Bästa affärspartner!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bästa affärspartner!"

Transkript

1 Expect a lot. se

2

3 2 / 3 Bästa affärspartner! Vi är ett serviceorienterat företag med höga värderingar och med över 40 års erfarenhet inom parkeringsförvaltning. Vi har lärt oss vad som är viktigt för er som fastighetsägare: en lönsam parkering. För att kunna nå detta mål vidareutvecklar och förbättrar vi ständigt vår verksamhet och vårt erbjudande. APCOA-koncernen har uppdaterat sin profil och kallas nu APCOA PARKING. En sak har dock inte förändrats: vi fortsätter att koncentrera oss på vår huvudverksamhet och på våra samarbetspartner. Nya APCOA PARKING uppfyller era förväntningar på parkeringsområdet Ralf Bender CEO för APCOA PARKING

4 Förväntar ni maximal avkastning?

5 4 / 5 APCOA PARKING hanterar parkering. Parkeringsförvaltning börjar inte vid parkeringsbommen. En lönsam förvaltning av parkeringen innebär att man ständigt håller koll på trenderna och regelbundet genomför marknadsundersökningar för att förbättra produkterna så att de motsvarar vad marknaden efterfrågar. Därför arbetar APCOA PARKING aktivt med att marknadsföra sina parkeringar.

6 Internationell erfarenhet och lokalkännedom. Vi på APCOA PARKING hanterar olika parkeringskoncept tillsammans med våra medarbetare runtom i hela Europa. Det innebär att vi kan erbjuda individuellt utformade lösningar, produkter och avtal som passar för varje typ av fastighet. Målet är alltid vinstmaximering. Vår kompetens baseras på kunska - perna hos våra experter i tolv europeiska länder som använder sina kunskaper om den lokala marknaden utan att kompromissa med våra värderingar. Vi erbjuder våra samarbetspartner en objektiv och neutral rådgivning. APCOA PARKING är ett rent serviceföretag och vi äger inga egna fastigheter och därför uppstår inga konkurrenssituationer med våra samarbetspartner. Varför välja APCOA PARKING? APCOA PARKING kombinerar internationell erfarenhet från tolv länder med lokalkännedom, know-how APCOA PARKING erbjuder skräddarsydda lösningar APCOA PARKING är hyresgäst och därmed oberoende och objektiv Video, APCOA PARKING, the Parking-Managers :

7 6 / 7 Medarbetare från 90 nationer i tolv länder med ett samma budskap: We know how! WE KNOW HOW InnovATION Betala med smarta telefoner APCOA PARKING använder moderna bomsystem för att göra det ännu lättare att parkera. En QR- eller streckkod läses in med mobilen. Det är bara att köra in och parkera. Parkeringsavgiften betalas med ett SMS. Man behöver inte längre gå runt och leta efter biljettautomaten.

8 Bättre resultat med större vinst.

9 8 / 9 Proffsigt skött verksamhet. Kompetensen hos APCOA PARKING baseras på tre grundpelare: modern teknik, standardiserad drift och en systematisk förbättring av tjänster och produkter. Teknik som underlättar Användning av den modernaste tekniken för parkeringsanläggningar (bommar, system för in- och utfart etc.) Användning av ledningscentraler (kundservice 24 timmar om dygnet, alla dagar om året) Användning av parkerings- och trafikledningssystem Standardiserad drift Definierade processer för alla uppgifter Mer än 40 års erfarenhet Stordriftsfördelar Lönsamhet. APCOA PARKING satsar på maximal lönsamhet genom en sträng kontroll av kostnaderna och effektiva lösningar. Omsättningen maximeras med hjälp av pris- och produktdefinitioner för varje enskild kundgrupp, samt genom rätt sorts marknadsföring för ändamålet och fler säljkanaler. Kostnaderna minskas med hjälp av den senaste tekniken, optimerade processer, stordriftsfördelar från centrala inköp och ständiga förbättringar. På så sätt garanterar APCOA PARKING en god lönsamhet för varje parkeringsyta och ser till att våra uppdragsgivare är nöjda. Ständiga förbättringar Internationellt utbyte av bäst praxis Branschjämförelser Central upphandling med prisövervakning Ständiga kontroller WE KNOW HOW Maximal avkastning Walter Schoefer, VD Stuttgarts flygplats Flygplatsen i Stuttgart drar sedan 40 år nytta av APCOA PARKING s innovationsförmåga. Med rätt prissättning och marknadsföring ser APCOA PARKING till att vi får optimal avkastning från våra parkeringsanläggningar.

10 Förväntar ni er enastående resultat?

11 1 0 / 1 1 APCOA PARKING gör parkeringsytorna lönsamma. Med ca 1,3 miljoner parkeringsplatser på över platser med medarbetare och 150 miljoner sålda parkeringsbiljetter om året är APCOA PARKING ledande på den Europeiska marknaden och en pålitlig samarbetspartner för en lönsam parkeringsverksamhet.

12 I trygga händer hos Europas ledande parkeringsbolag. När ni skriver avtal med APCOA PARKING kan ni slappna av. Ni arbetar med Europas främsta på området och det är en garanti för pålitlighet och stabilitet: Stark position vid inköp Enastående marknadstäckning Finansiell stabilitet Tågcentralen SBB, Basel, Schweiz Bryanston Stadsgarage, London, Storbritannien Q 19, Wien, Österrike Parkeringshuset Citadella, Verona, Italien Flygplatsen Stuttgart, Tyskland Geelvinck, Amsterdam, Nederländerna Gatuparkering, London, UK Aker Brygge, Oslo, Norge P7, flygplatsen Düsseldorf, Tyskland

13 1 2 / 1 3 Hemma i Europa Alltid nära er. Från Tromsø till Palermo, från Galway till Olsztyn. APCOA PARKING åter finns i hela Europa och förfogar över mer än 1,3 miljoner parkeringsplatser. Här kombineras lokalkännedom ( know-how ) med erfarenheter från tolv europeiska länder.

14 Stabila och marknadsledande. För att APCOA PARKING även i framtiden ska kunna förbli nummer ett i Europa och kunna expandera, arbetar våra medarbetare ständigt på nya lösningar för våra samarbetspartner och kunder.

