Förslag till dagordning för ÅRSSTÄMMA i InXL innovation AB (publ)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Förslag till dagordning för ÅRSSTÄMMA i InXL innovation AB (publ)"

Transkript

1 Förslag till dagordning för ÅRSSTÄMMA i 1. Årsstämman öppnas. 2. Val av ordförande på stämman. 3. Upprättande och godkännande av röstlängd. 4. Godkännande av dagordning. 5. Val av en eller flera justeringsmän. 6. Prövning om stämman blivit behörigen kallad. 7. Framläggande av årsredovisning och revisionsberättelse. 8. Verkställande direktörens redogörelse. 9. Beslut om fastställelse av resultaträkningen och balansräkningen. 10. Beslut om dispositioner beträffande bolagets resultat enligt den fastställda balansräkningen. 11. Beslut om ansvarsfrihet för styrelseledamöterna och verkställande direktören. 12. Fastställande av antalet styrelseledamöter och styrelsesuppleanter. 13. Fastställande av arvoden åt styrelsen och revisorerna. 14. Val av styrelseledamöter. 15. Beslut om principer för valberedning. 16. Beslut om apportemission. 17. Beslut om bemyndigande för styrelsen att fatta beslut om nyemission av aktier. 18. Beslut om ändring av bolagsordningen. 19. Stämman avslutas. Lund i april 2015 InXL innovation AB 1(11)

2 TILL ÅRSSTÄMMA I INXL INNOVATION AB (PUBL), DEN 19 MAJ 2015 för, får härmed lämna upplysningar och förslag till beslut enligt följande. 1. s förslag till utdelning, Bilaga 1 2. s förslag till principer för valberedning, Bilaga 2 3. s förslag till apportemission, Bilaga 3, med styrelsens redogörelse enligt 13 kap. 7 aktiebolagslagen, Bilaga 3 A, och revisors yttrande däröver enligt 13 kap. 8 aktiebolagslagen, Bilaga 3 B 4. s förslag till bemyndigande för styrelsen att fatta beslut om nyemission, Bilaga 4 5. s förslag till ändring av bolagets firma till Avensia AB (publ) och därmed ändring av bolagsordningen, Bilaga 5 Anders Cedervall Ordförande Per Wargéus Anders Wehtje Niklas Johnsson Monika Dagberg InXL innovation AB 2(11)

3 Bilaga 1 STYRELSENS FÖRSLAG TILL UTDELNING (PUNKT 10) har fattat beslut om följande utdelningspolicy: Koncernen har för avsikt att dela ut ca 40% av resultatet före skatt belastat med schablonskatt på 26.3%, givet att koncernens soliditetet överstiger 25%. föreslår årsstämman att disponera över bolagets resultat enligt styrelsens förslag i årsredovisningen. föreslår en ordinarie utdelning om 0,10 krona per aktie och en extra utdelning om 1,00 krona per aktie. Som avstämningsdag för utdelning har styrelsen beslutat föreslå årsstämman torsdagen den 21 maj Beslutar årsstämman i enlighet med förslaget beräknas utdelningen komma att utsändas av Euroclear Sweden AB tisdagen den 26 maj InXL innovation AB 3(11)

4 Bilaga 2 STYRELSENS FÖRSLAG TILL PRINCIPER FÖR VALBEREDNING (PUNKT 15) föreslår att bolagsstämman beslutar att en valberedning ska utses inför årsstämman 2015 enligt följande. Valberedningen inför årsstämma ska utgöras av representanter för de tre röstmässigt största ägarregistrerade aktieägarna i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken per den 31 oktober varje år samt styrelsens vice ordförande, som även ska sammankalla valberedningen till dess första sammanträde. Om tidigare än tre månader före årsstämman en eller flera aktieägare som utsett ledamöter i valberedningen inte längre tillhör de tio till röstetalet största aktieägarna, så ska ledamöter utsedda av dessa ställa sina platser till förfogande och den eller de aktieägare som tillkommit bland de tre till röstetalet största aktieägarna ska ha rätt att utse sina representanter. För det fall ledamot lämnar valberedningen innan dess arbete är slutfört och valberedningen finner det önskvärt att ersättare utses, ska sådan ersättare hämtas från samme aktieägare eller, om denne inte längre tillhör de röstmässigt största aktieägarna, från aktieägare som storleksmässigt står näst i tur. Ingen ersättning ska utgå till ledamöterna i valberedningen. Eventuella nödvändiga omkostnader för valberedningens arbete ska bäras av bolaget. Valberedningens mandattid löper intill dess nästkommande valberednings sammansättning offentliggjorts. Valberedningen ska lämna förslag till stämmoordförande, styrelse, styrelseordförande, revisor, styrelsearvode med uppdelning mellan ordföranden och övriga ledamöter samt arvode för bolagets revisor. Dessa principer ska gälla tills vidare. InXL innovation AB 4(11)

5 Bilaga 3 STYRELSENS FÖRSLAG TILL APPORTEMISSION (PUNKT 16) I syfte att möjliggöra en fusion mellan InXL innovation AB och Avensia AB föreslår styrelsen att årsstämman beslutar att öka bolagets aktiekapital med högst kronor genom nyemission av högst aktier enligt följande villkor. 1. Rätt att teckna nya aktier ska, med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, tillkomma Jörgen Bertilsson, pers. nr , och Johan Liljeros, pers. nr , där var och en ska erhålla nya aktier i bolaget i förhållande till dennes innehav av aktier i Avensia AB, org.nr , ( Avensia ). 2. Skälet till avvikelsen från aktieägarnas företrädesrätt är att möjliggöra en absorption av Avensia såsom av bolaget helägt dotterbolag. Jörgen Bertilsson och Johan Liljeros är båda anställda i Avensia och äger tillsammans aktier i Avensia. Dessa aktier kommer genom nyemissionen att tillföras bolaget som apportegendom. 3. Teckning av aktier ska ske genom teckning på teckningslista senast den 29 maj ska äga rätt att förlänga teckningstiden. Teckningskursen ska vara 100 % av den genomsnittliga betalkursen för bolagets aktie på NASDAQ OMX First North under tiden från och med den 4 maj 2015 till och med den 18 maj 2015, dock lägst 4,50 kronor. Teckningskursen för de nya aktierna motsvarar av styrelsen bedömt marknadsvärde. 4. Betalning för tecknade aktier ska erläggas senast den 29 maj 2015 genom överlåtelse av aktier i Avensia (apport). ska äga rätt att förlänga betalningstiden. 5. Den apportegendom som tillförs bolaget (7.200 aktier i Avensia) beräknas uppgå till ett värde om kronor, vilket motsvarar kronor per aktie i Avensia. beräknar att apportegendomen kommer att tas upp i bolagets balansräkning till detta värde. 6. De nya aktierna medför rätt till vinstutdelning första gången på den betalningsdag för utdelning som infaller närmast efter det att nyemissionen har registrerats hos Bolagsverket och aktierna införts i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken. 7. s ordförande, eller den styrelsen utser, ska äga rätt att vidta de smärre justeringar som kan bli erforderliga i samband med registrering av beslutet hos Bolagsverket eller Euroclear Sweden AB. s redogörelse avseende apportegendomen enligt 13 kap. 7 aktiebolagslagen samt revisors yttrande däröver enligt 13 kap. 8 aktiebolagslagen bilägges, Bilaga A och B. Med hänsyn till att de personer som är berättigade att teckna aktier enligt ovan är anställda i koncernen förutsätter styrelsens förslag att bolagsstämmans beslut härom biträds av aktieägare representerande minst nio tiondelar av såväl de avgivna rösterna som de vid stämman företrädda aktierna. InXL innovation AB 5(11)

6 Bilaga 3 A STYRELSENS REDOGÖRELSE ÖVER APPORTEGENDOMEN ENLIGT 13 KAP. 7 AKTIEBOLAGSLAGEN i, org. nr ( Bolaget ) lämnar härmed följande redogörelse enligt 13 kap. 7 aktiebolagslagen (2005:551), med anledning av att styrelsen har föreslagit årsstämma i Bolaget den 19 maj 2015 att besluta om apportemission. I syfte att möjliggöra en fusion mellan Bolaget och Avensia AB har styrelsen föreslagit att årsstämman beslutar att öka Bolagets aktiekapital med högst kronor genom nyemission av högst aktier. Rätt att teckna nya aktier ska, med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, tillkomma Jörgen Bertilsson, pers. nr , Safirgatan 3, Bjuv, och Johan Liljeros, pers. nr , Skimmelvägen 43, Helsingborg, där var och en ska erhålla nya aktier i Bolaget i förhållande till dennes innehav av aktier i Avensia AB, org.nr , Gasverksgatan 1, Lund ( Avensia ). Skälet till avvikelsen från aktieägarnas företrädesrätt är att möjliggöra en absorption av Avensia såsom av Bolaget helägt dotterbolag. Jörgen Bertilsson och Johan Liljeros är båda anställda i Avensia och äger tillsammans aktier i Avensia. Dessa aktier kommer genom nyemissionen att tillföras Bolaget som apportegendom. Teckningskursen ska vara 100 % av den genomsnittliga betalkursen för Bolagets aktie på NASDAQ OMX First North under tiden från och med den 4 maj 2015 till och med den 18 maj 2015, dock lägst 4,50 kronor. Teckningskursen för de nya aktierna motsvarar av styrelsen bedömt marknadsvärde. Betalning för tecknade aktier ska ske genom överlåtelse av aktier i Avensia (apport). Till stöd för sin värdering av apportegendomen har styrelsen inhämtat ett värderingsutlåtande från en större oberoende revisionsfirma avseende aktierna i Avensia, vilken har utfört en värdering baserat på en så kallad avkastningsvärdering. Utgångspunkt har härvid skett i aktuell balansräkning, antaganden om framtida kassaflöden och en neutral investerares avkastningskrav för en investering i Avensia, varvid avkastningsvärdet diskonterats under antagande om going concern. Vidare har en jämförande värdering skett, där värdemultiplar för noterade företag och eventuella identifierade transaktioner applicerats på Avensias nyckeltal för att ge en bild av hur jämförbara bolag i branschen värderas. Därutöver har styrelsen beaktat de positiva effekter som förväntas uppstå genom ett helägt dotterbolag och möjligheten att kunna genomföra en fusion mellan Bolaget och Avensia. Baserat på ovan nämnda oberoende värderingsutlåtande bedömer styrelsen att värdet av den apportegendom som tillförs bolaget (7.200 aktier i Avensia) uppgår till kronor, vilket motsvarar kronor per aktie i Avensia. beräknar att apportegendomen kommer att tas upp i Bolagets balansräkning till detta värde. InXL innovation AB 6(11)

7 Anders Cedervall Ordförande Per Wargéus Anders Wehtje Niklas Johnsson Monika Dagberg Lund i den 4 maj 2015 InXL innovation AB 7(11)

8 Bilaga 3 B REVISORS YTTRANDE ENLIGT 13 KAP. 8 AKTIEBOLAGSLAGEN (2005:551) ÖVER STYRELSENS REDOGÖRELSE FÖR APPORTEGENDOMEN Till bolagsstämman i INXL INNOVATION AB (PUBL) ( Bolaget ), org.nr Vi har granskat styrelsens redogörelse med avseende på apportegendom daterad s ansvar för redogörelsen Det är styrelsen som har ansvaret för att ta fram redogörelsen enligt aktiebolagslagen och för att det finns en sådan intern kontroll som styrelsen bedömer nödvändig för att kunna ta fram redogörelsen utan väsentliga felaktigheter, vare sig dessa beror på oegentligheter eller på fel. Revisorns ansvar Vår uppgift är att uttala oss om apportegendom på grundval av vår granskning. Vi har utfört granskningen enligt FARs rekommendation RevR 9 Revisorns övriga yttranden enligt aktiebolagslagen och aktiebolagsförordningen. Denna rekommendation kräver att vi följer yrkesetiska krav samt planerar och utför granskningen för att uppnå rimlig säkerhet att styrelsens redogörelse inte innehåller väsentliga felaktigheter. Granskningen innefattar att genom olika åtgärder inhämta bevis om finansiell och annan information i styrelsens redogörelse. Revisorn väljer vilka åtgärder som ska utföras, bland annat genom att bedöma riskerna för väsentliga felaktigheter i redogörelsen, vare sig dessa beror på oegentligheter eller på fel. Vid denna riskbedömning beaktar revisorn de delar av den interna kontrollen som är relevanta för hur styrelsen upprättar redogörelsen i syfte att utforma granskningsåtgärder som är ändamålsenliga med hänsyn till omständigheterna, men inte i syfte att göra ett uttalande om effektiviteten i den interna kontrollen. Granskningen omfattar också en utvärdering av ändamålsenligheten i de värderingsmetoder som har använts och rimligheten i styrelsens antaganden. Vi anser att de bevis vi har inhämtat är tillräckliga och ändamålsenliga som grund för vårt uttalande. Uttalande Vi anser att - apportegendomen är eller kan antas bli till nytta för Bolagets verksamhet, och - apportegendomen i styrelsens redogörelse inte har tagits upp till högre värde än det verkliga värdet för Bolaget. 2 of 2 Övriga upplysningar Som framgår av styrelsens redogörelse består apportegendomen av aktier i Avensia AB. Till stöd för styrelsens värdering av apportegendomen har, som likaledes framgår av redogörelsen, styrelsen inhämtat ett värderingsutlåtande från en större oberoende revisionsfirma avseende aktierna i Avensia AB, vilken har utfört en värdering baserat på en så kallad avkastningsvärdering. Utgångspunkt har härvid skett i aktuell balansräkning, antaganden om framtida kassaflöden och en neutral investerares avkastningskrav för en investering i Avensia AB, varvid avkastningsvärdet diskonterats under antagande om going concern. Vidare har en jämförande värdering skett, där värdemultiplar för noterade företag och eventuella identifierade transaktioner applicerats på Avensia AB:s nyckeltal för att ge en bild av hur jämförbara bolag i branschen värderas. Därutöver har styrelsen beaktat de positiva effekter som förväntas uppstå genom ett helägt dotterbolag och möjligheten att kunna genomföra en fusion mellan Bolaget och Avensia AB. InXL innovation AB 8(11)

9 Detta yttrande har endast till syfte att fullgöra det krav som uppställs i 13 kap. 8 aktiebolagslagen och får inte användas för något annat ändamål. Lund den 5 maj 2015 Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB Ola Bjärehäll Auktoriserad revisor InXL innovation AB 9(11)

10 Bilaga 4 STYRELSENS FÖRSLAG TILL BESLUT OM BEMYNDIGANDE FÖR STYRELSEN ATT BESLUTA OM NYEMISSION AV AKTIER (PUNKT 17) föreslår att årsstämman bemyndigar styrelsen att under tiden fram till nästa årsstämma, vid ett eller flera tillfällen, fatta beslut om nyemission av högst aktier motsvarande en total höjning av aktiekapitalet med högst kronor. Bemyndigandet ska även innefatta rätt för styrelsen att emittera aktier mot apport eller kvittning, eller eljest med villkor. Emissionen ska enligt styrelsens beslut kunna ske med eller utan avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt. Emissionskursen ska fastställas på marknadsmässiga villkor som allmänt tillämpas vid liknande slag av emissioner. Syftet med bemyndigandet och skälet till eventuell avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt är att bolaget kan komma att behöva kapital för att bolagets utveckling och expansion ska kunna fortsätta i oförminskad takt eller för genomförande av företagsförvärv. Utspädningseffekten vid fullt utnyttjande av bemyndigandet motsvarar 9,78 % av aktieantal och röster. Denna utspädning har beräknats som antal aktier och röster som högst kan emitteras dividerat med totala antalet aktier och röster efter sådan emission. Bolagsstämmans beslut är giltigt endast om det har biträtts av aktieägare med minst två tredjedelar av såväl de avgivna rösterna som de aktier som är företrädda på stämman. InXL innovation AB 10(11)

11 Bilaga 5 STYRELSENS FÖRSLAG ATT ÄNDRA BOLAGETS FIRMA TILL AVENSIA AB (PUBL) OCH DÄRMED ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN (PUNKT 18) För att spegla den utveckling som koncernen har genomgått med separata dotterbolag med egna varumärken till ett renodlat e-handelsbolag (Avensia AB), föreslår styrelsen årsstämman att InXL innovation AB (publ) byter firmanamn till Avensia AB (publ). Bolaget blir därmed mer tydlig i sin kommunikation mot marknaden, då koncernen numera är mest känd under sitt varumärke Avensia. Därmed föreslås lydelsen i bolagsordningens första paragraf att ändras enligt följande. Nuvarande lydelse i bolagsordningen: 1 Firma Bolagets firma är InXL Innovation AB (publ) Föreslagen lydelse i bolagsordningen: 1 Firma Bolagets firma är Avensia AB (publ) Bolagsstämmans beslut är giltigt endast om det har biträtts av aktieägare med minst två tredjedelar av såväl de avgivna rösterna som de aktier som är företrädda på stämman. InXL innovation AB 11(11)

Bilaga 1a. Styrelsens redogörelse enligt 13 kap. 6 aktiebolagslagen

Bilaga 1a. Styrelsens redogörelse enligt 13 kap. 6 aktiebolagslagen Bilaga 1a Styrelsens redogörelse enligt 13 kap. 6 aktiebolagslagen Följande händelser av väsentlig betydelse för Allgon AB (publ), org. nr 556387-9955, ( Bolaget ) ställning har inträffat efter det att

Läs mer

Nuvarande lydelse. Föreslagen lydelse. 4 Aktiekapitalet ska vara lägst kr och högst kr.

Nuvarande lydelse. Föreslagen lydelse. 4 Aktiekapitalet ska vara lägst kr och högst kr. Punkt 6 på förslaget till dagordning i kallelse till extra bolagsstämma den 11 april 2018: Styrelsens förslag till beslut om antagande av ny bolagsordning Styrelsen i Nanologica AB (publ), org.nr 556664-5023

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I AXICHEM AB (PUBL) Aktieägarna i axichem AB (publ), org.nr 556739-8663 ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma torsdagen

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I AXICHEM AB (PUBL) Aktieägarna i axichem AB (publ), org.nr 556739-8663 ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma torsdagen KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I AXICHEM AB (PUBL) Aktieägarna i axichem AB (publ), org.nr 556739-8663 ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma torsdagen den 28 maj 2015 kl. 09.00 på Mazars SET Revisionsbyrå

Läs mer

Kallelse till årsstämma i Wifog Holding AB

Kallelse till årsstämma i Wifog Holding AB Pressmeddelande Stockholm 2016-05-11 Kallelse till årsstämma i Wifog Holding AB Aktieägarna i Wifog Holding AB, org. nr 556668-3933, kallas härmed till årsstämma torsdagen den 9 juni 2016 kl. 10.00 i Bolagets

Läs mer

7. Beslut om a) ändring av bolagsordningen och b) minskning av Bolagets aktiekapital

7. Beslut om a) ändring av bolagsordningen och b) minskning av Bolagets aktiekapital Bilaga 2 Styrelsens i Wonderful Times Group AB (publ), org. nr. 556684-2695 ( Bolaget ) förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 22 april 2014 (punkt 3) 1. Öppnande av stämman och val av ordförande

Läs mer

Kallelse till årsstämma i InfraCom Group AB (publ)

Kallelse till årsstämma i InfraCom Group AB (publ) Kallelse till årsstämma i InfraCom Group AB (publ) 559111-0787 Aktieägarna i InfraCom Group AB (publ), 559111-0787, kallas härmed till årsstämma torsdagen den 25 oktober 2018, kl. 17.00, i bolagets lokaler

Läs mer

Framläggande av förslag inför bolagsstämman

Framläggande av förslag inför bolagsstämman Framläggande av förslag inför bolagsstämman Kallelse till årsstämma korrekt datum 8 maj 2019 Årsstämma i Absolicon Solar Collector AB (publ) hålls onsdag 8 maj 2019 klockan 19:00 i Absolicons lokaler på

Läs mer

BILAGA 4 STYRELSENS FÖRSLAG TILL BESLUT PUNKT 4 DAGORDNING

BILAGA 4 STYRELSENS FÖRSLAG TILL BESLUT PUNKT 4 DAGORDNING BILAGA 4 STYRELSENS FÖRSLAG TILL BESLUT PUNKT 4 DAGORDNING 1. Stämmans öppnande. 2. Val av ordförande vidstämman. 3. Upprättande och godkännande av röstlängd. 4. Godkännande av dagordning. 5. Val av en

Läs mer

Handlingar inför Årsstämma i

Handlingar inför Årsstämma i 2014-04-03 Handlingar inför Årsstämma i 7 maj 2014 Årsstämma i Årsstämma i den 7 maj 2014 kl 17.00 i bolagets lokaler på Berga Backe 4 i Danderyd. Registrering från 16.30. Aktieägare som önskar deltaga

Läs mer

Handlingar inför årsstämman 2015 i. Dialect AB (publ), 556515-2310. onsdagen den 20 maj 2015

Handlingar inför årsstämman 2015 i. Dialect AB (publ), 556515-2310. onsdagen den 20 maj 2015 Handlingar inför årsstämman 2015 i, 556515-2310 onsdagen den 20 maj 2015 Preliminär dagordning för årsstämma med aktieägarna i, onsdagen den 20 maj 2015 kl. 11.00 på Radisson Blu Royal Park Hotel, Frösundaviks

Läs mer

Bilaga 1 Röstlängd vid stämman offentliggörs inte. Bilaga 1 till protokoll fört vid årsstämma den 29 april 2014

Bilaga 1 Röstlängd vid stämman offentliggörs inte. Bilaga 1 till protokoll fört vid årsstämma den 29 april 2014 Bilaga 1 Röstlängd vid stämman offentliggörs inte. Bilaga 1 Bilaga 2 Dagordning för årsstämma i XVIVO Perfusion AB (publ) den 29 april 2014 1. Stämmans öppnande. 2. Val av ordförande vid stämman. 3. Upprättande

Läs mer

Deltagande. Om Mavshack AB (publ) Stockholm 2015-07-02

Deltagande. Om Mavshack AB (publ) Stockholm 2015-07-02 Stockholm 2015-07-02 Aktieägarna i Mavshack AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 16 juli 2015 kl. 10.00 på bolagets lokaler på Karlavägen 58 i Stockholm. Deltagande Aktieägare

Läs mer

Fullständiga förslag till årsstämma den 25 maj 2016 i Enzymatica AB (publ)

Fullständiga förslag till årsstämma den 25 maj 2016 i Enzymatica AB (publ) Fullständiga förslag till årsstämma den 25 maj 2016 i Enzymatica AB (publ) Fastställande av antalet styrelseledamöter (punkt 9) Valberedningen föreslår att styrelsen ska bestå av 7 ordinarie ledamöter

Läs mer

KALLELSE TILL BOLAGSSTÄMMA I SCANDIDOS AB (PUBL)

KALLELSE TILL BOLAGSSTÄMMA I SCANDIDOS AB (PUBL) KALLELSE TILL BOLAGSSTÄMMA I SCANDIDOS AB (PUBL) 2016-08-23 Aktieägarna i ScandiDos AB (publ), org.nr 556613-0927 ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma tisdagen den 20 september 2016 klockan 18:00,

Läs mer

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I TRUSTBUDDY AB (PUBL)

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I TRUSTBUDDY AB (PUBL) EXTRA BOLAGSSTÄMMA I TRUSTBUDDY AB (PUBL) Aktieägarna i TrustBuddy AB (publ), org. nr 556794-5083, kallas till extra bolagsstämma att äga rum fredagen den 18 september 2015 kl. 16.00 i Setterwalls Advokatbyrås

Läs mer

Handlingar inför årsstämman 2010 i MSC Konsult AB (publ)

Handlingar inför årsstämman 2010 i MSC Konsult AB (publ) Handlingar inför årsstämman 2010 i MSC Konsult AB (publ) 4 maj 2010 Årsstämma i MSC Konsult AB (publ) den 4 maj 2010 klockan 16:00 Bolagets lokaler, Vasagatan 52, Stockholm Förslag till dagordning 1. Val

Läs mer

Att årsstämman utser advokaten Johan Hessius, Advokatfirman Lindahl, till ordförande vid årsstämman.

Att årsstämman utser advokaten Johan Hessius, Advokatfirman Lindahl, till ordförande vid årsstämman. Bilaga 2 Valberedningens förslag till ordförande vid årsstämman; fastställande av antalet styrelseledamöter och styrelsesuppleanter, samt antalet revisorer och revisorssuppleanter; fastställande av arvoden

Läs mer

Årsstämma i HQ AB (publ)

Årsstämma i HQ AB (publ) Årsstämma i HQ AB (publ) Aktieägarna i HQ AB ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma måndagen den 15 maj 2017 klockan 14.00 i Erik Penser Banks lokaler på Apelbergsgatan 27, 103 91 i Stockholm. Anmälan

Läs mer

För fullständigt förslag till justerad bolagsordning se Bilaga A nedan.

För fullständigt förslag till justerad bolagsordning se Bilaga A nedan. Fullständiga beslutsförslag inför extra bolagsstämma i Alteco Medical AB (publ) måndagen den 27 november 2017 kl. 10.00 på bolagets kontor, Höstbruksvägen 8 i Lund. Styrelsens förslag till beslut om ändring

Läs mer

Pressmeddelande. Kallelse till årsstämma den 5 maj 2011. Malmö 29 mars, 2011

Pressmeddelande. Kallelse till årsstämma den 5 maj 2011. Malmö 29 mars, 2011 Malmö 29 mars, 2011 Kallelse till årsstämma den 5 maj 2011 I enlighet med noteringsavtalet med NASDAQ OMX Stockholm meddelar Duni AB även genom pressmeddelande innehållet i kallelsen till årsstämma den

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I HANZA HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i HANZA Holding AB (publ), org.nr ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I HANZA HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i HANZA Holding AB (publ), org.nr ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I HANZA HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i HANZA Holding AB (publ), org.nr 556748 8399 ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma måndagen den 21 maj 2018 kl. 17.00 på restaurang 3 Kronor,

Läs mer

Förslag till dagordning

Förslag till dagordning Aktieägarna i VMSPlay AB kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 28 november 2014 kl. 10.00 i Bolagets lokaler på Karlavägen 60 i Stockholm. Aktieägare som vill delta i stämman ska dels vara

Läs mer

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Effnetplattformen AB (publ)

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Effnetplattformen AB (publ) Handlingar inför extra bolagsstämma i Effnetplattformen AB (publ) Måndagen den 14 november 2016 DAGORDNING för extra bolagsstämma med aktieägarna i Effnetplattformen AB (publ) måndagen den 14 november

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma med aktieägarna i NP3 Fastigheter AB (publ),

Kallelse till extra bolagsstämma med aktieägarna i NP3 Fastigheter AB (publ), Kallelse till extra bolagsstämma med aktieägarna i NP3 Fastigheter AB (publ), 556749-1963 Aktieägarna i NP3 Fastigheter AB (publ), org. nr 556749-1963 ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ANNEXIN PHARMACEUTICALS AB (PUBL) Aktieägarna i Annexin Pharmaceuticals AB (publ), , ( Bolaget ) kallas

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ANNEXIN PHARMACEUTICALS AB (PUBL) Aktieägarna i Annexin Pharmaceuticals AB (publ), , ( Bolaget ) kallas KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ANNEXIN PHARMACEUTICALS AB (PUBL) Aktieägarna i Annexin Pharmaceuticals AB (publ), 556960-9539, ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 2 december

Läs mer

Akelius Residential AB (publ) Kallelse till årsstämma 2015

Akelius Residential AB (publ) Kallelse till årsstämma 2015 Akelius Residential AB (publ) Kallelse till årsstämma 2015 Aktieägarna i Akelius Residential Property AB (publ), kallas till årsstämma den 14 april 2015 klockan 14.00 i konferenslokalen Ljuset, Quick Office,

Läs mer

FÖRSLAG TILL BESLUT. Årsstämma i Kontigo Care AB (publ) ( Kontigo Care eller Bolaget ) den 29 maj 2017

FÖRSLAG TILL BESLUT. Årsstämma i Kontigo Care AB (publ) ( Kontigo Care eller Bolaget ) den 29 maj 2017 FÖRSLAG TILL BESLUT Årsstämma i Kontigo Care AB (publ) ( Kontigo Care eller Bolaget ) den 29 maj 2017 Valberedningens förslag till beslut Kontigo Cares valberedning består av Erik Weiman (valberedningens

Läs mer

Bilaga 1 Röstlängd vid stämman offentliggörs inte. Bilaga 1 till protokoll fört vid årsstämma den 7 maj 2013

Bilaga 1 Röstlängd vid stämman offentliggörs inte. Bilaga 1 till protokoll fört vid årsstämma den 7 maj 2013 Bilaga 1 Röstlängd vid stämman offentliggörs inte. Bilaga 1 Bilaga 2 Dagordning för årsstämma i XVIVO Perfusion AB (publ) den 7 maj 2013 1. Stämmans öppnande. 2. Val av ordförande vid stämman. 3. Upprättande

Läs mer

Kallelse till ordinarie bolagsstämma i N Stor Stark AB (publ),

Kallelse till ordinarie bolagsstämma i N Stor Stark AB (publ), Örebro 2016-03-03 Kallelse till ordinarie bolagsstämma i, 2016-03-31 Datum: 2016-03-31, kl. 15.00. Plats: Scandic Örebro Väst, Västhagagatan 1, Örebro Anmälan: Via e-post på bolagsstamma@nstorstark.se,

Läs mer

Förslag till dagordning

Förslag till dagordning Förslag till dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande vid stämman 3. Upprättande och godkännande av röstlängd 4. Godkännande av dagordningen 5. Val av en eller två justeringsmän 6. Prövning

Läs mer

Beslut om ändring av bolagsordningen (punkt 12) Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om ändring av bolagsordningen i enlighet med nedanstående:

Beslut om ändring av bolagsordningen (punkt 12) Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om ändring av bolagsordningen i enlighet med nedanstående: Fullständiga beslutsförslag inför årsstämma i ExpreS2ion Biotech Holding AB (publ) onsdagen den 31 maj 2017 kl. 14.00 på c/o Mazars SET, Terminalgatan 1, i Helsingborg. Resultatdisposition (punkt 8 b)

Läs mer

Kallelse till årsstämma i Wifog Holding AB (publ)

Kallelse till årsstämma i Wifog Holding AB (publ) Pressmeddelande Stockholm 2017-04-24 Kallelse till årsstämma i Wifog Holding AB (publ) Aktieägarna i Wifog Holding AB (publ), org. nr 556668-3933, kallas härmed till årsstämma tisdagen den 23 maj 2017

Läs mer

Antalet aktier och röster Vid tidpunkten för denna kallelse uppgår det totala antalet aktier och röster i Bolaget till 16 724 600.

Antalet aktier och röster Vid tidpunkten för denna kallelse uppgår det totala antalet aktier och röster i Bolaget till 16 724 600. Aktieägarna i ework Scandinavia AB (publ) kallas härmed till årsstämma måndagen den 26 april 2010 klockan 14.00 på Rica Hotel Stockholm, Slöjdgatan 7 i Stockholm. Rätt att delta i stämman och instruktioner

Läs mer

Kallelse till årsstämma i Ripasso Energy

Kallelse till årsstämma i Ripasso Energy Västra Frölunda, Göteborg, 2017-03-27 Kallelse till årsstämma i Ripasso Energy Aktieägarna i Ripasso Energy AB (publ), org.nr. 556760-6602 ("Bolaget"), kallas härmed till årsstämma att hållas torsdagen

Läs mer

Malmö 2 april, 2009. Kallelse till årsstämma den 6 maj 2009

Malmö 2 april, 2009. Kallelse till årsstämma den 6 maj 2009 Malmö 2 april, 2009 Kallelse till årsstämma den 6 maj 2009 I enlighet med noteringsavtalet med NASDAQ OMX Nordiska Börs meddelar Duni AB även genom pressmeddelande innehållet i kallelsen till årsstämma

Läs mer

Handlingar inför Årsstämma i DUROC AB (publ)

Handlingar inför Årsstämma i DUROC AB (publ) Handlingar inför Årsstämma i DUROC AB (publ) 5 maj 2011 Årsstämma i 5 maj 2011 kl 16.00 i Duroc Machine Tools lokaler på Reprovägen 15 i Täby. Förslag till dagordning 1. Val av ordförande vid stämman.

Läs mer

9. Beslut om disposition av tillgängliga vinstmedel enligt den fastställda balansräkningen samt beslut om avstämningsdag.

9. Beslut om disposition av tillgängliga vinstmedel enligt den fastställda balansräkningen samt beslut om avstämningsdag. KALLELSE till årsstämma i Josab International AB Aktieägarna i Josab International AB, ("Bolaget"), kallas till årsstämma måndagen den 23 juni 2014, kl 15.00 på Hotel Anglais, Humlegårdsgatan 23 i Stockholm.

Läs mer

Handlingar inför årsstämma i MYFC HOLDING AB (publ) Torsdagen den 26 maj 2016

Handlingar inför årsstämma i MYFC HOLDING AB (publ) Torsdagen den 26 maj 2016 Handlingar inför årsstämma i MYFC HOLDING AB (publ) Torsdagen den 26 maj 2016 myfc Holding AB Aktieägarna i myfc Holding AB (publ), org. nr 556942-1612, kallas härmed till årsstämma torsdagen den 26 maj

Läs mer

Pressmeddelande. Kallelse till årsstämma den 2 maj Malmö 25 mars, 2013

Pressmeddelande. Kallelse till årsstämma den 2 maj Malmö 25 mars, 2013 Malmö 25 mars, 2013 Kallelse till årsstämma den 2 maj 2013 I enlighet med noteringsavtalet med NASDAQ OMX Stockholm meddelar Duni AB även genom pressmeddelande innehållet i kallelsen till årsstämma den

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSSTÄMMA I PROJEKTENGAGEMANG SWEDEN AB (PUBL)

KALLELSE TILL ÅRSSSTÄMMA I PROJEKTENGAGEMANG SWEDEN AB (PUBL) KALLELSE TILL ÅRSSSTÄMMA I PROJEKTENGAGEMANG SWEDEN AB (PUBL) Aktieägarna i Projektengagemang Sweden AB (publ), organisationsnummer 556330-2602, kallas till årsstämma den 11 maj 2017, kl. 16.00, i bolagets

Läs mer

KALLELSE OCH DAGORDNING

KALLELSE OCH DAGORDNING 1(5) KALLELSE OCH DAGORDNING ÅRSSTÄMMA I AVONOVA SVERIGE AB (PUBL) Aktieägarna i Avonova Sverige AB kallas till årsstämma tisdagen den 5 april 2011 kl 18:00 hos Kungsholmens konferens och matsal, Fleminggatan

Läs mer

Bilaga 1

Bilaga 1 Bilaga 1 Bilaga 2 Förslag till dagordning 1) Stämmans öppnande 2) Val av ordförande vid stämman 3) Upprättande och godkännande av röstlängd 4) Godkännande av dagordning 5) Val av två justerare 6) Prövning

Läs mer

AXichem AB (publ) kallar till årsstämma

AXichem AB (publ) kallar till årsstämma Pressmeddelande 2014-04-23 AXichem AB (publ) kallar till årsstämma Aktieägarna i axichem AB (publ), org.nr 556739-8663 ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma torsdagen den 22 maj 2014 kl. 13.00 på Mazars

Läs mer

PRESSMEDDELANDE. Kallelse till årsstämma i Anodaram AB (publ)

PRESSMEDDELANDE. Kallelse till årsstämma i Anodaram AB (publ) PRESSMEDDELANDE Kallelse till årsstämma i Anodaram AB (publ) Aktieägarna i Anodaram AB (publ) kallas till årsstämma torsdagen den 7 april 2016 kl. 14.00 på Advokatfirman Nerpins kontor, Birger Jarlsgatan

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Moberg Derma AB

Kallelse till extra bolagsstämma i Moberg Derma AB Kallelse till extra bolagsstämma i Moberg Derma AB Aktieägarna i Moberg Derma AB, 556697-7426 ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 3 september 2010 kl. 10.00, i Bolagets lokaler,

Läs mer

(I) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

(I) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG TILL BESLUT ENLIGT DAGORDNINGENS PUNKT 16 (I) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (II) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till

Läs mer

Handlingar inför årsstämma i

Handlingar inför årsstämma i Handlingar inför årsstämma i 3 maj 2012 Årsstämma i 3 maj 2012 kl 17.00 på Hotell Täby Park, Kemistvägen 30 i Täby. Registrering från 16.30. Förslag till dagordning 1. Val av ordförande vid stämman 2.

Läs mer

Handlingar inför årsstämma i ZHODA INVESTMENTS AB. den 14 juni 2017

Handlingar inför årsstämma i ZHODA INVESTMENTS AB. den 14 juni 2017 Handlingar inför årsstämma i ZHODA INVESTMENTS AB den 14 juni 2017 Förslag till dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande vid stämman 3. Upprättande och godkännande av röstlängd 4. Val av en

Läs mer

Styrelsen föreslår att extra bolagsstämman skall besluta om att godkänna denna emission. * * * * *

Styrelsen föreslår att extra bolagsstämman skall besluta om att godkänna denna emission. * * * * * Punkt 6 - Beslut om företrädesemission Styrelsen för Tobii AB (publ), org.nr 556613-9654, ( Bolaget ), har den 5 november 2016 under förutsättning av bolagsstämmans godkännande, beslutat om emission av

Läs mer

Vinstmedel till bolagsstämmans förfogande. Styrelsens förslag till disposition Utdelning 2,85 kronor per Preferensaktie P1

Vinstmedel till bolagsstämmans förfogande. Styrelsens förslag till disposition Utdelning 2,85 kronor per Preferensaktie P1 Styrelsens för Coeli Private Equity 2007 AB (publ) fullständiga förslag till beslut om utdelning avseende preferensaktier P1 i Bolaget för räkenskapsåret 2018 Bakgrund Styrelsen för Coeli Private Equity

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMAGE SYSTEMS AKTIEBOLAG (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMAGE SYSTEMS AKTIEBOLAG (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMAGE SYSTEMS AKTIEBOLAG (PUBL) Aktieägarna i Image Systems Aktiebolag, org.nr 556319-4041, ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 17 februari

Läs mer

IAR Systems Group AB (publ) onsdagen den 29 april 2015

IAR Systems Group AB (publ) onsdagen den 29 april 2015 Handlingar inför årsstämma i onsdagen den 29 april 2015 Dagordning för årsstämma med aktieägarna i IAR Systems AB (publ) onsdagen den 29 april 2015 kl. 18.00 i Lundqvist och Lindqvist, Klarabergs-viadukten

Läs mer

Styrelsens beslutsförslag till extra bolagsstämma i Followit Holding AB (publ) den 1 december 2016

Styrelsens beslutsförslag till extra bolagsstämma i Followit Holding AB (publ) den 1 december 2016 Styrelsens beslutsförslag till extra bolagsstämma i Followit Holding AB (publ) den 1 december 2016 Styrelsens för Followit Holding AB (publ) förslag till beslut om firma, verksamhet och ändring av gränserna

Läs mer

7A Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

7A Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen 7A Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen 7B Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet för täckning av förlust 7A Förslag till beslut

Läs mer

Sectra sv 1(5) Handlingar inför ordinarie bolagsstämma i. SECTRA AB (publ) Torsdagen den 27 juni 2002

Sectra sv 1(5) Handlingar inför ordinarie bolagsstämma i. SECTRA AB (publ) Torsdagen den 27 juni 2002 Sectra-02.140-1.0sv 1(5) Handlingar inför ordinarie bolagsstämma i SECTRA AB (publ) Torsdagen den 27 juni 2002 Sectra-02.140-1.0sv 2(5) FÖRSLAG TILL DAGORDNING för ordinarie bolagsstämma med aktieägarna

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I WONDERFUL TIMES GROUP AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I WONDERFUL TIMES GROUP AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I WONDERFUL TIMES GROUP AB (PUBL) tisdagen den 22 april 2014 Aktieägarna i Wonderful Times Group AB AB (publ), 556684-2695 ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma

Läs mer

Kallelse till bolagsstämma TC Connect AB (publ)

Kallelse till bolagsstämma TC Connect AB (publ) Kallelse till bolagsstämma TC Connect AB (publ) Aktieägarna i TC Connect AB (publ), 559102-0184, ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma onsdagen den 9:e maj 2018 klockan 10.00 Plats: Scandic Victoria

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I HANCAP AB (PUBL)

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I HANCAP AB (PUBL) KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I HANCAP AB (PUBL) Aktieägarna i Hancap AB (publ), org. nr 556789-7144, ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma måndagen den 30 juli 2018 klockan 15.00 i Bolagets lokaler på Montörgatan

Läs mer

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst 500 000 teckningsoptioner.

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst 500 000 teckningsoptioner. Styrelsens för Fingerprint Cards AB (publ) förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2013/2016:B och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner med mera Styrelsen för Fingerprint

Läs mer

FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITALET SAMT NYEMISSION AV AKTIER I PETROTARG AB (PUBL)

FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITALET SAMT NYEMISSION AV AKTIER I PETROTARG AB (PUBL) BILAGA 2 FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITALET SAMT NYEMISSION AV AKTIER I PETROTARG AB (PUBL) Styrelsen för Petrotarg AB (publ), org. nr 556545-4195, föreslår att extra bolagsstämma den 9

Läs mer

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Husqvarna AB (publ)

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Husqvarna AB (publ) Handlingar inför extra bolagsstämma i Husqvarna AB (publ) måndag den 9 mars 2009 Dagordning för extra bolagsstämma med aktieägarna i Husqvarna AB (publ) måndagen den 9 mars 2009 kl. 9.30 på Salén Konferens,

Läs mer

Pressmeddelande Dignitana AB (publ) Lund 2015-03-25

Pressmeddelande Dignitana AB (publ) Lund 2015-03-25 Kallelse till årsstämma i Dignitana AB (publ) Aktieägarna i Dignitana AB (publ), 556730-5346, ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma fredagen den 24 april 2015 kl. 13.00 i Bolagets lokaler, Traktorgränden

Läs mer

Styrelsens för Volati AB ( Bolaget ) fullständiga förslag enligt punkterna 9 14 i den föreslagna dagordningen till årsstämma onsdagen den 18 maj 2016

Styrelsens för Volati AB ( Bolaget ) fullständiga förslag enligt punkterna 9 14 i den föreslagna dagordningen till årsstämma onsdagen den 18 maj 2016 Styrelsens för Volati AB ( Bolaget ) fullständiga förslag enligt punkterna 9 14 i den föreslagna dagordningen till årsstämma onsdagen den 18 maj 2016 D-2271140-v2 Förslag om fastställande av arvoden till

Läs mer

Styrelsen lämnar följande motiverade yttrande enligt 18 kap. 4 aktiebolagslagen avseende vinstutdelningsförslaget:

Styrelsen lämnar följande motiverade yttrande enligt 18 kap. 4 aktiebolagslagen avseende vinstutdelningsförslaget: Punkt 8(c) s i, org. nr. 556313-4583, fullständiga förslag till beslut om utdelning för år 2010, inklusive motiverat yttrande enligt 18 kap. 4 aktiebolagslagen (2005:551) föreslår att utdelning för 2010

Läs mer

Styrelsens för Coeli Private Equity 2006 AB (publ), , fullständiga förslag till vinstdisposition och avstämningsdag

Styrelsens för Coeli Private Equity 2006 AB (publ), , fullständiga förslag till vinstdisposition och avstämningsdag Styrelsens för Coeli Private Equity 2006 AB (publ), 556698-8209, fullständiga förslag till vinstdisposition och avstämningsdag Bakgrund Bolagets resultaträkning och balansräkning för räkenskapsåret 2016

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA SAMT EN ANDRA KONTROLLSTÄMMA

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA SAMT EN ANDRA KONTROLLSTÄMMA KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA SAMT EN ANDRA KONTROLLSTÄMMA Aktieägarna i Mediaprovider Scandinavia AB (publ) (556638-1934) kallas härmed till extra bolagsstämma samt en andra kontrollstämma tisdag den

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I AMASTEN HOLDING AB (PUBL)

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I AMASTEN HOLDING AB (PUBL) KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I AMASTEN HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i Amasten Holding AB (publ), org. nr. 556580-2526, kallas härmed till årsstämma onsdagen den 26 mars 2014 klockan 14:00 i G Grönberg Advokatbyrå

Läs mer

Pressmeddelande. Kallelse till årsstämma den 6 maj 2014. Malmö 31 mars, 2014

Pressmeddelande. Kallelse till årsstämma den 6 maj 2014. Malmö 31 mars, 2014 Malmö 31 mars, 2014 Kallelse till årsstämma den 6 maj 2014 I enlighet med noteringsavtalet med NASDAQ OMX Stockholm meddelar Duni AB även genom pressmeddelande innehållet i kallelsen till årsstämma den

Läs mer

Kallelse till årsstämma i Transtema Group AB (publ)

Kallelse till årsstämma i Transtema Group AB (publ) Kallelse till årsstämma i Transtema Group AB (publ) 556988-0411 Aktieägarna i Transtema Group AB (publ), 556988-0411, kallas härmed till årsstämma torsdagen den 11 maj 2017, kl. 17.00, i bolagets lokaler

Läs mer

Styrelsens för Karo Bio Aktiebolag (publ) förslag till ändringar i bolagsordningen

Styrelsens för Karo Bio Aktiebolag (publ) förslag till ändringar i bolagsordningen Styrelsens för Karo Bio Aktiebolag (publ) förslag till ändringar i bolagsordningen A. Förslag till ändringar i bolagsordningen Styrelsen föreslår att stämman beslutar om ändring av bolagsordningen enligt

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Pressmeddelande Stockholm 2018-03-27 Kallelse till årsstämma Aktieägarna i Dividend Sweden AB (publ) kallas härmed till årsstämma den 24 april 2018 kl. 11.00 i bolagets lokaler på Kungsgatan 24, 5 tr,

Läs mer

Kallelse till årsstämma i TargetEveryOne AB (publ)

Kallelse till årsstämma i TargetEveryOne AB (publ) 2016-04-12 Kallelse till årsstämma i TargetEveryOne AB (publ) Aktieägarna i TargetEveryOne AB (publ) org. nr 556526-6748, ( Bolaget ), kallas härmed till årsstämma tisdagen den 10 maj 2016 kl. 17.00 i

Läs mer

Beträffande villkoren för förvärv av egna aktier enligt det föreslagna bemyndigandet skall följande gälla:

Beträffande villkoren för förvärv av egna aktier enligt det föreslagna bemyndigandet skall följande gälla: Styrelsens för Starbreeze AB (publ) förslag till beslut om bemyndigande för styrelsen att besluta om förvärv och om överlåtelse av egna aktier enligt punkt 12 i förslaget till dagordning vid årsstämma

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MSC KONSULT AKTIEBOLAG

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MSC KONSULT AKTIEBOLAG KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MSC KONSULT AKTIEBOLAG Enligt begäran från aktieägare till mer än en tiondel av samtliga aktier i bolaget, kallas aktieägarna i MSC Konsult Aktiebolag (publ), org. nr

Läs mer

Förslag till dagordning Årsstämma i Nepa AB (publ) 1. Öppnande av stämman och val av ordförande 2. Upprättande och godkännande av röstlängd 3.

Förslag till dagordning Årsstämma i Nepa AB (publ) 1. Öppnande av stämman och val av ordförande 2. Upprättande och godkännande av röstlängd 3. Förslag till dagordning Årsstämma i Nepa AB (publ) 1. Öppnande av stämman och val av ordförande 2. Upprättande och godkännande av röstlängd 3. Val av en eller två justeringsmän 4. Prövande av om stämman

Läs mer

LifeAir AB (publ) kallar till årsstämma

LifeAir AB (publ) kallar till årsstämma Pressmeddelande från LifeAir AB (publ) Stockholm den 30 maj 2018 LifeAir AB (publ) kallar till årsstämma Aktieägarna i LifeAir AB (publ), org. nr 556724-7373 ( LifeAir eller Bolaget ), kallas härmed till

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I CORTUS ENERGY AB (PUBL)

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I CORTUS ENERGY AB (PUBL) KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I CORTUS ENERGY AB (PUBL) Aktieägarna i Cortus Energy AB (publ), org.nr 556670-2584, ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma måndagen den 16 mars 2015, kl. 17.00 i IVA Konferenscenter,

Läs mer

ESS SEAMLESS SEAMLESS SEAMLESS SEAM

ESS SEAMLESS SEAMLESS SEAMLESS SEAM ESS SEAMLESS SEAMLESS SEAMLESS SEAM Kallelse till årsstämma i Seamless Distribution AB (publ) Aktieägarna i Seamless Distribution AB (publ) kallas härmed till årsstämma torsdagen den 7 april 2011, kl.10.00

Läs mer

Bolaget ska emittera högst teckningsoptioner. Varje teckningsoption ger rätt att teckna en (1) ny aktie i Bolaget.

Bolaget ska emittera högst teckningsoptioner. Varje teckningsoption ger rätt att teckna en (1) ny aktie i Bolaget. Styrelsens förslag till beslut om införandet av Incitamentsprogram 2019/2022 genom emission av teckningsoptioner till dotterbolag samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner till anställda Styrelsen

Läs mer

Årsstämma i Anoto Group AB (publ)

Årsstämma i Anoto Group AB (publ) Årsstämma i Anoto Group AB (publ) Förslag till dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande vid stämman 3. Upprättande och godkännande av röstlängd 4. Godkännande av dagordningen 5. Val av en eller

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I INTERVACC AB (PUBL)

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I INTERVACC AB (PUBL) KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I (PUBL) Aktieägarna i Intervacc AB (publ), org.nr 556238-1748 ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma torsdagen den 8 juni 2017 kl. 17.00 på Good Morning Hotel, Västertorpsvägen

Läs mer

Välkommen till årsstämma i Systemair AB (publ)

Välkommen till årsstämma i Systemair AB (publ) Välkommen till årsstämma i Systemair AB (publ) Aktieägarna i Systemair AB (publ), org.nr. 556160-4108, kallas härmed till årsstämma torsdagen den 28 augusti 2014 kl. 15.00 i Aulan, Systemair Expo, i Skinnskatteberg.

Läs mer

6. Beslut om antal styrelseledamöter och val av nya styrelseledamöter

6. Beslut om antal styrelseledamöter och val av nya styrelseledamöter 1 KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I REALTID MEDIA AB (PUBL) Aktieägarna i Realtid Media AB (publ), org.nr 556872-9916 ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 17 maj 2017 kl. 14

Läs mer

Kallelse till Årsstämma i Duroc AB (publ)

Kallelse till Årsstämma i Duroc AB (publ) Kallelse till Årsstämma i Aktieägarna i kallas härmed till Årsstämma den 26 Oktober 2017 kl. 15.00 på Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm. Registrering från 14.30. Aktieägare som önskar delta

Läs mer

Styrelsens och aktieägares förslag till beslut vid extra bolagsstämma i Dentware Scandinavia AB (publ) den 21 december 2015

Styrelsens och aktieägares förslag till beslut vid extra bolagsstämma i Dentware Scandinavia AB (publ) den 21 december 2015 Styrelsens och aktieägares förslag till beslut vid extra bolagsstämma i Dentware Scandinavia AB (publ) den 21 december 2015 2(7) Innehållsförteckning Punkt 7: Förslag till beslut om godkännande av avtal

Läs mer

Bilaga 1 Röstlängd vid stämman offentliggörs inte. Bilaga 1 till protokoll fört vid årsstämma den 26 april 2017

Bilaga 1 Röstlängd vid stämman offentliggörs inte. Bilaga 1 till protokoll fört vid årsstämma den 26 april 2017 Bilaga 1 Röstlängd vid stämman offentliggörs inte. Bilaga 1 Bilaga 2 Dagordning för årsstämma i den 26 april 2017 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande vid stämman 3. Upprättande och godkännande av

Läs mer

Förslag till beslut om nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare (punkt 9 i dagordningen)

Förslag till beslut om nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare (punkt 9 i dagordningen) Fullständiga beslutsförslag inför extra bolagsstämma i Miris Holding AB (publ), org.nr 556694-4798, i Uppsala tisdagen den 11 november 2014 Förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (punkt 7 i

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMPACT COATINGS AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMPACT COATINGS AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMPACT COATINGS AB (PUBL) Aktieägarna i Impact Coatings AB (publ), org.nr 556544-5318, kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 23 november 2017 kl. 15.00

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ) Lund, 3 november - Aktieägarna i Anoto Group AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 25 november 2016 kl. 13.00 i bolagets

Läs mer

Styrelsens för Coeli Private Equity 2008 AB (publ), , fullständiga förslag till vinstutdelning och avstämningsdag

Styrelsens för Coeli Private Equity 2008 AB (publ), , fullständiga förslag till vinstutdelning och avstämningsdag Styrelsens för Coeli Private Equity 2008 AB (publ), 556740-3273, fullständiga förslag till vinstutdelning och avstämningsdag Bakgrund Bolagets resultaträkning och balansräkning för räkenskapsåret 2017

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA, TILLIKA FÖRSTA KONTROLLSTÄMMA, I SCANDINAVIAN ORGANICS AB (PUBL)

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA, TILLIKA FÖRSTA KONTROLLSTÄMMA, I SCANDINAVIAN ORGANICS AB (PUBL) KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA, TILLIKA FÖRSTA KONTROLLSTÄMMA, I SCANDINAVIAN ORGANICS AB (PUBL) Aktieägarna i Scandinavian Organics AB (publ), org. nr 556705-6741 ("Bolaget"), kallas härmed till årsstämma fredagen

Läs mer

PRESSMEDDELANDE 27 april 2016

PRESSMEDDELANDE 27 april 2016 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I ZENERGY AB (PUBL) Aktieägarna i Zenergy AB (publ), org. nr 556796-2260, kallas till årsstämma onsdagen den 25 maj 2016 kl. 17.00, på Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn

Läs mer

dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken på avstämningsdagen den 16 maj 2019;

dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken på avstämningsdagen den 16 maj 2019; KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I NORDIC IRON ORE AB Aktieägarna i Nordic Iron Ore AB, 556756-0940, kallas till årsstämma den 22 maj 2019 kl. 16.00 på Restaurang Kajkrogen, Kajvägen 13 i Ludvika. Inregistrering

Läs mer

Akelius Residential Property AB (publ) Kallelse till årsstämma 2017

Akelius Residential Property AB (publ) Kallelse till årsstämma 2017 Akelius Residential Property AB (publ) Kallelse till årsstämma 2017 Aktieägarna i Akelius Residential Property AB (publ), kallas till årsstämma den 11 april 2017 klockan 10.00, Hotel Scandic Anglais, Humlegårdsgatan

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I INTERVACC AB (PUBL)

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I INTERVACC AB (PUBL) KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I (PUBL) Aktieägarna i Intervacc AB (publ), org.nr 556238-1748, kallas härmed till årsstämma tisdagen den 11 juni 2019 klockan 17.00 på Good Morning Hotel, Västertorpsvägen 131,,

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I TRENTION AB (PUBL)

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I TRENTION AB (PUBL) KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I TRENTION AB (PUBL) Aktieägarna i Trention AB (publ), org. nr 556274-8623, (nedan Bolaget ) kallas härmed till årsstämma måndagen den 29 april 2019 kl. 11.30 i Bolagets nya kontorslokaler

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I CAPACENT HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i Capacent Holding AB (publ), org.nr , kallas härmed till extra

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I CAPACENT HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i Capacent Holding AB (publ), org.nr , kallas härmed till extra KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I CAPACENT HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i Capacent Holding AB (publ), org.nr 556852-5843, kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 29 september 2017 klockan

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Toleranzia AB

Kallelse till extra bolagsstämma i Toleranzia AB Kallelse till extra bolagsstämma i Toleranzia AB Aktieägarna i Toleranzia AB, org. nr. 556877-2866 kallas härmed till extra bolagsstämma tisdagen den 7 juli 2015, kl. 14.00 i GU Holdings lokaler, Erik

Läs mer

Aktieägare som önskar delta i årsstämman skall

Aktieägare som önskar delta i årsstämman skall 1 (5) Aktieägarna i Holmen Aktiebolag (publ) (org.nr 556001-3301) kallas till årsstämma tisdagen den 10 april 2018 kl 15.00 i Vinterträdgården, Grand Hôtel (ingång Royal), Stallgatan 6, Stockholm. Anmälan

Läs mer

Förslag till utdelning och avstämningsdag (punkt 11 och 12 på dagordningen)

Förslag till utdelning och avstämningsdag (punkt 11 och 12 på dagordningen) Förslag till utdelning och avstämningsdag (punkt 11 och 12 på dagordningen) Styrelsen föreslår årsstämman en utdelning 6,00 kr per aktie (6,00) samt en extra utdelning om 1,00 kr per aktie (1,00). Som

Läs mer