Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt"

Transkript

1 Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

2 Den här specialrapporten som vi valt att kalla för Cash Back System innehåller information om ett mycket speciellt affärskoncept. Varför vi valt titeln Cash Back System kommer du snart att förstå. Vi känner oss rätt så säkra på att du aldrig tidigare sett något liknande. Det här är en UNIK internationell inkomstmöjlighet, med enorm potential. Timingen för konceptet är helt rätt i tiden! Via den här specialrapporten ger vi dig nyckeln till en av de allra bästa möjligheterna som vi någonsin sett! Kom då ihåg att vi som arbetar med InzideInfo ( har arbetat med inkomstmöjligheter på nätet sedan Vi har varit i branschen i över 13 år, och genom åren har vi sett det mesta! Positivt och Negativt! Framförallt har vi sett många affärskoncept som kommit och gått. Under åren som gått så har vi har lärt oss att vara selektiva. Vi gör alltid en noggrann undersökning och analys innan vi rekommenderar andra personer ett affärskoncept. Vi investerar många gånger i olika affärskoncept för att testa oss fram, men det är långt ifrån alla koncept som vi sedan fortsätter med och rekommenderar till andra. För oss är det viktigt att kunna se affärsverksamheten från insidan för att kunna gör en bra bedömning. Ska du lyckas med dina affärer på nätet så måste du undvika fallgroparna, återvändsgränderna. Det är många företag som erbjuder olika

3 inkomstmöjligheter på nätet som sedan inte klarar av att leverera det de lovat i sin marknadsföring. Det är mycket som kan gå fel längs vägen. Ofta är det omständigheter som företagen själva inte ens kan styra över. Efter 13 år med internet som marknadskanal har vi lärt oss vår läxa genom att testa oss fram. Vi är selektiva i våra val och det bör du också vara. Satsa på rätt företag, satsa på rätt människor bakom företagen, satsa på rätt produkter! Timingen är också väldigt viktig. Det gäller att vara med i rätt tid. Inte för tidigt, då finns det risk för problem med organisationen och andra oklarheter. Inte för sent, när den stora expansionen redan skett. I den här specialrapporten ska vi berätta mer om ett specifikt företag och den affärsmöjlighet som de erbjuder. Efter lång tids genomgång och samtal med samarbetspartner från England kan vi konstatera att här har vi hittat ett koncept som uppfyller alla våra krav för att själva jobba med konceptet. * Stabilt företag bakom affärskonceptet. * Etablerat företag, startades * Allting är transparant, inga hemligheter. * Trovärdiga personer leder företaget. * En bra fysisk produkt med ett riktigt värde. * Högklassiga produkter. * Unikt koncept. * Internationellt koncept, fungerar över hela världen. * Pålitliga och kontinuerliga utbetalningar. * Mycket goda inkomstmöjligheter. * Inga löpande månadskostnader. * Passiva och Aktiva inkomstmöjligheter. * Rätt timing, global expansion är i full gång! * De accepterar alla vanliga kreditkort. Låt oss få presentera Chartfords!

4 Chartford Art är ett Kanadensiskt företag. Med ägare och ledning i både Kanada och England. Chartfords är ett företag som jobbar med KONST! Det är ett konstgalleri online. Chartfords har specialiserat sig på konst i original och utskrifter av museum-kvalitet i begränsade upplagor. Att använda internet som marknadsplats är kostnadseffektivt och gör att butiken är öppen 24/7 och året runt för en global publik. Chartfords har skrivit exklusiva avtal med ett flertal konstnärer, fotografer och företag. All konst hos Chartfords handlas i valutan Kanadensisk dollar, C$. Se för senaste aktuella värde för en Kanadensisk dollar. På sidan kan man köpa konst från C$250 upp till så mycket som C$ De dyra originalmålningarna är populära och säljs alltid. Den här målningen av Maximilien Luce såldes exempelvis för C$

5 Det är kvalitetskonst som säljs på Chartfords. Chartfords har valt att gå ifrån det klassiska upplägget för distribution av sin konst. Det brukar se ut så här: Chartfords har valt en annan modell, som du kan se här:

6 Alla mellanled har skalats bort. Hos Chartfords använder man sig av den äldsta och mest framgångsrika formen av marknadsföring, personliga rekommendationer! Konceptet är i grund och botten enkelt. Det är ett cashback-koncept. Du köper konst och får möjligheten till en cashback ersättning vid ett senare tillfälle. Du kan beställa en tavla och få den hemskickad eller få en voucher som du kan använda vid senare tillfälle. Du köper ett konstverk för C$250 via Chartfords, det ger dig 1 poäng som placeras i deras bonusprogram, med en möjlighet till hela C$1350 i ersättning. Du kan köpa mera och skaffa dig flera poäng som alla hamnar i bonuspoolen. Du avancerar framåt i bonusprogrammet allt eftersom konstbeställningar kommer in ifrån hela världen hos Chartfords. Hur snabbt det går beror på hur försäljningen går totalt inom Chartford. Här är en kort video som beskriver konceptet: När din poäng kommit så långt att det är dags för utbetalning får du först en utbetalning på C$250. När din poäng nått hela vägen får du ut resten, det vill säga C$1100 och dessutom får du en NY POÄNG som tar dig in i bonusprogrammet igen! Så en enda investering på C$250 kan generera inkomster för evigt, utan några nya köp eller inbetalningar. Du behöver inte rekrytera andra människor för att tjäna pengar inom Chartfords, du kan vara med och tjäna passiva inkomster. Dessutom kan

7 ju den konst som du köper stiga i värde med tiden, då Chartfords alltid handlar med begränsade upplagor. Ett enda köp hos Chartfords kan ge dig löpande inkomster för en hel livstid! Om du vill ta kontroll över hur snabbt du kan få ut dina bonuspengar(din cashback) så kan välja att vara mer aktiv. Det gör du genom att berätta för andra om Chartfords och deras unika koncept. Det är så som Chartfords börjat växa snabbt i ett flertal länder! Man kan säga att bonussystemet ser ut som en upp och nedvänd matris, eller som en vägg som ska fyllas med tegelstenar i olika nivåer. Längst ner har du din poäng (se längst ner i det svarta fältet) i systemet som arbetar för dig. Den här matrisen fylls på med andra personers köp som resulterar i poäng. Det är 2st poäng i första raden, sedan 4st, tredje raden 8st och sista raden som gör att matrisen är fylld har 16 poäng. När du fyllt 3 rader når du delmål 1, det är då som du får ut dina första C$250, det vill säga här får du tillbaka dina satsade pengar! När sedan sista raden fyllts med 16 poäng, då får du ut resterande C$1100 och samtidigt får du en ny poäng och hela processen börjar om, utan att du behövt satsa några nya pengar! Det här är ett väldigt attraktivt bonussystem. Du blir medlem för en låg kostnad och kan få ut ett flertal cash back bonusar igen och igen! Dessutom finns det inget som helst arbete kopplat till detta. Du köper konst och får betalt för det!

8 Företaget betalar ut medlemmarnas bonusar två gånger per månad, man har inte missat någon utbetalning sedan man startade Du kan se en introduktion till Chartfords här: För dig som väljer att vara aktiv så finns det ytterligare inkomstmöjligheter! Chartfords erbjuder även en slags matching bonus, en bonus som man kallar för support bonus. Det här är en mycket attraktiv bonus för dig som väljer att vara aktiv. Så fort en medlem som DU introducerat till Chartfords får ut sin bonus på C$1100 så får du samtidigt ut en support bonus på C$200. Den här bonusen (olika belopp beroende i vilket led) betalas dessutom i flera led, ändå ner till 10:e led!

9 Här är fler inkomstmöjligheter för den aktive I början av 2014 lanserade man även sina Ruby, Sapphire, Emerald och Diamond planer. Möjligheter att efter vissa kvalifikationer nå ännu högre ersättningar inom Chartfords. Så här ser det ut: Så här funkar det för att kvalificera sig till dessa planer: I grund och botten behöver du rekommerndera Chartfords till 3st personer, som alla väljer att köpa konst för totalt 10st poäng = C$2500. Då är du kvalificerad för att kunna vara med i Ruby bonusprogrammet.

10 Nu blir dina Cash Back provisioner mycket högre. När du nått två lager i matrisen fyllt så får du ut dina första C$250. När du når tre lager som fyllts upp så får du C$500. Till sist när du fyllt fjärde lagret så får du ut C$1500. Så via Ruby-planen får du nu ut totalt C$2250 istället för C$1350! Dessutom får du nu 3st nya poäng i systemet! Som Ruby-kvalificerad har du också en helt annan Support Bonus. Du får hela C$1000 i support bonus i första ledet. Resten ser du här nedan. Det går sedan att gå vidare på ytterligare nivåer som Sapphire, Emerald och Diamond. Varför rätt TID är NU!

11 Chartfords startade sin verksamhet redan Från början i mycket liten skala. Det var grundaren Jack Charter som drog i det hela som ett familjeföretag. Det var först 2013 man lanserade konceptet som en affärsmöjlighet ut på marknaden. I början av 2014 hade man cirka 400 medlemmar. Sedan har saker och ting börjar röra på sig på allvar. Idag (skrivet i juli 2014) har Chartfords cirka 5000 medlemmar. Många medlemmar har redan fått mycket god utdelning på sina satsningar. Nöjda medlemmar berättar för andra och sprider budskapet vidare helt enkelt. Vi har sett andra framgångsrika onlinekoncept under åren, som snabbt växt och gått från Chartfords nuvarande nivåer till medlemmar, till medlemmar, till medlemmar och ännu mer! Charfords själva har som mål att ha medlemmar innan 2014 hinner ta slut. Här finns det utrymme för expansion under lång tid framöver! Ägarna bakom Chartfords har tagit god tid på sig att finslipa hela konceptet, att få alla delar att fungera perfekt. Nu är man redo att flyga! Företaget annonserar inte själva. Allt sprids via nätverk, från medlemmar till nya personer. Nätverksmarknadsföring har en fantastisk synergieffekt för de som jobbar på och bygger sin organisation.

12 Det är den synergieffekten vi ser nu. Chartfords sprids från nuvarande medlemmar till andra människor i andra delar av världen. Att jobba tillsammans med oss har sina fördelar Vi på InzideInfo har arbetat länge med den här typen av onlineaffärer, sedan I mars startade vi Chartfords Team Nordic. Vi la grunden för att bygga upp Chartfords i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har en egen blogg och det finns också en speciell Facebook-grupp kopplat till oss alla som arbetar med Chartfords i Norden.

13 I juni 2014 blev vi som jobbar med InzideInfo (Mikael Eriksson och Mats Johansson) bjudna av ledningen på Chartford att komma över till Newcastle, England för att träffa ledningen inom Chartfords. Från mötet i Newcastle juni 2014 Vi kan verkligen säga att vi har ett fantastiskt skönt gäng av personer från de Brittiska öarna som är beredda att hjälpa och stötta oss till 100% här i Norden att bygga vår Chartfords-business. Vår framgång är viktig för dem, vi är alla med i samma team vår framgång här är deras framgång. Vi fick chansen att under två dagar bekanta oss med några av de mest framgångsrika personerna inom Chartfords som exempelvis Ray Cranston (England) och Wayne Cooney (Irland). Det var många roliga och inspirerande historier som vi fick ta del av under de här dagarna. Dessutom fick vi chansen att lära känna och umgås med Jack Charter. Jack är en mycket jordnära och trevlig herre som är beredd att backa oss hela vägen. Jack gav oss mer bakgrund om hur Chartfords startades och har utvecklas så här långt. Han berättade om planerna och visionerna för framtiden. Efter att ha träffat Jack och hela det här gänget som jobbar med Chartfords så är vi helt övertygade. Chartfords är utan tvekan ett av de allra bästa och hetaste affärskoncepten som finns idag. Chartfords är här för att stanna. Det är inget affärskoncept som bygger på hajp eller något get-rich-quick-koncept. Det här är på riktigt! Här finns kvalitetsprodukter som är grunden i konceptet. Här finns genomtänka och generösa kompensationsplaner som gör det mycket

14 intressant för oss att bygga vår verksamhet tillsammans med andra. Här finns långsiktighet, stabilitet och en tydlig vision! Det vill säga plattformen för en massiv expansion globalt är på plats. Medlemmar som vi och du kommer att kunna tjäna pengar på vår Chartfords-business under många MÅNGA år framöver med deras cashback system. Cashback systemet är genialt konstruerat. Köp konst för C$250, få igen 600% i cashback. Snacka om en bra investering! Alla som är medlemmar i Chartfords kommer att tjäna pengar. Det är bara en fråga om när. För dig som väljer att vara helt passiv och inte rekommendera Chartfords vidare, så kommer det att ta längre tid. För dig som väljer att vara aktiv så kommer det att gå snabbare att få betalt. Som aktiv kan du gå vidare och jobba med Chartfords mycket generösa kompensationsplaner som heter Ruby, Sapphire osv. Om du tjänar pengar med hjälp av Chartfords, varför skulle du inte vilja rekommendera detta till andra? Det här är ett affärskoncept som passar alla. Väldigt enkelt att jobba med, inga arbetsuppgifter som måste utföras dagligen, eller ens på veckobasis. Chartfords kan erbjuda dig som medlem en väldigt bra passiv och/eller aktiv och återkommande inkomst med väldigt liten risk. Bygg upp din verksamhet HÄR och NU, skaffa dig återkommande inkomster för all framtid! Du kan välja om du vill vara passiv eller vara aktiv precis som vi kommer att vara. Vi jobbar tillsammans med framgångsrika personer inom Chartfords från England. Bill Willmott exempelvis, en mycket duktigt och trovärdig person. Så här ser hans framtid ut inom Chartfords. Alla har ett användarnamn på Chartfords, Bill heter MrBlueSky. Han har att se fram emot en cashback på C$ Det vill säga svenska kronor inte så illa på att köpa konst och berätta för andra om vad han gör. Ja, det kommer att ta sin tid innan han får ut allt. Beloppet kommer att fortsätta att växa, han kommer att tjäna mer, mycket mer!

15 Chartfords affärsmodell är helt transparent. Det går att se vad alla medlemmar tjänar, vilket är helt unikt. Bill berättade om bilmekanikern Guy Swinburn som på kort tid blivit mycket framgångsrik inom Chartfords. Han konto heter Start, den visar att han kan se fram emot en cashback på C$ Det är nästan 1.6 miljoner svenska kronor! Det här är helt vanliga människor som i många fall tjänar sina första pengar online, det här är inga proffs inom internetmarknadsföring. Så här skriver Bill: They are ordinary people like, retired teacher, stay at home mum, financial services, hypnotist, retired etc. In most cases this is the first time they have made money online. At the end of the day they are ordinary people trying to make good like most people in this business, we are not online experts or anything like that. Du har väldigt mycket att vinna och väldigt lite att eventuellt förlora på att bli medlem i Chartfords. Det är billigt att bli medlem, det är enkelt att bli medlem. Vi kommer att jobba mycket aktivt inom Chartfords Team Nordic, för att se till att Chartsford växer snabbt i vår del av världen! Det gör att du kommer att tjäna pengar, oavsett om du väljer att vara aktiv eller helt passiv. Att bli medlem i affärskonceptet Chartfords kostar egentligen inget. Du köper konst och får en poäng i cash back programmet för varje C$250 du satsar. Varje poäng ger dig till slut C$1350. Det är pengar du kan få ut igen och igen! Utan att satsa några nya pengar. Hur bra som helst! Allt för att köpa lite sevärd och trivsam konst att pryda ditt hem med. Kan det bli mer klockrent än så här?!?

16 Du kan köpa konst åt dig själv, eller varför inte som en present till andra. För varje konstverk du köper får du poäng tilldelat i Chartfords cash back program. Varje poäng genererar inom en viss tid en cash back till dig! Det är inget nytt det här med cash back. Det är många butiker idag som erbjuder cash back program. Exempelvis ICA, som lojal kund som väljer att göra dina livsmedelsköp på ICA så får du efter ett tag en bonus check hemskickad. Chartfords jobbar på liknande sätt, men erbjuder en betydligt bättre cash back utdelning! Företaget jobbar med ett cash back koncept som ger betalt på hela Chartfords försäljning runt om i hela världen. Det gör att din cash back blir mer än du en gång i tiden satsat, för ditt köp av ett konstverk. Dessutom får du inom Chartfords en automatisk ingång i cash backsystemet så fort du får ut en bonus. Med möjlighet till nya bonuspengar!

17 Gör så här för om du vill bli medlem 1: Se till att du har gått igenom all information i den här specialrapporten. Besök gärna hemsidan, Där kan du se vilken konst som säljs. 2: För att få bästa möjliga utväxling på de pengar du satsar så rekommenderar vi dig och alla andra att börja med minst C$500. Det vill säga att du köper konst på Chartfords för C$500 och får 2 poäng i cash back-system. Börja med 2, 4, 6, 8 eller 10 poäng, det vill säga satsa mellan C$500- C$2500. Har du budgeten och möjligheten satsa på att nå Ruby-nivån så fort du kan! Då börjar du med att köpa konst för 10 poäng. 3: Kontakta Mikael Eriksson på mikael.sportz@gmail.com Om du har frågor eller om du vill bli medlem. Han förser dig med rätt länk samt instruktioner hur du kommer igång. Du kan också läsa mer på vår blogg, framtagen för medlemmar i Chartfords Team Nordic: Chartfords Team Nordic är officiellt uppbackade av Chartfords och vi

18 jobbar direkt med ledningen i England/Kanada för att bygga upp verksamheten här i Norden. Reservationer Denna produkt är uppbyggd med råd och tips till dig som läsare, vi vill ge dig uppslag och nya idéer. Denna produkt är framtagen med syfte att ge dig saklig information inom varje ämne som beskrivs. Det finns dock inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas inom en affärsverksamhet eller en inkomstkälla. Alla typer av affärskoncept och investeringar av olika slag är förknippade med en risk. Som läsare och medlem måste du alltid göra dina egna bedömningar, analysera och sedan ta dina egna beslut. Alla uppgifter och fakta som finns med i denna produkt är framtagna efter en lång tid av undersökningar, trots det kan alltid felaktigheter uppstå. Materialet innehåller bland annat en del internetlänkar, dessa kan när som helst bli inaktuella, vi försöker uppdatera informationen så ofta som vi hinner med. Det är alltid upp till dig som läsare att själv kontrollera alla de uppgifter och fakta som ingår i denna produkt innan du satsar några pengar. Satsa aldrig pengar som du inte är beredd på att du också kan förlora. Tidigare resultat är inga garantier för framtida resultat. Ansvarig utgivare och författare kan inte på något sätt ta ansvar för eventuella skador som felaktigheter i denna produkt kan orsaka dig som läsare.

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka Bäste Läsare Förra veckan berättade vi om vårt senaste erbjudande gällande DLC Sports. Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! Under

Läs mer

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande Bäste Läsare Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! >>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi

Läs mer

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta!

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta! Bäste Läsare Nya vecka och nya möjligheter I fredags berättade vi bland annat om möjligheterna med copy trading. Vi visade ett eget exempel på en copyfund hos etoro som vi satsade på och som gav ett resultat

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant?

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Presenteras av Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Reservationer Det finns inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas i vad som presenteras i

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

* Vem ska med till Las Vegas och fira Golden Independence Day den 4:e juli?

* Vem ska med till Las Vegas och fira Golden Independence Day den 4:e juli? Uppdatering: 2019-05-24 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-22 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Disclaimer:

MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Disclaimer: MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Läs mer

Uppdatering: gällande Karatbars

Uppdatering: gällande Karatbars Uppdatering: 2019-08-09 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

our compensation plan

our compensation plan our compensation plan 1 EQOLOGY erbjuder möjligheten att uppnå en bra extrainkomst eller om du önskar, tjäna mer än en ledare i näringslivet. Du bestämmer, vi gör vårt yttersta för att du ska lyckas! Istället

Läs mer

KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR. av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina

KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR. av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION... 3 1. VAD ÄR PASSIV INKOMST?...

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Välkommen till WeOptimize

Välkommen till WeOptimize Välkommen till WeOptimize Här kommer en introduktion till hur WeOptimize fungerar och vad vi har att erbjuda dig som är ute efter en framgångsrik hemsida. ! 2 Utveckling av ny hemsida Digitala närvaro

Läs mer

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-18 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat:

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat: Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Här hittar du första delen i denna artikelserie:

Här hittar du första delen i denna artikelserie: Bäste Läsare Det här är den femte och sista delen i vår senaste artikelserie. Här hittar du första delen i denna artikelserie: http://www.inzideinfo.com/wp-content/uploads/2018/01/inzideinfo-2018-01-16.pdf

Läs mer

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars.

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars. Uppdatering: 2019-06-26 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN KOM IGÅNG 1. Kom igång-lista Det är viktigt att ha en lista för att komma igång. Fyll i var och en av följande punkter för att börja din verksamhet hos Nu Skin : 1. Anmäl dig som distributör och få ditt

Läs mer

Crowd- funding- FAQ.

Crowd- funding- FAQ. Crowd- funding- FAQ. ----- -- -- - -- - - --- - --------- --- -- - - - - -- Frågor om crowdfundingen, aktien och delägarskapet! ----- -- -- - -- -- - - --- - ------- -- - - - -- - - - Vem är det som säljer

Läs mer

* Karatbars tidernas bästa inkomstmöjlighet finns tillgängligt här och NU!

* Karatbars tidernas bästa inkomstmöjlighet finns tillgängligt här och NU! Uppdatering: 2019-05-16 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min andra uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition Inga delar av detta material får kopieras i någon form

Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition Inga delar av detta material får kopieras i någon form Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition 2015-08-10 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta

Läs mer

Framtidens serier. hur ser de ut?

Framtidens serier. hur ser de ut? Framtidens serier hur ser de ut? Jag heter Yvette Gustafsson, och är serietecknare. Jag började teckna serier när jag studerade på Serie- och bildberättarprogrammet i Hofors 2004-2006. Under tiden där

Läs mer

Mitt säkra kort. Förord

Mitt säkra kort. Förord Mitt säkra kort Förord Instruktionerna som du nu kommer att läsa fungerar förutsatt att du följer dem till punkt och pricka. Du kommer att tjäna från 10.000 till över 100.000 kronor per månad beroende

Läs mer

Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring

Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring Affiliatemarknadsföring är prestationsbaserad försäljning på Internet där sk Publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare

Läs mer

Visste du att New Wave

Visste du att New Wave Presentation av Visste du att New Wave är det enda svenska börsbolag som har ökat i både omsättning och resultat 16 år i rad? är det svenska bolag som har ökat snabbast i Europa då det gäller arbetstillfällen?

Läs mer

7 steg för att starta ett affiliateprogram

7 steg för att starta ett affiliateprogram 7 steg för att starta ett affiliateprogram Affiliatemarknadsföring är en internetbaserad försäljningskanal där sk publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare till en annonsör och

Läs mer

VI SÖKER NU PARTNERS I HELA SVERIGE!

VI SÖKER NU PARTNERS I HELA SVERIGE! FRANCHISE PROSPEKT SUSHIRULLEN ERBJUDER EN AFFÄRSMODELL FÖR MAT OCH DRYCK SOM ÄR MYCKET UPPSKATTAT VÄRLDEN ÖVER. KONCEPTET STICKER UT FRÅN MÄNGDEN EFTERSOM TILLAGNINGEN ÄR ENKEL, FUSIONEN AV SMAKER ÄR

Läs mer

Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Disclaimer:

Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Disclaimer: Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Version 4.0 Diamond Edition 2016-01-08 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Läs mer

Affärsplan. Produkten. Affärsidén. Marknaden. Kunder. Konkurrenter

Affärsplan. Produkten. Affärsidén. Marknaden. Kunder. Konkurrenter Affärsplan En affärsplan är en strategisk plan för hur ett företag ska förverkliga sin affärsidé. Detta är ett bra verktyg för att planera framåt. Den hjälper dig också att tänka långsiktigt när du stöter

Läs mer

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Vi arbetar med synlighet! Värdegrund i Skyltställets säljprocess Vår idé är lika enkel som den är tydlig vi vill få dig a synas. Med våra innova va skylt-

Läs mer

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om Bästa service vårt mål! Vi strävar efter att upprätthålla en mycket hög servicenivå. Av denna anledning är det extra viktigt för oss att poängtera några saker som vi ber dig att speciellt beakta. Se även

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej!

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej! Uppdatering: 2019-05-21 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Vanliga frågor om den nya kompensationsplanen

Vanliga frågor om den nya kompensationsplanen Vanliga frågor om den nya kompensationsplanen Huvudfrågor 1. F: Varför ändrar Young Living kompensationsplanen? S: Vi har justerat kompensationsplanen för att göra det enklare för våra distributörer att

Läs mer

Termer och definitioner för Young Livings kompensationsplan

Termer och definitioner för Young Livings kompensationsplan Termer och definitioner för Young Livings kompensationsplan Försäljningsorganisation: Kallas även downline och består av alla medlemmar under en viss distributör. Det inkluderar distributören och alla

Läs mer

Interfloras handbok för sociala medier

Interfloras handbok för sociala medier Interfloras handbok för sociala medier Interfloras handbok för sociala medier Innehållsförteckning 1. Bakgrund och syfte...3 2. Sociala medier...4 2.1 Vad är sociala medier?...4 2.1.1 Facebook...4 2.1.2

Läs mer

Profilera dig på LinkedIn. 10 steg till en lyckad profil

Profilera dig på LinkedIn. 10 steg till en lyckad profil Profilera dig på LinkedIn 10 steg till en lyckad profil Profilera dig på LinkedIn Med över 300 miljoner användare är LinkedIn världens största professionella nätverk och två miljoner svenskar är medlemmar.

Läs mer

MEKOPARTNER ETT ATTRAKTIVT KONCEPT FÖR BILVERKSTÄDER

MEKOPARTNER ETT ATTRAKTIVT KONCEPT FÖR BILVERKSTÄDER MEKOPARTNER ETT ATTRAKTIVT KONCEPT FÖR BILVERKSTÄDER EN BILVERKSTADSKEDJA I MEKONOMENFAMILJEN www.mekopartner.se SÄLJHJÄLPMEDEL OCH PROFILERING. FÖR ATT UPPNå FULL EFFEKT MED MEKOPARTNER FINNS ETT KOMPLETT

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

Kundens förväntningar på dig

Kundens förväntningar på dig Kundens förväntningar på dig I slutändan handlar skillnaden på att vinna eller förlora om kunderna. Kunderna har en rad förväntningar på dig som effektiv partner. De företag som kan motsvara kundens förväntningar

Läs mer

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Använd SEO Systemet och skapa webbplatser som kan ge dig 90 000 kr per år så snabbt som möjligt. Denna specialrapport

Läs mer

Småföretagstempen. Ta snabbtempen på dig och ditt företag!

Småföretagstempen. Ta snabbtempen på dig och ditt företag! Småföretagstempen Ta snabbtempen på dig och ditt företag! Resultatet blir ett snapshot som hjälper dig att se om du behöver förändra eller förstärka delar av ditt företagande. Så här gör du: 1. Läs igenom

Läs mer

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE!

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! VÄRLDENS STÖRSTA KONST PROJEKT FÖR VÄLGÖRENHET LANSERADES I KAPSTADEN Press release 14-April-2012 Peace Love & Photography TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! ABCharity projektet lanserades framgångsrikt

Läs mer

lösningar som hjälper arbetslag att samarbeta tillsammans i SharePoint

lösningar som hjälper arbetslag att samarbeta tillsammans i SharePoint lösningar som hjälper arbetslag att samarbeta tillsammans i SharePoint DEN STÖRSTA UTMANINGEN INOM FÖRETAGSLEDNING Ett företag som vill hålla sig i framkanten måste effektivt planera och följa sin strategi.

Läs mer

Nyanländ kompetens. Ett samverkansprojekt mellan Mora, Orsa och Älvdalens kommuner, Högskolan Dalarna och Arbetsförmedlingen.

Nyanländ kompetens. Ett samverkansprojekt mellan Mora, Orsa och Älvdalens kommuner, Högskolan Dalarna och Arbetsförmedlingen. Nyanländ kompetens Ett samverkansprojekt mellan Mora, Orsa och Älvdalens kommuner, Högskolan Dalarna och Arbetsförmedlingen Introduktion Innehåll 1 Inledning... 1 2 Bakgrund... 1 3 Syfte & mål... 2 4 Nyanländ

Läs mer

RAPPORT ÖVER SOCIALA WEBBEN. Webbdesign för sociala interaktioner Josefine Holmberg

RAPPORT ÖVER SOCIALA WEBBEN. Webbdesign för sociala interaktioner Josefine Holmberg RAPPORT ÖVER SOCIALA WEBBEN Webbdesign för sociala interaktioner Josefine Holmberg DIALOG Att skapa en dialog på webben är idag något av det viktigaste som finns då stora delar av vår kommunikation mellan

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN. Gratulerar till ditt val att göra oss sällskap.

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN. Gratulerar till ditt val att göra oss sällskap. KOM IGÅNG VÄLKOMMEN TILL NU SKIN Nu Skin skiljer ut sig i branschen genom sin förmåga att demonstrera kvalitet, hos människor och produkter såväl som i företagets kultur och affärsmöjlighet. Nu Skin går

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

11 STEGS CHECKLISTAN TILL DEN PERFEKTA LINKEDIN PROFILEN HUR DU MED 11 ENKLA STEG KAN OPTIMERA DIN LINKEDIN PROFIL

11 STEGS CHECKLISTAN TILL DEN PERFEKTA LINKEDIN PROFILEN HUR DU MED 11 ENKLA STEG KAN OPTIMERA DIN LINKEDIN PROFIL 11 STEGS CHECKLISTAN TILL DEN PERFEKTA LINKEDIN PROFILEN HUR DU MED 11 ENKLA STEG KAN OPTIMERA DIN LINKEDIN PROFIL 1 2 Mitt namn är Christoffer och jag är grundare och VD på LinkedKurs och jag har lång

Läs mer

Allt du behöver kunna för att sälja prenumerationer.

Allt du behöver kunna för att sälja prenumerationer. Frågor och svar: 1. Vem får prenumerera? Alla över 18 år, bosatta i Sverige. 2. Hur många lotter kan man prenumerera på? Hur många som helst, men minst en lott/vecka. 3. Hur hanterar BingoLotto personuppgifterna?

Läs mer

Låt oss ta hand om din utveckling, medan du själv utvecklar ditt företag

Låt oss ta hand om din utveckling, medan du själv utvecklar ditt företag Låt oss ta hand om din utveckling, medan du själv utvecklar ditt företag *vad är SmartCode? Vi gör ett komplett utbud av tjänster. Vi designar, utvecklar, stödjer och uppdaterar allt som fungerar i Web.

Läs mer

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L 9 stora misstag du antagligen gör med din marknadsföring (Och hur du fixar dem) All rights reserved 02 av 16 B O N U S C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 9 s t o

Läs mer

Borås Kvartalsredogörelse EatGood Sweden AB Kvartal 1, 1 januari - 31 mars 2017

Borås Kvartalsredogörelse EatGood Sweden AB Kvartal 1, 1 januari - 31 mars 2017 Borås 20170522 Kvartalsredogörelse EatGood Sweden AB Kvartal 1, 1 januari - 31 mars 2017 Redogörelse första kvartalet 2017 Efter en försening gällande att bli listade på Aktietorget 2016 så är vi nu äntligen

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

Låt oss prata om projektkommunikation

Låt oss prata om projektkommunikation Låt oss prata om projektkommunikation Det som avgör om projektet blir framgångsrikt är hur väl människorna, som arbetar i och kring det, kommunicerar. Hur väl kommunikationen fungerar har mycket större

Läs mer

Seminarium Hantera hotell-recensioner & rykte online

Seminarium Hantera hotell-recensioner & rykte online Seminarium Hantera hotell-recensioner & rykte online Recensioner finns överallt Alla typer av tjänster och produkter inom turismsektorn är betygsatta online idag, inte bara hotell och andra boendeformer.

Läs mer

MULTIPLATTFORMAR STÄLLER KRAV PÅ DIN STRATEGI OCH LEDNING

MULTIPLATTFORMAR STÄLLER KRAV PÅ DIN STRATEGI OCH LEDNING BiTA Service Management Gamla Brogatan 11 111 20 Stockholm MULTIPLATTFORMAR STÄLLER KRAV PÅ DIN STRATEGI OCH LEDNING Mats Voxlin, managementkonsult 8 november 2017 mats.voxlin@bita.eu +46 70-910 05 48

Läs mer

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B Detta whitepaper hjälper dig att identifiera vilka faktorer som påverkar kundlojalitet och hur du kan stärka lojaliteten

Läs mer

Svenska företag på webben

Svenska företag på webben Svenska företag på webben En rapport om webbnärvaron bland Sveriges företag och hur den uppfyller befolkningens förväntningar Svenska företag på webben 2017 - en rapport från Loopia Innehåll Hemsida eller

Läs mer

DET INTERNATIONELLA SPELET. Hasse Skarplöth, 4 april

DET INTERNATIONELLA SPELET. Hasse Skarplöth, 4 april DET INTERNATIONELLA SPELET Hasse Skarplöth, 4 april AGENDA Varför internationellt spel? Nuläge, internationella avtal Framtid, internationella avtal INFORMATION Alltid inbjudande Äkta och trovärdiga Vi

Läs mer

"Content is king" - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag

Content is king - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag "Content is king" Skapad den jul 20, Publicerad av Anders Sällstedt Kategori Webbutveckling Jag funderade ett tag på vad jag skulle kalla detta blogginlägg. Problemet som sådant är att många undrar varför

Läs mer

Om du däremot inte reser med tåg så ofta kommer kortet inte att löna sig. Då finns det andra kort som kanske passar dig och din livsstil bättre.

Om du däremot inte reser med tåg så ofta kommer kortet inte att löna sig. Då finns det andra kort som kanske passar dig och din livsstil bättre. SJ Prio Mastercard Hur bra är SJ Prio Mastercard? SJ Prio Mastercard är ett bra kort för dig som reser mycket med tåg inom Sverige. Du kan använda kortet till alla dina inköp och du får bonus på varje

Läs mer

INTRODUKTION 2 I. MISSION, VISION OCH VÄRDERINGAR 3 MÅLSÄTTNING 3 ÅTGÄRDER 3 II. MEDLEMSSKAP REKRYTERA OCH BEHÅLLA 3

INTRODUKTION 2 I. MISSION, VISION OCH VÄRDERINGAR 3 MÅLSÄTTNING 3 ÅTGÄRDER 3 II. MEDLEMSSKAP REKRYTERA OCH BEHÅLLA 3 Democratic Republic of ia INTRODUKTION 2 I. MISSION, VISION OCH VÄRDERINGAR 3 MÅLSÄTTNING 3 ÅTGÄRDER 3 II. MEDLEMSSKAP REKRYTERA OCH BEHÅLLA 3 MÅLSÄTTNING 3 ÅTGÄRDER 3 III. NATIONELLA STYRELSENS SERVICE

Läs mer

3-Steg till din Virala LinkedIn uppdatering. Guide

3-Steg till din Virala LinkedIn uppdatering. Guide 3-Steg till din Virala LinkedIn uppdatering Guide Om mig: Hej! Mitt namn är Christoffer även känd som Mr. LinkedIn och jag har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar

Läs mer

Nätverkande med lika villkor för alla!

Nätverkande med lika villkor för alla! Nätverkande med lika villkor för alla! exer Företaget The exer Family exer Mining exer Investeringar exer Viridi Coin exer Viridi Moderplantor exer Stack Invest exer Crypto School exer Medlemskap exer

Läs mer

V E RKTYGS BO DEN STÄN GDE BUTIKEN O CH SATSADE PÅ NÄTET

V E RKTYGS BO DEN STÄN GDE BUTIKEN O CH SATSADE PÅ NÄTET V E RKTYGS BO DEN STÄN GDE BUTIKEN O CH SATSADE PÅ NÄTET Medan kollegorna inom järnvaruhandeln öppnade upp fler butiker runt om i landet gick Verktygsboden åt andra hållet. 2015 stängde de ner en av sina

Läs mer

Med en drivkraft att skapa revolution

Med en drivkraft att skapa revolution Med en drivkraft att skapa revolution Malte Andreasson är nöjd med den upprättade studion. Fotograf: Andreas Svensson Malte Andreasson har genom sin drivförmåga inom mediebranschen skakat om och utvecklat

Läs mer

Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här!

Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här! Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här! Behandla dina kunder väl! Tycker du att det är svårt med marknadsföring?

Läs mer

Handbok. Det här är en handbok för dig som ansvarar för att informera om och marknadsföra gymnasial lärlingsanställning. GLA

Handbok. Det här är en handbok för dig som ansvarar för att informera om och marknadsföra gymnasial lärlingsanställning. GLA Handbok Det här är en handbok för dig som ansvarar för att informera om och marknadsföra gymnasial lärlingsanställning. GLA DET HÄR ÄR GLA Hej GLA ett modernt sätt att lära sig Vi vill ge fler elever,

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E VÄLKOMMEN Välkommen till Kyäni Vårt uppdrag är att hjälpa intresserade personer att Uppleva Mer och att uppnå sin fulla potential, vilket innebär

Läs mer

Expertpositionering. Hur vi skapar, utvecklar och vinner tillbaka affärer till våra kunder

Expertpositionering. Hur vi skapar, utvecklar och vinner tillbaka affärer till våra kunder Expertpositionering Hur vi skapar, utvecklar och vinner tillbaka affärer till våra kunder inom b2b Vi är beroende av ett fåtal personer för att försäljningen och nykundsanskaffning ska fungera. Vi har ingen

Läs mer

RELASJONSMARKEDSFØRING KOMPENSATIONSPLAN

RELASJONSMARKEDSFØRING KOMPENSATIONSPLAN RELASJONSMARKEDSFØRING KOMPENSATIONSPLAN RELATIONSMARKNADSFÖRING DISTRIBUTÖRER GÖR 2 ENKLA SAKER: 1. Bygger en kundbas 2. Bygger ett team av nya distributörer DU Omsättning Support Omsättning KUNDER Omsättning

Läs mer

Välkommen till Kollektiva

Välkommen till Kollektiva Välkommen till Kollektiva Vi är ett företag som hjälper vanliga människor att ta makten över sina egna pengar. Vi gör det tillsammans som ett kollektiv med hjälp av enkla och smarta mobila tjänster. Vi

Läs mer

DESIGN YOUR OWN FUTURE

DESIGN YOUR OWN FUTURE FIRST LOOK + FAST START EQOLOGY: Norsk utmanare DIRECTOR 60 + Bygg en extra inkomst på 60 dagar FRAMGÅNGSRIKT FÖRETAG, INNOVATIVA PRODUKTER, PERFEKT TIMING DESIGN YOUR OWN FUTURE Produkter 8 10 Som kund

Läs mer

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma?

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Börja Drömma Belöningar & Erkännanden Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Detta är bara början! Medan du bygger din Vemmaverksamhet, skapar du även din berättelse och sätter exempel

Läs mer

7 trender inom rekrytering - Hur du hittar talanger och knyter dem till dig

7 trender inom rekrytering - Hur du hittar talanger och knyter dem till dig 7 trender inom rekrytering - Hur du hittar talanger och knyter dem till dig www.visma.se/enterprise Sverige befinner sig sedan ett par år i en högkonjunktur och har relativt låg arbetslöshet. Många företag

Läs mer

Endags träningstävling i Basic!

Endags träningstävling i Basic! Endags träningstävling i Basic! Tips och råd för arrangörer av Patrick Roos 1 Syfte med endags träningstävling i Basic Att tävla eller arrangera tävling är ett stort steg för många R/C-flygare och klubbar.

Läs mer

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet FIRST LOOK Kunde du tänka dig Extra inkomst Arbeta deltid eller heltid Mer tid tillsammans med familj och vänner Produkter med hög kvalitet Arbeta i team tillsammans med positiva, energiska människor Resa

Läs mer

Morgondagens turist Hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen?

Morgondagens turist Hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen? Morgondagens turist Hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen? Åsa Wallström, professor industriell marknadsföring Maria Ek Styvén, bitr. professor industriell marknadsföring Vad är e-generationen?

Läs mer

ramgångsrika öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling.

ramgångsrika öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling. F ramgångsrika F öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling. Region Skånes nya satsning på kvinnor som äger och driver företag inom vård och omsorg i Skåne

Läs mer

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag www.kpmg.se Du vet bäst För oss på KPMG finns ingenting mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara där du är

Läs mer

+ 55% GENOMSNITTLIG ÅRLIG TILLVÄXT SEDAN 2010

+ 55% GENOMSNITTLIG ÅRLIG TILLVÄXT SEDAN 2010 INVESTMENT PITCH + 55% GENOMSNITTLIG ÅRLIG TILLVÄXT SEDAN 2010 Varför Bangerhead? 55% årlig genomsnittlig tillväxt sedan 2010 Ny e-handelsplattform lyfter januariomsättningen online 47% kontra januari

Läs mer

Kom igång snabbt Lyft ditt LinkedIn nätverkande till en ny nivå. LinkedInexpert.se 1

Kom igång snabbt Lyft ditt LinkedIn nätverkande till en ny nivå. LinkedInexpert.se 1 Kom igång snabbt Lyft ditt LinkedIn nätverkande till en ny nivå LinkedInexpert.se 1 Bra sätt att använda LinkedIn Innehållsförteckning Många möjligheter med LinkedIn Historiskt sätt är LinkedIn känt för

Läs mer

Kom igång Lyft ditt LinkedIn nätverkande till en ny nivå LinkedInexpert.se 1

Kom igång Lyft ditt LinkedIn nätverkande till en ny nivå LinkedInexpert.se 1 Kom igång Lyft ditt LinkedIn nätverkande till en ny nivå LinkedInexpert.se 1 11 Bra sätt att använda LinkedIn Många möjligheter med LinkedIn Historiskt sätt är LinkedIn känt för rekrytering och jobbsökning.

Läs mer

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Fråga 1: Varför sökte du till programmet? Vad hoppades du på och vad behövde du? Blev rekommenderad av turistbyrån.

Läs mer

Vägledning om insamling

Vägledning om insamling VERKTYGSLÅDA OM Vägledning om insamling Insamling är en viktig strategi att förena människor i samhället och tillgodose lokala behov på ett effektivt sätt. Det finns många sätt att genomföra insamlingar,

Läs mer

Family 1 Family Business Survey Värdegrunden. Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning

Family 1 Family Business Survey Värdegrunden. Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning Family 1 2018 Värdegrunden Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning 2 Den globala studien bygger på 2 953 svar från ledande befattningshavare i familjeföretag i 53 länder,

Läs mer

lll#vyazc#cj <yg6c 69AwC \dgvc5vyazc#cj >CHE>G6I>DC IG:C9:G FÖRELÄSNINGAR 2009

lll#vyazc#cj <yg6c 69AwC \dgvc5vyazc#cj >CHE>G6I>DC IG:C9:G FÖRELÄSNINGAR 2009 FÖRELÄSNINGAR 2009 Jag älskar citat, det vet alla som varit på en föreläsning med mig, eller om man läst mina böcker. En av de personer som alltid gett mig något att fundera på är den franske aforismförfattaren

Läs mer

Nätverkande med lika villkor för alla!

Nätverkande med lika villkor för alla! Nätverkande med lika villkor för alla! exerglobal Företaget exerglobal Familjen exerglobal Mining exerglobal Investeringar exerglobal! har en av de bästa kompensationsplanerna på marknaden! Viridi Coin

Läs mer