Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 5 september 2012 i Jämshögs Medborgarhus.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 5 september 2012 i Jämshögs Medborgarhus."

Transkript

1 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 5 september 2012 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Johan Seger, som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen. Dagordningen gicks igenom och godkändes av mötet. 3 Val av mötesordförande, sekreterare och protokolljusterare. Till mötesordförande valdes Johan Seger och till mötessekreterare Alf Olofsson. Till justerare valdes Eva Ridbäck och Eva Eriksson. 4 Kallelsen. Kallelsen har varit införd den 22/8 i BLT och Sydöstran och befanns vara stadgeenligt utlyst. 5 Föregående mötes protokoll. Föregående mötes protokoll (årsmötet ) cirkulerade och godkändes. 6 Skrivelser Kallelse till distriktsmöte i Hällaryd den 24 september, inkommit. 7 Rapporter a) Rapport från sektionerna Musiksektionen har under våren bedrivit ordinarie träningar i föreningslokalen, måndagar klockan 17:30-18:45 under tiden samt några extra träningar i samband med andra spelningar. Därutöver har sektionen även medverkat i följande verksamhet: 29/3 Avslutning torsdagsgruppens träning, Jämshögs Medborgarhus. 10/4 Avslutning tisdagsgruppens träning, Jämshögs Medborgarhus. 30/4 Majsjungning. 26/5 Spelning i samband med Ingegerd Sällströms 70-årsfirande, Tiansgården Bromölla. 9/6 Samkväm i samband med Frederiksberg folkedanseres besök, Jämshögs Medborgarhus. 20/6 Folkdansträning inför midsommar, Jämshögs Medborgarhus. 22/6 Folkdansuppvisningar, Jämshög vid ICA, Västralid servicehem, Brännaregårdens servicehem, Holje Park. 23/6 Gudstjänst i Kyrkhults kyrka. 24/6 Folkdansuppvisning vid Västanå skola. Dans & Lek har under våren haft gillesdansträning på tisdagar (10/1-10/4) och torsdagar (12/1-29/3) och folkdansträning på onsdagar (11/1-20/6) samt träff för daglediga på onsdagseftermiddagar (11/1-11/4). Gammaldanskurs på söndagar. 4 gammaldansfester i Jämshögs Medborgarhus. 30/4 Majsjungning på 23 ställen i Olofström med omnejd på traditionellt sätt. 8-10/6 Besök från vänförening i Danmark. 22/6 Midsommarafton, 4 folkdansuppvisningar enligt tradition med avslut i Holje Park. Dagen avslutades med samkväm i Lilla Salen, Medborgarhuset Jämshög. 24/6 Folkdansuppvisning på Hantverksdagen i Västanå.

2 2/5 Dräkt & Slöjd har under våren haft slöjdkvällar tisdagar kl /1 Upptaktsmöte hos Greta. 24/1 Städat slöjdlokalen. Februari. Satt upp nya vävar. 6 o 13/3 Tovat. 20 o 27/3 Gjort påsksaker. 3/4 Påskfest i slöjdlokalen. 10, 17 o 24/4 Färdigställt påbörjade arbeten 21/4 Gick vi Åsenrundan i Näsum. Hörde inte rördrommen, grillade och hade trevligt som vanligt. 29/4 Deltog två medlemmar i sykurs väska/necessär. En medlem i fågelholksbygge. Kurserna anordnades av Distriktet. 7/7 Bussutfärd till slöjdmässan i Hjo. Den blev lyckad. 40 deltagare hade Kerstin E. fått ihop. Hon ansvarade för resan. Stuffasektionen har bedrivit följande aktiviteter. Under våren har vi haft för avsikt att vidareutveckla oss själva inom buggen. Därför har vi inte haft någon ordinarie kursverksamhet utan lagt krut och energi på att lära oss nytt. Vi har haft våra egna träningar på måndagar kl till samt lagt ett antal söndagar mellan kl till för att bli bättre. Träningarna har pågått från början på januari till början på maj. Vi har tagit in externa tränare vid två tillfällen under våren för att få nya influenser och lära oss nytt. Framför allt är det ett helt nytt sätt att lära ut dans på som vi har inriktat oss på, men även de förändringar som ständigt sker i buggens värld. Vi har tränat hårt och fått mycket positiv kritik från våra tränare, som vi hyrt in. De har varit mycket imponerade över vår inställning och vår organisation. För att inte förlora alla våra kunder så har vi hållit igång våra måndagsträningar för allmänheten som vanligt kl till Även dessa har pågått från 24 januari till 23 april. Vi har även haft två helgkurser för allmänheten. Den ena gick av stapeln den 4 mars och 10 mars med en ledare som heter Kattis. Den var för dem som hållit på ett tag med bugg och hade lite erfarenhet. Uppskattat av dem som var där. Den andra var en salsakurs som vi körde den 21 april. De som höll i det var ett par från Karlskrona, som var mycket duktiga. Stuffafesten hölls den 27 april i Olofströms Folkets Hus. Sannex orkester spelade och det är en mycket populär orkester. Därför var det mer eller mindre slutsålt på biljetter vilket innebär ca 200 personer. Stuffagänget fyller 30 år och för att fira det och ge något tillbaka till de aktiva ledarna som sliter varenda säsong ordnades en liten samkvämskväll. Utflykten var hemlig för alla utom de som planerade den. Den gick till Snärjeskogen där vi hade lite lekar och kunde ha kul tillsammans. Vi åt gott och badade tunnor till långt in på kvällen. En mycket trevlig kväll som vi kommer att minnas länge. b) Ekonomi Kerstin redovisade det ekonomiska resultatet från årets början och svarade på frågor från mötesdeltagarna. Kassabehållningen är idag c:a :- och föreningen har inga skulder. Kerstin rapporterade att Coor gjort vid golvet i Stora Salen till en kostnad av 2 100:-. Eva Ridbäck efterfrågade uppmuntran till Bingolottoförsäljarna, beslöts att de skall få en rejäl blomma vid vår julfest.

3 3/5 8 Verksamhet hösten Dräkt & Slöjdsektionens verksamhet är till största delen förlagd till föreningens lokal i Jämshög. Här finns både vävstolar och en slöjdverkstad. Sektionen träffas tisdagar 4 sep 27 nov. kl. 18:00 21: /9 Halmslöjd. Astrid Persson ledare. 2 23/10 Tova och göra träfigurer. Göra necessärer och väskor. 25/10 Besöka vävdag i Glimåkra. 30/10 Gravsmyckningsarbeten. 3-27/11 Kransar och färdigställa arbeten. Greta sätter upp ett anslag om sektionens aktiviteter. År det något du funderar över så kontakta gärna sektionsledaren Greta Adolfsson på telefon eller via e-post gretaadolfsson@telia.com. Musiksektionen Ordinarie träningar i föreningslokalen i Jämshög, måndagar kl under tiden Dans & Lek har träning för gillesdansare tisdagar (4/9-20/11 och 27/11) och folkdansare onsdagar (12/9-28/11) kl För gillesdansare torsdagar (6/9-22/11 och 29/11) kl Träff för daglediga på onsdagar (5/9-21/11 och 28/11) kl Söndagar gammaldanskurs. 3 gammaldansfester är planerade (8/9, 13/10, 10/11) i Jämshögs Medborgarhus /9 Folkdansarna åker på utbytesresa (11 vuxna och 2 barn) till Altenholzer Öwerpedder, Kiel. 22/9 Intensivkurs i gillesdans, Södra Ljunga Bygdegård. 29/9 Skördedag, Torget, dansuppvisning av folkdansarna. 2/12 Julskyltningssöndagen, Olofströms Folkets Hus. 8/12 Julbord, Jämshögs Medborgarhus 27/12 Mellandagsträning i Jämshögs Medborgarhus Stuffasektionen har för hösten planerat följande aktiviteter: Våra egna träningar startar måndagen den 20 augusti. Tiden är som vanligt kl till och platsen Jämshögs Medborgarhus. Vi håller på fram till början på december. Allmänna träningar börjar måndagen den 27 augusti. Tiden är kl till i Jämshögs Medborgarhus. Vi håller på fram till början på december. Nybörjarkurs i bugg och foxtrot. 6 gånger med start söndagen den 2 september i Jämshögs Medborgarhus kl Ny kursplan och ny inspiration. Fortsättningskurs i bugg och foxtrot. 6 gånger med start söndagen 14 oktober i Jämshögs Medborgarhus kl Återigen med en ny kursplan och pedagogik. Extern tränare Kenneth 22/9. För att få hjälp med att starta fortsättningskursen. Även uppföljning av hur det går med nybörjarkursen och få mer tips och tricks i vår dans. 6 oktober har vi 30-årsfest för alla stuffaledare genom tiderna. Det blir mat, dans och massor av nostalgiminnen. Platsen blir Jämshögs Medborgarhus för att visa våra fina lokaler för alla gamla ledare som inte varit där sen renoveringen. I samband med detta föreslog mötet att ett referat med bilder från jubileet borde göras av Stuffagänget och lämnas till lokaltidningarna och Hembygden. 23 november blir det stuffafest för allmänheten och våra kursdeltagare i Olofströms Folkets Hus. Kindbergs orkester spelar upp till dans. 2 december är det julskyltning och vår ambition är att delta på uppvisningen tillsammans med resten av föreningen i Olofströms Folkets Hus. Vi avslutar året med Holjes julfest i Jämshögs Medborgarhus.

4 4/5 9 Övriga frågor. a) Ledamot till Valberedningen, (uppdrag från årsmötet). Halvårsmötet valde Arne Larsson till detta uppdrag. b) Julskyltningssöndagen, enl. Kerstin som kollat med Folkets Hus så kan vi genomföra vårt dans- och musikprogram inkl. slöjdsektionens lotteri på sedvanligt sätt. c) Det traditionella julbordet blir den 8 december kl. 18:00 i Jämshögs Medborgarhus. Kerstin undersöker cateringen med flera lokala restauranger. Underhållning undersöks av Peter. d) Damdräkt, Inger Olofsson fått info att det finns en damdräkt (Blekinge) i storlek 42 till salu. Greta hade info om dräkt från annat håll. Hon kommer att sätta upp anslag i Medborgarhuset. e) Torkhanddukshållare, Eva Eriksson efterlyste en extra torkhanddukshållare i damtoaletten. Bestämdes att Alice ordnar sådana både till dam- och herrtoaletten. f) Fönsterputsning, Kerstin undersöker vem/firma som kan putsa fönstren i Medborgarhuset. g) Årsmötet 2013 blir onsdagen den 13 febr. i Jämshögs Medborgarhus. 10 Avslutning. Johan tackade de närvarande för visat intresse och förklarade mötet avslutat. Föreningen bjöd sedan på kaffe och tårta. (Bakad av Inger Olofsson). Olofström den 18 september Alf Olofsson, sekreterare Johan Seger, ordförande Protokolljusterare:. Eva Ridbäck Eva Eriksson Bilaga: Deltagarförteckning.

5 5/5 Deltagarförteckning vid Holje Folkdansgilles halvårsmöte i Jämshögs Medborgarhus. Stig Karlsson Alice Wigö Eva Ridbäck Lasse Kedenius Greta Adolfsson Lena Ivarsson Peter Svensson Eric Ivarsson Ann-Kristin Jeppsson Inger Olofsson Rosita Ljunggren Arne Larsson Eva Eriksson Kerstin Eriksson Rolf Bengtsson Johan Seger Ove Wigö Alf Olofsson

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 10 september 2014 i Jämshögs medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 10 september 2014 i Jämshögs medborgarhus. 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 10 september 2014 i Jämshögs medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Johan Seger, som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 14 september 2011 i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 14 september 2011 i Jämshögs Medborgarhus. 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 14 september 2011 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Johan Seger, som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 9 september 2015 i Jämshögs medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 9 september 2015 i Jämshögs medborgarhus. 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 9 september 2015 i Jämshögs medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Eric Ivarsson som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 7 september 2016 i Jämshögs medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 7 september 2016 i Jämshögs medborgarhus. 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 7 september 2016 i Jämshögs medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Eric Ivarsson som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 8 september 2010 i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 8 september 2010 i Jämshögs Medborgarhus. 1/6 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 8 september 2010 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Johan Seger, som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2014-02-12 i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2014-02-12 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2014-02-12 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Johan Seger kunde hälsa ett 20-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 9 september 2009 i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 9 september 2009 i Jämshögs Medborgarhus. 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 9 september 2009 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Johan Seger, som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2015-02-11 i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2015-02-11 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2015-02-11 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Johan Seger kunde hälsa ett 20-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 13 september 2017 i Jämshögs medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 13 september 2017 i Jämshögs medborgarhus. 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 13 september 2017 i Jämshögs medborgarhus. 1 Mötet öppnande. Mötet öppnades av Eric Ivarsson som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2012-02-08 i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2012-02-08 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2012-02-08 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Vice ordföranden Bengt Bengtsson kunde hälsa ett 25-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus. 1/6 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2016-02-10 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Eric Ivarsson kunde hälsa ett 20-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2004-02-04 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Eric Ivarsson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.. 2 Dagordning

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2011-02-09 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Johan Seger kunde hälsa ett 20-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2013-02-13 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Johan Seger kunde hälsa ett 20-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2009-02-11 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Johan Seger kunde hälsa ett 25-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus. 1/6 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2018-02-14 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Eric Ivarsson kunde hälsa ett 30-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2010-02-10 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Johan Seger kunde hälsa ett 25-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2008-02-13 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Johan Seger kunde hälsa ett 25-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille i Jämshögs Medborgarhus. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Holje Folkdansgille 2005-02-09 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötets öppnande Ordföranden Johan Seger kunde hälsa ett 40-tal närvarande välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 Sida 1 av 6 Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 1 Årsmötets öppnande. Klas Wetter hälsade alla 25 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Godkännande

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Protokoll nr 1/2014 Östervåla Hembygdsförenings Årsmöte söndagen den 16 mars 2014, kl 17.00 i Korskyrkan, Östervåla.

