Parallella Extra Inkomster

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Parallella Extra Inkomster"

Transkript

1 Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter Mikael Eriksson och jag har arbetat heltid på nätet sedan Startade då ett nyhetsbrev som heter InzideInfo som handlar om affärsmöjligheter på nätet startade jag tillsammans med min kollega Mats Johansson (som arbetat med mig sedan 2006) en InzideInfomedlemsida. Internet är en fantastisk arena för kreativitet och entreprenöranda. Du kan lära dig oerhört mycket bara genom att se hur andra gör och sedan göra likadant. Internet är fullproppad med upphajpad information om hur man enkelt och snabbt kan tjäna pengar på nätet. Vi möts av bilder på lyckliga människor som tjänar massor av pengar samtidigt som de njuter av livet och friheten, bilder på stora hus och flotta bilar. Men riktigt så enkelt är det ju aldrig De flesta som kommer att läsa den här specialrapporten har idag ett jobb av något slag. Ett jobb som säkert kräver en hel del tid, många gånger krävs att vara på en viss plats, en viss tid, och rapportera till någon på ett eller annat sätt. Det gör att många har begränsat med tid för att kunna satsa på en egen affärsverksamhet. Det är en rekommenderad strategi, att börja med dina internetaffärer vid sidan om en anställning eller kombinerat med en annan egen verksamhet. Det är viktigt att du har din försörjning täckt till 100%. Det vill säga att dina kostnader för att kunna leva och bo måste redan vara täckta, troligtvis genom en anställning eller som egen företagare. Du kommer att behöva tid på dig att utbilda dig inom dina nya affärer. Utbilda dig under tiden som du fortfarande har en inkomst från annat håll. Innan du inte ens tänker tanken på att säga upp dig bör du ha hittat en inkomstkälla som du vet fungerar. Ta tid på dig att verkligen testa din nya inkomstkälla, bygg upp ett startkapital som kan ta dig vidare.

2 När du kommit till att din nya inkomstkälla betalar dig lika mycket eller bättre per månad än din nuvarande inkomstkälla, då kan det vara dags att börja fundera på om att detta är din nya karriär. Om du inte kan få igång din nya inkomstkälla på deltid så kommer du inte heller kunna tjäna några pengar på heltid. Hitta något som fungerar först. Njut av de extrapengar du tjänar och bygg upp något stabilt innan du byter karriär! Vad skulle 5 000, eller varför inte kronor extra varje månad kunna göra för din vardag och för din ekonomi? Skulle du kunna tänka dig att satsa 1 timme per dag med dina affärer på nätet om du visste att du kunde utöka dina inkomster upp till dessa nivåer? Vi har redan lyckats hjälpa ett flertal personer att komma igång och tjäna pengar på nätet. Vi får in nya kommentarer från nöjda InzideInfomedlemmar löpande, här är några av dessa: Jag gick med i InzideInfo vid starten då jag beställt produkter, tidigare såsom Sportz och Fotbollspengar, och blivit nöjd. Inzideinfo känns riktigt spännande, jag har valt att lägga fokus på 2 av företagen/strategierna som erbjuds för att sedan testa fler framöver. Jag har visserligen satsat litet kapital men tjänat ihop ca $7 500 eller ca kr på nästan exakt 2 månader. Riktigt lovande för framtiden! Det roliga är att det inte kräver i princip någon arbetstid, kanske 1h i veckan på sin höjd, sen är det ju svårt att hålla sig borta från datorn för att se om det kommit en uppdatering alltid kul att se hur pengarna på kontot ökar! Petter InzideInfo erbjuder verkligen en mängd olika sätt att tjäna pengar på internet, det finns något för alla. För mig har det betytt början till ett bättre liv! Jag kommer att ha råd att resa, upptäcka nya platser, spendera mer tid med mina barnbarn och framförallt kommer jag snart att vara skuldfri. Göran Passiva extra inkomster har jag letat efter under en längre tid, och så har då denna sida startat som jag varit med på sedan den började. Resultatet har varit strålande, och det är så nära passivt det går att komma. Jag rekommenderar verkligen denna sida, ta chansen att komma till en spännande värld. - Marie InzideInfo är helt suveränt om man vill kunna tjäna extrapengar. De tipsen som jag har fått här har hjälpt mig mycket i min jakt på att kunna försörja mig med hjälp av Internet. Jag är inte där ännu men inom några månader tror jag att jag kan tjäna så pass bra på mina Internetaffärer så jag kan leva på det. Detta har jag InzideInfo att tacka mycket för! - Jimmy Johansson

3 Parallella Extra Inkomster Pengar kan inte köpa lycka, men pengar kan köpa frihet. Frihet är en av viktigaste beståndsdelarna i att uppnå riktig och sann lycka. En frihet att välja, en frihet att välja vad du vill göra utan att du måste göra det för att du behöver pengarna. Om du är intresserad av att skaffa dig en större frihet i livet, då vet vi att det här med affärer på internet kan vara en lösning för dig. Med hjälp av ett medlemskap hos oss på InzideInfo så får du tillgång till ett antal olika vägar att gå för att du ska kunna skaffa dig en eller flera stabila inkomstkällor med internet som verktyg. Många gör felet med att stirra sig blinda på den där stora affärsmöjligheten som ska resultera i miljontals kronor i inkomst på kortast möjliga tid. De flesta blir besvikna som ger sig in på den linjen. Vi måste vara realistiska i våra försök att förbättra vår ekonomi med hjälp av internet. Visst finns det många människor idag som blivit mångmiljonärer med hjälp av internet. Dessa personer har också troligtvis spenderat många år och slitit riktigt hårt för att komma dit där de är idag. De har arbetat stenhårt för att ta sig dit utan att veta om de verkligen kommer att lyckas. Det är inte alla som är beredda att ta den chansen och risken som det innebär. Om du redan har ett arbete idag eller kanske redan är egen företagare och du vill komplettera dina nuvarande inkomster med hjälp av internet måste du tänka på ett annat sätt. Glöm miljoninkomsterna för ett tag. Vi visar vi dig en annan väg. Möjligheten att starta upp ett flertal olika inkomstkanaler som sammanlagt kan ge dig en bra ersättning månad efter månad. Inga snabba miljonklipp men bra inkomstmöjligheter som i framtiden kan leda till helt nya valmöjligheter i ditt liv.

4 Det är också viktigt att inte stoppa alla äggen i samma korg, diversifiera dina satsningar. Fördela ut din tid och ditt engagemang i några olika inkomstkanaler. Speciellt om du är intresserad av investeringskoncept, då är diversifiering ett måste. Vi jobbar efter modellen att sprida riskerna och maximera möjligheterna. Det är viktigt att ha rimliga förväntningar innan du startar dina affärer på nätet. Ditt första projekt kanske inte visar sig tillräckligt lönsamt för att du ska vilja fortsätta spendera mer tid. Samtidigt kanske ditt andra projekt drar in stadiga 5000 kronor extra per månad med väldigt liten arbetsinsats. Med ökad arbetsinsats kan du snart fördubbla dina 5000 kronor extra per månad till kronor. Lägger du sedan på ytterligare en inkomstkanal som du valt att satsa på som också ger dig kronor per månad så är du på helt rätt väg eller hur? Skynda långsamt i början och välj dina projekt med omsorg. Ta inte på dig för mycket jobb, för snabbt. Det finns en risk att du tröttnar, om du går ut för hårt, jobbar mycket och kanske får så snabbt resultat som du hoppats. Starta i lagom takt, vid sidan av ditt vanliga jobb. Risk comes from not knowing what you are doing Warren Buffet Som vanligt handlar det om skaffa dig RÄTT typ av information som ger dig ett stabilt och tryggt underlag för dina beslut. Det är här vi på InzideInfo kommer in i bilden. Vi på InzideInfo har arbetat med affärskoncept av olika slag på nätet sedan 2001.

5 Det gör att vi sett det mesta. Det har varit en hel del trender som kommit och gått på nätet gällande olika typer av inkomstmöjligheter. Låt oss på InzideInfo navigera dig rätt i den digitala djungeln. Vi erbjuder utbildningsmaterial, nätets bästa inkomstmöjligheter samlade på en sida enbart för våra medlemmar. Du får löpande coachning och videoutbildning, tillgång till vår support och mycket mer! InzideInfo medlemskap består av tre olika huvudmoduler som alla ingår i ditt InzideInfo medlemskap: Modul 1 PEI parallella extra inkomster Den 26:e september 2012 startade vi upp PEI parallella Extra Inkomster. Skillnaden mot tidigare koncept var att vi aktivt coachade våra medlemmar till framgång och att vi löpande erbjuder videopresentationer via webinar varje månad. På några få månader har vi hjälpt ett flertal medlemmar att skapa sig en betydande extrainkomst på nätet. Modul 2 IPIC Inzideinfo Private Investors Club Den 10:e november 2010 lanserades IPIC. Det här är vårt koncept för långsiktiga finansiella placeringar och investeringar. Modul 3 Digitala Inkomster Den 17:e februari 2012 lanserade vi Digitala Inkomster. Det här är modulen för dig som vill bygga din egen onlineverksamhet. Fokus ligger på internetmarknadsföring och att starta en verksamhet från grunden. Vi kan tyvärr inte avslöja allt för mycket om de olika affärskoncepten som våra medlemmar har tillgång till via dessa olika moduler.

6 Men låt oss ge några intressanta exempel Inkomstkälla 1 PEI. På några få månader har vi hjälpt ett flertal medlemmar att bygga upp en passiv inkomstkälla som inom kort kommer att ligga på cirka kronor extra per månad. I det här konceptet kan du vara i stort sett helt passiv, men kommer snabbare till stora inkomster om du är beredd att jobba några timmar per vecka. Du får 100% support och hjälp från första dagen. Vi har sett vårt eget konto växa från cirka 8000 kronor till över kronor på 4.5 månader!!! Inkomstkälla 2 PEI. Din arbetsuppgift tar 1 minut per dag att genomföra, bygg upp en inkomstkälla snabbt och enkelt med detta koncept som varit igång sedan Att kunna tjäna kronor extra i månaden, med detta koncept är fullt rimligt. Inkomstkälla 13 PEI. Att handla med valutor kan vara mycket lönsamt. Men det tar tid att lära sig. Låt proffs sköta dina affärer istället, tjäna helt passivt % per dag. Totalt kommer du alltid att hitta mellan olika typer av affärsmöjligheter och inkomstmöjligheter på våra medlemsidor. Men vad krävs då för att kunna bli framgångsrika inom detta? Till att börja med så vill vi klargöra det mest självklara. Viss insats kommer att krävas Om du är intresserad och vill kunna påverka din egen inkomst genom att exempelvis kunna tjäna pengar på nätet, så måste du göra något konkret. Att bara gå med i olika program och olika affärskoncept och sedan inte göra något, kommer aldrig att kunna ge något. Viss typ av aktivitet krävs för att kunna tjäna pengar.

7 Det finns inga pengar att tjäna på att bara skjuta allt framför sig och att inte ta några som helst beslut. Alla måste starta någonstans. Most people are too busy earning a living to make any money Joe Karbo Hantera risker Alla typer av affärskoncept är på något sätt förknippat med en viss risk. Det går inte att ta bort all risk i affärer. En del koncept är mer riskfyllda än andra. Många affärskoncept som kan ge väldigt bra utdelning på kort tid är också oftast förknippat med desto högre risk. Söker vi mer säkra investeringar i affärskoncept så kommer också utdelningen normalt sett vara mindre och ta längre tid. Det är många som vänder sig till oss på InzideInfo och vill ha 100% SÄKRA koncept som kan ge snabb och hög utdelning, helst utan någon som helst arbetsinsats också. Låter det realistiskt?. Det kan vi förstås inte erbjuda, vem och inom vilket område kan erbjuda det? Aktier?, knappast Fonder?, inte en chans? Valuta?, nej. Ett jobb?, visst om du är riktigt duktig inom något speciellt område och har en hel del tur.

8 Vårt jobb är att hitta, undersöka och testa olika typer av inkomstmöjligheter på nätet. Sedan på ett sakligt sätt förmedla vidare den informationen till dig som medlem. Vi kommer sedan att försöka hålla dig uppdaterad om vad som händer kring de olika affärskoncepten som vi valt att rekommendera till dig som medlem. Genom att skaffa oss så mycket information och fakta som möjligt, om de olika affärskoncepten så minskar vi våra medlemmars risktagande. Vi kommer aldrig att försöka sälja in och övertyga dig om att du måste gå med i det och det här konceptet. I slutändan vill vi alltid att DU själv ska göra dina egna värderingar och drar dina egna slutsatser. Vi förmedlar bara vidare den information som vi har och de erfarenheter vi själva har. Vi har kontakter ute i världen som hjälper oss att hålla koll på marknaden och vi gör våra egna investeringar i olika koncept och sedan berättar vi helt enkelt hur det går för oss. Självklart filtrerar vi tidigt bort massor av affärskoncept som vi inte tror på av olika anledningar. De olika affärskoncept som vi valt att ta med är beprövade koncept med en bra historik. Oftast har vi fått informationen om aktuellt affärskoncept från en av våra källor och personliga kontakter ute i världen som vi litar på. Men som du redan vet En bra historik är aldrig en garanti för fortsatta framgångar, därför kan vi aldrig till 100% ge dig en garanti på att det här kommer att fungera även i framtiden. Det gäller att ha en uttänkt strategi när man arbetar med den här typen av inkomstmöjligheter på nätet. Det behövs inga nya och revolutionerade råd och tips för att du ska kunna lyckas bra. Du känner säkert till dessa råd sedan tidigare. Det viktiga är att du också följer dessa enkla och beprövade strategier.

9 Lägg inte alla ägg i samma korg En gammal klassiker när det gäller investeringar, att diversifiera sina investeringar. Detta gäller verkligen inom de affärskoncept som du hittar hos oss på InzideInfo. En av de smartaste och enklaste strategierna du kan välja. Det är klokt helt enkelt att fördela ut dina satsningar på olika håll. Vi kommer att kunna erbjuda dig som är medlem här på InzideInfo, ett brett urval av olika affärskoncept. Du kommer inte att kunna vara med på allt, det är inte realistiskt. Försök att hitta de program som du tror mest på, skapa en sund blandning av olika affärskoncept i din egna internet-portfölj. Behöver du tips och råd för att kunna göra dina val så hjälper vi givetvis gärna till och svarar på dina frågor. Vill du rekrytera andra eller inte? Bestäm dig redan från början. Kommer du vilja/rekrytera andra till aktuellt affärskoncept? Vi har ett stort utbud av affärskoncept där du inte alls behöver arbeta någon som helst rekrytering. Om du inte vill satsa din tid på att ens försöka rekrytera andra, välj bort alla affärskoncept som bygger på att du måste rekrytera andra människor för att kunna tjäna pengar. Är du intresserad och tycker det är roligt att rekrytera och jobba tillsammans med andra personer i olika affärskoncept, go for it! Sedan är det så att det blir mer och mer affärskoncept som du inte behöver rekrytera andra för att tjäna pengar, men om du gör det så kan du tjäna mer pengar och snabbare. Då är rådet att vänta med rekryteringsjobbet tills att du är helt bekväm med det affärskoncept som du arbetar med. Vänta in dina egna resultat

10 som du får med det aktuella affärskonceptet. Då kan du nämligen rekrytera folk utan att behöva sälja något, berätta bara om din egen historia. Så här gjorde jag och så här mycket har jag tjänat. Om du är intresserad, hör av dig så berättar jag mer Det vill säga, ingen hårdförsäljning alls utan tvärtom! Berätta bara din egen historia och ge fakta, det är ett extremt kraftfullt sätt att sälja in på utan att behöva övertala eller att sälja något. ACTION-plan Gör så här 1: Se till att du läst igenom hela den här specialrapporten. 2: Lyssna på vårt webinar som du ska ha fått tillgång till. En cirka 20 minuters genomgång. 3: Nyttja vårt SPECIALERBJUDANDE här: Vi har ett kanonerbjudande som väntar på dig där. Du kan för en mycket låg kostnad komma igång direkt och tjäna pengar på nätet! 4: När du säkrat ditt medlemskap hos oss på InzideInfo. Läs igenom vår information på vår medlemsida. 5: Välj ut de affärskoncept som du vill starta med. Kontakta oss om du behöver hjälp att välja. Om du har några funderingar innan du blir medlem, tveka inte att kontakta så ska vi försöka hjälpa dig. Du kan prata direkt med Mats Johansson på telefon: Du kan även mejla Mats på: eller till Mikael på Lycka till med dina onlineaffärer!

11 Mikael Eriksson & Mats Johansson Digital Solution AB har funnits registrerat som företag sedan 1996 och vi har funnits på nätet sedan Företaget har inga anmärkningar och har stabil ekonomi. Vårt nyhetsbrev InzideInfo är Nordens största (över läsare) och ledande nyhetsbrev om affärsmöjligheter på internet. Digital Solutions AB är certifierat enligt kraven för Certifierad E-handel under kontroll av, och enligt regler fastställda av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Jonathan Jensen Dejtinghandboken.com Innehåll Inledning... 3 Tips 1: Varför?... 4 Tips 2: Våga fråga... 6 Tips 3: Visa inte allt (på en gång)... 7 Tips

Läs mer

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK FRIHET Svenska Investeringsgruppens vision är att skapa möjligheter för ekonomisk tillväxt och frihet genom att identifiera de främsta fastighetsplaceringarna på marknaden. Vi vill hjälpa våra kunder att

Läs mer

Själva handeln, eller fondbytet, tar 2-3 dagar. Ytterligare dagar för administration, bland annat den första dagen då det enda som händer är att

Själva handeln, eller fondbytet, tar 2-3 dagar. Ytterligare dagar för administration, bland annat den första dagen då det enda som händer är att 1 1. Det finns tre syften med premiepensionen. För det första ger ett fonderat system pensionsspararna möjlighet att investera på kapitalmarknaden och därigenom tillgodogöra sig den riskpremie som sådana

Läs mer

Rivstart - STARTA EGET

Rivstart - STARTA EGET Rivstart - STARTA EGET Rivstart är en av Sveriges absolut populäraste böcker om att starta eget med över 36 000 läsare (januari 2010). Det här är den enda ständigt aktuella och alltid uppdaterade Starta

Läs mer

Bygg din egen framtid som hälsoinriktad entreprenör

Bygg din egen framtid som hälsoinriktad entreprenör Bygg din egen framtid som hälsoinriktad entreprenör Varför har vi skapat denna kurs? Vi tror att alla människor oavsett nuvarande situation (ålder, hälsa, gener) kan förändra och förbättra sin hälsa och

Läs mer

Ditt sparande är din framtid

Ditt sparande är din framtid Ditt sparande är din framtid 1 Välkommen till Skandias investeringsguide Det kanske viktigaste beslut du har att fatta gäller ditt långsiktiga sparande. Både på kort och lång sikt. Därför är det värt att

Läs mer

Din lön och din utveckling

Din lön och din utveckling Din lön och din utveckling Din lön och din utveckling Du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Det handlar om dina förutsättningar, din utveckling och din lön. Du ska ha möjlighet att få en

Läs mer

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Säljare av olika skäl Hur ser du på din egen säljarroll? Jag möter människor som arbetar med försäljning av olika skäl och som ser helt olika på sina uppdrag

Läs mer

Bli företaget kunderna älskar att köpa av

Bli företaget kunderna älskar att köpa av Workshop för småföretagare som vill framåt snabbare Bli företaget kunderna älskar att köpa av ******************************************************************************** WORKSHOP MED BJÖRN STRID OBS!

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

TALANG TILL TOPP TIPs från coachen TANkAr från dig 1

TALANG TILL TOPP TIPs från coachen TANkAr från dig 1 TALANG TILL TOPP Tips från coachen tankar från dig 1 Innehåll Förord 3 Du är en del av svensk ridsport 4 En idrott med hästen i centrum 6 Tillsammans 8 Vad är talang? 10 Vad motiverar dig? 12 Sätta mål!

Läs mer

Sommarjobb, tips och idéer

Sommarjobb, tips och idéer Sommarjobb, tips och idéer Vill du tjäna extra pengar under sommaren och samtidigt få ut det mesta av lovet? Då är det ett perfekt tillfälle att söka jobb under sommaren! Vem vet, kanske leder sommarjobbet

Läs mer

Unionens Karriär & utvecklingstjänster. Förbättra dina chanser på jobbet

Unionens Karriär & utvecklingstjänster. Förbättra dina chanser på jobbet Unionens Karriär & utvecklingstjänster Förbättra dina chanser på jobbet Våra karriärtjänster passar inte en enda människa. De passar olika sorters människor. Hur vill du jobba imorgon? Jobbar du med det

Läs mer

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK PROSPEKT MEDIAS HANDBOK 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING 3 FACEBOOK 4-5 INSTAGRAM 6-7 TWITTER 8-9 LINKEDIN 10 YOUTUBE 11 2 INLEDNING Idag är sociala medier ett måste i ett företags mediemix. Det har blivit

Läs mer

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma?

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Börja Drömma Belöningar & Erkännanden Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Detta är bara början! Medan du bygger din Vemmaverksamhet, skapar du även din berättelse och sätter exempel

Läs mer

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Vi arbetar med synlighet! Värdegrund i Skyltställets säljprocess Vår idé är lika enkel som den är tydlig vi vill få dig a synas. Med våra innova va skylt-

Läs mer

Publicerad i Femina. När känner vi arbetsglädje?

Publicerad i Femina. När känner vi arbetsglädje? Jobba dig lycklig Att ha ett arbete är en av de absolut viktigaste faktorerna för vår lycka, trots larmrapporter om stress och utbrändhet. Det visar den internationella lyckoforskningen. Bengt Brülde är

Läs mer

Mitt säkra kort. Förord

Mitt säkra kort. Förord Mitt säkra kort Förord Instruktionerna som du nu kommer att läsa fungerar förutsatt att du följer dem till punkt och pricka. Du kommer att tjäna från 10.000 till över 100.000 kronor per månad beroende

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

Film. i webbutiken. rustad för kylig konkurrens sid 6. Lyckas med din reklamkampanj. Nelly och Byggmax satsar på rörligt. En dag med: InkClub.

Film. i webbutiken. rustad för kylig konkurrens sid 6. Lyckas med din reklamkampanj. Nelly och Byggmax satsar på rörligt. En dag med: InkClub. FRÅGA EXPERTEN: Minderårig vill häva köpet? Proffsen testar: LiveShop Som att handla på csi-sätt En dag med: InkClub.COM NUMMER 7 SEPT NOV 2011 FÖR DIG SOM SÄLJER PÅ NÄTET Film i webbutiken Nelly och Byggmax

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Julia Modig Tjärnström, Anna Marklund, Patrik Ljungqvist 723G04

Julia Modig Tjärnström, Anna Marklund, Patrik Ljungqvist 723G04 Uppdrag Vi har valt att för ett annat företags räkning undersöka hur möjligheterna ser ut för att starta upp, sprida och marknadsföra en virtuell sida som riktar sig till studenterna vid Linköpings universitet.

Läs mer

Är du ett med din företagsidé?

Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Testa Dig själv 1 Varför vill Du starta företag? 2 Är det rätt tillfälle för dig? 3 Har du lämpliga erfarenheter och kunskaper? DINA SLUTSATSER

Läs mer

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Fråga 1: Varför sökte du till programmet? Vad hoppades du på och vad behövde du? Blev rekommenderad av turistbyrån.

Läs mer

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Av: Studie- och yrkesvägledarna i Enköpings kommun 2008 Idékälla: I praktiken elev, Svenskt Näringsliv Varför PRAO? För att skaffa

Läs mer

Business to Success. Ta chansen och utnyttja detta gyllene tillfälle att uppfylla dina mål och drömmar. Du har allt att vinna och inget att förlora!

Business to Success. Ta chansen och utnyttja detta gyllene tillfälle att uppfylla dina mål och drömmar. Du har allt att vinna och inget att förlora! Business to Success DIN FRAMTID MED FOREVER LIVING PRODUCTS Välkommen till ett företag som är representerat över hela världen. Du kan själv välja var du vill sälja FLP:s produkter. Vi ger dig nyckeln till

Läs mer

3 Lathund Rixhajk LATHUND RIXHAJK

3 Lathund Rixhajk LATHUND RIXHAJK LATHUND RIXHAJK SPÄNNANDE PROJEKT Rixhajken är ett av de få seniorscoutarrangemangen som återkommer varje år, därför är det extra kul om seniorscouterna kommer ihåg just Er hajk. Det ska vara roligt att

Läs mer

Lön är Ersättning KontaKta oss E-post: Webb: telefon: Utan fack och Utan avtal

Lön är Ersättning KontaKta oss E-post: Webb: telefon: Utan fack och Utan avtal Löneladda! Du har rätt att få en lön som motsvarar din prestation på jobbet. Gör du ett bra jobb ska det synas i lönekuvertet, helt enkelt. Det står i kollektivavtalet. Där står också att det är det lokala

Läs mer

Talmanus till presentation om nätvardag 2015

Talmanus till presentation om nätvardag 2015 Talmanus till presentation om nätvardag 2015 Bild 1: Här kommer det finnas ett stolpmanus för föreläsningen. Du kan även ladda hem manuset på www.surfalugnt.se om du vill ha manuset separat. Om du inte

Läs mer

DD2458-224344 - 2014-12-19

DD2458-224344 - 2014-12-19 KTH / KURSWEBB / PROBLEMLÖSNING OCH PROGRAMMERING UNDER PRESS DD2458-224344 - 2014-12-19 Antal respondenter: 26 Antal svar: 18 Svarsfrekvens: 69,23 % RESPONDENTERNAS PROFIL (Jag är: Man) Det var typ en

Läs mer

Intervjuguide - förberedelser

Intervjuguide - förberedelser Intervjuguide - förberedelser Din grundläggande förberedelse Dags för intervju? Stort grattis. Glädje och nyfikenhet är positiva egenskaper att fokusera på nu. För att lyckas på intervjun är förberedelse

Läs mer

- The Basecamp project, Masai Mara, Kenya -

- The Basecamp project, Masai Mara, Kenya - - The Basecamp project, Masai Mara, Kenya - BaseCamp Foundation Masai Mara Masai Mara i Kenya är en mycket speciell plats, med en vild och vacker natur, ett oerhört rikt djurliv och lokalbor som strålar

Läs mer

Fler drömjobb i staten! /IT-specialister. Ungas krav STs förslag

Fler drömjobb i staten! /IT-specialister. Ungas krav STs förslag Fler drömjobb i staten! / Ungas krav STs förslag Bilaga till rapporten Fler drömjobb i staten! ungas krav - STs förslag Den här bilagan redovisar en nedbrytning av resultaten fokuserat på en specifik grupp

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer

sommarjobb i botkyrka Guide för dig som ska sommarjobba

sommarjobb i botkyrka Guide för dig som ska sommarjobba sommarjobb i botkyrka Guide för dig som ska sommarjobba Min arbetsplats Här fyller du i information om din arbetsplats. Arbetsplats:... Adress:... Handledare:... Telefonnummer:... Annan kontaktperson:...

Läs mer

Årsberättelse 2013-2014

Årsberättelse 2013-2014 Årsberättelse 2013-2014 Optima Paul Hallvar gata madebyloveuf@hotmail.com Affärsidé/ Verksamhetsidé Vårt företag virkar mattor och korgar. Vi har gjort en produktionsplan där vi har delat upp uppgifterna

Läs mer

Funderar ni på att investera i en ny maskin? Kommande 60 sekunder kan bespara er en massa pengar...

Funderar ni på att investera i en ny maskin? Kommande 60 sekunder kan bespara er en massa pengar... Funderar ni på att investera i en ny maskin? Kommande 60 sekunder kan bespara er en massa pengar... Rätt från start En smart arbetsmetod är avgörande Rätt från start är mer än en bra idé det betyder pengar

Läs mer

Extern vd Så lyckas du! 15 framgångsfaktorer för vd i ägarledda företag

Extern vd Så lyckas du! 15 framgångsfaktorer för vd i ägarledda företag Extern vd Så lyckas du! 15 framgångsfaktorer för vd i ägarledda företag 1 Bakgrund Praktik (Agneta) möter forskning (Annika) Stark kombination där olika synvinklar vävs samman till en helhet Bokens struktur

Läs mer

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial?

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Jag älskar att skriva! Säljbrev. Annonser. E-postkampanjer. Nyhetsbrev. Banners. Broschyrer. Flyers. Direktreklam. Tackbrev. Enkäter. Landningssidor. Hemsidor.

Läs mer

är nu din tid Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker?

är nu din tid Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker? möjligheter din tid är nu Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker? Ett genombrott som har så pass stor effekt och en upptäckt så allomfattande

Läs mer

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej!

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej! Equmeniascout i Region Stockholm Nyhetsbrev Augusti Hej! Välkomna tillbaka! En ny scouttermin är precis på väg att dra igång, kanske har den redan det för vissa av er. Detta innebär nya möjligheter, nya

Läs mer

FREDRIKA BREMER FÖRBUNDET MARS 2013 VÅGA OCH VINN TIPS FÖR EN BRA PENSION

FREDRIKA BREMER FÖRBUNDET MARS 2013 VÅGA OCH VINN TIPS FÖR EN BRA PENSION FREDRIKA BREMER FÖRBUNDET MARS 2013 VÅGA OCH VINN TIPS FÖR EN BRA PENSION Hej, Förhoppningsvis är det många år som ska finansieras efter att du slutat jobba. Därför gäller det att själv försöka styra pensionsprognosen

Läs mer

6 Lathund rikstäckande arrangemang

6 Lathund rikstäckande arrangemang LATHUND RIKSTÄCKANDE AR R A N G E M A N G SPÄNNANDE PROJEKT Att arrangera ett Rikstäckande Arrangemang är ett roligt men ganska stort och krävande arbete. Det behövs planering och mycket förberedelser

Läs mer

Om man googlar på coachande

Om man googlar på coachande Coachande ledarskap Låt medarbetaren Att coacha sina medarbetare är inte alltid lätt. Men det allra viktigaste är att låta medarbetaren finna lösningen själv, att inte ta över och utföra den åt denne.

Läs mer

Kärlek och pengar 2015. En undersökning om ekonomi och kärlek. Vi behöver prata mer om pengar.

Kärlek och pengar 2015. En undersökning om ekonomi och kärlek. Vi behöver prata mer om pengar. Kärlek och pengar 2015 En undersökning om ekonomi och kärlek. Vi behöver prata mer om pengar. KÄRLEK OCH PENGAR 2015 1 SBAB PRIVATEKONOMI 10 FEBRUARI 2015 Vardagsekonomi en vanlig källa till konflikt Matkostnader

Läs mer

Fem misstag som äter upp din tid och hur du enkelt gör någonting åt dem

Fem misstag som äter upp din tid och hur du enkelt gör någonting åt dem Fredrik Hillvesson Fem misstag som äter upp din tid och hur du enkelt gör någonting åt dem PersonligEffektivitet.com Innehåll Inledning... 3 Misstag #1: Prokrastinering... 4 Misstag #2: Fragmentering...

Läs mer

Utvecklings- och lönesamtal för ett

Utvecklings- och lönesamtal för ett Utvecklings- och lönesamtal för ett För chefer som leder samtal bra ledarskap För chefer som leder samtal Även en ledare kan behöva ledning. Som chef och medlem i Vision har du tillgång till Chef Direkt:

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

1. Vad har Carpe betytt för dig personligen i din yrkesroll?

1. Vad har Carpe betytt för dig personligen i din yrkesroll? det har gett mig mer kunskap och självkänsla för det jag arbetar med. det har kännts väldigt skönt att fått gått utbildningar som passat in i verksamheten,som man annars inte hade fått gått.. Ökade kunskaper

Läs mer

Till dig som LIA-handledare

Till dig som LIA-handledare Y Till dig som LIA-handledare Grattis! Du har tackat ja till uppgiften att vara handledare för en KY-student på din arbetsplats en uppgift som kan vara både lärorik, stimulerande och ansvarsfull. Inom

Läs mer

Möten för miljarder! Micke Darmell, Gr8Meetings

Möten för miljarder! Micke Darmell, Gr8Meetings Möten för miljarder! Onsdagen den 26 november klockan sju minuter över sju samlades ett hundratal Malmöföretagare på Slagthuset för att diskutera nyttan med just möten. Vad ska det här frukostmötet leda

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

gothia akademis utbildning Diplomerad Coach

gothia akademis utbildning Diplomerad Coach gothia akademis utbildning Diplomerad Coach Utbildningen ger dig rätten att kalla dig Diplomerad Coach. Den är ackrediterad av ICF och uppfyller också utbildningskraven för att certifieras som coach på

Läs mer

Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB

Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB www.smab.se Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB Innehåll: Tankar från bryggan Affärsskolorna helt rätt i tidens kundförväntningar Reflektioner från Automotive World

Läs mer

Arbetsgivarvarumärke vad tycker kandidaterna?

Arbetsgivarvarumärke vad tycker kandidaterna? Arbetsgivarvarumärke vad tycker kandidaterna? En undersökning bland dagens talanger om arbetsgivare, karriärval och värderingar i yrkeslivet. En undersökning bland dagens talanger om arbetsgivare, karriärval

Läs mer

Coop Franchise en spännande och lönsam företagarform!

Coop Franchise en spännande och lönsam företagarform! Coop Franchise en spännande och lönsam företagarform! Har du drömt om att vara din egen men inte vågat ta steget? Som franchisetagare av en Coop Konsum- eller Coop Nära-butik får du det fulla ansvaret

Läs mer

Att vara facklig representant vid uppsägningar

Att vara facklig representant vid uppsägningar Att vara facklig representant vid uppsägningar PASS När beskedet kommit Det är inte lätt att vara en av de få som vet att det är uppsägningar på gång. När kollegorna sedan får beskedet är det inte heller

Läs mer

Tips från forskaren Semester

Tips från forskaren Semester Tips från forskaren Semester Stressforskningsinstitutet Semester Här listas forskarnas tips på hur man bäst undviker stress i samband med semestern Fyra tips för en stressfri semester Forskare Aleksander

Läs mer

Smakstart i företaget!

Smakstart i företaget! Medlemsavgift i 3 månader Ev a-kasseavgift tillkommer. Läs mer på unionen.se/egenforetagare 50% Dessutom resten av första året om du nyligen har eller funderar på att starta eget. Smakstart i företaget!

Läs mer

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu Three Monkeys Trading Tänk Just nu Idag ska vi ta upp ett koncept som är otroligt användbart för en trader i syfte att undvika fällan av fasta eller absoluta uppfattningar. Det är mycket vanligt att en

Läs mer

FRÅN ETT JOBB TILL ETT ANNAT

FRÅN ETT JOBB TILL ETT ANNAT FRÅN ETT JOBB TILL ETT ANNAT VÄRNA OM DINA MEDLEMMAR GENOM OMSTÄLLNINGSSTÖD Står dina medlemmar inför en uppsägningssituation och är anslutna till TSL-systemet? Då kan arbetsgivaren tillsammans med den

Läs mer

Pottstorleksfilosofin ett exempel

Pottstorleksfilosofin ett exempel Kapitel fem Pottstorleksfilosofin ett exempel Säg att du spelar ett no limit-spel med mörkar på $2-$5 och $500 stora stackar. Du sitter i stora mörken med Någon inleder satsandet ur mittenposition med

Läs mer

Granskning av årsredovisning i Samordningsförbundet Välfärd Nacka Avrapportering av revision per 31 december 2012 2013-04-09 Revisorerna i Samordningsförbundet Välfärd i Nacka Min granskning har genomförts

Läs mer

idealguiden.se ForetagsCity.se En community Sveriges företag En med community fokus på

idealguiden.se ForetagsCity.se En community Sveriges företag En med community fokus på ForetagsCity.se idealguiden.se En community En med community fokus på skönhet med fokus och hälsa! på Sveriges företag Byt erfarenhet med andra företagare Välkommen till ForetagCity.se! Foretagscity.se

Läs mer

Utan sina elever, sina lärare, och det värdefulla samspelet dem emellan, är en skola bara en byggnad med golv, väggar och tak.

Utan sina elever, sina lärare, och det värdefulla samspelet dem emellan, är en skola bara en byggnad med golv, väggar och tak. På följande sidor presenteras AMBs värdegrunder och lite tankar kring dessa. Dessa värdegrunder genomsyrar hela skolan och kommuniceras på en mängd olika sätt varje vecka under samtliga tre skolår. 1.

Läs mer

Välkommen till Sparportalen.

Välkommen till Sparportalen. FONDSPARA PERSONLIG RÅDGIVNING FINANSIELLA TJÄNSTER OCH FÖRSÄKRINGAR HANDLA MED FONDER ALLT I ETT-KONTO Välkommen till Sparportalen. Hundratals fonder. Alltid personlig rådgivning. www.direct.se Fondspara

Läs mer

UNIONENS KARRIÄRPROGRAM för nästa steg i din utveckling

UNIONENS KARRIÄRPROGRAM för nästa steg i din utveckling UNIONENS KARRIÄRPROGRAM för nästa steg i din utveckling Är du redo för nästa steg i din utveckling? Funderar du ibland på vad du vill göra med resten av ditt arbetsliv? Du kanske undrar om du ens är i

Läs mer

Livskvalitet-100. Hur är din livskvalitet för tillfället? Gör testet och se hur många poäng du får.

Livskvalitet-100. Hur är din livskvalitet för tillfället? Gör testet och se hur många poäng du får. Livskvalitet-100 Hur är din livskvalitet för tillfället? Gör testet och se hur många poäng du får. Du får en poäng för varje påstående som stämmer. Poäng: 1. Familj / Relationer Jag är nöjd och belåten

Läs mer

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare MEDIAPLAN 2014 Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare - Ökar med 14 % Tidning Sajt Mobil Event FAKTA OM TIDNINGEN Småföretagare 0-10 anställda Når beslutsfattare och VD Utgåvor per år:

Läs mer

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor?

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor? Vad ska du bli när du blir stor? Svaret blir förmodligen olika beroende på vem som frågar. Men säkert är att CSN- blanketternas och tentornas tid är den period i livet då du bestämmer hur resten skall

Läs mer

Spiltan på Alternativa aktiemarknaden. Alternativa Bolagsdag 12 September 2012

Spiltan på Alternativa aktiemarknaden. Alternativa Bolagsdag 12 September 2012 Spiltan på Alternativa aktiemarknaden Alternativa Bolagsdag 12 September 2012 Spiltan Historik 1986 Aktiesparklubb med 40 000 kr och 40 medlemmar 1997 Professionellt investmentbolag med fokus på onoterade

Läs mer

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 9 Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 8 11 Varje dag är en ny föreställning. Vi lyssnar aktivt på våra kunder, för att bli bättre. Vi tar personligt ansvar för

Läs mer

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen En specialrapport från Bullstreet - Maj 2012 5 STEG MOT 1 MILJON ibolaget tar över världen Bästa köp just nu Företagsuppdateringar Bullstreets 10 budord Snabbgranskning av företagen Vi blickar framåt Apple

Läs mer

Maxat med möjligheter

Maxat med möjligheter Maxat med möjligheter Om du gillar omväxling, problemlösning och att göra saker med händerna är VVS och fastighet ditt program. Du lär dig yrket både i skolan och ute på arbetsplatser, i branscher som

Läs mer

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen Insamlingsguide Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen TÄNK OM DIABETES KUNDE BOTAS Du som läser denna insamlingsguide hoppas troligen på samma sak som vi en framtid

Läs mer

Because I m worth it Intervju med Brigitte Mral, professor i retorik

Because I m worth it Intervju med Brigitte Mral, professor i retorik Because I m worth it Intervju med Brigitte Mral, professor i retorik www.fungerandemedier.se Han lanserade både retoriken och dramaturgin Aristoteles, född 384 före 0, insåg potentialen i att använda hjärnans

Läs mer

En liten broschyr om ditt jobb och dina rättigheter

En liten broschyr om ditt jobb och dina rättigheter JOBBA! En liten broschyr om ditt jobb och dina rättigheter 23 sidor som ger dig bättre koll på ditt jobb och på oss 05 välkommen till ditt arbetsliv! Om att jobba och varför vi ger dig den här broschyren.

