De Ungas Vänner på Ålön r.f.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "De Ungas Vänner på Ålön r.f."

Transkript

1 De Ungas Vänner på Ålön r.f. Verksamhetsberättelse för år 2012 Styrelsens sammansättning: Ordförande: Viceordförande: Sekreterare: Kassör Ledamöter: Suppleanter: Motionsansvariga: Uthyrning: Fastighet: Medlemsregister: Verksamhetsgranskare: Verksamhetsgranskarsuppleant: Jeanette Laaksonen Nina Ekblad Tina Söderholm Tove Lehtinen Annette Eklund Henna Ohvo-Rekilä Annette Karlsson Daniela Sjöström Kia Nyström Arne Wanström Arne Wanström, fotboll Jenny Holländer, skrinning Dejour (vecka/styrelsemedlem) Dejour (vecka/ styrelsemedlem) Henna Ohvo-Rekilä Anita Holländer Jenny Holländer Kristina Wanström Styrelsen kan med tillfredsställelse konstatera att DUV på Ålön r.f. är en livskraftig ungdomsförening med många aktiviteter i och kring Dalaskog. Att folk värnar om sin förening märks fortsättningsvis bra, medlemsantalet har ökat och många personer har ställt upp på olika talkon. Utbudet av olika aktiviteter i och kring Dalaskog har varit omväxlande med stort deltagarantal. Lokalen har varit populär och den bokas redan för år Totalt har lokalen varit uthyrd 15 gånger under det gångna året. Medlemsantalet för år 2012 var 431 personer med en ökning med 38 personer. Styrelsen har förutom till vår- och höstmöten haft 9 styrelsemöten och 2 planeringsmöten. Till mötena har även suppleanterna varit kallade. Dessutom har föreningens egen Leaderplaneringsgrupp sammankommit 3 gånger under året.

2 1. Underhåll av lokalen Under året som varit har renoveringsarbetena inom Leaderprojektet *) fortsatt: Dalskogs plåttak förnyades under januari-mars (Plåtslageri T Lindström ab) och större delar av isoleringen förnyades. Förrådsrummet som påbörjades under 2011 färdigställdes under året. I det förvaras borden och stolarna som annars är i vägen vid aktiviteter i lokalen. Också föreningens låsta skåp med ugnsformar och läskedrycker förvaras i förrådet. En stereo med högtalare köptes på vårvintern då den gamla gick sönder. Gårdsplanen förstorades och dränerades på våren. Buskar och blommor planterades på övre gården inför sommarsäsongen. En ny storköksspis och två varmluftsugnar installerades i köket och eltillförseln till Dalskog förbättrades med nya centraler och större huvudsäkringar. Även detta inför sommarens uthyrningar. Vägen på övre sidan av huset färdigställdes. Nya luftvärmepumpar (3 i salen och 1 i köket) installerades på hösten. Förutom det årliga städ- och gårdstalkot på våren har det under året ordnats många talko tillfällen. Duktiga talko arbetare har hjälpt till med olika renoverings- och gårdsarbeten under flera timmar det gångna året. Även köpt arbetskraft har anlitats till mer krävande uppgifter som t.ex. takrenoveringen. Övrigt: Under året har styrelsemedlemmarna dejourerat och kollat Dalaskog i medeltal två gånger/vecka. De har följt med oljeförbrukningen och beställt olja för uppvärmning av fastigheten. Sophämtning har skett 1 gång/månad med extra turer vid behov. Ett extra sopkärl har skaffats så att det nu finns 2 sopkärl. Under året har diverse små köksredskap skaffats till Dalaskog. Föreningen har även detta år sålt kex- och godisaskar under hösten för att samla in pengar till renoveringsprojektet. *) Leaderprojektet: Föreningen ansökte år 2010 om Leader-stöd för renovering av ungdomslokalen Dalaskog och blev beviljade ,81 euro (varav 70% offentligt stöd och 30% självfinansiering.) Via försäljning och genom att ordna olika tillställningar jobbar föreningsmedlemmar aktivt för att på det sättet samla in pengar till självfinansieringen. Den består förutom av insamlade medel också av talkoarbete omräknat i pengar. Föreningen tog ett större banklån då projektet startade för att kunna dra igång renoveringsarbetet och betalar regelbundet amorteringar. Det är inte lätt för styrelsen att få ihop pengar till den egna finansieringen och det gör också att renoveringsarbetet går långsammare eftersom Leader i efterskott betalar 70% av kostnaderna.

