Sammanträdesprotokoll

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sammanträdesprotokoll"

Transkript

1 Sammanträdesdatum Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C) 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson (S) Lars-Göran Magnusson, kommunchef Carina Rydh, PA-konsult, 118 Pär Svensson, IT-chef, 120 punkt 1 Rosmari Johansson, lönekamrer, 120 punkt 3 Christian Bagan, sekreterare Karolina Sköld Justeringens plats och tid Kommunkansliet Underskrifter Sekreterare... Christian Bagan Ordförande... Nicklas Huuva Justerande... Karolina Sköld Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Instans Allmänna utskottet Sammanträdesdatum Paragrafer Datum då anslaget sätts upp Datum då anslaget tas ner Förvaringsplats för protokollet Kommunkansliet, Gnosjö Underskrift... Carola Bergquist

2 Allmänna utskottet Motion om diskobad och innebandyturnering Marcus Stacke (M) har vid kommunfullmäktiges sammanträde överlämnat en motion med förslag att på prov under hösten och våren hålla simhallen öppet kvällstid (lördagskvällar) för så kallade diskobad för ungdomar. Motionären föreslår också att kultur- och fritidsförvaltningen anordnar en innebandyturnering. Finansiering föreslås genom medel avsedda för projekt Coolt/En ljusare framtid. Kommunstyrelsen beslutade att uppdra åt allmänna utskottet att bereda motionen vidare med önskemål om skyndsam behandling och önskemål om ett förslag till beslut åter till kommunstyrelsen senast Allmänna utskottet har gett kultur- och fritidsförvaltningen i uppdrag att yttra sig över motionen och utskottet har vid sitt sammanträde antagit yttrande från kultur- och fritidsförvaltningen i frågan. Av yttrandet framkommer följande: Arrangemanget är fullt genomförbart men förvaltningen är tveksam till att arrangera det i form av disko, då detta provats förr och med mycket få besökare. Denna typ av arrangemang uppges inte locka ungdomar i den ålderskategori som motionären föreslagit. Arrangemanget kan arrangeras tillsammans med Gnosjö Innebandyklubb och med Hammargårdens personal vilket innebär att fritidsgården måste ha stängt den aktuella kvällen. Turneringen och det övriga arrangemanget bör vara avgiftsfritt. För att ge alla ungdomar i kommunen möjlighet att delta bör det finnas bussar som kör ungdomarna hem efter arrangemanget. Vid denna typ av arrangemang krävs också vakter vilket ytterligare ökar kostnaden. Förvaltningen pekar på att ungefär hälften av disponibla Coolt-pengar förbrukas vid detta enda arrangemang om detta skall genomföras. Förslaget är i så fall att det skall genomföras helgen före påsken. Motion, protokollsutdrag allmänna utskottet samt tjänsteskrivelse från förvaltningschef Arne Annerhult, separata handlingar. Allmänna utskottet har behandlat motionen och gör utifrån förvaltningens tjänsteskrivelse bedömningen att diskobad tidigare har provats utan större framgång och därför inte bör genomföras på nytt, och dessutom i viss mån kan sådana sägas ersättas genom de under 2012 pågående gratisbaden under skollov. Däremot bör kultur- och fritidsförvaltningen ges i uppdrag att tillsammans med Gnosjö innebandyklubb arrangera en innebandyturnering dagtid under något skollov under På detta sätt sparas en stor del av befintliga Coolt-medel för andra och kommande projekt. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att uppdra åt kultur- och fritidsförvaltningen att tillsammans med Gnosjö innebandyklubb arrangera en innebandyturnering dagtid under något skollov under 2012,

3 Allmänna utskottet att inte arrangera något diskobad utan att detta i viss mån kan sägas ersättas av de gratis lovbad som införs under 2012, samt att med ovanstående anse motionen som besvarad.

