Parallella Extra Inkomster

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Parallella Extra Inkomster"

Transkript

1 Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter Mikael Eriksson och jag har arbetat heltid på nätet sedan Startade då ett nyhetsbrev som heter InzideInfo som handlar om affärsmöjligheter på nätet startade jag tillsammans med min kollega Mats Johansson (som arbetat med mig sedan 2006) en InzideInfomedlemsida. Internet är en fantastisk arena för kreativitet och entreprenöranda. Du kan lära dig oerhört mycket bara genom att se hur andra gör och sedan göra likadant. Internet är fullproppad med upphajpad information om hur man enkelt och snabbt kan tjäna pengar på nätet. Vi möts av bilder på lyckliga människor som tjänar massor av pengar samtidigt som de njuter av livet och friheten, bilder på stora hus och flotta bilar. Men riktigt så enkelt är det ju aldrig De flesta som kommer att läsa den här specialrapporten har idag ett jobb av något slag. Ett jobb som säkert kräver en hel del tid, många gånger krävs att vara på en viss plats, en viss tid, och rapportera till någon på ett eller annat sätt. Det gör att många har begränsat med tid för att kunna satsa på en egen affärsverksamhet. Det är en rekommenderad strategi, att börja med dina internetaffärer vid sidan om en anställning eller kombinerat med en annan egen verksamhet. Det är viktigt att du har din försörjning täckt till 100%. Det vill säga att dina kostnader för att kunna leva och bo måste redan vara täckta, troligtvis genom en anställning eller som egen företagare. Du kommer att behöva tid på dig att utbilda dig inom dina nya affärer. Utbilda dig under tiden som du fortfarande har en inkomst från annat håll. Innan du inte ens tänker tanken på att säga upp dig bör du ha hittat en inkomstkälla som du vet fungerar. Ta tid på dig att verkligen testa din nya inkomstkälla, bygg upp ett startkapital som kan ta dig vidare.

2 När du kommit till att din nya inkomstkälla betalar dig lika mycket eller bättre per månad än din nuvarande inkomstkälla, då kan det vara dags att börja fundera på om att detta är din nya karriär. Om du inte kan få igång din nya inkomstkälla på deltid så kommer du inte heller kunna tjäna några pengar på heltid. Hitta något som fungerar först. Njut av de extrapengar du tjänar och bygg upp något stabilt innan du byter karriär! Vad skulle 5 000, eller varför inte kronor extra varje månad kunna göra för din vardag och för din ekonomi? Skulle du kunna tänka dig att satsa 1 timme per dag med dina affärer på nätet om du visste att du kunde utöka dina inkomster upp till dessa nivåer? Vi har redan lyckats hjälpa ett flertal personer att komma igång och tjäna pengar på nätet. Vi får in nya kommentarer från nöjda InzideInfomedlemmar löpande, här är några av dessa: Jag gick med i InzideInfo vid starten då jag beställt produkter, tidigare såsom Sportz och Fotbollspengar, och blivit nöjd. Inzideinfo känns riktigt spännande, jag har valt att lägga fokus på 2 av företagen/strategierna som erbjuds för att sedan testa fler framöver. Jag har visserligen satsat litet kapital men tjänat ihop ca $7 500 eller ca kr på nästan exakt 2 månader. Riktigt lovande för framtiden! Det roliga är att det inte kräver i princip någon arbetstid, kanske 1h i veckan på sin höjd, sen är det ju svårt att hålla sig borta från datorn för att se om det kommit en uppdatering alltid kul att se hur pengarna på kontot ökar! Petter InzideInfo erbjuder verkligen en mängd olika sätt att tjäna pengar på internet, det finns något för alla. För mig har det betytt början till ett bättre liv! Jag kommer att ha råd att resa, upptäcka nya platser, spendera mer tid med mina barnbarn och framförallt kommer jag snart att vara skuldfri. Göran Passiva extra inkomster har jag letat efter under en längre tid, och så har då denna sida startat som jag varit med på sedan den började. Resultatet har varit strålande, och det är så nära passivt det går att komma. Jag rekommenderar verkligen denna sida, ta chansen att komma till en spännande värld. - Marie InzideInfo är helt suveränt om man vill kunna tjäna extrapengar. De tipsen som jag har fått här har hjälpt mig mycket i min jakt på att kunna försörja mig med hjälp av Internet. Jag är inte där ännu men inom några månader tror jag att jag kan tjäna så pass bra på mina Internetaffärer så jag kan leva på det. Detta har jag InzideInfo att tacka mycket för! - Jimmy Johansson

