Tunneldisken Modul - växer med uppgiften!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tunneldisken Modul - växer med uppgiften!"

Transkript

1 Tunneldisken Modul

2 2 electrolux wtm Tunneldisken Modul - växer med uppgiften! Moduluppbyggd konstruktion kombineras och anpassas efter kundens behov.

3 electrolux wtm 3 Det nya sortimentet av tunneldiskmaskiner från Electrolux kombinerar förstklassig disk- och sköljprestanda med en utomordentligt stabil konstruktion, idealisk för användning i restaurangkök, hotell, stora personalmatsalar, skolor, flygcatering och sjukhus m.m. Diskkapacitet: - Effektivt och tidsbesparande tack vare: Oavbruten diskprocess, non-stop diskning Maximerad diskkapacitet Anpassningsbara hastigheter Kostnadsbesparing: - Unikt system sänker driftkostnader genom att: Energiåtervinningssystemet reducerar elförbrukningen Ingen vatten- eller elförbrukning vid vänteläge Optimerad och oavbruten diskprocess minskar vattenförbrukningen med 30% Duo-slutspolning minskar vattenförbrukningen med 50% Upp till 75% diskmedelsbesparing Diskhygien: - Alltid rent diskresultat på grund av: Slutspolning i hög temperatur (82 C) säkerställer hygieniskt diskresultat Gardinsystem förhindrar vattenstänk och överföring av diskmedelsrester Separerade disksektioner undviker överföring av matrester mellan tankarna Rengöring: - Enkel och effektiv rengöring tack vare: Formpressade disktankar, utan skarvar Enkelt att ta bort diskarmar för rengöring Släta och lättåtkomliga luckor Självtömmande diskpumpar som spar tid Driftsäkert: - Robust och pålitlig i extrem miljö tack vare: Stabila underreden, fyrkantsprofil i rostfritt stål Skumisolerade luckor för extra stadga Rostfria diskpumpar och komponenter Mässingsventiler för extra hållbarhet Nya disksystemet Formpressat tak Ergonomi Formpressad tank Duo-slutspolning Ergonomi: - Säker arbetsmiljö tack vare: Skumisolerade luckor för lägre ljudnivå och lägre utvändig temperatur Stora och välbalanserade luckor avlastar och förenklar Lågtempererad torkzon för snabb avsvalning av diskgodset

4 4 electrolux wtm Diskkapacitet Det nya disksystemet är utvecklat för att direkt uppnå ett perfekt resultat, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. FÖRDISKNING DISKNING SKÖLJNING Fördisksektionen är en viktig instans för ett perfekt diskresultat samtidigt som den innehåller det smutsigaste vattnet i diskmaskinen. Men till skillnad från traditionella system, är Electrolux fördisksektion helt separerad från disksektionen som är fylld med varmvatten och diskmedel. I fördisksektionen används enbart kallvatten för att förhindra att de proteinrika matresterna klibbar fast. Disksektionen är även den separerad från sköljsektionen, så att disktanken är fri från sköljmedel, något som annars försvagar effekten av diskmedlet och leder till överdriven konsumtion av diskmedel.

5 electrolux wtm 5 TRADITIONELL DISKPROCESS Fördiskning Diskning Sköljning ELECTROLUX NYA DISKSYSTEM 85 C Fördiskning Diskning Sköljning 50 C 10 C Diskmedel Sköljmedel Till skillnad från traditionella diskmaskiner som under timslånga diskomgångar töms och återuppfylls helt, så fortsätter det nya disksystemet att diska med minimal vattenförbrukning. Varje diskmaskin har två förinställda hastigheter långsam som lämpar sig för diskgods med intorkade matrester och snabb som lämpar sig för lätt nedsmutsad disk. Båda hastigheterna kan finjusteras på plats, efter kundens behov, med hjälp av den elektroniska kontrollpanelen. När vattnet i fördisksektionen blir så smutsigt att det inte rengör effektivt, töms automatiskt en del av det smutsiga vattnet ut, och fylls sedan på automatiskt. Allt utan att diskmaskinen stannar. I den elektroniska kontrollpanelen visas information så som flödeshastiget och mängd. Denna funktion gör att man kan maximera kapaciteten vid diskning och sänka vattenförbrukningen.

6

7 electrolux wtm 7 Vid moduler med tankar på 150 liter är duo-disk pumpsystemet försett med en 2,2 kw pump för de övre spolarmarna och en 1,1 kw pump för de nedre spolarmarna så att det blir ett kraftigt tryck på diskvattnet. Idealiskt för borttagning av intorkad mat och vid diskning av stora mängder diskgods. För att diska på minsta möjliga golvyta, är spolarmarna, till skillnad från traditionella spolarmar placerade längs hela disktanken. Därmed träffas diskgodset av vatten från två håll samtidigt. Duo filter systemet förhindrar att matresterna hamnar i disksektionen. Det ger ett minskat behov av att återuppvärma vattnet. Gardinsystemet förhindrar att vatten stänker mellan tankarna.

