Sammanträdesprotokoll

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sammanträdesprotokoll"

Transkript

1 Sammanträdesdatum Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Arne Ottosson (M) 1:e vice ordförande Inga-Lill Andersson Hjelm (S) 2:e vice ordförande Johan Malm (C) Thomas Perdsjö (KD) ersätter Åke Hallemyr (FP) men deltog ej i 124 punkt 6 Lars-Göran Magnusson, kommunchef Gunilla Folkesson, ekonomichef, deltog ej i 124 punkt 1 Stefan Nilsson, personalchef, 124 punkt 1 Lennart Hermansson, teknisk chef, 124 punkt 2 och 3 Bengt Andersson, socialchef, 124 punkt 4 Christian Bagan, kommunsekreterare, deltog ej i 124 punkt 1 Inga-Lill Andersson Hjelm Justeringens plats och tid Kommunkansliet Underskrifter Sekreterare... Christian Bagan Ordförande... LarsÅke Magnusson Justerande... Inga-Lill Andersson Hjelm Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesdatum Paragrafer Datum då anslaget sätts upp Datum då anslaget tas ner Förvaringsplats för protokollet Kommunkansliet, Gnosjö Underskrift... Carola Bergquist

2 Kommunstyrelsens arbetsutskott Detaljplan, Nissafors 1:155 m fl (Strandudden). Miljö- och byggnämnden har överlämnat ett förslag till detaljplan för Nissafors 1:155 m fl (Strandudden) för yttrande. Planprogrammet har upprättats av Miljö- och byggförvaltningen, och är daterat Syftet med programmet är att funktionsomvandla delar av mark för industriändamål i gällande detaljplan till mark för bostadsändamål. Yttrande skall vara Miljö- och byggnämnden tillhanda senast Arbetsutskottets beslutar: att meddela miljö- och byggnämnden att arbetsutskottet inte har något att erinra mot detaljplanen.

3 Kommunstyrelsens arbetsutskott Markförsäljning, del av Töllstorp 1:341, PO Jansson Industri AB. PO Jansson Industri AB, Box 219, Gnosjö, har under hand begärt att få förvärva mark för industriändamål från kommunens fastighet Töllstorp 1:341. Ett preliminärt köpekontrakt har upprättats genom vilket kommunen säljer att markområde om ca m 2 för en köpeskilling av 14:00 kronor/m 2 och ca m 2 mark för en köpeskilling av 4:00 kronor/m 2. Arbetsutskottets beslutar: att till PO Jansson Industri AB, Box 219, Gnosjö, försälja ca m 2 mark för en köpeskilling av 14:00 kronor/m 2 och ca m 2 mark för en köpeskilling av 4:00 kronor/m 2 samt på de villkor i övrigt som framgår av ett upprättat preliminärt köpekontrakt, samt att ge teknisk chef Lennart Hermansson i uppdrag att på kommunens vägnar underteckna alla med försäljningen förenade handlingar.

4 Kommunstyrelsens arbetsutskott Regler för politisk information i skolor, fritidsanläggningar m m Demokratiberedningen lämnade ett antal förslag till fullmäktige under hösten Ett av dessa förslag var att kommunen borde ta fram tydliga regler som anger vilka av kommunens lokaler som får användas för politisk information samt formerna för denna information. Kommunstyrelsen beslutade att översända frågan till socialnämnden, barn- och utbildnings- nämnden samt kultur och fritidsnämnden med uppdrag att ta fram regler för sina respektive lokaler. De tre nämnderna har nu yttrat sig och yttrandena har sammanställts i ett dokument. Yttranden från socialnämnden, barn- och utbildningsnämnden samt kultur- och fritidsnämnden samt förslag till regler för politisk information i kommunens lokaler, separata handlingar. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att anta reviderat förslag till regler för politisk information i kommunens lokaler enligt bilaga.

5 Kommunstyrelsens arbetsutskott Införande av resultatenhet för IT-verksamheten Ekonomichefen och IT-chefen fick i mars 2009 uppdrag att ta fram förslag till införande av en resultatenhet för kommunens IT-verksamhet samt undersöka möjligheterna till utveckling och samverkan med andra kommuner. I skrivelse daterad presenteras framtagen utredning. Utredningen redovisades för budgetberedningen Skrivelse med bifogade bilagor, separata handlingar. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att införa resultatenhet för IT-verksamheten från , samt att beakta kostnaderna för genomförandet i investeringsbudgeten för 2011.

