Pass 1 - Kl Översikt presentationer

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Pass 1 - Kl. 09.00. Översikt presentationer"

Transkript

1 Pass 1 - Kl Monitor DSPanel istone Oracle CGI Cosmo Consult Sigma Pulsen MONITOR tillgodoser alla behov MONITOR affärssystem är det kompletta systemet som täcker alla de behov ett tillverkande företag har. Vi kommer att visa ett flöde från ax till limpa i systemet och ta dig med genom ett producerande företags alla processer. Är du nöjd med ditt system för planering budgetering, rapportering och prognos? Kom förbi vår monter så berättar vi mer om hur du kan planera mera kostnadseffektivt, budgetera, prognosticera & rapportera. Passa på att besöka någon av våra presentationer under dagen och titta gärna på en snabb demonstration av Performance Canvas för att förstå hur systemet kan hjälpa just er. Dynamics AX & Power BI Cloud & Mobility first! Den nya Dynamics AX har förändrat bilden av ett modernt affärssystem. AX är idag en naturlig del av Microsofts hela teknikstack. Hör hur du kan öka din lönsamhet och låta dina medarbetare uppnå sin fulla potential. Partner of the year , Dynamics Manufacturing Partner, Dynamics Gold Partner Oracle presenterar en av marknadens mest moderna ERP- och HCM lösningar i molnet Är du orolig för att växa ur dina nuvarande system? Vi berättar om fördelarna med en skalbar, molnbaserad plattform med applikationer som pratar med varandra och som går att nå när som helst, hur som helst och var som helst. Föreläsare, Craig Kall, Master Principal Sales Consultant, Oracle. Licenser, SaaS, Molnet och Outsourcing! Trender och tips, vad passar er bäst? Sourcingstrategi av lönehantering- och HR Outsourcing, molntjänst eller egen drift? Löneadministration och eller delar av HR-processen? Ni får en beskrivning av de olika alternativen som finns, trender och tips på för att staka ut en strategi som passar er organisation. COSMO CONSULT visar de unika fördelar du enbart får med ett Microsoftsystem COSMO CONSULT är Sveriges ledande partner av Dynamics NAV och levererar branschanpassade lösningar för hela företaget. Vi visar exempel på hur du enkelt hittar information, planerar, tar fram rapporter och arbetar oavsett var du är med datorn, surfplattan eller telefonen. Sigma visar Microsoft Dynamics AX tillsammans med övriga Microsoftprodukter Sigma visar och berättar hur Microsoft kopplar ihop sina system och hur man tänker med Dynamics AX, Office 365, Share point, med Azure i ett gemensamt sammanhang. Från ett till fyra varumärken och 2 miljoner kunder Atelje Margaretas tillväxt, från ett varumärke till fyra under ett och samma tak. Vilka effekter har infriats? Hur har kunder, organisation och processer påverkats? Henrik Falk vvd, Atelje Margareta berättar om sina erfarenheter. Jan Jakobsson CCO, Pulsen Production leder samtalet.

2 Pass 2 - Kl HerbertNathan & Co Rexor Pyramid Adra Oracle SAP Upphandling, vi lär dig göra rätt! Genom att planera och genomföra upphandlingen enligt en beprövad modell undviker du problem och tar kontrollen hela vägen fram till driftstart och uppnår den förväntade affärsnyttan! För konsulter, av konsulter en presentation av affärssystemet Rexor Nu kan du som är konsult lägga mindre tid på administration och mer tid på att producera kunskap. Rexor är skapat i Sverige på 2010-talet för konsulter, av konsulter. Affärssystemet står för automatisering, smarta funktioner, genomtänkt design och mobil funktionalitet. Med andra ord: ett tvättäkta molnsystem. Pyramid Business Studio - Ett system två plattformar Med Pyramid 4 lanserar vi nästa generations affärssystem ett nytt modernt gränssnitt både för Windows och Webb Digitalisera processerna på ekonomiavdelningen Lyssna till hur din organisation kan digitalisera och automatisera arbetet på ekonomiavdelningen. Att utföra komplexa arbetsuppgifter manuellt i kalkylark är ineffektivt och tidskrävande. Lösningen är att automatisera processerna med specialanpassade programvarulösningar som säkerställer intern kontroll, hög kvalitet och effektivitet. Oracle presenterar en av marknadens mest moderna ERP- och HCM lösningar i molnet Är du orolig för att växa ur dina nuvarande system? Vi berättar om fördelarna med en skalbar, molnbaserad plattform med applikationer som pratar med varandra och som går att nå när som helst, hur som helst och var som helst. Föreläsare, Craig Kall, Master Principal Sales Consultant, Oracle. HR i molnet med Zalaris Varför, och varför just nu? Zalaris etablerade ett Globalt SuccessFactors Centre of Excellence för att bemöta det ökade intresset och behovet av säkra moln-baserade HR lösningar, genom att erbjuda en helhetslösning från implementation av global masterdata i molnet till integration av lokala lösningar för transaktionell HR som tid/lön/resa. Varför är detta relevant just nu? Hansaworld Dataföreningen Integrerad e-handel Vi ser en tydlig trend att fler företag gör sina beställningar online. Därför är det nu hög tid att se över din e-handelsplattform och skapa rutiner för ökad kundnytta via webben. Två nyckelord som är ett måste för implementering av en B2B-webshop i dagsläget är: Responsiv och integrerad. Ny personuppgiftslag snart verklighet Nya personuppgiftslagen ställer bl.a. krav vid design och upphandling av IT-system. Företag som bryter mot reglerna riskerar böter på upp till 4 % av omsättningen. Agnes A Hammarstrand, advokat och expert inom IT-juridik och personuppgifter på Advokatfirman Delphi, ger en introduktion till den nya lagens krav.

3 Pass 3 - Kl SoftOne Kaba Lundalogik Xledger Jeeves Pyramid Multi-support Arribatec Fullt integrerad HR-lösning i molnet med Schema, Tid & Lön i ett system Uppnå en decentraliserad arbetsmetodik med SoftOnes fullt integrerade HR-lösning! Oavsett en användares roll registreras ändringar direkt i databasen, vilket resulterar i färre fel och minskad administration. Detta ger full synergi och effektiva lönekörningar då allt underlag finns klart i systemet. Stämpelklockan är död - leve stämpelklockan Att mäta vad en organisation gör eller inte gör i olika tidsmått har aldrig varit mer aktuellt än nu. Följ med på en resa från flextid till nutid och se hur den nya generationens tidterminaler från Kaba mår bland cloudbaserade applikationer, smartphones och tablets på en marknad där tidfångst handlar om så mycket mer än underlag till lön. Så lyckas du med CRM 11 steg till ett lyckas införande If shit goes in, shit comes out, är sanningens sanning om CRM-system. Ted tar dig igenom elva punkter om hur du lyckas med CRM och får ett verktyg som användarna inte kan vara utan. Målet? Du ska gå från seminariet, med ett whitepaper i handen, och känna Det här med CRM är ju inte så svårt! För företag med stora krav på ekonomi och projektuppföljning Xledger är ett äkta webbaserat affärssystem som ger: 1. Svar på dina frågor var du än är 2. Skalbarhet, väx och minska verksamheten obehindrat 3. Automatisering av processer, säkrar och spar tid 4.Enkelt och säkert införande utan tunga initiala investeringar Jeeves ERP Mobile Client Innovation för användaren Ett citat från Henry Ford lyder: If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses. Vad Henry förstod var att studera behov, inte önskningar. När vi utvecklade Jeeves Mobile Client, frågade vi inte kunden vad de önskade, utan studerade våra användare, deras arbetsdag och sammanhanget de verkar i. Pyramid Business Studio - Ett system två plattformar Med Pyramid 4 lanserar vi nästa generations affärssystem ett nytt modernt gränssnitt både för Windows och Webb Frustrerad över mängden mejl, papper och fakturor? Något som känns igen? Stora mängder e-post som också ofta innehåller bilagor som måste sparas. Känner du att du kan använda tiden till något mer produktivt? Janne Eriksson från Multi Support kommer att tala om detta och hur man kan lösa det med hjälp av programvaran Multi Support Next. Arribatec din Unit4 Business World partner som sträcker sig lite längre! Arribatec - din Unit4 Business World partner där integrerade lösningar och löpande förvaltning är satt i system och hur våra tjänster och ansvar inte är begränsade till enbart ERP-systemet, utan hela dess interaktion med resten av företagets applikationslandskap.

4 Pass 4 - Kl HerbertNathan & Co HR-system i Sverige, en marknadsöversikt HR växer fort och nya HR-system introduceras varje månad på den svenska marknaden. Vi ger dig en överblick av hur marknaden ser ut och beskriver de aktuella trenderna. ExSitec Logtrade Sympa Quinyx Orango Implema Få ut det bästa ur ditt affärssystem med situationsanpassade mobila appar Det nya affärssystemet använder effektivt beslutsstöd för att följa upp och förstå verksamheten och mobil teknik för att få ut funktioner och information till alla i organisationen. Användarupplevelsen i dina mobila affärsapplikationer måste vara intuitiv och situationsanpassad. Vi visar hur med du bör tänka med goda exempel från våra kunder. LogTrade TA-systemet som är inbyggt i ditt affärssystem LogTrade 2.0 är marknadens modernaste molnsystem för transportadministration, inbyggt i ditt affärssystem. Vi berättar hur du kan administrera transporter och samverka med dina kunder och leverantörer direkt i ditt affärssystem med det inbyggda TA-systemet, du slipper alltså hantera två produkter. Därför valde Personalhuset Sympa HR Marianne Tveit HR Direktör på Personalhuset, ett av Nordens ledande bemannings- och rekryteringsföretag, berättar om deras val av HR-system. Personalhuset ville hitta ett HR-system med flexibilitet och funktionalitet. Ett system som är enkelt att implementera och som går att använda i alla nordiska länder. Från blankettkaos till Friday Jazz" - vad kan systemleverantörer lära av musikindustrin? Stora mängder data, molndrivet, extrem beräkningsprestanda: Det är hög tid för B2B att följa B2C-tjänsternas resa för att överleva. Användarna blir, med all rätt, mer och mer kräsna. Magnus Olausson, COO på Quinyx, innan dess 7 år på Spotify, använder data och exempel för att måla bilden tydligare. Användarvänligare affärssystem med mobila lösningar Fokus hos Orango ligger på användaren och hur vi kan hjälpa den att lösa sina arbetsuppgifter på bästa sätt. Genom att förflytta processer från affärssystemets ofta omständliga klient till användarvänliga mobil- och webbapplikationer får vi glada och engagerade användare. Varför och Hur kan man implementera affärssystem på under 90 dagar? Jörgen Aronsson är VD och en av grundarna till Implema. Redan för 15 år sedan, genomförde Implema implementeringar av nya affärssystem på 90 dagar. Aronsson kommer att berätta hur detta kan göras, vad är framgångsfaktorerna och varför en kort implementationstid är den viktigaste faktorn att styra mot.

5 Dataföreningen Ny personuppgiftslag snart verklighet Nya personuppgiftslagen ställer bl.a. krav vid design och upphandling av IT-system. Företag som bryter mot reglerna riskerar böter på upp till 4 % av omsättningen. Siri Mårtensson, advokat och expert inom IT-juridik och personuppgifter på Advokatfirman Delphi, ger en introduktion till den nya lagens krav.

6 Pass 5 - Kl HerbertNathan & Co DSPanel SRF konsulterna Upphandling, vi lär dig göra rätt! Genom att planera och genomföra upphandlingen enligt en beprövad modell undviker du problem och tar kontrollen hela vägen fram till driftstart och uppnår den förväntade affärsnyttan! Är du nöjd med ditt system för planering budgetering, rapportering och prognos? Kom förbi vår monter så berättar vi mer om hur du kan planera mera kostnadseffektivt, budgetera, prognosticera & rapportera. Passa på att besöka någon av våra presentationer under dagen och titta gärna på en snabb demonstration av Performance Canvas för att förstå hur systemet kan hjälpa just er. Ny svensk standard för lönearter framtagen av SRF med marknadens ledande aktörer Vad betyder egentligen månadslön? Begreppet är vedertaget men definitionen har inte varit det. Svensk lönemarknad har fått en ny standard för lönearter, motsvarande BASkontoplanen för redovisning som kommer att underlätta i rapportering och datahantering för alla yrkesverksamma inom löneområdet. SAP Sigma Knowit Hansaworld Rootstock Fishcloud.se SAP Business One i din browser SAP-partnern Littlefish AB berättar om molntjänsten fishcloud.se. Tjänsten innehåller affärssystemet SAP Business One samt ett antal vertikallösningar för framförallt grossister och tjänsteföretag. Lösningens plattform är HANA, SAP s egen databas som bygger på primärminnesteknologi. Under seminariet kommer vi att kort presentera lösningen samt visa SAP Business One for HANA via browser. Välkomna! Sigma visar nya versionen av Microsofts nya affärssystem Dynamics AX Sigma presenterar Microsofts nya version av affärssystemet Dynamics AX, och går igenom hur nyheterna påverkar och möjliggör för företag och organisationer. "Sveriges smartaste elfaktura" - Presenterat av Knowit Enkla Elbolaget har tillsammans med Knowit byggt plattform för att skapa en rationell och effektiv hantering av elfakturor. Lösningen innefattar gränssnitt mot befintligt debiteringssystem, egen kontroll av innehåll och elkundens möjligheter till personliga val. Föredrag av Åke Eriksson, integrationsarkitekt. Integrerad e-handel Vi ser en tydlig trend att fler företag gör sina beställningar online. Därför är det nu hög tid att se över din e-handelsplattform och skapa rutiner för ökad kundnytta via webben. Två nyckelord som är ett måste för implementering av en B2B-webshop i dagsläget är: Responsiv och integrerad. SalesForce + Rootstock Nordic = ERP i molnet Vi erbjuder den mest flexibla och snabbast växande SaaS plattformen med världens största ekosystem för tillverkande och distribuerande bolag.

MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS

MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS KOMPLETT MOLNBASERAT AFFÄRSYSTEM FÖR ELINSTALLATÖREN KOMPLETT MOLNBASERAT AFFÄRSSYSTEM FÖR ELINSTALLATÖREN VÅRA LÖSNINGAR FUNGERAR

Läs mer

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM.

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Välkommen till Bluegarden HR-plus. Vad behöver du för att jobba smartare med HR och lön? Arbetar du på en stor offentlig eller privat verksamhet med höga krav

Läs mer

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet...

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet... Nyheter i Dynamics NAV 2016 Innehåll App-klient för smartphones... 2 Power BI... 3 Arbetsflöde... 4 CRM Online... 5 Webb-klienten... 6 Dokumenthantering... 7 Molnet... 8 Elektronisk fakturering... 9 App-klient

Läs mer

Är din plattform redo för High Performance?

Är din plattform redo för High Performance? Är din plattform redo för High Performance? Få optimal utdelning av din investering i Dynamics eller nu och i framtiden. Delta på Dynamics-dagen och se branschmoduler, tilläggslösningar och tjänster som

Läs mer

Spårbarhet och daglig partirapportering, vad gäller?

Spårbarhet och daglig partirapportering, vad gäller? Spårbarhet och daglig partirapportering, vad gäller? EU har infört krav på spårbarhet för fiskeri- och vattenbruksprodukter. Orsaken är behovet av en förbättrad kontroll och konsumenternas behov av säkrad

Läs mer

Mobilanvändarundersökning

Mobilanvändarundersökning Mobilanvändarundersökning 2015 9 av 10 svenskar har en smart mobiltelefon men bara var tredje tycker mobilsajter är enkla att använda Från 2013 till 2015 har smarta mobiltelefoner fått sitt definitiva

Läs mer

Smart schema och förenklad rapportering frigör värdefull assistanstid

Smart schema och förenklad rapportering frigör värdefull assistanstid Smart schema och förenklad rapportering frigör värdefull assistanstid Sammanfattning Med en komplett webbtjänst för administration av personlig assistans sparar stadsdelsförvaltningen i Stockholmsförorten

Läs mer

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper bluegarden.se Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper Kan din verksamhet tjäna på att outsourca hela eller delar av löne- och HRadministrationen? Detta whitepaper ger dig underlag att fatta korrekta

Läs mer

Om mig. Manual för genomförande. Ungdomsenkät för elever i Östergötland - grundskolan år 8 och gymnasieskolan åk 2

Om mig. Manual för genomförande. Ungdomsenkät för elever i Östergötland - grundskolan år 8 och gymnasieskolan åk 2 Om mig Ungdomsenkät för elever i Östergötland - grundskolan år 8 och gymnasieskolan åk 2 Manual för genomförande Länets kommuner i samverkan med Landstinget i Östergötland och Länsstyrelsen Östergötland.

Läs mer

Välkommen till EG Utility Användarträff 2015

Välkommen till EG Utility Användarträff 2015 Välkommen till EG Utility Användarträff 2015 årets IT-konferens för dig ANVÄNDARKONFERENS PÅ SCANDIC INFRA CITY Upplands Väsby, den 24-25 september 2015 Kom och nätverka, träffa branschexperter och ta

Läs mer

5 vanliga misstag som chefer gör

5 vanliga misstag som chefer gör 5 vanliga misstag som chefer gör och vad du kan göra för att undvika misstagen! www.helenastrom.se Telefon: +46(0)704 32 83 08 Inledning Först tänkte jag ge mina fem bästa tips till ledare. Men jag kom

Läs mer

Lagring i molnet. Dokumenthantering i högskolans Office365 ur ett offentlighetsperspektiv

Lagring i molnet. Dokumenthantering i högskolans Office365 ur ett offentlighetsperspektiv Jönköping University IT-service / Stefan Henriksson 2016-04-22 Lagring i molnet Dokumenthantering i högskolans Office365 ur ett offentlighetsperspektiv Jönköping University använder molntjänsten Office365

Läs mer

Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss!

Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss! EX JOB B20 16 Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss! Knowit är ett av nordens ledande konsultbolag med 1800 specialister. Vi erbjuder spetskompetens inom Decision, Design & Digital, It och Management.

Läs mer

Vill du arbeta som egenerfaren kamratstödjare inom socialpsykiatrin?

Vill du arbeta som egenerfaren kamratstödjare inom socialpsykiatrin? Vill du arbeta som egenerfaren kamratstödjare inom socialpsykiatrin? Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta med peer support inom socialpsykiatrin. Att arbeta som peer supporter innebär att du

Läs mer

DAG 1 13 November i Fiholm. Exait Time 11.30 12.00, 13.40 14.10 Joakim Henriksson. DAG 2 14 November i Strömsholm

DAG 1 13 November i Fiholm. Exait Time 11.30 12.00, 13.40 14.10 Joakim Henriksson. DAG 2 14 November i Strömsholm Roger Palm DAG 1 13 November i Fiholm Exait Time 11.30 12.00, 13.40 14.10 Joakim Henriksson Effektiv tidsredovisning som frigör tid. Vi berättar om hur produkten fungerar och hur du integrerar den med

Läs mer

Försäljning & Eftermarknad

Försäljning & Eftermarknad Försäljning & Eftermarknad CLM eller Inforce vad ska vi välja? Helena Bjurhult och Emma Karlsson Infor Solution Consulting 1 Försäljning & Eftermarknad CLM eller Inforce - vad skall vi välja? 11.30-12.15

Läs mer

Smarta lösningar för dig med aktiebolag. program och kunskap för dig som vill få ut mer av ditt företagande

Smarta lösningar för dig med aktiebolag. program och kunskap för dig som vill få ut mer av ditt företagande Program, böcker, e-kurser och mallar för ditt aktiebolag! Smarta lösningar för dig med aktiebolag program och kunskap för dig som vill få ut mer av ditt företagande 1 Lättanvända program för aktiebolagets

Läs mer

Molnet som skapats för ditt företag.

Molnet som skapats för ditt företag. Molnet som skapats för ditt företag. Det här är Microsoft Cloud. Alla företag är speciella på sitt sätt. Hälso-/sjukvård, detaljhandel, tillverkning och ekonomi ingen verksamhet fungerar exakt likadant.

Läs mer

PEDAGOGENS MANUS till BILDSPEL på första föräldramöte i Förskoleklass

PEDAGOGENS MANUS till BILDSPEL på första föräldramöte i Förskoleklass PEDAGOGENS MANUS till BILDSPEL på första föräldramöte i Förskoleklass Råd till föräldrar som del av ett läromedel som handlar om kroppen och hållbar livsstil. Det ska bidra till att barnen blir friska,

Läs mer

Spara pengar på att betala smart.

Spara pengar på att betala smart. Spara pengar på att betala smart. Både ett kort och en hel betallösning First Card låter som ett kort, men är ett helt betalsystem. Det innebär att våra kunder för det första kan samla både kortköp och

Läs mer

Instruktioner för beställningar och kontoadministration för abonnenter av inlästa läromedel

Instruktioner för beställningar och kontoadministration för abonnenter av inlästa läromedel Sidan 1 av 10 Instruktioner för beställningar och kontoadministration för abonnenter av inlästa läromedel Version 3.0 Sidan 2 av 10 Innehåll Logga in och byta lösenord... 3 Logga in... 3 Byta lösenord...

Läs mer

Kaba Group. Grundat 1856

Kaba Group. Grundat 1856 Kaba Group Grundat 1856 En av världens ledande säkerhetskoncerner med över 9000 medarbetare i 60 länder Huvudkontor i Rümlang, Schweiz. Noterat på Zurichbörsen. Omsättning ca 9 miljarder SEK (FY 2012/13)

Läs mer

Future City 2014 2015. Så här kan ditt företag delta i Future City:

Future City 2014 2015. Så här kan ditt företag delta i Future City: Så här kan ditt företag delta i Future City: Future City 2014 2015 Guldarrangör, max sex Silverarrangör, max sex Partner Uppsats Partner Minecraft Dela ut ett pris, max tre Supporter Annonsering 100 000

Läs mer

Affärssystem i Sverige

Affärssystem i Sverige Affärssystem i Sverige En oberoende analys av den svenska marknaden för affärssystem Strategier, leverantörer och system, fakta och tal, bransch- och partneraspekter, verksamhetsprocesser, kostnadsaspekter,

Läs mer

INKÖPSSTRATEGI Inköpsbarometern rapport nr 1 februari 2012

INKÖPSSTRATEGI Inköpsbarometern rapport nr 1 februari 2012 INKÖPSSTRATEGI Inköpsbarometern rapport nr 1 februari 2012 ProSourcia AB Tegelviksgatan 79 116 47 Stockholm www.inkopsbarometern.com info@inkopsbarometern.com Inköpsstrategi 2 Executive Summary Inköpsbarometerns

Läs mer

Utbildning i Microsoft Dynamics CRM 2015.

Utbildning i Microsoft Dynamics CRM 2015. Utbildning i Microsoft Dynamics CRM 2015. Microsoft Dynamics CRM is one of the most flexible CRM system that allows everything from a simple and basic setup to a highly tailored and complex CRM solution,

Läs mer

Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare

Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare YH-utbildningar 2016 Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare Sida 10-11 Webbutvecklare CMS 2

Läs mer

SÄKRA DIN VERKSAMHET OAVSETT VAR DEN TAR DIG. Protection Service for Business

SÄKRA DIN VERKSAMHET OAVSETT VAR DEN TAR DIG. Protection Service for Business SÄKRA DIN VERKSAMHET OAVSETT VAR DEN TAR DIG Protection Service for Business DET ÄR EN MOBIL VÄRLD Wifi Idag använder vi fler enheter över flera anslutniningar än någonsin tidigare. Att välja när, var

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET Tjänstefiering av säkerhet är ett kostnadseffektivt alternativ med lägre risk för dig som strävar efter att din kärnverksamhet ska kunna bedrivas utan driftstörningar.

Läs mer

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Kraven om ett mobilt arbetssätt, har satt en ny standard för vår kommunikation. icentrex har gett oss de verktyg våra medarbetare behöver

Läs mer

Orolig för ett barn. vad kan jag göra?

Orolig för ett barn. vad kan jag göra? Orolig för ett barn vad kan jag göra? Rädda Barnen 2016 Formgivning: Rädda Barnen Foto: Oskar Kullander Upplaga: 4 000 ex Artikelnummer: 11505 ISBN: 978-91-7321-366-0 Barn i utsatta situationer behöver

Läs mer

Sveriges Arkitekter Swedish Association of Architects. Lönestatistik. Från 2014 års löneenkät

Sveriges Arkitekter Swedish Association of Architects. Lönestatistik. Från 2014 års löneenkät Sveriges Arkitekter Swedish Association of Architects Lönestatistik Från 2014 års löneenkät 2 Löneenkät 2014 Innehåll Inledning 4 Ingångslöner 5 Privat sektor 6 Kommunal sektor 11 Statlig sektor 13 Chefer

Läs mer

>Nyhetsblad Pacom Nordic Maj 2013

>Nyhetsblad Pacom Nordic Maj 2013 >Nyhetsblad Pacom Nordic Maj 2013 Viktiga samarbeten Pacom Nordic har inlett ett betydande samarbete med säkerhetsföretagen Swesafe och Zenita. Samarbetet innebär att de tillsammans med nuvarande partners

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

Business Model You Din personliga affärsplan framtagen på åtta timmar.

Business Model You Din personliga affärsplan framtagen på åtta timmar. Business Model You Din personliga affärsplan framtagen på åtta timmar. Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Allmänt om Business Model You... 3 Varför en personlig affärsplan?... 3 Två viktiga

Läs mer

Volymen av bokningar som görs online

Volymen av bokningar som görs online Ställ ut på Sportfiskemässan i Älvsjö. Angeln i Duisburg. Fiskeguidens erfarenheter. Säljkanaler View this email in your browser Vi har med 10 snabba frågor kollat läget med guiden och fiskeprofilen Mikael

Läs mer

LIA handledarutbildning 22/10. Att vara handledare

LIA handledarutbildning 22/10. Att vara handledare LIA handledarutbildning 22/10 Att vara handledare What s in it for me? Fundera över hur du kan se den studerande som resurs på din arbetsplats Studerande som resurs Reflektion Inspiration extra hand kan

Läs mer

Smart låsning utan nyckel.

Smart låsning utan nyckel. Smart låsning utan nyckel. Glöm dina gamla nycklar! En borttappad nyckel till ett mekaniskt låssystem kan Anledningar bli en riktig till dyr varför historia du som bör åtföljs av fl era dagars gå över

Läs mer

CRM i molnet en integrationsutmaning? Fredrik Setterberg, COO

CRM i molnet en integrationsutmaning? Fredrik Setterberg, COO CRM i molnet en integrationsutmaning? Fredrik Setterberg, COO LOKALDELEN I SVERIGE AB Lokaldelen utvecklar smarta tjänster för användaren som vill nå snabb information och attraktiva erbjudanden via sin

Läs mer

Future City 2016 2017. Så här kan ditt företag delta i Future City:

Future City 2016 2017. Så här kan ditt företag delta i Future City: Så här kan ditt företag delta i Future City: Future City 2016 2017 Guldarrangör, max sex 100 000 kr Silverarrangör, max sex 50 000 kr Bronsarrangör 25 000 kr Dela ut ett pris, max tre 15 000 kr Supporter

Läs mer

Gör det enklare att vara proffs

Gör det enklare att vara proffs Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment via en kontaktperson,

Läs mer

Seminarie Affärssystem Ska vi verkligen investera mer pengar i vårt affärssystem?

Seminarie Affärssystem Ska vi verkligen investera mer pengar i vårt affärssystem? Seminarie Affärssystem Ska vi verkligen investera mer pengar i vårt affärssystem? HerbertNathan & Co 2014-11-25 2014 Stockholm Göteborg Karlstad Lund Köpenhamn Århus Oslo Reykjavik Agenda Strategi Upphandling

Läs mer

När du nu förberett medarbetarens utvecklingssamtal i Bisnode People är det dags att planera själva samtalet.

När du nu förberett medarbetarens utvecklingssamtal i Bisnode People är det dags att planera själva samtalet. Inledning När du nu förberett medarbetarens utvecklingssamtal i Bisnode People är det dags att planera själva samtalet. Den här lektionen beskriver hur du har ett coachande förhållningssätt i utvecklingssamtalet

Läs mer

IPv6 EN GOD BÖRJAN GER ETT GOTT SLUT. LÅT OSS BÖRJA.

IPv6 EN GOD BÖRJAN GER ETT GOTT SLUT. LÅT OSS BÖRJA. IPv6 EN GOD BÖRJAN GER ETT GOTT SLUT. LÅT OSS BÖRJA. UTREDA. REKOMMENDERA. PLANERA. LEDA. IMPLEMENTERA. FÖLJA UPP. FÖRBÄTTRA. VI GÖR DIN UTMANING TILL VÅR Vi lever i en internetuppkopplad värld. Numera

Läs mer

Microsoft Dynamics 365 Business Application vs. ERP. Företagen måsta sätta sig själva i förarsätet

Microsoft Dynamics 365 Business Application vs. ERP. Företagen måsta sätta sig själva i förarsätet Microsoft Dynamics 365 Business Application vs. ERP Slutsats från mina 5 artiklar om ämnet: Tema Dynamics 365 Business Application 2017-05-10 Created by: Mikael Petersén: Vi är inne i ett stort teknikskifte

Läs mer

MARKETING HOUSE. Att använda Linkedin som sälj- och marknadsföringsverktyg för B2B-företag Går det och hur gör man?

MARKETING HOUSE. Att använda Linkedin som sälj- och marknadsföringsverktyg för B2B-företag Går det och hur gör man? MARKETING HOUSE Att använda Linkedin som sälj- och marknadsföringsverktyg för B2B-företag Går det och hur gör man? JA, OM MAN SER DET SOM EN DEL I EN ÖVERGRIPANDE INBOUND MARKETING STRATEGI Ja, med en

Läs mer

En guide för dig i EmpowerDags

En guide för dig i EmpowerDags En guide för dig i EmpowerDags att uppgradera! Empowerprogrammet är ett första steg mot att bli Microsoft Certified Partner för dig som är programvaruutvecklare. Medlemskapet är på ett år med möjlighet

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

Till dig som driver företag

Till dig som driver företag Till dig som driver företag Underlag för att arbeta med pilotsatsningen Finansiering av strategi för immateriella tillgångar för små och medelstora företag Framtagning av strategi för affärsstrategisk

Läs mer

Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter

Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter Innan ni börjar förbättra ert kontaktcenter behöver ni sätta upp tydliga mål. Det finns nyckeltal att förbättra och det går att maximera effektiviteten,

Läs mer

EG Utility Användarträff Stefan Fleron, Senior VP EG Utility

EG Utility Användarträff Stefan Fleron, Senior VP EG Utility EG Utility Användarträff 2018 Stefan Fleron, Senior VP EG Utility Hur förändras energibranschen? Viktiga förändringsområden Ökning av förnybar energi Distribuerad energiproduktion Elektrifiering av transport

Läs mer

Sammanfattning av enkäten en till en projektet

Sammanfattning av enkäten en till en projektet Sammanfattning av enkäten en till en projektet Tack för att ni tog er tid att svara på enkäten. Vi på 4-6 har sammanställt resultatet, och även gjort små förklaringar och svar till frågor, eller kommentarer

Läs mer

HSO-INFORMATION FRÅN OSS! NR 77, V.51, 2015. (Årgång 4)

HSO-INFORMATION FRÅN OSS! NR 77, V.51, 2015. (Årgång 4) TORSDAGSBLADET HSO-INFORMATION FRÅN OSS! NR 77, V.51, 2015. (Årgång 4) Innehåll Redaktören har ordet! 2 HSO kanslis öppettider under jul och nyår 3 HSO Uppsala läns styrelse/ordförandemöten våren 2016

Läs mer

Leder du kommunens lokalförsörjning rätt?

Leder du kommunens lokalförsörjning rätt? VÄLKOMMEN TILL POLITIKERKURS Leder du kommunens lokalförsörjning rätt? Ändamålsenliga lokaler i kommuner är avgörande för att verksamheten ska ge största möjliga nytta för medborgarna och bidra till en

Läs mer

Vår kunskap blir din konkurrensfördel

Vår kunskap blir din konkurrensfördel Vår kunskap blir din konkurrensfördel Ett teknikkonsultföretag för processindustrin Improvus ett teknikkonsultbolag Improvus har sin bas i Stockholm och verkar i hela Europa. Vi är specialiserade inom

Läs mer

Hitta kunder som frilansare

Hitta kunder som frilansare Hitta kunder som frilansare Hitta kunder som frilansare 4 Att livnära sig som frilansare, genom att ta långa- eller kortsiktiga uppdrag, är en allt vanligare arbetsform. På Billogram träffar vi många frilansare,

Läs mer

7 steg från lagom till världsklass - 7 tips som berikar Ditt liv

7 steg från lagom till världsklass - 7 tips som berikar Ditt liv 7 steg från lagom till världsklass - 7 tips som berikar Ditt liv Lagom är bäst, eller? Om vi säger något tillräckligt ofta tenderar det ju att bli sant, eller hur? Jag gissar att Du, mer eller mindre medvetet,

Läs mer

Molntjänster som komplement till din plattform. Anna Bergman och John Smaaland

Molntjänster som komplement till din plattform. Anna Bergman och John Smaaland Molntjänster som komplement till din plattform Anna Bergman och John Smaaland Detta mönster kommer att öppna och sprida GIS Medarbetare Beslutsfattare GIS-proffs Politiker Invånare ArcGIS är ett komplett

Läs mer

Välkomna till Härryda kommun.

Välkomna till Härryda kommun. Välkomna till Härryda kommun. Internet: hk pub-open 09.00-09.30!! Registrering och kaffe Program för dagen 9.30-10.00!! Härryda kommun välkomnar. 10.00-10.30!! Härryda kommuns IT-funktion visar den bakomliggande

Läs mer

Elbytarguide Företag. Så ser du över företagets elavtal och sparar pengar

Elbytarguide Företag. Så ser du över företagets elavtal och sparar pengar Elbytarguide Företag Så ser du över företagets elavtal och sparar pengar Dags att se över ditt elavtal och spara pengar till firman 1996 avreglerades den svenska elmarknaden. Sedan dess är det fritt fram

Läs mer

Fitnesslösningar för hotell och spa

Fitnesslösningar för hotell och spa Fitnesslösningar för hotell och spa Välkommen 1 Globala fitnesslösningar 2 Hotellgym 4 Precor & Amer Sports 6 Precor-utrustning 8 Fitnessmiljöer Välrenommerade inom hospitality världen över Vi är stolta

Läs mer

Net id OEM Användarhandbok för Windows

Net id OEM Användarhandbok för Windows Net id OEM Användarhandbok för Windows Net id OEM Användarhandbok för Windows Copyright 2012 SecMaker AB Klassning: Publik Version: 5.6 1 / 8 Net id OEM Användarhandbok för Windows Copyright 2012 SecMaker

Läs mer

Nödduschsystem. Därför att det kan bli dyrt att ta chanser

Nödduschsystem. Därför att det kan bli dyrt att ta chanser Nödduschsystem Därför att det kan bli dyrt att ta chanser BROEN-LAB utvecklar, producerar och säljer kompletta armatur- och nödduschlösningar till professionella laboratorier och utbildningssektorn samt

Läs mer

Värdefullt Värdeskapande

Värdefullt Värdeskapande Värdefullt Värdeskapande En ny pedagogisk innovation? Martin Lackéus Forskare, Chalmers entreprenörskola Vill du veta mer? Gå in på min blogg: www.vcplist.com Detta tänkte jag prata om: Några entreprenöriella

Läs mer

KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN. Office 365. Lathund

KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN. Office 365. Lathund KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN Office 365 Lathund 1 Innehåll Inledning 2 Vad är Office 365? 2 Innehållet i denna lathund 2 Mer information 2 Office 365-portalen 3 Logga in i Office 365-portalen

Läs mer

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Smarta etiketteringslösningar på dina villkor. ONE kontaktperson ONE leverantör ONE faktura Att lösa våra kunders behov av etiketter och etiketteringslösningar

Läs mer

Xmentor - för potentiella partners

Xmentor - för potentiella partners Xmentor - för potentiella partners Xmentor AB - www.xmentor.se - Köpmannagatan 2-652 26 Karlstad OM XMENTOR Den höga förändringstakten i dagens organisationer liksom den ofta kritiska tillgången på kompetens

Läs mer

Digital mötesplats stärker kommunens anhörigstöd

Digital mötesplats stärker kommunens anhörigstöd Digital mötesplats stärker kommunens anhörigstöd Sammanfattning Studier visar att en av fem vuxna är anhörig till någon med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning, demens, missbruk eller annan långvarig

Läs mer

Hur ställer jag kraven

Hur ställer jag kraven Hur ställer jag kraven Hur ställer jag kraven på ett automatiserat egenkontrollsystem i min matkedja/kommun? Det är inte varje dag man köper system för detta. Inte så lätt att först hur krav ska ställas

Läs mer

E-handelstrender i Norden 2015. Så handlar vi på nätet

E-handelstrender i Norden 2015. Så handlar vi på nätet E-handelstrender i Norden 2015 Så handlar vi på nätet 1 3 Anna Borg Enkelhet är enkelt - eller? 4 Rapporten i korthet 5 Fakta Sverige, Danmark, Finland & Norge 6-8 Stark näthandel i Norden 9-12 Mobila

Läs mer

Föräldramöten på daghem och i skolor 2015

Föräldramöten på daghem och i skolor 2015 Föräldramöten på daghem och i skolor 2015 Under 2015 erbjöd Barnens Internet föräldraföreläsningar till samtliga lågstadieskolor samt till de daghem på Åland där föreläsningar inte genomfördes under 2014.

Läs mer

Microsoft Dynamics NAV 2015

Microsoft Dynamics NAV 2015 Microsoft Dynamics NAV 2015 Business Solutions Göteborg Prästgårdsgatan 28 431 44 Mölndal Stockholm Parmmätargatan 24 112 24 Stockholm Innehåll 3 Dynamics NAV 2015 för tablets 4 Förbättrad användarupplevelse

Läs mer

Visionutveckling. Vision 80/20 för Android. Manual Vision 80/20 för Android. Version 3.0

Visionutveckling. Vision 80/20 för Android. Manual Vision 80/20 för Android. Version 3.0 Visionutveckling Manual Vision 80/20 för Android Vision 80/20 för Android Version 3.0 www.visionutveckling.se, Auto Attendant +46 8 788 09 99 Gärdesvägen 1, SE 444 31, Stenungsund, Sweden, Phone: +46 303

Läs mer

Varför Hur upprättar man man en en kommunal rese- och mötespolicy? 1 2011-02-15

Varför Hur upprättar man man en en kommunal rese- och mötespolicy? 1 2011-02-15 Varför Hur upprättar man man en en kommunal rese- och mötespolicy? 1 2011-02-15 Policy ange riktning och ambitionsnivå Vad är en resepolicy? Styrning, kontroll och uppföljning, så att resandet ligger i

Läs mer

Kundcase. Lumesse effektiviserar Statoils rekryteringsprocess

Kundcase. Lumesse effektiviserar Statoils rekryteringsprocess Kundcase Lumesse effektiviserar Statoils rekryteringsprocess professionell rekrytering Överblick av utmaningar, fördelarna och resultatet. Om Statoil Statoil är ett integrerat olje- och gasföretag med

Läs mer

Energi och Klimat. Hållbarhetsportalen används för att redovisa och förändra energianvändningen samt minska klimatutsläppen.

Energi och Klimat. Hållbarhetsportalen används för att redovisa och förändra energianvändningen samt minska klimatutsläppen. Energi och Klimat Har ni en hållbarhetsstrategi? Vill ni följa upp energi och klimat på gräsrotsnivå i organisationen? Inkluderar ni externa leverantörer i er hållbarhetsredovisning? Hållbarhetsportalen

Läs mer

Aditro Our focus benefits yours Nyhetsdagar för användare av Aditros lösningar för Privat Marknad Sverige Sverige 2013-10-24 25

Aditro Our focus benefits yours Nyhetsdagar för användare av Aditros lösningar för Privat Marknad Sverige Sverige 2013-10-24 25 Aditro Our focus benefits yours Nyhetsdagar för användare av Aditros lösningar för Privat Marknad Sverige Sverige 2013-10-24 25 Konsulting Outsourcing Molntjänster Utbildning Programvara HR Löner Ekonomi

Läs mer

Barn på sjukhus FÖRBEREDELSETIPS FRÅN BARN- OCH UNGDOMSSJUKVÅRDEN, SUS

Barn på sjukhus FÖRBEREDELSETIPS FRÅN BARN- OCH UNGDOMSSJUKVÅRDEN, SUS Barn på sjukhus FÖRBEREDELSETIPS FRÅN BARN- OCH UNGDOMSSJUKVÅRDEN, SUS Du är tryggheten Att vara ett stöd och en lugn, trygg punkt för ditt barn är om möjligt ännu viktigare när barnet hamnar på sjukhus.

Läs mer

Säkerhet och trygghet för framtidens äldre workshop!

Säkerhet och trygghet för framtidens äldre workshop! Säkerhet och trygghet för framtidens äldre workshop! Förväntningar inför dagarna (från måndagen) o Inblick i framtidens äldreboende, mänskliga tekniska lösningar o Framtidssäkring beslut idag morgondagens

Läs mer

Molntjänster -- vad är molnet?

Molntjänster -- vad är molnet? En e-bok från Visma Spcs Molntjänster -- vad är molnet? Vad du bör tänka på för att göra rätt val till ditt företag Molntjänster -- vad är molnet? En guide till att förstå molntjänster Innehåll Hänger

Läs mer

Jeeves BI 3.0 JEEVES WORLD 2012 LASSE HELLBERG. Copyright 2012 Jeeves Information Systems AB

Jeeves BI 3.0 JEEVES WORLD 2012 LASSE HELLBERG. Copyright 2012 Jeeves Information Systems AB Jeeves BI 3.0 JEEVES WORLD 2012 LASSE HELLBERG Copyright 2012 Jeeves Information Systems AB Vad? Varför? Hur? Business Discovery: Business User-Driven BI App Model Remixability and Reassembly Social and

Läs mer

eklient Objekt 1 Livscykelplaner i Samverkan 2016-02-09 Livscykelplaner eklient 1.5

eklient Objekt 1 Livscykelplaner i Samverkan 2016-02-09 Livscykelplaner eklient 1.5 eklient Objekt 1 Livscykelplaner i Samverkan 2016-02-09 1 eklient Livscykelplan Revisionshistorik Datum Version Förändring 2014-04-25 0.96 Windows 7 SP1 som sekundärt OS från 1 okt 2015 2014-09-27 0.97

Läs mer

Att tänka på vid upphandling av en konsultmäklare

Att tänka på vid upphandling av en konsultmäklare Att tänka på vid upphandling av en konsultmäklare Att upphandla en konsultmäklare skiljer sig från att upphandla konsulter på traditionellt vis. Normalt tittar man på konsulternas kompetens men här måste

Läs mer

Tunstalls erbjudande. Vi ger dig plattformen för den moderna vården och. omsorgen.

Tunstalls erbjudande. Vi ger dig plattformen för den moderna vården och. omsorgen. Tunstalls erbjudande Vi ger dig plattformen för den moderna vården och omsorgen! Med Tunstall som din samarbetspartner får du en stark leverantör som erbjuder marknadens mest kompletta helhetslösning för

Läs mer

Vill du arbeta som egenerfaren inom hälso- och sjukvården?

Vill du arbeta som egenerfaren inom hälso- och sjukvården? Vill du arbeta som egenerfaren inom hälso- och sjukvården? Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta med peer support inom psykiatrin. Peer support innebär att du som har egen erfarenhet av psykisk

Läs mer

REAL Fastighetssystemet. REALPortalen Verktyg för den smarta förvaltaren. Fritt, enkelt, säkert. Passar även bra för enskild BRF.

REAL Fastighetssystemet. REALPortalen Verktyg för den smarta förvaltaren. Fritt, enkelt, säkert. Passar även bra för enskild BRF. REAL Fastighetssystemet Fritt, enkelt, säkert REALPortalen Verktyg för den smarta förvaltaren Till dig som erbjuder ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar eller hyresrätter/lokaler. Passar även

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR

SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR Som verksam inom segmentet för kritisk infrastruktur ställs du dagligen inför utmaningen att säkra några av vårt samhällets viktigaste och mest värdefulla resurser.

Läs mer

Projektskafferiet. Här finner du en mängd aktiviteter som regionkontoret kan hjälpa din förening med att arrangera.

Projektskafferiet. Här finner du en mängd aktiviteter som regionkontoret kan hjälpa din förening med att arrangera. Projektskafferiet Här finner du en mängd aktiviteter som regionkontoret kan hjälpa din förening med att arrangera. Vi vill förenkla för din förening. Vårt koncept Projektskafferiet är ett erbjudande till

Läs mer

Att komma igång med FirstClass (FC)!

Att komma igång med FirstClass (FC)! Att komma igång med FirstClass (FC)! Vi har tillgång till FC genom vårt samarbete med folkhögskolor och därigenom med Folkbildningsnätet. FC kan användas på en dator på två sätt (dessutom kan du använda

Läs mer

missa inte After Work hos Sweco 27 januari GISS årsmöte 17 februari 2012

missa inte After Work hos Sweco 27 januari GISS årsmöte 17 februari 2012 missa inte After Work hos Sweco 27 januari GISS-föreningen fortsätter sin serie med After Work träffar under 2012. Först ut är Sweco som bjuder in till sitt kontor på Malmtorgsgatan 8 i Stockholm, fredagen

Läs mer

CHESS Chemical Health Environment Safety System

CHESS Chemical Health Environment Safety System CHESS Chemical Health Environment Safety System Bureau Veritas En kort översikt 180 år av expertis inom kvalitet, hälsa och säkerhet, miljö och socialt ansvar "Att söka sanningen och berätta den utan rädsla

Läs mer

Manual Jourläkarschema Närhälsan V7 - Version 1.0

Manual Jourläkarschema Närhälsan V7 - Version 1.0 Manual Jourläkarschema Närhälsan V7 - Version 1.0 Denna manual innehåller olika avsnitt och beroende på vilken roll man har är de olika avsnitten aktuella. Innehåll Logga in...2 Glömt lösenord...3 Logga

Läs mer

Kraftsamlingen. Ny teknik i ditt hem. Vinn en fjällvecka för hela familjen. Kundförmåner. Det är bara LED som gäller. Tipsa oss om dina vänner

Kraftsamlingen. Ny teknik i ditt hem. Vinn en fjällvecka för hela familjen. Kundförmåner. Det är bara LED som gäller. Tipsa oss om dina vänner Kraftsamlingen Information och erbjudanden från Dalakraft november 2015 Tipsa oss om dina vänner Vinn en fjällvecka för hela familjen Ny teknik i ditt hem Det är bara LED som gäller Kundförmåner Stockholmspaketet

Läs mer

Provivus tips om KONCENTRATION - VAD PEDAGOGEN KAN GÖRA

Provivus tips om KONCENTRATION - VAD PEDAGOGEN KAN GÖRA Provivus tips om KONCENTRATION - VAD PEDAGOGEN KAN GÖRA Det kan vara svårt att räcka till som pedagog. Med en eller flera elever som har behov av särskilt stöd kan man lätt själv känna sig otillräcklig.

Läs mer

Mata fåglar. Mata fåglar. Studiehandledning till. Mata. fåglar. Niklas Aronsson SOF. En studiehandledning från Studiefrämjandet

Mata fåglar. Mata fåglar. Studiehandledning till. Mata. fåglar. Niklas Aronsson SOF. En studiehandledning från Studiefrämjandet Mata fåglar Mata fåglar Studiehandledning till Mata SOF Niklas Aronsson fåglar En studiehandledning från Studiefrämjandet Vad är en studiecirkel? En studiecirkel är en liten grupp människor som samlas

Läs mer

Rapport om den företagsanpassade appen

Rapport om den företagsanpassade appen 2016 Vinter En enkät om företagsanpassade appar, användning och resultat Nyckelresultat: Varför företagsanpassade appar? Organisationer bygger och använder företagsanpassade appar för att skapa en positiv

Läs mer

Business Innovation Day

Business Innovation Day Business Innovation Day Låt våra experter ta sig an din utmaning Sundsvall 17 oktober 2016 Välkommen till Business Innovation Day Ta chansen och anmäl en utmaning som din organisation står inför och diskutera

Läs mer

Västerås satsar på e-hemtjänst

Västerås satsar på e-hemtjänst 15 Bildskärmen gör det möjligt att genomföra ett videosamtal. Västerås satsar på e-hemtjänst Hundra personer i Västerås använder i dag så kallad e-hemtjänst som komplement till den ordinarie hemtjänsten.

Läs mer

Lathund för webbredaktörer. Så skriver du på webben

Lathund för webbredaktörer. Så skriver du på webben Lathund för webbredaktörer Så skriver du på webben 1 Disposition En bra struktur kännetecknas av att det är enkelt för besökaren att förstå var den hittar det den letar efter. Oavsett om det handlar om

Läs mer

Nytt koncept för golfbanor

Nytt koncept för golfbanor Nytt koncept för golfbanor Entreprenadskötsel av golfbanor en ny möjlighet Många golfklubbar jobbar idag med strama budgetar, minskad bemanning och mindre pengar till drift och investeringar. Att anlita

Läs mer