8

9 electrolux wtm 9 Diskhygien Den toppmoderna atmosfäriska duo-slutspolningen har ett inbyggt luftgap. 70 C 85 C Varmvatten i en jämn temperatur på minst 82 C under alla förhållanden, gör att användaren kan känna sig trygg i att diskgodset är grundligt rent och helt fritt från diskmedel. Det dubbla sköljsystemet i tvåsteg, Duoslutspolningen garanterar total avlägsnande av diskmedelsrester med så liten vattenförbrukning som möjligt- även den andra sköljomgången sker med hett vatten som värms av ytterligare 3kW electriska element i duo-slutspolningstanken. Energiåtervinningssystemet reducerar elförbrukningen med upp till 12kW genom att förvärma det inkommande kallvattnet med hjälp av ångan från diskmaskinen som då kondenseras. Duoslutspolningspump Genomströmmare Duo-slutspolningssystem Luftgap (Typ AB) Luftutsläpp 50 C Ånga 70 C 85 C Energiåtervinningssysteme Duospolningspump Sköljpump Kallvatten (15 C) Genomströmmare Atmosfärisk Duo-slutspolning, visas här med energiåtervinningssystemet

10 10 electrolux wtm Robust Electrolux tunneldiskmaskiner är framtagna för att fungera som arbetshästen i köket, arbeta oavbrutet under tunga förhållanden. De balanserade frontluckorna är ordentligt isolerade med skum för att ge stadga och hållbarhet men även för att göra maskinerna mer tystgående. De robusta diskmaskinerna är tillverkade med en stomme av 3mm tjockt rostfritt stål, monterade med bultar som gör det enkelt att ta isär på plats. Allt för ökad tillgänglighet.

11 electrolux wtm 11 All viktiga komponenter så som tankar, inner-, sid- och ytterpaneler, disk- och sköljarmar, inspektionsluckor, sillådor, styrskenor och bakomliggande rör är tillverkade i AISI 304 rostfritt stål. De rostfria diskpumparna lämpar sig i kök med hög belastning eller där man inte har tillgång till en jämn vattentillförsel. Mässingsventiler som standard för extra hållbarhet vid höga vattentemperaturer. Kapslingsklass IPX5 som underlättar vid utvändig rengöring av tunneldiskmaskinen. För att skydda elementen mot alla sorters diskmedel är de legerade.

12 12 electrolux wtm Rengöring De moduluppbyggda tunneldiskmaskinerna har konstruerats speciellt med tanke på enkel och effektiv rengöring både invändigt och utvändigt. Självtömmande diskpumpar, för maximal hygien utan besvärande lukter. För att underlätta rengöring av energiåtervinningssystemets kondensanläggning är den placerad på utdragbara skenor och lättillgänglig genom en lucka.

13 electrolux wtm 13 Stora balanserade inspektionsluckor gör disk- och sköljutrymmet lättillgängligt. För lättare rengöring är fördisk-, disk- och sköljsektionen utrustade med formpressade och sluttande tankar, vilket förhindrar smutsavlagringar samt möjliggör bortforsling av smutsigt vatten mot avloppet. Borttagbara diskarmar och ändpluggar i rostfritt stål. Diskutrymme utan synliga vattenrör.

14

15 electrolux wtm 15 Ergonomi Dörrarna är isolerade med skum för att minska ljudnivån och för att hålla ner temperaturen på luckornas utsida, som aldrig överstiger 60 C. Frontluckorna öppnas med minsta möjliga ansträngning och innehåller en säkerhetsanordning som spärrar dörren vid rengöring. Dörrhandtagen är konstruerade på så sätt att man når dem från alla håll. Snabbt uttagbara silar tillverkade av rostfritt stål. Diskarmarna är lätta att ta bort för daglig kontroll och rengöring. I torksektionen får diskgodset en hanterbar temperatur samt att ångutsläpp och värmeförlust är minimal. Allt tack vare en kraftig fläkt som suger in torr luft från utsidan och därmed tar bort allt vatten och kyler ner porslinet.

16

17 electrolux wtm 17 Elektronisk kontrollpanel Kontrollpanelen erbjuder påfallande fördelar, för användaren, ägaren eller teknikern. För att bespara användaren tid kan den elektroniska kontrollpanelen t ex signalera audiellt och visuellt på displayen: Dörr öppen- stäng dörren / Uppvärmning / Rengöringrengöringscykel påbörjad / Tömning / Diskning / Tid-för-uppvärmning meddelande vid uppstart. Förberedd för HACCP kontrollutrustning så som datorer, skrivare och modem för fjärrstyrning. Som extra tillval kan man få möjligheten att mäta vattenförbrukning, diskmedel och energiåtgång. Följande information kan väljas och visas i fönstret: Vänteläge Aktuell och förprogrammerad temperatur Flödesgräns inställningar Dagens diskstatistik Dagens larm Tid kvar till service HACCP- protokoll Programmeringsläge Följande fält kan justeras: För användaren: Datum och tid Språk För teknikern: Modell och serienummer, Elektricitetsförbrukning, maxförbrukning Kapacitet och produktionsår Temperaturer Service timer HACCP- protokoll Vattenflöden Diskningsläge Diskeffektivitet Pågående larm Aktuell och förprogrammerad temperatur Flöde/hastighet/eleffekt Värden (om mätare finns installerad) Dagens diskstatistik Dagens pågående disklarm

18

19 electrolux wtm 19 Kostnadsbesparingar Genom att det unika disk- och sköljsystemet minimerar vatten-, energi- och diskmedelsförbrukningen sänker man driftkostnaderna. Vattenförbrukning Besparing med upp till 30% Det nya disksystemet tömmer inte ut disktankarna helt på vatten när vattnet blir för smutsigt för att diska effektivt. En del av det smutsiga vattnet, vanligtvis 15 liter i timmen, töms ut och ersätts med rent vatten. Inställningar för detta går att göra på plats, allt efter kundens behov. På så sätt kan diskmaskinen gå hela dagen med en vattenbesparing av upp till 30%. Traditionellt system Electrolux System Diskmedelsförbrukning I den separata fördisksektionen används inte varmt vatten, därför behövs det inte ytterligare vatten för nedkylning av disken efter fördiskningen. Traditionellt system Besparing med upp till 75% Electrolux System Autostart funktionen garanterar att varken vatten eller el förbrukas när diskmaskinen är i vänteläge. För att undvika värmeförluster är genomströmmaren och maskinen välisolerade. Energisparsfunktionen har en stor kondensorenhet som värmer upp det kalla inloppsvattnet till 50 C. På så sätt reduceras elförbrukningen med 12kW i timmen.

20 20 electrolux wtm Hanterings funktionerna Den moduluppbyggda tunneldiskmaskinen utgör navet i en lösning med en fullt integrerad kringutrustning vars mål är att maximera effektiviteten genom att öka kapaciteten och samtidigt minska andelen krossat porslin. Den robusta konstruktionen i rostfritt stål garanterar stadga, de rundade hörnen förenklar rengöringen och de väldimensionerade detaljerna sörjer för en ergonomisk och bekväm hantering. Systemet lämpar sig för kök som serverar upp till 3000 måltider i timmen.

21 electrolux wtm 21 Komplett system som här visas med en automatisk stackningsbänk, 180 vändskiva och rullbana. Avtagbar transportör för bästa hygien. 180 vändskiva med alla funktioner placerade i underkant för att underlätta rengöring.

22 22 electrolux wtm Produktsortiment Tunneldiskmaskinens produktsortiment Modell Typ Total längd Antal korgar/timme WTM liter disk & skölj 1773 mm från 80 till 140 WTM liter disk & skölj 2100 mm från 90 till 165 WTM liter fördisk & 100 liter disk & skölj 2573 mm från 110 till 180 WTM liter fördisk & 150 liter disk & skölj 2900 mm från 130 till 200 WTM liter fördisk & 150 liter disk & skölj 3270 mm från 160 till 250 WTM liter fördisk & 150 liter disk & skölj 3600 mm från 180 till 300 Alla versioner är tillgängliga med eller utan energibesparingsystemet, elektrisk eller ånguppvärmd.

23 electrolux wtm 23 Teknisk data WTM140 WTM165 WTM180 WTM200 WTM250 WTM300 Långsam hastighet (kan ökas på plats) Korgar/tim Snabb hastighet (kan minskas på plats) Korgar/tim Yttermått (utan tork) mm Yttermått (med tork) mm Fördisk Diskning Sköljning Elutförande Pumpeffekt Övre kw 0,23 0,23 2,2 2,2 Nedre kw 1,1 Cirkulation Övre l/min Nedre l/min 350 Tankvolym l Pumpeffekt Övre kw 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 Nedre kw 1,1 1,1 1,1 1,1 Cirkulation Övre l/min Nedre l/min Tankvolym l Duo-slutspolningspumps effekt kw 0,35 0,35 0,35 0,35 0,35 0,35 Duo-slutspolningspumps kapacitet l/min Slutspolningsmängd Duo-slutspolningstankens volym l Genomstömmarens volym l Slutspolnings förbrukning l/hr Disktanks element kw Duo-slutspolning element kw Genomströmmarens effekt kw 12 16,5 16,5 16,5 16,5 16,5 Torksektionens element kw 8,25 8,25 8,25 8,25 8,25 8,25 Torksektionens fläktmotor kw 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 Torksektionens luftcirkulation m 3 /h Torksektionens temperatur C Transport motor kw 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25 ESD fläkt kw 0,13 0,13 0,13 0,13 0,13 0,13 Total effekt (med energibesparing utan torkning) kw 27,4 31,5 31,8 31,8 44,2 45,3 Total power (med energibesparing med torkning) kw 36,7 40, ,0 53,5 54,6 Varmvatten anslutning C Kallvatten anslutning C Ljudnivå dba <70 <70 <70 <70 <70 <70

24 Se mer av hur vi tänker på Excellence med miljön i åtanke Electrolux Professionals lösningar är anpassade till kundernas behov vilket bl a. innebär pålitlighet, kostnadseffektivitet och hållbarhet. Produkterna ska hålla hög kvalitet för lång hållbarhet till låga driftskostnader. Vissa installationer har en livslängd på över 40 år. All Electrolux Professional factories are ISO certified Alla Electrolux Professional fabriker är ISO certifierade. Alla Electrolux Professional lösningar är framtagna för låg vatten, energi och kemförbrukning samt låga utsläppsvärden i miljön. Alla Electrolux Professional lösningar har målsättningen att vara bäst i klassen beträffande kvalitet för låg livscykelkostnad. Alla Electrolux Professional lösningar följer ROHS och REACH direktiv och är mer än 95% återvinningsbara. Företaget förbehåller sig rätten att ändra specifikationer utan föregående meddelande. Illustrationer är inte bindande. Alla Electrolux Professional lösningar är kvalitetstestade och produkternas funktioner enskilt kontrollerade av produktionstekniker. De senaste fem åren har mer än 70% av Electrolux Professional lösningar uppdaterats med omtanke om våra kunder och vår miljö. Electrolux Professional följer ett specifikt energisparprogram för att minska energiförbrukningen i våra fabriker. 9JEB7S

Diskmaskiner och diskrumsutrustning

Diskmaskiner och diskrumsutrustning Diskmaskiner och diskrumsutrustning ELECTROLUX PRODUKTKATALOG 189 Electrolux har ett stort utbud av disklösningar som sträcker sig från kompakta underbänksdiskmaskiner för glas och annat diskgods till

Läs mer

Underbänksdiskmaskiner

Underbänksdiskmaskiner Underbänksdiskmaskiner green&clean diskmaskiner MILJÖ Mindre förbrukning av vatten, energi, diskmedel och torkmedel. Ger lägre driftskostnader och miljöpåverkan. REN Disk- och sköljresultat är bäst i sin

Läs mer

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-12 En av marknadens bästa kombidiskmaskiner för krävande kök. WD-12 en förstklassig kombidiskmaskin

Läs mer

STA6539L2 NYHET 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++

STA6539L2 NYHET 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ STA6539L2 NYHET 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709177928 Plats för 13 kuvert 10 program (varav 5 snabbprogram): Avspolning, Glasprogram, ECO, Auto 45-65, Super Snabbprogram:

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4

Underbänkdiskmaskin WD-4 Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader.

Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader. HUVDISKMASKIN DEN DU KAN LITA PÅ ACTIVE Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader. Innovationerna gör användandet smidigare, enklare, snabbare. Resultatet är oklanderlig

Läs mer

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd.

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd. Art. nr: WD-4 Wexiödisk WD-4 är en enkel och driftsäker underbänkdiskmaskin. Bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör Wexiödisk WD-4 lämplig för det

Läs mer

Tunneldiskmaskin WD-151E/421E. www.wexiodisk.com

Tunneldiskmaskin WD-151E/421E. www.wexiodisk.com Tunneldiskmaskin WD-151E/421E www.wexiodisk.com BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att

Läs mer

Huvdiskmaskin Green and Clean

Huvdiskmaskin Green and Clean Electrolux Diskmaskiner uppfyller alla krav på effektivitet, ekonomi och ergonomi i diskrummet. Electrolux diskmaskinsprogram består av alla typer och storlekar av diskmaskiner såsom glasdiskmaskiner,

Läs mer

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med Grovdiskmaskin t a l u n a gr med - EN LÖNSAM OCH PROFESSIONELL UTMANARE Ökar flödet av diskgods i köket GROVDISKMASKIN med plastgranulat rengör diskgodset effektivt och säkerställer god hygien till mycket

Läs mer

The Range. Diskmaskiner. Dishwashing. Preparation. Cooking. Laundry equipment. Distribution. Ovens. ... and much more.

The Range. Diskmaskiner. Dishwashing. Preparation. Cooking. Laundry equipment. Distribution. Ovens. ... and much more. The Range Diskmaskiner Preparation Dynamic - Static Static HD Cooking N900 - PD700 Snack 600 Industrial machines Ovens ActivePlus and Plus FCF Refrigeration Refrigerated appliances the numbers that professionals

Läs mer

Den traditionella spisen

Den traditionella spisen MK och MKM Den traditionella spisen Serien tillåter kombination av olika typer av kokplattor. Mycket robust spis Stor och flexibel kapacitet tack vare stor, slät kokyta Lång livslängd Stativ helt i rostfritt

Läs mer

Tryckramar. Tekniska data PRODUCT SHEET

Tryckramar. Tekniska data PRODUCT SHEET Tryckramar Tryckramar används för att minska virkets deformation, särskilt i de övre virkeslagren. Detta leder till minskad nedklassning. Dessutom uppnår man extra stabilitet i virkespaketen och en effektiv

Läs mer

PROFESSIONELLA DISKMASKINER TUNNELDISKMASKINER PROFI CN PREMAX CP INNOVATIV EKOLOGISK EKONOMISK

PROFESSIONELLA DISKMASKINER TUNNELDISKMASKINER PROFI CN PREMAX CP INNOVATIV EKOLOGISK EKONOMISK PROFESSIONELLA DISKMASKINER TUNNELDISKMASKINER PROFI CN PREMAX CP INNOVATIV EKOLOGISK EKONOMISK EGENSKAPER ENDAST I PREMAX SKÖLJVATTEN KONTROLL I moderna tunneldiskmaskiner kan användaren oftast välja

Läs mer

FAQ Gullberg & Jansson

FAQ Gullberg & Jansson FAQ Gullberg & Jansson Innehåll Poolvärmepumpar... 3 Allmänt om pooluppvärmning... 3 Inför köp av poolvärmepump... 4 Garanti och service - Poolvärmepumpar... 5 Övrigt... 5 Poolvärmepumpar Allmänt om pooluppvärmning

Läs mer

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you Getinge 46-serien diskdesinfektorer Always with you Vilken typ av diskgods har du? Och hur mycket? I 46-serien finns maskiner anpassade exakt efter dina behov. Ytterligare tillval Flödesmätning för att

Läs mer

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv Pump från M-tec brukspump P50! Allsidig pump med kapacitet upp till 150 l/min. Pumplängd upp till 120 meter och pumphöjd upp till 40 meter med 30 bars max tryck. Enkel att

Läs mer

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Användarvänliga kvalitetsprodukter för professionella storkök Driftsäkerhet, ergonomi, hygien Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK och MKM 10-11 KSF 12-13 Tekniska

Läs mer

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad Electrolux Professional Facility Management/Städ Proffsig mopptvätt gör stor skillnad En lönsam investering som innebär renare ytor och en bättre arbetsmiljö Electrolux Professional Facility Management/Städ

Läs mer

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Diskbänkar Köksfläktar Lådor Blandare Avfallssortering simply more kitchen. Eurodomo - ett komplett sortiment En diskbänk hör hemma i köket på samma villkor som

Läs mer

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK

GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK GRANULE COMBI TRE MASKINER I EN. * bänkar finns ej till försäljning hos GRANULDISK 1 2 REN KRAFT. I ett professionellt kök finns det inte utrymme till att lägga för mycket tid på disken. Med svensktillverkade

Läs mer

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning En affärsmöjlighet som innebär stora besparingar Electrolux Professional Kommunal verksamhet Electrolux Professional Kommunal verksamhet Egen tvättenhet ökar

Läs mer

Bostadsaggregat RECOM 4. Experter på inneklimat i lågenergihus

Bostadsaggregat RECOM 4. Experter på inneklimat i lågenergihus Experter på inneklimat i lågenergihus ... sid. 3 Om aggregatet... sid. 4 Prestanda... sid. 5 Tekniska data... sid. 6 Mått... sid. 7 Ventilation & värmeåtervinning... sid. 7 Komponenter... sid. 8 Tillbehör...

Läs mer

Skötselinstruktion LF322E

Skötselinstruktion LF322E Skötselinstruktion LF322E Utgåva Feb-13 ett vassare val FÖRSÄLJNING 08-53470150/FAX 08-53470169 SERVICECENTER 08-53470155/FAX 08-53470169 RESERVDELAR 08-53470160/FAX 08-53470169 www.abwe.se eller www.berkel.se

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE

Huvdiskmaskin WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Huvdiskmaskin WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-6 DUPLUS Den nya generationens diskmaskin för små och medelstora kök. BECAUSE WE DO CARE

Läs mer

Disk. Disk. Tunneldiskmaskin. WTC140. ESD Trycksatt genomströmmare r/hr

Disk. Disk. Tunneldiskmaskin. WTC140. ESD Trycksatt genomströmmare r/hr Produkt # Modell # Namn # SIS # AIA # Trycksatt genomströmmare - 140 r/hr 534302 (WTCS140ERA) Tunneldiskmaskin. WTC140. ESD Trycksatt genomströmmare. Isolerad. 2 hastigheter 140/90 korgar/ h. Matning höger>vänster.

Läs mer

Tekniken. bakom Quooker

Tekniken. bakom Quooker Tekniken bakom Quooker I den här broschyren hittar du den tekniska beskrivningen och specifikationer för Quooker. Kranar Vår krankollektion består av åtta modeller - Basic, Classic, Design, Modern, Nordic

Läs mer

Bruksanvisning. Wood s avfuktare WP-200AP

Bruksanvisning. Wood s avfuktare WP-200AP Bruksanvisning Wood s avfuktare WP-200AP Tack Tack för att du valt en Wood s avfuktare. Du är en av mer än 300.000 människor som har valt Wood s avfuktare för att förebygga skador orsakade av fukt och

Läs mer

6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING

6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING 6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING Jetstrålar som spolar kastruller och ugnsformar rena, Plus resurssnåla tekniken 6 th

Läs mer

Tjältinare. Tjältinarna ser till att projekten blir klara i tid. Oavsett väderlek. VÅRA TJÄLTINARE JAGAR BORT FROSTEN.

Tjältinare. Tjältinarna ser till att projekten blir klara i tid. Oavsett väderlek. VÅRA TJÄLTINARE JAGAR BORT FROSTEN. Tjältinarna ser till att projekten blir klara i tid. Oavsett väderlek. VÅRA TJÄLTINARE JAGAR BORT FROSTEN. ytvärmarna HSH 700 och HSH 350 är de perfekta följeslagarna vid frost och is. De värmer upp mark

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

speedmatic Diskmaskin, 60 cm För underbyggnad SN 46M593SK

speedmatic Diskmaskin, 60 cm För underbyggnad SN 46M593SK rostfritt stål 10599 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass:

Läs mer

DESIGNPROCESSEN 1. Utgångspunkter 1. Förstudier 1. Inriktning 2. Första brainstormingen 3. Möte med Tord Berggren 3.

DESIGNPROCESSEN 1. Utgångspunkter 1. Förstudier 1. Inriktning 2. Första brainstormingen 3. Möte med Tord Berggren 3. Innehållsförteckning DESIGNPROCESSEN 1 Utgångspunkter 1 Förstudier 1 Inriktning 2 Första brainstormingen 3 Möte med Tord Berggren 3 Marknadsstudie 4 Andra brainstormingen 5 Möte med Jens Blixt om VVS 6

Läs mer

STA6539L 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A

STA6539L 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A EAN13: 8017709151003 Plats för 14 kuvert Active light-ljussignal mot golvet indikerar att maskinen är igång 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram,

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM Mixons fingerskarvningssystem med separat applicering används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709166526 Anti fingerprint Handtag i Opera design Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning,

Läs mer

Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare

Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare Doften och smaken avslöjar det redan... det här är färskt kaffe! Bryggt med filter, vilket gör att smaken och doften verkligen kommer till sin rätt. Hederligt, härligt

Läs mer

GLASDISKMASKIN HOBART GX-60

GLASDISKMASKIN HOBART GX-60 GLASDISKMASKIN HOBART GX-60 INSTALLATION ANVÄNDNING man_gx60.indd / nov 02 Vi reserverar oss rättigheten att ändra specifikationerna. Box 2101. 196 02 Kungsängen. Hobart Foster Scandinavia ApS, filial Tel.

Läs mer

Mattransport - Transportboxar, mm.

Mattransport - Transportboxar, mm. Mattransport - Transportboxar, mm. ScanBox AB grundades med en affärsidé att utveckla ett flexibelt produktionssätt för tillverkning av isolerade transportboxar. Detta möjliggjorde kundanpassade och kostnadseffektiva

Läs mer

Kylaggregat EWAQ-E-/F- EWYQ-F- Luftkylda multi-scroll kylaggregat och värmepumpar

Kylaggregat EWAQ-E-/F- EWYQ-F- Luftkylda multi-scroll kylaggregat och värmepumpar Kylaggregat Luftkylda multi-scroll kylaggregat och värmepumpar Högeffektiva värden både vid kyla och värme Extremt stort driftsintervall, omgivningsstemperatur upp till 52 C 1 eller 2 köldmediekretsar

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line för professionell förv Cold Line-produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla de strängaste

Läs mer

PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX

PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX 01 02 DET FINNS EN HOBART FÖR VARJE DISKRUM PREMAX AUP Fördisk, findisk, grovdisk. En mycket pålitlig och kraftfull diskmaskin med ASR inbyggd fördiskfunktion

Läs mer

Gå längre och öka kylmediernas livslängd. Alfie 500 för rening av kylmedier

Gå längre och öka kylmediernas livslängd. Alfie 500 för rening av kylmedier Gå längre och öka kylmediernas livslängd Alfie 500 för rening av kylmedier Färre produktionsstopp Bättre produktkvalitet Inga kladdiga verktyg Ingen dålig lukt Minskade allergiska reaktioner Mindre verktygsslitage

Läs mer

ST2FABNE2. retro 60 CM INBYGGD DISKMASKIN SVART MÄRKNING A+++A

ST2FABNE2. retro 60 CM INBYGGD DISKMASKIN SVART MÄRKNING A+++A ST2FABNE2 60 CM INBYGGD DISKMASKIN SVART MÄRKNING A+++A EAN13: 8017709166915 20% lägre energiförbrukning än A-klass Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto

Läs mer

ST2FABNE2. retro 60 CM DISKMASKIN SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A

ST2FABNE2. retro 60 CM DISKMASKIN SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A ST2FABNE2 60 CM DISKMASKIN SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A EAN13: 8017709166915 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Snabbprogram: Speed 27

Läs mer

Hållbar framtid redan idag

Hållbar framtid redan idag Hållbar framtid redan idag Electrolux Professional Fastighetstvätt Innovationer i framkant ger lägre driftskostnad Hög miljömedvetenhet Tankar och tillverkning, allt sker i Sverige Att omvärlden är i ständig

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

ARTNR BENÄMNING MÅTT VIKT MÄRKEFFEKT BEHÅLLARE IP-KLASS KABEL PRIS

ARTNR BENÄMNING MÅTT VIKT MÄRKEFFEKT BEHÅLLARE IP-KLASS KABEL PRIS VÅT- & TORRDAMMSUGARE ALLROUNDDAMMSUGARE FÖR DAGLIGT BRUK En serie dammsugare som klarar det mesta av daglig våtoch torrdammsugning. Justerbart handtag för bekväm arbetsställning och enkel förvaring. Rör

Läs mer

DECOR 810/830 PRODUKTENS DELAR PRODUKTENS DELAR. 1 - Inre skorstensdel 2 - Yttre skorstensdel 3 - Kontrollpanel 4 - Belysning 5 - Delad kantsugsplåt

DECOR 810/830 PRODUKTENS DELAR PRODUKTENS DELAR. 1 - Inre skorstensdel 2 - Yttre skorstensdel 3 - Kontrollpanel 4 - Belysning 5 - Delad kantsugsplåt DECOR 810/830 PRODUKTENS DELAR PRODUKTENS DELAR 2 1 3 4 5 2 1 3 4 5 1 - Inre skorstensdel 2 - Yttre skorstensdel 3 - Kontrollpanel 4 - Belysning 5 - Delad kantsugsplåt 32 Svenska VARNINGAR OCH SÄKERHETSFÖRESKRIFTER

Läs mer

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709166526 Handtag i Opera design Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram):dis Avspolning, glasprogram,

Läs mer

SES Fatvärmare. Postadress Box 102 40 434 23 Kungsbacka. Besöksadress Magasinsgatan 8C 434 37 Kungsbacka

SES Fatvärmare. Postadress Box 102 40 434 23 Kungsbacka. Besöksadress Magasinsgatan 8C 434 37 Kungsbacka SES Fatvärmare Till standard 200 l fat. Mobil, svep värmaren runt fatet Inga uppvärmda utrymmen. Lätt att hantera. Inga värmeytor, säker även vid känsliga material. Exakt temperaturreglering. SES MANTEL/200

Läs mer

Väggkompakt är en prefabricerad fjärrvärmecentral

Väggkompakt är en prefabricerad fjärrvärmecentral Drift- och skötselinstruktion VK LPM Väggkompakt, prefabricerad fjärrvärmecentral VK Väggkompakt Utförande kan skilja sig från den här bilden. Innehåll Allmän beskrivning... 1 Varningstexter... 2 Installation...

Läs mer

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar Ledande när det gäller hygien, ergonomi och design Bäst på hygien QuickClean Upptäck våra nya arbetsbänkar som är anpassade för framtidens behov av ännu renare storkök. Vår bedömning är att hygienkraven

Läs mer

DRICKSFONTÄNER UTOMHUS

DRICKSFONTÄNER UTOMHUS DRICKSFONTÄNER UTOMHUS Företagets historia Egenföretagaren Luther Haws var rörmokarmästare, plåtentreprenör och sanitetsinspektör i staden Berkeley, Kalifornien. År 1906, under en av hans rundor på en

Läs mer

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem THERMOTECH Solvärmesystem Upptäck vårt eget solsystem Välkommen Till Thermotechs värld Användarvänlighet, design och miljö. Det har varit ledstjärnor när vi skapat vårt solvärmesystem. Resultatet är kompletta

Läs mer

Välj rätt från början!

Välj rätt från början! Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Din lösning varje dag Vår mest avancerade robotarm DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Den hydrauliska robotarmen hos DeLaval VMS

Läs mer

Atlas Copco Varmregenererade adsorptionstorkar. BD 100-3000 100-3000 l/s

Atlas Copco Varmregenererade adsorptionstorkar. BD 100-3000 100-3000 l/s Atlas Copco Varmregenererade adsorptionstorkar BD 100-3000 100-3000 l/s Full kapacitet, fullt ansvar Atlas Copco levererar tryckluft av högsta kvalitet så att du som kund får ut maximalt av kärnverksamheten.

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

Ninolab och Forma. Sveriges bästa kombination inom -86 C frysar

Ninolab och Forma. Sveriges bästa kombination inom -86 C frysar Ninolab och Forma Sveriges bästa kombination inom -86 C frysar Ninolab har representerat Forma* i mer än 42 år på den svenska marknaden och levererat många tusen lågtemperaturfrysar till svenska laboratorier.

Läs mer

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Manufacturer: Danska vägen 87, SE-521 32 Falköping, Sweden Phone +46 515 777 640, Telefax +46 515 801 88 www.friggeraker.se

Läs mer

ST2FABPK. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL ROSA ENERGIMÄRKNING: A+++A

ST2FABPK. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL ROSA ENERGIMÄRKNING: A+++A 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL ROSA ENERGIMÄRKNING: A+++A EAN13: 8017709232443 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Snabbprogram: Speed 27

Läs mer

KA - KA PLUS. SKRUVKOMPRESSORER 2,2-7,5 Kw

KA - KA PLUS. SKRUVKOMPRESSORER 2,2-7,5 Kw KA - KA PLUS SKRUVKOMPRESSORER 2,2-7,5 Kw KA - KA PLUS en ny serie teknologiskt avancerade kompressorer är resultatet av en utförlig forsknings- och utvecklingsprocess. Resultatet är en extremt tyst och

Läs mer

Åtgärdsrapport Energideklaration av villa

Åtgärdsrapport Energideklaration av villa Åtgärdsrapport Energideklaration av villa Datum för besiktning: 2016-06-08 Fastighetsbeteckning: Lilla Vintrie 14 Adress/ort: Vintrie Byväg 32O, Vintrie Besiktigad av (certnr): Caspar Skog (5449) Företag:

Läs mer

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen.

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. MaxiWash STORT UTBUD Vi har rätt lösning för din fordonstvättverksamhet: KOMMERSIELL TUNG FORDONSTVÄTT ROLLOVER BILTVÄTTAR för låga, medelstora

Läs mer

ST2FABWH Nyheter. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A

ST2FABWH Nyheter. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A ST2FABWH Nyheter 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A EAN13: 8017709252618 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Snabbprogram:

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

Lighting the future...

Lighting the future... Lighting the future... LITE Sverige AB (Light Innovation Technology) grundades 2013 för att erbjuda nästa generation av LED belysning. Bolaget har goda kontakter i Danmark, genom vilka starka kontakter

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

ESF5201LOW ESF5201LOX

ESF5201LOW ESF5201LOX ESF5201LOW ESF5201LOX SV DISKMASKIN BRUKSANVISNING 2 www.electrolux.com INNEHÅLL 1. SÄKERHETSINFORMATION...3 2. SÄKERHETSFÖRESKRIFTER...4 3. PRODUKTBESKRIVNING...5 4. KONTROLLPANELEN... 6 5. PROGRAM...7

Läs mer

ISDISPENSER FOSTER FID-40 INSTALLATION ANVÄNDNING

ISDISPENSER FOSTER FID-40 INSTALLATION ANVÄNDNING ISDISPENSER FOSTER FID-40 INSTALLATION ANVÄNDNING Vi reserverar oss rättigheten att ändra specifikationerna. man_fid-40_85.indd / april 06 Hobart Foster Scandinavia ApS Box 2101-196 02 Kungsängen - Tel.

Läs mer

Tillagning - Kokgrytor Jöni

Tillagning - Kokgrytor Jöni Tillagning - Kokgrytor Jöni Jøni Foodline A/S är ett danskt företag som sedan 1973 tillverkar storköksutrustning. Vi har i dag 35 medarbetare och levererar kokgrytor, stekbord och spisar till den europeiska

Läs mer

Electrolux Professional. Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad

Electrolux Professional. Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad Electrolux Professional Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad Produkt- och installationskostnaden Vi har alltid varit före vår tid är en minimal del av den totala livscykelkostnaden För oss

Läs mer

Produktpresentation. Vilskåp

Produktpresentation. Vilskåp Produktpresentation Vilskåp Kundanpassade vilskåp... All deg behöver vila. Med Glimeks vilskåp och vilbanor kan du anpassa viltid och produktionskapacitet efter dina behov. För att garantera ett jämnt

Läs mer

HJULTVÄTT EN KLASS FÖR SIG. Marknadsledande för högtryckshjultvättmaskiner

HJULTVÄTT EN KLASS FÖR SIG. Marknadsledande för högtryckshjultvättmaskiner HJULTVÄTT EN KLASS FÖR SIG Marknadsledande för högtryckshjultvättmaskiner ERA PROCESSER VÅR LÖSNING Sen år 2000 utvecklar och producerar PERFORMTEC GMBH högeffektiva hjultvättsystem för professionellt

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

BRUKSANVISNING GE60. ett vassare val. Utgåva Juni 08. www.abwe.se eller www.berkel.se

BRUKSANVISNING GE60. ett vassare val. Utgåva Juni 08. www.abwe.se eller www.berkel.se BRUKSANVISNING GE60 Utgåva Juni 08 ett vassare val FÖRSÄLJNING 08-53470150/FAX 08-53470169 SERVICECENTER 08-53470155/FAX 08-53470169 RESERVDELAR 08-53470160/FAX 08-53470169 www.abwe.se eller www.berkel.se

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-7. www.wexiodisk.com

Huvdiskmaskin WD-7. www.wexiodisk.com Huvdiskmaskin WD-7 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg möjligheten att tillhandahålla

Läs mer

Elektrisk varmvattenberedare för installation i exempelvis tvättstuga eller grovkök.