6 Kommunstyrelsens arbetsutskott Remiss: Strategi för förvaltning av skogar och andra trädbärande marker i nationalparker, naturreservat och Natura 2000-områden Naturvårdsverket har översänt remiss över förslag till strategi för förvaltning av skogar och andra trädbärande marker i nationalparker, naturreservat och Natura 2000-områden. Synpunkter på förslaget skall ha inkommit till Naturvårdsverket senast Gnosjö kommun är inte en formell remissinstans, men miljö- och byggnämnden har ändå sett det som angeläget att kommunen svarar på remissen. På grund av mycket kort remisstid beslutade arbetsutskottet att uppdra åt miljö- och byggförvaltningen att självständigt och i kommunens namn svara på remissen och härefter delge svaret till kommunstyrelsen. Remissvar från miljö- och byggförvaltningen, separat handling. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen beslutar att lägga det redovisade remissvaret till handlingarna.

7 Kommunstyrelsens arbetsutskott Framställan om utbyggnad av friskotek och aktivitetsytor vid Töllstorpshallen Kommunfullmäktige beslutade , 41 att avslå framställan från kultur- och fritidsnämnden om att få bygga ut friskotek och aktivitetsytor i Töllstorpshallen. I beslut har kultur- och fritidsnämnden på nytt beslutat att hos kommunfullmäktige hemställa om att få genomföra projektet. Nämnden beräknar nu liksom tidigare att de ökade driftskostnaderna kommer att täckas av ökade intäkter, och påpekar också att ett tidigareläggande skulle innebära många mervärden, exempelvis en förväntad billigare upphandling, stimulering av byggarbetsmarknaden, möjlighet att attrahera nya målgrupper såsom äldre ungdomar, arbetssökande m m. Även ytterligare argument uppges ha tillkommit, såsom exempelvis stort intresse från handikapporganisationerna samt behov av lokalerna för s k FAR-verksamhet. Nämnden önskar nu att byggstart sker efter sommaren Protokollsutdrag samt bifogat underlag m m, separata handlingar. Yrkanden Arne Ottosson (M): Att andra att-satsen kompletteras med att utbyggnaden även skall inrymmas i nämndens budgetram. Inga-Lill Andersson Hjelm (S): Att innan slutligt beslut i fullmäktige skall kultur- och fritidsnämnden yttra sig över om det i den nya byggnationen är möjligt att beakta handikapporganisationernas behov och behoven för den så kallade FAR-verksamheten. Ordföranden ställer proposition på yrkandena och finner att arbetsutskottet beslutat att anta båda dessa. Arbetsutskottet är enigt i att beslut i fullmäktige 27 maj endast tas under förutsättning att man då har tillgång till kultur- och fritidsnämndens yttrande över frågan. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att uppdra åt kultur- och fritidsnämnden att genomföra utbyggnaden av friskoteket och aktivitetsytorna vid Töllstorpshallen, att villkoret är att utbyggnaden i sin helhet skall finansieras med ökade intäkter och inom nämndens budgetram, att uppdra åt kultur- och fritidsnämnden att skyndsamt och inför fullmäktiges sammanträde 27 maj yttra sig över om det i den nya byggnationen är möjligt att beakta handikapporganisationernas behov och behoven för den så kallade FAR-verksamheten, samt att uppdra åt kultur- och fritidsnämnden att vid planeringen av den nya byggnationen särskilt beakta handikapporganisationernas behov och behoven för den så kallade FAR-verksamheten.

8 Kommunstyrelsens arbetsutskott Fortsättning på Brahefestivalen Smålands Musik och Teater, SMOT, arrangerade under september 2009 Brahefestivalen i Gnosjö kommun. Festivalen var en stor framgång och ett lyft för det lokala kulturlivet. Vid en utvärdering som gjordes av ansvariga från SMOT och kultur- och fritidsförvaltningen framkom önskemål om att se någon form av fortsättning på festivalen, om än i mindre skala. Arbetsutskottet beslutade att att uppdra åt kultur- och fritidsnämnden att ta fram ett förslag till hur en mindre upplaga av festivalen skulle kunna fortsätta att genomföras i kommunen. Kultur- och fritidsnämnden beslutade att anta förslag som redovisades till arbetsutskottet. Kultur- och fritidsnämndens förslag uppgick till en uppskattad kostnad på 325 tkr avseende dels personalkostnader, dels kostnader för arrangemang och marknadsföring. Kommunstyrelsens budgetberedning har behandlat frågan men anser att det finns så många frågetecken kring nämndens uppskattade kostnad att man vill ha denna ytterligare belyst, bl a utifrån följande frågeställningar: - Finns det möjlighet att få bidrag till arrangemangen? - Hur stor uppskattas biljettintäkterna bli? - Kan kostnaderna reduceras genom föreningsmedverkan? - Hur ser planerna för arrangemanget ut? Arbetsutskottet beslutar att uppdra åt kultur- och fritidsnämnden att svara på ovanstående frågor samt att svaren önskas åter till arbetsutskottet senast Expedieras till akten, kultur- och fritidsnämnden samt kommunsekreteraren