Protokoll nr 1/2014 Östervåla Hembygdsförenings Årsmöte söndagen den 16 mars 2014, kl 17.00 i Korskyrkan, Östervåla. Protokoll nr 1/2014 Östervåla Hembygdsförenings Årsmöte söndagen den 16 mars 2014, kl 17.00 i Korskyrkan, Östervåla. 1 Inledning och mötets öppnande. Ordförande Anette Jerresand förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Folkdansringen i Örebro län

Folkdansringen i Örebro län Folkdansringen i Örebro län Protokoll från Distrikts Årsmötet den 5 mars 2011 i Åmmebergs Folkets Hus, Arrangör Norra Vätterbygdens folkdansgille. 1 Mötets öppnande Ordförande Rolf Östman hälsar välkommen

Läs mer

Fritidsnytt Augusti-September 2017

Fritidsnytt Augusti-September 2017 Augusti-September 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Fredag 25 augusti ABB, Magneten Västerås 19.30-23.00 18.45 från Q8 100 kr inträde och 100 kr buss Senast tisdag 22 augusti

Läs mer

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb Expon den 26 februari 2008

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb Expon den 26 februari 2008 Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb Expon den 26 februari 2008 Närvarande: 53 medlemmar 1. Mötets öppnande Jan Stanley hälsade alla hjärtligt välkomna. 2. Årsmötets behöriga utlysande Mötet fanns behörigen

Läs mer

Årsmöte 19 feb 2017 DAGORDNING

Årsmöte 19 feb 2017 DAGORDNING Årsmöte 19 feb 2017 DAGORDNING 1) Öppnande av mötet 2) Val av ordförande för mötet 3) Val av sekreterare för mötet 4) Val av 2 justeringsmän, tillika rösträknare, för mötet. 5) Fråga om mötets stadgeenliga

Läs mer

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården.

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården. Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr. 2017 i Örsåsgården. 1 Ordföranden Karl-Erik Johansson öppnade mötet med att hälsa alla medlemmar välkomna. 2 Mötet inleddes med en minnesstund

Läs mer

Plats: Folkets Hus, Kungshamn Datum: Onsdagen den 27 februari :00

Plats: Folkets Hus, Kungshamn Datum: Onsdagen den 27 februari :00 Plats: Folkets Hus, Kungshamn Datum: Onsdagen den 27 februari 2019 15:00 På mötet kommer bland annat att behandlas frågan om ett samgående med SPF Seniorerna Sotenärbygden. Efter förhandlingarna bjuder

Läs mer

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 PROTOKOLL 03/11 Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 Närvarande: Bo Gustavsson, Agneta Alderin, Ellen Knutsson, Liz Hasselqvist, Helen Kjellander Närvarande

Läs mer

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011.

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. Verksamhetsberättelse 2010 Idé och utvecklingsgruppen Karlholm Västland FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande

Läs mer

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014 PRO Vivalla-Lundby Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare Studieorganisatör Ledamot Ledamot Ledamot Revisorer

Läs mer

3. Val av mötessekreterare Till sekreterare för mötet valdes Gunilla Carlson

3. Val av mötessekreterare Till sekreterare för mötet valdes Gunilla Carlson Protokoll fört vid årsmöte med Gothems sockenförening den 8 mars 2015 i Gothems Bygdegård Närvarande: Ca 40 medlemmar 1. Mötets öppnande Ordförande Christina Näslund hälsade alla välkomna och inledde med

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-11-29, kl. 18.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika ledel Sekreterare

Läs mer

1/5. Verksamhetsberättelse för SPF Bräkne-Hoby år 2014. Styrelsen har under året haft följande sammansättning. Elisabet Petersson

1/5. Verksamhetsberättelse för SPF Bräkne-Hoby år 2014. Styrelsen har under året haft följande sammansättning. Elisabet Petersson 1/5 Verksamhetsberättelse för SPF Bräkne-Hoby år 2014. Styrelsen har under året haft följande sammansättning. Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Erika von Buxhoeveden Lars Åke Nilsson Bengt

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Svenska Folkdansringen i Örebro län , Spektrum, Folkets Hus i Hallsberg.

Protokoll fört vid årsmöte med Svenska Folkdansringen i Örebro län , Spektrum, Folkets Hus i Hallsberg. Protokoll fört vid årsmöte med Svenska Folkdansringen i Örebro län 2008-03-01, Spektrum, Folkets Hus i Hallsberg. Närvarande: Se närvarolista. Bilaga 1 1 Mötets öppnande Distriktsstyrelsens ordförande

Läs mer

Protokoll från årsmötet den 6 mars 2010 i IOGT- lokalen, Strömtorp, Degerfors med Letälvsgillet som arrangör.

Protokoll från årsmötet den 6 mars 2010 i IOGT- lokalen, Strömtorp, Degerfors med Letälvsgillet som arrangör. Folkdansringen i Örebro län Protokoll från årsmötet den 6 mars 2010 i IOGT- lokalen, Strömtorp, Degerfors med Letälvsgillet som arrangör. 1 Mötets öppnande Ordförande Rolf Östman hälsar välkommen och förklarar

Läs mer

Jägareförbundet Varbergs JVK

Jägareförbundet Varbergs JVK Sida 1 av 5 Protokoll för 2017 års ordinarie kretsårsmöte Datum: Plats: Närvarande: 2017-02-22 Grimetons bygdegård 30 medlemmar plus inbjudna 1 Öppnande Ordförande Bo Eierborg hälsade alla deltagarna välkomna

Läs mer

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat.