3 2. Barn- och ungdomsverksamhet 20.4 En filmkväll för elever i åk 1-4 ordnades med 24 barn som deltog. Under kvällen bjöds det bl.a. på hotdog En filmkväll för elever i åk 5 och uppåt ordnades med 17 ungdomar som deltog. Som tilltugg fanns bl.a. minipizzor En brädspelskväll ordnades för hela familjen med Joakim Björklund som dragare. Kvällen var välbesökt med 31 deltagare i alla åldrar. Under kvällen bjöds det på pop-corn, godis, kex och saft Fotokurs för barn 10 år och äldre ordnades i samarbete med ÅUF. Fyra barn deltog i tillfället. Efter kursen ordnades en utställning med det som barnen producerat. 3. Motionsverksamhet Herrvolleyboll: Den s.k. Bondesligan har haft träningar i volleyboll två timmar varje tisdag med i medeltal 10 deltagare per gång. Knattefotboll: DUV har under året haft två knattefotbollslag. Som tränare fungerade Arne Wanström, Mikaela Jakobsson och Michael Sundqvist. Lagen har tränat varje söndag kl på Ålöplanen. Matcher har spelats på Tennbyvallen tisdagar och torsdagar. Jenny Holländer och Jonas Lindström har ansvarat för skötseln av Ålöplanen och varje familj hade en planskötseltur per barn under fotbollssäsongen. Avslutningen ordnades traditionsenligt i september med barnen och föräldrarna. Skrinning Jenny Holländer har igen i år ansvarat för kontakten till staden gällande ishallsturer. Under år 2012 har föreningen haft tre skrinningsturer. Stipendier DUV har fortsättningsvis delat ut stipendier till elever i Sunnanbergs skola i samband med skolavslutningen. Stipendier delades ut enligt följande: - 2 idrottsstipendier (á 20 ) - 2 kamratstipendier (silversmycken) - 1 kreativitetsstipendium (20 euro)

4 4. Kursverksamhet Danskurs Under våren och hösten ordnades en danskurs för barn (åk 1-4) med Ronja Laaksonen som dragare. Gruppen träffades 2 gånger under våren och 8 gånger under hösten. Kursen avslutades före jul och de 8 deltagarna uppträdde på skolans julfest med danser de lärt sig. Buggkurs En danskurs för vuxna med inriktning på bugg ordnades under veckoslutet den med danslärarna Riikka Raikko och Ville Karhunen. Totalt dansade man i 12h dessa dagar. Föreningen sålde smörgåsar och drycker som mellanmål. 5. Övrig verksamhet 14.4 Vårdans ordnades med dansbandet Showdown från Kimito. 100 personer deltog i dansen Föreningens vårmöte Höstdans ordnades med det åländska dansbandet Högtryck. 124 personer deltog i dansen Föreningens höstmöte. Skolan Samarbetet med Sunnanbergs skola har fortsatt och skolan har utnyttjat Dalaskog som gymnastiksal i början av året och under hösten. Skolan förfogar över ett skåp för gymnastikredskap. Dessutom har skolan diverse större gymnastikredskap som förvaras i Dalaskog. Skolan ordnade i december sin julfest i Dalaskog. Också en berättarkväll ordnades under våren i Dalaskog i skolans regi. Sunnanberg Hem & Skola ordnade en Halloweenfest i oktober. Uthyrning Dalaskog har hyrts ut till bröllop, kalas och andra festligheter 15 gånger under året. Mest har lokalen varit uthyrd i juli och augusti då varje veckoslut var bokat. Ansvaret under uthyrningen har skötts med ett dejoureringssystem och varje styrelsemedlem har veckovis haft hand om lokalen, föreningens mobiltelefon, kontakten till kunderna och kontroll efter uthyrningarna.

5 6. Information Februari Medlemsbrev 2012 med bankgiro för medlemsavgiften skickades ut till medlemmarna. Det nya medlemsregistret har uppdaterats och blivit klart under året. Annonsering har skett regelbundet i Pargas Kungörelser. Arbetet med den egna hemsidan har fortsatt. Information finska har även satts in på hemsidan. Föreningen har en egen Facebook sida. Där man också kan följa med vad som är på gång.

De Ungas Vänner på Ålön r.f.

De Ungas Vänner på Ålön r.f. De Ungas Vänner på Ålön r.f. Verksamhetsberättelse för år 2011 Styrelsens sammansättning: Ordförande: Viceordförande: Sekreterare: Kassör Ledamöter: Suppleanter: Motionsansvariga: Uthyrning: Fastighet:

Läs mer

De Ungas Vänner på Ålön r.f.

De Ungas Vänner på Ålön r.f. De Ungas Vänner på Ålön r.f. Verksamhetsberättelse för år 2013 Styrelsens sammansättning: Ordförande: Viceordförande: Sekreterare: Kassör Ledamöter: Suppleanter: Motionsansvariga: Uthyrning: Fastighet:

Läs mer

De Ungas Vänner på Ålön r.f.

De Ungas Vänner på Ålön r.f. De Ungas Vänner på Ålön r.f. 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Innehållsförteckning 1. Styrelsen.. 2. Underhåll av föreningslokalen Dalaskog 3. Verksamheten 3.1. Barn- och ungdomsverksamhet..

Läs mer

De Ungas Vänner på Ålön r.f.

De Ungas Vänner på Ålön r.f. De Ungas Vänner på Ålön r.f. 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Innehållsförteckning 1. Allmänt 2. Styrelsen.. 3. Underhåll av föreningslokalen Dalaskog 4. Verksamheten 4.1. Barn- och ungdomsverksamhet.. Danskurs

Läs mer

HANDBOK FÖR HYRESGÄSTER I DALASKOG

HANDBOK FÖR HYRESGÄSTER I DALASKOG HANDBOK FÖR HYRESGÄSTER I DALASKOG Välkommen till Dalaskog! Ungdomslokalen Dalaskog upprätthålls av ungdomsföreningen De Ungas Vänner på Ålön r.f. (DUV) och dess styrelse. För att alla ska trivas och för

Läs mer

HANDBOK FÖR HYRESGÄSTER I DALASKOG

HANDBOK FÖR HYRESGÄSTER I DALASKOG HANDBOK FÖR HYRESGÄSTER I DALASKOG Välkommen till Dalaskog! Ungdomslokalen Dalaskog upprätthålls av ungdomsföreningen De Ungas Vänner på Ålön r.f. (DUV på Ålön) och dess styrelse. För att alla ska trivas

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN LÄSTRINGEBYGDEN Verksamhetsberättelse För år 2015 Föreningen Lästringebygden 2016-01-09 Verksamhetsberättelse för år 2015, innehållande Miljöplan, Balans- och Resultaträkning, Budgetförslag

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN LÄSTRINGEBYGDEN Verksamhetsberättelse För år 2014 Föreningen Lästringebygden 2015-01-22 Verksamhetsberättelse för år 2014, innehållande Miljöplan, Balans- och Resultaträkning, Budgetförslag

Läs mer

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 ESS Jolle MEDLEMMAR Vid årets slut hade föreningen 201 registrerade medlemmar som betalt medlemsavgift. STYRELSE Styrelsen har under året utgjorts av:

Läs mer

Kinesiska Föreningen i Västerås

Kinesiska Föreningen i Västerås Verksamhetsberättelse för 2004-2005 Styrelsen för Kinesiska Föreningen i Västerås får härmed avge berättelse för föreningens verksamhet under tiden 2004-09-26 till 2005-11-12. Antalet medlemmar har under

Läs mer

Verksamhetsberättelse Kallinge Folkets Hus 2016

Verksamhetsberättelse Kallinge Folkets Hus 2016 216 216 Dagordning vid årsstämma den 23/3 217 1 Stämmans öppnande 2 Stämmans behöriga utlysande 3 Godkännande av dagordning 4 Val av ordförande för stämman 5 Val av sekreterare för stämman 6 Val av justerare

Läs mer

VaHiSöS-Nytt nr. 1/2013

VaHiSöS-Nytt nr. 1/2013 VaHiSöS-Nytt nr. 1/2013 VaHiSöS har inlett sitt 108:e verksamhetsår. Till att börja med vill vi rikta ett STORT TACK till ALLA som hjälpte till med förnyandet av rinken i Box, alla talkodeltagare samt

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL 2004-09-06

MÖTESPROTOKOLL 2004-09-06 Närvarande: Andreas Nilsson Linda Högberg Sandra Pålsson Veronika D Este Ninve Younan Daniel Mallenberg Daniel Hermansson Jonas Bergström Jens Olsson Asim Dedic Jessica Boistrup 1. Mötet öppnades 2. Godkännande

Läs mer

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Styrelsen Styrelsen haft följande sammansättning under verksamhetsåret 2014: Ordförande Kassör Ledamöter Kenneth Arvidsson Gustav Hägneby Per Enqvist Pasi

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information www.kvarnberget.nu Informationsmaterialet är uppdaterat i mars 2018 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår

Läs mer

NoRa rf info Nu har hösten kommit och vi får njuta av vacker natur! Höstterminen har rullat på och alla börjar bli varma i kläderna.

NoRa rf info Nu har hösten kommit och vi får njuta av vacker natur! Höstterminen har rullat på och alla börjar bli varma i kläderna. NoRa rf info 6-2015 Nu har hösten kommit och vi får njuta av vacker natur! Höstterminen har rullat på och alla börjar bli varma i kläderna. Innehåll: - Årsmötesinfo - Halloweendisco - Valet och kvalet

Läs mer

Vi vill tacka er för det gångna året och önska er en riktigt god fortsättning på det nya!

Vi vill tacka er för det gångna året och önska er en riktigt god fortsättning på det nya! Föreningen FOLKHÄLSAN i Ekenäs stad r.f. Bästa medlem! Vi vill tacka er för det gångna året och önska er en riktigt god fortsättning på det nya! Som medlem i Föreningen Folkhälsan i Ekenäs stad r.f. får

Läs mer

HEMBYGDENS VÄNNER I ALBERGA r.f.

HEMBYGDENS VÄNNER I ALBERGA r.f. HEMBYGDENS VÄNNER I ALBERGA r.f. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2013 ADMINISTRATION OCH EKONOMI STYRELSEN Vid höstmötet 8.11.2012 valdes följande styrelse och den konstituerade sig 8.1.2013 enligt följande:

Läs mer

DJÄKNEBÖLE-BJÄNNSJÖ IDROTTS OCH FRITIDSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010

DJÄKNEBÖLE-BJÄNNSJÖ IDROTTS OCH FRITIDSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 1 DJÄKNEBÖLE-BJÄNNSJÖ IDROTTS OCH FRITIDSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 2 Styrelsen för Djäkneböle-Bjännsjö Idrotts- och Fritidsförening lämnar härmed verksamhetsberättelse för år 2010. Styrelsen

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Årsmötet hölls i Studiefrämjandets lokal Kronohallen i Falun den 15 mars. Mötet avslutades med att Ida Otterholm berättade om hur det är att leva med ett barn med NPF-diagnos.

