Bästa affärspartner!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bästa affärspartner!"

Transkript

1 Expect a lot. se

2

3 2 / 3 Bästa affärspartner! Vi är ett serviceorienterat företag med höga värderingar och med över 40 års erfarenhet inom parkeringsförvaltning. Vi har lärt oss vad som är viktigt för er som fastighetsägare: en lönsam parkering. För att kunna nå detta mål vidareutvecklar och förbättrar vi ständigt vår verksamhet och vårt erbjudande. APCOA-koncernen har uppdaterat sin profil och kallas nu APCOA PARKING. En sak har dock inte förändrats: vi fortsätter att koncentrera oss på vår huvudverksamhet och på våra samarbetspartner. Nya APCOA PARKING uppfyller era förväntningar på parkeringsområdet Ralf Bender CEO för APCOA PARKING

4 Förväntar ni maximal avkastning?

5 4 / 5 APCOA PARKING hanterar parkering. Parkeringsförvaltning börjar inte vid parkeringsbommen. En lönsam förvaltning av parkeringen innebär att man ständigt håller koll på trenderna och regelbundet genomför marknadsundersökningar för att förbättra produkterna så att de motsvarar vad marknaden efterfrågar. Därför arbetar APCOA PARKING aktivt med att marknadsföra sina parkeringar.

6 Internationell erfarenhet och lokalkännedom. Vi på APCOA PARKING hanterar olika parkeringskoncept tillsammans med våra medarbetare runtom i hela Europa. Det innebär att vi kan erbjuda individuellt utformade lösningar, produkter och avtal som passar för varje typ av fastighet. Målet är alltid vinstmaximering. Vår kompetens baseras på kunska - perna hos våra experter i tolv europeiska länder som använder sina kunskaper om den lokala marknaden utan att kompromissa med våra värderingar. Vi erbjuder våra samarbetspartner en objektiv och neutral rådgivning. APCOA PARKING är ett rent serviceföretag och vi äger inga egna fastigheter och därför uppstår inga konkurrenssituationer med våra samarbetspartner. Varför välja APCOA PARKING? APCOA PARKING kombinerar internationell erfarenhet från tolv länder med lokalkännedom, know-how APCOA PARKING erbjuder skräddarsydda lösningar APCOA PARKING är hyresgäst och därmed oberoende och objektiv Video, APCOA PARKING, the Parking-Managers :

7 6 / 7 Medarbetare från 90 nationer i tolv länder med ett samma budskap: We know how! WE KNOW HOW InnovATION Betala med smarta telefoner APCOA PARKING använder moderna bomsystem för att göra det ännu lättare att parkera. En QR- eller streckkod läses in med mobilen. Det är bara att köra in och parkera. Parkeringsavgiften betalas med ett SMS. Man behöver inte längre gå runt och leta efter biljettautomaten.

8 Bättre resultat med större vinst.

9 8 / 9 Proffsigt skött verksamhet. Kompetensen hos APCOA PARKING baseras på tre grundpelare: modern teknik, standardiserad drift och en systematisk förbättring av tjänster och produkter. Teknik som underlättar Användning av den modernaste tekniken för parkeringsanläggningar (bommar, system för in- och utfart etc.) Användning av ledningscentraler (kundservice 24 timmar om dygnet, alla dagar om året) Användning av parkerings- och trafikledningssystem Standardiserad drift Definierade processer för alla uppgifter Mer än 40 års erfarenhet Stordriftsfördelar Lönsamhet. APCOA PARKING satsar på maximal lönsamhet genom en sträng kontroll av kostnaderna och effektiva lösningar. Omsättningen maximeras med hjälp av pris- och produktdefinitioner för varje enskild kundgrupp, samt genom rätt sorts marknadsföring för ändamålet och fler säljkanaler. Kostnaderna minskas med hjälp av den senaste tekniken, optimerade processer, stordriftsfördelar från centrala inköp och ständiga förbättringar. På så sätt garanterar APCOA PARKING en god lönsamhet för varje parkeringsyta och ser till att våra uppdragsgivare är nöjda. Ständiga förbättringar Internationellt utbyte av bäst praxis Branschjämförelser Central upphandling med prisövervakning Ständiga kontroller WE KNOW HOW Maximal avkastning Walter Schoefer, VD Stuttgarts flygplats Flygplatsen i Stuttgart drar sedan 40 år nytta av APCOA PARKING s innovationsförmåga. Med rätt prissättning och marknadsföring ser APCOA PARKING till att vi får optimal avkastning från våra parkeringsanläggningar.

10 Förväntar ni er enastående resultat?

11 1 0 / 1 1 APCOA PARKING gör parkeringsytorna lönsamma. Med ca 1,3 miljoner parkeringsplatser på över platser med medarbetare och 150 miljoner sålda parkeringsbiljetter om året är APCOA PARKING ledande på den Europeiska marknaden och en pålitlig samarbetspartner för en lönsam parkeringsverksamhet.

12 I trygga händer hos Europas ledande parkeringsbolag. När ni skriver avtal med APCOA PARKING kan ni slappna av. Ni arbetar med Europas främsta på området och det är en garanti för pålitlighet och stabilitet: Stark position vid inköp Enastående marknadstäckning Finansiell stabilitet Tågcentralen SBB, Basel, Schweiz Bryanston Stadsgarage, London, Storbritannien Q 19, Wien, Österrike Parkeringshuset Citadella, Verona, Italien Flygplatsen Stuttgart, Tyskland Geelvinck, Amsterdam, Nederländerna Gatuparkering, London, UK Aker Brygge, Oslo, Norge P7, flygplatsen Düsseldorf, Tyskland

13 1 2 / 1 3 Hemma i Europa Alltid nära er. Från Tromsø till Palermo, från Galway till Olsztyn. APCOA PARKING åter finns i hela Europa och förfogar över mer än 1,3 miljoner parkeringsplatser. Här kombineras lokalkännedom ( know-how ) med erfarenheter från tolv europeiska länder.

14 Stabila och marknadsledande. För att APCOA PARKING även i framtiden ska kunna förbli nummer ett i Europa och kunna expandera, arbetar våra medarbetare ständigt på nya lösningar för våra samarbetspartner och kunder.

15 1 4 / 1 5 Stark tillväxt. Det höga förtroendet hos våra samarbetspartner och våra slutkunders uppskattning av våra lösningar har hjälpt APCOA PARKING att nå en ledande marknadsposition. De senaste åren har APCOA PARKING redovisat en genomsnittlig omsättningstillväxt på runt 7 procent. När avtalen löper ut väljer hela 99 procent av våra samarbetspartner att förnya kontrakten. Parkera hos Europas parkeringsbolag nr 1. Antal parkeringsplatser hos de fem största parkeringsbolagen i Europa: PARKERINGSBOLAG Antal parkeringsplatser ca: APCOA PARKING Q-Park Vinci Park Interparking (Contipark) NCP Parking Källa: Bouwfounds Reim, mars 2012, Nyhet: Parkera pengar i parkeringshus Expansion i Europa. Antal platser: * Till

16 Förväntar ni er skräddarsydda lösningar?

17 1 6 / 1 7 APCOA PARKING placerar er i centrum. Ingen fastighet är den andra lik. Det krävs skräddarsydda lösnin gar, både för våra samarbetspartner och för bilisterna. Därför tar APCOA PARKING personligen hand om sina samarbetspartner på plats och ser till att produkter verkligen passar för slutkundernas specifika parkeringsbehov.

18 Våra produkter och tjänster. Som vår samarbetspartner kan ni förvänta er produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig långt utöver enbart parkeringsdelen. Förutom förvaltning av parkeringen erbjuder APCOA PARKING innovativa koncept som Taxi Management System och E-Solutions. Speciella tjänster Förvaltning av parkeringen Reklamlösningar Gatuparkering Övervakning av parkeringen Taxi Management System E-Solutions Alla broschyrer finns online:

19 1 8 / 1 9 Know-how från oss som specialister. WE KNOW HOW Marknadsföring Som förvaltare av parkeringen ägnar sig medarbetarna på APCOA PARKING inte bara åt rent operativa sysslor utan åtar sig även att sköta marknadsföring och utformning av parkeringsytorna. Marknadsföring av parkeringsytor APCOA PARKING ökar parkeringskapaciteten med hjälp av egna marknasstrategier som anpassas till målgruppen. Onlineförsäljning för långtidsparkering och förköp av biljetter Webbplats med optimerad sökfunktion för samtliga parkeringshus Geokodning av alla parkeringshus för GPS-sök Fasadreklam Rabattkampanjer Mobil marknadsföring Så kallade Give-away-kampanjer tillsammans med samarbetspartner Infrastruktur APCOA PARKING har utvecklat ett eget styrsystem och ett eget koncept för utformning av parkeringar. Vi ser till att bilisterna drar en lättnadens suck när de kör in på vår logiskt utformade och användarvänliga parkering. Tydligt markerade parkeringsplatser Stark belysning Tydligt markerade vägar för fotgängare Innovativt styrsystem av trafiken på plats APCOA PARKING skapar uppmärksamhet. Går inte att missa! I en reklamkampanj i Milano informerade man om det senaste specialerbjudandet med hjälp av klistermärken på backspeglarna både målgruppsanpassat och originellt.

20 En överblick över affärsverksamheten hos APCOA Parking. Flygplatsparkering. APCOA PARKING har framgångsrikt drivit och förvaltat parkeringsytor på mer än 30 flygplatser i Europa och tillhandahåller specialtjänster och attraktiva extraerbjudanden på samtliga platser. Vi är experter på hållbar och lönsam förvaltning av parkeringar vid flygplatser och marknadsföring av dem på Internet. Parkera halvvägs och ta bussen. APCOA PARKING har utvecklat miljövänliga alternativ där privata transporter kombineras med kollektivtrafiken i mer än 100 städer i Europa. Stadskärnor och shoppingcenter. APCOA PARKING är aktivt i marknadsföringen av parkering i centrum och i shoppingcenter, eftersom dessa parkeringsytor konkurrerar med närliggande parkeringshus. I Europa driver APCOA PARKING mer än parkeringar i cirka 350 städer.

21 2 0 / 2 1 Mässor, evenemang och konferenser. Hotell. Sjukhus. Gatuparkering. Parkeringsövervakning. I mer än 100 parkeringshus och parkeringsplatser är det APCOA PARKING som ser till att det inte uppstår köer vid rusningstrafik, som vid Friends Arena i Stockholm och vid Allianz Arena i München och vid mässhallen i Milano. Internationella hotellkedjor vet hur viktigt det är med en fungerande parkering. APCOA PARKING ansvarar för hotellparkering på cirka 60 olika platser, däribland för Marriott Hotel i Warszawa och för Kempinski i Dresden. APCOA PARKING driver och förvaltar parkeringar vid mer än 100 sjukhus i Europa och skapar på så vis nya inkomstkällor för våra uppdragsgivare. APCOA PARKING ser till att det är lätt att ta sig in på parkeringen och sköter planeringen av parkeringsanläggningarna. På cirka 60 platser med gatuparkering i Europa är det APCOA PARKING, på uppdrag av stadsförvaltningen i bland annat Dublin, Antwerpen och London, som kontrollerar att parkeringsreglerna följs. Vi sköter även parkeringsautomaterna och kontrollerar parkeringstider samt administrerar felparkeringsavgifter. På över privata parkeringar i Europa är det APCOA PARKING som sköter parkeringsövervakningen. Här används bland annat p-skivor och parkeringsautomater.

22 WE KNOW HOW Professionellt samarbete Kjeld Zacho Jørgensen, VD för flygplatsen i Billund APCOA Parkings affärsverksamhet i siffror. 7,4 % Gatuparkering Flygplatsparkering 32,5 % 5,0 % 4,1 % Transfer till och från parkeringsplatsen Sjukhus Sedan många år tillbaka utvecklar och driver APCOA PARKING parkeringen vid flygplatsen i Billund, och det på ett mycket professionellt sätt. Tack vare detta mångåriga samarbete förfogar flygplatsen i dag över parkeringsytor som är både kundvänliga och lönsamma. 4,1 % 3,1 % 2,1 % Mässor/evenemangslokaler/ konferenscenter Parkerings övervakning Hotell Centrum och shoppingcenter 41,7 %

23 2 2 / 2 3 Den perfekta lösningen för varje parkeringsyta. Det är omgivningen som bestämmer vilka parkeringsbehov kunden har. Vid ett shoppingcenter parkerar man vanligtvis i flera timmar, vid en tågstation eller flygplats eventuellt i flera dagar. Därför kan APCOA PARKING bidra med värdefulla råd redan på planeringsstadiet. I byggfasen görs en grundlig platsanalys så att man kan bestämma sig för ett koncept som passar för ändamålet, med avgifter som överensstämmer med målgruppen. Men även för befintliga objekt kan APCOA PARKING öka avkastningen med hjälp av modern teknik och effektiv marknadsföring. WE KNOW HOW Individuella lösningar Kira Fleck, kommunens huvudansvarige i Sandwell APCOA Parkings flexibla avtal. APCOA PARKING erbjuder olika avtalsmodeller, som till exempel fast hyra, en kombinerad fast hyra och omsättningshyra, bara omsättningshyra, eller ett förvaltningsavtal mot en uppgjorde kostnad. Detta borgar för ett flexibelt samarbete. APCOA PARKING kontrollerar gatuparkeringen i staden å våra vägnar. Man kontrollerar att parkeringsreglerna följs och att bilisterna har betalt biljett för tiden de står där och man skriver ut p-böter och sköter till och med under hållet av biljettautomaterna. Vår stad har en enorm nytta av dessa tjänster.

24 WE KNOW HOW Teamwork Dagmar Kern, APCOA PARKING Tyskland Mångsidig service för bilister. Det råder stor konkurrens mellan parkeringsalternativen. Därför är det extra viktigt att avgifterna och servicen är optimalt anpassade till var je enskild parkering. APCOA PARKING attraherar bilister på jakt efter en parkering med mångsidiga erbjudanden för alla behov. Från kort- till långtidsparkering, erbjudanden till företag på en eller flera orter och bredare parkeringsplatser för större fordon. Klart strukturerade processer och mångsidiga utvecklingsmöjligheter motiverar medarbetare och höjer lagandan det märker förstås även kunderna i parkeringshuset.

25 2 4 / 2 5 Erbjudanden vid parkering. WE KNOW HOW Kundvänligt Med APCOA PARKING ökar besöksfrekvensen men även särskilda extratjänster kännetecknar våra produkterbjudanden. Federico Ferro, bilist Erbjudanden för bilister Långtidsparkering för privatpersoner och företag Kort som kan laddas med pengar Kort som kan laddas med tid Kort för tillträde till flera parkeringshus Onlinereservering (bokning av enskild plats) Säsongskort Evenemangsbiljetter Extratjänster Breda parkeringsplatser (XXL-parkering) Valet-parkering (vi parkerar bilen åt föraren) Säker parkering Försäkrad parkering Biltvätt och fordonsunderhåll Reserveringsmöjlighet online Avbokningsrätt vid förbeställning Vaktmästartjänster Jag väljer att parkera i APCOA PARKING s parkeringshus. Att nivåerna är uppkallade efter stadsnamn gör det lättare för mig att hitta tillbaka till min plats.

26 Förväntar ni er hållbara metoder? APCOA PARKING tänker på morgondagen redan i dag. För att åstadkomma långsiktiga framgångar är det viktigt med en hållbar drift. På så sätt skyddar vi miljön och skonar jordens resurser. Med hjälp av innovativa lösningar minskar APCOA PARKING koldioxidutsläppen. Dessutom tar vi vårt samhällsansvar på allvar.

27 2 6 / 2 7

28 Hållbar utveckling med APCOA Parking. Investerare och fastighetsägare kan se hur vinsterna hela tiden ökar tack vare APCOA PARKING. Som en del av vårt CSR-arbete (företagets sociala ansvar) driver vi vårt företag utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Det gäller förstås vår miljöpåverkan men det påverkar även vårt långsiktiga samarbete med våra samarbetspartner.

29 2 8 / 2 9 Lösningen för en hållbar tillväxt. WE KNOW HOW Hållbarhet Taxi Management System, Arlanda flygplats På APCOA PARKING är vi medvetna om vårt ansvar gentemot investerare, men också gentemot samhället och miljön. Därför minskar vi trafiken i innerstan genom att samarbeta med GPS-tillverkare och vi slår ett slag för tydliga vägskyltar. Vid flygplatser använder vi oss av moderna transferbussar, samt vårt innovativa Taxi Management System. Det är vårt bidrag för att minska koldioxidutsläppen. Gröna lösningar från APCOA PARKING Taxi Management System Koldioxidsnåla transferbussar vid flygplatser Enklare att hitta en ledig plats Samåkning Ett Laddningsstationer för elbilar datorsystem håller reda på utsläppsnivån för varje taxibil och de miljövänligare taxibilar na är de första som skickas ut. Sedan juli 2011 är bara miljöbilar tillåtna i taxiservicen vid flygplatsen och därmed har koldioxidutsläppet sjunkit med ton på årsbasis.

30 Förväntar ni er konkreta fördelar? APCOA PARKING gör skillnad och är skillnaden. Vi ser oss som ett mobilt serviceföretag med uppdraget att ta hand om bilisterna som kommer för att parkera. Samtidigt fokuserar vi på vinstmaximering för våra samarbetspartner. Tillsammans utgör dessa två uppgifter vår vision för drift och förvaltning av parkeringsytor.

31 3 0 / 3 1

32 Mer än parkeringsförvaltning. På APCOA PARKING är det viktigt för oss att både bilisten och vår sam arbetspartner blir lika nöjda. Med 40 år i branschen vet vi hur det ska gå till.

33 3 2 / 3 3 En sammanfattning över vår parkeringsförvaltning. APCOA Parking har kunskapen som krävs. Experter från tolv europeiska länder Internationell erfarenhet och lokalkännedom Oberoende, objektiv och inriktad på kärnverksamheten APCOA Parking gör det lönsamt med parkering. Maximal avkastning Prissättning och hantering av direktavkastning Kostnadsledande i Europa tack vare centrala upphandlingar APCOA Parking övertygar genom att vara nummer 1. Marknadsledande på mer än orter i Europa Finansiell stabilitet genom en diversifierad portfölj Stark tillväxt sedan över 40 år APCOA Parking erbjuder skräddarsydda lösningar. Optimerade driftslösningar för alla parkeringar Individuell utformning av avtal Hyra av garageplats online APCOA Parking tänker på morgondagen. Hållbar tillväxt Gröna lösningar CSR-arbete

34 Förväntar ni er mer än bara en parkerings- och serviceleverantör?

35 3 4 / 3 5 APCOA PARKING en pålitlig samarbetspartner. APCOA PARKING har en tydlig vision för framtiden. V ska alltid vara förstahandsvalet när det handlar om parkering. Förstahandsvalet för investerare och fastighetsägare, eftersom APCOA PARKING erbjuder de bästa lösningarna. Förstahandsvalet för bilister, eftersom tjänsterna och produkterna är utmärkta. Naturligtvis även förstahandsvalet för våra medarbetare, eftersom integritet och lojalitet inte bara är ord hos oss.

36 APCOA PARKING Sverige AB Box Stockholm Besöksadress: Årstaängsvägen 21 B Tel:

Utredning Kommunalt parkeringsbolag

Utredning Kommunalt parkeringsbolag TRELLEBORGS KOMMUN Kommunstyrelsen Datum Diarienummer 2013-11-04 KS 2013/516 1 (5) Utredare Mats Åstrand 0410-733618, 0734 422949 mats.astrand@trelleborg.se Utredning Kommunalt parkeringsbolag Ärendebeskrivning

Läs mer

Affärsområde Ljusskyltar

Affärsområde Ljusskyltar Vårt företag Ända sedan starten 1965 har Focus hjälpt det svenska näringslivet med profilerings- och informationslösningar. På 70-talet tog verksamheten ordentlig fart genom förvärvet av Philips Neon.

Läs mer

Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52

Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52 Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52 Vån 4, 173 kvm, Centrum Östra Hamngatan 52, vån 4 Centrum Ledig yta: 173 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 8 14 Tillträde: Omgående Utsikt Historia Buss 20 m Nyrenoverad

Läs mer

FOCUS ELECTRONIC KORTFATTAD FÖRETAGSPRESENTATION

FOCUS ELECTRONIC KORTFATTAD FÖRETAGSPRESENTATION FOCUS ELECTRONIC KORTFATTAD FÖRETAGSPRESENTATION Vi arbetar redan med framtiden När jag var ute med hunden en dag, hörde jag några barn skratta åt att alla telefoner förr satt fast med en sladd i väggen.

Läs mer

Y O U R B R I G H T F U T U R E

Y O U R B R I G H T F U T U R E YOUR BRIGHT FUTURE VI ARBETAR REDAN MED FRAMTIDEN När jag var ute med hunden hörde jag en dag några barn skratta åt att alla telefoner förr satt fast med en sladd i väggen. Deras fråga var lika enkel som

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

Stockholm Parkering är ett av Stockholm stads via Stockholm Stadshus AB helägda dotterbolag.

Stockholm Parkering är ett av Stockholm stads via Stockholm Stadshus AB helägda dotterbolag. 2012-12-12 Nr 6 Till Styrelsen Förslag till ny Affärsplan Bakgrund Stockholm Parkering är ett av Stockholm stads via Stockholm Stadshus AB helägda dotterbolag. Stockholm Parkering förvaltar och driver

Läs mer

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK FRIHET Svenska Investeringsgruppens vision är att skapa möjligheter för ekonomisk tillväxt och frihet genom att identifiera de främsta fastighetsplaceringarna på marknaden. Vi vill hjälpa våra kunder att

Läs mer

Miljöbladet. en informationskampanj

Miljöbladet. en informationskampanj Miljöbladet en informationskampanj Miljöbladet ska vara en informationskampanj med målet att informera de flesta människor om trafikens inverkan på miljön och att påverka dem att resa och färdas miljövänligare.

Läs mer

Ditt nästa kontor? Centrum

Ditt nästa kontor? Centrum Ditt nästa kontor? Centrum Södra Förstadsgatan 47, våning 3-4, 1 252 2 402 kvm Södra Förstadsgatan 47, våning 3 4, Centrum Ledig yta 1 252 2 402 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 40 150 Tillträde: enligt

Läs mer

SVENSKA INVESTERINGSGRUPPEN. Berika människor genom att skapa möjlighet för ekonomisk tillväxt och frihet genom alternativa investeringar.

SVENSKA INVESTERINGSGRUPPEN. Berika människor genom att skapa möjlighet för ekonomisk tillväxt och frihet genom alternativa investeringar. SVENSKA INVESTERINGSGRUPPEN Berika människor genom att skapa möjlighet för ekonomisk tillväxt och frihet genom alternativa investeringar. DIVERSIFIERING PÅ RIKTIGT När banker och finansiella rådgivare

Läs mer

InItIatIvet för. miljö ansvar

InItIatIvet för. miljö ansvar InItIatIvet för miljö ansvar Initiativet för miljöansvar Initiativet för Miljöansvar är ett av CSR Västsveriges handlingsprogram för ökat ansvarstagande, lokalt som globalt. Det är tänkt att kunna fungera

Läs mer

Ett kassaskåp för bilen!

Ett kassaskåp för bilen! Ett kassaskåp för bilen 2014-04-08 Hulda Lindgrens gata 8 S-439 31 Onsala info@compactstoring.se Mobil 070-516 97 16 Parkeringshus för personbilar Parkering av bilar kräver, förutom den plats bilen behöver,

Läs mer

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet.

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Stadshuset Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss. Företag Alphabet Fleet Services Adress Vetenskapsvägen 10, Sollentuna Internet

Läs mer

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 135

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 135 Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 135 436 kvm Gustavslundsvägen 135, Alviks Strand Ledig yta Typ: Kontor 436 m 2 Antal arbetsplatser: 25-30 Byggt/ombyggt: 1987 Ledigt fr.o.m: Omgående Konferens Garage

Läs mer

PARKERINGSINFORMATION

PARKERINGSINFORMATION PARKERINGSINFORMATION till hyresgäster och besökare Parkeringstaxor 1 januari 2014 Information till hyresgäster och besökare av Akademiska Hus Campusområden i Stockholm Inledning Parkering är en service

Läs mer

Revidering av Parkeringsstrategin

Revidering av Parkeringsstrategin Handläggare Direkt telefon Vår beteckning Er beteckning Datum 2015-10-21 Revidering av Parkeringsstrategin En ny parkeringsstrategi infördes i Karlskrona 2012. Syftet var främst att få rätt bil på rätt

Läs mer

Ny centrumorganisation - informationsmöte fastighetsägare 2012-10-31

Ny centrumorganisation - informationsmöte fastighetsägare 2012-10-31 MÖTESANTECKNINGAR 2012-10-31 1 (5) Ny centrumorganisation - informationsmöte fastighetsägare 2012-10-31 Kenneth Löthegård, kommunalråd, hälsar välkommen. Marianne Hagman, utvecklingschef, inleder med dagordning.

Läs mer

Smart synbarhet på Google fler lönsamma besök

Smart synbarhet på Google fler lönsamma besök Smart synbarhet på Google fler lönsamma besök GARANTERAT 20% ÖKAD TRAFIK Utan Jajja SEO Din hemsida besöks inte av potentiella kunder De som hittar din hemsida tillhör inte din målgrupp Dina besökare lämnar

Läs mer

Ditt nästa kontor? Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, 240 kvm, plan 8

Ditt nästa kontor? Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, 240 kvm, plan 8 Ditt nästa kontor? Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, 240 kvm, plan 8 Hangövägen 25, Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Ledig yta Typ: Kontor 240 m 2 Antal arbetsplatser: 12-15 Byggt/ombyggt:

Läs mer

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Fördelar för er som företagskunder Vi försäkrar allt från mindre verksamheter till större industrier. Med hög service, kvalitet

Läs mer

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle EMPOWERING YOUR BUSINESS Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle www.toyota-forklifts.se HYRESLÖSNINGAR Rätt truck för rätt tillfälle Olika situationer kräver olika lösningar. Vilken truck passar

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

Centrum. Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm. Ditt nästa kontor?

Centrum. Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm. Ditt nästa kontor? Centrum Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 30-34, Centrum Ledig yta Typ: kontor 230 m 2 Antal arbetsplatser: 12 15 Tillträde: omgående Restaurang Utsikt Buss 10 m Ett stenkast

Läs mer

Nästa station: Framtiden!

Nästa station: Framtiden! Vi möter framtiden Nästa station: Framtiden! Hur föreställer du dig framtidens transporter? En vanlig bild är svävande fordon som rör sig med ljusets hastighet. Än är vi inte där men vi satsar stort för

Läs mer

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång.

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Våra värderingar Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Vi vill att de ska fortsätta se oss som sin framtida arbetsgivare. Vi vill också att vårt varumärke ska locka

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

DNV GL 2014 SAFER, SMARTER, GREENER

DNV GL 2014 SAFER, SMARTER, GREENER 1 SAFER, SMARTER, GREENER Vad är en grön obligation? Gröna obligationer definieras som värdepapper med fast avkastning för att ta in kapital för projekt med särskilda miljömässiga eller sociala fördelar

Läs mer

ANSÖK OM MEDLEMSKAP I SVENSKA PARKERINGSFÖRENINGEN!

ANSÖK OM MEDLEMSKAP I SVENSKA PARKERINGSFÖRENINGEN! SVERIGES BRANSCHORGANISATION FÖR PARKERING ANSÖK OM MEDLEMSKAP I SVENSKA PARKERINGSFÖRENINGEN! Svenska Parkeringsföreningen verkar för att branschen ska tillämpa föreningens etiska regler och andra gemensamma

Läs mer

Påstått konkurrensproblem avgifter för taxiframkallning m.m. på Arlanda flygplats

Påstått konkurrensproblem avgifter för taxiframkallning m.m. på Arlanda flygplats KKV1004, v1.4, 2013-12-18 BESLUT 2014-05-23 Dnr 455/2013 1 (5) Svenska Taxiförbundet m.fl. Att: Den nya välfärden Chefjuristen Pär Cronhult Box 5625 114 86 STOCKHOLM Påstått konkurrensproblem avgifter

Läs mer

Spara och tjäna online

Spara och tjäna online Spara och tjäna online m o n e y m i l j o n a r. s e MoneyMiljonär i siffror Startade år 2012 i Sverige 4 Över 1.250 segmenteringsmöjligheter i Sverige Över 500 annonsörer i Sverige Över 10.000 annonsörer

Läs mer

EV VA L åssystem. säkerhet i särklass

EV VA L åssystem. säkerhet i särklass EV VA L åssystem säkerhet i särklass Varför... Evvasalto Access AB är en ledande aktör inom säkerhet. Genom vårt samarbete med EVVA kan vi erbjuda de bästa lösningarna inom säkerhetssystem. EVVA är ett

Läs mer

Mobilt & shopping on demand. Hur prestationsbaserad marknadsföring hjälper mobila enheter att rita om kartan till köpcykeln. tradedoubler.

Mobilt & shopping on demand. Hur prestationsbaserad marknadsföring hjälper mobila enheter att rita om kartan till köpcykeln. tradedoubler. Mobilt & shopping on demand Hur prestationsbaserad marknadsföring hjälper mobila enheter att rita om kartan till köpcykeln tradedoubler.com Prestationsbaserade mobila kanaler har drastiskt förändrat shoppingupplevelsen

Läs mer

Möjligheter med kommersiell trafik nu och i framtiden. Hans Weinehall SvTF

Möjligheter med kommersiell trafik nu och i framtiden. Hans Weinehall SvTF Möjligheter med kommersiell trafik nu och i framtiden Hans Weinehall SvTF Taxibranschen Taxi finns överallt 15 900 fordon & fler än 25 000 årsarbeten i landet (uppåt 40 000 av och till) I Norrbotten: Drygt

Läs mer

Res lönsamt. Med kunskap om alternativa kommunikationer kan företag och individer förändra invanda resmönster och nå ett mer hållbart resande.

Res lönsamt. Med kunskap om alternativa kommunikationer kan företag och individer förändra invanda resmönster och nå ett mer hållbart resande. Res lönsamt Tjäna tid, pengar och hälsa Hållbara resor är lönsamma resor. Lönsamt för alla; samhälle, företag, organisationer och privatpersoner. Färre och snabbare arbetsresor, minskat behov av parkeringsplatser

Läs mer

Strategiska prioriteringar. Per Strömberg, vd Liv Forhaug, Direktör Strategi och affärsutveckling

Strategiska prioriteringar. Per Strömberg, vd Liv Forhaug, Direktör Strategi och affärsutveckling Strategiska prioriteringar Per Strömberg, vd Liv Forhaug, Direktör Strategi och affärsutveckling ICA Gruppens strategiska ramverk Vision Vi ska göra varje dag lite enklare Strategiska Teman Långsiktiga

Läs mer

REGISTRERINGSNUMMER nyckeln till en bilistvänlig och effektiv parkering. Bengt Benson, Modul-System Sweden AB www.modulsystem.

REGISTRERINGSNUMMER nyckeln till en bilistvänlig och effektiv parkering. Bengt Benson, Modul-System Sweden AB www.modulsystem. REGISTRERINGSNUMMER nyckeln till en bilistvänlig och effektiv parkering Bengt Benson, Modul-System Sweden AB www.modulsystem.se/parkering VAD VILL BILISTEN? Hitta en P-plats nära målet Få bilen parkerad

Läs mer

Våra affärsprinciper

Våra affärsprinciper Våra affärsprinciper Vår vision är att skapa hållbara energilösningar i världsklass. Vi vill kunna kombinera stark och uthållig tillväxt tillsammans med god lönsamhet. Genom detta skapar vi värdetillväxt

Läs mer

Amiralsgatan 17. Malmö 509 kvm

Amiralsgatan 17. Malmö 509 kvm Amiralsgatan 17 Malmö 509 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

Ett kassaskåp för bilen

Ett kassaskåp för bilen Ett kassaskåp för bilen Lindfjällsvägen 18 S-439 31 Onsala bjorn.johanssonl@compactstoring.se Nat Tfn 0300-622 09 Mobil 070-516 97 16 Parkeringshus för personbilar Parkering av bilar kräver, förutom den

Läs mer

2013-10-08. Handlingsplan för parkering Örebro kommun

2013-10-08. Handlingsplan för parkering Örebro kommun 2013-10-08 Handlingsplan för parkering Örebro kommun Innehållsförteckning Inledning...3 Planera och samverka för god tillgänglighet...4 1. Uppdatera p-normen...4 2. Utred parkeringsköpet...4 3. Gör områdesvisa

Läs mer

Bibliotekarien som intern konsult - erfarenheter från omvärldsbevakning i kommun och företag.

Bibliotekarien som intern konsult - erfarenheter från omvärldsbevakning i kommun och företag. Katarina Kristoffersson & Bibliotekarien som intern konsult - erfarenheter från omvärldsbevakning i kommun och företag. Paper presenterat vid konferensen 11-12 oktober 2006 i Borås Om föredragshållarna

Läs mer

EXPEDITION FRAMÅT. Är du på rätt väg? Våra analyser hjälper dig på din fortsatta resa

EXPEDITION FRAMÅT. Är du på rätt väg? Våra analyser hjälper dig på din fortsatta resa EXPEDITION FRAMÅT Är du på rätt väg? Våra analyser hjälper dig på din fortsatta resa Varsågod slå dig ner i analyssoffan Vi vet att man som företagare har fullt upp. Tusen saker i huvudet och det finns

Läs mer

Miljövänligt låter bättre. Ensto Chago Laddningslösningar för elbilar

Miljövänligt låter bättre. Ensto Chago Laddningslösningar för elbilar Miljövänligt låter bättre Ensto Chago Laddningslösningar för elbilar Ensto Chago Miljövänligt låter bättre Vad är det första som slår dig när du möts av en stadsmiljö med bara elfordon? Att trafiken är

Läs mer

Ny lokal - nya möjligheter! SIGTUNA CEDERSTRÖMS SLINGA 196 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 11

Ny lokal - nya möjligheter! SIGTUNA CEDERSTRÖMS SLINGA 196 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 11 Ny lokal - nya möjligheter! SIGTUNA CEDERSTRÖMS SLINGA 196 KVM www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 11 BESKRIVNING Cederströms Slinga, 196 kvm Modern och rymlig lokal med högt i tak

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare.

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. Maskininvesteringar Gör rätt från start Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. 12 minuter kan ge dig 12 månader Om du funderar på att köpa en ny maskin, ge oss 12 minuter

Läs mer

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Ante Baric Försäljningsdirektör Tobias Blom Key Account Manager Stadsnät TeliaSonera Operator Next 1 Innehåll Svensk fibermarknad

Läs mer

Amiralsgatan 17. Malmö 245 kvm

Amiralsgatan 17. Malmö 245 kvm Amiralsgatan 17 Malmö 245 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé Affärsplan 12/13 Innehållsförteckning 2 Affärsidé 3 Vara och Produktion Ledstjärnor 4 Kunder Marknadsföring 5 Marknad konkurrenter 6 Mission & Vision 7 Framtid 8 SWOT Vi på SmartLens UF erbjuder Smartphoneanvändaren

Läs mer

The 8 th Swedish National ITS Conference 2012

The 8 th Swedish National ITS Conference 2012 The 8 th Swedish National ITS Conference 2012 From Action Plans to Action the Swedish Model Stockholm 19 juni 2012 ITS The Swedish Way Årets konferens kommer att dels fokusera på regeringens uppdrag till

Läs mer

Stockholm. Världens mest innovationsdrivna ekonomi. Stockholmsregionens innovationsstrategi

Stockholm. Världens mest innovationsdrivna ekonomi. Stockholmsregionens innovationsstrategi 2025 Stockholm Världens mest innovationsdrivna ekonomi Stockholmsregionens innovationsstrategi Stockholmsregionens innovationsstrategi Stockholm idag: En stark position som behöver bli starkare Stockholms

Läs mer

Företagspolitik i en nordisk kontext

Företagspolitik i en nordisk kontext Företagspolitik i en nordisk kontext 2 FÖRETAGSPOLITIK I EN NORDISK KONTEXT FÖRETAGSPOLITIK I EN NORDISK KONTEXT 3 Alla prognoser visar att tjänstesektorn kommer att fortsätta växa under de kommande åren,

Läs mer

Koggen 2 Kontor med optimalt skyltläge i Öresundsregionens mittpunkt

Koggen 2 Kontor med optimalt skyltläge i Öresundsregionens mittpunkt västra hamnen, malmö NCC är ett av de ledande nordiska byggoch fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 49 Mdr SEK och 17 000 anställda. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela

Läs mer

Bilpool för tjänstebilar

Bilpool för tjänstebilar 1(5) Kommunstyrelsen 2014-05-26 Bilpool för tjänstebilar Ärendet Kommunens tjänstebilar (bilar som används i tjänsten) hanteras av respektive förvaltning. Endast ett fordon klarar de miljökrav som är beslutade

Läs mer

Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet

Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet White Paper Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet Mindre administration, effektivare försäljning

Läs mer

Sida 1 1 Sida2 2 Sida 3 Som vi såg illustrerat i videon så är det ofta en huggsexa om vem som ska norpa en ledig parkering. Det beror på att dagens parkeringssystem bygger på den planekonomiska modellen,

Läs mer

S T Ö D Å T F Ö R E T A G I T I L L V Ä X T O C H F Ö R Ä N D R I N G

S T Ö D Å T F Ö R E T A G I T I L L V Ä X T O C H F Ö R Ä N D R I N G S T Ö D Å T F Ö R E T A G I T I L L V Ä X T O C H F Ö R Ä N D R I N G Vi har världens roligaste uppdrag! När våra kunder är framgångsrika har vi lyckats. Vårt arbete går ut på att hjälpa ambitiösa organisationer

Läs mer

SÄRSKILJ DIN BEGAGNADE BILFÖRSÄLJNING MED CARFAX

SÄRSKILJ DIN BEGAGNADE BILFÖRSÄLJNING MED CARFAX SÄRSKILJ DIN BEGAGNADE BILFÖRSÄLJNING MED CARFAX CARFAX TILLHANDAHÅLLER MER INFORMATION TILL ERA ANNONSER Vad har en kund som jämför restauranger, en som letar efter rätt semesterort och en som letar efter

Läs mer

Sundsvalls kommuns. Org.nr. 556437-1424. Org.nr. 556076-0133. ab stuvaren i sundsvall Org.nr. 556545-3254

Sundsvalls kommuns. Org.nr. 556437-1424. Org.nr. 556076-0133. ab stuvaren i sundsvall Org.nr. 556545-3254 årsredovisning 2007 Sundsvalls kommuns Industrifastighetsutveckling AB Org.nr. 556437-1424 Sundsvall PARKERA AB Org.nr. 556076-0133 ab stuvaren i sundsvall Org.nr. 556545-3254 å r s r e d o v is n i n

Läs mer

Laddstationen er bästa affär Bli laddad nu kommer elfordonen

Laddstationen er bästa affär Bli laddad nu kommer elfordonen Laddstationen er bästa affär Bli laddad nu kommer elfordonen 2 elfordonen kommer är ni? redo De senaste 12 månaderna har antalet efordon ökat med över 140 procent i Sverige. Överallt dyker nya laddstationer

Läs mer

Bokningar även under höst & vinter

Bokningar även under höst & vinter Bokningar även under höst & vinter INNEHÅLL TIPS 1 - Rikta in Dig på andra målgrupper! TIPS 2 - Ändra Dina bokningstider och priser! TIPS 3 - Kontakta stamgäster i tid! TIPS 4 - Utnyttja produkten Specialerbjudande

Läs mer

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Din vilja, ditt engagemang och din kompetens är en viktig del av Martin & Serveras framgång. Våra värderingar Den här skriften beskriver Martin

Läs mer

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 143

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 143 Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 143 610 kvm, Alviks Strand Gustavslundsvägen 143 Alviks Strand Ledig yta: 610 m 2 Typ: Kontor Tillträde: Enligt överenskommelse Gym Tåg 150 m Tunnelbana 500 m Unikt

Läs mer

Uppdragsbeskrivning. för rollen som

Uppdragsbeskrivning. för rollen som Uppdragsbeskrivning för rollen som VD Välkommen till FDT 04/09 2015 EEL-koncernen, i vilken bland annat kedjorna ELON, Elkedjan samt Euronics Norge verkar, satsar stort i Luleå. Under det senaste året

Läs mer

Degerfors i Centrum Reviderad 2008-02-15

Degerfors i Centrum Reviderad 2008-02-15 Degerfors i centrum 2008 Degerfors i Centrum Reviderad 2008-02-15 Innehåll 1. Bakgrund och syfte 1 2. Mål. 2 3. Geografiskt område. 2 4. Nuläge 2 5. Organisation. 4 6. Åtgärdsförslag/delprojekt 4 7. Tidplan

Läs mer

Varför behöversmå företag en hemsida?

Varför behöversmå företag en hemsida? Varför behöversmå företag en hemsida? I dagens digitala värld, skulle man kunna tro att varje företag vet hur viktigt det är för dem att ha en hemsida. Men så är inte fallet. Det finns många småföretag

Läs mer

Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT

Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT Utan frågor & svar stannar världen OM BISNODE Det finns små och stora frågor inom alla företag, organisationer och verksamheter. Frågor som kräver uppmärksamhet

Läs mer

Lärande skapar utveckling!

Lärande skapar utveckling! Lärande skapar utveckling! strategisk kompetensförsörjning Genom kunskap om företagets vision och affärsidé känner vi ökat engagemang vilket också är en grund för att vilja lära nytt. Ett jämställt samhälle

Läs mer

Ny lokal - nya möjligheter! SIGTUNA CEDERSTRÖMS SLINGA 732 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 12

Ny lokal - nya möjligheter! SIGTUNA CEDERSTRÖMS SLINGA 732 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 12 Ny lokal - nya möjligheter! SIGTUNA CEDERSTRÖMS SLINGA 732 KVM www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 12 BESKRIVNING Cederströms Slinga, 732 kvm Stor rumsindelad lokal med mycket fönster

Läs mer

Handel på nätet. & Konvertering. Prestationsbaserad Marknadsföring från första annonsvisningen till sista klicket. tradedoubler.

Handel på nätet. & Konvertering. Prestationsbaserad Marknadsföring från första annonsvisningen till sista klicket. tradedoubler. Handel på nätet & Konvertering Prestationsbaserad Marknadsföring från första annonsvisningen till sista klicket Europas shoppare vänder sig först till prestationsbaserade marknadsföringskanaler när de

Läs mer

Hammarby Sjöstad 2020:...att förnya en ny stad

Hammarby Sjöstad 2020:...att förnya en ny stad Hammarby Sjöstad 2020:...att förnya en ny stad..från framgångsrik kommunal stadsplanering till medborgardriven process för ständiga förbättringar - med energi, miljö, hållbarhet som genomgående tema Från

Läs mer

Näringslivsstrategi 2009-03-23. Renée Mohlkert Näringslivs- och marknadsdirektör

Näringslivsstrategi 2009-03-23. Renée Mohlkert Näringslivs- och marknadsdirektör Näringslivsstrategi 2009-03-23 Renée Mohlkert Näringslivs- och marknadsdirektör NÄRINGSLIVSSTRATEGI FÖR HELSINGBORGS STAD Utifrån denna strategi ska Helsingborgs stads näringslivsarbete bedrivas. Uppdraget

Läs mer

Mycket ljus och fin lokal som får en extra känsla av rymd tack vare den härliga ljusgården och bra takhöjd! Skyltläge ut mot Svetsarvägen.

Mycket ljus och fin lokal som får en extra känsla av rymd tack vare den härliga ljusgården och bra takhöjd! Skyltläge ut mot Svetsarvägen. Mycket ljus och fin lokal som får en extra känsla av rymd tack vare den härliga ljusgården och bra takhöjd! Skyltläge ut mot Svetsarvägen. Typ Kontor Storlek 1330 kvm Adress Svetsarvägen 8 Område Solna/Solna

Läs mer

Samhandel. & lojalitet

Samhandel. & lojalitet Samhandel - det nya sättet att handla på & lojalitet - enkla lösningar Merförsäljning Inköpsfördelar Lojalitet Marknadsföring Nätverk - det nya sättet att handla på Enkla lösningar är det bästa alternativet.

Läs mer

NU STARTAR VI VÅR NYA RESA 4EXCELLENCE 4EXCELLENCE

NU STARTAR VI VÅR NYA RESA 4EXCELLENCE 4EXCELLENCE NU STARTAR VI VÅR NYA RESA 4EXCELLENCE 4EXCELLENCE Ditt arbete inom SAS är som en resa. Varje tid erbjuder sina utmaningar. Frågorna vi brottas med är ofta de samma Hur uppfyller vi kundernas behov bättre?

Läs mer

DHL Inrikes. Transporter inom Sverige. Enkelt, flexibelt och pålitligt.

DHL Inrikes. Transporter inom Sverige. Enkelt, flexibelt och pålitligt. DHL Inrikes DHL Inrikes. Transporter inom Sverige. Enkelt, flexibelt och pålitligt. Flexibla inrikestransporter som ger dig kontroll över logistiken. DHL Inrikes är en unik tjänst på marknaden som ger

Läs mer

SKI WEAR CROSS COUNTRY ÅRE SWEDEN VARUMÄRKET FRÅN ÅRE EST. 2014 IN. Sweare utvecklar funktionskläder för

SKI WEAR CROSS COUNTRY ÅRE SWEDEN VARUMÄRKET FRÅN ÅRE EST. 2014 IN. Sweare utvecklar funktionskläder för VARUMÄRKET Sweare utvecklar funktionskläder för Vi kommer arbeta i nära samarbete sport- och fritidsaktiviteter utomhus. med utövare för att utveckla special- Kännetecknande är en hög kvalitet funktioner

Läs mer

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE Du är värdefull och Din tid är värdefull LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE 6 argument varför du ska BIG AFFÄRSRE BIG Travel är den lokala, personliga resebyrån som navigerar bland Vi använder oss

Läs mer

Flexibel transportutrustning

Flexibel transportutrustning 1 Flexibel transportutrustning Varje bransch har sina pionjärer som satsar på produktutveckling och på att ständigt leda utvecklingen i branschen. Då det gäller transportutrustning är ledaren Ekeri. Att

Läs mer

Svenska företagswebbplatser fortsatt bättre än övriga Europa, men svaga inom CSR och karriär

Svenska företagswebbplatser fortsatt bättre än övriga Europa, men svaga inom CSR och karriär WEBRANKING BY COMPREND 2014-2015 Svenska företagswebbplatser fortsatt bättre än övriga Europa, men svaga inom CSR och karriär Svenska företag presterar fortsatt bra jämfört med andra europeiska företag

Läs mer

Vi ger näring till Sveriges viktigaste näring

Vi ger näring till Sveriges viktigaste näring Vi ger näring till Sveriges viktigaste näring Banken för jord- och skogsbrukare För ett rikare liv på landet Välkommen till jord- och skogsbrukarnas egen bank Jord- och skogsbrukarna har en egen bank,

Läs mer

Smarta servicelösningar som skapar mervärde

Smarta servicelösningar som skapar mervärde Smarta servicelösningar som skapar mervärde Ja, service kan vara smart! SMARTA LÖSNINGAR SOM GER AFFÄRSNYTTA Som Nordens ledande serviceleverantör levererar vi professionella lösningar som frigör tid och

Läs mer

Strukturinvest på två minuter

Strukturinvest på två minuter Strukturinvest på två minuter Bakgrund Strukturinvest Fondkommission grundades 2009 av två hemvändande svenskar som under sina år på några av världens ledande investmentbanker bidrog till att bygga upp

Läs mer

Checklista för Europeiska Trafikantveckan

Checklista för Europeiska Trafikantveckan 1(5) Checklista för Europeiska Trafikantveckan Se denna checklista som ett stöd i planering och genomförande av Europeiska Trafikantveckan och/eller I stan utan min bil!. Checklistan är alltså inget facit

Läs mer

eflex Energistyrningssystemet som ger dig optimalt inomhusklimat och bättre ekonomi.

eflex Energistyrningssystemet som ger dig optimalt inomhusklimat och bättre ekonomi. eflex Energistyrningssystemet som ger dig optimalt inomhusklimat och bättre ekonomi. eflex sänker din elkostnad helt utan kompromiss i komfort. eflex är kompatibelt via en enkel kalendersynkroniseras av

Läs mer

TN 52 Boendeparkering

TN 52 Boendeparkering TN 52 Boendeparkering Bakgrund Sedan 2009 har boende i Visby innerstad haft möjligheten att lösa särskild boendeparkering. Kriterierna för detta är; Folkbokförd/fast boende på fastighet innanför ringmuren

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER = fler medlemmar Vill ni öka nyttan med att vara medlem i er organisation? MEDLEMSFÖRMÅNER ÄR VIKTIGA. PLUS är ett koncept för att hjälpa intressestyrda organisationer att öka upplevd medlemsnytta inom

Läs mer

Hållbarhetsredovisning 2009

Hållbarhetsredovisning 2009 09 Hållbarhetsredovisning 2009 Hertz är Sveriges ledande hyrbilsföretag. Med en så stark position följer ett stort ansvar gentemot miljön och företagets intressenter. Hertz arbetar därför sedan länge med

Läs mer

Frågor från mailen fragvis@ok.se 2015 som berör OKQ8 Utveckling

Frågor från mailen fragvis@ok.se 2015 som berör OKQ8 Utveckling Frågor från mailen fragvis@ok.se 2015 som berör OKQ8 Utveckling Förslag till OKQ8 Förse pumphandtagen med bättre märkning så att feltankningar kan undvikas! OKQ8 ska koncentrera sig på bensin och inte

Läs mer

SKAPA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR DE NYA JOBBEN OCH DE VÄXANDE FÖRETAGEN

SKAPA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR DE NYA JOBBEN OCH DE VÄXANDE FÖRETAGEN sverigesingenjorer.se 2 SKAPA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR DE NYA JOBBEN OCH DE VÄXANDE FÖRETAGEN BAKGRUND Den globala konkurrensen hårdnar. Det blir allt tydligare att den enda vägen till framgång är genom utveckling

Läs mer

Smidig parkering i Helsingfors

Smidig parkering i Helsingfors Smidig parkering i Helsingfors D enna guide redogör för var och hur man kan parkera i Helsingfors, vem som fattar beslut om parkeringsplatser, varför parkeringen övervakas och var man får parkeringstillstånd.

Läs mer

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Mscompanion.se We guide you in to the digital world for your business Ta steget in i den digitala världen med en mobilapp och/eller en hemsida Om oss

Läs mer

PM - Parkeringssituationen i Järfälla samt utredning om avgiftsfinansierad boendeparkering på gatumark

PM - Parkeringssituationen i Järfälla samt utredning om avgiftsfinansierad boendeparkering på gatumark 2013-11-21 1 (6) Dnr TEN 2012/682 PM - Parkeringssituationen i Järfälla samt utredning om avgiftsfinansierad boendeparkering på gatumark Parkeringssituationen i Järfälla Dagens parkeringsutbud och beläggning

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Uppdrag Se över hur det lokala besöksnäringssamarbetet för Värmdö bör organiseras För att skapa lokalt engagemang och mervärde åt

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Ditt nästa kontor? Uppsala Science Park

Ditt nästa kontor? Uppsala Science Park Ditt nästa kontor? Uppsala Science Park Dag Hammarskjölds väg 30, 200 kvm Dag Hammarskjölds väg 30, Uppsala Science Park Ledig yta Typ: Kontor 200 m 2 Byggt/ombyggt: 1910/1997 Ledigt fr.o.m: Omgående Restaurang

Läs mer