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat. PROTOKOLL Sörmländska Folkdansringen Distriktstyrelsen Sörmländska Folkdansringen Sammanträde 2007-1 Tid 20 januari 2007 Plats Nyköping Närvarande Pierre Marklund, via telefon Ann-Sofie Svensson Agneta

Läs mer

Röttle byalag årsmöte 20140802 Plats: Krogen Röttle

Röttle byalag årsmöte 20140802 Plats: Krogen Röttle Röttle byalag årsmöte 20140802 Plats: Krogen Röttle Närvarande: Rolf Andersson, Maria Andersson, Agneta Börjesson, Klemens Karlsson, Ann- Marie Stendahl, Ulla-Britt Simm, Anne-Marie Bäckman, Gun-Britt

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt under sommaren:

Läs mer

Stora mjuka snöflingor faller utanför kansliets fönster. Ett nytt år - Folkdansringen Stockholms jubileumsår då vi firar 100 år har börjat!

Stora mjuka snöflingor faller utanför kansliets fönster. Ett nytt år - Folkdansringen Stockholms jubileumsår då vi firar 100 år har börjat! Folkdansringen Stockholms E-brev nr 1-2019 Stora mjuka snöflingor faller utanför kansliets fönster. Ett nytt år - Folkdansringen Stockholms jubileumsår då vi firar 100 år - 2019 har börjat! Välkommen att

Läs mer

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga Kallelse till i Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00 Plats: Lekeberga Gård, Lekeberga Klubben bjuder på kaffe, smörgåstårta och underhållning. (glöm inte ange om du är allergisk mot något livsmedel)

Läs mer

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte 2016-03-30 inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Årsmötet öppnas av föreningens ordförande Roland Bengtsson. Alla närvarande hälsas välkomna.

Läs mer

Juli Augusti Månadsprogram för mötesplats Sommarro

Juli Augusti Månadsprogram för mötesplats Sommarro 15 kr Juli Augusti Månadsprogram för mötesplats Sommarro Bilder från jubileumsmiddagen. Alla hälsas hjärtligt Välkomna! För kontakt ring: 044-13 61 36, 0733 136136 Inledning I maj firade Sommarro 30- år

Läs mer

Protokoll medlemsmöte Onsdagen den 17 juni 2015 kl 19:00. 1. Mötet öppnas Styrelsens ordförande Mikael Ström hälsade alla välkomna.

Protokoll medlemsmöte Onsdagen den 17 juni 2015 kl 19:00. 1. Mötet öppnas Styrelsens ordförande Mikael Ström hälsade alla välkomna. Protokoll medlemsmöte Onsdagen den 17 juni 2015 kl 19:00 1. Mötet öppnas Styrelsens ordförande Mikael Ström hälsade alla välkomna. 2. Fastställande av röstlängd Röstlängden fastställs vid behov. 3. Val

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi

Läs mer

Årsmötesprotokoll, i Vrena Församlingshem (SPF Seniorerna Stigtomta-Vrenabygden, org.nr )

Årsmötesprotokoll, i Vrena Församlingshem (SPF Seniorerna Stigtomta-Vrenabygden, org.nr ) Stigtomta-Vrenabygden http://www.spfseniorerna.se/distrikt/sormland/foreningslista/stigtomta-vrenabygden Årsmötesprotokoll, 2017-02-20 i Vrena Församlingshem (SPF Seniorerna Stigtomta-Vrenabygden, org.nr.

Läs mer

Årsmöte på Mae råkes -lokalen vid torget i Brunflo den 25 februari 2016

Årsmöte på Mae råkes -lokalen vid torget i Brunflo den 25 februari 2016 Årsmöte på Mae råkes -lokalen vid torget i Brunflo den 25 februari 2016 Dagordning: 1 Årsmötets öppnande Parentation över avlidna medlemmar 2 Mötets stadgeenliga utlysande 3 Val av årsmötesfunktionärer:

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 2013-10-2708 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-09-08, kl. 13.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4 Hjärtbladet Medlemsblad nr 4 Juli 2017 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Hej alla, 2 0rdet! Efter en härlig vår och sommar med många trevliga träffar vill jag passa på att välkomna nya

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Ledamot Ersättare Ersättare EVO hjärta EVO Lung SO Revisorer Mötesvärdar Cirkelledare Boule Vattengympa Qigong Stickcafé Ingegerd

Läs mer

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Till mötesordförande valdes Roland Nihlén. 3. Till mötessekreterare

Läs mer

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte 2017-03-30 inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Årsmötet öppnas av föreningens ordförande Roland Bengtsson. Alla närvarande hälsas välkomna.

Läs mer

Västre Jär. Studier & aktiviteter. gör en annan värld möjlig!

Västre Jär. Studier & aktiviteter. gör en annan värld möjlig! Västre Jär Studier & aktiviteter 2014 1 gör en annan värld möjlig! Västre Jär 2014, ännu ett nytt år med studiecirklar, kulturarrangemang och folkbildning i samarbete med ABF Sydvästra Skåne. Luta dig

Läs mer

Söndagen den 21 mars håller vi årsmötesförhandlingar på Hotell Nissastigen i Gislaved.

Söndagen den 21 mars håller vi årsmötesförhandlingar på Hotell Nissastigen i Gislaved. Kallelse till ILCO:s årsmöte 2010 Söndagen den 21 mars håller vi årsmötesförhandlingar på Hotell Nissastigen i Gislaved. 10.30 Kaffe och fralla 11.00 Sedvanliga årsmötesförhandlingar 12.30 Lunch 13.30

Läs mer

ÅRSMÖTESPROTOKOLL. För Unga Örnar-avdelningar

ÅRSMÖTESPROTOKOLL. För Unga Örnar-avdelningar ÅRSMÖTESPROTOKOLL För Unga Örnar-avdelningar Alla avdelningar i Unga Örnar måste ha årsmöte senast den 28 februari varje år. Ni kan göra en egen dagordning men i det här årsmötesprotokollet finns alla

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll fört vid Ireortens Biodlarförenings årsmöte 2013 Plats: Ire Naturskola Närvarande: Stig Boklund Bengt Eriksson Mogens Vedel Åke Månsson Lars Nilsson Nils-Erik Svensson Göran Åstrand Anna Erlandsson

Läs mer

Måndagen den 20 november 2017 kl i Folkets Park, Dalsjöfors.

Måndagen den 20 november 2017 kl i Folkets Park, Dalsjöfors. Protokoll Föreningsmöte Budget Måndagen den 20 november 2017 kl. 15.00 i Folkets Park, Dalsjöfors. Ca 85 medlemmar 1 Mötets inledning Ordförande öppnar mötet och hälsar alla välkomna och passar samtidigt

Läs mer

Protokoll fört vid Aneby PRO årsmöte den 12 februari 2013 i Allianskyrkan, Aneby

Protokoll fört vid Aneby PRO årsmöte den 12 februari 2013 i Allianskyrkan, Aneby Protokoll fört vid Aneby PRO årsmöte den 12 februari 2013 i Allianskyrkan, Aneby 1 Årsmötet öppnas Ordförande Roland förklarade årsmötet öppnat och hälsade ett 90-tal medlemmar samt kyrkoherde Peter Andreasson

Läs mer

Kallelse till årsmöte 2013 för föreningen: Teater Thea Söndagen 7 april klockan 18.00 i sal 6 (ingång N. Skolgatan 10 B) !

Kallelse till årsmöte 2013 för föreningen: Teater Thea Söndagen 7 april klockan 18.00 i sal 6 (ingång N. Skolgatan 10 B) ! Kallelse till årsmöte 2013 för föreningen: Teater Thea Söndagen 7 april klockan 18.00 i sal 6 (ingång N. Skolgatan 10 B)!"""# $%&$' $%&$' $%&$' $%&( )) Dagordning för årsmötet &*! $%&(# $ (' +*),* -) ).

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017 Tjörns Fotoklubb Verksamhetsberättelse för 2017 Under året har vi haft 56 betalande medlemmar, styrelsen har haft 6 protokollförda sammanträden förutom årsmötet. Styrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

PROTOKOLL från ordinarie årsstämma

PROTOKOLL från ordinarie årsstämma PROTOKOLL från ordinarie årsstämma 2014-02- 25 1. Stämmans öppnande. Byalagets ordförande, Kenth Nilsson, hälsade deltagarna välkomna och förklarade stämman öppnad. 2. Fastställande av röstlängd Närvarande

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (5) Styrelsemötesprotokoll Plats: Åled, 2014-09-08, kl. 18.00 Deltagare: Peter Höglund Morgan Engdahl Monica Ledel Ordförande Kassör Sekreterare Jonas Mattsson-Frost Ledamot Pernilla Engdahl Ledamot

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med PRO Öja-Gemla på Solgården

Protokoll fört vid årsmöte med PRO Öja-Gemla på Solgården Öja Gemla 1 (5) Protokoll fört vid årsmöte med PRO Öja-Gemla på Solgården 2018-02-14. 1. Årsmötets öppnande. Ordf. Bertil Nilsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Som började med att:

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening

Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening 2012-02-26 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Eva Nyström. 2 Val av ordförande för mötet Eva Nyström valdes till att leda mötet. 3

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Koloniföreningen Steffens Minne.

Protokoll fört vid årsmöte med Koloniföreningen Steffens Minne. Protokoll fört vid årsmöte med Koloniföreningen Steffens Minne. Plats: Föreningshuset Steffens Minne Tid: 2016-04-24 Närvarande: 44 röstberättiga medlemmar 1 Föreningens ordförande Maria Ahlén öppnade

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi får nyttja

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Sommarlov Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Bjuvs Fritidsgård Tel: 042-458 50 97 Vecka 25 Måndag 17 juni Öppet 13.00 17.00 Tisdag 18 juni Midsommarfest. Kostnad 100kr. Anmälan sker till personalen. obs! öppet

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013

Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013 Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013 Närvarande 22 medlemmar 1. Mötets öppnande Ordförande Per Malmqvist hälsade alla hjärtligt välkomna

Läs mer

Protokoll för HÖSTMÖTE Tisdagen den 18 okt kl Mötet hölls i klubbhuset.

Protokoll för HÖSTMÖTE Tisdagen den 18 okt kl Mötet hölls i klubbhuset. Protokoll för HÖSTMÖTE 2017 Tisdagen den 18 okt. 2016 kl.15.00 Mötet hölls i klubbhuset. 1 Mötets öppnande Lars Åke hälsade alla mötesdeltagarna (47 st.) välkomna. 2 Mötets behöriga utlysande Mötet godkände

Läs mer

Årsmötesprotokoll 2015

Årsmötesprotokoll 2015 FSDB Stockholm och Gotlands län Årsmötesprotokoll 2015 Dag: Lördag 28 mars 2015 Tid: 13:13-17:00 Plats: Dövas Hus, Palmfeltsvägen 15 Närvarande: 26 röstberättigade medlemmar. 1 Årsmötets öppnande FSDB

Läs mer

Neuroförbundet Västervik

Neuroförbundet Västervik Neuroförbundet Västervik org.nr. 833600 8175. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2 0 1 3 1. Styrelsen för Neuroförbundet Västervik får härmed överlämna Verksamhetsberättelsen för. 1 januari 31 december 2013 Inledning.

Läs mer

Protokoll fört vid Folkdansringen i Örebro läns styrelsemöte , Stenstorp, Nyhem 119, Pålsboda.

Protokoll fört vid Folkdansringen i Örebro läns styrelsemöte , Stenstorp, Nyhem 119, Pålsboda. FOLKDANSRINGEN I Örebro län 2008-08-28 DS 05/08 Protokoll fört vid Folkdansringen i Örebro läns styrelsemöte 080828, Stenstorp, Nyhem 119, Pålsboda. Närvarande: Sture Hermansson ordförande Carola Sandberg

Läs mer

Dybecks Folkdansgille

Dybecks Folkdansgille Nättidningen Dyningen Nr. 1-2007 Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille Box 2060, 731 02 Köping e-post: dybeck@folkdansringen.se hemsida: www.folkdansringen.se/dybeck Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille

Läs mer

Fritidsnytt Maj-Juni 2017

Fritidsnytt Maj-Juni 2017 Maj-Juni 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Kostnad: Fredag 19 maj Folkets Hus, Köping 19.30-23.00 100 kr inträde Kvällens orkester: Effect Välkomna! GÅRDSKVÄLLAR Välkommen till våra gårdskvällar

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Medlemsmöte Datum: 13-05- 08 kl. 18:30 Plats: Klubbstugan Gälltofta Dagordning: 1: Mötets öppnande Ordförande hälsar alla deltagare välkomna och förklarar mötet öppnat. 2: Fastställande av röstlängden

Läs mer

Protokoll fört vid Årsmöte den 11 april 2012 med Oskars Hembygdsförening kl 18.00 i Oskars församlingshem

Protokoll fört vid Årsmöte den 11 april 2012 med Oskars Hembygdsförening kl 18.00 i Oskars församlingshem Ärende 1. Mötets öppnande. Frågan om mötet utlysning. Mötet öppnades. Mötet hade utlysts enligt stadgarna. Dagordningen delades ut till deltagarna. 2. Val av ordförande för mötet. Till ordförande för mötet

Läs mer

Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum Tid Mötesstart 18:30

Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum Tid Mötesstart 18:30 Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum 2018-02-15 Tid Mötesstart 18:30 Strandtorp GK 2018-02-15 1 Mötets öppnande 2 Fastställande av röstlängd för mötet 3 Fråga om mötet utlysts korrekt 4 Fastställande av

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Linderöds Folkdanslag

Verksamhetsberättelse för Linderöds Folkdanslag Verksamhetsberättelse för Linderöds Folkdanslag Club 69 2018-01-01 2018-12-31 Styrelsen för Linderöds Folkdanslag Club 69 får härmed lämna följande verksamhetsberättelse. Vi har haft 9 protokollförda möten.

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS

Protokoll från styrelsemöte FLiNS 5/8/12 2:55 PM Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2012-04-02 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders

Läs mer

Bro Brottarklubb bildades den 18 februari 1937.

Bro Brottarklubb bildades den 18 februari 1937. Till UKF:s Startsida Bro Brottarklubb Handskrivet protokoll om 30 sid mottagit av Åke Larsson 1983-08-03. I bandad intervju berättar han om klubbens kortvariga liv. Han var själv medlem. Ulla Zetterberg

Läs mer

senast den 4 september 2006

senast den 4 september 2006 Till Sunda Takters medlemmar Härmed kallas du till årsmöte med STs idrottsförening SUNDA TAKTER Torsdagen den 7 septemberl 2006 kl 14.00 i Lönnkrogen. Vi bjuder även på lite att äta därför är det viktigt

Läs mer

Protokoll från Distriktsstämman 2012-03-17

Protokoll från Distriktsstämman 2012-03-17 Protokoll från Distriktsstämman 2012-03-17 A B Stämmans öppnande Björn Falk hälsade alla välkomna till distriktsstämman i Oxelösunds Folkets hus Cupan. Därefter förklarade distriktsordföranden stämman

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för HSO Håbo.

