågor till dig som spelar och/eller sjunger. Efter varje påstående sätter du ett kryss i den ruta som stämmer bäst med hur du tycker att det är. Nej, inte alls Nej, nästan aldrig Ibland Ja, för det mesta Jag får vara med och bestämma vad jag skall spela/sjunga Jag får spela/sjunga olika sorters musik Jag får lära mig spela/sjunga efter noter Jag får lära mig spela/sjunga tillsammans med andra Jag får lyssna när andra spelar/sjunger Ja, alltid Jag vill helst ha (Markera med kryss) Enskild undervisning med min lärare Lektion tillsammans med andra Jag tycker att lektionstiden är (Markera med kryss) För kort Lagom För lång 4B. Frågor till dig som dansar. Efter varje påstående sätter du ett kryss i den ruta som stämmer bäst med hur du tycker att det är. Nej, inte alls Nej, nästan aldrig Ibland Ja, för det mesta Jag får pröva olika dansstilar Jag får se när andra dansar Ja, alltid Jag tycker att lektionstiden är (Markera med kryss) För kort Lagom För lång 5. Har din undervisningssituation förändrats den här terminen jämfört med tidigare? Ja, till det bättre Ja, till det sämre Nej Är nybörjare den här terminen Kommentar:

Måttbandet nr 143 januari 2007

Måttbandet nr 143 januari 2007 Måttbandet nr 143 januari 2007 Eleverna ger högt betyg åt Kulturskolans verksamhet! Sammanställning av enkät till Kulturskolans elever hösten 2006. Gunilla Carlson planeringssekreterare GOTLANDS KOMMUN

Läs mer

(OHYHUQDSn.XOWXUVNRODQJHUYHUNVDPKHWHQHWWP\FNHWJRWWEHW\J

(OHYHUQDSn.XOWXUVNRODQJHUYHUNVDPKHWHQHWWP\FNHWJRWWEHW\J 0nWWEDQGHWQU IHEUXDUL (OHYHUQDSn.XOWXUVNRODQJHUYHUNVDPKHWHQHWWP\FNHWJRWWEHW\J Sammanställning av en enkät till Kulturskolans elever hösten 2003 Gunilla Carlson Planeringssekreterare 1 GOTLANDSKOMMUN Barn-

Läs mer

Måttbandet nr 128 mars 2006

Måttbandet nr 128 mars 2006 Måttbandet nr 128 mars 2006 Enkät till elever i skolår 8 våren 2006 Sammanställning av svaren på årets enkät till eleverna i skolår 8. Gunilla Carlson planeringssekreterare - 1 - GOTLANDS KOMMUN Barn-

Läs mer

Måttbandet nr 147 mars 2007

Måttbandet nr 147 mars 2007 Måttbandet nr 147 mars 2007 Eleverna i skolår 8 våren 2007 ger verksamheten ett gott betyg! Sammanställning av elevernas svar. Gunilla Carlson Planeringssekreterare GOTLANDS KOMMUN Barn- och Utbildningsförvaltningen

Läs mer

Enkät till elever skolår 8 våren 2005

Enkät till elever skolår 8 våren 2005 Enkät till elever skolår 8 våren 2005 Sammanställning av svaren på årets enkät till alla elever i skolår 8. Gunilla Carlson Planeringssekreterare GOTLANDS KOMMUN Barn- och Utbildningsförvaltningen Utvecklingsavdelningen/GCN

Läs mer

Måttbandet nr 172 november 2008

Måttbandet nr 172 november 2008 Måttbandet nr 172 november 2008 Eleverna i årskurs 5 ger också i år verksamheten ett mycket gott betyg! Sammanställning av elevernas enkätsvar Gunilla Carlson planeringssekreterare GOTLANDS KOMMUN Barn-

Läs mer

Måttbandet nr 163 mars 2008

Måttbandet nr 163 mars 2008 Måttbandet nr 163 mars 2008 Enkät till elever i skolår 8 våren 2008 Sammanställning av elevernas svar på frågor om Lärande, Trygghet och hälsa och Inflytande och ansvar. Bemötande från skolsköterska och

Läs mer

Eleverna i skolår 5 ger skolverksamheten ett mycket gott betyg!

Eleverna i skolår 5 ger skolverksamheten ett mycket gott betyg! Eleverna i skolår 5 ger skolverksamheten ett mycket gott betyg! Sammanställning av enkät till alla elever i skolår 5 hösten 2004. Gunilla Carlson planeringssekreterare GOTLANDS KOMMUN Barn- och Utbildningsförvaltningen

Läs mer

Måttbandet nr 176 mars 2009

Måttbandet nr 176 mars 2009 Måttbandet nr 176 mars 2009 Enkät till elever i skolår 8 våren 2009 Sammanställning av elevernas svar på frågor om Lärande, Trygghet och hälsa och Inflytande och ansvar. Bemötande från skolsköterska och

Läs mer

Måttbandet nr 187 november 2009

Måttbandet nr 187 november 2009 Måttbandet nr 187 november 2009 Eleverna i årskurs 5 ger också i år verksamheten ett mycket gott betyg! Sammanställning av elevernas enkätsvar Gunilla Carlson planeringssekreterare - 1 - GOTLANDS KOMMUN

