Nyheter i Norstedts Bokslut

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.3"

Transkript

1 Nyheter i Norstedts Bokslut Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Denna version består framför allt av förbättringar för att enklare kunna justera för sidbrytning i årsredovisningen, spara noter som en egen mall samt bifoga externa dokument i bilageöversikten. Årshandlingen OBS!!! Tänk på att du måste hämta nyheter till årshandlingen för att ändringar vi gör i mallarna mellan versionerna ska slå igenom i din årshandling! Det gör du under menyn Årshandling / Skapa om/hämta nyheter årshandlingar. Justera för sidbrytning mm När du infogar en sidbrytning eller lägger till eller tar bort tomrader i årshandlingen måste du klicka på höger musknapp för att där välja funktionen i menyn. Vi har nu ändrat så att funktionerna aktiveras direkt då du t ex trycker Enter/Delete. Följande ändringar har gjorts; Du kan nu trycka Enter och Delete för att lägga till och ta bort tomrader. Du kan trycka Ctrl+Enter för att infoga en sidbrytning och trycka på Backspace för att ta bort en hård sidbrytning (hård sidbrytning är en sidbrytning som har lagts in manuellt. Mjuk sidbrytning är en sidbrytning programmet gör automatiskt). För att enklare förstå vad som menas med de olika menyalternativen vid högerklick då du justerar för sidbrytning har vi ändrat benämningen på ett par av valen; "Börja stycket med en sidbrytning" har bytt namn till "Infoga sidbrytning Ctrl+Enter" då du justerar för sidbrytning i t ex Tilläggsupplysningarna. "Redigera avsnittsindelningsrad" har bytt namn till "Redigera layout" då du justerar för sidbrytning i RR/BR/KF. När du väljer att visa styrtecken då du justerar för sidbrytning visas nu även ramar runt tabeller. Vissa uppgifter ligger i tabeller som t ex RR och BR och noterna. I tabeller går det inte alltid att infoga en sidbrytning eller ta bort en tomrad. För att det ska vara enklare att förstå visar vi nu vilka delar som ligger i tabeller. När du granskar hela årshandlingen för sidbrytning har vi nu också lagt in en möjlighet att zooma. På så sätt är det enklare att se var sidbytningarna har hamnat eftersom mer av varje sida visas då dokumentet t ex zoomas ut. Det gör du med knapparna med förstoringsglas på som visas i verktygsraden då årshandlingen granskas. 1 (5)

2 Tomrader har tagits bort efter texten i principen om Nyckeltalsdefinitioner som funnits i mallen. Detta för att slippa ta bort extra tomrader manuellt samt minska risken att få en tomsida innan rubriken Noter. Tomrader har även tagits bort före ort och datum för underskrift samt efter revisorns underskrift. Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser Det går nu att välja att visa totalsummor för Ställda säkerheter och Ansvarsförbindelser i balansräkningen i årshandlingen. Inställningen görs på uppgiftssidan för ställda säkerheter och ansvarsförbindelser. Spara noter som mall Det går nu att spara noterna som en egen mall. I notöversikten finns en knapp för "Spara som mall". När du klickar på den får du upp en dialog där du anger namn på mallen. Mallen för noterna går sedan att välja då du skapar årshandlingen för andra företag på samma sätt som övriga delar i årshandlingen har fungerat sedan tidigare. Mallen sparas per företagsform. Om du sparar en mall för ett AB kan du endast välja den för andra AB, inte för en Ekonomisk förening t ex. Följande uppgifter sparas i mallen; Koppla till rad i årshandlingen. Text och belopp du skriver in manuellt i text- och beloppsfält. Kontokoppling till beloppsraderna. En nyhet är att du kan koppla ett eller flera kontointervall till respektive rad. Du behöver på så sätt inte ha en saldobalans inläst då du skapar mallen. Mata in värden manuellt - Vissa noter hämtar uppgifter från bokslutsbilagor, t ex noten för Inventarier. Om du vill mata in uppgifter manuellt och gör en egen mall kan du bocka för Mata in värden manuellt på notsidan. Det sparas också i mallen. Hämta från saldobalansen på noterna Listan för hämta konton från saldobalansen på noterna har ändrat utseende med anledning av att det nu går att spara noterna som mall. Du kan förutom markera enskilda konton även koppla kontointervall till raderna på noterna. Övriga justeringar på noterna Noten för Anställda och personalkostnader Summa medelantal anställda skrivs nu ut med fet stil som övriga summarader i noten för Anställda och personalkostnader fördelade per land. Beloppen skrivs även ut korrekt vid utskrift i tusentals kronor. Könsfördelning i noten för summeras inte längre i koncernmallen. Noten för Förvärv av dotterföretag Det går nu att skriva långa texter i rubrik- och summafälten i noten Förvärv av dotterföretag. Noten för Specifikation andelar i koncern- och intresseföretag Det går att skriva längre rubriktext i noterna för Specifikation andelar i koncernföretag och intresseföretag. I kolumnerna för Kapital- och rösträttsandel i noterna Specifikation andelar i koncernföretag och intresseföretag skrivs inte procenttecknet längre ut automatiskt. Detta för att du även kan skriva in bokstäver och inte alltid vill ha ett procenttecken. Det gick inte att ta bort. Vill du ha procenttecken kan du skriva in det manuellt. Noten för Leasing, leasinggivare Raden utgående värde skrivs nu ut i noten. 2 (5)

3 Noten för Andra långfristiga värdepappersinnehav Noten är nu återigen tillgänglig i koncernmallen. Justeringar i redovisningsprinciperna I principen Värdering av tillgångar, förslag 2 har vi rättat ett felböjt ord värderats. Principen i koncernmallen för Intresseföretag och Joint Ventures hade fel teckenstorlek. Ändrat till storlek 11 i mallen för Times New Roman 11. Principen Tillämpad redovisningsstandard för mindre bolag har förtydligats ytterligare. Stämmoprotokollet Ytterligare en paragraf har lagts till om "Antagande av ny bolagsordning - ej revisor" med förslag på text i paragrafen om stämman har beslutat att bolaget inte ska ha revisor i enlighet med 9 kap 1 Aktiebolagslagen (2005:551). Närvarandelistan visas ej längre i Föreningsstämmoprotokollet eftersom det inte finns några aktieägare i en ekonomisk förening. Vi har lagt till #Nr# i den nya paragrafen Egen paragraf även i engelsk årsredovisning så automatiskt numrering fungerar. Övriga ändringar i årshandlingen Om räkenskapsåret är förlängt eller förkortat skrivs antal månader, t ex (18 mån), ut under räkenskapsåret i sidhuvudet i Resultaträkningen och Kassaflödesanalysen samt under räkenskapsåret i Flerårsöversikten. Om det finns flera ledamöter som ska skriva under årshandlingen och du ändrar ordningen på dem på underskriftssidan sparas detta nu korrekt. När du lägger till en rad i avsnittsindelningen får den nu automatiskt inställningen "Textrad" vilket innebär att beloppen blir högerställda direkt. Antal aktier skrivs nu ut med tusentalsavskiljare när du väljer att skriva ut uppgiften på raden Aktiekapital i balansräkningen. Balanserad vinst/förlust 0 kr skrivs inte längre ut vid nystartat företag i resultatdispositionen i förvaltningsberättelsen. Kassaflödesanalysen skapas alltid som förslag då du skapar årshandlingen för ett större företag. Innehållsförteckning Innehållsförteckningen har kompletterats med ytterligare en sida (flik) med förslag på innehållsförteckning för Grundakt. Benämningen på innehållsförteckningen som funnits sedan tidigare har bytt benämning från Årsbokslut till Årsakt. Vi har även ändrat förslaget på innehållsförteckningen för Årsakten. På pågående projekt klicka på knappen Mallar och välj Hämta Norstedts mall för att få det uppdaterade förslaget. För nya uppdrag får du det nya förslaget direkt. Bifoga övriga externa handlingar i bilageöversikten Du kan bifoga externa bilagor direkt från bilageöversikten när du valt modern teknik med huvudspecifikationer. Med knappen Skapa externt dokument eller på höger musknapp kan du bifoga externa bilagor till bilageöversikten. Du kan välja om du vill koppla den externa bilagan som en länk eller spara den externa bilagan i bokslutsfilen. Vi rekommenderar att du sparar dokumentet som en länk. Om du sparar dokumentet i bokslutsfilen betyder det att du får med dig dokumentet när du kopierar eller flyttar projektfilen. 3 (5)

4 Under menyn Verktyg, Översikt externa handlingar får du en översikt över alla dokument. Där kan du även knyta andra externa dokument till bokslutsfilen. Lås bokslutsfil för ändringar Vi har lagt in en funktion på sidan för Basuppgifter där du kan låsa bokslutsfilen när bokslutet är helt klart. Detta för att inte riskera att ändra i redan färdigställda bokslut. Kryssa för "Markera filen som låst" för att aktivera funktionen. Filen kommer därefter inte att kunna sparas. Det går fortfarande att skriva och göra ändringar i bokslutet men filen kommer inte att kunna sparas. Om du ändå vill spara filen tar du bort krysset för "Markera filen som låst" på basuppgiftssidan. När krysset är aktiverat kommer inga uppgifter sparas till Norstedts Klient eller hämtas från Norstedts Klient då filen öppnas. Okända transaktioner Kontroll görs nu vid import om summan av ingående saldo plus alla transaktioner stämmer överens med utgående saldo i RR och BR. Om så inte är fallet uppstår en s k okänd transaktion. Det är ingen verklig transaktion. En rapport visas nu på detta direkt efter importen för att du enklare ska kunna kontrollera vad som inte stämmer i SIE-filen. Om filen är av typ SIE-1, dvs den innehåller endast årets förändring, inga transaktioner, motsvaras raden Okända transaktioner av årets förändring på kontot. Övriga justeringar Rättat att punkt 4.6 c Intäkt negativ justerad anskaffningsutgift på bilagan för Skattemässiga justeringar förs över till bilagorna för Periodiseringsfond och Skatteskuld Rättat summeringen av avkastningsskatten på bilagan för Löne- och avkastningsskatt. Rättelseverifikationer som har upprättats efter räkenskapsårets utgång får nu rätt datum i utskriften av huvudboken. Utskriften av kontoplanen har ändrats så att kontonamnen inte skrivs in i SRU-koderna. I fältet för namnunderskrift på Förenklat årsbokslut går det nu att skriva långa namn. Utskriften är också justerad. Ett stavfel på punkten U4 har rättats och det står nu att årsbokslutet endast behöver sparas i 7 år. Anläggningsregistret låses inte om du lägger in en försäljning eller utrangering då anskaffningsdatum saknas. Funktionen Skapa branschfiler i analysmodulen ska endast vara tillgänglig i Stora företagspaketet. Detta har justerats i och med denna version. 4 (5)

5 Kontaktinformation Webbsupport och FAQ-listor Programsupport E-post Telefon BAS Analys BAS Kontera Rätt Norstedts Anläggningsregister Norstedts Bokslut Norstedts Boutredning Norstedts Dokument (samt frågor om Fastighet Avtal) Norstedts Ekonomianalys Norstedts Klient (i samband med Skatt) Norstedts Klient (i samband med Bokslut & Revision) Norstedts Koncern Norstedts Lön Norstedts Revision Norstedts Skatt Norstedts Tidbok Norstedts Transaktionsanalys Gemensamt faxnummer till all programvarusupport är Tekniksupport Gemensam support för alla våra program och digitala produkter. Har du frågor av teknisk karaktär, som installation och nätverk, besvaras detta av våra datatekniker. Tel Fax Kundservice Till Kundservice kan du ställa frågor angående ditt abonnemang, priser, licenser, nybeställningar, ändring av abonnemang, adressändring med mera. Tel Fax Säljare Kontakta vår säljavdelning om du vill veta mer om våra programvaror inom skatt och ekonomi, diskutera förmånspaket, användarutbildningar, e-kurser och annan utbildning etc. Tel Fax (5)

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2010.D

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2010.D Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2010.D Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut Företag. Förutom en mängd nyheter och förbättringar lanserar vi även två nya tilläggsmoduler

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.A

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.A Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.A Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut Företag. Denna version består framför allt av uppdateringar inför 2010 års bokslut.

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.1 Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Denna version består framför allt av uppdateringar inför 2010 års bokslut. Norstedts

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2010.3

Nyheter i Norstedts Bokslut 2010.3 Nyheter i Norstedts Bokslut 2010.3 Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Förutom en mängd nyheter och förbättringar lanserar vi även två nya tilläggsmoduler till

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.D/2011.D.1

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.D/2011.D.1 Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.D/2011.D.1 Kristina Dahlberg Produktchef Version 2011.D.1 är en uppdatering av version 2011.D och innehåller följande rättningar; Notnumret skrivs nu återigen ut

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.2

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.2 Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.2 Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Läs om vad som är nytt i version 2012.2 och bli ännu mer effektiv. Bland annat har vi

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.3.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.3.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.3.1 Kristina Dahlberg Produktchef Uppdatering 2012.3.1 Version 2012.3.1 är en uppdatering av version 2012.3. Licenshanteraren är uppdaterad plus en bilaga i programmet.

Läs mer

Capego Bokslut 1.8. Periodbokslut. Välkommen till en ny version av Capego Bokslut 1.8

Capego Bokslut 1.8. Periodbokslut. Välkommen till en ny version av Capego Bokslut 1.8 Capego Bokslut 1.8 Välkommen till en ny version av Capego Bokslut 1.8 De viktigaste nyheterna i denna version är: Förbättrad hantering av anteckningar och kommentarer vid periodbokslut Nya K2-mallar för

Läs mer

Nyheter i Norstedts Tidbok 2011.1

Nyheter i Norstedts Tidbok 2011.1 Nyheter i Norstedts Tidbok 2011.1 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Tidbok. I denna version har vi fokuserat på att få in punkter från den önskelista som finns från

Läs mer

Nyheter i Norstedts Revision 2013.1.1 & 2013.1

Nyheter i Norstedts Revision 2013.1.1 & 2013.1 Nyheter i Norstedts Revision 2013.1.1 & 2013.1 Eivor Bonder Produktchef Version 2013.1.1: Version 2013.1.1 är en uppdatering av version 2013.1 av Norstedts Revision. Följande är nytt/ändrat: Uppdaterade

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut

Nyheter i Norstedts Bokslut Nyheter i Norstedts Bokslut 2010.4 Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Förutom en mängd nyheter och förbättringar lanserar vi nu Norstedts Processtöd. Ett hjälpmedel

Läs mer

På denna dialog på fliken Avancerat kan man även byta databas samt skapa en ny databas.

På denna dialog på fliken Avancerat kan man även byta databas samt skapa en ny databas. Nyheter i Norstedts Tidbok 2010.1 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Tidbok. I denna version har väldigt mycket hänt. Vi har lyssnat på er kunder och åtgärdat det som

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.2

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.2 Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.2 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter i version 2013.2 Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Den stora nyheten i denna version är anpassningar till K3-regelverket.

Läs mer

Premier och avgifter till FORA i Norstedts Bokslut

Premier och avgifter till FORA i Norstedts Bokslut Premier och avgifter till FORA i Norstedts Bokslut Anette Lindahl Produktspecialist Vi har fått många frågor kring premier och avgifter till FORA. Och vill därför reda ut begreppen premier och avgifter

Läs mer

Att upprätta koncernårsredovisning en handledning

Att upprätta koncernårsredovisning en handledning Att upprätta koncernårsredovisning en handledning Inledning Denna handledning beskriver hur du upprättar en koncernårsredovisning med den moderna tekniken i Norstedts Bokslut med hjälp av Norstedts Koncern.

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter i version 2013.1 Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Versionen är årsuppdaterad med procentsatser och övriga uppgifter

Läs mer

Uppdragsbreven uppdaterade till FAR:s senaste mallar / Revisionsberättelserna uppdaterade för Registrerat trossamfund

Uppdragsbreven uppdaterade till FAR:s senaste mallar / Revisionsberättelserna uppdaterade för Registrerat trossamfund Revision 2018.2 Eivor Bonder - Produktchef Revision Välkommen till en ny version av Revision, 2018.2. Nytt i denna version är främst: Uppdaterade Uppdragsbrev enligt FAR:s senaste mallar samt 3 uppdaterade

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.1 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter i version 2013.1.1 Analys Analysmodulen har kompletterats med en Kassaflödesanalys enligt BAS nyckeltal. Kassaflödesanalys Som

Läs mer

Nyheter i Norstedts Revision 2010.1

Nyheter i Norstedts Revision 2010.1 Nyheter i Norstedts Revision 2010.1 Eivor Bonder Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Revision. Nedan kan du läsa om vad som är nytt eller rättat i version 2010.1. Den största nyheten

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.1 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter Norstedts Bokslut 2012.1 Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Nedan kan du läsa om vad som är nytt i version 2012.1.

Läs mer

Nyheter i Norstedts Revision 2012.1

Nyheter i Norstedts Revision 2012.1 Nyheter i Norstedts Revision 2012.1 Eivor Bonder Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Revision. Nedan kan du läsa om vad som är nytt och ändrat i version 2012.1. De största nyheterna i

Läs mer

Att arbeta med Nya Norstedts Bokslut

Att arbeta med Nya Norstedts Bokslut Att arbeta med Nya Norstedts Bokslut Inledning I november 2008 släpptes den första versionen - version 2008.2.5 - av Norstedts Bokslut som grundas på den nya teknik vi kommer att arbeta med framöver. Med

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2012.A

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2012.A Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2012.A Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter Norstedts Bokslut Företag 2012.A Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut Företag. Nedan kan du läsa om vad som

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.3

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.3 Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.3 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter i version 2013.1.3 Övrigt Informationssökning är uppdaterad med senaste uppgifter om deklarationskurser m.m. I K2-mallen skrivs

Läs mer

Visma Bokslut. Ekonomilösningar som du vill ha det

Visma Bokslut. Ekonomilösningar som du vill ha det Visma Bokslut Ekonomilösningar som du vill ha det Välkommen till Visma Bokslut För att ge dig en överblick av programmets funktioner presenterar vi på följande sidor hur det är uppbyggt och fungerar. Tips

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Tvätteriförbundets Service AB Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Visma Koncern. Ekonomilösningar som du vill ha det

Visma Koncern. Ekonomilösningar som du vill ha det Visma Koncern Ekonomilösningar som du vill ha det Välkommen till Visma Koncern För att ge dig en överblick av programmets funktioner presenterar vi på följande sidor hur det är uppbyggt och fungerar. Tips

Läs mer

Hjälpdokument för övergång till K3 i Hogia Audit/Bokslut

Hjälpdokument för övergång till K3 i Hogia Audit/Bokslut Hjälpdokument för övergång till K3 i Hogia Audit/Bokslut I samband med övergången till K3 ska du, i stort sett, redovisa hela årsredovisningen som om du alltid hade tillämpat K3. Det finns många olika

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut

Nyheter i Norstedts Bokslut Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.2.1 Kristina Dahlberg Produktchef Version 2012.2.1 är en uppdatering av version 2012.2 och innehåller följande förbättringar; Import från Edison Bilagor Importen avbryts

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. Styrelsen för ÖGC Golf och Maskin AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31.

ÅRSREDOVISNING. Styrelsen för ÖGC Golf och Maskin AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31. ÖGC GOLF OCH MASKIN AB Årsredovisning Sida 1 ÅRSREDOVISNING 2014 Styrelsen för ÖGC Golf och Maskin AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31. Årsredovisningen omfattar

Läs mer

EV Karlstad Ejendom Holding AB

EV Karlstad Ejendom Holding AB Årsredovisning för EV Karlstad Ejendom Holding AB Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Årsredovisning för MYTCO AB 556736-5035. Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30. Innehållsförteckning:

Årsredovisning för MYTCO AB 556736-5035. Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30. Innehållsförteckning: Årsredovisning för MYTCO AB Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 Redovisningsprinciper

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2014

Årsredovisning för räkenskapsåret 2014 Svenska Tecknare Association of Swedish Illustrators and Graphic Designers Hornsgatan 103 SE-117 28 Stockholm, Sweden T: +46 8 556 029 10 info@svenskatecknare.se www.svenskatecknare.se Föreningen Svenska

Läs mer

Årsredovisning. för. Fjällbete i Åredalens ek förening 769608-9874

Årsredovisning. för. Fjällbete i Åredalens ek förening 769608-9874 1(7) Årsredovisning för Fjällbete i Åredalens ek förening 76968-9874 Styrelsen får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 212-1-1-212-12-31. Innehållsförteckning Sida

Läs mer

Företagarna Stockholms stad service AB

Företagarna Stockholms stad service AB Årsredovisning för Företagarna Stockholms stad service AB Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Företagarna Stockholms stad service AB Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot i Företagarna Stockholms

Läs mer

Årsredovisning. Nyedal Konsult AB

Årsredovisning. Nyedal Konsult AB Årsredovisning för 556251-3985 Räkenskapsåret 2018 1 (6) Styrelsen och verkställande direktören för avger följande årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor,

Läs mer

Gagnef Golf AB. Årsredovisning för Räkenskapsåret Fastställelseintyg. Innehållsförteckning:

Gagnef Golf AB. Årsredovisning för Räkenskapsåret Fastställelseintyg. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Gagnef Golf AB Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Årsredovisning för Testbolaget AB

Årsredovisning för Testbolaget AB Årsredovisning för avseende perioden 2016-01-01-2016-12-31 Fastställelseintyg Undertecknad representant för () intygar dels att denna kopia av årsredovisningen stämmer överens med originalet, dels att

Läs mer

Årsredovisning. Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB

Årsredovisning. Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB Årsredovisning för Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB Räkenskapsåret 2007-09-01-2008-06-30 Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB 1(7) Styrelsen för Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB får

Läs mer

KRONHOLMEN GOLF AB. Org.nr ÅRSREDOVISNING 2015

KRONHOLMEN GOLF AB. Org.nr ÅRSREDOVISNING 2015 ÅRSREDOVISNING 2015 Styrelsen och verkställande direktören för Kronholmen Golf AB får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2015-01-01 -- 2015-12-31. Årsredovisningen omfattar 2 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. XX AB Org.nr 000000-0000. för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31

ÅRSREDOVISNING. XX AB Org.nr 000000-0000. för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31 ÅRSREDOVISNING XX AB Org.nr för räkenskapsåret Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot intygar härmed att denna kopia av årsredovisningen överensstämmer med originalet, samt att resultat- och balansräkningen

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Riksförbundet Sveriges Unga Katoliker Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01--2011-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning ONETOOFREE AB

Årsredovisning ONETOOFREE AB Årsredovisning för ONETOOFREE AB 556729-7758 Räkenskapsåret 2010 07 01 2011 06 30 Org.nr 556729-7758 1 (7) Förvaltningsberättelse Allmänt om verksamheten Bolaget utvecklar och tillhandahåller spel på internet

Läs mer

Årsredovisning. Borstahusens Hamnförvaltning AB

Årsredovisning. Borstahusens Hamnförvaltning AB 1 (8) Årsredovisning för 556914-4446 Räkenskapsåret 2012 12 11 till 2013 12 31 2 (8) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012 12 11 till 2013 12 31, vilket är företagets första

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för AB Maleviks Villasamhälle Styrelsen och verkställande direktören får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse

Läs mer

Kontouppställningen kan t.ex. användas för att bygga Balansräkning, Resultaträkning, Nyckeltalsrapport eller Försäljningsstatistik.

Kontouppställningen kan t.ex. användas för att bygga Balansräkning, Resultaträkning, Nyckeltalsrapport eller Försäljningsstatistik. Kontouppställning Kontouppställningen är en rapportgenerator som baserar sig på redovisningsinformation. Denna används med fördel för att ta fram statistik och annan värdefull information från redovisningen.

Läs mer

Årsredovisning för. Lisa AB Räkenskapsåret

Årsredovisning för. Lisa AB Räkenskapsåret Årsredovisning för 555555-5555 Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot i intygar härmed dels att denna kopia av årsredovisningen överensstämmer med originalet,

Läs mer

Dividend Sweden AB (publ)

Dividend Sweden AB (publ) Årsredovisning för Dividend Sweden AB (publ) Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Sveriges Affärsreseförening AB Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01--2014-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857.

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. REVISIONSBERÄTTELSE Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. Vi har granskat årsredovisningen och räkenskaperna samt styrelsens förvaltning i Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2015

Årsredovisning för räkenskapsåret 2015 1(11) Skellefteå Golf AB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2015 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning 4 - tilläggsupplysningar

Läs mer

Årsredovisning. FC Djursholm

Årsredovisning. FC Djursholm Årsredovisning för FC Djursholm 802416-2276 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för FC Djursholm, med säte i Djursholm, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse Årsredovisningen

Läs mer

Momsredovisning. Momsrapport. Redovisning / Utskrifter redovisning / Momsrapport. Här följer en förklaring för varje ruta. Ruta 1.

Momsredovisning. Momsrapport. Redovisning / Utskrifter redovisning / Momsrapport. Här följer en förklaring för varje ruta. Ruta 1. Momsredovisning Momsrapport Redovisning / Utskrifter redovisning / Momsrapport. Här följer en förklaring för varje ruta. Ruta 1. Periodval Moms from Period : Se till att det är den första perioden på det

Läs mer

Bolaget bedriver reklambyråverksamhet samt förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

Bolaget bedriver reklambyråverksamhet samt förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet. 1(13) Styrelsen och verkställande direktören för NPP Holding AB får härmed avge årsredovisning och koncernredovisning för räkenskapsåret 2010-01-01-2010-12-31. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Information om verksamheten

Läs mer

Källatorp Golf AB. Årsredovisning för Räkenskapsåret Fastställelseintyg. Innehållsförteckning:

Källatorp Golf AB. Årsredovisning för Räkenskapsåret Fastställelseintyg. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Källatorp Golf AB Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Bokföring Nytt konto Ctrl-N Ta bort konto Ctrl-R Obs!

Bokföring Nytt konto Ctrl-N Ta bort konto Ctrl-R Obs! Nytt konto Gör så här: Välj Ny eller tryck på Ctrl-N. Skriv in kontonummer, benämning och övrig information. Glöm inte att ange momsrapportkod om kontot ska redovisas i momsrapporten. Uppgifter om SRU-koder

Läs mer

Visma Analys. Värdefull hjälp som gör det enkelt och överskådligt. analysera, presentera och följ upp. Huvudboksanalys. Unik SIE-analys förenklar

Visma Analys. Värdefull hjälp som gör det enkelt och överskådligt. analysera, presentera och följ upp. Huvudboksanalys. Unik SIE-analys förenklar Visma Analys. Pris från 4.400:- (frakt och moms tillkommer). Värdefull hjälp som gör det enkelt och överskådligt Visma Analys analysera, presentera och följ upp Visma Analys är ett modernt och användarvänligt

Läs mer

Årsredovisning. S.Y.F Ytservice AB. räkenskapsåret. för. Org nr

Årsredovisning. S.Y.F Ytservice AB. räkenskapsåret. för. Org nr Årsredovisning för S.Y.F Ytservice AB räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 1(7) S.Y.F Ytservice AB Styrelsen för SXF Ytservice AB avger följande årsredovisning för räkenskapsåret 2015-01-01 2015-12-31.

Läs mer

Årsredovisning för. Spiffx AB 556856-0246. Räkenskapsåret 2012-07-01-2013-06-30

Årsredovisning för. Spiffx AB 556856-0246. Räkenskapsåret 2012-07-01-2013-06-30 Årsredovisning för Spiffx AB Räkenskapsåret 2012-07-01-2013-06-30 Spiffx AB 1(7) Förvaltningsberättelse Styrelsen och verkställande direktören för Spiffx AB, får härmed avge årsredovisning för 2012-07-01-2013-06-30.

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31

Årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 1 (8) Årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 Styrelsen för Borås Golf AB avger härmed följande årsredovisning. Innehåll Sida Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4

Läs mer

Fastigheterna på Kullen i Alfta AB

Fastigheterna på Kullen i Alfta AB Årsredovisning för Fastigheterna på Kullen i Alfta AB Räkenskapsåret 2016-10-01-2017-09-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5-7 Underskrifter

Läs mer

Adra Match Accounts Användarmanual Förenklad

Adra Match Accounts Användarmanual Förenklad 2012 Adra Match Accounts Användarmanual Förenklad Adra Match 2012-03-30 CONTENTS Om detta dokumen... 4 Förberedelser... 5 Skapa kontoutdrag från ERP... 5 Exportera / Hämta kontoutdrag från din bank....

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Styrelsen och verkställande direktören får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2018-01-01 -- 2018-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

3;8<,,:99=,5 1 JANUARI - 30 JUNI 2007 ! "#$%"$&' ( )#*&%$)+#', >, 0-%&&' ( $&+%&+&' >, #-%00'? ( )+#%$&+'? >9 ( *+*%)$"' >&0*%#"$'? >, -.

3;8<,,:99=,5 1 JANUARI - 30 JUNI 2007 ! #$%$&' ( )#*&%$)+#', >, 0-%&&' ( $&+%&+&' >, #-%00'? ( )+#%$&+'? >9 ( *+*%)$' >&0*%#$'? >, -. :%' 3;84 "#$%"$&' ( )#*&%$)+#' >, 0-%&&' ( $&+%&+&' >, #-%00'? ( )+#%$&+'? >9 ( *+*%)$"' >&0*%#"$'? >, -.0%-#)' ( +#0%)-*#'! "#$%"$&' ( )#*&%$)+#', &-%*#' ( $+"%&*.'

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2015-01-01--2015-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning 4 - ställda

Läs mer

Uppsala Destilleri AB

Uppsala Destilleri AB Årsredovisning för 556989-9791 Räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor. Om inget annat anges, redovisas alla belopp i hela kronor. Förvaltningsberättelse Verksamheten

Läs mer

Ekonomisk Översikt i kkr 2009 2008 2007 2006. Nettoomsättning 0 58 0 84 443. Årets resultat 472-16 471-9 104-37 386

Ekonomisk Översikt i kkr 2009 2008 2007 2006. Nettoomsättning 0 58 0 84 443. Årets resultat 472-16 471-9 104-37 386 Ekonomisk Översikt i kkr 2009 2008 2007 2006 Nettoomsättning 0 58 0 84 443 Årets resultat 472-16 471-9 104-37 386 Balansomslutning 1 227 5 726 36 145 68 186 Eget kapital 1 148 675 12 995 22 029 Soliditet

Läs mer

Froglodge Sweden AB. Årsredovisning för 556960-0512. Räkenskapsåret 2014-01-12-2014-12-31. Fastställelseintyg. Innehållsförteckning:

Froglodge Sweden AB. Årsredovisning för 556960-0512. Räkenskapsåret 2014-01-12-2014-12-31. Fastställelseintyg. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Froglodge Sweden AB Räkenskapsåret 2014-01-12 - Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 Tilläggsupplysningar

Läs mer

Årsredovisning. Suseboparken Parkerings AB

Årsredovisning. Suseboparken Parkerings AB Årsredovisning för Suseboparken Parkerings AB 556781-9221 Räkenskapsåret 2014 1 (5) Styrelsen för Suseboparken Parkerings AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen är

Läs mer

Årsredovisning. QuickCool AB 556639-3913

Årsredovisning. QuickCool AB 556639-3913 1(9) Årsredovisning QuickCool AB Styrelsen och verkställande direktören för QuickCool AB får härmed lämna sin redogörelse för bolagets utveckling under räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Om inte annat

Läs mer

Ekonomisk Översikt i kkr 2008 2007 2006 2005. Nettoomsättning 58 0 84 443 126 924. Årets resultat -16 471-9 104-37 386-17 546

Ekonomisk Översikt i kkr 2008 2007 2006 2005. Nettoomsättning 58 0 84 443 126 924. Årets resultat -16 471-9 104-37 386-17 546 Ekonomisk Översikt i kkr 2008 2007 2006 2005 Nettoomsättning 58 0 84 443 126 924 Årets resultat -16 471-9 104-37 386-17 546 Balansomslutning 5 726 36 145 68 186 90 673 Eget kapital 675 12 995 22 029 35

Läs mer

KONCERNENS RESULTATRÄKNING 2006-10-01 2005-10-01 2006-01-01 2005-01-01

KONCERNENS RESULTATRÄKNING 2006-10-01 2005-10-01 2006-01-01 2005-01-01 KONCERNENS RESULTATRÄKNING 2006-10-01 2005-10-01 2006-01-01 2005-01-01 Belopp i kkr 2006-12-31 2005-12-31 2006-12-31 2005-12-31 Rörelsens intäkter m.m. Intäkter 88 742 114 393 391 500 294 504 88 742 114

Läs mer

Hogia Koncern. Kom igång snabbt med. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet. Välkommen till Hogia Koncern en modul till Hogia Bokslut

Hogia Koncern. Kom igång snabbt med. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet. Välkommen till Hogia Koncern en modul till Hogia Bokslut Kom igång snabbt med Hogia Koncern Välkommen till Hogia Koncern en modul till Hogia Bokslut I denna introduktion beskrivs Hogia Koncern och dess grunder översiktligt. En fullständig beskrivning av programmet

Läs mer

Källatorp Golf AB

Källatorp Golf AB Årsredovisning för Källatorp Golf AB Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot i Källatorp Golf AB intygar härmed dels att denna kopia av årsredovisningen överensstämmer

Läs mer

Årsredovisning. Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a.

Årsredovisning. Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a. Årsredovisning för Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a. 769000-0356 Räkenskapsåret 2015 1 (7) Styrelsen för Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a., med säte i Lidköping, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2015/2016. BRF Tapetklistret

ÅRSREDOVISNING 2015/2016. BRF Tapetklistret ÅRSREDOVISNING 215/216 Förvaltningsberättelse 1 Allmänt om verksamheten 1 Väsentliga händelser under och efter verksamhetsåret 2 Ekonomi 3 Resultaträkning 3 Tillgångar 4 Eget kapital och skulder 5 Tilläggsupplysningar

Läs mer

Årsredovisning. När Golfklubb

Årsredovisning. När Golfklubb 1(10) Årsredovisning Styrelsen för får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 2018-01-01 - Om inte annat särskilt anges, redovisas alla belopp i hela kronor (sek).

Läs mer

Hur hjälper jag mina elever att skriva en modern årsredovisning?

Hur hjälper jag mina elever att skriva en modern årsredovisning? Hur hjälper jag mina elever att skriva en modern årsredovisning? 2015-05-12 Jonas Mårtensson Maria Björkman 0 Vilka är vi och vad jobbar vi med? Jonas Mårtensson, auktoriserad revisor Maria Björkman, auktoriserad

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Hålabäcks Värmeförening ek för. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01--2014-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Styrelsen och verkställande direktören får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. Bolagsverket. Fastighetsbolaget Slottsholmen 1 Invest AB Org.nr, för. förvaltningsberättelse

ÅRSREDOVISNING. Bolagsverket. Fastighetsbolaget Slottsholmen 1 Invest AB Org.nr, för. förvaltningsberättelse ställda Bolagsverket 21663 ÅRSREDOVISNING för Fastighetsbolaget Slottsholmen 1 Invest AB Org.nr, 556819847 Styrelsen och verkställande direktören får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 21511

Läs mer

Användarnytt Mamut Skatt Norstedts Start 2011.C.1 Mamut Skatt Norstedts Standard 2011.C.1

Användarnytt Mamut Skatt Norstedts Start 2011.C.1 Mamut Skatt Norstedts Standard 2011.C.1 Användarnytt Mamut Skatt Norstedts Start 2011.C.1 Mamut Skatt Norstedts Standard 2011.C.1 Välkommen till version 2011.C.1 av Mamut Skatt Norstedts. Mamut Skatt Norstedts Start 2011.C.1 och Mamut Skatt

Läs mer

Media Evolution Southern Sweden Ideell Förening

Media Evolution Southern Sweden Ideell Förening Årsredovisning för Media Evolution Southern Sweden Ideell Förening Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Media Evolution Southern Sweden Ideell Förening Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning. Skellefteå Golf AB

Årsredovisning. Skellefteå Golf AB 1 (8) Årsredovisning för Skellefteå Golf AB 556437-5797 Räkenskapsåret 2017 2 (8) Styrelsen och verkställande direktören för Skellefteå Golf AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Växjö Golfklubb Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning

Läs mer

EV Karlstad Ejendom Holding AB (Org.nr )

EV Karlstad Ejendom Holding AB (Org.nr ) ÅRSREDOVISNING EV Karlstad Ejendom Holding AB (Org.nr. ) Räkenskapsåret 2011-01-01--2011-12-31 ÅRSREDOVISNING Styrelsen får härmed avge följande redovisning för räkenskapsåret 2011-01-01 -- 2011-12-31.

Läs mer

VISBY GOLFKLUBB. Org.nr ÅRSREDOVISNING 2015

VISBY GOLFKLUBB. Org.nr ÅRSREDOVISNING 2015 ÅRSREDOVISNING 2015 Styrelsen och verkställande direktören för Visby Golfklubb får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2015-01-01 -- 2015-12-31. Årsredovisningen omfattar 2 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Fjällbete i Åredalen Ekonomisk förening

Fjällbete i Åredalen Ekonomisk förening Årsredovisning för Fjällbete i Åredalen Ekonomisk förening Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Fjällbete i Åredalen Ekonomisk förening 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Fjällbete i Åredalen Ekonomisk

Läs mer

Årsredovisning för Barnens Framtid

Årsredovisning för Barnens Framtid 1 Årsredovisning för Barnens Framtid 802467-1573 Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Barnens Framtid 3 Org.nr 802467-1573 Ekonomisk översikt Ekonomisk översikt 2017 2016 Verksamhetsintäkter 416 501 736

Läs mer

Årsskiftesrutiner. Innehåll. Avsluta sista månaden på räkenskapsåret

Årsskiftesrutiner. Innehåll. Avsluta sista månaden på räkenskapsåret Årsskiftesrutiner Flertalet byter räkenskapsår i samband med nytt kalenderår. Men checklistan gäller även för dig som bryter räkenskapsåret vid annan tidpunkt på året. Man följer samma rutiner. Det är

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Brf Glada Laxen Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning

Läs mer

www.qicon.se Årsredovisning 2011

www.qicon.se Årsredovisning 2011 www.qicon.se www.qicon.se Årsredovisning 2011 Styrelsen och verkställande direktören för QI Construction AB (556521-7352) får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2011. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Visma Bokslut. Anpassat för mindre bolag enkelt och överskådligt. med årsredovisning. Lättarbetat och överskådligt. Boksluts- och beräkningsbilagor

Visma Bokslut. Anpassat för mindre bolag enkelt och överskådligt. med årsredovisning. Lättarbetat och överskådligt. Boksluts- och beräkningsbilagor Visma Bokslut. Pris från 4.400:- (frakt och moms tillkommer). Anpassat för mindre bolag enkelt och överskådligt Visma Bokslut med årsredovisning Visma Bokslut är det självklara valet för dig som på professionell

Läs mer

Media Evolution Ideell Förening

Media Evolution Ideell Förening Årsredovisning för Media Evolution Ideell Förening Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Org.nr 556383-6856 1 (8) Styrelsen och verkställande direktören för Åkarnas Service i Mellansverige AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet Bolaget

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (10) Styrelsen och verkställande direktören för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016 05 01 2017 04 30. Förvaltningsberättelse Information om verksamheten Singöaffären har under 2015/2016

Läs mer

Dataskyddsförordningen (GDPR) Byrå & Byrå Tid

Dataskyddsförordningen (GDPR) Byrå & Byrå Tid Dataskyddsförordningen () Innehåll Dataskyddsförordningen ()...2 Egendefinierade fält...2 Ta bort klient...2 Ta bort tillvägagångssätt...3 Ta bort handläggare...4 Flytta ansvar till annan handläggare...4

Läs mer

Årsbokslut. för Furusunds Samfällighetsförening Räkenskapsåret

Årsbokslut. för Furusunds Samfällighetsförening Räkenskapsåret Sida 1 av 7 Årsbokslut för 717906-7363 Räkenskapsåret 2012-01-01 -- 2012-12-31 Innehåll - verksamhetsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning 4 - tilläggsupplysningar 5 - noter 6 - underskrifter

Läs mer

Årsredovisning. Oberoende Elhandlare Service OES AB

Årsredovisning. Oberoende Elhandlare Service OES AB Årsredovisning för Oberoende Elhandlare Service OES AB 556616-7911 Räkenskapsåret 2013 Innehållsförteckning Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Kassaflödesanalys 5 Tilläggsupplysningar

Läs mer

Media Evolution Southern Sweden Ideell Förening

Media Evolution Southern Sweden Ideell Förening Årsredovisning för Media Evolution Southern Sweden Ideell Förening Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter

Läs mer