Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll från Styrelsemöte FLINS"

Transkript

1 Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Luxor,Kårallen Datum: Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese Hellqvist, Therese Sjödin, Karolina Sporre, Daniel Stedt, Sebastian Larsson, Hanna Johansson, Daniella Nenander, Ellen Kristiansson, Lars Karlsson 1 Mötets öppnande Charles W förklarade mötet öppnat 2 Närvaro 2a- Närvarande från styrelsen Daniella N antecknade alla närvarande. 2b- Inadjungeringar Mötet beslutade att inadjungera Lars Karlsson. 3 Godkännande av dagordningen Styrelsen ville diskutera Lastaren och schema för Lastaransvarig. Styrelsen beslutade: Att godkänna den föreslagna dagordningen med ett tillägg, 10 Lastaren. 4 Val av mötesordförande Charles föreslogs som mötesordförande. Styrelsen beslutade: Att välja Charles som mötesordförande. 5 Val av sekreterare Daniella föreslogs till mötessekreterare. Styrelsen beslutade: Att välja Daniella till mötessekreterare. 6 Val av justerare Karolina föreslogs till justerare. Styrelsen beslutade: Att välja Karolina till justerare.

2 7 Ansvarsområden 7a-Ordförande & vice ordförande Hanna J har pratat med Studenttryck angående Styrelse-tröjorna. Studenttryck kommer återkomma till Hanna med information denna vecka. Hanna ska även ta kontakt med Wiktors Kläder i nästa vecka. Politicies Kandidat väskorna som delas ut till nollorna i höst kom upp till diskussion. Önskat var en ny design på väskorna. Då Peter Andersson sponsrar väskorna måste detta diskuteras med honom då väskorna troligen kommer bli mer kostsamma. Styrelsen beslutade: Hanna ska kontakta Peter A om en eventuellt ny design på väskorna, och även prata med Linnea Ingebrand angående möjligheten till detta. 7b-Kassör Karolina undrade om det finns utrymme i budgeten att bjuda på fika till dem hon intervjuar till Polemiken. Björn H ansåg detta möjligt och underströk vikten av att spara kvitton. 7c-Sekreterare&info-ansvarig Daniella N hade inget att tillägga. 7d-Utbildningsbevakare Therese S ska börja utforma ett upplägg för de muntliga utvärderingarna som kommer användas i höst (utöver de skriftliga). Återkommer med fortgången under nästa möte. Hon meddelade även att vår kommande Statestiklärare rekommenderade samtliga faddrar att studera under/innan Nolle-P då tempot kommer att vara högt och vi annars kan få svårigheter att klara kursen. Styrelsen beslutade: Att notera informationen 7e-Masteransvarig Styrelsen diskuterade om att utveckla denna post. Eventuellt ska Therese H kontakta mastersstudenter till hösten för att diskutera om ett samarbete. Frågan bordlades tillsvidare. 7f-Arbetsmiljöansvarig Robert J kommer att delta på en Arbetsmiljöutbildning. Han undrade därför om Styrelsen har något de vill att han vidarebefordrar. Dessutom informerade han om en förslag gällande Kårallen, tanken är göra om övervåningen och skapa ett ställe studenterna kan hänga. Vilket styrelsen hade delade meningar om.

3 Styrelsen beslutade: Att Robert ska ta upp följande punkter på arbetsmiljöträffen; 1. Ventilationssystem i Datasalen 2. Ventilationssystem i Key-salen 7g-Information om Sponsring Ida Arvidsson har överlämnat sitt testamente. Therese H och Robert ska prata ihop sig och utveckla idéer till nästa möte. De framförde en önskan om att Styrelsen så tidigt som möjligt ska prata med dem om vi vill ha pengar för något. Deras arbete underlättas om de vet vad de ska söka sponsring till. Björn H föreslog att de skulle erbjuda plats på Flins hemsida till våra sponsorer. Styrelsen beslutade: Att notera informationen och samtyckte till Björns förslag. 7h-Arbetsmarknads- och alumniansvarig Daniel S ska prata med Peter Andersson om att utveckla alumniverksamheten. Detta diskuterades under ett möte på Scandic Ryd (tisdagen 20/4) med Flins-styrelsen, Peter A och några inbjudna studenter från tvåan och trean. Förslag på att införa ännu en Arbetsmarknadsdag diskuterades. Den skulle i så fall äga rum under höstterminen och vara tillägnad ettorna. Upplägget som diskuterades var att styrelsen ska bjuda in gamla studenter som berättar om deras karriär efter studierna. Vidare pratades det om att lägga aktiviteten på eftermiddagen och bjuda på dricka och smörgås. Styrelsen beslutade: Att utveckla förslaget vid fortsatta möten. 7i-Web- och marknadsföringsansvarig Lars K har överlämnat sitt testamente till Sebastian. Sebastian har börjat jobba på ett utkast till en kalender med aktiviteter anordnade, eller för Flins medlemmar. Denna ska finnas upplagd på hemsidan. Sebastian upplyste om att Therese S tillsammans med honom måste uppdatera Info om utbildningsbevakare på hemsidan. Det uppkom önskemål om att göra länken till Flins hemsida (från Politices Kandidat) mer synlig och tillgänglig. Även att länka Flins hemsida till frikursarnas ämnen, då Flins även är till för dem. Sebastian undrade också om Styrelsen ville att han skulle utveckla det som står skrivet under Ny Student på hemsidan. Förslaget mottogs positivt av styrelsen. Styrelsen beslutade: Att Sebastian ska kontakta Peter A om länkar till hemsidan. Även att Ny student 2010 ska utvecklas och göras mer intressant till hösten.