3 Parallella Extra Inkomster Pengar kan inte köpa lycka, men pengar kan köpa frihet. Frihet är en av viktigaste beståndsdelarna i att uppnå riktig och sann lycka. En frihet att välja, en frihet att välja vad du vill göra utan att du måste göra det för att du behöver pengarna. Om du är intresserad av att skaffa dig en större frihet i livet, då vet vi att det här med affärer på internet kan vara en lösning för dig. Med hjälp av ett medlemskap hos oss på InzideInfo så får du tillgång till ett antal olika vägar att gå för att du ska kunna skaffa dig en eller flera stabila inkomstkällor med internet som verktyg. Många gör felet med att stirra sig blinda på den där stora affärsmöjligheten som ska resultera i miljontals kronor i inkomst på kortast möjliga tid. De flesta blir besvikna som ger sig in på den linjen. Vi måste vara realistiska i våra försök att förbättra vår ekonomi med hjälp av internet. Visst finns det många människor idag som blivit mångmiljonärer med hjälp av internet. Dessa personer har också troligtvis spenderat många år och slitit riktigt hårt för att komma dit där de är idag. De har arbetat stenhårt för att ta sig dit utan att veta om de verkligen kommer att lyckas. Det är inte alla som är beredda att ta den chansen och risken som det innebär. Om du redan har ett arbete idag eller kanske redan är egen företagare och du vill komplettera dina nuvarande inkomster med hjälp av internet måste du tänka på ett annat sätt. Glöm miljoninkomsterna för ett tag. Vi visar vi dig en annan väg. Möjligheten att starta upp ett flertal olika inkomstkanaler som sammanlagt kan ge dig en bra ersättning månad efter månad. Inga snabba miljonklipp men bra inkomstmöjligheter som i framtiden kan leda till helt nya valmöjligheter i ditt liv.

4 Det är också viktigt att inte stoppa alla äggen i samma korg, diversifiera dina satsningar. Fördela ut din tid och ditt engagemang i några olika inkomstkanaler. Speciellt om du är intresserad av investeringskoncept, då är diversifiering ett måste. Vi jobbar efter modellen att sprida riskerna och maximera möjligheterna. Det är viktigt att ha rimliga förväntningar innan du startar dina affärer på nätet. Ditt första projekt kanske inte visar sig tillräckligt lönsamt för att du ska vilja fortsätta spendera mer tid. Samtidigt kanske ditt andra projekt drar in stadiga 5000 kronor extra per månad med väldigt liten arbetsinsats. Med ökad arbetsinsats kan du snart fördubbla dina 5000 kronor extra per månad till kronor. Lägger du sedan på ytterligare en inkomstkanal som du valt att satsa på som också ger dig kronor per månad så är du på helt rätt väg eller hur? Skynda långsamt i början och välj dina projekt med omsorg. Ta inte på dig för mycket jobb, för snabbt. Det finns en risk att du tröttnar, om du går ut för hårt, jobbar mycket och kanske får så snabbt resultat som du hoppats. Starta i lagom takt, vid sidan av ditt vanliga jobb. Risk comes from not knowing what you are doing Warren Buffet Som vanligt handlar det om skaffa dig RÄTT typ av information som ger dig ett stabilt och tryggt underlag för dina beslut. Det är här vi på InzideInfo kommer in i bilden. Vi på InzideInfo har arbetat med affärskoncept av olika slag på nätet sedan 2001.

5 Det gör att vi sett det mesta. Det har varit en hel del trender som kommit och gått på nätet gällande olika typer av inkomstmöjligheter. Låt oss på InzideInfo navigera dig rätt i den digitala djungeln. Vi erbjuder utbildningsmaterial, nätets bästa inkomstmöjligheter samlade på en sida enbart för våra medlemmar. Du får löpande coachning och videoutbildning, tillgång till vår support och mycket mer! InzideInfo medlemskap består av tre olika huvudmoduler som alla ingår i ditt InzideInfo medlemskap: Modul 1 PEI parallella extra inkomster Den 26:e september 2012 startade vi upp PEI parallella Extra Inkomster. Skillnaden mot tidigare koncept var att vi aktivt coachade våra medlemmar till framgång och att vi löpande erbjuder videopresentationer via webinar varje månad. På några få månader har vi hjälpt ett flertal medlemmar att skapa sig en betydande extrainkomst på nätet. Modul 2 IPIC Inzideinfo Private Investors Club Den 10:e november 2010 lanserades IPIC. Det här är vårt koncept för långsiktiga finansiella placeringar och investeringar. Modul 3 Digitala Inkomster Den 17:e februari 2012 lanserade vi Digitala Inkomster. Det här är modulen för dig som vill bygga din egen onlineverksamhet. Fokus ligger på internetmarknadsföring och att starta en verksamhet från grunden. Vi kan tyvärr inte avslöja allt för mycket om de olika affärskoncepten som våra medlemmar har tillgång till via dessa olika moduler.

6 Men låt oss ge några intressanta exempel Inkomstkälla 1 PEI. På några få månader har vi hjälpt ett flertal medlemmar att bygga upp en passiv inkomstkälla som inom kort kommer att ligga på cirka kronor extra per månad. I det här konceptet kan du vara i stort sett helt passiv, men kommer snabbare till stora inkomster om du är beredd att jobba några timmar per vecka. Du får 100% support och hjälp från första dagen. Vi har sett vårt eget konto växa från cirka 8000 kronor till över kronor på 4.5 månader!!! Inkomstkälla 2 PEI. Din arbetsuppgift tar 1 minut per dag att genomföra, bygg upp en inkomstkälla snabbt och enkelt med detta koncept som varit igång sedan Att kunna tjäna kronor extra i månaden, med detta koncept är fullt rimligt. Inkomstkälla 13 PEI. Att handla med valutor kan vara mycket lönsamt. Men det tar tid att lära sig. Låt proffs sköta dina affärer istället, tjäna helt passivt % per dag. Totalt kommer du alltid att hitta mellan olika typer av affärsmöjligheter och inkomstmöjligheter på våra medlemsidor. Men vad krävs då för att kunna bli framgångsrika inom detta? Till att börja med så vill vi klargöra det mest självklara. Viss insats kommer att krävas Om du är intresserad och vill kunna påverka din egen inkomst genom att exempelvis kunna tjäna pengar på nätet, så måste du göra något konkret. Att bara gå med i olika program och olika affärskoncept och sedan inte göra något, kommer aldrig att kunna ge något. Viss typ av aktivitet krävs för att kunna tjäna pengar.

7 Det finns inga pengar att tjäna på att bara skjuta allt framför sig och att inte ta några som helst beslut. Alla måste starta någonstans. Most people are too busy earning a living to make any money Joe Karbo Hantera risker Alla typer av affärskoncept är på något sätt förknippat med en viss risk. Det går inte att ta bort all risk i affärer. En del koncept är mer riskfyllda än andra. Många affärskoncept som kan ge väldigt bra utdelning på kort tid är också oftast förknippat med desto högre risk. Söker vi mer säkra investeringar i affärskoncept så kommer också utdelningen normalt sett vara mindre och ta längre tid. Det är många som vänder sig till oss på InzideInfo och vill ha 100% SÄKRA koncept som kan ge snabb och hög utdelning, helst utan någon som helst arbetsinsats också. Låter det realistiskt?. Det kan vi förstås inte erbjuda, vem och inom vilket område kan erbjuda det? Aktier?, knappast Fonder?, inte en chans? Valuta?, nej. Ett jobb?, visst om du är riktigt duktig inom något speciellt område och har en hel del tur.

