Svenska Judoförbundet Valberedningen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Svenska Judoförbundet Valberedningen"

Transkript

1 Inför årsmötet i Svenska Judoförbundet i mars 2017 Valberedningen har under året följt styrelsens arbete och har haft kontakt vid flera tillfällen med de olika styrelsemedlemmarna. Vår bedömning är att styrelsen fungerar väl, med tydliga planer och visioner som de jobbar efter. Till årsmötet 2017 har ordförande Alf Tornberg aviserat sin avgång efter sex år som ordförande, och ytterligare 10 år i styrelsen innan det. Stort tack Alf för allt ditt jobb för svensk judo! Styrelsens sammansättning inför årsmötet 2016 Ordförande: Alf Tornberg, avgår ny ordförande behövs Vice ordförande: Kristiina Pekkola, vald till 2017 ställer upp för val till ordförande Kassör: Kent Andersson, vald till 2018 Ledamot: Ida Lindgren, vald till 2018 Ledamot: Eva Johansson, vald till 2018 Ledamot: Michael Holm, vald till 2017 ställer upp för omval Ledamot: Helene Karlsson, vald till 2017 ställer upp för omval Efter intervjuer med förbundsstyrelsen och önskemål från klubbarna och distrikten så har valberedningen identifierat ett par områden som den nya styrelsen kan behöva lägga mer kraft på under kommande år. Denna behovsanalys har vi också haft med oss i vårt arbete med att hitta kandidater. 1) Marknadsföring och sponsring Det första området som behöver stärkas är marknadsföring. SJF har nått sitt mål om medlemmar rekord för svensk judo! Detta är fantastiskt roligt, och de stora framgångarna för svensk judo under de senaste åren har säkerligen varit en starkt bidragande faktor. Framgångsrik spridning av sporten via olika klubbar och enskilda personers sociala medier (främst facebook) en annan. För att fortsätta stärka intresset för sporten, och få fler personer som stannar inom sporten till vuxen ålder (hela livet) så behöver judo ta en tydligare position i samhället. Kansliets roll är den operativa delen, men styrelsen behöver driva detta strategiskt. Förbundet är i behov av sponsorer, men också att fortsätta stärka verksamheten med basen i det ökade medlemsantalet och de framgångar som sker på tävlingsmattan. 2) Internationella relationer Svensk judo arrangerar i dagsläget ingen EJU-tävling, och vi har ingen person aktiv i någon roll inom det europeiska arbetet. Även om svensk judo under senaste åren varit duktiga på att få hit duktiga aktiva och instruktörer till träningsläger, så har vi inte haft någon svensk som varit aktiv i att utveckla den europeiska judon på en högre nivå. Vi har ett väldigt framgångsrikt landslag på allra högsta världsnivå, samt domare som är aktiva och väl ansedda i Europa, men utöver det väldigt liten representation.

2 Övriga kriterier För att hitta lämpliga kandidater har vi även utgått från några ytterligare kriterier: - Den nominerade är nominerad av en klubb eller distrikt - Den nominerade är villig att jobba med detta ideellt under kommande två år, och därmed delta aktivt i styrelsens möten och sammankomster löpande under hela året - Den nominerade kan verka för ett gott arbetsklimat inom förbundsstyrelsen, och med övriga judosverige (och Europa efter behov) - Den nominerade har god judokompetens och god insyn i hur judosverige fungerar - Det är en fördel om minst en av de nominerade är bosatt i Norrland, eftersom samtliga övriga styrelsemedlemmar bor i södra Sverige (från Malmö till Stockholm) Valberedningens förslag till årsmötet 2017 Sveriges föreningar och distrikt ska på årsmötet 2017 välja 1 ordförande och 3 ledamöter. Valberedningens förslag till nu ordförande för Svenska Judoförbundet: Kristiina Pekkola, Lund (nuvarande vice ordförande) Valberedningens förslag till ledamöter: Michael Holm, Stockholm (omval, två år) Helene Karlsson, Gislaved (omval, två år) Johan Ericsson, Umeå (nyval, två år) Fullständiga presentationer av ovanstående finns i slutet av detta dokument. Enligt stadgarna ska valberedningen även tillkännage vilka andra kandidater som blivit nominerade som ledamöter till förbundsstyrelsen och tackat ja till att ställa upp om de blir valda. Det är: Magnus Ask, Stockholm Patrik Wennerland, Åkersberga Valberedningen tycker att båda personerna är goda representanter för svensk judo och var högst aktuella i vår diskussion. Givet att vi nu byter ordförande, vill vi i valberedningen göra så få justeringar som möjligt på övriga poster för att säkerställa kontinuitet. Dessutom, eftersom att Stockholmsområdet redan är väl representerat i styrelsen, har vi gjort bedömningen att det vore bra att få in personer från flera håll i landet.

3 Övriga val Utöver val till förbundsstyrelsen ska valberedningen också nominera kandidater till revisor och revisorssuppleant. Dessutom ingår att nominera kandidater till Svenska Judoförbundets disciplinnämnd. Valberedningens förslag till revisorer och revisorssuppleanter: Revisor (auktoriserad): omval på Håkan Andersson, Baker Tilly Revisor: omval på Lars Andersson, Stockholm Revisorssuppleant (auktoriserad): omval på Per Strömberg, Baker Tilly Revisorssuppleant: nyval på Marko Ahola, Tyresö. Marko är för närvarande revisor i både Stockholms Judoförbund och i Tyresö Judo- och Ju-jutsuklubb, och dessförinnan var han kassör på båda ställena. Marko har 5 Dan och är internationell domare och förstår således judoverksamheten. (Tidigare revisorssuppleant Marcus Elfver har valt att avgå) Valberedningens förslag till Disciplinnämnd: Ordförande: Malin Nordin, omval Ledamot: Erik Sjulander, omval Ledamot: Agneta Nyvall, omval Ledamot: Per Sahlqvist, vald till 2018 Ledamot: Eddy Åberg, vald till 2018 Om årsmötet så önskar så ställer valberedningen också upp för omval. Valberedningen Björn Nyberg, Stockholm (ordförande) Sandra Rodrigo Blomqvist, Göteborg Michel Grant, Malmö Annika Sandin Engstrand, Luleå Patrik Wennerland, Stockholm deltog initialt i arbetet, men var inte med i beslutsprocessen

4 Presentationer: Kristiina Pekkola, valberedningens förslag till ny ordförande Judo är för mig en livsstil, jag började träna judo redan 1973 i Finland. Flyttade till Sverige 1974 och fortsatte med judo i Rosengårds judoklubb i Malmö fick jag representera Sverige i svenska juniorlandslaget vilket också resulterade i övergången till LUGI Judo Sedan fortsatte jag att tävla i seniorlandslaget fram till I LUGI Judo har jag sedan 80-talet (förutom att jag tränar själv) verkat som tränare, styrelseledamot och utbildare och undervisar även idag varje vecka. Gjorde Comeback på tävlingsarenan 2014, då jag vann brons på Veteran- VM i judo för 50 åriga tanter genomförde jag min gradering till 6 Dan i judo. Det som jag idag brinner för i mitt ledarskap är att tillsammans med styrelsekollegor vara ett team som skapar Svensk Judo i Världsklass i alla kategorier. Jag vill medverka till att höja lägstanivån i all judoverksamhet. Alla ska känna sig välkomna och få vara delaktiga i judo enligt sina individuella förutsättningar och all verksamhet i svensk judo ska genomsyras av det som ingår Judons Idrottens Värdegrund; Artighet, Mod, Ärlighet, Ära, Ödmjukhet, Respekt, Självkontroll och Vänskap. Under alla mina år som ledamot och vice ordförande i förbundet har jag varit inblandad i de allra flesta frågor, allt från utbildning, tävling, landslag, kata, gradering m.m., och jag har också deltagit i flera kongresser inom EJU och IJF. Inom Sverige har jag deltagit i olika forum och drivit frågor både gentemot RF och SOK. Svenska Judoförbundet Ledamot , och nu , totalt 16 år i förbundsstyrelsen varav 8 år som ledamot och 8 år som Vice Förbundsordförande ledamot i Skåneidrotten/SISU styrelse Sekreterare och initiativtagare till föreningen Svensk drotts psykologiska förening Ledamot i Svenska Judoförbundets valberedning Ledamot LUGI judosektions styrelse Ledamot Skånes judodistriktsförbunds styrelse Senior/ungdomstränare i LUGI judo Assisterande Förbundskapten för Seniorlandslaget i Judo Förbundskapten för juniorer i Judo Ungdomstränare LUGI judoklubb. Övriga uppdrag Regeringsuppdrag Expert i Statens Offentliga Utredning SOU 2003: Proffsboxnings- och kampidrottsutredningen. Kulturdepartementet.

5 Ordförande i European Women in Sport Ledamot i European Women in Sport Judomeriter Genomförde examinationsprov och erhöll 6 Dan i judo Tränat och utövat judo i Sverige, tränar fortfarande i LUGI judo Elitidrottare i svenska judolandslaget :a Veteran Världsmästerskapen i Malaga 1984, 1985,1987,1989 Svensk mästarinna. 1985, 1986, 1987, 1989 Nordisk mästarinna individuellt/lag 1984 Vinnare av: Skandinaviska mästerskapen, Brittiska öppna mästerskapen, Belgiska öppna mästerskapen. Innehar Distriktsdomarlicens men dömer inte aktivt längre. Privat driver jag en egen mottagning för KBT-behandling i Malmö, och arbetar med personer som har lider av psykisk ohälsa. Utbildning: Fil. Mag. med huvudämnet idrottspsykologi. Lunds Universitet Språk: svenska, finska, engelska och spanska flytande i tal och skrift Michael Holm - omval Tränat judo sedan 1992 och sedan 1993 i IK Södra. Innehar 5 dan och IJF-B-domarlicens. Invald i FS 2013, innan dess suttit med i landslagskommittén, tävlingskommittén och domarkommittén. Har inom FS ansvar för Elitverksamheten (landslaget) men även stor insikt och kunskap om tävlingsverksamheten (DU & TU). Sitter även med i Domarutskottet Ordförande i Stockholms Judoförbund Lever med fru och två barn i Stockholm och har läst till jurist men jobbar sedan flera år tillbaka som konsult inom content för webb. Helene Karlsson - omval Ledamot i Svensk Judo förbundsstyrelse sedan Kyu Västbo Judoklubb, Gislaved Ansvarig för Marknad och Evenemang i förbundsstyrelsen, suppleant till Ida Lindgren som har område Medlemmar, och arbetar tillsammans med Kristiina Pekkola med KUL. Tidigare var jag även kontaktperson för Veterankommittén.

6 Sekreterare i Västbo Judoklubb sedan 2003, tränar själv och hjälper till att leda judolekis och judofys. Sitter i Smålandsjudo valberedning sedan Aktiv på Västbo Judo i judolekis sedan Jobbar sedan 2000 främst med ekonomi och löner på Nordiska Plast AB i Gislaved. Tycker väldig mycket om att resa och träna på min lediga tid. Mitt uppdrag i svensk judo är mycket roligt, lärorikt och hedrande som jag gärna vill fortsätta med. Jag anser att jag stått upp för den lilla klubbens (som inte heller är en klubb i en storstadsregion) röst i Förbundsstyrelsen. Den lilla landsortsklubbens röst blir ofta bortglömd. Jag tror att deras kunskap, speciella förutsättningar, problem och önskemål är en viktig input för Svenska Judoförbundet. Johan Ericsson - nyval 2 Dan Gått på Judogymnasiet i Lindesberg Har varit med i både stora och små klubbar genom åren: Trollhättan, Lilla Edet, SPIF och IKSU Utbildad metodikhandledare inom SJF Utbildad läkare, gör för närvarande AT-tjänst i Umeå Tränare i IKSU 3 ggr/vecka och tränar själv aktivt Styrelseledamot i IKSU och i Norra Norrlands Judoförbund Har SM-medaljer från ungdoms-, junior- och seniornivå

Svenska Judoförbundet Valberedningen 2016-01-30

Svenska Judoförbundet Valberedningen 2016-01-30 Inför årsmötet i Svenska Judoförbundet den 5 mars 2016 Valberedningen har under året följt styrelsens arbete och har haft kontakt vid flera tillfällen med de olika styrelsemedlemmarna. Vår bedömning är

Läs mer

Valberedningens förslag inför förbundsmötet 2015

Valberedningens förslag inför förbundsmötet 2015 Valberedningens förslag inför förbundsmötet 2015 Meddelande från Valberedningen! Valberedningen meddelar här sitt förslag till Förbundsstyrelse, Disciplinnämnd, Revisorer och Revisorssuppleanter inför

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från SJF:s årsmöte 2011 Datum: Söndagen 13 mars 2011, kl 11.00-14.20 Plats: Ibis Hotell, Stadiongatan 21, Malmö. Inledning SJF:s förbundsordförande Kent Härstedt hälsade samtliga hjärtligt välkomna

Läs mer

Inför Svenska Judoförbundets (SJF) årsmötet 2009

Inför Svenska Judoförbundets (SJF) årsmötet 2009 Inför Svenska Judoförbundets (SJF) årsmötet 2009 De senaste årens möten har framför allt behandlat en rad motioner men det har även varit flera försök att förändra nuvarande förbundsstyrelse. Dock har

Läs mer

Norra Norrlands Judoförbund

Norra Norrlands Judoförbund Norra Norrlands Judoförbund Årsmöte 2013 - Protokoll 2013-11- 30 Närvarande Lea Alhonen, IKSU Judo Matilda Hylander, Star SC Judo Elina Bergvall, Star SC Judo Mirbek Niyazaliev, Star SC Judo Ingemar Lundberg,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet KALLELSE TILL ÅRSMÖTE SMÅLANDS JUDOFÖRBUND När: Söndagen den 3 mars 2013 Kl 11:30, Västbo Judoklubbs dojo, Ringvägen 7, 33236 Gislaved Föredragslista för Smålands judoförbunds årsmöte 2013-03-03 1 Mötet

Läs mer

Stockholms Judoförbund informerar

Stockholms Judoförbund informerar Stockholms Judoförbund informerar Gör som Ekerö JK Den 10 januari kommer Ekerö JK att ha ett arbetsseminarium med sin klubbstyrelse då man går igenom Stockholms Judoförbunds nya Mål och visionen 2015,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 Korpehôla Judoklubb

Verksamhetsberättelse 2014 Korpehôla Judoklubb Verksamhetsberättelse 2014 Korpehôla Judoklubb Ännu ett träningsår är till ända. Ett år fyllt av många träningspass där flera medlemmar har utvecklat sin personliga judo. Året har gett möjlighet att se

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2011 Datum: 2011-08-02 och 2011-08-04 Tid: Tisdag 2 augusti kl 19.00-20.45 fram till pkt C6, därefter ajournerades mötet till torsdag 4 augusti kl 19.00-20.30.

Läs mer

Svenska Judoförbundet Verksamhetsmål och handlingsplan 2015-2017

Svenska Judoförbundet Verksamhetsmål och handlingsplan 2015-2017 Svenska Judoförbundet Verksamhetsmål och handlingsplan 2015-2017 2015-03-12 Alf Tornberg Vår vision 2020 20 000 2 000 200 20 2 medlemmar fler kvinnor klubbar riksutbildningar OS-medaljer Våra verksamhetsmål

Läs mer

Till Svenska Judoförbundet. Halvårsrapport från Stockholm Judoförbund.

Till Svenska Judoförbundet. Halvårsrapport från Stockholm Judoförbund. 1 2014-08-12 Till Svenska Judoförbundet Halvårsrapport från Stockholm Judoförbund. Arbetet med Svensk Judos Mål och visionsarbete 2020. Under våren reviderade styrelsen för Stockholms Judoförbund distriktets

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, 2015 Datum och tid: Lördag 2015-01- 10, kl 14.15 16.53 På Scandic Grand Central, Stockholm Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 17, 2013 Datum och tid: Torsdag 2013-12- 19, kl 19.00 21.00 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Dalarnas Judoförbund 2014-01-01 13-31

Verksamhetsberättelse för Dalarnas Judoförbund 2014-01-01 13-31 Verksamhetsberättelse för Dalarnas Judoförbund 2014-01-01 13-31 Anslutna föreningar I Dalarnas Judoförbund finns 10 stycken klubbar anslutna till Dalarnas Judoförbund, och över 650 medlemmar. Borlänge

Läs mer

Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsplan 2018 Verksamhetsplan Verksamhetsplan Verksamhetsplanen ska vara vägledande i Kristinehamns judoklubbs dagliga verksamhet. Alla medlemmar ska veta vart vi siktar, och alla är viktiga faktorer för att vi ska

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 15, 2011 Datum: 2011-11-12 Tid: Plats: Lördag kl 09.00-12.00 verksamhetsplanering & vision. 12.30-17.20 FS-möte. Scandic Hotel Grand Central, Kungsgatan

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 12, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-11- 22, kl 11.00 16.32 På Idrottens Hus, Uppsala Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

Öka antalet medlemmar Vinna internationella medaljer Genomföra nationella och internationella tävlingar

Öka antalet medlemmar Vinna internationella medaljer Genomföra nationella och internationella tävlingar Stockholm i mars 2015 Stockholms Judoförbunds vision Stockholms Judoförbund (StJF) är ett distriktsförbund i Sverige, anslutet till Svenska Judoförbundet (SJF). StJF är ett organ för anslutna judoklubbar

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE GÄVLE JUDO CLUB

VERKSAMHETSBERÄTTELSE GÄVLE JUDO CLUB VERKSAMHETSBERÄTTELSE GÄVLE JUDO CLUB 2003-07-01 2004-06-30 Innehållsförteckning Sammanfattning av verksamhetsåret... 3 Handikappjudon... 3 Bidragsgivare och sponsorer... 3 Styrelsen... 4 Ansvarsområden...

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5 SJF - Aktuellt Nr 6, 20 mars 2007 Redaktör: alf.tornberg@judo.se John Halland motionerar vid förbundets årsmöte. Foto: Alf Tornberg Årsmötet den 18 mars Sidorna 2 & 3 Klubbtränarutbildning i Kristianstad

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll för Svenska Judoförbundets möte nr 7, 2014 Datum och tid: Deltagare: Adjungerade: Anmält förhinder: Lördag 2014-05- 23, kl. 16.30 19.53, Viking Line Alf Tornberg (Ordförande), AT Kristiina Pekkola

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-03- 06, kl 17.04 20.58 på Hotell Scandic Foresta, Lidingö. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet gratulerar Karl Wöst på 70 årsdagen Kalle är en av svensk judos största profiler som startade med judo redan på 50-talet, han har varit ordförande i flera omgångar för Svenska Judoförbundet.

Läs mer

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13/09 del 1 den 25 September 2009 i Stockholm, Riksdagen :Tid: kl 18.00-22.30 Närvarande: Ordföranden Kent Härstedt

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2014 Datum och tid: Fredag 2014-03- 07, kl 18.00 21.02 på Hotell Scandic Crown, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Mötet startade 12.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT, Barbro Carlsson, BC, Kent

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 11/09 Datum: 2009-06-13 Tid: 10.00 18.00 Plats: Idrottens Hus, Helsingborg Närvarande: Kent Härstedt, ordförande (KH), Alf Tornberg, vice ordförande (AF), Peo

Läs mer

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti.

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti. Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 5 påbörjat den 16-17 juni 2007 i Borås, på Hotel Scandic Plaza, och avslutat vid telefonmöte den 20 juni 2007 Tider : kl 13-16.45 den 16 juni, kl 9-13 den

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

Stockholms Judoförbund informerar Infobrev

Stockholms Judoförbund informerar Infobrev Stockholms Judoförbund informerar Infobrev 1-2 2017 Sätt upp eller maila ut Stockholms judoförbund har under det senaste året givit ut infoblad som detta för att informera om händelser och viktiga meddelanden

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN Svenska Cheerleadingförbundet

VERKSAMHETSPLAN Svenska Cheerleadingförbundet VERKSAMHETSPLAN Svenska Cheerleadingförbundet -2015 Innehåll Svenska Cheerleadingförbundet -2015... 2 Mission... 2 Vision... 2 Organisation... 2 Kommittéer och utskott... 2 Mästerskap och tävlingar...

Läs mer

Valberedningen SkåneSim Inför årsmötet den 17 mars 2018 i Malmö.

Valberedningen SkåneSim Inför årsmötet den 17 mars 2018 i Malmö. Valberedningen SkåneSim Inför årsmötet den 17 mars 2018 i Malmö. Valberedningen lägger fram följande förslag: Ordförande Avgående Bertil Ek (har avsagt sig omval på grund av hälsoskäl) Förslag: Helena

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE Svenska Cheerleadingförbundet

VERKSAMHETSBERÄTTELSE Svenska Cheerleadingförbundet VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013- Innehåll 1 Formalia... 2 1.1 Organisation... 2 1.1.1 Medlemmar... 2 1.1.2 Förbundsstyrelsen... 2 1.1.3 Möten... 2 1.1.4 Revisorer... 3 1.1.5 Valberedning... 3 1.1.6 Arbetsgrupper...

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-02- 06, kl 18.00 21.18 på Scandic Europa, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

Vice ordförande Per-Åke Wilhelmsson. Max Korkkinen (fyllnadsval) Anna Nordqvist. Mikael Friberg (fyllnadsval) Patrik Unné (fyllnadsval)

Vice ordförande Per-Åke Wilhelmsson. Max Korkkinen (fyllnadsval) Anna Nordqvist. Mikael Friberg (fyllnadsval) Patrik Unné (fyllnadsval) Valberedningen i aikidosektionen föreslår följande styrelse inför det extra årsmötet samt den konstituerande förbundsstämman för Aikidoförbundet den 11 oktober 2009 Ordförande Leif Sunje (fyllnadsval)

Läs mer

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2015

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2015 INNEHÅLL 1. Ordföranden har ordet 2. Styrelsens berättelse Styrelsens sammansättning och organisation 3. Styrelsemöten 4. Informationsverksamhet 1. ORDFÖRANDEN

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Mötet varade 18.30 23.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Christer Löfgren, CL Maria

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 12, 2011 Datum: Fredag 2011-09-09 Tid: kl 12.50-17.50. Plats: Lindesberg Arena, rum Utsikten. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Vice ordförande: Kristiina

Läs mer

Astrid Wennberg Dicander, Ordförande SGF:s Valberedning, Lomma Blekinge, Halland, Skåne. Invald 2009 Ordf 2014

Astrid Wennberg Dicander, Ordförande SGF:s Valberedning, Lomma Blekinge, Halland, Skåne. Invald 2009 Ordf 2014 Valberedningen 2017-2018 Astrid Wennberg Dicander, Ordförande SGF:s Valberedning, Lomma Blekinge, Halland, Skåne. Invald 2009 Ordf 2014 Asta Holm, Grödinge Gotland, Stockholm, Södermanland, Östergötland,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT,

Läs mer

IB hälsar alla välkomna och förklarar mötet för öppnat klockan att lägga till en punkt om USM 2018 på dagordningen.

IB hälsar alla välkomna och förklarar mötet för öppnat klockan att lägga till en punkt om USM 2018 på dagordningen. Gränna 2018-09-09 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 6/18 Tid och plats Söndag 9 september, 16.15 till 20:10 i Gränna. Kommentar: Måndagen den 10 september, 8.30-16.00, ägnade styrelsen åt att diskutera

Läs mer

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 INNEHÅLL 1. Ordföranden har ordet 2. Styrelsens berättelse Styrelsens sammansättning och organisation 3. Styrelsemöten

Läs mer

Vägen till Landslaget

Vägen till Landslaget Svenska Judoförbundet Landslaget Vägen till Landslaget Uttagning riktlinjer för svenska Judoförbundets utvecklingstrupper Utvecklingstrupp Utvecklingstruppen är en del i Svenska judoförbundets landslagsprogram

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2015 Datum och tid: Måndag 2015-06- 15, kl 19.00-20.50 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels JD

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 Funktionärer 2008 Styrelsen för IK Södra 2008 Ordförande, Gustav Fagerberg Kassör, Tommy Engstöm Sekreterare, Adolfo Tijero Vice ordförande, Björn Nyberg Vice kassör, Jan Köhler

Läs mer

Vision, mål, verksamhetsplan och handlingsplan 2012-2014

Vision, mål, verksamhetsplan och handlingsplan 2012-2014 Svenska Judoförbundet Vision, mål, verksamhetsplan och handlingsplan 2012-2014 Foto: Alf Tornberg. Produktion: AlfRed Media Vår vision 2020 20 000 2 000 200 20 2 medlemmar fler kvinnor klubbar riksutbildningar

Läs mer

Internationell elit till Lund. Europacup i Judo. 24-25 oktober 2015 Sparbanken Skåne Arena

Internationell elit till Lund. Europacup i Judo. 24-25 oktober 2015 Sparbanken Skåne Arena Internationell elit till Lund Europacup i Judo 24-25 oktober 2015 Sparbanken Skåne Arena Lund - tradition och innovation. Lund är en av Skandinaviens äldsta städer med ett av världens hundra högst rankade

Läs mer

Stockholms Judoförbund informerar Infobrev

Stockholms Judoförbund informerar Infobrev Stockholms Judoförbund informerar Infobrev 2 2018 Sätt upp eller maila ut Stockholms judoförbund har under det senaste året givit ut infoblad som detta för att informera om händelser och viktiga meddelanden

Läs mer

Ledarna inom Livsmedelsbranschen

Ledarna inom Livsmedelsbranschen LEDARNA INOM LIVSMEDELSBRANSCHEN 2017 Ledarna inom Livsmedelsbranschen Ledarna inom livsmedelsbranschen har jobbat länge med branschbevakning. Vi följer det som händer och försöker påverka utvecklingen

Läs mer

Välkommen till Utvecklingsträff

Välkommen till Utvecklingsträff Välkommen till Utvecklingsträff Syfte och mål Syfte Få höra vad som är på gång inom Svensk Cricket, var med och påverka och få chans att utveckla er förening för framtiden Mål Att skapa en gemensam utgångspunkt

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-06- 16, kl 19.00-20.45 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v. ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Klubbnr: 1297 Årsmöte Plats: Idalagård Datum: Tid: 19.00

Klubbnr: 1297 Årsmöte Plats: Idalagård Datum: Tid: 19.00 1. Mötets öppnande. Lokalklubbsordförande Kerstin Ekholm hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. Kerstin Ekholm redogjorde för nuläget gällande ny plan och stuga. Bygglov är klart,

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 Plats: Vrigstads värdshus, Vrigstad Tid: 2015-03-14 kl 10.30-14.00 Närvarande: Från 27 lokalklubbar 47 delegater, 3 övriga, 6 distriktsfunktionärer och 2 personer från valberedningen.

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 11, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-10- 20, kl 19.00-21.08 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2017 Januari 2018 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft cirka 300 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7, 2013 Datum och tid: Lördagen 2013-04-13, kl 17.00 20.00 Söndagen 2013-04-14, kl 12.00 12.36 Deltagande: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 Korpehôla Judoklubb

Verksamhetsberättelse 2015 Korpehôla Judoklubb Verksamhetsberättelse 2015 Korpehôla Judoklubb Ännu ett träningsår är till ända. Ett år fyllt av många träningspass där flera medlemmar har utvecklat sin personliga judo. Året har gett möjlighet att se

Läs mer

Årsmöte & Verksamhetskonferens

Årsmöte & Verksamhetskonferens Årsmöte & Verksamhetskonferens Program 17.30 18.15 Registrering, mingel och mat 18.15 18.20 Välkomsthälsningar 18.20 19.00 Årsmöte Skånes Handbollförbund 19.00 19.30 Info från kontoret och EM 2020 19.30

Läs mer

802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai

802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai 802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai 802434-4429 2 av 8 Under verksamhetsåret 2012 har föreningen slagit rekord i antal graderingar. Elva personer tog nya grader och Mattias Sjölander

Läs mer

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN HANDLINGSPLAN 2011 INLEDNING Vid 2010 års förbundsmöte fick styrelsen i uppdrag att se över castingsportens organisation och arbeta för en förändring. Med anledning av det då stundande världsmästerskapet

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 07, 2012 Datum: 2012-05-25 Tid: kl 18.00-21.50 Plats: Lindesberg Arena. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Deltog via högtalartelefon

Läs mer

VALBEREDNINGEN RIKTLINJER SVENSKA BOULEFÖRBUNDET. Målgrupp: Instruktionen är ett komplement och förtydligande till stadgar och avser valberedningen.

VALBEREDNINGEN RIKTLINJER SVENSKA BOULEFÖRBUNDET. Målgrupp: Instruktionen är ett komplement och förtydligande till stadgar och avser valberedningen. VALBEREDNINGEN RIKTLINJER SVENSKA BOULEFÖRBUNDET Version: 1.0 Antagen: FS maj 2014 Nästa revision: FS aug 2015 Målgrupp: Instruktionen är ett komplement och förtydligande till stadgar och avser valberedningen.

Läs mer

Alla deltagare i U9, U11, U13 och U15 ska väga in i judobyxor och t-shirt och ska klara vikten med kläderna på. Inga avdrag görs.

Alla deltagare i U9, U11, U13 och U15 ska väga in i judobyxor och t-shirt och ska klara vikten med kläderna på. Inga avdrag görs. Inbjudan till Södra Judo Open 2 och JUDO4LIFE WEEKEND TÄVLING: LÖRDAG 21 APRIL 2018 i HANINGE Tävlingsplats: Torvalla Sporthall i Haninge, strax söder om Stockholm. Dalarövägen 66. Invägning: Fredag 20/4:

Läs mer

Förbundsstyrelsen föreslår förbundsstämman besluta

Förbundsstyrelsen föreslår förbundsstämman besluta 1 12 a) Datum 2017-04-21 Till förbundsstämman Förslag till Riktlinjer för valberedning Förbundsstyrelsen föreslår förbundsstämman besluta att anta förslaget till Riktlinjer för valberedning förbundsstyrelsen

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2014 Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion

Verksamhetsberättelse år 2014 Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion Verksamhetsberättelse år 2014 Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion Styrelse ITF sektionen ITF sektionens styrelse för år 2014 hade följande sammansättning: Ordförande Vice Ordförande Sekreterare Kassör

Läs mer

Göteborgs Judoförbunds styrelse avger här följande verksamhetsberättelse för det 48:e verksamhetsåret 1 januari - 31 december 2013.

Göteborgs Judoförbunds styrelse avger här följande verksamhetsberättelse för det 48:e verksamhetsåret 1 januari - 31 december 2013. Verksamhetsberättelse 2013 1 Göteborgs Judoförbunds styrelse avger här följande verksamhetsberättelse för det 48:e verksamhetsåret 1 januari - 31 december 2013. Inledning Vid årsmötet 2013 valdes en till

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2003 Januari Annonsprojekt På initiativ av ITF sektionens styrelse inleddes ett annonsprojekt för sektionens klubbar i tidningen Fighter

Läs mer

Protokoll fört vid Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbundsstämma

Protokoll fört vid Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbundsstämma Protokoll 2016-04-08 Protokoll fört vid Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbundsstämma 2016-04-08 1 Förbundsstämman öppnades Föreningens ordförande Eva Severinsson hälsade välkommen och öppnade förbundsstämman.

Läs mer

Till medlemmarna i Västerbottens Travsällskap. VALBEREDNINGENS FÖRSLAG INFÖR FÖRENINGSSTÄMMA 16 april 2019

Till medlemmarna i Västerbottens Travsällskap. VALBEREDNINGENS FÖRSLAG INFÖR FÖRENINGSSTÄMMA 16 april 2019 Sida: 1 av 5 Till medlemmarna i Västerbottens Travsällskap VALBEREDNINGENS FÖRSLAG INFÖR FÖRENINGSSTÄMMA 16 april 2019 VAL AV STYRELSELEDAMÖTER, ORDFÖRANDE OCH REVISORER Styrelsen består av 7 ordinarie

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

STADGAR. för GÖTEBORGS JUDOFÖRBUND

STADGAR. för GÖTEBORGS JUDOFÖRBUND STADGAR för GÖTEBORGS JUDOFÖRBUND Fastställda av årsmötet den 7 september 1993 Godkända av Svenska Judoförbundet 1993 Reviderade av GJF 2006 I dessa stadgar har följande förkortningar använts: RF Riksidrottsförbundet

Läs mer

Verksamhetsidé - VOIB

Verksamhetsidé - VOIB Verksamhetsidé - VOIB VOIB ansvarar för all landslagsverksamhet för svenska badmintonspelare. VOIB ska tillse bästa förutsättningar för landslagsspelare i kvalitetssäkrade miljöer och tillsammans med individen

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13, 2013 Datum och tid: Måndag 2013-09- 30, kl 19.00-20.45 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

Valberedningens förslag till styrelse och revisorer

Valberedningens förslag till styrelse och revisorer Friskis&Svettis årsstämma 2017 Valberedningens förslag till styrelse och revisorer FRISKIS&SVETTIS RIKS STYRELSE ORDFÖRANDE Kia Orback Pettersson, 1 år omval NYVAL ORDINARIE LEDAMOT (2 år) Peter Lilja

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 1 Verksamhetsberättelse 2006 2 Funktionärer 2006 Styrelse Gustav Fagerberg, Ordförande Marcus Elfver, Vice ordförande Åsa Pettersson, Sekreterare Christer Cederborg, Ledamot Lars Andersson, Kassör Björn

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-12- 08, kl 19.00-20.46 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Stadgar för Stockholms Judoförbund

Stadgar för Stockholms Judoförbund Stadgar för Stockholms Judoförbund Fastställda av årsmötet den XX februari 2015 I dessa stadgar har följande förkortningar använts: RF Riksidrottsförbundet RS Riksidrottsstyrelsen RIN Riksidrottsnämnden

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 802434-4429 1 av 5 Verksamhetsberättelse 2015 Umekawa budokai Mattias och Lillemor tränar jodo i dojon i december. I bakgrunder ser vi Anders och Claire. 802434-4429 2 av 5 Verksamhetsåret 2015 har varit

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-09- 13, kl 9.10 13.00 På Lindesberg Arena, Lindesberg Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Valberedningens förslag för val inför kongressen 2013

Valberedningens förslag för val inför kongressen 2013 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 4 4 4 4 4 0 Valberedningens förslag för val inför kongressen Förbundsstyrelse Anders Wahlberg, ordförande, nyval Kerstin Twedmark, 1:e vice, nyval Ulrika Sharifi, 2:e e vice,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 14, 2012 Datum & tid: 2012-12-01, kl 13.15-17.15 och 2012-12-02 ca. kl 09.10-10.00 Plats: Hotell Scandic Europa, Köpmansgatan 38, Göteborg. Närvarande: Ordförande:

Läs mer

Eskilstuna Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2018

Eskilstuna Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2018 Eskilstuna Gymnastikförening Verksamhetsplan 2018 Syfte Eskilstuna Gymnastikförening vill genom gymnastiken medverka till rörelseglädje, god hälsa, gemenskap och ett livslångt intresse för gymnastik hela

Läs mer

MARCUS NYMAN. Världscupvinst i Düsseldorf. Business. Nya J4L-events. Europacupen. Brons i Havanna

MARCUS NYMAN. Världscupvinst i Düsseldorf. Business. Nya J4L-events. Europacupen. Brons i Havanna MARCUS NYMAN Världscupvinst i Düsseldorf Business Brons i Havanna Mia Hermansson inledde OS-året 2016 med en bronsmedalj på Grand Prix i Havanna Europacupen Sportsliga framgångar för svenska juniorer på

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Katakurs i Borås Sidan 4

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Katakurs i Borås Sidan 4 SJF - Aktuellt Nr 6, 16 maj 2008 Redaktör: alf.tornberg@judo.se Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Foto: Alf Tornberg Judofest i Frövi Sidan 2 och 3 Vill öka tävlandet

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2009

Verksamhetsberättelse år 2009 Verksamhetsberättelse år 2009 Styrelse - sektionen ITF sektionens styrelse för år 2009 hade följande sammansättning: Ordförande Vice Ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Suppleanter Robert Andersson,

Läs mer

REFERAT från Svenska Cykelförbundets 113:e förbundsmöte lördagen den 19 mars 2016 kl på Svenska Mässan i Älvsjö.

REFERAT från Svenska Cykelförbundets 113:e förbundsmöte lördagen den 19 mars 2016 kl på Svenska Mässan i Älvsjö. REFERAT från Svenska Cykelförbundets 113:e förbundsmöte lördagen den 19 mars 2016 kl. 10.00 16.45. på Svenska Mässan i Älvsjö. PARENTATION för de ledare o funktionärer som lämnat oss under året. Mötets

Läs mer

Tid Lördagen den 29 mars kl Kvibergs idrottscenter, Göteborg Närvarande Röstberättigade 12 ombud Omfattning 1 20 Bilagor

Tid Lördagen den 29 mars kl Kvibergs idrottscenter, Göteborg Närvarande Röstberättigade 12 ombud Omfattning 1 20 Bilagor Årsmötet 2008 Protokoll Tid Lördagen den 29 mars kl. 13.00 16.00 Plats Kvibergs idrottscenter, Göteborg Närvarande Röstberättigade 12 ombud Omfattning 1 20 Bilagor 1 Mötets öppnande Förbundsordförande

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE Svenska Cheerleadingförbundet

VERKSAMHETSBERÄTTELSE Svenska Cheerleadingförbundet VERKSAMHETSBERÄTTELSE Svenska Cheerleadingförbundet 2014- Innehåll 1 Formalia... 2 1.1 Organisation... 2 1.1.1 Medlemmar... 2 1.1.2 Förbundsstyrelsen... 2 1.1.3 Möten... 2 1.1.4 Revisorer... 3 1.1.5 Valberedning...

Läs mer

Framgångsrik valberedning - en nyckelroll i förbundet

Framgångsrik valberedning - en nyckelroll i förbundet Framgångsrik valberedning - en nyckelroll i förbundet vi får den styrelse vi förtjänar Vi får de ledare vi förtjänar! Arne Karlsson Kort presentation Augusti 1976 Valberedningens plats i Förbundet Revisorer

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro

Läs mer

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN. Svenska Castingförbundet Idrottens Hus, Stockholm Tel:

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN. Svenska Castingförbundet Idrottens Hus, Stockholm Tel: SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN 2010 1 INLEDNING s anordnade en utvecklingskonferens i November 2009 där förbundets verksamhet utvärderades. Målet var att försöka lyfta fram positiva händelser under

Läs mer

Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020. Idrott hela livet

Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020. Idrott hela livet Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020 Idrott hela livet 1 Introduktion Detta dokument beskriver Riksveterankommitténs mål och vision för verksamheten 2014-2020 samt aktiviteter för att nå dit. Vi

Läs mer

INTERNATIONELL HANDLINGSPLAN

INTERNATIONELL HANDLINGSPLAN INTERNATIONELL HANDLINGSPLAN Svenska Baseboll och Softboll Förbundet Om SBSFs Internationella Handlingsplan Denna handlingsplan skall utgöra riktmärke och ange ambitionsnivå för Svenska Baseboll och Softboll

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN Svenska Cheerleadingförbundet

VERKSAMHETSPLAN Svenska Cheerleadingförbundet VERKSAMHETSPLAN -2017 Innehåll -2017... 2 Till årsmötet överlämnas Förbundsstyrelsens förslag till verksamhetsplan som är framarbetadi samarbete med förbundets kommittéer och arbetsgrupper.... 2 Mission...

Läs mer

Årsmöte Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai 2015-01-24

Årsmöte Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai 2015-01-24 Årsmöte Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai 2015-01-24 Närvarande: Sensei Johan Edin, Sempai Alicia Edin, Emma W Flodén, Patrik Sörman, Sebastian Heberlein, Mikael Bergström och Erik Wikström. 1 Mötet öppnas.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSBOKSLUT

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSBOKSLUT VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSBOKSLUT STOCKHOLMS CASTINGFÖRBUND/ CASTING REGION ÖST FÖR VERKSAMHETSÅRET 2009 01 01 2009 12 31 Sida 1 av 5 STOCKHOLMS CASTINGFÖRBUND/CASTING REGION ÖST VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Läs mer