bostäder till morgondagens urbaniter

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "bostäder till morgondagens urbaniter"

Transkript

1 Erbjudande under december: Bidrag med 50% till kontantinsats för dig under 30 år! bostäder till morgondagens urbaniter

2 SSM bidrar med 50 % av kontantinsatsen för dig under 30! ERBJUDANDE UNDER DECEMBER TILL DIG UNDER 30 ÅR I takt med att lånereglerna skärpts och bostadspriserna ökat har det blivit allt svårare för unga vuxna att spara ihop till sin kontantinsats. I linje med SSM:s vision, en bostadsmarknad med plats för så många som möjligt bidrar vi därför med 50% av kontantinsatsen för dig under 30 år, som köper en bostad under december. Med kontantinsats menas de 5% av köpeskillingen som behöver erläggas med egna sparade medel. Erbjudandet gäller för ett urval av ettor och tvåor som vi tänker passar din plånbok och livsstil. VILLKOR Utöver de villkor som gäller när du köper en nyproducerad bostadsrätt av SSM, som att en handpenning/förskott om kr betalas i samband med bokningsavtal/förhandsavtal och att ytterligare en handpenning/förskott om kr betalas vid upplåtelsetidpunkten gäller följande villkor för den här kampanjen: Du behöver skriva på ett bindande avtal (förhandsavtal) under december 08 på en av de listade bostäderna. Du behöver vid avtalsskrivandet vara yngre än 30 år. Bidraget till kontantinsatsen får du i samband med att du tillträder bostaden. Om du av någon anledning inte genomför köpet, utgår inte bidraget till kontantinsatsen. Du kommer att få en faktura avseende slutlikvid för din bostad där bidraget till kontantinsatsen redovisas som ett avdrag på insatsen. Fakturan bör du spara som underlag för din deklaration för det fall att du säljer bostaden. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden som exempelvis Avgiftsfritt. Vi hjälper dig in på bostadsmarknaden. Andra eventuella skatteeffekter betalas av kunden.

3 bromma boardwalk Nära till kommunikationer och grönområden. Området präglas av strandpromenaden. Merparten av bostäderna planeras för att ha en rymlig balkong med vidsträckt utsikt. Kommunikationer (37 poäng) Närhet till Sundbyberg centrum och Stockholm city med goda kommunikationer i form av pendeltåg, tunnelbana, buss och cykelbanor. Vardagstjänster (8 poäng) Bilpool är inkluderat i projektet för att möjliggöra en bilfri vardag. Gemenskap (0 poäng) En takterrass och ett utegym med vidsträckt utsikt. Välbefinnande (0 poäng) Närhet till grönområde och träningsmöjligheter i form av utegym och bollplaner.

4 utvalda bostäder Bostäderna på bottenplan börjar sju våningar upp. Trapp & lghnr Boyta kvm Antal rum Avgift (kr/mån) Insats Bidrag kontantinsats

5 elverket Perfekt beläget boende för ett hälsosamt och hållbart liv. På sikt kommer stadsdelen att nås via tunnelbanans blå linje (station Nacka Forum). Kommunikationer (34 poäng) Gångavstånd till Saltsjöbanan med direktanslutning till Slussen. Vardagstjänster (7 poäng) Planeras för lummig innergård, inomhusspa med bastu och relaxavdelning, bil- och cykelpool, laddningsstation för elfordon samt egen cykelverkstad. Gemenskap (0 poäng) Tre takterrasser med odlingslådor där boende kan odla, sola och träna. Välbefinnande (0 poäng) Kort gångväg till badplats, sportmöjligheter och grönområden.

6 utvalda bostäder Trapp & lghnr. Boyta kvm Antal rum Avgift (kr/mån) Insats Bidrag kontantinsats Bo litet med stort utbud - ettor i centrala Nacka mellan hav och city.

7 platform west Solceller på taken, hög grönytefaktor och alldeles intill Roslags-Näsbys station. Belägen i en ny grön stadsdel med urban karaktär. Kommunikationer (37 poäng) Byggs alldeles invid Roslags-Näsbys station med direktanslutning till Stockholms city. Vardagstjänster (0 poäng) Lättillgängliga vardagstjänster för en bilfri vardag. Gemenskap (0 poäng) Gemensamhetsytor planeras för i form av takterrass och innergård med ett café mot stadsdelens nya torg. Välbefinnande (0 poäng) Grönskande innergård med många möjligheter till avkoppling.

8 utvalda bostäder Trapp & lghnr. Boyta kvm Antal rum Avgift (kr/mån) Insats Bidrag kontantinsats Bo skönt med innerstadskvalitet och Stockholms citypuls inom några minuters räckhåll.

9 sollentuna hills En perfekt mix av natur och storstadspuls. Mitt i det nya Väsjön med närhet till grönområden, sjö och skidbacke får du ut lite mer av livet, helt enkelt. Kommunikationer (30 poäng) Bussförbindelse och den planerade linbanan mellan Häggvik station och Väsjön har station i kvarteret. Vardagstjänster (0 poäng) Tillgång till bil- och cykelpool med tillhörande cykelverkstad finns. Gemenskap (8 poäng) Gemensamhetsytor i form av lummig innergård med utomhusspa, loungeyta och grillplats. Välbefinnande (0 poäng) Närhet till naturreservat och idrotts- och rekreations möjligheter.