Läs mer

Västerås kennelklubbs årsmöte 11 februari 2015, 19.00.

Västerås kennelklubbs årsmöte 11 februari 2015, 19.00. Dagordning Västerås kennelklubbs årsmöte 11 februari 2015, 19.00. 1. Mötets öppnande 2. Val av ordförande att leda mötet 3. Styrelsens anmälan om sekreterare för mötet 4. Justering av röstlängd 5. Val

Läs mer

Västra Åbolands Diabetesförening rf. Hemort Väståboland FO-nummer 1866925-5 BOKSLUT 31.12.2010. Verksamhetsberättelse Bokslut med specifikationer

Västra Åbolands Diabetesförening rf. Hemort Väståboland FO-nummer 1866925-5 BOKSLUT 31.12.2010. Verksamhetsberättelse Bokslut med specifikationer Hemort Väståboland FO-nummer 1866925-5 BOKSLUT 31.12.2010 Verksamhetsberättelse Bokslut med specifikationer VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 sidan 1 (2) Verksamhetsåret 2010 var diabetesföreningens 23 verksamhetsår.

Läs mer

Års m ö t e 09030 1 Skä str a byaf ör e n i n g

Års m ö t e 09030 1 Skä str a byaf ör e n i n g Till årsmötet anlände ett 25tal medlemmar 1 Helena Hälsar alla välkommna till årsmötet och öppnar mötet 2 Fråga om mötet är behörigt utlyst: ja 3 Val av ordförande och sekreterare för mötet: Ordförand

Läs mer

Bredsjö. Folkets Hus Förening

Bredsjö. Folkets Hus Förening Verksamheten 2006 Bredsjö Folkets Hus Förening Alla andelsägare i Bredsjö Folkets Hus förening kallas härmed till årsmöte 6 mars kl 18.30 i Bredsjö Folkets Hus. Vi bjuder på fika! DAGORDNING VID ÅRSMÖTE

Läs mer

Dessutom ordnade vi Åländska Mästerskapen i bordtennis i april där 32 spelare deltog.

Dessutom ordnade vi Åländska Mästerskapen i bordtennis i april där 32 spelare deltog. Ifk Mariehamn Bordtennis r.f. Verksamhetsberättelse 2014-2015 Styrelse och Verksamhetsgranskare Följande personer har varit medlemmar i Ifk Mariehamn Bordtennis r.f.:s styrelse 2014-2015 : Harry Lindqvist

Läs mer

Solö Sim-Skoleförening

Solö Sim-Skoleförening Årsbokslut för Solö Sim-Skoleförening Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 Innehållsförteckning Sida Verksamhetsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Noter, Underskrifter 4 Solö Sim-Skoleförening

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24

Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24 Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justeringsmän 4. Val av mötesordförande 5. Val av mötessekreterare 6. Genomgång av verksamhetsberättelse

Läs mer

Protokoll från årsmöte med Norrfjärdens Folketshusförening, 17 mars 2011

Protokoll från årsmöte med Norrfjärdens Folketshusförening, 17 mars 2011 Protokoll från årsmöte med Norrfjärdens Folketshusförening, 17 mars 2011 1 Öppnande/inledning/dagordning Föreningsordförande, Roland Nyman, hälsade alla välkomman och lämnade ut dagordning med tillhörande

Läs mer

DJÄKNEBÖLE-BJÄNNSJÖ IDROTTS OCH FRITIDSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009

DJÄKNEBÖLE-BJÄNNSJÖ IDROTTS OCH FRITIDSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009 DJÄKNEBÖLE-BJÄNNSJÖ IDROTTS OCH FRITIDSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009 1 Styrelsen för Djäkneböle-Bjännsjö Idrotts- och Fritidsförening lämnar härmed verksamhetsberättelse för år 2009. Styrelsen har

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll Nr 5 Datum: -06-07 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Kurt Bengtsson Vice ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Ingvar Nilsson Ledamot Mathias Johansson

Läs mer

Boendeföreningen Ranarp-, Ängelsbäck- och Segeltorpstrand, hållet vid AffärenAffären.

Boendeföreningen Ranarp-, Ängelsbäck- och Segeltorpstrand, hållet vid AffärenAffären. Mötesprotokoll Sida 1 av 2 Årsmötet 19 juli 2015. Boendeföreningen Ranarp-, Ängelsbäck- och Segeltorpstrand, hållet vid AffärenAffären. Närvarande i styrelsen: Mikael Johansson (MJ), Claes Sieurin (CS),

Läs mer

Sundom Ungdomsförening r.f. Infoblad hösten 2015

Sundom Ungdomsförening r.f. Infoblad hösten 2015 Sundom Ungdomsförening r.f. Infoblad hösten 2015 KÄRA SUNDOMBOR Sommaren visade sig efter mycket om och men och årets sommarfest hölls under otroligt vackert väder. Det var rörande att till slut se att

Läs mer

ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat

ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat 2017-02-24 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR EDSVIKENS SEGLARSKOLA JOLLE (ESS Jolle) 2016 1 Medlemmar Vid årets slut hade föreningen 237 registrerade medlemmar.

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll 2015 Nr 7 Datum: 2105-09- 22 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Bo Bergström Ordförande Paul Fältman Vice Ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Ingvar Nilsson

Läs mer

Verksamhetsberättelse läsåret 2012 2013

Verksamhetsberättelse läsåret 2012 2013 Verksamhetsberättelse läsåret 2012 2013 Allmänt Vi har för närvarande 85 familjer som är medlemmar i föreningen. Under höstterminen 2012 hade vi 92 barn som deltog i undervisningen. Vi fick statsbidrag

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Styrelsen för Båtsällskapet Karlslund får avge följande berättelse för verksamhetsåret 1 september 2015 till 31 augusti 2016. Vid årsmötet den

Läs mer

Protokoll - Styrelsemöte nr 2, 2015

Protokoll - Styrelsemöte nr 2, 2015 Protokoll - Styrelsemöte nr 2, 2015 Tid: Torsdag 2015-03-19, kl. 18.00-20.40 Plats: Klacken, Bromsgatan 20 Deltog: Annica Jonsson Karppinen Aase Olsson Ulrika Hesselstål Kaisa Edvinsdotter Carina Björnfot

Läs mer

Stockholm Wado. Karateklubb. Verksamhetsberättelse 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE - SWKK 1

Stockholm Wado. Karateklubb. Verksamhetsberättelse 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE - SWKK 1 Stockholm Wado Karateklubb Verksamhetsberättelse 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE - SWKK 1 Klubbens stil Den karatestil vi tränar går under namnet Wado Ryu, vilket betyder fred och harmoni, som är karatens yttersta

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Kallelse till årsmöte 2014 för föreningen: Teater Thea Söndagen 16 mars klockan 18.00 i sal 6 (ingång N. Skolgatan 10 B) $! %!# &'''( #)*+,!

Kallelse till årsmöte 2014 för föreningen: Teater Thea Söndagen 16 mars klockan 18.00 i sal 6 (ingång N. Skolgatan 10 B) $! %!# &'''( #)*+,! Kallelse till årsmöte 2014 för föreningen: Teater Thea Söndagen 16 mars klockan 18.00 i sal 6 (ingång N. Skolgatan 10 B)!" ## $! %!# &'''( #)*+,!#)*+,# )*+,! #)*+$ #! Dagordning för årsmötet + & ##)*+$(

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll 2015 Nr 6 Datum: 2015-08- 25 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Bo Bergström Ordförande Paul Fältman Vice Ordförande Gunilla Ferm Kassör Ingvar Nilsson Ledamot Ulrika Nilsson

Läs mer

DAGORDNING ÅRSMÖTE 2018

DAGORDNING ÅRSMÖTE 2018 DAGORDNING ÅRSMÖTE 2018 Tid: 2018-02-11 kl 11.00 Plats: Kallade: SIF Klubbstuga Samtliga medlemmar 1 Fastställande av röstlängd för mötet 2 Val av ordförande och sekreterare för mötet 3 Val av 2 protokolljusterare

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll Nr 10 Datum: -01-16 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Paul Fältman Ordförande Kurt Bengtsson Vice ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Ann-Marie Peterson

Läs mer

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 PROTOKOLL 03/11 Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 Närvarande: Bo Gustavsson, Agneta Alderin, Ellen Knutsson, Liz Hasselqvist, Helen Kjellander Närvarande

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande November 2018 Några ord från er ordförande Kurserna är i full gång och det är ett gäng glada dansare både i Söderhamn och Bergvik. Våra ledare gör ett underbart jobb både ute på kurserna samt på våra uppvisningar

Läs mer

Vi vill tacka er för det gångna året och önska er en riktigt god fortsättning på det nya!

Vi vill tacka er för det gångna året och önska er en riktigt god fortsättning på det nya! Bästa medlem! Vi vill tacka er för det gångna året och önska er en riktigt god fortsättning på det nya! Som medlem i Föreningen Folkhälsan i Ekenäs stad r.f. får du föreningens infoblad minst två gånger

Läs mer

2 Val av ordförande, viceordförande, sekreterare, två protokolljusterare och två rösträknare för mötet

2 Val av ordförande, viceordförande, sekreterare, två protokolljusterare och två rösträknare för mötet Protokoll fört vid vårmötet 25. Mars 2008 för Pictura vid Åbo Akademi r.f. i Auditorium Salin, Axelia II Närvaranden se bilaga (1) 1 Mötets öppnande Mötet öpnades 18.17. 2 Val av ordförande, viceordförande,

Läs mer

Protokoll fört på Årsmötet med Berghemsvänner den 2 mars 2013.

Protokoll fört på Årsmötet med Berghemsvänner den 2 mars 2013. Protokoll fört på Årsmötet med Berghemsvänner den 2 mars 2013. Närvarande: 15 föreningsmedlemmar. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Mötet var med behörighet kallat 3.

Läs mer

Årsberättelse 2013-2014

Årsberättelse 2013-2014 Årsberättelse 2013-2014 Optima Paul Hallvar gata madebyloveuf@hotmail.com Affärsidé/ Verksamhetsidé Vårt företag virkar mattor och korgar. Vi har gjort en produktionsplan där vi har delat upp uppgifterna

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2015 MATVIKS BRYGGFÖRENING. Org. nr

ÅRSREDOVISNING 2015 MATVIKS BRYGGFÖRENING. Org. nr ÅRSREDOVISNING 2015 MATVIKS BRYGGFÖRENING Org. nr 802435-9492 1 MATVIKSDAGEN den 21 augusti 2015 Musik med trogen publik och.. 2 . full kommers! 3 Dagordning i Matviks Bryggförenings Årsstämma den 4 april

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2014 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG BYALAGSNYTT FEBRUARI 2007 VALLENS BYALA ALAG JUNSELE Vallen - byn med egen hemsida http://hem.passagen.se/junselevallen/ Har Du internet så kolla där om både nytt och gammalt på Vallen. (Alla med anknytning

Läs mer

2015-01-15. Information från TTKs styrelse januari 2015. Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK

2015-01-15. Information från TTKs styrelse januari 2015. Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK Information från TTKs styrelse januari 2015 Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK Hoppas att alla hade en bra jul och nyårshelg. För Tullinge TK så kommer 2015 också att vara ett väldigt händelserikt

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. Det sjätte verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

Knallhattarna r.f. Korsholm Big Band 1735783-1

Knallhattarna r.f. Korsholm Big Band 1735783-1 Knallhattarna r.f. Korsholm Big Band 1735783-1 INLEDNING Styrelsen tackar orkesterns meddlemmar och orkestens ledare för det gågna året och för ett aktivt deltagande i verksamheten, både under övningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2014 Januari 2015 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft 311 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsberättelse läsåret 2011 2012

Verksamhetsberättelse läsåret 2011 2012 Verksamhetsberättelse läsåret 2011 2012 Allmänt Vi har för närvarande 72 familjer som är medlemmar i föreningen. Under höstterminen 2011 hade vi 64 barn som deltog i undervisningen. Av dessa var 40 barn

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Medlemsmöte Datum: -05-10 kl. 19:00 Plats: Klubbstugan i Gälltofta 1: Mötets öppnande Ordförande hälsade deltagarna välkomna och förklarade mötet öppnat. 2: Fastställande av röstlängden Röstlängden fastställs

Läs mer

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Styrelsen för Norra Gotlands Brukshundklubb avger härmed verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret 2013. Styrelsen har under året bestått av:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 PROFESSIONSFÖRENINGEN NUTRITIONISTFÖRENINGEN Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Bilagor till verksamhetsberättelsen: 1) Verksamhetsplan 2014 2) Projektsammanställning för fokusprojektet Kvalitetssäkring

Läs mer

Sätra scoutkår STOCKHOLMS SCOUTDISTRIKT. Verksamhetsberättelse. Sätra scoutkår. Stockholms Scoutdistrikt Svenska Scoutförbundet. Medlemsantal: ca 30

Sätra scoutkår STOCKHOLMS SCOUTDISTRIKT. Verksamhetsberättelse. Sätra scoutkår. Stockholms Scoutdistrikt Svenska Scoutförbundet. Medlemsantal: ca 30 Verksamhetsberättelse 2010 Sätra scoutkår Stockholms Scoutdistrikt Svenska Scoutförbundet Medlemsantal: ca 30 Verksamhetsberättelse 2010 Sid 1 (7) STYRELSEN Styrelsens sammansättning: Ordförande: Vice

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67)

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67) Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67) 68 Öppnande av möte Ordförande öppnar mötet. 69 Diskussion om Tu Lajvs

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte

Protokoll från Styrelsemöte Protokoll från Styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Söndagen den 13 januari 2008 Plats: Laila Myhr Hyndekullavägen 56 Kallinge kl. 14:30 Närvarande: Ledamöter: Ulf Nelsén, Laila Myhr, Lars-Ove Andersson,

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2010

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2010 Föreningen Norden Örebroavdelningen VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2010 Styrelsens sammansättning: Ordförande: Vice ordförande: Kassör: Sekreterare: Övriga ledamöter: Suppleanter: Eva Bellsund Torgny Larson

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018 Lomma Hundungdom. Förord

Verksamhetsberättelse 2018 Lomma Hundungdom. Förord Förord Vi lämnar ännu ett händelserikt och hundigt år bakom oss! Tillsammans med ledare, styrelsen och våra medlemmar har 2018 varit ett mycket bra och händelserikt år. Den utåtriktade verksamheter har

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll 2016 Nr 7 Datum: 2016-08-09 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Paul Fältman Ordförande Catharina Hårsmar Vice ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Gunilla

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Verksamhetsberättelse Ekerö Tennisklubb 2017 Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Sofia Tillström, Ordförande Niklas Zethraeus, vice ordförande Börje Fritz, kassör Michael Thörnlund,

Läs mer

Ungdomsföreningen Södrik Svenskar r.f:s

Ungdomsföreningen Södrik Svenskar r.f:s Ungdomsföreningen Södrik Svenskar r.f:s VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009 Administration Styrelsen: Marina Lönnqvist (ordförande), Annika Fonselius (vice ordförande), Lotta Lönnberg (sekreterare), Anita Lindström,

Läs mer

Stenkumla bygdegårdsförening. Årsmöteshandlingar 2011

Stenkumla bygdegårdsförening. Årsmöteshandlingar 2011 Stenkumla bygdegårdsförening Årsmöteshandlingar 2011 Stenkumla Bygdegårdsförening Årsmöte onsdagen den 9 februari 2011, kl 19:00 Föredragningslista. 1. Årsmötets öppnande 2. Val av mötesfunktionärer: ordförande

Läs mer

FINLANDS SVENSKA SOCIALFÖRBUND FÖREDRAGNINGSLISTA/PROTOKOLL STYRELSEN 26.8.2014

FINLANDS SVENSKA SOCIALFÖRBUND FÖREDRAGNINGSLISTA/PROTOKOLL STYRELSEN 26.8.2014 Till medlemmarna i styrelsen och bokföraren samt ersättarna i styrelsen (för kännedom). KALLELSE Styrelsen för Finlands Svenska Socialförbund r.f. kallas till sammanträde tisdagen den 26 augusti 2014 kl.

Läs mer

Årsmötesprotokoll Jollesektionen 2018

Årsmötesprotokoll Jollesektionen 2018 Årsmötesprotokoll Jollesektionen 2018 Tid: 26 November 2018 kl. 19.00 Plats: JBS Klubbhus Närvarande: 11 st. medlemmar 1 MÖTETS ÖPPNANDE Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 2

Läs mer

Vårens och sommarens program 2017

Vårens och sommarens program 2017 Nyby Bygdegård www.nybybygdegard.se Vårens och sommarens program 2017 Här kommer programmet för vårens och sommarens aktiviteter med Nyby Bygdegårdsförening. Som du kanske vet har föreningen fått en ny

Läs mer

PROJEKTRAPPORT LEKA SPRÅKA LÄRA. Margaretha Karlsson, Gräsö förskola Anna-Lena Lindgren Jorlin, Öregrunds bibliotek 2007 04-27

PROJEKTRAPPORT LEKA SPRÅKA LÄRA. Margaretha Karlsson, Gräsö förskola Anna-Lena Lindgren Jorlin, Öregrunds bibliotek 2007 04-27 Det är vi som medverkar i projektet PROJEKTRAPPORT LEKA SPRÅKA LÄRA Margaretha Karlsson, Gräsö förskola Anna-Lena Lindgren Jorlin, Öregrunds bibliotek 2007 04-27 PROJEKTRAPPORT LEKA SPRÅKA LÄRA GENOMFÖRANDE

Läs mer

Övriga medlemmar: Johan Pelo (Cygnaeus lärarrepr.), Herman Norrgrann (Cygnaeus föräldrarepr.),

Övriga medlemmar: Johan Pelo (Cygnaeus lärarrepr.), Herman Norrgrann (Cygnaeus föräldrarepr.), VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 Hem och Skola i Åbo r.f. Inskriven i Föreningsregistret som nummer 79897. Föreningens medlemmar: Samtliga familjer med barn i någon av de fem svenskspråkiga skolorna i Åbo är

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

Hem & Skola Stråtjära/Holmsveden

Hem & Skola Stråtjära/Holmsveden Hem & Skola Stråtjära/Holmsveden Dags för medlemsavgift för Höstterminen 18/Vårterminen 19 Inbetalningskort kommer att ligga på barnens hyllor. Annars går det bra att betala in direkt på Bg 5111-0807,

Läs mer

Trollhättans brukshundklubb. Verksamhetsberättelse.

Trollhättans brukshundklubb. Verksamhetsberättelse. Trollhättans brukshundklubb Verksamhetsberättelse. 2014 Styrelsens verksamhetsberättelse, Trollhättans Brukshundklubb, 2014 Medlemmar Under verksamhetsåret 2014 har Trollhättans brukshundklubb haft 206

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Huvudstyrelsen har under 2012 haft följande sammansättning: Ordförande: Vice ordf Kassör: Sekreterare: Ledamot: Suppleant: Ulf Jansson Anders Lundqvist Anita Hirsch Björn Gullefors

Läs mer

Protokoll från Silvköparens Vattenskidklubbs årsmöte på Måns Ols Värdshus

Protokoll från Silvköparens Vattenskidklubbs årsmöte på Måns Ols Värdshus Protokoll från Silvköparens Vattenskidklubbs årsmöte 2015-0-12 på Måns Ols Värdshus Årsmötesprotokoll 1 Mötets öppnade. Bo hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Fastställande av dagordning.

