Vanliga frågor om den nya kompensationsplanen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vanliga frågor om den nya kompensationsplanen"

Transkript

1 Vanliga frågor om den nya kompensationsplanen Huvudfrågor 1. F: Varför ändrar Young Living kompensationsplanen? S: Vi har justerat kompensationsplanen för att göra det enklare för våra distributörer att nå framgång. Med den nya planen kan du tjäna mer genom att utöka din organisation, du undviker att du når en tillväxtplatå och du får procents kompensation på företagets kommissionsberättigande försäljning. Det är betydligt över industrigenomsnittet på procent. 2. F: Vad är definitionen av ett ben? S: Ett ben bildas av en distributör som har 100 PV och inkluderar OGV:n för hans eller hennes downline. För att kvalificera för högre rang måste separata ben med den specificerade volymen skapas. Mer information finns i villkoren och definitionerna för kompensationsplanen. 3. F: Hur beräknas rangkvalifikationerna för ben enligt den nya planen? S: Distributören högst upp i benet måste ha 100 PV och kan kvalificera sig för önskad rang med OGV. Distributörer som inte uppnår 100 PV under en månad kvalificerar inte för rang, kommission eller sponsorbaserade bonusar och deras ben överförs till nästa högre kvalificerande distributör i organisationen. Exempel: Susan har två separata ben, en med 3000 OGV och en annan med 1000 OGV, vilket är tillräcklig benvolym för att kvalificera sig som Executive. Om Susan själv beställer för mindre än 100 PV, kommer hennes OGV-ben på 3000 och 1000 att överföras som två oberoende ben till personen ovanför Susan som har 100 PV. På grund av överföringen kan benen hjälpa hennes upline att kvalificera sig för kalendermånaden. För att avgöra vilka ben som används för kvalificering jämförs en distributörs ben med varandra för att fastställa vilka som ska anses som kvalificerande ben. När alla ben som kan hjälpa en distributör att nå sin högst betalda rang har utnyttjats, räknas eventuell återstående volym in i total PGV så länge benet inte är ett ben som är betalt som Silver eller högre.

2 4. F: Hur har definitionen av PGV förändrats av den nya planen? S: Med effekt från 1 april 2013 definieras personlig gruppvolym (PGV) som månadsvolymen i en organisation, med undantag för eventuell volym för silver eller högre rang och volymen som inkluderas i distributörens kvalificerande ben. Rang och kompensation 1. F: Får jag kommission om jag rankas som distributör med en månadsbeställning på 50 PV och jag värvar en ny distributör? S: Som ny enroller av en ny distributör med 50 PV har du rätt till Fast Start- och Start Living Kit-bonusarna, men inte någon annan bonus eller kommission och du kvalificerar inte för rang. 2. F: Används dynamisk kompression i planen? Om inte, vilken typ av kompression har vi? S: Den nya kompensationsplanen följer samma kompressionsmodell som den ursprungliga planen. 3. F: Om jag värvar nya kunder, kommer jag att tjäna skillnaden mellan grossist- och detaljhandelspriset på inköp som dom gör? S: Ja, så länge du kvalificerar med en månadsbeställning på 50 PV eller mer. 4. F: Måste jag ha en Essential Rewards-beställning för att tjäna unilevel-kommission? S: Nej, men för att kvalificera dig för kommission måste du lägga in en beställning på minst 100 PV varje kalendermånad. Start Kit-bonus 1. F: Vad måste jag göra för att tjäna Start Kit-bonus när den jag värvat köper ett Start Kit "Premium"? S: Du måste lägga in en beställning på minst 50 PV samma kalendermånad som den nyvärvade registrerade sig och köpte ett premiumkit. Fast Start-bonus 1. F: Betalas Fast Start-bonusen ut månadsvis? I sådana fall, under hur många månader? S: Bonusen betalas ut varje månad som enrollern lägger in en beställning på minst 50 PV och den värvade lägger in en beställning under sina tre första kalendermånader som distributör.

3 2. F: Hur kvalificerar sig en distributör för bonusen? S: En distributör med en månadsbeställning på minst 50 PV, som personligen värvar en ny distributör, kan tjäna upp till 25 procent beräknat på den värvades PV under de första tre månaderna. Enrollern på den andra nivån kan tjäna 10 procent på samma PV under de första tre kalendermånaderna om han eller hon kvalificerar. 3. F: Finns det annan kommission som påverkas av att jag får Fast Start-bonusen? Hur påverkas min upline i så fall? S: När du tjänar Fast Start-bonus reduceras den PV som används för att beräkna utbetalningar för unilevel-, personlig generations-, generations- och poolbonusar med 70 procent. 4. F: Vad är den maximala betalningen för en enroller? S: 200 USD är det högsta belopp som enrollern kan tjäna per ny distributör varje månad, 80 USD är maxbelopp för enrollern på den andra nivån. 5. F: Vad måste dom jag värvar göra för att jag ska få Fast Start-bonus? S: Nyvärvade behöver bara beställa produkter med PV under de första tre kalendermånaderna som distributörer. 6. F: Kan jag få Fast Start-bonus om jag återaktiverar en medlem? S: Nej. Fast Start-bonusen betalas bara ut för nyvärvade distributörer. Rising Star Team-bonus 1. F: Hur baseras Rising Star Team-bonus på kommissionsberättigande försäljning? Vad är kommissionsberättigande försäljning? S: Termen kommissionsberättigande försäljning avser försäljningen av alla produkter med PV-värde som säljs världen runt. Ett procentvärde av den försäljningen delas upp bland alla kvalificerande distributörer. 2. F: Ändras den kommissionsberättigande försäljningen från månad till månad? S: Ja. Kommissionsberättigande försäljning baseras på de totala inköpen av produkter med PV världen runt under en kalendermånad vilket kan variera från månad till månad. 3. F: Om fler kvalificerar sig för bonuspoolen, blir min andel värd mindre pengar?

4 S: Inte nödvändigtvis. Antalet personer som deltar i poolen blir större, men det blir även den globala kommissionsberättigande försäljningen vilket gör att poolen blir större. 4. F: Betalas Rising Star Team-bonus ut till sponsorn eller enrollern? S: Den betalas ut till sponsorn. 5. F: Hur mycket ungefär är varje andel värd? S: Beloppet kan variera avsevärt beroende på den globala kommissionsberättigande försäljningen och antalet deltagare. Du kan se dina månatliga kommissioner inne på det virtuella kontoret 6. F: Hur länge kan jag tjäna Rising Star Team-bonus? S: Du kan tjäna bonusen i 24 månader i följd. Med andra fortsätter perioden oavsett om du kvalificerar varje månad eller inte. 7. F: När börjar 24-månadersperioden? S: 24-månadersperioden börjar första gången du kvalificerar dig för en eller flera andelar. 8. F: Kan jag fortfarande tjäna Rising Star Team-bonus om jag blir Silver och sedan går ned i rang nästa månad? S: Om du går ned till Star, Senior Star eller Executive och fortfarande ligger inom 24- månadsperioden kan du tjäna Rising Star Team-bonus så länge alla andra kvalifikationer uppfylls. 9. F: Kan jag tjäna Rising Star Team- och Generation Leadership-bonus samtidigt om jag är Star, Senior Star eller Executive? S: Nej. Du måste betalas som Star till Executive för att tjäna Rising Star Team-bonus. Distributörer som betalas som Silver eller högre är berättigade till Generation Leadership-bonusen. 10. F: Innebär det här att jag har en andel i företaget? S: Nej. Andelar som ingår i kompensationsplanen är andelar i en pool som baseras på kommissionsberättigande försäljning och betalas ut enligt våra regler för kvalifikationer. Vi är ett privatägt företag så det finns inga aktier till försäljning.

5 11. F: Måste kvalificerande OGV på 300 komma från enbart Essential Rewardsbeställningar? S: Nej. Det är bara du och de distributörer som du personligen sponsrar som måste ha Essential Rewards-beställningar för att tjäna Rising Star Team-bonus. 12. F: Kan distributörerna som gör att jag kvalificerar för 300 OGV variera mellan olika månader? S: Ja. Det behöver inte vara samma personer som beställer varje månad för att du ska tjäna OGV för bonusen. Bonusen betalas ut så länge kvalifikationerna uppfylls. 13. F: Finns det en gräns för hur mycket jag kan tjäna på bonusen? S: Du kan tjäna högst sex andelar men det finns ingen gräns för andelarnas värde. Generation leadership-bonus 1. F: Hur kvalificerar jag mig för Generation leadership-bonus? S: Du behöver bara bli betald som Silver eller högre för att kvalificera dig för bonusen. 2. F: Hur stor är varje andel ungefär? S: Värdet på varje andel kan variera avsevärt beroende på den globala kommissionsberättigande försäljningen och antalet deltagare. 3. F: Om min rank är Platinum och har en Diamond i min downline, hur många andelar får jag för Diamond-medlemmen? S: Antalet andelar begränsas av den rang du får betalt för. Om du är Platinum med en Diamond i din downline kommer du att tjäna tre andelar för Diamond-medlemmen. Travel Rewards-bonus 1. F: Vad är Travel Rewards-bonus? S: Travel Rewards-bonus är ett avslutat program som gjorde att medlemmar kunde använda poäng för att kompensera för kostnader i samband med Young Livingevenemang. Bonusen har utgått och medlen har flyttats för att öka Personal Generationbonusen från 2 % till 2,5 %. 2. F: Kan jag fortfarande tjäna poäng?

6 S: Inga poäng kan tjänas in efter 1 augusti F: Vad händer om jag har poäng och vill använda dem? S: Poäng kan lösas in för kvalificerande evenemang fram till och med 31 juli F: Hur löser jag in mina poäng? S: Om du har poäng kommer du att få ett e-postmeddelande, när ett kvalificerande evenemang planeras och du dirigeras till en webbplats där du kan lösa in dina poäng. 5. F: Kan jag få min Travel Rewards-bonus med min check? S: Nej. Trots att bonusen anses som kommissionsberättigande inkomst kommer den att samlas som poäng på det virtuella kontoret. 6. F: Kan jag se hur många Travel Rewards-poäng jag har? S: Du kan se dina poäng på det virtuella kontoret. Diamond Express-vinstdelningspool 1. F: Vilka är villkoren för Diamond Express Profit Sharing Pool-bonusen? S: För att tjäna denna bonus måste du betalas som Diamond eller högre och du måste ha uppfyllt alla kvalifikationer under det föregående året. Under 2013 kommer alla Diamond-ledare att få denna bonus varje månad som de kvalificerar sig som Diamond eller högre. Därefter kommer alla nya Diamond-medlemmar att få bonusen varje månad som de kvalificerar sig som Diamond eller högre i 12 månader från det att han eller hon kvalificerar. Nya Diamonds uppmuntras att använda den här perioden för att uppfylla alla bonuskvalifikationer annars kommer de att gå miste om bonusen under de kommande 12 månaderna. 2. F: Vad måste jag göra för att kvalificera mig? S: För att kvalificera dig för andelar i Diamond Express-vinstdelningspoolen måste du kvalificera dig som Diamond-ledare och leda inhemska och internationella utbildningsevenemang. Du kan välja mellan att hålla fem inhemska och ett internationellt, tre inhemska och tre internationella eller fyra inhemska och två internationella möten. Mötena måste uppfylla vissa standarder och krav som beskrivs i villkoren och definitionerna för kompensationsplanen. Dessutom måste Diamond-ledare närvara vid det årliga konventet, global leadership-resan och ett skördeevenemang per år för att kvalificera.

Termer och definitioner för Young Livings kompensationsplan

Termer och definitioner för Young Livings kompensationsplan Termer och definitioner för Young Livings kompensationsplan Försäljningsorganisation: Kallas även downline och består av alla medlemmar under en viss distributör. Det inkluderar distributören och alla

Läs mer

ASEA Kompensationsplan

ASEA Kompensationsplan ASEA Kompensationsplan 1 SVERIGE För att börja förtjäna kommissioner (återförsäljning, fördelskund, snabbstart, teamkommissioner och AAA-bonus) ska du helt enkelt vara aktiv genom att generera minst 100

Läs mer

ASEA Kompensationsplan

ASEA Kompensationsplan ASEA Kompensationsplan 1 SVERIGE För att börja förtjäna kommissioner (återförsäljning, fördelskund, snabbstart, teamkommissioner och AAA-bonus) ska du helt enkelt vara aktiv genom att generera minst (personlig

Läs mer

Gå med i Essential Rewards-programmet med några få enkla steg!

Gå med i Essential Rewards-programmet med några få enkla steg! VILL DU KOMMA IGÅNG? Gå med i Essential Rewards-programmet med några få enkla steg! Gå till www.youngliving.com och logga in på ditt virtuella kontor. Du får inloggningsuppgifterna när du registrerar dig

Läs mer

EMEA:s BONUSPOTT REGLER OCH VILLKOR

EMEA:s BONUSPOTT REGLER OCH VILLKOR EMEA:s BONUSPOTT REGLER OCH VILLKOR EMEA:s bonuspott ger alla executives i kvalificering, såväl som nya och befintliga dito, chansen att tjäna andelar av den provisionsberättigade omsättningen inom EMEA.

Läs mer

Internationell affärsetablering FUNKTIONER OCH ANSVARSOMRÅDEN

Internationell affärsetablering FUNKTIONER OCH ANSVARSOMRÅDEN Internationell affärsetablering FUNKTIONER OCH ANSVARSOMRÅDEN INTERNATIONELL SPONSOR Definition: En oberoende Amway-affärsdrivare som presenterar Amways affärsmöjlighet för en potentiell ABO från en annan

Läs mer

ORGANO GOLD KING OF COMPENSATION PLAN. Det är lätt, det är enkelt, det är kaffe.

ORGANO GOLD KING OF COMPENSATION PLAN. Det är lätt, det är enkelt, det är kaffe. ORGANO GOLD KING OF COMPENSATION PLAN Det är lätt, det är enkelt, det är kaffe. Sweden Träder i kraft 18 april, 2015 INNEHÅLL Översikt... 1 Kompensations- Plan... 2 Definitioner... 3 Sju sätt att få betalt...

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Uppdaterad: 10 februari 2015 Välkommen till Eqology «Our business is to change lives» Startalternativ i Eqology Relationsmarknadsföring Det bästa sättet att nå ut till kunden på är

Läs mer

It Works! Marketing International Europa KOMPENSATIONS PLAN. cmp-compplan-eu-002-launch 1 KOMPENSATIONSPLAN

It Works! Marketing International Europa KOMPENSATIONS PLAN. cmp-compplan-eu-002-launch 1 KOMPENSATIONSPLAN It Works! Marketing International Europa KOMPENSATIONS PLAN 1 KOMPENSATIONSPLAN INNEHÅLLS FÖRTECKNING Välkommen till It Works!....1 Dina första 30 dagar.... 2 Börja klättra i graderna.... 5 Chefsnivåer....

Läs mer

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E VÄLKOMMEN Välkommen till Kyäni Vårt uppdrag är att hjälpa intresserade personer att Uppleva Mer och att uppnå sin fulla potential, vilket innebär

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

ZIJA INTERNATIONAL KOMPENSATIONSPLAN

ZIJA INTERNATIONAL KOMPENSATIONSPLAN ZIJA INTERNATIONAL KOMPENSATIONSPLAN INNEHÅLLSFÖRTECKNING Introduktion...2 Sätt att få en inkomst med Zija...3 Detaljhandelsförsäljning...4 Teamprovisioner...5 Leadership Check Match Pool (ledarskapsbonus

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E VÄLKOMMEN Välkommen till Kyäni-familjen! Kyänis uppdrag är Att förmedla hopp löftet om ett bättre liv genom välbefinnande och möjligheter. Som

Läs mer

KOMPENSATIONSPLANEN 1

KOMPENSATIONSPLANEN 1 KOMPENSATIONSPLANEN 1 KOMPENSATIONSPLANEN Vemma framgång byggt på den rätta affärsmodellen. OMEDELBARA INKOMSTER Fast Start Bonus LÅNGTIDSINKOMSTER Cycle Bonus Currency Conversion Bonus Momentum Bonus

Läs mer

W W W. S H O P P I N G S H E R L O C K. C O M

W W W. S H O P P I N G S H E R L O C K. C O M KOMPENSATIONSPLANEN W W W. S H O P P I N G S H E R L O C K. C O M 1 VÄLKOMNA På Shopping Sherlock förstår vi att våra oberoende affiliates är den viktigaste delen av vår verksamhet. När du lyckas, så lyckas

Läs mer

2019 Kompensationsplan

2019 Kompensationsplan 2019 Kompensationsplan Kompensationsplan 2019 2 table of content 3 Kannaway 4 Viktiga Termer 6 Två krav måste uppyfllas för att få provision 7 Kundförsäljning 8 Kannaways Program för Prioriterade Kunder

Läs mer

Vanliga frågor och svar om de uppdaterade principer och rutinerna

Vanliga frågor och svar om de uppdaterade principer och rutinerna Vanliga frågor och svar om de uppdaterade principer och rutinerna Vi har uppdaterat våra globala principer och rutiner. Dessa uppdateringar har publicerats och är giltiga från 1 augusti 2018. Från den

Läs mer

ASEA:s kompensationsplan

ASEA:s kompensationsplan ASEA:s kompensationsplan Sverige För att tjäna provisioner (butiker, specialkunder, snabbstart, teamprovisioner och styrelsemedlems bonus) måste du vara aktiv genom att generera minst 100 PV (personlig

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

RELASJONSMARKEDSFØRING KOMPENSATIONSPLAN

RELASJONSMARKEDSFØRING KOMPENSATIONSPLAN RELASJONSMARKEDSFØRING KOMPENSATIONSPLAN RELATIONSMARKNADSFÖRING DISTRIBUTÖRER GÖR 2 ENKLA SAKER: 1. Bygger en kundbas 2. Bygger ett team av nya distributörer DU Omsättning Support Omsättning KUNDER Omsättning

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Uppdaterad: 17 juni 2015 Välkommen till Eqology «Our business is to change lives» Startalternativ i Eqology Relationsmarknadsföring Det bästa sättet att nå ut till kunden på är ansikte

Läs mer

EKONOMISK FÖRMÅNSPLAN

EKONOMISK FÖRMÅNSPLAN EKONOMISK FÖRMÅNSPLAN SVERIGE JEUNESSEGLOBAL.COM VÄLKOMMEN TILL JEUNESSE Vi är glada att du har valt att samarbeta med oss eftersom du ser ut att bygga upp en egen Jeunesse-verksamhet. Precis som du har

Läs mer

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet FIRST LOOK Kunde du tänka dig Extra inkomst Arbeta deltid eller heltid Mer tid tillsammans med familj och vänner Produkter med hög kvalitet Arbeta i team tillsammans med positiva, energiska människor Resa

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Uppdaterad: 28 april 2015 Välkommen till Eqology «Our business is to change lives» Startalternativ i Eqology Relationsmarknadsföring Det bästa sättet att nå ut till kunden på är ansikte

Läs mer

INTRODUKTION MANNATECHS MISSION OCH VISION SOCIALT ENTREPRENÖRSKAP 6 SÄTT ATT TJÄNA PENGAR

INTRODUKTION MANNATECHS MISSION OCH VISION SOCIALT ENTREPRENÖRSKAP 6 SÄTT ATT TJÄNA PENGAR kompensationsplan INTRODUKTION Det är med stor glädje och tillförsikt som Mannatech nu går in i en ny era. Den här kompensationsplanen har utvecklats i samarbete med våra ledare på fältet världen över

Läs mer

our compensation plan

our compensation plan our compensation plan 1 EQOLOGY erbjuder möjligheten att uppnå en bra extrainkomst eller om du önskar, tjäna mer än en ledare i näringslivet. Du bestämmer, vi gör vårt yttersta för att du ska lyckas! Istället

Läs mer

INTRODUKTION MANNATECHS MISSION OCH VISION SOCIALT ENTREPRENÖRSKAP 6 SÄTT ATT TJÄNA PENGAR

INTRODUKTION MANNATECHS MISSION OCH VISION SOCIALT ENTREPRENÖRSKAP 6 SÄTT ATT TJÄNA PENGAR kompensationsplan INTRODUKTION Det är med stor glädje och tillförsikt som Mannatech nu går in i en ny era. Den här kompensationsplanen har utvecklats i samarbete med våra ledare på fältet världen över

Läs mer

KOMPENSATIONSPLAN BROSCHYR

KOMPENSATIONSPLAN BROSCHYR KOMPENSATIONSPLAN BROSCHYR Nu Skin demonstrerar skillnaden Genom att samarbeta med dig fortsätter vi att utmärka oss som verkligt ledande inom global kompensation. Vår vision är glasklar Vi ska bli världsledande

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

EKONOMISK FÖRMÅNSPLAN

EKONOMISK FÖRMÅNSPLAN EKONOMISK FÖRMÅNSPLAN SVERIGE JEUNESSEGLOBAL.COM VÄLKOMMEN TILL JEUNESSE Vi är glada att du har valt att samarbeta med oss och du ser fram mot att att bygga upp din egen Jeunesse-verksamhet. Precis som

Läs mer

Internationella affärsetablerings- PRINCIPER

Internationella affärsetablerings- PRINCIPER Internationella affärsetablerings- PRINCIPER Amway VÄRDEN Partnerskap Integritet Personligt värde Prestation Personligt ansvar Fritt företagande 1 Integritet är ett av våra kärnvärden och helt avgörande

Läs mer

Kompensationsplanen Från Medlem till Supervisor

Kompensationsplanen Från Medlem till Supervisor Kompensationsplanen Från Medlem till Supervisor En unik affärsmöjlighet En helt unik produktlinje som endast kan köpas av oberoende Herbalife medlemmar. Den mest generösa vinstdelningsplanen i branschen.

Läs mer

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet Business Overview Kunde du tänka dig Extra inkomst Arbeta deltid eller heltid Mer tid tillsammans med familj och vänner Produkter med hög kvalitet Arbeta i team tillsammans med positiva, energiska människor

Läs mer

FEST I CANCUN FÖR VERDIS

FEST I CANCUN FÖR VERDIS EUROPA FEST I CANCUN FÖR VERDIS Följ med oss till Cancun i Mexiko på en tillställning utan dess like: avtackningsfesten för vår kära grundare Verdis Norton som nu går i pension. Det här är ett unikt tillfälle

Läs mer

K Y Ä N I D R I V E Y O U R D R E A M C A R

K Y Ä N I D R I V E Y O U R D R E A M C A R K Y Ä N I D R I V E Y O U R D R E A M C A R O F F I C I E L L A P R O G R A M R E G L E R O C H R I K T L I N J E R E u r o p a Kyänidistributörer som uppfyller vissa kriterier är berättigade att delta

Läs mer

Konceptet för Lifeplus människor som hjälper varandra till ett bättre liv

Konceptet för Lifeplus människor som hjälper varandra till ett bättre liv Konceptet för Lifeplus människor som hjälper varandra till ett bättre liv Konceptet för Lifeplus Lifeplus-konceptet bygger uteslutande på tanken om människor som hjälper andra till ett bättre liv. Det

Läs mer

MANNAFEST. De poäng som anges ovan är för varje aktivitet. Vill du göra anspråk på båda krävs sålunda att det totala antalet poäng är 1 300.

MANNAFEST. De poäng som anges ovan är för varje aktivitet. Vill du göra anspråk på båda krävs sålunda att det totala antalet poäng är 1 300. e MANNAFEST e Viktiga datum Incitamentsperioden: VP12 2013 VP2 (26 oktober 2013 14 februari ) Sista datum för inlämning av tracker: 28 februari Vistelsedatum Ankomst onsdag 30 april avresa söndag 4 maj,

Läs mer

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma?

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Börja Drömma Belöningar & Erkännanden Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Detta är bara början! Medan du bygger din Vemmaverksamhet, skapar du även din berättelse och sätter exempel

Läs mer

Varför bli egenföretagare?

Varför bli egenföretagare? STRATEGIÖVE RSIKT Varför bli egenföretagare? 1. Du bestämmer själv över din tid 2. Du blir din egen chef 3. Du slipper glastaket 4. Du kan utveckla din fulla potential 5. Du får stor personlig frihet 6.

Läs mer

ÖVERSIKTLIG ERSÄTTNINGSPLAN SWEDEN WorldVentures Marketing, LLC

ÖVERSIKTLIG ERSÄTTNINGSPLAN SWEDEN WorldVentures Marketing, LLC ÖVERSIKTLIG ERSÄTTNINGSPLAN SWEDEN WorldVentures Marketing, LLC Reviderad den 14 april 2018 Gäller från 14 april 2018 till 27 juli 2018 WorldVentures har utformat vår Ersättningsplan för att belöna oberoende

Läs mer

Build. Att tjäna en extrainkomst

Build. Att tjäna en extrainkomst Build Att tjäna en extrainkomst Är du intresserad av att få konomisk frihet? N MAN ARBTAD MD ATT BÄRA HINKAR MD VATTN. Varje dag bar han vatten från den närmaste brunnen till byn som låg flera kilometer

Läs mer

Skicklighets / kunskaps-spel Royalty handel - Global Business

Skicklighets / kunskaps-spel Royalty handel - Global Business Skicklighets / kunskaps-spel Royalty handel - Global Business www.playtrade777.com Version 1.0 ÄR DU INTRESSERAD AV: ATT DELTA I EN HELT NY AFFÄRSMÖJLIGHET 1 Pengar, Spänning & Spel? 2 Ett bättre liv?

Läs mer

LEO Dupliceringsutbildnings bok. Din väg till framgång!

LEO Dupliceringsutbildnings bok. Din väg till framgång! LEO Dupliceringsutbildnings bok Din väg till framgång! Välkommen till LEO Duplicering är nyckeln till framgång i din Leo business! Nu när du har bestämt dig att starta din väg till framgång som LEO Medlem,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN KOM IGÅNG 1. Kom igång-lista Det är viktigt att ha en lista för att komma igång. Fyll i var och en av följande punkter för att börja din verksamhet hos Nu Skin : 1. Anmäl dig som distributör och få ditt

Läs mer

EMEA Team Up Success Trip 2016. Regler och villkor

EMEA Team Up Success Trip 2016. Regler och villkor EMEA Team Up Success Trip 2016 Regler och villkor Godkännande av Regler och villkor Du godkänner och accepterar att följa dessa Regler och villkor när du kvalificerar dig till 2016 års EMEA "Team Up" Success

Läs mer

LYCONET COMPENSATION PLAN (KOMPENSATIONSPLAN)

LYCONET COMPENSATION PLAN (KOMPENSATIONSPLAN) YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET COMPENSATION PLAN (KOMPENSATIONLAN) (LYCONETS KOMPENSATIONLAN) Bilaga 1 till Lyconet-avtal för oberoende Lyconet Marketers Ansvarig ägare och utgivare Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN. Gratulerar till ditt val att göra oss sällskap.

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN. Gratulerar till ditt val att göra oss sällskap. KOM IGÅNG VÄLKOMMEN TILL NU SKIN Nu Skin skiljer ut sig i branschen genom sin förmåga att demonstrera kvalitet, hos människor och produkter såväl som i företagets kultur och affärsmöjlighet. Nu Skin går

Läs mer

EMEA Team Up Success Trip 2017 Regler och villkor

EMEA Team Up Success Trip 2017 Regler och villkor EMEA Team Up Success Trip 2017 Regler och villkor Godkännande av Regler och villkor Du godkänner och accepterar att följa dessa Regler och villkor när du kvalificerar dig till 2017 års EMEA "Team Up" Success

Läs mer

RIKTLINJER FÖR Vi BIMMER BONUS- PROGRAMMET

RIKTLINJER FÖR Vi BIMMER BONUS- PROGRAMMET RIKTLINJER FÖR Vi BIMMER BONUS- PROGRAMMET PROGRAMÖVERSIKT Vi Bimmer Bonus-programmet är ett incitamentsprogram som erbjuds till promotorer som har uppnått och som behåller nivån som Regional Direktör

Läs mer

LYCONET COMPENSATION PLAN

LYCONET COMPENSATION PLAN YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET COMPENSATION PLAN Bilaga 1 till Lyconet-avtal för oberoende Lyconet Marketers Ansvarig ägare och utgivare Lyconet International AG Orbi Tower Thomas-Klestil-Platz 13 1030

Läs mer

Version: april 2012. 1.2. De redan avtalade allmänna affärsvillkoren gäller även fortsättningsvis.

Version: april 2012. 1.2. De redan avtalade allmänna affärsvillkoren gäller även fortsättningsvis. Utökade allmänna affärsvillkor för Lyoness medlemmar som nyttjar de utökade medlemsförmånerna (Tillägg till allmänna affärsvillkor för Lyoness medlemmar) Version: april 2012 Inledning Lyoness Europe AG

Läs mer

Kompensationsplanen Från Distributör till Supervisor

Kompensationsplanen Från Distributör till Supervisor Kompensationsplanen Från Distributör till En unik affärsmöjlighet En helt unik produktlinje som endast kan köpas av oberoende Herbalife distributörer. Den mest generösa vinstdelningsplanen i branschen.

Läs mer

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant?

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Presenteras av Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Reservationer Det finns inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas i vad som presenteras i

Läs mer

KOMPENSATIONSPLAN SVERIGE

KOMPENSATIONSPLAN SVERIGE KOMPENSATIONSPLAN SVERIGE WorldVentures Marketing, LLC Reviderad 31 oktober, 2015 Gäller från 31 oktober, 2015 till 30 januari, 2016 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING... 3 PROVISIONER OCH BONUSAR... 4 DIREKTPROVISIONER...4

Läs mer

Quaestor PRESENTATION

Quaestor PRESENTATION Quaestor PRESENTATION Under det Romerska Rikets era, valdes Quaestors till tjänstemän som övervakade statskassan och finansiella räkenskaper åt staten, dess arméer och dess officerare. Quaestors hade till

Läs mer

KOMPENSATIONSPLAN SVERIGE. WorldVentures Marketing, LLC Uppdaterad 1 februari 2015 Gäller 1 februari 2015 2 maj 2015.

KOMPENSATIONSPLAN SVERIGE. WorldVentures Marketing, LLC Uppdaterad 1 februari 2015 Gäller 1 februari 2015 2 maj 2015. KOMPENSATIONSPLAN SVERIGE WorldVentures Marketing, LLC Uppdaterad 1 februari 2015 Gäller 1 februari 2015 2 maj 2015. Innehållsförteckning INLEDNING... 3 Provisioner och Bonusar... Direktprovisioner...

Läs mer

Drive to Win: Officiella regler Inget köp eller någon form av betalning krävs för att vara med eller vinna.

Drive to Win: Officiella regler Inget köp eller någon form av betalning krävs för att vara med eller vinna. Drive to Win: Officiella regler Inget köp eller någon form av betalning krävs för att vara med eller vinna. Kampanjbeskrivning Young Livings kampanj Drive to Win ( Kampanjen ) sponsras av Young Living

Läs mer

Varför bli egenföretagare?

Varför bli egenföretagare? STRATEGIÖVE RSIKT Varför bli egenföretagare? 1. Du bestämmer själv över din tid 2. Du blir din egen chef 3. Du slipper glastaket 4. Du kan utveckla din fulla potential 5. Du får stor personlig frihet 6.

Läs mer

Nätverkande med lika villkor för alla!

Nätverkande med lika villkor för alla! Nätverkande med lika villkor för alla! exerglobal Företaget exerglobal Familjen exerglobal Mining exerglobal Investeringar exerglobal! har en av de bästa kompensationsplanerna på marknaden! Viridi Coin

Läs mer

utbyte mot ett åtagande att utföra en automatisk månatlig beställning

utbyte mot ett åtagande att utföra en automatisk månatlig beställning GLOBAL Itworks VILLKOR : kundlojalitet Uppdaterat i April 2013 1. Lojal Kundens beställning kommer att undertecknas av dig kunden först, och det fungerar! Global 5325 State Road 64 E Bradenton, FL 34208

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet Business Overview Kunde du tänka dig Extra inkomst Arbeta deltid eller heltid Mer tid tillsammans med familj och vänner Produkter med hög kvalitet Arbeta i team tillsammans med positiva, energiska människor

Läs mer

Launch. Starta din verksamhet

Launch. Starta din verksamhet Launch Starta din verksamhet Vägen till framgång Denna guide är din karta till att nå Elite, grunden till alla ranger i dōterra. Hur du lyckas är helt upp till dig. Lita på processen som beskrivs i broschyren

Läs mer

Kampanjbeskrivning. Rätt att delta. Hur gör jag för att delta? ~ 1 ~ dgs REGLER FÖR KAMPANJEN YOUNG LIVINGS EUROPEISKA SKÖNHETSSKOLA 2017

Kampanjbeskrivning. Rätt att delta. Hur gör jag för att delta? ~ 1 ~ dgs REGLER FÖR KAMPANJEN YOUNG LIVINGS EUROPEISKA SKÖNHETSSKOLA 2017 REGLER FÖR KAMPANJEN YOUNG LIVINGS EUROPEISKA SKÖNHETSSKOLA 2017 Kampanjbeskrivning Kampanjen Young Livings europeiska skönhetsskola 2017 ( kampanjen ) sponsras av Young Living (Europe) Limited, Building

Läs mer

Inget köp eller någon form av betalning krävs för att vara med eller vinna.

Inget köp eller någon form av betalning krävs för att vara med eller vinna. Inget köp eller någon form av betalning krävs för att vara med eller vinna. Kampanjbeskrivning Young Livings kampanj Race to the Finish 2017 ( kampanjen ) sponsras av Young Living Essential Oils LC, Thanksgiving

Läs mer

Direktförsäljningsbranschen

Direktförsäljningsbranschen Välkommen Direktförsäljningsbranschen Harry S. Dent Jr. ekonomiforskare med examen från Harvard har analyserat trender i världsekonomin sedan 1989. En efter en har hans ekonomiska prognoser gått i uppfyllelse.

Läs mer

HJÄLP ANDRA BLI BELÖNAD SKAPA EN INKOMST

HJÄLP ANDRA BLI BELÖNAD SKAPA EN INKOMST Share Dela med dig 1 att dela med sig ÄR NATURLIGT När du har upplevt någonting som har gjort en skillnad i ditt eget liv, är det naturligt att du också vill dela med dig av detta till dem som du bryr

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

Tentamen för 1E1601. Måndag 10 mars 2003, kl 08.00 13.00. Alla hjälpmedel tillåtna

Tentamen för 1E1601. Måndag 10 mars 2003, kl 08.00 13.00. Alla hjälpmedel tillåtna Tentamen för 1E1601 Måndag 10 mars 2003, kl 08.00 13.00 Alla hjälpmedel tillåtna Totalt kan tentan ge 45p + max 10p för gjorda övningsuppgifter 27p ger säkert betyget 3, 35p ger säkert betyget 4 och 43p

Läs mer

Officiella tävlingsregler Tävlingsperiod: 28 mars till 23 juni Inget köp krävs för att delta eller vinna.

Officiella tävlingsregler Tävlingsperiod: 28 mars till 23 juni Inget köp krävs för att delta eller vinna. Anmäl dig till konventet nu, vinn STORT Tävlingsperiod: 28 mars till 23 juni Fördelarna med att delta i vårt 20-åriga jubileumskonvent består inte bara av oöverträffad utbildning och oförglömliga upplevelser,

Läs mer

Löneväxling vid Göteborgs universitet

Löneväxling vid Göteborgs universitet DNR P 2015/71 ERSÄTTER TIDIGARE DOKUMENT (2015-04-01) Löneväxling vid Göteborgs universitet Gäller från 2015-07-01 för medlemmar i Saco-S och OFR-S Personalenheten 1 (6) Drakegatan 7, plan 3, Box 100,

Läs mer

American Express Platinum

American Express Platinum American Express Platinum Hur bra är American Express Platinum? American Express Platinum är ett premiumkort som passar dig som reser väldigt ofta och regelbundet eftersom du får tillgång till flera flygplatsförmåner

Läs mer

Nätverkande med lika villkor för alla!

Nätverkande med lika villkor för alla! Nätverkande med lika villkor för alla! exer Företaget The exer Family exer Mining exer Investeringar exer Viridi Coin exer Viridi Moderplantor exer Stack Invest exer Crypto School exer Medlemskap exer

Läs mer

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner 2015-01- 12 Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner Vad tjänsten innebär Alla SCUF:s regionstyrelser, vidare nämnt som regionerna, har tillgång till en tjänst

Läs mer

Presentation om Företaget

Presentation om Företaget Presentation om Företaget Företaget kallar sig för För att man har ett komplett föryngringssystem REV 12-2014 Föryngring system Produktsystem som arbetar på cellnivå Antioxidanter Hudvård Anti-rynk-micro

Läs mer

Välkommen till framtiden!

Välkommen till framtiden! 2012 Bonus Program 2.0 PartyLite Oy Självstyrelsegränden 6 FI-02600 Esbo Finland Tel: 08 400 44 101 Fax: 08 400 499 85 www.partylite.se Vi skapar stämning som berikar ditt liv! Du hittar oss även på Facebook:

Läs mer

FIRST LOOK. 1 It s in our nature

FIRST LOOK. 1 It s in our nature FIRST LOOK 1 It s in our nature I EQOLOGY KAN DU ANTINGEN BLI KUND ELLER BUSINESSPARTNER KUND: Unika produkter Gratis kundmagasin Bra erbjudande BUSINESSPARTNER: Din egen chef Arbeta i team Personlig utveckling

Läs mer

Välkomna till del 2 av 10. del 6 av 10. DanH funderar

Välkomna till del 2 av 10. del 6 av 10. DanH funderar Välkomna till del 2 av 10 Välkomna till del 6 av 10 DanH funderar Tänk om Du under ditt liv endast fick köpa en bil som Du sedan skulle bevara under hela din livstid. Hur noga skulle Du valt och hur noga

Läs mer

PITEÅ KOMMUNS RIKTLINJER FÖR SPONSRING

PITEÅ KOMMUNS RIKTLINJER FÖR SPONSRING PITEÅ KOMMUNS RIKTLINJER FÖR SPONSRING Dokumentnamn Dokumenttyp Fastställd/upprättad Beslutsinstans Piteå kommuns riktlinjer för sponsring Riktlinjer 2009-05-18, 55 Kommunfullmäktige (Beslut om riktlinjera

Läs mer

Välkomna till del 6 av 10

Välkomna till del 6 av 10 Välkomna till del 2 av 10 Välkomna till del 6 av 10 DanH funderar Tänk om Du under ditt liv endast fick köpa en bil som Du sedan skulle bevara under hela din livstid. Hur noga skulle Du valt och hur noga

Läs mer

DISTRIBUTÖRSAVTAL OCH INTERNATIONELLT SPONSORAVTAL SVERIGE

DISTRIBUTÖRSAVTAL OCH INTERNATIONELLT SPONSORAVTAL SVERIGE DISTRIBUTÖRSAVTAL OCH INTERNATIONELLT SPONSORAVTAL SVERIGE Detta distributörsavtal och internationella sponsoravtal är mellan mig och Nu Skin International, Inc., ett företag i Utah, beläget på 75 West

Läs mer

EN NY UNIK PRODUKT. Uttalas sho-sai

EN NY UNIK PRODUKT. Uttalas sho-sai VÄLKOMNA! EN NY UNIK PRODUKT Uttalas sho-sai = Kakao Açaibär Blåbär Kakao, Açaibär & Blåbär har extremt höga antioxidantvärden! Antioxidanter stärker immunförsvaret och förebygger sjukdom! Redan för tusentals

Läs mer

ALLMÄNT JULACLUB VILLKOR OCH FÖRMÅNER Bonusregler

ALLMÄNT JULACLUB VILLKOR OCH FÖRMÅNER Bonusregler ALLMÄNT JULACLUB JulaClub är ett förmåns- och lojalitetsprogram för innehavare av JulaClub-kort, JulaClub Light-kort och JulaClub Smart-kort. JulaClub ägs och drivs av Jula Sverige AB (nedan Jula). Medlemskapet

Läs mer

LEO-dupliceringsträning Arbetsbok. Din väg till framgång!

LEO-dupliceringsträning Arbetsbok. Din väg till framgång! LEO-dupliceringsträning Arbetsbok Din väg till framgång! Välkommen till LEO Duplicering är nyckeln till framgång för ditt LEO-företag! Nu när du bestämt dig för att starta din väg till framgång som en

Läs mer

Europa Automatic Delivery Rewards Programme (ADR)

Europa Automatic Delivery Rewards Programme (ADR) Eurpa Autmatic Delivery Rewards Prgramme () Fördelar med är en autmatisk månadsbeställning för distributörer, fördelskunder ch detaljkunder. Prgrammet främjar inköp av prdukter från Nu Skin, Pharmanex

Läs mer

Hur långt kommer dina besparingar att ta dig?

Hur långt kommer dina besparingar att ta dig? Hur långt kommer dina besparingar att ta dig? Sharesave Sharesave erbjuder dig möjligheten att göra månatliga insättningar under tre år och använda dessa besparingar för att köpa aktier i Thomas Cook Group

Läs mer

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om Bästa service vårt mål! Vi strävar efter att upprätthålla en mycket hög servicenivå. Av denna anledning är det extra viktigt för oss att poängtera några saker som vi ber dig att speciellt beakta. Se även

Läs mer

ALLMÄNT JULACLUB VILLKOR OCH FÖRMÅNER Bonusregler

ALLMÄNT JULACLUB VILLKOR OCH FÖRMÅNER Bonusregler ALLMÄNT JULACLUB JulaClub Light är ett förmåns- och lojalitetsprogram för innehavare av JulaClub-kort. JulaClub ägs och drivs av Jula Sverige AB (nedan Jula). Medlemskapet i JulaClub är kostnadsfritt.

Läs mer

Tempo-projektets rapportering. Anvisningar för inledande möte: Så här rapporterar du om ett projekt och följer upp uppnåendet av målen 15.4.

Tempo-projektets rapportering. Anvisningar för inledande möte: Så här rapporterar du om ett projekt och följer upp uppnåendet av målen 15.4. Tempo-projektets rapportering Anvisningar för inledande möte: Så här rapporterar du om ett projekt och följer upp uppnåendet av målen 15.4.2019 Inledningsvis Läs finansieringsbeslutet samt finansieringsvillkoren

Läs mer

Information om ersättningar

Information om ersättningar ÅLEMS SPARBANK Information om ersättningar 2017 Enligt Finansinspektionens föreskrifter FFFS 2011:1, 2014:12, 2014:22 samt 2016:25 och Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 575/2013 Innehållsförteckning

Läs mer

YOUNG LIVING (EUROPE) LIMITED. Principer och rutiner för oberoende distributörer Svenska

YOUNG LIVING (EUROPE) LIMITED. Principer och rutiner för oberoende distributörer Svenska YOUNG LIVING (EUROPE) LIMITED Principer och rutiner för oberoende distributörer Svenska Published 1st May 2014 Innehållsförteckning: Avsnitt 1: Introduktion 1.1 Välkommen 1.2 Syfte 1.3 Principer i distributörsavtalet

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat

Läs mer

Amway Partner Stores. Din onlinemöjlighet från Amway

Amway Partner Stores. Din onlinemöjlighet från Amway Amway Partner Stores Läs igenom den här sidan innan du handlar hos Amivos Partner Stores. Amivos Partner Stores erbjuder dig handelsmöjligheter som är unika för Amivo. Du kan tjäna PV/AV på ännu fler produkter

Läs mer

Villkor och bestämmelser för utrullningserbjudandet för Cloud PBX för Uppdaterade 23 maj 2016

Villkor och bestämmelser för utrullningserbjudandet för Cloud PBX för Uppdaterade 23 maj 2016 Sida 1 av 5 Villkor och bestämmelser för utrullningserbjudandet för Cloud PBX för 2016. Uppdaterade 23 maj 2016 Det här dokumentet innehåller detaljerad information om utrullningserbjudandet för Cloud

Läs mer

Handläggningsordning för enskilda överenskommelser vid Umeå universitet. Fastställd av rektor 2015-05-26 Dnr: FS 1.1-94-15

Handläggningsordning för enskilda överenskommelser vid Umeå universitet. Fastställd av rektor 2015-05-26 Dnr: FS 1.1-94-15 Handläggningsordning för enskilda överenskommelser vid Umeå universitet Fastställd av rektor 2015-05-26 Dnr: FS 1.1-94-15 Typ av dokument: Beslutad av: Giltighetstid: Område: Ansvarig enhet: Handläggningsordning

Läs mer

Aktiesparprogrammet Attendo+ Attendo AB

Aktiesparprogrammet Attendo+ Attendo AB Aktiesparprogrammet Attendo+ Attendo AB Detta är Attendo+ Attendo+ är ett aktiesparprogram. Du som medarbetare avstår en del av din lön för att köpa Attendo-aktier. Om du fortfarande är anställd efter

Läs mer

Den löpande verksamheten Fem små uppgifter för KFA-inlärning

Den löpande verksamheten Fem små uppgifter för KFA-inlärning Den löpande verksamheten Fem små uppgifter för KFA-inlärning Sifferunderlaget för KFA-föreläsning 1 1 Personalkostnader Företaget anställer tre personer på deltid. Under året är den normala bruttolönen

Läs mer

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE Du är värdefull och Din tid är värdefull LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE 6 argument varför du ska BIG AFFÄRSRE BIG Travel är den lokala, personliga resebyrån som navigerar bland Vi använder oss

Läs mer

EUROPEISKA GEMENSKAPERNAS KOMMISSION

EUROPEISKA GEMENSKAPERNAS KOMMISSION EUROPEISKA GEMENSKAPERNAS KOMMISSION SEK(2003) 765 SLUTLIG BRYSSEL DEN 3.7.2003 ALLMÄNNA BUDGETEN - BUDGETÅRET 2003 AVSNITT III - KOMMISSIONEN DEL B ANSLAGSÖVERFÖRING NR 16/2003 OBLIGATORISKA OCH ICKE-OBLIGATORISKA

Läs mer