Läs mer

ditt förbund 133 000 medlemmar Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer Det största förbundet i Saco

ditt förbund 133 000 medlemmar Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer Det största förbundet i Saco Välkomna! ditt förbund 133 000 medlemmar Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer Det största förbundet i Saco 2 - din coach på arbetsmarknaden Förhandling och förhandlingsstöd Rådgivning

Läs mer

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat:

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat: Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

5 WEBBSTRATEGIER SOM ÖKAR DITT FÖRETAGS FÖRSÄLJNING. www.webbstrategerna.se. 2010 Webbstrategerna Sverige AB

5 WEBBSTRATEGIER SOM ÖKAR DITT FÖRETAGS FÖRSÄLJNING. www.webbstrategerna.se. 2010 Webbstrategerna Sverige AB 5 WEBBSTRATEGIER SOM ÖKAR DITT FÖRETAGS FÖRSÄLJNING www.webbstrategerna.se 2010 Webbstrategerna Sverige AB 5 webbstrategier som ökar ditt företags försäljning Idag är ett företags webbnärvaro ordentligt

Läs mer

Välkommen till Kollektiva

Välkommen till Kollektiva Välkommen till Kollektiva Vi är ett företag som hjälper vanliga människor att ta makten över sina egna pengar. Vi gör det tillsammans som ett kollektiv med hjälp av enkla och smarta mobila tjänster. Vi

Läs mer

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget.

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget. Boksammanfattning Ditt professionella rykte - Upptäck DIN främsta tillgång. av Per Frykman & Karin Sandin Företag över hela världen lägger ner enorma summor på att vårda och stärka sitt varumärke, rykte

Läs mer

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B Detta whitepaper hjälper dig att identifiera vilka faktorer som påverkar kundlojalitet och hur du kan stärka lojaliteten

Läs mer

Steg 3. Modul 1. Inledning och presentation

Steg 3. Modul 1. Inledning och presentation Modul 1 Inledning och presentation I den här modulen får deltagarna en uppfattning om kursens innehåll, praktiska detaljer etc. Kursledningen presenterar sig och deltagarna presenterar sig. Syftet med

Läs mer

Varför behöversmå företag en hemsida?

Varför behöversmå företag en hemsida? Varför behöversmå företag en hemsida? I dagens digitala värld, skulle man kunna tro att varje företag vet hur viktigt det är för dem att ha en hemsida. Men så är inte fallet. Det finns många småföretag

Läs mer

Allt du behöver veta inför en anställningsintervju!

Allt du behöver veta inför en anställningsintervju! Allt du behöver veta inför en anställningsintervju! LNU Karriär Lite konkreta tips inför anställningsintervjun. Att förbereda sig inför intervjun är A och O. Ta reda på så mycket som möjligt om företaget

Läs mer

INTRODUKTION AV RCI WEEKS FÖRBÄTTRINGAR

INTRODUKTION AV RCI WEEKS FÖRBÄTTRINGAR INTRODUKTION AV RCI WEEKS FÖRBÄTTRINGAR För mer än 35 år sedan uppfann RCI semesterbytet. I dag ÅTERUPPFINNER RCI det genom att bygga upp och utöka dina förmåner som RCI-medlem och vi ger dig det du har

Läs mer

VÅGA TA BETALT Business Boost

VÅGA TA BETALT Business Boost VÅGA TA BETALT Business Boost För dig som gått utbildningen Våga ta betalt och vill lära dig mer & verkligen börja använda de 5 nycklarna till framgångsrik försäljning i din vardag. 4 veckors distansutbildning

Läs mer

Warranter En investering med hävstångseffekt

Warranter En investering med hävstångseffekt Warranter En investering med hävstångseffekt Investerarprofil ÄR WARRANTER RÄTT TYP AV INVESTERING FÖR DIG? Innan du bestämmer dig för att investera i warranter bör du fundera över vilken risk du är beredd

Läs mer

Uppdragsbeskrivning. för rollen som

Uppdragsbeskrivning. för rollen som Uppdragsbeskrivning för rollen som VD Välkommen till FDT 04/09 2015 EEL-koncernen, i vilken bland annat kedjorna ELON, Elkedjan samt Euronics Norge verkar, satsar stort i Luleå. Under det senaste året

Läs mer

Ta vara på tiden, du är snabbt "för gammal" för att inte behöva ta ansvar.

Ta vara på tiden, du är snabbt för gammal för att inte behöva ta ansvar. Några ord till min Tips och råd från IHL1A, 16 januari 2015 Lev livet medan du kan Tänk ej för mycket på framtiden, ej heller på det förflutna Var snäll mot dem som är snälla mot dig; det lönar sig. Gör

Läs mer

Synpunkter från några av våra medlemmar:

Synpunkter från några av våra medlemmar: Synpunkter från några av våra medlemmar: Vilken härlig affärsidé med en riktigt lyckad utveckling Grattis! ExtremeFood startade en gång som ett litet hobbyprojekt och har från detta tagit steget till en

Läs mer

Världens eko 2006 - kursutvärdering

Världens eko 2006 - kursutvärdering Världens eko 2006 - kursutvärdering Tack för att du tar dig tid att utvärdera kursen! Dina åsikter betyder mycket för oss och vi arbetar hårt för att Världens eko ska vara en dynamisk och föränderlig kurs.

Läs mer

Informationsdokument

Informationsdokument Informationsdokument Om Real Finans och Försäkring Real Finans och Försäkring är ett fristående företag som arbetar med skräddarsydd ekonomisk rådgivning mot privatpersoner och företag. Vi arbetar inom

Läs mer

talarmanus för skolinformatör i åk 1 vilka är vi?

talarmanus för skolinformatör i åk 1 vilka är vi? talarmanus för skolinformatör i åk 1-3 2011 talarmanus för skolinformatör i åk 1 vilka är vi? JOBBA Värt att veta inför sommar- och extrajobb. Bild 2 Berätta vem du är och varför du är engagerad i facket

Läs mer