10 utvalda bostäder Samtliga bostäder har antingen balkong, fransk balkong, terrass eller uteplats. Trapp & lghnr. Boyta kvm Antal rum Avgift (kr/mån) Insats Bidrag kontantinsats

11 underlättar för morgondagens urbaniter att göra medvetna bostadsval Med Urban Score vill vi uppmuntra dig att reflektera över fler parametrar vid ditt bostadsval. SSM:s vision är en bostadsmarknad med plats för så många som möjligt. Vi tror på liv, utbyte och samspel mellan människor. Därför gillar vi staden som idé. Men vi tror att det finns mer än den klassiska citykärnan. Vi tror på städer i städerna, där ett urbant liv sträcker sig utanför den mittersta kärnan och där varje bostadsrojekt får sin egen energi och sin egen karaktär. Samtidigt ska det vara lätt att ta sig in till city, och kunna ha tid och råd att nyttja allt det som city har att erbjuda. Vi vill helt enkelt se till att fler människor har råd att leva ett rikare liv, genom att ge fler möjligheten att bo bra. Utifrån denna vision erbjuder SSM ett boendekoncept baserat på smarta och prisvärda bostäder. Med smarta bostäder menar SSM att bostäderna ska vara yteffektiva, multifunktionella och miljövänliga. Där utöver ska de erbjuda gemensamma ytor och tjänster samt ha närhet till allmänna kommu nikationer. Prisvärda bostäder innebär för SSM att människor med normala inkomster eller studenter med sed vanligt studiestöd ska ha råd att bo i bostäderna. Därför befinner sig många av SSM:s bostads rätter prisinter vallet,5 3,5 MSEK. Baserat på bolagets hållbarhetsstrategi och urbana konsumenters preferenser tar SSM nu nästa steg i utvecklingen av boendekonceptet. Ett ökat fokus på de boendes totala hushållsekonomi, social och miljömässig hållbarhet samt hälsa förstärks inom boendekonceptet. För att sätta tydliga mål och ange strategisk riktning för fortsatt konceptutveckling, men även för att underlätta för individen att göra medvetna bostadsval, har ett index tagits fram Urban Score. Finns det funktioner och tjänster i fastigheten eller närom rådet som gör att jag minskar mitt klimatavtryck?

12 Vad innebär boendet för den totala hushållsekonomin? Vad ingår i månadsavgiften? PARAMETRAR FÖR URBAN SCORE Indexet omfattar totalt 00 poäng och består av fyra parametrar; kommunikationer, vardagstjänster, gemenskap och välbefinnande. Inom ramen för varje parameter har SSM formulerat en tydlig målsättning för parameterns fortsatta utveckling. För att motsvara målgruppens preferenser samt bidra till ett minskat behov av privatbilar i storstadsregionen utgör para metern kommunikationer totalt poäng i indexet. Övriga parametrar utgör 0 poäng vardera. KOMMUNIKATIONER ( POÄNG) Boende i SSM:s projekt ska kunna transportera sig smidigt och klimatsmart utan att behöva äga en egen bil. Urban Score bedömer projektens avstånd och tid till Stockholms city med hjälp av kollektivtrafik och cykel. VARDAGSTJÄNSTER (0 POÄNG) Boende i SSM:s projekt ska ges bästa möjliga förutsättningar för balans i vardagen samt möjlighet till att minimera sitt klimatavtryck. Urban Score bedömer projektens närhet till lokalt centrum och dess tjänster, avstånd till läkarvård samt om det finns cirkulärekonomiska tjänster i bostaden eller närområdet. GEMENSKAP (0 POÄNG) Boende ska ges möjlighet till ökad trygghet och inkludering genom variation av upplåtelseformer samt att gemensamma ytor, funktioner och tjänster tillförs i SSM:s projekt. Urban Score bedömer projekten utifrån utbudet av olika mötesplatser i fastigheten och området, såsom restauranger, caféer, gemensamma ytor och kulturutbud. VÄLBEFINNANDE (0 POÄNG) Boende i SSM:s projekt ska ges möjlighet till och underlätta för rekreation och bättre hälsa. Urban Score bedömer projekten utifrån avstånd till grönom råden samt träningsmöjligheter i fastigheten eller i närområdet, såväl inomsom utomhus. Projektens Urban Score kan förändras över tid på grund av faktorer som bolaget inte känner till vid broschyrens publicering. Se även ssmliving.se för mer information om projekten. Vad finns i närheten av bostaden? Hur långt är det till restauranger, caféer och kulturutbud?

13 urban Score Urban Score syftar till att underlätta för den urbana konsumenten att kunna göra medvetna bostadsval - men anger även strategisk riktning för SSM. Vår målsättning är att samtliga projekt ska ha en Urban Score över 75. Poängskala 0 39 Urban Exurbia 74 Urban Outskirts Urban Territory 9 00 Urban Paradise URBAN PARADISE 9 00 POÄNG I Urbanitens paradis finns: Utomordentligt snabba och nära kommunikationer. Mycket stort utbud av vardagstjänster som matbutiker, ofta i ett centrum. Många mötesplatser både i och utanför huset, i ett kvarter med mixat utbud av bostäder och verksamheter. Gott om träningsmöjligheter och grönområden. URBAN TERRITORY POÄNG Urbanitens hemmaarena har: Snabba och nära kommunikationer. Stort utbud av vardagstjänster. Mötesplatser i eller utanför bostaden. Träningsmöjligheter och grönområden. URBAN OUTSKIRTS 74 POÄNG I Urbanitens gränsland är det: Lite längre kommunikationer, antingen vad gäller tid eller närhet. Mindre utbud av vardagstjänster. URBAN EXURBIA 0 39 POÄNG Det icke-urbana området har: Långt till kommunikationer och/eller city. Begränsat utbud av vardagstjänster.

