Varje resultat visas på en skala som går från lågt till högt och där intervallen Lågt,

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Varje resultat visas på en skala som går från lågt till högt och där intervallen Lågt,"

Transkript

1 Personlighetsrapport Denna rapport är en sammanställning av de svar som givits på frågor som mäter olika personliga egenskaper. Personliga egenskaper varierar mellan människor och dessa skillnader har betydelse för hur vi tänker, känner och beter oss. Resultaten delas in i fem övergripande faktorer: Öppenhet, Samvetsgrannhet, Extraversion, Sympatiskhet, och Känslomässig instabilitet. Varje faktor delas i sin tur in i sex olika facetter. I denna rapport redovisas resultaten på facettnivå (totalt 30 facetter). Varje resultat visas på en skala som går från lågt till högt och där intervallen Lågt, Under genomsnittet, Över genomsnittet samt Högt finns markerade. Detta följs av en text som beskriver resultatets innebörd i förhållande till det intervall inom vilket det aktuella resultatet återfinns. Det är viktigt att tänka på att resultaten inte ska tolkas i absoluta termer utan som en indikation på hur personligheten sannolikt är strukturerad och på vilket sätt det påverkar beteenden. Erhålls ett resultat inom det låga eller höga intervallet så är det sannolikt att personlighetsegenskapen utgör ett karaktärsdrag i personlighetsstrukturen. Erhålls resultat som är närmare genomsnittet (mitten på skalan och inom intervallen Under genomsnittet respektive Över genomsnittet) så är det mindre sannolikt att personlighetsgenskapen utgör ett karaktärsdrag. Beskrivningarna sammanfattar flera poängnivåer vilket kan göra att man inte känner igen sig i alla delar av en beskrivning, särskilt om ett resultat ligger på gränsen till ett annat intervall. För mer information om hur resultaten ska tolkas, se Att tänka på i slutet av denna rapport. 1 (12)

2 Föreställningsförmåga (Öppenhet) Fantasi och kreativitet Ganska realistisk, jordnära och vardaglig. Är i regel jordad i vad som är här och nu, föredrar att fokusera på nuet och det som är verkligt, konkret och påtagligt men saknar inte förmåga att genom ansträngning utveckla och utarbeta fantasier och kreativa förslag. Ägnar inte så mycket tid och energi åt att dagdrömma och fantisera.t. Estetik (Öppenhet) Kulturell uppskattning och intresse Ointresserad av och relativt okänslig inför estetiska uttryck såsom konst, poesi och musik. Uppmärksammar inte och blir mycket sällan berörd av denna form av uttryck, söker sig därmed mycket sällan till denna typ av miljöer, och har därför sällan en god kännedom inom estetiska och kulturella områden. Känsloliv (Öppenhet) Mottaglighet och öppenhet för känslor Uppmärksammar sällan och lägger vanligtvis mycket liten vikt vid sina egna känslor. Tillskriver vanligtvis de egna känslorna en marginell betydelse; tar sällan hänsyn till dem och låter dem i mycket liten utsträckning påverka åsikter, beslut och ställningstaganden. 2 (12)

3 Aktiviteter (Öppenhet) Nyfikenhet och förändringsbenägenhet Förhållandevis nyfiken på det som är nytt och ganska intresserad av olika typer av förändring. Engagerar sig gärna i och provar nya aktiviteter. Uppskattar i regel saker som bidrar till variation och förändring, ibland även för sakens egens skull. Intellektuell nyfikenhet (Öppenhet) Vetgirighet och nytänkande Ganska intellektuellt nyfiken och vetgirig. Ägnar sig en del åt intellektuella intressen och aktiviteter (som till exempel korsord, gåtor och abstrakta och filosofiska resonemang), även för sakens egen skull. Har i regel ett öppet sinne och är oftast villig att överväga nya tankesätt och okonventionella idéer. Värderingar (Öppenhet) Ifrågasättande och tolerans Är ganska öppen, och kan vara ifrågasättande och kritisk till rådande strukturer och auktoriteter, men utan att vara radikal. Är ofta beredd på att omvärdera befintliga normer, traditioner och föreställningar. Representerar tolerans och progression, och är öppen för ifrågasättandet av fördomar och förutfattade meningar när så är påkallat. 3 (12)

4 Duglighet (Samvetsgrannhet) Effektivitet och grundlighet Avslappnad och ointresserad av att alltid vara effektiv och driven i allt man tar sig för, och av att alltid framstå som kapabel och duglig i alla situationer. Tar mycket lättsamt på förberedelser och tvivlar ofta på sin egen lämplighet eller kapacitet för att klara av en viss uppgift. Ordningsamhet (Samvetsgrannhet) Organisationsförmåga och struktur Föredrar och trivs bättre med lite oordning och inte alltför mycket struktur och systematik. Även om man kan se värdet av och uppskatta lite ordning och reda emellanåt så finns det sällan en stark motivation till att lägga mycket tid på att organisera och strukturera, speciellt inte för sakens egen skull. Kan vara systematiskt och metodisk men upplever ofta att det är krävande. Uppfattas i regel som lite oorganiserad och ostrukturerad. Samvetsgrannhet (Samvetsgrannhet) Pålitlighet och plikttrogenhet Förhållandevis oberoende och lättsam, tar inte alltför allvarligt på ansvar och skyldigheter. Har ett ganska avslappnat förhållningssätt till moraliska och etiska principer. Tillåter sig, åtminstone emellanåt, att göra det som känns rätt för stunden. Uppfattas sannolikt som ganska obekymrad och fri och inte tyngd av ansvar - och kanske något oförutsägbar och flyktig emellanåt. 4 (12)

5 Ambition (Samvetsgrannhet) Prestation och målmedvetenhet Oftast ganska ambitiös och driven att prestera utan att vara utpräglat prestationsdriven. Motiveras av och upplever vikten av att prestera och nå framgång i traditionell mening och är villig att arbeta ganska hårt och fokuserat för att uppnå de mål som man satt upp. Man är dock sällan villig att göra alltför stora uppoffringar och går sällan till överdrift för att nå dit man vill. Har en viss känsla av riktning i livet som man strävar efter att följa. Avvikelser från denna riktning förekommer dock med jämna mellanrum vilket tas med jämnmod. Kan emellanåt känna sig lite otillräcklig och få känslan av att ha kunnat prestera bättre. Disciplin (Samvetsgrannhet) Motivation och fokus En aning odisciplinerad och lättdistraherad. Måste emellanåt anstränga sig för att motivera sig själv och behålla fokus på de uppgifter som ska utföras. Att påbörja och slutföra uppgifter kan vara en utmaning, i synnerhet om det är något rutinmässigt, monotont eller långtråkigt som ska göras. Kan skjuta upp saker eller avbryta i förtid även om uppgiften inte är slutförd. Eftertänksamhet (Samvetsgrannhet) Noggrannhet och strategi Skyndsam och spontan, är bra på att agera snabbt och fatta snabba beslut. Pratar och agerar ofta utan längre eftertanke och utan att ha funderat över konsekvenserna. Att inte ta sig tid att tänka efter gör att man ofta hamnar i oväntade situationer, ångrar redan fattade beslut och saker som man gjort eller sagt. 5 (12)

6 Tillgivenhet (Extraversion) Hängivenhet och värme Distanserad och formell i samspelet med andra. Trivs bäst med att hålla en formell distans, speciellt till personer man inte känner så väl. Är inte benägen att snabbt knyta an till andra och mår bäst av att skapa känslomässigt nära relationer till ett fåtal andra. Sällskaplighet (Extraversion) Socialt intresse och utåtriktning Reserverad och tillbakadragen. Är tillfreds med ett begränsat socialt umgänge då man har ett mindre behov av och intresse för andras sällskap. Tycker om och trivs med att vara för sig själv och kan aktivt undvika sociala situationer och interaktion med andra då det kan upplevas som dränerande på kraft och energi. Dominans (Extraversion) Självhävdelse och uppmärksamhetssökande Förhållandevis dominant, pratsam och kraftfull utan att vara forcerad. Tar oftast plats i sociala sammanhang utan att vara alltför högljudd. Har inget emot att stå i centrum för andras uppmärksamhet. Kan inta en framträdande roll i sociala situationer och kan utan alltför stor ansträngning även ta ledningen i en grupp om det är påkallat. 6 (12)

7 Energi (Extraversion) Tempo och vitalitet Lugn, avslappnad och mindre energisk i sitt livstempo och i sitt sätt att leva. Föredrar och mår bäst av ett lugnt och jämnt tempo utan för många aktiviteter. Att ha många aktiviteter eller ett välfyllt schema upplevs oftast som hektiskt och forcerat. Spänningssökande (Extraversion) Djärvhet och risktagande Föredrar i regel förutsägbarhet och har inte något stort behov av att pröva det okända, spänningsfyllda och äventyrliga. Söker sig inte speciellt ofta aktivt till situationer som lockar med spänning eller präglas av det oväntade och oförutsägbara, men kan oftast hantera sådana situationer väl då de uppstår. Gladlynthet (Extraversion) Glädje och upphetsning Är oftast glad och upplever positiva känslor ganska intensivt och ihållande. Håller inte tillbaka positiva känslor såsom lycka, glädje och upphetsning utan ger utlopp för dessa genom till exempel mycket skratt och visar inför andra när man är uppspelt och glad. 7 (12)

8 Tillit (Sympatiskhet) Förtroende och tilltro Har som utgångspunkt ett grundläggande förtroende till andras intentioner och avsikter, utan att för den skull vara naiv eller blåögd. Utgångspunkten är att andra, även de man inte känner så väl, oftast är ärliga, välvilliga och har goda intentioner. För att brist på tillit ska uppstå krävs i regel en eller flera händelser som skadar tilliten i en relation. Rättframhet (Sympatiskhet) Transparens och uppriktighet Är oftast uppriktig i sin kommunikation och transparent med sitt budskap. Anpassar i regel inte sin kommunikation utefter mottagare eller budskap utan är rättfram utan att vara plump. Har dock förmågan att vid speciella situationer anpassa sitt sätt att kommunicera genom att t ex linda in dåliga nyheter eller dra en vit lögn för att inte såra någon. Altruism (Sympatiskhet) Omtanke och självuppoffrande Fokuserar på sig själv och sina egna behov. Sätter sig själv främst och engagerar sig ogärna i andras problem, i synnerhet inte om det medför uppoffringar, stora som små, för den egna personen. 8 (12)

9 Följsamhet (Sympatiskhet) Kompromissvilja och tillmötesgående Resultat: Högt Mycket följsam och tillmötesgående gentemot andra. Är mild i sin framtoning och ger mycket sällan uttryck för ilska och frustration. Undviker att gå i konflikt med andra och hävdar sällan sin rätt gentemot andra som tycker olika. Söker konsensus och kompromisser och föredrar samarbete. Undviker situationer som präglas av tävling och konkurrens. Blygsamhet (Sympatiskhet) Ödmjukhet och försynthet Har inget emot att presentera sig själv och sina förtjänster för andra och har förmågan att göra det på ett bra sätt. Kan ge sig själv beröm och berätta om sina prestationer inför andra när det är påkallat och lämpligt utan att framstå som skrytsam. Kan oftast ta emot uppskattning från andra utan att känna sig obekväm. Medkänsla (Sympatiskhet) Sympati och medlidande Förhåller sig oftast rationell och logisk genom att hålla en viss känslomässig distans till sin omgivning. Påverkas inte speciellt mycket känslomässigt av andras behov och låter därmed oftast inte känslor av medlidande eller sympati styra åsikter och beslut. 9 (12)

10 Oro (Känslomässig instabilitet) Nervositet och beredskap Uppmärksam, reaktiv och redo att agera. Oroar sig ibland för framtiden och kan ibland bli nervös för saker som kan komma att gå fel. Kan behöva anstränga sig för att släppa saker som gått fel för att gå vidare och blicka framåt. Framstår som alert och engagerad med en god beredskap att agera. Temperament (Känslomässig instabilitet) Ilska och frustration Oftast ganska tålmodig och lättsam med ett jämnt humör. Brusar sällan upp och tappar inte humöret speciellt ofta. Är vanligtvis ganska överseende och det krävs en hel del för att man ska känna sig orättfärdigt behandlad, stött eller sårad av andra. Blir sällan provocerad av andra och känner sig därmed inte irriterad, arg eller besviken på andra speciellt ofta. Nedstämdhet (Känslomässig instabilitet) Skuldkänslor och dåligt samvete Kan ibland reagera på saker som händer med att känna sig lite dyster och modfälld. Kan ibland känna skuld och dåligt samvete, även för saker som man inte rår för. Kan krävas en viss ansträngning för att man inte ska känna sig nedslagen och för att inte misströsta när saker inte går som de ska. 10 (12)

11 Självosäkerhet (Känslomässig instabilitet) Tvivel och osäkerhet Kan ibland, men inte alltid, känna sig något osäker på sin egen förmåga och sin egen lämplighet att utföra för en viss uppgift, eller sin kapacitet att göra bra bedömningar och fatta bra beslut - trots att dessa förmågor kan finnas. Kan ibland även känna sig lite osäker i sociala situationer och oroa sig för att göra fel eller göra bort sig inför andra. Impulsivitet (Känslomässig instabilitet) Impulsstyrdhet och oberäknelighet Överlag ganska kontrollerad och beräknelig med kontroll över sina impulser. Har därmed ett avsiktligt och ganska förutsägbart beteende då man sällan agerar på stundens ingivelse. Blir inte överdrivet frustrerad över att behöva motstå impulser och har därmed ganska lätt för att motstå frestelser och infall av olika slag. Sårbarhet (Känslomässig instabilitet) Stresskänslighet och kontrollförlust Förhållandevis tålig för stress och olika typer av belastning. Håller i regel huvudet kallt även i stressiga situationer och behåller, om än med viss ansträngning, lugnet i nödsituationer. Känner sig vanligtvis kapabel och behåller känslan av kontroll, även i pressade situationer. 11 (12)

12 Att tänka på Det finns inga mätningar, testresultat inkluderat, som är exakta. Alla mätningar kan påverkas av till exempel störningar under testningen, missförstånd av instruktioner, och brist på motivation att verkligen anstränga sig eller att svara uppriktigt. Innehållet i denna rapport ger information för ett beskrivande syfte och ger således inte information om prestation. En del egenskaper kan vara fördelaktiga i ett visst sammanhang och mindre gynnsamma i ett annat. Det kan finnas andra egenskaper som är relevanta för att beskriva dig som person, men som inte tas hänsyn till i denna rapport. För att ett resultat (en testpoäng) ska bli meningsfullt behöver det sättas i relation till något som skänker relativ jämförbarhet. Testpoängen jämförs därför med resultat från en grupp personer som besvarat samma frågor eller uppgifter, en så kallad normgrupp. Det är i jämförelse med normgruppen som ett resultat blir klassificerat i enlighet med intervallen Lågt, Under genomsnittet, Över genomsnittet, respektive Högt. Lågt motsvarar ett resultat som är i nivå med de 16% av personerna i normgruppen som fått lägst resultat. Under genomsnittet motsvarar ett resultat som är i nivå med de 34% av personerna i normgruppen som har ett resultat strax under medelvärdet (inom en standardavvikelse). Över genomsnittet motsvarar ett resultat som är i nivå med de 34% av personerna i normgruppen som har ett resultat strax över medelvärdet (inom en standardavvikelse). Högt motsvarar ett resultat som är i nivå med de 16% av personerna i normgruppen som fått högst resultat. Kontakta ansvarig administratör för frågor gällande innehållet i denna rapport, hur resultaten och rapporten kommer att användas, hanteras eller sparas. Detta är en officiell produkt från Assessment Engine. Innehållet i denna rapport består av copyright-skyddat material. Det är därmed ej tillåtet att kopiera, omarbeta, mångfaldiga eller sprida hela eller delar av innehållet. 12 (12)

6T40AE02617 (M - 30;0 År) Sid 1 av 53. Obs! Beakta sekretess. TESTRESULTAT. Rapport framtagen: 23.09.2011, 16:12 23/09/2011 16:12 4KG00N6T40

6T40AE02617 (M - 30;0 År) Sid 1 av 53. Obs! Beakta sekretess. TESTRESULTAT. Rapport framtagen: 23.09.2011, 16:12 23/09/2011 16:12 4KG00N6T40 Sid 1 av 53 Kod Efternamn Förnamn Ålder Test-ID E-post Datum Löpnummer: Obs! Beakta sekretess. TESTRESULTAT Rapport framtagen: 23.09.2011, 16:12 6T40AE02617 6T40AE02617 30;0 År 23/09/2011 16:12 4KG00N6T40

Läs mer

Femfaktormodellen FFM -den moderna personlighetsteorin

Femfaktormodellen FFM -den moderna personlighetsteorin Testdagen 2014 Femfaktormodellen FFM -den moderna personlighetsteorin Sara Henrysson Eidvall Leg psykolog/specialist i arbetslivets psykologi Inom personlighetsforskningen har allt större enighet uppnåtts

Läs mer

Tolkningslathund (inkl. underskalor)

Tolkningslathund (inkl. underskalor) MAP Tolkningslathund Målmedvetenhet (CO) person närmar sig uppgifter av olika slag Mer lättsamma och avslappnade i förhållande till uppgifter och mål. Mer flexibla och luststyrda. Kan uppfattas som oplanerade,

Läs mer

Descriptive Report. Anna Bengtsson. Adress: Hemvägen 891. Telefon: Ålder: 43. Swedish version. Övrig utbildning: Testdatum: 2011-02-21

Descriptive Report. Anna Bengtsson. Adress: Hemvägen 891. Telefon: Ålder: 43. Swedish version. Övrig utbildning: Testdatum: 2011-02-21 Descriptive Report Namn: Anna Bengtsson Adress: Hemvägen 891 Postadress: 000 00 Orten Telefon: E-post: info@assessio.se Ålder: 43 Kön: Kvinna Högsta utbildning: Forskarutbildning Övrig utbildning: Testdatum:

Läs mer

Jämförelserapport. För Christina Jonsson som samarbetar med Lars Andersson Denna rapport tillhandahålls av:

Jämförelserapport. För Christina Jonsson som samarbetar med Lars Andersson Denna rapport tillhandahålls av: Jämförelserapport För Christina Jonsson som samarbetar med Andersson 07.09.2018 Denna rapport tillhandahålls av: Lambertson Consulting Riddarvägen 42 184 51 Österskär E-mail: urban@u-lab.se Mobil: +46

Läs mer

OPTO CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED. Utökad intervjuguide. John Doe

OPTO CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED. Utökad intervjuguide. John Doe CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED RICHARD.REED@NEWLINE-HR.COM OPTO + Utökad intervjuguide John Doe john.doe@newline-hr.com NEWLINE HR LTD. (SE) RICHARD REED 2 INTRODUKTION OM TESTET

Läs mer

OPTO CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED. Utökad poängrapport. John Doe

OPTO CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED. Utökad poängrapport. John Doe CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED RICHARD.REED@NEWLINE-HR.COM OPTO + Utökad poängrapport John Doe john.doe@newline-hr.com NEWLINE HR LTD. (SE) RICHARD REED 2 INTRODUKTION OM TESTET

Läs mer

K A R R I Ä R H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling. Rapport för: Testa Person ID: HC275500

K A R R I Ä R H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling. Rapport för: Testa Person ID: HC275500 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G K A R R I Ä R Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling Rapport för: Testa Person ID: HC275500 Testdatum: Februari

Läs mer

JÄMFÖRELSE- RAPPORT. För Janina Andersson som samarbetar med Maximiliam Bergström Denna rapport tillhandahålls av:

JÄMFÖRELSE- RAPPORT. För Janina Andersson som samarbetar med Maximiliam Bergström Denna rapport tillhandahålls av: JÄMFÖRELSE- RAPPORT P R O F I L T I L L H A N D L I N G. För Andersson som samarbetar med Bergström 23.08.2013 Denna rapport tillhandahålls av: Apmio AB Åldermansgatan 10 227 64 LUND SWEDEN +46(0)46-780

Läs mer

Descriptive Report. Anna Bengtsson. Adress: Hemvägen 891. Telefon: Ålder: 43. Swedish version. Övrig utbildning: Testdatum:

Descriptive Report. Anna Bengtsson. Adress: Hemvägen 891. Telefon: Ålder: 43. Swedish version. Övrig utbildning: Testdatum: DESRIPTIVE REPORT P3 sv-se. Descriptive Report Namn: Anna Bengtsson Adress: Hemvägen 891 Postadress: 000 00 Orten Telefon: E-post: info@assessio.se Ålder: 43 Kön: Kvinna Högsta utbildning: Forskarutbildning

Läs mer

Interpretive Report. Anna Bengtsson. Adress: Hemvägen 891. Telefon: Ålder: 43. Swedish version. Övrig utbildning: Testdatum:

Interpretive Report. Anna Bengtsson. Adress: Hemvägen 891. Telefon: Ålder: 43. Swedish version. Övrig utbildning: Testdatum: Interpretive Report Namn: Anna Bengtsson Adress: Hemvägen 891 Postadress: 000 00 Orten Telefon: E-post: info@assessio.se Ålder: 43 Kön: Kvinna Högsta utbildning: Forskarutbildning Övrig utbildning: Testdatum:

Läs mer

Anders Platon. Födelseår: 1977

Anders Platon. Födelseår: 1977 Chefsrapport Namn: Anders Platon E-postadresser: information@assessio.se Födelseår: 1977 Kön: Man Nationalitet: - Utbildning: ingenting utöver grundskola Arbetslivserfarenhet: tillfälligt arbete Ledarskapserfarenhet:

Läs mer

För Maximiliam Bergström som samarbetar med Janina Andersson

För Maximiliam Bergström som samarbetar med Janina Andersson JÄMFÖRELSE- RAPPORT För Bergström som samarbetar med Andersson 08.08.2018 Denna rapport tillhandahålls av: Lambertson Consulting Riddarvägen 42 184 51 Österskär E-mail: urban@u-lab.se Mobil: +46 70 539

Läs mer

ATT MÄTA EN INGENJÖR en kompletterande rapport kring dimensionernas påverkan. Av: Emelie Lorenzatti och Markus Lorensson

ATT MÄTA EN INGENJÖR en kompletterande rapport kring dimensionernas påverkan. Av: Emelie Lorenzatti och Markus Lorensson ATT MÄTA EN INGENJÖR en kompletterande rapport kring dimensionernas påverkan Av: Emelie Lorenzatti och Markus Lorensson 1 Inledning Nedan följer en kompletterande rapport till uppsatsen Att mäta en ingenjör:

Läs mer

Anders Platon. Födelseår: 1977

Anders Platon. Födelseår: 1977 Deskriptiv rapport Namn: Anders Platon E-postadresser: information@assessio.se Födelseår: 1977 Kön: Man Nationalitet: - Utbildning: ingenting utöver grundskola Arbetslivserfarenhet: tillfälligt arbete

Läs mer

HOGANDEVELOP INSIKT. Rapport för: John Doe ID: HC560419 Datum: Juni 11, 2015 2013 HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS INC.

HOGANDEVELOP INSIKT. Rapport för: John Doe ID: HC560419 Datum: Juni 11, 2015 2013 HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS INC. Rapport för: John Doe ID: HC560419 Datum: Juni 11, 2015 2013 HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS INC. INLEDNING: Motiv, Värderingar, Preferenser Inventoriet beskriver personers grundläggande värderingar, mål och

Läs mer

OPTO CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED. Intervjuguide. John Doe

OPTO CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED. Intervjuguide. John Doe CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED RICHARD.REED@NEWLINE-HR.COM OPTO + Intervjuguide John Doe john.doe@newline-hr.com NEWLINE HR LTD. (SE) RICHARD REED 2 INTRODUKTION OM TESTET NORMGRUPP

Läs mer

K A R R I Ä R H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling. Rapport för: Jane Doe ID: HB290763

K A R R I Ä R H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling. Rapport för: Jane Doe ID: HB290763 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G K A R R I Ä R Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling Rapport för: Jane Doe ID: HB290763 Testdatum: Mars 07,

Läs mer

K A R R I Ä R H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling. Rapport för: Jane Average ID: UH002959

K A R R I Ä R H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling. Rapport för: Jane Average ID: UH002959 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G K A R R I Ä R Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling Rapport för: Jane Average ID: UH002959 Testdatum: April

Läs mer

HOGANDEVELOP INSIKT. Rapport för: John Doe ID: UH Datum: April 11, HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS INC.

HOGANDEVELOP INSIKT. Rapport för: John Doe ID: UH Datum: April 11, HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS INC. Rapport för: John Doe ID: UH565702 Datum: April 11, 2016 2013 HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS INC. INLEDNING Hogans personlighetsinventorium mäter den så kallade grundpersonligheten med hjälp av sju primärskalor

Läs mer

OPTO CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED. Poängrapport. John Doe

OPTO CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED. Poängrapport. John Doe CEO SEARCH FOR GLOBAL HEADQUARTER, TRANSCORP RICHARD REED RICHARD.REED@NEWLINE-HR.COM OPTO + Poängrapport John Doe john.doe@newline-hr.com NEWLINE HR LTD. (SE) RICHARD REED 2 INTRODUKTION OM TESTET NORMGRUPP

Läs mer

1. TITTAR Jag tittar på personen som talar. 2. TÄNKER Jag tänker på vad som sägs. 3. VÄNTAR Jag väntar på min tur att tala. 4.

1. TITTAR Jag tittar på personen som talar. 2. TÄNKER Jag tänker på vad som sägs. 3. VÄNTAR Jag väntar på min tur att tala. 4. Färdighet 1: Att lyssna 1. TITTAR Jag tittar på personen som talar. 2. TÄNKER Jag tänker på vad som sägs. 3. VÄNTAR Jag väntar på min tur att tala. 4. SÄGER Jag säger det jag vill säga. Färdighet 2: Att

Läs mer

UPP-testet version 2 Begreppsförklaringar. September 2013. e-post info@psykologisk-metod.se 182 11 Danderyd 0768 530 885

UPP-testet version 2 Begreppsförklaringar. September 2013. e-post info@psykologisk-metod.se 182 11 Danderyd 0768 530 885 UPP-testet version 2 Begreppsförklaringar September 2013 Psykologisk Metod AB http://www.psykologisk-metod.se/ Box 50 e-post info@psykologisk-metod.se 182 11 Danderyd 0768 530 885 UPP-testet i ett nötskal:

Läs mer

Pussel DISC/Morot Kombination

Pussel DISC/Morot Kombination Pussel DISC/Morot Kombination Kommunikation Din beteendestil och drivkrafter på jobbet - En sammanfattning ID: 90139 Ensize International AB Analysdatum: 2013-01-21 Tid: 18 minuter Utskriftsdatum: 2013-11-18

Läs mer

Insight Motives, Values, Preferences Inventory (MVPI)

Insight Motives, Values, Preferences Inventory (MVPI) Insight Motives, Values, Preferences Inventory (MVPI) Rapport för: Sam Poole ID: HF175947 Datum: 23.05.2018 2018 Hogan Assessment Systems Inc. Inledning Motiv, Värderingar, Preferenser Inventoriet beskriver

Läs mer

K A R R I Ä R H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling. Rapport för: Sam Poole ID: HC560419

K A R R I Ä R H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling. Rapport för: Sam Poole ID: HC560419 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G K A R R I Ä R Hogans Personlighetsinventorium för Karriärutveckling Rapport för: Sam Poole ID: HC560419 Testdatum: Februari

Läs mer

Kan jag bara nå min bild av framtiden kommer allt blir bra.

Kan jag bara nå min bild av framtiden kommer allt blir bra. Guide: De vanligaste besluts- och tankefällorna Du är inte så rationell som du tror När vi till exempel ska göra ett viktigt vägval i yrkeslivet, agera på börsen eller bara är allmänt osäkra inför ett

Läs mer

WORKPLACE. Trait Report BIG FIVE PROFILE. Sample Person. Datum: 06/22/2017. Pierce J. Howard, PhD Jane Mitchell Howard, MBA

WORKPLACE. Trait Report BIG FIVE PROFILE. Sample Person. Datum: 06/22/2017. Pierce J. Howard, PhD Jane Mitchell Howard, MBA WORKPLACE BIG FIVE PROFILE Trait Report Sample Person Datum: 06/22/2017 Pierce J. Howard, PhD Jane Mitchell Howard, MBA 2017 Paradigm Personality Labs. All Rights Reserved INNEHÅLLSFÖRTECKNING WORKPLACE

Läs mer

Gösta Medelsvensson 11 jan. 2013

Gösta Medelsvensson 11 jan. 2013 Gösta Medelsvensson jan. 0 Gösta Medelsvensson jan. 0 Diagrammet till vänster, Medveten stil, är din professionella stil, präglad av arbetssituationen. Det är troligen så dina kollegor känner dig i vardagen.

Läs mer

MOD Tippan provar på en ny hobby, även om hon är jättenervös i början.

MOD Tippan provar på en ny hobby, även om hon är jättenervös i början. Karaktärsstyrkor MOD Tippan provar på en ny hobby, även om hon är jättenervös i början. Vågar göra saker, även om det är nervöst. Vågar visa sina känslor och berätta hur det känns. Vågar försvara andra

Läs mer

Vilken betydelse har ledarskapet Säkerhetsseminarium Luleå 2009-06-10. Gerry Larsson

Vilken betydelse har ledarskapet Säkerhetsseminarium Luleå 2009-06-10. Gerry Larsson Vilken betydelse har ledarskapet Säkerhetsseminarium Luleå 2009-06-10 Gerry Larsson Disposition Antagande om ledarskap - säkerhet Personlighet - ledarskap Generell ledarskapsteori Fördjupning i indirekt

Läs mer

Risk, säkerhet och rättslig analys för migrering till molnet ÖVERSIKT: VERBAL KOMMUNIKATION

Risk, säkerhet och rättslig analys för migrering till molnet ÖVERSIKT: VERBAL KOMMUNIKATION Risk, säkerhet och rättslig analys för migrering till molnet ÖVERSIKT: VERBAL KOMMUNIKATION ÖVERSIKT 1. Verbal kommunikation 2. Effektiv kommunikation Definition Muntlig kommunikationinnebärkommunikationvia

Läs mer

Ledarskap 2013-04-28 1. Vad är viktigt i ditt ledarskap?

Ledarskap 2013-04-28 1. Vad är viktigt i ditt ledarskap? Ledarskap 2013-04-28 1 LEDARSKAP Vad är viktigt i ditt ledarskap? 1 LEDARSKAPETS ABC Ledarskapets A ditt förhållningssätt Ledarskapets B din etik och moral Ledarskapets C din träningsplanering LEDARSKAPETS

Läs mer

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium. Rapport för: Testa Person ID: HC275500

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium. Rapport för: Testa Person ID: HC275500 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G T O L K N I N G Hogans Personlighetsinventorium Rapport för: Testa Person ID: HC275500 Testdatum: Februari 05, 2014 2 0 0 9

Läs mer

Pussel DISC/Morot Kombination

Pussel DISC/Morot Kombination Pussel DISC/Morot Kombination Kommunikation Exempel på agenda för andra coaching mötet ID: 72955 Ensize International AB Analysdatum: 2012-06-14 Tid: 14 minuter Utskriftsdatum: 2013-09-23 Ensize International

Läs mer

Kombination MD. Grupprapport 4.0 Multidimensionell

Kombination MD. Grupprapport 4.0 Multidimensionell Kombination MD Grupprapport 4.0 Multidimensionell En analys som beskriver dina drivkrafter och ditt sätt att kommunicera med och relatera till din omgivning Utskriftsdatum: 2017-11-30 Sofielundsvägen 4,

Läs mer

NEO-PI-3. NEO Personality Inventory-3 Svensk version. HTS Report. Maxine Rabe ID Datum HR rapport

NEO-PI-3. NEO Personality Inventory-3 Svensk version. HTS Report. Maxine Rabe ID Datum HR rapport NEO-PI-3 NEO Personality Inventory-3 Svensk version HTS Report ID 5584-14263 Datum 2019-01-29 HR rapport NEO-PI-3 Inledning 2 / 19 INLEDNING Denna rapport beskriver personens resultat på NEO-PI-3. Rapporten

Läs mer

Personlig arbetsstil GENERELLT ARBETSSÄTT: DETALJERAD UTVÄRDERING: Din arbetsstruktur och fokus: Handlingskraftig. Serviceorienterad.

Personlig arbetsstil GENERELLT ARBETSSÄTT: DETALJERAD UTVÄRDERING: Din arbetsstruktur och fokus: Handlingskraftig. Serviceorienterad. GENERELLT ARBETSSÄTT: Entreprenörisk Kreativ Handlingskraftig Serviceorienterad DETALJERAD UTVÄRDERING: Din arbetsstruktur och fokus: Du verkar vara en person som helst inte ska behöva fokusera på att

Läs mer

Kombination MD. Grupprapport 4.0 Multidimensionell

Kombination MD. Grupprapport 4.0 Multidimensionell Kombination MD Grupprapport 4.0 Multidimensionell En analys som beskriver dina drivkrafter och ditt sätt att kommunicera med och relatera till din omgivning Utskriftsdatum: 2018-11-01 Sofielundsvägen 4,

Läs mer

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport.

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Daniel Brodecki Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Detta är ett underlag som visar vad som är viktigt för dig och hur du kan använda din potential på ett optimalt sätt. Ett ArbetsrelateratDNA

Läs mer

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium. Rapport för: Jane Score- Average ID: HA228808

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G. Hogans Personlighetsinventorium. Rapport för: Jane Score- Average ID: HA228808 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G T O L K N I N G Hogans Personlighetsinventorium Rapport för: Jane Score- Average ID: HA228808 Testdatum: Mars 15, 2012 2 0

Läs mer

Pussel DISC/Morot Kombination

Pussel DISC/Morot Kombination Pussel DISC/Morot Kombination Kommunikation Exempel på agenda för tredje coaching mötet ID: 86849 Ensize International AB Analysdatum: 2012-11-30 Tid: 18 minuter Utskriftsdatum: 2013-09-23 Ensize International

Läs mer

Pussel DISC/Morot Kombination

Pussel DISC/Morot Kombination Pussel DISC/Morot Kombination Kommunikation Exempel på agenda för första coaching mötet ID: 72955 Ensize International AB Analysdatum: 2012-06-14 Tid: 14 minuter Utskriftsdatum: 2013-09-23 Ensize International

Läs mer

Återkopplingsrapport M A S T E R P E R S O N A N A L Y S I S. Rapport för: Mattias Söderström

Återkopplingsrapport M A S T E R P E R S O N A N A L Y S I S. Rapport för: Mattias Söderström Rapport för: Mattias Söderström Denna rapport är resultatet av din Master Person Analysis. Avsikten är en tydlig och korrekt summering av dina svar från formuläret. Dina testresultat kommer att användas

Läs mer

Värderingskartlägging. Vad är värderingar?

Värderingskartlägging. Vad är värderingar? Värderingskartlägging. Vad är värderingar? Man kan säga att värderingar är frågor som är grundläggande värdefullt för oss, som motiverar och är drivkraften bakom vårt beteende. De är centrala principer

Läs mer

Chefsprofilen Sammanställning av resultat

Chefsprofilen Sammanställning av resultat Chefsprofilen Sammanställning av resultat Namn: Allan Allansson Läsanvisning Om Chefsprofilen Chefsprofilen används som ett stöd för utveckling av det egna ledarskapet. Profilen mäter beteenden som i ledarskapsforskning

Läs mer

Checklista - vanliga stressorer

Checklista - vanliga stressorer Checklista - vanliga stressorer Krav Krav som i stunden överstiger individens förmåga Att ha för låga krav på sig, få för lite utmaning, för låg komplexitet på det man ska göra, få för lite stimuli Sociala

Läs mer

Ledare behöver framför allt vara flexibla och kunna anpassa sin ledarstil. Grupper i olika stadier kräver olika beteenden av en ledare.

Ledare behöver framför allt vara flexibla och kunna anpassa sin ledarstil. Grupper i olika stadier kräver olika beteenden av en ledare. Susan Wheelan, lärare, nutida forskare och professor i psykologi. Beskriver gruppdynamik kopplad till produktivitet - hur arbetsgrupper blir högpresterande team. Gruppdynamiken är förutsägbar, oavsett

Läs mer

Återkopplingsrapport M A S T E R P E R S O N A N A L Y S I S. Rapport för: Maria Lord. Denna rapport är resultatet av din Master Person Analysis.

Återkopplingsrapport M A S T E R P E R S O N A N A L Y S I S. Rapport för: Maria Lord. Denna rapport är resultatet av din Master Person Analysis. Rapport för: Maria Lord Denna rapport är resultatet av din Master Person Analysis. Avsikten är en tydlig och korrekt summering av dina svar från formuläret. Dina testresultat kommer att användas som ett

Läs mer

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G HOGANS PERSONLIGHETSINVENTARIUM MED YRKESSKALOR. Rapport för: Testa Person ID: HC275500

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G HOGANS PERSONLIGHETSINVENTARIUM MED YRKESSKALOR. Rapport för: Testa Person ID: HC275500 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G T O L K N I N G HOGANS PERSONLIGHETSINVENTARIUM MED YRKESSKALOR Rapport för: Testa Person ID: HC275500 Testdatum: Februari

Läs mer

Scouternas gemensamma program

Scouternas gemensamma program Scouternas mål Ledarskap Aktiv i gruppen Relationer Förståelse för omvärlden Känsla för naturen Aktiv i samhället Existens Självinsikt och självkänsla Egna värderingar Fysiska utmaningar Ta hand om sin

Läs mer

Att möta och hantera försvarsbeteenden JOHAN YDRÉN, PSYKOLOG, KONFLIKTHANTERARE

Att möta och hantera försvarsbeteenden JOHAN YDRÉN, PSYKOLOG, KONFLIKTHANTERARE Att möta och hantera försvarsbeteenden JOHAN YDRÉN, PSYKOLOG, KONFLIKTHANTERARE WWW.LINKEDIN.COM/IN/JOHANYDREN/ Agenda God grund för bra kommunikation Tekniker för att återföra samtal till konstruktiv

Läs mer

Tolkningsrapport. Namn: Anna Karlsson. E-postadresser: Födelseår: Testdatum: Rapport beställd av:

Tolkningsrapport. Namn: Anna Karlsson. E-postadresser: Födelseår: Testdatum: Rapport beställd av: Tolkningsrapport Namn: E-postadresser: Anna Karlsson Anna.Karlsson@assessio.se Födelseår: 1980 Kön: Nationalitet: Utbildning: Arbetslivserfarenhet: Ledarskapserfarenhet: Arbetstyp: Kvinna Sverige kandidat

Läs mer

Funktionell kvalitet VERKTYG FÖR BEDÖMNING AV FÖRSKOLANS MÅLUPPFYLLELSE OCH PEDAGOGISKA PROCESSER

Funktionell kvalitet VERKTYG FÖR BEDÖMNING AV FÖRSKOLANS MÅLUPPFYLLELSE OCH PEDAGOGISKA PROCESSER Funktionell kvalitet VERKTYG FÖR BEDÖMNING AV FÖRSKOLANS MÅLUPPFYLLELSE OCH PEDAGOGISKA PROCESSER GENERELL KARAKTÄR FÖRSKOLANS MÅLUPPFYLLELSE MÅL Målen anger inriktningen på förskolans arbete och därmed

Läs mer

Chef med känsla och förnuft. Tekniska Högskolan i Jönköping

Chef med känsla och förnuft. Tekniska Högskolan i Jönköping Chef med känsla och förnuft Tekniska Högskolan i Jönköping 24 maj 2012 Vad förväntar vi oss av en chef? (Sandahl et al., 2004) LEDARE OMTANKE FÖREBILD INSPIRATÖR CHEF SOCIAL KOMPETENS OMDÖME MORALISK KOMPETENS

Läs mer

Tankens kraft. Inre säkerhetsbeteenden

Tankens kraft. Inre säkerhetsbeteenden Tankens kraft Inre säkerhetsbeteenden Ett inre säkerhetsbeteende är en tanke eller ett eget förhållningssätt vi har för hur vi får agera. Många har ett avancerat mönster av regler som vi kontrollerar i

Läs mer

Tolkningsrapport för Ann-Marie Klockdal

Tolkningsrapport för Ann-Marie Klockdal Tolkningsrapport för Ann-Marie Klockdal Namn: Kön: Ålder: Adress: Postadress: Telefon dagtid: Telefon kvällstid: Mobil: E-post: Högsta utbildning: Övrig utbildning: Nuvarande arbete/befattning: Nuvarande

Läs mer

Feedbackfrågor för personlig utveckling.

Feedbackfrågor för personlig utveckling. Personligt frågeformulär för att precisera utgångsläget (var du står idag) och för intresseanalys om vad du tycker är intressant. Besvara nedanstående frågor genom att välja en siffra mellan 1 och 9. Räkna

Läs mer

Rapport för Andrew Jones

Rapport för Andrew Jones Rapport för Andrew Jones Datum för ifyllande 09/16/2013 RAPPORT FÖR Andrew Jones DATUM FÖR IFYLLANDE 09/16/2013 PÅLITLIGHET - 99.2% Svaren var mycket sannolikt noggranna och sanningsenliga ORGANISATION

Läs mer

PUSSEL DISC. [Demo] Grupprapport. Ensize AB - Melker Melker Karlsson Sofielundsvägen Sollentuna

PUSSEL DISC. [Demo] Grupprapport. Ensize AB - Melker Melker Karlsson Sofielundsvägen Sollentuna PUSSEL DISC Grupprapport [Demo] Utskriftsdatum: 2018-01-09 Sofielundsvägen 4 191 47 Sollentuna +46 70 719 1233 Spelplan För att göra det möjligt att även jämföra din position med andra går det att reducera

Läs mer

Att stödja exekutiva funktioner i praktiken

Att stödja exekutiva funktioner i praktiken Specialpedagogik Grundskola åk 1-9 Modul: Inkludering och delaktighet uppmärksamhet, samspel och kommunikation Del 7: Variation i perception och kognitiv förmåga Att stödja exekutiva funktioner i praktiken

Läs mer

Rapport för Andrew Jones

Rapport för Andrew Jones Rapport för Andrew Jones Datum för ifyllande 0/1/201 INSTÄLLNING Säker BESLUT Problemlösande INNOVATION Uthållig Utåtriktad Optimistisk Beslutsam Samverkansorienterad Riskvillig Tempo Öppen/reflekterande

Läs mer

Lagroller. Tieto PPS AH084, 3.3.0, Sida 1

Lagroller. Tieto PPS AH084, 3.3.0, Sida 1 Lagroller Sida 1 Om lagroller Högpresterande lag är nödvändiga när man skall lösa komplexa problem eller stora arbetsuppgifter. Den enkla lösningen med en grupp bestående enbart av experter får ofta svårt

Läs mer

11. Jag är bra på att se till så att saker och ting fungerar. Jag blir ofta ombedd att leda grupper och projekt.

11. Jag är bra på att se till så att saker och ting fungerar. Jag blir ofta ombedd att leda grupper och projekt. RESILIENCE ATTITUDES Det finns inget riktigt bra svenskt ord för resilience. Det betyder ungefär: återhämtning/spänstighet/motståndskraft. Resilience kan liknas vid fjädringen på en bil. Fjädern pressas

Läs mer

Varför ska vi prata om grupper?

Varför ska vi prata om grupper? Gruppdynamik Varför ska vi prata om grupper? Psykologi vad är det? Psykologi är läran om människors beteende Människans beteende i grupp Gruppens perspektiv Individens perspektiv Vad är då nyttan av detta

Läs mer

OPQ Profil OPQ. Kandidatens rapport. Namn Sample Candidate. Datum 21 maj

OPQ Profil OPQ. Kandidatens rapport. Namn Sample Candidate. Datum 21 maj OPQ Profil OPQ Kandidatens rapport Namn Sample Candidate Datum 21 maj 2014 www.ceb.shl.com INLEDNING Rapporten är konfidentiell och endast avsedd för den som besvarat formuläret. Syftet med rapporten är

Läs mer

DISC Comparison. Demoföretaget. Jämförelse av beteendestilsprofiler: ID: 2 och ID: 3. Demoföretaget Analysdatum: Utskriftsdatum:

DISC Comparison. Demoföretaget. Jämförelse av beteendestilsprofiler: ID: 2 och ID: 3. Demoföretaget Analysdatum: Utskriftsdatum: DISC Comparison Jämförelse av beteendestilsprofiler: och Demoföretaget Demoföretaget Analysdatum: 2010-12-01 Utskriftsdatum: 2013-04-09 Innehållsförteckning 3 Några utmärkande egenskaper 4 För dig är det

Läs mer

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G. Motiv, Värderingar, Preferenser Inventorium. Rapport för: Jane Score- Average ID: HA228808

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G. Motiv, Värderingar, Preferenser Inventorium. Rapport för: Jane Score- Average ID: HA228808 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G T O L K N I N G Motiv, Värderingar, Preferenser Inventorium Rapport för: Jane Score- Average ID: HA228808 Testdatum: Mars 15,

Läs mer

UPP: Understanding Personal Potential

UPP: Understanding Personal Potential UPP: Understanding Personal Potential Kandidatrapport Testutlåtande för TestID: xxxx Testningen genomfördes 01-xxxx Testet påbörjades 01-xxxx 0: Normdata: Standard Ansvarig för testningen: Professor Lennart

Läs mer

PERSONLIGT LEDARSKAP

PERSONLIGT LEDARSKAP PERSONLIGT LEDARSKAP 1 Uppdrag CHEF och LEDARE Att leda sig själv öka sin självkännedom Att leda andra förstå individer och hantera gruppers utveckling Att leda verksamhet våga förändring och utveckling

Läs mer

Uthållig Förblir effektiv och motiverad trots bakslag och besvikelser. Arbetar tills projektet avslutas eller resultat uppnås.

Uthållig Förblir effektiv och motiverad trots bakslag och besvikelser. Arbetar tills projektet avslutas eller resultat uppnås. 22 januari 2018 Kompetenslista Haninge kommun använder kompetensbaserad rekrytering. Denna mall innehåller de kompetenser som valts ut och definierats vara viktiga för Haninge kommun. Kompetensmallen används

Läs mer

Dagens tema: Våra värderingar i världen. Vad tänker unga om arbete, vad behöver de för att må bra, och vad kan man göra 2013-09-03.

Dagens tema: Våra värderingar i världen. Vad tänker unga om arbete, vad behöver de för att må bra, och vad kan man göra 2013-09-03. 2 1 Icke-auktoritär 2013-09-03 Dagens tema: Vad tänker unga om arbete, vad behöver de för att må bra, och vad kan man göra 3 Våra värderingar i världen 4 Individualistisk 2 Vision, Mission, Mål, strategi,

Läs mer

Många gånger förväxlar vi gränslöshet med vänlighet och är rädda för att personer som vi gillar inte skulle gilla oss om vi satte gränser.

Många gånger förväxlar vi gränslöshet med vänlighet och är rädda för att personer som vi gillar inte skulle gilla oss om vi satte gränser. Att sätta gränser på arbetet är en bra grund för att skapa en trivsam och effektiv arbetsmiljö. Vi, tillsammans med våra kollegor, har olika värderingar, behov och föreställningar om vad som är rätt. Otydliga

Läs mer

"Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen

Magiska tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen Guidad barnmeditation för harmoni och inre styrka "Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen www.helenespjut.se Du är unik och värdefull känn det!... 4 Varför guidad meditation?...

Läs mer

Kommunikation. Tieto PPS AH086, 3.2.1, Sida 1

Kommunikation. Tieto PPS AH086, 3.2.1, Sida 1 Kommunikation Sida 1 Kommunikation uppstår i alla relationer och möten människor emellan. Kommunikation betyder överföring av budskap. En fungerande kommunikation är en viktig förutsättning för framgång

Läs mer

KUNSKAP GÖR SKILLNAD. Katherine Wiklund

KUNSKAP GÖR SKILLNAD. Katherine Wiklund KUNSKAP GÖR SKILLNAD Katherine Wiklund TILLGÄNGLIGHET Fysisk miljö Psykosocial miljö Kommunikation Information Bemötande Attityder TILLGÄNGLIGHET OM Lättillgängligt Mångfald Demokrati Glädje Oberoende

Läs mer

SAMPLE. Innan du börjar utforska MBTI-preferenserna. Ditt syfte med att använda MBTI -instrumentet

SAMPLE. Innan du börjar utforska MBTI-preferenserna. Ditt syfte med att använda MBTI -instrumentet Ditt syfte med att använda MBTI -instrumentet Innan du börjar utforska MBTI-preferenserna kan det vara värdefullt att fundera över områden i ditt liv som du skulle vilja utveckla med hjälp av MBTI-modellen.

Läs mer

Pussel DISC/Morot Kombination

Pussel DISC/Morot Kombination Pussel DISC/Morot Kombination Grupprapport Demo Utskriftsdatum: 2013-03-25 ENSIZE Soleftegatan 15 16253 Vällingby Spelplan Positionen i diagrammet visar den sammanvägda effekten av alla fyra beteendefaktorerna.

Läs mer

Ett namn på sina problem Omgivningen Förståelse för sig själv Möjlighet att få rätt stöd Tänka funktionshinder istället för lat, slarvig, en ökad tro

Ett namn på sina problem Omgivningen Förståelse för sig själv Möjlighet att få rätt stöd Tänka funktionshinder istället för lat, slarvig, en ökad tro Hade du känt mig hade du inte dömt mig Hade jag hjälpt dig hade du aldrig glömt mig Hade du ta t dig tid hade du kanske fattat Hade jag vågat hade vi kanske snackat Hade vi bara haft mer tid Hade jag kanske

Läs mer

UNDERSÖKNING AV VÄLBEFINNANDE

UNDERSÖKNING AV VÄLBEFINNANDE UNDERSÖKNING AV VÄLBEFINNANDE Följande 22 frågor handlar om hur Du har känt Dig den senaste veckan 1. Hur har Du i allmänhet KÄNT DIG den senaste 1 På utomordentligt gott humör 2 På mycket gott humör 3

Läs mer

OPQ Profil OPQ. Emotionell intelligens (EQ) Namn Sample Candidate. Datum 23 oktober

OPQ Profil OPQ. Emotionell intelligens (EQ) Namn Sample Candidate. Datum 23 oktober OPQ Profil OPQ Emotionell intelligens (EQ) Namn Sample Candidate Datum 23 oktober 2013 www.ceb.shl.com INLEDNING Begreppet Emotionell intelligens, populärt kallat EQ, används för att beskriva hur bra vi

Läs mer

Pussel DISC/Morot Kombination

Pussel DISC/Morot Kombination Pussel DISC/Morot Kombination Gruppens 12 egenskaper Ensize International AB Utskriftsdatum: 2013-11-18 Ensize International AB Martin Jansson Solleftegatan 15 162 53 Vällingby Martin.jansson@ensize.com

Läs mer

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G HOGANS PERSONLIGHETSINVENTARIUM MED YRKESSKALOR. Rapport för: John Doe ID: HA154779

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G HOGANS PERSONLIGHETSINVENTARIUM MED YRKESSKALOR. Rapport för: John Doe ID: HA154779 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G T O L K N I N G HOGANS PERSONLIGHETSINVENTARIUM MED YRKESSKALOR Rapport för: John Doe ID: HA154779 Testdatum: December 09,

Läs mer

Lasse Andersson Coaching Boendestöd Stöd i vardagen. lasse@adhd-coaching.se www.adhd-coaching.se

Lasse Andersson Coaching Boendestöd Stöd i vardagen. lasse@adhd-coaching.se www.adhd-coaching.se Lasse Andersson Coaching Boendestöd Stöd i vardagen lasse@adhd-coaching.se www.adhd-coaching.se Hade du känt mig hade du inte dömt mig Hade jag hjälpt dig hade du aldrig glömt mig Hade du ta t dig tid

Läs mer

Handlingsplan GEM förskola

Handlingsplan GEM förskola 1 (12) Handlingsplan förskola Dokumenttyp: Handlingsplan Beslutad av: BU-förvaltningens ledningsgrupp (2013-08-29) Gäller för: Förskolorna i Vetlanda kommun Giltig fr.o.m.: 2013-08-29 Dokumentansvarig:

Läs mer

MBTI, Myers-Briggs Type Indicator 8 november 2017

MBTI, Myers-Briggs Type Indicator 8 november 2017 MBTI, Myers-Briggs Type Indicator 8 november 2017 Karin Johnsson Målet för dagen Att få en ökad förståelse för: hur personligheten fungerar i interaktion med andra vad som är viktigt i ett framtida yrke

Läs mer

Engagerade medarbetare skapar resultat!

Engagerade medarbetare skapar resultat! Föreläsningsanteckningar Berit Friman, vd Dale Carnegie Sverige 11 februari 2015 Engagerade medarbetare skapar resultat! Berit Friman är en av Sveriges mest erfarna föreläsare och utbildare inom områdena

Läs mer

Åk 9 Fotboll Hannah & Yvonne Arena Älvhögsborg

Åk 9 Fotboll Hannah & Yvonne Arena Älvhögsborg Mental träning Åk 9 Fotboll 2016-10-05 Hannah & Yvonne Arena Älvhögsborg Mental träning Att tänka på ett sätt som hjälper dig att prestera bättre. Att träna sitt tänkande kallas mental träning Träna på

Läs mer

Starta fortsätt - håll ut. Kursledare: Lisa Alsèn Björneke Kurator vid Studenthälsan

Starta fortsätt - håll ut. Kursledare: Lisa Alsèn Björneke Kurator vid Studenthälsan Starta fortsätt - håll ut Kursledare: Lisa Alsèn Björneke Kurator vid Studenthälsan JUNE 21, 2016 2 Våga möta obehaget Problemet är inte studierna utan obehaget. Ibland hamnar vi i situationer där vi skjuter

Läs mer

GRUPPER OCH REGLER. Scen 1

GRUPPER OCH REGLER. Scen 1 Socialpsykologi GRUPPER OCH REGLER Scen 1 Du kliver in i en hiss där det står en annan person. Det är gott om plats med du går och ställer dig bredvid den andra så att era ärmar nuddar varandra. Scen 2

Läs mer

ADHD PÅ ARBETSPLATSEN

ADHD PÅ ARBETSPLATSEN ADHD PÅ ARBETSPLATSEN SYFTET MED DENNA BROSCHYR 07 FAKTA OM ADHD 08 HUR KAN ADHD YTTRA SIG PÅ ARBETSPLATSEN? 12 VAD BEHÖVER DU SOM CHEF VETA? 14 INFORMATION TILL KOLLEGORNA 20 VAD KAN DU SOM MEDARBETARE

Läs mer

Pussel DISC/Morot Kombination

Pussel DISC/Morot Kombination Pussel DISC/Morot Kombination Kommunikation Exempel på agenda för tredje coaching mötet ID: 72955 Ensize International AB Analysdatum: 2012-06-14 Tid: 14 minuter Utskriftsdatum: 2013-09-23 Ensize International

Läs mer

Arbetsstyrkor. Ett rekryteringsverktyg vid bedömning och förståelse av kandidatens beteende. Arbetsstyrkor. Rapport för: Jonas Demo Datum:

Arbetsstyrkor. Ett rekryteringsverktyg vid bedömning och förståelse av kandidatens beteende. Arbetsstyrkor. Rapport för: Jonas Demo Datum: Arbetsstyrkor Ett rekryteringsverktyg vid bedömning och förståelse av kandidatens beteende Obs! Denna bedömning ska inte användas som den enda källan till beslut om anställning, placering, karriärutveckling

Läs mer

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G. Motiv, Värderingar, Preferenser Inventorium. Rapport för: John Doe ID: HA154779

T O L K N I N G H O G A N U T V E C K L I N G. Motiv, Värderingar, Preferenser Inventorium. Rapport för: John Doe ID: HA154779 U R V A L U T V E C K L I N G L E D A R S K A P H O G A N U T V E C K L I N G T O L K N I N G Motiv, Värderingar, Preferenser Inventorium Rapport för: John Doe ID: HA154779 Testdatum: December 09, 2009

Läs mer

Sälj- och kundserviceprofil

Sälj- och kundserviceprofil Sälj- och kundserviceprofilen ger en bild av hur du använder dina talanger som säljare. Resultatet i sig självt är inte "bra" eller "dåligt", utan bör vägas mot hur din roll som säljare ser ut. Genom att

Läs mer

UGL & Big Five. Charlotte Bäccman, Forskare/Doktorand, ILM Karlstad

UGL & Big Five. Charlotte Bäccman, Forskare/Doktorand, ILM Karlstad UGL & Big Five Disposition Historiskt perspektiv på personlighetsteorier och Big Five Big Five s stora fem En djupare förståelse för varje faktor/dimension och de olika underaspekter som kan framträda

Läs mer

Vård- och omsorgsförvaltningens värdegrunder

Vård- och omsorgsförvaltningens värdegrunder Vård- och omsorgsförvaltningens värdegrunder Vårt värdegrundsarbete 1 Varför ska vi arbeta med värdegrunder? Förvaltningsledningen har definierat och tydliggjort vad värdegrunderna ska betyda för vård-

Läs mer

Instruktioner. Tänk på situationer där dina önskemål står i motsats till någon annans. Hur beter du dig vanligen i dessa situationer?

Instruktioner. Tänk på situationer där dina önskemål står i motsats till någon annans. Hur beter du dig vanligen i dessa situationer? Instruktioner Tänk på situationer där dina önskemål står i motsats till någon annans. Hur beter du dig vanligen i dessa situationer? I det här testet finns ett antal meningar som beskriver möjliga beteenden.

Läs mer

Målplanering för relationer Exempel 3:1

Målplanering för relationer Exempel 3:1 Målplanering för relationer Exempel 3:1 Våra relationer mår bra av en fungerande arbetsfördelning hemma. Ställer upp för maka/make och barn. Sköter allt hemarbete trots mera smärta. Täta konflikter. Känner

Läs mer

Rapport för Andrew Jones

Rapport för Andrew Jones Rapport för Andrew Jones Datum för ifyllande 09/16/2013 RAPPORT FÖR Andrew Jones DATUM FÖR IFYLLANDE 09/16/2013 PÅLITLIGHET - 99.2% Svaren var mycket sannolikt noggranna och sanningsenliga ORGANISATION

Läs mer