8 Vårt jobb är att hitta, undersöka och testa olika typer av inkomstmöjligheter på nätet. Sedan på ett sakligt sätt förmedla vidare den informationen till dig som medlem. Vi kommer sedan att försöka hålla dig uppdaterad om vad som händer kring de olika affärskoncepten som vi valt att rekommendera till dig som medlem. Genom att skaffa oss så mycket information och fakta som möjligt, om de olika affärskoncepten så minskar vi våra medlemmars risktagande. Vi kommer aldrig att försöka sälja in och övertyga dig om att du måste gå med i det och det här konceptet. I slutändan vill vi alltid att DU själv ska göra dina egna värderingar och drar dina egna slutsatser. Vi förmedlar bara vidare den information som vi har och de erfarenheter vi själva har. Vi har kontakter ute i världen som hjälper oss att hålla koll på marknaden och vi gör våra egna investeringar i olika koncept och sedan berättar vi helt enkelt hur det går för oss. Självklart filtrerar vi tidigt bort massor av affärskoncept som vi inte tror på av olika anledningar. De olika affärskoncept som vi valt att ta med är beprövade koncept med en bra historik. Oftast har vi fått informationen om aktuellt affärskoncept från en av våra källor och personliga kontakter ute i världen som vi litar på. Men som du redan vet En bra historik är aldrig en garanti för fortsatta framgångar, därför kan vi aldrig till 100% ge dig en garanti på att det här kommer att fungera även i framtiden. Det gäller att ha en uttänkt strategi när man arbetar med den här typen av inkomstmöjligheter på nätet. Det behövs inga nya och revolutionerade råd och tips för att du ska kunna lyckas bra. Du känner säkert till dessa råd sedan tidigare. Det viktiga är att du också följer dessa enkla och beprövade strategier.

9 Lägg inte alla ägg i samma korg En gammal klassiker när det gäller investeringar, att diversifiera sina investeringar. Detta gäller verkligen inom de affärskoncept som du hittar hos oss på InzideInfo. En av de smartaste och enklaste strategierna du kan välja. Det är klokt helt enkelt att fördela ut dina satsningar på olika håll. Vi kommer att kunna erbjuda dig som är medlem här på InzideInfo, ett brett urval av olika affärskoncept. Du kommer inte att kunna vara med på allt, det är inte realistiskt. Försök att hitta de program som du tror mest på, skapa en sund blandning av olika affärskoncept i din egna internet-portfölj. Behöver du tips och råd för att kunna göra dina val så hjälper vi givetvis gärna till och svarar på dina frågor. Vill du rekrytera andra eller inte? Bestäm dig redan från början. Kommer du vilja/rekrytera andra till aktuellt affärskoncept? Vi har ett stort utbud av affärskoncept där du inte alls behöver arbeta någon som helst rekrytering. Om du inte vill satsa din tid på att ens försöka rekrytera andra, välj bort alla affärskoncept som bygger på att du måste rekrytera andra människor för att kunna tjäna pengar. Är du intresserad och tycker det är roligt att rekrytera och jobba tillsammans med andra personer i olika affärskoncept, go for it! Sedan är det så att det blir mer och mer affärskoncept som du inte behöver rekrytera andra för att tjäna pengar, men om du gör det så kan du tjäna mer pengar och snabbare. Då är rådet att vänta med rekryteringsjobbet tills att du är helt bekväm med det affärskoncept som du arbetar med. Vänta in dina egna resultat

10 som du får med det aktuella affärskonceptet. Då kan du nämligen rekrytera folk utan att behöva sälja något, berätta bara om din egen historia. Så här gjorde jag och så här mycket har jag tjänat. Om du är intresserad, hör av dig så berättar jag mer Det vill säga, ingen hårdförsäljning alls utan tvärtom! Berätta bara din egen historia och ge fakta, det är ett extremt kraftfullt sätt att sälja in på utan att behöva övertala eller att sälja något. ACTION-plan Gör så här 1: Se till att du läst igenom hela den här specialrapporten. 2: Lyssna på vårt webinar som du ska ha fått tillgång till. En cirka 20 minuters genomgång. 3: Nyttja vårt SPECIALERBJUDANDE här: Vi har ett kanonerbjudande som väntar på dig där. Du kan för en mycket låg kostnad komma igång direkt och tjäna pengar på nätet! 4: När du säkrat ditt medlemskap hos oss på InzideInfo. Läs igenom vår information på vår medlemsida. 5: Välj ut de affärskoncept som du vill starta med. Kontakta oss om du behöver hjälp att välja. Om du har några funderingar innan du blir medlem, tveka inte att kontakta så ska vi försöka hjälpa dig. Du kan prata direkt med Mats Johansson på telefon: Du kan även mejla Mats på: eller till Mikael på Lycka till med dina onlineaffärer!