Elektrisk varmvattenberedare för installation i exempelvis tvättstuga eller grovkök. LEK PBD SE 1533-3 Elektrisk varmvattenberedare NIBE TM ER57 CU, R, E NIBE TM 639624 COMPACT 1 Elektrisk varmvattenberedare för installation i exempelvis tvättstuga eller grovkök. Allmänt COMPACT finns

Läs mer

Miele Torktumlare PT 8000-serien

Miele Torktumlare PT 8000-serien Miele Torktumlare PT 8000-serien Miele kvalitet och mervärde i över 110 år Torktumlarna i PT 8000-serienbygger vidare på Miele-traditionen med många produktfördelar, DryPlus helt enkelt Fem olika storlekar

Läs mer

IVT 290 A/W. Elpanna. Användarhandledning. Art. nr: 290565 Utgåva 2.1

IVT 290 A/W. Elpanna. Användarhandledning. Art. nr: 290565 Utgåva 2.1 IVT 290 A/W Elpanna Användarhandledning Art. nr: 290565 Utgåva 2.1 Tack för att du har valt en värmeanläggning från IVT Industrier AB Vi hoppas att vår värmeanläggning kommer att uppfylla dina förväntningar

Läs mer

BAGMASTER JR I. Fyllning av storsäckar. JR I BASIC är en flexibel maskin med stora anpassningsmöjligheter. baskomponenter.

BAGMASTER JR I. Fyllning av storsäckar. JR I BASIC är en flexibel maskin med stora anpassningsmöjligheter. baskomponenter. Fyllning av storsäckar. IBC s fyllningssystem för storsäckar finns i flera grundvarianter med ett stort urval av tillbehör för att kunna anpassas till alla kundbehov. Alla maskinsystem är byggda med hög

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Insidan helt i rostfritt...

Insidan helt i rostfritt... Insidan helt i rostfritt... Insidan helt i rostfritt R-serien av Thermobox är en vidareutveckling av ett beprövat koncept. Alla produktens uppskattade egenskaper som lång livslängd, elektronisk temperaturstyrning,

Läs mer

Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor

Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor www.purus.se Purus är ledare i Norden Purus är ledare i Norden på framställning och försäljning av VVS produkter och inomhusavlopp, samt sanitet- och inredning

Läs mer

Det miljövänliga konceptet för huvdiskmaskiner

Det miljövänliga konceptet för huvdiskmaskiner Det miljövänliga konceptet för huvdiskmaskiner BECAUSE WE DO CARE Det nya gröna konceptet för huvdiskmaskiner sparar mer än bara vatten... Wexiödisk introducerar en verklig innovation på marknaden med

Läs mer

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 Vi vet att professionella användare ställer höga krav på sin utrustning och våra verktyg är konstruerade för att tillmötesgå våra kunders behov, både med avseende på

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-4 En robust underbänkdiskmaskin med lång livslängd för det lilla men krävande köket Driftsäker

Läs mer

maximal funktionalitet

maximal funktionalitet mervärde HÖGRE SÄKERHET maximal funktionalitet tillbehör för utökad funktionalitet Till EdmoLift s lyftbord finns en mängd olika tillbehör som ger ett mervärde på Er investering. I den här broschyren ser

Läs mer

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012 Takfläktar DA 2900 Nyhet 2012 Produktfördelar Con@ctivity Mieles unika automatikfunktion Con@ctivity är en automatikfunktion för fläktar. Med hjälp av Con@ctivity-modulen kan fläkten kommunicera med hällen

Läs mer

5-100. Värmehäll infällnad HANDBOK. viktiga handlingar för installation och underhåll. Doc. nr. 521345400 Edition0 2015/09. Bruksanvisningen i orginal

5-100. Värmehäll infällnad HANDBOK. viktiga handlingar för installation och underhåll. Doc. nr. 521345400 Edition0 2015/09. Bruksanvisningen i orginal 5-100 Värmehäll infällnad HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll Bruksanvisningen i orginal Doc. nr. 521345400 Edition0 2015/09 Om handboken I den här handboken hittar du all information

Läs mer

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar R Aluminium in Architecture För ett ljusare liv WICSLIDE 65FS Vikdörrar Dörrar som flexibla rumsavslutningar mellan inne och ute Vem önskar sig inte ett rum vars gränser vid vackert väder kan utökas med

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

CE-certifierade minireningsverk

CE-certifierade minireningsverk CE-certifierade minireningsverk Produktbeskrivning PP-modell Typ 2 50 pers. Oberoende utvärderat enligt EN12566-3. Smidig Smidig lösning lösning Våra produkter Våra produkter är biologiskt är biologiskt

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

STA6539L3 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++

STA6539L3 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709202200 Plats för 13 kuvert 10 program (varav 5 snabbprogram): Avspolning, Glasprogram, ECO, Auto 45-65, Super Snabbprogram: Speed 27 min,

Läs mer

Bättre hemmamiljö med klimatsmarta trick

Bättre hemmamiljö med klimatsmarta trick Bättre hemmamiljö med klimatsmarta trick Mår du som bäst när din lägenhet är rätt tempererad och frisk luft hela tiden cirkulerar i dina rum? I den här foldern har vi samlat tips och information som skapar

Läs mer

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD Coolpart s kylbänkar är tillverkade helt i rostfritt och isolerkärnan är av skummad polyuretan massa som

Läs mer

PRODUKT # MODEL # NAMN

PRODUKT # MODEL # NAMN PRODUKT # MODEL # NAMN # SIS # AIA # Trycksatt genomströmmare - 180 r/hr 534306 (WTCS180ERA) Tunneldiskmaskin. WTC180. ESD Trycksatt genomströmmare. Isolerad. 2 hastigheter 180/120 korgar/h. Matning höger>

Läs mer