4 7j-Information från polemikredaktör Karolina S har haft ett möte med Peter Andersson som avsätter budgeten för Polemiken. Hon berättade att Peter var villig att utöka den nuvarande budgeten och Karlolina samt styrelsen var beredd att lägga engagemang på tidningen. Till hösten skulle vi i så fall satsa på att få ut tidningen till både fler studenter samt våra lärare. Karlolina berätta att arbetet med det kommande numret fortgick. Hon undrade också vad för annonser från spons som skulle vara med i numret. Styrelsen pratade om att jobba fram en standardmall för priser/plats i Polemiken. Vidare påminde Karlolina om att vi ska skicka in våra presentationer snarast möjligt samt att hon tar foton efter mötet avslutats. Styrelsen beslutade: Robert och Therese ska prata med FBI:s sponsanvariga för att utarbeta en mall, samt om samarbete dem emellan. Styrelsen ställde sig positiva till att utveckla Polemiken. 7k-Information från FBI Ellen undrade om styrelsen kunde ändra datum för Flinsdagen till lördagen den 4 september istället. Hon hade även önskemål om att vi skulle ta dem till Myrorna för inköp av bad-taste kläder. Ellen meddelade även att Trädgårdsföreningen är inbokad till Flinsdagen. Styrelsen beslutade: Att ändra datum för Flinsdagen. Karolina S, Therese H och Sebastian L utsågs till ansvariga för planering av Flinsdagen. 8 Sektionsaktivitet Styrelsen innehar en preliminär budget på 5000 kronor för att kunna tacka av gamla styrelsen. Eventuellt kan styrelsen även inkludera gamla och nya FBI. Det fördes en diskussion huruvida dessa skulle deltaga och vilka aktiviteter som kan komma att bli aktuella. Styrelsen beslutade: Robert ska kolla upp datum, aktiviteter och komma med förslag till nästa möte. 9 FLINS-resan Gruppen som utsågs förra mötet presenterade ett förslag på en resrutt. Föreslagna städer var; Bonn Luxemburg Bryssel Haag Amsterdam. Resan kommer troligen genomföras 1-2 veckor in på höstterminens andra kurs. Den beräknas pågå likt förra året i ungefär 1 veckas tid. Resan diskuterades och vad styrelsen har för åsikter och tankar angående den föreslagna resan. Bryssel var samtliga angelägna att åka till. Styrelsen beslutade: Att resegruppen ska utveckla sitt förslag, kolla upp eventuella besök, aktiviteter för respektive stad samt prata med kursansvariga om en passande

5 vecka. Ett konkret förslag ska utgå till alla medlemmar innan nästa möte. 10 Lastaren Styrelsen beslutade: Lastarvakt för nästkommande veckor Måndag 26/4 Björn Onsdag 28/4 Daniella Måndag 3/5 Therese S Onsdag 5/5 Daniel 11 Onödig Undervisning Under det tidigare nämna mötet på Scandic Ryd så diskuterades onödig undervisning. Följande punkter anser styrelsen vara överflödiga: Upprepning av bl.a. kommuner från Svenska politiska system (Jöken). Tallberg, EU:s politiska system. Boken är inte lämpad för Jöken, utan bättre för Politiska system i ett jämförande perspektiv. Dock måste vi ta hänsyn till frikursarna vilket eventuellt innebär en problem i kursernas upplägg. Styrelsen beslutade: Therese S pratar med berörda lärare. 12 STURE Charles och Hanna tog upp STURE och vår inställning till att koppla vårt medlemskap med kårens. Eventuellt innebär detta att Flins kommer att tappa medlemmar. Speciellt förväntas svårigheter med att få de äldre årskurserna att vara medlemmar även om nollorna kommer gå med, något som Lars K yttrade sig om. Ännu en fråga var huruvida Livstidsmedlemmar ska få behålla sitt medlemskap. Om de tillåts så kommer två medlemssystem att vara nödvändiga. Styrelsen beslutade: Styrelsen satte upp ståndpunkten att livstidsmedlemmar inte ska behöva betala en extra avgift. Dock är det viktigt för Flins att stödja kåren, så Styrelsen ska överväga beslut om kopplade medlemskap då mer information framkommer. I så fall kommer åtgärder att tas genom promotion och aktiviteter vilka är subventionerade om man är Flins medlem. Detta i syfte för att behålla våra medlemmar. Frågan bordlades till senare, efter tagna beslut av kåren.

6 13 - Övriga tillagda frågor 13a Frikursare Frikursarna hamnar ständigt utanför trots att Flins är till för dem också. Därför diskuterade styrelsen på vilket sätt vi kan involvera dem mer. Styrelsen beslutade: Frikursarna kommer att inbjudas till Flinsdagen. Dock ligger nollningen utanför Flins/FBI:s ansvar, utan medverkan får ske på eget initiativ från frikursarna. Ellen ska även diskutera med FBI om frikursarna ska få möjlighet att närvara på någon sittning under nollningen. Utöver detta ska Therese S besöka frikursarna i höst och informera dem om hennes uppgift som utbildningsvbevakare. Sebastian ska som tidigare nämnt utveckla Flinshemsida till frikursarnas förmån. 13b Revisor Lars K berättade om sin post som revisor, information om protokoll och kvitton. Styrelsen beslutade: Att notera informationen. 12 Kommande möten Charles föreslog att nästa möte ska äga rum i början på vecka 18. Han återkommer med exakt tid, datum. Styrelsen beslutade: Att godkänna förslaget. 13 Mötets avslutande Charles förklarade mötet avslutat.

