Avtal om elektronisk tjänst - Leverantör

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Avtal om elektronisk tjänst - Leverantör"

Transkript

1 Version: Avtal om elektronisk tjänst - Leverantör Syfte Uppdragsgivarens verksamhet består i försäljning av hjälpmedel. För denna verksamhet använder sig uppdragsgivaren av en applikation utvecklad av Amesto Solutions Logistics AB, orgnr: (nedan nämnd "Teknikleverantören"). Syftet med applikationen är att effektivisera delar av hjälpmedelsverksamheten genom att tillgodose behovet av efterfrågad produkt-, artikel- och avtalsinformation. Applikationen skapar en tjänst för lagring och spridning av artikelinformation, bilder, bruksanvisningar, sprängskisser, monteringsanvisningar m.m. Avtalet avser att reglera parternas åtaganden avseende ovanstående tjänst, och Teknikleverantörens ansvar för applikationen och driften av densamma. Tjänstens innehåll skall alltid överensstämma med, av Teknikleverantören, skriftligt överlämnad information. Applikationens in- och utmatningsformat ska vara i standardiserat / överenskommet format så att informationen blir tillgänglig för intressenterna, oavsett vilket datasystem man har i verksamheten. Uppdragsgivarens förväntningar av en viss funktion, som inte överensstämmer med överlämnat skriftligt material (även om de i och för sig är rimliga och logiska), ingår inte i Teknikleverantörens åtagande. Omfattning Avtalet omfattar uppdragsgivarens nyttjanderätt till tjänst specificerad i dokumentet "Policy för Hinfo för produkt, artikel och avtalsinformation" samt supportstöd enligt nedan. Teknikleverantörens åtaganden Teknikleverantören har det totala driftansvaret för applikationen och den server på vilken uppdragsgivarens information lagras. Teknikleverantörens åtagande omfattar: Server och applikation Att tillhandahålla dedicerad hårdvara med tillräckliga prestanda för driften av applikationen Att upprätthålla nödvändiga licenser på servern för driften av applikationen Att tillräcklig kapacitet i anslutning till internet upprätthålls för uppdragsgivarens och tredje mans access av applikationen 1(5)

2 Att servern placeras bakom s.k. "firewall" för att begränsa risken för obehörigt intrång Att den tekniska miljön är tillfyllest, - lokaler, byggnad, larm, fysisk säkerhet, klimat och energiförsörjning. Att Teknikleverantörens personal efterlever de sekretessbestämmelser som uppdragsgivaren skriftligt utfärdat och överlämnat till Teknikleverantören avseende uppdragsgivarens information. Support Support tillhandahålls måndag - fredag under normal kontorstid , med undantag för avkortade arbetsdagar (dag före helg) Support skall lämnas med den skyndsamhet som omständigheterna kräver Inkomna supportärenden (via telefon / mail / internet) loggas av Teknikleverantören. Driftövervakning Kontinuerlig driftövervakning av server, applikation och internetanslutning under normal kontorstid , med undantag för avkortade arbetsdagar (dag före helg) Att fullständig backup av lagrad information sker en gång per dygn (måndag - fredag) Att kontroll sker av att genomförd backup är komplett och användbar. Att backupmedia fysiskt lagras åtskiljd från servern. Teknikleverantören ansvar inte för den hårdvara uppdragsgivaren väljer att använda för att överföra information till applikationen. Servicestopp För att kunna upprätthålla god tillgänglighet och service måste applikationen och servern ibland genomgå service. Teknikleverantören har rätt att i detta syfte genomföra planerade driftsavbrott. Teknikleverantören ansvarar för att: I god tid informera uppdragsgivaren om planerade driftsavbrott Planera dessa avbrott på sådant sätt att det begränsar uppdragsgivarens olägenhet Servicenivå Teknikleverantören ansvarar för att: Förebygga risken för driftsavbrott genom ett konsekvent säkerhetstänkande Vid fall av driftsavbrott omgående genomföra felsökning och felrättning Informera uppdragsgivaren när Teknikleverantören fått kännedom om att driftavbrott skett Överlämna relevant felbeskrivning, ansvarighet och genomförda åtgärder för felavhjälpning samt förslag till framtida förbättringsåtgärder till uppdragsgivaren när driftsavbrottet avhjälpts. Källkod Teknikleverantören förbinder sig att till styrgruppen överlämna gällande version av källkod vid varje releasebyte. Styrgruppen kan, om teknikleverantörens verksamhet upphör, använda överlämnad källkod, för att säkerställa fortsatt drift av Hinfo 2(5)

3 Teknikleverantörens åtaganden omfattar ej Fel förorsakade av uppdragsgivaren genom inkorrekt användning av applikationen eller användande av utrustning som ej är specificerats av Teknikleverantören. Fel förorsakade av uppdragsgivaren genom företagna ändringar eller ingrepp i applikationen som ej gjorts i enlighet med av Teknikleverantören skriftligt utfärdade instruktioner. Fel förorsakade genom uppdragsgivarens användning av applikationen på ett annat sätt än vad som framgår av användardokumentationen eller genom försummelse av uppdragsgivaren, dess personal, tredje man eller genom omständigheter som ligger utanför Teknikleverantörens kontroll Anskaffning och underhåll av uppdragsgivarens programvaror eller utrustning som utnyttjas för överföring av information till applikationen. Begränsningar i Teknikleverantörens ansvar Teknikleverantören lämnar inga garantier explicit eller implicit vad gäller användandet eller resultatet av användandet av tjänsten. Teknikleverantören tar inget ansvar för direkta eller indirekta skador såsom utebliven vinst, informationsbortfall, hinder att uppfylla förpliktelser mot tredjeman, utebliven nytta av avtalet, avbrott i verksamhet eller liknande Uppdragsgivarens åtaganden Uppdragsgivaren ansvarar för att: Erlägga överenskommen fakturerad avgift i förskott för tjänsten Utse kontaktperson(er) och anmäla dessa till Teknikleverantören Ansvara för anställda och andra vilka getts möjlighet att nyttja tjänsten Att tillse att utsedda kontaktpersoner upprätthåller god kännedom om applikationen Felanmälan inkluderar beskrivning av frekvens och hur felet yttrar sig Uppgradera klientprogramvara för access av och överföring till applikationen enligt Teknikleverantörens instruktioner efter samråd med Teknikleverantören. Teknikleverantören har rätt att påkalla uppgradering till senaste release. Ansvar för all uppdatering av information som överförs till applikationen, inkluderande eventuella begränsningar i rätten till åtkomst för tredje man av överförd information. Ansvara, gentemot Teknikleverantören och tredje man, för innehållet i den överförda informationen. Ansvara för att erforderliga tillstånd finns för att ta emot, sprida och lagra information mm Hålla Teknikleverantören skadeståndslös för krav som kan riktas mot Teknikleverantören från tredjeman på grund av uppdragsgivarens användning av tjänsten Ansvarar för att, den av Teknikleverantören, lämnad struktur på hur import av information till plattformen skall ske samt annan skriftlig plattformsinformation, ej vidarefordras till tredje man. 3(5)

4 Ansvarar för att, copywrite-skyddat material på plattformen inte vidarebefordras till tredje man. Sökods- och egenskapsklassificeringen är copywrite-skyddat av plattformen och ISO-kodsklassificeringen är copywrite-skyddat av SIS (Swedish Standards Institute). Administrera upplägg av egna användare (inklusive lösenord) för access av applikationen Uppdragsgivaren tillåter, i den händelse att uppdragsgivarens produkter inte längre marknadsförs i Sverige, att bilder och produktdokument ligger kvar i Hinfo, till dess uppdragsgivarens kunder (som är intressenter i Hinfo) inte längre har någon nytta av informationen. I det fall uppdragsgivaren inte längre marknadsför någon produkt i Sverige behöver uppdragsgivaren inte heller erlägga någon avgift till Hinfo trots att dennes produkter finns kvar i Hinfo. Leverantören skall en gång per år, senast 31 januari, uppdatera sin försäljningsvolym i Hinfo. Den försäljningsvolym som skall anges är föregående års försäljningsvolym. Försäljningsvolym avser det som säljs till intressenter inom Hinfo och gäller artiklar som kan ISO-klassificeras enligt ISO All uppdatering skall ske "online" i Hinfo (läs mer i Hinfomanualen). Teknikleverantören tar ej ansvar för uppgifter lämnade på annat sätt. Om leverantören undviker att uppdatera sin omsättning på utsatt tid, så är det möjligt att leverantören går miste om framförhandlade förmåner som t.ex. avgiftsreduceringar m.m. Uppdragsgivaren kan påkalla tjänster av Teknikleverantören som ej innefattas av detta avtal. Teknikleverantören ansvarar för att upplysa uppdragsgivaren om detta förhållande. Avropar uppdragsgivaren dylika tjänster skall Teknikleverantören ersättas för desamma enligt vid tidpunkten gällande och överenskommen prislista. Uppdragsgivaren äger ej rätt att, utan Teknikleverantörens godkännande, vidareförsälja den tjänst som applikationen förmedlar till tredje part, eller att låta tredje part utnyttja de tjänster som tillhandahålls uppdragsgivaren. Uppdragsgivaren godkänner innehållet i tjänsten (leveransgodkännande) vid det tillfälle uppdragsgivaren tar tjänsten i drift. Övriga villkor Avtalsperiod Detta avtal gäller från avtalets undertecknande och under en tolvmånadersperiod. Om avtalet inte sägs upp senast 3 månader före förfallodagen förlängs den automatiskt ytterligare en tolvmånadsperiod. Bägge parter har rätt att säga upp hela eller delar av avtalet med en ömsesidig uppsägningstid om tre månader. Uppsägning av avtalet skall ske skriftligen. 4(5)

5 Avgifter Avgifter utgår enligt prislista för tjänsten som är godkänd av styrgruppen. Avgift för tjänsten utgår i form av periodisk fast avgift, som faktureras i förskott. Avgiftsändringar skall på lämpligt sätt aviseras senast 90 dagar i förväg. Teknikleverantören skall dock ha rätt att med omedelbar verkan höja avgiften om höjningen är direkt hänförlig till förändring av skatt eller liknande statlig pålaga samt vid annan liknande omständighet utanför Teknikleverantörens kontroll påverkande Teknikleverantörens kostnad för avtalad tjänst. Avgiftssänkning behöver ej aviseras. Vid avgiftshöjning har uppdragsgivaren rätt att skriftligen, senast vid ändringens ikraftträdande, säga upp avtalet med tre (3) månads uppsägningstid från avisering. Om uppdragsgivaren inte kan utnyttja beställd tjänst på grund av omständigheter som kan hänföras till uppdragsgivaren eller omständighet utanför Teknikleverantörens kontroll, skall detta inte befria uppdragsgivaren från skyldighet att erlägga tillämpliga avgifter. Teknikleverantören äger rätt att, årligen per 1 Januari utan föregående uppsägning höja avtalad avgift med index enligt SCB:s index (SNI92, J+K) efter styrgruppens godkännande. Teknikleverantören skall årsvis för styrgruppen, redovisa de totala avgifterna som erlagts av samtliga uppdragsgivare till denna tjänst. Om totalt betalda avgifter överstiger det totalbelopp som styrgruppen beslutat skall återbäring ske. Återbäring sker procentuellt i förhållande till betald avgift för det år avräkning skett. Om leverantören undviker att uppdatera sin omsättning på utsatt tid, så är det möjligt att leverantören går miste om framförhandlade förmåner som t.ex. avgiftsreduceringar m.m. Betalning Fakturering av avgifter ombesörjs av Teknikleverantören i samband med avtalets förfallodag. Betalning skall ske inom trettio (30) dagar från fakturadatum. Fakturering sker i samband med undertecknande av avtal. Avgift faktureras periodvis i förskott. Vid försenad betalning har Teknikleverantören rätt att debitera dröjsmålsränta enligt räntelagen samt lagreglerad påminnelseavgift och i förekommande fall inkassoavgift. Vidare har Teknikleverantören rätt att innehålla ännu ej utförd prestation samt stänga av tjänsten till dess fulla betalning skett. Om uppdragsgivaren helt eller delvis dröjer med betalning efter i påminnelsen angiven tid äger Teknikleverantören rätt att med omedelbar verkan skriftligen säga upp avtalet för tjänsten i fråga samt slutfakturera uppdragsgivaren. Förändring av tjänst Teknikleverantören förbehåller sig rätten vidtaga smärre förändringar av tjänsten avseende struktur, omfattning, samt funktion. Det åligger Teknikleverantören att, med minst en (1) månads varsel, informera uppdragsgivaren och styrgruppen om förändring som påverkar avtalad tjänst om denna kan anses vara till nackdel för uppdragsgivaren. Om ändringen enligt ovan är till väsentlig nackdel för uppdragsgivaren, har han rätt att under avtalsperiod skriftligen säga upp avtalet med verkan från det att ändringen inträffade. 5(5)

6 Ändring av villkor Dessa allmänna villkor gäller tills vidare villkorsändring skall aviseras på lämpligt sätt minst tre (3) månader i förväg. Om ändring enligt ovan är till väsentlig nackdel för uppdragsgivaren, har han rätt att under innevarande avtalsperiod skriftligen säga upp tjänsten med verkan från ändringens ikraftträdande. Sådan uppsägning kan ske senast vid sistnämnda tidpunkt. Force Majeure Part skall vara befriad från skadeståndsansvar och andra påföljder om fullgörandet av visst åtagande förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som part inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Som befriande omständighet skall bl.a anses arbetskonflikt, blixtnedslag, eldsvåda, myndighetsbestämmelse eller annan offentlig reglering, fel i annan operatörs nät, allmän knapphet på transporter, varor eller energi eller annan liknande omständighet. Överlåtelse Avtalet och med där till hörande tjänster får endast överlåtas till annan efter skriftligt samtycke från Teknikleverantören. Tvist Tvist med anledning av detta avtal skall avgöras vid allmän svensk domstol där Teknikleverantören har sin hemvist, med tillämpning av svensk rätt. Information om eventuell tvist skall lämnas till styrgruppens ordförande. Övrigt I övrigt hänvisas till IT-Företagens Allmänna bestämmelser "Elektroniska tjänster för publika nät". Om det i avtalshandlingarna förekommer motstridigheter gäller de av parterna upprättade bilagorna framför de allmänna bestämmelserna. 6(5)

Allmänna villkor Bredband

Allmänna villkor Bredband Allmänna villkor Bredband Dokument namn Allmänna villkor Bredband Dokumentnamn digitalt QS-EX-Allmänna villkor Bredband [SW] Säkerhetsklassning Public Skapad av City Network Hosting AB Skapad datum 2016-08-25

Läs mer

Allmänna villkor för Sebbex Ab Oy:s tjänster

Allmänna villkor för Sebbex Ab Oy:s tjänster Allmänna villkor för :s tjänster 1. Allmänt Dessa allmänna villkor reglerar de tjänster som finns beskrivna i avtalet och som tillhandahålls av (FO-nummer: 2348973-4). För det fall att det i avtalet eller

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Senast uppdaterad 5 September, 2018 1 Inledning ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Välkommen till My Mall och försäljning via vår marknadsplats på mymall.se. Vårt samarbete är viktigt och innebär såväl juridiska

Läs mer

Allmänna villkor Hosting

Allmänna villkor Hosting Allmänna villkor Hosting 1 Allmänt 2 Tjänsterna 3 Avtalstid och uppsägning 4 Domännamn 5 Avgifter 6 Överlåtelse av Tjänsterna 7 Leafstudios ansvar 8 Kunds ansvar 9 Force majeure 10 Övrigt 1 Allmänt 1.

Läs mer

VALIDOO ITEM; VILLKOR FÖR VARULEVERANTÖRERNAS ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN FÖR VALIDERING AV ARTIKELINFORMATION

VALIDOO ITEM; VILLKOR FÖR VARULEVERANTÖRERNAS ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN FÖR VALIDERING AV ARTIKELINFORMATION VALIDOO ITEM; VILLKOR FÖR VARULEVERANTÖRERNAS ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN FÖR VALIDERING AV ARTIKELINFORMATION 1. Inledning Detta dokument innehåller villkoren för Validoo AB:s ( VALIDOO ) tillhandahållande

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avgift: Avtalet:

Läs mer

Standardbolag Internet

Standardbolag Internet Standardbolag Internet allmänna villkor för internettjänster och registrering av domän Sida 2 Allmänna villkor för Svenska Standardbolag Internettjänster Sida 3-5 Allmänna villkor för Standardbolag Internets

Läs mer

Allmänna villkor Ver. 1.1 Gäller från 2011-03-25.

Allmänna villkor Ver. 1.1 Gäller från 2011-03-25. Allmänna villkor Ver. 1.1 Gäller från 2011-03-25. 1 Allmänt 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan kunden ( Kund ) och Excellent Hosting Sweden AB ("EHSAB") 1.2 Kunden kan vara en myndig fysisk

Läs mer

Dessa Användarvillkor avser det avtal som Kund tecknar med BASTA Online AB för användning av BASTA Projekthanteraren.

Dessa Användarvillkor avser det avtal som Kund tecknar med BASTA Online AB för användning av BASTA Projekthanteraren. Användarvillkor för BASTA Projekthanteraren A. Allmänt 1. Definitioner I dessa Användarvillkor skall nedan nämnda termer ha följande betydelser. Användarvillkor: Dessa Användarvillkor. Användare: Den som

Läs mer

Allmänna villkor för HEMSIDAN.COM. 1 Definitioner. 2 Testperiod. 3 Avtalstid

Allmänna villkor för HEMSIDAN.COM. 1 Definitioner. 2 Testperiod. 3 Avtalstid Allmänna villkor för HEMSIDAN.COM Dessa villkor reglerar användadet av tjänsten HEMSIDAN.COM som tillhandahålls av Hemsidan Com AB med organisationsnummer 556685-2785, nedan kallad Hemsidan, och den part

Läs mer

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m 1 mars 2015

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m 1 mars 2015 Allmänna Villkor Gällande fr.o.m 1 mars 2015 1. Allmänt Dessa allmänna villkor reglerar de tjänster som finns beskrivna i avtalet och som tillhandahålls av Ballou Internet Services AB, härefter kallad

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för anslutning till HoforsNet

Allmänna avtalsvillkor för anslutning till HoforsNet Allmänna avtalsvillkor för anslutning till HoforsNet Parter HoforsNet Hofors Elverk AB, Box 153, 813 23 HOFORS 556425 7441 Namn : Adress: Postadress: Org.nr /Personnummer: 1 Tillämpningsområde Dessa villkor

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst 1 Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avtalet:

Läs mer

Innehåll. 2 FAKTURERINGSPOLICY 6 2.1 Vad ingår (dvs debiteras ej)?... 6 2.2 Vad tar vi extra betalt för?... 6 2.3 Priser... 6

Innehåll. 2 FAKTURERINGSPOLICY 6 2.1 Vad ingår (dvs debiteras ej)?... 6 2.2 Vad tar vi extra betalt för?... 6 2.3 Priser... 6 Innehåll 1 NORDISK E-HANDEL ALLMÄNNA VILLKOR 2 1.1 Allmänt om avtalet...................................... 2 1.2 Tjänstebeskrivning...................................... 2 1.3 Kontaktperson.........................................

Läs mer

2.2 Kunden skall anses ha gjort en beställning av vara/tjänst;

2.2 Kunden skall anses ha gjort en beställning av vara/tjänst; Global Network Solution Allmänna Villkor 2006-10-05 1 Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor gäller från och med den 5 Oktober 2006 och ersätter tidigare allmänna villkor. Dessa villkor reglerar förhållandet

Läs mer

Licenskostnad för användande av systemet: - Inkluderar en kalender/kollega och en plats.

Licenskostnad för användande av systemet: - Inkluderar en kalender/kollega och en plats. Baraboka.se Priser och villkor En internetbaserad tidsbokningstjänst från Staircase AB Prislista 2014-01-01, alla priser anges exklusive moms. Vi reserverar oss för prisjusteringar. Baraboka är en tidsbokningstjänst

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Social Hållbarhet

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Social Hållbarhet Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Dessa Allmänna villkor gäller i sin helhet vid bedömning. För leverantörer som enbart avser att beskriva sitt arbete med i Självskattningsenkäten

Läs mer

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m 1 september 2010

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m 1 september 2010 Allmänna Villkor Gällande fr.o.m 1 september 2010 1. Allmänt Dessa allmänna villkor reglerar de tjänster som finns beskrivna i avtalet och som tillhandahålls av Ballou Internet Services AB, härefter kallad

Läs mer

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Sida 1 AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Kund: Namn / Företag Adress: Pers.nr / Org-nummer Telefonnummer Epost Er referens: Faktura till: (Om annan än ovan) Namn Epost : Telefonnummer Hastighet Upp till

Läs mer

1.2 I punkterna 19-24 finns särskilda villkor för Tjänsten Telefoni.

1.2 I punkterna 19-24 finns särskilda villkor för Tjänsten Telefoni. 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Rätt Internetkapacitet i Sverige AB (Riksnet)och kund (Kunden) för den tjänst eller de tjänster som parternaträffar avtal om (Tjänsten). 1.2 I punkterna

Läs mer

Avtal om konsulttjänster

Avtal om konsulttjänster Avtal om konsulttjänster Parter Uppdragsgivare: I U C i Skåne AB, 556101-2153, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö i det följande IUC SKÅNE AB Uppdragstagare: i det följande Konsulten Detta avtal anger de

Läs mer

Molntjänster från gazoo HB

Molntjänster från gazoo HB Molntjänster från gazoo HB Extern Lagring Avtalsvillkor för molntjänsten Extern Lagring. 1. Allmänt 1.1 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Abonnent och gazoo HB, org. nr 969718-5438 (nedan

Läs mer

De allmänna bestämmelserna reglerar förhållande mellan Kund och RedBridge AB.

De allmänna bestämmelserna reglerar förhållande mellan Kund och RedBridge AB. Allmänna Bestämmelser - Redbridge AB Cloud 1. Bakgrund Redbridge är specialiserade på drift av internettjänster och är en ledande leverantör. RedBridge erbjuder en molntjänst (IaaS) med virtuella servrar.

Läs mer

Följande avtal gäller mellan brf Bränneriet (org nr 716416-4944) och boende i brf Bränneriet som ansluter sig till brf Bränneriets datornätverk.

Följande avtal gäller mellan brf Bränneriet (org nr 716416-4944) och boende i brf Bränneriet som ansluter sig till brf Bränneriets datornätverk. Avtal för anslutning till Brf Bränneriets datornätverk 2014-06-18 rev.c ALLMÄNT Följande avtal gäller mellan brf Bränneriet (org nr 716416-4944) och boende i brf Bränneriet som ansluter sig till brf Bränneriets

Läs mer

1. Allmänt 2. Avtal 3. Tjänsten 4. Start av Tjänst 4.1 4.2 5. Avgifter och betalning 6. Behandling av personuppgifter m.m.

1. Allmänt 2. Avtal 3. Tjänsten 4. Start av Tjänst 4.1 4.2 5. Avgifter och betalning 6. Behandling av personuppgifter m.m. 1. Allmänt På nedanstående villkor tillhandahåller Åtvid.net höghastighetsanslutning mot Internet. Utöver nämnda tjänster kan abonnenten teckna avtal om tilläggstjänster. För dessa betalar abonnenten särskilda

Läs mer

Adress Postnr Postort

Adress Postnr Postort Sidan 1 av 6 BESTÄLLNING / AVTAL Företagskund Företagsnamn Kontaktperson Adress Postnr Postort Organisationsnummer Tel Mobiltel E-post Tjänstebeskrivning (GEAB) tillhandahåller ett fiberpar för kunds bruk

Läs mer

Global Network Solution Allmänna Villkor Allmänt

Global Network Solution Allmänna Villkor Allmänt Global Network Solution Allmänna Villkor 2006-10-05 1 Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor gäller från och med den 5 Oktober 2006 och ersätter tidigare allmänna villkor. Dessa villkor reglerar förhållandet

Läs mer

Visma Utvecklarpaket för eget bruk

Visma Utvecklarpaket för eget bruk Visma Utvecklarpaket för eget bruk Tack för ditt intresse att köpa Visma Utvecklarpaket för eget bruk. Bifogat med detta e-brev finns vårt avtal med tillhörande bilagor. Visma Spcs är en av Sveriges största

Läs mer

Allmänna villkor, Sofie

Allmänna villkor, Sofie Allmänna villkor, Sofie 1. 1 Allmänt 1.1. Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Abonnent och Västerbottens museum AB, org. nr 556534-0527 (nedan kallat VBM), med avseende på Sofie-abonnemang (nedan

Läs mer

Sandviken Energi AB. Allmänna villkor Nättjänster. Gällande från

Sandviken Energi AB. Allmänna villkor Nättjänster. Gällande från Sandviken Energi AB Allmänna villkor Nättjänster Gällande från 2019-03-01 1. AVTALET 1.1 Avtalets omfattning Dessa avtalsvillkor gäller vid användandet av nättjänster genom Sandviken Energi AB (SEAB) som

Läs mer

Allmänna villkor för MailDirect

Allmänna villkor för MailDirect för MailDirect Allmänt Dessa reglerar de tjänster som ingår i tjänsteområdet MailDirect (nedan benämnt Tjänsten) som tillhandahålls av MailDirect Sweden AB med organisationsnummer 556786-1264, (nedan benämnt

Läs mer

Ljungby Bredband. Besöksadress Garvaren Plan 2. www.ljungbybredband.se kundtjanst@ljungbybredband.se. Postadress Garvaren 341 60 Ljungby

Ljungby Bredband. Besöksadress Garvaren Plan 2. www.ljungbybredband.se kundtjanst@ljungbybredband.se. Postadress Garvaren 341 60 Ljungby Allmänna villkor för privata bredbandstjänster gällande fiber & ADSL. 1. ALLMÄNT 1.1 Inledning Dessa Allmänna villkor gäller mellan Bredband och fysisk person nedan kallad Kunden till vilken Bredband tillhandahåller

