Certifierade kassasystem för en effektivare vardag

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Certifierade kassasystem för en effektivare vardag"

Transkript

1 Certifierade kassasystem för en effektivare vardag

2 Om Sharp Sharp är ett elektronikföretag som startades i Japan Sharp Electronics (Nordic) AB har sedan 1979 huvudkontor i Stockholm. Genom gemensam logistik, marknadsföring, teknisk support och utbildning kan vi erbjuda en stark och effektiv organisation för hela den nordiska marknaden. Våra affärsområden är kontorsprodukter, hushållsprodukter och hemelektronik. Sharp är certifierade av NQA enligt ISO9001 och ISO14001 vilket innebär att vi prioriterar miljö- och kvalitetsarbetet i vår verksamhet. Trygg partner med kloka lösningar Vi strävar efter att våra kunders arbetsdag ska vara så effektiv och smidig som möjligt. Det har vi gjort i över 30 år. Vår långa branscherfarenhet och vårt stora kunnande har lett till att vi har en ledande roll på den svenska marknaden. Idag erbjuder Sharp ett stort antal certifierade kassaregister som lever upp till de högsta kraven på kvalitet och säkerhet. Sharp har branschens största nätverk av utvalda återförsäljare. För oss är det viktigt att varje kund hittar en lösning som är unikt anpassad efter egna önskemål och behov. Det bidrar också till en långsiktig och nära relation med våra kunder. Vårt rikstäckande nätverk av återförsäljare hjälper dig att välja bland våra olika modeller.

3 LINE-UP Brett sortiment Med lång erfarenhet har Sharp idag en ledande roll på den svenska marknaden. Oavsett bransch kan vi leverera certifierade kassasystem för din verksamhet. ERA220C ERA280F ERA280N UP800F UP810F UP820F UP820N UP3500 UPV5500

4 ERA280N Litet format med mycket innehåll Sharp ERA280N och ERA280F är utmärkta kassaregister för både detaljhandeln och restaurangbranschen. Exklusive kassalådan tar maskinen inte mer plats än ett A4-ark. ERA280N har ett standardtangentbord och ERA280F har touch-tangenter med spillskydd och lämpar sig därför väl för restaurangmiljöer. Kassan erbjuder ett arbetssätt som gör jobbet enkelt, snabbt och korrekt, med minimal risk för felslag och krångel. SD-kortanslutning är standard, vilket enkelt klarar dina uppdateringar och kan lagra stora mängder information. Välj Sharp ERA280F eller ERA280N och du får en smidig lösning som tar extremt liten plats.

5 ERA280F Små och säkra med skarpare minne Funktionsutbud för ERA280N och ERA280F 99 varugrupper Standard artiklar/plu Utbyggbar till artiklar/plu SD-kort för data back-up Stor flerradig LCD-skärm 4 st RS232-portar Förberedd för scannerfunktion Funktion för kund- och bordshantering Inbyggd kunddisplay Lagerkontroll i antal Stort journalminne Grafisk logotyp Tydligt kundkvitto, 58 mm bredd Extremt snabb kvittoutskrift, 15 rader/sek Stöd för anslutning av betalterminal Svensk manual Inmatning av text kan göras på samma sätt som på en mobiltelefon

6 UP3500 Kassasystem för tuffa restaurangmiljöer Sharp UP3500 är ett robust, flexibelt kassasystem byggt av komponenter med högsta kvalitet. Den har en tyst, fläktlös konstruktion med tilltalande design. Skärmen skräddarsys efter behov och önskemål, med anpassningsbara menyer i flera nivåer. UP3500 passar perfekt oavsett om ditt behov är en fristående kassaplats eller flera kassor hopkopplade i ett nätverk. Till systemet kan kvittoskrivare, betalterminaler och annan utrustning anslutas.

7 UP3500 Trygghet för framtiden Kompletterat med vårt back-office program KAKOM kan kassarapportering och dagligt kassaunderhåll hanteras från kontoret. Du kan på ett enkelt sätt justera dina priser eller lägga upp hela artikelsortiment. KAKOM är anpassat för alla moderna versioner av Microsoft Windows och kan kompletteras med flera smarta programmoduler. Tilltalande design som smälter in i alla miljöer Stor och tydlig LCD-färgskärm Anpassningsbara menyer i flera nivåer Anslutning till externa skrivare, scanner m m Bordskontohantering Dela nota per person, summa och objekt Happy-hour funktion Hanterar ditt kundregister

8 UP800-SERIEN Gör din verksamhet effektivare Sharp UP800-serien passar utmärkt för både detaljhandeln och restaurangbranschen. Serien erbjuder ett intuitivt arbetssätt som gör kassaarbetet snabbt, korrekt och enkelt, med minimal risk för felslag och krångel. Sharp UP800-serien är dessutom ett av få kassasystem på marknaden som kombinerar pekskärm och tangentbord. Den användarvänliga pekskärmen i färg har plats för 15 programmerbara knappar. Välj mellan traditionellt tangentbord eller platt tangentbord med spillskydd som tål vätska och är lätt att rengöra. SD-kortanslutning är standard på UP800-serien och möjliggör enkla datauppdateringar. Komplettera med KAKOM programvara som är skräddarsydd för kassasystem från Sharp så kan kassarapportering och dagligt kassaunderhåll hanteras från kontoret. Spillskyddat tangentbord med 144 tangenter. Standardtangentbord med 84 tangenter.

9 UP800-SERIEN Många valmöjligheter Tydlig LCD-pekskärm på 6,5 tum Tilltalande design som smälter in i alla miljöer Användarvänlig Tangentbord och pekskärm i kombination Tangentbord som kan skräddarsys Fullständig bordshantering Anslutning för köksskrivare, scanner, kassavåg med mera Förberedd för nätverksanslutning UP800F Välj själv en passande skrivarlösning. Tangentbord med spillskydd. UP810F Inbyggd thermoskrivare 80 mm. Tangentbord med spillskydd. UP820F Inbyggd thermoskrivare för såväl kvitto som journal. Tangentbord med spillskydd. UP820N Inbyggd thermoskrivare för såväl kvitto som journal. Standardtangentbord.

10 UP800-SERIEN Optimera din kassahantering i nätverk Alla modeller i UP800-serien kan byggas samman i större nätverk till omfattande kassasystem tillsammans med olika typer av skrivare, kassalådor, betalterminaler eller annan utrustning för att bäst passa din verksamhet. Via en huvudkassa kan du ändra priser och hämta försäljningsrapporter från samtliga satelliter i systemet. Nätverket hjälper dig med rapportinsamling, programunderhåll, distribution av köksskrivarinformation och effektiv bordshantering. Upp till 15 kassor kan kopplas för in-line kommunikation. Magnetkortsläsare kan anslutas för hantering av lokalt kundkonto. Kompletterat med vårt back-officeprogram KAKOM kan kassarapportering och dagligt kassaunderhåll hanteras från kontoret. Minnesmodul UP-S04MB2 (tillbehör) 550 Huvudkassa RS portar Magnetkortsläsare UP-E13MR3 (tillbehör) RS-232 kommunikation Kassalåda (max 2 st) ER-03/04/05DW (tillbehör) Nätverk (LAN) Pelardisplay UP-P20DPB (tillbehör) In-line kommunikation PC Fjärrskrivare/ Köksskrivare Betalkortsterminal För anslutning krävs ett interfacekort UP-I04EF (tillbehör). 550 Satellit Streckkodsläsare 550 Hub Satellit 550 Satellit Våg Upp till 15 enheter (in-line kommunikation) Upp till 31 enheter (batchkommunikation) OBS: Fråga din återförsäljare om lämplig programvara för PC-uppkoppling.

11 UPV5500 PC-kassa på dina villkor UPV5500 erbjuder det senaste inom PC-kassor. Våra återförsäljare guidar dig genom vårt utbud och du väljer mjukvara efter ditt behov. Oavsett om du har en butik, restaurang eller butikskedja är vår PC-kassa det perfekta valet. UPV5500 har en 15" pekskärm som ger dig en bra överblick över dina kassafunktioner. Den fläktlösa designen gör kassasystemet ljudlöst. Addera en magnetkortsläsare för hantering av medlemskort och en pelardisplay så kunden lätt kan följa med i transaktionerna. Fläktlös Attraktiv design Smidig och lättplacerad Stor och tydlig LCD-pekskärm Microsoft WEPOS som standard Möjlighet för upp till två kassalådor (tillval) Inbyggnadsdisplay (tillval) Pelardisplay (tillval) Servitörnycklar (tillval) Magnetkortsläsare (tillval)

12 UPV5500 Kassasystem att växa med UPV5500 tillsammans med programvaran Cash IT Retail förenklar ditt arbete genom snabb kassa- och betalkortshantering. Med ett par knapptryckningar bokför du smidigt dagsavslutet. Programvaran kan enkelt anpassas efter behov och önskemål. Cash IT Retail finns i tre storlekar Small, Medium och Large för att passa de flesta branscher och verksamheter i olika storlekar. Small en baslösning som är perfekt att växa med och som rymmer alla grundläggande kassafunktioner för små och medelstora verksamheter. Medium ett mellanstort kassasystem som passar de flesta butiker. Kommer med kundregister, streckkodsläsare och faktura- och orderregistrering. Large med vårt största kassasystem kan du enkelt hantera handpenning och offerter och på ett smidigt sätt själv inventera och registrera dina artiklar. Oavsett vilken version du väljer av Cash IT Retail, är det alltid lika enkelt att uppgradera när nya behov uppstår. Har du behov av flera kassor, eller har du till och med flera butiker? Med Cash IT Core samordnar du dem med varandra. Välj även till Cash IT Synchronizer for Visma, marknadens smidigaste sätt att synkronisera din kassahantering med bokföringssystemet.

13 UPV5500 Flexibel pekskärm förenklar Menyer för inställningar, utskrifter av rapporter och statistik, programmering och träningsläge. Här kan du även välja vilken färg du vill ha på kassavyn. Kvittofönster; här ser du alla inslagna artiklar. Betalfönster; här ser du de betalmedel och belopp som kunden valt. Knappar för artiklar och kassafunktioner såsom rabatter, betalmedel och parkera kvitto. Utseendet på knapparna ändrar du enkelt efter dina önskemål om färg, storlek och teckensnitt.

14 ERA220C Enkel och effektiv Smidigt kassaregister för mindre verksamheter Sharp ERA220C kan programmeras med dina uppgifter för kvittoutskrifter och varugrupper. Med hjälp av en shifttangent kan den hantera 30 varugrupper och har plats för upp till 100 PLU/artikelminnen. Liten och lättplacerad Ljudlösa utskrifter Tydliga kvitton med klartextutskrift 15 varugrupper 100 PLU/artikelminnen Uppgraderingsbar till 30 varugrupper Sex kassörer Elektroniskt journalminne Företagsnamn på kvittot

15 Lagen om kassaregister Du som säljer varor eller tjänster mot kontant betalning måste från och med den 1 januari 2010 ha ett certifierat kassaregister. Detta har riksdagen beslutat om i en lag (2007:592). Syftet med lagen är bland annat att skydda seriösa företagare inom kontanthandeln mot illojal konkurrens. Certifierat kassaregister Sharps kassaregister är tillverkardeklarerade och anpassade enligt Skatteverkets föreskrifter enligt lagen om kassaregister (2007:592). Anslutet till en certifierad kontrollenhet, samt anmälda på Skatteverkets hemsida, är våra modeller som presenteras i denna broschyr certifierade kassaregister. Certifierad kontrollenhet En certifierad kontrollenhet ska vara ansluten till kassaregistret. Kontrollenheten läser av och lagrar registreringar som sker i kassaregistret. Det finns olika typer av kontrollenheter som hanterar allt från ett kassaregister till flera kassor och/eller bolag. Kontakta din återförsäljare för mer information om vilka kassaregister/kontrollenheter som passar bäst för dina behov. CASH CONTROL CLEAN CASH

16 Nu är det skarpt läge Vi hjälper dig att välja rätt kassasystem för ditt behov. Sharp finns representerade via återförsäljare över hela landet. Mer information hittar du på sharp.se. Vår erfarenhet ger dig trygghet. Box Bromma Tel Fax Återförsäljare

KortAccept. Raka vägen till företagets konto. ger en snabb och säker korthantering. fungerar för alla ledande kort på marknaden

KortAccept. Raka vägen till företagets konto. ger en snabb och säker korthantering. fungerar för alla ledande kort på marknaden KortAccept Raka vägen till företagets konto Med KortAccept erbjuder Nordea en lösning som: ger en snabb och säker korthantering fungerar för alla ledande kort på marknaden är enkel för dig och din personal

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness www.pwc.se/mybusiness Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness MyBusiness version: 2.5 2014-12-22 Förenkla din arbetsdag med MyBusiness Tillgängligt från

Läs mer

// Kom igång med. Mamut One. Nyttiga tips som hjälper dig att komma igång snabbt med systemet

// Kom igång med. Mamut One. Nyttiga tips som hjälper dig att komma igång snabbt med systemet // Kom igång med Mamut One Nyttiga tips som hjälper dig att komma igång snabbt med systemet Välkommen till Mamut One! Mamut One är en serie affärslösningar som hjälper dig att hantera arbetsuppgifterna

Läs mer

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTREDNING Projekt: Författare: Version: Elever i behov av särskilt IT-stöd v3.3.017 Förvaltning/avdelning: Godkänd av beställare: Senast ändrad: Utbildningsförvaltningen,

Läs mer

Vi gör det enklare att må bra

Vi gör det enklare att må bra Vi gör det enklare att må bra Apoteket på två minuter Apoteket erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och hälsotjänster. Vi vill förebygga ohälsa, förbättra användningen av

Läs mer

Balkonginglasning. Vi gör det. trevligare. att bo!

Balkonginglasning. Vi gör det. trevligare. att bo! Balkonginglasning Vi gör det trevligare att bo! Inglasning en långsiktig och lönsam investering! Att glasa in balkongen är ett klokt beslut oavsett om det gäller dig som bostadsrättsinnehavare, som bostadsrättsförening

Läs mer

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam Vårt sätt att vara Vi är Skanska. Men vi är också ett stort antal individer, som tillsammans har ett ansvar för att vårt företag uppfattas på ett sätt som andra respekterar och ser upp till. Det är hur

Läs mer

Vi förenklar byggandet

Vi förenklar byggandet lindab koncernpresentation Vi förenklar byggandet Kanalsystem samt inneklimatlösningar för ventilation, byggkomponenter i tunnplåt och kompletta stålbyggnadssystem Vi på Lindab gillar utmaningar. Därför

Läs mer

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig... en småskalig miljö präglad av entreprenörskap, med unika möjligheter för dig att få ta ansvar och att få utvecklas - hjälper företag utvecklas Välkommen till Hogia-gruppen!

Läs mer

Krav på kontrollsystem för labb: Har du funderat på vilken typ av temperaturloggning du behöver i din verksamhet?

Krav på kontrollsystem för labb: Har du funderat på vilken typ av temperaturloggning du behöver i din verksamhet? Krav på kontrollsystem för labb: Har du funderat på vilken typ av temperaturloggning du behöver i din verksamhet? Olika verksamheter olika lösningar Olika verksamheter ställer olika krav på vilken typ

Läs mer

Vi ger näring till Sveriges viktigaste näring

Vi ger näring till Sveriges viktigaste näring Vi ger näring till Sveriges viktigaste näring Banken för jord- och skogsbrukare För ett rikare liv på landet Välkommen till jord- och skogsbrukarnas egen bank Jord- och skogsbrukarna har en egen bank,

Läs mer

All drift går att optimera. En presentation av Cactus UniView.

All drift går att optimera. En presentation av Cactus UniView. All drift går att optimera. En presentation av Cactus UniView. Vi hjälper våra kunder säkra och optimera driften för allt sådant vi tar för givet: tillgång till vatten, energi och trygga transporter. Samhällskritiska

Läs mer

innovaphone PBX Version 10 höjdpunkter

innovaphone PBX Version 10 höjdpunkter PBX Version 10 höjdpunkter Svenska 2 En översikt över V.10 uppdateringen Version 10 (V10) uppdateringen kommer att ge ett brett utbud av Unified Communications-funktioner till. Den moderna UC klienten

Läs mer

2008 Sveriges Facköversättarförening

2008 Sveriges Facköversättarförening 2008 Sveriges Facköversättarförening INNEHÅLL Välkommen till SFÖ och översättaryrket!... 3 Praktiska tips... 4 Ekonomi och bokföring... 10 Goda råd för din marknadsföring... 14 Nätverkandets möjligheter...

Läs mer

Företagen måste anpassa sin verksamhet till de ständigt skiftande förutsättningarna

Företagen måste anpassa sin verksamhet till de ständigt skiftande förutsättningarna Företagen måste anpassa sin verksamhet till de ständigt skiftande förutsättningarna genom att kontinuerligt omorganisera eller införa nya organisationsformer. För att nå framgång blir det nödvändigt att

Läs mer

Att leka sig in i skolans värld

Att leka sig in i skolans värld Att leka sig in i skolans värld När förskoleklassen presenterades för oss sas det Det här är förskola med skolinslag och det är precis så det är. Mellan fem till sju år händer det så mycket och på det

Läs mer

Liten kan bli stor småföretagande och nätverk inom försvarssektorn

Liten kan bli stor småföretagande och nätverk inom försvarssektorn Liten kan bli stor småföretagande och nätverk inom försvarssektorn Inträdesanförande i Kungl Krigsvetenskapsakademien avd IV den 16 oktober 2008 av Magnus Sjöland jag har ett spännande jobb. Det är ett

Läs mer

FEM MYROR ÄR FLER ÄN FYRA ELEFANTER

FEM MYROR ÄR FLER ÄN FYRA ELEFANTER FEM MYROR ÄR FLER ÄN FYRA ELEFANTER Lagans Byggnads AB A small construction worker with big ambitions INNEHÅLL: SIZE DOESN T MATTER 5 ARBETSMYRORNA 7 FEM MYROR ÄR FLER ÄN FYRA ELEFANTER 8 STACKAR VI BYGGT

Läs mer

Rätt information till rätt person vid rätt tillfälle

Rätt information till rätt person vid rätt tillfälle Rätt information till rätt person vid rätt tillfälle System för samverkan, effektivitet och konkurrenskraft Du håller säkert med om att ditt företags kanske mest värdefulla tillgång består av all den information

Läs mer

Starta. företag 2015:1. Fundera Jag funderar på att starta företag. Vad ska jag tänka på? Starta

Starta. företag 2015:1. Fundera Jag funderar på att starta företag. Vad ska jag tänka på? Starta 2015:1 Fundera Jag funderar på att starta företag. Vad ska jag tänka på? Starta Jag har bestämt mig för att starta företag. Hur gör jag? Starta företag Information från myndigheterna Lättläst Driva Jag

Läs mer

Å R SREDO V ISNING 2 003 2ÅRS0 2REDO0VISN3 0ING

Å R SREDO V ISNING 2 003 2ÅRS0 2REDO0VISN3 0ING ÅRSREDOVISNING 2003 2003 Å R S R E D O V I S N I N G innehåll Micro Systemation 20 år...3 Ekonomi i balans...4 Verksamhet och marknad...5 En produkt som håller måttet...6 Forensic...7 Mobile Communication

Läs mer

Vilken nytta kan vi ha av Rakel i vår kommun? Svar på frågor och påståenden om Rakel

Vilken nytta kan vi ha av Rakel i vår kommun? Svar på frågor och påståenden om Rakel Vilken nytta kan vi ha av Rakel i vår kommun? Svar på frågor och påståenden om Rakel Omslagsbilden: Örnsköldsvik är en av de kommuner som satsat på en bred anslutning till Rakel. Jonas Hägglund, brandingenjör

Läs mer

Skapa en effektivare organisation genom att avskaffa de årliga medarbetarsamtalen - Adobes Norden-vd Stefan Dahlgren berättar hur

Skapa en effektivare organisation genom att avskaffa de årliga medarbetarsamtalen - Adobes Norden-vd Stefan Dahlgren berättar hur Skapa en effektivare organisation genom att avskaffa de årliga medarbetarsamtalen - Adobes Norden-vd Stefan Dahlgren berättar hur Stefan Dahlgren, VD Adobe Nordic Operations, berättar om hur check-ins

Läs mer

IT-VERKTYG NATURLIGT FÖR UNG BYGGENTREPRENÖR

IT-VERKTYG NATURLIGT FÖR UNG BYGGENTREPRENÖR EN KUNDTIDNING FRÅN CONSULTEC mars 2011 IT-VERKTYG NATURLIGT FÖR UNG BYGGENTREPRENÖR 3 LUBEKONSULT HETT NYFÖRVÄRV Öppnar för it-lösningar och kalkyltjänster inom ventilation. 4 HOLMSTRÖMS ELEKTRISKA Full

Läs mer

TID. efter behov. » kvalitetssäkrade bedömningar för vård på lika villkor. Beställd tid i äldreomsorgen 1

TID. efter behov. » kvalitetssäkrade bedömningar för vård på lika villkor. Beställd tid i äldreomsorgen 1 TID efter behov» kvalitetssäkrade bedömningar för vård på lika villkor Beställd tid i äldreomsorgen 1 Sammanfattning 3 Förutsättningar 4 Bakgrund 4 Problemformulering 5 Syfte 5 Avgränsningar 5 Kartläggning

Läs mer

Lägg in basinformationen. Starta här om du inte redan har fyllt i basinformationen på ditt företags sida. Klicka Redigera uppe till höger i verktyget.

Lägg in basinformationen. Starta här om du inte redan har fyllt i basinformationen på ditt företags sida. Klicka Redigera uppe till höger i verktyget. 7 steg för att skapa en företagssida på LinkedIn LinkedIn lanserar ständigt nya förbättringar i applikationen för företagssidor på LinkedIn. Nu senast bl. a s.k showcase- sidor. Detta e- blad fungerar

Läs mer

Öka företagets tillväxt genom att höja kundernas förtroende

Öka företagets tillväxt genom att höja kundernas förtroende RAPPORT: ÖKA FÖRETAGETS TILLVÄXT GENOM ATT HÖJA KUNDERNAS FÖRTROENDE Rapport Öka företagets tillväxt genom att höja kundernas förtroende Den hemliga ingrediensen till framgång på internet Öka företagets

Läs mer

Mönster som bryts. Fler kvinnor tar chefsjobb i mansdominerade branscher

Mönster som bryts. Fler kvinnor tar chefsjobb i mansdominerade branscher Mönster som bryts Fler kvinnor tar chefsjobb i mansdominerade branscher Författare: Anna Rennéus Guthrie Statistik: Krister B Andersson Svenskt Näringslivs vision är: Företagsamma människor och konkurrenskraftiga

Läs mer

Kan vi lära. av Upplands Väsby? Nummer 3. lyckas du nå ut i twitterfloden? så blir den nya e-legitimationen. kan ensamhet botas med sociala medier?

Kan vi lära. av Upplands Väsby? Nummer 3. lyckas du nå ut i twitterfloden? så blir den nya e-legitimationen. kan ensamhet botas med sociala medier? KommITS Kommunal IT-samverkan För IT-ansvariga i offentlig sektor www.kommits.se 2013 Nummer 2 så blir den nya e-legitimationen 2013 Nummer 3 kan ensamhet botas med sociala medier? Inför höstkonferensen:

Läs mer