7 Charles Westerberg, Ordförande Karolina Sporre, Justerare Daniella Nenander, Sekreterare

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L, Hanna J, Daniella N, Daniel S.

Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L, Hanna J, Daniella N, Daniel S. Protokoll FliNS Föreningen för Linköpings nationalekonomer och statsvetare Datum: 20100825 Plats: Kårallen, Luxor Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2012-12-13 Plats: Wallenbergrummet, Kårallen Närvarande: Thea Almgren, Erik Arvidsson, Hanna Edlundh, Jakob

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS Protokoll från styrelsemöte - FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2013-11-06 Tid: 15:00-17:00 Plats: Luftrummet, Kårallen. Närvarande: Matilda Hjalte, Martina Johansson,

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH STATSVETENSKAP LINKÖPINGS UNIVERSITET Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-11- 23 Tid: 13:00-15:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

http://villaagarnasavean.se Protokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 3/5-2016 mellan kl. 19.00 21.00 i Tingshusets lilla rum i Lerum.

http://villaagarnasavean.se Protokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 3/5-2016 mellan kl. 19.00 21.00 i Tingshusets lilla rum i Lerum. Sida 1 av 5 http://villaagarnasavean.se Protokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 3/5-2016 mellan kl. 19.00 21.00 i Tingshusets lilla rum i Lerum. Under sammanträdet serverades en enkel fika Närvarande:

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20130903 Tid: 12:0014:00 Plats: R22 Närvarande: Matilda Hjalte, Martina Johansson, Filippa Pyk, Elin Lager,

Läs mer

7. Information från ordförande och vice ordförande a) Info från StuFF:s storutbildning

7. Information från ordförande och vice ordförande a) Info från StuFF:s storutbildning NATIONALEKONOMI OCH STATSVETENSKAP LINKÖPINGS UNIVERSITET Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-12- 07 Tid: 13:00-14:00 Plats: Luxor, Kårallen

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-08-21 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-02-12. Tid 17:15-18:30, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-02-12. Tid 17:15-18:30, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-02-12. Tid 17:15-18:30, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Camilla Carlén, Agnes Olsson, Lucas Hallgren, Daniel Regnér, Tina Wendpaap,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20120511 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller, Martin

Läs mer

Styrelsemöte Ösmo kyrkokör 10 januari 2013 Församlingshemmet

Styrelsemöte Ösmo kyrkokör 10 januari 2013 Församlingshemmet Närvarande: Maria Flink (ordförande), Lena Lagborn (vice ordförande), Monica Risberg (kassör), Annica Kilegård Brissman (sekreterare), Katarina Rudérus (körledare) samt Peter Mourath (kyrkoherde) närvarande

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2012-11-12 Plats: Parken, Kårallen Närvarande: Thea Almgren, Erik Arvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller,

Läs mer

Kungälvs Brukshundklubb

Kungälvs Brukshundklubb Kungälvs Brukshundklubb Kungälvs Brukshundklubb består av ca 300 hundintresserade medlemmar i olika åldrar. Klubben är till för dig som vill vara aktiv med din hund, träna, tävla eller lära dig och din

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum 2015 11 23 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet

STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet Stadgar SEKE 1 (7) 1 Föreningens namn Föreningens namn är SEKE Civilingenjörerna Karlstad. 2 Föreningens säte Föreningen har sitt säte i Karlstad

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #8 som ägde rum 2014 12 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Simon Lundmark (Informationsansvarig) Gry Frölich(Kassör)

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2006-10-09 Plats: Studiecentrum Ordförande: Erik Wendel TM05 Sekreterare: Anna Hansson TM05 Jenny A Andersson TM06 Jenny

Läs mer

MANUAL för samplanering i hemmet - Sigtuna

MANUAL för samplanering i hemmet - Sigtuna MANUAL för samplanering i hemmet - Sigtuna Bakgrund Då den enskilde behöver insatser från både socialtjänst och hälsooch sjukvården ska kommunen tillsammans med landstinget upprätta en så kallad samordnad

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-09-11 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Karolina Lundh Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes Corbee Daniel Håkansson

Läs mer

Lära och utvecklas tillsammans!

Lära och utvecklas tillsammans! Lära och utvecklas tillsammans! Studiematerial Vård-sfi - förberedande kurs för Omvårdnadsprogrammet Annika Brogren och Monica Ehn Kompetensutveckling för sfi-lärare Lärarhögskolan i Stockholm Myndigheten

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Närvarande: Philip Karlsson, Ordförande Mike Persson, Festerichef Alexander Lagerbielke, Rekrytering Erik Wetterin, Webb/Tryck/PR Elias Olsson, Näringsliv Jerry Sundin, SnOrdf Niklas Bohman, Vice SnOrdf

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS

Protokoll från styrelsemöte FLiNS 5/8/12 2:55 PM Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2012-04-02 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders

Läs mer

Protokoll 150423: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala

Protokoll 150423: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Protokoll 150423: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Louise Lundmark, Frida Torstensson, Rosanna Norman, Fredrica Werner, Sara Stuguland, Linus Hagander, Kornelia Johansson Närvarande: Louise

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 1 september 2015

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 1 september 2015 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 1 september 2015 Plats: Skype Tid: Tisdag 1 september, kl. 18.00. Närvarande: Anna Maria Resare, Emelie Eriksson, Sara Rösare, Frej Persson,

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-05-29 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Anders mailar de nya stadgarna samt budget till övriga styrelsemedlemmar. Gällande besöket från Himad återkommer Anna om detta vid nästa möte.

Anders mailar de nya stadgarna samt budget till övriga styrelsemedlemmar. Gällande besöket från Himad återkommer Anna om detta vid nästa möte. PROTOKOLL Nr 5 år 9 Styrelsemöte 2007-01-11 ABC-lokal Närvarande: Anna Stubbendorff (ordförande) Peter Danilo (vice ordförande) Sofia Thente (sekreterare) Anders Ohlsson (kassör) Fredrik Carlsson (suppleant)

Läs mer

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2013/2014, 10 december 2013, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Liisa A, Anna HE, Anna J, Jonas L, Boris K, Fredrik R, Albin T, Hanna N, Hannah E, Melinda P, Julia M, Ebba D och Emmy L 1.

Läs mer

STYRELSENS JOBB SÅ LÅNGT

STYRELSENS JOBB SÅ LÅNGT Hej alla medlemmar i Svensk Räddningshundförarförening! I somras anordnade vi ett sommarläger i Nynäshamn/Stora Vika som samlade drygt 20 deltagare från norr till söder. Lägret började på onsdagen den

Läs mer

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009.

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Umeå Universitet Sida 1 (10) Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Kursvärdering. Omdöme 1 5 (5 bäst) Kursupplägg i stort 1 2 5 Bra projekt där de tidigare projekten i BP1 och BP2 binds ihop. Får

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #14 som ägde rum 2015 03 31 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare, Kulturarna), Simon

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 16 juni 2014

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 16 juni 2014 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 16 juni 2014 Plats: Skype Tid: Måndag 16 juni 2014, kl 18.00 Närvarande: Herbert, Mea Bryntesson, Malin Bornhöft, Sara Franzén, Anna Tillas-Lindberg,

Läs mer

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Karin Festin, Gunn Hellbom, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Karin Festin, Gunn Hellbom, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2009-06-09 Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Karin Festin, Gunn Hellbom, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny

Läs mer

Demokratifesten. årsmöte för lokalgruppen

Demokratifesten. årsmöte för lokalgruppen Demokratifesten årsmöte för lokalgruppen 2014 2015 Guiden är till våra lokalgrupper så att de kan genomföra demokratiska, inkluderande och roliga demokratifester. Till guiden finns ett flertal mallar och

Läs mer

Inventering av forum för samverkan och delaktighet inom

Inventering av forum för samverkan och delaktighet inom Tjänsteskrivelse 1 (9) 2015-10-05 Bildnings- och omsorgsförvaltningen Handläggare Eva Westlund Utvecklingsledare/utredare 033-430 56 11 eva.westlund@bollebygd.se Dnr : 67608 Bildnings- och omsorgsnämnden

Läs mer

Styrelseprotokoll 2009 04 06

Styrelseprotokoll 2009 04 06 Styrelseprotokoll 2009 04 06 FLiNS FöreningenLinköpingsEkonomerochStatsvetare Närvarande: Lars Petersson, Jennifer Jansson, Linnea Ingebrand, Lars Karlsson, Ida Arvidsson, Emeli Mårtensson, Kalle Törnmarck,MariaSjöblom,PhilipRasch.

Läs mer

Protokoll 20150204: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala

Protokoll 20150204: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Protokoll 20150204: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegård, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander. Närvarande:

Läs mer

TESTAMENTE Ex HR-gruppen 2006

TESTAMENTE Ex HR-gruppen 2006 TESTAMENTE Ex HR-gruppen 2006 1. ÖVERGRIPANDE... 2 1.1 Från början/uppstart... 2 1.2 Tidsplanering, kritiska datum och deadlines... 2 Januari... 2 Februari... 2 Mars... 2 April... 2 Maj... 2 Juni... 2

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-12-06

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-12-06 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-12-06 Närvarande: Karin Andersson Agnetha Pethrus Ulla Terneby Louise Rosengren Eva Stark Hans Ericson Marie Caiman Lena Jovén Ej närvarande: Tina Hansen

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsens Skype möte 2015-04-28 Plats: Sundsvall

Protokoll fört vid styrelsens Skype möte 2015-04-28 Plats: Sundsvall Protokoll fört vid styrelsens Skype möte 2015-04-28 Plats: Sundsvall Närvarande ledamöter: Britt-Marie Edfors Ordförande Carina Östberg Utställnings ansvarig Agneta Östlund Retriever ansvarig Ingela Norrby

Läs mer

Föredragningslista Sektionsmöte 2013-10-09, 17:00

Föredragningslista Sektionsmöte 2013-10-09, 17:00 Sektionen för Medieteknik Sektionsmöte 2013-10-09 Föredragningslista Sektionsmöte 2013-10-09, 17:00 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande 1.2. Val av mötesordförande 1.3. Val av mötessekreterare 1.4. Val av

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Torsdagen den 20 oktober 2005 Plats: Galtsjön, Ronneby kl. 18:30

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Torsdagen den 20 oktober 2005 Plats: Galtsjön, Ronneby kl. 18:30 Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Torsdagen den 20 oktober 2005 Plats: Galtsjön, Ronneby kl. 18:30 Närvarande: Ledamöter: Rauno Lakso, Petra Lakso, Oddvar Myhr, Laila Myhr, Lars Nilsson,

Läs mer

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Tid: 08.15 10.00, tisdag, 2014-11- 11 Plats: RG3 Närvarande: Evelina Sönnerstedt, Linnéa Fällström, Sandra Sjölander, Sofia Lindblad, Emma Rydén, Martina Kraff och Jessica