Läs mer

Allmänna villkor för Ljungby Bredbands tjänster, FÖRETAG (Gäller fr o m 2009-10-01) 1. ALLMÄNT

Allmänna villkor för Ljungby Bredbands tjänster, FÖRETAG (Gäller fr o m 2009-10-01) 1. ALLMÄNT Allmänna villkor för Bredbands tjänster, FÖRETAG (Gäller fr o m 2009-10-01) 1. ALLMÄNT Gäller fr.o.m 2009-10-01 1.1 Inledning Dessa Allmänna villkor gäller mellan Bredband och juridisk person nedan kallad

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för Stadsnätsanslutning

Allmänna avtalsvillkor för Stadsnätsanslutning Allmänna avtalsvillkor för Stadsnätsanslutning Utformat efter SSNF:s Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Halmstads stadsnät AB 556532-6187 Ver.1.3 2012-04-11 1. Allmänt

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FAKTURAPORTALEN

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FAKTURAPORTALEN ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FAKTURAPORTALEN 2009-02-01 1. Definitioner 1.1 Användare. Av Kunden särskilt angiven person som givits behörighet att få tillgång till Kunddata. 1.2 Avtalet. Det avtal som träffas

Läs mer

8 Mbit 325:-/mån 10/10 Mbit 295:-/mån 1 Mbit 259:-/mån

8 Mbit 325:-/mån 10/10 Mbit 295:-/mån 1 Mbit 259:-/mån Beställning av ADSL / LAN TJÄNST PRIVAT i Laholms Stadsnät, 18 mån bindningstid, 3 mån uppsägningstid. Hastighet kan variera på grund av tekniska hinder såsom kvalitet på telekabel samt längd från telestation

Läs mer

Innehåll. 1. Inledning Servicenivåer Ansvarsbegränsning Force Majeure... 5

Innehåll. 1. Inledning Servicenivåer Ansvarsbegränsning Force Majeure... 5 Reglering av skada Innehåll 1. Inledning... 3 2. Servicenivåer... 3 3. Ansvarsbegränsning... 4 4. Force Majeure... 5 2 1. Inledning 1.1 Detta dokument, Reglering av skada ( Reglering av skada ), utgör

Läs mer

1. Gäller fr.o.m 2011-11-15 Allmänna villkor för Ljungby Bredbands ADSL/Fiber tjänster, PRIVAT (Gäller fr o m 2011-11-15)

1. Gäller fr.o.m 2011-11-15 Allmänna villkor för Ljungby Bredbands ADSL/Fiber tjänster, PRIVAT (Gäller fr o m 2011-11-15) Allmänna villkor för Bredbands ADSL/Fiber tjänster, PRIVAT (Gäller fr o m 2011-11-15) 1. ALLMÄNT 1.1 Inledning Dessa Allmänna villkor gäller mellan Bredband och fysisk person nedan kallad Kunden till vilken

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Företag

Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Företag Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Företag 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor gäller för Bredbandsanslutning för företag. Till företag räknas även privatpersoner

Läs mer

Se bilaga 1. Prislista. Priserna som anges är takpris och Leverantören ska kunna offerera nya system under förutsättning att Cisco producerar dessa.

Se bilaga 1. Prislista. Priserna som anges är takpris och Leverantören ska kunna offerera nya system under förutsättning att Cisco producerar dessa. 1 Ramavtal Detta ramavtal med dnr har träffats mellan Domstolsverket med organisationsnummer 202100-2742 och Företagsnamn med organisationsnummer Organisationsnummer. 2 Omfattning Ramavtalet omfattar Cisco

Läs mer

FIRMA DAVID WIBERGH - Allmänna villkor

FIRMA DAVID WIBERGH - Allmänna villkor Detta är Firma David Wibergh:s allmänna försäljningsvillkor för konsulttjänster. Vid all kontakt med Firma David Wibergh så förutsätts kunden ha läst och godkänt dessa villkor. Dessa villkor gäller ovillkorligen

Läs mer

Allmänna AVTAL villkor Kundnamn Orgnummer

Allmänna AVTAL villkor Kundnamn Orgnummer Allmänna AVTAL villkor Kundnamn Orgnummer Version: Allmänna Villkor 2019-06-01 Allmänna villkor Detta allmänna villkor reglerar tjänster inom abonnemanget levererat till Kund av Midpoint AB, org. nr 556715-1641,

Läs mer

Kära kunder, Ni når oss på eller

Kära kunder, Ni når oss på eller Kära kunder, Vi har under den senaste tiden agerat fullservice byrå åt våra kunder. Detta innebär att vi hjälper nu inte bara företag med allt inom telefoni och bevakar vad som är det bästa på den svenska

Läs mer

Allmänna villkor Version: Allmänna Villkor

Allmänna villkor Version: Allmänna Villkor Allmänna villkor Version: Allmänna Villkor 2018-05-25 Allmänna villkor Detta allmänna villkor reglerar tjänster inom abonnemanget levererat till Kund av, org. nr 556715-1641, nedan kallad Midpoint. Följande

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN PRIVAT

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN PRIVAT ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN PRIVAT 1 Allmänt Dessa avtalsvillkor bygger på Svenska Stadsnätsföreningens avtalsvillkor för Sveriges Stadsnät i Samverkan 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor

Läs mer

.SE DIREKT VILLKOR FÖR DOMÄNNAMNSADMINISTRATION GÄLLANDE FROM 13 SEPTEMBER 2011

.SE DIREKT VILLKOR FÖR DOMÄNNAMNSADMINISTRATION GÄLLANDE FROM 13 SEPTEMBER 2011 .SE DIREKT VILLKOR FÖR DOMÄNNAMNSADMINISTRATION GÄLLANDE FROM 13 SEPTEMBER 2011 1 INLEDNING 1.1 Stiftelsen för Internetinfrastruktur (802405-0190), Box 7399, 103 91 Stockholm, (.SE) är en oberoende allmännyttig

Läs mer

Allmänna villkor IS/IT uppdrag.

Allmänna villkor IS/IT uppdrag. Detta är Prima Pictura:s allmänna försäljningsvillkor för konsulttjänster. Vid all kontakt med Prima Pictura så förutsätts kunden ha läst och godkänt dessa villkor. Dessa villkor gäller ovillkorligen om

Läs mer

AVTAL. Avseende tjänster för nykundsbearbetning och varumärkesbyggande

AVTAL. Avseende tjänster för nykundsbearbetning och varumärkesbyggande AVTAL Avseende tjänster för nykundsbearbetning och varumärkesbyggande Innehåll 1 Avtalets omfattning... 3 2 Avtalsperiod... 3 3 Avtalshandlingar... 3 4 Kontaktpersoner... 3 5 Engagerade säljare... 3 5.1

Läs mer

Avtal om tillhandahållande av information ur Lantmäteriets digitala arkiv - Arken

Avtal om tillhandahållande av information ur Lantmäteriets digitala arkiv - Arken L A N T M Ä T E R I E T 1 (5) AVTAL Arken 20 - Dnr Avtal om tillhandahållande av information ur Lantmäteriets digitala arkiv - Arken Mellan Staten genom Lantmäteriverket (org.nr 202100-4888), 801 82 Gävle,

Läs mer

Avtal om konsulttjänster

Avtal om konsulttjänster Avtal om konsulttjänster Parter Uppdragsgivare: IUC SYD AB, 556101-2153 Anckargripsgatan 3 211 19 Malmö i det följande IUC Syd AB Uppdragstagare: i det följande Konsulten Detta avtal anger de villkor som

Läs mer

AVTAL OM KOPPLAD TRANSIT

AVTAL OM KOPPLAD TRANSIT Avtalsnummer: AVTAL OM KOPPLAD TRANSIT mellan TeliaSonera Network Sales AB och OPERATÖREN AB 1 TeliaSonera Network Sales AB, org.nr 556458-0040, 123 86 Farsta, nedan Network Sales, och OPERATÖREN AB, org.nr,,

Läs mer

AVTAL FÖR MEDLEMSKAP I SKOLFEDERATION För Tjänsteleverantör

AVTAL FÖR MEDLEMSKAP I SKOLFEDERATION För Tjänsteleverantör 1 av 5 AVTAL FÖR MEDLEMSKAP I SKOLFEDERATION För Tjänsteleverantör Part Part Stiftelsen för Internetinfrastruktur [ ] Box 92073 [ ] 120 07 Stockholm [ ] Org nr 802405-0190 [ ] (i det följande kallad IIS

Läs mer

AVTAL OM INKASSOTJÄNSTER

AVTAL OM INKASSOTJÄNSTER 1 Mellan Post- och telestyrelsen org nr 202100-4359 (nedan PTS) och org nr. (nedan Leverantören) har träffats AVTAL OM INKASSOTJÄNSTER Leverantören förbinder sig att utföra betalnings- och inkassotjänster

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG 1 Allmänt Dessa avtalsvillkor bygger på Svenska Stadsnätsföreningens avtalsvillkor för Sveriges Stadsnät i Samverkan 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor

Läs mer

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell 1 Allmänt 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Wpsyd Webhosting (org.nr. 556648-0694), med adress, 106 31 Stockholm (nedan "Wpsyd") och envar som,

Läs mer

AVTAL FÖR MEDLEMSKAP I SKOLFEDERATION. För Användarorganisation

AVTAL FÖR MEDLEMSKAP I SKOLFEDERATION. För Användarorganisation 1 av 6 Part AVTAL FÖR MEDLEMSKAP I SKOLFEDERATION Stiftelsen för Internetinfrastruktur Box 7399 103 91 Stockholm Org nr 802405-0190 För Användarorganisation (i det följande kallad IIS ) (i det följande

Läs mer

Avtal. Bilaga 1. Förlaga till. avseende. Nyckelsystem till Kungl. biblioteket (KB) mellan. Kungl. biblioteket. och. Leverantören

Avtal. Bilaga 1. Förlaga till. avseende. Nyckelsystem till Kungl. biblioteket (KB) mellan. Kungl. biblioteket. och. Leverantören 1(6) Bilaga 1. Förlaga till Avtal avseende Nyckelsystem till Kungl. biblioteket (KB) mellan Kungl. biblioteket och Leverantören Kommentar: Avtalet utgör tillsammans med förfrågningsunderlaget och leverantörens

Läs mer

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER 2008-01-30 Version 1.0 2 (6) Mellan Sjukvårdsrådgivningen SVR AB, organisationsnummer 556559-4230 (nedan benämnd Sjukvårdsrådgivningen) och organisationsnummer

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING Avtalet uppdaterades senast 2019-01-11! 1 of 5! 1. ALLMÄNT 1. Dessa villkor ( Avtalet ) reglerar förhållandet mellan Kunden och K-mit AB org. nr 556981-1432, Surbrunnsgatan

Läs mer

AVTAL OM TELIASONERA KOPPLAD TRANSIT

AVTAL OM TELIASONERA KOPPLAD TRANSIT AVTAL OM TELIASONERA KOPPLAD TRANSIT mellan TeliaSonera Network Sales AB och OPERATÖREN AB 1 TeliaSonera Network Sales AB, org.nr 556458-0040, 123 86 Farsta, nedan Network Sales, och OPERATÖREN AB, org.nr,,

Läs mer

Avtal Hälsoval Sörmland

Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Avtal har denna dag slutits mellan Landstinget Sörmland genom Enheten för Hälsoval Sörmland, nedan kallad Landstinget, och XX, nedan kallad Vårdgivaren. Avtalsparter Landstinget

Läs mer

Aktivering av bredbandsanslutning i Karlskogas stadsnät Kontrakt Karlskogahem

Aktivering av bredbandsanslutning i Karlskogas stadsnät Kontrakt Karlskogahem Aktivering av bredbandsanslutning i Karlskogas stadsnät Kontrakt Karlskogahem Tjänsten: Leverantör: Avtalet: Företrädesordning: Avtalstid: Tjänsten består i att aktivera bredbandsanslutningen till stadsnätet

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG 1 Allmänt Dessa avtalsvillkor bygger på Svenska Stadsnätsföreningens avtalsvillkor för Sveriges Stadsnät i Samverkan 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor

Läs mer

Avtal Hälsoval Sörmland

Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Avtal har denna dag slutits mellan Landstinget Sörmland genom Hälsoval Sörmland, nedan kallad Landstinget, och, nedan kallad Vårdgivaren. Avtalsparter Landstinget Landstinget

Läs mer

Avtal om nyttjande av Svenska kyrkans gemensamma IT-plattform

Avtal om nyttjande av Svenska kyrkans gemensamma IT-plattform Avtal om nyttjande av Svenska kyrkans gemensamma IT-plattform Stiftet: Strängnäs stift, organisationsnr 252010-0047 Enheten:... Allmänt Detta avtal reglerar rätten att nyttja den gemensamma IT-plattformen,

Läs mer

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner 2015-01- 12 Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner Vad tjänsten innebär Alla SCUF:s regionstyrelser, vidare nämnt som regionerna, har tillgång till en tjänst

Läs mer

Expert Systems Development Svenska AB

Expert Systems Development Svenska AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR EXDER 2009-02-01 1. Definitioner 1.1 Användare. Av Kunden särskilt angiven fysisk person som givits behörighet att få tillgång till 1.2 Avtalet. Det avtal som träffas mellan Expert

Läs mer

Nyhetsbrevtjänst. Riktlinjer och användarvillkor för elektroniska utskick, SCUF:s medlemsföreningar

Nyhetsbrevtjänst. Riktlinjer och användarvillkor för elektroniska utskick, SCUF:s medlemsföreningar Nyhetsbrevtjänst Riktlinjer och användarvillkor för elektroniska utskick, SCUF:s medlemsföreningar Om nyhetsbrevtjänsten Kansliet använder en tjänst för elektroniska utskick för att varje månad skicka

Läs mer

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1.

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1. Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1.2 ( Capiting Group ) och fysisk person som hyr en eller flera av

Läs mer

Tyfon Internet Allmänna villkor för stadsnätsabonnemang. 1. Allmänt

Tyfon Internet Allmänna villkor för stadsnätsabonnemang. 1. Allmänt Tyfon Internet Allmänna villkor för stadsnätsabonnemang 1. Allmänt Tyfon tillhandahåller tillgång till Internet via stadsnät för konsumenter. Abonnemangsbeställningen utgör en för kunden bindande ansökan

Läs mer

Allmänna villkor för bredband via stadsnät Gällande från den

Allmänna villkor för bredband via stadsnät Gällande från den Allmänna villkor för bredband via stadsnät Gällande från den 2018-04-01 1 Bakgrund Dessa allmänna villkor som enbart avser bredbandstjänster med anslutning via Stadsnät reglerar avtalsförhållandet mellan

Läs mer

BESTÄLLNING AV ANSLUTNING TILL FIBERNÄTET TRAMAN

BESTÄLLNING AV ANSLUTNING TILL FIBERNÄTET TRAMAN BESTÄLLNING AV ANSLUTNING TILL FIBERNÄTET TRAMAN Denna beställning är bindande enligt gällande villkor. Namn fastighetsägare 1 Personnummer fastighetsägare 1 Namn fastighetsägare 2 Personnummer fastighetsägare

Läs mer

ANSLUTNINGSAVTAL EDUROAM För Huvudman

ANSLUTNINGSAVTAL EDUROAM För Huvudman 1 av 5 ANSLUTNINGSAVTAL EDUROAM För Huvudman Part Part Stiftelsen för Internetinfrastruktur Box 92073 120 07 Stockholm Org nr 802405-0190 (i det följande kallad IIS ) (i det följande kallad Huvudman )

Läs mer

Bilaga 3. Ramavtal SMHI och XXXXX

Bilaga 3. Ramavtal SMHI och XXXXX Bilaga 3 Ramavtal SMHI och XXXXX Innehållsförteckning 1 Parter... 1 2 Avtalets omfattning... 1 3 Avtalstid - Förlängning... 1 4 Avtalshandlingar... 1 5 Överlåtelse av avtalet... 1 6 Leverantörens åtaganden...

Läs mer

Abonnemangsvillkor Företagsabonnemang

Abonnemangsvillkor Företagsabonnemang Företagsvillkor Abonnemangsvillkor Företagsabonnemang Gäller från och med 2011-10-01 1. ALLMÄNT 1.1. INLEDNING Med Junet avses det bolag, Junet AB (org nr 556677-5911) som ansvarar för avtalet med Kunden.

Läs mer

Allmänna villkor! 4. Avtalstid 4.1. Avtalet gäller tills vidare och kan skriftligen sägas upp av respektive Part med en (1) månads uppsägningstid.

Allmänna villkor! 4. Avtalstid 4.1. Avtalet gäller tills vidare och kan skriftligen sägas upp av respektive Part med en (1) månads uppsägningstid. 1. Parter 1.1. Dessa allmänna villkor gäller som Avtal i förhållandet mellan Frobbit AB (nedan Frobbit ) och Kund (nedan gemensamt Parterna ). 2. Definitioner 2.1. Nedanstående definitioner skall, oavsett

Läs mer

Avtalsvillkor rörande tillhandahållande av webbhotelltjänster ( Avtalet )

Avtalsvillkor rörande tillhandahållande av webbhotelltjänster ( Avtalet ) Avtalsvillkor rörande tillhandahållande av webbhotelltjänster ( Avtalet ) 1. ALLMÄNT 1.1 Detta Avtal reglerar förhållandet mellan kund ( Kunden ) och Netupdate Sverige AB, org.nr. 556836-0092 ( Netupdate

Läs mer

ALLMÄNNA VILKOR. Vid eventuell avvikelse mellan nedanstående handlingar, skall dessa äga företräde enligt följande:

ALLMÄNNA VILKOR. Vid eventuell avvikelse mellan nedanstående handlingar, skall dessa äga företräde enligt följande: ALLMÄNNA VILKOR Dessa Allmänna Villkor gäller då InfoQB ( InfoQB ) tillhandahåller en tjänst ( Tjänsten ) till en kund ( Kunden ). Tjänsten specificeras i ett Kundavtal mellan InfoQB och Kunden, inkluderade

Läs mer

Dnr: 89-15-945 ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING Till Munkfors kommuns Fibernät

Dnr: 89-15-945 ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING Till Munkfors kommuns Fibernät 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller när du som Fastighetsägare tecknar avtal med Munkfors kommun (benämnd som leverantören i detta dokument), org nr 212000-1801, med adress Smedsgatan

Läs mer

Anslutningsavtal för medlemskap i Sambi

Anslutningsavtal för medlemskap i Sambi Anslutningsavtal för medlemskap i Sambi Part Part Stiftelsen för Internetinfrastruktur [ ] Box 92073 [ ] 120 07 Stockholm [ ] Org nr 802405-0190 [. ] (i det följande Federationsoperatör ) (i det följande

Läs mer

MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND

MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND 1(7) MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND Avtal mellan.och gällande utbildning av service- eller. Innehållsförteckning Sid nr 1. AVTALSPARTER OCH KONTAKTPERSONER 2 2. OMFATTNING 3 3.

Läs mer

Allmänna villkor för One Stop Curriculum Vitae AB's tjänst: One Stop CV

Allmänna villkor för One Stop Curriculum Vitae AB's tjänst: One Stop CV Allmänna villkor för One Stop Curriculum Vitae AB's tjänst: One Stop CV 1. Avtalets syften, Dessa villkor reglerar förhållandet mellan One Stop Curriculum Vitae AB, nedan benämnd Leverantören, och licensierad

Läs mer

Kommersiella villkor m.m.

Kommersiella villkor m.m. Kommersiella villkor m.m. Priser (vid avrop) Tjänsterna är prissatta per timme med ett angivet takpris som inte får överskridas. Debitering ska baseras på faktiska förhållanden. Endast utförda arbetsuppgifter

Läs mer

AVTAL. 2. Definitioner Avtal detta avtalsdokument med tillhörande bilagor

AVTAL. 2. Definitioner Avtal detta avtalsdokument med tillhörande bilagor 1 (6) AVTAL Mellan Länsstyrelsen i Stockholms län, nedan kallad Beställaren (organisationsnummer 202100-2247) och xxxxxx, nedan kallad Leverantören (organisationsnummer xxxxxx-xxxx) har träffats följande

Läs mer

Ramavtal avseende tillhandahållande av statistik om offentliga upphandlingar m.m. ur databaser.

Ramavtal avseende tillhandahållande av statistik om offentliga upphandlingar m.m. ur databaser. KKV1000, v1.1, 2010-05-05 BILAGA 3 - AVTALSUTKAST 2011-11-08 Dnr 576/2011 1 (6) Ramavtal avseende tillhandahållande av statistik om offentliga upphandlingar m.m. ur databaser. 1. Parter Mellan Konkurrensverket

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR för anslutning till Älvsbyns IT-nät

ALLMÄNNA VILLKOR för anslutning till Älvsbyns IT-nät ALLMÄNNA VILLKOR för anslutning till Älvsbyns IT-nät 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor reglerar de tjänster som finns beskrivna i Avtalet och som tillhandahålls av Älvsbyns kommun, 942 85 ÄLVSBYN (

Läs mer

Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare.

Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare. Telias villkor för marknadsplatsen för molntjänster 2014-10-03 Dessa villkor ( Användarvillkoren ) gäller då TeliaSonera Sverige AB ( Telia ) tillhandahåller molnbaserade program ( Program ) till företag

Läs mer

Begreppet Användare avser en registrerad användare av systemet och finns kopplad till ett eller flera Företag.

Begreppet Användare avser en registrerad användare av systemet och finns kopplad till ett eller flera Företag. Användarvillkor företag Dokumentversion: 201804 Senast ändrad: April 2018 Parter med organisationsnummer 556217-5157, adress, hädanefter under benämning PromikBook. Avtalet gäller mellan PromikBook och

Läs mer

Allmänna villkor Fastighetsägarna Dokument

Allmänna villkor Fastighetsägarna Dokument Allmänna villkor Fastighetsägarna Dokument 1. Allmänt om Fastighetsägarna Dokument Fastighetsägarna Dokument är en tjänst avsedd för både företag och organisationer och fysiska personer som är näringsidkare.

Läs mer

Ramavtal avseende tillhandahållande av information om vårdcentraler

Ramavtal avseende tillhandahållande av information om vårdcentraler KKV1000, v1.2, 2011-02-05 BILAGA 3 - AVTALSUTKAST 2014-08-13 Dnr 540 /2014 1 (6) Ramavtal avseende tillhandahållande av information om vårdcentraler 1. Parter Mellan Konkurrensverket med organisationsnummer

Läs mer

ANVÄNDARENS ÅTAGANDEN

ANVÄNDARENS ÅTAGANDEN Användaravtal Ömsesidigt avtal mellan CloudofSweden AB och dess användare som accepteras genom att markera Acceptera användarvillkor första gången Tjänsten används. Parter Den som levererar tjänsten (nedan

Läs mer

JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL):s ALLMÄNNA VILLKOR

JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL):s ALLMÄNNA VILLKOR 2015-11- 15 JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL):s ALLMÄNNA VILLKOR 1. DEFINITIONER Avtal/et innebär Tjänsteavtalet inklusive dessa allmänna villkor. Jojka, org. nr 556666-6466. Kunden den part som anges i Tjänsteavtalet.

Läs mer

AVTAL FÖR ADVITUMS DOKUMENTPORTAL

AVTAL FÖR ADVITUMS DOKUMENTPORTAL AVTAL FÖR ADVITUMS DOKUMENTPORTAL Inledning Detta avtal för Advitums dokumentportal, ( Avtalet ), har slutits mellan Advitum AB, 556671-9448, Kraftvägen 2, 382 36 Nybro, ( Advitum ), och organisationen

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2015-05-07 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

Avtalet avser leverans av molntjänsten Keysourcingtool, som är en digital marknadsplats för aktörer inom konsultinköp.

Avtalet avser leverans av molntjänsten Keysourcingtool, som är en digital marknadsplats för aktörer inom konsultinköp. ALLMÄNNA BESTÄMMELSER Keysourcingtool FÖR LEVERANTÖR AV konsulter Avtalet avser leverans av molntjänsten Keysourcingtool, som är en digital marknadsplats för aktörer inom konsultinköp. 1. DEFINITIONER

Läs mer

VILLKOR Allmänna Villkor För Internettjänster

VILLKOR Allmänna Villkor För Internettjänster VILLKOR Allmänna Villkor För Internettjänster Bjäre Kraft Bredband AB Organisationsnummer: 556361-9294 Adress: Box 1054, 269 21 BÅSTAD Telefon: 0431-44 99 00 Webb: www.bjarekraft.se E-post: bredband@bjarekraft.se

Läs mer

Allmänna bestämmelser rörande konsulttjänster inom revisionsområdet

Allmänna bestämmelser rörande konsulttjänster inom revisionsområdet 1 (5) Allmänna bestämmelser rörande konsulttjänster inom revisionsområdet Ingress Dessa allmänna bestämmelser är avsedda att användas vid uppdrag inom området revision i kommuner, landsting och kommunala

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR IT-FÖRVALTNING

ALLMÄNNA VILLKOR IT-FÖRVALTNING Bilaga 1 ALLMÄNNA VILLKOR IT-FÖRVALTNING Dessa Allmänna Villkor äger tillämpning vid Mild Media AB:s tillhandahållande av IT-Förvaltning till Kunden. Definitioner Om inte sammanhanget eller omständigheterna

Läs mer

ANSLUTNINGSAVTAL EDUROAM För Tjänsteleverantör

ANSLUTNINGSAVTAL EDUROAM För Tjänsteleverantör 1 av 5 ANSLUTNINGSAVTAL EDUROAM För Tjänsteleverantör Part Part Stiftelsen för Internetinfrastruktur Box 92073 120 07 Stockholm Org nr 802405-0190 (i det följande kallad IIS ) (i det följande kallad Tjänsteleverantör

Läs mer

Tillitsgranskningsavtal

Tillitsgranskningsavtal Tillitsgranskningsavtal Part Part Stiftelsen för Internetinfrastruktur Box 92073 120 07 Stockholm Org nr 802405-0190 (i det följande IIS ) (i det följande Sökanden ) 1 Inledning Sambi (Samverkan för behörighet

Läs mer