NO PRE- WASHING CONCEPT

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NO PRE- WASHING CONCEPT"

Transkript

1 NO PRE- WASHING CONCEPT

2 1970 s Visste du att idén om Granulatgrovdisk kom till i en bastu? En grupp vänner, som hade för vana att träffas veckovis i bastun på ett hotell strax utanför Malmö, undrade en dag varför av dem var alltid tvungen att gå så mycket tidigare än de andra? Svaret väckte intresset hos gruppens innovatör och en idé började så sakta ta form. Första patentet registrerades. Gunnar SANDBERG förvärvade konceptet och grundade företaget GRANULDISK inom GS Development AB (idag SANDBERG DEVELOPMENT AB). Kort därefter började konceptet att dra till sig uppmärksamhet på den kommersiella storköksmarknaden. GRANULDISKs huvudkontor med R&D, produktion och försäljning i Malmö.

3 VI ÄR GROVDISK- EXPERTER. Vi ska erbjuda våra kunder och samarbetspartners bästa möjliga lösningar och säkerställa långsiktig ekonomisk och miljömässig hållbarhet såväl som tillförlitlig hygien genom hela diskprocessen. GRANULDISK är ett privatägt bolag med huvudkontor i Malmö. Företaget har varit aktivt i grovdiskbranschen sedan Vi bygger långsiktiga, säkra, ansvarsfulla och smarta grovdisklösningar för storkök över hela världen. GRANULDISK har varit marknadsledande inom grovdisksegmentet under många år. GRANULDISK har in-house R&D, produktion och försäljning där vi har uppsikt över processerna och kan säkerställa högsta kvalitet i allt vi tar oss för. För att nå våra kunder och upprätthålla en stark närvaro över hela världen, samarbetar vi med ett brett nätverk av utbildade och certifierade partners. Som tillverkare tror vi starkt på ett ansvarsfullt och hållbart företagande och vi arbetar kontinuerligt med att minimera vår klimatpåverkan. Därför kompenserar vi varje år för de CO 2 - utsläpp våra produktions- och transportprocesser medför, genom att bidra till projekt som arbetar för att skydda och återställa regnskogar. SANDBERG (Per) Nya HUset GRANULDISK lanserade Granule Combi - världens första att kombinera Granulatgrovdisk med traditionell findiskteknik. Med lanseringen av Granule Smart breddades GRANULDISK -sortimentet ytterligare och gjorde produktutbudet till marknadens största. Den nya fristående och kompakta lösningen gav nu ännu fler kunder möjligheten att välja Granulatgrovdisk, istället för traditionella grovdiskmetoder. Härifrån ser vi världen. GRANULDISK flyttade in i nya fabriks- och kontorslokaler med stora planer på vidare expansion. Vi valde att stanna i Sverige, där vi skulle ha fortsatt kontroll och insyn i produktionsprocessen och på så sätt kunna säkerställa kvaliteten på både produkterna och våra tjänsterna till kunden.

4 SÄG JA TILL IN

5 Med en Granulatgrovdiskmaskin behöver vi aldrig fördiska eller blötlägga någonting. Vi skrapar bara av matresterna och sätter in sakerna i diskmaskinen. GEN FÖRDISK.

6 SMARTARE, SNABBARE, EFFEKTIVARE. SMART, HÅLLBAR OCH EKONOMISK GROVDISK SOM ELIMINERAR BLÖTLÄGGNING, SKRUBBANDE OCH FÖRDISK. SPARA VATTEN, KEMIKALIER OCH ENERGI MED NO PRE-WASHING CONCEPT GRANULDISK grovdiskmaskiner använder PowerGranules, vatten med högt tryck och en liten mängd diskmedel för att mekaniskt rengöra grytor och kantiner. Den blästrande effekten hos Granulerna i kombination med höga temperaturer ger hygieniskt ren disk på bara några minuter och sparar in upp till 90% i vatten-, energi- och kemikalieförbrukning, jämfört med andra grovdiskmetoder. BÄTTRE ARBETSMILJÖ. Med fördisken ur vägen minskar också risken för att diskpersonalen kommer i kontakt med skållhett vatten och starka kemikalier. Dessutom slipper de att stå böjda över ångande diskhoar, i timvis skrubbandes grytor och kastruller något som kan leda till påfrestningar på både rygg och axlar och i långa loppet orsaka arbetsskador. LIVSMEDELSSÄKERHET. GRANULDISK har valt att följa strikta hygienriktlinjer och rekommendationer som utarbetats av ledande branschorgan som DIN och NSF, för att säkra hygieniskt rent diskgods. Med säkra redskap kan du garantera livsmedelssäkerheten redan från starten av produktionslinjen. Efter att PowerGranules har skrubbat kokkärlen synligt rena, säkerställer en optimerad slutsköljning ett hygieniskt diskresultat. För att förenkla din HACCP egenkontroll har GRANULDISK grovdiskmaskiner utrustats med en USB-port, där du enkelt kan exportera en loggfil med data från körda diskprogram.

7 Det nya köket är mer hållbart och en utmärkt arbetsplats! Jeremy BLOOR, kökschef, OXO Tower, Storbritannien Vi skulle inte klara oss utan. Grovdiskmaskinen sköter sig i stort sett själv. Sabina TUCIC, kökschef, Åbyskolan, Sverige VAD KAN NO PRE-WASHING CONCEPT GÖRA FÖR DIG? Kontakta oss för en personlig utvärdering av hur mycket du kan spara med en GRANULDISK grovdisklösning. WASH IT LIVE! Boka din Live Wash på HÖG KAPACITET, LÅG FÖRBRUKNING. Granule Technology är ett hållbart alternativ till traditionella grovdiskmetoder eftersom den utnyttjar den mekaniska rengöringskraften i PowerGranules tillsammans med vatten under högt tryck, i stället för vatten och kemikalier. Det är så effektivt att annars nödvändiga förberedelser som blötläggning och fördisk blir överflödiga, vilket gör att det går åt mycket mindre vatten för att få disken ren. I sin tur leder det till en betydligt lägre förbrukning av vatten, energi och kem. Dessutom räcker en fyllning med PowerGranules länge nog för att diska upp till GN 1/1. MER GJORT PÅ KORTARE TID. Snabbheten i en Granulatgrovdiskmaskin är oslagbar i jämförelse med vanliga vattenbaserade grovdiskmaskiner, blötläggningskar och, förstås, handdisk. PowerGranules i kombination med vatten och högt tryck diskar rent på 2 minuter utan fördisk. Bara skrapa av matresterna och lasta in disken i diskmaskinen. MINDRE PLATS, MER UTRYMME. Våra grovdiskmaskiner skiljer sig inte nämnvärt i storlek från andra märken - men så ligger inte hemligheten i den fysiska storleken heller, utan i vilken kringutrustning du kan ta bort när Granulerna gör jobbet. Utan fördisk kan du säga adjö till långa rader med diskhoar. GRANULDISK grovdiskmaskiner jobbar dessutom med något vi kallar vertikal diskning, till skillnad från horisontell diskning som i exempelvis en tunnelmaskin. Genom att våra maskiner lastar diskgodset i nivåer eller på liten yta kräver hela diskprocessen mindre golvyta. En annan fördel är att grytor och kastruller snabbt blir rena och återförs till produktionslinjen, vilket gör att du inte behöver lika många av dem och därmed kan skära ned på förvaringsutrymme.

8 DINA BEHOV, VÅR SVENSK INNOVATION OCH KVALITET I VÄRLDENS STÖRSTA GRANULDISK har världens största utbud av Granulatgrovdiskmaskiner och vi har lösningar för alla behov. I kombination med vårt stora utbud av tillbehör kan du skräddarsy en lösning som passar just dig. Vilka är dina önskemål och behov? (Antal måltider per dag är framförallt en indikation på kapacitet, men det styr inte det slutliga valet av lösning. För att hitta den bästa matchningen för dig måste vi titta på flera andra parametrar, till exempel huvudtyp av diskgods och intervallen av hög belastning i diskrummet. Kontakta GRANULDISK eller någon av våra duktiga partners för en gratis konsultation på plats i ditt kök och förslag på vilken GRANULDISK grovdiskmaskin som passar din verksamhet bäst.) GRANULE FLEXI måltider/dag GRANULE SMART måltider/dag GRANULE MAXI måltider/dag GRANULE GASTRO måltider/dag GRANULE COMBI All-in-One Edition: måltider/dag Dishwashing Support Edition: måltider/dag

9 A LÖSNINGAR. SORTIMENT AV GRANULATGROVDISKMASKINER. HÅLLBARHET + ANVÄNDARVÄNLIGHET. EcoExchanger är ett perfekt exempel på hur hållbarhet och användarvänlighet ofta går hand i hand. Värmeåtervinningsfunktionen tar vara på värmeenergin i ångan från den föregående diskcykeln och förbättrar samtidigt användarupplevelsen genom att avsevärt mindre ånga släpps ut i diskrummet. EcoExchanger finns som tillval för modellerna Granule Smart och Granule Maxi. EN UNIKT SPRUTMÖNSTER FÖR EFFEKTIVARE RENGÖRING. Under en diskcykel pressas Granuler och/eller vatten under högt tryck upp i diskarmarna där trycket byggs upp. De patenterade diskmunstyckena skapar en solfjäderformad stråle av PowerGranules och/eller vatten som blästrar bort matresterna så effektivt att ingen fördisk behövs. Munstyckena är placerade för att nå alla delar av diskgodset i diskkorgar, kassetter och insatser. Varje diskcykel avslutas med en slutsköljning som säkerställer hygieniskt ren disk. LÄTT ATT ANVÄNDA: 2 DISKLÄGEN, 3 PROGRAM. GRANULDISK grovdiskmaskiner har tre programlängder ECO, kort och normal och två disklägen: Granulatläge och högtrycksvattenläge. Ingen fördisk behövs. Granulatdisk avlägsnar effektivt till och med fastbrända och intorkade matrester från föremål i rostfritt stål, t.ex. kantiner, kastruller, ugnsformar, ugnsgaller, degblandare osv. Högtrycksvattendisk passar för lätt smutsade eller känsligare diskgods, t.ex. exempel skärbrädor, plastbehållare, perforerade eller ytbehandlade föremål som Teflon -pannor. TÅLIG OCH KRAFTFULL. Kraftfulla pumpar skapar ett högt tryck, vilket gör att GRANULDISK grovdiskmaskiner kan diska rent snabbare och med mindre vatten, energi och kemikalier än andra grovdiskmetoder. Interiör och delar är i huvudsak tillverkade av återvinningsbart material, varav över 70 % är rostfritt stål. HACCP-AUTOMATION. Datorskontrollerade diskoch sköljvattentemperaturer säkrar hygieniskt ren disk. Genom användarpanelen kan man välja att visa och läsa HACCP-loggar från körda diskcykler. Loggen kan även exporteras till ett USB-minne via den inbyggda USB-porten i maskinen sida. PATENTERADE INNOVATIONER. GRANULDISK är marknadsledande och arbetar kontinuerligt med att hitta nya sätt att förbättra och underlätta grovdiskprocessen. Våra bästa idéer patenteras och två exempel på detta är Granulatventilen som håller PowerGranules på plats nere i disktanken när de inte används, samt diskkorgssensorn i vår Granule Combi -modell. Sensorn identifierar automatiskt vilken typ av diskkorg som laddas i diskmaskinen och ser till att maskinen väljer lämpligt diskläge åt dig. På så sätt undviker du att av misstag ex. diska koppar och tallrikar med PowerGranules.

10 GRANULDISK VÄRLDEN ÖVER. GRANULDISK huvudkontor GRANULDISK dotterbolag eller lokalt säljkontor VISSTE DU ATT GRANULDISK har fått flera priser över hela världen för de hållbara egenskaperna hos Granule Technology. Några av våra senaste utmärkelser är Heavy Water/Energy Saving Award (HOFEX, Hong Kong), Best Sustainable Catering Equipment Innovation Award (Gulfood, Dubai) och FCSI/CESA UK Sustainable Catering Equipment Award.

11 VARJE ÅR SPARAR GRANULDISK -KUNDER TILLSAMMANS motsvarande miljoner badkar vatten badkar av kemikalier - energi nog att värma ca bostäder för ett år Hur mycket sparar du? BEHÖVER DU SE FÖR ATT TRO DET? WASH THEM LIVE. Boka din Live Wash idag på * Beräkningarna är ett exempel baserat på en genomsnittlig kund som använder en Granule Smart grovdiskmaskin jämfört med en manuell grovdisklösning måltider per dag, 365 dagar om året. Daglig besparing/grovdiskmaskin: liter vatten, 70 kwh, 4 liter kemikalier Ett normalt badkar cirka 200 liter Centralvärme för ett nordeuropeiskt standardhus = kwh/bostad

12 VI ÄLSKAR NÖJDA KUNDER. Är du redo att se vad Granule Technology kan göra för dig? När man ska testa nya saker och skaffa sig en uppfattning måste man ofta se dem med egna ögon. Det är därför vi anordnar kostnadsfria Live Wash demonstrationer där du med egna ögon kan se hur det fungerar och få veta mer. Då kan du själv uppleva den effektiviteten i vår Granule Technology och bli en av våra nöjda kunder. GRANULDISK SE Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vi förbehåller oss rätten att ändra i konstruktioner, specifikationer samt utrustning. Boka din Live Wash och kom i kontakt med oss via hemsidan, eller prata med oss på nästa mässa nära dig. GRANULDISK, Jägershillgatan 13, SE MALMÖ Tel info@granuldisk.com GRANULDISK AB är certifierat enligt ISO 9001 kvalitetsledningssystem och ISO miljöledningssystem.

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT SWEDISH INNOVATION, QUALITY & DESIGN. NO PRE- WASHING CONCEPT GRANULE FLEXI EFFEKTIV OCH FLEXIBEL. GRANULE FLEXI Granule Flexi är en frontmatad grovdiskmaskin med No Pre-Washing -teknik som passar för

Läs mer

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med Grovdiskmaskin t a l u n a gr med - EN LÖNSAM OCH PROFESSIONELL UTMANARE Ökar flödet av diskgods i köket GROVDISKMASKIN med plastgranulat rengör diskgodset effektivt och säkerställer god hygien till mycket

Läs mer

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT SWEDISH INNOVATION, QUALITY & DESIGN. NO PRE- WASHING CONCEPT GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STORA MÄNGDER GN-KANTINER. GRANULE GASTRO Granule Gastro är en genommatad grovdiskmaskin med No

Läs mer

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade

Läs mer

GRANULE FLEXI EFFEKTIV I SIN FLEXIBILITET.

GRANULE FLEXI EFFEKTIV I SIN FLEXIBILITET. GRANULE FLEXI EFFEKTIV I SIN FLEXIBILITET. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK

Läs mer

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT SWEDISH INNOVATION, QUALITY & DESIGN. NO PRE- WASHING CONCEPT RUSTAD FÖR HÖG KAPACITET. Granule Maxi är en frontmatad grovdiskmaskin med No Pre-Washing -teknik som passar i större kök. Hanteringen och

Läs mer

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT SWEDISH INNOVATION, QUALITY & DESIGN. NO PRE- WASHING CONCEPT GRANULE SMART HÖG KAPACITET PÅ LITEN YTA. GRANULE SMART Granule Smart är en frontmatad grovdiskmaskin med No Pre-Washing -teknik. Den är liten,

Läs mer

GRANULE SMART HÖG KAPACITET PÅ LITEN YTA.

GRANULE SMART HÖG KAPACITET PÅ LITEN YTA. GRANULE SMART HÖG KAPACITET PÅ LITEN YTA. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK

Läs mer

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN.

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK får

Läs mer

Granule Smart. hög kapacitet på liten yta

Granule Smart. hög kapacitet på liten yta Granule Smart hög kapacitet på liten yta 1 ren kraft I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK

Läs mer

Prislista. Sverige. gäller fr o m 2012-04-24 tills vidare

Prislista. Sverige. gäller fr o m 2012-04-24 tills vidare lista Sverige gäller fr o m 2012-04-24 tills vidare Ingen fördisk Granule Optimised Washing Technology eliminerar behovet av fördisk*. Bara skrapa och diska 1. Skrapa 2. Lasta 3. Tryck på knappen! *Vid

Läs mer

Granule Gastro. Extra kraftfull för kök med stor andel GN-bleck

Granule Gastro. Extra kraftfull för kök med stor andel GN-bleck Granule Gastro Extra kraftfull för kök med stor andel GN-bleck 1 ren kraft I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner

Läs mer

GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK.

GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner

Läs mer

GRANULE MAXI SKRÄDDARSYDD FÖR HÖG KAPACITET.

GRANULE MAXI SKRÄDDARSYDD FÖR HÖG KAPACITET. GRANULE MAXI SKRÄDDARSYDD FÖR HÖG KAPACITET. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från

Läs mer

Granule Combi. Tre maskiner i en

Granule Combi. Tre maskiner i en Granule Combi Tre maskiner i en 1 ren kraft I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK får du

Läs mer

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd.

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd. Art. nr: WD-4 Wexiödisk WD-4 är en enkel och driftsäker underbänkdiskmaskin. Bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör Wexiödisk WD-4 lämplig för det

Läs mer

PRISLISTA GILTIG FR O M , VER. 2, FÖR SVERIGE (SEK)

PRISLISTA GILTIG FR O M , VER. 2, FÖR SVERIGE (SEK) PRISLISTA 2015. GILTIG FR O M 2015-01-01, VER. 2, FÖR SVERIGE (SEK) INNEHÅLL KÖPVILLKOR 2 KONTAKT, POWERGRANULES, UNDERHÅLLSSERVICE, RESERVDELAR 3 GRANULE FLEXI 4 GRANULE FLEXI TILLBEHÖR 5 GRANULE SMART

Läs mer

GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK.

GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK. GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket

Läs mer

WD-90 DUO GROVDISKMASKIN

WD-90 DUO GROVDISKMASKIN WD-90 DUO GROVDISKMASKIN GROVDISKMASKIN WD-90 DUO Effektiv och användarvänlig mindre manuell hantering. Ingen slitsam fördisk granulater skrubbar bort matresterna i maskinen. Hög kapacitet på liten yta

Läs mer

PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX

PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX 01 02 DET FINNS EN HOBART FÖR VARJE DISKRUM PREMAX AUP Fördisk, findisk, grovdisk. En mycket pålitlig och kraftfull diskmaskin med ASR inbyggd fördiskfunktion

Läs mer

Huvdiskmaskin Green and Clean

Huvdiskmaskin Green and Clean Electrolux Diskmaskiner uppfyller alla krav på effektivitet, ekonomi och ergonomi i diskrummet. Electrolux diskmaskinsprogram består av alla typer och storlekar av diskmaskiner såsom glasdiskmaskiner,

Läs mer

PRODUKTKATALOG 2016 FÖR STORKÖK

PRODUKTKATALOG 2016 FÖR STORKÖK PRODUKTKATALOG 2016 FÖR STORKÖK Utgiven 2016 av HW Storköksteknik AB Utgåva 2 FÖRETAGSPRESENTATION Storköksteknik AB är sedan 1979 etablerad som storköksleverantör. Vi säljer de flesta kända märken som

Läs mer

6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING

6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING 6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING Jetstrålar som spolar kastruller och ugnsformar rena, Plus resurssnåla tekniken 6 th

Läs mer

Disk - Granuldisk. Det perfekta valet för små till medelstora kök

Disk - Granuldisk. Det perfekta valet för små till medelstora kök Disk - Granuldisk Det perfekta valet för små till medelstora kök Ingen blötläggning, ingen skrubbning GO-Tech rengöring* Hygieniskt rent diskgods Bra arbetsmiljö Hög Kapacitet Liten miljöpåverkan Upp till

Läs mer

Grovdiskmaskiner med granulat

Grovdiskmaskiner med granulat Grovdiskmaskiner med granulat www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg möjligheten

Läs mer

Vi vet hur tidskrävande

Vi vet hur tidskrävande Tingstad Diskkem. Tingstad Diskkem. Rätt pris direkt På Tingstad har vi en rak och ärlig prisstrategi. Vi ger dig rätt pris direkt. Det innebär att när vi förhandlar till oss lägre priser, sänker vi priserna

Läs mer

Bänklösningar för Granule Combi. Installation av Granule Combi -maskiner i kombination med bänkar

Bänklösningar för Granule Combi. Installation av Granule Combi -maskiner i kombination med bänkar Bänklösningar för Granule Combi Installation av Granule Combi -maskiner i kombination med bänkar Granule Combi ingen vanlig grovdiskmaskin Granule Combi är ingen vanlig grovdiskmaskin det är ett helt nytt

Läs mer

PROFESSIONELLA DISKMASKINER TUNNELDISKMASKINER PROFI CN PREMAX CP INNOVATIV EKOLOGISK EKONOMISK

PROFESSIONELLA DISKMASKINER TUNNELDISKMASKINER PROFI CN PREMAX CP INNOVATIV EKOLOGISK EKONOMISK PROFESSIONELLA DISKMASKINER TUNNELDISKMASKINER PROFI CN PREMAX CP INNOVATIV EKOLOGISK EKONOMISK EGENSKAPER ENDAST I PREMAX SKÖLJVATTEN KONTROLL I moderna tunneldiskmaskiner kan användaren oftast välja

Läs mer

Tunneldisken Modul - växer med uppgiften!

Tunneldisken Modul - växer med uppgiften! Tunneldisken Modul 2 electrolux wtm Tunneldisken Modul - växer med uppgiften! Moduluppbyggd konstruktion kombineras och anpassas efter kundens behov. electrolux wtm 3 Det nya sortimentet av tunneldiskmaskiner

Läs mer

Underbänksdiskmaskiner

Underbänksdiskmaskiner Underbänksdiskmaskiner green&clean diskmaskiner MILJÖ Mindre förbrukning av vatten, energi, diskmedel och torkmedel. Ger lägre driftskostnader och miljöpåverkan. REN Disk- och sköljresultat är bäst i sin

Läs mer

WD-4S UNDERBÄNKDISKMASKIN

WD-4S UNDERBÄNKDISKMASKIN WD-4S UNDERBÄNKDISKMASKIN UNDERBÄNKDISKMASKIN WD-4S Svensk kvalitetsdesign ren, enkel och funktionell design i rostfritt stål och härdat glas. Perfekt resultat varje gång specialdesignade diskarmar rengör

Läs mer

The Range. Diskmaskiner. Dishwashing. Preparation. Cooking. Laundry equipment. Distribution. Ovens. ... and much more.

The Range. Diskmaskiner. Dishwashing. Preparation. Cooking. Laundry equipment. Distribution. Ovens. ... and much more. The Range Diskmaskiner Preparation Dynamic - Static Static HD Cooking N900 - PD700 Snack 600 Industrial machines Ovens ActivePlus and Plus FCF Refrigeration Refrigerated appliances the numbers that professionals

Läs mer

Rengöringskontroll på tillagningskök inom skolor, förskolor, äldreboende och sjukhus i Varbergs kommun 2012, uppföljning

Rengöringskontroll på tillagningskök inom skolor, förskolor, äldreboende och sjukhus i Varbergs kommun 2012, uppföljning 1 (7) Rengöringskontroll på tillagningskök inom skolor, förskolor, äldreboende och sjukhus i Varbergs kommun 2012, uppföljning Sammanfattning År 2011 kontrollerades rengöring i tillagningskök inom skolor,

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-6 DUPLUS Den nya generationens diskmaskin för små och medelstora kök. BECAUSE WE DO CARE

Läs mer

Tingstad Diskkem. Rätt pris direkt. Rätt dosering. Diskresultat. Service & funktionskontroll. Miljömärkning

Tingstad Diskkem. Rätt pris direkt. Rätt dosering. Diskresultat. Service & funktionskontroll. Miljömärkning Tingstad Diskkem. Tingstad Diskkem. Rätt pris direkt På Tingstad har vi en rak och ärlig prisstrategi. Vi ger dig rätt pris direkt. Det innebär att när vi förhandlar till oss lägre priser, sänker vi priserna

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-4 En robust underbänkdiskmaskin med lång livslängd för det lilla men krävande köket Driftsäker

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4

Underbänkdiskmaskin WD-4 Underbänkdiskmaskin WD-4 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg möjligheten att

Läs mer

Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader.

Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader. HUVDISKMASKIN DEN DU KAN LITA PÅ ACTIVE Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader. Innovationerna gör användandet smidigare, enklare, snabbare. Resultatet är oklanderlig

Läs mer

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-12 En av marknadens bästa kombidiskmaskiner för krävande kök. WD-12 en förstklassig kombidiskmaskin

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4

Underbänkdiskmaskin WD-4 Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

Det miljövänliga konceptet för huvdiskmaskiner

Det miljövänliga konceptet för huvdiskmaskiner Det miljövänliga konceptet för huvdiskmaskiner BECAUSE WE DO CARE Det nya gröna konceptet för huvdiskmaskiner sparar mer än bara vatten... Wexiödisk introducerar en verklig innovation på marknaden med

Läs mer

grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent

grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent Innehåll WEXIÖDISK KVALITET, MILJÖTÄNK & ERGONOMI... 4 DISKA RENT MED GRANULAT SMÅ MEN EFFEKTIVA... 6 WD-12 DEN GENOMMATADE MASKINEN... 8 WD-90 DUO FRÅN GLAS TILL

Läs mer

Först. i världen! Duplus-diskmaskin WD-9. www.wexiodisk.com

Först. i världen! Duplus-diskmaskin WD-9. www.wexiodisk.com Först i världen! Duplus-diskmaskin WD-9 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

Diskmaskiner och diskrumsutrustning

Diskmaskiner och diskrumsutrustning Diskmaskiner och diskrumsutrustning ELECTROLUX PRODUKTKATALOG 189 Electrolux har ett stort utbud av disklösningar som sträcker sig från kompakta underbänksdiskmaskiner för glas och annat diskgods till

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-7. www.wexiodisk.com

Huvdiskmaskin WD-7. www.wexiodisk.com Huvdiskmaskin WD-7 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg möjligheten att tillhandahålla

Läs mer

grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent

grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent Innehåll WEXIÖDISK KVALITET, MILJÖTÄNK & ERGONOMI... 4 DISKA RENT MED GRANULAT SMÅ MEN EFFEKTIVA... 6 WD-12 DEN GENOMMATADE MASKINEN... 8 WD-90 DUO FRÅN GLAS TILL

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-6. www.wexiodisk.com

Huvdiskmaskin WD-6. www.wexiodisk.com Huvdiskmaskin WD-6 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda storköksbranschen det

Läs mer

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING Kunskap och trygghet från en erfaren branschexpert. SVEBA-DAHLEN.COM SVEBA DAHLEN GROUP Sveba Dahlen erbjuder ett unikt helhetskoncept med användarvänliga

Läs mer

Apex. Mer kontroll. Enkelt.

Apex. Mer kontroll. Enkelt. Apex Mer kontroll. Enkelt. Kunderna anser att hygien är viktigare än menyn, vad de får för pengarna och kvaliteten på servicen* De största utmaningarna: Ren disk på första försöket Kostnaderna för vatten,

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

Produktkatalog RG-400i

Produktkatalog RG-400i Produktkatalog RG-400i Food Preparation Machines - Made in Sweden 2015 RG-400i i rostfritt stål! hallde.com HÄLLDE tillverkar fyra olika kategorityper av matberedningsmaskiner för professionellt bruk:

Läs mer

green&clean Underbänks- och huvdiskmaskin

green&clean Underbänks- och huvdiskmaskin green&clean Underbänks- och huvdiskmaskin green&clean diskmaskiner MILJÖ Mindre förbrukning av vatten, energi, diskmedel och torkmedel. Ger lägre driftskostnader och miljöpåverkan. REN Disk- och sköljresultat

Läs mer

glasdiskmaskiner Fine dining

glasdiskmaskiner Fine dining glasdiskmaskiner Fine dining skinande rena glas 02 WD-4S WEXIÖDISK 03 På Wexiödisk svarar vi ja på den frågan! Vi kallar det eco-design och ända sedan starten 1972 har vår filosofi varit att vi utifrån

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-6 En av marknadens bästa diskmaskiner för små och medelstora kök. WD-6 När du förväntar dig det

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

STA6539L2 NYHET 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++

STA6539L2 NYHET 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ STA6539L2 NYHET 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709177928 Plats för 13 kuvert 10 program (varav 5 snabbprogram): Avspolning, Glasprogram, ECO, Auto 45-65, Super Snabbprogram:

Läs mer

DISKMASKINER TIPS & GODA RÅD

DISKMASKINER TIPS & GODA RÅD DISKMASKINER TIPS & GODA RÅD Built as a professional En diskmaskin ska hålla i många år Våra diskmaskiner är utvecklade så att alla de viktigaste komponenterna är tillverkade i stål av toppklass: invändigt

Läs mer

Fjärrvärme- och fjärrkylcentraler från Alfa Laval

Fjärrvärme- och fjärrkylcentraler från Alfa Laval Fjärrvärme- och fjärrkylcentraler från Alfa Laval Bättre energiutbyte ger fördelar på bred front. Det blir allt viktigare att hushålla med energin i fastigheter. Vi utvecklar system för värme och varmvatten

Läs mer

PRISLISTA 2013. Samtliga priser är exkl. moms. Emballagekostnad tillkommer. Dröjsmålsränta 8% / månad

PRISLISTA 2013. Samtliga priser är exkl. moms. Emballagekostnad tillkommer. Dröjsmålsränta 8% / månad 1/44 PRISLISTA 2013 Priser: Samtliga priser är exkl. moms Leveransvillkor: Fritt fabrik enligt Incoterms 2010. Emballage: Garanti: Betalningsvilkor: Äganderättsförbehåll: Emballagekostnad tillkommer 1

Läs mer

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709166526 Handtag i Opera design Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram):dis Avspolning, glasprogram,

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

Tingstad Diskkem. När du använder vårt kem och vår diskservice kan du som kund alltid förvänta dig följande:

Tingstad Diskkem. När du använder vårt kem och vår diskservice kan du som kund alltid förvänta dig följande: Tingstad Diskkem. Tingstad Diskkem. När du använder vårt kem och vår diskservice kan du som kund alltid förvänta dig följande: Rätt Pris Direkt: På Tingstad har vi en rak och ärlig prisstrategi. Vi ger

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-7 Den nya generationens kombidiskmaskin för små och medelstora kök. Aldrig förr har det varit

Läs mer

Think. Tar Livsmedelsäkerheten till högsta nivå

Think. Tar Livsmedelsäkerheten till högsta nivå Think Think Yellow Think Orange Think Red Think Green Think Blue Think Purple Tar Livsmedelsäkerheten till högsta nivå Fler produkter i f ler färger än någon annan Väggupphäng Borstar Golv- & Vägg Borstar

Läs mer

Bruksanvisning DDY65540 DISKMASKIN

Bruksanvisning DDY65540 DISKMASKIN SV Bruksanvisning DDY65540 DISKMASKIN BESKRIVNING AV PANEL A "PÅ/AV"-knapp B "PROGRAMVAL"-knapp C "FÖRDRÖJD START"-knapp D "START"/"RESET"-knapp (start/återställning av program) G "SUPER ECO"-tillvalsknapp

Läs mer

Projekt: recirkulation av plasttallrikar

Projekt: recirkulation av plasttallrikar Projekt: recirkulation av plasttallrikar Wallentgruppen Wallentgruppen är en familjeägd koncern under stark tillväxt med bas i Eskilstuna. Verksamheten bedrivs i dotterbolagen Mälarplast, PolymerDon, Hejargatan

Läs mer

STA6539L3 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++

STA6539L3 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709202200 Plats för 13 kuvert 10 program (varav 5 snabbprogram): Avspolning, Glasprogram, ECO, Auto 45-65, Super Snabbprogram: Speed 27 min,

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

R 201 XL R 211 XL NYHET

R 201 XL R 211 XL NYHET food processor: snabbhack / grönsaksskärare NYHET Restaurang - Storkök - Butikskök - Catering Snabbhacken: Levereras med en slät kniv. Toppen är löstagbar för att underlätta rengöringen. Som extra tillbehör

Läs mer

ST2FABPK. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL ROSA ENERGIMÄRKNING: A+++A

ST2FABPK. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL ROSA ENERGIMÄRKNING: A+++A 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL ROSA ENERGIMÄRKNING: A+++A EAN13: 8017709232443 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Snabbprogram: Speed 27

Läs mer

Besticksorterare. ACS 800 Dynamic BECAUSE WE DO CARE

Besticksorterare. ACS 800 Dynamic BECAUSE WE DO CARE Besticksorterare ACS 800 Dynamic BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com ACS 800 Dynamic Den nya generationens besticksorterare för storköksmiljöer såsom flygkök,

Läs mer

ST2FABWH Nyheter. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A

ST2FABWH Nyheter. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A ST2FABWH Nyheter 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A EAN13: 8017709252618 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Snabbprogram:

Läs mer

ST2FABNE2. retro 60 CM INBYGGD DISKMASKIN SVART MÄRKNING A+++A

ST2FABNE2. retro 60 CM INBYGGD DISKMASKIN SVART MÄRKNING A+++A ST2FABNE2 60 CM INBYGGD DISKMASKIN SVART MÄRKNING A+++A EAN13: 8017709166915 20% lägre energiförbrukning än A-klass Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto

Läs mer

ST2FABNE2. retro 60 CM DISKMASKIN SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A

ST2FABNE2. retro 60 CM DISKMASKIN SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A ST2FABNE2 60 CM DISKMASKIN SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A EAN13: 8017709166915 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Snabbprogram: Speed 27

Läs mer

Storköksutrustning 2013

Storköksutrustning 2013 Storköksutrustning 2013 Innehåll 3 STORKÖKSUTRUSTNING 4-6 Diskmaskiner 7-9 Diskrumsutrustning 10-11 Rostfria bänkar 12-13 Rostfria hyllor 14-15 Diskkorgar 16-17 Hyllor, diskhantering och förvaring 18-19

Läs mer

ETT NYTT BATTERILADDNINGSSYSTEM MED ÖVERVAKNING

ETT NYTT BATTERILADDNINGSSYSTEM MED ÖVERVAKNING MicroPower ACCESS ETT NYTT ATTERILADDNINGSSYSTEM MED ÖVERVAKNING Micropower Access batteriladdningssystem med prioritering, i världsklass! Vi vet att alldeles för många batterier kasseras och byts ut för

Läs mer

Företagspresentation. Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri

Företagspresentation. Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri Företagspresentation Produkter och system för Disk, Tvätt, Rengöring, Hygien och Desinfektion 2 Du är till för dina gäster. Vi är till för dig.

Läs mer

Rengörings- och temperaturkontroll på restauranger och caféer i Varbergs kommun 2012

Rengörings- och temperaturkontroll på restauranger och caféer i Varbergs kommun 2012 Rengörings- och temperaturkontroll på restauranger och caféer i Varbergs kommun 2012 Sammanfattning Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen besökte under tiden 4 juli - 9 september 2012 78 st restauranger

Läs mer

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar Produktpresentation S-serien Ministickugnar S-serien stora små ugnar för ett perfekt bakresultat För att baka gott bröd med hög kvalitet krävs inte bara råvaror eller bake-off produkter av hög kvalitet.

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

STP364T. Funktioner. Tillbehör 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN SEMIPROFESSIONELL ENERGIMÄRKNING: A++

STP364T. Funktioner. Tillbehör 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN SEMIPROFESSIONELL ENERGIMÄRKNING: A++ 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN SEMIPROFESSIONELL ENERGIMÄRKNING: A++ EAN13: 8017709182427 Plats för 14 kuvert 9 program (varav 4 professionella program): Professionella program: glasprogram, ULTRA Quick,Universal

Läs mer

DOSERA BREDBART PÅLÄGG EXAKT OCH EKOLOGISKT.

DOSERA BREDBART PÅLÄGG EXAKT OCH EKOLOGISKT. DOSERA BREDBART PÅLÄGG EXAKT OCH EKOLOGISKT. FOODDUCK Nästan 0 % svinn Endast 10 % av det nuvarande förpackningsmaterialet Endast 10 % av den nuvarande mängden avfall 100 % aluminiumfri påläggsförpackning

Läs mer

VISP / STAVMIXER NYHET RESTAURANG - STORKÖK - CATERING - BUTIKSKÖK

VISP / STAVMIXER NYHET RESTAURANG - STORKÖK - CATERING - BUTIKSKÖK VISP / STAVMIXER NYHET RESTAURANG - STORKÖK - CATERING - BUTIKSKÖK KOMPAKTA SERIEN CMP MP Ultra MINI SERIEN 750 W 850 W 500 W 350 W 400 W 440 W 220 W 240 W 270 W 290 W 310 W STORA SERIEN ROSTFRITT MOTORBLOCK

Läs mer

Bra och prisvärda produkter som underlättar vardagen! Tack för ditt stöd! Jag heter. Vi som säljer kommer från. och vi skall använda pengarna till

Bra och prisvärda produkter som underlättar vardagen! Tack för ditt stöd! Jag heter. Vi som säljer kommer från. och vi skall använda pengarna till Bra och prisvärda produkter som underlättar vardagen! Tack för ditt stöd! Jag heter Vi som säljer kommer från och vi skall använda pengarna till Fyll på förrådet med vardagsnytta från Kron till bra pris!

Läs mer

LAMELLIMNING START/STOPP SYSTEM. Mixon Lamellimning Start/Stopp System 2600/2700 Serien

LAMELLIMNING START/STOPP SYSTEM. Mixon Lamellimning Start/Stopp System 2600/2700 Serien LAMELLIMNING START/STOPP SYSTEM Mixons system för lamellimning med start/stopp används för olika produkter där trälameller sätts samman och limmas ihop ovanpå varandra genom att applicera limmet på den

Läs mer

Film, nyckeln till färskhet

Film, nyckeln till färskhet 212 Film, nyckeln till färskhet Duniform erbjuder ett komplett sortiment av filmer för alla formar och maskiner. Nu kan vi också profiltrycka filmen - enkel marknadsföring. Välj bland många produkter och

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta!

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta! AB Hüllert Maskin Vi är stolta! Kunderna är AB Hüllert Maskins viktigaste personer Kunderna står i fokus hos oss på AB Hüllert Maskin varje dag! Vårt mål är att de som investerar i nya eller begagnade

Läs mer

VMS vertikala flerstegspumpar

VMS vertikala flerstegspumpar vertikala flerstegspumpar Vanliga användningsområden Våra högeffektiva vertikala flerstegspumpar är lämpliga för många användningsområden inom hantering av rent vatten och andra vätskor. Ej avloppsmiljöer.

Läs mer

Regenerering. Produkter

Regenerering. Produkter Regenerering 10.10.11 16:15 EXTRA PRERISCALDO MANUALE Regenerering En hjälpreda i köket ScanBox Regenereringsugnar ScanBox erbjuder nu ett komplett sortiment av ventilerade ugnar för regenerering. I en

Läs mer

Unik teknik BAG-IN-BOX. Levereras som standard med 1 x 12 liter eller 2 x 12 liter rostfri tank. Kompatibel med Bag-in-box.

Unik teknik BAG-IN-BOX. Levereras som standard med 1 x 12 liter eller 2 x 12 liter rostfri tank. Kompatibel med Bag-in-box. - Vi kan Mjukglass! SOFT ICE CREAM ICETEAM Soft kombinerar italiensk passion med amerikansk mjukglass tradition där kvalitet, hög prestanda och tillförlighet går hand i hand med användarvänlighet. Det

Läs mer

STA6444L2. Funktioner 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+A 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+A EAN13: 8017709165949 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, normal, ECO, Super Snabbprogram: Snabb 27 min, ECO

Läs mer

speedmatic Diskmaskin, 60 cm För underbyggnad SN 46M593SK

speedmatic Diskmaskin, 60 cm För underbyggnad SN 46M593SK rostfritt stål 10599 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass:

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

Sammanställning av resultatet från rengöringskontrollen på kommunala och privata livsmedelsverksamheter 2008-2011

Sammanställning av resultatet från rengöringskontrollen på kommunala och privata livsmedelsverksamheter 2008-2011 Miljöavdelningen Rapport Sammanställning av resultatet från rengöringskontrollen på kommunala och privata livsmedelsverksamheter 2008-2011 Miljö och Samhällsbyggnad Postadress 241 80 Eslöv Besöksadress

Läs mer

STA6539L 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A

STA6539L 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A EAN13: 8017709151003 Plats för 14 kuvert Active light-ljussignal mot golvet indikerar att maskinen är igång 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram,

Läs mer

Slangreparation och underhåll

Slangreparation och underhåll Slangreparation och underhåll Stort sortiment från en enda leverantör Unika hållbara konstruktioner Snabba och tillförlitliga prestanda Typ Antal modeller Sida Provtryckningspumpar 2 9.2 Rörfrysar 2 9.3

Läs mer

VISP / STAVMIXER NYHET

VISP / STAVMIXER NYHET VISP / STAVMIXER NYHET Restaurang - STORKÖK - Catering - Butikskök MINI SERIEN 220 W 250 W 270 W 310 W KOMPAKTA SERIEN CMP 350 W 400 W MP Ultra 440 W STORA SERIEN 500 W ROSTFRITT MOTORBLOCK Nytt ergonomiskt

Läs mer

SPOLDESINFEKTOR 736-OS 738-OS. Vägghängd - underlätter rengöring under maskinen

SPOLDESINFEKTOR 736-OS 738-OS. Vägghängd - underlätter rengöring under maskinen SPOLDESINFEKTOR 736-OS 738-OS Vägghängd - underlätter rengöring under maskinen vid manuell lucköppning sitter handtagen på rätt höjd ergonomiskt. Ljusdiod och display visar tydligt var i processen maskinen

Läs mer