9 Kommunstyrelsens arbetsutskott Remiss: Ansökan från Läckö Educational Production AB om statlig tillsyn och rätt till bidrag för utbildning vid fristående gymnasieskola i Värnamo kommun Skolinspektionen har på remiss översänt ansökan från Läckö Educational Production AB om statlig tillsyn och rätt till bidrag för utbildning vid fristående gymnasieskola i Värnamo kommun. Ansökan avser diverse utbildningar inom bl a fordons- och transportprogrammet, el- och energiprogrammet, VVS- och fastighetsprogrammet, teknikprogrammet, hantverksprogrammet, industritekniska programmet, naturvetenskapsprogrammet samt ekonomiprogrammet. Skolinspektionen har förändrat sina rutiner för denna typ av ärenden och ansökningstiden har förkortats avsevärt. Remissen skall vara besvarad senast Ansökningshandlingar, separat bilaga. Arbetsutskottet beslutar att uppdra åt barn- och utbildningsnämnden att ta fram förslag på remissvar och att detta skall vara kommunstyrelsen tillhanda senast Expedieras till akten, barn- och utbildningsnämnden samt kommunsekreteraren

10 Kommunstyrelsens arbetsutskott Jourverksamhet inom socialtjänsten Socialförvaltningen och främst Individ- och familjeomsorgen har beredskap för den tid socialkontoret inte är öppet. I dagsläget och sedan flera år tillbaka kopplar SOS Alarm alla samtal till socialnämndens ordförande som i sin tur ringer gruppledare eller IFO-chefen. Det nuvarande systemet innebär en tung belastning på socialnämndens ordförande och vice ordförande som delar på bördan. I budgetäskande inför 2011 har socialnämnden äskat 279 tkr/år för att bygga upp en mer hållbar lösning genom att en organisation upprättas där flera personer delar på uppdraget. Kommunstyrelsens budgetberedning anser att frågan är viktig men gör bedömningen att kostnaden är för hög och uppdrar åt socialnämnden att utreda alternativ till hur jourfrågan kan hanteras på ett mer kostnadseffektivt sätt, exempelvis genom samarbete med grannkommunerna. Arbetsutskottet beslutar att uppdra åt socialnämnden att utreda alternativ till hur jourfrågan kan hanteras på ett mer kostnadseffektivt sätt, exempelvis genom samarbete med grannkommunerna, samt att nämndens svar önskas åter senast Expedieras till akten, socialnämnden och kommunsekreteraren

11 Kommunstyrelsens arbetsutskott Diskussions-/Informationspunkter 1. Personalutskott Personalutskott med personalchef Stefan Nilsson. 2. Gång- och cykelvägar i kommunen samt Vinkåsen-området Teknisk chef Lennart Hermansson diskuterar utbyggnad av gång- och cykelvägar i kommunen samt Vinkåsen-området. 3. Skolstruktur i kommunen 4. Mottagande av ensamkommande flyktingbarn Diskussion om mottagande av ensamkommande flyktingbarn med socialchef Bengt Andersson. Arbetsutskottet ger socialchefen i uppdrag att uttrycka kommunens positiva inställning vid kommande möte med länsstyrelsen Avrapporteringar Ordföranden informerar om ranking av Svenskt Näringsliv om företagsklimatet i kommunen, länet och riket, om planerad presskonferens med länsstyrelsen om miljömål , samt kommande beslut i räddningstjänstfrågan. Kommunchefen informerar om pågående räddningstjänstutredning. 6. Budgetfrågor Fortsatt budgetberedning inför 2011.

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-06-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-11-09 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-10-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-18.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-05-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.05 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-11-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.45 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-08-16 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.15 Beslutande Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Rolf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-04-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Beril Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-10-18 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.15 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-01-27 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-10-19 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-24 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 15.00-16.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Kristina

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-06-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.35 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-06-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.30-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-31 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.45-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) (m) Anna Heijel (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-09-04 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 07.30-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-15 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-22 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-02-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-05-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-08-31 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-05-18 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Björn Thorsson, föreståndare, Lennart Hermansson, teknisk chef, 45, 49 och 52 punkt 1 Mickael Bucht, renhållningsingenjör, 52 punkt 3

Björn Thorsson, föreståndare, Lennart Hermansson, teknisk chef, 45, 49 och 52 punkt 1 Mickael Bucht, renhållningsingenjör, 52 punkt 3 1(11) Plats och tid Kommunhuser, Lokal Kulltorp, Tid: 08.00-11.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-02-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.10 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-03-02 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-04-28 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Gnosjöandans kunskapscentrum, Gnosjö, kl 08.00-16.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-09-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-11.25 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S)

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S) 1(11) Plats och tid Hammargården, kl. 15.00-16.55 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-02-23 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Torsviks avfallsanläggning, Jönköping, kl 08.00-12.00 Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.50 Beslutande Övriga deltagande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-08-12 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Töllstorp, Gnosjö kl 08.00-16.30 Beslutande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande Lill Andersson Hjelm

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-01-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-09 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-12-13 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-02-06 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.20 Beslutande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-06 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.15 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-08-14 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-11.00 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e viceordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-12-20 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-14 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Bertil Nilsson (m), ordförande Åke Hallemyr (kd), ersätter

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-08-26 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö kl 08.00-14.50 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-02-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Socialkontoret, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(6) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl. 17.30-17.40 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande ----- (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande -----

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-06-22 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.40 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-10-31 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.45 Beslutande Övriga deltagande Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-02-09 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-02-03 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-02-15 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-06-08 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.35 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-01-10 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Lars Persson (s)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-30 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.20 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-03-30 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-01-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-04-03 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.35 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-01-22 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.35 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Ingalill Ebbesson, näringslivsutvecklare, 38 punkt 3 Gunilla Folkesson, Stabs- och stödchef, 37 Carola Bergquist, sekreterare

Ingalill Ebbesson, näringslivsutvecklare, 38 punkt 3 Gunilla Folkesson, Stabs- och stödchef, 37 Carola Bergquist, sekreterare 1(6) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Kl 14.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-09-08 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(8) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-11-09 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Arne Ottosson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-10 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Arne Ottosson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-05-17 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-12-04 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-13.20 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-10 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-01-13 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.40 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-02-24 Sid 1 Instans Socialnämnden Plats och tid Socialkontorets sammanträdesrum, kl 17.00 20.30 Beslutande Bertil Nilsson (M), ordförande Björn Jonasson (KD) Birgitta Olsson-Johansson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(13) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 14.00-18.05 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: Sid: 1 Instans Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 18.00 19.30 Beslutande Rolf Davidsson, (M) ordförande Stig Axelsson, (S) 2:e vice ordförande Alf Carlsnäs, (KD) Ann-Carin Jonsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-11-06 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 10.00-15.40 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(12) Plats och tid Töllstorpshallen, kl 13.30-17.00 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-10-03 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-18.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2009-04-29 Sid 35 Instans Socialnämnden Plats och tid Socialkontorets sammanträdesrum, kl 16.00 17.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Bertil Nilsson (M), ordförande Björn

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-15 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.35 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1 2006-12-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.35 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-09-22 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Datum Christian Bagan, kommunsekreterare. Inga-Lill Andersson Hjelm (S) och Marcus Stacke (M)

Datum Christian Bagan, kommunsekreterare. Inga-Lill Andersson Hjelm (S) och Marcus Stacke (M) 1(12) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30 19.30 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2012-01-17 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-14.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-08 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.05 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-03-01 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-16.45 Beslutande Arne Ottosson (M) ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordf Markus Kauppinen (S) 2:e

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-03-03 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.45 Beslutande LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Bertil Nilsson (M), 1:e vice

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-04-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.10 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-01-11 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Hestravikens Wärdshus, Hestra, kl 17.00-19.20 Beslutande Övriga deltagande Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Vestlund

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-09-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-28 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-08-10 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-04-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.10 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-03-03 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare 1(10) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Kulltorp, kl 15.00-17.20 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande LarsÅke Magnusson (KD) ersätter Karolina Sköld

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-10-06 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.35 Beslutande LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Arne Ottosson (M) ersätter Bertil

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-06-16 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-10-17 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.50 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-04-13 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.45 Beslutande LarsÅke Magnusson (KD), ordförande ---- (M), 1:e vice ordförande

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(5) Plats och tid Lokal: Töllstorpshallen, kl 14.00-17.10 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(8) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen kl. 17.30-17.50 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-04-19 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-09-08 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Inga-Lill

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(15) Plats och tid Töllstorp, kl. 14.00-15.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-08-24 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.15 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-03-16 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Gunilla

Läs mer