15 1 4 / 1 5 Stark tillväxt. Det höga förtroendet hos våra samarbetspartner och våra slutkunders uppskattning av våra lösningar har hjälpt APCOA PARKING att nå en ledande marknadsposition. De senaste åren har APCOA PARKING redovisat en genomsnittlig omsättningstillväxt på runt 7 procent. När avtalen löper ut väljer hela 99 procent av våra samarbetspartner att förnya kontrakten. Parkera hos Europas parkeringsbolag nr 1. Antal parkeringsplatser hos de fem största parkeringsbolagen i Europa: PARKERINGSBOLAG Antal parkeringsplatser ca: APCOA PARKING Q-Park Vinci Park Interparking (Contipark) NCP Parking Källa: Bouwfounds Reim, mars 2012, Nyhet: Parkera pengar i parkeringshus Expansion i Europa. Antal platser: * Till

16 Förväntar ni er skräddarsydda lösningar?

17 1 6 / 1 7 APCOA PARKING placerar er i centrum. Ingen fastighet är den andra lik. Det krävs skräddarsydda lösnin gar, både för våra samarbetspartner och för bilisterna. Därför tar APCOA PARKING personligen hand om sina samarbetspartner på plats och ser till att produkter verkligen passar för slutkundernas specifika parkeringsbehov.

18 Våra produkter och tjänster. Som vår samarbetspartner kan ni förvänta er produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig långt utöver enbart parkeringsdelen. Förutom förvaltning av parkeringen erbjuder APCOA PARKING innovativa koncept som Taxi Management System och E-Solutions. Speciella tjänster Förvaltning av parkeringen Reklamlösningar Gatuparkering Övervakning av parkeringen Taxi Management System E-Solutions Alla broschyrer finns online:

19 1 8 / 1 9 Know-how från oss som specialister. WE KNOW HOW Marknadsföring Som förvaltare av parkeringen ägnar sig medarbetarna på APCOA PARKING inte bara åt rent operativa sysslor utan åtar sig även att sköta marknadsföring och utformning av parkeringsytorna. Marknadsföring av parkeringsytor APCOA PARKING ökar parkeringskapaciteten med hjälp av egna marknasstrategier som anpassas till målgruppen. Onlineförsäljning för långtidsparkering och förköp av biljetter Webbplats med optimerad sökfunktion för samtliga parkeringshus Geokodning av alla parkeringshus för GPS-sök Fasadreklam Rabattkampanjer Mobil marknadsföring Så kallade Give-away-kampanjer tillsammans med samarbetspartner Infrastruktur APCOA PARKING har utvecklat ett eget styrsystem och ett eget koncept för utformning av parkeringar. Vi ser till att bilisterna drar en lättnadens suck när de kör in på vår logiskt utformade och användarvänliga parkering. Tydligt markerade parkeringsplatser Stark belysning Tydligt markerade vägar för fotgängare Innovativt styrsystem av trafiken på plats APCOA PARKING skapar uppmärksamhet. Går inte att missa! I en reklamkampanj i Milano informerade man om det senaste specialerbjudandet med hjälp av klistermärken på backspeglarna både målgruppsanpassat och originellt.

20 En överblick över affärsverksamheten hos APCOA Parking. Flygplatsparkering. APCOA PARKING har framgångsrikt drivit och förvaltat parkeringsytor på mer än 30 flygplatser i Europa och tillhandahåller specialtjänster och attraktiva extraerbjudanden på samtliga platser. Vi är experter på hållbar och lönsam förvaltning av parkeringar vid flygplatser och marknadsföring av dem på Internet. Parkera halvvägs och ta bussen. APCOA PARKING har utvecklat miljövänliga alternativ där privata transporter kombineras med kollektivtrafiken i mer än 100 städer i Europa. Stadskärnor och shoppingcenter. APCOA PARKING är aktivt i marknadsföringen av parkering i centrum och i shoppingcenter, eftersom dessa parkeringsytor konkurrerar med närliggande parkeringshus. I Europa driver APCOA PARKING mer än parkeringar i cirka 350 städer.

21 2 0 / 2 1 Mässor, evenemang och konferenser. Hotell. Sjukhus. Gatuparkering. Parkeringsövervakning. I mer än 100 parkeringshus och parkeringsplatser är det APCOA PARKING som ser till att det inte uppstår köer vid rusningstrafik, som vid Friends Arena i Stockholm och vid Allianz Arena i München och vid mässhallen i Milano. Internationella hotellkedjor vet hur viktigt det är med en fungerande parkering. APCOA PARKING ansvarar för hotellparkering på cirka 60 olika platser, däribland för Marriott Hotel i Warszawa och för Kempinski i Dresden. APCOA PARKING driver och förvaltar parkeringar vid mer än 100 sjukhus i Europa och skapar på så vis nya inkomstkällor för våra uppdragsgivare. APCOA PARKING ser till att det är lätt att ta sig in på parkeringen och sköter planeringen av parkeringsanläggningarna. På cirka 60 platser med gatuparkering i Europa är det APCOA PARKING, på uppdrag av stadsförvaltningen i bland annat Dublin, Antwerpen och London, som kontrollerar att parkeringsreglerna följs. Vi sköter även parkeringsautomaterna och kontrollerar parkeringstider samt administrerar felparkeringsavgifter. På över privata parkeringar i Europa är det APCOA PARKING som sköter parkeringsövervakningen. Här används bland annat p-skivor och parkeringsautomater.

22 WE KNOW HOW Professionellt samarbete Kjeld Zacho Jørgensen, VD för flygplatsen i Billund APCOA Parkings affärsverksamhet i siffror. 7,4 % Gatuparkering Flygplatsparkering 32,5 % 5,0 % 4,1 % Transfer till och från parkeringsplatsen Sjukhus Sedan många år tillbaka utvecklar och driver APCOA PARKING parkeringen vid flygplatsen i Billund, och det på ett mycket professionellt sätt. Tack vare detta mångåriga samarbete förfogar flygplatsen i dag över parkeringsytor som är både kundvänliga och lönsamma. 4,1 % 3,1 % 2,1 % Mässor/evenemangslokaler/ konferenscenter Parkerings övervakning Hotell Centrum och shoppingcenter 41,7 %

23 2 2 / 2 3 Den perfekta lösningen för varje parkeringsyta. Det är omgivningen som bestämmer vilka parkeringsbehov kunden har. Vid ett shoppingcenter parkerar man vanligtvis i flera timmar, vid en tågstation eller flygplats eventuellt i flera dagar. Därför kan APCOA PARKING bidra med värdefulla råd redan på planeringsstadiet. I byggfasen görs en grundlig platsanalys så att man kan bestämma sig för ett koncept som passar för ändamålet, med avgifter som överensstämmer med målgruppen. Men även för befintliga objekt kan APCOA PARKING öka avkastningen med hjälp av modern teknik och effektiv marknadsföring. WE KNOW HOW Individuella lösningar Kira Fleck, kommunens huvudansvarige i Sandwell APCOA Parkings flexibla avtal. APCOA PARKING erbjuder olika avtalsmodeller, som till exempel fast hyra, en kombinerad fast hyra och omsättningshyra, bara omsättningshyra, eller ett förvaltningsavtal mot en uppgjorde kostnad. Detta borgar för ett flexibelt samarbete. APCOA PARKING kontrollerar gatuparkeringen i staden å våra vägnar. Man kontrollerar att parkeringsreglerna följs och att bilisterna har betalt biljett för tiden de står där och man skriver ut p-böter och sköter till och med under hållet av biljettautomaterna. Vår stad har en enorm nytta av dessa tjänster.

24 WE KNOW HOW Teamwork Dagmar Kern, APCOA PARKING Tyskland Mångsidig service för bilister. Det råder stor konkurrens mellan parkeringsalternativen. Därför är det extra viktigt att avgifterna och servicen är optimalt anpassade till var je enskild parkering. APCOA PARKING attraherar bilister på jakt efter en parkering med mångsidiga erbjudanden för alla behov. Från kort- till långtidsparkering, erbjudanden till företag på en eller flera orter och bredare parkeringsplatser för större fordon. Klart strukturerade processer och mångsidiga utvecklingsmöjligheter motiverar medarbetare och höjer lagandan det märker förstås även kunderna i parkeringshuset.

25 2 4 / 2 5 Erbjudanden vid parkering. WE KNOW HOW Kundvänligt Med APCOA PARKING ökar besöksfrekvensen men även särskilda extratjänster kännetecknar våra produkterbjudanden. Federico Ferro, bilist Erbjudanden för bilister Långtidsparkering för privatpersoner och företag Kort som kan laddas med pengar Kort som kan laddas med tid Kort för tillträde till flera parkeringshus Onlinereservering (bokning av enskild plats) Säsongskort Evenemangsbiljetter Extratjänster Breda parkeringsplatser (XXL-parkering) Valet-parkering (vi parkerar bilen åt föraren) Säker parkering Försäkrad parkering Biltvätt och fordonsunderhåll Reserveringsmöjlighet online Avbokningsrätt vid förbeställning Vaktmästartjänster Jag väljer att parkera i APCOA PARKING s parkeringshus. Att nivåerna är uppkallade efter stadsnamn gör det lättare för mig att hitta tillbaka till min plats.

26 Förväntar ni er hållbara metoder? APCOA PARKING tänker på morgondagen redan i dag. För att åstadkomma långsiktiga framgångar är det viktigt med en hållbar drift. På så sätt skyddar vi miljön och skonar jordens resurser. Med hjälp av innovativa lösningar minskar APCOA PARKING koldioxidutsläppen. Dessutom tar vi vårt samhällsansvar på allvar.

27 2 6 / 2 7

28 Hållbar utveckling med APCOA Parking. Investerare och fastighetsägare kan se hur vinsterna hela tiden ökar tack vare APCOA PARKING. Som en del av vårt CSR-arbete (företagets sociala ansvar) driver vi vårt företag utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Det gäller förstås vår miljöpåverkan men det påverkar även vårt långsiktiga samarbete med våra samarbetspartner.

29 2 8 / 2 9 Lösningen för en hållbar tillväxt. WE KNOW HOW Hållbarhet Taxi Management System, Arlanda flygplats På APCOA PARKING är vi medvetna om vårt ansvar gentemot investerare, men också gentemot samhället och miljön. Därför minskar vi trafiken i innerstan genom att samarbeta med GPS-tillverkare och vi slår ett slag för tydliga vägskyltar. Vid flygplatser använder vi oss av moderna transferbussar, samt vårt innovativa Taxi Management System. Det är vårt bidrag för att minska koldioxidutsläppen. Gröna lösningar från APCOA PARKING Taxi Management System Koldioxidsnåla transferbussar vid flygplatser Enklare att hitta en ledig plats Samåkning Ett Laddningsstationer för elbilar datorsystem håller reda på utsläppsnivån för varje taxibil och de miljövänligare taxibilar na är de första som skickas ut. Sedan juli 2011 är bara miljöbilar tillåtna i taxiservicen vid flygplatsen och därmed har koldioxidutsläppet sjunkit med ton på årsbasis.

30 Förväntar ni er konkreta fördelar? APCOA PARKING gör skillnad och är skillnaden. Vi ser oss som ett mobilt serviceföretag med uppdraget att ta hand om bilisterna som kommer för att parkera. Samtidigt fokuserar vi på vinstmaximering för våra samarbetspartner. Tillsammans utgör dessa två uppgifter vår vision för drift och förvaltning av parkeringsytor.

31 3 0 / 3 1

32 Mer än parkeringsförvaltning. På APCOA PARKING är det viktigt för oss att både bilisten och vår sam arbetspartner blir lika nöjda. Med 40 år i branschen vet vi hur det ska gå till.

33 3 2 / 3 3 En sammanfattning över vår parkeringsförvaltning. APCOA Parking har kunskapen som krävs. Experter från tolv europeiska länder Internationell erfarenhet och lokalkännedom Oberoende, objektiv och inriktad på kärnverksamheten APCOA Parking gör det lönsamt med parkering. Maximal avkastning Prissättning och hantering av direktavkastning Kostnadsledande i Europa tack vare centrala upphandlingar APCOA Parking övertygar genom att vara nummer 1. Marknadsledande på mer än orter i Europa Finansiell stabilitet genom en diversifierad portfölj Stark tillväxt sedan över 40 år APCOA Parking erbjuder skräddarsydda lösningar. Optimerade driftslösningar för alla parkeringar Individuell utformning av avtal Hyra av garageplats online APCOA Parking tänker på morgondagen. Hållbar tillväxt Gröna lösningar CSR-arbete

34 Förväntar ni er mer än bara en parkerings- och serviceleverantör?

35 3 4 / 3 5 APCOA PARKING en pålitlig samarbetspartner. APCOA PARKING har en tydlig vision för framtiden. V ska alltid vara förstahandsvalet när det handlar om parkering. Förstahandsvalet för investerare och fastighetsägare, eftersom APCOA PARKING erbjuder de bästa lösningarna. Förstahandsvalet för bilister, eftersom tjänsterna och produkterna är utmärkta. Naturligtvis även förstahandsvalet för våra medarbetare, eftersom integritet och lojalitet inte bara är ord hos oss.

36 APCOA PARKING Sverige AB Box Stockholm Besöksadress: Årstaängsvägen 21 B Tel:

Utredning Kommunalt parkeringsbolag

Utredning Kommunalt parkeringsbolag TRELLEBORGS KOMMUN Kommunstyrelsen Datum Diarienummer 2013-11-04 KS 2013/516 1 (5) Utredare Mats Åstrand 0410-733618, 0734 422949 mats.astrand@trelleborg.se Utredning Kommunalt parkeringsbolag Ärendebeskrivning

Läs mer

Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52

Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52 Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52 Vån 4, 173 kvm, Centrum Östra Hamngatan 52, vån 4 Centrum Ledig yta: 173 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 8 14 Tillträde: Omgående Utsikt Historia Buss 20 m Nyrenoverad

Läs mer

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet.

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Stadshuset Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss. Företag Alphabet Fleet Services Adress Vetenskapsvägen 10, Sollentuna Internet

Läs mer

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång.

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Våra värderingar Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Vi vill att de ska fortsätta se oss som sin framtida arbetsgivare. Vi vill också att vårt varumärke ska locka

Läs mer

ANSÖK OM MEDLEMSKAP I SVENSKA PARKERINGSFÖRENINGEN!

ANSÖK OM MEDLEMSKAP I SVENSKA PARKERINGSFÖRENINGEN! SVERIGES BRANSCHORGANISATION FÖR PARKERING ANSÖK OM MEDLEMSKAP I SVENSKA PARKERINGSFÖRENINGEN! Svenska Parkeringsföreningen verkar för att branschen ska tillämpa föreningens etiska regler och andra gemensamma

Läs mer

Affärsområde Ljusskyltar

Affärsområde Ljusskyltar Vårt företag Ända sedan starten 1965 har Focus hjälpt det svenska näringslivet med profilerings- och informationslösningar. På 70-talet tog verksamheten ordentlig fart genom förvärvet av Philips Neon.

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Dags för nya lokaler?

Dags för nya lokaler? Dags för nya lokaler? Här har vi har samlat tips till dig som söker lokal. Framtidssäker arbetsplats Välja läge Modernt och flexibelt Framtidssäker arbetsplats Tänk långsiktigt och ha framtiden i åtanke

Läs mer

INTELLIGENTA PARKERINGS- SYSTEM INTELLIGENTA STYRSYSTEM FRÅN FOCUS FÖR BÄTTRAR RÖRLIGHET I STÄDER OCH REDUCERAR MILJÖPÅVERKAN FRÅN BILTRAFIKEN.

INTELLIGENTA PARKERINGS- SYSTEM INTELLIGENTA STYRSYSTEM FRÅN FOCUS FÖR BÄTTRAR RÖRLIGHET I STÄDER OCH REDUCERAR MILJÖPÅVERKAN FRÅN BILTRAFIKEN. INTELLIGENTA PARKERINGS- SYSTEM INTELLIGENTA STYRSYSTEM FRÅN FOCUS FÖR BÄTTRAR RÖRLIGHET I STÄDER OCH REDUCERAR MILJÖPÅVERKAN FRÅN BILTRAFIKEN. ParkHelp SMARTA LÖSNINGAR FÖR TRAFIKSTYRNING OCH ÖKAD RÖRLIGHET

Läs mer

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK FRIHET Svenska Investeringsgruppens vision är att skapa möjligheter för ekonomisk tillväxt och frihet genom att identifiera de främsta fastighetsplaceringarna på marknaden. Vi vill hjälpa våra kunder att

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Fördelar för er som företagskunder Vi försäkrar allt från mindre verksamheter till större industrier. Med hög service, kvalitet

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle EMPOWERING YOUR BUSINESS Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle www.toyota-forklifts.se HYRESLÖSNINGAR Rätt truck för rätt tillfälle Olika situationer kräver olika lösningar. Vilken truck passar

Läs mer

Redovisning av enkät tidsbegränsad parkering på Kungstorget och Grönsakstorget

Redovisning av enkät tidsbegränsad parkering på Kungstorget och Grönsakstorget Redovisning av enkät tidsbegränsad parkering på Kungstorget och Grönsakstorget Göteborg Stad Trafikkontoret 30 jan 2012 Innehållsförteckning 1 Inledning... 2 1.1 Bakgrund och syfte... 2 1.2 Deltagare...

Läs mer

Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52

Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52 Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52 112 kvm, Centrum Östra Hamngatan 52 Centrum Ledig yta: 112 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 6 8 Tillträde: Omgående Cykelmöjligheter Miljöcertifierad byggnad Buss

Läs mer

Utvärdering av försök med fri parkering

Utvärdering av försök med fri parkering PM 2009-06-09 1 (8) TF 2006/894 Kungsgatan 42 745 80 Enköping Isabell Lundberg Tfn 0171-62 50 28 Mobiltfn 070-162 50 28 e-post isabell.lundberg@enkoping.se Tekniska nämnden Utvärdering av försök med fri

Läs mer

Ditt nästa kontor? Centrum

Ditt nästa kontor? Centrum Ditt nästa kontor? Centrum Södra Förstadsgatan 47, våning 3-4, 1 252 2 402 kvm Södra Förstadsgatan 47, våning 3 4, Centrum Ledig yta 1 252 2 402 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 40 150 Tillträde: enligt

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE. Skillnaden är auktoriserad

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE. Skillnaden är auktoriserad AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE Skillnaden är auktoriserad NSK Europe tillverkar kullager, fordonskomponenter, styrsystem och precisionsprodukter i sina moderna tillverkningsfabriker runt om i Europa. Peterlee

Läs mer

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Ante Baric Försäljningsdirektör Tobias Blom Key Account Manager Stadsnät TeliaSonera Operator Next 1 Innehåll Svensk fibermarknad

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

Smart bilist på väg En broschyr om bilpooler Bilpool för den smarta bilisten! Ien bilpool är Du fri från bekymmer och det är nästan lika smidigt som med egen bil, men oftast mycket billigare Bilpool ligger

Läs mer

FOCUS ELECTRONIC KORTFATTAD FÖRETAGSPRESENTATION

FOCUS ELECTRONIC KORTFATTAD FÖRETAGSPRESENTATION FOCUS ELECTRONIC KORTFATTAD FÖRETAGSPRESENTATION Vi arbetar redan med framtiden När jag var ute med hunden en dag, hörde jag några barn skratta åt att alla telefoner förr satt fast med en sladd i väggen.

Läs mer

InItIatIvet för. miljö ansvar

InItIatIvet för. miljö ansvar InItIatIvet för miljö ansvar Initiativet för miljöansvar Initiativet för Miljöansvar är ett av CSR Västsveriges handlingsprogram för ökat ansvarstagande, lokalt som globalt. Det är tänkt att kunna fungera

Läs mer

INFOTAINMENT FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN UNDER RESAN. Optimera butiksmiljön efter kundernas behov LEADING DIGITAL SIGNAGE

INFOTAINMENT FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN UNDER RESAN. Optimera butiksmiljön efter kundernas behov LEADING DIGITAL SIGNAGE INFOTAINMENT FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN UNDER RESAN Optimera butiksmiljön efter kundernas behov LEADING DIGITAL SIGNAGE Annika Molin är projektledare för Västtrafiks satsning på digitala skärmar. Infotainmentsystemet

Läs mer

ERBJUDANDE FÖR ÖVERVAKNINGSFÖRETAG ATT TECKNA SAMARBETSAVTAL

ERBJUDANDE FÖR ÖVERVAKNINGSFÖRETAG ATT TECKNA SAMARBETSAVTAL ERBJUDANDE FÖR ÖVERVAKNINGSFÖRETAG ATT TECKNA SAMARBETSAVTAL Svepark ger er kontaktnätet till hela Parkeringssverige! Teckna samarbetsavtal med oss och vi erbjuder er ett paket vi hoppas att ni ska uppskatta.

Läs mer

PARKERINGSINFORMATION

PARKERINGSINFORMATION PARKERINGSINFORMATION till hyresgäster och besökare Parkeringstaxor 1 januari 2014 Information till hyresgäster och besökare av Akademiska Hus Campusområden i Stockholm Inledning Parkering är en service

Läs mer

Smart synbarhet på Google fler lönsamma besök

Smart synbarhet på Google fler lönsamma besök Smart synbarhet på Google fler lönsamma besök GARANTERAT 20% ÖKAD TRAFIK Utan Jajja SEO Din hemsida besöks inte av potentiella kunder De som hittar din hemsida tillhör inte din målgrupp Dina besökare lämnar

Läs mer

Spara och tjäna online

Spara och tjäna online Spara och tjäna online m o n e y m i l j o n a r. s e MoneyMiljonär i siffror Startade år 2012 i Sverige 4 Över 1.250 segmenteringsmöjligheter i Sverige Över 500 annonsörer i Sverige Över 10.000 annonsörer

Läs mer

Det ska bara fungera!

Det ska bara fungera! Det ska bara fungera! Till trafikföretag för en mer nöjd resenär! Det här är vi Svenska Reseterminaler är ett helägt dotterbolag till Jernhusen och arbetar med väntsalar på närmare 140 stationer runt om

Läs mer

Nästa station: Framtiden!

Nästa station: Framtiden! Vi möter framtiden Nästa station: Framtiden! Hur föreställer du dig framtidens transporter? En vanlig bild är svävande fordon som rör sig med ljusets hastighet. Än är vi inte där men vi satsar stort för

Läs mer

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 135

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 135 Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 135 436 kvm Gustavslundsvägen 135, Alviks Strand Ledig yta Typ: Kontor 436 m 2 Antal arbetsplatser: 25-30 Byggt/ombyggt: 1987 Ledigt fr.o.m: Omgående Konferens Garage

Läs mer

Stockholm Parkering är ett av Stockholm stads via Stockholm Stadshus AB helägda dotterbolag.

Stockholm Parkering är ett av Stockholm stads via Stockholm Stadshus AB helägda dotterbolag. 2012-12-12 Nr 6 Till Styrelsen Förslag till ny Affärsplan Bakgrund Stockholm Parkering är ett av Stockholm stads via Stockholm Stadshus AB helägda dotterbolag. Stockholm Parkering förvaltar och driver

Läs mer

Ny i HR-rollen 1. Ny i HR-rollen. Detta måste du ha koll på

Ny i HR-rollen 1. Ny i HR-rollen. Detta måste du ha koll på Ny i HR-rollen 1 Ny i HR-rollen Detta måste du ha koll på Ny i HR-rollen 1 Innehåll Sida 2 Inledning 3 Förväntningar på HR-rollen 4 Så, var ska man börja? 5 En HR-modell i fyra nivåer 6 Förstå organisationen

Läs mer

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K > < I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K I N L E DN I N G U p p drage t Vi vill mer. Vi vågar satsa. Vi ger resultat. 6 7 Erbj u dan de t Visa vad våra färger går för. 8 9 Drivk rafte rna 1 0 1

Läs mer

emålbild för Kungsbacka 2020 Vårt utvecklingsarbete för att bli en del av e-samhället

emålbild för Kungsbacka 2020 Vårt utvecklingsarbete för att bli en del av e-samhället emålbild för Kungsbacka 2020 Vårt utvecklingsarbete för att bli en del av e-samhället Förord Vi behöver jobba smartare, effektivare och på nytt sätt för att möta förändrade förutsättningar. Genom att ta

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB -

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB - FÖRETAGSPRESENTATION 2015 www.gyllix.com Gyllix Fönsterputs AB - 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING SID 3 OM OSS SID 4 REFERENSER SID 5 MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY SID 6 SÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ SID 7 KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

KUNDANALYS. Koncept 2. Varför byter man leverantör? Inget intresse från leverantören

KUNDANALYS. Koncept 2. Varför byter man leverantör? Inget intresse från leverantören KUNDANALYS Koncept 2 Varför byter man leverantör? 68% 14% 4% 5% 9% Inget intresse från leverantören Fick inte vad vi önskade Bättre pris/service hos annan leverantör Personlig bekant Leverantören upphörde

Läs mer

Ditt nästa kontor? Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, 240 kvm, plan 8

Ditt nästa kontor? Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, 240 kvm, plan 8 Ditt nästa kontor? Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, 240 kvm, plan 8 Hangövägen 25, Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Ledig yta Typ: Kontor 240 m 2 Antal arbetsplatser: 12-15 Byggt/ombyggt:

Läs mer

Lärande skapar utveckling!

Lärande skapar utveckling! Lärande skapar utveckling! strategisk kompetensförsörjning Genom kunskap om företagets vision och affärsidé känner vi ökat engagemang vilket också är en grund för att vilja lära nytt. Ett jämställt samhälle

Läs mer

Våra affärsprinciper

Våra affärsprinciper Våra affärsprinciper Vår vision är att skapa hållbara energilösningar i världsklass. Vi vill kunna kombinera stark och uthållig tillväxt tillsammans med god lönsamhet. Genom detta skapar vi värdetillväxt

Läs mer

Hållbar Produktutveckling kan det vara något?

Hållbar Produktutveckling kan det vara något? Hållbar Produktutveckling kan det vara något? Vill ni få fler gäster? Vill ni tjäna mer pengar på besökarna? Vill ni få en större eller jämnare beläggning? Vill ni samarbeta för att öka områdets attraktion

Läs mer

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Din vilja, ditt engagemang och din kompetens är en viktig del av Martin & Serveras framgång. Våra värderingar Den här skriften beskriver Martin

Läs mer

Y O U R B R I G H T F U T U R E

Y O U R B R I G H T F U T U R E YOUR BRIGHT FUTURE VI ARBETAR REDAN MED FRAMTIDEN När jag var ute med hunden hörde jag en dag några barn skratta åt att alla telefoner förr satt fast med en sladd i väggen. Deras fråga var lika enkel som

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många branscher. THINK 360 är en filosofi

Läs mer

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER = fler medlemmar Vill ni öka nyttan med att vara medlem i er organisation? MEDLEMSFÖRMÅNER ÄR VIKTIGA. PLUS är ett koncept för att hjälpa intressestyrda organisationer att öka upplevd medlemsnytta inom

Läs mer

Vår vision. Sveaskogs uppförandekod tydliggör för alla medarbetare hur vi ska uppträda som affärspartner, arbetsgivare, medarbetare och samhällsaktör.

Vår vision. Sveaskogs uppförandekod tydliggör för alla medarbetare hur vi ska uppträda som affärspartner, arbetsgivare, medarbetare och samhällsaktör. Uppförandekod Vår vision Sveaskogs uppförandekod tydliggör för alla medarbetare hur vi ska uppträda som affärspartner, arbetsgivare, medarbetare och samhällsaktör. Vi ska vara det ledande skogsföretaget

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Företagspolitik i en nordisk kontext

Företagspolitik i en nordisk kontext Företagspolitik i en nordisk kontext 2 FÖRETAGSPOLITIK I EN NORDISK KONTEXT FÖRETAGSPOLITIK I EN NORDISK KONTEXT 3 Alla prognoser visar att tjänstesektorn kommer att fortsätta växa under de kommande åren,

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar Skillnaden ligger i detaljerna Främsta konkurrensfördelar med LG Solar FINANSIELL STYRKA HUR ÄR DEN AKTUELLA SITUATIONEN INOM SOLCELLSINDUSTRIN? Marknaden för solceller är under kraftig förändring. Minskande

Läs mer

Centrum. Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm. Ditt nästa kontor?

Centrum. Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm. Ditt nästa kontor? Centrum Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 30-34, Centrum Ledig yta Typ: kontor 230 m 2 Antal arbetsplatser: 12 15 Tillträde: omgående Restaurang Utsikt Buss 10 m Ett stenkast

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

Företagens villkor och verklighet 2017 Dalarnas län

Företagens villkor och verklighet 2017 Dalarnas län Företagens villkor och verklighet 2017 s län Kort om undersökningen Enkätundersökning riktad till små och medelstora företag i Sverige. En av Europas största enkätundersökningar till företag. Genomförts

Läs mer

+ = VÄLKOMMEN TILL BUSINESS SWEDEN. The Swedish Trade and Invest Council

+ = VÄLKOMMEN TILL BUSINESS SWEDEN. The Swedish Trade and Invest Council BUSINESS SWEDEN VÄLKOMMEN TILL BUSINESS SWEDEN The Swedish Trade and Invest Council Business Sweden bildades den 1 januari 2013, sammanslagning av Exportrådet och Invest Sweden Vi verkar för att stärka

Läs mer

SÄRSKILJ DIN BEGAGNADE BILFÖRSÄLJNING MED CARFAX

SÄRSKILJ DIN BEGAGNADE BILFÖRSÄLJNING MED CARFAX SÄRSKILJ DIN BEGAGNADE BILFÖRSÄLJNING MED CARFAX CARFAX TILLHANDAHÅLLER MER INFORMATION TILL ERA ANNONSER Vad har en kund som jämför restauranger, en som letar efter rätt semesterort och en som letar efter

Läs mer

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE Du är värdefull och Din tid är värdefull LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE 6 argument varför du ska BIG AFFÄRSRE BIG Travel är den lokala, personliga resebyrån som navigerar bland Vi använder oss

Läs mer

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Fråga 1: Varför sökte du till programmet? Vad hoppades du på och vad behövde du? Blev rekommenderad av turistbyrån.

Läs mer

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Vår omvärld och de förutsättningar vi verkar inom Kemtvätt och klädvård Att bedriva ett trovärdigt och kvalitativt företag inom kem- och vittvättsbranschen

Läs mer

En tunnelbana i världsklass

En tunnelbana i världsklass En tunnelbana i världsklass 5 år med MTR och Stockholms tunnelbana MTR har drivit Stockholms tunnelbana sedan 2009 på uppdrag av SL*. SL: s och vårt mål är fler och nöjdare resenärer, och efter fem år

Läs mer

Hur resonerar nybilsköparna av icke miljöbilar?

Hur resonerar nybilsköparna av icke miljöbilar? Hur resonerar nybilsköparna av icke miljöbilar? En intervjustudie med privatbilister och förmånsbilister, samt några leasingbolag 2014-05-02 FÖRORD Miljöförvaltningen i Stockholm stad vill ha ett underlag

Läs mer

GLÖM INTE DE SOM INTE SLÄPPS IN I KREDITPORTFÖLJEN. UC Affärsoptimering Kreditscoringmodeller. UC Affärsoptimering Du kör vi optimerar

GLÖM INTE DE SOM INTE SLÄPPS IN I KREDITPORTFÖLJEN. UC Affärsoptimering Kreditscoringmodeller. UC Affärsoptimering Du kör vi optimerar GLÖM INTE DE SOM INTE SLÄPPS IN I KREDITPORTFÖLJEN UC Affärsoptimering Kreditscoringmodeller UC Affärsoptimering Du kör vi optimerar UC Affärsoptimering Vi tillför nya perspektiv UC Affärsoptimering Vi

Läs mer

VARUMÄRKESPLATTFORM 2010

VARUMÄRKESPLATTFORM 2010 VARUMÄRKESPLATTFORM 2010 Introduktion 5 Bakgrund 6 Vision 7 Förflyttning 8 Löften 9 Positionering 10 Målgrupper 11 Känsla 12 Kärnvärden 14 INNEHÅLL INTRODUKTION Göteborgs hamn grundades år 1620 och är

Läs mer

PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE. Din kompletta börsarena

PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE. Din kompletta börsarena PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE Din kompletta börsarena TILLSAMMANS SKAPAR DE VÄLMÅENDE BOLAG RUSTADE FÖR FRAMTIDEN FOKUS PÅ TILLVÄXT välkommen till din börsarena Alla är överens om att

Läs mer

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Från mindre verksamheter till större industrier Med kunder inom de flesta branscher, såväl nationellt som internationellt, har

Läs mer

Revidering av Parkeringsstrategin

Revidering av Parkeringsstrategin Handläggare Direkt telefon Vår beteckning Er beteckning Datum 2015-10-21 Revidering av Parkeringsstrategin En ny parkeringsstrategi infördes i Karlskrona 2012. Syftet var främst att få rätt bil på rätt

Läs mer

HÅLLBAR AFFÄRSPLAN VÄRDSKAPET SVERIGE AB

HÅLLBAR AFFÄRSPLAN VÄRDSKAPET SVERIGE AB HÅLLBAR AFFÄRSPLAN VÄRDSKAPET SVERIGE AB (VÄRDSKAPET SVERIGE AB är ett helägt dotterbolag till VÄRDSKAPET UTVECKLING AB.) VÅR VISION (vad vi ytterst vill bidra till) En värld där alla känner sig väntade

Läs mer

Arbeta för en bättre värd

Arbeta för en bättre värd Arbeta för en bättre värd Långsiktig lönsamhet och tillväxt skapas genom nöjda kunder och engagerade medarbetare. Som arbetsgivare ska Vasakronan erbjuda branschens bästa utvecklingsmöjligheter och arbetsmiljö.

Läs mer

Kontrollerad mobilitet

Kontrollerad mobilitet Kontrollerad mobilitet Kommunala fordon Med fokus på Arbetsmaskiner Lant- och skogsbruk Transport och logistik Övertygande Mobil styrteknik fungerar tack vare att alla komponenter är perfekt samtrimmade.

Läs mer

S T Ö D Å T F Ö R E T A G I T I L L V Ä X T O C H F Ö R Ä N D R I N G

S T Ö D Å T F Ö R E T A G I T I L L V Ä X T O C H F Ö R Ä N D R I N G S T Ö D Å T F Ö R E T A G I T I L L V Ä X T O C H F Ö R Ä N D R I N G Vi har världens roligaste uppdrag! När våra kunder är framgångsrika har vi lyckats. Vårt arbete går ut på att hjälpa ambitiösa organisationer

Läs mer

Folksam med dotterbolag

Folksam med dotterbolag Folksam med dotterbolag Finansmarknadsträff Stockholm, 5 november 2014 Q1-Q3 2014 Fortsatt stark premietillväxt och kundnöjdhet 2 Tite l på Stark efterfrågan inom alla områden Total premievolym miljarder

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

Våra affärsprinciper 1

Våra affärsprinciper 1 Våra affärsprinciper 1 Hållbart värdeskapande Våra affärsprinciper Våra affärsprinciper Affärskoncept Framgångsfaktorer Strategi Våra värderingar Uppförandekod Policys "Våra affärsprinciper" och " Våra

Läs mer

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen.

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. AFFÄRSPLAN En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Jag/vi och idén 2 Företagsägare och affärsidé 3

Läs mer

Bandrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor

Bandrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor Bandrift Möjligheter och fördelar med extern entreprenad Proffs på gröna sportytor Golfsverige i förändring kräver smarta lösningar för bandrift Golfsverige befinner sig i en förändringsprocess som innebär

Läs mer

A t t b e r e d a v ä g e n

A t t b e r e d a v ä g e n A t t b e r e d a v ä g e n med hjälp av Människorna i företaget Att utveckla affärer framgångsrikt med hjälp av människor. Varför är vissa företag trots utmärkta affärsidéer och likartade marknadsvillkor

Läs mer

Nya planer för gården?

Nya planer för gården? Nya planer för gården? Tio steg för att lyckas med ett generationsskifte För ett rikare liv på landet Gör en smidig växling till nästa generation Att genomgå en generationsväxling innebär mycket att tänka

Läs mer

TILLSAMMANS FÖRVERKLIGAR VI DIN DRÖMSKOG UPM SKOG

TILLSAMMANS FÖRVERKLIGAR VI DIN DRÖMSKOG UPM SKOG TILLSAMMANS FÖRVERKLIGAR VI DIN DRÖMSKOG UPM SKOG Vad behöver din skog? Vilket av exemplen påminner mest om din situation? Exemplen hjälper dig att hitta rätt servicenivå. Jag har inte gjort just några

Läs mer

Kundcase. Vendelbo Cykler. webcrm ökade återförsäljarens effektivitet och kundlojaliteten

Kundcase. Vendelbo Cykler. webcrm ökade återförsäljarens effektivitet och kundlojaliteten Kundcase Vendelbo Cykler webcrm ökade återförsäljarens effektivitet och kundlojaliteten CRM-SYSTEM ÖKADE ÅTER- FÖRSÄLJARENS EFFEKTIVITET OCH KUNDLOJALITETEN Den danska återförsäljaren Vendelbo Cykler fick

Läs mer

Bandrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor

Bandrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor Bandrift Möjligheter och fördelar med extern entreprenad Proffs på gröna sportytor Golfsverige i förändring kräver smarta lösningar för bandrift Golfsverige befinner sig i en förändringsprocess som innebär

Läs mer

Hyr ut ditt semesterhus med full service

Hyr ut ditt semesterhus med full service Hyr ut ditt semesterhus med full service OM SWEEDS Vi tycker att Sverige är den perfekta platsen att tillbringa sin semester och vårt uppdrag är att presentera detta vackra land och alla dess skatter för

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Upphandling 24, onsdag 7 november 2012 www.magnusjosephson.se 1 Magnus Josephson Sammanhang för alla konsulttjänster gäller att Majoriteten av kunder

Läs mer

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare.

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. Maskininvesteringar Gör rätt från start Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. 12 minuter kan ge dig 12 månader Om du funderar på att köpa en ny maskin, ge oss 12 minuter

Läs mer

Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet

Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet White Paper Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet Mindre administration, effektivare försäljning

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Ockelbo. Framtidens centrum i fokus. Marlene Hassel Svenska Stadskärnor / 2014-02-10

Ockelbo. Framtidens centrum i fokus. Marlene Hassel Svenska Stadskärnor / 2014-02-10 Ockelbo Framtidens centrum i fokus Marlene Hassel Svenska Stadskärnor / 2014-02-10 Hur kan vi......utveckla en ort eller stad...öka attraktiviteten...och för vem? Ockelbos situation och möjligheter? -

Läs mer

Ett livsviktigt arbete

Ett livsviktigt arbete Stockholmshemmet Tidningen för dig som bor hos oss Nr 3 September 2015 Årets enkätresultat klara! Ett livsviktigt arbete Hitta information om ditt boende i Min lägenhet Vår, sommar, höst och vinter nu

Läs mer

Min sommar räcker inte mycket längre än hit. >> Fredrik Gustafsson - Chefredaktör

Min sommar räcker inte mycket längre än hit. >> Fredrik Gustafsson - Chefredaktör Min sommar räcker inte mycket längre än hit. >> Fredrik Gustafsson - Chefredaktör STARTSIDA ARTIKLAR BRANSCHNYTT REDAKTIONEN ANNONSERA PRENUMERERA EVENEMANGSKALENDERN SENASTE NUMRET SSQ AWARD BRANSCHNYTT

Läs mer

Tradition och kontinuitet har alltid varit viktigt för Göteborgs Tvätt. Numera drivs företaget av två generationer Jaldin sida vid sida, Kristofer

Tradition och kontinuitet har alltid varit viktigt för Göteborgs Tvätt. Numera drivs företaget av två generationer Jaldin sida vid sida, Kristofer MER ÄN BARA TVÄTT Tradition och kontinuitet har alltid varit viktigt för Göteborgs Tvätt. Numera drivs företaget av två generationer Jaldin sida vid sida, Kristofer och Lennart. Det bästa av två världar

Läs mer

Näringslivsstrategi 2009-03-23. Renée Mohlkert Näringslivs- och marknadsdirektör

Näringslivsstrategi 2009-03-23. Renée Mohlkert Näringslivs- och marknadsdirektör Näringslivsstrategi 2009-03-23 Renée Mohlkert Näringslivs- och marknadsdirektör NÄRINGSLIVSSTRATEGI FÖR HELSINGBORGS STAD Utifrån denna strategi ska Helsingborgs stads näringslivsarbete bedrivas. Uppdraget

Läs mer

ramgångsrika öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling.

ramgångsrika öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling. F ramgångsrika F öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling. Region Skånes nya satsning på kvinnor som äger och driver företag inom vård och omsorg i Skåne

Läs mer

Digitala lösningar som effektivt kommunicerar mot era målgrupper.

Digitala lösningar som effektivt kommunicerar mot era målgrupper. En virtuell webbyrå Vi skapar kostnadseffektiva digitala lösningar åt medelstora och stora företag. Er webbplats blir sökvänlig, responsiv och modern. Vårt koncept bygger på låga kostnader med god kvalité.

Läs mer

Laddstationen er bästa affär Bli laddad nu kommer elfordonen

Laddstationen er bästa affär Bli laddad nu kommer elfordonen Laddstationen er bästa affär Bli laddad nu kommer elfordonen 2 elfordonen kommer är ni? redo De senaste 12 månaderna har antalet efordon ökat med över 140 procent i Sverige. Överallt dyker nya laddstationer

Läs mer

Påstått konkurrensproblem avgifter för taxiframkallning m.m. på Arlanda flygplats

Påstått konkurrensproblem avgifter för taxiframkallning m.m. på Arlanda flygplats KKV1004, v1.4, 2013-12-18 BESLUT 2014-05-23 Dnr 455/2013 1 (5) Svenska Taxiförbundet m.fl. Att: Den nya välfärden Chefjuristen Pär Cronhult Box 5625 114 86 STOCKHOLM Påstått konkurrensproblem avgifter

Läs mer

Res lönsamt. Med kunskap om alternativa kommunikationer kan företag och individer förändra invanda resmönster och nå ett mer hållbart resande.

Res lönsamt. Med kunskap om alternativa kommunikationer kan företag och individer förändra invanda resmönster och nå ett mer hållbart resande. Res lönsamt Tjäna tid, pengar och hälsa Hållbara resor är lönsamma resor. Lönsamt för alla; samhälle, företag, organisationer och privatpersoner. Färre och snabbare arbetsresor, minskat behov av parkeringsplatser

Läs mer

Elfordonspooler Miljövänlig, kostnadseffektiv och imagestärkande mobilitet

Elfordonspooler Miljövänlig, kostnadseffektiv och imagestärkande mobilitet Elfordonspooler Miljövänlig, kostnadseffektiv och imagestärkande mobilitet Om Move About Historik / Vision Move About grundades i Norge 2007 och är världens första satsning på elfordonspooler. Move About

Läs mer

Våra etiska regler Uppförandekod

Våra etiska regler Uppförandekod Våra etiska regler Uppförandekod ABA Skol AB erbjuder det bästa inom bild- & lekmaterial, läromedel och skolmöbler till de viktigaste människorna i världen! Vi är ett företag som säljer bild-, förbruknings-

Läs mer

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions English - Deutsch - Svenska Innehåll 1 Om DWÜ & ZIF Läs mer vilka vi är, våra värderingar och kultur, och hur vi arbetar. 2 Våra Tjänster 3 Transaktioner

Läs mer

Affärsutvecklingsprogram för företag i besöksnäringen

Affärsutvecklingsprogram för företag i besöksnäringen Affärsutvecklingsprogram för företag i besöksnäringen Kurbits hjälper företagare att tjäna mer på det de brinner för. Våra affärsutvecklingsprogram är utvecklade och designade specifikt för företag inom

Läs mer