BRF Islandet Adolf. Information vid försäljning av bostadsrätt. Dokumentet är senast uppdaterat

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF Islandet Adolf. Information vid försäljning av bostadsrätt. Dokumentet är senast uppdaterat"

Transkript

1 BRF Islandet Adolf Information vid försäljning av bostadsrätt Dokumentet är senast uppdaterat Fakta till dig och din mäklare vid försäljning av din lägenhet För att underlätta vid försäljning av din lägenhet har detta faktablad sammanställts med information om fastigheten och föreningen. Lämna gärna faktabladet till din mäklare. Synpunkter och förslag på förbättringar av detta faktablad mottages tacksamt per e-post till eller per post till föreningens brevlåda; Drottninggatan 90B, till höger 1 tr. På bostadsrättsföreningens hemsida finns mäklarinfo, stadgar, årsredovisningar och annat som du och din mäklare kan komma att behöva i samband med försäljningen. Hemsidan finner du på Behöver din mäklare en mäklarbild eller information om pantbrev så ska mäklaren kontakta föreningens ekonomiska förvaltare Fastum ( Allmänt om fastigheten Fastigheten uppfördes år 1939 av fastighetsbolaget Hufvudstaden, och ritades av arkitekterna Gunnar Weijke och Kjell Ödeen. Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheten Fastigheten är Q-märkt, vilket är en form av K-märkning. Ytterligare historik kring arkitekterna och fastigheten finns på bostadsrättsföreningens hemsida på Fastigheten har tre trappuppgångar: - Drottninggatan 90A (90A) med 5 våningsplan, - Drottninggatan 90B (90B) med 6 våningsplan, samt - Adolf Fredriks Kyrkogata 15 (AF15) med 6 våningsplan. Hiss finns i varje trappuppgång. I fastigheten finns 57 lägenheter (varav 1 hyresrätt), 3 kontorslokaler, 8 butikslokaler samt 16 uthyrbara garageplatser. 1(5)

2 Garageplats tecknas separat. Varje lägenhet har ett källarförråd. Det finns två takterrasser, en som nås från 90A och en som nås från 90B och AF15. På båda terrasserna finns sitt- och liggstolar, bord, parasoll, grill och dusch. Det finns sopnedkast i respektive trappuppgång och fastigheten har utrymmen för återvinning av glas och papper, grovsopor, elavfall, plast- och metallförpackningar samt matavfall. Det finns två tvättstugor i källarplanet. En där tid kan bokas med en låscylinder och en som kan användas spontant. Båda tvättstugorna är utrustade med två tvättmaskiner, tumlare, torkskåp och mangel. Föreningen har ett övernattningsrum, med dubbelsäng, TV, vattenkokare och kylskåp. Boende i fastigheten har möjlighet att boka övernattningsrummet för gäster. Lakan ingår. Rummet kan även hyras dagtid för boende i föreningen som behöver en möteslokal. Mötesrummet har whiteboard och bord med plats för 8 personer. Comhem levererar kabel-tv. Grundabonnemang för TV ingår i avgiften. Avtal därutöver tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Sedan 2014 finns fiber installerat där OwnIT är leverantör. Bredband kan även tillhandahållas av Comhem via separat abonnemang. Internettjänster kan även erhållas via telefonoperatör Fastigheten har centralvärme. Fastigheten förvaltas av RBF AB, trappstädning samt innergård sköts av entreprenör och Fastum sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Allmänt om bostadsrättsföreningen Bostadsrättsföreningen har organisationsnummer Föreningen innehar fastigheten med beteckningen Islandet 15 med äganderätt. Fastighetens taxeringsvärde var vid 2016 års utgång 164,0 Mkr varav markvärdet var 91,0 Mkr och byggnaden 73,0 Mkr. Bostadsdelen taxerades till 100,0 Mkr och lokaldelen till 64,0 Mkr. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Stockholms Stads Brandförsäkringskontor. Föreningen är en s.k. oäkta förening med skatteregler som till viss del skiljer sig från en vanlig bostadsrättsförening. 2(5)

3 Föreningen har inget krav på att man skriver sig på lägenhetens adress, dock kan vissa försäkringsbolag kräva att så sker för att hemförsäkringen skall gälla. Föreningen accepterar delat ägande och har inga krav på hur fördelning sker. Föreningen accepterar inte juridisk person som ägare. Månadsavgift erläggs månadsvis i förskott och inkluderar värme och vatten men inte el. Kopior på köpeavtal och anmälan om utträde/medlemskap till föreningen När föreningen godkänt ny köpare skickar föreningen kopior av köpeavtal och godkännande av ny medlem till UBC. Baserat på angiven dag för tillträde debiterar Fastum månadsavgift för nästföljande hel månad. Avgifter vid försäljning Fastum debiterar köparen en överlåtelseavgift om 2,5 procent av gällande prisbasbelopp vid överlåtelsen. Även pantbrevsavgift om 1,5 procent av gällande prisbasbelopp debiteras köparen. Avläsning elmätare elabonnemang Avläsning sker automatiskt, men glöm inte att föra över abonnemanget till ny ägare. Renoveringar Sedan föreningen köpte fastigheten 2003 har stora renoveringsarbeten genomförts, bland annat i el- och vattenstammar, ventilation, fasader, garage och lokaler. Vatten, avlopp, värme, ventilation Drottninggatan 90A är stambytt Delar av stammarna i 90B och Adolf Fredrik 15 är bytta under 80- och 90-tal, och föreningen har nyligen genomfört relining i några avloppsstammar med gott resultat. Därför kommer även övriga avloppsstammar att renoveras genom relining enligt en plan som håller på att fastställas. Samtliga avloppsstammar och färskvattenledningar i källaren och under bottenplattan är bytta med undantag för några få avloppsledningar under bottenplattan som har relinats. Värmeledningar i källaren byttes 2007 och termostatventiler installerades i hela huset. Nya styrventiler installerades i systemet och efter injustering 2008 minskades husets värmebehov kraftigt. Ett modernt styrsystem för ventilation och värme installerades 2008, vilket har uppgraderats kontinuerligt. Lägenheternas ventilationskanaler och skorstenar tätades 2008 och nya ventilationsaggregat installerades gjordes en kontroll av samtliga lägenheters ventilation och nya tilluftsdon installerades varpå en ny injustering gjordes. Obligatorisk ventilationskontroll, OVK, kommer att genomföras under vintern 2017/ (5)

4 Flera av lokalernas ventilationssystem har renoverats löpande och nya ventilationsaggregat installerats. Lokalernas ventilation har idag genomgående hög standard. Ytskikt i trapphus, källare, varuintag/sopgång och garage Renovering av de Q-märkta trapphusen och entréerna påbörjades i liten skala under 2011 och slutfördes under I källaren har även renovering av förrådsutrymmena och källargångar utförts under perioden Undercentralen renoverades Varuintaget till den lokal som idag inhyser Espresso House tillika föreningens sopkorridor med tillhörande soprum totalrenoverades med plåtinklädnad och målning. Garagets golv och ytskikt renoverades El Som en del av renoveringsarbetena har i stort sett alla elstammar för fastighetsel bytts ut i trapphus, källare och hissmaskinrum (elstigare till och eldragningar i samtliga lägenheter byttes 2005). Gamla oanvända ledningar har rivits och ny el har dragits i dolda rör så långt det varit möjligt. Elcentraler och eldragningar i lokalerna har bytts vid behov och då har även respektive lokals elstigare bytts ut. Samtliga lokaler är nu åtgärdade. All belysning i gemensamma utrymmen är sedan energisnål LED-belysning som försetts med närvarostyrning (utom garaget som fick ny energisnål belysning redan 2008). Ny belysning installerades på terrasserna under Huvudparten av elarbetena i fastigheten beräknas vara avslutade under Fasader, terrasser och lanterniner 2006 renoverades fasaderna mot innergården. Gatuplanets fönster och fasader mot gatan renoverades 2006 med kompletterande underhålls- och reparationsarbeten 2015 och Flera av butikernas fönster har försetts med energiglas. Kafélokalen och glassbutiken har fått öppningsbara fönster. Sommaren renoverades de gemensamma terrassernas stål- och glaspartier inklusive räcken. Under våren 2018 planeras lägenheternas terrass- och balkongräcken att åtgärdas. Fasadpartierna på den stora gemensamma terrassen renoverades 2016 och den lilla gemensamma terrassen planeras att renoveras under Under hösten 2016 och våren 2017 totalrenoverades tre av lanterninerna på gården. Tätskikt på sidorna samt ytskikt på övriga lanterniner planeras att renoveras inom de närmaste åren. Låssystem Under 2015 och 2016 har husets låssystem uppgraderats och alla dörrar i skalskyddet har försetts med digital läsare och cylinder så att borttappade nycklar lätt kan spärras. I samband med uppgraderingen har flera dörrar försetts med automatisk dörröppning. Brandskyddsåtgärder Efter en brand i en av föreningens lokaler strax före julen 2012 har brandskyddet förbättrats i två av husets ventilationssystem som försörjer butiker och lokaler. Ventilationssystemen uppfyllde redan innan branden den standard som gällde då de installerades. Föreningen valde att förstärka skyddet ytterligare genom brandisolering av ventilationskanaler och installation av ett flertal brandspjäll för att skapa mindre och säkrare brandceller. Ytterligare 4(5)

5 brandskyddsåtgärder gjordes hösten 2017 i samband med renoveringen av den stora lokal som iordningställdes för Lammhults Möbler. 5(5)

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 BRF Islandet Adolf Information till medlemmar Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf! Vi hoppas att ni kommer att trivas i fastigheten och

Läs mer

BRF Islandet Adolf. Fakta. Senast ändrad 2011-01-15. Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf

BRF Islandet Adolf. Fakta. Senast ändrad 2011-01-15. Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf BRF Islandet Adolf Fakta Senast ändrad 2011-01-15 Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf Vi hoppas att ni kommer att trivas i fastigheten och som medlem i vår förening. För att underlätta

Läs mer

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2015-02-27

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2015-02-27 BRF Islandet Adolf Information till medlemmar Dokumentet är senast uppdaterat 2015-02-27 Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf! Vi hoppas att ni kommer att trivas i fastigheten och

Läs mer

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat BRF Islandet Adolf Information till medlemmar Dokumentet är senast uppdaterat 2016-06-22 Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf! Vi hoppas att ni kommer att trivas i fastigheten och

Läs mer

Generellt om föreningen

Generellt om föreningen Generellt om föreningen När köpte föreningen huset? Brf Bornholm byggdes 1953 54 och har varit en bostadsrättförening från start. Vem var byggherren? HSB Fastighetsbeteckning Bornholm 8 Adresser Köpenhamnsvägen

Läs mer

3 AVGIFTER 4 3.1 VAD INGÅR I MÅNADSAVGIFTEN? 4 3.2 HUR OFTA BETALAS AVGIFTEN? 4 3.3 PANTSÄTTNINGSAVGIFT? 4 3.4 ÖVERLÅTELSEAVGIFT?

3 AVGIFTER 4 3.1 VAD INGÅR I MÅNADSAVGIFTEN? 4 3.2 HUR OFTA BETALAS AVGIFTEN? 4 3.3 PANTSÄTTNINGSAVGIFT? 4 3.4 ÖVERLÅTELSEAVGIFT? De vanligaste frågorna till BRF STÄMJÄRNET I det här dokumentet finner du de vanligaste frågorna som mäklare och de som vill flytta till vårt hus och förening ställer och de svar som vi då ger. Innehållsförteckning

Läs mer

UPPGIFTER OM Brf PONTONJÄREN 3. Kontakt Joakim Ohrbeck, ordförande , ,

UPPGIFTER OM Brf PONTONJÄREN 3. Kontakt Joakim Ohrbeck, ordförande , , 1 6 april 2015 Adress Baltzar von Platens Gata 6 112 42 STOCKHOLM Organisationsnummer: 716420-0599 UPPGIFTER OM Brf PONTONJÄREN 3 Kontakt Joakim Ohrbeck, ordförande 08-26 70 28, 0707 73 66 74, joakimohrbeck@hotmail.com

Läs mer

Mäklarinformation Brf Vattenspegeln. 1. Huset Allmänt. Brf Vattenspegeln

Mäklarinformation Brf Vattenspegeln. 1. Huset Allmänt. Brf Vattenspegeln Mäklarinformation Brf Vattenspegeln Kontakt i föreningen: Ordförande Calle Hagerström 076-586 95 31 Mail: brfvattenspegeln@gmail.com Organisationsnummer: 769605-2724 1. Huset Allmänt 1.1 Byggår? 1930 1.2

Läs mer

Om föreningen Lund, Svar Bostadsrättsföreningen Norrbacken, organisationsnummer

Om föreningen Lund, Svar Bostadsrättsföreningen Norrbacken, organisationsnummer Allmänt Föreningens namn? Bostadsrättsföreningen Norrbacken, organisationsnummer 745000-1370 Är föreningen en äkta eller oäkta förening? Om den är oäkta, varför? Finns det några planer på att den ska bli

Läs mer

Om föreningen Lund, Svar Bostadsrättsföreningen Norrbacken, organisationsnummer

Om föreningen Lund, Svar Bostadsrättsföreningen Norrbacken, organisationsnummer Allmänt Föreningens namn? Bostadsrättsföreningen Norrbacken, organisationsnummer 745000-1370 Är föreningen en äkta eller oäkta förening? Om den är oäkta, varför? Finns det några planer på att den ska bli

Läs mer

Svar på de vanligaste frågorna från mäklare

Svar på de vanligaste frågorna från mäklare Svar på de vanligaste frågorna från mäklare Uppdaterat 2014-05 Föreningens namn: Bostadsrättsföreningen Norrbacken Är föreningen en äkta eller oäkta förening? Om den är oäkta, varför? Finns det några planer

Läs mer

Om BRF Citymunken. Ort: Malmö. E-Mail: Kontaktpersoner. Namn: Torbjörn Bodin Telefon: 0768558960. Ansvarsområde i föreningen: Ordförande.

Om BRF Citymunken. Ort: Malmö. E-Mail: Kontaktpersoner. Namn: Torbjörn Bodin Telefon: 0768558960. Ansvarsområde i föreningen: Ordförande. Om BRF Citymunken Föreningens juridiska namn: Brf Citymunken Organisationsform: Bostadsrättsförening Organisationsnummer: 7696110217 Föreningens adress: Munkgatan 3 Postnummer: 21147 Hemsida: www.citymunken.se

Läs mer

Mäklarinformation. Brf. Kronkvarnen 35

Mäklarinformation. Brf. Kronkvarnen 35 Brf. Kronkvarnen 35 Mäklarinformation Denna information riktar sig i första hand till mäklare som förmedlar bostadsrätter inom bostadsrättsföreningen Kronkvarnen 35. Reviderad: 2017-05-05 Brf. Kronkvarnen

Läs mer

Mäklarinformation: BRF Fyrtornet 1 (orgnr )

Mäklarinformation: BRF Fyrtornet 1 (orgnr ) Mäklarinformation: BRF Fyrtornet 1 (orgnr 769604-3020) Adress: Hemsida: E-post: BRF Fyrtornet 1 www.fyrtornet1.se info@fyrtornet1.se Åsögatan 185 nb 116 32 STOCKHOLM Fakta om fastigheten och lägenhetsfördelning

Läs mer

Mäklarinformation Q&A

Mäklarinformation Q&A Mäklarinformation Q&A BRF Jordgubben 18 Organisationsnummer: 769605-0660 Kontaktuppgifter för spekulanter info@brfjordgubben18.se Allmän information föreningen och fastigheten Fastigheten byggdes 1937

Läs mer

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail. Brf Reveljen 1 & 11 Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.com Mäklarinformation version 150110 På föreningens hemsida

Läs mer

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan Stockholm Hemsida:

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan Stockholm Hemsida: Brf Reveljen 1 & 11 Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.com Mäklarinformation version 181027 På föreningens hemsida

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till mäklare September 2018 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Org.nr 702000-2064 Till mäklare I den här skriften, mäklarlathund, har vi samlat information som vanligtvis efterfrågas

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till mäklare Mars 2019 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Org.nr 702000-2064 Till mäklare I den här skriften, mäklarlathund, har vi samlat information som vanligtvis efterfrågas

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till mäklare April 2016 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Org.nr 702000-2064 Till mäklare I den här skriften, mäklarlathund, har vi samlat information som vanligtvis efterfrågas

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till mäklare December 2018 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Org.nr 702000-2064 Till mäklare I den här skriften, mäklarlathund, har vi samlat information som vanligtvis efterfrågas

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till mäklare Mars 2017 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Org.nr 702000-2064 Till mäklare I den här skriften, mäklarlathund, har vi samlat information som vanligtvis efterfrågas

Läs mer

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail. Brf Reveljen 1 & 11 Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.com Mäklarinformation version 150701 På föreningens hemsida

Läs mer

Mätningar har utförts i ca 22 lägenheter och låga värden 40 90 Bq/m3 har uppmätts i lägenheterna Källarförråd

Mätningar har utförts i ca 22 lägenheter och låga värden 40 90 Bq/m3 har uppmätts i lägenheterna Källarförråd Senast reviderad: 2010 09 02 Ämne Beskrivning Allmänt & tekniskt Fastighetens byggnadsår 1949 Förvärvsdatum 09 nov 09 Uppvärmning Fjärrvärme, en UC per huskropp Antal lägenheter 119 Antal Lokaler 7 (3

Läs mer

Bostadsföreningen Norrbacka u.p.a. Organisationsnummer: 702001,5439

Bostadsföreningen Norrbacka u.p.a. Organisationsnummer: 702001,5439 2009,10,06 Bostadsföreningen Norrbacka u.p.a. Organisationsnummer: 702001,5439 Postadress: Tomtebogatan 26 A, 113 38 STOCKHOLM Om fastigheten Fastighetsbeteckning: Smältan 12, med tre trappuppgångar: Tomtebogatan

Läs mer

Mäklarinformation för BRF Söderhus

Mäklarinformation för BRF Söderhus Mäklarinformation för BRF Fönster 1985 Balkonger 1991 Byte av varmvattenstammar i badrum 1995 Ny el och jordfelsbrytare 1997 Byte kallvattenstammar i badrum 2001 Badrumsrenovering och byte av golvbrunn

Läs mer

Brf Näktergalen 16 Lugna gatan 50, 211 59 Malmö

Brf Näktergalen 16 Lugna gatan 50, 211 59 Malmö Föreningsinformation för Bostadsrättsföreningen Näktergalen 16, Malmö Nedan redovisas frågor som föreningen har fått vid olika tillfällen samt svar på frågorna. Bra information finns även i föreningens

Läs mer

Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö

Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö Kontaktperson: Sven-Olof Nilsson, ordf Organisationsnummer: 716418-0635 1. Hus Allmänt 1.1 Byggår 1985/1986 1.2 Föreningens adress: Brf Ekeby i Ekerö,

Läs mer

Sammanfattning av mäklarinformation Mäklarbild i Brf Lilla Bantorget

Sammanfattning av mäklarinformation Mäklarbild i Brf Lilla Bantorget 1 Sammanfattning av mäklarinformation Mäklarbild i Nedan återfinns det mesta av den information som behövs vid en överlåtelse av en lägenhet i Bostadsrättsföreningen Lilla Bantorget. 1. Grundinformation

Läs mer

Genomförda underhålls- och förbättringsåtgärder i Brf. Västeråshus 19.

Genomförda underhålls- och förbättringsåtgärder i Brf. Västeråshus 19. Genomförda underhålls- och förbättringsåtgärder i Brf. Västeråshus 19. Under årens lopp har nedanstående åtgärder genomförts syftande till att bevara husen i gott skick med minsta möjliga kostnader för

Läs mer

Information för dig som ska sälja en lägenhet i BRF Väduren

Information för dig som ska sälja en lägenhet i BRF Väduren Information för dig som ska sälja en lägenhet i BRF Väduren Föreningen förvaltas av AdEx Fastighetsutveckling. Förvaltare: Daniel Boding Fastighetsadministratör: Cassandra Gustafsson Ekonomi: Lisa Welin

Läs mer

Information till dig som ska sälja en lägenhet i BRF Väduren

Information till dig som ska sälja en lägenhet i BRF Väduren Information till dig som ska sälja en lägenhet i BRF Väduren BRF Väduren förvaltas av AdEx Fastighetsutveckling. Förvaltare Fastighetsadministratör Daniel Boding Emelie Wase Kontakt, via Service Center

Läs mer

Information till mäklare som förmedlar bostadsrätter inom Bostadsrättsföreningen Svea artilleri4.

Information till mäklare som förmedlar bostadsrätter inom Bostadsrättsföreningen Svea artilleri4. Mäklar information 2010 www.sveaartilleri4.se Information till mäklare som förmedlar bostadsrätter inom Bostadsrättsföreningen Svea artilleri4. Denna information riktar sig enbart till mäklare som förmedlar

Läs mer

V A S A S T A N / S T O C K H O L M. Västmannagatan 53 E R I K O L S S O N F A S T I G H E T S F Ö R M E D L I N G

V A S A S T A N / S T O C K H O L M. Västmannagatan 53 E R I K O L S S O N F A S T I G H E T S F Ö R M E D L I N G V A S A S T A N / S T O C K H O L M Västmannagatan 53 E R I K O L S S O N F A S T I G H E T S F Ö R M E D L I N G Bästa planlösningen med tre stora sovrum, solig balkong och renoveringsbehov Varmt välkomna

Läs mer

Björngårdsgatan 3. Län Stockholm Gatuadress Björngårdsgatan 3 Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 24 m² Område Södermalm - Maria. Enligt överenskommelse

Björngårdsgatan 3. Län Stockholm Gatuadress Björngårdsgatan 3 Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 24 m² Område Södermalm - Maria. Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 24 m² Område Södermalm - Maria Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 10 Interiör Hall med klinkergolv, klädhängare

Läs mer

3 AVGIFTER VAD INGÅR I MÅNADSAVGIFTEN? HUR OFTA BETALAS AVGIFTEN? PANTSÄTTNINGSAVGIFT? ÖVERLÅTELSEAVGIFT?

3 AVGIFTER VAD INGÅR I MÅNADSAVGIFTEN? HUR OFTA BETALAS AVGIFTEN? PANTSÄTTNINGSAVGIFT? ÖVERLÅTELSEAVGIFT? De vanligaste frågorna till BRF STÄMJÄRNET I det här dokumentet finner du de vanligaste frågorna som mäklare och de som vill flytta till vårt hus och förening ställer och de svar som vi då ger. Innehållsförteckning

Läs mer

Levertinsgatan 1, Stockholm Kontakt Tommy Sörstrand tel e-post

Levertinsgatan 1, Stockholm Kontakt Tommy Sörstrand tel e-post VÄLKOMSTBREV Grattis till din nya lägenhet och välkommen till Brf Kristinebergsstrand! Vi hoppas att du ska trivas hos oss. Här kan du läsa om vad som är viktigt att tänka på och bra att känna till, som

Läs mer

Information om bostadsrättsföreningen, fastigheten och speciella krav vid överlåtelse av lägenhet

Information om bostadsrättsföreningen, fastigheten och speciella krav vid överlåtelse av lägenhet Brf Loket Information om bostadsrättsföreningen, fastigheten och speciella krav vid överlåtelse av lägenhet Sid 1(7) Innehållsförteckning OM DETTA DOKUMENT... 3 AVGIFTER VID ÖVERLÅTELSE OCH PANTSÄTTNING...

Läs mer

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5 Kära medlem, Att bo i bostadsrätt innebär många fördelar. Du har stor frihet att själv utforma ditt boende och många ser det som ett bra sätt att investera i sitt boende. Boendeformen innebär också att

Läs mer

En bostadsrättsinnehavare får upplåta sin lägenhet i andra hand med beaktande av de regler som anges i Brf. Vallens stadgar och 34

En bostadsrättsinnehavare får upplåta sin lägenhet i andra hand med beaktande av de regler som anges i Brf. Vallens stadgar och 34 1 Antenner: Brf. Vallen är ansluten till Sweden On Lines Kabel TV, vi har därför inga TV eller radio antenner på våra tak. Det är inte tillåtet att ha egna antenner eller paraboler på tak eller utanför

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BJELKEN 10

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BJELKEN 10 VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BJELKEN 10 Vi är en liten förening med 20 lägenheter. Vi äger och förvaltar huset tillsammans samt ser till att gemensamt värna och bevara det som är vårt. I detta

Läs mer

Välkommen till BRF Jungfrun 21

Välkommen till BRF Jungfrun 21 Välkommen till BRF Jungfrun 21 Kommendörsgatan 24 & Sibyllegatan 26 Bild från Digitala Stadsm useet http://digitalastadsmuseet.stockholm.se/fotoweb/grid.fwx?archiveid=5000&search=(iptc187%20contains(ssmfö000262))

Läs mer

Stadgar för Bostadsrättsföreningen Gröna Husen Lidingö - antagna den 19 januari 2010.

Stadgar för Bostadsrättsföreningen Gröna Husen Lidingö - antagna den 19 januari 2010. Stadgar för Bostadsrättsföreningen Gröna Husen Lidingö - antagna den 19 januari 2010. 1 Föreningens firma och säte Föreningens firma är Bostadsrättsföreningen Gröna Husen Lidingö. Organisationsnummer är

Läs mer

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail. Brf Reveljen 1 & 11 Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.com Mäklarinformation version 151218 På föreningens hemsida

Läs mer

Trivsel/Ordningsregler för BRF Utsikten.

Trivsel/Ordningsregler för BRF Utsikten. Trivsel/Ordningsregler 1(6) Trivsel/Ordningsregler för BRF Utsikten. 1. Stadgar. Förutom bostadsrättsföreningens stadgar gäller följande regler för att alla skall trivas. 2. Ansvar för ordningen. Som medlem

Läs mer

Namn: Hanna Svederberg Ansvarsområde i föreningen: Ordförande.

Namn: Hanna Svederberg Ansvarsområde i föreningen: Ordförande. Kontaktpersoner Namn: Hanna Svederberg Ansvarsområde i föreningen: Ordförande Telefon: 0705-080517 e-mail: info@brfgladjen2.se Extra kontaktperson Namn: Hubert Winell Telefon: - Ansvarsområde i föreningen:

Läs mer

Underhållsplan för Brf Månstenen 18/11 2014. Innehåll. 1. Objekt 2. 2. Syfte och omfattning 3. 3. Underlag 3. 4. Tidigare renoveringar 4

Underhållsplan för Brf Månstenen 18/11 2014. Innehåll. 1. Objekt 2. 2. Syfte och omfattning 3. 3. Underlag 3. 4. Tidigare renoveringar 4 Underhållsplan för Brf Månstenen 18/11 2014 Innehåll. 1. Objekt 2 2. Syfte och omfattning 3 3. Underlag 3 4. Tidigare renoveringar 4 5. Kortfattad byggnadsbeskrivning 4 6. Underhållsbehov och avsättning

Läs mer

Sammandrag BRF Väktaren

Sammandrag BRF Väktaren BRF Väktaren 714400-1950 Sammandrag BRF Väktaren Målgrupp o Banker o Mäklare o Intresserade av föreningen övrigt Föreningens namn: Föreningens adress: Brf Väktaren Stegelbäcksgatan 12C 761 45 Norrtälje

Läs mer

Information för nyinflyttade

Information för nyinflyttade Information för nyinflyttade BRF Tors Mur Välkommen till Västeråsgatan 3! Vi i styrelsen för bostadsrättsföreningen Tors Mur vill hälsa er välkommen till oss. Vi hoppas att ni snabbt ska finna er tillrätta

Läs mer

BRAHEGATAN 17 ÖSTERMALM

BRAHEGATAN 17 ÖSTERMALM BRAHEGATAN 17 ÖSTERMALM VÅNING OM 155 KVM 4 RUM ARKITEKTONISKT SPÄNNANDE PÅ BR AHEGATAN Med utgångspunkt i ägarens vinylsamling och årgångsviner realiserades denna högklassiga vindsvåning med öppen spis

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL INFORMATIONSKVÄLL - BRF GRANGLÄNTAN ETAPP 2

VÄLKOMMEN TILL INFORMATIONSKVÄLL - BRF GRANGLÄNTAN ETAPP 2 VÄLKOMMEN TILL INFORMATIONSKVÄLL - BRF GRANGLÄNTAN ETAPP 2 AGENDA 18.00 Fika och mingel 18.15 Välkomnande och introduktion Hans Palmqvist Derome Hus 18.20 Besiktningsförfarandet Tomas Fransén Jan Håkanson

Läs mer

Årsredovisning Nya bänkar på Peter Weiss Plats. Foto; Paul Knispel. Bostadsrättsföreningen Islandet Adolf

Årsredovisning Nya bänkar på Peter Weiss Plats. Foto; Paul Knispel. Bostadsrättsföreningen Islandet Adolf Årsredovisning 2017 Nya bänkar på Peter Weiss Plats. Foto; Paul Knispel Bostadsrättsföreningen Islandet Adolf Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Islandet Adolf 769605-0389 Räkenskapsåret 2017 y

Läs mer

Malmö, Nicoloviusgatan 5 A. Ribersborg, Slottstaden, Malmö. 2:a på Ribersborg - Nicoloviusgatan

Malmö, Nicoloviusgatan 5 A. Ribersborg, Slottstaden, Malmö. 2:a på Ribersborg - Nicoloviusgatan Malmö, Nicoloviusgatan 5 A Ribersborg, Slottstaden, Malmö 2:a på Ribersborg - Nicoloviusgatan Välkomna till riktig attraktiv lägenhet, 2 rum och kök i en fastighet som ligger mellan Limhamnsvägen och Nicoloviusgatan.

Läs mer

Bostadsrättsföreningen HSB 10 Åsvid UPPSALA. Luthagsesplanaden 10 A och B Sturegatan 16 A och B. Informationsskrift 1 (7)

Bostadsrättsföreningen HSB 10 Åsvid UPPSALA. Luthagsesplanaden 10 A och B Sturegatan 16 A och B. Informationsskrift 1 (7) Bostadsrättsföreningen HSB 10 Åsvid UPPSALA 2010 Luthagsesplanaden 10 A och B Sturegatan 16 A och B Informationsskrift 1 (7) Information om HSB 10 ÅSVID Bo i bostadsrätt Du är medlem i bostadsrättsföreningen

Läs mer

MÄKLARINFORMATION BRF ILLERN 285

MÄKLARINFORMATION BRF ILLERN 285 MÄKLARINFORMATION BRF ILLERN 285 Orgnr: 716419-6540 Brf Illern v 161221 Sida 1 MÄKLARINFORMATION Brf Illern ligger i en attraktiv del av Jarlaberg precis vid inloppet till Stockholm. Då omsättningen på

Läs mer

Protokoll föreningsstämma

Protokoll föreningsstämma 2012-05- 18 Protokoll föreningsstämma 2012-05-09 1. Mötets öppnande Mötet öppnades den 9:e maj klockan 19:04 2. Val av ordförande vid stämman Jens Schou valdes till ordförande för stämman. 3. Val av sekreterare

Läs mer

Informationsblad. BRF Johannesfred 4

Informationsblad. BRF Johannesfred 4 1 (6) Informationsblad BRF Johannesfred 4 2 (6) Historik Initiativet till bildandet av bostadsrättsföreningen togs 1982, föreningen konstituerades 1982 och i december 1983 förvärvades huset av dåvarande

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

Karlavägen Stockholm Oscars församling

Karlavägen Stockholm Oscars församling Karlavägen 53 114 49 Stockholm Oscars församling Attraktivt belägen på Karlavägens solsida med garageplats! Med högt och ljust läge ligger denna genomgående välbevarade våning om 144 kvm, fördelat på 4

Läs mer

UNDERHÅLLSPLAN. Underhållsplanen sträcker sig fram till 2050. Perioden är vald med tanke på att denna period täcker in husens renoveringscykel.

UNDERHÅLLSPLAN. Underhållsplanen sträcker sig fram till 2050. Perioden är vald med tanke på att denna period täcker in husens renoveringscykel. UNDERHÅLLSPLAN för HSB:s Brf Berglandet Underhållsplanen är utarbetad av styrelsen i brf Berglandet. Syftet med underhållsplanen är i första hand att visa när i tiden det är dags för föreningen att påbörja

Läs mer

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2 Utgångspris 1 495 000 kr Avgift 4 300 kr/månad Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum och kök / 80 m² Område Slussen/Rörsjöparken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Rymlig sekelskifteslägenhet med

Läs mer

Välkommen till Brf Killingen 34

Välkommen till Brf Killingen 34 Välkommen till Brf Killingen 34 Vårt hus, byggt 1936, är ett klassiskt funkishus ritat av arkitekt Sture Frölén och uppfört av byggherre NW Carlsson. Sture Frölén blev känd för sina elegant utformade bostadshus

Läs mer

Faktafrågor rörande den information som finns i detta dokument kan tillställas administratören för brf Sandskogens hemsida:

Faktafrågor rörande den information som finns i detta dokument kan tillställas administratören för brf Sandskogens hemsida: Mäklarinfo 20180127 1 Mäklarinfo Denna information vänder sig i första hand till mäklare och bostadsspekulanter och innehåller fakta om HSB brf Sandskogen i Nynäshamn. Om ytterligare info önskas kontaktas

Läs mer

EKONOMISK PLAN FÖR BOSTADSRÄTTFÖRENINGEN BARNHUSET 5

EKONOMISK PLAN FÖR BOSTADSRÄTTFÖRENINGEN BARNHUSET 5 EKONOMISK PLAN FÖR BOSTADSRÄTTFÖRENINGEN BARNHUSET 5 1. Allmänna förutsättningar 2. Beskrivning av fastigheten 3. Byggnadsbeskrivning, teknisk status. 4. Taxeringsvärde 5. Förvärvskostnader 6. Finansieringsplan

Läs mer

Årsredovisning Principskiss. Konstruktion av ny lanternin på gården. Illustration: Fasadkultur No3. Bostadsrättsföreningen Islandet Adolf

Årsredovisning Principskiss. Konstruktion av ny lanternin på gården. Illustration: Fasadkultur No3. Bostadsrättsföreningen Islandet Adolf Årsredovisning 2016 Principskiss. Konstruktion av ny lanternin på gården. Illustration: Fasadkultur No3 Bostadsrättsföreningen Islandet Adolf Detalj glasinfattning till ny lanternin på gården. Illustration:

Läs mer

Information för nya medlemmar

Information för nya medlemmar Information för nya medlemmar Bilden är en skiss hur vårt hus skulle se ut om alla balkongerna mot gatan hade lika vindskydd och belysning. Välkommen till vår förening. Vi hoppas alla ska trivas och få

Läs mer

Välkommen till BRF Bonifacius

Välkommen till BRF Bonifacius Bostadsrättsföreningen Bonifacius Iliongränden 151, 224 72 Lund, Mail: styrelse@bonifacius.se http://www.bonifacius.se/ Välkommen till BRF Bonifacius Innehåll Hej och välkommen till Brf Bonifacius!...

Läs mer

Handbok. Tips, regler och bestämmelser. April 2008. Bostadsrättsföreningen Lillsjönäs 22-28. Fastighetshuset/Bostadsrättsbildning

Handbok. Tips, regler och bestämmelser. April 2008. Bostadsrättsföreningen Lillsjönäs 22-28. Fastighetshuset/Bostadsrättsbildning Handbok Tips, regler och bestämmelser April 2008 Bostadsrättsföreningen Lillsjönäs 22-28 Innehåll 1. En handbok för föreningsmedlemmar 2. Om föreningen och huset 3. Allmänna ordningsregler 4. Förvaltning

Läs mer

Mäklarinformation om vår bostadsrättsförening

Mäklarinformation om vår bostadsrättsförening Mäklarinformation om vår bostadsrättsförening BRF Askrikegatan 15, med organisationsnummer 769603-4524, är en äkta bostadsrättsförening som bildades den 27 november 1999. Föreningen äger och förvaltar

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är väldigt tyst, man hör mycket sällan något från grannarna!

Läs mer

Brf Ingenjören 6 Blekingegatan 12, 12A, 12B Stockholm

Brf Ingenjören 6 Blekingegatan 12, 12A, 12B Stockholm Funderar du på att renovera din lägenhet? Som bostadsrättshavare har du många rättigheter, men även en del skyldigheter. Att äga en bostadsrätt innebär inte att du äger lägenheten. Det innebär medlemskap

Läs mer

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL:

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: ---------------------- Välkommen som ny medlem i Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 3 i Stockholm. För att samla information som kan vara

Läs mer

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad 2015-03-11

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad 2015-03-11 Information om boendet och föreningen Uppdaterad 2015-03-11 Välkommen till Brf. Lillsjönäs 22-28 Bostadsrättsföreningen Lillsjönäs 22-28 köpte i april 2008 fastigheten på Barrstigen i Bromma av Stockholmshem.

Läs mer

Andrahandsuthyrning Andrahandsuthyrning får endast ske med föreningens godkännande.

Andrahandsuthyrning Andrahandsuthyrning får endast ske med föreningens godkännande. Vi som bor i Bostadsrättsföreningen (Brf) Sillgrisslan är delägare och äger tillsammans föreningen. Föreningens kostnader blir dina kostnader. Allt vi kan påverka för att öka trivseln i föreningen leder

Läs mer

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg Uddeholmsgatan 32 C Persborg Snygg och välhållen lägenhet på attraktivt läge, i närheten av city och kommunikationer! Helkaklat badrum, modernt och stilrent kök och bra planlösning med ljusinsläpp från

Läs mer

HSB BRF KAPLANEN I RÄTTVIK

HSB BRF KAPLANEN I RÄTTVIK BRF-DATA BRF KAPLANEN I RÄTTVIK Delpaket 1: Grundläggande information BASINFORMATION Orgnr 783200-1379 Namn BRF Kaplanen i Rättvik Registreringsår 1954 Total yta 3256 Total lokalyta 2579 Ekonomisk förvaltare

Läs mer

PROPOSITION 1 Uppdaterade Stadgar

PROPOSITION 1 Uppdaterade Stadgar PROPOSITION 1 Uppdaterade Stadgar Förslag till uppdaterade stadgar, ändringar markerade med GULT Stadgar för Bostadsrättsföreningen Gröna Husen Lidingö antagna den 30 september 2015. 1 Föreningens firma

Läs mer

Presentation av Budget och Underhållsplan 2012

Presentation av Budget och Underhållsplan 2012 2011-12-05 Presentation av Budget och Underhållsplan 2012 Brf. Segelflygaren 1 av 8 Mark Utvändigt Invändig VVS Ventilation Tak Garage Utrustning Underhållsplan 2012 Budget (tkr) Markarbeten innergård

Läs mer

Lönngatan 54 A Lönngården Malmö

Lönngatan 54 A Lönngården Malmö Lönngatan 54 A Lönngården Malmö Lönngården Välplanerad och ljus 2 ½- rums gavellägenhet på 68 m² i välskött förening på Lönngården. Bra ljusinsläpp från tre väderstreck. Matrum och vardagsrum i fil. Ett

Läs mer

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad Information om boendet och föreningen Uppdaterad 2017-06-14 Välkommen till Brf. Lillsjönäs 22-28 Bostadsrättsföreningen Lillsjönäs 22-28 grundades 2007 och köpte, i april 2008, fastigheten på Barrstigen

Läs mer

[INFORMATION BRF ERIKSBERG DALEN 7]

[INFORMATION BRF ERIKSBERG DALEN 7] 2009-2010 Information för boende Brf Eriksberg Dalen 7 [INFORMATION BRF ERIKSBERG DALEN 7] Eliegatan 4, 17273, Sundbyberg - Org nr. 715200-0373 Innehåll Innehåll... 2 Att bo i bostadsrätt... 3 Vårat hus...

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Storlek 85 m2 Område Bagarmossen Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Storlek 85 m2 Område Bagarmossen Tillträde tidigast Bergsrådsvägen 33 Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Storlek 85 m2 Område Bagarmossen Tillträde tidigast Gatuadress Bergsrådsvägen 33 enligt överenskommelse Eftertraktad 4:a! Välplanerad hörnlägenhet

Läs mer

styrelsen 2. Styrelsen underrättar bostadsrättshavaren om godkännande 3. Eventuell besiktning (vid åtgärder som kräver styrelsens godkännande)

styrelsen 2. Styrelsen underrättar bostadsrättshavaren om godkännande 3. Eventuell besiktning (vid åtgärder som kräver styrelsens godkännande) RENOVERING OCH OMBYGGNATION Policy för medlemmar i Brf Pontonjären 3 Åtgärder som enligt Bostadsrättslagen (7 kap. 7 ) kräver styrelsens godkännande Ingrepp i bärande konstruktion Ändring av befintliga

Läs mer

BOSTADSRÄTTSHAVARENS RÄTTIGHETER OCH SKYLDIGHETER

BOSTADSRÄTTSHAVARENS RÄTTIGHETER OCH SKYLDIGHETER Lundby Kyrkby BOSTADSRÄTTSHAVARENS RÄTTIGHETER OCH SKYLDIGHETER ANGÅENDE 32 I FÖRENINGENS STADGAR Bostadsrättshavarens rättigheter och skyldigheter Bostadsrättshavaren skall på egen bekostnad hålla lägenheten

Läs mer

Mäklarinformation. Brf Mässen i Stockholm

Mäklarinformation. Brf Mässen i Stockholm Mäklarinformation Brf Mässen i Stockholm Denna information riktar sig i första hand till mäklare som förmedlar bostadsrätter inom bostadsrättsföreningen. Reviderad: 2014-06-27 1 Mäklarinformation Mäklarbild

Läs mer

ÅRSREDOVISNING FÖR BRF SMEDJAN 11 RÄKENSKAPSÅRET 2005 ORGANISATIONSNUMMER 769604-3012

ÅRSREDOVISNING FÖR BRF SMEDJAN 11 RÄKENSKAPSÅRET 2005 ORGANISATIONSNUMMER 769604-3012 ÅRSREDOVISNING FÖR BRF SMEDJAN 11 RÄKENSKAPSÅRET 2005 ORGANISATIONSNUMMER 769604-3012 769604-3012 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Brf Smedjan 11 får härmed avge årsredovisning för föreningens verksamhet under

Läs mer

Information för medlemmar i BRF Rudan 11

Information för medlemmar i BRF Rudan 11 20190101 Information för medlemmar i BRF Rudan 11 BRF Rudan 11 Föreningen bildades under 2006 då Svea fastigheter sålde fastigheten till hyresgästerna. Föreningen har idag 38 lägenheter samt sju butikslokaler.

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " erbjuder ett underbart boende för den lilla familjen! -- Peter Nyman,

Läs mer

Stambytesstämma Brf Banvakten

Stambytesstämma Brf Banvakten Stambytesstämma Brf Banvakten 2018-11-15 Beslutspunkt i slutet av mötet Anser du att Brf Banvakten ska genomföra stambyte under 2019? JA eller NEJ beslutet kräver 2/3 majoritet av de representerade lägenheterna

Läs mer

Information för nyinflyttade

Information för nyinflyttade Information för nyinflyttade BRF Tors Mur 2017 Välkommen till Västeråsgatan 3! Vi i styrelsen för bostadsrättsföreningen Tors Mur vill hälsa er välkommen till oss. Vi hoppas att ni snabbt ska finna er

Läs mer

Underhållsplan. År 2016 till Gjuteriet 9 brf. Gjuteriet 9. Datum för utskrift:

Underhållsplan. År 2016 till Gjuteriet 9 brf. Gjuteriet 9. Datum för utskrift: Underhållsplan År 2016 till 2045 brf Datum för utskrift: 2017-11-29 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 1 Översikt... 2 Om fastigheten... 5 Åtgärder per år... 8 Åtgärder per kategori... 19 Åtgärdsbeskrivningar

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Näsbychaussén 19A Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59.5 m² Område Näsby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Näsbychaussén 19A Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59.5 m² Område Näsby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59.5 m² Område Näsby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är lugnt och jag trivs jättebra! -- Annette Kjell, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Järnåkravägen 15 C Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68.3 m² Område Järnåkra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Järnåkravägen 15 C Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68.3 m² Område Järnåkra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68.3 m² Område Järnåkra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt, lugnt och trivsamt men ändå precis intill centrum. -- E

Läs mer

Sicklingsvägen 9, 2tr

Sicklingsvägen 9, 2tr Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68 m² Område Gubbängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Gubbängens finaste 3:a? Lägenheten är i absolut toppskick! Lugnt

Läs mer

Sergels Väg 12 B Ribersborg Malmö

Sergels Väg 12 B Ribersborg Malmö Sergels Väg 12 B Ribersborg Malmö 2 rum med möblerbar hall vid Ribersborg Ljus och välplanerad lägenhet om 62 m² på 7 våningen med förmiddagssol på balkongen. Välkommen till Sergels väg 12 B, i den gamla

Läs mer

Information om Brf Hallaren för mäklare och köpare

Information om Brf Hallaren för mäklare och köpare Information om Brf Hallaren för mäklare och köpare Allmänt: På den här sidan försöker vi ge en så heltäckande information som möjligt om Brf Hallaren och de fastigheter som ingår i föreningen. Målgruppen

Läs mer

STADGAR BRF LÄCKÖGÅRDEN

STADGAR BRF LÄCKÖGÅRDEN STADGAR BRF LÄCKÖGÅRDEN 1. Föreningens firma och ändamål Föreningens firma är Bostadsrättsföreningen Läckögården. Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att i

Läs mer

BRF TIMOTEJEN

BRF TIMOTEJEN BRF TIMOTEJEN 2011-03-14 VAD ÄR EN BOSTADSRÄTTSFÖRENING? En bostadsrättsförening (brf) är en ekonomisk förening en sorts bostadsföretag med syfte att upplåta lägenheter med bostadsrätt, på obestämd tid.

Läs mer

Byggnadsdel Skick Anmärkning Bör Uppskattad åtgärdas kostnad exklusive moms

Byggnadsdel Skick Anmärkning Bör Uppskattad åtgärdas kostnad exklusive moms 1 (8) Tak Se separat besiktningsprotokoll på taken avser samtliga tak. 2013 Akuta lagningar 12 000 2014 Bättringsmålning 20 000 gård och gata 63-65 Tak Lilla huset Inga synliga skador Separat syn i samband

Läs mer