4 Allmänna utskottet Landsbygdsutveckling i strandnära läge Samhällsbyggnadsnämnden har på kommunstyrelsens uppdrag tagit fram förslag till fördjupning av översiktsplanen avseende landsbygdsutveckling i strandnära lägen. Syftet med planen är att peka ut områden i attraktiva lägen intill sjöar som är möjliga att exploatera utan negativ inverkan på naturvärden. Planförslaget har nu ställts ut för samråd och översänts till Allmänna utskottet och andra remissinstanser för yttrande. Planhandlingar, separat bilaga. Allmänna utskottet beslutar att meddela samhällsbyggnadsnämnden att Allmänna utskottet inte har något att erinra mot det upprättade förslaget till plan för landsbygdsutveckling i strandnära lägen. Expedieras till akten och samhällsbyggnadsnämnden

5 Allmänna utskottet Omfördelning av investeringsbudget inom kultur- och fritidsförvaltningen I skrivelse daterad påtalar kultur- och fritidschefen att det har det uppstått en obalans i förvaltningens investeringsbudget gällande ID 9400 inventarier idrottshallar visar på ett underskott med kr, medan ID 9406 inventarier simhall visar ett överskott med kr. För att reglera detta hemställer förvaltningen om en omfördelning av budgeten med kr från ID 9406 inventarier simhall till ID 9400 inventarier idrottshallar. Skrivelse, separat handling. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen beslutar att godkänna omfördelning i kultur- och fritidsförvaltningens budget med kr från ID 9406 inventarier simhall till ID 9400 inventarier idrottshallar.

6 Allmänna utskottet Utbyggnad av Friskotek slutredovisning I budget har avsatts totalt 1 750,0 tkr till ombyggnad av Friskotek och nybyggnad av Aerobiclokal i Töllstorpshallen. I skrivelse från kultur- och fritidschef Arne Annerhult daterad påtalas att kostnaderna blivit något dyrare än beräknat. Kostnaderna uppgår till 1 778,0 tkr enligt följande fördelning: Konsultkostnader Bygglov mm Byggkostnad Spegelvägg Inventarier 6,6 tkr 8,7 tkr 1 543,9 tkr 28,6 tkr 190,2 tkr 1 778,0 tkr Anledningen till att kostnaderna överskrider budgeterade medel, beror dels på ett mattbyte i Friskoteket som ej var budgeterat, samt montering av helt nödvändiga spegelväggar. För att finansiera överskridandet hemställer förvaltningschefen om att en omfördelning görs från ID 9403 inventarier cafeteria till ID 9402 ut/ombyggnad av Friskotek med totalt 28,0 tkr. Skrivelse, separat bilaga. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen beslutar att godkänna omfördelning av medel från ID 9403 inventarier cafeteria till ID 9402 ut/ombyggnad av Friskotek med totalt 28,0 tkr för att finansiera merkostnader av utbyggnad av Friskoteket.

7 Allmänna utskottet Revidering av bidrag till ungdomsorganisationer Kommunfullmäktige beslutade , 115 att revidera reglerna för lokalbidrag till föreningar som bedriver ungdomsverksamhet. De nya reglerna innebar att bidragen knyts mer till genomförda aktiviteter och att lokalbidragen begränsas till 50 % om inga aktiviteter genomförts tidigare år. De föreningar som genomfört mellan aktiviteter erhåller 75 % av bidraget och har föreningen genomfört 40 eller fler aktiviteter erhåller föreningen 100 % av bidraget. I skrivelse från förvaltningschef Arne Annerhult daterad påtalas att ett fåtal föreningar som äger och driver elljusspår och som har en mer samhällsnyttig funktion och redovisat för få eller inga aktiviteter, även drabbats av en begränsning i bidraget till elljusspår. Detta var inte syftet med beslutade regler. Av denna anledning hemställer förvaltningschefen att kommunfullmäktige beslutar att bibehålla nuvarande regler för lokalbidrag till ungdomsorganisationer, men att bidraget till drift av elljusspåren undantas från begränsningar, samt att förändringen gäller från och med bidragsåret 2011, med utbetalning i maj Skrivelse samt regelverk för kommunala bidrag till ungdomsorganisationers verksamhet, separata handlingar. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att godkänna att bibehålla nuvarande regler för lokalbidrag till ungdomsorganisationer, men att bidraget till drift av elljusspåren undantas från begränsningar, samt att förändringen gäller från och med bidragsåret 2011, med utbetalning i maj 2012.

