Certifierade kassasystem för en effektivare vardag

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Certifierade kassasystem för en effektivare vardag"

Transkript

1 Certifierade kassasystem för en effektivare vardag

2 Om Sharp Sharp är ett elektronikföretag som startades i Japan Sharp Electronics (Nordic) AB har sedan 1979 huvudkontor i Stockholm. Genom gemensam logistik, marknadsföring, teknisk support och utbildning kan vi erbjuda en stark och effektiv organisation för hela den nordiska marknaden. Våra affärsområden är kontorsprodukter, hushållsprodukter och hemelektronik. Sharp är certifierade av NQA enligt ISO9001 och ISO14001 vilket innebär att vi prioriterar miljö- och kvalitetsarbetet i vår verksamhet. Trygg partner med kloka lösningar Vi strävar efter att våra kunders arbetsdag ska vara så effektiv och smidig som möjligt. Det har vi gjort i över 30 år. Vår långa branscherfarenhet och vårt stora kunnande har lett till att vi har en ledande roll på den svenska marknaden. Idag erbjuder Sharp ett stort antal certifierade kassaregister som lever upp till de högsta kraven på kvalitet och säkerhet. Sharp har branschens största nätverk av utvalda återförsäljare. För oss är det viktigt att varje kund hittar en lösning som är unikt anpassad efter egna önskemål och behov. Det bidrar också till en långsiktig och nära relation med våra kunder. Vårt rikstäckande nätverk av återförsäljare hjälper dig att välja bland våra olika modeller.

3 LINE-UP Brett sortiment Med lång erfarenhet har Sharp idag en ledande roll på den svenska marknaden. Oavsett bransch kan vi leverera certifierade kassasystem för din verksamhet. ERA220C ERA280F ERA280N UP800F UP810F UP820F UP820N UP3500 UPV5500

4 ERA280N Litet format med mycket innehåll Sharp ERA280N och ERA280F är utmärkta kassaregister för både detaljhandeln och restaurangbranschen. Exklusive kassalådan tar maskinen inte mer plats än ett A4-ark. ERA280N har ett standardtangentbord och ERA280F har touch-tangenter med spillskydd och lämpar sig därför väl för restaurangmiljöer. Kassan erbjuder ett arbetssätt som gör jobbet enkelt, snabbt och korrekt, med minimal risk för felslag och krångel. SD-kortanslutning är standard, vilket enkelt klarar dina uppdateringar och kan lagra stora mängder information. Välj Sharp ERA280F eller ERA280N och du får en smidig lösning som tar extremt liten plats.

5 ERA280F Små och säkra med skarpare minne Funktionsutbud för ERA280N och ERA280F 99 varugrupper Standard artiklar/plu Utbyggbar till artiklar/plu SD-kort för data back-up Stor flerradig LCD-skärm 4 st RS232-portar Förberedd för scannerfunktion Funktion för kund- och bordshantering Inbyggd kunddisplay Lagerkontroll i antal Stort journalminne Grafisk logotyp Tydligt kundkvitto, 58 mm bredd Extremt snabb kvittoutskrift, 15 rader/sek Stöd för anslutning av betalterminal Svensk manual Inmatning av text kan göras på samma sätt som på en mobiltelefon

6 UP3500 Kassasystem för tuffa restaurangmiljöer Sharp UP3500 är ett robust, flexibelt kassasystem byggt av komponenter med högsta kvalitet. Den har en tyst, fläktlös konstruktion med tilltalande design. Skärmen skräddarsys efter behov och önskemål, med anpassningsbara menyer i flera nivåer. UP3500 passar perfekt oavsett om ditt behov är en fristående kassaplats eller flera kassor hopkopplade i ett nätverk. Till systemet kan kvittoskrivare, betalterminaler och annan utrustning anslutas.

7 UP3500 Trygghet för framtiden Kompletterat med vårt back-office program KAKOM kan kassarapportering och dagligt kassaunderhåll hanteras från kontoret. Du kan på ett enkelt sätt justera dina priser eller lägga upp hela artikelsortiment. KAKOM är anpassat för alla moderna versioner av Microsoft Windows och kan kompletteras med flera smarta programmoduler. Tilltalande design som smälter in i alla miljöer Stor och tydlig LCD-färgskärm Anpassningsbara menyer i flera nivåer Anslutning till externa skrivare, scanner m m Bordskontohantering Dela nota per person, summa och objekt Happy-hour funktion Hanterar ditt kundregister

8 UP800-SERIEN Gör din verksamhet effektivare Sharp UP800-serien passar utmärkt för både detaljhandeln och restaurangbranschen. Serien erbjuder ett intuitivt arbetssätt som gör kassaarbetet snabbt, korrekt och enkelt, med minimal risk för felslag och krångel. Sharp UP800-serien är dessutom ett av få kassasystem på marknaden som kombinerar pekskärm och tangentbord. Den användarvänliga pekskärmen i färg har plats för 15 programmerbara knappar. Välj mellan traditionellt tangentbord eller platt tangentbord med spillskydd som tål vätska och är lätt att rengöra. SD-kortanslutning är standard på UP800-serien och möjliggör enkla datauppdateringar. Komplettera med KAKOM programvara som är skräddarsydd för kassasystem från Sharp så kan kassarapportering och dagligt kassaunderhåll hanteras från kontoret. Spillskyddat tangentbord med 144 tangenter. Standardtangentbord med 84 tangenter.

9 UP800-SERIEN Många valmöjligheter Tydlig LCD-pekskärm på 6,5 tum Tilltalande design som smälter in i alla miljöer Användarvänlig Tangentbord och pekskärm i kombination Tangentbord som kan skräddarsys Fullständig bordshantering Anslutning för köksskrivare, scanner, kassavåg med mera Förberedd för nätverksanslutning UP800F Välj själv en passande skrivarlösning. Tangentbord med spillskydd. UP810F Inbyggd thermoskrivare 80 mm. Tangentbord med spillskydd. UP820F Inbyggd thermoskrivare för såväl kvitto som journal. Tangentbord med spillskydd. UP820N Inbyggd thermoskrivare för såväl kvitto som journal. Standardtangentbord.

10 UP800-SERIEN Optimera din kassahantering i nätverk Alla modeller i UP800-serien kan byggas samman i större nätverk till omfattande kassasystem tillsammans med olika typer av skrivare, kassalådor, betalterminaler eller annan utrustning för att bäst passa din verksamhet. Via en huvudkassa kan du ändra priser och hämta försäljningsrapporter från samtliga satelliter i systemet. Nätverket hjälper dig med rapportinsamling, programunderhåll, distribution av köksskrivarinformation och effektiv bordshantering. Upp till 15 kassor kan kopplas för in-line kommunikation. Magnetkortsläsare kan anslutas för hantering av lokalt kundkonto. Kompletterat med vårt back-officeprogram KAKOM kan kassarapportering och dagligt kassaunderhåll hanteras från kontoret. Minnesmodul UP-S04MB2 (tillbehör) 550 Huvudkassa RS portar Magnetkortsläsare UP-E13MR3 (tillbehör) RS-232 kommunikation Kassalåda (max 2 st) ER-03/04/05DW (tillbehör) Nätverk (LAN) Pelardisplay UP-P20DPB (tillbehör) In-line kommunikation PC Fjärrskrivare/ Köksskrivare Betalkortsterminal För anslutning krävs ett interfacekort UP-I04EF (tillbehör). 550 Satellit Streckkodsläsare 550 Hub Satellit 550 Satellit Våg Upp till 15 enheter (in-line kommunikation) Upp till 31 enheter (batchkommunikation) OBS: Fråga din återförsäljare om lämplig programvara för PC-uppkoppling.

11 UPV5500 PC-kassa på dina villkor UPV5500 erbjuder det senaste inom PC-kassor. Våra återförsäljare guidar dig genom vårt utbud och du väljer mjukvara efter ditt behov. Oavsett om du har en butik, restaurang eller butikskedja är vår PC-kassa det perfekta valet. UPV5500 har en 15" pekskärm som ger dig en bra överblick över dina kassafunktioner. Den fläktlösa designen gör kassasystemet ljudlöst. Addera en magnetkortsläsare för hantering av medlemskort och en pelardisplay så kunden lätt kan följa med i transaktionerna. Fläktlös Attraktiv design Smidig och lättplacerad Stor och tydlig LCD-pekskärm Microsoft WEPOS som standard Möjlighet för upp till två kassalådor (tillval) Inbyggnadsdisplay (tillval) Pelardisplay (tillval) Servitörnycklar (tillval) Magnetkortsläsare (tillval)

12 UPV5500 Kassasystem att växa med UPV5500 tillsammans med programvaran Cash IT Retail förenklar ditt arbete genom snabb kassa- och betalkortshantering. Med ett par knapptryckningar bokför du smidigt dagsavslutet. Programvaran kan enkelt anpassas efter behov och önskemål. Cash IT Retail finns i tre storlekar Small, Medium och Large för att passa de flesta branscher och verksamheter i olika storlekar. Small en baslösning som är perfekt att växa med och som rymmer alla grundläggande kassafunktioner för små och medelstora verksamheter. Medium ett mellanstort kassasystem som passar de flesta butiker. Kommer med kundregister, streckkodsläsare och faktura- och orderregistrering. Large med vårt största kassasystem kan du enkelt hantera handpenning och offerter och på ett smidigt sätt själv inventera och registrera dina artiklar. Oavsett vilken version du väljer av Cash IT Retail, är det alltid lika enkelt att uppgradera när nya behov uppstår. Har du behov av flera kassor, eller har du till och med flera butiker? Med Cash IT Core samordnar du dem med varandra. Välj även till Cash IT Synchronizer for Visma, marknadens smidigaste sätt att synkronisera din kassahantering med bokföringssystemet.

13 UPV5500 Flexibel pekskärm förenklar Menyer för inställningar, utskrifter av rapporter och statistik, programmering och träningsläge. Här kan du även välja vilken färg du vill ha på kassavyn. Kvittofönster; här ser du alla inslagna artiklar. Betalfönster; här ser du de betalmedel och belopp som kunden valt. Knappar för artiklar och kassafunktioner såsom rabatter, betalmedel och parkera kvitto. Utseendet på knapparna ändrar du enkelt efter dina önskemål om färg, storlek och teckensnitt.

14 ERA220C Enkel och effektiv Smidigt kassaregister för mindre verksamheter Sharp ERA220C kan programmeras med dina uppgifter för kvittoutskrifter och varugrupper. Med hjälp av en shifttangent kan den hantera 30 varugrupper och har plats för upp till 100 PLU/artikelminnen. Liten och lättplacerad Ljudlösa utskrifter Tydliga kvitton med klartextutskrift 15 varugrupper 100 PLU/artikelminnen Uppgraderingsbar till 30 varugrupper Sex kassörer Elektroniskt journalminne Företagsnamn på kvittot

15 Lagen om kassaregister Du som säljer varor eller tjänster mot kontant betalning måste från och med den 1 januari 2010 ha ett certifierat kassaregister. Detta har riksdagen beslutat om i en lag (2007:592). Syftet med lagen är bland annat att skydda seriösa företagare inom kontanthandeln mot illojal konkurrens. Certifierat kassaregister Sharps kassaregister är tillverkardeklarerade och anpassade enligt Skatteverkets föreskrifter enligt lagen om kassaregister (2007:592). Anslutet till en certifierad kontrollenhet, samt anmälda på Skatteverkets hemsida, är våra modeller som presenteras i denna broschyr certifierade kassaregister. Certifierad kontrollenhet En certifierad kontrollenhet ska vara ansluten till kassaregistret. Kontrollenheten läser av och lagrar registreringar som sker i kassaregistret. Det finns olika typer av kontrollenheter som hanterar allt från ett kassaregister till flera kassor och/eller bolag. Kontakta din återförsäljare för mer information om vilka kassaregister/kontrollenheter som passar bäst för dina behov. CASH CONTROL CLEAN CASH

16 Nu är det skarpt läge Vi hjälper dig att välja rätt kassasystem för ditt behov. Sharp finns representerade via återförsäljare över hela landet. Mer information hittar du på sharp.se. Vår erfarenhet ger dig trygghet. Box Bromma Tel Fax Återförsäljare

Innehåll i kartongen

Innehåll i kartongen Snabbguide 1 Innehåll i kartongen KASSATERMINAL HIOPOS STRÖMKABEL SERIELL KABEL FÖR ANSLUTNING TILL SKATTEKONTROLLENHETEN kopplas på COM 4 SKATTEKONTROLLENHET CleanCash med egen strömförsörjning (medföljer

Läs mer

Dokumentation. CashOnCash Box Kassa program Version: 1.1.1.864 Datum: 2009-10-15 Författare: John Richard Jacobsson

Dokumentation. CashOnCash Box Kassa program Version: 1.1.1.864 Datum: 2009-10-15 Författare: John Richard Jacobsson Dokumentation CashOnCash Box Kassa program Version: 1.1.1.864 Datum: 2009-10-15 Författare: John Richard Jacobsson Sid 1 / 11 Innehållsförteckning Sid. 1. Introduktion... 3 2. Funktioner i kassaregister...

Läs mer

Hogia Small Office Kassa

Hogia Small Office Kassa Hogia Small Office Kassa Innehållsförteckning Försäljning...................................2 Logga in........................................... 2 Registrera växelkassa............................5 Registrera

Läs mer

Ett komplett klimatsmart kassapaket med pekskärm för endast kr

Ett komplett klimatsmart kassapaket med pekskärm för endast kr Ett komplett klimatsmart kassapaket med pekskärm för endast 15 495 kr I priset ingår Casio V-R200 med Casio standardprogram, kassalåda och skattebox utan kostnad!! V-R200 Svart/Vit Android kassa med Casio

Läs mer

Modernt kassasystem för alla! EasyCashier är användarvänligt, snabbt och pålitligt. Dessutom bland de mest prisvärda.

Modernt kassasystem för alla! EasyCashier är användarvänligt, snabbt och pålitligt. Dessutom bland de mest prisvärda. Modernt kassasystem för alla! är användarvänligt, snabbt och pålitligt. Dessutom bland de mest prisvärda. CERTIFIERAD 2009:1 www.easycashier.se Funktioner i EasyCash är ett mångsidigt kassasystem som används

Läs mer

Manual för INFOFLEX Kassaregister IVK 1.0

Manual för INFOFLEX Kassaregister IVK 1.0 Manual för INFOFLEX Kassaregister IVK 1.0 Inställningar och användartips för INFOFLEX Kassaregister med inkopplad kontrollenhet och användning enligt kassalagen. 2 Innehåll... 4 Aktivering kassainloggning...

Läs mer

Euro-500TE Handy Snabbguide

Euro-500TE Handy Snabbguide Euro-500TE Handy Snabbguide Version 1.1. Utgiven i januari 2010. Får ej kopieras eller mångfaldigas utan utgivarens tillstånd. Origum Distribution AB. INNEHÅLLSFÖRTECKNING ARBETE I REGISTRERINGSLÄGET...

Läs mer

TIPS. Så här väljer du rätt kassa- och kortterminal 10 TIPS SOM SPARAR DIG TID OCH PENGAR

TIPS. Så här väljer du rätt kassa- och kortterminal 10 TIPS SOM SPARAR DIG TID OCH PENGAR 10 TIPS Så här väljer du rätt kassa- och kortterminal 10 TIPS SOM SPARAR DIG TID OCH PENGAR Att välja kassaregister och kortterminal för första gången kan kännas krångligt och svårt. Därför kommer vi här

Läs mer

Manual. Mobilkassan MobilePOS 1.1

Manual. Mobilkassan MobilePOS 1.1 Manual Mobilkassan MobilePOS 1.1 Innehållsförteckning Inledning...3 Användarhandledning...3 Startvy...3 Menyalternativ...3 Inställningar...4 Tangentbord...4 Tangentbord (individuella)...5 Ändra elementens

Läs mer

AdmiPro Deposition/Lojalitet

AdmiPro Deposition/Lojalitet AdmiPro Deposition/Lojalitet Copyright 2015 AdmiPro 2 Innehållsförteckning Registrera inbetalning... 3 Registrera inbetalning... 3 Välj kund från listan... 3 Registrera ny kund... 3 Registrera betalning

Läs mer

Vanliga frågor om EasyCashier

Vanliga frågor om EasyCashier Vanliga frågor om EasyCashier Streckkoder Kan jag använda EAN-koder? Svar: Ja EasyCashier stödjer alla vanliga typer av streckkoder. När du lägger upp en artikel kan du välja en valfri streckkod till artikeln.

Läs mer

Euro-50TE Mini. Snabbguide

Euro-50TE Mini. Snabbguide Euro-50TE Mini Snabbguide Version 1.1. Utgiven i december 2009. Får ej kopieras eller mångfaldigas utan utgivarens tillstånd. Origum Distribution AB. INNEHÅLLSFÖRTECKNING HANDHAVANDE I REGISTRERINGSLÄGET...

Läs mer

TID OCH PENGAR TIPS OM HUR DU VÄLJER RÄTT KASSASYSTEM

TID OCH PENGAR TIPS OM HUR DU VÄLJER RÄTT KASSASYSTEM 10 SPARA DIG TID OCH PENGAR TIPS OM HUR DU VÄLJER RÄTT KASSASYSTEM Att välja rätt kassasystem och kortterminal kan kännas snårigt och svårt. Därför har vi gjort en kort sammanfattning över vad som kan

Läs mer

Användarhandbok PRS Kassa Polygon Communications AB

Användarhandbok PRS Kassa Polygon Communications AB Användarhandbok PRS Kassa Polygon Communications AB 2011-12-27 Innehåll Att komma igång... 3 Allmän information.... 3 Start av programmet... 3 Växelkassa.... 4 Kassabilden.... 4 Försäljning... 5 Prisfråga...

Läs mer

Nya Kassalagen 1. Ad Manus. Manual för nya Kassalagen

Nya Kassalagen 1. Ad Manus. Manual för nya Kassalagen Nya Kassalagen 1 Ad Manus Manual för nya Kassalagen Upprättad den 8 December, 2009 Nya Kassalagen 2 Ad Manus AB levererar denna manual i befintligt skick utan garantier i någon form. Ad Manus AB har när

Läs mer

MoreFlo ios. Manual. MoreFlo AB.

MoreFlo ios. Manual. MoreFlo AB. MoreFlo ios Manual MoreFlo AB www.moreflo.com 1 Tack för att du valt MoreFlo ios I den här manualen finner du dokumentation över samtliga funktioner i applikationen MoreFlo ios. I tillägg till manualen

Läs mer

SÅ KOMMER DU IGÅNG MED KASSA OCH KORTTERMINAL

SÅ KOMMER DU IGÅNG MED KASSA OCH KORTTERMINAL 09 TIPS SÅ KOMMER DU IGÅNG MED KASSA OCH KORTTERMINAL Att välja kassaregister och kortterminal för första gången kan kännas krångligt och svårt. Därför kommer vi här försöka ge dig en enkel sammanfattning

Läs mer

Handledning Magenta Casablanca C

Handledning Magenta Casablanca C Tillägg Magenta Fakturering för Windows Handledning Magenta Casablanca C Kassahantering enligt lagen om certifierade kassaregister Läs detta om du vill spara tid! Magenta Casablanca C Tilläggsmodulen Casablanca

Läs mer

Euro-50TE Mini. Snabbguide

Euro-50TE Mini. Snabbguide Euro-50TE Mini Snabbguide Version 1.2. Utgiven i januari 2010. Får ej kopieras eller mångfaldigas utan utgivarens tillstånd. Origum Distribution AB. INNEHÅLLSFÖRTECKNING HANDHAVANDE I REGISTRERINGSLÄGET...

Läs mer

TIPS. Så här väljer du rätt kassa- och kortterminal 10 TIPS SOM SPARAR DIG TID OCH PENGAR

TIPS. Så här väljer du rätt kassa- och kortterminal 10 TIPS SOM SPARAR DIG TID OCH PENGAR 10 TIPS Så här väljer du rätt kassa- och kortterminal 10 TIPS SOM SPARAR DIG TID OCH PENGAR Att välja kassasystem kan kännas krångligt och svårt. Därför kommer vi här ge dig en enkel sammanfattning över

Läs mer

Euro-50TE Mini. Snabbguide. Origum Distribution AB Rosersbergsvägen 28 195 71 Rosersberg origum@origum.se 08-410 509 50. www.origum.

Euro-50TE Mini. Snabbguide. Origum Distribution AB Rosersbergsvägen 28 195 71 Rosersberg origum@origum.se 08-410 509 50. www.origum. Euro-50TE Mini Snabbguide Origum Distribution AB Rosersbergsvägen 28 195 71 Rosersberg origum@origum.se 08-410 509 50 www.origum.se Z-mode - Z Rapportering. Alla försäljningsrapporter som skrivs ut i Z-mode

Läs mer

Starta kassasystemet. Swedexport@hotmail.com Tel (+46) 70 751 41 16

Starta kassasystemet. Swedexport@hotmail.com Tel (+46) 70 751 41 16 MANUAL EnterSale Starta kassasystemet För att starta kassasystemet dubbelklickar ni på kassaikonen som ligger på skrivbordet. Systemet kommer nu att begära en inloggningskod. Fyll i kod för aktuell användare

Läs mer

Skatteverkets författningssamling

Skatteverkets författningssamling Skatteverkets författningssamling ISSN 1652-1420 * Förslag till... Skatteverkets föreskrifter om användning av kassaregister; beslutade den 12 januari 2009. (preliminärt beslutsdatum) Kassaregister Utkom

Läs mer

Användar och Programmeringsmanual

Användar och Programmeringsmanual NR-510B SE Kassaregister Användar och Programmeringsmanual ER LEVERANTÖR: IMPORTÖR/DISTRIBUTÖR Datorama AB www.datorama.se SEQint AB www.seqint.se Förord Tack för ert val av SAM4S kassaregister. Ni ska

Läs mer

Modernt kassasystem för alla! EasyCashier är användarvänligt, snabbt och pålitligt. Dessutom bland de mest prisvärda.

Modernt kassasystem för alla! EasyCashier är användarvänligt, snabbt och pålitligt. Dessutom bland de mest prisvärda. Modernt kassasystem för alla! är användarvänligt, snabbt och pålitligt. Dessutom bland de mest prisvärda. www.easycashier.se Funktioner i är ett mångsidigt kassasystem som används i en mängd olika branscher.

Läs mer

Euro-200TE Snabbguide

Euro-200TE Snabbguide Euro-200TE Snabbguide Version 1. Utgiven i januari 2010. Får ej kopieras eller mångfaldigas utan utgivarens tillstånd. Origum Distribution AB. INNEHÅLLSFÖRTECKNING ARBETE I REGISTRERINGSLÄGET... 4 Biträdeslogin...

Läs mer

Installations guide. STR Service AB. astra 2010 kassaregister och hårdvara. Version 1.0

Installations guide. STR Service AB. astra 2010 kassaregister och hårdvara. Version 1.0 STR Service AB Installations guide astra 2010 kassaregister och hårdvara Version 1.0 1 Förord Detta dokument beskriver hur man uppdaterar till astra 2010 och installation av kontrollenhet e-tax, Kvittoskrivare

Läs mer

Euro-500TE Handy Snabbguide

Euro-500TE Handy Snabbguide Euro-500TE Handy Snabbguide Origum Distribution AB Rosersbergsvägen 28 195 71 Rosersberg origum@origum.se 08-410 509 50 www.origum.se BYTE AV KVITTORULLE Euro-500TE använder sig av kvittorullar med en

Läs mer

OpenSolution Web-BackOffice

OpenSolution Web-BackOffice OpenSolution Web-BackOffice Inloggning Du loggar in på https://backoffice.opensolution.se/ med användarnamnet och lösenordet du har fått. Om du vill ändra lösenordet, glömt lösenordet eller användarnamnet

Läs mer

origum@origum.se www.origum.se Euro-50TE Mini Snabbguide

origum@origum.se www.origum.se Euro-50TE Mini Snabbguide origum@origum.se www.origum.se Euro-50TE Mini Snabbguide ANTECKNINGAR Version 1.3. Utgiven i december 2010. Får ej kopieras eller mångfaldigas utan utgivarens tillstånd. Origum Distribution AB. ANVÄNDNING

Läs mer

Euro-2100TE Snabbguide. origum@origum.se www.origum.se

Euro-2100TE Snabbguide. origum@origum.se www.origum.se Euro-2100TE Snabbguide 20 origum@origum.se www.origum.se Vid problem med kassaregistret kontakta den återförsäljare som du köpt kassan av. Är man inte nöjd med den support återförsäljaren ger, kan man

Läs mer

Mer information hittar du på:

Mer information hittar du på: Mer information hittar du på: Effektiv frankering: www.pitneybowes.se Prisvärda förbrukningsmaterial: www.pbdirect.se Huvudkontor Regionkontor Regionkontor Box 408 Box 1063 Box 23011 191 24 Sollentuna

Läs mer

origum@origum.se www.origum.se Euro-500TE Handy Snabbguide

origum@origum.se www.origum.se Euro-500TE Handy Snabbguide origum@origum.se www.origum.se Euro-500TE Handy Snabbguide Vid problem med kassaregistret kontakta den återförsäljare som du köpt kassan av. ANTECKNINGAR Är man inte nöjd med den support återförsäljaren

Läs mer

Webbaserad backoffice

Webbaserad backoffice Webbaserad backoffice Välj vilket språk. Anger du endast om du vill ha inloggningen i ett annat språk. Systemet kommer annars ihåg ditt senaste språkval. Logga in med ert tilldelade användarnamn och lösenord.

Läs mer

Skatteverkets författningssamling

Skatteverkets författningssamling Skatteverkets författningssamling ISSN 1652-1420 * Skatteverkets föreskrifter om krav på kassaregister; beslutade den 12 januari 2009. Kassaregister Utkom från trycket den 16 januari 2009 Skatteverket

Läs mer

V-R Kassasystem. Casio Premium kassaprogram. Driftsäker och klimatsmart. SalesBO för molntjänster. Enkel att använda

V-R Kassasystem. Casio Premium kassaprogram. Driftsäker och klimatsmart. SalesBO för molntjänster. Enkel att använda V-R Kassasystem Nyhet! Casio Premium kassaprogram Driftsäker och klimatsmart Enkel att använda SalesBO för molntjänster Nyhet! Innehåll Kortfattat 1. Casio V-R Teknisk data 2. Funktioner i kassaprogrammet

Läs mer

Användar och Programmeringsmanual

Användar och Programmeringsmanual NR-420B SE Kassaregister Användar och Programmeringsmanual ER LEVERANTÖR: IMPORTÖR/DISTRIBUTÖR Datorama AB www.datorama.se SEQint AB www.seqint.se Förord Tack för ert val av SAM4S kassaregister. Ni ska

Läs mer

Euro-50TE Mini. Snabbguide

Euro-50TE Mini. Snabbguide Euro-50TE Mini Snabbguide Version 1.3. Utgiven i december 2010. Får ej kopieras eller mångfaldigas utan utgivarens tillstånd. Origum Distribution AB. INNEHÅLLSFÖRTECKNING KASSAREGISTRETS MENY... 6 KASSAREGISTRETS

Läs mer

MoreFlo ios. Manual. MoreFlo AB

MoreFlo ios. Manual. MoreFlo AB MoreFlo ios Manual MoreFlo AB www.moreflo.com 1 Tack för att du valt MoreFlo ios I den här manualen finner du dokumentation över samtliga funktioner i applikationen MoreFlo ios. I tillägg till manualen

Läs mer

Skatteverkets författningssamling

Skatteverkets författningssamling Skatteverkets författningssamling ISSN 1652-1420 Skatteverkets föreskrifter om användning av kassaregister; beslutade den xx månad xxxx. Kassaregister Utkom från trycket den Skatteverket föreskriver 1

Läs mer

Manual. OpenSolution Mobile System Fristående kassa. OpenSolution Nordic AB. Växel: 0304 66 77 36 Jour: 0200 56 78 91

Manual. OpenSolution Mobile System Fristående kassa. OpenSolution Nordic AB. Växel: 0304 66 77 36 Jour: 0200 56 78 91 VERSION 1.1 Manual OpenSolution Mobile System Fristående kassa OpenSolution Nordic AB Växel: 0304 66 77 36 Jour: 0200 56 78 1 info@opensolution.se www.opensolution.se Innehåll M4100 Fristående kassa...

Läs mer

Euro-2100TE Snabbguide

Euro-2100TE Snabbguide Euro-2100TE Snabbguide Version 1.2. Utgiven i januari 2010. Får ej kopieras eller mångfaldigas utan utgivarens tillstånd. Origum Distribution AB. INNEHÅLLSFÖRTECKNING ARBETE I REGISTRERINGSLÄGET... 4 Biträdeslogin...

Läs mer

Tillvalsguide Onslip360

Tillvalsguide Onslip360 Tillvalsguide Onslip360 POS Tablet S80 ETH POS Z10 Välkommen till Onslip! Tack för att du valt kassasystemet Onslip360! Vår målsättning är att Onslip360 ska vara tryggt, lätt att använda och erbjuda alla

Läs mer

Ladda ned Manual till: CM-840/842

Ladda ned Manual till: CM-840/842 Ladda ned Manual till: CM-840/842 1a. Fråga: jag har precis packat upp mitt 2010 certifierade kassaregister men så fort jag slår in något så visas en felkod typ F03, F05 eller E01 Fiscal i displayen, vad

Läs mer

7 värdefulla saker som du bör tänka på när du ska köpa ett nytt kassasystem.

7 värdefulla saker som du bör tänka på när du ska köpa ett nytt kassasystem. 7 värdefulla saker som du bör tänka på när du ska köpa ett nytt kassasystem. Vi på AffärsIT har jobbat med kassasystem under en väldigt lång tid och vet att det finns många frågor när man ska skaffa ett

Läs mer

T R. Spa - en känsla av lugn och ro. Tidbok med resurshantering

T R. Spa - en känsla av lugn och ro. Tidbok med resurshantering i z o i n t S Spa - en känsla av lugn och ro D et är mycket lättare att förmedla en känsla av lugn och ro när du vet att allting fungerar som det ska. Med izoint S får du kontroll och kan fokusera på att

Läs mer

Skärmbilder med beskrivningar från EasyCashier

Skärmbilder med beskrivningar från EasyCashier Skärmbilder med beskrivningar från EasyCashier Ett axplock av funktioner, inställningar, rapporter m.m. som finns i kassasystemet Det första man möts av i EasyCashier är inloggningsrutan. Här väljs vilken

Läs mer

Sverigekassans hemsida

Sverigekassans hemsida Manual Sverigekassans hemsida I denna manual får du lära dig hur du själv på ett mycket enkelt sätt kan lägga in ditt sortiment mm. i ett kassaregister från Sverigekassan. Först måste du skaffa dig en

Läs mer

Användar och Programmeringsmanual

Användar och Programmeringsmanual ER-230 Kassaregister Användar och Programmeringsmanual ER LEVERANTÖR: IMPORTÖR/DISTRIBUTÖR Datorama Kassasystem AB www.datorama.se SEQint AB www.seqint.se Tack för ert val av SAM4S kassaregister. Ni har

Läs mer

TOWA AX-100. Kassaregister. Användarhandledning

TOWA AX-100. Kassaregister. Användarhandledning TOWA AX-100 Kassaregister Användarhandledning Innehåll Nyckellägen 3 Specifikation 3 Byte av kvittorulle 4 Byte av batterier 5 Displaysymboler 1 6 Displaysymboler 2 7 Displayen vid registrering 8 Displayen

Läs mer

Euro-200TE Snabbguide

Euro-200TE Snabbguide Euro-200TE Snabbguide Vid problem med kassaregistret kontakta den återförsäljare som du köpt kassan av. Är man inte nöjd med den support återförsäljaren ger, kan man via dem köpa ett flertal olika servicetjänster

Läs mer

MoreFlo ios. Snabbstartsguide. MoreFlo AB.

MoreFlo ios. Snabbstartsguide. MoreFlo AB. MoreFlo ios Snabbstartsguide MoreFlo AB www.moreflo.com 1 Tack för att du valt MoreFlo Några få steg för att komma igång I den här snabbstartsguiden går vi igenom de inställningar du behöver göra och det

Läs mer

MoreFlo ios. Snabbstartsguide. MoreFlo AB.

MoreFlo ios. Snabbstartsguide. MoreFlo AB. MoreFlo ios Snabbstartsguide MoreFlo www.moreflo.com 1 Tack för att du valt MoreFlo Några få steg för att komma igång I den här snabbstartsguiden går vi igenom de inställningar du behöver göra och det

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Användar och Programmeringsmanual

Användar och Programmeringsmanual ER-280/285 Kassaregister Användar och Programmeringsmanual ER LEVERANTÖR: GENERALAGENT/DISTRIBUTÖR Datorama Kassasystem AB www.datorama.se SEQint AB www.seqint.se Förord Tack för ert val av SAM4S kassaregister.

Läs mer

Dokumentation av kassaregister XCPOS

Dokumentation av kassaregister XCPOS Version.0.00 00 Med reservation för tryckfel samt tidigare / kommande ändringar. Vi förbehåller oss rätten att ändra utförande eller specifikation utan föregående meddelande. Vissa av funktionerna som

Läs mer

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Fungerande affärsinformation Hantera arbetsflödet Att hämta, organisera och dela affärsinformation Sharpdesk är ett av branschens mest populära dokumenthanteringssystem.

Läs mer

Hogia Small Office Kassa

Hogia Small Office Kassa Hogia Small Office Kassa Hogia Small Office Kassa är ett modernt kassaprogram för PC som passar små och medelstora företag oavsett bransch. Det är enkelt, lättanvänt och logiskt uppbyggt. Vi är mycket

Läs mer

Manual för INFOFLEX Kassaregister IVK 1.1

Manual för INFOFLEX Kassaregister IVK 1.1 Manual för INFOFLEX Kassaregister IVK 1.1 Inställningar och användartips för INFOFLEX Kassaregister med inkopplad kontrollenhet och användning enligt kassalagen. 2 Innehåll... 4 Aktivering kassainloggning...

Läs mer

Skatteverkets författningssamling

Skatteverkets författningssamling Skatteverkets författningssamling ISSN 1652-1420 Skatteverkets föreskrifter om krav på kassaregister; beslutade den xx månad xxxx. Kassaregister Utkom från trycket den Skatteverket föreskriver 1 med stöd

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Confidence ticket 1.2

Confidence ticket 1.2 Confidence ticket 1.2 FÖR KASSAPERSONAL INNEHÅLL Starta programmet och logga in Beskrivning av kassafönstret 2 3 Inställningar 6 Personliga biljetter 7 Rabatter 8 Allotment 8 Dagsavslut 9 sida 1 Confidence

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL TILL IZETTLE- KASSASYSTEM I LUNDS ISHALL

ANVÄNDARMANUAL TILL IZETTLE- KASSASYSTEM I LUNDS ISHALL ANVÄNDARMANUAL TILL IZETTLE- KASSASYSTEM I LUNDS ISHALL Denna manual är till för användare av izettle kassaregister i Lunds ishall. Alla som tjänstgör i kiosken har rätt att ta del av denna information.

Läs mer

Certifierat kassaregister

Certifierat kassaregister Certifierat kassaregister De flesta som säljer varor och tjänster mot kontant betalning måste fr.o.m. 2010 ha ett certifierat kassaregister. Betalning med betalkort räknas också som kontant betalning.

Läs mer

Queen for Beauty. Ett enkelt program för dig som ställer krav

Queen for Beauty. Ett enkelt program för dig som ställer krav BizPoint Queen for Beauty, är en av våra storsäljare i Beauty-branschen. Programmet är lätt att lära samtidigt som det har många kraftfulla funktioner. FrontDesk har du framme hela dagen och där finns

Läs mer

Administratörsverktyget. Hogia Small Office Kassa

Administratörsverktyget. Hogia Small Office Kassa Administratörsverktyget Hogia Small Office Kassa Innehållsförteckning Administratörsverktyget Hogia Small Office Kassa Logga in............................................................. 3 Artiklar..............................................................

Läs mer

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet.

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet. SPENNARE GUIDEN 1 jodå, spennare fortsätter att skapa en ny standard för portabla displaysystem. I den här broschyren hittar du nya tekniska lösningar som går hand i hand med prisbelönt design. Varje produkt

Läs mer

Användarmanual ismp. 2013-09-04 ismp v1.5.7. OpenSolution Nordic AB. 556328-9577 Svanvik 240 471 72 Hjälteby

Användarmanual ismp. 2013-09-04 ismp v1.5.7. OpenSolution Nordic AB. 556328-9577 Svanvik 240 471 72 Hjälteby Användarmanual ismp 2013-09-04 ismp v1.5.7 OpenSolution Nordic AB 556328-9577 Svanvik 240 471 72 Hjälteby Telefon: 0304-66 77 36 Fax: 0304-80 90 15 Web: www.opensolution.se E-post: info@opensolution.se

Läs mer

EasyCashier Manual version 2.6 SE

EasyCashier Manual version 2.6 SE EasyCashier Manual version 2.6 SE 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Kassavy... 4 Nytt kvitto... 4 Sök artikel... 5 Registrera växelkassa... 5 Öppna kassalåda... 5 Presentkort... 5 Sälja ett presentkort...

Läs mer

Användarmanual BOXEN KONTROLLENHET

Användarmanual BOXEN KONTROLLENHET Användarmanual BOXEN KONTROLLENHET skapad version reviderad godkänd: 23.04.09 1.4 31.08.09 31.08.09 2 Innehåll 1. FÖRPACKNINGENS INNEHÅLL... 3 2. INTRODUKTION... 3 2.1. VARNING... 3 2.2. TYP C... 3 3.

Läs mer

Euro-2100TE Snabbguide

Euro-2100TE Snabbguide Euro-2100TE Snabbguide Vid problem med kassaregistret kontakta den återförsäljare som du köpt kassan av. Är man inte nöjd med den support återförsäljaren ger, kan man via dem köpa ett flertal olika servicetjänster

Läs mer

INNEHÅLL. INNEHÅLL 30 juni 2015. 1 Administrera din butik 2. 2 Lägg in dina första varor och artiklar 4. 3 Butiksinställningar 8

INNEHÅLL. INNEHÅLL 30 juni 2015. 1 Administrera din butik 2. 2 Lägg in dina första varor och artiklar 4. 3 Butiksinställningar 8 INNEHÅLL 30 juni 2015 INNEHÅLL 1 Administrera din butik 2 2 Lägg in dina första varor och artiklar 4 3 Butiksinställningar 8 i Nordisk e-handel Lathund Nordisk e-handel AB INNEHÅLL 30 juni 2015 sv 1 Nordisk

Läs mer

SAMSUNG. Bruksanvisning ER 290

SAMSUNG. Bruksanvisning ER 290 SAMSUNG Bruksanvisning ER 290 INNEHÅLL MONTERING OCH BYTE AV KVITTO/ JOURNALPAPPER... 4 MONTERING OCH BYTE AV FÄRGBAND... 6 FÖRKLARING AV TANGENTER OCH FUNKTIONER... 7 NYCKELLÄGEN... 8 FÖRKLARING AV FELMEDDELANDEN...

Läs mer

Du behöver kanske INTE skaffa ett nytt kassaregister.

Du behöver kanske INTE skaffa ett nytt kassaregister. Läs vad jag har att säga dig: Du behöver kanske INTE skaffa ett nytt kassaregister. Företag som berörs av den nya kassaregisterlagen kan delas in i tre grupper: Den första gruppen är de som måste ha ett

Läs mer

Användar och Programmeringsmanual

Användar och Programmeringsmanual ER-260BEJ SE/265BEJ SE Kassaregister Användar och Programmeringsmanual ER LEVERANTÖR: IMPORTÖR/DISTRIBUTÖR Datorama AB www.datorama.se Förord Tack för ert val av SAM4S kassaregister. Ni ska ha erhållit

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

INNEHÅLLSFÖRTECKNING Hantverksdata Kassa Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING... - 1 - SKÄRMBILDER... - 2 - Registreringssidan... - 2 - Betalsidan... - 3 - Betalsidan/kontokort... - 4 - Administrera betalsätt... - 5 -

Läs mer

Quorion CR 1040/1240. Kassaregistermanual ANVÄNDARMANUAL CR 1240 CR Cashpoint AB

Quorion CR 1040/1240. Kassaregistermanual ANVÄNDARMANUAL CR 1240 CR Cashpoint AB Quorion CR 1040/1240 Kassaregistermanual Cashpoint AB 2009-10-08 CR 1240 CR 1040 ANVÄNDARMANUAL Det här QUORION kassaregistret överensstämmer med EU s EMV 2004/108 direktiv. Kassaregistret uppfyller följande

Läs mer

excellence PRO Butiksdatasystem

excellence PRO Butiksdatasystem excellence PRO Butiksdatasystem Handbok för kassahanteringen Flexicon, Enköping 2001-1 - Innehållsförteckning Punkt Innehåll Sida 1 Kassabildens utseende 3 2 Inloggning 3 3 Att sälja en artikel med streckkodsläsare

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

MoreFlo Win. Snabbstartsguide. MoreFlo AB.

MoreFlo Win. Snabbstartsguide. MoreFlo AB. MoreFlo Win Snabbstartsguide MoreFlo AB www.moreflo.com Tack för att du valt MoreFlo Kassa Några få steg för att komma igång I den här snabbstartsguiden för MoreFlo Kassa för Windows går vi igenom de inställningar

Läs mer

Lasse Swedlund Pia Pettersson Mobil: 070-245 70 40 Mobil: 070-536 89 98 lasse@system1.se pia@system1.se

Lasse Swedlund Pia Pettersson Mobil: 070-245 70 40 Mobil: 070-536 89 98 lasse@system1.se pia@system1.se MANUAL VÄRDEHANDLING BRUKSANVISNING FÖR CASIO Se-S300 V6 IPL Version: 1.46 För beställning av tillbehör, hör av Er till: Lasse Swedlund Pia Pettersson Mobil: 070-245 70 40 Mobil: 070-536 89 98 lasse@system1.se

Läs mer

MoreFlo Win. Snabbstartsguide. MoreFlo AB.

MoreFlo Win. Snabbstartsguide. MoreFlo AB. MoreFlo Win Snabbstartsguide MoreFlo AB www.moreflo.com Tack för att du valt MoreFlo Kassa Några få steg för att komma igång I den här snabbstartsguiden för MoreFlo Kassa för Windows går vi igenom de inställningar

Läs mer

Programmeringsmjukvara TwidoSuite Ett enklare sätt att programmera

Programmeringsmjukvara TwidoSuite Ett enklare sätt att programmera Programmeringsmjukvara TwidoSuite Ett enklare sätt att programmera P94543 P94541 Följ guiden Projekt Beskrivning Testa skillnaden! Här hittar du en kort sammanfattning av de olika utvecklingsfaserna i

Läs mer

Användar och Programmeringsmanual

Användar och Programmeringsmanual ER-280/285 Kassaregister Användar och Programmeringsmanual ER LEVERANTÖR: IMPORTÖR/DISTRIBUTÖR Datorama Kassasystem AB Box 2030 174 02 Sundbyberg Förord Tack för ert val av SAM4S kassaregister, ni har

Läs mer

Quorion CR 30T. Användarmanual

Quorion CR 30T. Användarmanual Quorion CR 0T Användarmanual Det här QUORION kassaregistret överensstämmer med EU s EMV 004/08 direktiv. Kassaregistret uppfyller följande tekniska Europeiska krav: EN 550 - Norm values and measuring procedures

Läs mer

Användarmanual ES Kassasystem v7.1 Rev. 241 Tillverkare: Erpato Europe AB Tel. 08 410 509 90 info@erpato.se www.erpato.se www.eskassa.

Användarmanual ES Kassasystem v7.1 Rev. 241 Tillverkare: Erpato Europe AB Tel. 08 410 509 90 info@erpato.se www.erpato.se www.eskassa. Användarmanual ES Kassasystem v7.1 Rev. 241 Tillverkare: Erpato Europe AB Tel. 08 410 509 90 info@erpato.se www.erpato.se www.eskassa.se Innehåll 1. Installation... 4 2. Starta kassasystemet / Logga in...

Läs mer

System dokumentation Optitec RS - Kassa

System dokumentation Optitec RS - Kassa System dokumentation Optitec RS - Kassa Sida 1 av 41 Innehållsförteckning Dokument historik... 3 Inledning... 4 Redovisning... 4 Flik: Översikt... 4 Flik: Kassatransaktioner... 5 Flik: Redovisning ny...

Läs mer

Kassaguide Onslip360

Kassaguide Onslip360 Kassaguide Onslip360 POS Tablet S80 ETH POS Z10 Välkommen till Onslip! Tack för att du valt kassasystemet Onslip360! Vår målsättning är att Onslip360 ska vara tryggt, lätt att använda och erbjuda alla

Läs mer

Information om PMO-kassan

Information om PMO-kassan Information om PMO-kassan Innehållsförteckning Introduktion till hur kassahanteringen fungerar i PMO... 1 Anslutning... 2 Inloggning i PMOUTV via VDI... 2 Användarhandledning... 6 Behovsinventering...

Läs mer

OS PAY MANUAL OS MOBILE SMART T103P VERSION 2.2

OS PAY MANUAL OS MOBILE SMART T103P VERSION 2.2 OS PAY MANUAL OS MOBILE SMART T103P VERSION 2.2 OPENSOLUTION NORDIC AB Lindholmspiren 3A, SE-417 56 Gothenburg, Sweden 010-410 2000 support@opensolution.se Välkommen till OpenSolution Tack för att ni har

Läs mer

Kommentarer till Skatteverkets förslag till föreskrifter (SKVFS 2013:X) om kontrollsystem till kassaregister

Kommentarer till Skatteverkets förslag till föreskrifter (SKVFS 2013:X) om kontrollsystem till kassaregister 2013-10-28 131 647171-13/111 Kommentarer till Skatteverkets förslag till föreskrifter (SKVFS 2013:X) om kontrollsystem till kassaregister Innehållsförteckning 1 Lagstiftningen om kassaregister 2 Bakgrunden

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL CM 840/842 ECR 40T/42T

ANVÄNDARMANUAL CM 840/842 ECR 40T/42T ANVÄNDARMANUAL CM 840/842 ECR 40T/42T Version 42000 2010 (RevA) CM 840/842 ECR 40T/42T Sida 2 Innehåll: 1 Grundläggande egenskaper, Generell beskrivning 3 Sida 2 Varm start (halv återställning) 3 3 Tangentbord,

Läs mer

Euro-2100TE Snabbguide

Euro-2100TE Snabbguide Euro-2100TE Snabbguide Origum Distribution AB Rosersbergsvägen 28 195 71 Rosersberg origum@origum.se 08-410 509 50 www.origum.se ANTECKNINGAR Version 1.1. Utgiven i december 2009. Får ej kopieras eller

Läs mer

MoreFlo ios. Snabbstartsguide. MoreFlo AB

MoreFlo ios. Snabbstartsguide. MoreFlo AB MoreFlo ios Snabbstartsguide MoreFlo AB www.moreflo.com 1 Tack för att du valt MoreFlo Några få steg för att komma igång I den här snabbstartsguiden går vi igenom de inställningar du behöver göra och det

Läs mer

MoreFlo ios för iphone

MoreFlo ios för iphone MoreFlo ios för iphone Snabbstartsguide MoreFlo AB www.moreflo.com 1 Tack för att du valt MoreFlo Några få steg för att komma igång I den här snabbstartsguiden går vi igenom de inställningar du behöver

Läs mer

King Hair & Beauty C/S

King Hair & Beauty C/S Marknadens kraftfullaste datasystem BizPoint King Hair & Beauty C/S är marknadens kraftfullaste programsystem för Hair & Beautymarknaden och är avsett för större salonger, salongskedjor och mini-spa. BizPoint

Läs mer

- EJ BORDSHANTERING/SCANNING

- EJ BORDSHANTERING/SCANNING Bruksanvisning till kassaregister: TE- 2200 TE- 2400 IPL version: 1.46 - EJ BORDSHANTERING/SCANNING - Serienummer kassaregister (s/n): Serienummer kontrollenhet (s/n): RIHTT Viktig information: LÄS denna

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer