Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt."

Transkript

1 Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

2 Välj en leverantör som passar dig Det kan vara viktigare än du tror! Hur mår din port? Kanske är det uppenbart dags att byta; din garageport är farlig, hänger på trekvart, stänger inte riktigt, är skadad eller matchar varken ditt hus eller dina behov. Men många gånger kan det vara svårt att veta i vilket skick din garageport är. Och eftersom att byta till en ny kanske inte är den roligaste investeringen du kan göra, är det lätt att det får dröja. Frågan är bara hur länge. Du kan börja med en besiktning Det viktigaste är såklart att din garageport inte är så dålig att den kan skada någon, dig eller andra. Men det kan också handla om att veta vad som behövs för att förlänga livet på den, eller hur den kan förbättras, t ex med en motor eller fjärrkontroll, för att bättre passa dina behov. Eller vilka alternativ du har. Det är frågor som du enkelt ska kunna få svar på. När du väl bestämt dig för att byta garageport, vill du att det ska bli så bra som möjligt. Det handlar ju om att välja rätt leverantör. Frågan är vad just du då tycker är viktigast. Det kan vara någon som finns nära, någon som har brett sortiment, en särskild slags port till rätt pris eller duktiga och utbildade montörer. Men det finns också sådant som kan vara bra att tänka på, men som hamnar längre ner på listan. Inte bara ska leverantören finnas på lagom långt avstånd, när du t ex vill besöka utställningen och prata med en garageportskunnig i lugn och ro. Leverantören ska ju också ha ett tillräckligt stort sortiment av bra garageportar, gärna från välkända tillverkare, för att du ska kunna finna rätt port till ett pris som passar. Det ska inte minst finnas duktiga och utbildade montörer som tar hand om allt du vill ha hjälp med, från rådgivning till ordning och reda efter montaget. Oavsett om du behöver en eller flera portar.

3 Det kan vara skönt att ha någon att prata med Rådgivning så att det blir lätt Kanske är det här med garageportar inte det roligaste du kan tänka dig. Men det är viktigt att det blir rätt, eftersom din garageport förhoppningsvis ska sitta i många, många år. Då behöver du ha någon som kan garageportar, som är oberoende, och tycker att det faktiskt är ganska kul. Den port du väljer ska ju passa dina behov, ditt hus och din plånbok, kunna fungera i många år och kanske anpassas, allteftersom dina behov förändras. Sådan rådgivning ska alltid vara kostnadsfri, oavsett vilken port eller leverantör du väljer. Du kan alltid höra av dig till mig! eller på Måttagning så att det blir rätt Den garageport du vill ha och behöver, ska också passa ditt garage på bästa sätt. Bredd och höjd kanske inte är så krångligt att mäta ut, men om porten fälls eller skjuts upp under taket, placering på el, automatik och liknande, är sådant som har betydelse för hur bra resultatet blir. Precis som när det gäller rådgivning, är detta sådant som Garageportexperten gärna hjälper dig med, helt utan kostnad.

4 En port som passar Med ett brett sortiment ökar självklart dina möjligheter att finna den port som passar dig. Med rätt funktion och utseende till rätt pris. Och när garageportarna kommer från välkända tillverkare med väl beprövade produkter ökar tryggheten. Ju fler tillverkare du har att välja mellan, desto större är möjligheten att du finner den port som passar just dig. Det oberoendet är viktigt för oss på Garageportexperten. Hur fungerar det? Det finns många faktorer som styr ditt val, kanske fler än du tror. Får t ex porten plats under taket, eller behöver du den ytan till något annat? Är ditt garage uppvärmt, så att du behöver en isolerad port? Kanske vill du ha en separat dörr, för att slippa öppna hela porten när du går in eller ut? Om du vill kunna öppna porten utan att stiga ur bilen, finns flera alternativ för automatik, som också kan reglera belysning i eller utanför garaget. Och är det inte bara bilen som ska bo i garaget, kan det vara värt att fundera över en port med ljusinsläpp. I ett brett sortiment hos en oberoende leverantör finns den port som svarar upp mot alla dina behov och önskemål. Det ska se bra ut också Porten ska inte bara passa dig, utan också ditt hus. Antalet sektioner, färger och glaspartier kan anpassas på många olika sätt för att verkligen fungera med ditt hus. Täcksidor och plåtar ger den avslutande finishen. Men det tar en bra leverantör såklart hand om. För säkerhets skull Viktigast är ändå säkerheten. Inte bara handlar det om att porten håller, stabilitet, tålighet och ev komplettering med larm. Det handlar också om att porten och montaget är anpassat för dem som ska använda porten. Inga fingrar ska t ex kunna komma i kläm. Fjädrar, portens sektioner och andra rörliga delar ska vara skyddade så att de inte skadar eller skadas. Väljer du en port med automatik, ska den kunna känna av om något eller någon är i vägen, och kunna stanna mjukt och snabbt.