14 ROTEBRO JAKOBSBERG 6 SPÅNGA 7 3 SOLLENTUNA 3 KISTA NÄCKROSEN SOLNA TÄBY ROSLAGS NÄSBY TEKNISKA HÖGSKOLAN PRODUKTIONSFAS. West Side Solna. Metronomen 3. Kosmopoliten 4. Täby Turf (HR) 5. Sollentuna Quarters (HR) FÖRSÄLJNINGSFAS 6. Sollentuna Hills (BR) 7. Platform West 8. Täby Market 9. Elverket Nacka & 0. Bromma Boardwalk. Tentafabriken PLANERINGSFAS. The Loft 3. Tellus Towers(HR) 4. Tellus Towers(BR) 5. Järla Station 6. Clustret 7. Spånga Studios 8. Älvsjö Quarters 9. Bromma Tracks 0. Bromma Square. Akalla City. Wiking 3. East Side Spånga 4. Urbaniten 5. Järnet 6. Kandidaten URBAN SCORE BROMMAPLAN T-CENTRALEN JÄRLA VÄRMDÖVÄGEN TELEFONPLAN 8 ÄLVSJÖ VI RESERVERAR OSS FÖR EVENTUELLA TRYCKFEL. Tunnelbana Pendeltåg

15 Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder. Genom att erbjuda boende med flera upplåtelseformer som många fler människor har råd med kan SSM genom sina bostadsprojekt bidra till ökad social integration i de områden bolaget är verksamt. Många fler människor får också råd till en ökad livskvalitet genom att dela vardagsnära funktioner och tjänster. Gemensamma ytor och funktioner leder även till att de boende lär känna varandra. Något som bidrar till ökad inkludering, trygghet och välmående. ssmliving.se ssmlivinggroup.com

Bostäder till morgondagens urbaniter. Urban Paradise Urban Territory Urban Outskirts Urban Exurbia

Bostäder till morgondagens urbaniter. Urban Paradise Urban Territory Urban Outskirts Urban Exurbia Bostäder till morgondagens urbaniter. Urban Paradise Urban Territory Urban Outskirts Urban Exurbia Vad innebär boendet för den totala hushållsekonomin? Vad ingår i månadsavgiften? Indexet syftar till att

Läs mer

från hav till stad och tillbaks igen.

från hav till stad och tillbaks igen. elverket i nacka Du som har koll på Nacka vet att det är en av Stockholms mest spännande och expansiva kommuner. Just nu håller en helt ny stadsdel på att växa fram, mitt i centrala Nacka med placering

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder.

ÅRSREDOVISNING. Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder. ÅRSREDOVISNING 2018 Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder. 41 Innehåll Ledande bostadsutvecklaren inom smart och prisvärt boende 2 Stockholm Skapar Möjligheter 5 2018 så

Läs mer

Ett kvarter att trivas i.

Ett kvarter att trivas i. Ett kvarter att trivas i. I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram. Ett kvarter som både är grönt och urbant, med över 50 000 kvadratmeter kontor,

Läs mer

INBJUDAN. till tre kövisningar

INBJUDAN. till tre kövisningar INBJUDAN till tre kövisningar BRF BRYGGHUSEN Norra Sjötorget, Väsjön, Sollentuna I Sollentuna kommer den nya stadsdelen Väsjön växa fram. Här bygger vi lägenheter med bästa läge vid sjön, med närhet till

Läs mer

platform west BO MINDRE. LEV STÖRRE.

platform west BO MINDRE. LEV STÖRRE. platform west BO MINDRE. LEV STÖRRE. 1 innehållsförteckning EN GÅNG TÄBY - ALLTID TÄBY 4 PROJEKTFAKTA 7 KARTA 8 NATURLIGT NÄRA - MILJÖFAKTA 10 RUMSBESKRIVNING 16 TYPLÄGENHETER 18 KÖPGUIDE 24 VÅRT URBAN

Läs mer

Årsredovisning Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder.

Årsredovisning Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder. Årsredovisning 2017 Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder. Innehåll 2 SSM i siffror 2 Stockholm Skapar Möjligheter 4 2017 så gick det 6 Vd-ord 8 08 geografiskt fokus 12

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Adress Pyramidvägen 7

Adress Pyramidvägen 7 Fina kontorsytor med bra ljusinsläpp mitt i Arenastaden! Typ Kontor Storlek 283 kvm Adress Pyramidvägen 7 Område Solna/Arenastaden Omgivning Arenastaden är under utveckling och inom några år kommer Sveriges

Läs mer

Lokalfakta. TorgEtt Annedal Bromma. Adress: Bällstavägen. 168 70 Bromma. Byggnadsår: Lokalyta ca: Rumshöjd ca:

Lokalfakta. TorgEtt Annedal Bromma. Adress: Bällstavägen. 168 70 Bromma. Byggnadsår: Lokalyta ca: Rumshöjd ca: Lokalfakta TorgEtt Annedal Bromma Byggnadsår: Lokalyta ca: Rumshöjd ca: Bällstavägen 168 70 Bromma 2013-2015 43-75 kvm 3,5-4,3 meter brutto Tillträdesdatum: Kvartal 2, 2015 Kontakt: JM AB Maritha Högvik

Läs mer

stay connected i elverket 3

stay connected i elverket 3 stay connected i elverket 3 Koppla upp eller koppla av. Här finns alla möjligheter att vara så aktiv som du vill vara. 120 stycken bostäder i Elverket 3 en del av Elverket i Nacka. från hav till stad och

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

collect moments i elverket 2

collect moments i elverket 2 collect moments i elverket 2 Ta tillvara på varje ögonblick och tillåt dig att vara spontan. 90 stycken bostäder i Elverket 2 en del av Elverket i Nacka. från hav till stad och tillbaks igen. milsvid utsikt