8 Allmänna utskottet Personalpolitiskt program Kommunens personalavdelning har tagit fram förslag till personalpolitiskt program. Genom programmet vill arbetsgivaren ge medarbetare, chefer, ledare och politiska beslutsfattare stöd och vägledning i arbetet med att förverkliga de normer och värderingar som gäller för kommunens samlade personalpolitik. Programutkastet översänds på remiss till kommunens tre utskott och skall slutligen antas av kommunfullmäktige. Utkast till personalpolitiskt program, separat handling. Allmänna utskottet beslutar att påtala för personalavdelningen att kommunfullmäktige under början av 2012 väntas anta ny vision och nya inriktningsmål och att det framtagna personalpolitiska programmet därför bör kompletteras med dessa efter antagandet.

9 Allmänna utskottet Kurser och konferenser 1. Utvecklingsdagar av den praktiska fritids- och ungdomspolitiken i våra kommuner i Jönköpings län april 2012 i Växjö. Allmänna utskottet beslutar att anmäla Nicklas Huuva (KD), Karolina Sköld (C), Ingmar Johansson (M) och Bengt-Göran Johansson (S) till Utvecklingsdagarna april i Växjö.

10 Allmänna utskottet Diskussions-/Informationspunkter 1. Aktuella IT-frågor IT-chef Pär Svensson informerar om aktuella frågor för IT-avdelningens verksamhet. 2. Reflektion över utskottets arbetsformer och året som gått Utskottet diskuterar sina arbetsformer och reflekterar över året som gått. 3. Pensionspolicy Utskottet diskuterar revidering av pensionspolicy med lönekamrer Rosmari Johansson.

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(8) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(5) Plats och tid Lokal: Töllstorpshallen, kl 14.00-17.10 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-02-15 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-08-16 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.15 Beslutande Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Rolf

Läs mer

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S)

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S) 1(11) Plats och tid Hammargården, kl. 15.00-16.55 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Ingalill Ebbesson, näringslivsutvecklare, 38 punkt 3 Gunilla Folkesson, Stabs- och stödchef, 37 Carola Bergquist, sekreterare

Ingalill Ebbesson, näringslivsutvecklare, 38 punkt 3 Gunilla Folkesson, Stabs- och stödchef, 37 Carola Bergquist, sekreterare 1(6) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Kl 14.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Björn Thorsson, föreståndare, Lennart Hermansson, teknisk chef, 45, 49 och 52 punkt 1 Mickael Bucht, renhållningsingenjör, 52 punkt 3

Björn Thorsson, föreståndare, Lennart Hermansson, teknisk chef, 45, 49 och 52 punkt 1 Mickael Bucht, renhållningsingenjör, 52 punkt 3 1(11) Plats och tid Kommunhuser, Lokal Kulltorp, Tid: 08.00-11.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare 1(10) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Kulltorp, kl 15.00-17.20 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande LarsÅke Magnusson (KD) ersätter Karolina Sköld

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(12) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Kulltorp, kl 15.00-17.40 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Datum Christian Bagan, kommunsekreterare. Inga-Lill Andersson Hjelm (S) och Marcus Stacke (M)

Datum Christian Bagan, kommunsekreterare. Inga-Lill Andersson Hjelm (S) och Marcus Stacke (M) 1(12) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30 19.30 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2012-01-17 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-14.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(7) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-15.45 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-06-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2012-01-10 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-18.10 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Arne Ottosson (M) ordförande Johan Malm (C)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(15) Plats och tid Töllstorp, kl. 14.00-15.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-06-21 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(6) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl. 17.30-17.40 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande ----- (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande -----

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(12) Plats och tid Töllstorpshallen, kl 13.30-17.00 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M)

Läs mer

Tisdag i kommunhuset. Underskrifter Sekreterare Paragrafer 7-17 Christian Bagan

Tisdag i kommunhuset. Underskrifter Sekreterare Paragrafer 7-17 Christian Bagan 1(13) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-15.40 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-14 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Bertil Nilsson (m), ordförande Åke Hallemyr (kd), ersätter

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-22 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-03-01 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-16.45 Beslutande Arne Ottosson (M) ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordf Markus Kauppinen (S) 2:e

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(11) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 15.00-16.40 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Patricia Schooner (S) ersätter Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande -----(C), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2005-11-22 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Biblioteket, Gnosjö tisdagen den 22 november 2005 kl. 18.00-19.00 Beslutande Stig Axelsson (s) ordförande Rita Bergström (m) Gunlög Lindén (kd)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-11-09 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2010-02-23 Sid: 1 Instans Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 18.00 19.30 Beslutande Rolf Davidsson, (M) ordförande Reine Engvall (KD) 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-09-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-11.25 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson (S)

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson (S) 1(11) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 15.00-16.35 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(13) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 14.00-18.05 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2013-12-04 Sid: 1 Instans Samhällsbyggnadsnämnden Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 15.00-15.15 Beslutande Ingemar Svensson (C) ordförande Kennet Josefsson (S) 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-01-10 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Lars Persson (s)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-10-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-18.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-24 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 15.00-16.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Kristina

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(11) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl 16.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande Johan Malm (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-06-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.35 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-03-02 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-05-17 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Karolina

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(8) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen kl. 17.30-17.50 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-11-15 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(10) Plats och tid Kommunhuset, kl. 17.00-17.55 Beslutande Övriga närvarande Ledamöter Arne Ottosson (M), ordförande Karolina Sköld (C) ersätter Johan Malm (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-01-27 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2012-02-23 Sid: 1 Instans Kommunfullmäktige Plats och tid Gnosjösalen, Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 18.50 Beslutande Sture Jonsson (M), ordförande --- (S) Lizbeth Johansson (C), 1:e

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-10-17 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.50 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-10-18 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.15 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-01-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-30 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.20 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(3) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-17.25 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-11-06 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 10.00-15.40 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: Sid: 1 Instans Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 18.00 19.30 Beslutande Rolf Davidsson, (M) ordförande Stig Axelsson, (S) 2:e vice ordförande Alf Carlsnäs, (KD) Ann-Carin Jonsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-06-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.30-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-05-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-10-18 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-15 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.35 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-10 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Arne Ottosson

Läs mer

Datum Anna Engström, kommunchef. Gunnie Davidsson (C) och Annie Fredriksen (S)

Datum Anna Engström, kommunchef. Gunnie Davidsson (C) och Annie Fredriksen (S) 1(11) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30-19.40 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-05-04 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-31 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.45-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) (m) Anna Heijel (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-08-31 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-04-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Beril Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-02-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.10 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-04-19 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-04-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.10 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-04-03 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.35 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-05-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.05 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2010-08-31 Sid: 1 Instans Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 18.00 18,45 Beslutande Övriga deltagande Rolf Davidsson, (M) ordförande Reine Engvall

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-09 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-10-03 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-18.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-08-26 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö kl 08.00-14.50 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-06 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.15 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunfullmäktige

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunfullmäktige 1(16) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, Tid 18.30-18.45 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Arne Ottosson (M)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-10-19 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-04-19 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-11-21 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Fritidskontoret, Gnosjö tisdagen den 21 november 2006 kl. 18.00 19.30 Beslutande Rolf Davidsson (m) ordförande Stig Axelsson (s) vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-03-16 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Gunilla

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1 2006-12-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.35 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2011-10-18 Sid: 96 Instans Barn- och utbildningsutskottet Plats och tid Margretetorp Gästgifvaregård kl 13.00 16.40 Beslutande Övriga deltagande Alexander Josefsson (M) Ordförande Daniel

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-05-18 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-04-28 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Gnosjöandans kunskapscentrum, Gnosjö, kl 08.00-16.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson

Läs mer

Sävsjö kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum Kommunfullmäktige

Sävsjö kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum Kommunfullmäktige 1 Plats och tid Kommunalhuset, Vallsjösalen, Sävsjö, måndagen den 5 november 2018 klockan 18.30 19.45 ande Samtliga ordinarie ledamöter med undantag av: Anders Griph (KD), Isabelle Tiderblom (KD), Ludwig

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-01-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2005-02-22 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Biblioteket, Gnosjö tisdagen den 22 februari 2005 kl. 18.00-19.15 Beslutande Stig Axelsson (s) ordförande Gunlög Lindén (kd) Åsa Fant (kd) Alf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-24 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Församlingshemmet, Nissafors, kl 19.00-20.30 Beslutande LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Inga-Lill Andersson Hjelm

Läs mer

Anna Engström, kommunchef Carola Bergquist, assistent, Christian Bagan, kommunsekreterare

Anna Engström, kommunchef Carola Bergquist, assistent, Christian Bagan, kommunsekreterare 1(10) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl. 16.00-17.05 Beslutande, ordförande Stefan Lundell (KD), 1:e vice ordförande, 2:e vice ordförande Kristine Hästmark (M) Rolf Davidsson (M) Nicklas

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2010-09-30 Sid: 1 Instans Kommunfullmäktige Plats och tid Gnosjösalen, Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 19.25 Beslutande Sture Jonsson, (M) ordförande Anna Heijel (M) Ingemar Svensson (C),

Läs mer

Birgitta Jönsson (S) Agnetha Persson (C) Charlotte Wachtmeister (M) Karin Wigrup (C) 25-26

Birgitta Jönsson (S) Agnetha Persson (C) Charlotte Wachtmeister (M) Karin Wigrup (C) 25-26 1(7) Plats och tid Kommunhuset, lokal Strået kl 13.00-14.40 Ajournering: 13.55-14.05 Beslutande Birgitta Jönsson (S) Agnetha Persson (C) 27-29 Charlotte Wachtmeister (M) Karin Wigrup (C) 25-26 Övriga deltagare

Läs mer

Datum Anna Engström, kommunchef. Stig Axelsson (S) och Christer Gustafsson (KD)

Datum Anna Engström, kommunchef. Stig Axelsson (S) och Christer Gustafsson (KD) 1(12) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30-19.25 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-02-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-11-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.45 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Plats och tid Kommunhuset i Älmhult kl Sekreterare. Eva-Marie Andersson. Ordförande. Stefan Jönsson (S) Justerande

Plats och tid Kommunhuset i Älmhult kl Sekreterare. Eva-Marie Andersson. Ordförande. Stefan Jönsson (S) Justerande 2016-09-14 1(5) Plats och tid Kommunhuset i Älmhult 2016-09-14 kl. 08.30 12.00 Paragrafer 100-101 Utses att justera Justeringens plats och tid Kommunhuset i Älmhult 2016-09-14 Underskrifter Sekreterare

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-02-21 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Fritidskontoret, Gnosjö tisdagen den 21 februari 2006 kl. 18.00-19.30 Beslutande Rolf Davidsson (m) ordförande Stig Axelsson (s) vice ordförande

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunfullmäktige. Doris Lindbäck (S) Kennet Josefsson (S), deltog i Annie Fredriksen (S) Thomas Johansson (S)

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunfullmäktige. Doris Lindbäck (S) Kennet Josefsson (S), deltog i Annie Fredriksen (S) Thomas Johansson (S) 1(19) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30 19.50 Beslutande Övriga närvarande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-12-13 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-12-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.05 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-01-24 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Biblioteket, Gnosjö tisdagen den 24 januari 2006 kl. 18.00-19.00 Beslutande Rolf Davidsson (m) ordförande Stig Axelsson (s) vice ordförande Alf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-11-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan Hillerstorp, kl 19.00-20.45 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson, ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm

Läs mer

Kansli- och utvecklingsenheten

Kansli- och utvecklingsenheten 1(13) Kommunstyrelsens allmänna utskott Plats och tid A-salen, kommunhuset, kl. 9.00 10.30 Beslutande Ledamöter Christer Broman (V) Gudrun Bengtsson (SD) Samuel Jarenil (S) Tjänstgörande ersättare Kay

Läs mer