Läs mer

Protokoll styrelsemöte SAKS

Protokoll styrelsemöte SAKS Protokoll styrelsemöte SAKS Datum: Tid: 12.00 13.00 Plats: S-min Närvarande: Alexander Högberg, Felix Eriksson, Fredrik Arvidsson, Emma Olander, Hanna Ljung, Malin Lindestreng, Louise Roséen, Agnes Hedberg,

Läs mer

Protokoll 151025: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala

Protokoll 151025: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Protokoll 151025: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Louise Lundmark, Frida Torstensson, Rosanna Norman, Fredrica Werner, Sara Stuguland, Johanna Mäkinen, Kornelia Johansson, Joakim Skoog Närvarande:

Läs mer

SÖLVESBORGS KOMMUN Fritid & kultur. föreningskunskap. - att bilda förening -

SÖLVESBORGS KOMMUN Fritid & kultur. föreningskunskap. - att bilda förening - SÖLVESBORGS KOMMUN Fritid & kultur föreningskunskap - att bilda förening - Innehållsförteckning Ideell förening, vad är det? 3 Hur många medlemmar måste man vara? 3 Vad krävs för att bilda en förening?

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-11-25

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-11-25 Styrelsemöte 25 november 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:18 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen anser att anse mötet behörigt utlyst.

Läs mer

STYRELSEMÖTESPROTOKOLL TEV Sida 1 (5)

STYRELSEMÖTESPROTOKOLL TEV Sida 1 (5) STYRELSEMÖTESPROTOKOLL TEV Sida 1 (5) Datum: 2013-06-14 Ort: Stockholm Protokoll nummer: 6 Ordförande: Sekreterare: Justerare: Övriga närvarande: Peter Franzén Madelene Lundin Peter Schulz Gunilla Brattström-Cronqvist,

Läs mer

Protokoll: Styrelsemöte. Utrikespolitiska föreningen i Uppsala den 14 december 2015

Protokoll: Styrelsemöte. Utrikespolitiska föreningen i Uppsala den 14 december 2015 Uppsala den 14 december 2015 Protokoll: Styrelsemöte. Utrikespolitiska föreningen i Uppsala den 14 december 2015 1. Öppnande av möte Mötet öppnades kl. 17.06 Närvarande: Brors, Åström, Gladh, Englund Davidsson,

Läs mer

STYRELSEMÖTE PROTOKOLL HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST 2014-01-21 Nr / 2014 Önskehemsgatan 40 124 54 Bandhagen Sida 1 av 5

STYRELSEMÖTE PROTOKOLL HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST 2014-01-21 Nr / 2014 Önskehemsgatan 40 124 54 Bandhagen Sida 1 av 5 124 54 Bandhagen Sida 1 av 5 Plats: Tid 2014-01-21 kl. 18:30-21:00 Närvarande ledamöter: Jörgen Johansson, ordförande Terje Gunnarsson, vice ordförande Sven Löfberg, ledamot Rosie Björling, ersättande

Läs mer

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA STARTA LOKALAVDELNING HEJ! Varsågod! Spännande att ni vill starta lokalavdelning i Svenska Kyrkans Unga. Här får ni de handlingar ni behöver. Läs först igenom

Läs mer

Sleipnir, Protokoll fört vid styrelsemöte/konstitueringsmöte 2008-02-06

Sleipnir, Protokoll fört vid styrelsemöte/konstitueringsmöte 2008-02-06 Protokoll fört vid styrelsemöte/konstitueringsmöte 2008-02-06 Tid: 18.00 Plats: hos Camilla Reichenberg, Löpargatan 91 Närvarande: Camilla Reichenberg (CR) Sofia Kindlund (SK) Lise-Lott Jansson (LJ) Mia

Läs mer

VÄLJ SMART! ETT IDÉ- OCH ARBETSHÄFTE FÖR DEN VIKTIGA VALBEREDNINGEN

VÄLJ SMART! ETT IDÉ- OCH ARBETSHÄFTE FÖR DEN VIKTIGA VALBEREDNINGEN VÄLJ SMART! ETT IDÉ- OCH ARBETSHÄFTE FÖR DEN VIKTIGA VALBEREDNINGEN INNEHÅLL 3 Vilka sitter i valberedningen? 4 Vad gör valberedarna? 7 Liten checklista för valberedningen 8 Världens bästa styrelse 10

Läs mer

PROGRAMRÅD INTERAKTIONSDESIGN

PROGRAMRÅD INTERAKTIONSDESIGN PROGRAMRÅD INTERAKTIONSDESIGN Tid: 2010-11-17, Klockan 10.00 Plats: Kalmar Nyckel i sal NY110 samt via Skype Kallade: Morgan Rydbrink, Dennis Larsson, Sara Elebro, Hannes Johansson, Linus Knutsen, Wilaiwan

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN Tid: 4 september 2008 kl 19.00 Plats: Hemma hos ordförande Ove Paulusson i Mölndal Närvarande: Ordförande Ove Paulusson () IT-ansvarig Morgan Fredberg () via

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2 N U M M E R 3 2 0 1 2 K U N G S Ö R S S K 2012-09- 27 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 1 0 S I S T A T R Ä N I N G E N I L O C K M O R A 1 3 / 1 0 T R Ä N I N G I N O R B E R G ( L Ö R D A G )

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Internationella Utskottet. Verksamhetsbeskrivning. Internationella utskottets vision.

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Internationella Utskottet. Verksamhetsbeskrivning. Internationella utskottets vision. UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning (IC) ska arbeta aktivt för att skapa kontaktnät mellan studiekamrater, partneruniversitet och företag och därigenom främja kulturella utbyten, internationella

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 17 september 2014

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 17 september 2014 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 17 september 2014 Hanna Selinder. Plats: Skype Tid: onsdag 17 september 2014, kl 18.00 Närvarande: Herbert, Mea Näsman, Gabriella Sandström,

Läs mer

Utvärdering APL frågor till handledare VT2015

Utvärdering APL frågor till handledare VT2015 Utvärdering APL frågor till handledare VT2015 Utvärdering APL frågor till handledare VT 2015 Jag har inte gått någon handledarutbildning Instämmer 3 100 Total 3 100 10,3% (3/29) Min praktikant studerar

Läs mer

Protokoll för Catahyas årsmöte 2004. Skövde, 6 mars.

Protokoll för Catahyas årsmöte 2004. Skövde, 6 mars. .. 1. Mötet förklarades öppnat av ordförande Martin Nässil. 2. På uppmaning från ordförande stängdes mobiltelefoner av. 3. Inga adjungeringar behövdes och samtliga närvarande (se bilaga I) hade rösträtt.

Läs mer

KURSKATALOG HSB SÖDERTÄLJE

KURSKATALOG HSB SÖDERTÄLJE KURSKATALOG HSB SÖDERTÄLJE 2016 1 09 Kalendarium 04 Introduktion för nya ledamöter 08 Ekonomi för bostadsrättsföreningen 10 Anmälan & praktisk information I HSB Södertäljes studieråd sitter Ulla Castenvik,

Läs mer

HGK Strategikonferens 2015

HGK Strategikonferens 2015 Protokoll: Strategikonferens och styrelsemöte HGK Klubbstyrelse Möte nr: 7/2015 Mötestid: 9-12 oktober 2015 enligt program Närvarande: Stefan Thorberg (ST), Hans Gustavsson (HG), Berndt Lundberg (BL),

Läs mer

Protokoll. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi

Protokoll. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Styrelsemöte 2015-08-26 Protokoll Styrelsemöte, Tid: 2015-08-26, kl. 11.00 Plats: Styrelserummet, M-huset Kallade: Svante Nyman (Ordf), Elin Håkansson (Vice ordf), Hanna Krokström (Admin), Emil Persson

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-05-14 Styrelsemöte 2014, 14 maj 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Boris K, Ebba D, Hanna Maria N, Hannah E, Fredrik Ro, Julia FE, Melinda P, Julia M, Albin T, Hanna

Läs mer

Lördagen den 10 oktober 2009

Lördagen den 10 oktober 2009 Protokoll fört vid styrelsemöte i Sveriges Guideförbund Tid: 10 oktober 2009, kl. 12.00-19.00 11 oktober 2009, kl. 09.00 15.45 Plats: Närvarande: Anmält förhinder: Hotel Sergel Plaza, Stockholm Birgitta

Läs mer

Samordningsförbundet Västra Skaraborg, Malmgatan 36, 53232 Skara. Måndagen den 28 september 2015 kl. 09.00 12.00

Samordningsförbundet Västra Skaraborg, Malmgatan 36, 53232 Skara. Måndagen den 28 september 2015 kl. 09.00 12.00 Plats och tid Beslutande SoF Västra Skaraborg, Malmgatan 36, 53232 Skara Måndagen den 28 september 2015 kl. 09.00 12.00 Åsa Karlsson, ordförande, Götene kommun Ulla-Karin Gunnarsson, vice ordförande, Louise

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Svensk och internationell skogspolitik SH0121, 40145.1415 7.5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Camilla Widmark Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-04-28-2015-05-15 Antal

Läs mer

Till styrelsen för Lurbo Ridklubb och styrelsen för Uppsala Ridcenter

Till styrelsen för Lurbo Ridklubb och styrelsen för Uppsala Ridcenter Till styrelsen för Lurbo Ridklubb och styrelsen för Uppsala Ridcenter Inför klubbens årsmöte 2014 så motionerade jag om tillgänglighet till RC:s ridhus och avgifter för anläggningskortet. Hur blev det

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20131030 Tid: 15:0017:00 Plats: Luftrummet, Kårallen. Närvarande: Matilda Hjalte, Martina Johansson, Filippa

Läs mer

Stadgar. Technology Management Studenterna. Antagna 2014-02-12

Stadgar. Technology Management Studenterna. Antagna 2014-02-12 Stadgar Technology Management Studenterna Antagna 2014-02-12 1 Förening Technology Management Studenterna (TMS) är en ideell förening som drivs utan vinstsyften. 2 Syfte Föreningens syfte är att tillvarata

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-05-05, kl. 10.00 Plats: Blå Rummet, EC Ordförande: Anna Karlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07 Övriga

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-05-06

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-05-06 Stockholm 2015-05-06 Styrelsemöte 6 maj 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 15:26 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse mötet

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med NOF.

Protokoll fört vid styrelsemöte med NOF. Protokoll fört vid styrelsemöte med NOF. Datum: Torsdagen den 9/2 2006. Tid: 18.30-21.00 Plats: Klubblokalen Närvarande: Jan-Olov, Glenn, Ingrid, Andreas, Jan, Ove, Thure och Rolf Gustafson (valberedning)

Läs mer

Lördagen den 24 april 2010

Lördagen den 24 april 2010 Protokoll fört vid styrelsemöte i Sveriges Guideförbund Tid: 24 april 2010, kl. 12.00-17.30 25 april 2010, kl. 09.00 14.00 Plats: Hotel Sergel Plaza, Stockholm Närvarande: Lars Flodström, vice ordförande

Läs mer

Svenska Leonbergerklubben

Svenska Leonbergerklubben Nr 11/13 Svenska Leonbergerklubben Svenska Leonbergerklubbens ordinarie styrelsemöte. Telefonmöte 2013-06-20 38. Mötets öppnande 39. Närvarande: Pamela Abrahamsson, Robin Neumann, Kristina Truedsson Mikaela

Läs mer

Barn- och utbildningsförvaltningen Sammanträdesdatum Sida Lokala styrelsen Hammargärdet 2014-02-24 1. Anders Bernhardsson förälder

Barn- och utbildningsförvaltningen Sammanträdesdatum Sida Lokala styrelsen Hammargärdet 2014-02-24 1. Anders Bernhardsson förälder Lokala styrelsen Hammargärdet 2014-02-24 1 Plats och tid Hammargärdet kl. 17.00-19.00 Närvarande Helena Hall Blixt Helena Ekman Daniel Bohlin Pernilla Olebring Anders Bernhardsson Maud Lundström personal

Läs mer

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Astma- och Allergiföreningen i Stockholm Nr 2 2013 maj Läs om Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Niklas Olin, föreningens nye ordförande, intervjuas av

Läs mer

Dessutom erbjöd sig 8 Rotarymedlemmar att bidra med mellan 500 och 1.500 SEK vardera, vilket blev summa 6.000 SEK.

Dessutom erbjöd sig 8 Rotarymedlemmar att bidra med mellan 500 och 1.500 SEK vardera, vilket blev summa 6.000 SEK. Välgörenhetskonserten i Mariefreds Kyrka med saxofonisten Johan Stengård och Magnus Ludwigsson vid flygeln, som den 2 juni 2014 arrangerades av Mariefred Rotaryklubb och Mariefreds Församling, inbringade

Läs mer

Mötesordförande: Andrea Åhlin. Närvarolista: 1 Mötet öppnades av AÅ 17.24. 2 Formalia. AÅ valdes till mötesordförande. SJ valdes till mötessekreterare

Mötesordförande: Andrea Åhlin. Närvarolista: 1 Mötet öppnades av AÅ 17.24. 2 Formalia. AÅ valdes till mötesordförande. SJ valdes till mötessekreterare Styrelseprotokoll för SNAPS styrelse möte 2013-02-14 Kl. 17.15 Plats: Pharmen Swedish National Association of Pharmaceutical Students Mötesordförande: Andrea Åhlin Närvarolista: SNAPS Styrelse: Ordförande

Läs mer

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi Tid: 2015-09-22, kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M-huset Kallade: Svante Nyman (Ordf), Elin Håkansson (Vice ordf), Hanna Krokström (Admin), Emil

Läs mer

ÅRSMÖTE FÖRENINGEN LYCKSELE BUGG & SWING

ÅRSMÖTE FÖRENINGEN LYCKSELE BUGG & SWING ÅRSMÖTE FÖRENINGEN LYCKSELE BUGG & SWING Tid: Söndagen den 24 februari 2002 Plats: Beslutande: MB Samtliga närvarande Karolina Filipsson Sekreterare Lars Roslund Årsmötets ordförande Åsa Karlsson Bernt

Läs mer

Kallade: Johanna Mäkinen, Oscar Norberg, Ossian Matthiessen, Hanna Riese, Johanna Hemberg, Thérèse Lelli, Erik Nilsson, Kim Larsson

Kallade: Johanna Mäkinen, Oscar Norberg, Ossian Matthiessen, Hanna Riese, Johanna Hemberg, Thérèse Lelli, Erik Nilsson, Kim Larsson Dagordning 160329: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Johanna Mäkinen, Oscar Norbg, Ossian Matthiessen, Hanna Riese, Johanna Hembg, Thérèse Lelli, Erik Nilsson, Kim Larsson Närvarade: Johanna

Läs mer

Årsmötesprotokoll FLiNS

Årsmötesprotokoll FLiNS Årsmötesprotokoll FLiNS Föreningen för Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2011-03-21 Plats: ACAS-salen, A huset Tid: 16.15 1) Mötets öppnade Mötet öppnades av FLiNS ordförande Charles Westerberg.

Läs mer

DAGORDNING VID UMEÅ MOTORCYKELKLUBBS ÅRSMÖTE 2012-02-04

DAGORDNING VID UMEÅ MOTORCYKELKLUBBS ÅRSMÖTE 2012-02-04 ÅRSMÖTE 2012-02-04 DAGORDNING VID UMEÅ MOTORCYKELKLUBBS ÅRSMÖTE 2012-02-04 1. Mötets öppnande. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av två rösträknare tillika justeringsmän att jämte

Läs mer

2. Dagordningens fastställande Dagordningen fastställdes efter några mindre korrigeringar av utskickat förslag.

2. Dagordningens fastställande Dagordningen fastställdes efter några mindre korrigeringar av utskickat förslag. Protokoll CS-möte 23-24 april 2016 Närvarande Carl Fredrik Johansson, ordförande Håkan Jalling Per-Olov Larsson Cajsa Lindberg Sebastian Mauritsson Daniel Svensson Håkan Winfridsson Ofelia Eriksson (adjungerad)

Läs mer

Anmälan mot Göteborgs universitet angående nekande att rätta inlämnade uppgifter

Anmälan mot Göteborgs universitet angående nekande att rätta inlämnade uppgifter Göteborgs universitet Rektor Luntmakargatan 13, Box 7851, SE-103 99 Stockholm, Sweden Tfn/Phone: +46 8 563 085 00 Fax: +46 8 563 085 50 hsv@hsv.se, www.hsv.se Magnus Granlund 08-563 088 38 magnus.granlund@hsv.se

Läs mer

PROTOKOLL 1 (15) 2010-11-17

PROTOKOLL 1 (15) 2010-11-17 PROTOKOLL 1 (15) 2010-11-17 Kommunala handikapprådet Plats och tid ande Camilla Stenmark Stig Stefansson Torvald Stefansson Ola Burström Åke Lindqvist Britt-Inger Lundstedt Christine Edström Eva Gustavsson

Läs mer

GUIDE. Administrativ uppstart

GUIDE. Administrativ uppstart GUIDE Administrativ uppstart Innehållsförteckning 3. Inledning, syfte och innehåll 4. Årsmötet Checklista: efter årsmötet 7. Överlämning Checklista: överlämning 8. Första styrelsemötet 8. Besöka banken

Läs mer

Protokoll LAG-möte 2016-01-19 på Länsstyrelsen i Jönköping

Protokoll LAG-möte 2016-01-19 på Länsstyrelsen i Jönköping Protokoll LAG-möte 2016-01-19 på Länsstyrelsen i Jönköping Mötet inleddes med att vi lärde känna varandra lite bättre. 1. Mötets öppnande Mötet öppnandes av ordförande, Caroline Dieker. 2. Fastställande

Läs mer

STUDIERÅDET VID KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN (SRBK)

STUDIERÅDET VID KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN (SRBK) TLTH, K-sektionen STUDIERÅDET VID KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN (SRBK) Protokollmöte 2 2015-02-23 SrBK:s andra protokollmöte 2015. Mötet äger rum måndag den 23 februari 2015 kl. 17.15 i Marie- Curierummet

Läs mer

Mötesdatum: 2008-04-26. 4/08 Protokoll fört vid Svenska Leonbergerklubbens styrelsemöte Upplands Väsby, 2008-04-26

Mötesdatum: 2008-04-26. 4/08 Protokoll fört vid Svenska Leonbergerklubbens styrelsemöte Upplands Väsby, 2008-04-26 Mötesdatum: 2008-04-26 4/08 Protokoll fört vid Svenska Leonbergerklubbens styrelsemöte Upplands Väsby, 2008-04-26 1 Mötets öppnande Ordföranden Mona R förklarade mötet öppnat, samt hälsade alla välkomna.

Läs mer

STADGAR FÖR IDEELLA IDROTTSFÖRENINGEN FRISKIS&SVETTIS JÄRFÄLLA

STADGAR FÖR IDEELLA IDROTTSFÖRENINGEN FRISKIS&SVETTIS JÄRFÄLLA STADGAR FÖR IDEELLA IDROTTSFÖRENINGEN FRISKIS&SVETTIS JÄRFÄLLA Ägare: Idrottsföreningen Friskis & Svettis JÄRFÄLLA Datum: 2003-02-02 Sid 1 av 7 1. Inledande bestämmelser 1.1 Föreningens firma är Idrottsföreningen

Läs mer

Guide till handledare

Guide till handledare Globala Kronobergs Guide till handledare Komma igång KRONOBERG Globala Kronoberg en del av Nätverket SIP www.globalakronoberg.se Om Nätverket SIP och verksamheten Globala Kronoberg Nätverket SIP är ett

Läs mer

F-teknologsektionen. Protokoll fört vid Sektionsmöte 2005-09-27. Tid: tisdag 2005-09-27 Plats: KE, Kemihuset

F-teknologsektionen. Protokoll fört vid Sektionsmöte 2005-09-27. Tid: tisdag 2005-09-27 Plats: KE, Kemihuset F-teknologsektionen Protokoll fört vid Tid: tisdag Plats: KE, Kemihuset 1. Mötets öppnande F-styrets ordförande Julien Aubert förklarade mötet öppnat. 2. Val av justeringsmän tillika rösträknare Daniel

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16 1. Har din son deltagit som? 10 9 8 85.7% 7 3 2 Målvakt Utespelare Målvakt 14,3% Utespelare 85,7% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7

Läs mer

LANTBRUKARNAS RIKSFÖRBUND LRF Västra Götaland

LANTBRUKARNAS RIKSFÖRBUND LRF Västra Götaland LANTBRUKARNAS RIKSFÖRBUND LRF Västra Götaland PROTOKOLL Nr 5/2015 Styrelsesammanträde med motionsgenomgång Tid Kl 09.00-17.40 Plats Sparbanken Skaraborg, Skara Närvarande Sofia Karlsson, ordförande, fr

Läs mer

Styrelsemöte Fotoföreningen Linslusen Sida 1/3 2015-04-07 Org.nr. 822003-9153. Styrelsemöte. 2014-09-23, Linköping

Styrelsemöte Fotoföreningen Linslusen Sida 1/3 2015-04-07 Org.nr. 822003-9153. Styrelsemöte. 2014-09-23, Linköping Styrelsemöte Fotoföreningen Linslusen Sida 1/3 Styrelsemöte 2014-09-23, Linköping Närvarande: Annie Fredriksson, Adine Lundahl, Anton Olofsson, Kristoffer Öfjäll och Ove Karlsson. Frånvarande: Cecilia

Läs mer

Styrelsemöte 150210. Tid: 16:15-17:45 Plats: Konferensrummet 20-39

Styrelsemöte 150210. Tid: 16:15-17:45 Plats: Konferensrummet 20-39 Styrelsemöte 150210 Tid: 16:15-17:45 Plats: Konferensrummet 20-39 Närvarande röstberättigande: Ordförande Dennis Lindh f.r.o.m 32 Vice ordförande Viktor Winberg t.o.m 32 Studentombud Jonas Kjällgren Utbildningsansvarig

Läs mer