Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd."

Transkript

1 Art. nr: WD-4 Wexiödisk WD-4 är en enkel och driftsäker underbänkdiskmaskin. Bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör Wexiödisk WD-4 lämplig för det lilla men krävande köket. Förutom basmodell med elektromekaniskt styrsystem finns även en elektronisk variant med tre program. Värme- och ljudisolering är standard, vilket förbättrar arbetsmiljön. Wexiödisk WD-4 är synonymt med tillförlitlighet, effektivitet och lång livslängd. Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd. För att uppnå optimalt diskresultat och god hygien töms diskarmarna på diskvatten när slutsköljningen startar. När diskprogrammet är klart kan det rena diskgodset plockas ur maskinen utan att kvarvarande diskvatten droppar på den rena disken. Både avloppsanslutningsslang och elanslutningskabel ingår som standard. Maskinen kan även anslutas till demineraliserat vatten. Maximal kapacitet är 50 korgar/timme med 9 kw genomströmmare (tillval). I den elektroniskt styrda modellen finns även ett program för automatisk rengöring av maskinen. Wexiödisks maskiner är mycket servicevänliga med samtliga komponenter lättåtkomliga från framsidan.

2 Art. nr: WD-6 Ett komplett sortiment av driftsäkra huvdiskmaskiner. Bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör WD-6 till en av marknadens bästa diskmaskiner i sitt segment. Förutom basmodell med elektromekaniskt styrsystem finns även en elektronisk variant med tre program. För förbättrad ergonomi finns som option WD-6 med huvautomatik. Wexiödisk WD-6 är utvecklad för att även klara de mest krävande miljöer. Maskinen är användarvänlig och har lång livslängd. Med fokus på användaren har Wexiödisk WD-6 en rad tekniska lösningar som förbättrar arbetsmijlön i diskrummet. Exempelvis, när huven öppnas lutas den framåt så att ångan stiger uppåt, bakom maskinen och inte i ansiktet på användaren. Vill du ha den mest kundvänliga maskinen väljer du WD-6 med Auto-Start. Enklare kan det inte bli. Skjut in korgen. Automatiken stänger huven och startar maskinen. Huven öppnas automatiskt när diskprogrammet är avslutat. Diskgodset blir glänsande rent, det börjar genast torka, och maskinen är klar för nästa korg. För att uppnå optimalt diskresultat och god hygien töms diskarmarna på diskvatten när slutsköljningen startar. När diskprogrammet sedan är klart kan det rena diskgodset plockas ur maskinen utan att kvarvarande diskvatten droppar på den rena disken. Effektiva silar säkerställer långa diskpass utan vattenbyte. I den elektroniskt styrda modellen finns även ett program för automatisk rengöring av maskinen. Wexiödisks maskiner är mycket servicevänliga med samtliga komponenter lättåtkomliga från framsidan.

3 Art. nr: WD-7 Wexiödisks huvdiskmaskin WD-7, en robust och enkel grundkonstruktion med det bästa av komponenter och material, garanterar en mångårig och säker drift. Detta, i kombination med svensk ingenjörskonst, för att optimera funktion och handhavande, har skapat en unik produkt även för de mest krävande kunderna. Vill du ha den mest kundvänliga maskinen väljer du WD-7 med Auto-Start. Enklare kan det inte bli. Skjut in korgen. Automatiken stänger huven och startar maskinen. Huven öppnas automatiskt när diskprogrammet är avslutat. Diskgodset blir glänsande rent, det börjar genast torka, och maskinen är klar för nästa korg. Med ett enkelt handgrepp kan du ställa om för grovdisk. Detta, i kombination med tre programval, löser kökets varierande krav. Den fria inmatningshöjden på 500 mm och den invändiga bredden 610 mm möjliggör diskning av inte bara tallrikar, glas och bestick, utan även bakplåtar, brödbackar, skrymmande kärl, GN-kantiner, etc. Huvens geniala funktion under öppningsfasen leder ångan uppåt bakom maskinen och inte i ansiktet på användaren. För att förbättra arbetsmiljön i diskrummet finns som tillbehör en speciell imhuv, med eller utan kondenseringsanläggning. Diskprocessen avslutas med en effektiv slutsköljning. För att uppnå ett optimalt diskresultat och god hygien, sker en rotationstömning av diskarmarna i början av sköljfasen. Detta förhindrar dropp av kvarvarande diskvatten från övre diskarmen på rent gods. Ett automatiskt rengöringsprogram underlättar den invändiga rengöringen av maskinen. Ett kraftfullt elektroniskt styrsystem övervakar HACCP-funktionerna och säkerställer att förutbestämda parametrar uppnås. Som alternativ till Auto-start - utförandet kan maskinen erhållas med huvautomatik, aktiverad med en tryckknapp på manöverpanelen, eller med en manuellt manövrerad huv. Den väl genomtänkta placeringen av komponenter, som under många år kännetecknat Wexiödisks produkter, lever vidare. De flesta komponenter är lätt åtkomliga och service kan utföras från maskinens framsida. Elektroniken medger även avläsning av historik samt serviceinformation vid underhållsarbete. För att öka maskinens användningsområde är den dessutom försedd med ett unik spolsystem som gör det möjligt att enkel välja mellan grovdisk och findisk. Detta gör att maskinen kan användas i de flesta installationer där blandningen av diskgods är stor och kravet på kapaciteten är hög.

4 Art. nr: WD-11 Wexiödisk WD-11 är en enkel, kompakt och flexibel tunneldiskmaskin med medelhög kapacitet och optimalt diskresultat. Maskinen ger bra arbetsmiljö och optimalt diskresultat. Maximal åtkomlighet i alla diskzoner genom stora välbalanserade skjutluckor. Luckorna är dessutom avtagbara för rengöring på baksidan. En kemdiskzon, dubbel slutskölj samt elektronisk styrning är standard. WD-11 har Wexiödisk unika korgmatning vilket möjliggör en flexibel styrning av kontakttiden av operatören. Den rekommenderade kapaciteten är korgar/timme, som operatören kan justera beroende på diskgodsets smutsighet. Kan anslutas med inmatningsbänkar, rullbanor, kurvor, hörnmatare och transportörer. Maskinen är användarvänlig och har lång livslängd. Maskinen saknar värmeåtervinning. Wexiödisk WD-11 är mycket servicevänlig med samtliga komponenter i maskinen lättåtkomliga. All service sker från maskinens framsida.

5 Art. nr: WD-12GHE Wexiödisk WD-12GHE är en effektiv och flexibel grovdiskmaskin. Hög kapacitet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör den lämplig för krävande arbetsuppgifter. Tre diskprogram, elektronisk styrning samt huvautomatik är standard. Wexiödisk WD-12GHE är speciellt lämpad för krävande miljöer. Maskinen är användarvänlig och har lång livslängd. Den helautomatiska huvlyften möjliggör ett genomgående flöde, från smutsig till ren sida, vilket ger bra ergonomi och bästa hygien. Det utomordentliga diskresultatet uppnås tack vare dubbla pumpar och spolsystem. Maskinen levereras med en rostfri diskkorg 1040x550 mm och 2 st standard 500x500 mm diskkorgar för högsta flexibilitet och kapacitet. Maskinen är som standard försedd med värme och ljudisolering. Effektiva silar håller diskvattnet rent under långa diskpass. Detta bidrar också till det optimala diskresultatet. Ett automatisk rengöringsprogram underlättar det dagliga underhållet av maskinen. Wexiödisk WD-12GHE är mycket servicevänlig med samtliga komponenter i maskinen lättåtkomliga. All service sker från maskinens framsida. Maskinen är omställbar mellan grov- och normaldisk tack vare lätt justerbart spoltryck.

6 Art. nr: WD-90GR HC Diskmaskin WD-90GR HC med tillhörande kringutrustning och tillbehör utgör ett disksystem utvecklat för mindre storkök med mycket kantindisk. Maskinen diskar med en blandning av vatten, plastgranulat och diskmedel, vilket reducerar behovet av traditionellt förarbete som blötläggning och skrubbning. Med maskinens unika sexkantskassett uppnås en hög kapacitet vid diskning av 1/1- och 1/2-kantiner. Kassettens mått möjliggör, med en enkel tillsats, diskning av 2 st 2/1-kantiner, 65 och 40 mm djupa, samt bakplåtar 600x400 mm såväl plana som med 20 mm kant. Grillgaller 600x400 mm kan också diskas. Disksystemet kan kombineras med andra typer av kassetter, vilket ökar flexibiliteten och kapaciteten för olika typer av kantiner och grovdisk. WD-90GR HC är en kompakt maskin. Tillsammans med en avskrädningsbänk med avspolningsenhet erhålls ett fungerande flöde av diskgods. Avspolningsenheten kan användas för både avspolning av diskgodset före diskningen samt vid rengöring av maskin och diskrum.

7 Art. nr: WD-151E / 421E Driftsäkra och kostnadseffektiva tunnelmaskiner med Wexiodisk unika och flexibla matningssytem. Ett heltäckande sortiment med kapacitet korgar per timme. Maskinerna ger bra arbetsmiljö och optimalt diskresultat. Maximal åtkomlighet i alla diskzoner genom stora välbalanserade skjutluckor. Luckorna är dessutom avtagbara för rengöring på baksidan. Genom Wexiödisks unika korgmatning kan operatören styra kontakttid såväl som kapacitet beroende på diskgodsets smutsighet. Som standard är samtliga tunneldiskmaskiner isolerade för värme och ljud vilket förbättrar arbetsmiljön i diskrummet. Kan förses med förspolningszon, torkzon, inmatningsbänkar, rullbanor, kurvor, hörnmatare och transportörer. Wexiödisk tunneldiskmaskiner är mycket servicevänlig med samtliga komponenter i maskinen lättåtkomliga. Då all service kan göras framifrån och alla vattenanslutningar placerade ovanpå, kan maskinen placeras intill en väg och spara viktig utrymme.

Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-7 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-7 Den nya generationens kombidiskmaskin för små och medelstora kök. Aldrig förr har det varit

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-4 En robust underbänkdiskmaskin med lång livslängd för det lilla men krävande köket Driftsäker

Läs mer

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med Grovdiskmaskin t a l u n a gr med - EN LÖNSAM OCH PROFESSIONELL UTMANARE Ökar flödet av diskgods i köket GROVDISKMASKIN med plastgranulat rengör diskgodset effektivt och säkerställer god hygien till mycket

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-6 En av marknadens bästa diskmaskiner för små och medelstora kök. WD-6 När du förväntar dig det

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-7. www.wexiodisk.com

Huvdiskmaskin WD-7. www.wexiodisk.com Huvdiskmaskin WD-7 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg möjligheten att tillhandahålla

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-6. www.wexiodisk.com

Huvdiskmaskin WD-6. www.wexiodisk.com Huvdiskmaskin WD-6 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda storköksbranschen det

Läs mer

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-12 En av marknadens bästa kombidiskmaskiner för krävande kök. WD-12 en förstklassig kombidiskmaskin

Läs mer

Grovdiskmaskiner med granulat

Grovdiskmaskiner med granulat Grovdiskmaskiner med granulat www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg möjligheten

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-6 BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

Disk - Entanksmaskiner Wexiödisk

Disk - Entanksmaskiner Wexiödisk Disk - Entanksmaskiner Wexiödisk WD-4, WD-4E En helautomatisk, personvänlig entanksmaskin med små ytterdimensioner, byggd för mångårig tjänst i krävande miljö. Värme- och ljudisolering som standard. För

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4

Underbänkdiskmaskin WD-4 Underbänkdiskmaskin WD-4 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg möjligheten att

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4

Underbänkdiskmaskin WD-4 Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX

PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX 01 02 DET FINNS EN HOBART FÖR VARJE DISKRUM PREMAX AUP Fördisk, findisk, grovdisk. En mycket pålitlig och kraftfull diskmaskin med ASR inbyggd fördiskfunktion

Läs mer

Först. i världen! Duplus-diskmaskin WD-9. www.wexiodisk.com

Först. i världen! Duplus-diskmaskin WD-9. www.wexiodisk.com Först i världen! Duplus-diskmaskin WD-9 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-6 DUPLUS Den nya generationens diskmaskin för små och medelstora kök. BECAUSE WE DO CARE

Läs mer

Tunneldiskmaskin WD-151E/421E. www.wexiodisk.com

Tunneldiskmaskin WD-151E/421E. www.wexiodisk.com Tunneldiskmaskin WD-151E/421E www.wexiodisk.com Alla installationer ska vara en bra referens! www.wexiodisk.com En av marknadens mest effektiva tunneldiskmaskiner Användarvänlig konstruerad för bästa

Läs mer

PRISLISTA INNEHÅLLSFÖRTECKNING GÄLLANDE FÖR ORDER FRÅN 2014-01-01. Leveransvillkor

PRISLISTA INNEHÅLLSFÖRTECKNING GÄLLANDE FÖR ORDER FRÅN 2014-01-01. Leveransvillkor Prislista 2014 SEK PRISLISTA GÄLLANDE FÖR ORDER FRÅN 2014-01-01 Leveransvillkor FCA (Free Carrier) Wexiödisk fabrik Enligt Incoterms 2010. Garantitid i Sverige WD-4C/WD-4, 2 år för material och fabrikationsfel.

Läs mer

Tunneldiskmaskin WD-151E/421E. www.wexiodisk.com

Tunneldiskmaskin WD-151E/421E. www.wexiodisk.com Tunneldiskmaskin WD-151E/421E www.wexiodisk.com BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att

Läs mer

grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent

grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent Innehåll WEXIÖDISK KVALITET, MILJÖTÄNK & ERGONOMI... 4 DISKA RENT MED GRANULAT SMÅ MEN EFFEKTIVA... 6 WD-12 DEN GENOMMATADE MASKINEN... 8 WD-90 DUO FRÅN GLAS TILL

Läs mer

grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent

grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent grovdiskmaskiner Tuff disk enkelt rent Innehåll WEXIÖDISK KVALITET, MILJÖTÄNK & ERGONOMI... 4 DISKA RENT MED GRANULAT SMÅ MEN EFFEKTIVA... 6 WD-12 DEN GENOMMATADE MASKINEN... 8 WD-90 DUO FRÅN GLAS TILL

Läs mer

PRISLISTA 2013. Samtliga priser är exkl. moms. Emballagekostnad tillkommer. Dröjsmålsränta 8% / månad

PRISLISTA 2013. Samtliga priser är exkl. moms. Emballagekostnad tillkommer. Dröjsmålsränta 8% / månad 1/44 PRISLISTA 2013 Priser: Samtliga priser är exkl. moms Leveransvillkor: Fritt fabrik enligt Incoterms 2010. Emballage: Garanti: Betalningsvilkor: Äganderättsförbehåll: Emballagekostnad tillkommer 1

Läs mer

Tunneldisken Modul - växer med uppgiften!