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte

Dagordning vid VMBK:s årsmöte Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2016-11-22 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justeringsmän 4. Val av mötesordförande 5. Val av mötessekreterare 6. Genomgång av verksamhetsberättelse

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN LÄSTRINGEBYGDEN Verksamhetsberättelse För år 2012 Föreningen Lästringebygden 2013-01-23 Verksamhetsberättelse för år 2012, innehållande Miljöplan, Balans- och Resultaträkning, Budgetförslag

Läs mer

Svenska pensiona rsfo rbundet i Ö sterbotten rf

Svenska pensiona rsfo rbundet i Ö sterbotten rf Svenska pensiona rsfo rbundet i Ö sterbotten rf Verksamhetsplan och budget 2017 Fastställd på SPF Österbotten rf:s höstmöte i Munsala 9.11.2016 Sida 2 Innehåll ALLMÄNT... 4 Om regionen... 4 Regionens uppgift...

Läs mer

4. Godkänna dagordningen samt övriga frågor Dagordningen godkändes med till läggspunkter under övriga frågor.

4. Godkänna dagordningen samt övriga frågor Dagordningen godkändes med till läggspunkter under övriga frågor. Nordmalings Brukshundklubb 2015-10-13 Klubbstugan Olofsfors Styrelsemöte Organisationsnummer: 894003-7511 Närvarande: Meddelad frånvaro: Jenny Lund, ordförande Elisabet Nilsson, Bitte sekreterare Jouni

Läs mer

Kaféet hade ordnat goda smörgåsar och en fruktkorg. Efter lite mingel öppnades mötet ca 18:30.

Kaféet hade ordnat goda smörgåsar och en fruktkorg. Efter lite mingel öppnades mötet ca 18:30. ÅRSMÖTE STOCKHOLMS KAJAKKLUBB 2013-02- 20 TID: Klockan 18.30 21:30 PLATS: Klubbhuset NÄRVARANDE: 42 medlemmar 1 Mötets öppnande Kaféet hade ordnat goda smörgåsar och en fruktkorg. Efter lite mingel öppnades

Läs mer

2. Val av mötesordförande, sekreterare, två protokolljusterare och vid behov två rösträknare

2. Val av mötesordförande, sekreterare, två protokolljusterare och vid behov två rösträknare Nybyggargillet r.f. Föredragningslista ÅRSMÖTE 16.11.2017 kl 18.30 i Scoutlyan, Haga sportväg 3, 00320 Helsingfors 1. Mötet öppnas 2. Val av mötesordförande, sekreterare, två protokolljusterare och vid

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård 08-87 85 87 ninaejergard@hotmail.com

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Kallelse till höstmöte. Torsdagen den 20 november Klockan Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro

Kallelse till höstmöte. Torsdagen den 20 november Klockan Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro Nr Nr 155 155 3-2014 Kallelse till höstmöte Torsdagen den 20 november Klockan 19.00 Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro Kappseglingsresultat Information om Grythem Avgifter

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll Nr 8 Datum: 2014-01-06 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Lena Weiffert TF Ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Patrik Gustafsson Ledamot Jessica Dehlin

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Onsdagen den 14 november 2007 Plats: Kansliet i Backaryd kl: 18:30 Närvarande Ledamöter: Ulf Nelsén, Laila Myhr, Bennie Erlandsson, Fredrik Einarsson,

Läs mer

Förslag på aktiviteter

Förslag på aktiviteter SKOLSTA SKOLAN FORUM FÖR SAMRÅD Förslag på aktiviteter Inspiration för utveckling av vi-känslan Christer Danielsson och Nina Wiberg Karlsson 2015-05-07 2015-03-19 Skapad. Christer Danielsson, Nina Wiberg

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Tisdagen den 1 mars 2005 Plats: Hos vice sekreterare Ås-Marie Johnsson i Karlshamn, kl. 18:30 Närvarande: Ledamöter: Rauno Lakso, Petra Lakso, Oddvar

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Närvarande: Ulf Lundell, Birgitta Biderman, Leif Wärme, Kjell Larsson, Anders Ahlström, Anders Ekholm, Arri Hirvasniemi, samt Susanne Bergqvist. Jennie Norén kom till

Läs mer

Förvaltningsberättelse och årsbokslut för verksamhetsåret 2014 Fräntorps Folkets Hus förening UPA

Förvaltningsberättelse och årsbokslut för verksamhetsåret 2014 Fräntorps Folkets Hus förening UPA Förvaltningsberättelse och årsbokslut för verksamhetsåret 2014 Fräntorps Folkets Hus förening UPA Orgnr: 757200-6158 Förslag till dagordning 1. Mötets öppnande 2. Val av ordförande för årsmötet. 3. Val

Läs mer

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se Säsongen 2014-2015 En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund Ordförande Ordförande Lars Eklund, 0693-208 44 Hannåsen 130, 840 50 Gällö Vice Ordförande Barbro Henriksson,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsåret 2013-11-27 -- 2014-09-23 Styrelsen lämnar följande redogörelse för året. Föreningens verksamhet Abrahamsbersskolans Föräldraförening,

Läs mer

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen under 2014: Ordförande: Alrik Nilsson Vice ordförande: Rolf Jakobsson Sekreterare: Kerstin Svensson Kassör: Gugge Björstad Ledamöter: Paul Olofsson,

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 2 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-09- 28 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 2 / 1 0 I N O M H U S T R Ä N I N G E N I N L E D S 9 / 1 0 S I S T A S Ö N D A G S T R Ä N I N G EN 1 5 / 1

Läs mer