5 Göra det själv eller få det gjort? Kanske kan du det mesta vad gäller att skruva, snickra och montera själv. Kanske har du tummen mitt i handen. Oavsett vilket, ska du kunna handla rätt garageport och få den hjälp du behöver, mycket eller lite. Garageportexperten kan ta hand om montaget och se till att det blir snabbt, snyggt och säkert. Monterar du själv ser vi såklart också till att du får den hjälp du behöver; tydliga instruktioner som är enkla att följa, och monteringshjälp om det skulle vara något som verkar krångligare än du räknat med. Allt ska vara rätt Att den garageport du valt, och allt som hör till den, är säker och monterad enligt konstens alla regler, ska vara självklart. Produkterna ska såklart vara CE-märkta, och montören såklart vara utbildad. Det gäller särskilt om du monterar en port med motor. Då handlar det om ett lite mer komplicerat montage, där det färdiga montaget i sin tur ska CE-märkas, denna gång enligt reglerna som en färdig maskin. Garageportexperten är först med att certifiera alla montörer enligt dessa direktiv, för att du ska vara säker på att allt är gjort enligt lagboken. Men kraven ska du kunna ställa på alla. Bortforsling och återvinning När din nya garageport monteras, ska arbetet givetvis avslutas med att allt blir ordentligt och snyggt och också ser ut som du tänkt dig. Täcksidor, plåtar och annat ska vara av rätt färg och på rätt plats. Den gamla porten, och allt annat material som tagits bort eller blivit över ska forslas bort, sorteras och återvinnas enligt konstens alla regler. Väljer du port med montage från Garageportexperten är detta en del av åtagandet, självklart utan att det kostar något extra. Hos mig får du den hjälp du behöver, mycket eller lite!

6 Betala på ett sätt som passar dig Även om andra åtgärder i hemmet står högre på att-göra-listan, kan det av olika skäl kan vara nödvändigt att byta garageport. Men det är inte nödvändigt att det samtidigt ska göra ett hål i plånboken. Då är det inte bara viktigt att veta vad du betalar för, utan också hur. Flexibla finansieringslösningar ska vara enkla att förstå. Det finns många sätt att presentera priser, så du behöver först och främst vara säker på att priset inkluderar allt som du tänkt dig. Kontrollera t ex gärna att du kan utnyttja ROT-avdraget, om priset presenterats så. Och vill du inte betala allt på en och samma gång, ska du kunna dela upp betalningen på ett enkelt sätt, utan att det tillkommer avgifter eller kostnader. Det ska finnas flera alternativ till uppdelning och alla eventuella avgifter ska vara tydligt angivna. Självklart ska informationen vara enkel och utan krångliga villkor. Att dela upp betalningen ska inte kosta mer!

7 Ett tryggt val under många år En bra leverantör är den som fortsätter sitt åtagande även efter att du fått din garageport levererad och monterad. Åtagandet handlar om att finnas tillhands om du behöver fråga något, om något går fel, behöver förändras eller förbättras, också efter lång tid. Då är det t ex viktigt att det finns trygga garantier och försäkringar, och inte minst att leverantören har en tillräckligt stabil verksamhet för att överhuvudtaget finnas kvar om du så småningom behöver service eller reservdelar. Många tror att garageporten omfattas av hem försäkringen. Men faktiskt är det mycket sällan fallet, kontrollera gärna din egen. Garantier på mer än port och montage Självklart ska en garageport av bra kvalitet ha riktigt bra garantier. Men en garageport är bara så bra som den är riktigt monterad. Lika viktigt är därför att du får garantier på montaget, vilket alltid ska ingå. Särskilt om du valt en port med motor, där montören ska CE-märka hela installationen på plats. Service och reservdelar En bra garageport av hög kvalitet håller länge. Och ännu längre, tryggare och bättre fungerar den om den servas emellanåt. Garageportexperten kommer gärna och tittar över din port, åtgärdar det som behövs eller uppgraderar enligt dina önskemål. Även en lite äldre port kan må bra av en översyn. Vi garanterar att vi har reservdelar i lager, ända upp till 10 år. Och en riktigt bra försäkring Många tror att garageporten omfattas av hem försäkringen. Men faktiskt är det mycket sällan fallet, kontrollera gärna din egen. Det betyder att det kan bli dyrt att åtgärda händelser som inte omfattas av garantierna, t ex skönhetsfläckar eller problem som inte omedelbart påverkar säkerhet eller funktion. Därför har vi tagit fram en särskild tilläggsförsäkring, som omfattar allt det som kan hända och som du vill åtgärda; repor, bucklor och andra små och stora fel. Till en mycket låg självrisk, sannolikt långt billigare än den du har på hemförsäkringen.

8 garageportexperten.se Vi gör det lätt.

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 Den här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka på

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar Vi gör det lätt. Fast pris på hela jobbet, monterat och klart. Din gamla port

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Fast pris på hela jobbet, monterat och klart. Din

Läs mer

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR VÄLKOMNA TILL DET ROLIGASTE VI VET! Vi jobbar i en fantastiskt rolig och spännande bransch och vi kan varje år räkna in många nya medlemmar. Restauranger och

Läs mer

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske.

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske. Vanliga frågor Anslutning 1. Ska ni gräva på min tomt eller gör jag det själv? Om det finns behov av grävning så gör vi det. Grävning och återställning ingår i kampanjerbjudandet. Finns det tomrör som

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet Rätt temperatur inomhus Skapa det perfekta arbetsklimatet Maximera arbetsklimatet Minimera energikostnaden Öka komforten Maximera arbetsklimatet Öka komforten Minimera energikostnaden 21 Just 21 grader

Läs mer

Du kan göra allt själv, men behöver inte.

Du kan göra allt själv, men behöver inte. Du kan göra allt själv, men behöver inte. KÖPHJÄLP PAX & KOMPLEMENT Skjutdörrar IKEA produkterna är formgivna och förpackade så att du kan ta hem och montera dem själv. Men om du vill så kan vi erbjuda

Läs mer

STÄNKSKYDD FÖR ALLA KÖK

STÄNKSKYDD FÖR ALLA KÖK STÄNKSKYDD FÖR ALLA KÖK 1 INNEHÅLL ALLMÄNT... 3 TIPS OCH RÅD... 3 PLANERA FÖR MONTAGE AV STÄNKSKYDD... 4 ELANSLUTNINGAR... 4 FLÄKT/VENTILATIONSDON/SPISKÅPA... 5 BELYSNING... 5 KRANAR... 5 SKARVAR... 6

Läs mer

INSTALLERAT OCH KLART

INSTALLERAT OCH KLART INSTALLERAT OCH KLART Från inspiration till installation Comfort Installationsgruppen är resultatet av en sammanslagning av fyra rörfirmor i Kungshamn, Ljungskile, Henån och Lysekil. Tillsammans erbjuder

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och Fabriksförsäljning av fönster, dörrar och uterum VI kommer från Småland. Från Stenriket som Vilhelm Moberg skrev. I stenriket

Läs mer

Inredningar av nät, plåt eller sträckmetall HÄFLA BRUKS AB

Inredningar av nät, plåt eller sträckmetall HÄFLA BRUKS AB FÖRRÅDS- och GARAGEINREDNINGAR Inredningar av nät, plåt eller sträckmetall HÄFLA BRUKS AB HÄFLA BRUK Tradition, kunskap och utveckling Att ett företag som Häfla Bruk, som har sina rötter 300 år tillbaka

Läs mer

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage IsoMatic Motordriven takskjutport för garage Made in Germany Bredare öppning och god värmeisolering IsoMatic takskjutport öppnas vertikalt och placeras under garagetaket vilket sparar plats framför och

Läs mer

FÖNSTERFINAL! OnlineByggvaror.se. Alltid fraktfritt i hela Sverige www.onlinebyggvaror.se Din närmsta bygghandel 0321-35001.

FÖNSTERFINAL! OnlineByggvaror.se. Alltid fraktfritt i hela Sverige www.onlinebyggvaror.se Din närmsta bygghandel 0321-35001. OnlineByggvaror.se FÖNSTERFINAL! Sid 3-4 Kvalitetsdörrar för ett bättre pris! Sid. 5 Portar med kvalitet och stil! Köket-vårt viktigaste rum! Sid. 6 Sid. 7 Smidigare kan det inte bli! När du handlar hos

Läs mer

På den nya dörren är fjädrarna som sagt helkapslade på ett snyggt sätt men det är svårt att återskapa det på en befintlig installation.

På den nya dörren är fjädrarna som sagt helkapslade på ett snyggt sätt men det är svårt att återskapa det på en befintlig installation. Garageportar fjädrar Jag har en gammal vipport från 1964 i garagelänga. Det är av typen med de smått livsfarliga fjädrarna Det pratas om att bygga nytt, men tills vidare så skulle jag vilja säkra upp fjädrarna

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

Varje år begås tiotusentals bostadsinbrott i Sverige

Varje år begås tiotusentals bostadsinbrott i Sverige Trygg i bostaden Varje år begås tiotusentals bostadsinbrott i Sverige Det här är en brottsförebyggande broschyr mot bostadsinbrott. Den beskriver vad du kan göra för att minska risken att drabbas av inbrott

Läs mer

Välj elbil! Ladda bilen hemma en guide till dig som bor i villa eller hyresrätt

Välj elbil! Ladda bilen hemma en guide till dig som bor i villa eller hyresrätt Välj elbil! Ladda bilen hemma en guide till dig som bor i villa eller hyresrätt 2 Välj eller Mycket har hänt i teknikväg de senaste åren en utveckling som gjort det både enklare och billigare att ladda

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

Folksams erbjudande om villalarm

Folksams erbjudande om villalarm Folksams erbjudande om villalarm Ett bra larm ger dig trygghet och minskar kostnaderna för oss alla Ett bra larm med ordentlig bevakningstjänst är ett effektivt skydd mot inbrott. Det innebär att du som

Läs mer

Varför ska jag ha fiber och vilket bredband ska vi ha? Kontaktpersonmöte 21 sep 2014

Varför ska jag ha fiber och vilket bredband ska vi ha? Kontaktpersonmöte 21 sep 2014 Varför ska jag ha fiber och vilket bredband ska vi ha? Kontaktpersonmöte 21 sep 2014 2014-09-21 H. Stomberg/Vilket bredband?/bilaga 4 1 Vilket bredband? Hastigheten mäts i megabit per sekund (Mb/s). Fler

Läs mer

Visita en del av en växande framtidsbransch

Visita en del av en växande framtidsbransch Bli medlem Visita en del av en växande framtidsbransch FÖR DIG SOM VERKAR INOM BESÖKSNÄRINGEN HAR Visita jobbat i över hundra år. Vi har sedan starten arbetat för branschens utveckling och för att våra

Läs mer

Är bergvärme något för mig? Det här behöver du veta innan du bestämmer dig.

Är bergvärme något för mig? Det här behöver du veta innan du bestämmer dig. Är bergvärme något för mig? Det här behöver du veta innan du bestämmer dig. Att installera i bergvärme är en stor och bra affär både för plånboken och miljön, oavsett om du är på jakt efter ett nytt värmesystem

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

SWG120 VIKVÄGG. SWG dokumentation

SWG120 VIKVÄGG. SWG dokumentation SWG120 VIKVÄGG En mycket enkel och användarvänlig plan vikvägg för uppdelning av allmänna lokaler. Den finns i två varianter: Takgående med skena monterat i taket, eller golvgående med skena på golvet.

Läs mer

Så får du extra stor glädje av ditt radgarage.

Så får du extra stor glädje av ditt radgarage. Så får du extra stor glädje av ditt radgarage. 1 Med Dieden väljer du funktion och trygghet. Infartsbredden. Diedens portar tillverkas måttanpassade, med flexibel lösning för karmens infästning. Resultatet

Läs mer

Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval

Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval Personligare hem Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval Nu gör vi det enklare för dig att sätta din personliga prägel på din lägenhet. Genom Svenska Bostäders stilval och tillval kan du inreda

Läs mer

Santex Fasadpartier. Rum för ett nytt liv

Santex Fasadpartier. Rum för ett nytt liv Rum för ett nytt liv Vikdörrar För ljusälskaren rekommenderar vi isolerade fasadpartier. Antingen som en stor öppen port från golv till tak ut till trädgården eller som en övergång mellan huset och uterummet.

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL PERSONLIGARE HEM Vi gör det enkelt för dig att sätta din personliga prägel på din lägenhet. Genom Svenska Bostäders stilval och tillval kan du inreda lägenheten

Läs mer

Denna transportuppsättning behöver du för att överhuvudtaget orka vara konsekvent, samt för att du ska ha något att ta till när du har bråttom!

Denna transportuppsättning behöver du för att överhuvudtaget orka vara konsekvent, samt för att du ska ha något att ta till när du har bråttom! ANTI-KOPPELDRAG KOPPELDRAG-SKOLAN En del av Hundskola.NU! 1.0 av Ingela Melinder Innan du börjar träna Anti-Koppeldrag Transportuppsättning Transportuppsättningen är hemligheten bakom anti-koppeldragträningen!

Läs mer

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage IsoMatic Motordriven takskjutport för garage Made in Germany Bredare öppning och god värmeisolering 42 mm 42 mm 20 mm IsoMatic takskjutport öppnas vertikalt och placeras under garagetaket vilket sparar

Läs mer

Tänker du ibland på livet som äldre?

Tänker du ibland på livet som äldre? Tänker du ibland på livet som äldre? Testa dig själv redan i dag! Jag vill bo med min livskamrat. Jag vill känna mig ekonomiskt trygg och kunna leva på min pension. Jag vill ha tid över för min familj,

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

BYGGKOMPONENTER VÄGGSYSTEM. www.borga.se

BYGGKOMPONENTER VÄGGSYSTEM. www.borga.se BYGGKOMPONENTER VÄGGSYSTEM www.borga.se BORGA VÄGGSYSTEM Made in Skara Med Borga är det enkelt att bygga väggar. Förutom våra egentillverkade plåtprofiler och beslag säljer vi alla tillbehör som behövs

Läs mer

Bygg med Vision. HomIQ

Bygg med Vision. HomIQ HomIQ Beskrivning: Har du åkt hemifrån och är orolig att du kanske glömt spisen på? Med HomIQs nya system får du full kontroll över el, värme och larm i huset, genom ett knapptryck på din PC, ipad, iphone

Läs mer

Ett pris tusentals starka möjligheter!

Ett pris tusentals starka möjligheter! INSPIRATION OCH KÖK Det är vad du får hos oss. Vår business är enkel. Vi skräddarsyr ditt kök till ett fast pris och med massor av möjligheter till anpassningar, allt i ett material som håller i längden.

Läs mer

Laddat med kampanjer!

Laddat med kampanjer! HÄR HITTAR DU ALLT FÖR PROFFS- OCH HEMMASNICKAREN! Nu har vi Laddat med kampanjer! FIBERCEMENT Få mer tid över,med fasadbeklädnad som kräver minimalt underhåll. SNYGGA GOLV Nytt parkettgolv eller passar

Läs mer

HUS ÄR FULLA AV ÖVERRASKNINGAR

HUS ÄR FULLA AV ÖVERRASKNINGAR HUS ÄR FULLA AV ÖVERRASKNINGAR Vi gör det enklare och lönsammare att driva bostadsrättsförening. HÄR ÄR DU I GODA HÄNDER DET HÄNDER SÅ MYCKET I ETT HUS Hus är en långsiktig investering. Den växer med tiden.

Läs mer

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna.

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. En del av Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. 2 3 VÅR VISION Noblessa ska vara den ledande köksleverantören. Vi

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Adjufix. Systemet för smartare fönster- & dörrmontage

Adjufix. Systemet för smartare fönster- & dörrmontage HYLSOR FÄSTSKRUV TILLBEHÖR VERKTYG djufix Systemet för smartare fönster- & dörrmontage HYLSOR FÄSTSKRUV TILLBEHÖR VERKTYG Med djufix monterar du dörrar och fönster utan kilar. djufix är dessutom marknadens

Läs mer

Fastighetsboxar till alla flerfamiljshus 2011. Så här gör du för att installera boxar i din fastighet. no:1

Fastighetsboxar till alla flerfamiljshus 2011. Så här gör du för att installera boxar i din fastighet. no:1 Fastighetsboxar till alla flerfamiljshus 2011. Så här gör du för att installera boxar i din fastighet. no:1 Från brevinkast till fastighetsboxar nu börjar övergången. Före år 2011 ska alla flerfamiljshus

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER funktion, trygghet, flexibilitet Funktion och trygghet med moderna skorstenar Våra skorstenar kan du ansluta till olika typer av små eller stora

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL. VIKTIGT! Vänligen läs denna manual noggrant före användning. Behåll för framtida bruk.

ANVÄNDARMANUAL. VIKTIGT! Vänligen läs denna manual noggrant före användning. Behåll för framtida bruk. ANVÄNDARMANUAL VIKTIGT! Vänligen läs denna manual noggrant före användning. Behåll för framtida bruk. Vaggaro bekväm för både vuxna och barn Vaggaro är en hopfällbar kombinationsmöbel som snabbt blir oumbärlig

Läs mer

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas.

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. En bättre värd? Allt fler kommuner planerar att sälja ut sina hyresrätter. Det väcker en hel del frågor och kanske du känner en

Läs mer

örmånspaket för Menigos kunder Menigo Partner

örmånspaket för Menigos kunder Menigo Partner ETT erbjudande från Menigo Foodservice örmånspaket för Menigos kunder Menigo Partner Låt oss förenkla din vardag Har du det mest prisvärda elavtalet? Hur utbildar du din personal? Vad kostar egentligen

Läs mer

Trendimport AB Showroom: Ryssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 168 50 Mail: kontakt@investliving.se www.investliving.

Trendimport AB Showroom: Ryssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 168 50 Mail: kontakt@investliving.se www.investliving. Trendimport AB Showroom: yssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 68 50 Mail: kontakt@investliving.se Med reservation för tryckfel och konstruktionsändringar som vi ej kan råda över. Vid

Läs mer

Du kan göra allt själv, men behöver inte.

Du kan göra allt själv, men behöver inte. Du kan göra allt själv, men behöver inte. KÖPHJÄLP PAX & KOMPLEMENT Gångjärnsdörrar IKEA produkterna är formgivna och förpackade så att du kan ta hem och montera dem själv. Men om du vill så kan vi erbjuda

Läs mer

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro.

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Tips och råd När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Gör drömmen till verklighet! Den här broschyren är till dig som funderar på att köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Vi förklarar

Läs mer

Nautic Yacht Båtförmedling

Nautic Yacht Båtförmedling Hej! Kul att du är intresserad av att köpa båt via oss på Nautic Yacht AB. Vi har arbetat med internationell båt förmedling i flera år och har en stor erfarenhet av att hjälpa kunder till en bra och säker

Läs mer

Den bästa lösningen. blockväggar vikväggar glasvikväggar specialdörrar

Den bästa lösningen. blockväggar vikväggar glasvikväggar specialdörrar Den bästa lösningen blockväggar vikväggar glasvikväggar specialdörrar SWG920 Funktionella lösningar för rumsindelning Att effektivt utnyttja dyra kvadratmeter har alltid varit en utmaning för byggbranschen.

Läs mer

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet.

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Beprövade produkter utvecklade för säkra och lönsamma transporter. Världsledande produkter. ExTe Fabriks

Läs mer

Skåp. www.nokilock.se

Skåp. www.nokilock.se Skåp Vi har alltid en lösning Vi vet och du vet: alla är inte alltid så rädda om sina saker. Ett elevskåp måste därför kunna ta stryk. Noki Locks elevskåp är tillverkade av kraftigt stål, solida gångjärn

Läs mer

BI OMODUL PRODUKTKATALOG. Sveriges mest prisvärda stålskorsten!

BI OMODUL PRODUKTKATALOG. Sveriges mest prisvärda stålskorsten! BI OMODUL PRODUKTKATALOG Sveriges mest prisvärda stålskorsten! 1 » Systemet Biomodul var väldigt enkelt att bygga och blev väldigt snyggt «Jonas A, nöjd kund 2 Biomodul Sveriges mest prisvärda skorsten!

Läs mer

En tredjedel av svenskarna har aldrig bytt försäkringsbolag för sin bilförsäkring

En tredjedel av svenskarna har aldrig bytt försäkringsbolag för sin bilförsäkring En tredjedel av svenskarna har aldrig bytt för sin bilförsäkring Maj 2013 Inledning sid 1 Vad är viktigast för dig när du väljer för din bilförsäkring? sid 2 Har du någon gång jämfört priset på din nuvarande

Läs mer

VAKA. En ny generation passersystem

VAKA. En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA är ett passersystem avsett för såväl företag och förvaltningar som flerbostadsfastig heter. Istället för nycklar, som alltför

Läs mer

Garageportar. i trä. ...se även våra bastudörrar. förrådsdörrar. Vi lämnar Livstids garanti på fjäderbrott

Garageportar. i trä. ...se även våra bastudörrar. förrådsdörrar. Vi lämnar Livstids garanti på fjäderbrott Garageportar...se även våra bastudörrar i trä förrådsdörrar Vi lämnar Livstids garanti på fjäderbrott Garag är vackrast i trä eportar Trä är vackert med sitt levande material, där kvistar och ådringar

Läs mer

Rexal. sid 8. Smarta lås. Uterum som passar alla. Uterum Sommar. Förlängd Sommar. Vår & Höst. Slimmade lösningar sid 7 Isolertak. Stark Stilren Design

Rexal. sid 8. Smarta lås. Uterum som passar alla. Uterum Sommar. Förlängd Sommar. Vår & Höst. Slimmade lösningar sid 7 Isolertak. Stark Stilren Design Stark Stilren Design Rexal Uterum som passar alla Uterum Sommar Uterum Uterum Förlängd Sommar Vår & Höst sid 1 sid 3 sid 5 Smarta lås Slimmade lösningar sid 7 Isolertak sid 8 Inga kompromisser & Alla mått

Läs mer

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig.

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig. LIGHTLINE ENTRÉTAK SIDA Sluttande Funktionell design med dolda infästningar 2 Välvt Flexibel och kombinationsvänlig 3 Sadel Tidlösa och robusta informationstavlor 4 XL Tidlösa och robusta entrétak 5 Modul

Läs mer

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum nyhet! En baskollektion för hela badrummet, Prisvärd, Funktionell och Enkel. Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum Byggd på Svedbergs erfarenhet

Läs mer

Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare.

Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare. Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare. Funderar du på att köpa tomt och bygga hus? Grattis du står inför en spännande resa. Att få skapa sitt drömboende bokstavligt talat från grunden är

Läs mer

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här.

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här. . Vilken tid och veckodag skulle passa dig bäst att besöka biblioteket? "Har barn som går på förskola och vet att de har haft problem att få tider som passar att besöka biblioteket i Hovmantorp på förmiddagarna.

Läs mer

MYRESJÖHUS SIDOBYGGNADER MER PLATS FÖR ALLT DU GILLAR.

MYRESJÖHUS SIDOBYGGNADER MER PLATS FÖR ALLT DU GILLAR. MYRESJÖHUS SIDOBYGGNADER MER PLATS FÖR ALLT DU GILLAR. MER PLATS FÖR ALLT DU GILLAR. Vi människor har en tendens att samla på oss saker. Vissa av dem använder vi ofta, andra mer sällan. Men oavsett vilket

Läs mer

Viktigt att veta innan du börjar

Viktigt att veta innan du börjar Namnlappar Viktigt att veta innan du börjar Innan vi börjar med din design så betalar du 150:- i en startavgift som du sedan får tillbaks på fakturan då du beställer dina namnlappar. (har du redan en

Läs mer

Värm ditt hus effektivt, bekvämt och bekymmersfritt!

Värm ditt hus effektivt, bekvämt och bekymmersfritt! Värm ditt hus effektivt, bekvämt och bekymmersfritt! På vår webbplats goteborgenergi.se kan du läsa mer om hur fjärrvärme fungerar! Göteborg Energi AB Box 53 401 20 Göteborg Telefon 020-62 62 62 www.goteborgenergi.se

Läs mer

Fjärrvärme Anslutningprislista Gäller from 2014-04-01

Fjärrvärme Anslutningprislista Gäller from 2014-04-01 Fjärrvärme Anslutningprislista Gäller from 2014-04-01 Priser anslutning och installation av fjärrvärme till småhus Anslutning till fjärrvärmenätet Anslutningsavgift ROT-avdrag (50% av arbetskostnad 25

Läs mer

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning Plattsättning Kakel & Klinker Inredning 2 HALMSTAD KAKELHUS VÄLKOMMEN TILL HALMSTAD KAKELHUS! Att välja Halmstad Kakelhus är att välja kvalitet. Och med kvalitet menar vi allt, från själva produkterna

Läs mer

SWG dokumentation. System

SWG dokumentation. System SWG600 Blockvägg ger både arkitekt och byggherre helt fria händer till indelning av rum för många ändamål. Blockväggen är lika lämplig till uppdelning av små som stora rum, där det ställs större krav på

Läs mer

ERICSINDUSTRIER. badrumskvalitet sedan 1953

ERICSINDUSTRIER. badrumskvalitet sedan 1953 ERICSINDUSTRIER badrumskvalitet sedan 1953 EricsIndustrier står för hög kvalitet och tidlös design. I mer än 50 år har vi erbjudit våra kunder inredningsdetaljer för bad- och duschrum. Vårt klassiska sortiment

Läs mer

Relax Ventilerad Badrum

Relax Ventilerad Badrum Framtidens badrum Hemmets hjärta... Köket har alltid sagts vara hemmets hjärta. Det är där vi samlas, umgås och spenderar stor del av vår tid. Men badrummet då? Vilken roll spelar det i våra hem? Man skulle

Läs mer

TIPS. Så här väljer du rätt kassa- och kortterminal 10 TIPS SOM SPARAR DIG TID OCH PENGAR

TIPS. Så här väljer du rätt kassa- och kortterminal 10 TIPS SOM SPARAR DIG TID OCH PENGAR 10 TIPS Så här väljer du rätt kassa- och kortterminal 10 TIPS SOM SPARAR DIG TID OCH PENGAR Att välja kassaregister och kortterminal för första gången kan kännas krångligt och svårt. Därför kommer vi här

Läs mer

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel 2014 UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel UPPLEVA tv, ljudsystem och 3D-glasögon har 5 års kostnadsfri garanti. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med tv 55 /2.1 ljudsystem 17 175:B240xD40, H202cm.

Läs mer

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas.

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. En bättre värd? Allt fler kommuner planerar att sälja ut sina hyresrätter. Det väcker en hel del frågor och kanske du känner en

Läs mer

HUS Vi bygger på era Villkor!

HUS Vi bygger på era Villkor! HUS Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger våra hus på dina villkor helt och hållet. Du har en husdröm vi förverkligar den med hjälp av dina skisser, samt våra erfarna säljare och

Läs mer

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet Atlas Copco Eftermarknadstjänster Trygga servicelösningar för din verksamhet Air-tjänster för optimal energibesparing Våra energibesparande Air-tjänster kan radikalt minska livscykelkostnaden för din tryckluftanläggning.

Läs mer

easy-house Friggebodar Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade

easy-house Friggebodar Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade easy-house Friggebodar Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade Easy-house är ett smart koncept med friggebodar, attefallshus och fritidshus. Det unika med easy-house är just att det både är modern

Läs mer

TÖI ROLLSPEL F 001 1 (6) Försäkringstolkning. Ordlista

TÖI ROLLSPEL F 001 1 (6) Försäkringstolkning. Ordlista ÖI ROLLSPEL F 001 1 (6) Försäkringstolkning Ordlista arbetsskada operationsbord såg (subst.) ta sig samman arbetsledning anmäla skadan överhängande nerv sena sönderskuren samordningstiden olyckshändelse

Läs mer

FAQ Gullberg & Jansson

FAQ Gullberg & Jansson FAQ Gullberg & Jansson Innehåll Poolvärmepumpar... 3 Allmänt om pooluppvärmning... 3 Inför köp av poolvärmepump... 4 Garanti och service - Poolvärmepumpar... 5 Övrigt... 5 Poolvärmepumpar Allmänt om pooluppvärmning

Läs mer

MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL

MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL INNEHÅLL Om ANVISNINGARNA Planering INNAN DU BÖRJAR MONTERA ATT BEAKTA MONTERINGSANVISNINGAR s. s. 4 s. 5 s. 6 S. 7-0 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Om anvisningarna Läs

Läs mer

GARAGEPORT BRUKSANVISNING. Varning! Läs igenom alla anvisningar och varningar före användning.

GARAGEPORT BRUKSANVISNING. Varning! Läs igenom alla anvisningar och varningar före användning. BRUKSANVISNING Varning! Läs igenom alla anvisningar och varningar före användning. Om inte alla anvisningar följs, kan allvarliga personskador eller sakskador uppstå. Spara anvisningen för ev. framtida

Läs mer

enkelt, komplett och säkert monterade tambur- och säkerhetsdörrar för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

enkelt, komplett och säkert monterade tambur- och säkerhetsdörrar för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. enkelt, komplett och säkert monterade tambur- och säkerhetsdörrar för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. All inclusive. i sverige där jeld-wen Tidigare varit känt under namnet swedoor, har vi

Läs mer

Kombinationer och banor i agilityträningen

Kombinationer och banor i agilityträningen Kombinationer och banor i agilityträningen av Emelie Johnson Vegh och Eva Bertilsson, publicerad i Canis 2012 En av de saker som gör agility så fantastiskt roligt är den ständiga variationen. Ingen tävlingsbana

Läs mer

UnoTech. ett beprövat och säkert tätskikt för taket

UnoTech. ett beprövat och säkert tätskikt för taket UnoTech ett beprövat och säkert tätskikt för taket Det miljövänliga taket! Lugn, bara låt det regna och blåsa! Med ledord som robust, stabilt och tryggt har Mataki UnoTech genom åren utvecklats till ett

Läs mer

De bilder ni väljer att köpa får ni också med er hem som lågupplösta digitala filer så att ni kan dela med er på t ex sociala medier.

De bilder ni väljer att köpa får ni också med er hem som lågupplösta digitala filer så att ni kan dela med er på t ex sociala medier. Färdiga produkter ett hantverk från början till slut För mig som fotograf är det viktigt att ni får hem era bilder i högsta kvalitet och hållbarhet. Därför gör jag min egen retusch och jag handplockar

Läs mer

easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade

easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade easy-house är ett smart koncept med attefallshus,friggebodar och fritidshus. Det unika med easy-house är just att det både är modern

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer