HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALL FÖR KOMMERSIELLA FORDON

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALL FÖR KOMMERSIELLA FORDON"

Transkript

1 HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALL FÖR KOMMERSIELLA FORDON

2 2 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG JÖRGEN BENGTSSON FAKTA Hedin Bil Transport- och lastbilscenter stod klart 1 december Med en total yta på 5500 kvm är det en av Europas största och modernaste last- och transportbilsanläggningar. Anläggningen är fördelad på 2000 kvm bilhall för last- och transportbilar och 2850 kvm verkstad och reservdelar. En fullutrustad anläggning som innehåller bland annat sex stycken lastbilsskepp, varav två har servicegropar utrustade med bromsprovare, färdskrivarkontroll och hjulmätning. NU KÖR VI! Två år har gått sedan vi flyttade vi in i våra nya lokaler på Andesitgatan vid Helsingborgs norra infart. Vi är otroligt stolta över att husera i en av Europas största och modernaste för kommersiella fordon. Och vilket år det varit! Vi var 21 personer när vi öppnade och har under året anställt och utökat med sju nya medarbetare. Vi har fått en fantastisk respons från våra kunder och med en försäljningsökning på 60 procent sedan vi öppnade kan vi inte vara annat än nöjda. Här finns även en lastbilslyft som kan lyfta ett fullängdsekipage samt en travers för tunga lyft av hytt och motorer. Verkstaden inhyser även en stor transportbilsavdelning med sex liftar. Däckhotellet rymmer 3000 hjul och på anläggningen finns även en tvätt som drivs av en extern entreprenör. I denna tidning berättar vi lite mer om oss och hur vi aktivt jobbar för att du som kund ska få en så bra och trygg bilaffär som möjligt under våra två första år. Hoppas vi ses när det är dags för en ny last- eller transportbil. Varmt välkommen till oss på Hedin Bil, nu kör vi! JÖRGEN BENGTSSON, Platschef Hedin Bil Transport och lastbilscenter ÖPPETTIDER Företaget har kvällsöppet i verkstaden, jour samt lördagsöppet på försäljningsavdelningen. Hedin Bil Transport och lastbilscenter har 28 anställda. Försäljning: Vardagar Lördagar Transport- och lastbilsverkstad: Vardagar 7-17 Bokningsbara kvällstider: Måndag torsdag kl Försäljning Verkstad Verkstad kväll Reservdelar Naturligtvis har vi även massa bra erbjudanden på transportbilar. In och kika på hemsidan, eller kontakta oss så berättar vi mer.

3 INNEHÅLLS- FÖRTECKNING 4 Lastbilen 5 Transportbilen 6-7 Toppmodern anläggning 8 Trogna kunder Från vänster: Christian Friis, Tim Elofsson, Mille Kocic, Jörgen Bengtsson, Torbjörn Flaten, Berat Ismajli och Joakim Lannemar.

4 4 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG Lastbilar som gör skillnad för miljö och plånbok För Hedin Bil Transport och lastbilscenter finns endast en stjärna på lastbilshimlen. Den stjärnan stavas Mercedes-Benz. Förklaringen ligger i Mercedes-Benz marknadsledande position när det kommer till låga drift- reparations- och servicekostnader, viktiga aspekter för Hedin Bils kunder. För att kunderna själva ska få uppleva hur bränslesnåla lastbilarna från Mercedes är utmanar Hedin Bil på en så kallad Fuel Duel. En bränsleduell där kunden får låna en lastbil under 14 dagar och jämföra bränsleförbrukningen mot hans mest bränslesnåla bil. I Sverige har det genomförts över 130 dueller under 2016 med enbart vinster; 17 procent i genomsnittlig bränslebesparing. Kunder kan sänka kostnaden via lägre förbrukning med över kronor per nytt Mercedesekipage varje år, säger Tim Olofsson, lastbilssäljare på Hedin Bil. Åkeri- och speditionsbranschen är under extrem prispress, marknaden kräver så billiga och kvalitativa leveranser som möjligt. Låga driftkostnader via fördelaktiga serviceoch reparationsavtal är därför oerhört viktigt. Utöver detta ordnar vi fördelaktiga finansieringsavtal och skapar en helhetslösning åt kunden, säger kollegan Torbjörn Flaten. Tim vet vad han talar om. Redan som 15-åring började han sommarjobba som mekaniker. Han kommer senast från en tjänst som förman på Scania. Kollegan Torbjörn är uppväxt i åkeri- och speditionsbranschen och har jobbat med detta i stora delar av sitt liv. Både Torbjörn och Tim ser en spännande resa framför sig med Hedin Bils nu 2-åriga anläggning. Vår toppmoderna eftermarknadsanläggning har en enorm potential. Köper du en produkt måste eftermarknaden fungera bra, det är viktigt för kunden. Att vi dessutom har våra lastbilar inomhus i en läcker miljö gör det trevligare för kunden att handla hos oss. För den som behöver sin lastbil snabbt finns konceptet Startklar. Här snackar vi leveransfärdiga lastbilar som kan levereras inom en vecka, säger Torbjörn. Att Mercedes jobbar hårt med driftsekonomi och bränslebesparing är telematiksystemet Fleetboard ett bra exempel på. Fleetboard sitter i alla våra produkter och skapar goda förutsättningar för en bättre driftsekonomi. Systemet känner av hur du kör och hur det påverkar din bränsleförbrukning. Ett smart system som spar både plånbok och miljö, säger Tim.

5 Transportbilen - mer än bara transport Trenden är tydlig. Transportbilar ska inte bara var funktionella, de ska vara snygga och komfortabla också. På Hedin Bil märker man även att allt fler kunder efterfrågar helhetslösningar och en attraktiv totalkostnad. Bränsleekonomi, service- och reparationskostnader är en viktig aspekt i ekvationen och här ligger såväl Mercedes-Benz och Nissan i framkant. Vårt jobb går ut på att hitta helhetslösningar som ger kunden en bra totalkostnad. På så sätt kan kunden faktiskt tjäna pengar på att investera i en ny bil. Men målet är ju inte enbart att sälja en bil, målet är att få en hundraprocentigt nöjd kund som ser oss som ett självklart val även nästa gång, säger Mille Kocic, transportbilssäljare. Inspireras av personbilar Gällande komfort och utseende har modellutbudet bland transportbilar blivit mer och mer inspirerat av personbilar. Kunderna vill klämma, känna och provköra på samma sätt som när de köper en personbil. Med vår nya bilhall har vi utrymme för att ha många olika modeller hemma så att kunden själv kan jämföra. När väl kunden bestämt sig vill han ha sin bil snabbt, säger Berat Ismajli, transportbilssäljare. Med ett stort lager kan Hedin Bil leverera omgående. Det är bra tryck i försäljningen som ökat rejält under året. En ny toppmodern anläggning, starka varumärken, bra utbud och kompetent personal gör sitt till. Mercedes-Benz transportbilar har en av marknadens lägsta TCO, vilket står för Total Cost of Ownership. Dessutom erbjuds bra garantier upp till fem år och riktigt förmånliga serviceavtal säger Mille Kocic, transporbilssäljare. Vidare erbjuder Nissan numera fem års nybilsgaranti upp till mil. Det är konkurrenskraftigt i den klassen och uppskattas såklart av kunderna, säger, Berat Ismajli. Tid, trygghet och tillgång På Hedin Bil arbetar man för att bli branschens bästa företag med de bästa produkterna och den bästa servicen. En viktig ingrediens i detta är att kunna erbjuda en förmånlig finansiering. Vi erbjuder Hedin Bils egna finansiering. Det gör att vi kan ge kunden det där lilla extra, både gällande service och ledtider. Vi skapar en helhetslösning, presenterar bilarna i olika varianter, ordnar byggnation av till exempel kranar och skåp efter kunden önskemål. På eftermarknaden stöttar vi kunden genom en verkstad med generösa öppettider med kvällsöppet och jour. Vi debiterar inget extra för att man lämnar in bilen kvällstid. Det handlar om att möta efterfrågan; hantverkare vill serva sina bilar när de inte arbetar och då har vi skapat förutsättningar för det, menar samtliga transportbilssäljare på anläggningen.

6 6 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG Verstadens kvällsskift minskar stilleståendet för kunderna. Från vänster: Mattias Öberg, Roger Pettersson, Niklas Dahlqvist och Samuel Holhos. Öppettider transportoch lastbilsverkstad: Vardagar Bokningsbara kvällstider: Mån tors kl Toppmodern anläggning med gott om resurser Kvällsskift, jour och specialutbildade mekaniker. Hedin Bil Transport- och lastbilscenter i Helsingborg har haft två bra år, när servicegraden till kunderna har skruvats upp till max. VI HAR STORT UTBUD AV DÄCK OCH KAN ÄVEN ER- BJUDA DÄCKHOTELL. Ring för priser och mer info Tel: Det var ingen liten anläggning som invigdes på Andesitgatan 18 i Helsingborg för två år sedan. Bilhallen för last- och transportbilar mäter kvadratmeter. Det finns nästan kvadratmeter till, för verkstad och reservdelar. Däckhotellet rymmer hjul. Det finns en lastbilslyft som kan lyfta ett helt fullängdsekipage. Här stoltserar man med två servicegropar med bromsprovare, färdskrivarkontroll och hjulmätning. Det finns kort och gott resurser. Det är en av norra Europas modernaste lastoch transportbilanläggningar. Men resurser och muskler är en sak. De är inte värda så mycket om där inte också finns en tillräckligt hög servicegrad. Vi har ökat tillgängligheten. Kvällsskift hade vi redan i de gamla lokalerna, men här har vi fått ökade möjligheter och förutsättningar att utnyttja kvällspassen. Det minskar stilleståndet för kunderna. De kan vara hemma och vila på kvällen, medan vi tar hand om bilen.

7 Vi säljer en helhetslösning. Här kan man göra AC-servicejobb, 2-årskontroll färdskrivare, få rutan bytt och förvara sina däck. Det är skönt att ha allt samlat på ett ställe. Det sparar både tid och energi för kunden. De specialutbildade mekanikerna är en annan framgångsfaktor. Vi skickar löpande våra mekaniker på utbildningar för att de ska förkovra sig inom sin inriktning. Vi jobbar alltid på att hjälpa kunden så snabbt som möjligt. Och skulle det behövas en helt ny bil istället för service, då har Hedin Bils försäljning öppet även på lördagar. Det är inte praxis inom transportbilsbranschen på samma sätt som det är i personbilsbranschen. Här handlar det återigen om ökad tillgänglighet.

8 8 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG Nöjda kunder Michael Gunnarsson på Nya Golv har handlat bilar av Hedin Bil så länge han kan minnas. Jag har köpt många transportbilar av Hedin Bil genom åren. Det har alltid funkat bra och Hedin Bil är lätta att prata med. Blir det fel rättas det till fort. Skulle bilarna bli stående så får de snabbt fram nya. Jag handlar av dem privat också. Har Mercedes privat och på firman samt någon Nissan och en Kia på firman. Det känns som att vi har ett Mikael Aronssons Åkeri har fått bra bilar och bra service sedan I grund och botten började det med att jag skulle ha en Mercedes-Benz. Jag har alltid fått bra service och det känns som att Hedin Bil är på tårna för att allt ska fungera. Den känslan gillar jag, att de hela tiden gör vad de kan. Det är positivt med kvällsjour. Då kan jag lämna in en bil mellan lossning och lastning. KOM FIRA MED ömsesidigt förtroende för varandra. Roger Gravert på Graverts Trädgårdsservice ändrar inte på ett vinnande koncept Farsan startade firman 1966, och hade en VW. Den blev för liten och 1980 började vi handla hos det som då var Philipsons. Nu har vi köpt bilar där i 35 år och ändrar inte på ett vinnande koncept. Nu har vi Sprinter. Det är bra service och trevligt folk på Hedin Bil. Mercedes-Benz OSS! HELSINGBORG TRANSPORT- OCH LASTBILSCENTER Andesitgatan 18, Väla Södra

HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALLAR FÖR TRANSPORT- OCH LASTBILAR

HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALLAR FÖR TRANSPORT- OCH LASTBILAR HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALLAR FÖR TRANSPORT- OCH LASTBILAR 2 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG JÖRGEN BENGTSSON FAKTA Hedin Bil

Läs mer

BEGAGNAT GUIDEN. -entidning fylld. med testade och trafiksäkra fordon STARKA FÖRDELAR ATT KÖPA BIL HOS DIN MRF-HANDLARE

BEGAGNAT GUIDEN. -entidning fylld. med testade och trafiksäkra fordon STARKA FÖRDELAR ATT KÖPA BIL HOS DIN MRF-HANDLARE Hela denna bilaga är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljningsavdelning tisdag 29 oktober Del C i samarbete med Linköping HANDLA BEGAGNAD BIL UR DENNA TIDNING VINN RESA TILL NEW YORK! Tävling

Läs mer

744:- 370:- spara. Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från

744:- 370:- spara. Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från spara Utnyttja kupongen på sidan 7 och 370:- 744:- Vi har extraöppet när du behöver oss som bäst den

Läs mer

Vi ser till att din verksamhet rullar

Vi ser till att din verksamhet rullar Vi ser till att din verksamhet rullar Team Verkstadscenter vet att det är viktigt för dig att ditt fordon mår bra och lever länge, för när bussen eller lastbilen rullar så gör även din verksamhet det.

Läs mer

643:- 370:- Sommardäcks- dax för din Opel! spara 1. Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från

643:- 370:- Sommardäcks- dax för din Opel! spara 1. Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Sommardäcks- dax för din Opel! 643:- Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Vi har extraöppet när du behöver oss som bäst den 25 mars och 1 april. Öppet hela året på våra

Läs mer

Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till.

Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till. Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till. Garanterat kollad i minsta detalj. Med Mercedes-Benz Certified får du möjlighet att köpa en begagnad transportbil med samma trygghet och garantier som

Läs mer

Din bilhandlare på Österlen GÄRSNÄS BIL AB

Din bilhandlare på Österlen GÄRSNÄS BIL AB Din bilhandlare på Österlen GÄRSNÄS BIL AB Vi bygger för framtiden Vi på Gärsnäs Bil gör nu den största satsningen i företagets historia. Vi satsar på en helt ny bilhall, som kommer att bli ett lyft för

Läs mer

Varför ska du köpa bil av oss?

Varför ska du köpa bil av oss? Varför ska du köpa bil av oss? Ett tryggt bilköp. De flesta vill köpa sin bil av någon man har stort förtroende för. Det gäller både nya och begagnade bilar. För oss handlar förtroende framförallt om två

Läs mer

Välkommen till oss i monter U:550!

Välkommen till oss i monter U:550! Nummer 1 2012 Tidningen du just nu läser är så aktuell som den kan bli. Vi producerade tidningen på plats på mässan under onsdagen. Den skickades till tryckeriet för tryck samma dag och började delas

Läs mer

Välkomna till AUTOIMPROVE AB. - din kompletta bilpartner

Välkomna till AUTOIMPROVE AB. - din kompletta bilpartner Välkomna till AUTOIMPROVE AB - din kompletta bilpartner Välkomna till AUTOIMPROVE AB - en komplett bilpartner med en yta av närmre 2 000 m2. AUTOIMPROVE startades i mitten av 90-talet av passion och kärlek

Läs mer

BEGAGNAT GUIDEN. - en tidning fylld. med testade och trafiksäkra fordon STARKA FÖRDELAR ATT KÖPA BIL HOS DIN MRF-HANDLARE

BEGAGNAT GUIDEN. - en tidning fylld. med testade och trafiksäkra fordon STARKA FÖRDELAR ATT KÖPA BIL HOS DIN MRF-HANDLARE Hela denna bilaga är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljningsavdelning tisdag 15 oktober Del C i samarbete med Linköping HANDLA BEGAGNAD BIL UR DENNA TIDNING VINN RESA TILL NEW YORK! Tävling

Läs mer

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept ÄR DU BEREDD ATT SATSA PÅ NÅGOT NYTT? Mekonomen är ett av Sveriges starkaste varumärken. År efter år topprankar vi i olika undersökningar. Det är naturligtvis

Läs mer

Lidköping 0510-275 10 DIN LEVERANTÖR AV VOLVO LASTMASKINER, HJULGRÄVARE, DUMPRAR OCH BANDGRÄVARE REDSKAP OCH ANPASSNINGAR

Lidköping 0510-275 10 DIN LEVERANTÖR AV VOLVO LASTMASKINER, HJULGRÄVARE, DUMPRAR OCH BANDGRÄVARE REDSKAP OCH ANPASSNINGAR Lidköping 0510-275 10 DIN LEVERANTÖR AV VOLVO LASTMASKINER, HJULGRÄVARE, DUMPRAR OCH BANDGRÄVARE REDSKAP OCH ANPASSNINGAR www.sparbankenlidkoping.se tel. 0510-54 55 00 PRISPRESSARE PÅ TUNGVIKTARE Välkommen

Läs mer

PÅ VÄG FÖR VÄRMLANDS ÅKARE

PÅ VÄG FÖR VÄRMLANDS ÅKARE PÅ VÄG FÖR VÄRMLANDS ÅKARE Affärer på värmländska Inget annat landskap är som Värmland. Och vi värmlänningar är inte som andra. Därför behövs Värmlandsåkarna en egen förening som hjälper åkerier i Värmland

Läs mer

Bilarna som aldrig får stå still

Bilarna som aldrig får stå still Sida 1 av 5 LASTBILAR TRANSPORTBILAR PERSONBILAR SERVICE NY MOBILITET 31 maj, 2016 / Road Stories Bilarna som aldrig får stå still AISAB Ambulanssjukvården i Storstockholm AB har närmare 60 ambulanser

Läs mer

Komplett sortiment av kommersiella fordon

Komplett sortiment av kommersiella fordon Komplett sortiment av kommersiella fordon Vi är med dig hela vägen! Auto-Centrum Västerås AB, som funnits i 25 år, kommer aldrig att bli Sveriges största bilföretag. Därför har vi satt ett annat mål, att

Läs mer

Scanias kärnvärden. Kvalitet ta bort slöseri. Respekt för individen. Kunden först

Scanias kärnvärden. Kvalitet ta bort slöseri. Respekt för individen. Kunden först Martin Lundstedt Scanias kärnvärden Kunden först Respekt för individen Kvalitet ta bort slöseri Stärka kundens lönsamhet Hållbar affärsmodell Kundens kostnader* Ökade intäkter Administration 7% Reparation

Läs mer

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till.

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Därför ska du välja Bilia Bilia är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade

Läs mer

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Mechanum + ditt märke = Framtiden Nu har du nu en ny modern verkstad som är auktoriserad av din biltillverkare att vända dig till. Mechanum är ett bilserviceföretag

Läs mer

mjölby Trygga bilaffärer i 30 år

mjölby Trygga bilaffärer i 30 år mjölby Trygga bilaffärer i 30 år 2 Bilplåt Billackering Plastreparationer Bilrutor Tel Linköping 013-10 23 85 www.belami.nu 3 Välkommen till Bilhallen i Mjölby! Bilhallen i Mjölby är ett familjeföretag

Läs mer

Specializing in Fine Automobiles

Specializing in Fine Automobiles Specializing in Fine Automobiles VÄLKOMMEN TILL AUTO CLASSICA PASSION FÖR SPORTBILAR SEDAN 1954 När Lars Fabian Larsson 1954 startade Motortrim grundlade han ett intresse hos framtida generationer. 1995

Läs mer

UNIMOG. Ett multiverktyg på fyra hjul

UNIMOG. Ett multiverktyg på fyra hjul UNIMOG Ett multiverktyg på fyra hjul 1 Den som kallar en Unimog för lastbil har inte riktigt fattat. Visst kan du lägga ett antal ton grus på flaket på en Unimog. Och visst är den registrerad som lastbil,

Läs mer

ETT MODERNT TRANSPORT- OCH LOGISTIKFÖRETAG

ETT MODERNT TRANSPORT- OCH LOGISTIKFÖRETAG ETT MODERNT TRANSPORT- OCH LOGISTIKFÖRETAG OLSSONS ÅKERI Under alla år har Volvo varit och är alltjämt den största uppdragsgivaren. På senare tid har även SCA kommit in som en stor kund. Vår huvudsysselsättning

Läs mer

Dina utmaningar. vår drivkraft

Dina utmaningar. vår drivkraft Dina utmaningar vår drivkraft Vi gillar utmaningar Eller som Svante * säger: "När kunden ber oss att reglera 200 bar till atmosfärstryck, då är det extra roligt att gå till jobbet. Vi gillar utmaningar.

Läs mer

Säker Trafik AB. Söderhamn

Säker Trafik AB. Söderhamn Säker Trafik AB Söderhamn Nu har ni chansen att ge Era anställda och företaget en bra utbildning och kunskaper att köra bil så risken för olyckor minimeras. Vår skräddarsydda utbildning som heter Bilen

Läs mer

VI ÄR MED HELA VÄGEN.

VI ÄR MED HELA VÄGEN. VI ÄR MED HELA VÄGEN. 1 På Atteviks har vi en enda sanning som grund för vårt arbete: Det är din framgång som skapar vår framgång. Med detta i åtanke är det inte så konstigt att vi vill att det ska gå

Läs mer

Varför ska du serva och köpa din bil hos oss?

Varför ska du serva och köpa din bil hos oss? Varför ska du serva och köpa din bil hos oss? De fl esta vill köpa sin bil av någon man har stort förtroende för. Det gäller både nya och begagnade bilar. För oss handlar förtroende framförallt om två

Läs mer

teamarver Låt oss göra kontrollen av din digitala färdskrivare Sid 6 TÄVLING! Spara tusenlappar...

teamarver Låt oss göra kontrollen av din digitala färdskrivare Sid 6 TÄVLING! Spara tusenlappar... teamarver Höst 2009 Spara tusenlappar... Låt oss göra kontrollen av din digitala färdskrivare Sid 6 TÄVLING! Var med och vinn en exklusiv skinnjacka från Arver Lastbilar! Läs mer på sid 4 Höst 2009 Ansvarig

Läs mer

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping Totalt vä rde u 64.900 k pp till r ingår! PREMIÄR I HELGEN 7.000 kr, cykelhållare ingår värde 400 kr, ränterabatt värde 5.000 kr, förmånlig försäkring 1 år värde ca 2.500 kr, extra för din inbytesbil 10.000

Läs mer

Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service

Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service Nytt annonskoncept 2012 ANNONSERNA TIDIGARE... Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service Stor

Läs mer

Enkät muséet 2014 ny. Är du man eller kvinna? Namn Antal % A. Man 29 50,9 B. Kvinna 28 49,1 Total Svarsfrekvens 100% (57/57) Hur gammal är du?

Enkät muséet 2014 ny. Är du man eller kvinna? Namn Antal % A. Man 29 50,9 B. Kvinna 28 49,1 Total Svarsfrekvens 100% (57/57) Hur gammal är du? Enkät muséet 2014 ny Är du man eller kvinna? A. Man 29 50,9 B. Kvinna 28 49,1 Total 57 100 100% (57/57) Hur gammal är du? A. 0-18 0 0 B. 19-34 1 1,8 C. 35-64 25 43,9 D. 65-31 54,4 Total 57 100 100% (57/57)

Läs mer

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil!

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil! Stanna kvar hos oss när vi servar din bil och gör något trevligt! Om du vill ha några av de extra tillval vi presenterar här intill, fyll

Läs mer

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta!

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta! AB Hüllert Maskin Vi är stolta! Kunderna är AB Hüllert Maskins viktigaste personer Kunderna står i fokus hos oss på AB Hüllert Maskin varje dag! Vårt mål är att de som investerar i nya eller begagnade

Läs mer

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Mechanum + ditt märke = Framtiden Nu har du nu en ny modern verkstad som är auktoriserad av din biltillverkare att vända dig till. Mechanum är ett bilserviceföretag

Läs mer

INVIGNINGSTAL Carin Odelius Toyota och Roger Boström Kungälvs- Posten Kl 15,00

INVIGNINGSTAL Carin Odelius Toyota och Roger Boström Kungälvs- Posten Kl 15,00 Kungälvsmässan Informationsmöte Dag 2016-08- 25 Tid kl 15,30 17,00 Plats Friskis&Svettis Kungälv 1 Välkommen till informationsmötet, syftet med mötet är att Utställare skall kunna träffas, få information

Läs mer

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT INBJUDAN TILL MITTIA LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM 1 9 9 9-2 0 1 1 9 9 9-2 0 1 5 Möten mellan människor På mässan är den tunga frågan högaktuell Per-Arne Weglin p r o j e k

Läs mer

4 Informationsmöten i framtiden. Torsdagen Inför mässan Kl 15,30 Torsdagen Uppföljning av mässan Kl 15,30

4 Informationsmöten i framtiden. Torsdagen Inför mässan Kl 15,30 Torsdagen Uppföljning av mässan Kl 15,30 Kungälvsmässan Informationsmöte Dag 2016-02- 11 Tid kl 15,30 17,00 Plats Sysport Utmarksvägen 1 Välkommen till informationsmötet, syftet med mötet är att Utställare skall kunna träffas, få information

Läs mer

Vår bilresa. Ett hemma-hos-reportage.

Vår bilresa. Ett hemma-hos-reportage. Vår bilresa. Ett hemma-hos-reportage. Hemma hos Bildeve på Berga, 2011 Välkommen hem till Bildeves historia! Välkommen hem till oss på Bildeve. Med den här broschyren vill vi visa vad vi står för och vilka

Läs mer

RESE GOLF FRILUFTS MÄSSA UPPSALA

RESE GOLF FRILUFTS MÄSSA UPPSALA RESE GOLF FRILUFTS MÄSSA UPPSALA Fyrishov 19-20 oktober 2013 Tre spännande mässor på samma plats vid samma tidpunkt! Resemässa - Golfmässa - Friluftsmässa Vill du möta tusentals människor som är intresserade

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL KIAS VÄRLD

VÄLKOMMEN TILL KIAS VÄRLD VÄLKOMMEN TILL KIAS VÄRLD DET HANDLAR OM ÄKTA ENGAGEMANG Vi på Kia är väldigt stolta över våra bilar, det man är stolt över VILL MAN så klart ta extra väl hand om. DÄRFÖR GÖR VI ALLTID VÅRT YTTERSTA FÖR

Läs mer

teamarver Kolla din air condition i god tid Sid 6 Varmt på jobbet? ERBJUDANDE! Solglasögon på köpet! Se sid 6 www.arverbil.scania.se teamarver extra 1

teamarver Kolla din air condition i god tid Sid 6 Varmt på jobbet? ERBJUDANDE! Solglasögon på köpet! Se sid 6 www.arverbil.scania.se teamarver extra 1 teamarver Sommar 2009 Varmt på jobbet? Kolla din air condition i god tid Sid 6 ERBJUDANDE! Solglasögon på köpet! Se sid 6 www.arverbil.scania.se teamarver extra 1 Vår 2009 Sommartider Under vecka 25 34

Läs mer

Lilla firman trumfar med FULL SERVICE

Lilla firman trumfar med FULL SERVICE Ofrivillig expert sprider kunskap om hybridasp... s 37 Prisbelönta Emma inspirerar Europas skogsbrukare....... s 46 Virkesmätning på distans så funkar det...... s 42 SKOGEN når fler. 2016 ökade läsarskaran

Läs mer

Du har behoven. Vi har lösningarna.

Du har behoven. Vi har lösningarna. Du har behoven. Vi har lösningarna. Sekå en allt vanligare syn på våra vägar. Kundanpassning och helhetstänkande. Det är och har alltid varit vår styrka under alla år som vi levererat påbyggnader till

Läs mer

Mercedes-Benz Sverige AB Bilaga 2

Mercedes-Benz Sverige AB Bilaga 2 SVAR PÅ KRAVSPECIFIKATION 1. OMFATTNING Kommentarer: Anbudet från omfattar följande: Personbilar: 1) Köp: Enligt prisbilagor 2) Finansiell leasing: enligt prisbilagor 3) Operationell leasing (fullservice)

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

Vi levererar! Urban Svahn vd Höganäshuset

Vi levererar! Urban Svahn vd Höganäshuset Vi levererar! Bränd lera är vackert, har en varm och härlig känsla samt en tidlöshet som förenar oss med historien. De senaste åren har kakel och klinker använts mer och mer för att skapa nya rum som terrasser,

Läs mer

MECHANUM FRAMTIDENS BILVERKSTAD

MECHANUM FRAMTIDENS BILVERKSTAD MECHANUM FRAMTIDENS BILVERKSTAD Mechanum är ett bilserviceföretag som vill förändra synen på verkstadsbranschen genom att erbjuda allt kunden behöver för sin bil till en kvalitets- och servicenivå som

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Audi. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business

Läs mer

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM Rätt tjänst på rätt plats och i rätt tid Som ett av Sveriges största infrastrukturprojekt någonsin

Läs mer

Automatiskt smörjsystem för bakgavellyftar Från enkel idé till smart lösning

Automatiskt smörjsystem för bakgavellyftar Från enkel idé till smart lösning Automatiskt smörjsystem för bakgavellyftar Från enkel idé till smart lösning. F r a m g å n g s r i k t f i n l ä n d s k t a r b e t e o c h h ö g k v a l i t e t R ä t t t i l l n y c k e l f l a g g

Läs mer

Proffs på rengöring. Upplev skillnaden. Upplev Kärcher! Välkommen till ett av Stockholms största städföretag

Proffs på rengöring. Upplev skillnaden. Upplev Kärcher! Välkommen till ett av Stockholms största städföretag Välkommen till ett av Stockholms största städföretag Familjeföretaget Stockholms Städsystem har sedan starten 1968 hållit rent och snyggt på företag runt om i Storstockholm. Idag är vi en av de största

Läs mer

service & after sales The sideloader specialist

service & after sales The sideloader specialist service & after sales The sideloader specialist 2 Världsledande och alltid nära våra kunder HAMMAR Maskin AB utvecklar, tillverkar och marknadsför en mobil självlastande containerutrustning, sidlastare,

Läs mer

Trailereffekter AB. Specialisten på delar till trailers och släpvagnar. Bild. 2013-03-26 Anita Lennerstad 1

Trailereffekter AB. Specialisten på delar till trailers och släpvagnar. Bild. 2013-03-26 Anita Lennerstad 1 Trailereffekter AB Bild Specialisten på delar till trailers och släpvagnar 2013-03-26 Anita Lennerstad 1 Utveckling bild bild Axel Johnson AB BRIAB bild Trailereffekter AB Transporteffekter AB Trailereffekter

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Audi Business Inclusive är ett erbjudande till näringsidkare (ej taxi, hyrbil, budbil eller annan yrkesmässig trafik) och gäller alla Audimodeller. Erbjudandet gäller 1

Läs mer

Välkommen till Isakssons Bilservice i Falkenberg!

Välkommen till Isakssons Bilservice i Falkenberg! Välkommen till Isakssons Bilservice i Falkenberg! Auktoriserad Serviceåterförsäljare med en komplett fullserviceanläggning för dig och din Mercedes-Benz. Med över 50-års erfarenhet ger vi dig hög kvalité

Läs mer

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här.

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här. . Vilken tid och veckodag skulle passa dig bäst att besöka biblioteket? "Har barn som går på förskola och vet att de har haft problem att få tider som passar att besöka biblioteket i Hovmantorp på förmiddagarna.

Läs mer

Vi är med er hela vägen.

Vi är med er hela vägen. Vi är med er hela vägen. Assemblin ny servicepartner för Pivabs lackboxar Assemblin är auktoriserad servicepartner åt Pivab. Det betyder att vi tar hand om alla servicekunder i Sverige. Vi vet vad varje

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Mässan med allt fokus på lätta arbetsfordon!

Mässan med allt fokus på lätta arbetsfordon! UTSTÄLLARINBJUDAN Mässan med allt fokus på lätta arbetsfordon! 16 17 oktober 2013 UTSTÄLLARINBJUDAN Bilar som Jobbar rullar nu in på Stockholmsmässan Efter en succéartad premiär 2011 på Infra City tar

Läs mer

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 9 Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 8 11 Varje dag är en ny föreställning. Vi lyssnar aktivt på våra kunder, för att bli bättre. Vi tar personligt ansvar för

Läs mer

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol När jag skulle börja skriva denna texten, visste jag inte exakt vad jag

Läs mer

NYA Scania streamline. Formad för framgång

NYA Scania streamline. Formad för framgång NYA Scania streamline Formad för framgång NYA Scania streamline 2-3 Ytterligare steg på vägen. Även en bra lastbil kan alltid bli bättre. Det är bränslet som driver oss framåt, och vi vet att du inte nöjer

Läs mer

MEKOPARTNER ETT ATTRAKTIVT KONCEPT FÖR BILVERKSTÄDER

MEKOPARTNER ETT ATTRAKTIVT KONCEPT FÖR BILVERKSTÄDER MEKOPARTNER ETT ATTRAKTIVT KONCEPT FÖR BILVERKSTÄDER EN BILVERKSTADSKEDJA I MEKONOMENFAMILJEN www.mekopartner.se SÄLJHJÄLPMEDEL OCH PROFILERING. FÖR ATT UPPNå FULL EFFEKT MED MEKOPARTNER FINNS ETT KOMPLETT

Läs mer

Du kör bil vi sköter resten

Du kör bil vi sköter resten Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering,

Läs mer

SKOOGS ÅKERI & LOGISTIK - levererar med kvalitet

SKOOGS ÅKERI & LOGISTIK - levererar med kvalitet SKOOGS ÅKERI & LOGISTIK - levererar med kvalitet Skoogs Åkeri & Logistik AB är en stark och kvalitetsmedveten transportpartner med lång erfarenhet och bred kompetens. Vårt strategiska läge, precis vid

Läs mer

lund Dag Hammarskjölds väg 2 Våning 1-3 489-1150 kvm

lund Dag Hammarskjölds väg 2 Våning 1-3 489-1150 kvm lund Dag Hammarskjölds väg 2 Våning 1-3 489-1150 kvm Kontorsyta 489-1150 kvm Antal arbetsplatser 25-27 alt 60 TILLTRÄDE Omgående Adress Dag Hammarskjölds väg 2 Våning 1-3 Fastighetsbeteckning Benzelius

Läs mer

Rättegången i Marknadsdomstolen BIL Sweden./. MECA Sweden AB. BIL Sweden. Anders Norén Teknik och Miljö 2012-01-09

Rättegången i Marknadsdomstolen BIL Sweden./. MECA Sweden AB. BIL Sweden. Anders Norén Teknik och Miljö 2012-01-09 Rättegången i Marknadsdomstolen BIL Sweden./. MECA Sweden AB BIL Sweden Anders Norén Teknik och Miljö 2012-01-09 BIL Sweden Punkter i stämningen BIL Sweden har stämt MECA att vid vite upphöra med marknadsföring

Läs mer

vi är matälskare! Färdigskuret för matproffs

vi är matälskare! Färdigskuret för matproffs vi är matälskare! Färdigskuret för matproffs 2 Cutting Edge - and Salad Med SallaCarte har du tillgång till marknadens bredaste sortiment av färska skurna frukter och grönsaker. Allt för att göra din vardag

Läs mer

Volkswagen Fleet Support Maximal kontroll minimal administration

Volkswagen Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Volkswagen Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Frigör resurser genom enkel hantering, finansiering och administration. Med Fleet Support får du mer kapacitet över till företagets kärnverksamhet.

Läs mer

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång.

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Våra värderingar Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Vi vill att de ska fortsätta se oss som sin framtida arbetsgivare. Vi vill också att vårt varumärke ska locka

Läs mer

Vi byter till nya fakturaadresser och våra gamla upphör

Vi byter till nya fakturaadresser och våra gamla upphör Vi byter till nya fakturaadresser och våra gamla upphör 2017-05-15 Bolag GLN Org.nr 2. PDF-FAKTURA 3. PAPPERSFAKTURA invoice.hedingoteborg@pdf.scancloud.se invoice.hedinhelsingborg@pdf.scancloud.se invoice.hedinmolndal@pdf.scancloud.se

Läs mer

Studentmingel på EdmoLift EdmoLift firar 50 år som företag 2014 och grundades av Torbjörn Edmo som i dag är företagets styrelseordförande.

Studentmingel på EdmoLift EdmoLift firar 50 år som företag 2014 och grundades av Torbjörn Edmo som i dag är företagets styrelseordförande. Studentmingel på EdmoLift EdmoLift firar 50 år som företag 2014 och grundades av Torbjörn Edmo som i dag är företagets styrelseordförande. Företaget arbetar främst med olika typer av lyftbord och har anställda

Läs mer

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Vår omvärld och de förutsättningar vi verkar inom Kemtvätt och klädvård Att bedriva ett trovärdigt och kvalitativt företag inom kem- och vittvättsbranschen

Läs mer

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Vår omvärld och de förutsättningar vi verkar inom Kollektivtrafik I dag lever merparten av alla bolag med ständiga effektiviseringsbehov. En förutsättning

Läs mer

MercedesServiceCard för nyttofordon

MercedesServiceCard för nyttofordon Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor om MercedesServiceCard: MercedesService Card GmbH & Co. KG Mainparkstrasse 2-4 D-63801 Kleinostheim Telefon: +49 (0)6027/ 50 95 67 Fax: +49 (0)6027/

Läs mer

Finnvedens Lastvagnar samlar sitt begagnatutbud i Värnamo

Finnvedens Lastvagnar samlar sitt begagnatutbud i Värnamo en informationstidning Från Finnvedens lastvagnar våren 2009 BEGAGNADE VOLVOLASTBILAR - ALLTID ETT SÄKERT KÖP Finnvedens Lastvagnar samlar sitt begagnatutbud i Värnamo Generösa Garantier även på utvalda

Läs mer

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Fråga 1. Personalen lyssnar, förstår och respekterar mig. 64% 34% JA IBLAND SÄLLAN NEJ 0% 0% 0% 0% 0% 0% 2% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% Kvinna Man Eg.def

Läs mer

SCANIA TOURING. Välkommen ombord

SCANIA TOURING. Välkommen ombord Välkommen ombord Berätta om din verksamhet Möt Scania Touring. Med sin kraftfullt formade exteriör är den här allsidiga turistbussen skapad för att motsvara kraven för charter trafik och reguljärtrafik

Läs mer

Version 11/2013 STRANDMÖLLEN AB

Version 11/2013 STRANDMÖLLEN AB Version 11/2013 STRANDMÖLLEN AB GAS I 100 ÅR Strandmöllens produktionsanläggning i Ljungby, invigd 2011. I snart hundra år har Strandmöllen producerat och sålt gas. Främst har vi verkat i Danmark, men

Läs mer

Stilbil AB. www.stilbi.se. www.stilbil.se

Stilbil AB. www.stilbi.se. www.stilbil.se Stilbil AB www.stilbi.se www.stilbil.se 1 Stilbil AB-Din Hyundai och Fiat återförsäljare Stilbil AB är ett bilhandelsföretag som satsar på dig som kund antingen du kommer till oss som privatperson eller

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

BOVISTA BJUDER PÅ TILL VÅRA HYRESGÄSTER: KÄGELSPEL OCH MACKA!

BOVISTA BJUDER PÅ TILL VÅRA HYRESGÄSTER: KÄGELSPEL OCH MACKA! TILL VÅRA HYRESGÄSTER: BOVISTA BJUDER PÅ KÄGELSPEL OCH MACKA! Bovista bjuder på kägel och matig macka! Lördagen 23/11 kl 16.00 och kl 18.00 bjuder vi våra hyresgäster på kägelspel och matig macka. Kom

Läs mer

- med skräddarsydda lösningar!

- med skräddarsydda lösningar! - med skräddarsydda lösningar! - En komplett timmerpåbyggare! Bergs Fegen fortsätter framåt! Under 2011 har Bergs Fegen expanderat och utvecklas mer än något tidigare år. I takt med vår ökade försäljning

Läs mer

GYMNASIECASET Instruktioner

GYMNASIECASET Instruktioner GYMNASIECASET 2019 Information till läraren Stort tack för att er skola vill vara med och delta i Gymnasiecaset 2019! Vi från Industriell ekonomi vid Linköpings Universitet hoppas att detta blir en utmärkt

Läs mer

VI SÄLJER UPPLEVELSER

VI SÄLJER UPPLEVELSER VI SÄLJER UPPLEVELSER Mikael Eliszewski och Ola Strandvad, ägare. VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KÄNSLA Bike Göteborg är företaget du ska vända dig till när du vill köpa ny eller begagnad motorcykel. Vi

Läs mer

Värme Samarbete Service

Värme Samarbete Service Värme Samarbete Service Lokalt och miljövänligt, alltid med hög service Nossebro Energiverk äger ett av Sveriges minsta elnät men är också ett av Sveriges mest miljövänliga elhandelsbolag, uppmärksammat

Läs mer

Historik. Historisk tidsaxel

Historik. Historisk tidsaxel Historik Alla medarbetare, tillfälligheter och händelser genom åren har format och byggt upp företagskulturen och den verksamhet som idag bedrivs inom Helmia. Historiken sträcker sig flera decennier tillbaka

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är A. Man 25 22,5 B. Kvinna 86 77,5 C. Annan 0 0 Min ålder A. yngre än 25 år 21 18,9 B. 26 45 år 32 28,8 C. 46 65 år 38 34,2 D. äldre än 65 20 18 Tid för mitt besök

Läs mer

Av den energi vi lägger på att förstå kundbehov blir det konkurrenskraft.

Av den energi vi lägger på att förstå kundbehov blir det konkurrenskraft. MEISER 3 Av den energi vi lägger på att förstå kundbehov blir det konkurrenskraft. Våra kunder efterfrågar kompetens, produktsäkerhet och komfort. Vi löser det för det mesta med hjälp av kreativa gallerdurksapplikationer,

Läs mer

Medlemsundersökning Återkoppling

Medlemsundersökning Återkoppling Medlemsundersökning 2016 Återkoppling Hur nöjd är du totalt sett med oss? Citat från frisvaren: Go Friskis! Är glad att föreningen finns! Tack Friskis och Svettis för trevlig och folklig träningskultur.

Läs mer

Svenska Hus i Skåne 37

Svenska Hus i Skåne 37 Svenska Hus i Skåne 37 Svenska Hus i Skåne Svenska Hus i Skåne har en stor geografisk spridning med verksamhet på flera orter. Med en samordnad och effektiv organisation och en aktiv förvaltning i kombination

Läs mer

Nya planer för norra Europas största båthamn. Björlanda kile vision 2015.

Nya planer för norra Europas största båthamn. Björlanda kile vision 2015. Nya planer för norra Europas största båthamn. Björlanda kile vision 2015. På Grefab har vi två tydliga, övergripande uppgifter. Genom att erbjuda båtplatser, och den service som hör till, ska vi hjälpa

Läs mer

2001-01-08. Farshid Heyati och Helen Nordqvist

2001-01-08. Farshid Heyati och Helen Nordqvist 2001-01-08 Farshid Heyati och Helen Nordqvist Innehållsförteckning Innehåll Sid Sammanfattning 1 Syfte..1 Genomförande...1 Historia..2 Affärsidé och mål..3 Marknader.4 Miljö och kvalitet..5 Gott & Blandat..6

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

Atteviks Nässjö. Sveriges modernaste Volkswagenanläggning

Atteviks Nässjö. Sveriges modernaste Volkswagenanläggning Atteviks Nässjö Sveriges modernaste Volkswagenanläggning Hjärtligt välkommen till Atteviks nya Volkswagenanläggning i Nässjö. Det är med stolthet som vi nu slår upp portarna till senaste konceptet av Volkswagenanläggning.

Läs mer

Nollvision för olyckor

Nollvision för olyckor OM SÄKERHET I säkraste laget Du vet säkert vad Sveriges främsta bilmärke står för. Men vägen till att bli den bil som anses vara säkrast har varit lång och krokig. Det har krävts tid, envishet, mod och

Läs mer

Ingen bil är bättre än den service den kan få

Ingen bil är bättre än den service den kan få Ingen bil är bättre än den service den kan få Sven-Olof Carlsson, VD för familjeföretaget Autoverkstaden Karlshamn & Tingsryd / 1 Ingen bil är bättre än den service den kan få. Orden kommer från Sven-Olof

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Mercedes-Benz CharterWay: mobilitetslösningar utan gränser

Mercedes-Benz CharterWay: mobilitetslösningar utan gränser Mercedes-Benz CharterWay: mobilitetslösningar utan gränser 20 år med Mercedes-Benz CharterWay 20 år i täten med skräddarsydda tjänster Det framgångsrika konceptet CharterWay introducerades 1992 i liten

Läs mer