Nyheter i Norstedts Bokslut

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyheter i Norstedts Bokslut"

Transkript

1 Nyheter i Norstedts Bokslut Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Förutom en mängd nyheter och förbättringar lanserar vi nu Norstedts Processtöd. Ett hjälpmedel som underlättar ditt arbete enligt Reko, Svensk standard för redovisningstjänster. Norstedts Processtöd Det nya processtödet ligger integrerat i arbetsgången i Norstedts Bokslut och Norstedts Skatt. Det ligger också under meny Bokslut, Processtöd. Det installeras också som ett fristående program. Du når det fristående processtödet under Start, Program och Norstedts Juridik. För att kunna använda Norstedts Processtöd måste du ha en licens på Norstedts Bokslut Proffs. Bokslut Proffs har alla användare tillgång till för utvärdering under en tid, läs mer i bokslutsbrevet som ligger på startsidan i programmet. Norstedts Processtöd kommer även vara tillgängligt för dig som har en licens på Skatt Stora Proffspaketet. Norstedts Processtöd för Reko ger dig vägledning och hjälp att navigera till rätt program och dokument för de olika stegen i Rekoprocessen. I processtödet finns stöd för dokumentation av såväl löpande redovisningstjänster som årsbaserade tjänster såsom bokslut och deklaration. Du kan skriva kommentarer samt klarmarkera de olika stegen. Till punkterna i Processtödet visas hjälptext och information om vilka Reko som uppfylls. Inom kort kommer det också att bli möjligt att koppla egna dokument till de olika punkterna i processtödet. Installation av processtödet Norstedts Processtöd installeras i samband med installationen av Norstedts Bokslut eller Norstedts Skatt. Det ligger sist i installationsguiden. Du kan ändra sökväg till programmet och mallkatalog. Om du väljer att inte installera processtödet och vill installera i ett senare läge måste du installera om Norstedts Bokslut och därefter Norstedts Processtöd. Inställningar för sökvägar Efter installation av Norstedts Processtöd visas en flik som heter Processtöd under meny Verktyg, inställningar. Här kan du ändra sökvägar för processfiler och mallar. 1 (5)

2 Översikt processtöd Översikt processtöd finns under meny Bokslut, Processtöd. I översikten visas vilken processfil som är knuten till dina olika bokslutsfiler. Här kan du koppla loss en processfil från en bokslutsfil om du kopplat fel eller vill koppla ihop bokslutsfilen med en annan processfil. Dokument Reko De planeringsdokument (Uppdragsbrev, Företagsbeskrivning och Rutinbeskrivning ) som funnits sedan tidigare har flyttats i arbetsgången från Förbered till det nya steget för Processtöd och benämns Dokument Reko Uppdragsbrev Uppdragsbrevet har kompletterats med förslag på ytterligare rubriker. Kryssa för de rubriker du behöver och komplettera med egen text. Vid behov kan du spara egna mallar av uppdragsbrevet genom att klicka på knappen Spara som mall. Analys Norstedts blir nu först ut med att kunna skapa branchfiler från SCB direkt i Bokslutsprogrammet. Du slipper onödiga omvägar via export och import, och kan direkt i Analysmodulen, jämföra företaget nyckeltal med ett genomsnitt för branschen. Jämförelsen kan göras antingen för en region eller för hela landet. Att göra jämförelser med branschen är en viktig del i Reko främst vad gäller krav på kunskap om verksamheten (Reko 240). Fri tillgång till SBC Branschstatistik Med Analysmodulen följer fri tillgång till SCB Branschstatistik, vilket möjliggör enkel jämförelse med branschen. SSCB Branschstatistik finns även beräknade på regional nivå. Det innebär att du t ex kan jämföra kunden X med företag i samma bransch, samma storlek i regionen ned till minsta nivå (notera att vissa kombinationer kan sakna data på grund av sekretess m h t för få företag inom den valda kombinationen). När Norstedts Bokslut installeras följer SCB Branschstatistik med för år Det går även att installera åren 2007 och 2008 från hemsidan under Support & Kundservice och välj sedan Norstedts Bokslut i scrollistan. Bilagor Bilaga A (2370A) - Upplupen FORA-avgifter Tomrader för Kollektivavtalade avgifter har lagts till för schablonberäkning av skuld FORA samt för beräkning av skuld FORA för löneskuld och semesterlöneskuld. För att det ska få plats har bilagan nu blivit 3 sidor lång. Beräkning av skuld FORA för löneskuld och semesterlöneskuld har flyttats till sidan tre. Raderna på sidan två och tre kommer nu i samma ordning som de gör på sidan ett. Beloppsfält har lagts till för Premiebefrielseförsäkring för lönesummor < 25 år. Totalsummar har lagts till för Skuld/fordran FORA. Justeringsrad har lagts till ovanför summaraden. Det går att ange fler än två decimaler i procentfälten. Bilaga - 140B Lager i jordbruk, djur Bilagans kontering när Bruttoredovisning är valt är uppdaterad så att hänsyn tas till förändring som skett på valt kontot. 2 (5)