Tunneldisken Modul - växer med uppgiften! Tunneldisken Modul 2 electrolux wtm Tunneldisken Modul - växer med uppgiften! Moduluppbyggd konstruktion kombineras och anpassas efter kundens behov. electrolux wtm 3 Det nya sortimentet av tunneldiskmaskiner

Läs mer

Huvdiskmaskin Green and Clean

Huvdiskmaskin Green and Clean Electrolux Diskmaskiner uppfyller alla krav på effektivitet, ekonomi och ergonomi i diskrummet. Electrolux diskmaskinsprogram består av alla typer och storlekar av diskmaskiner såsom glasdiskmaskiner,

Läs mer

glasdiskmaskiner Fine dining

glasdiskmaskiner Fine dining glasdiskmaskiner Fine dining skinande rena glas 02 WD-4S WEXIÖDISK 03 På Wexiödisk svarar vi ja på den frågan! Vi kallar det eco-design och ända sedan starten 1972 har vår filosofi varit att vi utifrån

Läs mer

WD-90 DUO GROVDISKMASKIN

WD-90 DUO GROVDISKMASKIN WD-90 DUO GROVDISKMASKIN GROVDISKMASKIN WD-90 DUO Effektiv och användarvänlig mindre manuell hantering. Ingen slitsam fördisk granulater skrubbar bort matresterna i maskinen. Hög kapacitet på liten yta

Läs mer

WD-4S UNDERBÄNKDISKMASKIN

WD-4S UNDERBÄNKDISKMASKIN WD-4S UNDERBÄNKDISKMASKIN UNDERBÄNKDISKMASKIN WD-4S Svensk kvalitetsdesign ren, enkel och funktionell design i rostfritt stål och härdat glas. Perfekt resultat varje gång specialdesignade diskarmar rengör

Läs mer

Tunneldiskmaskin. WD ICS+ och PRM BECAUSE WE DO CARE

Tunneldiskmaskin. WD ICS+ och PRM BECAUSE WE DO CARE Tunneldiskmaskin WD ICS+ och PRM BECAUSE WE DO CARE 1 Alla installationer ska vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-ICS+ Den nya generationens tunneldiskmaskin för medelstora kök 3 Tunneldiskmaskinen

Läs mer

PRISLISTA 1. Gällande för leveranser från 2012-01-01. FCA (Free Carrier) Wexiödisk fabrik Enligt Incoterms 2000.

PRISLISTA 1. Gällande för leveranser från 2012-01-01. FCA (Free Carrier) Wexiödisk fabrik Enligt Incoterms 2000. PRISLISTA 1 Gällande för leveranser från 2012-01-01 Leveransvillkor: Garantitid i Sverige: Strömart: FCA (Free Carrier) Wexiödisk fabrik Enligt Incoterms 2000. WD-4C/WD-4, 2 år för material och fabrikationsfel

Läs mer

PROFESSIONELLA DISKMASKINER TUNNELDISKMASKINER PROFI CN PREMAX CP INNOVATIV EKOLOGISK EKONOMISK

PROFESSIONELLA DISKMASKINER TUNNELDISKMASKINER PROFI CN PREMAX CP INNOVATIV EKOLOGISK EKONOMISK PROFESSIONELLA DISKMASKINER TUNNELDISKMASKINER PROFI CN PREMAX CP INNOVATIV EKOLOGISK EKONOMISK EGENSKAPER ENDAST I PREMAX SKÖLJVATTEN KONTROLL I moderna tunneldiskmaskiner kan användaren oftast välja

Läs mer

Tunneldiskmaskin. WD ICS+ och PRM BECAUSE WE DO CARE

Tunneldiskmaskin. WD ICS+ och PRM BECAUSE WE DO CARE Tunneldiskmaskin WD ICS+ och PRM BECAUSE WE DO CARE 1 BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat

Läs mer

Banddiskmaskin WD-B BECAUSE WE DO CARE

Banddiskmaskin WD-B BECAUSE WE DO CARE Banddiskmaskin WD-B BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-B Den nya generationens banddiskmaskin för storköksmiljöer såsom flygkök, sjukhus och andra större

Läs mer

Det miljövänliga konceptet för huvdiskmaskiner

Det miljövänliga konceptet för huvdiskmaskiner Det miljövänliga konceptet för huvdiskmaskiner BECAUSE WE DO CARE Det nya gröna konceptet för huvdiskmaskiner sparar mer än bara vatten... Wexiödisk introducerar en verklig innovation på marknaden med

Läs mer

Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader.

Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader. HUVDISKMASKIN DEN DU KAN LITA PÅ ACTIVE Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader. Innovationerna gör användandet smidigare, enklare, snabbare. Resultatet är oklanderlig

Läs mer

entanksmaskiner Diska rent med rent samvete

entanksmaskiner Diska rent med rent samvete entanksmaskiner Diska rent med rent samvete Innehåll WEXIÖDISK KVALITET, MILJÖTÄNK & ERGONOMI... 5 WD-4S BÄSTA BARDISKEN I STAN... 6 IZAKAYA MOSHI KÄRLEK PÅ JAPANSKA... 8 WD-6 OCH WD-7 TROTJÄNARE I KÖKET...

Läs mer

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Kombidiskmaskin BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda storköksbranschen

Läs mer

Underbänksdiskmaskiner

Underbänksdiskmaskiner Underbänksdiskmaskiner green&clean diskmaskiner MILJÖ Mindre förbrukning av vatten, energi, diskmedel och torkmedel. Ger lägre driftskostnader och miljöpåverkan. REN Disk- och sköljresultat är bäst i sin

Läs mer

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade

Läs mer

Bänklösningar för Granule Combi. Installation av Granule Combi -maskiner i kombination med bänkar

Bänklösningar för Granule Combi. Installation av Granule Combi -maskiner i kombination med bänkar Bänklösningar för Granule Combi Installation av Granule Combi -maskiner i kombination med bänkar Granule Combi ingen vanlig grovdiskmaskin Granule Combi är ingen vanlig grovdiskmaskin det är ett helt nytt

Läs mer

tunneldiskmaskiner Mer disk mindre energi

tunneldiskmaskiner Mer disk mindre energi tunneldiskmaskiner Mer disk mindre energi Innehåll WEXIÖDISK KVALITET, MILJÖTÄNK & ERGONOMI... 4 TUNNELDISKMASKIN MYCKET DISK PÅ LITE TID... 6 ICS+ MASKINEN MED ALL INCLUSIVE... 8 SMARTA FUNKTIONER UNDERLÄTTAR

Läs mer

Diskmaskiner och diskrumsutrustning

Diskmaskiner och diskrumsutrustning Diskmaskiner och diskrumsutrustning ELECTROLUX PRODUKTKATALOG 189 Electrolux har ett stort utbud av disklösningar som sträcker sig från kompakta underbänksdiskmaskiner för glas och annat diskgods till

Läs mer

Granule Smart. hög kapacitet på liten yta

Granule Smart. hög kapacitet på liten yta Granule Smart hög kapacitet på liten yta 1 ren kraft I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK

Läs mer

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Kombidiskmaskin WD-1 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-1 En av marknadens bästa kombidiskmaskiner för krävande kök. WD-1 en förstklassig kombidiskmaskin

Läs mer

Besticksorterare. ACS 800 Dynamic BECAUSE WE DO CARE

Besticksorterare. ACS 800 Dynamic BECAUSE WE DO CARE Besticksorterare ACS 800 Dynamic BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com ACS 800 Dynamic Den nya generationens besticksorterare för storköksmiljöer såsom flygkök,

Läs mer

Granule Gastro. Extra kraftfull för kök med stor andel GN-bleck

Granule Gastro. Extra kraftfull för kök med stor andel GN-bleck Granule Gastro Extra kraftfull för kök med stor andel GN-bleck 1 ren kraft I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner

Läs mer

The Range. Diskmaskiner. Dishwashing. Preparation. Cooking. Laundry equipment. Distribution. Ovens. ... and much more.

The Range. Diskmaskiner. Dishwashing. Preparation. Cooking. Laundry equipment. Distribution. Ovens. ... and much more. The Range Diskmaskiner Preparation Dynamic - Static Static HD Cooking N900 - PD700 Snack 600 Industrial machines Ovens ActivePlus and Plus FCF Refrigeration Refrigerated appliances the numbers that professionals

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN.

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK får

Läs mer

6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING

6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING 6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING Jetstrålar som spolar kastruller och ugnsformar rena, Plus resurssnåla tekniken 6 th

Läs mer

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT SWEDISH INNOVATION, QUALITY & DESIGN. NO PRE- WASHING CONCEPT GRANULE FLEXI EFFEKTIV OCH FLEXIBEL. GRANULE FLEXI Granule Flexi är en frontmatad grovdiskmaskin med No Pre-Washing -teknik som passar för

Läs mer

GRANULE FLEXI EFFEKTIV I SIN FLEXIBILITET.

GRANULE FLEXI EFFEKTIV I SIN FLEXIBILITET. GRANULE FLEXI EFFEKTIV I SIN FLEXIBILITET. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT SWEDISH INNOVATION, QUALITY & DESIGN. NO PRE- WASHING CONCEPT GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STORA MÄNGDER GN-KANTINER. GRANULE GASTRO Granule Gastro är en genommatad grovdiskmaskin med No

Läs mer

Granule Combi. Tre maskiner i en

Granule Combi. Tre maskiner i en Granule Combi Tre maskiner i en 1 ren kraft I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK får du

Läs mer

Banddiskmaskin WD-B BECAUSE WE DO CARE

Banddiskmaskin WD-B BECAUSE WE DO CARE Banddiskmaskin WD-B BECAUSE WE DO CARE WD-B Den nya generationens banddiskmaskin för storköksmiljöer såsom flygkök, sjukhus och andra större institutioner. Alla installationer skall vara en bra referens!

Läs mer

green&clean Underbänks- och huvdiskmaskin

green&clean Underbänks- och huvdiskmaskin green&clean Underbänks- och huvdiskmaskin green&clean diskmaskiner MILJÖ Mindre förbrukning av vatten, energi, diskmedel och torkmedel. Ger lägre driftskostnader och miljöpåverkan. REN Disk- och sköljresultat

Läs mer

Skötselinstruktion LF322

Skötselinstruktion LF322 Skötselinstruktion LF322 Utgåva Feb 09 ett vassare val FÖRSÄLJNING 08-53470150/FAX 08-53470169 SERVICECENTER 08-53470155/FAX 08-53470169 RESERVDELAR 08-53470160/FAX 08-53470169 www.abwe.se eller www.berkel.se

Läs mer

GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK.

GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner

Läs mer

Disk - Granuldisk. Det perfekta valet för små till medelstora kök

Disk - Granuldisk. Det perfekta valet för små till medelstora kök Disk - Granuldisk Det perfekta valet för små till medelstora kök Ingen blötläggning, ingen skrubbning GO-Tech rengöring* Hygieniskt rent diskgods Bra arbetsmiljö Hög Kapacitet Liten miljöpåverkan Upp till

Läs mer

KOMBIDISKMASKIN WD-90 DUO. Installations- och användarmanual

KOMBIDISKMASKIN WD-90 DUO. Installations- och användarmanual KOMBIDISKMASKIN WD-90 DUO (Bruksanvisning i original) Installations- och användarmanual S/N: Gäller från: 2014-01-22 Rev.: 0 Bästa kund, Vi gratulerar till att Ni valde en Metos-apparat för Era köksaktiviteter.

Läs mer

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT SWEDISH INNOVATION, QUALITY & DESIGN. NO PRE- WASHING CONCEPT GRANULE SMART HÖG KAPACITET PÅ LITEN YTA. GRANULE SMART Granule Smart är en frontmatad grovdiskmaskin med No Pre-Washing -teknik. Den är liten,

Läs mer

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT SWEDISH INNOVATION, QUALITY & DESIGN. NO PRE- WASHING CONCEPT RUSTAD FÖR HÖG KAPACITET. Granule Maxi är en frontmatad grovdiskmaskin med No Pre-Washing -teknik som passar i större kök. Hanteringen och

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

Banddiskmaskin WD-B BECAUSE WE DO CARE

Banddiskmaskin WD-B BECAUSE WE DO CARE Banddiskmaskin WD-B BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

t vät tmaskiner Tryggt och effektivt för brandförsvaret

t vät tmaskiner Tryggt och effektivt för brandförsvaret t vät tmaskiner Tryggt och effektivt för brandförsvaret Varje installation ska vara en bra referens. Sedan några år specialanpassar vi våra traditionella diskmaskiner till brandförsvaret. Brandmän är

Läs mer

Storköksutrustning 2013

Storköksutrustning 2013 Storköksutrustning 2013 Innehåll 3 STORKÖKSUTRUSTNING 4-6 Diskmaskiner 7-9 Diskrumsutrustning 10-11 Rostfria bänkar 12-13 Rostfria hyllor 14-15 Diskkorgar 16-17 Hyllor, diskhantering och förvaring 18-19

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

Disk. Disk. Tunneldiskmaskin. WTC140. ESD Trycksatt genomströmmare r/hr

Disk. Disk. Tunneldiskmaskin. WTC140. ESD Trycksatt genomströmmare r/hr Produkt # Modell # Namn # SIS # AIA # Trycksatt genomströmmare - 140 r/hr 534302 (WTCS140ERA) Tunneldiskmaskin. WTC140. ESD Trycksatt genomströmmare. Isolerad. 2 hastigheter 140/90 korgar/ h. Matning höger>vänster.

Läs mer

GRANULE SMART HÖG KAPACITET PÅ LITEN YTA.

GRANULE SMART HÖG KAPACITET PÅ LITEN YTA. GRANULE SMART HÖG KAPACITET PÅ LITEN YTA. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från GRANULDISK

Läs mer

GROVDISKMASKIN MED GRANULAT WD-90GR FLEX & WD-90GR HC. Installations- och användarmanual

GROVDISKMASKIN MED GRANULAT WD-90GR FLEX & WD-90GR HC. Installations- och användarmanual GROVDISKMASKIN MED GRANULAT WD-90GR FLEX & WD-90GR HC (originaldokumentation) Installations- och användarmanual S/N: Gäller från:15. 05. 2011 Rev.: 2.0 Bästa kund, Vi gratulerar till att Ni valde en Metos-apparat

Läs mer

GLASDISKMASKIN HOBART GX-60

GLASDISKMASKIN HOBART GX-60 GLASDISKMASKIN HOBART GX-60 INSTALLATION ANVÄNDNING man_gx60.indd / nov 02 Vi reserverar oss rättigheten att ändra specifikationerna. Box 2101. 196 02 Kungsängen. Hobart Foster Scandinavia ApS, filial Tel.

Läs mer

GROVDISKMASKIN MED GRANULAT WD-100GR. Installations- och användarmanual

GROVDISKMASKIN MED GRANULAT WD-100GR. Installations- och användarmanual GROVDISKMASKIN MED GRANULAT WD-100GR (originaldokumentation) Installations- och användarmanual S/N: Gäller från: 01.05.2012 Rev.: 3.0 WD-100GR Rev. 1. Allmänt... 1 1.1 Symboler som används i handboken...

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

Skötselinstruktion LF322E

Skötselinstruktion LF322E Skötselinstruktion LF322E Utgåva Feb-13 ett vassare val FÖRSÄLJNING 08-53470150/FAX 08-53470169 SERVICECENTER 08-53470155/FAX 08-53470169 RESERVDELAR 08-53470160/FAX 08-53470169 www.abwe.se eller www.berkel.se

Läs mer

Mjölkning i uppbundna stallar

Mjölkning i uppbundna stallar Mjölkning i uppbundna stallar Små förändringar stora förbättringar Mjölkavkastningen har stadigt ökat under många år. Det innebär att din mjölkningsanläggning måste kunna hantera mycket mer mjölk nu än

Läs mer

GRANULE MAXI SKRÄDDARSYDD FÖR HÖG KAPACITET.

GRANULE MAXI SKRÄDDARSYDD FÖR HÖG KAPACITET. GRANULE MAXI SKRÄDDARSYDD FÖR HÖG KAPACITET. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade Granulatgrovdiskmaskiner från

Läs mer

GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK.

GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK. GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STOR ANDEL GN-BLECK. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK. 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket

Läs mer

SPOLDESINFEKTOR 736-OS 738-OS. Vägghängd - underlätter rengöring under maskinen

SPOLDESINFEKTOR 736-OS 738-OS. Vägghängd - underlätter rengöring under maskinen SPOLDESINFEKTOR 736-OS 738-OS Vägghängd - underlätter rengöring under maskinen vid manuell lucköppning sitter handtagen på rätt höjd ergonomiskt. Ljusdiod och display visar tydligt var i processen maskinen

Läs mer

speedmatic Diskmaskin, 60 cm För underbyggnad SN 46M593SK

speedmatic Diskmaskin, 60 cm För underbyggnad SN 46M593SK rostfritt stål 10599 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass:

Läs mer

Degavvägare för alla degtyper

Degavvägare för alla degtyper Degavvägare 2 Degavvägare för alla degtyper I Glimeks sortiment med degavvägare finns rätt maskin för alla bagerier. Glimek erbjuder automatiska degavvägare med stor viktnoggrannhet och kapacitet från

Läs mer

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 Rundballshacare och utfodringsmaskin Marknadens mest kompletta program www.tks-as.no Stationär På hjul Opphängd i skenor Magasin K2 COMBICUTTER Arbetsbesparande, beprövad

Läs mer

Regenerering. Produkter

Regenerering. Produkter Regenerering 10.10.11 16:15 EXTRA PRERISCALDO MANUALE Regenerering En hjälpreda i köket ScanBox Regenereringsugnar ScanBox erbjuder nu ett komplett sortiment av ventilerade ugnar för regenerering. I en

Läs mer

DISKMASKIN WD-6. Installations- och användarmanual

DISKMASKIN WD-6. Installations- och användarmanual DISKMASKIN WD-6 (originaldokumentation) Installations- och användarmanual S/N: Gäller från: 15. 10. 2010 Rev.: 3.0 WD-6 Rev. 1. Allmänna anvisningar... 1 1.1 Symboler som används i handboken... 1 1.2

Läs mer

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar.

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. FAMA hyllsystem maximal flexibilitet för maximal effektivitet Willach Pharmacy Solutions hör till världens

Läs mer

Vagndiskmaskin WD-18 CW BECAUSE WE DO CARE

Vagndiskmaskin WD-18 CW BECAUSE WE DO CARE Vagndiskmaskin WD-18 CW BCAUS W DO CAR Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-18 CW Den flexibla vagndiskmaskinen för sjukhus, flygkök och andra större institutioner. Vagndiskmaskinen

Läs mer

produktblad Tallriksdispenser omställbar ETD

produktblad Tallriksdispenser omställbar ETD 2007-04-16 sida 1 av 2 omställbar ETD Tallriksdispenser lagerhåller och transporterar porslin på ett arbetsmiljö vänligt sätt. Tallriksdispensern är omställbar för varierande tallriksstorlekar och finns

Läs mer

KOMBIDISKMASKIN WD-90 DUO. Installations- och användarmanual

KOMBIDISKMASKIN WD-90 DUO. Installations- och användarmanual KOMBIDISKMASKIN WD-90 DUO Bruksanvisning i original VARNING: Läs bruksanvisningen före användning av produkten! Installations- och användarmanual S/N: Gäller från: 2017-02 Rev.: 1 (sv) WD-90 DUO Rev.

Läs mer

DISKMASKIN WD-6 Installations- och användarmanual

DISKMASKIN WD-6 Installations- och användarmanual DISKMASKIN WD-6 Installations- och användarmanual S/N: Från datum: 01. 12. 2006 Rev.: 4.2 6.11.2006 Rev. 1. Allmänt... 1 1.1 Symboler som används i handboken... 1 1.2 Symboler på diskmaskinen... 2 1.2.1

Läs mer

Kondenserande gaspanna. Varför Vaillant? För att vi erbjuder kraft, effektivitet och tillförlitlighet. ecocraft exclusiv

Kondenserande gaspanna. Varför Vaillant? För att vi erbjuder kraft, effektivitet och tillförlitlighet. ecocraft exclusiv Kondenserande gaspanna Varför Vaillant? För att vi erbjuder kraft, effektivitet och tillförlitlighet ecocraft exclusiv ecocraft exclusiv gaspanna Kraftfull gaspanna för de stora uppdragen i sex effektstorlekar

Läs mer

Prislista. Sverige. gäller fr o m 2012-04-24 tills vidare

Prislista. Sverige. gäller fr o m 2012-04-24 tills vidare lista Sverige gäller fr o m 2012-04-24 tills vidare Ingen fördisk Granule Optimised Washing Technology eliminerar behovet av fördisk*. Bara skrapa och diska 1. Skrapa 2. Lasta 3. Tryck på knappen! *Vid

Läs mer

25 år med Mieles besticklåda. En framgångssaga

25 år med Mieles besticklåda. En framgångssaga 25 år med Mieles besticklåda En framgångssaga 25 år med Mieles Besticklåda En framgångssaga 1987 revolutionerade Miele diskningen av bestick med sin uppfinning av besticklådan. Aldrig tidigare har bestick

Läs mer

DISKMASIN MASTER 50 PREMIUM. Installations- och bruksanvisningar. Översättning av tillverkarens originaldokumentation

DISKMASIN MASTER 50 PREMIUM. Installations- och bruksanvisningar. Översättning av tillverkarens originaldokumentation DISKMASIN MASTER 50 PREMIUM Installations- och bruksanvisningar Översättning av tillverkarens originaldokumentation (3.6.2014) MG4246480, MG4246481, MG4246482, MG4246483 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Allmänt...4

Läs mer

Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner, Tankdiskmaskiner och Huvdiskmaskiner.

Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner, Tankdiskmaskiner och Huvdiskmaskiner. Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner, Tankdiskmaskiner och Huvdiskmaskiner April 2014 www.mindiskmaskin.se Proffsdiskmaskin PG 8055 SPEED med avhärdare Diskmaskiner

Läs mer

Avfallskärl 30 l. Art.nr. 273

Avfallskärl 30 l. Art.nr. 273 5 Avfallskärl 30 l. Art.nr. 273 Hängs på gejdern på sidan av kombinationsvagnen eller korgvagn för diskkorgar. Används för avfall och slattar. Stabilt avfallskärl i vit polyeten. Bredd: 450 mm Djup: 260

Läs mer

DISKRUTINER STATION 1

DISKRUTINER STATION 1 Styrande dokument Rutindokument Arbetsinstruktioner Sida 1 (7) Stationer vid dukningen 1. Kostkort 2. Huvudkomponent gryta, biffar, fisk, kött m.m. 3. Bikomponent - ris, pasta, potatis m.m. 4. Sås 5. Grönsaker

Läs mer

Disk. Green&Clean Huvdiskmaskin, Isolerad, med Filtersystem. Disk

Disk. Green&Clean Huvdiskmaskin, Isolerad, med Filtersystem. Disk Produkt # Modell # Namn # SIS # I #. Isolerad, med Filtersystem 504259 (EHT8I) Green & Clean Huvdiskmaskin, isolerad, CLER BLUE Filtersystem & Inbyggd sköljmedelspump, 80korgar/h - 400 V/3N/50 Hz Kort

Läs mer

STA6539L 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A

STA6539L 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A EAN13: 8017709151003 Plats för 14 kuvert Active light-ljussignal mot golvet indikerar att maskinen är igång 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram,

Läs mer

Apex. Mer kontroll. Enkelt.

Apex. Mer kontroll. Enkelt. Apex Mer kontroll. Enkelt. Kunderna anser att hygien är viktigare än menyn, vad de får för pengarna och kvaliteten på servicen* De största utmaningarna: Ren disk på första försöket Kostnaderna för vatten,

Läs mer

Ismaskiner och istransportsystem

Ismaskiner och istransportsystem och istransportsystem Porkkas automatiska ismaskiner tillverkar hårda, kristallklara istärningar som varar länge i drinkar. De är utmärkta för att användas i t.ex. hotell, restauranger, kaféer och nattklubbar.

Läs mer

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT NO PRE- WASHING CONCEPT 1970 s 1977 1987 Visste du att idén om Granulatgrovdisk kom till i en bastu? En grupp vänner, som hade för vana att träffas veckovis i bastun på ett hotell strax utanför Malmö,

Läs mer