11 Mikael Eriksson & Mats Johansson Digital Solution AB har funnits registrerat som företag sedan 1996 och vi har funnits på nätet sedan Företaget har inga anmärkningar och har stabil ekonomi. Vårt nyhetsbrev InzideInfo är Nordens största (över läsare) och ledande nyhetsbrev om affärsmöjligheter på internet. Digital Solutions AB är certifierat enligt kraven för Certifierad E-handel under kontroll av, och enligt regler fastställda av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige.

Inga delar av detta slagen. www.inzideinfo..com. www.sportz.se

Inga delar av detta slagen. www.inzideinfo..com. www.sportz.se Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material fårr kopieras i någon form utan specielltt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrätts

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

Den här boken är framtagen i samarbete mellan Svea Ekonomi AB och Editor Media AB.

Den här boken är framtagen i samarbete mellan Svea Ekonomi AB och Editor Media AB. Den här boken är framtagen i samarbete mellan Svea Ekonomi AB och Editor Media AB. Om ni vill komma i kontakt med oss maila till csr@sveaekonomi.se eller ring 08-735 90 00. Att unga människor på väg in

Läs mer

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

Egenskaper och företagande

Egenskaper och företagande 2. FÖRETAGAREN Introduktion Egenskaper och företagande 3 Synergi 3 Vad gör företaget? 5 Fördjupning Är du ett med din företagsidé? 8 Arbetsuppgifter 17 FÖRETAGAREN Introduktion Egenskaper och företagande

Läs mer

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE KONSTEN ATT FÅ MÅNGA OCH NÖJDA KUNDER Jens Collskog Fortnox 2009 Text: Jens Collskog Illustrationer: www.illustrationsbolaget.se Tryck: Åtta.45 Tryckeri AB BLI VÄRLDENS BÄSTA

Läs mer

" If it doesn t make you smile, change it."

 If it doesn t make you smile, change it. " If it doesn t make you smile, change it." the business1 04 Vad är Network Marketing? 06 Varför är Forever det bästa alternativet? 08 Så tjänar du pengar med Forever 12 Incentives och belöningssystem

Läs mer

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens starkaste koncept Vi söker dig som vill arbeta med larm och säkerhet som egen företagare. Som metodiskt och långsiktigt vill bygga upp en stabil och lönsam

Läs mer

Juni 2014. Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg

Juni 2014. Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg Juni 2014 Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg 1 2 Inledning Förbundsmötet 2012 var Visions första förbundsmöte. Då gick vi från att vara en ny version av SKTF till att vara Vision Sveriges nyaste fackförbund

Läs mer

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen En specialrapport från Bullstreet - Maj 2012 5 STEG MOT 1 MILJON ibolaget tar över världen Bästa köp just nu Företagsuppdateringar Bullstreets 10 budord Snabbgranskning av företagen Vi blickar framåt Apple

Läs mer

- Fokus import och export - Mentor. fokus import och export

- Fokus import och export - Mentor. fokus import och export - Fokus import och export - Mentor fokus import och export Innehåll Mentorskapsprogram med fokus på import och export 3 Utveckla ditt företag med en mentor 4 Varför mentorskap 5 Almi tipsar inför import

Läs mer

Ditt sparande är din framtid

Ditt sparande är din framtid Ditt sparande är din framtid 1 Välkommen till Skandias investeringsguide Det kanske viktigaste beslut du har att fatta gäller ditt långsiktiga sparande. Både på kort och lång sikt. Därför är det värt att

Läs mer

ESL Ekonomi. Upplaga nr 3, 2014. Författare: Ulrika Hylén och Kicki Nyström

ESL Ekonomi. Upplaga nr 3, 2014. Författare: Ulrika Hylén och Kicki Nyström ESL Ekonomi Upplaga nr 3, 2014 Författare: Ulrika Hylén och Kicki Nyström Innehållsförteckning Inledning 1 Arbetsblad Nå mål och klara hinder 3 Ordning och reda på papper 4 Kostnader 5 Checklista kostnader

Läs mer

Är du ett med din företagsidé?

Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Testa Dig själv 1 Varför vill Du starta företag? 2 Är det rätt tillfälle för dig? 3 Har du lämpliga erfarenheter och kunskaper? DINA SLUTSATSER

Läs mer

Johanna Rygaard och Nora Hjertén. Första flytten

Johanna Rygaard och Nora Hjertén. Första flytten Johanna Rygaard och Nora Hjertén Första flytten FF Första Flytten är till för dig som är på väg eller funderar på att flytta hemifrån för första gången inom Linköping. Vi kommer att besvara viktiga frågor

Läs mer

Så här kan DU också starta företag

Så här kan DU också starta företag Så här kan DU också starta företag there is no passion to be found playing small, in settling for a life that is less than the one you are capable of living. Så här kan du också starta företag Marlena

Läs mer

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 UNDERSÖKNINGSMETOD Rapporten bygger i huvudsak på en undersökning som är genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Eniro. Undersökningen, i form av telefonintervjuer,

Läs mer

SÅ HÄR ENKELT FIXAR DU FINANSIERINGEN TILL DITT FÖRETAG

SÅ HÄR ENKELT FIXAR DU FINANSIERINGEN TILL DITT FÖRETAG SÅ HÄR ENKELT FIXAR DU FINANSIERINGEN TILL DITT FÖRETAG Magnus Nilselid, VD SpeedLedger INNEHÅLL Förord...3 5 konkreta tips hur du enklare får kredit hos banken...4-15 Tips nr 1: Ha koll på verksamhet

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

Bygg din egen framtid som hälsoinriktad entreprenör

Bygg din egen framtid som hälsoinriktad entreprenör Bygg din egen framtid som hälsoinriktad entreprenör Varför har vi skapat denna kurs? Vi tror att alla människor oavsett nuvarande situation (ålder, hälsa, gener) kan förändra och förbättra sin hälsa och

Läs mer

Tjäna pengar på internet när du sover

Tjäna pengar på internet när du sover 1 Tjäna pengar på internet när du sover 9 olika sätt att skaffa passiva inkomster via internet Anders Sjöberg Strategiförlaget Bok_ver8.indd 1 2008-05-22 22:52:22 2 Tjäna pengar på internet när du sover

Läs mer

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se Rekryteringsmanual - För dig som behöver rekryteringsråd Kontakt: E-post: Utgivare: roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se roi:recruit Innehållsförteckning 1. SKAPA EN GENOMARBETAD KRAVPROFIL...

Läs mer

Gräsrotsfinansiering. i korta drag. En handbok för små och medelstora företag

Gräsrotsfinansiering. i korta drag. En handbok för små och medelstora företag Gräsrotsfinansiering i korta drag En handbok för små och medelstora företag Innehåll Vad är gräsrotsfinansiering? 4 - Gräsrotsfinansiering i korta drag 6 - Mer än bara pengar 9 - Vilka risker finns det?

Läs mer

?Har du För dig som är ung! koll

?Har du För dig som är ung! koll Har du koll? För dig som är ung! Har du råd att bli vuxen? Alla tonåringar drömmer nog om att bli vuxen. Om att bestämma över sitt eget liv och ta sina egna beslut. Om friheten att tjäna egna pengar och

Läs mer

Bygg ett konvent som inte kraschar

Bygg ett konvent som inte kraschar Bygg ett konvent som inte kraschar En trevlig manual i att arrangera konvent skriven av arrangörerna till lajvkonventet Prolog 2009 Innehåll Introduktion 3 Börja här 4 Praktiskt 5 Program 7 Ekonomi 9 Marknadsföring

Läs mer

FIRMA ELLER AKTIEBOLAG?

FIRMA ELLER AKTIEBOLAG? FIRMA ELLER AKTIEBOLAG? Av Jan-Erik W Persson Senast uppdaterad 2010-11-10 1 FIRMA ELLER AKTIEBOLAG? Det finns stora skillnader när det gäller regler för skatter, förmåner etc för dig som driver ditt företag

Läs mer

VIVI-ANNE SEGERTOFT FIA ERIXON ORDNING OCH REDA.

VIVI-ANNE SEGERTOFT FIA ERIXON ORDNING OCH REDA. VIVI-ANNE SEGERTOFT FIA ERIXON ORDNING OCH REDA. Överlevnadsguiden för dig som drar ner rullgardinen så fort någon säger budget, moms och ekonomistyrning, men ändå vill lyckas med ditt företag. PROLOG

Läs mer