Parallella Extra Inkomster

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Parallella Extra Inkomster"

Transkript

1 Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter Mikael Eriksson och jag har arbetat heltid på nätet sedan Startade då ett nyhetsbrev som heter InzideInfo som handlar om affärsmöjligheter på nätet startade jag tillsammans med min kollega Mats Johansson (som arbetat med mig sedan 2006) en InzideInfomedlemsida. Internet är en fantastisk arena för kreativitet och entreprenöranda. Du kan lära dig oerhört mycket bara genom att se hur andra gör och sedan göra likadant. Internet är fullproppad med upphajpad information om hur man enkelt och snabbt kan tjäna pengar på nätet. Vi möts av bilder på lyckliga människor som tjänar massor av pengar samtidigt som de njuter av livet och friheten, bilder på stora hus och flotta bilar. Men riktigt så enkelt är det ju aldrig De flesta som kommer att läsa den här specialrapporten har idag ett jobb av något slag. Ett jobb som säkert kräver en hel del tid, många gånger krävs att vara på en viss plats, en viss tid, och rapportera till någon på ett eller annat sätt. Det gör att många har begränsat med tid för att kunna satsa på en egen affärsverksamhet. Det är en rekommenderad strategi, att börja med dina internetaffärer vid sidan om en anställning eller kombinerat med en annan egen verksamhet. Det är viktigt att du har din försörjning täckt till 100%. Det vill säga att dina kostnader för att kunna leva och bo måste redan vara täckta, troligtvis genom en anställning eller som egen företagare. Du kommer att behöva tid på dig att utbilda dig inom dina nya affärer. Utbilda dig under tiden som du fortfarande har en inkomst från annat håll. Innan du inte ens tänker tanken på att säga upp dig bör du ha hittat en inkomstkälla som du vet fungerar. Ta tid på dig att verkligen testa din nya inkomstkälla, bygg upp ett startkapital som kan ta dig vidare.

2 När du kommit till att din nya inkomstkälla betalar dig lika mycket eller bättre per månad än din nuvarande inkomstkälla, då kan det vara dags att börja fundera på om att detta är din nya karriär. Om du inte kan få igång din nya inkomstkälla på deltid så kommer du inte heller kunna tjäna några pengar på heltid. Hitta något som fungerar först. Njut av de extrapengar du tjänar och bygg upp något stabilt innan du byter karriär! Vad skulle 5 000, eller varför inte kronor extra varje månad kunna göra för din vardag och för din ekonomi? Skulle du kunna tänka dig att satsa 1 timme per dag med dina affärer på nätet om du visste att du kunde utöka dina inkomster upp till dessa nivåer? Vi har redan lyckats hjälpa ett flertal personer att komma igång och tjäna pengar på nätet. Vi får in nya kommentarer från nöjda InzideInfomedlemmar löpande, här är några av dessa: Jag gick med i InzideInfo vid starten då jag beställt produkter, tidigare såsom Sportz och Fotbollspengar, och blivit nöjd. Inzideinfo känns riktigt spännande, jag har valt att lägga fokus på 2 av företagen/strategierna som erbjuds för att sedan testa fler framöver. Jag har visserligen satsat litet kapital men tjänat ihop ca $7 500 eller ca kr på nästan exakt 2 månader. Riktigt lovande för framtiden! Det roliga är att det inte kräver i princip någon arbetstid, kanske 1h i veckan på sin höjd, sen är det ju svårt att hålla sig borta från datorn för att se om det kommit en uppdatering alltid kul att se hur pengarna på kontot ökar! Petter InzideInfo erbjuder verkligen en mängd olika sätt att tjäna pengar på internet, det finns något för alla. För mig har det betytt början till ett bättre liv! Jag kommer att ha råd att resa, upptäcka nya platser, spendera mer tid med mina barnbarn och framförallt kommer jag snart att vara skuldfri. Göran Passiva extra inkomster har jag letat efter under en längre tid, och så har då denna sida startat som jag varit med på sedan den började. Resultatet har varit strålande, och det är så nära passivt det går att komma. Jag rekommenderar verkligen denna sida, ta chansen att komma till en spännande värld. - Marie InzideInfo är helt suveränt om man vill kunna tjäna extrapengar. De tipsen som jag har fått här har hjälpt mig mycket i min jakt på att kunna försörja mig med hjälp av Internet. Jag är inte där ännu men inom några månader tror jag att jag kan tjäna så pass bra på mina Internetaffärer så jag kan leva på det. Detta har jag InzideInfo att tacka mycket för! - Jimmy Johansson

3 Parallella Extra Inkomster Pengar kan inte köpa lycka, men pengar kan köpa frihet. Frihet är en av viktigaste beståndsdelarna i att uppnå riktig och sann lycka. En frihet att välja, en frihet att välja vad du vill göra utan att du måste göra det för att du behöver pengarna. Om du är intresserad av att skaffa dig en större frihet i livet, då vet vi att det här med affärer på internet kan vara en lösning för dig. Med hjälp av ett medlemskap hos oss på InzideInfo så får du tillgång till ett antal olika vägar att gå för att du ska kunna skaffa dig en eller flera stabila inkomstkällor med internet som verktyg. Många gör felet med att stirra sig blinda på den där stora affärsmöjligheten som ska resultera i miljontals kronor i inkomst på kortast möjliga tid. De flesta blir besvikna som ger sig in på den linjen. Vi måste vara realistiska i våra försök att förbättra vår ekonomi med hjälp av internet. Visst finns det många människor idag som blivit mångmiljonärer med hjälp av internet. Dessa personer har också troligtvis spenderat många år och slitit riktigt hårt för att komma dit där de är idag. De har arbetat stenhårt för att ta sig dit utan att veta om de verkligen kommer att lyckas. Det är inte alla som är beredda att ta den chansen och risken som det innebär. Om du redan har ett arbete idag eller kanske redan är egen företagare och du vill komplettera dina nuvarande inkomster med hjälp av internet måste du tänka på ett annat sätt. Glöm miljoninkomsterna för ett tag. Vi visar vi dig en annan väg. Möjligheten att starta upp ett flertal olika inkomstkanaler som sammanlagt kan ge dig en bra ersättning månad efter månad. Inga snabba miljonklipp men bra inkomstmöjligheter som i framtiden kan leda till helt nya valmöjligheter i ditt liv.

4 Det är också viktigt att inte stoppa alla äggen i samma korg, diversifiera dina satsningar. Fördela ut din tid och ditt engagemang i några olika inkomstkanaler. Speciellt om du är intresserad av investeringskoncept, då är diversifiering ett måste. Vi jobbar efter modellen att sprida riskerna och maximera möjligheterna. Det är viktigt att ha rimliga förväntningar innan du startar dina affärer på nätet. Ditt första projekt kanske inte visar sig tillräckligt lönsamt för att du ska vilja fortsätta spendera mer tid. Samtidigt kanske ditt andra projekt drar in stadiga 5000 kronor extra per månad med väldigt liten arbetsinsats. Med ökad arbetsinsats kan du snart fördubbla dina 5000 kronor extra per månad till kronor. Lägger du sedan på ytterligare en inkomstkanal som du valt att satsa på som också ger dig kronor per månad så är du på helt rätt väg eller hur? Skynda långsamt i början och välj dina projekt med omsorg. Ta inte på dig för mycket jobb, för snabbt. Det finns en risk att du tröttnar, om du går ut för hårt, jobbar mycket och kanske får så snabbt resultat som du hoppats. Starta i lagom takt, vid sidan av ditt vanliga jobb. Risk comes from not knowing what you are doing Warren Buffet Som vanligt handlar det om skaffa dig RÄTT typ av information som ger dig ett stabilt och tryggt underlag för dina beslut. Det är här vi på InzideInfo kommer in i bilden. Vi på InzideInfo har arbetat med affärskoncept av olika slag på nätet sedan 2001.

5 Det gör att vi sett det mesta. Det har varit en hel del trender som kommit och gått på nätet gällande olika typer av inkomstmöjligheter. Låt oss på InzideInfo navigera dig rätt i den digitala djungeln. Vi erbjuder utbildningsmaterial, nätets bästa inkomstmöjligheter samlade på en sida enbart för våra medlemmar. Du får löpande coachning och videoutbildning, tillgång till vår support och mycket mer! InzideInfo medlemskap består av tre olika huvudmoduler som alla ingår i ditt InzideInfo medlemskap: Modul 1 PEI parallella extra inkomster Den 26:e september 2012 startade vi upp PEI parallella Extra Inkomster. Skillnaden mot tidigare koncept var att vi aktivt coachade våra medlemmar till framgång och att vi löpande erbjuder videopresentationer via webinar varje månad. På några få månader har vi hjälpt ett flertal medlemmar att skapa sig en betydande extrainkomst på nätet. Modul 2 IPIC Inzideinfo Private Investors Club Den 10:e november 2010 lanserades IPIC. Det här är vårt koncept för långsiktiga finansiella placeringar och investeringar. Modul 3 Digitala Inkomster Den 17:e februari 2012 lanserade vi Digitala Inkomster. Det här är modulen för dig som vill bygga din egen onlineverksamhet. Fokus ligger på internetmarknadsföring och att starta en verksamhet från grunden. Vi kan tyvärr inte avslöja allt för mycket om de olika affärskoncepten som våra medlemmar har tillgång till via dessa olika moduler.

6 Men låt oss ge några intressanta exempel Inkomstkälla 1 PEI. På några få månader har vi hjälpt ett flertal medlemmar att bygga upp en passiv inkomstkälla som inom kort kommer att ligga på cirka kronor extra per månad. I det här konceptet kan du vara i stort sett helt passiv, men kommer snabbare till stora inkomster om du är beredd att jobba några timmar per vecka. Du får 100% support och hjälp från första dagen. Vi har sett vårt eget konto växa från cirka 8000 kronor till över kronor på 4.5 månader!!! Inkomstkälla 2 PEI. Din arbetsuppgift tar 1 minut per dag att genomföra, bygg upp en inkomstkälla snabbt och enkelt med detta koncept som varit igång sedan Att kunna tjäna kronor extra i månaden, med detta koncept är fullt rimligt. Inkomstkälla 13 PEI. Att handla med valutor kan vara mycket lönsamt. Men det tar tid att lära sig. Låt proffs sköta dina affärer istället, tjäna helt passivt % per dag. Totalt kommer du alltid att hitta mellan olika typer av affärsmöjligheter och inkomstmöjligheter på våra medlemsidor. Men vad krävs då för att kunna bli framgångsrika inom detta? Till att börja med så vill vi klargöra det mest självklara. Viss insats kommer att krävas Om du är intresserad och vill kunna påverka din egen inkomst genom att exempelvis kunna tjäna pengar på nätet, så måste du göra något konkret. Att bara gå med i olika program och olika affärskoncept och sedan inte göra något, kommer aldrig att kunna ge något. Viss typ av aktivitet krävs för att kunna tjäna pengar.

7 Det finns inga pengar att tjäna på att bara skjuta allt framför sig och att inte ta några som helst beslut. Alla måste starta någonstans. Most people are too busy earning a living to make any money Joe Karbo Hantera risker Alla typer av affärskoncept är på något sätt förknippat med en viss risk. Det går inte att ta bort all risk i affärer. En del koncept är mer riskfyllda än andra. Många affärskoncept som kan ge väldigt bra utdelning på kort tid är också oftast förknippat med desto högre risk. Söker vi mer säkra investeringar i affärskoncept så kommer också utdelningen normalt sett vara mindre och ta längre tid. Det är många som vänder sig till oss på InzideInfo och vill ha 100% SÄKRA koncept som kan ge snabb och hög utdelning, helst utan någon som helst arbetsinsats också. Låter det realistiskt?. Det kan vi förstås inte erbjuda, vem och inom vilket område kan erbjuda det? Aktier?, knappast Fonder?, inte en chans? Valuta?, nej. Ett jobb?, visst om du är riktigt duktig inom något speciellt område och har en hel del tur.

8 Vårt jobb är att hitta, undersöka och testa olika typer av inkomstmöjligheter på nätet. Sedan på ett sakligt sätt förmedla vidare den informationen till dig som medlem. Vi kommer sedan att försöka hålla dig uppdaterad om vad som händer kring de olika affärskoncepten som vi valt att rekommendera till dig som medlem. Genom att skaffa oss så mycket information och fakta som möjligt, om de olika affärskoncepten så minskar vi våra medlemmars risktagande. Vi kommer aldrig att försöka sälja in och övertyga dig om att du måste gå med i det och det här konceptet. I slutändan vill vi alltid att DU själv ska göra dina egna värderingar och drar dina egna slutsatser. Vi förmedlar bara vidare den information som vi har och de erfarenheter vi själva har. Vi har kontakter ute i världen som hjälper oss att hålla koll på marknaden och vi gör våra egna investeringar i olika koncept och sedan berättar vi helt enkelt hur det går för oss. Självklart filtrerar vi tidigt bort massor av affärskoncept som vi inte tror på av olika anledningar. De olika affärskoncept som vi valt att ta med är beprövade koncept med en bra historik. Oftast har vi fått informationen om aktuellt affärskoncept från en av våra källor och personliga kontakter ute i världen som vi litar på. Men som du redan vet En bra historik är aldrig en garanti för fortsatta framgångar, därför kan vi aldrig till 100% ge dig en garanti på att det här kommer att fungera även i framtiden. Det gäller att ha en uttänkt strategi när man arbetar med den här typen av inkomstmöjligheter på nätet. Det behövs inga nya och revolutionerade råd och tips för att du ska kunna lyckas bra. Du känner säkert till dessa råd sedan tidigare. Det viktiga är att du också följer dessa enkla och beprövade strategier.

9 Lägg inte alla ägg i samma korg En gammal klassiker när det gäller investeringar, att diversifiera sina investeringar. Detta gäller verkligen inom de affärskoncept som du hittar hos oss på InzideInfo. En av de smartaste och enklaste strategierna du kan välja. Det är klokt helt enkelt att fördela ut dina satsningar på olika håll. Vi kommer att kunna erbjuda dig som är medlem här på InzideInfo, ett brett urval av olika affärskoncept. Du kommer inte att kunna vara med på allt, det är inte realistiskt. Försök att hitta de program som du tror mest på, skapa en sund blandning av olika affärskoncept i din egna internet-portfölj. Behöver du tips och råd för att kunna göra dina val så hjälper vi givetvis gärna till och svarar på dina frågor. Vill du rekrytera andra eller inte? Bestäm dig redan från början. Kommer du vilja/rekrytera andra till aktuellt affärskoncept? Vi har ett stort utbud av affärskoncept där du inte alls behöver arbeta någon som helst rekrytering. Om du inte vill satsa din tid på att ens försöka rekrytera andra, välj bort alla affärskoncept som bygger på att du måste rekrytera andra människor för att kunna tjäna pengar. Är du intresserad och tycker det är roligt att rekrytera och jobba tillsammans med andra personer i olika affärskoncept, go for it! Sedan är det så att det blir mer och mer affärskoncept som du inte behöver rekrytera andra för att tjäna pengar, men om du gör det så kan du tjäna mer pengar och snabbare. Då är rådet att vänta med rekryteringsjobbet tills att du är helt bekväm med det affärskoncept som du arbetar med. Vänta in dina egna resultat

10 som du får med det aktuella affärskonceptet. Då kan du nämligen rekrytera folk utan att behöva sälja något, berätta bara om din egen historia. Så här gjorde jag och så här mycket har jag tjänat. Om du är intresserad, hör av dig så berättar jag mer Det vill säga, ingen hårdförsäljning alls utan tvärtom! Berätta bara din egen historia och ge fakta, det är ett extremt kraftfullt sätt att sälja in på utan att behöva övertala eller att sälja något. ACTION-plan Gör så här 1: Se till att du läst igenom hela den här specialrapporten. 2: Lyssna på vårt webinar som du ska ha fått tillgång till. En cirka 20 minuters genomgång. 3: Nyttja vårt SPECIALERBJUDANDE här: Vi har ett kanonerbjudande som väntar på dig där. Du kan för en mycket låg kostnad komma igång direkt och tjäna pengar på nätet! 4: När du säkrat ditt medlemskap hos oss på InzideInfo. Läs igenom vår information på vår medlemsida. 5: Välj ut de affärskoncept som du vill starta med. Kontakta oss om du behöver hjälp att välja. Om du har några funderingar innan du blir medlem, tveka inte att kontakta så ska vi försöka hjälpa dig. Du kan prata direkt med Mats Johansson på telefon: Du kan även mejla Mats på: eller till Mikael på Lycka till med dina onlineaffärer!

11 Mikael Eriksson & Mats Johansson Digital Solution AB har funnits registrerat som företag sedan 1996 och vi har funnits på nätet sedan Företaget har inga anmärkningar och har stabil ekonomi. Vårt nyhetsbrev InzideInfo är Nordens största (över läsare) och ledande nyhetsbrev om affärsmöjligheter på internet. Digital Solutions AB är certifierat enligt kraven för Certifierad E-handel under kontroll av, och enligt regler fastställda av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige.

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej!

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej! Uppdatering: 2019-05-21 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande Bäste Läsare Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! >>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi

Läs mer

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka Bäste Läsare Förra veckan berättade vi om vårt senaste erbjudande gällande DLC Sports. Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! Under

Läs mer

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Av: Studie- och yrkesvägledarna i Enköpings kommun 2008 Idékälla: I praktiken elev, Svenskt Näringsliv Varför PRAO? För att skaffa

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det?

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? Manus för inbjudan till affärspresentation: 1. Hejsan (förnamn). 2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? 3. Vad bra. Jag

Läs mer

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta!

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta! Bäste Läsare Nya vecka och nya möjligheter I fredags berättade vi bland annat om möjligheterna med copy trading. Vi visade ett eget exempel på en copyfund hos etoro som vi satsade på och som gav ett resultat

Läs mer

Är du ett med din företagsidé?

Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Testa Dig själv 1 Varför vill Du starta företag? 2 Är det rätt tillfälle för dig? 3 Har du lämpliga erfarenheter och kunskaper? DINA SLUTSATSER

Läs mer

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Säljare av olika skäl Hur ser du på din egen säljarroll? Jag möter människor som arbetar med försäljning av olika skäl och som ser helt olika på sina uppdrag

Läs mer

Här hittar du första delen i denna artikelserie:

Här hittar du första delen i denna artikelserie: Bäste Läsare Det här är den femte och sista delen i vår senaste artikelserie. Här hittar du första delen i denna artikelserie: http://www.inzideinfo.com/wp-content/uploads/2018/01/inzideinfo-2018-01-16.pdf

Läs mer

Ditt sparande är din framtid

Ditt sparande är din framtid Ditt sparande är din framtid 1 Välkommen till Skandias investeringsguide Det kanske viktigaste beslut du har att fatta gäller ditt långsiktiga sparande. Både på kort och lång sikt. Därför är det värt att

Läs mer

Din lön och din utveckling

Din lön och din utveckling Din lön och din utveckling Din lön och din utveckling Du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Det handlar om dina förutsättningar, din utveckling och din lön. Du ska ha möjlighet att få en

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor?

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor? Vad ska du bli när du blir stor? Svaret blir förmodligen olika beroende på vem som frågar. Men säkert är att CSN- blanketternas och tentornas tid är den period i livet då du bestämmer hur resten skall

Läs mer

STRESS ÄR ETT VAL! { ledarskap }

STRESS ÄR ETT VAL! { ledarskap } { ledarskap } STRESS ÄR ETT VAL! SLUTA SÄTTA PLÅSTER PÅ DINA SYMPTOM NÄR DU ÄR STRESSAD. LÖS PROBLEMEN VID KÄLLAN ISTÄLLET OCH FUNDERA ÖVER VILKA VAL DU GÖR SOM CHEF. E n undersökning visar att 70 procent

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

"Content is king" - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag

Content is king - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag "Content is king" Skapad den jul 20, Publicerad av Anders Sällstedt Kategori Webbutveckling Jag funderade ett tag på vad jag skulle kalla detta blogginlägg. Problemet som sådant är att många undrar varför

Läs mer

I n f o r m a t i o n s b r o s c h y r o m p r a o

I n f o r m a t i o n s b r o s c h y r o m p r a o I n f o r m a t i o n s b r o s c h y r o m p r a o I broschyren finner du: Information om prao Regler för prao Tips på hur du ordnar egen praoplats Blanketten, Var ska du göra din prao? T i l l h ö r

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Skrivtolkad version av telefonintervju med Helene Richardsson, avdelningschef, region Dalarna

Skrivtolkad version av telefonintervju med Helene Richardsson, avdelningschef, region Dalarna SKRIVTOLKNING 2019-05-30 1 (5) Ekonomi och Styrning Anders Nordh Skrivtolkad version av telefonintervju med Helene Richardsson, avdelningschef, region Dalarna (drömsk musik) Kjell: Jakten på den perfekta

Läs mer

DISC test Översatt till svenska

DISC test Översatt till svenska DISC test Översatt till svenska (Nedanstående ska stå innan man börjar testet) Kom ihåg! Svara sanningsenligt för att få bästa möjliga resultat som kommer hjälpa dig att hitta ett jobb som passar just

Läs mer

Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20

Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20 Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20 Antal Poäng 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 14/14 52/70 2. Jag har fått fler

Läs mer

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat.

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat. Uppdatering: 2019-06-27 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

Lön är Ersättning KontaKta oss E-post: Webb: telefon: Utan fack och Utan avtal

Lön är Ersättning KontaKta oss E-post: Webb: telefon: Utan fack och Utan avtal Löneladda! Du har rätt att få en lön som motsvarar din prestation på jobbet. Gör du ett bra jobb ska det synas i lönekuvertet, helt enkelt. Det står i kollektivavtalet. Där står också att det är det lokala

Läs mer

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars.

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars. Uppdatering: 2019-06-26 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

Fler drömjobb i staten! /IT-specialister. Ungas krav STs förslag

Fler drömjobb i staten! /IT-specialister. Ungas krav STs förslag Fler drömjobb i staten! / Ungas krav STs förslag Bilaga till rapporten Fler drömjobb i staten! ungas krav - STs förslag Den här bilagan redovisar en nedbrytning av resultaten fokuserat på en specifik grupp

Läs mer

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar.

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar. NYHETSBREV FRÅN GÖRAN ADLÉN tankar om TRENDER juli 2010 Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar. När du gör saker, se till att göra det så lustfyllt som det bara går!

Läs mer

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer

Roligaste Sommarjobbet 2014

Roligaste Sommarjobbet 2014 Roligaste Sommarjobbet Q Vilket program har du deltagit i? Svarade: Hoppade över: RS Nacka sv al RS Arboga/Köping/Kungsör RS Avesta RS Enköping RS Falun RS Heby RS Håbo RS Mora RS Nacka RS Sigtuna RS Skövde

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2015 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun 2015-12-08 1 Arbetsmarknadsenheten skickade per brev ut totalt 60 enkäter, i samband med de två arbetsperiodernas

Läs mer

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Jonathan Jensen Dejtinghandboken.com Innehåll Inledning... 3 Tips 1: Varför?... 4 Tips 2: Våga fråga... 6 Tips 3: Visa inte allt (på en gång)... 7 Tips

Läs mer

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget.

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget. Boksammanfattning Ditt professionella rykte - Upptäck DIN främsta tillgång. av Per Frykman & Karin Sandin Företag över hela världen lägger ner enorma summor på att vårda och stärka sitt varumärke, rykte

Läs mer

Rapport: Enkätundersökning - givare

Rapport: Enkätundersökning - givare Rapport: Enkätundersökning - givare Slutförd Vad är din generella uppfattning om Polstjärna? Mycket Bra 71% 34 Bra 27% 13 Neutral 2% 1 Dålig 0% 0 Mycket Dålig 0% 0 När du skänkte, hur upplevde du det praktiskt?

Läs mer

Ta vara på tiden, du är snabbt "för gammal" för att inte behöva ta ansvar.

Ta vara på tiden, du är snabbt för gammal för att inte behöva ta ansvar. Några ord till min Tips och råd från IHL1A, 16 januari 2015 Lev livet medan du kan Tänk ej för mycket på framtiden, ej heller på det förflutna Var snäll mot dem som är snälla mot dig; det lönar sig. Gör

Läs mer

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF 2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING Move it Bag UF Innehållsförteckning: 1. VD har ordet..sid 1 2. Förvaltningsberättelse.sid 2 3.

Läs mer

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör Kulturguide v1.1 Vi strävar efter att bli bättre...alltid - vad vi än gör Vår kultur är grunden för allt vi gör på Squeed Uppdrag Människor Kultur Vår kultur är det vi säger, det vi gör och så vi uppfattas

Läs mer

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Fråga 1: Varför sökte du till programmet? Vad hoppades du på och vad behövde du? Blev rekommenderad av turistbyrån.

Läs mer

Assessios guide om OBM

Assessios guide om OBM Assessios guide om OBM assessios guide om obm 1 Visioner eller finansiella mål skapar aldrig lönsamhet. Det är ett resultat av mänskligt beteende i organisationen. Det är i första linjen som resultatet

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

GUIDE. Så gör du en ännu bättre behovsanalys

GUIDE. Så gör du en ännu bättre behovsanalys GUIDE Så gör du en ännu bättre behovsanalys INTRO Att rekrytera är ett ypperligt tillfälle att se över behoven i din verksamhet och faktiskt få in någon som kan göra ditt företag ännu bättre. Rätt person

Läs mer

#4av5jobb. #4av5jobb. Du som företagare skapar jobben. Elisabeth Thand Ringqvist, vd Företagarna

#4av5jobb. #4av5jobb. Du som företagare skapar jobben. Elisabeth Thand Ringqvist, vd Företagarna Du som företagare skapar jobben SMÅFÖRETAGEN Elisabeth Thand Ringqvist, vd Företagarna SMÅFÖRETAG SKAPAR STOR TILLVÄXT Det är lätt att tro att alla jobb skapas av de stora och multinationella företagen.

Läs mer

Om man googlar på coachande

Om man googlar på coachande Coachande ledarskap Låt medarbetaren Att coacha sina medarbetare är inte alltid lätt. Men det allra viktigaste är att låta medarbetaren finna lösningen själv, att inte ta över och utföra den åt denne.

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

Välkommen till ditt nya liv. vecka 13-16

Välkommen till ditt nya liv. vecka 13-16 Välkommen till ditt nya liv uppföljning vecka 13-16 Även om du inte längre tar CHAMPIX, fortsätter LifeREWARDSprogrammet att ge dig råd och stöd i ytterligare 4 veckor och hjälper dig vara en före detta

Läs mer

Familj och arbetsliv på 2000-talet. Till dig som är med för första gången

Familj och arbetsliv på 2000-talet. Till dig som är med för första gången Familj och arbetsliv på 2000-talet Till dig som är med för första gången 1 Fråga 1. När är du född? Skriv januari som 01, februari som 02 etc Födelseår Födelsemånad Är du 19 Man Kvinna Fråga 2. Inledningsvis

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Hitta kunder som frilansare

Hitta kunder som frilansare Hitta kunder som frilansare Hitta kunder som frilansare 4 Att livnära sig som frilansare, genom att ta långa- eller kortsiktiga uppdrag, är en allt vanligare arbetsform. På Billogram träffar vi många frilansare,

Läs mer

Självhjälpsprogram för ADHD. Del 1 Att hitta din väg

Självhjälpsprogram för ADHD. Del 1 Att hitta din väg Självhjälpsprogram för ADHD Del 1 Att hitta din väg Välkommen till vårt självhjälpsprogram för ADHD. Detta program ger dig verktygen att använda din ADHD som en superkraft för att hitta till ett bra liv..

Läs mer

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Välj en leverantör som passar dig Det kan vara viktigare än du tror! Hur mår din port? Kanske är det uppenbart dags

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

Att vara facklig representant vid uppsägningar

Att vara facklig representant vid uppsägningar Att vara facklig representant vid uppsägningar PASS När beskedet kommit Det är inte lätt att vara en av de få som vet att det är uppsägningar på gång. När kollegorna sedan får beskedet är det inte heller

Läs mer

Årsberättelse 2013-2014

Årsberättelse 2013-2014 Årsberättelse 2013-2014 Optima Paul Hallvar gata madebyloveuf@hotmail.com Affärsidé/ Verksamhetsidé Vårt företag virkar mattor och korgar. Vi har gjort en produktionsplan där vi har delat upp uppgifterna

Läs mer

Sammanfattning av undersökningarna genomförda 9-10 januari 2006 Bilden av Dalarna

Sammanfattning av undersökningarna genomförda 9-10 januari 2006 Bilden av Dalarna Sammanfattning av undersökningarna genomförda 9-10 januari 2006 Bilden av Dalarna Sammanfattning resultat testgruppen Medverkande 63 personer Fråga 1: Känner du till att politikerna satt och ringde? Ja:

Läs mer

Några små tips om att träna på utsatt fågel

Några små tips om att träna på utsatt fågel Några små tips om att träna på utsatt fågel Att träna sin fågelhund på utsatt fågel, vanligen rapphöns eller fasan, har blivit rätt populärt. Gör man rätt kan det vara en effektiv och förhållandevis enkel

Läs mer

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-18 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat

Läs mer

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu Three Monkeys Trading Tänk Just nu Idag ska vi ta upp ett koncept som är otroligt användbart för en trader i syfte att undvika fällan av fasta eller absoluta uppfattningar. Det är mycket vanligt att en

Läs mer

Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB

Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB www.smab.se Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB Innehåll: Tankar från bryggan Affärsskolorna helt rätt i tidens kundförväntningar Reflektioner från Automotive World

Läs mer

Marknadsföring ring av mig

Marknadsföring ring av mig Välkomna till förelf reläsning Marknadsföring ring av mig Marie Simonsson, affärsomr rsområdeschef JENSEN education Innehåll KY-utbildningens roll påp arbetsmarknaden LiA/arbetss /arbetssökande >Vad krävs

Läs mer

Rapport Småföretagarnas tankar om företagarrollen. Undersökning i FöretagarFörbundets medlemspanel september 2011

Rapport Småföretagarnas tankar om företagarrollen. Undersökning i FöretagarFörbundets medlemspanel september 2011 Rapport Småföretagarnas tankar om företagarrollen Undersökning i FöretagarFörbundets medlemspanel september 2011 Fakta om undersökningen och om panelen Undersökningen genomfördes med webbenkäter, 14-19

Läs mer

VÅGA TA BETALT Business Boost

VÅGA TA BETALT Business Boost VÅGA TA BETALT Business Boost För dig som gått utbildningen Våga ta betalt och vill lära dig mer & verkligen börja använda de 5 nycklarna till framgångsrik försäljning i din vardag. 4 veckors distansutbildning

Läs mer

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen Insamlingsguide Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen TÄNK OM DIABETES KUNDE BOTAS Du som läser denna insamlingsguide hoppas troligen på samma sak som vi en framtid

Läs mer

Nya frågor, nya tankar, nya infallsvinklar ger nya synsätt, nya idéer, nya lösningar. Tillsammans tar vi ditt företagande dit där framtiden finns.

Nya frågor, nya tankar, nya infallsvinklar ger nya synsätt, nya idéer, nya lösningar. Tillsammans tar vi ditt företagande dit där framtiden finns. Nya frågor, nya tankar, nya infallsvinklar ger nya synsätt, nya idéer, nya lösningar Tillsammans tar vi ditt företagande dit där framtiden finns. När du har en fråga, en tanke, ett uppslag, ett dilemma,

Läs mer

Idrottsstjärnors syn på ekonomi och ekonomisk rådgivning. Public Relations Enkät Juli 2008

Idrottsstjärnors syn på ekonomi och ekonomisk rådgivning. Public Relations Enkät Juli 2008 Idrottsstjärnors syn på ekonomi och ekonomisk rådgivning Public Relations Enkät Juli 2008 Bakgrund Capture och Impera kommunikation har genomfört och sammanställt följande enkät riktat till svenska toppidrottare

Läs mer

10 tips för ökad försäljning

10 tips för ökad försäljning 10 tips för ökad försäljning Innehållsförteckning Tips 1 Kundvård...3 Tips 2 Vad har du egentligen på gång?...4 Tips 3 Ställ jobbiga frågor...5 Tips 4 När tiden inte räcker till...6 Tips 5 Låt kunden skriva

Läs mer

Tänker du ibland på livet som äldre?

Tänker du ibland på livet som äldre? Tänker du ibland på livet som äldre? Testa dig själv redan i dag! Jag vill bo med min livskamrat. Jag vill känna mig ekonomiskt trygg och kunna leva på min pension. Jag vill ha tid över för min familj,

Läs mer

SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning

SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning KÄNSLOFOKUSERAD PSYKOTERAPI SAPU Claesson McCullough 2010 Information för dig som söker psykoterapi Det finns många olika former av psykoterapi. Den form jag arbetar med kallas känslofokuserad terapi och

Läs mer

Utvärdering Biologdesignern grupp 19

Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Biologdesignern har: svara med svar 1-5 1=dåligt, 5=jättebra Poäng Antal 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 51 15 2.

Läs mer

INTRODUKTION AV RCI WEEKS FÖRBÄTTRINGAR

INTRODUKTION AV RCI WEEKS FÖRBÄTTRINGAR INTRODUKTION AV RCI WEEKS FÖRBÄTTRINGAR För mer än 35 år sedan uppfann RCI semesterbytet. I dag ÅTERUPPFINNER RCI det genom att bygga upp och utöka dina förmåner som RCI-medlem och vi ger dig det du har

Läs mer

sommarjobb i botkyrka Guide för dig som ska sommarjobba

sommarjobb i botkyrka Guide för dig som ska sommarjobba sommarjobb i botkyrka Guide för dig som ska sommarjobba Min arbetsplats Här fyller du i information om din arbetsplats. Arbetsplats:... Adress:... Handledare:... Telefonnummer:... Annan kontaktperson:...

Läs mer

Tjäna pengar på din blogg

Tjäna pengar på din blogg Köp och ladda ner den kompletta e-boken Tjäna pengar på din blogg Den kompletta e-boken är på 65 sidor, fullmatade med inspiration, konkreta tips, förslag och idéer. Boken kostar 179 kr, men håll utkik

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? Sida 1/5 BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du bäst väljer produktionsbolag Hur du bedömer ett bolags kompetens Hur du undviker att bli lurad

Läs mer

Dina tre viktigaste uppdrag 2012 Som förtroendevald i fackförbundet ST

Dina tre viktigaste uppdrag 2012 Som förtroendevald i fackförbundet ST Dina tre viktigaste uppdrag 2012 Som förtroendevald i fackförbundet ST ST, 2012. Tryck: Realtryck, februari 2012. Upplaga: 10 800 ex. Beställ fler exemplar genom ST Förlag. Webbplats: www.st.org. Ange

Läs mer

Lärling i butik en gymnasieutbildning från Svensk Handel

Lärling i butik en gymnasieutbildning från Svensk Handel Lärling i butik en gymnasieutbildning från Svensk Handel 1 Till dig som ska börja gymnasiet Det är vi på Svensk Handel som står bakom Lärling i butik. Vi har helt enkelt kopplat samman branschens kompetenser

Läs mer

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag 2014-08-10 Svenska Web Voice Annika Elgeskog www.webvoice.se +46 725 861010 presenterar Företagarens guide till framgång på Instagram.

Läs mer

UNIONENS KARRIÄRPROGRAM för nästa steg i din utveckling

UNIONENS KARRIÄRPROGRAM för nästa steg i din utveckling UNIONENS KARRIÄRPROGRAM för nästa steg i din utveckling Är du redo för nästa steg i din utveckling? Funderar du ibland på vad du vill göra med resten av ditt arbetsliv? Du kanske undrar om du ens är i

Läs mer

Välkommen till Kollektiva

Välkommen till Kollektiva Välkommen till Kollektiva Vi är ett företag som hjälper vanliga människor att ta makten över sina egna pengar. Vi gör det tillsammans som ett kollektiv med hjälp av enkla och smarta mobila tjänster. Vi

Läs mer

Vill du sommarjobba? Sommaren 2014 närmar sig

Vill du sommarjobba? Sommaren 2014 närmar sig Vill du sommarjobba? Sävsjö kommun Sommarjobbsförmedlingen 576 80 Sävsjö www.savsjo.se/arbete/lediga-jobb/sommarjobb-för-ungdomar.html Sommaren 2014 närmar sig och nu är det är hög tid att söka sommarjobb.

Läs mer

Enligt förslaget finns det inga barnklasser öppna i N-systemet. Varför inte?

Enligt förslaget finns det inga barnklasser öppna i N-systemet. Varför inte? FAQ Enligt förslaget finns det inga barnklasser öppna i N-systemet. Varför inte? Grundtanken är att barn ska idrotta i sin närmiljö och i möjligaste mån slippa långa resor. Detta är i linje med Danssportförbundets

Läs mer

Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande

Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande Utvecklingsoch lönesamtal ger dig inflytande För att du ska trivas på jobbet och känna att du gör ett bra arbete behöver du kunna påverka din arbetssituation

Läs mer

?Har du För dig som är ung! koll

?Har du För dig som är ung! koll Har du koll? För dig som är ung! Har du råd att bli vuxen? Alla tonåringar drömmer nog om att bli vuxen. Om att bestämma över sitt eget liv och ta sina egna beslut. Om friheten att tjäna egna pengar och

Läs mer

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen.

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. AFFÄRSPLAN En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Jag/vi och idén 2 Företagsägare och affärsidé 3

Läs mer

Acceleration i företagen på Leia Accelerator

Acceleration i företagen på Leia Accelerator Acceleration i företagen på Leia Accelerator Baserat på enkäter genomförda bland de företag som hyr kontor på Leia Accelerator Sammanställningen är gjord av av Malin Lindberg, Luleå tekniska universitet

Läs mer

- 1 - 3 Ovanliga Tips till ett Smalare Liv av Seif Fendukly 2012. Alla rättigheter förbehålls.

- 1 - 3 Ovanliga Tips till ett Smalare Liv av Seif Fendukly 2012. Alla rättigheter förbehålls. - 1 - - 2-3 Ovanliga Tips till ett Smalare Liv Av Seif Fendukly Användarvillkor I den här guiden presenterar författaren information om muskler, fysiologi och kostråd. All information presenteras enbart

Läs mer

Case: Kundservice. Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03

Case: Kundservice. Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03 1 Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03 I alla tider har människor varit krävande och förväntat sig bland det bästa, men aldrig förr, som i dag har service betytt så mycket.

Läs mer

Karriärplanering Övning 08: Professionellt nätverkande

Karriärplanering Övning 08: Professionellt nätverkande Karriärplanering Övning 08: Professionellt nätverkande 1. Lär dig från dem som varit i samma situation Ett av de bästa sätten att få värdefulla kontakter är att nätverka med din högskolas alumner. De har

Läs mer

Fem steg för bästa utvecklingssamtalet

Fem steg för bästa utvecklingssamtalet Fem steg för bästa utvecklingssamtalet Hitta drivkraften, styrkan och nå målet! Gita Bolt 2013 Copyright: airyox AB Mångfaldigande av denna skrift, helt eller delvis, är enligt lagen om upphovsrättsskydd

Läs mer

Professionellt har det gett nya kontakter och framförallt kunskaper i de ämnen som avhandlas.

Professionellt har det gett nya kontakter och framförallt kunskaper i de ämnen som avhandlas. Dags att nätverka Svensk Byggtjänst har tagit fram ett program med nätverksträffar med syfte att hjälpa unga (under 30 år) talanger till en bra start i yrkeslivet. Idén är att erbjuda den senaste kunskapen

Läs mer

innehåll Inledning 3 Projektplan 3 Tidsplan 4 Min tidsplan 5 Budget 6 Min budget 7 Marknadsföring 8 Redovisning 8

innehåll Inledning 3 Projektplan 3 Tidsplan 4 Min tidsplan 5 Budget 6 Min budget 7 Marknadsföring 8 Redovisning 8 Drömdeg innehåll Inledning 3 Projektplan 3 Tidsplan 4 Min tidsplan 5 Budget 6 Min budget 7 Marknadsföring 8 Redovisning 8 inledning Det ska vara roligt att genomföra ett projekt! Att göra förarbete med

Läs mer

Samtliga kategorier. Instämmer. Helt. Nästan helt. Knappast. Inte alls 100% 90% 80% 70% 60% Resultat Betydelse Angelägenhet 40% 30% 20% 10%

Samtliga kategorier. Instämmer. Helt. Nästan helt. Knappast. Inte alls 100% 90% 80% 70% 60% Resultat Betydelse Angelägenhet 40% 30% 20% 10% Samtliga kategorier 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Trivsel Ledarskap Tid för planering Arbetsplatsutveckling Verksamhetsmål Utveckling Inflytande Uppskattning Engagemang Energi Medarbetarundersökning Höst 2005 Samtliga

Läs mer

MARY KAY MARKNADSPLAN!

MARY KAY MARKNADSPLAN! MARY KAY MARKNADSPLAN! Hur vi tianar våra pengar: (hur vi jobbar) Klasser Facialsl makeup Kundvård /Mer-köp Ledarskap 0-2999kr exkl.moms. = 30% 3000-4999kr -/l- = 40% 5000-& tlppåt -/l- = 50% Klass snitt

Läs mer

Företagarens vardag 2014

Företagarens vardag 2014 En rapport om de viktigaste frågorna för svenska företagare nu och framöver. Företagarens vardag 2014 3 av 10 Många företagare tycker att det har blivit svårare att driva företag under de senaste fyra

Läs mer

TALANG TILL TOPP TIPs från coachen TANkAr från dig 1

TALANG TILL TOPP TIPs från coachen TANkAr från dig 1 TALANG TILL TOPP Tips från coachen tankar från dig 1 Innehåll Förord 3 Du är en del av svensk ridsport 4 En idrott med hästen i centrum 6 Tillsammans 8 Vad är talang? 10 Vad motiverar dig? 12 Sätta mål!

Läs mer