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för HSO Håbo. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för HSO Håbo. Tid: Tisdagen den 4 november 2014, kl 19 00-20 00. Närvarande: Solweig Lundkvist, ordförande, Anita Rosen, Rune Westerlund, Gunnar Egehult, Nils-Ove

Läs mer

Protokoll - Styrelsemöte nr 2, 2015

Protokoll - Styrelsemöte nr 2, 2015 Protokoll - Styrelsemöte nr 2, 2015 Tid: Torsdag 2015-03-19, kl. 18.00-20.40 Plats: Klacken, Bromsgatan 20 Deltog: Annica Jonsson Karppinen Aase Olsson Ulrika Hesselstål Kaisa Edvinsdotter Carina Björnfot

Läs mer

Ewa Wiker tackade för förtroendet att få leda årsmötet.

Ewa Wiker tackade för förtroendet att få leda årsmötet. 1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Göran Strömbäck hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängden Närvarande medlemmar har prickats av på röstlängden,

Läs mer

SPF Trångsundsveteranerna

SPF Trångsundsveteranerna Årsmötesprotokoll fört vid SPF Trångsundsveteranernas årsmöte den 18 februari 2014 kl 12.00 i Mariakyrkans församlingssal, Skogås Centrum. Närvarande medlemmar: 54 1. Årsmötets öppnande Föreningens ordförande

Läs mer

Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net

Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net Sandpappret Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net SENSOMMARDANS I SANDA PARKEN Lördagen den 13 Augusti Gammeldans 15:00-18:00 till Kalle Jacobsson kvartett Grillbuffè ca 19:00 Dans 20:30-01:00 till DEAL

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2013

Verksamhetsberättelse för 2013 Verksamhetsberättelse för 2013 ILCO:s Jönköpings länsförening 2014-03-16 Mäster Gudmunds Källar Jönköping Kallelse till ILCO:s årsmöte 2014 Söndagen den 16 mars håller vi årsmötesförhandlingar på restaurang

Läs mer

PROTOKOLL fört vid årsmöte på Hembygdsgården, Jämshög

PROTOKOLL fört vid årsmöte på Hembygdsgården, Jämshög PROTOKOLL fört vid årsmöte 2018-02-22 på Hembygdsgården, Jämshög 1 Mötets öppnande Föreningens ordförande Gunni-Ann Berggren öppnade mötet och hälsade ett 80-tal medlemmar välkomna. 2 Val av ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Villaägarna på Gotland. Sekreterare: Ulf Jönsson. Ordförande: Ulf Almlöf

Protokoll fört vid årsmöte med Villaägarna på Gotland. Sekreterare: Ulf Jönsson. Ordförande: Ulf Almlöf Protokoll fört vid årsmöte med Villaägarna på Gotland Tid 2015-04-16 kl 18.30 21.00 1-24 Plats: Restaurang Visborg, Visby Sekreterare: Ulf Jönsson Ordförande: Ulf Almlöf Justerare: Ebbe Sundberg 1 Mötets

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Medlemsmöte Datum: 2016-10-12 kl. 18:00 Plats: Klubbstugan i Gälltofta 1: Mötets öppnande Parentation hölls för Kjell Jönsson med åtföljande av en tyst minut därefter hälsade ordförande deltagarna välkomna

Läs mer

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010 Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010 Innan mötesförhandlingarna inleddes hölls en tyst minut för medlemmar som avlidit under år 2009. Närvarande: 56 medlemmar 1

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Tid och plats: 1 september 2012 i Malmö Föreningens ordförande Aviva Suskin-Holmqvist öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 1 Val av mötesordförande Som ordförande

Läs mer

Ordinarie föreningsstämma Lokal: Roasjö Bygdegård, Svenljunga kommun Datum: Fredagen den 20 april 2018 Tid:

Ordinarie föreningsstämma Lokal: Roasjö Bygdegård, Svenljunga kommun Datum: Fredagen den 20 april 2018 Tid: PROTOKOLL FÖRENINGSSTÄMMA 2018-04-20 Ordinarie föreningsstämma Lokal: Roasjö Bygdegård, Svenljunga kommun Datum: Fredagen den 20 april 2018 Tid: 13.30 14.30 Närvarande: Styrelsen Ragnar Nilsson Marks kommun

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Oktober

Vad händer i Färgelanda? Oktober Vad händer i Färgelanda? Oktober Världens Barn Gala Torsdag 2 oktober kl. 18.30 Färgelanda Sporthall Lilla Bandet Jenny och Frank Margareta Haglund med familj DNA and The Cellarboys Färgelanda Judoklubb

Läs mer