Läs mer

level up i elverket 1

level up i elverket 1 level up i elverket 1 Växla upp i höjd, storlek eller livskvalitet. 78 stycken bostäder i Elverket 1 en del av Elverket i Nacka. från hav till stad och tillbaks igen. växla upp till en ny högre nivå! två

Läs mer

BOENDE PÅ HÖGSTA HÖJD

BOENDE PÅ HÖGSTA HÖJD BOENDE PÅ HÖGSTA HÖJD När man förenar något gammalt med något modernt kan det verkligen uppstå nya spännande arkitektoniska uttryck. Det är precis det som händer i Mariehäll utanför Stockholm, när bostadsprojektet

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Sveavägen kvm Kontor Norrtull, Stockholm

Sveavägen kvm Kontor Norrtull, Stockholm 473 kvm Kontor Norrtull, Stockholm Kontor utöver det vanliga med stor potential och terrass med utsikt över takåsarna Denna rymliga kontorslokal om 473 kvm har ett högt läge på plan 11 och en stor terrass

Läs mer

KVARTERET. Triton. Ett hållbart boende i sjönära läge

KVARTERET. Triton. Ett hållbart boende i sjönära läge KVARTERET Triton Ett hållbart boende i sjönära läge 101 LÄGENHETER I VÄSTERÅS MED INFLYTTNING JAN-JUNI 2018 Ett hållbart liv i sjönära läge. Tänk dig att du har cyklat kilometern hem från stan förbi grönområden

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

EN OAS I HÄNDELSERNAS CENTRUM

EN OAS I HÄNDELSERNAS CENTRUM EN OAS I HÄNDELSERNAS CENTRUM INTRO Den vackra parken Rävspelet gör inget väsen av sig. Det är en lugn oas som alltid legat bekvämt i skuggan av Kvarnholmens självklara fokus söderut och vrålen från Fredriksskans

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Ynglingagatan kvm Kontor Norrtull, Stockholm

Ynglingagatan kvm Kontor Norrtull, Stockholm 114 kvm Kontor Norrtull, Stockholm Funktionell och flexibel kontorslokal om 114 kvm i mycket centralt läge. Centralt belägen kontorslokal på tionde våningen erbjuder en funktionell och anpassningsbar kontorsmiljö.

Läs mer

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra.

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. Brf Takterrassen Muréngatan, Gävle Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. ... skönt att slippa ansvaret för villan... nu är tid för njutning... Jag vill känna att

Läs mer

NYA KRONAN SUNDBYBERG KONTOR MED MILJÖPROFIL. I Nöten erbjuder vi moderna, hållbara kontor som uppmuntrar till kreativitet och samarbete samtidigt

NYA KRONAN SUNDBYBERG KONTOR MED MILJÖPROFIL. I Nöten erbjuder vi moderna, hållbara kontor som uppmuntrar till kreativitet och samarbete samtidigt MED MJÖPROF I Nöten erbjuder vi moderna, hållbara kontor som uppmuntrar till kreativitet och samarbete samtidigt som de är effektiva och funktionella. Att de även har en tydlig miljöprofil är naturligtvis

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra.

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. Brf Takterrassen Muréngatan, Gävle Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. ... skönt att slippa ansvaret för villan... nu är tid för njutning... Jag vill känna att

Läs mer

Kottbygatan kvm Kontor Kista, Kista

Kottbygatan kvm Kontor Kista, Kista 143 kvm Kontor Kista, Kista Snabbfakta Unik kombilokal med egen altan, i Norra Kista/ Akalla Typ: Kontor Storlek: 143 kvm Tillträde: I markplan, med egen terrass och möjlighet till 3 p-platser i direkt

Läs mer

Triton. Ett hållbart boende i sjönära läge

Triton. Ett hållbart boende i sjönära läge K VART E R E T Triton Ett hållbart boende i sjönära läge 101 LÄGEN HETE R I VÄSTER ÅS M ED I N FLY T T N I N G J AN - J UN I 2018 2 Ett hållbart liv i sjönära läge. Tänk dig att du har cyklat kilometern

Läs mer

från hav till stad och tillbaks igen.

från hav till stad och tillbaks igen. elverket Du som har koll på Nacka vet att det är en av Stockholms mest spännande och expansiva kommuner. Just nu håller en helt ny stadsdel på att växa fram, mitt i centrala Nacka med placering bara ett

Läs mer

KISTA KRONBORGSGRÄND SKYLTLÄGE PÅ UTSIDAN OCH GRÖNSKA PÅ INSIDAN

KISTA KRONBORGSGRÄND SKYLTLÄGE PÅ UTSIDAN OCH GRÖNSKA PÅ INSIDAN SKYLTLÄGE PÅ UTSIDAN OCH GRÖNSKA PÅ INSIDAN KISTA SVERIGES MEST DYNAMISKA OCH EXPANSIVA REGION Ett kluster med ca 1100 företag, 90 procent av ICT-företagen är exportföretag 70 000 personer arbetar i Kista

Läs mer

Stor bostadsbrist på en fortsatt avvaktande marknad.

Stor bostadsbrist på en fortsatt avvaktande marknad. Januari september 2018 Stor bostadsbrist på en fortsatt avvaktande marknad. Sammanfattning juli september 2018 Sammanfattning januari september 2018 Nettoomsättningen i egen regi uppgick till 52,4 MSEK

Läs mer

Uarda 1, Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 Solna, Arenastaden

Uarda 1, Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 Solna, Arenastaden Uarda 1, Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 Solna, Arenastaden E18 KOMMUNIKATIONER Mot Arlanda Infart Sjövägen Enköpingsvägen JÄRVA KROG Infart Signalbron (2015) E4 BERGSHAMRA T Bergshamra Pendeltåg: 7 min

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B,

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B, BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT Uppsala City Skolgatan 33 B, facebook: riksmaklarenuppsala instagram: riksmaklaren Telefon: 018-139850 riksmäklaren.se/uppsala 753 11 Uppsala PROSPEKT Mäklaren

Läs mer

ETT KONTOR UTÖVER DET VANLIGA HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet på Råsundavägen i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med

ETT KONTOR UTÖVER DET VANLIGA HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet på Råsundavägen i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med ETT KONTOR UTÖVER DET VANLIGA HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet på Råsundavägen i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med unik takhöjd, i flera fall med fantastiska takterrasser

Läs mer

Esplanaden 3C. Sundbyberg

Esplanaden 3C. Sundbyberg Esplanaden 3C Sundbyberg 35 000 människor arbetar i kontor där vi står för värdskapet 1 300 000 unika kunder besöker de köpcentrum vi driver. 6 000 personer arbetar dessutom där. 20 000 människor bor i

Läs mer

SOLNA/ARENASTADEN. Pyramidvägen 7, Solna/Arenastaden 283 kvm. Kontor med bra ljusinsläpp mitt i Arenastaden! Bra takhöjd

SOLNA/ARENASTADEN. Pyramidvägen 7, Solna/Arenastaden 283 kvm. Kontor med bra ljusinsläpp mitt i Arenastaden! Bra takhöjd Kontor med bra ljusinsläpp mitt i Bra takhöjd Yta: 283 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Farao 20 Sidan 1 (6) Kommunikationer Arenastadens geografiska placering är utomordentligt bra kommunikationsmässigt.

Läs mer

Västra Hamnen. Propellergatan 1, våning 3, 801 kvm. Ditt nästa kontor?

Västra Hamnen. Propellergatan 1, våning 3, 801 kvm. Ditt nästa kontor? Västra Hamnen Propellergatan 1, våning 3, 801 kvm Ditt nästa kontor? Propellergatan 1, våning 3, Västra Hamnen Ledig yta Typ: Kontor 801 m 2 Antal arbetsplatser: 25 70 Byggt/ombyggt: 2000 Tillträde: Enligt

Läs mer

Delårsrapport jan mars 2017

Delårsrapport jan mars 2017 Delårsrapport jan mars 2017 En god inledning på året med en betydande tillväxt i projektportföljen. Första kvartalet Nettoomsättningen ökade till 136,4 MSEK (72,9). Rörelseresultatet minskade till 21,2

Läs mer

Västra Hamnen. Yteffektivt. Modernt. Malmö. Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10

Västra Hamnen. Yteffektivt. Modernt. Malmö. Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10 Västra Hamnen Yteffektivt Modernt Malmö Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10 LOKaLEn BÄSTA LÄGET I VÄSTRA HAMNEN! Kontorsyta 800-3 450 kvm Antal arbetsplatser Ca 70-350 Mitt i blickfånget har vi kvarteret

Läs mer

en pärla för storstadsbor.

en pärla för storstadsbor. täby market flex 24 en pärla för storstadsbor. För den som inte är bekant med Täby, eller med Stockholm för den delen, kanske en liten presentation av stadsdelen kan vara på sin plats. Det finns nämligen

Läs mer

Torshamnsgatan 35. Thule Fastighetsutveckling AB Östermalmsgatan 87E SE-114 59 Stockholm Vxl +46 8 555 199 00 www.thulefastighetsutveckling.

Torshamnsgatan 35. Thule Fastighetsutveckling AB Östermalmsgatan 87E SE-114 59 Stockholm Vxl +46 8 555 199 00 www.thulefastighetsutveckling. Torshamnsgatan 35 Thule Fastighetsutveckling AB Nordic Forum - Kista Science City Med universitetsmiljön, ett expansivt näringsliv, galleria med shopping och nöje, växande bostadsområden och bra kommunikationer

Läs mer

Gåspennan Kungsholmen

Gåspennan Kungsholmen Gåspennan Kungsholmen Adress: Hornsbergs Strand/ Franzéngatan 11216 Stockholm Byggnadsår: 2010-2012 Lokalyta: 57 171 kvm Takhöjd: 3,2 meter Tillträdesdatum: Vår Höst 2012 Kontakt: JM AB Gertie Canert Telefon:

Läs mer

Esplanaden 1. Sundbyberg 670 kvm. Kontaktperson: Andreas Wallebom andreas.wallebom@diligentia.se 08-573 657 55

Esplanaden 1. Sundbyberg 670 kvm. Kontaktperson: Andreas Wallebom andreas.wallebom@diligentia.se 08-573 657 55 Esplanaden 1 Sundbyberg 670 kvm Kontaktperson: Andreas Wallebom andreas.wallebom@diligentia.se 08-573 657 55 Välkommen till Diligentia Esplanaden 1 Esplanaden 1 är i huvudsak en kontorsfastighet, med Kronofogden

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp villor i bostadsrättsform med sjöutsikt

Sandsbrohöjden etapp villor i bostadsrättsform med sjöutsikt Sandsbrohöjden etapp 4 13 villor i bostadsrättsform med sjöutsikt Sandsbrohöjden Attraktivt område vid Toftasjön Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2

Läs mer

Fortsatt stark utveckling i en stabil marknad.

Fortsatt stark utveckling i en stabil marknad. Delårsrapport januari juni 2017 Fortsatt stark utveckling i en stabil marknad. Sammanfattning av andra kvartalet Nettoomsättningen ökade till 168,4 MSEK (130,1). Bruttomarginalen ökade till 19,7% (17,6).

Läs mer

NYA ROSTERIET LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM

NYA ROSTERIET LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM NYA ROSTERIET LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM FLYTTA IN PÅ ROSTERIGRÄND 12 I hjärtat av Liljeholmen och med vattnet runt knuten hittar du Rosteriet. Här har du nära till buss,

Läs mer

Tegelslagaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelslagaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelslagaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Tegelslagaren Område: Åby Ängar, Vallentuna Ägandeform: Hyresrätt Antal bostäder: 157 st Förvaltning och uthyrning: Riksbyggen Bostadsutvecklare:

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

GULLMARSVÄGEN/ ÅRSTASKOGEN

GULLMARSVÄGEN/ ÅRSTASKOGEN GULLMARSVÄGEN/ ÅRSTASKOGEN INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. UPPGIFTER OM SÖKANDEN 1.1. Uppgifter om Sökandens namn och organisationsnummer. 1.2. Ägarkedjan/koncernen upp till slutlig ägare. 1.3. Kontaktperson för

Läs mer

Ditt nästa kontor? Propellergatan 1

Ditt nästa kontor? Propellergatan 1 Ditt nästa kontor? Propellergatan 1 801 kvm, Västra Hamnen Propellergatan 1 Västra Hamnen Ledig yta: 801 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 50 65 Miljömärkning: LEED Guld (2014) Tillträde: Enligt överenskommelse

Läs mer

STIFTELSEN STORA SKÖNDAL. Vision för stadsbyggande i Stora Sköndal. nya möten på historisk mark

STIFTELSEN STORA SKÖNDAL. Vision för stadsbyggande i Stora Sköndal. nya möten på historisk mark Vision för stadsbyggande i Stora Sköndal nya möten på historisk mark 1 STIFTELSEN STOR A SKÖNDAL VISION FÖR STADSBYGGANDE I STOR A SKÖNDAL GULLMARSPLAN GLOBEN Ett nytt område med nya möjligheter Innehåll

Läs mer

en pärla för storstadsbor.

en pärla för storstadsbor. täby market en pärla för storstadsbor. För den som inte är bekant med Täby, eller med Stockholm för den delen, kanske en liten presentation av stadsdelen kan vara på sin plats. Det finns nämligen en sägning

Läs mer

Kvarteret Lagern med Dallashuset och Kammen

Kvarteret Lagern med Dallashuset och Kammen Kvarteret Lagern med Dallashuset och Kammen Mitt i Solna ligger Råsunda En unik plats i händelsernas centrum Redan idag är Solna mest företagstätt i Sverige. I de nya kvarter som byggs i Råsunda är kopplingarna

Läs mer

KONTOR MED INDUSTRIKARAKTÄR ELLER /UTSTÄLLNING/UTBILDNING - KISTA

KONTOR MED INDUSTRIKARAKTÄR ELLER /UTSTÄLLNING/UTBILDNING - KISTA KONTOR MED INDUSTRIKARAKTÄR ELLER /UTSTÄLLNING/UTBILDNING - KISTA Beskrivning Kontor/utsällning/utbildning ca 985 kvm En mycket spännande lokal med härlig takhöjd, pelarkonstruktion som fastighetsägaren

Läs mer

Vid dessa övningar skriver du in dina tankar och åsikter i den personliga arbetsboken.

Vid dessa övningar skriver du in dina tankar och åsikter i den personliga arbetsboken. Samtal för Täby Inledning Välkommen till samtal för Täby! Du väljer en grupp att delta i baserat på vad du är intresserad av, och tilldelas en personlig arbetsbok som guidar dig genom mötet. Vid mötets

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

För ett modernt, miljövänligt och växande Stockholm

För ett modernt, miljövänligt och växande Stockholm För ett modernt, miljövänligt och växande Stockholm Förord Orange linje behövs! Idag växer Stockholms län med cirka 40 000 invånare per år. Det innebär stora utmaningar för hur Stockholm ska kunna möta

Läs mer

Riksbyggenmodellen. Eftertänksamhet för en bättre framtid

Riksbyggenmodellen. Eftertänksamhet för en bättre framtid Riksbyggenmodellen Eftertänksamhet för en bättre framtid Vi tänker efter, före I handen håller du en idéskrift om Riksbyggen- Modellen. Materialet har arbetats fram av Riksbyggen i samarbete med danska

Läs mer

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV INFLYTTNING 2018 2019 KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV I KVARTERET FORSBACKEN BOR DU I VÄLPLANERADE LÄGENHETER I ETT ATTRAKTIVT BOSTADSOMRÅDE PÅ GÅNGAVSTÅND FRÅN GÄLLIVARE CENTRUM.

Läs mer

Ditt nästa kontor? Kista Science Tower

Ditt nästa kontor? Kista Science Tower Ditt nästa kontor? Kista Science Tower 450 kvm, Plan 19, Färögatan 33 Kista Science Tower, plan 19 Färögatan 33 Ledig yta: 450 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 25 34 Miljömärkning: LEED Guld (2014)

Läs mer

HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM

HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM nya N y lo ka möjl l ighe ter! HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM Sida 1 av 15 BESKRIVNING Lumaparksvägen 7, 314 kvm Hyr nyrenoverat modernt kontor i anrika Glödlampsfabriken. Välkomnande entré

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Huvudstagatan 5. Kontor i rätt läge

Huvudstagatan 5. Kontor i rätt läge Huvudstagatan 5 Kontor i rätt läge Lokalbeskrivning Välkommen till kontor i toppskick på Huvudstagatan 5 På Huvudstagatan 5 i Solna erbjuds nu fina kontor i toppskick på plan 5-8 i fastigheten. Varje våningsplan

Läs mer

Värdering av stadskvaliteter i Stockholmsregionen

Värdering av stadskvaliteter i Stockholmsregionen Värdering av stadskvaliteter i Stockholmsregionen Stadsutveckling i den regionala utvecklingsplaneringen Visionen i RUFS 2010, den regionala utvecklingsplanen för Stockholmsregionen, är att vi ska bli

Läs mer

W W W. A L M E Q U I T Y. s E

W W W. A L M E Q U I T Y. s E WWW.ALMEQUITY.se MÄLARUTSIKTEN HÄSSELBY STRAND 4 BRF MÄLARUTSIKTEN BRF MÄLARUTSIKTEN Välkommen t i l l B R F MÄLARUTSIKTEN! Mitt i Hässelby strand centrum kommer ALM Equity uppföra ett 18-våningshus

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Drottninggatan 29, City kvm. Var med och skapa en fin produkt med tillgång till uteplats mitt i City

STOCKHOLMS INNERSTAD. Drottninggatan 29, City kvm. Var med och skapa en fin produkt med tillgång till uteplats mitt i City Var med och skapa en fin produkt med tillgång till uteplats mitt i City Yta: 1 033 kvm Typ av lokal: Kontor Sidan 1 (5) Om lokalen Nu finns det möjlighet att vara med och påverka ditt nya kontor. Det kommer

Läs mer

Svenska Hus i Stockholm

Svenska Hus i Stockholm Svenska Hus i Stockholm 21 Svenska Hus i Stockholm Vi strävar alltid efter att finnas nära våra hyresgäster och i samverkan med dem utveckla och förvalta våra fastigheter. I Stockholm och Skåne har vi

Läs mer

Ditt nästa kontor? Torggatan 4

Ditt nästa kontor? Torggatan 4 Ditt nästa kontor? Torggatan 4 340 kvm, Centrum Torggatan 4 Centrum Ledig yta: 340 m 2 Typ: Kontor Miljömärkning: LEED Guld (2014) Tillträde: Enligt överenskommelse Utsikt Garage Miljöcertifierad byggnad

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

VI HAR EN VISION LÄGENHETSFAKTA FÖRSLAG TILL HAMMARSHUS KVARTER F

VI HAR EN VISION LÄGENHETSFAKTA FÖRSLAG TILL HAMMARSHUS KVARTER F VI HAR EN VISION Vi på K-fastigheter är intresserade av att exploatera en del av Hammar 9:151. Området vi har valt att planera bostäder för är Kvarter F enligt intresseanmälan. Vi är intresserade av Kvarter

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Högt upp. Ljus Skyltläge. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 9, 829 kvm

Högt upp. Ljus Skyltläge. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 9, 829 kvm Högt upp Ljus Skyltläge Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 9, 829 kvm LOKALEN Högt upp i fastigheten med fri utsikt Kontorsyta 829 kvm Antal arbetsplatser 40 60 beroende på planlösning Välkommen till

Läs mer

På våning 10, med milsvid utsikt mot Hammarby Sjö, har ni möjlighet att uppfylla era lokaldrömmar. Adress Lumaparksvägen 7

På våning 10, med milsvid utsikt mot Hammarby Sjö, har ni möjlighet att uppfylla era lokaldrömmar. Adress Lumaparksvägen 7 På våning 10, med milsvid utsikt mot Hammarby Sjö, har ni möjlighet att uppfylla era lokaldrömmar. Typ Kontor Storlek 457 kvm Adress Lumaparksvägen 7 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning och värd.

Läs mer

MARIESTAD OCH SJÖLYCKAN

MARIESTAD OCH SJÖLYCKAN BRF UTSIKTEN SJÖLYCKAN, MARIESTAD Prisvärda radhus med vy över Vänern! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se MARIESTAD OCH SJÖLYCKAN VÄLKOMMEN TILL

Läs mer

HYRESRÄTTER FÖR MORGONDAGENS STOCKHOLMARE

HYRESRÄTTER FÖR MORGONDAGENS STOCKHOLMARE HYRESRÄTTER FÖR MORGONDAGENS STOCKHOLMARE INNEHÅLLSFÖRTECKNING SAMMANFATTNING SAMMANFATTNING 3 BOSTADSMARKNADSLÄGET 4-5 Ett Stockholm i förändring HYRESMARKNADSLÄGET 6-7 Ett tufft klimat för Stockholms

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Arvika.

Hitta din hyresrätt i Arvika. Hitta din hyresrätt i Arvika. Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din första

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2014. Bostäder för morgondagens stockholmare

ÅRSREDOVISNING 2014. Bostäder för morgondagens stockholmare ÅRSREDOVISNING 2014 Bostäder för morgondagens stockholmare KVARTAL 1»» Bygglov beviljades för 266 lägenheter i projektet The Lab i Solna.»» Fastigheten Linneduken 1 vid Brommaplan tillträddes. SSM utvecklar

Läs mer

Lokalen ligger på våning 8 med en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö. Mycket ljus med skön industrikänsla. Adress Lumaparksvägen 7

Lokalen ligger på våning 8 med en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö. Mycket ljus med skön industrikänsla. Adress Lumaparksvägen 7 Lokalen ligger på våning 8 med en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö. Mycket ljus med skön industrikänsla. Typ Kontor Storlek 1132 kvm Adress Lumaparksvägen 7 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning Den

Läs mer

Kottbygatan kvm Kontor Kista, Kista

Kottbygatan kvm Kontor Kista, Kista 488 kvm Kontor Kista, Kista Snabbfakta Ljus, prisvärd och flexibel kontorslokal i hörnläge i Norra Kista/Akalla Typ: Kontor Storlek: 488 kvm Tillträde: Enligt överenskommelse Denna lokal ligger i fastighetens

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

Först till Qvarn. Qvarnen Tre Kronor ett toppmodernt boende med 100-årig historia.

Först till Qvarn. Qvarnen Tre Kronor ett toppmodernt boende med 100-årig historia. Först till Qvarn. Qvarnen Tre Kronor ett toppmodernt boende med 100-årig historia. In som spannmål. Ut som knäckebröd. Stora skepp kom lastade med tonvis av spannmål som fraktades in i kvarnen med hjälp

Läs mer

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 137

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 137 Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 137 Entréplan, 1 266 kvm, Alviks Strand Gustavslundsvägen 137 Alviks Strand Ledig yta: 1266 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 50 Tillträde: Omgående Konferens Garage

Läs mer

Ditt nästa kontor? Kista Entré

Ditt nästa kontor? Kista Entré Ditt nästa kontor? Kista Entré Knarranäsgatan 7 Kista Entré Knarranäsgatan 7 Ljust och modernt Kista Entré är en modern fastighet med yteffektiva lokaler. Atriumgårdar och en väl tilltagen takhöjd skapar

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

Sammanfattning oktober december 2018 Sammanfattning januari december 2018

Sammanfattning oktober december 2018 Sammanfattning januari december 2018 Bokslutskommuniké 2018 Ökad andel hyresrätter och vassare bostadsrättsprodukt till målgruppen. ¹ I enlighet med Nasdaqs rekommendationer tillämpar SSM från och med Q4 2018 och med retroaktiv tillämpning

Läs mer

t h e v i e w Innehåll Vanliga frågor sid 5 Prislista sid 9 Bofaktablad, Tvåor sid 17 Treor sid 29 Fyror sid 45 Femmor sid 65

t h e v i e w Innehåll Vanliga frågor sid 5 Prislista sid 9 Bofaktablad, Tvåor sid 17 Treor sid 29 Fyror sid 45 Femmor sid 65 t h e v i e w Innehåll Vanliga frågor sid 5 Prislista sid 9 Bofaktablad, Tvåor sid 17 Treor sid 29 Fyror sid 45 Femmor sid 65 t h e v i e w Vanliga frågor Vanliga frågor och svar Vem är byggherre för

Läs mer

FLYGBILD. folkets park. Parkhusen - Folkets Park - Vision och målsättning

FLYGBILD. folkets park. Parkhusen - Folkets Park - Vision och målsättning Parkhusen - Folkets Park - Vision och målsättning Folkets Park. För våra ögon och skissande händer ett lugnt och underbart skönt område där lummighet och stillhet blandas med öppenhet och vilja. Dessa

Läs mer

Esplanaden 3E Sundbyberg 186 och 230 kvm kontor

Esplanaden 3E Sundbyberg 186 och 230 kvm kontor Esplanaden 3E Sundbyberg 186 och 230 kvm kontor Välkommen till Diligentia Esplanaden 3E Yta Våning 186 kvm plan 6 230 kvm plan 4 230 kvm plan 5 Lokalernas utformning 230 kvm, plan 4 och 5: På 230 kvadratmeter

Läs mer

Nätsnäcksgränd 8, lgh

Nätsnäcksgränd 8, lgh Nätsnäcksgränd 8, lgh 1-1106 Malmö, Väster, Kalkbrottet sodra-skane@riksbyggen.se 1 Beskrivning Observera! Det går endast att ha 10 intresseanmälningar på lägenheter i det här nyproduktionsprojektet. En

Läs mer

KONTOR 4 100M 2 NACKA FANNYS VÄG 3

KONTOR 4 100M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 KONTOR 4 100M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 HYR ETT NYBYGGT HUS I SICKLA MED TERRASS I SYDVÄSTLÄGE Ljusa, öppna ytor om 4100 kvm i nybyggda Sickla Front. Huset ligger precis i gränslandet mellan Sickla och Hammarby

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

ane Communication 2016 Penny L ( 1 )

ane Communication 2016 Penny L ( 1 ) ( 1 ) ( 2 ) LETAR DU NYTT BOENDE? VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM Det här är Tingstorget Lägenheterna - Rum för rum - Planritningar Området - Vad finns i närområdet? - Utformning Översiktskarta - Tidplan Tingstorget

Läs mer

BRF HOVÅS PARK. Bofakta STEG

BRF HOVÅS PARK. Bofakta STEG BR HOVÅS PAR Bofakta E Välkommen till Brf Hovås Park är du väljer att bli en del av ya Hovås blir du en del av en nyskapande utveckling av öteborg. Den spännande utformningen och inriktningen bygger på

Läs mer

Nybyggt kontor på Hammarby Allé alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. Adress Hammarby Allé 47

Nybyggt kontor på Hammarby Allé alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. Adress Hammarby Allé 47 Nybyggt kontor på Hammarby Allé alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. Typ Kontor Storlek 690 kvm Adress Hammarby Allé 47 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning

Läs mer

Kontorslokal mitt i framtidens stadsdel Arenastaden. Möjlighet att planera lokalen efter era behov. Adress Dalvägen 14

Kontorslokal mitt i framtidens stadsdel Arenastaden. Möjlighet att planera lokalen efter era behov. Adress Dalvägen 14 Kontorslokal mitt i framtidens stadsdel Arenastaden. Möjlighet att planera lokalen efter era behov. Typ Kontor Storlek 656 kvm Adress Dalvägen 14 Område Solna/Arenastaden Lokalbeskrivning Den lediga kontorslokalen

Läs mer

Hästholmsvägen kvm Kontor Danvikstull, Nacka

Hästholmsvägen kvm Kontor Danvikstull, Nacka 590 kvm Kontor Danvikstull, Nacka Fin, ljus lokal med många möjliga användningsområden i DanvikCenter vid Danvikstull i Nacka Nu är det hög tid att passa på för att inte missa tillfället att hyra den sista

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer