Curriculum Vitae Maria Sognefors

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Curriculum Vitae Maria Sognefors"

Transkript

1 Curriculum Vitae Maria Sognefors Kompetensområde/Roller Beställarstöd/Rådgivning EPiServerexpert Kravställning av redaktörsgränssnitt Produktägare Redaktionell organisation Kursledare Seniorkonsult och användarexpert i EPiServer Maria är grundare och VD av 7minds och brinner för att skapa effektivitet och smarta arbetssätt runt en organisations onlinenärvaro. Maria har jobbat med webb på alla nivåer sedan Det har inneburit utveckling av webbplatser, projektledning, kravställning och en stor del av utbildning av redaktörer på andras webbplatser. Maria har därför en mycket god förståelse för hela processen i ett webbprojekt, både vad gäller mjuka värden och de tekniska delarna som finns. Maria har jobbat många år på EPiServer AB och var med och byggde ett litet svenskt företag till ett stort internationellt bolag. Under denna tid utvecklade Maria en utbildningsverksamhet tillsammans med support och användardokumentation för att stötta partners och kunder runt om i världen. Maria har utbildat tusentals redaktörer i EPiServer och kringliggande produkter såsom ImageVault, Composer, Adobes programvaror mfl. Maria är ofta anlitad som föreläsare när det gäller webbstrategi, den interna organisationen och som EPiServerexpert. Yrkeserfarenhet Chef Projektledare Webbutveckling Redaktör för webb Kursledare Föreläsare Utbildning Språk Ledarskap Företagsekonomi Grundskollärarexamen Svenska, Engelska Mjukvarukunskap EPiServer CMS EPiServer Composer EPiServer Mail EPiServer Commerce EPiServer CMO ImageVault Sitevision WordPress Adobe Photoshop Adobe InDesign Adobe Illustrator MS Office Google Analytics MS Team Foundation Server Kanban Jira 7minds AB, Box 639, Stockholm, Tel: , E-post: 1 (6)

2 Urval av uppdrag som konsult på 7minds Juni 2013 Värmdö kommun Acceptanstester Värmdö kommun planerar att under 2013 byta webbplattform på både intern och extern webb. När den externa webbplatsen är färdigutvecklad behöver den testas av kunden som en acceptans av leverans. Testerna delades upp i två delar, redaktörstester och besökartest. Marias roll har varit att ta fram ett testschema och tillsammans med kollegor genomföra redaktörstester i Sitevision 3. Maria skapade också det testschema som kunden senare använde för testa besökargränssnittet i sju olika webbläsare och operativsystem. Testschemat bestod av ca 120 testuppgifter som skulle kontrollera att funktionaliteten fungerade som kravställt. Maj 2013 DeLaval International AB Organisationsutveckling DeLaval har en central organisation i Sverige som ansvarar för alla publika webbplatser. Det innebär ett 40-tal webbplatser i lika många länder. Innehållet i respektive webbplats hanteras lokalt medan tekniken är gemensam. I en sådan situation är det svårt att hantera alla krav och önskemål från olika länder. Hur dessa ska kunna hanteras och prioriteras centralt i tekniskt underhåll av webbplatsen. Marias roll har varit hjälpa kunden med att ta fram tydliga roller med tydligt ansvar och gjort en process för hur ärenden ska hanteras och prioriteras för att hålla ned utvecklingskostnaderna. April 2013 LRF Samköp Beställarstöd LRF Samköp är ett bolag inom LRF koncernen. De har en publik webbplats byggd på EPiServer 6 och vill förändra design, struktur och mobilanpassa webbplatsen. Marias roll har varit att hjälpa LRF Samköp att tänka igenom vad de vill uppnå för olika effekter med webbplatsen, innan de köper upp tjänster för utvecklingen. Maria har i stöttat kunden med att ta fram en strategi och skapat ett kravunderlag som blir grunden för en kommande upphandling. Mars 2013 Domstolsverket Utveckling av lärarhandledning för kurs Domstolsverket ska under 2013 lansera ett nytt intranät för alla Sveriges domstolar. Intranätet är byggt i EPiServer 6 och SharePoint. I och med det nya intranätet och verktyget finns ett stort utbildningsbehov av redaktörer från Domstolsverket och de olika domstolarna. 7minds AB, Box 639, Stockholm, Tel: , E-post: 2 (6)

3 Marias roll har varit hjälpa kunden att ta fram en kurs för redaktörer i EPiServer. Kursen har haft sin grund i vad man vill uppnå med kursen och vad man vill att deltagarna ska ha för kunskap efter kursen. Med Marias gedigna kunskap om kurser runt webb och EPiServer har Domstolsverket fått en kurs där deltagarna når de mål som satts upp. December 2012, pågående Värmdö kommun Beställarstöd/Organisationsutveckling Värmdö kommun planerar att under 2013 byta webbplattform på både intern och extern webb. I samband med detta vill man ta fram en mindre och effektivare organisation som hanterar innehållet på webbplatsen. Marias roll är att stötta kommunens projektledare i beställningen mot leverantören och att hjälpa denne med processen för att ta fram och genomföra en ny organisation. Värmdö kommun valde Sitevision som webbplattform. Februari oktober Karlstads kommun Beställarstöd/kravställare/Produktägare Karlstads kommun påbörjade under 2011 arbetet med att utveckla en ny extern webbplats. Det innebar ny strategi, nytt koncept, ny teknik och nya arbetssätt. 7minds har haft som uppdrag att vara beställarstöd i kravställning, stöd i projektledning och i framtagning av nya redaktionella arbetssätt, samt utbildning och användardokumentation. Marias roll har varit att hjälpa till med kravställningen av det redaktionella arbetet gentemot kommunens leverantör av systemet. Genom att titta på organisationens processer så har hon hjälpt kommunen att få ett användarvänligt och samtidigt flexibelt system som håller över tiden. Hon har också varit ett stöd för kommunens projektledare framtagning av en ny organisation och beslut i olika tekniska vägval. Karlstads kommun valde EPiServer som webbplattform. Mars 2011 & mars 2012 DeLaval International AB Kursledare DeLaval har en webblösning byggd på EPiServer CMS, Composer, EPiServer Mail och ImageVault. Lösningen innehåller ca 30 webbplatser skrivna på lokala språk. De har en webborganisation som är utspridd över hela världen med 1-2 redaktörer i varje land. Maria har under åren hjälpt DeLaval att utbilda redaktörer och så kallade SuperUsers i den komplexa lösningen. Utbildningen genomfördes på engelska, dels i klassrum och dels genom webinars. September 2011 juni 2012 Bonnier Digital Framtagning av Onlineutbildning för supportorganisationen Bonnier Digital har en supportorganisation som har till uppgift att ge användarsupport till de olika tidningsredaktioner som är anslutna till Bonnier Digital. De som jobbar inom den organisationen 7minds AB, Box 639, Stockholm, Tel: , E-post: 3 (6)

4 behöver ständigt vidareutveckla sin kunskap inom webb och de olika produkter som används. Marias roll var att ta fram generella och specifika Onlineutbildingar i EPiServer och anpassade webbplatser. Utbildningarna innehåll teori, övningar och tester. I samband med utbildningarna stod 7minds även för ett verktyg som stötta deltagarna och coaching av deltagare i deras kunskapsinhämtning. April 2010 juni 2012 Bonnier Digital Kravställare/Produktägare av redaktörsgränssnitt och ansvarig för utbildning och användardokumentation. Bonnierkoncernen bestämde under 2009 att alla annonsfinansierade webbplatser skulle utvecklas på samma webbplattform, EPiServer. Utvecklingen av dem skulle ske centralt. Bonnier Digital genomförde under två år ett program som i första hand gick ut på att flytta befintlig webbplats till den nya plattformen. Marias roll i programmet var att titta på vilka likheter som de olika tidningsredaktionerna hade och efter det kravställa ett redaktörsgränssnitt som är anpassat för en tidningsredaktion. Maria hade rollen som produktägare för den gemensamma plattform som utvecklades. Maria ansvarade också för att alla redaktörer på de olika tidningsredaktionerna fick utbildning och användardokumentation för att kunna bibehålla kompetens inom lösningen. Delarna av det uppdraget genomfördes av Maria, men också av andra konsulter från 7minds. Maria genomförde utbildningar i EPiServer CMS, Bonnier Digital Platform och Wordpress. 7minds AB, Box 639, Stockholm, Tel: , E-post: 4 (6)

5 Urval av uppdrag innan och utanför anställning på 7minds EPiServer AB Affärsområdeschef - Knowledge Management Under Marias år på EPiServer AB har hon varit med och byggt det lilla företaget med 25 anställda till dagens bolag med verksamhet i 8 länder och 200 anställda. I och med att bolaget har växt snabbt har hon varit med och arbetet med många olika saker. Detta är ett urval av arbetsuppgifter. Utbildning och dokumentation Ansvarade för verksamhetsområdet Knowledge Management, som hade hand om utbildning, dokumentation, information och support. Har haft personalansvar över allt från 2 till 25 personer. I genomsnitt var gruppen runt15 personer. Ansvarat för och utvecklat utbildningsverksamheten inom EPiServer AB sedan starten Verksamheten omsatte 2010 ca 10 miljoner kronor. Skapat kurser, kursmaterial, lärarhandledningar m.m. till majoriteten av alla kurser som erbjudits. Genomfört utbildningar inom EPiServer CMS och allmän webbkunskap i genomsnitt 6 dagar per månad sedan starten Utbildat och coachat andra kursledare för att kunna genomföra EPiServers utbildningar. Ansvarat för och skapat de tekniska miljöer som krävs för utbildning av användare och utvecklare. Anlitas som föreläsare och workshopledare för att hjälpa kunder att skapa effektiva utvecklingsprojekt för sin onlinenärvaro. Personligen skapat det utbildningsmaterial och den dokumentation som fanns för EPiServer CMS för användare. Skapat innehåll så väl som layout. Är idéskapare och beställaren bakom företagets digitala mötesplats och informationskälla, world.episerver.com. Produktutveckling Varit delaktig i produktutveckling genom att arbete med användbarhet, interaktionsdesign, språkhantering och hjälptexter. Medlem i produktledningen och har där haft uppgiften att tillvarata användarnas intresse i olika produkter. Övrigt Ledamot i företagets ledning sedan starten Arbetat som projektledare i flertal webbprojekt för att ta fram publika eller interna webbplatser för våra kunder. Har bland annat jobba med kunder som Järfälla Kommun, Täby Kommun, Tyresö Kommun, Huddinge Kommun, Proact, Graninge, Svea Skog m.fl. 7minds AB, Box 639, Stockholm, Tel: , E-post: 5 (6)

6 Sigma TL Info Konsultbolag inom information och e-learning Projektledare/Konsult Konsultuppdrag inom internkommunikation på Ericsson. Tog fram en webbplats för internkommunikation, skrev nyhetsbrev om utvecklingsprojekt inom avdelningen m.m. Jobba med innehåll till diverse e-learningkurser. Tog fram en webbplats för internkommunikation inom bolaget. KL Data Utbildningsföretag inom IT-utbildning Utbildare/Projektledare Var projektledare för sex olika långtidsutbildningar på uppdrag från SWIT och Länsstyrelsen. Arbetade med marknadsföring och försäljning av utbildningar. Genomförde utbildningar i webbrelaterade produkter såsom FrontPage, Photoshop, PageMaker, HTML, ASP m.m. Genomförde utbildningar i MS Office och Windows. Privata uppdrag som är relaterade till webb Webbansvarig Äppelblommans samfällighet Utvecklade och skapade innehåll för samfällighetens gemensamma webbplats i WordPress. Webbplats åt Victoria Svensson 2004 Victoria Svensson är en Sveriges mest kända damfotbollsspelare. Under sin aktiva karriär hade hon en egen webbplats designad och utvecklad av Maria i EPiServer 4. Innehållet stod Victoria själv för. Webbansvarig Hammarby Innebandy Hanterade allt innehåll, texter och bilder på Hammarby Innebandys officiella webbplats då damlaget spelade i Elitserien. Webbplatsen utvecklades i EPiServer 3. Utbildade även andra redaktörer för ungdomsinnebandyn. Webbansvarig IBK Luleå Utvecklade och skapade innehåll för IBK Luleås gemensamma webbplats. Utvecklingen gjordes i ASP. Skapade ett redaktörsgränssnitt för inrapportering av matchresultat. 7minds AB, Box 639, Stockholm, Tel: , E-post: 6 (6)

Curriculum Vitae Camilla Sandell

Curriculum Vitae Camilla Sandell Curriculum Vitae Camilla Sandell Konsultchef och konsult SAP Kompetensområde/Roller Utbildare Coach Inspiratör Support Skribent Kravställning av redaktörsgränssnitt Konsult och utbildare Camilla är konsultchef

Läs mer

Förslag till ny organisation för Trelleborgs kommuns webbplatser

Förslag till ny organisation för Trelleborgs kommuns webbplatser Ärende 1 (8) Datum 2014-10-06 Förslag till ny organisation för Trelleborgs kommuns webbplatser 1. Bakgrund Vid mötet i e-delegationens styrgrupp den 5 juni 2013 fick avdelningen för strategi och kommunikation

Läs mer

Rapport. Hur mår Sveriges webbplatser?

Rapport. Hur mår Sveriges webbplatser? Rapport Hur mår Sveriges webbplatser? Trendundersökning 2014 2 (107) INLEDNING Web Service Award är ett undersöknings- och analysföretag som specialiserat sig på webbplatser, intranät och mobilsajter/appar.

Läs mer

Konsultprofil Joel Andersson Född 1976

Konsultprofil Joel Andersson Född 1976 Konsultprofil Joel Andersson Född 1976 Erfaren systemutvecklare som jobbat med olika typer av utveckling sedan 1998 i Microsoftmiljö med inriktning på.net (C#, VB.NET & ASP.NET) och SQL. Som konsult i

Läs mer

Konsultprofil. Andreas Fernlund. Arkitekt & webbutvecklare

Konsultprofil. Andreas Fernlund. Arkitekt & webbutvecklare Konsultprofil Andreas Fernlund Arkitekt & webbutvecklare Andreas är en skicklig och engagerad IT-arkitekt och webbutvecklare med över 10 års erfarenhet av projekt från bland annat offentlig sektor, energi,

Läs mer

Förstudierapport NY KOMMUNIKATIONSPLATTFORM KATRINEHOLMS KOMMUN 2011-08-19

Förstudierapport NY KOMMUNIKATIONSPLATTFORM KATRINEHOLMS KOMMUN 2011-08-19 Förstudierapport NY KOMMUNIKATIONSPLATTFORM KATRINEHOLMS KOMMUN 2011-08-19 OM DETTA DOKUMENT Detta dokument redogör för den förstudie som genomförts i syfte att tydliggöra nyttan med att införa en ny kommunikationsplattform

Läs mer

ÅRS REDO VISN ING 2014

ÅRS REDO VISN ING 2014 ÅRS REDO VISN ING 2014 Innehåll 03 Verksamhetsåret som gått 06 Vd har ordet 09 Kundcase: Tele2 11 Vision, affärsidé, mål och strategier 14 Marknad och kunder 17 Trender 19 Verksamhet 23 Kundcase: Latour

Läs mer

Ramla inte mellan stolarna.

Ramla inte mellan stolarna. Ramla inte mellan stolarna. integration www.pulsen.se » programvaror och tjänster systemintegratörer «atea sverige ab AVTALSNYTT / verva Mikael Larsson Atea är Sveriges ledande obundna leverantör av it-infrastruktur

Läs mer

Inspiration från Frontwalkerkoncernen. med ledarskapsutbildningen The Human Element

Inspiration från Frontwalkerkoncernen. med ledarskapsutbildningen The Human Element Inspiration från Frontwalkerkoncernen 1 2011 GOD VÅRD [PÅ WEBBEN! [ [ ANDREAS DELAR SIN KUNSKAP MED OMVÄRLDEN [ Hon hittar kraften hos människorna med ledarskapsutbildningen The Human Element Ökad verksamhetsnytta

Läs mer

Teknisk rapport. IS-projektet. Om de tekniska lösningarna

Teknisk rapport. IS-projektet. Om de tekniska lösningarna Teknisk rapport IS-projektet Om de tekniska lösningarna Bakom IS-projektet står styrgruppen för IS, i samverkan med forskning.se. Den tekniska rapporten är skriven av Anders Flodell, tekniskt ansvarig

Läs mer

Förändra på rätt sätt!

Förändra på rätt sätt! Affärslitteratur för ledare och chefer www.liber.se/bl Nummer 4 September 2007 Förändra på rätt sätt! Läs om periodens bok på sidan 2-3 Håll ett öga på omvärlden och kommunicera bättre! Välj vårt Inspirationspaket

Läs mer

års redo visn ing 2010

års redo visn ing 2010 års redo visn ing 2010 innehåll know it årsredovisning 2010 02 0 3 verksamhetsåret som gått 0 5 vd har ordet 0 9 vision, affärsidé, mål och strategi 1 1 kundcase 1 2 marknad och kunder 14 kundcase 1 5

Läs mer

AFFÄRSSYSTEM MED ÖPPEN KÄLLKOD

AFFÄRSSYSTEM MED ÖPPEN KÄLLKOD 2015-02-02 Redovisning av stöd till Stockholms stad 1 (6) AFFÄRSSYSTEM MED ÖPPEN KÄLLKOD - en förstudie utförd av Interim kultur id. för. INLEDNING Under 2013 beviljades föreningen Interim kultur 70 000

Läs mer

Ebba Strandberg RAPPORT

Ebba Strandberg RAPPORT RAPPORT 8/12 2011 1 Innehållsförteckning Bakgrund... s. 3 Metod... s. 4 Verksamhetens historia... s. 6 Verksamheten i dag... s. 6 Min handledare...s.10 Mina uppgifter... s. 10 Kontakter... s. 10 Kunskaper

Läs mer

4TIPS FRAMGÅNGSRIK PROJEKTLEDNING. Nordiskt forum 2011 Konferens i ledarskap för stora projekt

4TIPS FRAMGÅNGSRIK PROJEKTLEDNING. Nordiskt forum 2011 Konferens i ledarskap för stora projekt ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS November 2011 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus Nr. 1 FRAMGÅNGSRIK PROJEKTLEDNING 4TIPS FRAMTIDENS TUNGVIKTARE Elisabeth

Läs mer

60 sekunder. Avega Group på. Våra erbjudanden. Avega Group. Vår vision är att vara Nordens ledande konsult företag inom utvalda specialist områden.

60 sekunder. Avega Group på. Våra erbjudanden. Avega Group. Vår vision är att vara Nordens ledande konsult företag inom utvalda specialist områden. Årsredovisning 2014 Avega Group på 60 sekunder Avega Group är ett konsultföretag med specialiserade dotterbolag inom IT och verksamhetsutveckling grundades år 2000, har idag ca 400 medarbetare och verksamhet

Läs mer

ADDERAT. Ett bra affärssystem skall utveckla affären, inte bara redovisa ekonomin. Nr 1 2011. samlade erfarenheter kring IT och affärsnytta

ADDERAT. Ett bra affärssystem skall utveckla affären, inte bara redovisa ekonomin. Nr 1 2011. samlade erfarenheter kring IT och affärsnytta ADDERAT samlade erfarenheter kring IT och affärsnytta Nr 1 2011 Ett bra affärssystem skall utveckla affären, inte bara redovisa ekonomin Företaget Elga, en av Nordens ledande aktörer inom tillsatsmaterial

Läs mer

SLUTRAPPORT EFTER AVSLUTAD GENOMFÖRANDEFAS. ESF-projektet YouLearn

SLUTRAPPORT EFTER AVSLUTAD GENOMFÖRANDEFAS. ESF-projektet YouLearn SLUTRAPPORT EFTER AVSLUTAD GENOMFÖRANDEFAS ESF-projektet YouLearn 1 Sammanfattning Ge en sammanfattande beskrivning av projektidé och framkomna resultat. BAKGRUND Vi är sex delvis konkurrerande företag

Läs mer

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg Valfrihetssystem Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg 1. Vad är valfrihetssystem Lag om valfrihetssystem (LOV) ger kommuner och landsting möjlighet att

Läs mer

Födelseår 1979 Konsult sedan 2002 IT-erfarenhet sedan 1999

Födelseår 1979 Konsult sedan 2002 IT-erfarenhet sedan 1999 CV Uppdaterad: 2011-10-11 Tobias Wallter Projektledare och Deployment Manager Födelseår 1979 Konsult sedan 2002 IT-erfarenhet sedan 1999 Språkfärdigheter Utbildning Kontaktuppgifter Svenska modersmål Engelska

Läs mer

Kundundersökning av köpare av vidareutbildning. Göteborgs Universitet

Kundundersökning av köpare av vidareutbildning. Göteborgs Universitet Kundundersökning av köpare av vidareutbildning från Göteborgs Universitet Kvalitet, lyhördhet, flexibilitet, professionalism HHGS HandelsConsultingAB Erik Persson Christine Wettlegren Patrik Hansson Helena

Läs mer

Läranderum. Lösningar för lärande i en digital samtid. En innovationsprocess på Stadsbiblioteket i Malmö

Läranderum. Lösningar för lärande i en digital samtid. En innovationsprocess på Stadsbiblioteket i Malmö Läranderum Lösningar för lärande i en digital samtid En innovationsprocess på Stadsbiblioteket i Malmö Läranderum är ett Vinnova-finansierat planeringsprojekt och en innovationsprocess genomförd på Stadsbiblioteket

Läs mer

ATT UTVECKLA EN LÄRANDE ORGANISATION

ATT UTVECKLA EN LÄRANDE ORGANISATION ATT UTVECKLA EN LÄRANDE ORGANISATION - en handbok Ulrika Geeraedts Ulricehamns kommun Att utveckla en lärande organisation 2011 genomfördes en stor omorganisation i Ulricehamns kommun som bestod i såväl

Läs mer

Curriculum Vitae. Björn Trollsfjord. Figur 1- Jag tillsammans med mina ena dotter Filippa. onsdag den 7 april 2010

Curriculum Vitae. Björn Trollsfjord. Figur 1- Jag tillsammans med mina ena dotter Filippa. onsdag den 7 april 2010 CV Curriculum Vitae Björn Trollsfjord Figur 1- Jag tillsammans med mina ena dotter Filippa. onsdag den 7 april 2010 Personuppgifter Förnamn Efternamn Björn Arnold Severin Trollsfjord Kön Man Födelsedatum

Läs mer

Hållbara Chefer Nästa generation chefsutveckling är här!

Hållbara Chefer Nästa generation chefsutveckling är här! Hållbara Chefer Nästa generation chefsutveckling är här! Chefsutvecklingen en del av Bliwa Stiftelsens forsknings- och utvecklingsprojekt Hållbara Chefer, i samarbete med Ledarna, Sveriges Kommuner och

Läs mer

01 2011... Årsredovisning

01 2011... Årsredovisning 01 2011... Årsredovisning 02 innehåll... 03 Verksamhetsåret som gått... 05 Vd har ordet... 09 Kundcase... 10 Vision, affärsidé, mål och strategi... 13 Marknad och kunder... 15 Från Know IT till Knowit...

Läs mer

Offertförfrågan för ny webbplats svenskscenkonst.se samt socialt forum

Offertförfrågan för ny webbplats svenskscenkonst.se samt socialt forum Offertförfrågan för ny webbplats svenskscenkonst.se samt socialt forum Inledning Vi ska utveckla en ny webbplats på www.svenskscenkonst.se. Vårt mål är att ha en ny webbplats färdig att användas fullt

Läs mer

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Skylttextning Sälj mer med service! Praktisk butiksekonomi Skapa en egen hemsida Mera - sälj mer med service! Utveckla din befintliga hemsida Marknadsföring & marknadsplanering

Läs mer

» s.10» betalar sig inom tolv månader. Lyft för truckjätte s. 8. Sverige. Feb 04. Carina Jönsson, controller på Procordia Food: Investeringen

» s.10» betalar sig inom tolv månader. Lyft för truckjätte s. 8. Sverige. Feb 04. Carina Jönsson, controller på Procordia Food: Investeringen Feb 04 Sverige allra först Minns ni kl 15? Många har säkert redan hunnit glömma. Stressen, köerna: Att rusa till banken före stängning, eller att pressa in ett bankbesök under lunchen. För de enklaste

Läs mer

MÅLBESKRIVNING. Hur ska vi kommunicera i digitala kanaler? 2013-08-31 Charlotte Sellstedt, Malin Ryding, Ragnhild Ingberg, Åsa Lundgren.

MÅLBESKRIVNING. Hur ska vi kommunicera i digitala kanaler? 2013-08-31 Charlotte Sellstedt, Malin Ryding, Ragnhild Ingberg, Åsa Lundgren. MÅLBESKRIVNING Hur ska vi kommunicera i digitala kanaler? 2013-08-31 Charlotte Sellstedt, Malin Ryding, Ragnhild Ingberg, Åsa Lundgren. Sammanfattning Kommunikation är ett medel för att nå uppsatta mål.

Läs mer