Till dig som bor på Vasagatan 9

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Till dig som bor på Vasagatan 9"

Transkript

1 15 november 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Ombyggnationen av Vasagatan 9 står för dörren. 1 april nästa år påbörjar vi arbetet med att bygga om huset så att det kan erbjuda ett modernt boende även för kommande generationer av sundbybergare. Under sommaren och hösten har vi varit i kontakt med nästan alla som har ett vanligt förstahandskontrakt. Genom flera hundra personliga möten, tusentals telefonsamtal och lika många mejl har vi nu en tydlig bild av önskemål och viktiga frågeställningar. Därför väljer vi att uppdatera det samlade informationsmaterialet som du fick i juni. I en del frågor kring nytt boende, flytt, ersättningar och tider kommer du att hitta förändringar i information. I sak tror vi inte att förändringarna kommer att påverka ditt val av nytt boende. Under hösten och vintern kommer våra kontakter att bli ännu tätare när du ska välja ett nytt boende och därefter flytta in i det nya. Vi fortsätter också med månadsvisa nyhetsbrev och aktuell information på Har du frågor är du som tidigare välkommen att kontakta vår proejktsamordnare Vance Beclijevski. Med vänliga hälsningar Lena Boman, chef Förvaltning och Marknad

2 HUSET OCH LÄGENHETERNA Huset på Vasagatan 9 med 317 lägenheter byggdes 1968 och är typiskt för sin tid. Nu är huset slitet och behöver byggas om. Många av er som bor i huset kan också vittna om de behov som finns inte minst när det gäller badrum, kök, ventilation och fasader. Som fastighetsägare vill vi också att husen ska leva upp till de långsiktiga krav som vi alla ställer på framtidens boende när det miljö och energi. Det är vår ambition att skapa ett hus som kommande generationer kan känna glädje och stolthet över. Efter ombyggnationen kommer huset att ha samma standard som en nybyggd fastighet. I det ombyggda huset kommer ingen av dagens lägenheter att finnas kvar. Det blir istället en blandning av större och mindre lägenheter. Därutöver planerar vi för ett stort antal lägenheter för trygghetsboende och äldreboende i de tre nedersta planen. KÖK Köken blir helt nya. Ljusa och trevliga med parkettgolv, energieffektiva vitvaror, generösa ytor för matlagning, matplats, källsortering och plats för diskmaskin. BADRUM Badrummen blir ljusa och lättstädade, helkaklade med klinkergolv, badkar eller dusch, förvaringsmöjligheter och förberedda för tvätt/torkutrustning. SOVRUM Med nya ljudisolerande fönster och ny ventilation blir sovrummen tysta och får ett avkopplande och skönt klimat. Parkettgolv blir standard i alla sovrum många sovrum får även garderober. VARDAGSRUM Vardagsrummen blir välplanerade och lättmöblerade, många med öppna planlösningar. Alla får parkettgolv. BALKONG Många lägenheter får egen balkong. Inglasning erbjuds som tillval vilket kan göra balkongen till ett skön plats som förlänger sommaren. NYA FASADER Fastigheten får ny tilläggs isolering och i samband med det en upp daterad och fräsch version av dagens fasad. ENTRÉER OCH TRAPPHUS Huset delas upp i två delar med varsin separat entré från Vasagatan respektive Esplanaden. Det blir stora, generösa trapphus med trevlig färgsättning och helt nya och moderna hissar. Alla lägenhetsdörrar blir säkerhetsdörrar med smidig nyckeltub. EL OCH BREDBAND Alla lägenheter får jordfelsbrytare och generöst med vägguttag. Vi förbereder också med uttag för snabbt bredband, vilket även kan erbjuda digital-tv. ALLMÄNNA UTRYMMEN Det blir nya avloppsstammar och nytt tappvattensystem, nya el ledningar och ny servicecentral. Huset får också närvarostyrd belysning, tilläggsisolering av yttertak, ny styr- och övervakning i undercentral och nytt låssystem. Alla boende får tillgång till en gemensam takterrass i soligt läge. Det blir också ny tvättstuga och nya förråd i källaren. MILJÖ Huset uppgraderas och kommer att klassas som miljöbyggnad. Energiförbrukningen halveras och inomhusklimatet förbättras. Hela fastigheten får grön el. Alla lägenheter får individuell mätning av grön el samt varm- och kallvatten. Det minskar normalt förbrukningen, vilket är bra för miljön och för den egna plånboken. Avfallshanteringen uppgraderas till modern standard med förenklad hantering av matavfall och källsortering.

3 SÅ GÅR OMBYGGNATIONEN TILL Att bygga om ett hus är ett omfattande arbete, som kräver planering in i minsta detalj. Allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt men också för att vardagen och flytten ska bli så smidig som möjligt för dig som hyresgäst. STEG 1 INVENTERING AV FASTIGHETEN Projektet började med att vi inventerade tekniska installationer, alla material, lägenhetsfördelning m.m. för att besluta om hur huset ska uppgraderas till en modern fastighet. Inventeringen används som underlag för att projektera ombyggnationen. STEG 2 KONTAKTER MED DIG I början 2012 började vi informera dig om de kommande förändringarna i huset, i första hand genom nyhetsbrev och information på vår hemsida. STEG 3 PERSONLIGT MÖTE Nu får du träffa Förvaltarens projektsamordnare Vance Beclijevski för ett personligt möte. Han kommer hem till dig för att prata om dina frågor och dina behov något som är viktigt för oss att få veta. Tillsammans går ni igenom de praktiska frågorna och dina individuella förutsättningar inför den kommande flytten. Inför mötet får du också ett samlat informationsmaterial. Du fick ett första material i juni 2012 som vi nu uppdaterar (november 2012). Det är detta material som du nu håller i din hand. STEG 4 NYTT BOENDE Inför ombyggnationen erbjuds du ett nytt boende hos oss med förstahandskontrakt i något av våra andra hus. STEG 5 OMBYGGNATION Nu bor du i ditt nya boende. På kan du under ombyggnationen följa vad som händer i projektet. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev. STEG 6 NY LÄGENHET PÅ VASAGATAN 9? Gäller dig som väljer att bli erbjuden förtur till de nya lägenheterna på Vasagatan 9. Vi kontaktar dig i god tid för ett erbjudande om förstahandskontrakt i nya Vasagatan 9. Preliminär inflyttning första kvartalet Inventering av fastigheten 2. Kontakter med dig 3. Personligt möte 4. Nytt boende 5. Ombyggnation 6. Ny lägenhet?

4 HYRAN I DE NYA LÄGENHETERNA När Vasagatan 9 är ombyggt kommer hyran för de nya lägenheterna vara betydligt högre än för dagens lägenheter. De nya hyrorna bestäms efter en förhandling mellan Förvaltaren och Hyresgästföreningen. Hyresförhandlingen startade i september och pågår just nu (november 2012). Hyran för de nya lägenheterna förväntas bli i nivå med nybyggda hyresrätter i närområdet. En viktig utgångspunkt är att hyran för de nya lägenheterna ska ligga i nivå med det så kallade bruksvärdet för lägenheter med motsvarande standard och läge. Om så behövs kan Hyresnämnden göra en prövning om den föreslagna hyresnivån är rimlig.

5 DITT NYA BOENDE Inför ombyggnationen kommer vi att erbjuda dig ett annat likvärdigt boende i något av våra andra hus runt om i Sundbyberg. Vid det personliga mötet med vår projektsamordnare tar vi emot dina önskemål. Sedan matchar vi så långt det är möjligt dina behov med våra lediga lägenheter. I samband med ombyggnationen erbjuds du en annan likvärdig lägenhet hos oss. Det innebär att du väljer ett nytt boende med ett nytt förstahandskontrakt. Efter de personliga mötena ser vi att många gärna flyttar till ett nytt boende inom Centrala Sundbyberg eller Storskogen. Som vi kan bedöma idag (november 2012) kommer vi att kunna erbjuda lägenheter i de här stadsdelarna. Tilldelningen av lägenheter ska bli så rättvis som möjligt, det är viktigt. Därför kommer du som vill flytta inom Centrala Sundbyberg och Storskogen att erbjudas lediga lägenheter baserat på din köpoäng. Du får 1,5 poäng för varje dag som du haft kontrakt på din nuvarande lägenhet. I våra andra stadsdelar får vi vanligtvis in något fler lediga lägenheter. Där finns det större chans att matcha dina önskemål om exempelvis lägenhetsstorlek och hyresnivå. DU BEHÅLLER DINA KÖPOÄNG NÄR DU FLYTTAR Till skillnad från våra vanliga regler så behåller du dina köpoäng (kötid) när du skriver ett nytt förstahandskontrakt med oss. För att ytterligare underlätta ditt framtida val får du behålla köpoängen för dina två senaste förstahandskontrakt. Som en förberedelse inför mötet med vår projektsamordnare är det en fördel om du registrerar en plats i vår bostadskö på Då får du din köpoäng automatiskt (för din nuvarande lägenhet). Om du är osäker på hur du ska göra så kontaktar du vår kundtjänst på eller besöker distrikts kontoret så hjälper de dig. FÖRTUR TILL NYA VASAGATAN 9 Om du vill bli erbjuden förtur till en ny lägenhet i nya Vasagatan 9 när huset blir klart 2014/2015 berättar du det för oss. Om du sedan flyttar till en ny lägenhet på Vasagatan 9 ersätter vi dig för eventuella extra hyreskostnader under ombyggnationen med högst 1000 kronor/månad. Pengarna betalas ut som en månadsvis rabatt på din nya hyra på Vasagatan 9. Vid tecknande av nytt kontrakt på Vasagatan 9 nollställs din köpoäng. EGET BOENDE Du kan också välja ett eget boende under ombyggnadstiden. Då betalar du ingen hyra och vi bekostar magasinering av dina saker.

6 NÄR DU FLYTTAR Inför din flytt kommer du i god tid att få information hur flytten går till. Vi anlitar en flyttfirma som flyttar dina saker till ditt nya boende. Flyttfirman bokar tid direkt med dig. Du som 2015 väljer att flytta in i en ny lägenhet på Vasagatan 9 får även då flytthjälp. I övrigt finns det många praktiska saker att tänka på vid en flytt. En del saker kostar också en extra slant. För att kompensera dig så får du en engångs ersättning på kronor. Den täcker väl dina utlägg. Du som senare väljer en ny lägenhet på Vasagatan 9 och därmed flyttar två gånger får kronor för dina utlägg. Alla ersättningar betalas till dig efter flytt som en rabatt på månadshyran. HEMFÖRSÄKRING Det är viktigt att alltid ha en hemförsäkring. Ta kontakt med ditt försäkringsbolag och se till att din hemförsäkring gäller i ditt nya boende. Förvaltarens och flyttfirmans försäkringar täcker endast eventuella skador som uppkommer i samband med flytten. Om du har saker som måste magasineras gäller flyttfirmans försäkring. ADRESSÄNDRING Din nya adress kräver en adressändring för att post och brev ska hitta rätt. Adressändringen beställer du enklast på eller genom att ringa FLYTT AV TELEFON Flytt av fast telefon beställer du via din telefonoperatör, exempelvis Telia. ELABONNEMANG Du behöver ett nytt elabonnemang i ditt nya boende. Det finns många olika elbolag att välja mellan. Välj gärna miljövänlig el från exempelvis vind eller vatten. TV I ditt nya boende finns uttag för kabel-tv med Com Hems basutbud. Om du har kabel-tv idag kontaktar du Com Hem och berättar om din nya adress - och vilka kanaler du vill se. Via bredbandsuttaget kan du också få digital-tv med många kanaler. Se BREDBAND I ditt nya boende finns uttag för bredband. Du väljer själv vilken tjänsteleverantör du vill anlita. Hela utbudet av leverantörer finns på Om du har bredband idag kontaktar du din tjänsteleverantör och berättar att du byter lägenhet och adress.

7 TIDPLAN 2012 Januari Mars Maj-juni Juni Juni-december Hösten Oktober-mars 2013 November Första informationen till hyresgästerna Första nyhetsbrevet till hyresgästerna Kontakter med Hyresgästföreningen Informationsmaterial till alla hyresgäster Personliga möten med alla hyresgäster Förhandlingar med Hyresgästföreningen Val av nytt boende Uppdaterat informationsmaterial 2013 Januari-mars Sista flyttmånaderna April-december Ombyggnation av Vasagatan Januari-december Ombyggnation av Vasagatan Första kvartalet Första inflytt i lägenheter och lokaler på nya Vasagatan 9

8 FRÅGOR OCH SVAR VARFÖR BYGGS HUSET OM? Huset har inte renoverats sedan det byggdes 1968, så det är nödvändigt. Stammar, ventilation, energi, lägenhetsfördelningar, boendeformer med mera behöver uppdateras till en nivå som gör att huset kan leva gott i 50 år till. NÄR STARTAR OMBYGGNADEN? I april NÄR SKA DEN STÅ KLAR? Preliminärt vid årsskiftet med första inflytt första kvartalet KOMMER HYRESGÄSTERNA ATT FÅ FLYTTA TILLBAKA? Idag har huset 317 lägenheter. Efter ombyggnationen kommer det att finnas ungefär 210 lägenheter, varav ett 70-tal för äldreboende. Ombyggnationen innebär att samma lägenheter inte finns kvar att flytta tillbaka till. Alla som har förstahandskontrakt erbjuds därför en ny lägenhet hos oss i något av våra andra hus. Av erfarenhet vet vi att många hyresgäster i samband med ombyggnation passar på att flytta till ett nytt boende som bättre passar den egna livssituationen. Det kommer att finnas en lägenhet för alla. Den som önskar förtur med ett erbjudande om en ny lägenhet på Vasagatan 9 anmäler intresse för detta. VAD HÄNDER MED DE CIRKA 110 HYRESGÄSTER SOM IDAG HAR SÅ KALLADE RIVNINGSKONTRAKT? Ett rivningskontrakt innebär att hyresgästen är medveten om att man saknar besittningsskydd. När lägenheten sedan ska renoveras har man ingen rätt att bo kvar. Förhoppningsvis står de som har rivningskontrakt i bostadskön och kan den vägen få en ny bostad hos oss. VAD BLIR DEN NYA HYRAN? Hyrorna sätts efter förhandlingar med Hyresgästföreningen. Med tanke på de stora ombyggnadsbehoven förväntas hyran att bli ungefär som i ett nybyggt hus. I våra nya hus i Ursvik kostar exempelvis en tvåa (39-46 kvm) kr/månad. Denna hyra är baserad på 2012 års hyresnivå. HAR HYRESGÄSTERNA NÅGOT MEDBESTÄMMANDE? Vi lyssnar naturligtvis på varje hyresgäst, och försöker hjälpa var och en med individuella bostadslösningar som matchar önskemål och behov. VAR SKA HYRESGÄSTERNA BO UNDER OMBYGGNADSTIDEN? Ombyggnationen innebär att samma lägenheter inte finns kvar att flytta tillbaka till. Alla med förstahandskontrakt erbjuds därför en ny lägenhet hos oss i något av våra andra hus. VILKEN ERSÄTTNING FÅR HYRESGÄSTERNA? Vi erbjuder hjälp med flytten och bekostar eventuell magasinering av möbler etc. Dessutom får man en ersättning på 2500 kronor som ska täcka engångskostnader. Vid två flyttar ersätter vi med kronor. Den som väljer att flytta till en ny lägenhet på nya Vasagatan 9 kommer också att få en hyresrabatt som mostvarar högre hyreskostnader under ombyggnadstiden. Maximalt blir ersättningen 1000 kr/månad som en hyresrabatt under en begränsad tid. Vår projektsamordnare kan berätta mer om detaljerna.

9 JAG ÄR DIN KONTAKTPERSON Hej! Jag heter Vance Beclijevski och är din kontaktperson. Jag vet att ombyggnationen är efterlängtad av många hyresgäster men inte lika efterlängtad av andra. Samtidigt uppstår en rad frågor som vi behöver prata om. Till mig kan du vända dig med alla typer av frågor som rör ombyggnationen. Vid det personliga mötet hos dig kan vi också prata om detaljer som rör ditt nya boende. Jag är också den som ansvarar för att ni som bor i huset får rätt information vid rätt tillfälle. Saknar du information så ta gärna kontakt med mig. Om du har möjlighet, kontakta mig gärna via e-post eftersom jag ofta är upptagen med att träffa hyresgäster. På Förvaltarens hemsida under Projekt finns det en egen projektplats där vi samlar all information om Vasgatan 9. Informationen kommer hela tiden att uppdateras. Saknar du någon information, börja gärna med att titta efter på hemsidan. Med vänliga hälsningar Vance Beclijevski Projektsamordnare vance.beclijevski@forvaltaren.se

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 Juni 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Snart är det dags att bygga om huset på Vasagatan 9. Sedan årsskiftet har vi genom nyhetsbrev informerat dig och dina grannar om planerna och hur de kommer att

Läs mer

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga 1. Varför rustar ni upp husen? Husen är byggda på 60-talet och är i stort behov av stambyte och upprustning. Elinstallationerna uppfyller

Läs mer

Info! Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars. Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10

Info! Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars. Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10 April 2014 Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10 Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars I mars bjöd vi in till ett möte där du fick komma med önskemål och förslag inför

Läs mer

Nu bygger vi om i Husby

Nu bygger vi om i Husby Nu bygger vi om i Husby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Husby Hus för hus Det tar upp till

Läs mer

Nu bygger vi om i Akalla

Nu bygger vi om i Akalla Nu bygger vi om i Akalla Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Akalla Hus för hus Det tar omkring

Läs mer

GRUPP 1 Benita Nau Eriksson Kerstin Lindvall Lena Eriksson Johan Eriksson Egon Olejak Maria Larsson Katrin Georges Jan Olsson

GRUPP 1 Benita Nau Eriksson Kerstin Lindvall Lena Eriksson Johan Eriksson Egon Olejak Maria Larsson Katrin Georges Jan Olsson Kv Datum: 2016-04-25 måndagsgruppen och 2016-04-27 onsdagsgruppen Plats: Visningslägenheten på Merkuriusvägen 1, Lidingö Närvarande: Johanna Lisskar Hanna Eriksson Lena Törnvall Tagehus Rotpartner Rotpartner

Läs mer

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus FRÅGOR & SVAR OM RENOVERINGEN SÅ PÅVERKAR RENOVERINGEN DIG DU VÄLJER I DIN LÄGENHET

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus FRÅGOR & SVAR OM RENOVERINGEN SÅ PÅVERKAR RENOVERINGEN DIG DU VÄLJER I DIN LÄGENHET Majeldsvägen vi renoverar ditt hus SÅ PÅVERKAR RENOVERINGEN DIG Vi vill träffa dig för ett personligt möte DU VÄLJER I DIN LÄGENHET FRÅGOR & SVAR OM RENOVERINGEN Omslagsfoto: Christer Carlson Christer

Läs mer

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus. frågor & svar om renoveringen. Så påverkar renoveringen dig. du väljer i din lägenhet

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus. frågor & svar om renoveringen. Så påverkar renoveringen dig. du väljer i din lägenhet Majeldsvägen vi renoverar ditt hus Så påverkar renoveringen dig Vi vill träffa dig för ett personligt möte du väljer i din lägenhet frågor & svar om renoveringen snart dags för renovering i ditt hus Vi

Läs mer

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim GÖTGATAN 14-18 Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN Frågor & svar om renoveringen Beatrice Graalheim Christer Carlson Exempelbilder från renoverad lägenhet. Snart dags

Läs mer

Dags för kompletterande STAMBYTE. Mamsellstigen 8

Dags för kompletterande STAMBYTE. Mamsellstigen 8 Dags för kompletterande STAMBYTE Mamsellstigen 8 Hej! Huset som du bor i stambyttes för cirka 10 år sedan. Efter vattenskada samt avloppsproblem har vi filmat stammarna och upptäckt att vissa inte blivit

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Ombyggnadsplan för Stambyte med badrumsrenovering Agavägen 24-34

Ombyggnadsplan för Stambyte med badrumsrenovering Agavägen 24-34 Ombyggnadsplan för Stambyte med badrumsrenovering Agavägen 24-34 2012-11-23 Innehåll Inledning 3 Badrum 4 Hyror 10 Bilaga 1 - Hyresgästgodkännande Bilaga 2 - Valblankett Här kan du få mer information om

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

ESPLANADEN 13. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Detta får du i renoveringen. Tillfällig lägenhet tips inför flytten

ESPLANADEN 13. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Detta får du i renoveringen. Tillfällig lägenhet tips inför flytten ESPLANADEN 13 Vi renoverar ditt hus! Frågor & svar om renoveringen Detta får du i renoveringen Tillfällig lägenhet tips inför flytten VI FÖRBEREDER FÖR RENOVERING Renoveringen av ditt hus närmar sig. Planeringen

Läs mer

MAJELDSVÄGEN. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Nya hyran. Tillfällig lägenhet tips inför flytten

MAJELDSVÄGEN. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Nya hyran. Tillfällig lägenhet tips inför flytten MAJELDSVÄGEN Vi renoverar ditt hus! Frågor & svar om renoveringen Nya hyran Tillfällig lägenhet tips inför flytten SNART DAGS FÖR PERSONLIGT MÖTE Renoveringen av ditt hus börjar närma sig och planeringen

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Sugen på nytt, fräscht boende? Flytta in i en jordgubbe! Du vet den där fräscha smaken av nyplockade svenska jordgubbar.

Läs mer

Nu renoveras ditt hus

Nu renoveras ditt hus Nu renoveras ditt hus Du och dina grannar väljer nivån Fakta om ditt hus och ditt kvarter BAKGRUND - HISTORIA Miljonprogrammet I april 1965 beslutade riksdagen att fram till 1974 bygga en miljon bostäder

Läs mer

Rapport efter informationsmöten om köksrenoveringen i Rinkeby

Rapport efter informationsmöten om köksrenoveringen i Rinkeby Rapport efter informationsmöten om köksrenoveringen i Rinkeby Den 3 oktober 2015 höll vi på Stockholmshem informationsmöten för våra hyresgäster som bor vid Mjölbyplan, Axbyplan och Ljungbyplan. Här kommer

Läs mer

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner Kyrkogatan /Götgatan Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla DAGS FÖR NYTT BOENDE? Flytta in i Urmakaren! Ett nytt modernt boende väntar på dig mitt i centrala

Läs mer

Gustafsvägen 11 A B Södra Långgatan 25 Solna

Gustafsvägen 11 A B Södra Långgatan 25 Solna Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg Gustafsvägen 11 A B Södra Långgatan 25 Solna MILJÖMÄRKT Renovering och modernisering www.diligentia.se 341 376 dat 2013-09-12 TRYCKSAK Spis med häll och inbyggd ugn,

Läs mer

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år Lugnet Ett tryggt boende för dig över 70 år Intresserad? Bostäderna kommer att erbjudas till dig som står i Östersundshems bostadskö. Din tid i bostadskön kan bli avgörande för om du får den lägenhet du

Läs mer

Till dig som bor på Esplanaden 13

Till dig som bor på Esplanaden 13 Till dig som bor på Esplanaden 13 HUSET SKA RENOVERAS Hej! Många av Förvaltarens hus börjar komma upp i åren och behöver snart renoveras. Under de kommande åren går vi igenom nästan alla hus och nu har

Läs mer

KVARTERET JOSEF. PROJEKTPLAN Kvarteret Josef

KVARTERET JOSEF. PROJEKTPLAN Kvarteret Josef KVARTERET JOSEF PROJEKTPLAN Kvarteret Josef Efter drygt 100 år står kvarteret Josef inför en omfattande och nödvändig ombyggnation. Beskrivning av de åtgärder som planeras i alla lägenheter: Kvarteret

Läs mer

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015.

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015. lägenheter med inflyttning oktober 01. OM PROJEKTET ligger i området Lindö i Norrköping, precis bredvid Hemköp. Totalt i området byggs tre punkthus där BRABOs hyresrätter kommer att ligga i ett av dem.

Läs mer

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE - 24 NYA LÄGENHETER MED INFLYTTNING OKTOBER 2019 KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE En tryggare boendeform Mjölby kommun har tillsammans med Bostadsbolaget skapat ett unikt

Läs mer

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV INFLYTTNING 2018 2019 KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV I KVARTERET FORSBACKEN BOR DU I VÄLPLANERADE LÄGENHETER I ETT ATTRAKTIVT BOSTADSOMRÅDE PÅ GÅNGAVSTÅND FRÅN GÄLLIVARE CENTRUM.

Läs mer

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter som

Läs mer

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376 Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg MILJÖMÄRKT TRYCKSAK www.diligentia.se 341 376 Gustafsvägen 11 A B Södra Långgatan 25 Solna Renovering och modernisering dat 2013-09-12 Helkaklat badrum med möjlighet

Läs mer

Info! Uppföljande information efter dialogmötet, 4 oktober. Till dig som bor på Tranbärsvägen 2 4

Info! Uppföljande information efter dialogmötet, 4 oktober. Till dig som bor på Tranbärsvägen 2 4 Oktober 2012 Till dig som bor på Tranbärsvägen 2 4 Uppföljande information efter dialogmötet, 4 oktober I början av oktober bjöd vi in till ett möte där du som bor på Tranbärsvägen 2 4 fick komma med önskemål

Läs mer

Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Hestra ringväg 13! Välkommen på visning till denna rymliga och väldisponerade 3:a belägen

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

Information om ombyggnad

Information om ombyggnad Information om ombyggnad 2017-03-30 Agenda 1. Vad ska göras? 2. Hur påverkar arbetet mig som hyresgäst? 3. När ska det göras? 4. Hur påverkas min hyra? 5. Tidplan 6. Information 1. Vad ska göras? Modernisering

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Minnesanteckningar från bomöte

Minnesanteckningar från bomöte 2018-10-14 Minnesanteckningar från bomöte Vi är otroligt glada över att ni var så många som kom för att lyssna och ställa frågor. Uppskattningsvis var ni runt 400 hyresgäster som kom för att träffa oss.

Läs mer

Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017

Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017 Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017 Nu renoveras ditt hus Efter 42 år behöver fastigheten du bor i renoveras och moderniseras. Sedan en tid har vi planerat

Läs mer

Dags för kompletterande STAMBYTE. Mamsellstigen 4

Dags för kompletterande STAMBYTE. Mamsellstigen 4 Dags för kompletterande STAMBYTE Mamsellstigen 4 Hej! Huset som du bor i stambyttes för cirka 10 år sedan. Efter vattenskada samt avloppsproblem har vi filmat stammarna och upptäckt att vissa inte blivit

Läs mer

Hyresgästsamråd. Storholmen 3 och 5 Storholmsbackarna 2-44 Projekt-ID: 6001. Datum 2015-02-02 Tid 18.00-20.00 Plats Storholmsbackarna 10

Hyresgästsamråd. Storholmen 3 och 5 Storholmsbackarna 2-44 Projekt-ID: 6001. Datum 2015-02-02 Tid 18.00-20.00 Plats Storholmsbackarna 10 Fastighetsutveckling Distrikt Söderort Hyresgästsamråd Storholmen 3 och 5 Storholmsbackarna 2-44 Projekt-ID: 6001 Datum 2015-02-02 Tid 18.00-20.00 Plats Storholmsbackarna 10 Närvarande Anita Sundh Hyresgäst

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas.

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. En bättre värd? Allt fler kommuner planerar att sälja ut sina hyresrätter. Det väcker en hel del frågor och kanske du känner en

Läs mer

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? - Lättläst Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter

Läs mer

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas.

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. En bättre värd? Allt fler kommuner planerar att sälja ut sina hyresrätter. Det väcker en hel del frågor och kanske du känner en

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Viskgatan 6 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Viskgatan 6 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt läge med utsikt mot Wilson Park. Nära till centrum och färje-

Läs mer

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas En bättre värd? Antalet ombildningar av hyresrätt till bostadsrätt har ökat markant de senaste åren. Det väcker en hel del frågor

Läs mer

Information inför renoveringen

Information inför renoveringen Information inför renoveringen MÖTESANTECKNINGAR Sundbyberg 5 oktober 2015 Hej och tack till alla er som deltog på informationsmötet och ställde frågor. Här kommer som utlovat en sammanfattning av vad

Läs mer

Centralt och tillgängligt. boende i Karlaskolan

Centralt och tillgängligt. boende i Karlaskolan Centralt och tillgängligt boende i Karlaskolan Vad är kooperativ hyresrätt? Kungsörs kommun bygger i samarbete med ett lokalt byggföretag, BroWest Bygg AB, om före detta Karlaskolan till 15 lättillgängliga

Läs mer

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara 10 okt 2014 Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara Förhandlingarna kring hyran i Hus 3, Pennygången 33 47, efter renoveringen är klara. Hyresgästföreningen och Stena Fastigheter Göteborg

Läs mer

Servicebostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Servicebostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Servicebostad - VAD ÄR DET? Vad är en servicebostad? Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

Centralt och tillgängligt. boende i Karlaskolan

Centralt och tillgängligt. boende i Karlaskolan Centralt och tillgängligt boende i Karlaskolan Vad är kooperativ hyresrätt? Kungsörs kommun har i samarbete med ett lokalt byggföretag, BroWest Bygg AB, byggt om före detta Karlaskolan till 15 lättillgängliga

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

INFLYTTNING SOMMAREN 2018

INFLYTTNING SOMMAREN 2018 INFLYTTNING SOMMAREN 2018 40 NYA LÄGENHETER I KOSKULLSKULLE VI BYGGER TRIVSAMMA BOSTADHUS I TRÄ I KOSKULLEKULLE. SAMMANLAGT SKAPAS 40 NYPRODUCERADE LÄGENHETER I ETT VÄXANDE SAMHÄLLE MED NÄRHET TILL JOBB,

Läs mer

Nu bygger vi om i Tensta

Nu bygger vi om i Tensta Nu bygger vi om i Tensta Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Tensta Hus för hus Det tar upp

Läs mer

Enoch Thulins väg 30 B

Enoch Thulins väg 30 B Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 3.0 rum / 76 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ljus och fräsch lägenhet med fantastisk

Läs mer

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr 2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr Planlösning Hövdingevägen 11, 2tr MÄKLARENS UTLÅTANDE Trevlig och välplanerad med balkong i bästa sydvästläge. Fri utsikt och ogenerat läge på balkongen. Lägenheten är

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

Stambyte och nytt badrum

Stambyte och nytt badrum Stambyte och nytt badrum 1 2 Vad händer vid stambytet? I huset du bor i eller är på väg att flytta till så börjar rörstammar och vattenledningar bli gamla. De har slitits under årens lopp och måste nu

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 495 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligt trevliga villor i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående hög

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

Välkommen till informationsmöte. Där du känner dig hemma

Välkommen till informationsmöte. Där du känner dig hemma Välkommen till informationsmöte 1 Vi som är här idag Marcus Svensson, projektledare Lars-Gunnar Lindh, ombyggnadsvärd Åke Persson, områdeschef Nicklas Andersson, kvartersvärd Anna Maria Lindgren, kommunikatör

Läs mer

Servicebostad. -VAD ÄR DET? -Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge

Servicebostad. -VAD ÄR DET? -Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge Servicebostad -VAD ÄR DET? -Lättläst Vad är en servicebostad? Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter och

Läs mer

Lägenhetsrenovering. Stenkullavägen 1-13 Jupitervägen 31-45

Lägenhetsrenovering. Stenkullavägen 1-13 Jupitervägen 31-45 Lägenhetsrenovering Stenkullavägen 1-13 Jupitervägen 31-45 109 lägenheter med genomförande 2015-2016 Sammanfattning Nyköpingshem planerar att under 2015-2016 bl.a. renovera kök, badrum och toaletter i

Läs mer

VAD HÄNDER VID EN UPPRUSTNING?

VAD HÄNDER VID EN UPPRUSTNING? VAD HÄNDER VID EN UPPRUSTNING? 1 UPPRUSTNING PÅ GÅNG I DITT BOSTADSOMRÅDE Din hyresvärd planerar att genomföra en upprustning i ditt hus. En upprustning är en omfattande renovering av fastighetens lägenheter

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL EGNAHEMSGATAN. Varbergs Bostad Box 83, 432 22 Varberg e-post: info@varbergsbostad.se tel: 0340-69 75 00 fax: 0340-69 75 39

VÄLKOMMEN TILL EGNAHEMSGATAN. Varbergs Bostad Box 83, 432 22 Varberg e-post: info@varbergsbostad.se tel: 0340-69 75 00 fax: 0340-69 75 39 VÄLKOMMEN TILL EGNAHEMSGATAN Välkommen till Egnahemsgatan i Varberg 20 hyreslägenheter med inflyttning hösten 2011 och vi vänder oss i första hand till dig som fyllt 65 år. Byggnaden placeras i vinkeln

Läs mer

Schlytersvägen 35 39 Aspudden

Schlytersvägen 35 39 Aspudden Foto: Patrik Engström Schlytersvägen 35 39 Aspudden MI www.diligentia.se L JÖ MÄRKT TR YCKSAK 341 376 Renovering och modernisering dat 2013-02-05 Spis med häll och inbyggd ugn. Integrerad kyl och frys.

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Till dig som flyttar ut

Till dig som flyttar ut Till dig som flyttar ut Lycka till med flytten Vi tackar dig för den tid som du varit vår hyresgäst och önskar dig lycka till med ditt nya boende. Det är mycket att tänka på när du ska flytta. Här får

Läs mer

Flintyxan i Gunnesbo

Flintyxan i Gunnesbo Sida 1 av 5 Flintyxan i Gunnesbo Bofakta Bofaktan är en del av den information som beskriver lägenheten, och bildar tillsammans med bland annat planlösning, yta och hyra det underlag som en bostadssökande

Läs mer

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Jag är Er fastighetsmäklare Mia Alnerud Tel: 070-9755007 0480-420200 Mail: mia.alnerud@pontuzlofgren.se Målinriktat stjärnskott som spås en lång och framgångsrik

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

Nu bygger vi om i Rinkeby

Nu bygger vi om i Rinkeby Nu bygger vi om i Rinkeby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Rinkeby Hus för hus Det tar upp

Läs mer

U N D ERLAG F Ö R VITA BJÖRN

U N D ERLAG F Ö R VITA BJÖRN [U K T S A ] T U N D ERLAG F Ö R F O R T S AT T D I A L O G VITA BJÖRN 1 R E N OV E R I N G AV VITA BJÖRN Huset du bor i har stått i 50 år och behöver nu renoveras. Vi har tagit fram några förslag som

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 695 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen bjuder på

Läs mer

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast 2013-04-25 " Surtes bästa utsikt! Ljus och lättmöblerad bostad högst upp i huset utan insyn.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 22 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 22 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt med stora grönområden, perfekt för hundägare. Härlig utsikt över

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus!

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus! HONUNGSVÄGEN Rymligt kedjehus! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar detta synnerligt trevliga kedjehus i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

NYPRODUCERAD 2:A MED MAGNIFIK UTSIKT - SOLNA/JÄRVASTADEN

NYPRODUCERAD 2:A MED MAGNIFIK UTSIKT - SOLNA/JÄRVASTADEN 08 27 26 00 171 43 SOLNA WWW.SKANDIAMAKLARNA.SE PRIS: 1 750 000 KR SOM ACCEPTPRIS AVGIFT: 3 898 KR/MÅN RUM: 2 RUM, VARAV 1 SOVRUM BOAREA: 57 KVM VÅNING: 3 AV 4, HISS FINNS BYGGÅR: 2008 OBJ.TYP: ADRESS:

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Riksdagen i Värpinge

Riksdagen i Värpinge Sida 1 av 6 Riksdagen i Värpinge Bofakta Bofaktan är en del av den information som beskriver lägenheten, och bildar tillsammans med bland annat planlösning, yta och hyra det underlag som en bostadssökande

Läs mer

Central 1: i Lund 40 kvm

Central 1: i Lund 40 kvm Objektbeskrivning Central 1: i Lund 40 kvm Flormansgatan 8, Lund Boarea: 40 m 2 Avgift: Utgångspris: 1911 kr inkl värme 855 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 525. Använd länken i annonsen. Ansvarig

Läs mer

Upprustning av Vikingavägen 26. Lunds Kommuns Fastighets AB. Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel.

Upprustning av Vikingavägen 26. Lunds Kommuns Fastighets AB. Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel. Upprustning av Vikingavägen 26 Lunds Kommuns Fastighets AB www.lkf.se Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel. 046-35 85 00 Februari 2015 Vi har nu tagit nästa steg i upprustningen av

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Dags att renovera. Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34

Dags att renovera. Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 Dags att renovera Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 Nu är det dags för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 att få renoverat i huset, på gården och inne i lägenheten. Det är mycket som

Läs mer

Tips och råd i samband med din inflyttning! Välkommen som hyresgäst!

Tips och råd i samband med din inflyttning! Välkommen som hyresgäst! Tips och råd i samband med din inflyttning! Välkommen som hyresgäst! Praktisk inflyttningsinformation till dig som hyresgäst hos oss på Lorentzon. Varmt välkommen till din nya bostad hos oss på Lorentzon.

Läs mer

HSB Brf Stanstorp i Staffanstorp 2015-04-01. VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP

HSB Brf Stanstorp i Staffanstorp 2015-04-01. VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP HSB Brf Stanstorp i Staffanstorp 2015-04-01 VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP Nu har du blivit medlem i en kooperativ bostadsrättsförening. Det är något alldeles speciellt med en bostadsrätt i HSB. Tillsammans

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad

Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad Alla hus åldras och behöver renoveras Vid en badrumsombyggnad får badrum och el-installationer en ny modern standard

Läs mer

Vänliga, tillmötesgående och korrekta

Vänliga, tillmötesgående och korrekta Det skulle vara bra med en grillplats Vänliga, tillmötesgående och korrekta Vi hör tydligt hissen Under hösten 2013 genomfördes en undersökning för att ta reda på hur du som hyresgäst uppfattar Saxborn

Läs mer

Nytändning! Dags för renovering av ditt kök och badrum. Etapp 1 - Rombergsgatan 15 och 17

Nytändning! Dags för renovering av ditt kök och badrum. Etapp 1 - Rombergsgatan 15 och 17 Nytändning! Dags för renovering av ditt kök och badrum. Etapp 1 - Rombergsgatan 15 och 17 Nu får Romberga en ansiktslyftning! Alla lägenheter får ett nytt, modernt kök och badrum. Vi moderniserar också

Läs mer

Upprustning av. kvarteret Drakenberg

Upprustning av. kvarteret Drakenberg Upprustning av kvarteret Drakenberg Fakta om ditt hus och ditt kvarter HISTORIK På 1870-talet startades snickerifabriken Ligna i området. Området runtom Ligna utvecklades till ett industri- och hantverksområde,

Läs mer

Etagelägenhet med fantastisk vy

Etagelägenhet med fantastisk vy Etagelägenhet med fantastisk vy En unik nyrenoverad etagelägenhet med härlig utsikt över Vasastadens takåsar. I en tidstypisk 1920-tals fastighet finner du denna fantastiska lägenhet med stora ljusa ytor,

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer