PUHH HOS OSS AB. Att synas. Kruxet är att ingen vet att du finns längre. Marknadsföringsbyrå, Kvidinge

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "PUHH HOS OSS AB. Att synas. Kruxet är att ingen vet att du finns längre. Marknadsföringsbyrå, Kvidinge"

Transkript

1 PUHH HOS OSS AB Att synas Kruxet är att ingen vet att du finns längre Marknadsföringsbyrå, Kvidinge

2 ATT SYNAS vi vill att du ska synas i rampljuset, att du ska brinna och göra det du är bra på och att alla potentiella kunder ska se dig och veta att du finns. Ibland kan det kännas som att utvecklingen går alldeles för fort och helt plötsligt står man där och undrar vad som hände, var tog alla mina kunder vägen? varför får jag inga nya kunder? jag är ju lika duktig som tidigare. Kruxet är att ingen vet att du finns längre. Det kan liknas vid att man, från att ha stått där framme på scenen med stor publik och alla strålkastare på sig, till att helt plötsligt stå där i mörkret, publiken har gått och strålkastarna fladdrar och flämtar lite innan de slocknar helt. Publiken ser dig inte längre, de har hittat andra stjärnor som syns tydligt och som visar vad de kan. Det behöver inte vara så, vi hjälper dig ut i rampljuset igen. Summan av kardemumman är att du gör det du brinner för och är bra på och vi ser till att dina kunder ser dig och hittar till dig

3 Kunden Texten När? Var? H Vem är det? Vem är min kund? Vilken kund vill jag ha? Var finns mina kunder? Instagram? Facebook? Twitter? Vilka tider finns de där? Hur når jag dem? Hur ofta ska jag interagera med dem? Vad vill mina kunder ha, egentligen? Hitta dina kunder genom att annonsera för olika grupper, dra inte alla över en kam. Bättre med flera olika annonser än en enda som kanske bara når ut till en bråkdel av dina potentiella kunder. Att engagera Skriv positivt Fråga gärna och gör dina följare delaktiga Besvara alltid kommentarer, både positiva och negativa, och alltid med en trevlig och professionell ton Bjud gärna på din kunskap tex har du varit på kurs, skriv gärna vad du har lärt dig där och inte bara att du har varit på kurs. Eller bjud på att skriva något som du inte är bra på, det fungerar det också. Länka rätt. Skriver du om någonting som finns på din hemsida, länka dit men se till att innehållet finns på din hemsida innan du länkar. Många frågor Var? Gör inlägg i de medier där dina kunder finns. När? Minst tre gånger per vecka, föreslår vi, och beroende på kund, morgon, middag eller kväll. Hur? Med en bra bild som fokuserar på det du vill visa. En bra text, det kan vara ett rakt, enkelt och konkret budskap eller du kanske vill tipsa om en himla bra produkt du har och ge en förklaring till varför den är så bra. Bjud gärna på din kunskap det ger mycket mervärde för kunderna.

4 RESTAURANGPAKET Alla restauranger har råd med snygg hemsida En hemsida ska alltid återspegla ditt företag, detta gäller speciellt restauranger. Om inte det som presenteras på webben överensstämmer med din restaurang är risken att dina gäster blir missnöjda så fort de går innanför din dörr, eftersom de har förväntat sig något annat. Alla vet vi hur svårt det kan vara med missnöjda gäster. Med att publicera korrekt information och utöka din service på webben tillgodoser du dina gäster redan innan de kommer på besök till din restaurang. Öka din servis för dig och dina kunders skull. Bokningssystem Förenkla ditt arbete och öka din service Genom att erbjuda dina gäster ett snabbt och tillförlitligt bokningssystem. Ni får tid över att planera och ge ännu bättre service åt era gäster samtidigt som ni sparar på era resurser. Administrera smidigt dina bokningar direkt i din telefon eller padda. Drag-n-drop lösning för att kunna flytta bokningar och få effektivare beläggning. Koppling till kassa. Automatiska svar, bekräftelser och påminnelser till dina gäster. Planering och statistik. Det är bara några av de funktioner i bokningssystemet som vi uppskattar. Vi önskar att vi hade tillgång till detta system när vi hade vår restaurang.

5 Huvudfunktioner bokningssystem Reservation Dygnet runt online-bokningar på din webbplats, dina sociala medier eller restaurangbokningsidan. Missa aldrig en bokning igen. Bordshantering Optimera antal gäster på din restaurang. Klicka och dra bokningar, få en bra överskådlighet på dina bokningar och bord. Gästbok Ge dina gäster en trevligare upplevelse genom att spara deras tidigare preferenser och speciella önskemål. Väntelista Skapa en väntelista online. Så fort deras bord är klart kan du skicka ett textmeddelande till deras telefon när bordet är klart. Kypare & Administration Öka personalens och gästers tillfredsställelse. Genom att jämnt fördela servicen. Spåra servicens prestanda och belastning i realtid. Depositionsavgift Eliminera kostsamma no-shows genom att begära depositionsavgift eller lägg in avbeställningsavgifter. POS kassa integration Anslut din kassas POS-data och få information i realtid på din bordsstatus. Ge din personal mer exakt och aktuell statusinformation. Avancerade rapporter Spåra allt du vill veta om din verksamhet, inklusive bokningsstatistik, väntetider, service och mycket mer. HTML & WP plugin Erbjud online-bokningar genom att installera WordPress-plugin eller genom att infoga HTML-skript. Mobilvänlig Optimerat gränssnitt för små skärmar. Få all information du behöver i din mobil eller padda. Stöd för 9 språk Svenskt stöd kommer under juni /7 support Få omedelbar support via in-app chat eller genom att ringa vår supportlinje.

6 MOBIL APP + BOKNINGSYSTEM PROGRESSIV WEB APP ETT HELT NYTT SÄTT ATT SYNAS, PUBLICERA DIN INFORMATION OCH KOMMUNICERA MED DINA KUNDER. DU KAN ENKELT ENGAGERA DINA KUNDER MED PUSHNOTISER, CHAT, OCH LOJALITETSKORT. PROGRESSIV APP BEHÖVER INTE INSTALLERAS PÅ DIN TELEFON SÅ SOM EN NATIVE APP. DEN ÄR SNABBARE ATT ANVÄNDA OCH KRÄVER INTE REGISTRERING PÅ EN APPBUTIK. DEN HAR ETT ANTAL INTEGRERADE FUNKTIONER MED DIN TELEFON SÅ SOM KARTA, VÄGBESKRIVNING, KAMERA. DEN FUNGERAR OCKSÅ SOM EN SNABB HEMSIDA OCH SÖKMOTOROPTIMERAS FÖR ATT LIGGA I TOPP PÅ WEBBEN PÅ SAMMA SÄTT SOM EN BRA HEMSIDA. DRAG-N-DROP RESPONSIV SÄKERHET ENKELHET PASSAR DATOR & MOBIL SSL & GDPR Superenkelt verktyg för att du ska kunna hantera din sida själv. Bara klicka och dra. Ingen kodning, inga extra kostnader. Appen är responsiv och optimerad och lättläst för både mobiler, surfplattor och datorer. Alla våra lösningar kommer med hög säkerhet både för dig och dina kunder.

7 FUNGERAR OFF-LINE FUNKTIONALITET IKON PÅ HEMSKÄRM ALLTID UPPDATERAD ÖVER 60 MODULER APP Informationen behålls i din telefon när du har besökt appen. Har du en android telefon så uppdateras den som en bakgrundsuppdatering. Exempelvis pushnotiser, blog, podcast, synka event från Facebook, karta, kalender, instagram, community, chat, bilder, amazon, shopify, livevideo, rss, ical... Kan startas från en ikon på telefonens hemskärm. Finns alltid till hands, behöver inte sökas upp på webben varje gång. PRIS 3000 SEK UPPSTART 490 / MÅNAD FÖR EN ADMINISTRATÖR, ÖVER 50 MODULER Perfekt för er som vill erbjuda bra service för era gäster, enkelt presentera er, era tjänster och menyer. Samtidigt förenkla er vardag. Era gäster kan boka på webben i appen & på er facebook sida. Möjlighet till att bygga ut appen med utökade funktioner som som. Stöd för flera användare (administratörer) och ett rättighetssystem för användare. Pushmeddelanden & schemaläggning & positionering. Inloggning för dina besökare med möjlighet till begränsad åtkomst för information. Lojalitetskort mm.

8 HEMSIDA + BOKNINGSYSTEM STANDARDLÖSNING SNYGG DESIGN SOM SPEGLAR DIG OCH DITT FÖRETAG, SÖKMOTOROPTIMERAD PÅ BÄSTA SÄTT SÅ ATT DU SYNS LÅNGT UTANFÖR DIN STADSGRÄNS. SÅKLART OPTIMERAD FÖR ATT VARA LIKA SNYGG OCH LÄTTLÄST PÅ DATORER, SURFPLATTOR OCH MOBILER. DET ÄR OCKSÅ SUPERENKELT FÖR DIG, OM DU VILL BYTA UT EN BILD EL- LER ÄNDRA TEXTER. WORDPRESS TILLSAMMANS MED DIVI EDITERINGSVERKTYG FÖR ENKEL ADMINISTRATION AV DIN SIDA. DET ÄR BARA ATT KLICKA OCH DRA. VI ÄGNAR STOR VIKT VID ATT DIN HEMSIDA SKA ÅTERSPEGLA DIG OCH DITT FÖRETAG. VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN. E-HANDEL RESPONSIV SÄKERHET SÄLJ DINA VAROR PASSAR DATOR & MOBIL SSL & GDPR Hemsidan går att uppgradera till en e-handelsbutik när du känner att du är redo att sälja dina varor till hela världen. Sidan är responsiv och optimerad för att vara lättläst för både mobiler, surfplattor och datorer. Alla våra lösningar, både appar, hemsidor och e-handel, kommer med hög säkerhet för både dig och dina kunder.

9 SNYGG DESIGN FUNKTIONALITET DRAG-N-DROP UTMÄRK DIG 46 MODULER ENKELHET En modern mallbaserad design. Lätt att hantera och anpassa efter just dina behov. Exempelvis videopublicering, bildslider, dragspel, flikar, jämförelsetabeller, blogg, rssflöde, karta, formulär mm mm Superenkelt verktyg för att du själv ska kunna hantera din sida. Bara klicka och dra. Ingen kodning, inga extra kostnader. PRIS 9000 SEK UPPSTART 950 / MÅNAD SNYGG HEMSIDA MED INTEGRERAT BOKNINGSSYSTEM Perfekt lösning för de som vill presentera restaurangen lite utförligare med en hemsida och ett mer avancerat inbyggt bokningssystem. Förutom alla funktioner i app paketet, delad gästbok för flera restauranger, avancerade analytiska rapporter, premium support, 10 gratis utbildningssessioner / månad

10 HEMSIDA + APP+ BOKNINGSYSTEM DET BÄSTA FRÅN TVÅ VÄRLDAR MOBIL APP & HEMSIDA,. Hemsida med skräddarsydd design, utökad funktionalitet och säkerhet. Enkelt och snabbt administration, byt ut bilder, ändra texter eller lägg in en ny meny med några få klick. Integration till appen så att den hämtar event och inlägg från hemsidan. Appen används av dina gäster när de använder sig av mobiltelefoner och fungerar off-line, information behålls i din browser, på så sätt har de alltid tillgång till dina uppgifter och information. Informationen uppdateras även löpande på Android telefoner. Du får en ännu snabbare sida med lagring av bild och video på en extern server. Du kan automatisera och schemalägga inlägg på sociala medier vilket förenklar mycket i vardagen. Löpande backup så du behöver aldrig vara rädd att du har gjort något tokigt, det går alltid att backa tillbaka till som det var innan. Sidan får en hög säkerhet mot obehöriga attacker och skadliga program, puhh det är skönt att ha. Obegränsad lagring känns också fint, lagra hur många bilder och dokument du vill. AVANCERAT BOKNINGSSYSTEM Anpassningsbar data och analysrapport, dedikerat supportteam, anpassad utbildning, obegränsad tillgång till utbildning online, konsultationstid för installation, resturanglayout hjälp, anpassad branding av restaurangsida och e-postmeddelanden, POS kassa integration

11 PRIS FRÅN SEK UPPSTART 1950 / MÅNAD NÄR DET BÄSTA ÄR BRA NOG För dig som vill sticka ut och erbjuda dina kunder bästa möjliga service och ha ännu mer tid till det du brinner för. Ett avancerat bokningssystem är fullt integrerat med er logga och har även en egen unik sida på webben för att öka servicen och tillgängligheten för era gäster.

12 VI ERBJUDER HÄR ÄR ETT URVAL AV VAD VI KAN HJÄLPA DIG MED. Sociala medier Måste man vara överallt för att synas? Kan man välja ut en och i så fall vilken? Hur ofta ska man göra inlägg. Vi guidar dig rätt i djungeln av medier. Marknadsföring Funkar det att annonsera i dagspressen? Ska jag välja annonser på nätet istället och hur ofta ska jag annonsera? Vi tar fram en bra lösning som passar dig och dina kunder. Strategi En plan för nutid och framtid. Var finns kunderna? Hur når du dina mål? Vad är rimligt för just dig och ditt företag? Vi gör en plan tillsammans.

13 Hemsidor Visa vad du och ditt företag är bra på? Underlätta för kunden med ett snyggt bokningssystem. Boka möte med oss nu så hjälps vi åt. E-handel Funderar du på att utöka din redan befintliga butik? Eller tänker du starta en helt ny nätbutik? Få produkter eller ett brett sortiment? Mobilappar En smart applösning (PWA) som inte behöver laddas ner. Enkel, snygg och smidig att hantera för både dig och kunden. Vi visar gärna och berättar mer. Bilder Vi kan redigera bilder eller fotografera åt dig, om du hellre vill det. Vi tar fram bilder anpassade till alla slags medier, sociala, webb, så väl som tryck. Texter Du har något att förmedla, men hur kommuniserar man ut det på bästa sätt, så läsaren blir engagerad och vill veta mer? Vad får kunden att välja just ditt företag? Skräddarsytt Vi anpassar vårt arbete efter dina behov, din budget och din tidsram. Vi paketerar lösningar för dig med hemsidor, e-handel, appar och externa system.

14 Puhh hos oss AB Marknadsföringsbyrå Org. nr Kvidinge

PUHH HOS OSS AB. Att synas. vi har verktygen för att komma i rampljuset. Marknadsföringsbyrå, Kvidinge

PUHH HOS OSS AB. Att synas. vi har verktygen för att komma i rampljuset. Marknadsföringsbyrå, Kvidinge PUHH HOS OSS AB Att synas vi har verktygen för att komma i rampljuset Marknadsföringsbyrå, Kvidinge ATTRAKTIV Er stadskärna är attraktiv, låt alla se det. Om alla tillsammans hjälps åt att göra stadskärnan

Läs mer

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Mscompanion.se We guide you in to the digital world for your business Ta steget in i den digitala världen med en mobilapp och/eller en hemsida Om oss

Läs mer

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Mscompanion.se We guide you in to the digital world for your business Ta steget in i den digitala världen med en mobilapp och/eller en hemsida Om oss

Läs mer

DENACODE NUDDIS DIGITALT NÄRVAROSYSTEM. Denacode AB!

DENACODE NUDDIS DIGITALT NÄRVAROSYSTEM. Denacode AB! DENACODE NUDDIS DENACODE NUDDIS Digital närvaroregistrering från denacode AB Denacode AB www.nuddis.nu DIGITALT NÄRVAROSYSTEM Systemet är centralstyrd från en huvud-server och ändringar uppdateras på varje

Läs mer

ELEFANT WEBB webbyrå i Malmö TILL DIN TJÄNST!

ELEFANT WEBB webbyrå i Malmö TILL DIN TJÄNST! ELEFANT WEBB webbyrå i Malmö TILL DIN TJÄNST! 2016 Elefant Webb Kreativa hemsidor med personlig touch Välkommen till Elefant Webb! Behöver du en funktionell hemsida, som är utformad efter ditt företags

Läs mer

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet...

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet... Nyheter i Dynamics NAV 2016 Innehåll App-klient för smartphones... 2 Power BI... 3 Arbetsflöde... 4 CRM Online... 5 Webb-klienten... 6 Dokumenthantering... 7 Molnet... 8 Elektronisk fakturering... 9 App-klient

Läs mer

Välkommen till Dropbox!

Välkommen till Dropbox! Lär dig hur du kommer igång med Dropbox: 1 2 3 4 Skydda dina filer Ta med dina saker, vart du än ska Skicka stora filer Arbeta med filer tillsammans Välkommen till Dropbox! 1 Håll dina filer säkra Dropbox

Läs mer

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Digital Signage: Effektivare kommunikation Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Mobile View: Den smarta kommunikationsappen PLAYipp Manager Med molnbaserade och användarvänliga PLAYipp

Läs mer

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR I följande dokument hittar ni information om hur ni administrerar er nya hemsida. Manualen går endast igenom grundläggande administration. För mer avancerad redigering

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

Informationen i detta dokument bygger på att mobiltelefonen har Android version 8 eller senare.

Informationen i detta dokument bygger på att mobiltelefonen har Android version 8 eller senare. Installationsmanual Android 8 Xone Android 1. Om dokumentet Denna manual beskriver installation och uppstart av appen (Phoniro Care), som är byggd på Phoniros nya plattform för mobilappar, kallad Xone.

Läs mer

Lathund för Svenskt Näringsliv

Lathund för Svenskt Näringsliv Lathund för Svenskt Näringsliv OneDrive OneDrive... 3 Vad är fördelarna med OneDrive för dig som användare?... 3 Skapa OneDrive-konto... 4 Kom åt OneDrive på olika enheter... 6 Via appar på datorn... 6

Läs mer

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem.

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem. LEGA ONLINE - Sveriges största internetbaserade bokningssystem Bli lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och

Läs mer

Lägga till bild i e- handeln

Lägga till bild i e- handeln Lägga till bild i e- handeln INNEHÅLL 1 LÄGGA TILL BILD I E-HANDELN... 3 2 LÄGGA TILL BILD PÅ PRODUKT... 3 3 LÄGGA TILL BILD PÅ KURS... 4 4 LÄGGA TILL BILD I TIDMALLEN... 6 5 SKAPA URL TILL BILD... 7 5.1

Läs mer

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR I följande dokument hittar ni information om hur ni administrerar er nya hemsida. Manualen går endast igenom grundläggande administration. För mer avancerad redigering

Läs mer

Blogga med wordpress. Lina Tannerfalk Wiberg

Blogga med wordpress. Lina Tannerfalk Wiberg Blogga med wordpress Lina Tannerfalk Wiberg Blogga med Wordpress Varför blogga i skolan? - öka antalet mottagare för elevernas arbete. - förmågan att kommunicera tränas och utvecklas. - otaliga användningsområden,

Läs mer

Electrolux Control System

Electrolux Control System Electrolux Professional Fastighetssystem Electrolux Control System Fastighetskommunikation med trygghet för de boende Information/ namnregister Inget spring för att få ut informationen Med Electrolux Vision

Läs mer

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Med en social HotSpot från Idékonsulten får ni möjligheten att bygga en egen unik marknadsföringskanal till personer

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

Instruktioner. Innehåll: 1. Vad är Kimsoft Control (SIDA 2) 3. Hem (SIDA 2)

Instruktioner. Innehåll: 1. Vad är Kimsoft Control (SIDA 2) 3. Hem (SIDA 2) 1 Instruktioner Innehåll: 1. Vad är Kimsoft Control (SIDA 2) 2. Logga in (SIDA 2) 3. Hem (SIDA 2) 4. Skapa/redigera sidor (SIDA 3) 41. Lägg till ny sida (SIDA 3) 42. Avancerat (SIDA 4) 5. Texteditor (SIDA

Läs mer

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter emag PRODUKTION Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter Med emag kan du omvandla statiska PDF-dokument till interaktiva on-linepublikationer för vanliga webbläsare och mobila enheter, och detta

Läs mer

Brasklapp: REV:s rådgivande verksamhet omfattar egentligen inte något detaljerat IT-stöd, men eftersom många väghållare har behov av att effektivt

Brasklapp: REV:s rådgivande verksamhet omfattar egentligen inte något detaljerat IT-stöd, men eftersom många väghållare har behov av att effektivt Brasklapp: REV:s rådgivande verksamhet omfattar egentligen inte något detaljerat IT-stöd, men eftersom många väghållare har behov av att effektivt kunna förmedla information vill vi med denna presentation

Läs mer

Vår förening finns i Boappa

Vår förening finns i Boappa Vår förening finns i Boappa Boappa Vad är Boappa? Boappa är en boendeapp som förenklar kommunikationen från styrelsen och låter dig samarbeta med dina grannar. Meddelanden från styrelsen All information

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

PRAKTISK HANDLEDNING NYCKELPIGEFÖRSÖKET INNEHÅLLSFÖRTECKNING GÖR SÅ HÄR!... 2 INSTALLERA APPEN... 2 RAPPORTERA EN NYCKELPIGA... 4 ATT TÄNKA PÅ...

PRAKTISK HANDLEDNING NYCKELPIGEFÖRSÖKET INNEHÅLLSFÖRTECKNING GÖR SÅ HÄR!... 2 INSTALLERA APPEN... 2 RAPPORTERA EN NYCKELPIGA... 4 ATT TÄNKA PÅ... NYCKELPIGEFÖRSÖKET PRAKTISK HANDLEDNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING GÖR SÅ HÄR!... 2 INSTALLERA APPEN... 2 RAPPORTERA EN NYCKELPIGA... 4 ATT TÄNKA PÅ... 5 ARTBESTÄMNING... 5 OM NI FÅR PROBLEM... 6 GÖR SÅ HÄR!

Läs mer

Nyckeln till föreningens kommunikation och administration. Hemsidehantering

Nyckeln till föreningens kommunikation och administration. Hemsidehantering Nyckeln till föreningens kommunikation och administration Hemsidehantering Upplägg söndag 10.30-12.30 PowerPoint: - Allmänt om hemsidan och funktionerna på hemsidedelen - Tips och råd På IdrottOnline-sida:

Läs mer

TIDOMAT Mobile. Introduktion

TIDOMAT Mobile. Introduktion För att använda krävs lägst version 1.7.1. Mjukvaran installeras tillsammans med versionen och ingen mer installation är nödvändig för att nyttja Mobile. bygger på Touchmjukvaran, applikationen är främst

Läs mer

För support videos, webinstruktioner och mer information besök oss på www.thinksmartbox.com

För support videos, webinstruktioner och mer information besök oss på www.thinksmartbox.com Komma igång Grid 3 Svensk översättning av Leena Öberg på Picomed (www.picomed.se) För support videos, webinstruktioner och mer information besök oss på www.thinksmartbox.com Välkommen till Grid 3 ger dig

Läs mer

LifePuz Free för Android

LifePuz Free för Android Android version 1.0.3 Innehåll Beskrivning 3 Om LifePuz... 3 Med LifePuz kan du:... 3 Kostnad... 3 Registrering eller inloggning 4 Ny användare... 4 Inloggning... 4 Glömt lösenord... 5 Startsida 6 Kalender

Läs mer

Välkommen till Capture.

Välkommen till Capture. Välkommen till Capture http://capture-app.com Välkommen till Capture! Med Capture kan du spara, se och dela dina bilder och videor på alla dina enheter mobil, surfplatta och PC/ Mac. När du har laddat

Läs mer

Texttelefoni.se. En förmedlingstjänst från PTS. Informationsbroschyr och användarmanual för mobilappar

Texttelefoni.se. En förmedlingstjänst från PTS. Informationsbroschyr och användarmanual för mobilappar Texttelefoni.se En förmedlingstjänst från PTS Informationsbroschyr och användarmanual för mobilappar Innehåll ALLMÄN INFORMATION Introduktion 3 Mobilapp för smarta telefoner eller surfplatta 3 Ladda ner

Läs mer

Plugins som får er Wordpress att sticka ut

Plugins som får er Wordpress att sticka ut Plugins som får er Wordpress att sticka ut 01. Inledning Vad är plugins? Plugin på en Wordpress sida är ett tillägg som man installerar för att driva vissa funktioner. Det kan till exempel vara en plugin

Läs mer

Min sida = startsida där du ser eventuelle vänner, meddelanden med mera. Här kan du även redigera din egen profil.

Min sida = startsida där du ser eventuelle vänner, meddelanden med mera. Här kan du även redigera din egen profil. Basetool version 3 Genom att lägga in information om ditt företag/verksamhet i Basetool syns du automatiskt på vastgotalandet.se, skaraborg.nu, vastergotland.se och vastsverige.com Webbadress: www.basetool.se

Läs mer

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR I följande dokument hittar ni information om hur ni administrerar er nya hemsida. Manualen går endast igenom grundläggande administration. För mer avancerad redigering

Läs mer

Infomakers epaper: Lyfter fram din publikation på ios, Android och desktop.

Infomakers epaper: Lyfter fram din publikation på ios, Android och desktop. : Lyfter fram din publikation på ios, Android och desktop. Med kan du skapa digitala, interaktiva, versioner av din printutgåva. epapers lösningen hjälper dig att nå fler läsare, stärka dina kundrelationer

Läs mer

June 2010, rev Smartsign Publisher. User Guide. Smartsign Publisher 6.

June 2010, rev Smartsign Publisher. User Guide. Smartsign Publisher 6. June 2010, rev 6.0.3.0 User Guide User Guide 6 översikt Installera Smartsign Manager i befintligt IT-system. Skärmarna kan placeras på geografikst olika platser förutsatt att de kan ansluta till Smartisgn

Läs mer

LARCONA WEBSITE. Visuellt läcker, överraskande lätthanterlig, snabbt skalbar. Webbplatser som lyfter företag till ett riktigt bra pris

LARCONA WEBSITE. Visuellt läcker, överraskande lätthanterlig, snabbt skalbar. Webbplatser som lyfter företag till ett riktigt bra pris LARCONA WEBSITE Visuellt läcker, överraskande lätthanterlig, snabbt skalbar. Webbplatser som lyfter företag till ett riktigt bra pris VARFÖR SKA FÖRETAG HA EN BRA HEMSIDA? Positivt första intryck Inger

Läs mer

Hemsida. Lathund för medlemsföreningar. Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan. Syfte med medlemsföreningens sidor

Hemsida. Lathund för medlemsföreningar. Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan. Syfte med medlemsföreningens sidor Hemsida Lathund för medlemsföreningar 2015 10 13 Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan Varje medlemsförening har en egen sektion på scuf.se Styrelsen kan redigera sin medlemsförenings sidor, skriva

Läs mer

Sociala medier. - vidga rekryteringsmöjligheterna. Sociala medier vidga rekryteringsmöjligheterna

Sociala medier. - vidga rekryteringsmöjligheterna. Sociala medier vidga rekryteringsmöjligheterna Sociala medier - vidga rekryteringsmöjligheterna Johan Gustafsson johan@j-gustafsson.com Emil Nyberg elkom3@hotmail.com Introduktion Hemsida Facebook Twitter Blogg Google+ YouTube Summering Frågor Översikt

Läs mer

Wordpress och Sociala medier av Sanna Ohlander 110407. STAFFANSTORP Framtidens kommun

Wordpress och Sociala medier av Sanna Ohlander 110407. STAFFANSTORP Framtidens kommun STAFFANSTORP Framtidens kommun 1 Innehållsförteckning Det nya informationssamhället sid 3 Staffanstorps kommun framtidens kommun sid 4 Det sociala medier i korta drag sid 5 Vad är wordpress sid 6 Att skriva

Läs mer

Camilla Harrskog Intern information i en mobil applikation

Camilla Harrskog Intern information i en mobil applikation Camilla Harrskog Intern information i en mobil applikation Camilla om ICA-handlarnas Förbunds app Appen är nog den mest kostnadseffektiva produktion vi gjort. Den har hjälpt oss att slå rekord i ICA-handlare

Läs mer

Hemsida. Lathund för medlemsföreningar. Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan. Syfte med medlemsföreningens sidor

Hemsida. Lathund för medlemsföreningar. Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan. Syfte med medlemsföreningens sidor Hemsida Lathund för medlemsföreningar 2016-12-07 Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan Varje medlemsförening har en egen sektion på scuf.se Styrelsen kan redigera sin medlemsförenings sidor, skriva

Läs mer

Att skapa en egen hemsida Vad är en hemsida? Vad behöver man? professionell Weebly

Att skapa en egen hemsida Vad är en hemsida? Vad behöver man? professionell Weebly Att skapa en egen hemsida Vad är en hemsida? En hemsida är en plats på webben, där man kan presentera sig själv, en förening, ett företag eller ammat projekt med text och bilder. Ordet sida är egentligen

Läs mer

ITFÖRDIG.SE INSPIRATIONSGUIDE

ITFÖRDIG.SE INSPIRATIONSGUIDE ITFÖRDIG.SE INSPIRATIONSGUIDE 1 ITFÖRDIG.SE FÖR VEM ÄR ITFÖRDIG.SE? 3 HEMSIDA 3 SEO: SÖKMOTORSOPTIMERING FÖR HEMSIDA 3 GOOGLE ANALYTICS GRUND 3 SURFA & MAILA SÄKERT 3 BYGGA EN HEMSIDA MED WEEBLY ELLER

Läs mer

Kom-igång-hjälp för hemsida & e-butik. Praktiska tips för hur du lyckas med innehåll, design och sökmotoroptimering.

Kom-igång-hjälp för hemsida & e-butik. Praktiska tips för hur du lyckas med innehåll, design och sökmotoroptimering. Kom-igång-hjälp för hemsida & e-butik Praktiska tips för hur du lyckas med innehåll, design och sökmotoroptimering. Ta reda på dina behov Skapa förutsättningar för att lyckas. Skriv ner en tydlig sidstruktur

Läs mer

Mobil Arbetsorder i Molnet

Mobil Arbetsorder i Molnet Mobil Arbetsorder i Molnet Använd din dator, telefon eller surfplatta! Arbetsverktyg Arbetsorder Positionering Inmail Tidrapport Rapporter Skapa uppdrag via webben och tilldela uppdrag till de anställda.

Läs mer

Bild 1. EPiServer CMS 9.9

Bild 1. EPiServer CMS 9.9 Bild 1 EPiServer CMS 9.9 Bild 2 Bakgrund till denna uppdatering IdrottOnline är idag världens största EPiServer lösning IdrottOnline introducerades 2007 och har sedan starten erbjudit EpiServer CMS som

Läs mer

Vad är Atea Register? Hur navigerar jag till Atea Register? Manualens syfte

Vad är Atea Register? Hur navigerar jag till Atea Register? Manualens syfte Innehåll Vad är Atea Register?... 2 Hur navigerar jag till Atea Register?... 2 Manualens syfte... 2 Skapa användare... 3 Lägg till applikationen Atea Register på hemskärmen... 6 ios... 6 Android... 7 Logga

Läs mer

Det här är Telavox. Telavox Sales Offices. 230 medarbetare användare Di Gasell 7 år i rad. Telavox Flow Online 17 länder

Det här är Telavox. Telavox Sales Offices. 230 medarbetare användare Di Gasell 7 år i rad. Telavox Flow Online 17 länder Det här är Telavox 230 medarbetare +250.000 användare Di Gasell 7 år i rad Telavox Sales Offices Telavox Flow Online 17 länder Det här är Telavox +35% -0,8% Telavox Sektorn 60 DEDIKERADE UTVECKLARE 2010

Läs mer

Widgetguiden Vad är Publits widgetshop?

Widgetguiden Vad är Publits widgetshop? Widgetguiden Den här guiden är till för dig som vill använda Publits widgetshop för att enkelt sälja böcker direkt på din egen hemsida, blog eller Facebook. Här går vi steg för steg igenom processen för

Läs mer

W e b b k a t a l o g

W e b b k a t a l o g DESIGNERSTUDION W e b b k a t a l o g 2010 H ö s t & V i n t e r Vi skrädda rs yr anpassade H e l h e t s l ö s n i n g a r U t b i l d n i n g a r S t r a t e g i e r Vi erbj uder I n t e r n & e x t

Läs mer

Dahl eshop. många smarta funktioner

Dahl eshop. många smarta funktioner Dahl eshop många smarta funktioner Dahl eshop många smarta funktioner Välkommen till Dahl eshop, butiken som är öppen även när vi har stängt. Här kan du handla när du vill, både från datorn, surfplattan

Läs mer

Appar eller mobilwebb? Vad är bäst för bibliotekets tjänster?

Appar eller mobilwebb? Vad är bäst för bibliotekets tjänster? Appar eller mobilwebb? Vad är bäst för bibliotekets tjänster? Ahmet Kurt, NSB, juni 2011 Mobiltätheten exploderar bland befolkningen. Mobilen har man alltid tillgänglig, utan lång starttid. Just nu (2011)

Läs mer

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Sätt i gång med Facebook Om Facebook Mer än hälften av Sveriges befolkning använder Facebook. Sverige är dessutom det land i Norden med flest antal

Läs mer

Manual - Storegate Team

Manual - Storegate Team Manual - Storegate Team Om tjänsten Med Storegate Team får du full kontroll över företagets viktiga digitala information. Du kan enkelt lagra, dela och arbeta i filer med högsta säkerhet inom ditt företag.

Läs mer

IDC. Effektiv administration av identiteter i flera system IDENTITY CONNECTOR PAS SECURITY ID-KORTTILLVERKNING TIDSSYSTEM HR-SYSTEM BESÖKSSYSTEM

IDC. Effektiv administration av identiteter i flera system IDENTITY CONNECTOR PAS SECURITY ID-KORTTILLVERKNING TIDSSYSTEM HR-SYSTEM BESÖKSSYSTEM ID-KORTTILLVERKNING HR-SYSTEM TIDSSYSTEM PS SECURITY Giltigt tom. 2015-12-31 BESÖKSSYSTEM LUNCHSYSTEM Lisa nder sson WEBBGRÄNSNITT SERVICESTTION Stockholm BIBLIOTEK PSSERSYSTEM BETLNINGR COPY-PRINT IDC

Läs mer

Närvaro Online. WiFi: Koppar Restaurang Guest Lösen: Free4all

Närvaro Online. WiFi: Koppar Restaurang Guest Lösen: Free4all Närvaro Online WiFi: Koppar Restaurang Guest Lösen: Free4all Kenny Johansson Modul 1: Närvaro online -Hur skapar jag en hemsida och vad kan den göra för mig? Modul 2: Få fler kunder -Hur konverterar jag

Läs mer

Mobizoft Video Add-on for EPiServer. Maj 2012 Version 1.20

Mobizoft Video Add-on for EPiServer. Maj 2012 Version 1.20 Mobizoft Video Add-on for EPiServer Maj 2012 Version 1.20 Introduktion Mobizoft Video Add-on for EPiServer innebär en möjlighet för EPiServers användare och redaktörer att enkelt hantera och publicera

Läs mer

Så får du Microsofts Office-paket gratis

Så får du Microsofts Office-paket gratis Så får du Microsofts Office-paket gratis 7 Kör Word, Excel, Powerpoint och Onenote i webbläsaren 7 Dela dina dokument 7 För dator, mobil och platta. Kom igång med Microsoft Skydrive och Office Web Apps

Läs mer

Svenska företag på webben

Svenska företag på webben Svenska företag på webben En rapport om webbnärvaron bland Sveriges företag och hur den uppfyller befolkningens förväntningar Svenska företag på webben 2017 - en rapport från Loopia Innehåll Hemsida eller

Läs mer

Wordpressguide - Palmstiernska Släktföreningen. Det här kan du göra:

Wordpressguide - Palmstiernska Släktföreningen. Det här kan du göra: Palmstierna Wordpressguide Hej! Vad kul att du vill hjälpa till med Palmstiernska Släktföreningens hemsida http://palmstiernskaslaktforeningen.wordpress.com. Det första du behöver göra är att bestämma

Läs mer

Undersökning digital tillgänglighet i svensk besöksnäring idag AV VISIT SWEDEN

Undersökning digital tillgänglighet i svensk besöksnäring idag AV VISIT SWEDEN Undersökning digital tillgänglighet i svensk besöksnäring idag AV VISIT SWEDEN Undersökning Digital tillgänglighet inom svensk besöksnäring Digital närvaro Hjälp vad ska jag prioritera?! Josefine Schön,

Läs mer

Funktionalitet i TimberTime?

Funktionalitet i TimberTime? Vad är TimberTime? TimberTime är ett system för bokning/avisering av lossningstider för timmerbilar. Målet med TimberTime är att minimera köer och väntetider vid lossning av timmer och massaved. Systemet

Läs mer

Android-app Användarmanual 1.0

Android-app Användarmanual 1.0 Android-app Användarmanual 1.0 Fokus på tillgänglighet Med Android-appen kan alla som använder en smarttelefon eller surfplatta med Android få enkel tillgång till en bildtelefon. Med appen kan du sen ringa

Läs mer

Post- och telestyrelsen arbetar för att alla i Sverige ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och post.

Post- och telestyrelsen arbetar för att alla i Sverige ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och post. Post- och telestyrelsen arbetar för att alla i Sverige ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och post. Innehåll Inledning Nyheter Rapportering Inställningar Administration Inledning DIO har funnits

Läs mer

Det fasta innehållet finns på sidor och kan inte ändras av den som har rollen författare.

Det fasta innehållet finns på sidor och kan inte ändras av den som har rollen författare. Allmänt om hemsidan och Wordpress Brantevik.se är baserad på Wordpress (WP). Från Wickipedia: Wordpress, ofta versaliserat WordPress, är ett blogg- och innehållshanteringssystem. Det distribueras under

Läs mer

RestaurangOnline är en tjänst som ger din restaurang möjlighet att sälja mat på nätet och direkt genom dina kunders mobiltelefoner.

RestaurangOnline är en tjänst som ger din restaurang möjlighet att sälja mat på nätet och direkt genom dina kunders mobiltelefoner. Låt din verksamhet sälja online och genom mobilen! restaurang Online.se Vad är RestaurangOnline? RestaurangOnline är en tjänst som ger din restaurang möjlighet att sälja mat på nätet och direkt genom dina

Läs mer

Version:

Version: Version: 2015-04-27 1 Logga in Gå till sli.se/medioteket och klicka på hänglåset uppe till höger. Logga in om du redan har ett konto eller skapa konto. Skapa konto / Bli medlem När du fyller i skola, får

Läs mer

Mobizoft Video Add-on for EPiServer. Juni 2012 Version 1.30

Mobizoft Video Add-on for EPiServer. Juni 2012 Version 1.30 Mobizoft Video Add-on for EPiServer Juni 2012 Version 1.30 Introduktion Mobizoft Video Add-on for EPiServer innebär en möjlighet för EPiServers användare och redaktörer att enkelt hantera och publicera

Läs mer

Inbjudan till förvärv av aktier i Webbster Media Group AB (publ)

Inbjudan till förvärv av aktier i Webbster Media Group AB (publ) Inbjudan till förvärv av aktier i Webbster Media Group AB (publ) Företrädesrätt för befintliga aktieägare med en teckningsrabatt på 20 procent Webbster Media Group AB (publ) 556900-8336 Järnvägsgatan 7

Läs mer

RMAD MED APPSALES BLACK CONNECTS YOUR BUSINESS TO A MOBILE WORLD. www.appsales.se

RMAD MED APPSALES BLACK CONNECTS YOUR BUSINESS TO A MOBILE WORLD. www.appsales.se RMAD MED APPSALES BLACK CONNECTS YOUR BUSINESS TO A MOBILE WORLD www.appsales.se RMAD OÄNDLIGA MÖJLIGHETER Rapid Mobile App Development är effektivt, kvalitetssäkrat och prisvärt med stor flexibilitet.

Läs mer

Manual - Storegate Team med synk

Manual - Storegate Team med synk Manual - Storegate Team med synk Om tjänsten Med Storegate Team får du full kontroll över företagets viktiga digitala information. Du kan enkelt lagra, dela och synkronisera filer med högsta säkerhet inom

Läs mer

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo.

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo. Välkommen! önskar & Om VIVA Viva Media är en digital affärspartner som erbjuder strategier och tjänster med fokus på att konvertera digitala medieinvesteringar till konkreta affärer. Bolaget har kontor

Läs mer

Mobil marknadsföring för köpcenter

Mobil marknadsföring för köpcenter Mobil marknadsföring för köpcenter Genom att erbjuda butikerna ökad synlighet inom ert köpcenter ger ni möjlighet till ökad försäljning för dem och en ny intäktskälla för er. CliqTags tillsammans med beacons

Läs mer

SharePoint Online. Sök Hitta webbplatser, personer eller filer. Skapa en webbplats eller ett nyhetsinlägg

SharePoint Online. Sök Hitta webbplatser, personer eller filer. Skapa en webbplats eller ett nyhetsinlägg Snabbstartsguide Gör mer var du än är med säker åtkomst, delning och fillagring. Logga in på din Office 365-prenumeration och välj SharePoint i appfönstret. Sök Hitta webbplatser, personer eller filer.

Läs mer

Publicera på sodrastation.org

Publicera på sodrastation.org Josef Sahlin Stockholm juli 2018 Publicera på sodrastation.org Instruktioner för att publicera bild och text på Kollektivhuset Södra stations webbplats Översikt Inloggning I din webbläsare kan du spara

Läs mer

HELPS MY BUSINESS GROW

HELPS MY BUSINESS GROW HELPS MY BUSINESS GROW mypos nyckelfakta 30 LÄNDER 60,000+ HANDLARE MER ÄN 1,2 MILJARDER EURO BEHANDLADE PER ÅR ÖVERSIKT TA EMOT DEBETKORT & KREDITKORT VIA ALLA BETALNINGSKANALER MER ÄN 60,000 NÄRINGSIDKARE

Läs mer

Instagram. Vad kan Instagram göra för ditt företag?

Instagram. Vad kan Instagram göra för ditt företag? Instagram Vad kan Instagram göra för ditt företag? Lite statistik 46 % män 54 % kvinnor 75 miljoner dagliga användare 1,2 biljoner gilla dagligen Många företag och offentliga personer väljer att använda

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

ÅA:s bloggverktyg komplett guide

ÅA:s bloggverktyg komplett guide December 2012 Johanna Quiroz-Schauman/Lärcentret ÅA:s bloggverktyg komplett guide 1 Logga in och beställa en bogg... 2 2 Panel... 3 2.1 Några tekniska tips... 4 3 Panel-menyn... 4 4 Inlägg... 5 5 Media...

Läs mer

Användarmanual Atea Anywhere VMR Atea Anywhere

Användarmanual Atea Anywhere VMR Atea Anywhere Användarmanual Atea Anywhere VMR Atea Anywhere ATEA ANYWHERE Innehållsförteckning Inledning... 1 Pinkoder... 2 Ansluta till ett möte via en videoklient... 2 Ansluta till ett möte från Lync / Skype for

Läs mer

SM S1. IAB Sverige Certifiering av Onlinesäljare Social Media

SM S1. IAB Sverige Certifiering av Onlinesäljare Social Media SM.170321.S1 IAB Sverige Certifiering av Onlinesäljare Social Media INNEHÅLL Vad är sociala medier? s. 3 Statistik & Sociala medier s. 4-6 Annonsering i sociala medier s. 7-8 Vad är en hashtag #? s.9 Uppföljning

Läs mer

Upplev den nya generationen kösystem!

Upplev den nya generationen kösystem! Upplev den nya generationen kösystem! timeacle är ett fullständigt fritt skalbart kösystem som Software as a service direkt från molnet! Det kan anpassas flexibelt efter dina önskemål och erbjuder många

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

Säkerhetskopiera mobilen

Säkerhetskopiera mobilen Säkerhetskopiera mobilen gratis och helautomatiskt 7 Bästa gratistipsen 7 För Android, Iphone och Windows Phone 7 Säkerhetskopiera till Dropbox. Så fixar du automatisk säkerhetskopiering av mobilen Visst

Läs mer

Hembokat Kom igång guide

Hembokat Kom igång guide Hembokat Kom igång guide Introduktion till er nya brf-hemsida... 2 För användaren... 3 Starta ditt konto... 3 Logga in... 3 Byt lösenord... 4 Anslagstavlan... 5 Bokningskalendern... 6 För styrelsen...

Läs mer

För enklare och tryggare affärer

För enklare och tryggare affärer För enklare och tryggare affärer Innehåll Skapa en förfrågan 02 Mina kontouppgifter 04 Mina förfrågningar 05 Sök förfrågningar 06 Meddelandecentret 08 Produktutguide Projektverktyget 10 Min företagsprofil

Läs mer

Användarperspektivet och teknikperspektivet

Användarperspektivet och teknikperspektivet Användarperspektivet och teknikperspektivet För att förenkla så måste vi ständigt utveckla! Om lärare och elever behöver utbildning i Skola24 har vi misslyckats. Den osynliga tekniken är den bästa tekniken

Läs mer

Manual - Storegate Team

Manual - Storegate Team Manual - Storegate Team Om tjänsten Med Storegate Team får du full kontroll över företagets viktiga digitala information. Du kan enkelt lagra, dela och arbeta i filer med högsta säkerhet inom ditt företag.

Läs mer

Snabbguide. Vill du öppna din egen nätbutik? Nu är det enklare än någonsin. Följ stegen i den här snabbguiden så är du redo att öppna dörrarna.

Snabbguide. Vill du öppna din egen nätbutik? Nu är det enklare än någonsin. Följ stegen i den här snabbguiden så är du redo att öppna dörrarna. Snabbguide Hur man öppnar en egen nätbutik Vill du öppna din egen nätbutik? Nu är det enklare än någonsin. Följ stegen i den här snabbguiden så är du redo att öppna dörrarna. Vad du borde förbereda innan

Läs mer

Rev Oct Användarguide Smartsign 9

Rev Oct Användarguide Smartsign 9 Rev Oct 2013 Användarguide Smartsign 9 Innehållsförteckning Inledning... 4 Arkitektur... 5 Smartsign Player... 5 Smartsign Server... 5 Smartsign Publisher Web... 5 Smartsign Media Server... 5 Smartsign

Läs mer

Välkommen till Dropbox!

Välkommen till Dropbox! Lär dig att komma igång med Dropbox: 1 2 3 4 Skydda dina filer Ta med dina saker, var du än är Skicka stora filer Arbeta i filer tillsammans Välkommen till Dropbox! 1 Håll dina filer säkra Dropbox gör

Läs mer

Varsågod Assistansbokens faktablad!

Varsågod Assistansbokens faktablad! Varsågod Assistansbokens faktablad! Vad är Assistansboken? Assistansboken är ett prisbelönt kommunikationsverktyg för personlig assistans. Systemet är uppbyggt i moduler som är specialdesignade och anpassade

Läs mer

Blogga med Wordpress

Blogga med Wordpress Blogga med Wordpress Introduktion En blogg kan användas på en lång rad olika sätt, även om det vanligaste kanske är att se den som en mer eller mindre publik yta på nätet att dela med sig av tankar och

Läs mer

Laboration 3 i kursen Produktion för tryckta medier och webb: Webbplatsproduktion med ett publiceringssystem

Laboration 3 i kursen Produktion för tryckta medier och webb: Webbplatsproduktion med ett publiceringssystem Laboration 3 i kursen Produktion för tryckta medier och webb: Webbplatsproduktion med ett publiceringssystem Målsättning Att bygg upp en komplett webbplats i ett publiceringssystem. Platsen ska vara snygg,

Läs mer

Kommunikation med medlemmarna

Kommunikation med medlemmarna DAGENS AGENDA Kommunikation med medlemmarna ATTENTIONS FÖRENINGSKONFERENS 2018 DAGENS AGENDA Genomgång Mailchimp Eget arbete med möjlighet till support FIKA Diskussion Facebook Diskussion Webb Eget arbete

Läs mer

Marrketinghouse Döbelnsgatan 29 SE- 113 58 Stockholm Tel: 0709-16 93 00 Epost: info@marketinghousese Följ oss I sociala medier VATnr: SE6516407-2125

Marrketinghouse Döbelnsgatan 29 SE- 113 58 Stockholm Tel: 0709-16 93 00 Epost: info@marketinghousese Följ oss I sociala medier VATnr: SE6516407-2125 Marrketinghouse Döbelnsgatan 29 SE- 113 58 Stockholm Tel: 0709-16 93 00 Epost: info@marketinghousese Följ oss I sociala medier VATnr: SE6516407-2125 Webbplats: www.marketinghouse Företaget är godkänt för

Läs mer

Svensk idrotts verksamhetssystem. kommunikation & administration mellan medlemmar, föreningar & förbund

Svensk idrotts verksamhetssystem. kommunikation & administration mellan medlemmar, föreningar & förbund Svensk idrotts verksamhetssystem kommunikation & administration mellan medlemmar, föreningar & förbund Vad är IdrottOnline Administrativ & kommunikativ IT-plattform mellan medlemmar, föreningar, förbund

Läs mer

Manual för Medarbetare appen. Appen ger tillgång till Medarbetaren via en mobil eller platta. Du behöver ett konto sedan tidigare till Medarbetaren.

Manual för Medarbetare appen. Appen ger tillgång till Medarbetaren via en mobil eller platta. Du behöver ett konto sedan tidigare till Medarbetaren. 1 Manual för Medarbetare appen Appen ger tillgång till Medarbetaren via en mobil eller platta. Du behöver ett konto sedan tidigare till Medarbetaren. Innehåll 1. Installera appen... 3 2. Logga in... 3

Läs mer

Winbas Business Online Handledning. Vad är e-handel

Winbas Business Online Handledning. Vad är e-handel www.winbas.com 1 Winbas Business Online Handledning Den funktionalitet vi refererar till i denna handledning är i första hand standardfunktioner. Om extra funktioner beskrivs som ej ingår i standard så

Läs mer