3 Bilaga Andelar i koncernföretag För att kunna hantera utländska organisationsnummer går det nu att ange bokstäver i fältet för organisationsnummer. Motsvarande ändring har gjorts på noterna som innehåller uppgift om organisationsnummer. Import av historiska år Bokslut har kompletterats med funktionen att Importera historiska år. Om det inte tidigare importerats SIE-4 filer går det nu att komplettera med SIE-4 filer. SIE-4 filer bakåt i tiden gör det möjligt att göra en bättre analys i Analysmodulen och även kunna se flera års SIE-4 filer i Saldobalansen/huvudboken/månads-kontomatrisen. För att historiska år ska kunna importeras måste UB och IB hänga ihop när SIE-filen och Saldobalansen jämförs. Detta för att inte UB ska räknas om på grund av att historiska år importeras. Det skapas en avvikelserapport på avvikelser mellan saldobalansen och SIE-filen. Årshandlingen Flerårsöversikten i förvaltningsberättelsen Flera förbättringar har gjorts efter önskemål vad gäller flerårsöversikten: Du kan nu välja att visa nyckeltalen med decimaler. Du väljer själv hur många decimalersom ska visas. Du kan välja att det står NEG (eller vad du önskar) om nyckeltalet är negativt. Det visas endast på utskriften, inte i sifferfältet. Det går att bryta kopplingen till nyckeltassidan för respektive rad. Siffrorna visas i kursiv stil för att tydligt visa att kopplingen är bruten. På så sätt kan du ändra siffrorna manuellt och komplettera med tidigare år utan att behöva ändra på nyckeltalssidan. Knappar till höger om flerårsöversikten har lagts till för att bryta/återställa kopplingen till nyckeltalssidan. Knappar för att infoga och ta bort rader har lagts till. Rubriken Flerårsöversikt ligger nu i ett textfält som du därmed kan ändra formulering på. Resultatdispositionen Det går nu att skriva nollor i beloppsfälten i resultatdispositionen som sen skrivs ut i årsredovisningen. Du kan också välja om raden "Överföring till ny räkning" ska skrivas ut eller ej om summan är noll. Vinstutdelning Vi har lagt in en standardtext för vinstutdelning i förvaltningsberättelsen. Den hämtas automatiskt på nya uppdrag. På redan skapade uppdrag klickar du på knappen Mallar och väljer Hämta Norstedts mall. Noter och notöversikt På de noter där det har funnits fasta texter/rubriker som det inte går att ändra formuleringen på har vi nu gjort om till textfält. Det innebär att texten ligger i ett fält som du kan ändra manuellt. På t ex noten för Specifikation av andelar i koncernföretag har rubrikerna varit fasta för Kapitalandel, Rösträttsandel, Antal andelar, Bokfört värde, Marknadsvärde osv. Dessa kan du nu ändra manuellt. 3 (5)

4 På noterna för Immateriella-, materiella- och finansiella tillgångar, t ex Goodwill, Byggnader och mark, Inventarier, Andelar i koncernföretag har vi lagt till ytterligare tomrader, t ex för att kunna ange Omräkningsdifferenser, i varje avsnitt. Noten för Upplupna kostnader och förutbetalda intäkter hämtar nu uppgifter även från bilagorna för Beräknade upplupna sociala avifter, Upplupen särskild löneskatt samt den nya bilagan för Upplupen FORA-avgift. Noterna som innehåller uppgift om organisationsnummer, t ex noten Andelar i koncernföretag har ändrats för att kunna hantera utländska organisationsnummer. Det går nu att ange bokstäver i fältet för organisationsnummer. Utskriften av noten Uppgifter om moderföretag har justerats. Uppgifterna i kolumnerna för Org.nr och Säte är vänsterställda vilket ger en snyggare utskrift. Noten för Arvode till revisor är inte längre vald då du skapar årshandling för mindre företag. Mindre företag behöver inte längre lämna upplysning om det, se ändring i ÅRL 5 kap 21. Benämningen på raderna har också ändrats till Ersättning för revisionsuppdraget, Revisionsverksamheten utöver revisionsuppdraget, Skatterådgivning, Övriga tjänster. Kolumnen för Differens i notöversikten visar ingen differens då noten är kopplad till en rubrikrad. Noterna för Obeskattade reserver och Bokslutsdispositioner hämtar inte längre kontonamnet från kontoplanen. Standardtexter hämtas i stället som är korrekt formulerade. Ett kontonamn är oftast avstavat mm. Övrigt Databasen har optimerats vilket innebär att import av stora SIE-filer och val av Nytt räkenskapsår går snabbare. Databasen måste dock konverteras när du öppnar bokslutsfilen första gången i version Det betyder att det kan ta något längre tid att öppna filen första gången. Om sökvägen "Export till Norstedts program" är inställd för en nätverksenhet kan det ha tagit lång tid att spara en bokslutsfil med många transaktioner. Detta har snabbats upp genom att skrivningen av SIE-filen buffrats. Om du lägger in en logga i årshandlingen blir den nu i rätt storlek. Filen bör vara i JPGformat för bästa resultat. Rapporten "Resultaträkning översikt" som finns under Bokslut/Rapporter benämns så även på utskriften. Rapporten Resultatanalys finns nu tillgänglig endast under Analys/Rapporter. Den är borttagen under Bokslut/Rapporter. 4 (5)

5 Kontaktinformation Webbsupport och FAQ-listor Programsupport E-post Telefon BAS Analys BAS Kontera Rätt Norstedts Anläggningsregister Norstedts Bokslut Norstedts Boutredning Norstedts Dokument (samt frågor om Fastighet Avtal) Norstedts Ekonomianalys Norstedts Klient (i samband med Skatt) Norstedts Klient (i samband med Bokslut & Revision) Norstedts Koncern Norstedts Lön Norstedts Revision Norstedts Skatt Norstedts Tidbok Norstedts Transaktionsanalys Gemensamt faxnummer till all programvarusupport är Tekniksupport Gemensam support för alla våra program och digitala produkter. Har du frågor av teknisk karaktär, som installation och nätverk, besvaras detta av våra datatekniker. Tel Fax Kundservice Till Kundservice kan du ställa frågor angående ditt abonnemang, priser, licenser, nybeställningar, ändring av abonnemang, adressändring med mera. Tel Fax Säljare Kontakta vår säljavdelning om du vill veta mer om våra programvaror inom skatt och ekonomi, diskutera förmånspaket, användarutbildningar, e-kurser och annan utbildning etc. Tel Fax (5)

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2010.D

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2010.D Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2010.D Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut Företag. Förutom en mängd nyheter och förbättringar lanserar vi även två nya tilläggsmoduler

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.1 Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Denna version består framför allt av uppdateringar inför 2010 års bokslut. Norstedts

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.A

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.A Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.A Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut Företag. Denna version består framför allt av uppdateringar inför 2010 års bokslut.

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.3

Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.3 Nyheter i Norstedts Bokslut 2011.3 Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Denna version består framför allt av förbättringar för att enklare kunna justera för

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2010.3

Nyheter i Norstedts Bokslut 2010.3 Nyheter i Norstedts Bokslut 2010.3 Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Förutom en mängd nyheter och förbättringar lanserar vi även två nya tilläggsmoduler till

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.2

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.2 Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.2 Kristina Dahlberg Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Läs om vad som är nytt i version 2012.2 och bli ännu mer effektiv. Bland annat har vi

Läs mer

Nyheter i Norstedts Revision 2013.1.1 & 2013.1

Nyheter i Norstedts Revision 2013.1.1 & 2013.1 Nyheter i Norstedts Revision 2013.1.1 & 2013.1 Eivor Bonder Produktchef Version 2013.1.1: Version 2013.1.1 är en uppdatering av version 2013.1 av Norstedts Revision. Följande är nytt/ändrat: Uppdaterade

Läs mer

Premier och avgifter till FORA i Norstedts Bokslut

Premier och avgifter till FORA i Norstedts Bokslut Premier och avgifter till FORA i Norstedts Bokslut Anette Lindahl Produktspecialist Vi har fått många frågor kring premier och avgifter till FORA. Och vill därför reda ut begreppen premier och avgifter

Läs mer

På denna dialog på fliken Avancerat kan man även byta databas samt skapa en ny databas.

På denna dialog på fliken Avancerat kan man även byta databas samt skapa en ny databas. Nyheter i Norstedts Tidbok 2010.1 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Tidbok. I denna version har väldigt mycket hänt. Vi har lyssnat på er kunder och åtgärdat det som

Läs mer

Nyheter i Norstedts Tidbok 2011.1

Nyheter i Norstedts Tidbok 2011.1 Nyheter i Norstedts Tidbok 2011.1 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Tidbok. I denna version har vi fokuserat på att få in punkter från den önskelista som finns från

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.D/2011.D.1

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.D/2011.D.1 Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2011.D/2011.D.1 Kristina Dahlberg Produktchef Version 2011.D.1 är en uppdatering av version 2011.D och innehåller följande rättningar; Notnumret skrivs nu återigen ut

Läs mer

Capego Bokslut 1.8. Periodbokslut. Välkommen till en ny version av Capego Bokslut 1.8

Capego Bokslut 1.8. Periodbokslut. Välkommen till en ny version av Capego Bokslut 1.8 Capego Bokslut 1.8 Välkommen till en ny version av Capego Bokslut 1.8 De viktigaste nyheterna i denna version är: Förbättrad hantering av anteckningar och kommentarer vid periodbokslut Nya K2-mallar för

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut

Nyheter i Norstedts Bokslut Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.2.1 Kristina Dahlberg Produktchef Version 2012.2.1 är en uppdatering av version 2012.2 och innehåller följande förbättringar; Import från Edison Bilagor Importen avbryts

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.3.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.3.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.3.1 Kristina Dahlberg Produktchef Uppdatering 2012.3.1 Version 2012.3.1 är en uppdatering av version 2012.3. Licenshanteraren är uppdaterad plus en bilaga i programmet.

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter i version 2013.1 Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Versionen är årsuppdaterad med procentsatser och övriga uppgifter

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.2

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.2 Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.2 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter i version 2013.2 Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Den stora nyheten i denna version är anpassningar till K3-regelverket.

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2012.A

Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2012.A Nyheter i Norstedts Bokslut Företag 2012.A Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter Norstedts Bokslut Företag 2012.A Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut Företag. Nedan kan du läsa om vad som

Läs mer

Uppdragsbreven uppdaterade till FAR:s senaste mallar / Revisionsberättelserna uppdaterade för Registrerat trossamfund

Uppdragsbreven uppdaterade till FAR:s senaste mallar / Revisionsberättelserna uppdaterade för Registrerat trossamfund Revision 2018.2 Eivor Bonder - Produktchef Revision Välkommen till en ny version av Revision, 2018.2. Nytt i denna version är främst: Uppdaterade Uppdragsbrev enligt FAR:s senaste mallar samt 3 uppdaterade

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.1 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter i version 2013.1.1 Analys Analysmodulen har kompletterats med en Kassaflödesanalys enligt BAS nyckeltal. Kassaflödesanalys Som

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.1

Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.1 Nyheter i Norstedts Bokslut 2012.1 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter Norstedts Bokslut 2012.1 Välkommen till en ny version av Norstedts Bokslut. Nedan kan du läsa om vad som är nytt i version 2012.1.

Läs mer

Att upprätta koncernårsredovisning en handledning

Att upprätta koncernårsredovisning en handledning Att upprätta koncernårsredovisning en handledning Inledning Denna handledning beskriver hur du upprättar en koncernårsredovisning med den moderna tekniken i Norstedts Bokslut med hjälp av Norstedts Koncern.

Läs mer

Nyheter i Norstedts Revision 2012.1

Nyheter i Norstedts Revision 2012.1 Nyheter i Norstedts Revision 2012.1 Eivor Bonder Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Revision. Nedan kan du läsa om vad som är nytt och ändrat i version 2012.1. De största nyheterna i

Läs mer

Nyheter i Norstedts Revision 2010.1

Nyheter i Norstedts Revision 2010.1 Nyheter i Norstedts Revision 2010.1 Eivor Bonder Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Revision. Nedan kan du läsa om vad som är nytt eller rättat i version 2010.1. Den största nyheten

Läs mer

Nyheter i Norstedts Skatt 2011.2/B

Nyheter i Norstedts Skatt 2011.2/B Nyheter i Norstedts Skatt 2011.2/B Ann-Charlotte Salander - Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Skatt som innehåller en del blankettförändringar och uppdaterade modulberäkningar. Förutom

Läs mer

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.3

Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.3 Nyheter i Norstedts Bokslut 2013.1.3 Kristina Dahlberg Produktchef Nyheter i version 2013.1.3 Övrigt Informationssökning är uppdaterad med senaste uppgifter om deklarationskurser m.m. I K2-mallen skrivs

Läs mer

Nyheter i Norstedts Revision

Nyheter i Norstedts Revision Nyheter i Norstedts Revision 2011.1 Eivor Bonder Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Revision. Nedan kan du läsa om vad som är nytt i version 2011.1. De största nyheterna i denna version

Läs mer

Att arbeta med Nya Norstedts Bokslut

Att arbeta med Nya Norstedts Bokslut Att arbeta med Nya Norstedts Bokslut Inledning I november 2008 släpptes den första versionen - version 2008.2.5 - av Norstedts Bokslut som grundas på den nya teknik vi kommer att arbeta med framöver. Med

Läs mer

Dataskyddsförordningen (GDPR) Byrå & Byrå Tid

Dataskyddsförordningen (GDPR) Byrå & Byrå Tid Dataskyddsförordningen () Innehåll Dataskyddsförordningen ()...2 Egendefinierade fält...2 Ta bort klient...2 Ta bort tillvägagångssätt...3 Ta bort handläggare...4 Flytta ansvar till annan handläggare...4

Läs mer

Hogia Koncern. Kom igång snabbt med. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet. Välkommen till Hogia Koncern en modul till Hogia Bokslut

Hogia Koncern. Kom igång snabbt med. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet. Välkommen till Hogia Koncern en modul till Hogia Bokslut Kom igång snabbt med Hogia Koncern Välkommen till Hogia Koncern en modul till Hogia Bokslut I denna introduktion beskrivs Hogia Koncern och dess grunder översiktligt. En fullständig beskrivning av programmet

Läs mer

Byrå och Byrå Tid

Byrå och Byrå Tid Byrå och Byrå Tid 2018.2 Daniel Wertsén Produktchef Byrå Byrå Välkommen till en ny version av Byrå De viktigaste nyheterna i denna version är: Ta bort klient (GDPR) Det är nu möjligt att ta bort en kund

Läs mer

Visma Bokslut. Ekonomilösningar som du vill ha det

Visma Bokslut. Ekonomilösningar som du vill ha det Visma Bokslut Ekonomilösningar som du vill ha det Välkommen till Visma Bokslut För att ge dig en överblick av programmets funktioner presenterar vi på följande sidor hur det är uppbyggt och fungerar. Tips

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2014

Årsredovisning för räkenskapsåret 2014 Svenska Tecknare Association of Swedish Illustrators and Graphic Designers Hornsgatan 103 SE-117 28 Stockholm, Sweden T: +46 8 556 029 10 info@svenskatecknare.se www.svenskatecknare.se Föreningen Svenska

Läs mer

Årsredovisning ONETOOFREE AB

Årsredovisning ONETOOFREE AB Årsredovisning för ONETOOFREE AB 556729-7758 Räkenskapsåret 2010 07 01 2011 06 30 Org.nr 556729-7758 1 (7) Förvaltningsberättelse Allmänt om verksamheten Bolaget utvecklar och tillhandahåller spel på internet

Läs mer

Fortnox koppling i Capego Bokslut

Fortnox koppling i Capego Bokslut i Innehåll i...2 Administration Fortnox integration...2 Personlig koppling...2 Ny klient direkt från Fortnox Digital Byrå...3 Ny klient vid fristående databas/koppla på Fortnox i efterhand...4 Viktigt

Läs mer

Hogia Bokslut. Kom igång snabbt med. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet. Välkommen till Hogia Bokslut

Hogia Bokslut. Kom igång snabbt med. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet. Välkommen till Hogia Bokslut Kom igång snabbt med Hogia Bokslut Välkommen till Hogia Bokslut I denna introduktion beskrivs programmet och dess grunder översiktligt. Hogia Bokslut är ett komplett verktyg för att upprätta bokslut och

Läs mer

Välkommen till Hogia Koncern en modul till Hogia Bokslut. I den här introduktionen beskrivs Hogia Koncern och dess grunder översiktligt.

Välkommen till Hogia Koncern en modul till Hogia Bokslut. I den här introduktionen beskrivs Hogia Koncern och dess grunder översiktligt. Kom igång snabbt med Hogia Koncern 3 Välkommen till Hogia Koncern en modul till Hogia Bokslut I den här introduktionen beskrivs Hogia Koncern och dess grunder översiktligt. En fullständig beskrivning av

Läs mer

Årsredovisning. FC Djursholm

Årsredovisning. FC Djursholm Årsredovisning för FC Djursholm 802416-2276 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för FC Djursholm, med säte i Djursholm, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse Årsredovisningen

Läs mer

Hogia Bokslut. Kom igång snabbt med. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet. Välkommen till Hogia Bokslut

Hogia Bokslut. Kom igång snabbt med. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet. Välkommen till Hogia Bokslut Kom igång snabbt med Hogia Bokslut Välkommen till Hogia Bokslut I denna introduktion beskrivs programmet och dess grunder översiktligt. Hogia Bokslut är ett komplett verktyg för att upprätta bokslut och

Läs mer

Nyheter i Norstedts Tidbok 2009.3.1 Mattias Claesson Produktchef

Nyheter i Norstedts Tidbok 2009.3.1 Mattias Claesson Produktchef Nyheter i Norstedts Tidbok 2009.3.1 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny uppdateringsversion av Norstedts Tidbok. I denna version finns en rad rättningar och små förbättringar. För att se

Läs mer

FRISKIS & SVETTIS IF SÖDERTÄLJE

FRISKIS & SVETTIS IF SÖDERTÄLJE 1(9) FRISKIS & SVETTIS IF SÖDERTÄLJE Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2014 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning

Läs mer

Visma Koncern. Ekonomilösningar som du vill ha det

Visma Koncern. Ekonomilösningar som du vill ha det Visma Koncern Ekonomilösningar som du vill ha det Välkommen till Visma Koncern För att ge dig en överblick av programmets funktioner presenterar vi på följande sidor hur det är uppbyggt och fungerar. Tips

Läs mer

Manual program DPR SRU tax10

Manual program DPR SRU tax10 Manual program DPR SRU tax10 Ett program som skapar korrekta SRU-koder till 2010 års taxering Bakgrund I 2008 års taxering har Skatteverket gjort en omfattande blankettöversyn. I tax 2010 är blanketterna

Läs mer

Årsredovisning och koncernredovisning för räkenskapsåret 2015

Årsredovisning och koncernredovisning för räkenskapsåret 2015 1(13) Skellefteå Golfklubb Org nr Årsredovisning och koncernredovisning för räkenskapsåret 2015 Styrelsen avger följande årsredovisning och koncernredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2

Läs mer

Arbetsgången är logisk och bygger på att du går igenom formulären på följande sätt

Arbetsgången är logisk och bygger på att du går igenom formulären på följande sätt Allmänt DPR Årsredovisning är ett avancerat men lättarbetat program som skapar kompletta årsredovisningar. Alla bokföringssystem kan användas till programmet genom att import av bokföringens saldon sker

Läs mer

Årsredovisning. Brf Stenskvättan 15

Årsredovisning. Brf Stenskvättan 15 Årsredovisning för Brf Stenskvättan 15 769630-1485 Räkenskapsåret 2015 05 30 2015 12 31 2 (7) Styrelsen för Brf Stenskvättan 15, med säte i Hägersten, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning. ASVH Service AB

Årsredovisning. ASVH Service AB Årsredovisning för ASVH Service AB Räkenskapsåret 2004 ASVH Service AB 1(8) Styrelsen och verkställande direktören för ASVH Service AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2004. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning. Borstahusens Hamnförvaltning AB

Årsredovisning. Borstahusens Hamnförvaltning AB 1 (8) Årsredovisning för 556914-4446 Räkenskapsåret 2012 12 11 till 2013 12 31 2 (8) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012 12 11 till 2013 12 31, vilket är företagets första

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2015

Årsredovisning för räkenskapsåret 2015 1(11) Skellefteå Golf AB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2015 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning 4 - tilläggsupplysningar

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Verkstadsklubben 10

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Verkstadsklubben 10 Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Verkstadsklubben 10 769633-0609 Räkenskapsåret 2016 10 19 2016 12 31 1 (7) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Verkstadsklubben 10, med säte i Stockholm, får

Läs mer

Årsredovisning. Kvismardalens Vind ek för

Årsredovisning. Kvismardalens Vind ek för Årsredovisning för 769610-7247 Räkenskapsåret 2017 1 (7) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Mamuts Business Software 12.5 Justeringar är gjorda så att överföring fungerar till Mamuts Business Software version 12.5

Mamuts Business Software 12.5 Justeringar är gjorda så att överföring fungerar till Mamuts Business Software version 12.5 Nyheter i Norstedts Tidbok 2009.4.1 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny uppdateringsversion av Norstedts Tidbok. I denna version finns två små rättningar. För att se nyhetererna i version

Läs mer

Visma Analys. Ekonomilösningar som du vill ha det

Visma Analys. Ekonomilösningar som du vill ha det Visma Analys Analysera ditt företags ekonomi och ta bättre beslut med hjälp av Visma Analys ett effektivt verktyg för nyckeltalsanalyser, spårning av felaktigheter i bokföringen, samt för planering och

Läs mer

Årsredovisning och koncernredovisning Idrottsklubben Studenterna i Umeå

Årsredovisning och koncernredovisning Idrottsklubben Studenterna i Umeå Årsredovisning och koncernredovisning Räkenskapsår 2018-01-01-2018-12-31 1 (22) Årsredovisning och koncernredovisning för räkenskapsåret 2018-01-01-2018-12-31 Styrelsen för avger härmed följande årsredovisning

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (10) Styrelsen och verkställande direktören för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016 05 01 2017 04 30. Förvaltningsberättelse Information om verksamheten Singöaffären har under 2015/2016

Läs mer

Hogia Bokslut. Kom igång snabbt med. Välkommen till Hogia Bokslut. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet

Hogia Bokslut. Kom igång snabbt med. Välkommen till Hogia Bokslut. Uppdateringar av programmet. Support. Starta programmet Kom igång snabbt med Hogia Bokslut 3 Välkommen till Hogia Bokslut I den här introduktionen beskrivs programmet och dess grunder översiktligt. Hogia Bokslut är ett komplett verktyg för att upprätta bokslut2och

Läs mer

Årsredovisning. Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB

Årsredovisning. Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB Årsredovisning för Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB Räkenskapsåret 2007-09-01-2008-06-30 Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB 1(7) Styrelsen för Industrifastighetsgruppen i Stockholm AB får

Läs mer

Filimport till Norstedts Byrå

Filimport till Norstedts Byrå Filimport till Norstedts Byrå Det är viktigt att du följer dessa anvisningar noga för att överföringen av filer till Norstedts Byrå ska bli korrekt. Tänk på att starta tidigt på dagen då det kan ta lång

Läs mer

Årsbokslut. Företagarna i Täby

Årsbokslut. Företagarna i Täby Årsbokslut för 816000-1999 Räkenskapsåret 2017 1 (6) Styrelsen för får härmed avge årsbokslut för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse Verksamheten

Läs mer

Årsredovisning. Borstahusens Hamnförvaltning AB

Årsredovisning. Borstahusens Hamnförvaltning AB 1 (9) Årsredovisning för Borstahusens Hamnförvaltning AB 556914-4446 Räkenskapsåret 2017 2 (9) Styrelsen för Borstahusens Hamnförvaltning AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen

Läs mer

Årsredovisning. ASVH Service AB

Årsredovisning. ASVH Service AB Årsredovisning för ASVH Service AB Räkenskapsåret 2003 ASVH Service AB Styrelsen för ASVH Service AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2003. Förvaltningsberättelse Verksamhet ASVH Service

Läs mer

Kom igång med Visma Byråpaket

Kom igång med Visma Byråpaket Kom igång med Visma Byråpaket Nedan följer en arbetsgång över hur du kommer igång med ditt Visma Byråpaket. När du har genomfört de instruktioner som är aktuella för dig och din byråpaketslösning, kan

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Tvätteriförbundets Service AB Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Företagarna Stockholms stad service AB

Företagarna Stockholms stad service AB Årsredovisning för Företagarna Stockholms stad service AB Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Företagarna Stockholms stad service AB Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot i Företagarna Stockholms

Läs mer

Övergång från Hogia Ekonomi till Hogia Audit/Bokslut när kunden redan är upplagd i Hogia Audit/Bokslut

Övergång från Hogia Ekonomi till Hogia Audit/Bokslut när kunden redan är upplagd i Hogia Audit/Bokslut Övergång från Hogia Ekonomi till Hogia Audit/Bokslut när kunden redan är upplagd i Hogia Audit/Bokslut Öppna kunden/företaget och aktuellt år i Hogia Ekonomi (Hogia Audit/Bokslut ska vara stängt). Tänk

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (8) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse Verksamheten Allmänt om verksamheten Föreningen har

Läs mer

Årsredovisning Svensk Tennis Syd

Årsredovisning Svensk Tennis Syd Årsredovisning Räkenskapsår 2016-01-01-2016-12-31 1 (9) Årsredovisning för räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Styrelsen för avger härmed följande årsredovisning. Innehåll Sida Förvaltningsberättelse

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (9) Styrelsen för Brf Kirseberg får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse Verksamheten Allmänt om verksamheten

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. XX AB Org.nr 000000-0000. för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31

ÅRSREDOVISNING. XX AB Org.nr 000000-0000. för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31 ÅRSREDOVISNING XX AB Org.nr för räkenskapsåret Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot intygar härmed att denna kopia av årsredovisningen överensstämmer med originalet, samt att resultat- och balansräkningen

Läs mer

Årsredovisning. Servage AB (publ)

Årsredovisning. Servage AB (publ) Årsredovisning för Servage AB (publ) 556605-4713 Räkenskapsåret 2016 Innehållsförteckning Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Noter 5 1 (10) Styrelsen och verkställande direktören

Läs mer

Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef

Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Tidbok. Till denna version har vi gjort en del större ändringar samt en rad mindre justeringar,

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. för. SingöAffären AB (publ.) Org.nr

ÅRSREDOVISNING. för. SingöAffären AB (publ.) Org.nr ÅRSREDOVISNING för (publ.) Org.nr Styrelsen och verkställande direktören får härmed avlämna årsredovisning för för perioden 1 maj 2012-30 april 2013. 1 av 10 Styrelsen och verkställande direktören för

Läs mer

Årsredovisning. Föreningen Social Omsorg

Årsredovisning. Föreningen Social Omsorg Årsredovisning för Föreningen Social Omsorg 802006-9251 Räkenskapsåret 2014 1 (7) Styrelsen för Föreningen Social Omsorg får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen är upprättad

Läs mer

SRU-hantering i Byra. Innehåll. Supportmanual Byrå. SRU-hantering

SRU-hantering i Byra. Innehåll. Supportmanual Byrå. SRU-hantering i Byra Innehåll Inställningar... 2 Klarmarkera SRU... 4 Meddelanden i SRU-status... 6 Filen är utcheckad... 6 Ingen deklarationsfil funnen... 6 För många filer... 7 Filen är inte lagrad i en deklarationsversion...

Läs mer

Arkiv Digital AD AB Delårsrapport. januari juni Arkiv Digital AD AB Organisationsnummer:

Arkiv Digital AD AB Delårsrapport. januari juni Arkiv Digital AD AB Organisationsnummer: Arkiv Digital AD AB Delårsrapport januari juni 2016 Arkiv Digital AD AB Förvaltningsberättelse Styrelsen och verkställande direktören för Arkiv Digital AD AB, 556688-7633, får härmed avge en delårsrapport

Läs mer

Årsredovisning. Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a.

Årsredovisning. Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a. Årsredovisning för Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a. 769000-0356 Räkenskapsåret 2015 1 (7) Styrelsen för Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a., med säte i Lidköping, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Årsredovisning för. Nätverkarna AB Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Nätverkarna AB Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för Nätverkarna AB Räkenskapsåret 2018-01-01-2018-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5-6 Underskrifter 7 Fastställelseintyg

Läs mer

Årsredovisning. Skellefteå Golf AB

Årsredovisning. Skellefteå Golf AB 1 (8) Årsredovisning för Skellefteå Golf AB 556437-5797 Räkenskapsåret 2017 2 (8) Styrelsen och verkställande direktören för Skellefteå Golf AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen

Läs mer

Installationsguiden startar med en välkomstdialog antingen för produkten eller för nödvändiga komponenter om aktuella komponenter saknas på datorn.

Installationsguiden startar med en välkomstdialog antingen för produkten eller för nödvändiga komponenter om aktuella komponenter saknas på datorn. installationsanvisning Hogia Bokslut Du laddar ner programmet från vårt Kundtorg www.kundtorg.hogia.se under Nedladdningar Aktuell version. Här finns olika möjligheter att installera. Välj det alternativ

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Sveriges Affärsreseförening AB Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01--2014-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Bokföring Nytt konto Ctrl-N Ta bort konto Ctrl-R Obs!

Bokföring Nytt konto Ctrl-N Ta bort konto Ctrl-R Obs! Nytt konto Gör så här: Välj Ny eller tryck på Ctrl-N. Skriv in kontonummer, benämning och övrig information. Glöm inte att ange momsrapportkod om kontot ska redovisas i momsrapporten. Uppgifter om SRU-koder

Läs mer

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857.

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. REVISIONSBERÄTTELSE Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. Vi har granskat årsredovisningen och räkenskaperna samt styrelsens förvaltning i Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Årsredovisning. för. Fjällbete i Åredalens ek förening 769608-9874

Årsredovisning. för. Fjällbete i Åredalens ek förening 769608-9874 1(7) Årsredovisning för Fjällbete i Åredalens ek förening 76968-9874 Styrelsen får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 212-1-1-212-12-31. Innehållsförteckning Sida

Läs mer

Installation/Uppdatering via nedladdning från Kundtorget för Hogia Bokslut, Hogia Bokslut Företag, Hogia Audit med Bokslut och Hogia Audit

Installation/Uppdatering via nedladdning från Kundtorget för Hogia Bokslut, Hogia Bokslut Företag, Hogia Audit med Bokslut och Hogia Audit Installation/Uppdatering via nedladdning från Kundtorget för Hogia Bokslut, Hogia Bokslut Företag, Hogia Audit med Bokslut och Hogia Audit För att hämta den senaste versionen av Programmet kan du antingen

Läs mer

Visma Analys. Värdefull hjälp som gör det enkelt och överskådligt. analysera, presentera och följ upp. Huvudboksanalys. Unik SIE-analys förenklar

Visma Analys. Värdefull hjälp som gör det enkelt och överskådligt. analysera, presentera och följ upp. Huvudboksanalys. Unik SIE-analys förenklar Visma Analys. Pris från 4.400:- (frakt och moms tillkommer). Värdefull hjälp som gör det enkelt och överskådligt Visma Analys analysera, presentera och följ upp Visma Analys är ett modernt och användarvänligt

Läs mer

Årsredovisning Tillväxt Motala, Ekonomisk förening

Årsredovisning Tillväxt Motala, Ekonomisk förening Årsredovisning Tillväxt Motala, Ekonomisk förening Räkenskapsår 2014-01-01-2014-12-31 1 (7) Årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Styrelsen för Tillväxt Motala, Ekonomisk förening avger

Läs mer

Smedby Affärsfastighet AB

Smedby Affärsfastighet AB Årsredovisning för Smedby Affärsfastighet AB Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Hjälpdokument för övergång till K3 i Hogia Audit/Bokslut

Hjälpdokument för övergång till K3 i Hogia Audit/Bokslut Hjälpdokument för övergång till K3 i Hogia Audit/Bokslut I samband med övergången till K3 ska du, i stort sett, redovisa hela årsredovisningen som om du alltid hade tillämpat K3. Det finns många olika

Läs mer

Årsredovisning. Samfundet för Fastighetsekonomi i Sverige AB

Årsredovisning. Samfundet för Fastighetsekonomi i Sverige AB Årsredovisning för Samfundet för Fastighetsekonomi i Sverige AB 556538-7247 Räkenskapsåret 2018 1 (6) Styrelsen för, med säte i Stockholm, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen

Läs mer

Årsredovisning. Brf Strandbukten

Årsredovisning. Brf Strandbukten Årsredovisning för 769635-8683 Räkenskapsåret 2018-01-15-2018-12-31 1 (8) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018-01-15-2018-12-31, vilket är föreningens första verksamhetsår.

Läs mer

GodEl Sverige AB Org nr 556672-9926 ÅRSREDOVISNING 2004 / 2005 GODEL SVERIGE AB

GodEl Sverige AB Org nr 556672-9926 ÅRSREDOVISNING 2004 / 2005 GODEL SVERIGE AB ÅRSREDOVISNING 2004 / 2005 GODEL SVERIGE AB Styrelsen och Verkställande Direktören för GodEl Sverige AB får härmed avge årsredovisning för sitt första räkenskapsår, 2004-11-12-2005-12-31 Innehåll Sida

Läs mer

Installationsguiden startar med en välkomstdialog antingen för produkten eller för nödvändiga komponenter om de saknas på datorn.

Installationsguiden startar med en välkomstdialog antingen för produkten eller för nödvändiga komponenter om de saknas på datorn. INSTALLATIONSANVISNING HOGIA BOKSLUT Du laddar ner programmet från vårt Kundtorg www.kundtorg.hogia.se under Nedladdningar Aktuell version. Här finns olika möjligheter att installera. Välj det alternativ

Läs mer

Bolaget bedriver reklambyråverksamhet samt förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

Bolaget bedriver reklambyråverksamhet samt förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet. 1(13) Styrelsen och verkställande direktören för NPP Holding AB får härmed avge årsredovisning och koncernredovisning för räkenskapsåret 2010-01-01-2010-12-31. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Information om verksamheten

Läs mer

Kontoersättning i Pyramid - Arbetsgång

Kontoersättning i Pyramid - Arbetsgång Kontoersättning i Pyramid - Arbetsgång (Pyramid Business Studio från version 3.41A) (2013-11-27) I detta dokument beskrivs arbetsgången i Pyramid rutin 962 Kontoersättning. Dialogen ger möjlighet att utföra

Läs mer

Visma Revision. Med den nya revisionsstandarden. stöd genom hela revisionsarbetet. Så följer du nya revisionsstandarden. Ny unik SIE-analys förenklar

Visma Revision. Med den nya revisionsstandarden. stöd genom hela revisionsarbetet. Så följer du nya revisionsstandarden. Ny unik SIE-analys förenklar Visma Revision. Pris 5.900:- (frakt och moms tillkommer). Med den nya revisionsstandarden Visma Revision stöd genom hela revisionsarbetet Visma Revision ger dig stöd genom hela revisionsarbetet från revisionsplanering

Läs mer

Dina Försäkringar Sydöstra Norrland org nr Årsredovisning 2018

Dina Försäkringar Sydöstra Norrland org nr Årsredovisning 2018 org nr 586000-4539 1 Årsredovisning 2018 org nr 586000-4539 3 Innehåll Förvaltningsberättelse... 4 Femårsöversikt... 8 Resultaträkning, kr... 9 Resultatanalys, tkr... 10 Balansräkning, kr... 12 Rapport

Läs mer

Långängens Förvaltnings AB

Långängens Förvaltnings AB Årsredovisning för Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2018-01-01-2018-12-31 1 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Verksamheten Allmänt

Läs mer

Boo Allaktivitetshus AB

Boo Allaktivitetshus AB Årsredovisning för Boo Allaktivitetshus AB Räkenskapsåret 2007-01-01-2007-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Årsredovisning. Samfundet för Fastighetsekonomi i Sverige AB

Årsredovisning. Samfundet för Fastighetsekonomi i Sverige AB Årsredovisning för Samfundet för Fastighetsekonomi i Sverige AB 556538-7247 Räkenskapsåret 2017 1 (6) Styrelsen för Samfundet för Fastighetsekonomi i Sverige AB, med säte i Stockholm, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

GUIDE Ansökan planmässigt anstånd

GUIDE Ansökan planmässigt anstånd Sida 1 av 6 GUIDE Ansökan planmässigt anstånd Sidan finns under menyn Verktyg Klientdatabas Förteckning Anstånd Guiden hjälper dig steg för steg att skapa en ansökan för planmässigt anstånd. Ansökan kan

Läs mer

Årsredovisning. Höllvikens Boxningsklubb

Årsredovisning. Höllvikens Boxningsklubb Årsredovisning för Höllvikens Boxningsklubb 847000-4337 Räkenskapsåret 2014 Innehållsförteckning Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Tilläggsupplysningar 5-8 Innehållsförteckning

Läs mer