Protokoll fört vid Budget-SM Konglig Datasektionen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll fört vid Budget-SM Konglig Datasektionen"

Transkript

1 Konglig Datasektionen Budget-SM (8) Protokoll fört vid Budget-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt , Plats Närvarande K2, KTH se bilaga 1 Mötets högtidliga öppnande Joel Westberg förklarade mötet öppnat Formalia 1. Val av mötesordförande Joel Westberg valdes till mötesordförande. 2. Val av mötessekreterare Pontus Walter valdes till mötessekreterare. 3. Val av justeringspersoner tillika rösträknare Charlie Lindviken och Björn Delin valdes till justeringsperson. 4. Mötets behöriga utlysande Mötet förklardes behörigt utlyst. 5. Eventuella adjungeringar Inga adjungeringar. 6. Anmälan av övriga frågor Inga övriga frågor. 7. Fastställande av föredragningslistan Flyttat Ÿ3.2.P SIL till att rapportera först under Ÿ3. Stryker Ÿ7 som är en upprepning av det som kommer tas upp under Ÿ6 Bordlagda ärenden. 8. Tidigare mötens protokoll Revisions-SM, Val-SM och Extra-SM lades till handlingarna.

2 Konglig Datasektionen Budget-SM (8) 3 Rapporter 1. D-rektoratet (a) Presidiet Drektoraret har grävt lite i sektionens förutna, bland annat Data-Tjej. Drektoratet har även skrivit en del propositioner som det ska beslutas om på detta sektionsmöte. (b) Kassör Kassören hade inte att rapportera. (c) Sekreterare Sekreteraren har skrivit klart protokoll. (d) Ledamot för sociala frågor och relationer Emma rapporterade att det varit ett bra funktionärsmiddag. Datasektionen i Lund har varit på besök och det planeras besök av Helsingfors Data Guild och Datasektionen från Uppsala. (e) Ledamot för utbildningsfrågor Tobias Svensson rapporterade att Drektoratet varit på programråd, vilket är ett möte mellan sektionen och CSC. Där togs det upp frågor angående kurserna Introduktion till Datalogi och Programmerings Paradigm. Det har varit en del kaos på kansliet men det ska vara xat nu. (f) Ledamot för studiemiljöfrågor Joel Ahlgren var inte med på mötet men har gått skyddsronder och haft möten angående lokaler med CSC. 2. Övriga funktionärer (a) DIU Emil Oldenburg rapporterade att han varit hos CSC och diskuterat varför det är så få utbytesstudenter på skolan och det handlar först om att det är få kurser på engelska. Det kommer behövas faddrar till nya utbytesstudenter i vår och lappar kommer komma upp med information om detta. (b) DKM Gustav Johansson rapporterade att det varit rekrytering till DKM och att DKM tagit över spritförrådet och att det är grymma onsdagspubbar varje onsdag. (c) ESCapo Andreas Tarandi rapporterade att det varit n0llestäd trots lite problem i början. Det planeras renovering till jullovet då bland annat luckor, gardiner och bardisk ska xas. (d) Fanbärare Vice Fanbärare har fanburit i stadshuset och det kommer representeras mer senare i höst bland annat på Nobelfesten. (e) Ior Stefan Berggren rapporterade att det varit två LAN sedan senaste sektionsmötet. Det har varit problem i sommar med servern. Det kommer komma en ny del av webbsidan som kommer vara personlig vid inloggning bland annat med personligt schema och kurser. Jobbar på proxy angående timeedit och Google calendar. Det diskuteras ny design till sektionens webbsida. (f) Jubileumsgeneralen Inget att rapportera. (g) Jämlikhetsnämnden Emma Angermund rapporterade för Meidi Tõnisson. Nämnden har haft ett möte där det beslutats att man ska hålla en anonym enkät för att få koll på hur situationen för gemen student ser ut. Nämnden har haft en lmkväll tillsammans med QN som varit uppskattad.

3 Konglig Datasektionen Budget-SM (8) (h) KF-ledamöter Ledamöterna har varit på kårfullmäktige och diskuteras frågor rörande Kåren. Bland annat vad kåren ska vara bra till efter kårobligatoriets avskaande. (i) Mottagningen Soe Björk rapporterade att mottagningen har lunchat tillsammans med CSC som avslutning. Det kommer vara en återlämning av daddebyxor och testamentskrivning någon dag i höst. (j) Programansvarig student Mikael Gerdin har varit på grundutbildningsmöte där det beslutat vilka mastersprogram som kommer nnas för D-07 och senare. (k) Näringslivsgruppen Annie Axelsson rapporterade att D-dagen gått jättebra men tackvare mycket slit. Flera event med företag utanför D-dagen kommer ske under hösten bland annat företaget Elva som kommer ha en pub och föredrag. Det har diskuterats inom näringslivsgruppen om att specicera vilka ansvarsområden som nns för att jämna ut arbetsbelastningen som i dagsläget ligger på ett fåtal personer. Även diskussioner med Studs har varit angående att ordna upp PRDB, Datasektionens databas för företags kontakter. (l) Prylmånglaren Emre Berge Ergenekon rapporterade att det varit försäljning nästan varje vecka och mycket har sålts framförallt innan sjöslaget. Ettan har valt årskursmärke med Guybrush och LeChuck och kommer tryckas upp snart. (m) QN Peter Boström rapporterade att det går bra med spelkvällar varannan vecka och lmkvällar några gånger under terminen. (n) Redaqtionen Niklas Pedersen är inte här för rapport. (o) Revisorer Andreas Pålsson rapporterade att han varit på en trevlig d-funkmiddag och att han skrivit en motion angående bordlagda ärenden. (p) SIL Erik Helin rapporterade att det spelats innebandy och turnering har varit där Datasektionen kommit 5 eller 6. Nästa sport är volleyboll vilket det kommer tränas på nästa träning, alla välkomna! (q) Sektionshistoriker Martin Frost rapporterade att det inte hänt så mycket historiskt förutom att overallerna kom innan n0llegasquen. (r) Spexdireqteur Inte här. (s) Spexmästeriet Petter Eriksson rapporterade att de har möten varje måndag och att det kommer beslutas vad spexet ska handla om på nästa möte. Han funderar även på att vara med i Sångartäfvlan och ska sätta upp information om att försöka få folk intresserade att vara med. (t) Studerandeskyddsombud Inget att rapportera. (u) Studienämnden Gustaf Forsman inte här men det rapporterades om att det behövs studenter från ettan och tvåan till studienämnden. (v) Valberedningens ordförande Johannes Edelstam har berett val till Extra-SM.

4 Konglig Datasektionen Budget-SM (8) (w) Datasektionens CSC-styrelse representant Joel Westberg rapporterade att det varit ett möte nu i höst. Där togs det upp omorganisationen om kanslitet. Det kommer ett nytt möte snart där det kommer diskuteras nya masterprogram med mera. 3. Kåren Vår kontaktperson Ellinor Grape är tyvärr inte här. Det som hänt är att de ska renovera eller bygga om restaurangen som är alldeles för överdimensionerad. Sedan ska serveringstillståndet börja fungera igen så förhoppningsvis kommer det komma igång en del verksamhet. Kårobligatoriets avskaande har gjort att mycket diskussioner om kåren funktion ägt rum. 4. Projekt (a) studs2008 Studs2008 ska bara lämna in bokföring sedan ska projektet vara avklarat. (b) studs2009 Studs2009 ska börja med bokföring så fort studs2008 lämnar in bokföring. Rapporten kommer skickas till tryck under hösten. (c) studs2010 Studs2010 har haft möten och det yter på. Drekoratet har godkännt budgeten. (d) dåre2010 Det går bra det fattas bara några få betalningar men det är klart. Boendet har bokats om så det kommer bo mitt i Åre, 50m från MAX-restaurangen. 4 Bordlagda ärenden Revisorn Andreas Pålsson yrkar enligt bilaga att ej bevilja ansvarsfrihet till Ÿ4.1 Ÿ4.29. Det blev debatt om alla revisioner och frågan om streck i debatten bifölls. att bifalla Andreas Pålssons yrkande att ej bevilja ansvarsfrihet till Ÿ4.1 Ÿ4.29 att besluta enligt James Huang yrkande bordlägga Ÿ4.30 Ÿ Revision Mottagningen Revision Studs Revision Datakonferensen Revision DKM 2001/ Revision Datasektionen 2001/ Revision Mottagningen Revision Studs Revision Datas Damer 2002/ Revision DKM 2002/ Revision Prylmånglare 2002/ Revision Datasektionen 2002/ Revision Datas Damer 2003/2004

5 Konglig Datasektionen Budget-SM (8) 13. Revision DKM 2003/ Revision Prylmånglare 2003/ Revision Datasektionen 2003/ Revision Datas Damer 2004/ Revision DKM 2004/ Revision Datasektionen 2004/ Revision Prylmånglare 2004/ Revision Mottagningen Revision Dataspelet Revision Datas Damer Revision DKM Revision Datasektionen Revision Prylmånglare Revision Mottagningen Revision Dataspelet Revision Datasektionen Revision Datasektionen Verksamhetsberättelse för hösten Resultatrapport för hösten Ansvarsfrihet för verksamhetsåret hösten Propositioner 1. Alkoholpolicy Joel Westberg föredrog propositionen. Debatt följde där bland annat nykterrespektive älkoholfridiskuterades. Simon Stenströms yrkade på att ordet 'vinstintresse' stryks under 'Arrangemang utanför det permanenta serveringstillståndet' att bifalla Simon Stenströms yrkande. att bifalla Alkoholpolicyn med ändringsyrkandet. 2. Stadgeändring angående reservtid för sektionsmöten Tobias Widén föredrog propositionen. att bifalla propositionen i sin helhet.

6 Konglig Datasektionen Budget-SM (8) 3. Proposition angående ekonomiskt styrdokument Egil Antonsen föredrog propositionen. James Huang yrkade att ändra första meningen i Ÿ till 'Det åligger de ekonomiskt ansvariga i varje bokföringspliktig nämnd att lämna en avslutad bokföring till sektionens ekonomiansvarig som sedan lämnar denna vidare till revisorerna. att avslå James Huangs yrkande att bifalla propositionen i sin helhet. 4. Proposition angående budget 2010 Egil föredrog propositionen med bilagor. Andreas Tarandi yrkade att posten 'slutförande av renoveringen' på 4000 kr läggs till i ES- Capos budget. Soe Björk yrkade att mottagningens del av budgetpropositionen ändras till att gå kr back enligt bifogad pdf. att bifalla Andreas Tarandis yrkande. att bifalla Soe Björks yrkande. att bifalla budgeten med ändringsyrkandena. 5. Proposition angående erkännande av sektionen för Medieteknik Joel Westberg föredrog propositionen. att bifalla propositionen i sin helhet. 6 Motioner 1. Motion angående reglementsändring av revisorns mandatperiod Andreas Pålsson föredrog motionen. Han yrkade även att 'punkt' i första att-satsen byts mot paragraf. att bifalla Andreas ändringsyrkandet. att bifalla motionen med ändringsyrkandet. 2. Motion angående Operation kickassbilligtserverköp Simon Lundmark föredrog motionen. Joel föredrog motionssvaret. Simon jämkade sig med motionssvaret. att bifalla motionssvaret 3. Motion angående byte av prylmånglarens mandatperiod Emre föredrog motionen. Emma föredrog motionssvaret. att bifalla motionen i sin helhet.

7 Konglig Datasektionen Budget-SM (8) 4. Motion angående avspärrningsband Gustav Johansson föredrog motionen. Tobias Widén föredrog motionssvaret. Gustav jämkade sig med motionssvaret. att bifalla motionssvaret. 5. Motion angående budgetändringar Gustav Johansson föredrog motionen. Egil Antonsen föredrog motionssvaret. att avslå motionen 6. Motion angående väggmålning Gustav Johansson föredrog motionen. Pontus Walter föredrog motionssvaret. Tobias Svensson yrkade att Gustavs första att-sats stryks och att Dataskölden målas i den i dagsläget vita fyrkanten i bakre delen av ESC. Pärham Fazelzadeh Hashemi och Björn Delin yrkade att Drifvarpiskan målas på den 'vita kvadraten' och att Drifveriet åläggs att göra det. att avslå motionen att avslå Tobias Svensson yrkande att avslå Pärham Fazelzadeh Hashemi med eras yrkande 7. Motion angående diskmaskin Emre Berge Ergenekon föredrog motionen. Tobias Svensson föredrog motionssvaret. Tobias Svensson yrkade att 'DKM och Escapo gemensamt köper in och ansvarar för diskmaskinen, DKM och Escapo utreder inköp och installation av diskmaskinen och att kr avsätts för inköp och installation av diskmaskinen. Emre Berge Ergenekon yrkade att DKM ser över och ansvarar för inköpet, underhållet och installationen och att DKM undersöker el och avlopp i ESC innan inköpet görs. Tobias Svensson yrkade om DKM och ESCapos utredning inte är klar förfaller beslutet om inköp diskmaskin. Per Almquist yrkade att vi bordlägger ärendet tills nästa sektionsmöte så att frågan om hur stor nyttan är, kan undersökas. att bifalla Tobias Svenssons yrkande om DKM och ESCapos utredning inte är klar förfaller beslutet om inköp diskmaskin att bifalla Tobias Svenssons yrkanden 'DKM och Escapo gemensamt köper in och ansvarar för diskmaskinen, DKM och Escapo utreder inköp och installation av diskmaskinen och att kr avsätts för inköp och installation av diskmaskinen. att avslå motionen resten och övriga yrkanden. 7 Övriga frågor Inga övriga frågor.

8 Konglig Datasektionen Budget-SM (8) 8 Mötets högtidliga avslutande Joel Westberg förklarade mötet avslutat Bilagor 1. Närvarolista 3 sidor 2. In- och utlista 2 sidor 3. James Huangs yrkande angående Ÿ4.30 Ÿ Simon Stenströms yrkande angående Ÿ5.1 Alkohol Policy 5. James Huangs yrkande angående Ÿ5.3 Ekonomiska styrdokument 6. Soe Björks yrkande angående Ÿ5.4 Budget 7. Andreas Tarandis yrkande angående Ÿ5.3 Budget 8. Andreas Pålsson yrkande angående Ÿ6.1 Revisorns mandat period 9. Tobias Svenssons yrkande angående Ÿ6.6 Väggmålning 10. Pärham Fazelzadeh Hashemi med eras yrkande angående Ÿ6.6 Väggmålning 11. Tobias Svenssons yrkande angående Ÿ6.7 Diskmaskin 12. Emre Berge Ergenekon yrkande angående Ÿ6.7 Diskmaskin 13. Tobias Svenssons andra yrkande angående Ÿ6.7 Diskmaskin 14. Per Almquist yrkande angående Ÿ6.7 Diskmaskin 15. Motion angående reglementsändring av revisorns mandatperiod 16. Motionssvar angående reglementsändring av revisorns mandatperiod 17. Motion angående Operation kickassbilligtserverköp 18. Motionssvar angående Operation kickassbilligtserverköp 19. Motion angående byte av prylmånglarens mandatperiod 20. Motionssvar angående byte av prylmånglarens mandatperiod 21. Motion angående budgetändringar 22. Motionssvar angående budgetändringar 23. Motion angående avspärrningsband 24. Motionssvar angående avspärrningsband 25. Motion angående väggmålning 26. Motionssvar angående väggmålning 27. Motion angående diskmaskin 28. Motionssvar angående diskmaskin

9 Konglig Datasektionen Budget-SM (8) Pontus Walter, mötessekreterare Joel Westberg, mötesordförande Charlie Lindviken, justeringsperson Björn Delin, justeringsperson

Dagordning DM 2009-12-01 Konglig Datasektionen

Dagordning DM 2009-12-01 Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen DM 2009-12-01 1(4) Dagordning DM 2009-12-01 Konglig Datasektionen Tidpunkt 2009-12-01, 17.30 18.03 Plats E35, KTH Närvarande Sektionsordförande Joel Westberg, D-05 Vice sektionsordförande

Läs mer

Protokoll fört vid Val-SM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Val-SM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Val-SM 2010-05-11 1(10) Protokoll fört vid Val-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2010-05-11, 17:42 21:03 Plats Närvarande L1, KTH se bilaga 1 Mötets högtidliga öppnande Egil Antonsen

Läs mer

Protokoll fört vid Glögg-SM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Glögg-SM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Glögg-SM 2007-12-11 1(8) Protokoll fört vid Glögg-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2007-12-11, 17:18 22:30 Plats K1, KTH Närvarande Sektionsordförande Simon Habtemikael, D-04 1 Mötets

Läs mer

Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Revisions-SM (Fylle-SM) 2004-11-08 1(5) Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen Tidpunkt 2004-11-08, 17:28 18:38 Plats E31, KTH Närvarande Ordförande Frej

Läs mer

Protokoll från Sektionsmöte 1 09/10 (inklusive bilagor)

Protokoll från Sektionsmöte 1 09/10 (inklusive bilagor) Protokoll från Sektionsmöte 1 09/10 (inklusive bilagor), KTH 2009-09-17 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Lundgren förklarar mötet för öppnat kl. 17.22. 1.2 Mötets behöriga utlysande SM finner mötet

Läs mer

Extra Sektionsmöte, 2000-11-09

Extra Sektionsmöte, 2000-11-09 Kongl. Datasektionen vid THS Extra Sektionsmöte 2000-11-09 1(5) Extra Sektionsmöte, 2000-11-09 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 17:21 med 26 teknologer närvarande.

Läs mer

Protokoll fört vid Revisions-SM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Revisions-SM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Revisions-SM 2006-10-10 1(9) Protokoll fört vid Revisions-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2006-10-10, 17:20 20:06 Plats E2, KTH Närvarande Sektionsordförande Jakob Bergendahl, D-03

Läs mer

Kongl. Datasektionen vid THS Val-SM 2002-05-15 1(8) Val-SM, 2002-05-15

Kongl. Datasektionen vid THS Val-SM 2002-05-15 1(8) Val-SM, 2002-05-15 Kongl. Datasektionen vid THS Val-SM 2002-05-15 1(8) Val-SM, 2002-05-15 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 17.41 med 39 teknologer närvarande. För närvarolista, se bilaga

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-06-03

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-06-03 Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-06-03 Styrelsemöte 3 juni 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen

Läs mer

Dagordning DM 2014-02-27 Konglig Datasektionen

Dagordning DM 2014-02-27 Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen DM 2014-02-27 1(6) Dagordning DM 2014-02-27 Konglig Datasektionen 1 Mötets högtidliga öppnande 2 Formalia 1. Val av mötesordförande 2. Val av mötessekreterare 3. Val av justeringsperson

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 1 FEBRUARI 2017 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Maria Bahrami förklarar mötet öppnat klockan 17:34. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse och handlingar till

Läs mer

Protokoll fört vid DM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid DM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen DM 2011-04-12 1(6) Protokoll fört vid DM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2011-04-12, 17:26 19:38 Plats Närvarande 1635, KTH se bilaga 1 Mötets högtidliga öppnande förklarade mötet

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04 Styrelsemöte 4 augusti 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat klockan 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Emma Klint

Läs mer

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum Datum 2013-02-26 Närvarande: 50, varav 8 styrelsemedlemmar och 3 adjungerade. Se Bilaga 1. Dagordning 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar 00101

Läs mer

Bioteknikutbildningar i Sverige Org. nummer 802446-2155. BUS Vårmöte 2013. Innehåll. Justering av protokoll

Bioteknikutbildningar i Sverige Org. nummer 802446-2155. BUS Vårmöte 2013. Innehåll. Justering av protokoll BUS Vårmöte 2013 Innehåll Justering av protokoll Kallelse med preliminär föredragningslista och beslutsunderlag Protokoll Närvarolista Justering av protokoll Jenny Salin, ordförande samt mötesordförande

Läs mer

Protokoll fört vid Revisions-SM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Revisions-SM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Revisions-SM 2008-10-16 1(10) Protokoll fört vid Revisions-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2008-10-16, 17:47 21:57 Plats Lokal Kröken i kårhuset Nymble, KTH Närvarande Sofie Björk

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Sektionen för Medieteknik Stockholm 2016-11-08 Styrelsemöte 9 NOVEMBER 2016 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande 1.2. Mötets behöriga utlysande 1.3. Närvarande och frånvarande

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 5 MARS 2018 (* betyder att bilaga finns, ** betyder att bilaga finns i protokollet) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Disa Gillner förklarar mötet öppnat kl. 12:16 1.2. Mötets behöriga utlysande

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Extrainsatt Styrelsemöte 26 APRIL 2017 (* betyder att bilaga finns i handlingarna) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Emma Olsson förklarade mötet öppnat klockan 17:42. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse

Läs mer

Dagordning SM 4, 11 december 2014, Oasen Klockan 17:00

Dagordning SM 4, 11 december 2014, Oasen Klockan 17:00 Konglig Samhällsbyggnadssektion Dagordning SM 4, 11 december 2014, Oasen Klockan 17:00 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande 1.2 Val av mötesordförande 1.3 Val av mötessekreterare 1.4 Val av två justeringspersoner

Läs mer

KALLELSE SM3. Mötestid: 2 Oktober 17:30 på TC Extra mötestid: 3 & 4 Oktober 17:30 Motionsstopp: 22 September Väl mött!

KALLELSE SM3. Mötestid: 2 Oktober 17:30 på TC Extra mötestid: 3 & 4 Oktober 17:30 Motionsstopp: 22 September Väl mött! KALLELSE SM3 Mötestid: 2 Oktober 17:30 på TC Extra mötestid: 3 & 4 Oktober 17:30 Motionsstopp: 22 September Väl mött! Kongliga Flygsektionen Fack vid THS SE-100 44 Stockholm Dagordning Flygsektionens Sektionsmöte

Läs mer

Reglemente Sektionen för Energi och Miljö

Reglemente Sektionen för Energi och Miljö Reglemente Sektionen för Energi och Miljö 1 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 1.1 Ändamål... 3 1.2 Reglementsändringar... 3 2 Förtroendevalda... 3 2.1 Ordförande... 3 2.2 Vice Ordförande... 3 2.3 Sekreterare...

Läs mer

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Styrelsemöte den 20 november 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:19. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Alla förutom Lukas Häggström.

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-11-10

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-11-10 Styrelsemöte 10 november 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:21 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen anser att anse mötet behörigt utlyst.

Läs mer

2. Rapporter Föredragande 2.1. Ledamot för Utbildningsfrågor Robin Palmberg

2. Rapporter Föredragande 2.1. Ledamot för Utbildningsfrågor Robin Palmberg Sektionen för Medieteknik Stockholm 20131022 Styrelsemöte den 23 oktober 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Kl 17:31. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Lukas,

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-08

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-08 Stockholm 2015-04-08 Styrelsemöte 8 april 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:15 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse mötet

Läs mer

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge.

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge. Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår 2008-12-05 Sida 1 (6) F-TEKNOLOGSEKTIONEN PROTOKOLL FÖRT VID SEKTIONSMÖTE 2008-11-25 Tid: 15:30-00:30 Plats: HB1 1 MÖTETS ÖPPNANDE Något försenat öppnades sektionsmötet

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2015-02-23

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2015-02-23 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2015-02-23 Adress: Gråttan, Osquars backe 8 Sektionsmöte nr 6, VÅ 2014/2015 Datum: 2015-02- 23 Tid: 17.44-19.47 Närvarande: Se punkt 1.4 1. Formalia

Läs mer

Protokoll fört vid DM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid DM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen DM 2011-11-08 1(5) Protokoll fört vid DM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2011-11-08, 17:26 19:36 Plats Rum 4523, KTH Närvarande Sekreterare Frida Jansson, D-09 Revisor Max Roth, D-09

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Tonima Afroze öppnar mötet 17.07.

Läs mer

STYRELSENS FÖRSLAG PÅ NYA REGLEMENTET. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö

STYRELSENS FÖRSLAG PÅ NYA REGLEMENTET. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö STYRELSENS FÖRSLAG PÅ NYA REGLEMENTET Reglemente Sektionen för Energi och Miljö 1 2 Innehåll 1. 1 Allmänt 3 1.1. Ändamål.....................................3 1.2. Reglementsändringar...........................3

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson Sid 1(7) MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4 Tid: Måndagen den 20 april 2015, kl. 18:08. Plats: Dragskåpet, Teknikringen 36B. Närvarande Aneri Patel, ordförande Michael Ekström, vice ordförande Daniel Ruotsalainen,

Läs mer

Glögg-SM,

Glögg-SM, Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM 2002-12-11 1(9) Glögg-SM, 2002-12-11 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 16.20 totalt 76 teknologer. För närvarolista, se bilaga

Läs mer

Protokoll sektionsmöte 2013-10-10

Protokoll sektionsmöte 2013-10-10 Sidan 1 av 7 Kl: 17.17 Mötesnummer: 3-2013/2014 Plats: HB3 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande David Ådvall advall Vice Robert Kemi kemi Sekreterare Adam Sandberg Eriksson

Läs mer

Protokoll årsmöte 13 november 2015

Protokoll årsmöte 13 november 2015 Protokoll årsmöte 13 november 2015 Tid kl 16.30-18.00 Plats Svenska Mässan, Göteborg Närvarande Röstlängd Södra lokalavdelningen Kurt Månsson Peter Danielsson Västra lokalavdelningen Björn Smedberg Anders

Läs mer

Fullmäktigeprotokoll

Fullmäktigeprotokoll Sida 1/8 Fullmäktigemöte 1 verksamhetsåret 2010/11 Datum: 2010-10-06 Tid: Plats: Kl.16.50 21.18 Lindholmen, Patriciahuset, Torg 2 Kallade: Göta studentkårs fullmäktige Närvarande: Se separat närvarolista

Läs mer

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala 18 november 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades klockan 17.21 av styrelsens ordförande Emma Wennberg

Läs mer

2. Rapporter Föredragande

2. Rapporter Föredragande Styrelsemöte den 6 februari 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:16. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Justering av röstlängd Alla är närvarande.

Läs mer

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Sida 1 av 6 Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014 Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Kallade: Sektionens medlemmar, representant från LinTek Föredragningslista 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesordförande

Läs mer

Protokoll fört vid årsmötet den 28 februari 2007 i Tea-lokalen

Protokoll fört vid årsmötet den 28 februari 2007 i Tea-lokalen Protokoll fört vid årsmötet den 28 februari 2007 i Tea-lokalen Närvarande: Kårstyrelsen: Jessica Andersson, Ulla Andersson och Anne Norstedt Revisorer: Gunnel Källstedt Stugkommittén: Thor Andersson och

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Sektionen för Medieteknik Stockholm Extrainsatt styrelsemöte 31 JANUARI 2018 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande 1.2. Mötets behöriga utlysande 1.3. Närvarande och frånvarande

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

Protokoll för: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte #1 Tisdag den 19/5, 17.16.15 å Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll för: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte #1 Tisdag den 19/5, 17.16.15 å Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll för: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte #1 Tisdag den 19/5, 17.16.15 å Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm Mötet öppnas av sektionsordförande Nina Jansson

Läs mer

Protokoll sektionsmöte 2013-05-21

Protokoll sektionsmöte 2013-05-21 Sidan 1 av 6 Kl: 17.17 Mötesnummer: 1-2012/2014 Plats: HC4 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande David Ådvall advall Vice Robert Kemi kemi Sekreterare Adam Sandberg Eriksson

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-01-23

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-01-23 Stockholm 2015-01-23 Styrelsemöte 23 januari 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 5 November 2014 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppna 17.17 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse utgick lördagen den 1 november, i enlighet

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionens ordförande Sander Riedberg öppnar mötet klockan 16.38. 1.2

Läs mer

Protokoll 11/12-3. Consensus fullmäktigesammanträde

Protokoll 11/12-3. Consensus fullmäktigesammanträde Consensus fullmäktigesammanträde Datum: Tid: 17.15-21:12 Lokal: Rönnen, Campus US Närvarande: SG Filippa Göthner Niklas Norberg LOG Elin Jacobsson Johanna Forsberg Larsson Erika Svensson SSK-N Ej närvarande

Läs mer

Elaine besvarar mötets frågor. Resultatrapporten i sin helhet finns att läsa på A-sektionens hemsida.

Elaine besvarar mötets frågor. Resultatrapporten i sin helhet finns att läsa på A-sektionens hemsida. 1. SOFMÖ 2. Val av mötesordförande Rasmus Kjellén, ordförande TLTH, föreslås som mötesordförande. Mötet beslutar att välja Rasmus Kjellén till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Amanda Oskarsson

Läs mer

1.4 Maximiliam Nahlén och Anna Sandberg väljs till justrerare och rösträknare

1.4 Maximiliam Nahlén och Anna Sandberg väljs till justrerare och rösträknare Sektionsmöte 2009-11-24 1.0 Formalia 1.1 Mötet öppnas av Markus Målsäter 1.2 Markus Målsäter väljs till mötesordförande 1.3 Alexander Busnyuk väljs till mötessekreterare 1.4 Maximiliam Nahlén och Anna

Läs mer

Glögg-SM, 2000-12-06

Glögg-SM, 2000-12-06 Kongl. Datasektionen vid THS Glögg-SM 2000-12-06 1(7) Glögg-SM, 2000-12-06 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 17.26 med 63 teknologer närvarande. 2 Formalia 1. Till

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Caisa Lycken förklarade mötet öppnat 2013-12-17 kl 17:18

1 Mötets öppnande Ordförande Caisa Lycken förklarade mötet öppnat 2013-12-17 kl 17:18 BESLUTSPROTOKOLL sid 1/5 Fullmäktige sammanträde 2014-04-01 kl 17:18-21:59 Eva Netzelius-salen, Blåsenhus Till protokollet bifogas samtliga bilagor, förteckning över dessa återfinns på sista sidan. Ordförande:

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2018-05-16 Adress: Gråttan, Osquars backe 8 Sektionsmöte nr 7, Verksamhetsår 2017/2018 Datum: 2018-05-16 Tid: 17.38-19.51 Närvarande: Se närvararolista

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-30 Styrelsemöte 30 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 12:15 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik sektionsmöte# 3 Måndagen den 10/ , 17:16:15 Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik sektionsmöte# 3 Måndagen den 10/ , 17:16:15 Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik sektionsmöte# 3 Måndagen den 10/11 2015, 17:16:15 Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm Sektionens ordförande Nina Jansson Bertheussen

Läs mer

HANDLINGAR VINTERSEKTIONSMÖTE 2013-12-03 KUNGLIGA MASKINSEKTIONEN, THS

HANDLINGAR VINTERSEKTIONSMÖTE 2013-12-03 KUNGLIGA MASKINSEKTIONEN, THS HANDLINGAR VINTERSEKTIONSMÖTE 2013-12-03 KUNGLIGA MASKINSEKTIONEN, THS Version utan valhandlingar FÖREDRAGNINGSLISTA Kungliga Maskinsektionen, THS Sektionsmöte 2013-12-03 kl 17.17 i sal M1 * = Bilaga finns

Läs mer

välja till justerare vid årsmötet. välja till rösträknare. Röstlängden med namnen på alla medlemmar som får rösta finns med som bilaga 1.

välja till justerare vid årsmötet. välja till rösträknare. Röstlängden med namnen på alla medlemmar som får rösta finns med som bilaga 1. ÅRSMÖTESPROTOKOLL För Svenska Kyrkans Unga Datum, år och plats: MÖTETS ÖPPNANDE öppnade mötet. MÖTETS BEHÖRIGA UTLYSANDE Kallelsen till årsmötet fanns tillgänglig den årsmötet var behörigt utlyst. VAL

Läs mer

Protokoll Consensus Fullmäktigemöte kl. 17:32 20:05

Protokoll Consensus Fullmäktigemöte kl. 17:32 20:05 Protokoll Consensus Fullmäktigemöte 2006-09-21 kl. 17:32 20:05 Närvarande FUM- ledamöter Emil Johansson SSK-L Ardavan Karimi SSK-L Kajsa Fagergren SSK-L suppleant Louise Kjellqvist SSK-L suppleant Thommie

Läs mer

2. Rapporter Föredragande

2. Rapporter Föredragande Styrelsemöte den 6 november 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:22. 1.2. Mötets behöriga utlysande Anses behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Alla är närvarande. 1.4. Frånvarande Ingen.

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-03-04

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-03-04 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-03-04 Adress: Lindstedsvägen 3, Stockholm (E36) Sektionsmöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2014-03-04 Tid: 17.38-18.22 Närvarande: Se punkt

Läs mer

Årsmöte Chalmers Orienteringslöpare

Årsmöte Chalmers Orienteringslöpare Årsmöte Chalmers Orienteringslöpare Tid och plats 22:a februari 2017, Vera Sandberg-salen, Chalmers kårhus. Närvarande Bifogad lista 1 Mötets öppnande 2016 års styrelseledamot Simon Öberg hälsade alla

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 2 Val av mötets ordförande Daniel Ström (IT09) väljs som mötesordförande. 3 Val av mötets sekreterare

Läs mer

Protokoll från Sektionsmöte 2013-2 P2

Protokoll från Sektionsmöte 2013-2 P2 Sida 1 (7) Protokoll från Sektionsmöte 2013-2 P2 Tisdagen den 17 december klockan 17:15 i sal 4112 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Mötet öppnades 17.13 1.2 Val av mötesordförande Karin Fernström 1.3 Val

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm Klockan förklarade Jesper Lundqvist styrelsemötet öppnat.

Sektionen för Medieteknik Stockholm Klockan förklarade Jesper Lundqvist styrelsemötet öppnat. Styrelsemöte 19 september 2018 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Klockan 17.32 förklarade Jesper Lundqvist styrelsemötet öppnat. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelsen skickades

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-10-06

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-10-06 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppna 17.18 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse utgick måndagen den 6 oktober, i enlighet med stadgan. att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Frånvarande

Läs mer

Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik

Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik 4 maj -05, 15:00-17:00 HB2 Närvarande: 31 IT-teknologer inkl. styrit 1 Mötets öppnande Jimmy Stridh förklarar mötet öppnat. 2 Val av mötesordförande

Läs mer

Protokoll fört vid Glögg-SM Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Glögg-SM Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Glögg-SM 2011-11-21 1(8) Protokoll fört vid Glögg-SM Konglig Datasektionen Tidpunkt 2011-11-21, 17:48 22:15 Plats Närvarande L1, KTH se bilaga 1 Mötets högtidliga öppnande Andreas

Läs mer

Föredragningslista Sektionsmöte , 17:00

Föredragningslista Sektionsmöte , 17:00 Föredragningslista, 17:00 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötesordförande Terese Skoog öppnar mötet kl. 17.17 1.2. Val av mötesordförande Terese Skoog valdes till mötesordförande 1.3. Val av mötessekreterare

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-10

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-10 Stockholm 2015-03-10 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 10:33 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse mötet

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL 1011-KS-4

MÖTESPROTOKOLL 1011-KS-4 Sid 1(5) MÖTESPROTOKOLL 1011-KS-4 Måndagen 11 oktober 2010 kl. 18.00 Ledningsgruppsrummet, Nymble, Drottning Kristinas väg 15 Närvarande Kårstyrelsen Ivan Milles Elias Lindqvist Klara Andersson Karl Fallgren

Läs mer

Maskinsektionens vårterminsmöte

Maskinsektionens vårterminsmöte Maskinsektionens vårterminsmöte Protokoll fört tisdagen den 19/3 i M:A 1 TFMÖ Talman Johan Bson Bergfalk förklarade mötet öppnat kl. 17.15. 2 Val av mötessekreterare att välja Rakel Hed till mötessekreterare.

Läs mer

PROTOKOLL HÖSTMÖTE THS, KONGLIGA FLYGSEKTIONEN. THS Kongliga Flygsektionen Höstmöte 2012 L1 2012-10-25 KLOCKAN 17:30

PROTOKOLL HÖSTMÖTE THS, KONGLIGA FLYGSEKTIONEN. THS Kongliga Flygsektionen Höstmöte 2012 L1 2012-10-25 KLOCKAN 17:30 THS Kongliga Flygsektionen Höstmöte 2012 PROTOKOLL HÖSTMÖTE 2012 THS, KONGLIGA FLYGSEKTIONEN L1 KLOCKAN 17:30 NÄRVARANDE UR STYRELSEN: ADAM BERG ERIKA KLINGMARK JONAS HÄGGMARK ERIK FLOGVALL BJÖRN MAGNUSSON

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-11-26

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-11-26 Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-11-26 Styrelsemöte 26 november 2014 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppna 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 13 oktober 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen anser att anse mötet behörigt utlyst.

Läs mer

Stadgar för Samhällsvetarsektionen

Stadgar för Samhällsvetarsektionen Stadgar för Samhällsvetarsektionen Antagna av Samhällsvetarsektionens Stormöte 2013-05-22 Fastställda av Umeå Studentkårs Fullmäktige 2013-09-25 Kap. 1 Ändamål 1 Samhällsvetarsektionen (hädanefter sektionen)

Läs mer

Uppdaterade Reglemente Sektionen för Energi och Miljö

Uppdaterade Reglemente Sektionen för Energi och Miljö Uppdaterade 2015-06-03 Reglemente Sektionen för Energi och Miljö 1 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 4 1.1 Ändamål... 4 1.2 Reglementsändringar... 4 2 Förtroendevalda... 4 2.1 Ordförande... 4 2.2 Vice

Läs mer

Kårfullmäktigesammanträde # 4 10/11 Datum: 2011-02-02 Tid: 18.05 22.48 Plats: L1

Kårfullmäktigesammanträde # 4 10/11 Datum: 2011-02-02 Tid: 18.05 22.48 Plats: L1 Kårfullmäktigesammanträde # 4 10/11 Datum: 2011-02-02 Tid: 18.05 22.48 Plats: L1 PROTOKOLL 1011-KF-04 Närvarande VÄLLINGBY 2011-03-03 j n närvarande vid n:te justeringen av protokollet Injusterade ledamöter

Läs mer

Kårordförande 14/15 Emilia Wallin Kårstyrelsen 14/15. Cecilia Molinder Vice kårordförande 14/15 Petter Djupfeldt Kårstyrelsen 14/15

Kårordförande 14/15 Emilia Wallin Kårstyrelsen 14/15. Cecilia Molinder Vice kårordförande 14/15 Petter Djupfeldt Kårstyrelsen 14/15 Sid 1( 9) PROTOKOLL Kårstyrelsemöte 01 14/15 Måndagen den 11 September 2014 klockan 18.00 Plats Sammanträdesrummet, plan 1, Nymble * = bilaga finnes. Närvarande THS Kårstyrelse Teddy Juhlin- Henricson

Läs mer

Svenska Frisbeesportförbundet

Svenska Frisbeesportförbundet Svenska Frisbeesportförbundet Protokoll fört vid årsmöte 19 mars, 2016 Plats: Scandic Järva Krog, Stockholm 1 ÖPPNANDE AV ÅRSMÖTET 2016 Ordförande Johan Robertson hälsade alla välkomna och förklarade mötet

Läs mer

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15.

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15. Protokoll SSTSS Vårmöte. Tid: onsdagen den 15 maj, kl. 17.15 Plats: Häggsalen, Ångströmslaboratoriet Bilagor: A. Föredragningslista B. Närvarolista C. Proposition Utredning av möjligheten starta upp STS-mentorskapsprogram

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) förklarar mötet öppnat klockan 18:04 och hälsar alla välkomna.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) förklarar mötet öppnat klockan 18:04 och hälsar alla välkomna. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) förklarar mötet öppnat klockan 18:04 och hälsar alla välkomna. 2 Val av mötets ordförande Mathias Forssén (IT10) väljs som mötets ordförande. 3 Val av

Läs mer

Stadgar för MediUm Kårföreningen för studenter vid Institutionen för kultur- och mediavetenskaper

Stadgar för MediUm Kårföreningen för studenter vid Institutionen för kultur- och mediavetenskaper Ändamål 1 MediUm har som huvudsakligt syfte att bevaka och medverka i utvecklingen av utbildningen och förutsättningarna för studier vi Umeå universitet. 2 Föreningen fungerar som kårförening inom Humanistiska

Läs mer

PROTOKOLL: FLYGSEKTIONENS SEKTIONSMÖTE 3, 2013

PROTOKOLL: FLYGSEKTIONENS SEKTIONSMÖTE 3, 2013 Sida 1(7) PROTOKOLL: FLYGSEKTIONENS SEKTIONSMÖTE 3, 2013 Närvarande ur styrelsen, 14 oktober: Joakim Trobeck, Jennifer Idman,, Josefine Severholt (ankommer under punkt 6.1), Petra Hesselmar (ankommer under

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/10 2018, 12:03 å Funq, Tolvan 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 12:03. 1.2 Val av mötesordförande Mötet väljer

Läs mer

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr ) ES- sektionen, Uthgård Uppsala

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr ) ES- sektionen, Uthgård Uppsala Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala 11 maj 2015 1 Mötets öppnande Mötet öppnades klockan 17.35 av styrelsens ordförande Emma Wiesner

Läs mer

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1.

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Datum: 2015-03- 12 Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 000001 Mötet öppnas 000010 Val av mötesordförande 000011 Val av mötessekreterare 000100 Adjungeringar

Läs mer