LIFENET System PRODUKTBROSCHYR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LIFENET System PRODUKTBROSCHYR"

Transkript

1 LIFENET System PRODUKTBROSCHYR

2 LIFENET System I fordonet eller i ambulansen, ökad effektivitet med din utrustning, din information och dina beslut vilket betyder bättre arbete. Det innebär att du kan rädda fler liv.

3 1 LIFENET SYSTEM LIFENET System 5.0: Nästa generations effektivitet och patientvård är här. Med innovativ teknik och marknadens mest avancerade funktionalitet är LIFENET System 5.0 ett omfattande, webbaserat nätverk som sömlöst mobiliserar data för att öka effektiviteten i vården och ge kritisk information som hjälper dina vårdteam att minska tiden innan patienten får vård. Med LIFENET 5.0 har akutvårdsteam pålitliga verktyg för att effektivisera responsprotokollet och få större påverkan på sjukhusens patientvård. Sjukhusvårdarna får på förhand detaljerad information om en patients ankomst och unik ny information om patientens vårdhantering. Ett effektivare responsteam som kan dela viktig information mellan enheter och organisationer kan hålla kontakten med supportläkare som fattar beslut medan de försöker rädda liv. LIFENET 5.0 är den senaste LIFENET-systemtekniken från Physio-Control. I mer än 50 år har Physio-Control levererat innovativa enheter och tekniker som specifikt utformats för första vårdinstansen och vårdpersonal som dig själv i åtanke. Vi har använt oss av denna erfarenhet och input från sjukhus och akutvårdare som använder våra verktyg i verkliga livet varje dag för att hjälpa LIFENET System 5.0 ge viktiga insikter och förbättrad patientvård åt din organisation. LIFENET-systemets portfölj av avancerade, beprövade verktyg och professionella tjänster omfattar hela patientvårdsflödet.

4 LIFENET System När vårdare kan göra mer blir organisationerna smidigare. Responsteam i fält eller på sjukhus fokuserar på att rädda patienternas liv och den teknik de använder bör hjälpa dem att ge snabbare och effektivare vård. Med ett abonnemang på LIFENET 5.0 får akutvårdsteamet eller sjukhuset en kraftfull, webbaserad plattform som gör arbetet effektivare, minskar tiden innan patienten får behandling och gör att du kan fokusera på det som är viktigt patienten, inte tekniken. På plats med patienter kan akutvårdsteamet använda LIFENET 5.0 till att öka effektiviteten för de data de samlar in, utan att behöva hantera tekniken. LIFENET 5.0:s dataintegreringsfunktioner för epcr (elektroniskt journalsystem) ger dem möjlighet att samla in mer information om patientstatus inklusive vitala tecken, patient-id och information om huvudsaklig åkomma och sedan använda det enkla LIFENET PC Gateway-gränssnittet för att lägga till informationen till sjukhusbunden 12-avlednings-EKG. När läkare är redo att skicka slutgiltig händelserapport till sjukhuset låter LIFENETs epcr dem använda sin befintliga, pålitliga LIFENET-anslutning från fältet för att skicka den som en PDF som enkelt kan lagras eller skrivas ut. På sjukhuset samlar LIFENET Alert alla akutvårdssändningar om en patient till en enda post, vilket snabbt ger ett tydligare patientstatusförlopp utan att skapa ytterligare datahanteringssteg för personalen. Detta innebär mer tid till planering och förberedelse av rätt behandling, snabbare vårdöverföring och ser till att patienterna skickas till rätt avdelning. Eftersom sjukhuspersonalen redan har tillgång till viktiga 12-avledningsdata via LIFENET 5.0, som samlats in innan patienten anländer till sjukhuset, behöver de inte ägna tid åt dubbla processer när patienten kommer in. När en STEMI-patient hamnar i händerna på sjukhusets vårdpersonal ger LIFENET OnePush unik för LIFENET 5.0 automatisk protokollaktivering och meddelande till teammedlemmar, vilket hjälper läkare att snabbare vidta åtgärder och minskar deras arbetsbelastning.

5 3 LIFENET SYSTEM Omfattande Sömlöst Mobilt Effektivt Pålitligt LIFENET 5.0 sträcker sig långt utöver datatransmission och ger en komplett uppsättning verktyg som förenar vård före sjukhuset med vård på sjukhuset och ger en högre informationsnivå för att omedelbart kunna tillhandahålla vård och utföra eftergranskning, samt hjälper till att hantera tekniken som räddar liv. Physio-Control driver de datacenter som stöder LIFENET 5.0 och tillhandahåller hög säkerhet och dataredundans, samt gör så att akutvårdsteam och sjukhusets IT-organisationer inte behöver ha dessa system själva. Den nya LIFENET Consult-funktionen gör LIFENET 5.0 till en unik mobil lösning som gör det möjligt för avlägsen sjukhuspersonal att ge råd och stöd i beslutsfattandet, oberoende av var de befinner sig. Genom att samla in mer epcr från akutvårdsteam och skicka den tillsammans med 12-avlednings-EKG-uppgifter, hjälper LIFENET 5.0 till att minska tiden innan patienten får vård och förbättrar effektiviteten i dagens allt mer fullbelastade och tidskritiska akutvårdsmiljö. LIFENET är en beprövad, pålitlig teknik från Physio-Control, från samma tillverkare av defibrillatorer/kontrollapparater som sjukhus och akutvårdsföretag använder varje dag i kritiska livräddningssituationer.

6 LIFENET System Förenar information och grupper, över flera enheter och regioner. Även om vårdare arbetar på distans ska detta inte vara ett hinder för att de ska kunna tillhandahålla sin viktiga expertis. Med LIFENET Consult, en interaktiv iphone - app med LIFENET 5.0, kan en sjukhusbaserad vårdare nu kunna interagera med en distansarbetande läkare för att snabba på viktiga beslut såsom att identifiera en STEMI, aktivera luftsupport, dirigera om till en PCI-enhet m.m. Användandet av enheter från olika tillverkare bör inte hindra vårdteam att ge patienter en chans till överlevnad. Till skillnad från andra kommunikationssystem som finns på marknaden idag, låter LIFENET 5.0 med dess innovativa LIFENET Adapter-teknik sjukhus standardiseras till ett system och få 12-avlednings-EKG från fältet, oberoende av vem som har tillverkat defibrillatorn eller kontrollapparaten. Detta innebär en mer sömlös övergång av vården mellan akutvårdsteam och sjukhus, och en större möjlighet för vårdpersonal och beslutsfattare att etablera effektiva regionala vårdsystem en allt större prioritet som Physio-Control bekräftar och stöder. LIFENET 5.0 ger flera olika alternativ för att tillmötesgå akutvårdsteamets anslutningtsbarhetsbehov när de behandlar patienter och kommunicerar med sjukhus. Vare sig de väljer att använda befintliga epcr-dataanslutningar, mobilt bredband eller WiFi-gateways, gör LIFENET 5.0 det möjligt för dem att sända viktig information sömlöst, effektivt och säkert.

7 5 LIFENET SYSTEM Nyheter i LIFENET 5.0 LIFENET-konsult Mobil iphone-app Gör så att vårdpersonal kan skaffa rådgivning på distans och ge stöd för beslutsfattande på distans Möjliggör snabb respons på nya patientdata Ökad klinisk effektivitet LIFENET OnePush Automatisk protokollaktivering Kontaktar all nödvändig personal på samma gång, från hjärtspecialister till kateteringslabb och apotek Minskar vårdpersonalens börda och arbetsbelastning Skapar egen aktiveringslista Tidsstämplar automatiskt specifika händelser Meddelandealternativ via e-post, text eller LIFENET Alert LIFENET epcr Delivery Akutvårdsteam kan skicka epcr via LIFENET-systemet Använder befintlig LIFENET-infrastruktur Gör det möjligt för akutvårdsteam att klara av tidsgränser Direkt leverans till sjukhus Tillhandahålls i elektroniskt och/eller utskrivet format Förbättrad datainsamling Få mer information om patienter innan de anländer till sjukhuset Fånga automatiskt data från epcr-applikationer* Data skickas automatiskt till sjukhuset med varje 12-avlednings-EKG Samla mer sjukhusdatapoäng direkt inom LIFENET Alert Hjälp till att samla registerdataelement LIFENET Asset Förbättrad enhetsdata visas på LIFENET-webbplatsen Visa enhetens beredskap och ta emot meddelanden om förändringar i enhetens beredskap Hantera inställningsalternativ Övervaka enhetens användning Hantera och sprida enhetens programuppdateringar enligt ditt eget schema * Kräver att epcr-säljare implementerar LIFENET SDK 9.0

8 LIFENET System Effektivare vård och verktyg att sköta den. För ett akutvårdsföretag är utrustning en viktig investering för responsteamens effektivitet och för hur bra patientvården lyckas. Men eftersom utrustningen befinner sig borta från en central bas i ett fordon och används till att rädda patienter kan den vara svår att sköta. LIFENET 5.0, med den nya webbaserade LIFENET Asset, använder en enkel instrumentpanelvy som gör det enklare att spåra utrustningens status från plats till batteritid och förbrukning överföra nödvändiga programuppdateringar och hantera inställningsalternativ, även på flera enheter. LIFENET 5.0 gör också datatransmission och analys från dessa enheter kraftfullare för akutvårdsteam. Med LIFENET Connect kan akutvårdsteamet överföra data trådlöst från LIFEPAK 12- och LIFEPAK 15-monitorer till CODE-STAT -programmet via internet för att stärka kvalitetssäkring och förbättringsinitiativ som fokuserar på hjärtstilleståndsrespons. CODE-STAT fungerar med LIFENET 5.0 för att underlätta eftergranskning genom att ge tydlig sammanfattningsinformation och detaljerad fallinformation, vilket ger akutvårdsföretag en bättre bild av responsen på systemmeddelanden. Denna värdefulla återkoppling kan dramatiskt förbättra effektiviteten för respons och HLR, samt hjälpa organisationer att fastställa vart deras utbildningsresurser bör riktas, med specifika områden för förbättring, och hur de kan hjälpa sina grupper att uppnå prestationsmål. För sjukhus, där anslutningsbarhet och hantering av data konstant står i fokus ger LIFENET Archive och LIFENET Export flexibla lösningar som låter sjukhus lagra 12-avlednings-EKG och rapporter över vitala tecken lokalt och skicka 12-avlednings-EKG-data till sina elektroniska registreringssystem.

9 7 Klinisk hantering Verksamhetsoch datahantering LIFENET SYSTEM LIFENET sändningsabonnemang Kärnsändande abonnemang för akutvårdsteam. På det sättet kan akutvårdsteam få sina LIFEPAK-enheter till LIFENET-systemet så att det kan sända (enhets-gateway krävs också, säljs separat). LIFENET larmabonnemang Kärnmottagande abonnemang för sjukhus. Detta gör att sjukhusbaserade vårdare kan ta emot information från fältet, antingen genom LIFENET Alert, textmeddelanden eller e-post. LIFENET abonnemang för remitterande sjukhus Kärnmottagande abonnemang som specifikt har skapats för remitterande sjukhus. Remitterande sjukhus kan ta emot information från fältet och dela den informationen med PCI-kapabla sjukhus för att meddela vårdare om en inkommande patient. LIFENET Alert Programvara som inkluderas som en del av LIFENET Alert-abonnemanget som hämtas till en befintlig Windows PC på sjukhuset. Detta gör att sjukhusbaserade team kan få meddelanden och ny information om inkommande patienter. LIFENET Consult Mobilapp som ger fjärrläkare stödverktyg för konsultation och beslutsfattande. LIFENET OnePush Program som gör att vårdare snabbt kan aktivera protokoll och skicka tillhörande varningsmeddelanden. LIFENET Adapter Program som har installerats på en tredje parts hanteringssystem för 12-avledning och som gör att 12-avlednings-EKG från konkurrerande enheter skickas genom LIFENET-systemet. På det sättet kan sjukhus standardisera sig med ett system för att ta emot information och meddelanden från fältet. LIFENET Asset Webbaserat verktyg för att spåra utrustning, hantera installationsalternativ för hela utrustningsarsenalen, och uppdatera enhetsprogramvara. LIFENET Archive Medger lagring av data från 12-avlednings-EKGn på en lokal Windows-maskin. LIFENET Connect Gör att data från patientfall kan sändas till CODE-STATprogrammet direkt från LIFEPAK-enheten via samma enhets-gateway som används för att överföra 12-avlednings-EKGn. På så vis kan ambulanspersonalen sända data till CODE-STAT-programmet direkt från ambulansen. LIFENET Export Gör att sjukhus kan exportera den information de fick från fältet till sina system för hantering av nedladdade journaler. Data kan exporteras direkt till GE MUSE eller andra program, till exempel Philips TraceMaster, som kan importera bildfiler. LIFENET PC Gateway Programvara installerad på en dator (t.ex. surfplatta) som kan ta emot information från en LIFEPAK-enhet och skicka denna information till LIFENET-systemet med datorns befintliga internetuppkoppling. Detta gör det möjligt för akutvårdsteam att antingen ange ytterligare patientinformation manuellt bifogat till en 12-avledning eller så kan data automatiskt bifogas från epcr-applikationen. CODE-STAT-programmet Ett eftergranskningsprogram som låter användare spela upp fall och ger åtkomst till kontinuerliga EKG-data, bröstkompressioner och HLR-statistik. Detta kraftfulla verktyg kan hjälpa organisationen att följa gällande riktlinjer. DT EXPRESS-programmet Den här programvaran används för att ladda ned data från LIFEPAK-enheter på en dator. LIFENETs epcr-leverans Gör att akutvårdsteam och sjukhus kan arbeta effektivare genom att skicka patientrapporter direkt till sjukhuset via LIFENET-systemet.

10 LIFENET System Physio-Controls produktlinje Defibrillatorer/kontrollapparater LIFEPAK CR Plus automatisk extern defibrillator Med samma avancerade, men lättanvända, teknologi som används av räddningspersonal är den helt automatiska LIFEPAK CR Plus AED specifikt utformad för första instansen. LIFEPAK 1000-defibrillator LIFEPAK 1000-defibrillatorn är en kraftfull och kompakt apparat som utformats för att behandla patienter som råkat ut för hjärtstillestånd och ger fortlöpande bevakningsfunktioner. Inbyggd flexibilitet tillåter 1000 att programmeras för första användning av första instansen eller räddningspersonal och gör så att omsorgspersonal kan ändra protokoll allteftersom standarder utvecklas. LIFEPAK 15-kontrollapparat/defibrillator LIFEPAK 15-kontrollapparaten/defibrillatorn är standarden för nödsituationer för alla ALS-team som vill vara kliniskt innovativa och effektiva. LIFEPAK TOUGH-apparaten är tillgänglig nu. LIFEPAK 20e defibrillator/kontrollapparat Kliniskt avancerad och packad med kraft. LIFEPAK 20e är intuitiv för första instansen och kombinerar AED-funktion med manuella funktioner så att ACLS-tränad personal snabbt och enkelt kan tillhandahålla avancerad vård.

11 9 LIFENET SYSTEM HLR-hjälp LUCAS bröstkompressionssystem Utformat för att ge effektiva, konsekventa och oavbrutna kompressioner i enlighet med AHA och ERC-riktlinjer. LUCAS kan användas på vuxna patienter i alla situationer. TrueCPR Coaching Device TrueCPR hjälper ditt team att optimera sin prestanda vid manuell HLR, ger feedback på de mest kritiska återupplivning parametrarna. Det mäter exakt kompressiondjup genom egen Triaxial Field Induction (TFI) teknik. Informationshantering LIFENET System LIFENET-systemet ger räddnings- och sjukhuspersonal pålitlig och snabb tillgång till klinisk information från en säker, webbplattform, vilket förbättrar patientens vård och effektivitet. CODE-STAT 9.0-granskningsprogramvara CODE-STAT 9.0-granskningsprogramvaran är ett retrospektivt analysverktyg som ger enkel tillgång till data, rapporter och uppföljningsgranskningar.

12 Anslutning och effektivitet för bättre vård. Välj det omfattande LIFENET System 5.0 från Physio-Control och ge din organisation förmågan att dela viktig ny information bland räddningsarbetare, öka effektiviteten i dina vårdteam och ge bättre vård åt patienterna. Kontakta en Physio-Control försäljningsrepresentant eller besök för mer information. För ytterligare information var god kontakta din lokala Physio-Control representant eller besök Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015CJ Amsterdam NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control Sverige / Jolife AB info.nordic@physio-control.com Tel Physio-Control, Inc. Alla namn i detta dokument är varumärken eller registrerade varumärken tillhörande respektive ägare. GDR _B

TrueCPR. återkopplingsenhet för HLR PRODUKTBROSCHYR

TrueCPR. återkopplingsenhet för HLR PRODUKTBROSCHYR TrueCPR återkopplingsenhet för HLR PRODUKTBROSCHYR återkopplingsenhet för HLR De bästa resultaten uppnås med bäst möjliga HLR. Lätt att säga, men när en situation uppstår kan det vara allt än enkelt att

Läs mer

CODE-STAT 8.0 DATAGRANSKNINGSPROGRAM

CODE-STAT 8.0 DATAGRANSKNINGSPROGRAM CODE-STAT 8.0 DATAGRANSKNINGSPROGRAM Hantera det du mäter. Förenkla datainsamlingen efter en incident. CODE-STAT 8.0 datagranskningsprogram Inom akutvård är hastighet och kvalitet livsavgörande. Därför

Läs mer

TrueCPR. enhet för HLR vägledning PRODUKTBROSCHYR

TrueCPR. enhet för HLR vägledning PRODUKTBROSCHYR TrueCPR enhet för HLR vägledning PRODUKTBROSCHYR enhet för HLR vägledning De bästa resultaten uppnås med bäst möjliga HLR. Lätt att säga, men när en situation uppstår kan det vara allt än enkelt att utvärdera

Läs mer

LIFENET INForm ation. Dä r Du behöv Er DEN. Nu.

LIFENET INForm ation. Dä r Du behöv Er DEN. Nu. LIFENET -SYSTEM Infor m at ion. Dä r du behöv er den. Nu. LIFENET-system. Hjälper dig rädda fler liv. Behandla patienterna bättre, snabbare och effektivare. Det är vad varje akutvårdsteam och sjukhus

Läs mer

LUCAS BRÖSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROSCHYR

LUCAS BRÖSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROSCHYR LUCAS BRÖSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROSCHYR Din partner för livsuppehållande behandling Effektiva kompressioner och god blodgenomströmning ger HLR som räddar liv Effektiva bröstkompressioner förser

Läs mer

LUCAS BRÖSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROSCHYR

LUCAS BRÖSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROSCHYR LUCAS BRÖSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROSCHYR Din partner för livsuppehållande behandling Effektiva kompressioner och god blodgenomströmning ger HLR som räddar liv Effektiva bröstkompressioner förser

Läs mer

Effektivisera dina hjärtlungundersökningar

Effektivisera dina hjärtlungundersökningar Effektivisera dina hjärtlungundersökningar Welch Allyns hjärtlungsortiment Ett flexibelt och journalkompatibelt hjärtlungsortim Effektivisera din praktik utan att förändra ditt arbetssätt. Nu kan du välja

Läs mer

UTFORMADE FÖR VARDAGS HJÄLTAR

UTFORMADE FÖR VARDAGS HJÄLTAR Automatiska externa defibrillatorer UTFORMADE FÖR VARDAGS HJÄLTAR HOPPET LIGGER I DINA HÄNDER Det sker väldigt snabbt. En persons kollapsar personen får ett plötsligt hjärtstillestånd (sudden cardiac arrest,

Läs mer

AED Plus. Den bästa hjälpen för livräddare

AED Plus. Den bästa hjälpen för livräddare AED Plus Den bästa hjälpen för livräddare HLR behövs De senaste riktlinjerna från European Resuscitation Council (ERC) som utgavs 2010 är tydliga: framgångsrik defibrillering kräver att HLR (hjärt-lungräddning)

Läs mer

EN BANBRYTANDE HJÄRTSTARTARE

EN BANBRYTANDE HJÄRTSTARTARE EN BANBRYTANDE HJÄRTSTARTARE DET HÄNDER I ETT HJÄRTSLAG VORE DU REDO? Det sker väldigt snabbt. En persons kollapsar personen får ett plötsligt hjärtstillestånd och klockan börjar ticka. Du ringer för att

Läs mer

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROSCHYR

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROSCHYR DEFIBRILLATOR PRODUKTBROSCHYR 1 Alla akuta hjärtincidenter är inte likadana. Det är inte heller alla livräddare. Din värld kräver flexibilitet och det är exakt vad defibrillator från Physio-Control ger.

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

PRODUKTBROSCHYR PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module

PRODUKTBROSCHYR PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module PRODUKTBROSCHYR PRODUCT BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR med CodeManagement Module Trots det kärva ekonomiska klimatet och förändrade riktlinjer förblir ditt sjukhus fokuserat på att rädda liv.

Läs mer

Cargolog Impact Recorder System

Cargolog Impact Recorder System Cargolog Impact Recorder System MOBITRON Mobitron AB Box 241 561 23 Huskvarna, Sweden Tel +46 (0)36 512 25 Fax +46 (0)36 511 25 Att mäta är att veta Vi hjälper dig och dina kunder minska skador och underhållskostnader

Läs mer

AED Plus ALLA HJÄRTSTARTARE ÄR INTE LIKADANA

AED Plus ALLA HJÄRTSTARTARE ÄR INTE LIKADANA AED Plus ALLA HJÄRTSTARTARE ÄR INTE LIKADANA DET HÄNDER I ETT HJÄRTSLAG VORE DU REDO? Det sker väldigt snabbt. En persons kollapsar personen får ett plötsligt hjärtstillestånd och klockan börjar ticka.

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET Tjänstefiering av säkerhet är ett kostnadseffektivt alternativ med lägre risk för dig som strävar efter att din kärnverksamhet ska kunna bedrivas utan driftstörningar.

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se Mobiltjänster Vi kan smartphones Skaffa kontroll över den nya mobiltelefonin UTMANINGARNA Smartphone-revolutionen skapar nya utmaningar för IT-avdelningen De traditionella mobiltelefonerna är snart ett

Läs mer

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROSCHYR

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROSCHYR LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROSCHYR Alla akuta hjärtincidenter är inte likadana. Det är inte heller alla livräddare. Din värld kräver flexibilitet och det är exakt vad LIFEPAK 1000 defibrillator

Läs mer

ShoreTel Mobility - Användarguide

ShoreTel Mobility - Användarguide ShoreTel Mobility - Användarguide ShoreTel Mobility är en App för arbetssamtal till Android, iphone, ipad och ipod Touch. Mobility App använder sig av såväl trådlösa WiFi nätverk, mobila datanätverk samt

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Licensinnehavarens ansvar att skydda systemet

Licensinnehavarens ansvar att skydda systemet Hur ger jag en patient tillgång att dela data med mig? Hur länkar jag en inbjudan från en patient till patientjournalen i mitt Hur kan delade data från en patient överföras från ACCU CHEK 360 webbhanteringssystemet

Läs mer

Welch Allyn Connex -enheter snabbreferenskort. Swedish

Welch Allyn Connex -enheter snabbreferenskort. Swedish Welch Allyn Connex -enheter snabbreferenskort Swedish 80019404 Welch Allyn Connex -enheter snabbreferenskort Ström på/displayens energisparläge Sitter på enhetens kåpa Sätter på monitorn Kort tryckning

Läs mer

Lexmark Applikationer

Lexmark Applikationer Lexmark Applikationer Hjälp dina kunder få ut mesta möjliga av deras lösningskompatibla Lexmark-skrivare med en eller flera funktioner Lexmarks program har utformats för att hjälpa företag att spara tid

Läs mer

AED Pro tillbehör och träningsprodukter

AED Pro tillbehör och träningsprodukter AED Pro tillbehör och träningsprodukter Elektroder CPR-D-padz CPR-D-padz för vuxna innehåller ett elektrodpar och kommer i ett enda stycke. Den är en revolutionerande produkt som säkerställer snabb och

Läs mer

EncoreAnywhere. Ansluter dig till dina patienter

EncoreAnywhere. Ansluter dig till dina patienter EncoreAnywhere Ansluter dig till dina patienter Ett webb-baserat patienthanteringssystem som har stöd för övervakning av ventilation i hemmet och sovande patienter som behandlas... Introducerar EncoreAnywhere

Läs mer

VI PRESENTERAR Welch Allyns hjärtlungsortiment

VI PRESENTERAR Welch Allyns hjärtlungsortiment Gör praktiken ännu effektivare på bara ett hjärtslag... VI PRESENTERAR Welch Allyns hjärtlungsortiment Ett flexibelt, journalkompatibelt sortiment hjä Arbeta snabbare och effektivare utan att ändra ditt

Läs mer

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad.

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad. SA TER Vision Center SAUTER Vision Center håller dig uppdaterad. Modern fastighetsautomation blir alltmer komplex men, tack vare SAUTER Vision Center, så är konsten att övervaka systemet ganska enkel.

Läs mer

Programvara för fordonsvågar

Programvara för fordonsvågar DataBridge -programvara Automatisera vägningen av fordon Förenkla komplexa transaktioner Centralisera datahanteringen Lösning för vägning av fordon Snabba och exakta transaktioner Automatisera din vägning

Läs mer

PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY

PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY Sjukhus Den öppna och integrerade säkerhetsplattformen. PACOM Unison är en öppen och integrerad säkerhetslösning som gör det möjligt för dig att hantera passer-,

Läs mer

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN.

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe Enkel laddning. wallbe är en tysk aktör inom elbilsladdning och startade sin verksamhet redan 2009. Vi är idag den mest flexibla aktören på marknaden inom laddprodukter

Läs mer

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN Epson EB-1400Wi-serien SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN projicera upp till: flera användare kan anteckna skriv ut, spara och dela UTVECKLAD FÖR FÖRETAG INTEGRERAT SYSTEM FÖR INTERAKTIVA MÖTESRUM

Läs mer

Detta ansikte utstrålar tryggheten

Detta ansikte utstrålar tryggheten Detta ansikte utstrålar tryggheten Här är orsaken. På Physio-Control bygger vårt anseende och vårt uppdrag på trygghet. En trygghet som härrör från över 50 års innovativt arbete, ett orubbligt kvalitetsåtagande

Läs mer

Program för skrivarhantering

Program för skrivarhantering Program för skrivarhantering "Via programvaran CentreWare" på sida 3-9 "Via funktioner för skrivarhantering" på sida 3-11 Via programvaran CentreWare CentreWare Internet Services (IS) (CentreWare Internet-tjänster)

Läs mer

Ta återupplivning till hjärtat

Ta återupplivning till hjärtat Ta återupplivning till hjärtat För det handlar inte bara om en defibrilleringsstöt Anmärkningsvärt nog debuterar 80 % av hjärtstillestånden på sjukhus med en icke-defibrillerbar hjärtrytm. Därför är det

Läs mer

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI Vad är Merivaara INTEGRA? Servicekoncept för att skapa funktionella arbetsplatser tillsammans Integrerar utrustning och system Förbättrar arbetsflödet, ökar

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

Ett smidigt hörsystem som sätter dig i centrum

Ett smidigt hörsystem som sätter dig i centrum Ett smidigt hörsystem som sätter dig i centrum TRÅDLÖS KOMMUNIKATION För bättre livskvalitet Med Oticon ConnectLine får du mer glädje av dina hörapparater. ConnectLine underlättar kommuni kationen i din

Läs mer

BEST IQ säker vårdkommunikation i klartext! EN PRODUKT FRÅN

BEST IQ säker vårdkommunikation i klartext! EN PRODUKT FRÅN BEST IQ säker vårdkommunikation i klartext! EN PRODUKT FRÅN BEST IQ systemet som växer med uppgiften! Idag sker förändringar snabbare än någonsin. Inte minst inom vården. För att kunna möta morgondagens

Läs mer

SEAPILOT s nya PREMIUM tjänst

SEAPILOT s nya PREMIUM tjänst SEAPILOT s nya PREMIUM tjänst I mars 2016 lanserades Seapilot PREMIUM. Det tjänster och funktioner som tidigare såldes som separata produkter och prenumerationer kommer nu att ingå i PREMIUM med flera

Läs mer

LIFEPAK AED responssystem. Ansluten. Redo. LIFEPAK CR2 defibrillator med LIFELINKcentral AED-programhanteraren

LIFEPAK AED responssystem. Ansluten. Redo. LIFEPAK CR2 defibrillator med LIFELINKcentral AED-programhanteraren LIFEPAK AED responssystem Ansluten. Redo. LIFEPAK CR2 defibrillator med LIFELINKcentral AED-programhanteraren 1 LIFEPAK CR2 defibrillator med LIFELINKcentral AED programhanteraren En ny metod för offentlig

Läs mer

SkeKraft Bredband Installationsguide

SkeKraft Bredband Installationsguide SkeKraft Bredband Installationsguide SkeKraft Bredband Installationsguide Innan du startar installationen av SkeKraft Bredband bör du kontrollera om din dator har ett nätverkskort installerat. OBS! Har

Läs mer

HUR SMARTPHONES/SURF- PLATTOR OCH INTEGRATION AV MIDDLEWARE REVOLUTIONERAR SJUKVÅRDEN

HUR SMARTPHONES/SURF- PLATTOR OCH INTEGRATION AV MIDDLEWARE REVOLUTIONERAR SJUKVÅRDEN Whitepaper HUR SMARTPHONES/SURF- PLATTOR OCH INTEGRATION AV MIDDLEWARE REVOLUTIONERAR SJUKVÅRDEN BYOD och sjukvårdsektorn Sedan Apple lanserade sin första iphone 2007 har konsumenternas användande av smartphones

Läs mer

Hjärtstartaren som hjälper dig hela vägen

Hjärtstartaren som hjälper dig hela vägen Hjärtstartaren som hjälper dig hela vägen Steg för steg genom hela livräddningen Tidigt Tidig hjärt- Tidig Tidig avan- larm lungräddning defibrillering cerad vård När en person drabbas av plötsligt hjärtstopp

Läs mer

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård.

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite Time Care Hälso- och sjukvårds Suite En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite erbjuder långsiktiga

Läs mer

Compose Connect. Hosted Exchange

Compose Connect. Hosted Exchange Sida 1 av 15 Compose Connect Hosted Exchange Presentation av lösningen: Compose Hosted Exchange Följande möjligheter finns för hantering av e-post 1. Lokalinstallerad Outlook-klient För att kunna använda

Läs mer

Kontoret på fickan. Förbättra likviditeten. Öka lönsamheten. Skippa papperslapparna! En bättre vardag

Kontoret på fickan. Förbättra likviditeten. Öka lönsamheten. Skippa papperslapparna! En bättre vardag Kontoret på fickan Coredination hjälper dig planera och hålla ordning på din mobila verksamhet. Du och dina medarbetare har alltid uppdaterad information om varandra och arbetet ni utför. Oavsett var ni

Läs mer

Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION

Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION FÖRVANDLA PRESENTATIONER TILL SAMTAL, IDÉER TILL SKAPELSER OCH EFFEKTIVITET TILL PRODUKTIVITET SKAPA, SAMARBETA OCH DELA Folk minns mindre

Läs mer

Fullständig prestandahantering

Fullständig prestandahantering Fullständig prestandahantering Fungerar även med Windows XP och Windows Vista 2013 Öka takten och ta hand om datorns prestanda i ett kraftfullt och smidigt program. Hämta och installera Powersuite Powersuite

Läs mer

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN.

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe Enkel laddning. wallbe är en tysk aktör inom elbilsladdning och startade sin verksamhet redan 2009. Vi är idag den mest flexibla aktören på marknaden inom laddprodukter

Läs mer

360 emeetings. Papperslösa möten på ipad eller iphone

360 emeetings. Papperslösa möten på ipad eller iphone 360 emeetings Papperslösa möten på ipad eller iphone 360 emeetings ver. 1.0-2014 360 emeetings för Apple ios Papperslösa möten på ipad eller iphone 360 emeetings hjälper dig och din verksamhet att minska

Läs mer

PRODUKTBROSCHYR. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Alltid redo

PRODUKTBROSCHYR. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Alltid redo PRODUKTBROSCHYR LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor Alltid redo 1 Ingen tvivel på att vårdpersonalen litar på LIFEPAK 20e Under mer än 50 år har Physio-Control utvecklat teknik och tagit fram produkter

Läs mer

Alla mätdata. Alltid tillgängliga. Från alla enheter. Dataloggersystemet testo Saveris 2. Analys & Rapporter. Grafisk presentation

Alla mätdata. Alltid tillgängliga. Från alla enheter. Dataloggersystemet testo Saveris 2. Analys & Rapporter. Grafisk presentation Analys & Rapporter Östra kallagret 2014-09-14 till 2014-09-16 Grafisk presentation 2014-09-14 2014-09-15 2014-09-16 Datalogger 1 ( C) Datalogger 2 ( C) Datalogger 3 ( C) Visning i tabellform Larm Alla

Läs mer

Guide. Marketing Automation

Guide. Marketing Automation Guide Marketing Automation Oktober 2011 Vad är Marketing Automation? INNEHÅLL: 2: Vad är Marketing Automation? 2: Marketing Automation är INTE CRM 4: Att spåra och följa affärsmöjligheter leads 4: Varför

Läs mer

INSTALLATIONSGUIDE PC

INSTALLATIONSGUIDE PC INSTALLATIONSGUIDE PC TELE2 MOBILT INTERNET Den här guiden beskriver hur du kommer igång med Tele2 Mobilt Internet hur du installerar drivrutinerna samt kopplar upp på Internet. 2 SYSTEMKRAV För att kunna

Läs mer

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG Protection Service for Business DET ÄR EN MOBIL VÄRLD Wifi Fotgängare Idag använder vi fler enheter med fler anslutningar än någonsin tidigare. Att då kunna välja var

Läs mer

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik Juridik Professional Dictation Systems Juridik 2 3 Den traditionella dikteringen måste utvecklas så att juridiskt yrkesverks amma kan arbeta snabbare och mer effektivt. Olympus förstår. Olympus har hjälpt

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Fem fördelar med att automatisera redovisningen

Fem fördelar med att automatisera redovisningen Fem fördelar med att automatisera redovisningen Redovisning och fakturering är ansträngande och tidskrävande processer. Säg farväl till tidstjuvarna så att du kan frigöra tid till kärnverksamheten och

Läs mer

ditt mobila bredband från Net 1

ditt mobila bredband från Net 1 Kom igång med ditt mobila bredband från Net 1 Gateway D-35 1 Innehållsförteckning Välkommen Välkommen...s 2 Välkommen som kund hos Net 1! Läs noga igenom denna quickguide. Här hittar du information om

Läs mer

Teknologin steg för steg 2. Snyggt grafiskt användargränssnitt 2. Trådlöst Bluetooth -infrastruktur 2. IPCS systemdiagram 3

Teknologin steg för steg 2. Snyggt grafiskt användargränssnitt 2. Trådlöst Bluetooth -infrastruktur 2. IPCS systemdiagram 3 Innehåll Teknologin steg för steg 2 Snyggt grafiskt användargränssnitt 2 Trådlöst Bluetooth -infrastruktur 2 IPCS systemdiagram 3 9Solutions taggar och andra spårbara föremål 3 Molnbaserade serverns arkitektur

Läs mer

Rapport om den företagsanpassade appen

Rapport om den företagsanpassade appen 2016 Vinter En enkät om företagsanpassade appar, användning och resultat Nyckelresultat: Varför företagsanpassade appar? Organisationer bygger och använder företagsanpassade appar för att skapa en positiv

Läs mer

Program för skrivarhantering

Program för skrivarhantering Program för skrivarhantering Det här avsnittet omfattar: "Använda programvaran CentreWare" på sidan 3-10 "Använda funktioner för skrivarhantering" på sidan 3-12 Använda programvaran CentreWare CentreWare

Läs mer

Håll kontakten med din gatubelysning

Håll kontakten med din gatubelysning Håll kontakten med din gatubelysning CityTouch LightWave För fjärrstyrd belysning CityTouch LightWave / FJÄRRSTYRNING 3 Välkommen till framtidens nya offentliga belysning. Det mesta runt omkring oss är

Läs mer

Produkter. Dokument. Tjänster. Tillgång till allt. Alltid.

Produkter. Dokument. Tjänster. Tillgång till allt. Alltid. Produkter. Dokument. Tjänster. Tillgång till allt. Alltid. Internet-portal för säkerhetsprodukter. Answers for infrastructure. Alla fördelar med ett enda klick På Internet får du direktåtkomst till all

Läs mer

Unna dig ett varmt välkomnande! Fjärrstyr ditt fritidshus med DEFA Home

Unna dig ett varmt välkomnande! Fjärrstyr ditt fritidshus med DEFA Home Unna dig ett varmt välkomnande! Fjärrstyr ditt fritidshus med DEFA Home DEFA Home är ett komplett system för att fjärrstyra värme och hemlarm i ditt fritidshus. Enkelt, pålitligt, bekvämt! Smart styrning

Läs mer

ASCOM IP-DECT TRÅDLÖS IP-TELEFONI MED BEPRÖVAD TEKNOLOGI

ASCOM IP-DECT TRÅDLÖS IP-TELEFONI MED BEPRÖVAD TEKNOLOGI ASCOM IP-DECT TRÅDLÖS IP-TELEFONI MED BEPRÖVAD TEKNOLOGI 2 ASCOM IP-DECT Ascom är ledande inom trådlös telefoni för professionella användare. Våra lösningar är kända för sin flexibilitet, tillförlitlighet

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder

När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder ITWorks Group System Integration Specialists Tel: 08 625 46 40 E-post: filexfilexpress ... gör vi vägen både rakare, snabbare och

Läs mer

MEDICINSK TEKNIK. Infusionssystem

MEDICINSK TEKNIK. Infusionssystem MEDICINSK TEKNIK Infusionssystem En familj med intuitiva enheter för allt från allmänvård till intensivvård Den nya Agilia-familjen erbjuder ett komplett sortiment infusionspumpar, volym- och sprutpumpar

Läs mer

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET NOD32 Antivirus

Läs mer

Snabbguide för iphone / ipad

Snabbguide för iphone / ipad Snabbguide för iphone / ipad Innehållsförteckning Snabbguide för iphone / ipad... 1 Första uppstarten... 1 Apple-ID... 1 Hitta min iphone... 1 Säkerhetskod... 1 Trådlöst nätverk (Wi-Fi)... 2 E-post, kalender

Läs mer

Så övervakar du hemmet med Skype

Så övervakar du hemmet med Skype Så övervakar du hemmet med Skype 7 Full trygghet hemma och i stugan 7 Fungerar med webbkamera eller bärbar dator 7 Kostar inte en krona. Så övervakar du hemmet med Skype och en webbkamera Att övervaka

Läs mer

MimioMobile Bruksanvisning. mimio.com

MimioMobile Bruksanvisning. mimio.com MimioMobile Bruksanvisning mimio.com 2013 Mimio. Med ensamrätt. Reviderat 04.09.2013. Ingen del av detta dokument eller denna programvara får reproduceras eller överföras i någon form eller på något sätt,

Läs mer

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Vi finns nära dig TSPxxxx xxxx Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Personlig kundtjänst Privat: tel. 90 200 Företag: tel. 90 400 Öppet vardagar kl

Läs mer

Innovation för system integration

Innovation för system integration Innovation för system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR-bakplan En användarvänlig och tillförlitlig montagelösning mellan DCS/PLC/SIS systemet och isolatorer/i.s. gränssnitten TEMPERATUR EX GRÄNSSNITT

Läs mer

INTRO LIVET HJÄRTSTOPP ANSVARET ERFARENHETER I PRAKTIKEN LAKS KONTAKT INTRO

INTRO LIVET HJÄRTSTOPP ANSVARET ERFARENHETER I PRAKTIKEN LAKS KONTAKT INTRO [ INTRO ] HJÄRTSTOPP ANSVARET ERFARENHETER I PRAKTIKEN LAKS INTRO När varje sekund räknas Vid ett hjärtstopp bör larmet till hjärtteamet skickas och tas emot med bara några få sekunders väntetid. Det finns

Läs mer

FLEET MANAGEMENT. Full kontroll på fordonsflottan

FLEET MANAGEMENT. Full kontroll på fordonsflottan FLEET MANAGEMENT Bastjänster Full kontroll på fordonsflottan Full kontroll på fordonsflottan När du vill spara tid och pengar samt värna om miljön använder du Fleet Management från Datatronics, ett internetbaserat

Läs mer

Marknad för affärssystem

Marknad för affärssystem Marknad för affärssystem Vi samarbetar med SoftOne som är en av tre ledande leverantörer av moduluppbyggda standardprogram och tjänster på en svenska marknaden. Vad kännetecknar detta marknadsegment? Moduluppbyggd

Läs mer

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Förändrar ditt företag Canon Business Services När konsumenternas beteenden ändras påverkar det hur företagen drivs och fungerar hur organisationer bygger och säljer sina produkter

Läs mer

U SB M I N I ADAPTE R BLUETOOTH

U SB M I N I ADAPTE R BLUETOOTH COMMUNICATION S U PPOR T U SB M I N I ADAPTE R BLUETOOTH CLASS I I BRU KSAN VISN I N G NI - 7075 2 0 C O M M U N I C AT I O N S U P P O R T U S B A D A P T E R B L U E T O O T H C L A S S I I F ö r s t

Läs mer

Vi kontrollerar hjärtstartare och pacemakers i hemmet och lagrar direkt i journalen. Erfarenheter från Gävleborg.

Vi kontrollerar hjärtstartare och pacemakers i hemmet och lagrar direkt i journalen. Erfarenheter från Gävleborg. Vi kontrollerar hjärtstartare och pacemakers i hemmet och lagrar direkt i journalen. Erfarenheter från Gävleborg. Gävle Älvsjö den 24 september 2014 Per-Erik Gustafsson Överläkare, CCDS VO Kardiologi,

Läs mer

Snabbstart för Novell Vibe Mobile

Snabbstart för Novell Vibe Mobile Snabbstart för Novell Vibe Mobile Mars 2015 Komma igång Mobil tillgång till Novell Vibe-webbplatsen kan inaktiveras av din Vibe-administratör. Om du inte kan använda Vibemobilgränssnittet enligt beskrivningen

Läs mer

ONSCREENKEYS 5. Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8

ONSCREENKEYS 5. Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 ONSCREENKEYS 5 Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 [ PRODUKTBESKRIVNING ] [ Detta smarta skärmtangentbord med virtuella musklicksfunktioner och ljuduppspelningsfunktion möjliggör snabb skrift

Läs mer

IP Communications Platform

IP Communications Platform IP Communications Platform Löftet om konvergens har uppfyllts Kommunikation är viktigt för företag, men utförs i slutändan på en personlig nivå vid arbetsplatsen. Om du överväger en ny kommunikationslösning

Läs mer

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse PureConnect Förenkla och säkerställ kvaliteten i kundrelationerna Vi valde PureConnect för dess enkla allt-i-ett-arkitektur Vi ville inte längre

Läs mer

EVOLUTION INOM FORDONSREPARATIONSTEKNIK

EVOLUTION INOM FORDONSREPARATIONSTEKNIK EVOLUTION INOM FORDONSREPARATIONSTEKNIK FÖR LEDANDE KAROSSERIVERKSTÄDER Behåll ledarpositionen Historien har lärt oss att det är bra att välkomna förändringar och följa med i utvecklingen. I dag går utvecklingen

Läs mer

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Comfort Digisystem Microphone DM90 - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Välkommen till den mobila revolutionen Idag är mobiltelefonen en stor del av vår vardag, vi använder den i arbetet, på fritiden

Läs mer

Mer information om snabbinstallation finns på baksidan.

Mer information om snabbinstallation finns på baksidan. Användarhandbok Mer information om snabbinstallation finns på baksidan. Vi skyddar fler människor från fler hot på Internet än någon annan i världen. Det är det enda rätta är att bry sig om miljön. Symantec

Läs mer

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Den här cd-skivan innehåller programvaran Norton Internet Security. Programmet är utformat för att skydda ditt privatliv och din säkerhet när du är uppkopplad

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

samaritan PAD och PDU Saver EVO Användarmanual

samaritan PAD och PDU Saver EVO Användarmanual samaritan PAD och PDU Informationen i detta dokument kan komma att förändras utan förvarning och medför inget åtagande för HeartSine Technologies Inc. räkning. Ingen del av denna manual får reproduceras

Läs mer

FLEX Personalsystem. Uppdateringsanvisning

FLEX Personalsystem. Uppdateringsanvisning FLEX Personalsystem Uppdateringsanvisning Innehållsförteckning UPPDATERING... 3 Allmänt... 3 Förberedelser... 3 Informera om uppdatering... 3 Ladda hem uppdateringsfiler... 4 Att observera vid uppdatering...

Läs mer

Omfattande Innovativt Affärsorienterat

Omfattande Innovativt Affärsorienterat Omfattande Innovativt Affärsorienterat Världsledande leverantör av teknisk information för fordonseftermarknaden www.autodata-group.com VÄRLDLEDANDE LEVERANTÖR av teknisk information för fordonseftermarknaden

Läs mer

Grattis till ett bra köp!

Grattis till ett bra köp! Grattis till ett bra köp! Du har valt världens ledande programvara för skydd av din dator. ZoneAlarm har bara i Sverige 100.000-tals användare och programmet finns att köpa i de flesta välsorterade databutiker

Läs mer

Säkerställ er tillgänglighet Kommunikationsrapporteringsverktyg

Säkerställ er tillgänglighet Kommunikationsrapporteringsverktyg Säkerställ er tillgänglighet Kommunikationsrapporteringsverktyg Vad är Meridix Studio? Meridix Studio är ett verktyg som låter er analysera och följa upp er kommunikation via ett enkelt men kraftfullt

Läs mer

Metoder för verifiering av användare i ELMS 1.1

Metoder för verifiering av användare i ELMS 1.1 Metoder för verifiering av användare i ELMS 1.1 2012-12-21 Kivuto Solutions Inc. [KONFIDENTIELLT] INNEHÅLLSFÖRTECKNING ÖVERSIKT...1 VERIFIERINGSMETODER...2 IUV (Integrated User Verification)...2 Shibboleth

Läs mer

Hjärtstartaren som hjälper dig hela vägen

Hjärtstartaren som hjälper dig hela vägen Hjärtstartaren som hjälper dig hela vägen Mer än bara en hjärtstartare en hjärtstartare som hjälper dig genom hela livräddningen Tidigt larm Tidig hjärt- lungräddning Tidig defibrillering Tidig avancerad

Läs mer