Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Torsångs Hembygdsförening, torsdagen den 3 maj 2012 kl Lokal: Torsångs café.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Torsångs Hembygdsförening, torsdagen den 3 maj 2012 kl Lokal: Torsångs café."

Transkript

1 Torsångs Hembygdsförening Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Torsångs Hembygdsförening, torsdagen den 3 maj 2012 kl Lokal: Torsångs café. Närvarande: Kristina Westhed, Bo Jansson, Christina Jernström, Siw Cederlund Hane, Ylva Roslund-Forenius, Jonas Angel, Kerstin Westhed, Ottomar Vifell och Kerstin Nauclér. Anders Haglund fr o m Öppnande Kristina hälsar välkommen och öppnar mötet. Ylva hälsas särskilt välkommen. Hon kommer att berätta om det fortskridande arbetet med Flottningsprojektet. 18 Fastställande av dagordning Styrelsen beslutar fastställa förslaget till dagordning. 19 Föregående mötesprotokoll Ottomar har en del ändringar till förra protokollet: De kr till Informationstavlan kommer från Vattenregleringsfonden. Boken om Torsång lämnas till dagis. Fastigheterna är avskrivna på 50 år. Ang renovering av taket är reparationer en engångskostnad och tas inte upp som en tillgång. Beslutsordningen mailas ut innan styrelsemötet. Almanackan Förslaget om att ha Årets Torsångsbor som tema någon gång. Ottomar önskar att vi samlar in foton på de som ska vara med i almanackan, om förslaget verkställs. 20 Ordföranden rapporterar Kulturarvslyftet Skrivelse har gjorts till Arbetsförmedlingen, Arne Holmström, Falun, som en förberedelse inför projektansökan inom Kulturarvslyftet. Bosse är utsedd som projektledare. Se bilaga. Valborg Organisationen fungerade inte så bra. TIF lovade sälja korv, detta gjordes inte. TIF var också ansvarig för insamling av pengar till fyrverkeriet vilket inte heller gav det resultat som förväntades. Likaså behövs hjälp från TIF att städa dagen efter. I övrigt var det bra ordning under valborgsmässofirandet. Ottomar tog en runda kl innan han gick hem. Möte med kulturchefen Patric Hammar Kristina har haft möte med honom. Han har kollat upp reglerna om det går att anställa folk på hembygdsgården. AME kan ge oss stöd till punktinsatser men inget rullande. Material på hembygdsgården Allt det material som Bosse lämnat vid flytten till Borlänge var tillfälligt avställt i Lillstugan. Kristina och Anders har hjälpts åt att forsla materialet till arkivet. 1(5)

2 Forntidsvandringarna Dessa är genomförda en i Borlänge och en i Torsång. Deltagare var ca 45 i Borlänge och ca 25 i Torsång. Vi har fått en hel del publicitet i tidningarna. Midsommarmöte den 23 april På mötet beslutades att skapa olika ansvarsgrupper: Båtar: sköter allt kring båtarna, Hembygdsgård: sköter allt kring hembygdsgården och pyntning av björkar i byn, Majstång: sköter allt som har med majstången att göra, Program: ansvarar för lekledare, talare, konferencier m m samt Kaffeserveringsgrupp. Nästa möte om midsommar är tisdagen den 8 maj på caféet. Alla ansvariga är då inbjudna. James har meddelat att han inte kan medverka vid kaffeserveringen i sommar. 21 Kassörens rapport Swedbank ca kr Plusgiro kr Gustafs Kassaför kr samt Kassan 0 kr. 22 Genomgång/summering av aktuella inkomna frågor Ylva Roslund-Forenius informerar om flottningsprojektet: Miniflottningsanläggning och revidering av flottningsskrift. Hon presenterar sig själv och projektet att bygga en spelflotte, en stendamm och att göra en turisthandbok. Dammen har börjat byggas. Grunden har gjorts och nu är det byggnation på gång. Bosse har varit i kontakt med Hans Hermansson som gör en skiss på dammen att bygga efter. Det behövs folk till jobbet och den som känner till någon kunnig person som kan hjälpa till, hör av sig. Stenläggningen kommer igång snart. Stenarna ska fungera så att de håller mattorna på plats i dammen. Hermanssons skiss måste gås igenom först. Anders informerar att det har blivit hårdare bestämmelser från Barn- och skolnämnden och ingen barnverksamhet får ske i närheten av vatten sedan olyckan som skedde i Teknikdalen. Ylva meddelar att skolorna i Ornäs och Torsång är med i planeringen av projektet och har godkänt detsamma. Slutrapport skall göras senast 31 augusti på hela projektet. Revidering av Flottningsboken pågår. Framtagning av bilder håller på. Dalarnas museum tar fram bilderna. Förhoppningarna att den ska vara klar till midsommar. Informationstavlan snart klar. Under sommaren kommer Ylva att göra en informationstavla om stendammen. Den kan inte tas i bruk förrän nästa sommar. Någon slags invigning kommer att ske av både informationsskylten och flottningsboken. Styrelsen tackar Ylva för den intressanta rapporten. 2(5)

3 Midsommar Jonas rapporterar att inbjudan har skett inför mötet den 8 maj. Lekledare blir som förra året Aina Klintman. Spelmännen kan inte i år. Förslag på andra spelmän behövs. Spelmän behövs i båtarna och i marschen in på hembygdsgården. Kristina har träffat två invandrarkvinnor. Kan dessa involveras i midsommarfirandet? Styrelsen beslutar att skicka inbjudan till midsommarfirandet till alla länderföreningar i Borlänge. Kristina får uppdraget ta kontakt med Integrationsenheten i kommunen. Ljudexperten Magnus Granberg hjälper till att rigga högtalarutrustningen på hembygdsgården men kan själv inte närvara under midsommarfirandet. Gökotta Sker den 17 maj, Kristi Himmelfärds dag, kl på hembygdsgården. Prästen Mats Cedergren medverkar. Hembygdsföreningen står för kaffeserveringen. Siw och Bosse tar hand om inköp och serveringen. Fler behöver hjälpa till. Annonseringen inför gökottan sköter Sv Kyrkan. Utplacering av bänkar, högtalare och annat praktiskt sköter också kyrkans personal. Dalarnas Hembygdsförbunds årsmöte 5 maj Siw, Sven och Bosse representerar. Hembygdsgården vår och sommar AME har haft personal på hembygdsgården som krattat och städat. Musik i sommarkväll Klart med musiken: 5 juli Classe med vänner, 12 juli Bot och Bättring, 19 juli Slink Inn Orkestern och 26 juli Mord och inga visor. Kerstin önskar besked från styrelsens ledamöter vilka som kan hjälpa till med kaffeservering m m under Musik i Sommarkväll samt tar kontakt med övriga medlemmar som kan tänkas att hjälpa till. Bosse har bokat församlingshemmet om det skulle bli regn. Torsångs café bör tillfrågas om försäljning av bröd både till midsommar och vid sommarkvällarna. Kristina får uppdraget att prata med Sara på caféet. Kristina har lämnat manus till Visit Falun-Borlänge, den annonseringen är gratis. Kerstin ställer frågan ska vi annonsera om Musik i Sommarkväll i Sommarbladet eller endast i Annonsbladet. Kostnaden skiljer sig. 3(5)

4 Kerstin får i uppdrag att höra med Annonsbladet vilka pris och villkor som gäller. Studieförbundet Vuxenskolan brukar hjälpa till med att ta fram affischer med hjälp av manus från Annonsbladet. Ottomar meddelar att det behövs 50 st A3 och 50 st A4. Arkiv Anders och Kristina, har som tidigare informerats, flyttat Bosses handlingar från Lillstugan till Arkivet och även en del till Vägverksförrådet. Kerstin har tidigare fått i uppdrag att ta kontakt med Dalarnas Folkrörelsearkiv för att höra om kostnader och andra villkor när det gäller inlämning av material. Kerstin återkommer om detta. 23 Övriga frågor Bosse meddelar att en ung grabb på 14 år söker arbete med gräsklippning vid hembygdsgården under sommaren. Styrelsen ger uppdrag till Ottomar att meddela pojkens föräldrar att det inte finns möjlighet för oss att anställa honom. Kommunbygderådet Bosse rapporterar från Kommunbygderådets möte i Amsberg. Kommunen söker medel till att anställa en projektledare som inventerar servicebehovet på landsbygden. Leader har också särskilda projektpengar man kan söka. Den 29 maj blir nästa Kommunbygderåd på Torsångs Hembygdsgård. Länsverksträff i Flottningen Bosse rapporterar att det varit Länsverksträff i Flottningen den 24 april i Dala-Floda. I Torsång har vi mycket flottningskunnande. Det har flottats här i området sedan 1600-talet. Sågverket som fanns här var det största sågverket i Sverige. Sedan har vi Bysjön, Kvarnsvedens Pappersbruk och Kolningen i skogen. Kulturen i Dalarna Borlänge kommuns kulturchef meddelat att Landstinget ska upprätta en kulturplan som handlar om enhet och mångfald Kultur i Dalarna. Det råder en snedfördelning mellan Tunabygdens gammelgård och Torsångs hembygdsförening. Bl a har Tuna två vaktmästare anställda som delvis betalas av kommunen. Torsångs Hembygdsförening finns heller inte med i kommunens kalender. Geologisk resa Tungabygdens Geologiska förening inbjuder till en bussresa den 12 maj till Torsång. De vill samarbeta med oss om tillfälle ges. Vad händer i Torsång Ottomar håller på med informationsbladet Vad händer i Torsång. Informationstavlor Informationstavlorna är felaktiga. Ottomar kommer att ändra dessa felaktigheter. 24 Nästa styrelsemöte Styrelsen beslutar att nästa styrelsemöte hålls i Lillstugan måndagen den 28 maj kl (5)

5

Protokoll fört vid Årsmöte den 11 april 2012 med Oskars Hembygdsförening kl 18.00 i Oskars församlingshem

Protokoll fört vid Årsmöte den 11 april 2012 med Oskars Hembygdsförening kl 18.00 i Oskars församlingshem Ärende 1. Mötets öppnande. Frågan om mötet utlysning. Mötet öppnades. Mötet hade utlysts enligt stadgarna. Dagordningen delades ut till deltagarna. 2. Val av ordförande för mötet. Till ordförande för mötet

Läs mer

Uppdaterat

Uppdaterat 1 Uppdaterat 2017-06-07 Hjälp till styrelser i Equmenia 11 Ordförande Ordföranderollen är en viktig post i styrelsen. I de flesta föreningar är det årsmötet som väljer ordförande. Här kan du se en bild

Läs mer

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011.

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. Verksamhetsberättelse 2010 Idé och utvecklingsgruppen Karlholm Västland FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Onsdagen den 14 november 2007 Plats: Kansliet i Backaryd kl: 18:30 Närvarande Ledamöter: Ulf Nelsén, Laila Myhr, Bennie Erlandsson, Fredrik Einarsson,

Läs mer

Två gigs har arrangerats, vardags hardcore och en screamo spelning

Två gigs har arrangerats, vardags hardcore och en screamo spelning Styrelsemöte Ungdomens Hus 29 September 2010 Bilagor styrelsemöte 29 september 1. Dagordning 2. Närvarolista 3. Graffitiregler och priser 1. Mötets öppnande Sven förklarar mötet öppnat klockan 17.30 i

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Högskolan Dalarna

Sammanträde med styrelsen för Högskolan Dalarna Sammanträde med styrelsen för Högskolan Dalarna Plats Triona AB, Stockholm Datum och tid torsdagen den 21 september, kl 13.30-14.30 Närvarande ledamöter Anmält förhinder Övriga närvarande Sekreterare Christina

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Klädesholmens Samhällsförening tisdagen den 23/4 2002

Protokoll fört vid styrelsemöte med Klädesholmens Samhällsförening tisdagen den 23/4 2002 Protokoll fört vid styrelsemöte med Klädesholmens Samhällsförening tisdagen den 23/4 2002 Närvarande: Bert Olsson, Lennart Olsson, Krister Malander, Greta Axelsson, Ann-Sofie Boxström, Ann-Charlotte Norrås,

Läs mer

FUB-Bladet. Borlänge. Nr 2 våren 2017

FUB-Bladet. Borlänge. Nr 2 våren 2017 FUB-Bladet Borlänge Nr 2 våren 2017 FUB BORLÄNGES STYRELSE 2017 Ordförande Anette Nilsson 0243-23 88 13; 070-588 13 76 flintanette@telia.com Vice ordförande Gunilla Wikblad 0243-603 06; 073-613 79 79 curt.wikblad@telia.com

Läs mer

Uppdaterat

Uppdaterat 1 Uppdaterat 2017-06-07 Sekreterare Sekreterarens uppgift är att skriva protokoll vid styrelsemöten. Ett protokoll är anteckningar från ett möte och visar vilka beslut som tagits. Protokollet påminner

Läs mer

Styrelseprotokoll för Hjärups byalag 2002-06-17

Styrelseprotokoll för Hjärups byalag 2002-06-17 Styrelseprotokoll för Hjärups byalag 2002-06-17 Plats: Fritidsgården i Hjärup kl. 18.30 Närvarande: Nilsson, Ingegerd Höglund, Bo Nilsson, Christina Rothman, Kristina Börebäck, Fridh, Lotte Gjörup, Heléne

Läs mer

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år.

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Program för Hemsjö hembygdsförenings verksamhet 2019 I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Hembygdsgården Hea Cafékvällar - Vandringar - Valborgsmässofirande - Midsommarfirande - Grötfest

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte för Dusty Road Blues

Protokoll fört vid styrelsemöte för Dusty Road Blues Protokoll fört vid styrelsemöte för Dusty Road Blues Tid: Onsdagen den 12 mars 2014 Plats: Föreningslokalen på Drottninggatan 2, Tidaholm Närvarande: Jan-Yngve Ekstedt, ordförande Anneli Persson, kassör

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 3-2014 Måndag 5 maj 2014, kl.18:30 Klockargården, Bredareds IF:s klubbstuga Närvarande Ordförande Ledamöter Suppleant Konsulent Kansli Roland Nilsson Agneta Berlin

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Protokoll från styrelsemöte Torsdagen den 5 augusti 2004 Plats: Galtsjön i Ronneby, kl 18:30 Närvarande: Ledamöter: Rauno Lakso, Petra Lakso, Irene Nilsson, Christina Henriksson, Gerry Kjellsson och Oddvar

Läs mer

Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 2009-08-03 kl 9.00-11.30 i föreningens lokaler i Malmköping.

Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 2009-08-03 kl 9.00-11.30 i föreningens lokaler i Malmköping. Protokoll S8/2009 Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 20090803 kl 9.0011.30 i föreningens lokaler i Malmköping. Närvarande: Stig Karlsson, ordf., Ingrid Lundh, v ordf., KarlErik Lööv,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte för SMC-Dalarna Den 27 September 2014 i Tandådalen

Protokoll fört vid styrelsemöte för SMC-Dalarna Den 27 September 2014 i Tandådalen Protokoll fört vid styrelsemöte för SMC-Dalarna Den 27 September 2014 i Tandådalen 1 Mötets öppnande Ordförande Anders Bihlar öppnar mötet med att hälsa alla välkomna 2 Godkännande av dagordningen Styrelsen

Läs mer

a) Samnhällsbyggnadsnämndens föredragningslista upptog inte något som behöver tas upp av styrelsen.

a) Samnhällsbyggnadsnämndens föredragningslista upptog inte något som behöver tas upp av styrelsen. PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE I FIGEHOLMS SAMHÄLLSFÖRENING DEN 21 AUGUSTI 2013 Närvarande: Kerstin Hemmingsson (ordf), Lennart Ericsson (suppl.), Roland Johansson, Inger Nicklagård, Sven Gunnar Persson,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte för Adelsö Hembygdslag torsdagen den 26 februari 2015 kl. 19.00 i Uppgården

Protokoll fört vid styrelsemöte för Adelsö Hembygdslag torsdagen den 26 februari 2015 kl. 19.00 i Uppgården Protokoll fört vid styrelsemöte för Adelsö Hembygdslag torsdagen den 26 februari 2015 kl. 19.00 i Uppgården Närvarande: Lars Skedinger, Stintan Qviberg, Mats Lundberg, Maya Bergqvist, Siri Lundmark 1.

Läs mer

Plats och tid Sammanträdesrummet, Vallhamn kl.16.00 17.20

Plats och tid Sammanträdesrummet, Vallhamn kl.16.00 17.20 Styrelsemöte nr 4 2012-12-06 1 [11] Plats och tid Sammanträdesrummet, Vallhamn kl.16.00 17.20 Beslutande Kerstin Lönnbro (FP), ordförande Henry Hermansson (C) 1 v ordf Björn Sporrong (S) ers för Mona-Lisa

Läs mer

Styrelsemöte Torshälla Segelsällskap

Styrelsemöte Torshälla Segelsällskap Styrelsemöte Torshälla Segelsällskap Datum: Måndagen den 8 juni 2015, klockan 18:30 20:30 Plats: Mälbybasen, Torshälla Ordförande: Niklas Kvartsén 1-6 Per Tillman 7-11 Sekreterare: Malai Bierfeldt Justerare:

Läs mer

Dybecks Folkdansgille

Dybecks Folkdansgille Nättidningen Dyningen Nr. 1-2007 Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille Box 2060, 731 02 Köping e-post: dybeck@folkdansringen.se hemsida: www.folkdansringen.se/dybeck Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille

Läs mer

Hotell S:T Jörgen, Malmö. Ledamöter: x Ola Persson, Ordf x Sven-Åke Svensson x Jörgen Martinsson, v ordf x Magnus Olsson

Hotell S:T Jörgen, Malmö. Ledamöter: x Ola Persson, Ordf x Sven-Åke Svensson x Jörgen Martinsson, v ordf x Magnus Olsson 1 KARLSHAMNSBOSTÄDER AB PROTOKOLL 1 FÖRSTASIDA TILL PROTOKOLL FRÅN SAMMANTRÄDE MED STYRELSEN FÖR KARLSHAMNSBOSTÄDER AB Tid: Den 8 februari 2017, kl 14.00 17.45 Plats: Hotell S:T Jörgen, Malmö Närvarande:

Läs mer

PROTOKOLL. Göteborgspolisens Pensionärsförening (GPP) Styrelsen. sidan. Saken Styrelsemöte sidan 1 (5 ) Tid klockan

PROTOKOLL. Göteborgspolisens Pensionärsförening (GPP) Styrelsen. sidan. Saken Styrelsemöte sidan 1 (5 ) Tid klockan 1 Göteborgspolisens Pensionärsförening (GPP) Styrelsen PROTOKOLL sidan Saken Styrelsemöte sidan 1 (5 ) Tid 2015-06-09 klockan 09.30-14.15 Plats Polishuset, rum 6532, Ernst Fontells Plats, Göteborg Närvarande

Läs mer

PROTOKOLL 2013-03-05. Adelöv Framtidsgrupp. Datum 2013-03-05. Tid 19.00. Adelövs skola. Närvarande

PROTOKOLL 2013-03-05. Adelöv Framtidsgrupp. Datum 2013-03-05. Tid 19.00. Adelövs skola. Närvarande PROTOKOLL 2013-03-05 Adelöv Framtidsgrupp Datum 2013-03-05 Tid 19.00 Plats Närvarande Adjungerad Adelövs skola Ingemar Karlsson Kjell Persson Uno Ljungberg Eva Engström Kristina Karlsson Gunilla Jansson

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Organ Finnvedens Samordningsförbund, Styrelsen Plats och tid Stugbyn, Isaberg, Hestra, kl 11.00 12.00 Beslutande Övriga deltagare Björn Jonasson, Gnosjö kommun, ordförande Ylva Samuelsson, Gislaveds kommun,

Läs mer

Ordförande Gunbritt Öhlén hälsade de närvarande välkomna och öppnade mötet.

Ordförande Gunbritt Öhlén hälsade de närvarande välkomna och öppnade mötet. Sida 1 av 5 Styrelsemöte tisdagen den 8 mars 2016 Protokoll Närvarande: Gunbritt Öhlén, Ingmari Amoson, Bo Sanfridsson, Lilian Arvidsson, Owe Wåhlin och Göran Magnusson (delvis). Anders-Eric Andersson

Läs mer

Vad tycker Studieförbundet Vuxenskolan? Vilken är vår bästa idé?

Vad tycker Studieförbundet Vuxenskolan? Vilken är vår bästa idé? Vad tycker Studieförbundet Vuxenskolan? Vilken är vår bästa idé? Idéprogram, Studieförbundet Vuxenskolan Studieförbundet Vuxenskolan (SV) finns i hela Sverige. År 2017 firar vi 50 år. Då har SV och de

Läs mer

Studentradion i Sverige

Studentradion i Sverige Studentradion i Sverige STYRELSEMÖTE 2015-10-15 Närvarande: Sangeeta Chauhan, Lisa Grettve, Eva Gustvfsson, Julia Lindström, Alexander Ljungqvist, Madeleine Ruuth Adjungerade: Sara Andrersson, Mary Atim,

Läs mer

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen under 2014: Ordförande: Alrik Nilsson Vice ordförande: Rolf Jakobsson Sekreterare: Kerstin Svensson Kassör: Gugge Björstad Ledamöter: Paul Olofsson,

Läs mer

MEDLEMSINFORMATION

MEDLEMSINFORMATION MEDLEMSINFORMATION 8 2017 Vi är nu igång med arbetet att genomföra vår plan för medlemsvärvning. Du kan se vad som pågår i den uppdaterade planen, som bifogas. Känner du någon som du tycker borde vara

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5)

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5) 2018-04-14 Sid 1 (5) Plats och tid Ronneby Brunn 14 april 2018 kl 13:30 15:45 Beslutande: Lars-Åke Brincner, ordförande Gert Karlsson, kassör Lisbeth Nygaard Karlsson, sekreterare Peter Olsson Leif Sundahl

Läs mer

Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidnr Sammanträdesdatum. Nils-Magnus Angantyr, t f verkställande direktör

Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidnr Sammanträdesdatum. Nils-Magnus Angantyr, t f verkställande direktör 2015-11-13 1(5) Plats och tid Beslutare Astrid Lindgrens Näs, Vimmerby 2015-11-13 kl. 10.00-14.00 Kristina Alsér, ordförande Eric Sjöström Ingrid Jonasson Blank Micael Glennfalk Peter Högberg Övriga deltagare

Läs mer

Midsommar i Matteröd. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se Byabladet 2015 Nr 1

Midsommar i Matteröd. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se Byabladet 2015 Nr 1 www.matterodsbyalag.se Byabladet Aktiviteter : 4 maj kl 18,00. Trivselkväll vid Agdas stuga Tillsammans hjälps vi åt att städa i och runt stugan. Medtag städmaterial, trädgårdsredskap och gärna något att

Läs mer

Trekom Leaders styrelse

Trekom Leaders styrelse Trekom Leaders styrelse Möte nr: 4 Plats: Norsjö kommun, Sammanträdesrum Renen Tid: 21 januari 2009, kl 15 - ca 17.30 Dagordning 52. Mötets öppnande 53. Val av justerare 54. Föregående protokoll 55. Verksamhetsledare

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖVER VERKSAMHETEN I RAMHÄLLS BYGDEGÅRD 2013

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖVER VERKSAMHETEN I RAMHÄLLS BYGDEGÅRD 2013 RAMHÄLLS BYGDEGÅRDS- OCH HEMBYGDSFÖRENING SIDA 1 AV 1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖVER VERKSAMHETEN I RAMHÄLLS BYGDEGÅRD 2013 ORGANISATION Verksamheten har under året bedrivits under ledning av en styrelse bestående

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 22 oktober 2014

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 22 oktober 2014 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 22 oktober 2014 Plats: Skype Tid: Onsdag 22 oktober 2014, kl. 18.00 Närvarande: Ingrid Herbert, Mea Näsman, Gabriella Sandström, Malin Bornhöft,

Läs mer

1 Mötet Öppnas Sven förklarar mötet öppnat klockan 17.05 i medlemskontoret på Ungdomens hus.

1 Mötet Öppnas Sven förklarar mötet öppnat klockan 17.05 i medlemskontoret på Ungdomens hus. Styrelsemöte 26/11-10 Föreningen Ungdomens Hus Bilagor: 1. Dagordning 2. Närvarolista 1 Mötet Öppnas Sven förklarar mötet öppnat klockan 17.05 i medlemskontoret på Ungdomens hus. 2 Presidium Ordförande:

Läs mer

Närvarande Ledamöter: Nilner, Krister professor/ötl, ordf. Ledamot med endast närvaro- och yttranderätt: Övriga: Radtke, Lovisa personalhandl, sekr

Närvarande Ledamöter: Nilner, Krister professor/ötl, ordf. Ledamot med endast närvaro- och yttranderätt: Övriga: Radtke, Lovisa personalhandl, sekr 1 Närvarande Ledamöter: Nilner, Krister professor/ötl, ordf Bondemark, Lars univ lekt/ötl Johansson, Annika övertandsk, ersättare för Gunilla Liljeholm Lindberg, Birgitta förste lab ass Sveinsson, Arnar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Plats och tid Sammanträde nr 5 Prosten, Bryggaren, Västervik 28 maj 2015, klockan 15.00 17.00 Beslutande Ingegerd Karlsson, ordf. Bo Andersson AnnKatrin Kreutz Håkan Olovsson Dan Nilsson Erik Torbrand

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH STATSVETENSKAP LINKÖPINGS UNIVERSITET Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-11- 23 Tid: 13:00-15:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

En dag för hela familjen: Program av föreningar med anknytning till Råda församling

En dag för hela familjen: Program av föreningar med anknytning till Råda församling Välkommen till En dag för hela familjen: Program av föreningar med anknytning till Råda församling Gökotta i Lunnelid klockan 8.30 9.30 En morgongudstjänst där Rådakören, kantor Kristin Lidholm, Syrisk

Läs mer

VERKSAMHETEN 2012. Ordinarie ledamöter. Suppleanter. Fest- och stugkommittén. Fornminneskommittén. Revisorer. Revisorsuppleanter.

VERKSAMHETEN 2012. Ordinarie ledamöter. Suppleanter. Fest- och stugkommittén. Fornminneskommittén. Revisorer. Revisorsuppleanter. VERKSAMHETEN 2012 Styrelsen och kommittéerna har haft följande sammansättning: Ordförande Roger Axell Kassör Lennart Dannebro Vice ordförande Brita Belfrage Sekreterare Soija Holgersson Ordinarie ledamöter

Läs mer

Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping. Viola Pettersson + ass

Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping. Viola Pettersson + ass Sida 1 av 8 SÖRMLAND PROTOKOLL 06/2013 Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Plats Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping Närvarande: Bo Erixon Helge Andersson

Läs mer

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 Sida 1 av 6 Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 1 Årsmötets öppnande. Klas Wetter hälsade alla 25 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Godkännande

Läs mer

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2 Finjasjöns strand vid Skyrup Nära naturen vid ås & sjö www.matterodsbyalag.se Byabladet 2014 Nr 2 Aktiviteter 2014 12 maj Trivselkväll vid Agdas stuga kl 18,00. Vårstädning av stugan och i trädgården.

Läs mer

Villstads Hembygdsförenings sommarprogram 2015

Villstads Hembygdsförenings sommarprogram 2015 Villstads Hembygdsförenings sommarprogram 2015 Varmt välkommen att besöka oss i sommar. De gamla husen och 1900-talsmuseet är öppna när vi har program och servering i Hembygdsgården. Vandring till kvarnstensbrottet

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Domstens byförenings styrelse

Protokoll fört vid styrelsemöte med Domstens byförenings styrelse Protokoll fört vid styrelsemöte med Domstens byförenings styrelse 2018-03-01 Närvarande: Torsten Bynke, Elisabeth Malm Butke, Paul Andersson, Ludmila Ohlsson, Anna Hasselqvist, Pär Lundqvist Frånvarande:

Läs mer

Konstituerande styrelsemöte. Datum: 15 mars Tid: 18:05 19:05. SRF-lokalen Tordönsvägen 4 I, Lund. Närvarande: Conny Olsson ordförande

Konstituerande styrelsemöte. Datum: 15 mars Tid: 18:05 19:05. SRF-lokalen Tordönsvägen 4 I, Lund. Närvarande: Conny Olsson ordförande STYRELSEN PROTOKOLL Konstituerande styrelsemöte Datum: 15 mars 2016 Tid: 18:05 19:05 Plats: SRF-lokalen Tordönsvägen 4 I, Lund Närvarande: Conny Olsson ordförande Marko Dimovski Emmy B Lindskog Lars-Erik

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 1/

REGISTER: Sammanträde nr 1/ REGISTER: Sammanträde nr 1/2019-01-24 1 Mötets öppnande 2 Godkännande av dagordning 3 Justering av föregående protokoll (2018-11-15) 4 Inför Stångaspelen 2019 a) Avtal FGI/SIF/FS b) Sponsring 2019 c) Bilaga

Läs mer

Förslag till dagordning fastställs enligt följande:

Förslag till dagordning fastställs enligt följande: STYRELSEN PROTOKOLL Styrelsemöte Datum: 26 maj 2015 Tid: 18.00 20:15 Plats: Paviljongen Öster I Närvarande: Conny Olsson ordförande Marko Dimovski Emmy Lindskog Lars-Erik Nilsson Jeanette Nilsson vice

Läs mer

Om torpinventeringen i Orkesta socken

Om torpinventeringen i Orkesta socken Om torpinventeringen i Orkesta socken På 1970-talet påbörjades en torpinventering i Orkesta socken. Arbetsgruppen bestod av Åke Weiser, Larsåke Falk, Gustaf Åkerblom och Carl Olof Kjellin. På bilden ovan

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 8 dec 2018 kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 8 dec 2018 kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 8 dec 2018 kl 12.00-13.45. Plats: Klubblokalen Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Ann-Katrine Vaknin

Läs mer

Styrelsemöte Torshälla Segelsällskap

Styrelsemöte Torshälla Segelsällskap Styrelsemöte Torshälla Segelsällskap Datum: Torsdagen den 9 april 2015, klockan 18:30 20:30 Plats: Munktellarenan, Ingrid Marie Ordförande: Per Tillman Sekreterare: Malai Bierfeldt Justerare: Per Tillman

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30 Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Valberedare: Revisorer: Rauno Lakso,

Läs mer

Möte Ordinarie styrelsemöte Datum Tid Plats Föreningslokalen Tämnarvägen 14, Årsta. Punkt Vad Vem

Möte Ordinarie styrelsemöte Datum Tid Plats Föreningslokalen Tämnarvägen 14, Årsta. Punkt Vad Vem Protokoll nr 2-14 Möte Ordinarie styrelsemöte Datum 2014-02-20 Tid 19-21 Plats Föreningslokalen Tämnarvägen 14, 120 53 Årsta Punkt Vad Vem 1 Mötet öppnas. Registrering av närvaro/förhinder Ordf Frånvarande

Läs mer

Jane Ordf. / Per Johan Sekr. / Anna Lisa Justeringshen. 7. NES 2017 Projektgruppen: Cecilia, Mattias, Anna-Lisa, Jane, Hillevi och Olle.

Jane Ordf. / Per Johan Sekr. / Anna Lisa Justeringshen. 7. NES 2017 Projektgruppen: Cecilia, Mattias, Anna-Lisa, Jane, Hillevi och Olle. Protokoll EHSS styrelsemöte 10 februari 2015 (telefonmöte). Punkter att ta upp Deltagare: Jane, Anna-Lisa, Mathias, PJ, Göran, Olle 1. Mötet öppnas 2. Val av mötesordförande, sekreterare och justeringsman

Läs mer

Österskärs Villaägareförening u.p.a.

Österskärs Villaägareförening u.p.a. ÖVF Österskärs Villaägareförening u.p.a. Protokoll från ordinarie föreningsstämma i Österskärs Villaägareförening u.p.a. (716400-1310) hållen den 28 april 2016 i Österskärsskolans matsal. Antal närvarande

Läs mer

Protokoll från möte - församlingsstyrelse: torsdag den 5 december 2013

Protokoll från möte - församlingsstyrelse: torsdag den 5 december 2013 Protokoll från möte - församlingsstyrelse: torsdag den 5 december 2013 Tid: torsdagen den 5 december 2013 kl. 18:00-21:30 Plats: Hemma hos Kerstin, Näckrosvägen 13, Upplands Väsby Närvarande: Kerstin Neider,

Läs mer

SVENSKA PUDELKLUBBEN VÄSTRA AVDELNINGEN

SVENSKA PUDELKLUBBEN VÄSTRA AVDELNINGEN SVENSKA PUDELKLUBBEN VÄSTRA AVDELNINGEN Protokoll 08-14, fört vid styrelsemöte 18 augusti 2014, Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg, konferensrummet andra våningen. Närvarande: Frånvarande: Pelle Bratell

Läs mer

Mötesprotokoll från styrelsemöte i Leader Linné den 24 mars 2010 i Rydaholm

Mötesprotokoll från styrelsemöte i Leader Linné den 24 mars 2010 i Rydaholm Mötesprotokoll från styrelsemöte i Leader Linné den 24 mars 2010 i Rydaholm Närvarande: Lars Henriksson, Sven Sunesson, Roger Andersson, Bo Mazetti- Nissen, Emma Christiansen, Christina Lindberg, Solveig

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte för Adelsö Hembygdslag torsdagen den 28 januari 2016 kl i Uppgården

Protokoll fört vid styrelsemöte för Adelsö Hembygdslag torsdagen den 28 januari 2016 kl i Uppgården Protokoll fört vid styrelsemöte för Adelsö Hembygdslag torsdagen den 28 januari 2016 kl. 19.00 i Uppgården Närvarande: Lars Skedinger, KV Jacobson, Stintan Qviberg, Per Lundstedt, Maya Bergqvist, Gunnar

Läs mer

a) Samhällsbyggnadsnämndens föredragningslista innehåller inte något som behöver tas upp av styrelsen.

a) Samhällsbyggnadsnämndens föredragningslista innehåller inte något som behöver tas upp av styrelsen. PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE I FIGEHOLMS SAMHÄLLSFÖRENING DEN 16 OKTOBER 2013 Närvarande: Kerstin Hemmingsson (ordf.), Disa Carlsson (suppl.), Lennart Ericsson (suppl.), Ingemar Johansson, Katarina

Läs mer

Styrelseprotokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 24/2-2015 kl. 19.00 på Aspenäs Hotell & Konferens

Styrelseprotokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 24/2-2015 kl. 19.00 på Aspenäs Hotell & Konferens Sida 1 av 5 http://villaagarnalerum.se Styrelseprotokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 24/2-2015 kl. 19.00 på Aspenäs Hotell & Konferens Under sammanträdet serveras en enkel fika Närvarande:

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt.

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 5 december 2016 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson,

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Högskolan Dalarna

Sammanträde med styrelsen för Högskolan Dalarna Sammanträde med styrelsen för Högskolan Dalarna Plats Sammanträdesrum Eva Ekeblad, campus Borlänge Datum och tid måndagen den 28 augusti, kl 10.30 13.00 Närvarande ledamöter Anmält förhinder Övriga närvarande

Läs mer

Protokoll styrelsemöte i AB Stokab (556475-6467)

Protokoll styrelsemöte i AB Stokab (556475-6467) Sida 1(5) Protokoll styrelsemöte i AB Stokab (556475-6467) Dag 2006-11-21 kl 09.00 12.00 Plats Närvarande Övriga närvarande Seglarhotellet i Sandhamn Från styrelsen Ordinarie ledamöter: Sebastian Cederschiöld,

Läs mer

1(3) Styrelsemöte Yamaha Custom Club Sverige Org.nr 847000-9054 2009-04-04 Haninge Stockholm

1(3) Styrelsemöte Yamaha Custom Club Sverige Org.nr 847000-9054 2009-04-04 Haninge Stockholm 1(3) Styrelsemöte Yamaha Custom Club Sverige Org.nr 847000-9054 2009-04-04 Haninge Stockholm Närvarande Styrelsen: Åke Fängsfröm, Leif Abelin, Bengt-Inge Henriksson, Kenneth Lindberg, Leif Larsson, Lena

Läs mer

1 Hembygdsföreningens ordförande Gunni Sjöö hälsade välkommen och förklarade årsmötet öppnat.

1 Hembygdsföreningens ordförande Gunni Sjöö hälsade välkommen och förklarade årsmötet öppnat. BREVENS BRUKS HEMBYGDSFÖRENING Protokoll fört vid Brevens bruks Hembygdsförenings årsmöte lördagen den 16 april kl 14,00 år 2016. Lokal: Hembygdsgården Närvarande: 34 medlemmar 1 Hembygdsföreningens ordförande

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 6 april 2016

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 6 april 2016 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 6 april 2016 Plats: Skype Tid: onsdag 6 april kl. 18.00. Närvarande: Anna-Maria Resare, Michaela Gesther, Maria Hultberg, Sara Rösare, Anna-Sara

Läs mer

MIDSOMMARAFTONENS PROGRAM:

MIDSOMMARAFTONENS PROGRAM: Hans Gunnerås, Artur Molin. Barnen: Mats Molin, Britt-Marie Molin. Elin tysk och längre bak Gunnel Ullbors som håller Inger i handen. Bränd-Margit & Kirsti. VÄLKOMNA TILL ETT TRADITIONELLT MIDSOMMARFIRANDE

Läs mer

Protokoll nr 6. Sammanträde med styrelsen för Göinge TrädgårdsSällskap den 18 aug. 2014 Plats: hos Christel Andersson, Vanneberga

Protokoll nr 6. Sammanträde med styrelsen för Göinge TrädgårdsSällskap den 18 aug. 2014 Plats: hos Christel Andersson, Vanneberga Protokoll nr 6 Sammanträde med styrelsen för Göinge TrädgårdsSällskap den 18 aug. 2014 Plats: hos Christel Andersson, Vanneberga Närvarande: Förhinder: Kerstin Sjörén, ordförande Anette Härbst, kassör

Läs mer

Styrelsemöte - Föreningen Lästringebygden Protokoll nr 5/17

Styrelsemöte - Föreningen Lästringebygden Protokoll nr 5/17 Styrelsemöte - Föreningen Lästringebygden 2017-05-16 Protokoll nr 5/17 Närvarande: Kristine Lagzda Haapanen, Curt Ohlson, Helena Persson, Caroline Rydell, Angelica Klavbäck, Ingrid Bergentoft och Karin

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Martin Engström, Bo Eliasson, Jan Bengtson Johnny Petersson, Gunilla Björkman, Claes Carlstedt.

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Martin Engström, Bo Eliasson, Jan Bengtson Johnny Petersson, Gunilla Björkman, Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 7 mars 2016 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Martin Engström, Bo Eliasson, Jan Bengtson Johnny Petersson, Gunilla

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Valnämnd 2010-05-17. Bert Sundström (S) Birgitta Reis (M) Nils-Erik Carlström (FP) Zenia Barreira (V)

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Valnämnd 2010-05-17. Bert Sundström (S) Birgitta Reis (M) Nils-Erik Carlström (FP) Zenia Barreira (V) Plats B-salen Tid Kl. 15:00-15:45 Beslutande Ledamöter Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän Justering Justerare Yvonne Ekaremål (C) Bert Sundström (S) Birgitta Reis (M) Nils-Erik Carlström (FP) Zenia

Läs mer

Dagordning 150311: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala

Dagordning 150311: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Dagordning 150311: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Louise Lundmark, Frida Torstensson, Rosanna Norman, Fredrica Werner, Sara Stuguland, Linus Hagander, Kornelia Johansson Närvarande: Louise

Läs mer

Medlemsföreningens styrelse

Medlemsföreningens styrelse Medlemsföreningens styrelse På ett medlemsföreningsårsmöte (läs dokumentet Medlemsföreningsårsmöte ) beslutar medlemmarna vilka som ska sitta i medlemsföreningens styrelse under ett år framåt. Det måste

Läs mer

Plats och tid Sammanträdesrummet, Wallhamn kl.14.00 16.40

Plats och tid Sammanträdesrummet, Wallhamn kl.14.00 16.40 Styrelsemöte nr 6 2011-12-07 1 [18] Plats och tid Sammanträdesrummet, Wallhamn kl.14.00 16.40 Beslutande Övriga närvarande Ersättare Lars-Ola Andersson (M), ordförande Hans Kristensson (FP) Henry Hermansson

Läs mer

Ä R E N D E F Ö R T E C K N I N G

Ä R E N D E F Ö R T E C K N I N G Brukarrådet 2013-02-14 1 Ä R E N D E F Ö R T E C K N I N G Paragraf nr Ärenderubrik 1 Föregående mötes protokoll 2 Utredning om Svegs Folkets Hus, information om remiss 3 Information från Hjärt- och lungsjukas

Läs mer

Samordningsförbundet PROTOKOLL Nr 2/09 1(11) Sydnärke

Samordningsförbundet PROTOKOLL Nr 2/09 1(11) Sydnärke Samordningsförbundet PROTOKOLL Nr 2/09 1(11) Datum: 2009-02-18 Tid: 13.30-16.00 Plats: Kommunalkontoret i Hallsberg Närvarande: Ledamöter Ordförande Annica Eriksson, Kumla kommun V ordförande Inga-Britt

Läs mer

TällbergsNytt juni/juli 2017

TällbergsNytt juni/juli 2017 TällbergsNytt juni/juli 2017 1 Midsommar I Dalarna kan man dela in året, i före och efter midsommar. Midsommar betyder mycket. Många besökare kommer hit, ja i tusental. Alla vill uppleva en midsommar i

Läs mer

öppnat. 2. Val av justeringsperson. Beslutade att välja Mattias Andersson att jämte ordförande och sekreterare att justera dagens protokoll.

öppnat. 2. Val av justeringsperson. Beslutade att välja Mattias Andersson att jämte ordförande och sekreterare att justera dagens protokoll. 1 Tid: 2016-08-16 kl.18.30-20.45 Styrelsemöte med IK Graip Plats: Cementa Arena Närvarande: Maria Axemyr, ordf Anders Grönlund, v ordf Ingrid Rosenberg, kassör Yvonne Karlsson, sekr Mattias Andersson Magnus

Läs mer

71 Mötets öppnande Ordföranden Bo Lindgren förklarar mötet för öppnat och hälsar alla välkomna.

71 Mötets öppnande Ordföranden Bo Lindgren förklarar mötet för öppnat och hälsar alla välkomna. Närvarande: Bo Lindgren, Bertil Johansson, Johnny Nilsson, Roland Svensson, Åsa Mood och Wide Hellman Frånvarande: Ingen 71 Mötets öppnande Ordföranden Bo Lindgren förklarar mötet för öppnat och hälsar

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 11 januari 2018

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 11 januari 2018 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 11 januari 2018 Plats: Skype Tid: torsdag 11 januari kl. 18.00. Närvarande: Anna Maria Resare, Sara Rösare, Frej Persson (anslöt vid punkt

Läs mer

KULTURFESTIVALEN 2013

KULTURFESTIVALEN 2013 VARMT VÄLKOMNA TILL 22 25/10 2013 MEDBORGARHUSET, VÄNNÄS Kulturfestivalen 2013 har som mål att visa på mångfalden och att lyfta fram de intellektuellt funktionshindrade och övriga funktionshindrade i ett

Läs mer

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-04-23

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-04-23 Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte Närvarande: Katarina Swahn (ordförande), Marie Fredlundh, Anna Carlfors Tingstedt, Lotta Vig, Annika Sahl-Kadar och Gun Eriksson.

Läs mer

Hällefors Hembygdsförening

Hällefors Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2015 Hällefors Hembygdsförening Styrelsen för Hällefors Hembygdsförening får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 1 / 1 2015 31 / 12 2015 Föreningsstyrelse Ordförande

Läs mer

Protokoll. Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Måndag 18 januari 2016, kl Ymergården, Borås.

Protokoll. Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Måndag 18 januari 2016, kl Ymergården, Borås. Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 1-2016 Måndag 18 januari 2016, kl.18.30 Ymergården, Borås Närvarande Ledamöter Tävlingskommittén Verksamhetsledare Konsulent Kanslist Agneta Berlin Morgan Bodin

Läs mer

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28 Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28 Plats: Närvarande: Anmält förhinder: Hotell Scandic, Sollentuna Eva Liljekvist Borg, Anders Sjöberg Siw Synnerman Nordström

Läs mer

Bokningsrapport. Kvarnsvedens IP, Fotbollshall hel MÅNDAG. Kund Aktivitet Nyttjare Bokningsnr

Bokningsrapport. Kvarnsvedens IP, Fotbollshall hel MÅNDAG. Kund Aktivitet Nyttjare Bokningsnr 2019-04-08 08:08:53 2019-04-08 MÅNDAG 1 (3) Kund Aktivitet Nyttjare Bokningsnr Kvarnsvedens IP, Fotbollshall hel 14:00-15:20 Hagagymnasiet Fotboll, träning Skolverksamhet: 0st 31482 16:15-17:30 Torsångs

Läs mer

Sammanträde med Hälso- och sjukvårdsnämndens Södra samverkansberedning

Sammanträde med Hälso- och sjukvårdsnämndens Södra samverkansberedning Sammanträde med Hälso- och sjukvårdsnämndens Södra samverkansberedning Datum: 1 december 2008 Plats: Ledamöter: Anmält förhinder: Sekreterare: Medverkande: Hälsoverket, Oxelösund Britta Bergström, (S)

Läs mer

Närvarande Björn Falk Henry Lindblad Gunbritt Österlund Lars Pahlén Kurt-Elof Berglund Bengt Edholm

Närvarande Björn Falk Henry Lindblad Gunbritt Österlund Lars Pahlén Kurt-Elof Berglund Bengt Edholm Protokoll Distriktsstyrelsen Sammanträde 2008-3 ( 27-42) Tid och plats 2008-04-09 i Södertälje Närvarande Björn Falk Henry Lindblad Gunbritt Österlund Lars Pahlén Kurt-Elof Berglund Bengt Edholm 27 Sammanträdets

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, , TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, , TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, 2015-03-03, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, SUZETTE ELESTEDT, DANIEL ANDERSSON, NICKLAS NULAND,YVONNE LUNDGREN, CAROLINE REMULA, FREDRIK BOMAN,EMMA JOSEFSSON,NIKLAS

Läs mer

Protokoll fört vid konstituerande styrelsemöte med Figeholms samhällsförening

Protokoll fört vid konstituerande styrelsemöte med Figeholms samhällsförening Protokoll fört vid konstituerande styrelsemöte med Figeholms samhällsförening 2015-03-11 Närvarande: Katarina Odéhn, Gunilla Forsberg, Claes Zachrison, Inger Nicklagård, Disa Carlsson, Ann Barnekow, Maja

Läs mer

OXELÖSUND AB Sammanträdesdatum Blad STYRELSEN 2006-09-19 1

OXELÖSUND AB Sammanträdesdatum Blad STYRELSEN 2006-09-19 1 STYRELSEN 2006-09-19 1 Plats och tid Kommunala bolagens sammanträdesrum Sjögatan 28, Tisdag 19 september, klockan 13.15 16.45 Beslutande Styrelseledamöterna Birger Svensson, ordförande Roland Almlén Bror

Läs mer

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl. 12.00 STYRELSE Närvarande Elinore Selldén (ES), ordförande Urban Larsson (UL), vice ordf. Åsa Malkusson (ÅM), sekreterare Susanne Jonsson

Läs mer

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Protokoll styrelsemöte nr 6 2010-07-18 1(7) Protokoll 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Fastställd dagordning 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande... 2 1.2 Val av mötesordförande... 2 1.3 Val av mötessekreterare...

Läs mer

Minnesanteckningar från Kick offdag 110827 på Psykologcentrum, S Förstadsg 13, Malmö

Minnesanteckningar från Kick offdag 110827 på Psykologcentrum, S Förstadsg 13, Malmö Riksföreningen psykoterapicentrum i Skåne Minnesanteckningar från Kick offdag 110827 på Psykologcentrum, S Förstadsg 13, Malmö Närvarande:, Ernst Dahlqvist, Christina Fredlund, Eva Malmberg, Kerstin Nilsson

Läs mer