Läs mer

Måttbandet nr 235 februari 2014

Måttbandet nr 235 februari 2014 1 (7) Måttbandet nr 235 februari 2014 Enkät till elever i grundsärskola och gymnasiesärskola hösten 2013 Sammanställning av elevernas svar Verksamhetsuppföljningen: Elionor Briling 2 (7) Hur tycker DU

Läs mer

Måttbandet nr 5 våren 2016

Måttbandet nr 5 våren 2016 Kvalitets- och utvecklingsavdelningen 1 (7) Statistik uppföljning - utvärdering Måttbandet nr 5 våren 2016 Sammanställning av elevenkät i grundsärskola åk 5-9 och gymnasiesärskola ht 2015 Elionor Briling

Läs mer

Måttbandet nr 228 januari 2013

Måttbandet nr 228 januari 2013 Måttbandet nr 228 januari 2013 Enkät till elever i särskolan hösten 2012 Sammanställning av elevernas svar Verksamhetsuppföljningen: Elionor Briling Per-Olof Sahlberg 2 (5) Hur tycker DU det är i skolan?

Läs mer

Föräldrar och elever är mycket nöjda med kulturskolan

Föräldrar och elever är mycket nöjda med kulturskolan Föräldrar och elever är mycket nöjda med kulturskolan Som ett led i utredningen av kulturskolans verksamhet idag har enkäter skickats till elever och föräldrar till elever. En elevenkät har skickats ut

Läs mer

Måttbandet nr 146 mars 2007

Måttbandet nr 146 mars 2007 Måttbandet nr 146 mars 2007 Enkät till elever i särskolan våren 2007 Sammanställning av elevernas svar. Gunilla Carlson Planeringssekreterare GOTLANDS KOMMUN Barn- och Utbildningsförvaltningen Utvecklingsavdelningen/GCN

Läs mer

Måttbandet nr 242 våren 2015

Måttbandet nr 242 våren 2015 1 (15) Måttbandet nr 242 våren 2015 Enkät till elever skolår 5 Sammanställning av svaren. Elionor Briling Verksamhetsuppföljningen 2 (15) Hur tycker DU det är i skolan? Enkät till elever skolår 5 hösten

Läs mer

Måttbandet nr 2 våren 2016

Måttbandet nr 2 våren 2016 Kvalitets- och utvecklingsavdelningen 1 (13) Statistik uppföljning - utvärdering Måttbandet nr 2 våren 2016 Sammanställning av elevenkät i årskurs 3 Elionor Briling Verksamhetsuppföljningen Besöksadress

Läs mer

Anmälningsärende Dnr 3.4/4732/2013 Sida 2 (2)

Anmälningsärende Dnr 3.4/4732/2013 Sida 2 (2) Anmälningsärende Dnr 3.4/4732/2013 Sida 2 (2) Svarsalternativen stämmer ganska bra och stämmer mycket bra anses motsvara att påståendet stämmer. Den sammanlagda procentandel som svarat att påståendet stämmer

Läs mer

Måttbandet nr 233 februari 2014

Måttbandet nr 233 februari 2014 1 (17) Måttbandet nr 233 februari 2014 Enkät till elever skolår 5 Sammanställning av svaren. Elionor Briling Verksamhetsuppföljningen 2 (17) Hur tycker DU det är i skolan? Enkät till elever skolår 5 hösten

Läs mer

Måttbandet nr 1 våren 2016

Måttbandet nr 1 våren 2016 Kvalitets- och utvecklingsavdelningen 1 (25) Statistik uppföljning - utvärdering Måttbandet nr 1 våren 2016 Föräldraenkäter Under hösten 2015 genomfördes fyra stycken föräldraenkäter i Barn- och utbildningsförvaltningen.

Läs mer

Redovisning av enkäter genomförda vid Kulturskolan Trollhättan vintern 2010. januari 2011

Redovisning av enkäter genomförda vid Kulturskolan Trollhättan vintern 2010. januari 2011 Redovisning av enkäter genomförda vid Kulturskolan Trollhättan vintern januari 2011 Syftet med enkäten har varit att ta reda vad elever och deras föräldrar vid Kulturskolan tycker om verksamheten. Vi har

Läs mer

Norrbackaskolan. Elever År 3 - Våren 2012

Norrbackaskolan. Elever År 3 - Våren 2012 Elever År - Våren 7 svar, 0% Kunskaper och bedömning. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena. 7 0 7 Medelvärde,,,,7. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår. 7 7 7,7,7,7,.

Läs mer

Albatross Montessoriskola

Albatross Montessoriskola Elever År - Våren svar, 00% Kunskaper och bedömning 46 43 4 Medelvärde. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena. 3 0 3, 64 3 64 3 3 3. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår.

Läs mer

Örebro kommun. Örebro skolenkät Föräldrar grundskola - Hovstaskolan F-3 48 svar (Svarsfrekvens: 77 procent)

Örebro kommun. Örebro skolenkät Föräldrar grundskola - Hovstaskolan F-3 48 svar (Svarsfrekvens: 77 procent) Örebro kommun Örebro skolenkät 2016 Föräldrar grundskola - Hovstaskolan F-3 48 svar (Svarsfrekvens: 77 procent) Genomförd av CMA Research AB Maj 2016 Örebro kommun, Örebro skolenkät 2016, sida 1 Innehåll

Läs mer

Örebro kommun. Örebro skolenkät 2015. Hovstaskolan 66 respondenter (Svarsfrekvens: 58 procent) Genomförd av CMA Research AB Maj 2015

Örebro kommun. Örebro skolenkät 2015. Hovstaskolan 66 respondenter (Svarsfrekvens: 58 procent) Genomförd av CMA Research AB Maj 2015 Örebro kommun Örebro skolenkät 2015 Hovstaskolan 66 respondenter (Svarsfrekvens: 58 procent) Genomförd av CMA Research AB Maj 2015 Örebro kommun, Örebro skolenkät 2015, sida 1 Innehåll Fakta om undersökningen

Läs mer

Enkät till föräldrar och elever i årskurs 3, 5, 8 och Olsboskolan, vt 2015

Enkät till föräldrar och elever i årskurs 3, 5, 8 och Olsboskolan, vt 2015 Utbildnings- och fritidsförvaltningen Håkan Jansson Enkät till föräldrar och elever i årskurs 3, 5, 8 och Olsboskolan, vt 215 Utbildnings- och fritidsförvaltningen genomförde under februari 215 enkätundersökningar

Läs mer

Norrbackaskolan. Elever År 5 - Våren 2011. Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter

Norrbackaskolan. Elever År 5 - Våren 2011. Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter Elever År 5 - Våren Kunskaper och bedömning 9 9 svar, % Medelvärde 7 0,. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena. 5 9 0, 00 9 5, 55,. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår.,

Läs mer

Ekillaskolan. Elever År 8 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter

Ekillaskolan. Elever År 8 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter Elever År - Våren 9 svar, % Kunskaper och bedömning 9 Medelvärde,. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena., 0, 0,9. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår.,0 9, 9 0,.

Läs mer

Utveckling och lärande

Utveckling och lärande Elevenkät 2018 Elevernas ansvar och inflytande, Lgr 11 (kap 2.3) De demokratiska principerna att kunna påverka, ta ansvar och vara delaktig ska omfatta alla elever. Elever ska ges inflytande över utbildningen.

Läs mer

Enkätundersökning inom pedagogisk omsorg, förskola och skola. I samarbete med Järfälla kommun, Sigtuna kommun och Upplands-Bro kommun

Enkätundersökning inom pedagogisk omsorg, förskola och skola. I samarbete med Järfälla kommun, Sigtuna kommun och Upplands-Bro kommun Rapport 2016 Enkätundersökning inom pedagogisk omsorg, förskola och skola. I samarbete med Järfälla kommun, Sigtuna kommun och Upplands-Bro kommun Stockholm 2016-05-04 Beställare: Järfälla kommun, Sigtuna

Läs mer

Sätunaskolan. Föräldrar År 5 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter

Sätunaskolan. Föräldrar År 5 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter Föräldrar År - Våren svar, 3% Utveckling och lärande 3 4 2 Medelvärde 3, 2. Mitt barn får uppgifter och utmaningar som leder till utveckling och lärande. 0 3 9 20 2 3 3, 43 2 7 3. Mitt barn får det stöd

Läs mer

Eddaskolan. Elever År 3 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter

Eddaskolan. Elever År 3 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter Elever År - Våren 2 svar, 9% Kunskaper och bedömning 2 Medelvärde 9 2, 2. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena., 1 2 7, 7 27 1 2. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår.

Läs mer

Bo skola. Föräldrar År 3 - Våren Genomsnitt Lidingö stads kommunala verksamheter

Bo skola. Föräldrar År 3 - Våren Genomsnitt Lidingö stads kommunala verksamheter Föräldrar År - Våren svar, % Utveckling och lärande 5 Medelvärde. Mitt barn får uppgifter och utmaningar som leder till utveckling och lärande. 0 70,5 67,7 5 7. Mitt barn får det stöd och den hjälp som

Läs mer

PM 2010-04-22 Rev 2010-05-11. DANDERYDS KOMMUN Barn och - utbildningsnämnden Lena Wallin och Monica Olsson BUN 2010/0067

PM 2010-04-22 Rev 2010-05-11. DANDERYDS KOMMUN Barn och - utbildningsnämnden Lena Wallin och Monica Olsson BUN 2010/0067 -04-22 Rev -05-11 1(15) BUN /0067 Resultat av föräldra- och elevenkät genomförd i februari Bakgrund och syfte Enkätundersökningen är ett led i det kvalitetsarbete som pågår i kommunen genom olika former

Läs mer

Källskolan. Elever År 8 - Våren Genomsnitt Upplands-Bro kommun. 2. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena.

Källskolan. Elever År 8 - Våren Genomsnitt Upplands-Bro kommun. 2. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena. Kunskaper och bedömning Medelvärde 9,. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena. 8, föregående år 1 10, 8 1,1. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår. 9,0 föregående år

Läs mer

Fastebolskolan. 3. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår. 4. Lärarna i min skola hjälper mig i skolarbetet om jag behöver det.

Fastebolskolan. 3. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår. 4. Lärarna i min skola hjälper mig i skolarbetet om jag behöver det. Elever År - Våren svar, 00% Kunskaper och bedömning. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena. Medelvärde,,,. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår.,,,. Lärarna i min

Läs mer

Nacka kommun. Fisksätra Folkets Hus - Kulturskola. Kundundersökning. Genomförd av CMA Research AB svar, 34%

Nacka kommun. Fisksätra Folkets Hus - Kulturskola. Kundundersökning. Genomförd av CMA Research AB svar, 34% - Kulturskola 1 svar, % Kundundersökning Genomförd av CMA Research AB Vem fyller i denna enkät? 15 88 21 1 215 25 5 5 1 Eleven Elev med hjälp av vuxen Vuxen Vet inte/ej svar 2 Hur gammal är du? 9 11 1

Läs mer

Kuben, Montessori. Föräldrar Förskola - Våren 2012

Kuben, Montessori. Föräldrar Förskola - Våren 2012 Föräldrar Förskola - Våren svar, % Utveckling och lärande 3. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 0 3 3, 9 9 7 3,. Mitt barns tankar och idéer tas till

Läs mer

Bodals förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2011

Bodals förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2011 Föräldrar Förskola - Våren svar, 3% Utveckling och lärande 3. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 9 6 8 0 Medelvärde 3 3, 3 3, 39 6. Mitt barns tankar

Läs mer

Ur o Skur Skogsbacken

Ur o Skur Skogsbacken Föräldrar Förskola - Våren Utveckling och lärande. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och 70 behov. 4 svar, 7% 7 Medelvärde,,7, 7, 4 7 4, 4. Mitt barns tankar

Läs mer

Utredningar & rapporter

Utredningar & rapporter Utredningar & rapporter 2016-06-21 Skolenkät 2016 Rapport för förskolan Barn och föräldrar [Skriv text], Utredning och Statistik 721 87 Västerås 021-39 00 00, www.vasteras.se Karolina Öjemalm, 021-39 14

Läs mer

Bakgrund och syfte. Metod. Urval/målgrupp. Svarsfrekvens

Bakgrund och syfte. Metod. Urval/målgrupp. Svarsfrekvens Brukarundersökning inom personlig assistans 2015 Bakgrund och syfte Brukarundersökningen är genomförd under perioden juni till oktober 2015. Undersökningsperioden var från början juni juli men fick förlängas

Läs mer

Källskolan. Föräldrar År 8 - Våren Genomsnitt Upplands-Bro kommun

Källskolan. Föräldrar År 8 - Våren Genomsnitt Upplands-Bro kommun Utveckling och lärande 44 44 Medelvärde 9,4 2. Mitt barn får uppgifter och utmaningar som leder till utveckling och lärande.,8 4 4,. Mitt barn får det stöd och den hjälp som behövs. 7, 5 8,4 4. Skolan

Läs mer

Förskolan Urfjäll. Föräldrar Förskola - Våren 2011

Förskolan Urfjäll. Föräldrar Förskola - Våren 2011 Föräldrar Förskola - Våren svar, 60% Utveckling och lärande 3. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 3 Medelvärde 3,4 38 38 3,3 4. Mitt barns tankar och

Läs mer

Örebro kommun. Barn-Elever Grundskolan - (Fri) Grenadjärskolan - Gr respondenter Brukarundersökning. Genomförd av CMA Research AB.

Örebro kommun. Barn-Elever Grundskolan - (Fri) Grenadjärskolan - Gr respondenter Brukarundersökning. Genomförd av CMA Research AB. Örebro kommun Barn-Elever Grundskolan - (Fri) Grenadjärskolan - Gr 3-5 34 respondenter Brukarundersökning Genomförd av CMA Research AB Juni 2013 Fakta om undersökningen Bakgrund Örebro kommun har genomfört

Läs mer

Sammanfattning... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kommunens mål hur har det gått?... 1

Sammanfattning... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kommunens mål hur har det gått?... 1 Rapport resultat elev- och föräldraenkät 2015 Grundskola, Förskoleklass och Fritidshem Innehållsförteckning Sammanfattning... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kommunens mål hur har det gått?... 1 Bakgrund...

Läs mer

Källskolan. Föräldrar År 8 - Våren Genomsnitt Upplands-Bro kommun

Källskolan. Föräldrar År 8 - Våren Genomsnitt Upplands-Bro kommun Utveckling och lärande 47 4 Medelvärde 8 3. Mitt barn får uppgifter och utmaningar som leder till utveckling och lärande. 83 7 föregående år 00 38 38 6 5 3, 3. Mitt barn får det stöd och den hjälp som

Läs mer

Uppföljning 2010. Utvärdering av Skolplan 2007

Uppföljning 2010. Utvärdering av Skolplan 2007 Uppföljning 2010 God och trygg arbetsmiljö för barn och elever Utvärdering av Skolplan 2007 Barn- och utbildningsnämnden Barn- och utbildningsförvaltningen Birgitta Bresell 2011-06-08 Innehåll 1 Sammanfattning

Läs mer

Kursuppföljning inom teckenspråksutbildning för vissa föräldrar år 2015

Kursuppföljning inom teckenspråksutbildning för vissa föräldrar år 2015 Kursuppföljning inom teckenspråksutbildning för vissa föräldrar år 2015 Ylva Branting Innehåll Inledning... 2 Resultat... 2 Barntillsyn och boende... 4 Barntillsyn... 4 Boende... 5 Måluppfyllelse... 7

Läs mer

Örebro kommun. Örebro skolenkät Hovstaskolan 58 respondenter (Svarsfrekvens: 100 procent) Genomförd av CMA Research AB Maj 2015

Örebro kommun. Örebro skolenkät Hovstaskolan 58 respondenter (Svarsfrekvens: 100 procent) Genomförd av CMA Research AB Maj 2015 Örebro kommun Örebro skolenkät 2015 Hovstaskolan 58 respondenter (Svarsfrekvens: 100 procent) Genomförd av CMA Research AB Maj 2015 Örebro kommun, Örebro skolenkät 2015, sida 1 Innehåll Fakta om undersökningen

Läs mer

VÅGA VISA kundundersökning 2014

VÅGA VISA kundundersökning 2014 2014-11-25 Handläggare Lena Gullmert, Karin Fernström Kundvals- och finansieringsavdelningen 14KOFN/0078 VÅGA VISA kundundersökning 2014 Förslag till beslut Godkänner rapporten av VÅGA VISA kundundersökning

Läs mer

SMEDJEBACKENS KOMMUN Familje- och utbildningsförvaltningen Individ- och familjeomsorgen

SMEDJEBACKENS KOMMUN Familje- och utbildningsförvaltningen Individ- och familjeomsorgen SMEDJEBACKENS KOMMUN 2013-11-22 Familje- och utbildningsförvaltningen Individ- och familjeomsorgen Familje- och utbildningsnämnden Brukarundersökning individ- och familjeomsorgen perioden maj t.o.m. oktober

Läs mer

Engelska skolan, Järfälla

Engelska skolan, Järfälla Föräldrar År 8 - Våren 9 svar, 6% Utveckling och lärande. Mitt barn får uppgifter och utmaningar som leder till utveckling och lärande. 0 8 0 6 8 Medelvärde, 0,. Mitt barn får det stöd och den hjälp som

Läs mer

Resultat av brukarundersökning Funktionshinder 2016

Resultat av brukarundersökning Funktionshinder 2016 Resultat av brukarundersökning Funktionshinder 2016 Rapport Mölndals stad 1 Innehåll 1. Om undersökningen.. 3 2. Syfte.. 3 3. Enkäten. 3 4. Svarsfrekvens.. 4 5. Vård- och omsorgsnämndens mål... 5 6. Resultat.

Läs mer

Örebro kommun. Örebro skolenkät Elever fritidshem - Hovstaskolan F-3 - Lunds Gård 59 svar (Svarsfrekvens: 100 procent)

Örebro kommun. Örebro skolenkät Elever fritidshem - Hovstaskolan F-3 - Lunds Gård 59 svar (Svarsfrekvens: 100 procent) Örebro kommun Örebro skolenkät 2016 Elever fritidshem - Hovstaskolan F-3 - Lunds Gård 59 svar (Svarsfrekvens: 100 procent) Genomförd av CMA Research AB Maj 2016 Örebro kommun, Örebro skolenkät 2016, sida

Läs mer

Kursuppföljning inom teckenspråksutbildning för vissa föräldrar år 2017

Kursuppföljning inom teckenspråksutbildning för vissa föräldrar år 2017 Kursuppföljning inom teckenspråksutbildning för vissa föräldrar år 2017 Lina Collin Ahlgren Innehåll Inledning...3 Datainsamling...4 Resultat...6 Barntillsyn och boende...6 Barntillsyn... 6 Boende... 8

Läs mer

Den europeiska socialundersökningen

Den europeiska socialundersökningen Supplementary questionnaire A Ubnr ESS 2006 SC A Den europeiska socialundersökningen Du har blivit intervjuad av en av SCB:s intervjuare. Vi är mycket tacksamma om du även vill besvara frågorna i detta

Läs mer

Abborrens förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2011

Abborrens förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2011 Föräldrar Förskola - Våren 9 svar, 4% Utveckling och lärande. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 49 48 48 40 4 Medelvärde,4,, 8 9 6, 4. Mitt barns

Läs mer

+ + KUPOL en studie om skolmiljöns betydelse för ungdomars hälsa. Kupolstudien.se ENKÄT TILL ELEVER I ÅRSKURS 9. kupolstudien.se

+ + KUPOL en studie om skolmiljöns betydelse för ungdomars hälsa. Kupolstudien.se ENKÄT TILL ELEVER I ÅRSKURS 9. kupolstudien.se KUPOL en studie om skolmiljöns betydelse för ungdomars hälsa ENKÄT TILL ELEVER I ÅRSKURS 9 kupolstudien.se Följande påståenden handlar om undervisningen och miljön i skolan. Kryssa för det alternativ du

Läs mer

Enkätundersökning inom förskola och skola. I samarbete med Järfälla kommun, Lidingö Stad, Sigtuna kommun och Upplands-Bro kommun

Enkätundersökning inom förskola och skola. I samarbete med Järfälla kommun, Lidingö Stad, Sigtuna kommun och Upplands-Bro kommun Rapport 2015 Enkätundersökning inom förskola och skola. I samarbete med Järfälla kommun, Lidingö Stad, Sigtuna kommun och Upplands-Bro kommun Stockholm 2015-04-30 Beställare: Järfälla kommun, Lidingö Stad,

Läs mer

Familjedaghem i Viksjö

Familjedaghem i Viksjö Föräldrar Familjedaghem - Våren 1 svar, % Utveckling och lärande 3. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 83 9 Medelvärde 13 3,. Mitt barns tankar och

Läs mer

Utredningar & rapporter

Utredningar & rapporter Utredningar & rapporter 2016-06-21 Skolenkät 2016 Rapport för fritidshem Barn och föräldrar [Skriv text], Konsultcenter 721 87 Västerås 021-39 00 00, www.vasteras.se Linnéa Norrvik, 021-39 86 48 Utredningar

Läs mer

Rosa Tornet, Montessori

Rosa Tornet, Montessori Rosa Tornet, Montessori Föräldrar Förskola - Våren 0 svar, 8% Utveckling och lärande. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 8 8 9 Medelvärde 5 5,,8,8

Läs mer

Enkät till föräldrar/vårdnadshavare med barn i årskurs 3, 5, 8 och Olsboskolan, 2016

Enkät till föräldrar/vårdnadshavare med barn i årskurs 3, 5, 8 och Olsboskolan, 2016 Enkät till föräldrar/vårdnadshavare med barn i årskurs 3,, och Olsboskolan, 16 Utbildnings- och fritidsförvaltningen genomförde under december 1 och januari 16 enkätundersökningar gällande kvalitén i grundskolan.

Läs mer

Vara kommun Grundskoleundersökning

Vara kommun Grundskoleundersökning Stockholm, maj 0 Vara kommun Grundskoleundersökning Uppdrag: Grundskoleundersökning Vara kommun Beställare: Vara kommun Kontaktperson Vara kommun: Maria Viidas Projektledare Markör: Maria Eklund Undersökningsperiod:

Läs mer

Strandskolan Elever år 5 - Våren svar, 98%

Strandskolan Elever år 5 - Våren svar, 98% Elever år - Våren svar, 8% Utveckling och lärande. Jag tycker att det är roligt att gå i skolan. 0 8 8,,,,. Mina lärare gör lektionerna intressanta., 0. Mina lärare förklarar så att jag förstår. 0 8,.

Läs mer

Kvarnens förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2012

Kvarnens förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2012 Föräldrar Förskola - Våren svar, % Utveckling och lärande 3. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 0 40 8 40 3 30 0 Medelvärde 3, 00 39 3, 3 9 4 3, 4.

Läs mer

Örebro kommun. Barn-Elever Fritidshem - Sörgården Latorp - Sörgården. 10 respondenter Brukarundersökning. Genomförd av CMA Research AB.

Örebro kommun. Barn-Elever Fritidshem - Sörgården Latorp - Sörgården. 10 respondenter Brukarundersökning. Genomförd av CMA Research AB. Örebro kommun Barn-Elever Fritidshem - Sörgården Latorp - Sörgården 10 respondenter Brukarundersökning Genomförd av CMA Research AB Juni 2013 Fakta om undersökningen Bakgrund Örebro kommun har genomfört

Läs mer

Måttbandet nr

Måttbandet nr Barn- och utbildningsförvaltningen Måttbandet nr 237 2014 Enkät till föräldrar med barn i förskoleverksamhet och skolbarnsomsorg Sammanställning av svar Verksamhetsuppföljning: Per Löttiger Karin Sandberg-Täpp

Läs mer

Äpplets Montessoriförskola

Äpplets Montessoriförskola Föräldrar Förskola - Våren svar, 00% Utveckling och lärande 3. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 8 9 3 8 Medelvärde 3 3, 74 48 33 3 3, 4. Mitt barns

Läs mer

Min ålder. Så länge har jag varit med i Musikskolan. Jag deltar i. Musikskolans elevenkät (9) 481 svar, digital enkät, 51%svarsfrekvens

Min ålder. Så länge har jag varit med i Musikskolan. Jag deltar i. Musikskolans elevenkät (9) 481 svar, digital enkät, 51%svarsfrekvens Musikskolans elevenkät 2018 1(9) 481 svar, digital enkät, 51%svarsfrekvens 250 Min ålder 200 150 100 50 0 Gymnasiet Klass 7-9 Klass 4-6 Klass 1-3 Så länge har jag varit med i Musikskolan 200 150 100 50

Läs mer

Örebro kommun. Barn-Elever Fritidshem - Hovstaskolan F respondenter Brukarundersökning. Genomförd av CMA Research AB.

Örebro kommun. Barn-Elever Fritidshem - Hovstaskolan F respondenter Brukarundersökning. Genomförd av CMA Research AB. Örebro kommun Barn-Elever Fritidshem - Hovstaskolan F-6 48 respondenter Brukarundersökning Genomförd av CMA Research AB Juni 2013 Fakta om undersökningen Bakgrund Örebro kommun har genomfört en kundundersökning

Läs mer

Trivselundersökning fritidshem 2019

Trivselundersökning fritidshem 2019 Utbildningsförvaltningen Christian Tegnvallius 0476-642 479 christian.tegnvallius@almhult.se Resultatrapport Trivselundersökning 2019 1 SAMMANFATTNING... 2 INFORMATION OM UNDERSÖKNINGEN... 3 ANTAL SVAR...

Läs mer

Skolplaneenkät 2015 Vårdnadshavare förskola

Skolplaneenkät 2015 Vårdnadshavare förskola Skolplaneenkät 2015 Vårdnadshavare förskola Om undersökningen- Denna rapport visar en jämförelse mellan 2015 och 2014 Bakgrund Haninge kommun genomför årligen en undersökning där föräldrar och elever svarar

Läs mer

Individuella Gymnasiet Elever Gymnasium år 2 - Våren svar, 96%

Individuella Gymnasiet Elever Gymnasium år 2 - Våren svar, 96% Elever Gymnasium år 2 - Våren 2 svar, Normer och värden 2. Jag känner mig trygg i skolan. 7 9% 6 3. Det är arbetsro på lektionerna. 6 2 2 37. Det råder en positiv stämning och god sammanhållning på min

Läs mer

Måttbandet nr 182 augusti 2009

Måttbandet nr 182 augusti 2009 Måttbandet nr 182 augusti 2009 Enkät till föräldrar med barn i förskoleverksamhet och skolbarnsomsorg Sammanställning av svar Gunilla Carlson Planeringssekreterare Hur tycker du förskolan, familjedaghemmet

Läs mer

Uppföljning och utvärdering av Kulturskolan genom Våga Visa, 2016

Uppföljning och utvärdering av Kulturskolan genom Våga Visa, 2016 Annika Magnusson Utvecklingsledare Nämndkontor Kultur och fritid Uppföljning och utvärdering av Kulturskolan genom Våga Visa, 2016 Innehåll Bakgrund...2 Inledning...2 Sammanfattning...3 Resultat oberoende

Läs mer

Måttbandet nr 244 våren 2015

Måttbandet nr 244 våren 2015 Måttbandet nr 244 våren 2015 Enkät till föräldrar med barn i förskoleverksamhet och skolbarnsomsorg Verksamhetsuppföljning: Per Löttiger Hur tycker du förskolan, familjedaghemmet eller fritidshemmet fungerar

Läs mer

Göteborgs stad. Brukarenkät Myndighetsutövning FO-FH

Göteborgs stad. Brukarenkät Myndighetsutövning FO-FH Göteborgs stad Brukarenkät Myndighetsutövning FO-FH December 2015 Information om undersökningen Göteborgs Stad har under mer än tio års tid genomfört en undersökning riktad till klienter inom Individ-

Läs mer

1 Vilket år är du född? 2 Går du i grundskolan eller gymnasieskolan? Grundskolan. 3 Hur trivs du. 4 Vad tycker du om följande i din skola?

1 Vilket år är du född? 2 Går du i grundskolan eller gymnasieskolan? Grundskolan. 3 Hur trivs du. 4 Vad tycker du om följande i din skola? 1 Vilket år är du född? 2 Går du i grundskolan eller gymnasieskolan? Grundskolan Gymnasieskolan Går inte i grund- eller gymnasieskola. Du behöver inte svara på fler frågor. Viktigt, skicka ändå in blanketten!

Läs mer

Haninge skolenkät 2016 Elever grundskola

Haninge skolenkät 2016 Elever grundskola Haninge skolenkät 2016 Elever grundskola Om undersökningen Bakgrund Haninge kommun genomför årligen en undersökning där föräldrar och elever svarar på frågor om vad de tycker om förskolan och grundskolan

Läs mer

Resultat från brukarundersökning inom funktionshinder, Mölndals stad, 2014

Resultat från brukarundersökning inom funktionshinder, Mölndals stad, 2014 Resultat från brukarundersökning inom funktionshinder, Mölndals stad, 2014 Kvalitet- och beställarenheten Helena Bertilsson, verksamhetsutvecklare 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Om undersökningen...

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning KIT 2011 Lärarnätverket Kontaktnät i Teknik, Norrbotten

Sammanställning av enkätundersökning KIT 2011 Lärarnätverket Kontaktnät i Teknik, Norrbotten Sammanställning av enkätundersökning KIT 2011 Lärarnätverket Kontaktnät i Teknik, Norrbotten Sammanställning av enkätundersökning KIT 2011 Totalt 174 lärare har svarat på enkätundersökningen fördelat på

Läs mer

Råbergsskolan. Föräldrar År 3 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter. Råbergsskolan föregående år

Råbergsskolan. Föräldrar År 3 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter. Råbergsskolan föregående år Föräldrar År 3 - Våren 5 svar, 56% Utveckling och lärande. Mitt barn får uppgifter och utmaningar som leder till utveckling och lärande. 3 5 53 56 3 Medelvärde,9 3. Mitt barn får det stöd och den hjälp

Läs mer

Stockholms stad. Nya Elementar - Elever och föräldrar grundsärskola. 19 svar. 30 procent svarsfrekvens

Stockholms stad. Nya Elementar - Elever och föräldrar grundsärskola. 19 svar. 30 procent svarsfrekvens Stockholms stad Nya Elementar - Elever och föräldrar grundsärskola 19 svar 30 procent svarsfrekvens Fakta om undersökningen Undersökningen inom grundsärskolan har genomförts våren 2018. Undersökningen

Läs mer

Så tycker brukarna om Vård och omsorg i Mölndals stad

Så tycker brukarna om Vård och omsorg i Mölndals stad Så tycker brukarna om Vård och omsorg i Mölndals stad Enkätundersökning genomförd hösten 2009 Resultatet sammanställt mars 2010 Vård och omsorg Kvalitet och verksamhetsutveckling Helena Bertilsson Lena

Läs mer

Brukarenkät för skolan i Sölvesborg 2003

Brukarenkät för skolan i Sölvesborg 2003 Barn och utbildningsnämnden Nämndskansliet Anders Hansson Direkttel 0456-16063 Direktfax 0456-137 77 E-postadress Anders.hansson@solvesborg.se 2004-03-02 1 (5) Brukarenkät för skolan i Sölvesborg 2003

Läs mer

Stockholms stad. Kista grundskola - Elever och föräldrar grundsärskola. 10 svar. 71 procent svarsfrekvens

Stockholms stad. Kista grundskola - Elever och föräldrar grundsärskola. 10 svar. 71 procent svarsfrekvens Stockholms stad Kista grundskola - Elever och föräldrar grundsärskola 10 svar 71 procent svarsfrekvens Fakta om undersökningen Undersökningen inom grundsärskolan har genomförts våren 2018. Undersökningen

Läs mer

Skolplaneenkät 2015 Vårdnadshavare förskola

Skolplaneenkät 2015 Vårdnadshavare förskola Skolplaneenkät 2015 Vårdnadshavare förskola Om undersökningen- Denna rapport visar en jämförelse mellan 2015 och 2014 Bakgrund Haninge kommun genomför årligen en undersökning där föräldrar och elever svarar

Läs mer

Enkätfrågor 30 mars 2012. Till elever, lärare och medarbetare på Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan.

Enkätfrågor 30 mars 2012. Till elever, lärare och medarbetare på Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan. Linnéskolan, Alingsås Enkätfrågor 30 mars 2012 Till elever, lärare och medarbetare på Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan. Välkommen att vara med och utforma de enkäter vi kommer att använda i vår. Lämna

Läs mer

Enkätresultat, Elever i åk 3, gymnasieskolor

Enkätresultat, Elever i åk 3, gymnasieskolor 1. TRIVSEL 1.1 Jag trivs med mina kamrater i skolan 4,22 4,51 4,08 4,16 1.2 Jag trivs med lärare och annan personal på skolan 1.3 Jag upplever att elever behandlas rättvist i skolan 1.4 Jag tycker att

Läs mer

Enkät i grundskolan. Rapporten innehåller totalresultaten för åk 2, 5 och 8 STADSLEDNINGSKONTORET SIDAN 1

Enkät i grundskolan. Rapporten innehåller totalresultaten för åk 2, 5 och 8 STADSLEDNINGSKONTORET SIDAN 1 Enkät i grundskolan 1 Rapporten innehåller totalresultaten för åk, och //1 SIDAN 1 Fakta om undersökningen Undersökningen inom skolan har genomförts våren 1. Undersökningen är en totalundersökning i årskurserna,

Läs mer

Lärarenkät för det nationella provet i engelska årskurs 6, 2018/2019

Lärarenkät för det nationella provet i engelska årskurs 6, 2018/2019 Lärarenkät för det nationella provet i engelska årskurs 6, 2018/2019 Sammanställningen av denna webbenkät grundar sig på alla inkomna enkätsvar, 501 stycken. Här redovisas alla frågor med bundna svarsalternativ

Läs mer

Haninge skolenkät 2018 Vårdnadshavare förskola

Haninge skolenkät 2018 Vårdnadshavare förskola Haninge skolenkät 2018 Vårdnadshavare förskola Om undersökningen Bakgrund Haninge kommun genomför årligen en undersökning där föräldrar och elever svarar på frågor om vad de tycker om förskolan och grundskolan

Läs mer

Enkät i gymnasiesärskolan 2016

Enkät i gymnasiesärskolan 2016 Enkät i gymnasiesärskolan Rapporten innehåller totalresultatet för elever i gymnasiesärskola. /1/ SIDAN 1 Fakta om undersökningen På uppdrag av Stockholm stad har Markör AB genomfört den årliga totalundersökningen

Läs mer

Sammanställning av uppgifter från lärarenkäten för ämnesprovet i svenska och svenska som andraspråk i årskurs 6, läsåret 2017/2018

Sammanställning av uppgifter från lärarenkäten för ämnesprovet i svenska och svenska som andraspråk i årskurs 6, läsåret 2017/2018 Sammanställning av uppgifter från lärarenkäten för ämnesprovet i svenska och svenska som andraspråk i årskurs 6, läsåret 2017/2018 Inledning Under läsåret 2017/2018 genomfördes ämnesprovet i svenska och

Läs mer

En-elev-en-dator, Botkyrka kommun maj 2012. Elevenkäten besvaras senast fredagen den 1 Juni.

En-elev-en-dator, Botkyrka kommun maj 2012. Elevenkäten besvaras senast fredagen den 1 Juni. En-elev-en-dator, Botkyrka kommun maj 2012. Elevenkäten besvaras senast fredagen den 1 Juni. Genom att besvara den här enkäten bidrar du med viktig kunskap om en-till-en-projektet och hjälper oss att förbättra

Läs mer

Nacka kultur- och musikskola

Nacka kultur- och musikskola Nacka kultur- och musikskola Kundundersökning 03 Studiefrämjandet Musikskola Genomförd av CMA Research AB December 03 Kön 3 svar ( %) Är du 3 9 0 3 3 0 0% 0% 0% 0% 0% 0% Kille Tjej Ej svar Nacka kultur-

Läs mer

Resultat från brukarundersökning inom funktionshinder, Mölndals stad, 2015

Resultat från brukarundersökning inom funktionshinder, Mölndals stad, 2015 Resultat från brukarundersökning inom funktionshinder, Mölndals stad, 2015 Kvalitet- och beställarenheten Carolina Day, verksamhetsutvecklare Helena Bertilsson, verksamhetsutvecklare Innehållsförteckning

Läs mer

Traktor förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2012

Traktor förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2012 Föräldrar Förskola - Våren svar, 88% Utveckling och lärande. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 0 Medelvärde,,, 00 9,. Mitt barns tankar och idéer

Läs mer