HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALLAR FÖR TRANSPORT- OCH LASTBILAR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALLAR FÖR TRANSPORT- OCH LASTBILAR"

Transkript

1 HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALLAR FÖR TRANSPORT- OCH LASTBILAR

2 2 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG JÖRGEN BENGTSSON FAKTA Hedin Bil Transport- och lastbilscenter stod klart 1 december Med en total yta på 5500 kvm är det en av Europas största och modernaste last- och transportbilsanläggningar. Anläggningen är fördelad på 2000 kvm bilhall för last- och transportbilar och 2850 kvm verkstad och reservdelar. En fullutrustad anläggning som innehåller bland annat sex stycken lastbilsskepp, varav två har servicegropar utrustade med bromsprovare, färdskrivarkontroll och hjulmätning. Här finns även en lastbilslyft som kan lyfta ett fullängdsekipage samt en travers för tunga lyft av hytt och motorer. Verkstaden inhyser även en stor transportbilsavdelning med sex liftar. Däckhotellet rymmer 3000 hjul och på anläggningen finns även en tvätt som drivs av en extern entreprenör. NU KÖR VI! Vi flyttade in 2014 i våra nya lokaler på Andesitgatan vid Helsingborgs norra infart. Vi är otroligt stolta över att husera i en av Europas största och modernaste bilhallar för kommersiella fordon. Vi var 21 personer när vi öppnade och har sedan dess utökat med ett antal nya medarbetare. Vi har fått en fantastisk respons från våra kunder och med en försäljningsökning på 40 procent under första året kan vi inte vara annat än nöjda. I denna tidning berättar vi lite mer om oss och hur vi aktivt jobbar för att du som kund ska få en så bra och trygg bilaffär som möjligt. Hoppas vi ses när det är dags för en ny last- eller transportbil. Varmt välkommen till oss på Hedin Bil, nu kör vi! JÖRGEN BENGTSSON, Platschef Hedin Bil Transport- och lastbilscenter ÖPPETTIDER Företaget har kvällsöppet i verkstaden, jour samt lördagsöppet på försäljningsavdelningen. Hedin Bil Transport- och lastbilscenter har 26 anställda. Försäljning: Vardagar 8-18 Lördagar Transport- och lastbilsverkstad: Vardagar 7-17 Bokningsbara kvällstider: Måndag torsdag kl Naturligtvis har vi även massa bra erbjudanden på transportbilar. In och kika på hemsidan, eller kontakta oss så berättar vi mer.

3

4 4 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG Lastbilar som gör skillnad för miljö och plånbok För Hedin Bil Transport- och lastbilscenter finns endast en stjärna på lastbilshimlen. Den stjärnan stavas Mercedes-Benz. Förklaringen ligger i Mercedes-Benz marknadsledande position när det kommer till låga drift- reparations- och servicekostnader, viktiga aspekter för Hedin Bils kunder. För att kunderna själva ska få uppleva hur bränslesnåla lastbilarna från Mercedes-Benz är utmanar Hedin Bil på en så kallad Fuel Duel. En bränsleduell där kunden får låna en lastbil under 14 dagar och jämföra bränsleförbrukningen mot hans mest bränslesnåla bil. I Sverige har det genomförts över 70 dueller under 2015 med enbart vinster; 15 procent i genomsnittlig bränslebesparing. Kunder kan sänka kostnaden via lägre förbrukning med över kronor per nytt Mercedes-Benz-ekipage varje år, säger Tim Olofsson, lastbilssäljare på Hedin Bil. Åkeri- och speditionsbranschen är under extrem prispress, marknaden kräver så billiga och kvalitativa leveranser som möjligt. Låga driftskostnader via fördelaktiga serviceoch reparationsavtal är därför oerhört viktigt. Utöver detta ordnar vi fördelaktiga finansieringsavtal och skapar en helhetslösning åt kunden, säger kollegan Torbjörn Flaten. Tim vet vad han talar om. Redan som 15-åring började han sommarjobba som mekaniker. Han kommer senast från en tjänst som förman på Scania. Kollegan Torbjörn är uppväxt i åkeri- och speditionsbranschen och har jobbat med detta i stora delar av sitt liv. Både Torbjörn och Tim ser en spännande resa framför sig med Hedin Bils nu ettåriga anläggning. Lastbilssäljarna Torbjörn Flaten, t.v. och Tim Olofsson, t.h. skapar en helhetslösning för kunderna. Vår toppmoderna eftermarknadsanläggning har en enorm potential. Köper du en produkt måste eftermarknaden fungera bra, det är viktigt för kunden. Att vi dessutom har våra lastbilar inomhus i en läcker miljö gör det trevligare för kunden att handla hos oss. För den som behöver sin lastbil snabbt finns konceptet Startklar. Här snackar vi leveransfärdiga lastbilar med snabb leverans, säger Torbjörn. Att Mercedes-Benz jobbar hårt med driftsekonomi och bränslebesparing är telematiksystemet Fleetboard ett bra exempel på. Fleetboard sitter i alla våra produkter och skapar goda förutsättningar för en bättre driftsekonomi. Systemet känner av hur du kör och hur det påverkar din bränsleförbrukning. Ett smart system som spar både plånbok och miljö, säger Tim.

5 Transportbilen - mer än bara transport Trenden är tydlig. Transportbilar ska inte bara var funktionella, de ska vara snygga och komfortabla också. På Hedin Bil märker man även att allt fler kunder efterfrågar helhetslösningar och en attraktiv totalkostnad. Bränsleekonomi, service- och reparationskostnader är en viktig aspekt i ekvationen och här ligger såväl Mercedes-Benz och Nissan i framkant. Vårt jobb går ut på att hitta helhetslösningar som ger kunden en bra totalkostnad. På så sätt kan kunden faktiskt tjäna pengar på att investera i en ny bil. Men målet är ju inte enbart att sälja en bil, målet är att få en hundraprocentigt nöjd kund som ser oss som ett Från vänster: Tim Olofsson, Berat Ismajli, Torbjörn Flaten och Jörgen Bengtsson. Saknas på bild gör transportbilsäljare Mille Kocic och Berat Ismajli. självklart val även nästa gång, säger Mille Kocic, transportbilssäljare Nissan. Inspireras av personbilar Gällande komfort och utseende har modellutbudet bland transportbilar blivit mer och mer inspirerat av personbilar. Kunderna vill klämma, känna och provköra på samma sätt som när de köper en personbil. Med vår nya bilhall har vi utrymme för att ha många olika modeller hemma så att kunden själv kan jämföra. När väl kunden bestämt sig vill han ha sin bil snabbt, säger Berat Ismajli, transportbilssäljare. Med ett stort lager kan Hedin Bil leverera omgående. Det är bra tryck i försäljningen som ökat rejält under året. En ny toppmodern anläggning, starka varumärken, bra utbud och kompetent personal gör sitt till. Mercedes-Benz transportbilar har en av marknadens lägsta TCO, vilket står för Total Cost of Ownership. Dessutom erbjuds bra garantier upp till fem år och riktigt förmånliga serviceavtal säger Berat Ismajli, transporbilssäljare. Vidare erbjuder Nissan numera fem års nybilsgaranti upp till mil. Det är konkurrenskraftigt i den klassen och uppskattas såklart av kunderna, säger, Berat Ismajli. Tid, trygghet och tillgång På Hedin Bil arbetar man för att bli branschens bästa företag med de bästa produkterna och den bästa servicen. En viktig ingrediens i detta är att kunna erbjuda en förmånlig finansiering. Vi erbjuder Hedin Bils egna finansiering. Det gör att vi kan ge kunden det där lilla extra, både gällande service och ledtider. Vi skapar en helhetslösning, presenterar bilarna i olika varianter, ordnar byggnation av till exempel kranar och skåp efter kunden önskemål. På eftermarknaden stöttar vi kunden genom en verkstad med generösa öppettider med kvällsöppet och jour. Vi debiterar inget extra för att man lämnar in bilen kvällstid. Det handlar om att möta efterfrågan; hantverkare vill serva sina bilar när de inte arbetar och då har vi skapat förutsättningar för det, menar samtliga transportbilssäljare på anläggningen.

6 6 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG TOPPMODERN ANLÄGGNING MED GOTT OM RESURSER Verkstadens kvällsskift minskar stilleståndet för kunderna. Från vänster: Mattias Öberg, Roger Pettersson, Niklas Dahlqvist och Samuel Holhos. Öppettider transportoch lastbilsverkstad: Vardagar Bokningsbara kvällstider: Mån tors kl Kvällsskift, jour och specialutbildade mekaniker. Hedin Bil Transport- och lastbilscenter i Helsingborg har haft ett fint första år, när servicegraden till kunderna har skruvats upp till max. VI HAR STORT UTBUD AV DÄCK OCH KAN ÄVEN ERBJUDA DÄCKHOTELL RING FÖR PRISER OCH MER INFO: TEL Det var ingen liten anläggning som invigdes på Andesitgatan 18 i Helsingborg förra året. Bilhallen för last- och transportbilar mäter kvadratmeter. Det finns nästan kvadratmeter till, för verkstad och reservdelar. Däckhotellet rymmer hjul. Det finns en lastbilslyft som kan lyfta ett helt fullängdsekipage. Här stoltserar man med två servicegropar med bromsprovare, färdskrivarkontroll och hjulmätning. Det finns kort och gott resurser. Det är en av norra Europas modernaste last- och transportbilanläggningar, förkunnar verkstadschefen Mattias Kant. Men resurser och muskler är en sak. De är inte värda så mycket om där inte också finns en tillräckligt hög servicegrad. Vi har ökat tillgängligheten. Kvällsskift hade vi redan i de gamla lokalerna, men här har vi fått ökade möjligheter och förutsättningar att utnyttja kvällspassen. Det minskar stilleståndet för kunderna. De kan vara hemma och vila på kvällen, medan vi tar hand om bilen.

7 T.v. Mattias Kant, verkstadschef med 12 år inom Hedin Bil. Bilden ovan: Mekanikerna på verkstaden jobbar alltid för att hjälpa kunderna så snabbt som möjligt, oavsett om det gäller däckbyte eller att reparera ett stenskott. Mattias Kant är färsk som verkstadschef, han började i augusti. Men han har 12 år inom Hedin Bil, började som reservdelsman och har ansvarat för både IT och administration. Han har en god helhetsbild av företaget, och just helheten är en annan viktig faktor i den utökade servicegraden. Vi säljer en helhetslösning. Här kan man göra service, få rutan bytt och förvara sina däck. Det är skönt att ha allt samlat på ett ställe. Det sparar både tid och energi för kunden. De specialutbildade mekanikerna är en annan framgångsfaktor. Vi skickar löpande våra mekaniker på utbildningar för att de ska förkovra sig inom sin inriktning. Vi jobbar alltid på att hjälpa kunden så snabbt som möjligt. Och skulle det behövas en helt ny bil istället för service, då har Hedin Bils försäljning öppet även på lördagar. Det är inte praxis inom transportbilsbranschen på samma sätt som det är i personbilsbranschen. Här handlar det återigen om ökad tillgänglighet.

8 8 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG Nöjda kunder Michael Gunnarsson på Nya Golv har handlat bilar av Hedin Bil så länge han kan minnas. Jag har köpt många transportbilar av Hedin Bil genom åren. Det har alltid funkat bra och Hedin Bil är lätta att prata med. Blir det fel rättas det till fort. Skulle bilarna bli stående så får de snabbt fram nya. Jag handlar av dem privat också. Har Mercedes privat och på firman samt någon Nissan och en Kia på firman. Det känns som att vi har ett ömsesidigt förtroende för varandra. Mikael Aronssons Åkeri har fått bra bilar och bra service sedan I grund och botten började det med att jag skulle ha en Mercedes-Benz. Jag har alltid fått bra service och det känns som att Hedin Bil är på tårna för att allt ska fungera. Den känslan gillar jag, att de hela tiden gör vad de kan. Det är positivt med kvällsjour. Då kan jag lämna in en bil mellan lossning och lastning. Roger Gravert på Graverts Trädgårdsservice ändrar inte på ett vinnande koncept. Farsan startade firman 1966, och hade en VW. Den blev för liten och 1980 började vi handla hos det som då var Philipsons. Nu har vi köpt bilar där i 35 år och ändrar inte på ett vinnande koncept. Nu har vi Mercedes-Benz Sprinter. Det är bra service och trevligt folk på Hedin Bil. HELSINGBORG TRANSPORT- OCH LASTBILSCENTER Andesitgatan 18, Väla Södra Tel växel:

HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALL FÖR KOMMERSIELLA FORDON

HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALL FÖR KOMMERSIELLA FORDON HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALL FÖR KOMMERSIELLA FORDON 2 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG JÖRGEN BENGTSSON FAKTA Hedin Bil Transport-

Läs mer

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept ÄR DU BEREDD ATT SATSA PÅ NÅGOT NYTT? Mekonomen är ett av Sveriges starkaste varumärken. År efter år topprankar vi i olika undersökningar. Det är naturligtvis

Läs mer

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Vår omvärld och de förutsättningar vi verkar inom Kollektivtrafik I dag lever merparten av alla bolag med ständiga effektiviseringsbehov. En förutsättning

Läs mer

Välkommen till Isakssons Bilservice i Falkenberg!

Välkommen till Isakssons Bilservice i Falkenberg! Välkommen till Isakssons Bilservice i Falkenberg! Auktoriserad Serviceåterförsäljare med en komplett fullserviceanläggning för dig och din Mercedes-Benz. Med över 50-års erfarenhet ger vi dig hög kvalité

Läs mer

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Vår omvärld och de förutsättningar vi verkar inom Kemtvätt och klädvård Att bedriva ett trovärdigt och kvalitativt företag inom kem- och vittvättsbranschen

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Smarta etiketteringslösningar på dina villkor. ONE kontaktperson ONE leverantör ONE faktura Att lösa våra kunders behov av etiketter och etiketteringslösningar

Läs mer

Finnvedens Lastvagnar samlar sitt begagnatutbud i Värnamo

Finnvedens Lastvagnar samlar sitt begagnatutbud i Värnamo en informationstidning Från Finnvedens lastvagnar våren 2009 BEGAGNADE VOLVOLASTBILAR - ALLTID ETT SÄKERT KÖP Finnvedens Lastvagnar samlar sitt begagnatutbud i Värnamo Generösa Garantier även på utvalda

Läs mer

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket!

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Amanda Bergqvist Ålder: 25 år Ort: Helsingborg Träningsbakgrund:

Läs mer

38 hemma hos - BYGGA NYTT HUS -

38 hemma hos - BYGGA NYTT HUS - 38 hemma hos - BYGGA NYTT HUS - - BYGGA NYTT HUS - hemma hos 39 Med passion för husbyggande text maria östlund, Louise josborg Foto pär olsson Jan Eidman vet precis hur han vill ha det. Han har renoverat

Läs mer

Ett Barnhem Selfhelp- fund Stipendieverksamhet En gåvoverksamhet för fattiga En IT- skola

Ett Barnhem Selfhelp- fund Stipendieverksamhet En gåvoverksamhet för fattiga En IT- skola Stiftelsen Banglabarn grundades 2012, i syfte att utveckla och förbättra förutsättningarna för fattiga människor i Bangladesh. Bakgrunden till Stiftelsen är att Raton Razzak, far till grundaren Leo, fick

Läs mer

Inbjudan 25-27 mars 2011

Inbjudan 25-27 mars 2011 En tredagars publikmässa i Karlstad Inbjudan 25-27 mars 2011 Hej och välkommen! Varmt välkommen till Karlstad 25-27 mars 2011. Under tre dagar fyller vi för 7:e gången över 3 000 kvm med massor av shoppingsugna

Läs mer

Mercedes-Benz CharterWay: mobilitetslösningar utan gränser

Mercedes-Benz CharterWay: mobilitetslösningar utan gränser Mercedes-Benz CharterWay: mobilitetslösningar utan gränser 20 år med Mercedes-Benz CharterWay 20 år i täten med skräddarsydda tjänster Det framgångsrika konceptet CharterWay introducerades 1992 i liten

Läs mer

allt som har med bilen eller bilarna att göra. Enkelt för dig.

allt som har med bilen eller bilarna att göra. Enkelt för dig. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering, service- och reparationer,

Läs mer

People you can trust. Det är dags för människorna att synas.

People you can trust. Det är dags för människorna att synas. . Det är dags för människorna att synas. Det handlar om dig. Ingen bil är bättre än sin mekaniker. Under 2015 kommer vi att ta ett helt nytt grepp på den svenska marknaden för kommersiella fordon. Som

Läs mer

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance Fysiska aktiviteter Zumba och Linedance Vad innebar Vi träffas ett par gånger i veckan och dansar tillsammans med en instruktör. Hittills har vi testat att hålla kurser i både Zumba och Linedance. Vi dansar

Läs mer

Automatiskt smörjsystem för bakgavellyftar Från enkel idé till smart lösning

Automatiskt smörjsystem för bakgavellyftar Från enkel idé till smart lösning Automatiskt smörjsystem för bakgavellyftar Från enkel idé till smart lösning. F r a m g å n g s r i k t f i n l ä n d s k t a r b e t e o c h h ö g k v a l i t e t R ä t t t i l l n y c k e l f l a g g

Läs mer

Snabba fakta. När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti. Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm

Snabba fakta. När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti. Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm Snabba fakta Vem: Boomerang riktar sig till dig som är Utmanarscout och Roverscout

Läs mer

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Ingen kan förvaring som vi. I över 65 år har vi utvecklat, tillverkat och levererat förvaringslösningar. Är det något vi kan så är det förvaring och den

Läs mer

Stora Åkeripriset 2009

Stora Åkeripriset 2009 Stora Åkeripriset 2009 De nominerade företagen Stora Åkeripriset instiftades 2008 för att lyfta fram, synliggöra och stimulera en positiv utveckling av åkerinäringen. Stora Åkeripriset delas ut till ett

Läs mer

Se bilder och entreprenörer från Eget Företag 2009-10-15 Senast uppdaterad 2009-10-18

Se bilder och entreprenörer från Eget Företag 2009-10-15 Senast uppdaterad 2009-10-18 Se bilder och entreprenörer från Eget Företag 2009-10-15 Senast uppdaterad 2009-10-18 Eget Företag-mässan 2009 har bjudit på massa entreprenörer, intressanta seminarier OCH många nya Driftigmedlemmar.

Läs mer

Tal av vd Lars-Erik Aaro på LKAB:s årsstämma den 27 april 2011 på Luleå tekniska universitet

Tal av vd Lars-Erik Aaro på LKAB:s årsstämma den 27 april 2011 på Luleå tekniska universitet Tal av vd Lars-Erik Aaro på LKAB:s årsstämma den 27 april 2011 på Luleå tekniska universitet 2010 fyllde LKAB 120 år. Det är i sig fantastiskt. Nästan svårt att förstå... 120 år. Man måste stanna upp lite

Läs mer

Bilaga 1, tillhörande ärende: Förslag om införande av elbilar i den centrala fordonshanteringen inom Alingsås Kommun.

Bilaga 1, tillhörande ärende: Förslag om införande av elbilar i den centrala fordonshanteringen inom Alingsås Kommun. Bilaga 1, tillhörande ärende: Förslag om införande av elbilar i den centrala fordonshanteringen inom Alingsås Kommun. Så fungerar en elbil En renodlad elbil har inget avgasrör och ger inga utsläpp i gatumiljö.

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

CronholmsNytt. CronholmsNytt är ett reklamutskick av Mäklarefirman A. Cronholm AB. Tema: Homestyling - en trend som har kommit för att stanna

CronholmsNytt. CronholmsNytt är ett reklamutskick av Mäklarefirman A. Cronholm AB. Tema: Homestyling - en trend som har kommit för att stanna är ett reklamutskick av Mäklarefirman A. Cronholm AB Nr. 1 September 2005 Idé och produktion - t.i.d media, www.tidmedia.se Homestyling sida 6-7 Tema: Homestyling - en trend som har kommit för att stanna

Läs mer

Ökade omsättningen. med 35% Öka konkurrenskraften. Fylld med inspiration! Prins Daniels Fellowship. Lönsamma ombyggnationer.

Ökade omsättningen. med 35% Öka konkurrenskraften. Fylld med inspiration! Prins Daniels Fellowship. Lönsamma ombyggnationer. DAGLIGVARUHANDEL Öka konkurrenskraften Prins Daniels Fellowship Fylld med inspiration! Lönsamma ombyggnationer Nya heta koncept Sebastian Lindström, ICA Supermarket Sveg Ökade omsättningen med 35% Jag

Läs mer

Det blir praliner och champagne på divanen På torsdag håller 40-årsjubilerande Lotta Maxe öppet hus

Det blir praliner och champagne på divanen På torsdag håller 40-årsjubilerande Lotta Maxe öppet hus Page 1 of 5 Stäng Detta är den utskriftvänliga versionen av artikeln.välj Skriv ut i din webbläsare för att inleda utskrift.(detta meddelande skrivs ej ut) Utskriftversion av: http://folket.se/folkifolket/1.1435358

Läs mer

ButikenMars. 49:- /st 1.995:- 20 % rabatt 249:- 1.190:- 500:- 35 % 400:- Spolarvätska Agrol 4 liter färdigblandad. Ljusramp LED.

ButikenMars. 49:- /st 1.995:- 20 % rabatt 249:- 1.190:- 500:- 35 % 400:- Spolarvätska Agrol 4 liter färdigblandad. Ljusramp LED. Erbjudanden från ButikenMars 2016 Rak med 80 st dioder 500:- Spolarvätska Agrol 4 liter färdigblandad Köp 4 betala för 3 Art nr TLB3240HL 1.995:- (2.494:- inkl moms) Ord pris 2.495:- Art nr 760904 49:-

Läs mer

SÖLVESBORG. - av naturliga skäl -

SÖLVESBORG. - av naturliga skäl - SÖLVESBORG - av naturliga skäl - Jag pendlar en halvtimme inåt landet. När jag kommer hem och öppnar bildörren känner jag lukten av hav, det är underbart. Jimmy, 42 år värme och engagemang Sölvesborg är

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Nya konkurrensregler för bilbranschen GRUPPUNDANTAGET 1 JUNI 2010-31 MAJ 2013

Nya konkurrensregler för bilbranschen GRUPPUNDANTAGET 1 JUNI 2010-31 MAJ 2013 Nya konkurrensregler för bilbranschen GRUPPUNDANTAGET 1 JUNI 2010-31 MAJ 2013 INNEHÅLL NYA KONKURRENSREGLER FÖR BILBRANSCHEN 1 Nya regler från 1 juni 2010 och juni 2013 3 2 Hur påverkar detta den svenska

Läs mer

BJÄRNUMS CASINOGÄNG PRESENTERAR 2014 ÅRS REVY

BJÄRNUMS CASINOGÄNG PRESENTERAR 2014 ÅRS REVY BJÄRNUMS CASINOGÄNG PRESENTERAR 2014 ÅRS REVY Ensemble för 2014 års revy Martina Olofsson Linda Persson Mats Olofsson Pelle Svensson Paul Tilly Jeannette Storm Emelie Bengtsson Micke Andersen Rosita Elfving

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Vallhalla Kommun Flen Storlek 2196.0 m² Område Vallhalla/Årdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Södermanland Gatuadress Vallhalla Kommun Flen Storlek 2196.0 m² Område Vallhalla/Årdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Södermanland Gatuadress Kommun Flen Storlek 2196.0 m² Område /Årdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevligt läge med utsikt mot sjön Båven. Bra och ostört läge men samtidigt nära till

Läs mer

Skrot, avfall och återvinning

Skrot, avfall och återvinning Skrot, avfall och återvinning Lösningar som optimerar prestandan www.hiab.com SKROT, AVFALL OCH ÅTERVINNING Skrot, avfall och återvinning Skrot, avfall och återvinning Lösningar som optimerar prestandan

Läs mer

Spjutspetskompetens inom asfalt

Spjutspetskompetens inom asfalt Spjutspetskompetens inom asfalt Sandahls Grus & Asfalt AB grundades 1991 men har vuxit ordentligt de sista åren. Sandahls geografiska verksamhetsområde sträcker sig över hela landet och därför är verksamheten

Läs mer

mobilisering Nyhet Sv 1202 S 1803 Lv 100 T2 i sitt rätta element SERVICE & RESERVDELAR- SNABBT & SMIDIGT Mindre, flexiblare, lönsammare

mobilisering Nyhet Sv 1202 S 1803 Lv 100 T2 i sitt rätta element SERVICE & RESERVDELAR- SNABBT & SMIDIGT Mindre, flexiblare, lönsammare mobilisering maskin mekano nyhetsbrev nr 1/2014 Nyhet Lv 100 T2 Mindre, flexiblare, lönsammare S 1803 i sitt rätta element Sv 1202 Kapabel men lättflyttad SERVICE & RESERVDELAR- SNABBT & SMIDIGT LEDAREN

Läs mer

TF BIL. fordonsgaranti. Minst 40% billigare än konkurrenterna

TF BIL. fordonsgaranti. Minst 40% billigare än konkurrenterna TF BIL fordonsgaranti Minst 40% billigare än konkurrenterna Garanti för ett tryggare bilköp Kvalitetsmedvetna bilåterförsäljare säljer bilar med garanti. Vi har förtroendet att administrera garantier åt

Läs mer

Fritidsenkäten 2014 Sammanställning av svar och index

Fritidsenkäten 2014 Sammanställning av svar och index Fritidsenkäten 2014 Sammanställning av svar och index Post Botkyrka kommun, 147 85 TUMBA Besök Munkhättevägen 45 Tel 08-530 610 00 www.botkyrka.se Org.nr 212000-2882 Bankgiro 624-1061 1 [11] Kvalitetsstöd

Läs mer

En trygg. äldreomsorg

En trygg. äldreomsorg En trygg äldreomsorg E f Läs mer i Vård- och omsorgsplanen. n trygg omsorg ör äldre En trygg äldreomsorg byggd på individuella behov Äldreomsorgen i Skurups kommun drivs som en del av individ- och omsorgsförvaltningen.

Läs mer

Årsberättelse 2015. KVD Kvarndammen Gruppen AB

Årsberättelse 2015. KVD Kvarndammen Gruppen AB Årsberättelse 2015 KVD Kvarndammen Gruppen AB DETTA ÄR KVD KVD Tidslinje PRESENTATION KVD grundas som ett konsultbolag och hjälper banker och leasingbolag att sälja återtagna leasade tjänstebilar. KVD

Läs mer

EUROPAS MODERNASTE RÖRKLIPPNINGSANLÄGGNING FINNS NU PÅ AXELENT I HILLERSTORP

EUROPAS MODERNASTE RÖRKLIPPNINGSANLÄGGNING FINNS NU PÅ AXELENT I HILLERSTORP X-News Nr 2 2009 Nyheter & Notiser från Axelent AB www.axelent.se Problemlösare med unikt erbjudande» Läs mer på sid 4 NYTT SAMARBETS- AVTAL MED ASEAN Nu finns vi i 38 länder.» Läs mer på sid 3 EUROPAS

Läs mer

Plötsligt händer det. Nr 1 februari 2012

Plötsligt händer det. Nr 1 februari 2012 KLUBBNYTT Plötsligt händer det. Nr 1 februari 2012 Vårpub 2 Ordförande Hej! Hoppas att alla har haft en skön julledighet. Tyvärr är den här vintern hittills lite för snöfattig för att spåret vid Fjälliden

Läs mer

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning Plattsättning Kakel & Klinker Inredning 2 HALMSTAD KAKELHUS VÄLKOMMEN TILL HALMSTAD KAKELHUS! Att välja Halmstad Kakelhus är att välja kvalitet. Och med kvalitet menar vi allt, från själva produkterna

Läs mer

https://atc-extern.vgregion.se/avantra/customer/westma/modules/purchase/question/...

https://atc-extern.vgregion.se/avantra/customer/westma/modules/purchase/question/... Sida 1 av 5 1 Fråga: Vänligen förtydliga. Fråga Punkt 9 Uppdatering nya modeller Priset för den nya modellen får inte vara högre än den befintliga modellen. Vad menas med modell? Helt ny produkt eller

Läs mer

HISTORIK. Idag har Dimoda växt till sju butiker:

HISTORIK. Idag har Dimoda växt till sju butiker: HISTORIK Dimoda har sin grund i ett presentbutikskoncept som startades av Gunn Karlsson. Gunn arbetade under 1980-talet med försäljning av garner, dels som grossist, dels genom försäljning i butik. Redan

Läs mer

Lika eller olika? Hur företagare och unga ser på löner och anställning ELIN BENGTSSON DECEMBER, 2009

Lika eller olika? Hur företagare och unga ser på löner och anställning ELIN BENGTSSON DECEMBER, 2009 Lika eller olika? Hur och ser på löner och anställning ELIN BENGTSSON DECEMBER, 9 Lika eller Olika? 1 Sammanfattning Lika eller olika? Ganska lika faktiskt. Unga kan inte bara tänka sig lägre ingångslön,

Läs mer

SVERIGE 2016. Ökat rekryteringsbehov och mycket goda möjligheter till jobb. Trots det minskar antalet elever på

SVERIGE 2016. Ökat rekryteringsbehov och mycket goda möjligheter till jobb. Trots det minskar antalet elever på SVERIGE 2016 Ökat rekryteringsbehov och mycket goda möjligheter till jobb. Trots det minskar antalet elever på gymnasiets fordons- och transportprogram. En rapport framtagen av Motorbranschens yrkesnämnder,

Läs mer

DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter TEMA: LJUDDÖRRAR MASSIVDÖRRAR När man pratar om ljuddörrar är det ofta massivdörrar man menar. En massivdörr är en trädörr som består av ett ramträ, en stomskiva

Läs mer

Välkommen till Senderöds Koloniförening

Välkommen till Senderöds Koloniförening Välkommen till Senderöds Koloniförening Vi önskar dig varmt välkommen till Senderöd och hoppas du kommer att få stor glädje av din koloni! Denna folder innehåller följande: Sidan 3: Planeringskalender

Läs mer

Valfrihet för förening och boende

Valfrihet för förening och boende Bostadsrättsföreningar och villasamfälligheter Valfrihet för förening och boende Framtidssäker infrastruktur för snabba kommunikationer, Internet, digital-tv, telefoni, data, film, spel, nytta och nöje

Läs mer

Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till.

Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till. Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till. Garanterat kollad i minsta detalj. Med Mercedes-Benz Certified får du möjlighet att köpa en begagnad transportbil med samma trygghet och garantier som

Läs mer

Biogas Gotland i samarbete med Gotlands bilhandlare

Biogas Gotland i samarbete med Gotlands bilhandlare Biogas Gotland i samarbete med Gotlands bilhandlare Biogasbilarna i denna broschyr är ett urval av marknadens vanligaste modeller. Flera finns både som nya och begagnade, andra enbart som begagnade, då

Läs mer

UNDERLAG FÖR PLANUPPDRAG

UNDERLAG FÖR PLANUPPDRAG 1(6) Dnr 1740/2011 FASTIGHETEN PUKSLAGAREN ÖSTRA 2 BERGA, HELSINGBORGS STAD UNDERLAG FÖR PLANUPPDRAG SÖKANDE Ansökan om planändring inkom från fastighetsägaren GERP Maxi Helsingborg KB den 20 oktober 2011.

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är A. Man 39 37,1 B. Kvinna 66 62,9 C. Annan 0 0 Min ålder A. yngre än 25 år 10 9,5 B. 26 45 år 32 30,5 C. 46 65 år 34 32,4 D. äldre än 65 29 27,6 Tid för mitt besök

Läs mer

Mercedes-Benz Sverige AB Bilaga 2

Mercedes-Benz Sverige AB Bilaga 2 SVAR PÅ KRAVSPECIFIKATION 1. OMFATTNING Kommentarer: Anbudet från omfattar följande: Personbilar: 1) Köp: Enligt prisbilagor 2) Finansiell leasing: enligt prisbilagor 3) Operationell leasing (fullservice)

Läs mer

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 LÅT OSS INSPIRERA DIG Varmt välkommen till en ny säsong tillsammans med oss på Björn Axén Academy! Vi erbjuder kurstillfällen med bara demo eller längre kurser där du själv arbetar

Läs mer

40-årskris helt klart!

40-årskris helt klart! 40-årskris helt klart! Oj, det kom som ett brev på posten! En stor och enorm hemsk känsla! Det var krisdags igen! Jag ville helst inte vara med, jag kände mig så totalt misslyckad mitt i mitt liv! Så här

Läs mer

Vilka miljöregler gäller för dig som driver en mindre fordonsverkstad eller fordonstvätt?

Vilka miljöregler gäller för dig som driver en mindre fordonsverkstad eller fordonstvätt? Vilka miljöregler gäller för dig som driver en mindre fordonsverkstad eller fordonstvätt? Innehåll Miljörisker och lagstiftning 3 Avfallshantering 3 Avloppsvatten och oljeavskiljare 4 Kemiska produkter

Läs mer

Inspiration, idéer och fakta för dig som planerar och bygger cykelparkeringar i Västerås. Den perfekta cykelparkeringen

Inspiration, idéer och fakta för dig som planerar och bygger cykelparkeringar i Västerås. Den perfekta cykelparkeringen Inspiration, idéer och fakta för dig som planerar och bygger cykelparkeringar i Västerås Den perfekta cykelparkeringen 2 Cykelparkeringar Ja, tack! Västerås är en kommun med en stolt cykeltradition. Att

Läs mer

Entreprenad, lego eller maskiner?

Entreprenad, lego eller maskiner? Entreprenad, lego eller maskiner? Bultsvetsteknik AB har en omfattande entreprenadverksamhet. Svetsning av förankringselement, pannstift, isoleringsspik m.m. sker oftast på plats hos kunden, men ibland

Läs mer

AFFÄRSPLAN TURNÉVERKSTAN

AFFÄRSPLAN TURNÉVERKSTAN AFFÄRSPLAN TURNÉVERKSTAN LETS TAKE THE TRAIN Olle Kilström André Robsahm Joel Lind INNEHÅLLSFÖRTÄCKNING Affärsidé 2. Syfte 2. Nyttoaspekt 2. Mål 2. Organisation 3. Marknad 3. Marknadsföring 3. Konkurrens

Läs mer

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning En affärsmöjlighet som innebär stora besparingar Electrolux Professional Kommunal verksamhet Electrolux Professional Kommunal verksamhet Egen tvättenhet ökar

Läs mer

Hjärnkraft. Systematiskt utvecklingsarbete ökar produktiviteten. en tidning från skogsindustriernas kompetensförsörjningskommitté

Hjärnkraft. Systematiskt utvecklingsarbete ökar produktiviteten. en tidning från skogsindustriernas kompetensförsörjningskommitté Hjärnkraft en tidning från skogsindustriernas kompetensförsörjningskommitté År 2008 Tema: Produktivitet Systematiskt utvecklingsarbete ökar produktiviteten 2015 Hjärnkraft 2015 Människan gör skillnad Inom

Läs mer

Belysningsutredning Våren 2014

Belysningsutredning Våren 2014 Belysningsutredning Våren 2014 1 Bakgrund Framtidsgruppen har under 2012-2014 arbetat med frågan om gatubelysning inom området på styrelsens uppdrag Uppdraget har varit att undersöka kostnadsnivåer, medlemmars

Läs mer

Bilarna som aldrig får stå still

Bilarna som aldrig får stå still Sida 1 av 5 LASTBILAR TRANSPORTBILAR PERSONBILAR SERVICE NY MOBILITET 31 maj, 2016 / Road Stories Bilarna som aldrig får stå still AISAB Ambulanssjukvården i Storstockholm AB har närmare 60 ambulanser

Läs mer

Garantibevis. Audi förlängd garanti. Audi Service

Garantibevis. Audi förlängd garanti. Audi Service Garantibevis Audi förlängd garanti Audi Service Garantibevis Audi förlängd garanti Chassinummer och reg. nr Modell Leverans till första kund Typ av Audi förlängd garanti (garantiperiod/kilometerantal)

Läs mer

5. Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad som anförs i motionen. om behovet av en aktiv regionalpolitik för tillväxt i hela landet.

5. Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad som anförs i motionen. om behovet av en aktiv regionalpolitik för tillväxt i hela landet. Enskild motion Motion till riksdagen: 2014/15:1753 av Berit Högman m.fl. (S) Regional tillväxt för fler jobb Förslag till riksdagsbeslut 1. Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad som

Läs mer

Vår förvaltning din trygghet. www.ttf.se

Vår förvaltning din trygghet. www.ttf.se www.ttf.se Vår förvaltning din trygghet Totallösning eller skräddarsytt? Ägarna Matz Eklund och Nils Bengtsberg erbjuder en trygg och säker fastighetsförvaltning. Alla bekymmer med att förvalta fastigheter

Läs mer

VÅRKAMPANJ 2016. För dig och din Toyota. 40% rabatt på sommardäck. Hjulskifte från 275 kr. Thule takbox 3.495 kr. AC-service, endast 595 kr

VÅRKAMPANJ 2016. För dig och din Toyota. 40% rabatt på sommardäck. Hjulskifte från 275 kr. Thule takbox 3.495 kr. AC-service, endast 595 kr VÅRKAMPANJ 2016 För dig och din Toyota 40% rabatt på sommardäck Hjulskifte från 275 kr Thule takbox 3.495 kr AC-service, endast 595 kr Lördagsöppet på verkstaden i Rissne Stenskottslagning vindruta, 0

Läs mer

Tvärtom Hur du vinner framgång, blir lycklig och rik genom att göra precis tvärtom

Tvärtom Hur du vinner framgång, blir lycklig och rik genom att göra precis tvärtom Boksammanfattning Tvärtom Hur du vinner framgång, blir lycklig och rik genom att göra precis tvärtom Tvärtom är skriven för dig som vill bli en vinnare i dina egna ögon, säger författaren Max Söderpalm

Läs mer

BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING

BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING Lindesbergs Golfklubb bildades 1984 och de 18 hålen ritade av Jan Sederholm i Dalkarshyttan stod färdiga 1985.

Läs mer

Athlon. Information till dig som förare

Athlon. Information till dig som förare Athlon Information till dig som förare Introduktion Det är en stor glädje att kunna hälsa dig välkommen som kund hos Athlon! I denna informationsbroschyr hittar du viktig information som kan bli relevant

Läs mer

Klimatsmarta och kostnadseffektiva transporter för elvägar. siemens.se/elvagar

Klimatsmarta och kostnadseffektiva transporter för elvägar. siemens.se/elvagar Klimatsmarta och kostnadseffektiva transporter för elvägar siemens.se/elvagar Utmaningen klimatutsläppen måste minska snabbt I denna broschyr beskrivs kortfattat förutsättningarna och möjligheterna för

Läs mer

Klass 6B Guldhedsskolan

Klass 6B Guldhedsskolan Klass 6B Guldhedsskolan Klass 6B i Guldhedsskolan har gjort ett temaarbete i NO, svenska och bild. Vi gör alla avtryck i miljön. Hur mycket jag tar av naturens resurser och belastar miljön brukar kallas

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro Face to Face Skapa utbildning i världsklass! Idrottsrörelsen har drygt 3 miljoner medlemmar i Sverige och är landets största och kanske viktigaste folkrörelse. Idrottens vision är: Svensk idrott världens

Läs mer

Rapport: Kanotslalombana - En näridrottsplats

Rapport: Kanotslalombana - En näridrottsplats Dalarnas Idrottsförbund Idrottslyftet - Vår 2012 Rapport: Kanotslalombana - En näridrottsplats Förening: Falu kanotklubb Kontakt: Soizick Lidström info@falukanotklubb.se - 073-22 22 654 Startdatum: 2011-10-01

Läs mer

PROCESS / OEM NYFiKEN på hur VårA FuNKtiONS- lösningar FörBättrAr DiNA processer?

PROCESS / OEM NYFiKEN på hur VårA FuNKtiONS- lösningar FörBättrAr DiNA processer? PROCESS / OEM Nyfiken på hur våra funktionslösningar förbättrar dina processer? Armatec är ett renodlat kunskapsföretag på tekniska system inom processindustrin. Av naturliga skäl är det därför människorna

Läs mer

Meddelanden, frågor & svar ID:7223. Fråga

Meddelanden, frågor & svar ID:7223. Fråga Meddelanden, frågor & svar ID:7223 På de blocken där det står återtransport ska man hämta transportboxarna senare under samma dag. Jag vill veta exakta tider på de olika blocken när man kan hämta transportboxarna

Läs mer

Värmeprodukter Plåtbearbetning Trinettekök Företagspark. BORÖ erbjuder helhetslösningar från tillverkning till lagerhållning och logistik!

Värmeprodukter Plåtbearbetning Trinettekök Företagspark. BORÖ erbjuder helhetslösningar från tillverkning till lagerhållning och logistik! Värmeprodukter Plåtbearbetning Trinettekök Företagspark BORÖ erbjuder helhetslösningar från tillverkning till lagerhållning och logistik! Ackumulatortankar och beredare för både enkla och avancerade energisystem,

Läs mer

Eskimå-bladet Nr 21 130315

Eskimå-bladet Nr 21 130315 Eskimå-bladet Nr 21 130315 Hej allihopa, detta är årets första Eskimå-blad. Info från ordföranden: Nytt år och nya utmaningar! I har en ny styrelse och jag vill på styrelsens vägar tacka för förtroendet.

Läs mer

Insamling av matavfall. Så ansluter ni er fastighet

Insamling av matavfall. Så ansluter ni er fastighet Insamling av matavfall Så ansluter ni er fastighet Tack för maten! Vad gör du med dina 100 kilo? Varje år genererar en person 100 kilo matavfall. 100 kilo! Att ta tillvara på denna resurs och låta det

Läs mer

Kort bruksanvisning FLUX

Kort bruksanvisning FLUX Kort bruksanvisning FLUX Bruksanvisning art nr MB 3301KB Denna bruksanvisning ger information om montering, inställningsmöjligheter, säkerhetsföreskrifter och skötselråd av Flux bakåtvänd rollator. Genom

Läs mer

OM båtar, Träd- specialist Ramon Apelt specialitet Audi verkstad Atteviks Personvagnar

OM båtar, Träd- specialist Ramon Apelt specialitet Audi verkstad Atteviks Personvagnar nej! VI KAN INGET OM båtar, Träd- GÅRDsredskap ELLER cyklar. specialist Ramon Apelt specialitet Audi VI KAN BARA EN SAK. SERVA AUDI, VW, SKODA OCH SEAT. INGET ANNAT. VARFÖR EN SERVICE- SPECIALIST? specialist

Läs mer

Entreprenörshandboken

Entreprenörshandboken Entreprenörshandboken Tryck: Gävle Offset Formgivning: Ralf Fredriksson/Gavlegårdarna Illustrationer: Anette Hedberg/AH Form 2009/01 Andra upplagan 2012/10 4 5 6 7 8 10 13 14 17 18 20 23 Entreprenören,

Läs mer

AB Karl Hedin Förädling Takstolar. Företaget. Att tänka på för att ditt takprojekt ska bli lyckat

AB Karl Hedin Förädling Takstolar. Företaget. Att tänka på för att ditt takprojekt ska bli lyckat Takstolar AB Karl Hedin Förädling Takstolar Vår takstolsfabrik i Rättvik producerar takstolar efter våra kunders mått och önskemål. Vi tillverkar alla typer av takstolar: fackverk, ramverk, sax, pulpet

Läs mer

KLIPPA gräs. Vad kostar det att klippa? Jag har svaret! Tommy Franzon

KLIPPA gräs. Vad kostar det att klippa? Jag har svaret! Tommy Franzon KLIPPA gräs Vad kostar det att klippa? Jag har svaret! Tommy Franzon Examensarbete HGU 2008 Att det kostar mycket pengar att klippa gräs det vet jag. Att det kostar så mycket det trodde jag inte. Hur har

Läs mer

Öfolket. Verksamhetsberättelse för 2013. Ekonomisk rapport för 2013

Öfolket. Verksamhetsberättelse för 2013. Ekonomisk rapport för 2013 Öfolket Verksamhetsberättelse för 2013 Ekonomisk rapport för 2013 Verksamhetsberättelse 2013 för ideella föreningen Öfolket Öfolket bildades formellt på Stadsbiblioteket 11 mars 2013. Styrelsen har haft

Läs mer

Han har tidigare hjälp mig som praktikant och fungerar bra, duktig och vill lära sig.

Han har tidigare hjälp mig som praktikant och fungerar bra, duktig och vill lära sig. Anställa lärling Postad av Kenta Jonsson - 11 nov 2013 22:08 Hej alla. Är inne på att anställa en lärling. Han har tidigare hjälp mig som praktikant och fungerar bra, duktig och vill lära sig. Just nu

Läs mer

DAG 1 13 November i Fiholm. Exait Time 11.30 12.00, 13.40 14.10 Joakim Henriksson. DAG 2 14 November i Strömsholm

DAG 1 13 November i Fiholm. Exait Time 11.30 12.00, 13.40 14.10 Joakim Henriksson. DAG 2 14 November i Strömsholm Roger Palm DAG 1 13 November i Fiholm Exait Time 11.30 12.00, 13.40 14.10 Joakim Henriksson Effektiv tidsredovisning som frigör tid. Vi berättar om hur produkten fungerar och hur du integrerar den med

Läs mer

Sommarjobb i Tyresö kommun 2014, komplettering

Sommarjobb i Tyresö kommun 2014, komplettering TJÄNSTESKRIVELSE Tyresö kommun 2014-01-14 Utvecklingsförvaltningen 1 (7) Karin Sundström Utredare 08-5782 95 09 karin.sundstrom@tyreso.se Diarienummer Dnr 2013/GAN 0072 Gymnasie- och arbetsmarknadsnämnden

Läs mer

IMCure. XL-BYGG Sandviken och TRYGG/2000. Fyra gånger så mycket försäljning. Två nya anläggningar. Halva administrationen.

IMCure. XL-BYGG Sandviken och TRYGG/2000. Fyra gånger så mycket försäljning. Två nya anläggningar. Halva administrationen. XL-BYGG Sandviken och TRYGG/2000 Fyra gånger så mycket försäljning. Två nya anläggningar. Halva administrationen. Ett exempel på Storytelling från IMCure Förr stod mor på kontoret och slickade kuvert.

Läs mer

Den 21:a september 2014 gick Birger Ericsson i Filipstad

Den 21:a september 2014 gick Birger Ericsson i Filipstad betydelsefull för dreverrasen. Närlunda Nick fick även ge namnet åt Nickås kennel. Birger med S UCH S JCH Snoddas Den 21:a september 2014 gick Birger Ericsson i Filipstad bort. Birger Eriksson var utan

Läs mer

Måla med Patina. Patina Style STILRUMMET STOCKHOLM. Sammanfattning i hur du målar med matta kalkfärger.

Måla med Patina. Patina Style STILRUMMET STOCKHOLM. Sammanfattning i hur du målar med matta kalkfärger. Patina Style STOCKHOLM Måla med Patina Sammanfattning i hur du målar med matta kalkfärger. Tack för att du handlar av oss. Du är välkommen åter om du har frågor och funderingar kring färgerna. Vi utökar

Läs mer

Enkätsvar 2013. Fler kvinnor. Enkätsvar 2013 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm

Enkätsvar 2013. Fler kvinnor. Enkätsvar 2013 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm Enkätsvar 13 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm Enkätsvar 13 Under en fyraveckorsperiod, 25/2 till22/3 13, bad vi våra besökare på mottagningarna i Stockholm och Handen att fylla i och svara på en brukarenkät.

Läs mer

Kvalitet & Engagemang

Kvalitet & Engagemang Kvalitet & Engagemang Ett nyhetsbrev från Danfo #1 2015 Helhetskonceptet Sanirent Malmö stad - en förebild för offentliga toaletter SaniRent Helhetskoncept för bibehålle Placering och utformning i all

Läs mer

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Tomelilla är en behaglig plats att bo på I Tomelilla kan du njuta av det bästa av två världar. Runt knuten finns Österlens natur, kultur och fridfulla byliv.

Läs mer

Nya lägenheter med fint läge BJÖRNENVÄGEN 12 ETAPP 2

Nya lägenheter med fint läge BJÖRNENVÄGEN 12 ETAPP 2 Nya lägenheter med fint läge BJÖRNENVÄGEN 12 ETAPP 2 BJÖRNENVÄGEN 12 ETAPP 2 Ljust och luftigt pris från 1.995.000 kr Avgift 2.745 kr Antal rum 4 rum och kök Boarea ca. 70 kvm våningsplan 1 och 2 av 2

Läs mer